INTRODUCERE Prezentul Regulament conține criteriile de eligibilitate și participare precum și procedurile standard și regulile pentru a participa la D

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "INTRODUCERE Prezentul Regulament conține criteriile de eligibilitate și participare precum și procedurile standard și regulile pentru a participa la D"

Transcriere

1 INTRODUCERE Prezentul Regulament conține criteriile de eligibilitate și participare precum și procedurile standard și regulile pentru a participa la Dance For You National Dance Competition. Concursurile de dans au ca obiectiv general facilitarea, afirmarea potențialului artistic creativ și interpretativ, co-interesând atât elevi cât și profesori din domeniul dansului. Evenimentul vizează dezvoltarea personală a tinerilor dansatori și coregrafi, schimbul de experiență și îmbunătățirea curriculumului școlar al disciplinelor coregrafice, și nu în ultimul rând promovarea unei educații de calitate prin artă. Dance For You - O competiție la nivel național, în care participanții își pot pune în valoare potențialul artistic creativ și interpretativ, având șanse de afirmare în televiziune și media, un concurs în care atitudinea, look-ul, postura și muzica sunt în prim plan. DANCE FOR YOU Ediție de ediție începând cu 2014, concursul a avut o participare din ce în ce mai bună, atât numeric cât şi calitativ fiind prilej de evidenţiere a bunei colaborări între parteneri, elevi dansatori și profesori coregrafi. Competiția a fost o reală oportunitate pentru participanți de a-și valorifica potențialul artistic și de a-și măsura competențele, încurajând creativitatea, factorul de show și libertatea artistică fără a uita de integritate, bun gust și siguranță. Locul de desfășurare aduce în atenția participanților stațiunea Bușteni, ca un adevărat pol al culturii și turismului. Alături de categoriile de participare din anii anteriori, venim cu căteva noutăți: una dintre secțiunile de concurs va fi de Battle-uri, o confruntare faţă în faţă, o secțiune cu o mulțime de fani. Și anul acesta îndemnul nostru pentru tine este: "Traiește-ți visul și nu te opri pentru nimic în lume! Dansează pentru tine! Participă activ la realizarea visurilor tale! Noi, suntem aici să te susținem!

2 Criterii de participare / eligibilitate Toți participanții trebuie sa se supună regulamentului DFY. În vederea validării înscrierii, persoanele care realizează procedura de înscriere în concurs sunt responsabile cu furnizarea informațiilor personale și documentația aferentă prin care să demonstreze eligibilitatea vârstei particpanților. Formularele de înscriere 1. Participanții trebuie să completeze și să semneze toate formularele de inregistrare. Acestea pot fi descărcate de pe site-ul 2. Taxa trebuie achitată integral înaintea termenului limită de înregistrare (28 februarie 2019), iar copia O.P. taxa și formularele (tabelele cu participanții) trebuie trimise on-line, înaintea termenului limită de înregistrare (28 februarie 2019) pe adresa office@asociatiascoalaaltfel.ro sau concursdanceforyou@gmail.com Nerespectarea acestei reguli poate duce la refuzul înregistrării. 3. Fiecare participant semnează un formular prin care își asumă responsabilitatea pentru eventualele accidentări survenite înaintea/în timpul și după competiție. 4. Fiecare participant semnează un formular prin care permite DFY, organizatorului, agenților și sponsorilor să filmeze/înregistreze rutinele, performanțele și participarea la eveniment pentru a putea fi folosite în orice formă de televiziune, internet, social media, radio, comunicate de presă, media, relații și/sau alte mijloace de promovare. Participanții Concurenții pot fi copii/adolescenți participanți la activitățile desfașurate în unitățile școlare / cluburi / palate ale copiilor din țara, ONG-uri și instituții private care oferă cursuri de specializare pentru copii în domeniul dansului, cu experiență în competițiile de profil de cel puțin 1 an calendaristic.

3 Secțiuni concurs 1. Secțiunea Battle-uri de creativitate și originalitate Această secțiune se va desfășura în data de 24 martie 2019 (12:00 15:00) etc. Competiţia de battle va fi o confruntare faţă în faţă în care pot participa toți concurenții (băieți / fete). Dansatorii sunt așteptați să improviozeze la orice stil și ritm al muzicii selectate de DJ-ul competiției. Juriul va evalua calitatea performanței, muzicalitatea, tehnica de dans, originalitatea și personalitatea interpreților, calificând astfel concurenții în etapa următoare. Genul de muzică se va schimba pentru fiecare pereche de dansatori și poate varia de la orice gen de muzică inclusă în prezentul regulament la secțiunea Art Dance. În prima parte a concursului se vor desfăşura calificările, iar în funcţie de numărul de înscrişi, vor urma semifinale şi finale. Elementele care vor departaja concurenții vor fi: - Musicalitate - Creativitate - Originalitate - Conștientizarea și controlul întregului corp exprimând abilitatea de a fi artist. Categorii de vârstă 7-9 ani ani ani ani Categorii de participare: - Individual (1 vs. 1) - Concurs de trupă Crew - 3 vs. 3 Crew - 5 vs. 5 Categorii de gen - Fete - Băieți - Mixt Taxa de participare pentru această secțiune este de 50 lei / persoană pentru o participare, indiferent de categoria la care participă ( individual sau crew). O persoană poate să participe atât la categoria individual cât și în trupă de 3 și/sau 5 cu condiția să achite taxa de înscriere pentru fiecare participare.fiecare coordonator poate înscrie un număr nelimitat de dansatori doritori să participe.

4 Decizia pentru suportul muzical aparține D.J.-ului. Intrarea în concurs se va face pe categorii. Stilul de dans va fi open ( orice stil din categoria stil de dans descrisă în regulament). Fiecare participant va desfășura actul artistic ținând cont de criteriile de jurizare și va fi punctat în funcție de originalitate, creativitate artistică, muzicalitate, și abilitatea de a fi un bun dansator. Concurenţii vor avea fiecare un număr de concurs, urmând ca aceştia să intre în scenă doar în momentul în care îşi vor auzi numărul. Etapa de calificare: Fiecare participant înscris va avea la dispoziție 45 de secunde pentru dans pe o piesa aleasă de DJ și neștiută dinainte. Pentru a fi calificat în etapa următoare participantul trebuie să impresioneze prin creativitate, originalitate, ritm și muzicalitate indiferent de stilul abordat. Dupa 45 de secunde, MC-ul/prezentatorul concursului va anunța urmatorul participant. Dacă la 10 secunde după anunţarea numărului de concurs, concurentul lipseşte, va fi exclus din concurs; Concurentul sau concurenţii, nu au voie sa depăşească timpul alocat, să împiedice sau întârzie prin orice metodă intrarea adversarilor în scena de dans. Etapa II. Cei calificați în sferturile de finală( 50% din numărul de participanți înscriși, un număr egal cu 16 sau 8) intra în battle-urile (competițiile) 1 vs 1. Fiecare participant are la dispoziție doua intrari de 1 minut. După ce fiecare participant își face intrarile, juriul alege un singur participant care trece mai departe în semifinală. Aceeași regulă se aplică și pentru semifinale. Etapa finală: În această etapă, fiecare participant va avea la dispoziție 2 intrari de 1 minut fiecare pentru dans. La fiecare categorie se va acorda premii și medalii pentru locul I, II, III. Fiecare participant calificat în etapa II va primi diplomă + 1 cadou de participare Fiecare participant la această secțiune va primi diplomă de participare.

5 2. Workshop cu juriul concursului ( 24 martie 2019, ora ) În cadrul acestei activități se pot înscrie copiii dansatori și instructorii (prof. coordonatori). Nu există limită de vârstă. Fiecare membru al juriului va coordona un atelier cu maxim 30 persoane. Înscrierea pentru participare la atelier se poate face până la date de 15 martie. Tematica atelierelor va fi următoarea: 1. Tehnici HIP-HOP și Battl-uri - Atelier coordonat de președintele executiv al juriului dl. Paul Gheorghe 2. Dans contemporan și FETNO Atelier coordonat de d-ra Anca Niță 3. Dans de caracter pe melodia Lună albă interpretată de Elena Gheorghe Atelier coordonat de dl. Virgil Tăbuș În deschiderea Galei de premiere a finaliștilor din cadrul secțiunii battle din data de 24.martie 2019 ( ora 16:00 ) va fi prezentată o coregrafie demonstrativă cu toți participanții la ateliere. Taxa de participare în cadrul atelierelor este de 30 lei / persoană. ( această sumă se achită în prima zi a concursului sambătă 23 martie 2019) 3. Secțiunea Art Dance (dans artistic) divizia hobby Categorii de vârstă 7-9 ani ani ani ani Categorii de participare Solo: 1 dansator Duo/Trio: 2/3 dansatori Mini Grup: 4 7 dansatori Maxi Grup: 8 15 dansatori Trupe: dansatori Formații: dansatori Limite de timp Solo: min Duo/Trio: min Grup: min Formații: min

6 Muzica: - Muzica se va înregistra în format.mp3 și se va trimite on-line prin - Participanții au obligația ca în ziua concursului să aibă suportul muzical de rezervă: stick sau CD cu un singur track în format.mp3, având următoarele elemente de identificare inscripționate pe el cât și pe copertă: numele instituției, denumirea piesei coregrafice, categoria indicații privind începerea dansului: din poză sau după debutul melodiei Este permisă o depășire de maximum 10 secunde, fără penalizări. Depășirea timpilor mai sus menționați atrage penalizarea cu un 1 punct la nota finală. Secțiuni competiționale S1 AcroDance S2 Dans Contemporan - actul artistic este o combinație între tehnica Jazz și tehnica lirică S3 Dans de caracter stiluri de dans etnice S4 Dans Etno popular românesc stilizat S5 Dans FETNO - actul artistic îmbină tehnica dansului folcloric românesc cu tehnica mișcărilor din gimnastica de bază într-o coregrafie plină de dinamism. Mișcarea scenică ca și la jocurile populare trebuie să includă: cercuri, diagonale, tranversări, linii S6 Dans Majorete S7 Dans Modern (disco, rock) S8 Dans Musical S9 Dans MTV-Comercial : dansuri inspirate din videoclipuri și show-uri MTV. Accentul este pus pe prezentare, stil, exprimare și performanță. S10 Dans Show-Revue S11 Dans Latino Show Dansuri Sud Americane S12 Dans de societate Vals,Tango, Balroom, etc

7 S13 Urban dance : (streetdance, hip hop) Stilul Hip-Hop poate include stilurile: Breakdance Locking Popping Breaking Whacking Punking Voguing House Dance Party Dancers/Club Hip Hop Dance Krumping Stepping/Gumboot Dance Dancehall S14 Fantezie coregrafica actul artistic pune în evidență o anumita idee, o temă clară, o poveste care are un început şi un sfârşit. În cadrul acestui stil de dans este necesară existența obiectelor scenografice sau a altor elemente care favorizează conturarea unor idei, personaje, stări. Sunt permise toate stilurile menționate anterior. Categoria de vârsta este mixtă ( 7 19 ani), sunt permise includerea tuturor categoriilor de vârstă și de gen. Muzica și tema coregrafică trebuie sa corespundă vârstei participanților. S15 OPEN DANCE - orice stil de dans care nu este cuprins în cele de mai sus - orice stil de dans dintre cele menționate dar categorie de vârstă mixt (7-19 ani) Intrarea în concurs se va face în ordinea categoriilor de vârstă de la mic la mare și în funcție de stilurile de dans S1-S13. Participanții la categoriile S14 și S15 vor intra ultimii in concurs și vor fi premiați separat ca și categorie de vârstă mixt. CONTRIBUȚIA DE PARTICIPARE Secțiunea SOLO, DUO 75 de lei /persoană pentru o singură evoluție în concurs Secțiunea TRIO 60 de lei /persoană pentru o singură evoluție în concurs Secțiunea MINIGRUP / MAXIGRUP 50 lei / persoană /pentru pentru o singură evoluție în concurs Secțiunea TRUPE dansatori 40 lei / persoană /pentru pentru o singură evoluție în concurs Secțiunea - FORMAȚII dansatori 30 lei / persoană /pentru pentru o singură evoluție în concurs Cei care doresc să participe cu mai multe evoluții (stiluri diferite de dans) în concurs vor beneficia de o reducere de 10% din suma totală

8 - Contribuția de participare asigură fondul de premiere și 30 % din cheltuielile de organizare și se va putea achita în lei de la orice bancă, către: - Taxa de participare se va achita în contul asociaiței organizatoare - cont IBAN în lei: RO 12 RNCB , deschis la BCR- ag. Sinaia, titular de cont Asociația C.A.R.E. Școala Altfel până la data de 1 martie 2019 După data de 1 martie 2019 nu va mai exista posibilitatea de a vă înscrie indiferent de motivul intârzierii. În momentul achitării contribuției de participare sunteți considerați înscriși oficial în Concurs. Pe ordinul de plată, va rugam să specificați la detalii plata: taxa concurs În cazul în care, din varii motive, un concurent sau o echipa înscrisă îşi anulează participarea la activitățile festivalului după data de 1 martie 2019, aceştia nu vor beneficia de rambursarea contribuției de participare. În cazul în care un concurent înscris nu mai poate participa la concurs, acesta poate fi înlocuit cu un alt concurent, cu condiția să fie anunțat organizatorul pentru a fi operate modificarile necesare. În cazul în care concurentul care nu se mai poate prezenta nu poate fi înlocuit atunci acestuia nu i se rambursează taxa plătită, această sumă intrând în fondul de organizare al concursului. PROCEDURA DE ÎNSCRIERE Înscrierea participanților va fi făcută de către profesorii coordonatori on-line în formularul existent pe site secțiunea ÎNSCRIERI Formularul de înscriereva fi activ începând cu data de 1 februarie 2019 pâna cel târziu 1 martie 2019 ora 24:00, după această dată nu se mai fac înscrieri indiferent de motivul întârzierii. Pentru ca înscrierea sa fie fermă fiecare profesor va depune contribuția de participare și va trimite fișele de înscriere împreună cu un tabel nominal al participantilor care va cuprinde numele și prenumele și vârsta ( în ani și luni ) la data desfășurării concursului, până la data limită de înscriere. Vă rugăm să încadrați corect participanții pe categorii de vârstă și stil de dans. Cazul în care aceștia vor fi replasați de către membrii juriului, va atrage penalizarea concurenților cu 1 punct din nota finală.

9 Fiecare profesor coordonator poate înscrie în concurs maxim 10 momente artistice ( 6 momente cumulate la categoria solo, duo, trio, minigrup și 4 momente la categoria formații) Prin înscrierea la concurs, participanţii (dansatorii, profesorii, antrenorii, coregrafii) îşi dau acordul ca organizatorii să folosească orice conţinut media în care acestia apar (fotografii, clipuri video, etc). Participanţii nu vor avea dreptul să pretindă foloase materiale sau bani în schimbul conţinutului media în care aceştia apar. Ne rezervăm dreptul ca la decizia juriului să verificăm vârsta participanţilor, în acest sens coordonatorii fiind obligați să dețină asupra lor copii ale documentelor de identitate ale concurenților. În cazul în care nu se poate face dovada vârstelor în momentul solicitat, participantul (individual sau grup) va fi eleiminat din concurs. Deasemenea se va verifica dacă numărul participanţilor aflaţi pe scenă în timpul momentului artistic este egal cu numărul participanţilor înscrişi în prealabil. În acest sens vă rugăm să comunicați din timp orice modificare apărută privind numărul de dansatori angajați într-un act artistic. În cazul în care la finalizarea înscrierilor, într-o categorie există un singur participant, acesta va fi contactat de organizatori pentru decizia de comun acord privind participarea: - Reîncadrarea la categoria OPEN - Retragerea din concurs (rambursarea tuturor sumelor depuse) JURIZAREA Sistem de jurizare: - Juriul este alcătuit din persoane calificate, cu experiență în domeniul coregrafic. - Notarea de către fiecare membru al juriului se face cu note de la 1 a 10, ținând cont de următoarele criterii:

10 Criteriul 1: competențe tehnice ale dansatorilor (40%) utilizarea corectă a spațiului de dans așezarea în scenă, formația 10p Un participant trebuie să demonstreze că își cunoaște pe deplin actul artistic, distanțele între alți membri, locul pe scenă și pattern-urile. Folosirea intregii suprafețe a scenei deasemenea va fi luată în considerare. Actul artistic ar trebui să includă trei nivele de mișcare ( jos/mediu/înalt ) utilizând brațele, picioarele, torso și capul în tranziții care sunt creative muzicalitate 5 p Reprezintă abilitatea participantului de a sincroniza dansul cu muzica. sincronizare 5 p Mișcările membrilor sunt sincronizate. Viteza, timpul, variația trebuie executate la unison. Mobilitatea, calitatea și complexitatea figurilor de dans 10p Dansatorii trebuie să dețină controlul vitezei, direcției, momentului și poziției corpului pe durata întregului act artistic Dificultatea și originalitatea 10p Dificultatea este măsurată de nivelurile de abilitate demonstrate de către dansatori într-o varietate de stiluri. Considerație primesc dansatorii care încearcă și reușesc să finalizeze o coregrafie complexă și care demonstrează prin mișcările executate, înțelegere și stăpânire a stilurilor de dans. Criteriul 2: compoziție și structură coregrafică (20%) Creativitate 10 p Prezentarea uni act artistic intr-un mod unic, cu mișcări originale. Intrarea pe scenă să fie facută intr-un mod original, tranzițiile și selecția muzicală care pun în evidență participantul ( ca individ sau ca trupă) se punctează ca fiind elemente de creativitate. Prezența pe scenă și ținuta 10p Prezența stilului este abilitatea dansatorilor de a demonstra autenticitate în actul artistic. Prezența se referă la atitudine, energie, postură și carismă. Îmbrăcămintea și accesoriile purtate ar trebui să reflecte întocmai personalitatea dansatorilor, să fie conformă cu vârsta acestuia. Eliminarea ținutelor în timpul performării este permisă atât timp cât nu este considerată ofensatoare. Accesoriile eliminate ar trebui plasate înafara scenei și niciodată aruncate către public. Uleiurile de corp sau oricare alte substanțe, accesorii sau îmbrăcăminte care pot afecta suprafața curată și uscată a scenei cât și siguranța participanților sunt strict interzise

11 Criteriul 3: impresie de ansamblu (20%) Valoarea Show-ului 10 p Prestația fiecărui participant ar trebui să se conecteze cu audiența pentru a primi un răspuns emoțional din partea acesteia. Bucuria, zâmbetele, uralele venite din partea publicului sunt un factor important. Un act artistic ar trebuie să lase o impresie memorabilă. Factorul de show: Intensitate, încredere, prezență 10 p Actul artistic ar trebui să conțină mișcări dinamice de la început la sfârșit cu un minim de pauză. Dacă pe parcursul dansului, sunt membrii care nu participă la o anumită mișcare aceștia trebuie în continuare să creeze atmosferă prin mișcări. De asemenea pe tot parcursul actului artistic este recomandat ca dansatorii să demonstreze încredere și stăpânire de situație. Acestea din urmă sunt transmise de mișcări faciale, privire și mișcări ale întregului corp. se adaugă 20% nota din oficiu. (20p) Punctele acordate la fiecare subcriteriu vor fi numere întregi. Fiecare membru al juriului va acorda un maxim de 100 p : 10 = nota maximă acordată de un membru al juriului va fi 10. Nota finală pentru fiecare piesă coregrafică este obținută din media aritmetică a notelor fiecărui membru al juriului ( ex.: 4 x 10 = 40 : 4 = 10 -nota finală). În funcție de punctajul obținut se va constitui clasamentul final, astfel acordându-se locurile I,II și III, mențiuni și premii speciale Decizia juriului nu poate fi contestată. Juriul are permisiunea de a reîncadra piesele coregrafice care au fost înscrise în mod eronat la o anumită categorie, fără a opera penalizări. Eventualele reîncadrări vor fi anunțate și afișate înainte de premiere. Criterii de depunctare: 20 p C1. prezentarea pe scenă a altui dans decăt cel cu care s-a înscris, sau cu un număr de dansatori ce nu corespunde fișei de înscriere/tabelului: 2p C2. nerespectarea vârstei concurenților (înscrierea intenționată în altă categorie de vârstă): 2p- chiar dacă acea coregrafie va fi jurizată și încadrată la categoria de vârstă corectă C3. orice motiv pentru care coregrafia trebuie repetată 2p C4. Căzătura, împiedicare majoră cel puțin 2-2p un membru cade în timpul unei ridicări și nu poate recupera - un membru cade în timpul dansului și nu poate recupera

12 C5. Căzătură, împiedicare minoră cel puțin 4 1p - o eroare care poate fi observată dar se poate recupera - un membru care se împiedică, alunecă sau cade dar poate recupera C6. părăsirea scenei în timpul performării sau părăsirea incorectă 2p C7. Timpul minim de prezență a tuturor membrilor pe scenă este obligatoriu cel puțin treizeci ( 30 ) de secunde după începerea piesei și cel puțin treizeci ( 30 ) de secunde înainte de finalul piesei 2p Mișcări interzise C8. Gesturi ofensatoare, comentarii sau mișcări.2p C9. Utilizarea în exces a elementelor provenite din gimnastică, acrobații sau a mișcărilor periculoase 1p Ținută C10. Îmbrăcăminte/încălțăminte neadecvată/nearanjată 1p C11. Utilizarea uleiurilor de corp, vopsele și alte substanțe care pot afecta integritatea scenei 1p C12. Haine sau articole aruncate în public 1p C13. Obiecte din recuzită pierdute / utitate la finalul coregrafiei 1p PREMIEREA Se vor acorda pentru fiecare secțiune de dans și categorie de vârstă separat: - Premiul I - Premiul II - Premiul III - Mențiuni Premii speciale pentru: costume muzica (compoziție originală) creație coregrafică imagine scenică Alte premii acordate în funcție de dimensiunea fondurilor și existența sponsorilor Premierea pentru categoria Art dance se va face sâmbătă 23 Martie 2019 în două etape: 16:00 categoriile de vârstă 7-9 și :00 categoriile de vârstă și 16-19

13 Reguli generale de organizare 1. Ședința tehnică cu profesorii coordonatori va fi sâmbătă 23 martie 2019 ora 10:00. Prezența coordonatorilor este obligatorie, în cadrul ședinței vor fi enunțate de organizatori și președintele juriului elemente din organizare și jurizare. 2. Este interzisa participarea cu obiecte ce pot deteriora suprafata de dans (ex: confetti, obiecte ascutite, etc.); Dacă formațiile folosesc obiecte ajutătoare sunt rugate sa ceară în prealabil acordul organizatorului. 3. Nu sunt permise figuri cu risc de accidentare.! Profesorii își asumă resonsabilitatea coregrafiilor care pot duce la accidentari și răspund în fața organelor în drept în caz de accidentări. 4. Formațiile care au în coregrafie figuri sau costumații indecente vor fi depunctate. Este interzisă scoaterea costumației în timpul momentelor coregrafice. Tinutele trebuie să acopere părtile intime ale dansatorilor(zona intimă). 5. Organizatorii asigură condiții tehnice profesionale privind spațiul tehnic, sunetul și lumina. 6. Rugăm participanţii să se prezinte în culisele scenei cu cel puţin două dansuri înaintea evoluţiei lor dar nu mai mult de trei momente artistice. 7. Toți concurenții participanti autorizează prin prezența în cadrul competiției Dance For you, folosirea, reproducerea, tipărirea și publicarea numelor lor, imaginilor, fotografiilor în scopul promovării. Aceasta implică și folosirea fotografiilor și a altor materiale video făcute pe scenă, la repetiții sau în culise, pentru cd-ul evenimentului, site-ul oficial al competiției sau a oricarui alt produs făcut de Dance For You. 8. Profesorii coregrafi sunt rugați să aducă în ziua concursului informările pentru persoanele însoțitoare privind obligațiile acestora în sala de spectacol (Anexa 2), precum și tabelul semnat de concurenți că au fost prelucrați privind regulile ce trebuiesc respectate în incinta sălii de concurs (Anexa 3)

14 ASISTENȚĂ MEDICALĂ 9. Este strict responsabilitatea reprezentantului sau coregrafului să înștiințeze organizatorul evenimentului despre accidentările survenite 10. Dacă în oricare moment înaintea sau din timpul competiției un dansator se îmbolnăvește, se accidentează sau starea psihică/emoțională este pusă în pericol prin participare, ea/el pot fi declarați în inegibilitate pentru a concura sau chiar descalificați. Organizatorul evenimentului, Directorul de concurs sau Președintele Juriului își rezervă dreptul de a descalifica oricare dansator care nu poate concura din cauze medicale. 11. Organizatorul evenimentului își rezervă dreptul de a solicita o adeverință medicală pentru un participant care din punct de vedere emoțional sau medical este considerat/ă inapt/ă 12. Organizatorul evenimentului poate solicita oricărui dansator să semneze acte adiționale care să ateste faptul că din punct de vedere medical sau emoțional este apt/ă de participare 13. Pentru orice accidentare a unui dansator în timpul concursului, pe scenă sau în afara acesteia, organizatorii sunt absolviţi de orice învinuire. Fiecare coordonator răspunde de siguranța membrilor echipei sale! După înscrierea la acest concurs, prin completarea fişei de înscriere, tabelului cu membri formației, vă asumaţi responsabilitatea totală pentru grupurile pe care le însoţiţi, însemnand că sunteţi de acord cu regulile şi precizările prezentate mai sus. 14. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea în concurs a unei trupe dacă nu sunt respectate cerinţele acestui regulament de concurs. 15. Organizatorul va anunța cu 7 zile înaintea de începerea concursului nr. de participanți la fiecare secțiune. Ordinea de desfășurare a concursului va fi anunțată la ședința tehnică înainte de începerea concursului și afișată la cabine. În cazul în care sunt dansatori care intră în mai multe piese de concurs și acest lucru necesită timpi suplimentari, se va transmite organizatorilor o atenționare în acest sens în căsuța de mesaj a platformei. 16. Este obligatorie pentru toate persoanele care vor avea acces în instituție, respectarea normelor de disciplină competițională, cu un comportament civilizat, care să nu aducă prejudicii fizice sau morale oricărui participant la eveniment.

15 17. Accesul la scenă și backstage este limitat doar pentru dansatori și coordonatori 18. Întregul eveniment va fi filmat și fotografiat de către o companie acreditată de organizatori care poate furniza materiale foto / video la solicitarea concurenților, în condițiile stabilite prin acordul părților. ACCESUL aparținătorilor concurenților în sala de concurs este permisă în baza unui bilet de intrare în valoare de 5 lei/ adult / zi de concurs. În sala de concurs se va permite accesul pentru maxim 200 de persoane. Copiii dansatori și profesorii coordonatori au intrarea gratuită. Pentru detalii vă rugăm să ne trimiteți la adresele: office@asociatiascoalaaltfel.ro concursdanceforyou@gmail.com laura.buzatu@gmail.com

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIE MEDICALĂ DEPARTAMENTUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT - KINETOTERAPIE FESTIVAL NAŢIONAL U

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIE MEDICALĂ DEPARTAMENTUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT - KINETOTERAPIE FESTIVAL NAŢIONAL U UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIE MEDICALĂ DEPARTAMENTUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT - KINETOTERAPIE FESTIVAL NAŢIONAL UNIVERSITAR DE GIMNASTICĂ AEROBICĂ ŞI DANS 2017 1. Scopul

Mai mult

Microsoft Word - Regulament BEGA MUSIC FESTIVAL- concurs de interpretare vocala si creatie.doc

Microsoft Word - Regulament BEGA MUSIC FESTIVAL- concurs de interpretare vocala si creatie.doc ROMÂNIA JUDEŢUL TIMIŞ MUNICIPIUL TIMIŞOARA Casa de Cultura Timisoara Biroul Organizare Evenimente Regulamentul Concursului de Interpretare și Creație BEGA MUSIC FESTIVAL ediția I Perioada : 7-9 iunie 2019

Mai mult

Ministerul Educaţiei şi Cercetării

Ministerul Educaţiei şi Cercetării FESTIVALUL INTERJUDEŢEAN DE MUZICĂ UŞOARĂ ŞI DANS MODERN PE ARIPILE MUZICII Muzica porneşte de la inimă şi se adresează inimilor George Enescu EDIŢIA a III a 16 martie 2019 Domeniul: cultural-artistic

Mai mult

FESTIVAL CONCURS INTERJUDEŢEAN DE DANS ***MICII ARTIȘTI PE RITMURI DE DANS*** EDIŢIA I INSCRIS ÎN C.A.E.R.I,POZIȚIA 1719 REGULAMENT DE ORGAN

FESTIVAL CONCURS INTERJUDEŢEAN DE DANS ***MICII ARTIȘTI PE RITMURI DE DANS*** EDIŢIA I INSCRIS ÎN C.A.E.R.I,POZIȚIA 1719 REGULAMENT DE ORGAN FESTIVAL CONCURS INTERJUDEŢEAN DE DANS ***MICII ARTIȘTI PE RITMURI DE DANS*** EDIŢIA I 2018-2019 INSCRIS ÎN C.A.E.R.I,POZIȚIA 1719 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN DE

Mai mult

REGULAMENTUL FESTIVALULUI INERJUDETEAN DE GIMNASTICĂ ŞI DANS SPERANŢA EDIŢIA VII, VASLUI 2019 Înscris CAER la poziția 2197/ Cadru general:

REGULAMENTUL FESTIVALULUI INERJUDETEAN DE GIMNASTICĂ ŞI DANS SPERANŢA EDIŢIA VII, VASLUI 2019 Înscris CAER la poziția 2197/ Cadru general: REGULAMENTUL FESTIVALULUI INERJUDETEAN DE GIMNASTICĂ ŞI DANS SPERANŢA EDIŢIA VII, VASLUI 2019 Înscris CAER la poziția 2197/ 09.01.2019 Cadru general: Festivalul Interjudețean de Gimnastica și Dans Speranța

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fi

REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fi REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fizice care au talent în domeniul folclorului muzical

Mai mult

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul

Mai mult

Microsoft Word - Regulament_Concurs20de20creaC89Bie20coralC48320pentru20copii.doc

Microsoft Word - Regulament_Concurs20de20creaC89Bie20coralC48320pentru20copii.doc Concurs de creație corală pentru copii și tineret (2-4 voci egale) VOX MUNDI Regulament Capitolul 1. Informații generale 1. Concursul este organizat de Asociația Culturală Kratima 2. Principalii parteneri

Mai mult

Mureș Half Marathon 6 mai 2018 Regulament 1. Generalități 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Mureș Half Marathon Org

Mureș Half Marathon 6 mai 2018 Regulament 1. Generalități 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Mureș Half Marathon Org Mureș Half Marathon 6 mai 2018 Regulament 1. Generalități 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Mureș Half Marathon. 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Mureș Runners.

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Karate WUKF SF 2019.docx

Microsoft Word - Regulament Karate WUKF SF 2019.docx KARATE WUKF SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților antrenamentele si inițierile de KARATE WUKF SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Movement Team,

Mai mult

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul evenimentului

Mai mult

ŞTIU ŞI APLIC

ŞTIU ŞI APLIC COLEGIUL TEHNIC GHEORGHE ASACHI IAȘI LIC TEO / LIC VOC / LIC TEH / PROF / STAGII /POS str. SĂRĂRIE nr. 189, cod poștal 700451 www.colegiulasachi.ro 0232275980 / 0232210242 secretariat_asachi@yahoo.com

Mai mult

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre”

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre” CONCURSUL REGIONAL LET S THEATRE Editia a III a 24 mai 2019 Bucuresti REGULAMENT Concursul regional LET S THEATRE, Ediția a III a este inclus în Calendarul activitatilor educative regionale si interjudetene

Mai mult

regulament2013

regulament2013 REGULAMENT Privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Judeţean de interpretare a colindelor, Colindătorii pentru formaţiile corale şi grupurilor vocale tradiţionale din învăţământul preuniversitar.

Mai mult

CONCURSUL OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR REGULAMENT Secțiunea 1. Organizatorul și regulamentul oficial al concursului Concursul este organizat și

CONCURSUL OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR REGULAMENT Secțiunea 1. Organizatorul și regulamentul oficial al concursului Concursul este organizat și CONCURSUL OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR 2018-2019 REGULAMENT Secțiunea 1. Organizatorul și regulamentul oficial al concursului Concursul este organizat și desfășurat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea

Mai mult

Nr. 50/ Aprob, Secretar de Stat, Kovács Irina Elisabeta Regulamentul specific de organizare şi desfăşurare al Concursul Naţional de Teatru P

Nr. 50/ Aprob, Secretar de Stat, Kovács Irina Elisabeta Regulamentul specific de organizare şi desfăşurare al Concursul Naţional de Teatru P Nr. 50/30.01.2018 Aprob, Secretar de Stat, Kovács Irina Elisabeta Regulamentul specific de organizare şi desfăşurare al Concursul Naţional de Teatru PADIF pentru clasele a V-a a XII-a Prezentul regulament

Mai mult

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre”

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre” CONCURSUL MUNICIPAL LET S THEATRE Editia a II a 9 iunie 2018 Bucuresti REGULAMENT CONCURSUL MUNICIPAL LET S THEATRE, Ediția a II a este inclus în Calendarul activitatilor educative municipale CAEM 2018

Mai mult

Microsoft Word - GHID Solicitant Culturale I doc

Microsoft Word - GHID Solicitant Culturale I doc GHIDUL SOLICITANTULUI INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ONLINE A FORMULARULUI DE SOLICITARE A FINANŢĂRILOR NERAMBURSABILE PENTRU PROIECTE CULTURALE SESIUNEA I / 2017 Acest ghid cuprinde numai instrucţiuni generale

Mai mult

CONCURSUL NAȚIONAL AL ECHIPAJELOR DE AMBULANȚĂ 2019 Cea de-a noua ediție a Concursului Național al Echipajelor de Ambulanță este organizată de Servici

CONCURSUL NAȚIONAL AL ECHIPAJELOR DE AMBULANȚĂ 2019 Cea de-a noua ediție a Concursului Național al Echipajelor de Ambulanță este organizată de Servici CONCURSUL NAȚIONAL AL ECHIPAJELOR DE AMBULANȚĂ 2019 Cea de-a noua ediție a Concursului Național al Echipajelor de Ambulanță este organizată de Serviciul de Ambulanță Județean Arad în parteneriat cu Asociația

Mai mult

DEPARTAMENTUL JU –JITSU

DEPARTAMENTUL  JU –JITSU FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ARTE MARȚIALE Departamentul JU-JITSU INVITAȚIE la CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JU-JITSU Rezervat seniorilor (+21 ani), juniorilor (U21) și aspiranților (U18) 12-13.05.2018 București ORGANIZATORI

Mai mult

Microsoft Word - Regulament FUNCTIONAL & CROSS-TRAINING_ SPORTS FESTIVAL .docx

Microsoft Word - Regulament FUNCTIONAL & CROSS-TRAINING_ SPORTS FESTIVAL .docx FUNCTIONAL & CROSS-TRAINING SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de FUNCTIONAL & CROSS- TRAINING SPORTS FESTIVAL precum si la orele de inițiere

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI

UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI METODOLOGIA ORGANIZĂRII ȘI DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI DE ADMITERE LA STUDIILE UNIVERSITARE DE DOCTORAT Sesiunea septembrie 2019 I. Dispoziții generale 1. Organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare Nr. 57/11.02.2019 Aprob, Secretar de Stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Național de Fizică Öveges József - Vermes Miklós, în limba maghiară,

Mai mult

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după ) ediția SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al c

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după ) ediția SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al c REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după 01.01.2003) ediția 2019 2020 1. SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al competiției va avea următoarele etape: 1.1. Etapa I

Mai mult

CURSURI PENTRU PERFECŢIONARE PROFESIONALĂ ÎN ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ LOCALĂ - în perioada 21 IUNIE 06 SEPTEMBRIE zile cu 7 nopţi de cazare = 6 no

CURSURI PENTRU PERFECŢIONARE PROFESIONALĂ ÎN ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ LOCALĂ - în perioada 21 IUNIE 06 SEPTEMBRIE zile cu 7 nopţi de cazare = 6 no CURSURI PENTRU PERFECŢIONARE PROFESIONALĂ ÎN ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ LOCALĂ - în perioada 21 IUNIE 06 SEPTEMBRIE 2015-8 zile cu 7 nopţi de cazare = 6 nopţi pentru curs + 1 noapte gratuită (de duminică după-amiază

Mai mult

Microsoft Word - Regulament MARATONUL DACILOR 2018

Microsoft Word - Regulament MARATONUL DACILOR 2018 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare si desfasurare a evenimentului Maratonul Dacilor ediția a V a din 1 septembrie 2018 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI Competitia Maratonul

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator al campaniei Donează cu Pago (în continuare Campania)

Mai mult

Inspectoratul Școlar Județean Vaslui Școala Gimnazială Mihai Eminescu Vaslui Str. Ștefan cel Mare, Nr. 60, tel

Inspectoratul Școlar Județean Vaslui Școala Gimnazială Mihai Eminescu Vaslui Str. Ștefan cel Mare, Nr. 60, tel Inspectoratul Școlar Județean Vaslui Școala Gimnazială Mihai Eminescu Vaslui Str. Ștefan cel Mare, Nr. 60, tel. 0335412860 E-mail: scmeminescu@yahoo.com Se aprobă. Inspector școlar General, Prof. Gabriela

Mai mult

S-a cerut autentificarea prezentului inscris:

S-a cerut autentificarea prezentului inscris: REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI TANĂNANA Sound Like a Rockstar 2017 Perioada campaniei: 5 20 August 2017 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE (1) VIDEOMARKET SRL, cu sediul in Bucuresti,

Mai mult

Admiterea în învãtãmântulliceal ºi profesional de stat pentru anul ºcolar

Admiterea în învãtãmântulliceal ºi profesional de stat pentru anul ºcolar ADMITEREA în învăţământul profesional de zi cu durata de 3 ani pentru anul şcolar 2014-2015 Dispoziţii generale ART. 1 Admiterea elevilor în învăţământul profesional de stat cu durata de 3 ani, denumit

Mai mult

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE KARTING CIF: , CIS: CV/C/00001/2011 IBAN: RO66RNCB , BCR Tg. Secuiesc Târgu Secuiesc, Covasna, Str:

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE KARTING CIF: , CIS: CV/C/00001/2011 IBAN: RO66RNCB , BCR Tg. Secuiesc Târgu Secuiesc, Covasna, Str: FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE KARTING CIF: 28559747, CIS: CV/C/00001/2011 IBAN: RO66RNCB0127122740750001, BCR Tg. Secuiesc 525400 Târgu Secuiesc, Covasna, Str: Orban Balazs Nr:16 Tel/Fax:0267-364822; 0267-360763;

Mai mult

INVITAŢIE

INVITAŢIE Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti Regulament concurs video YOUth SHOULD VOTE! TinereTUl votează! Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti, având ca structură gazdă Institutul European din

Mai mult

Regulament media - Futsal Introducere (1) Prezentul regulament se aplică cluburilor de futsal din România și are ca scop dezvoltarea și promovarea ace

Regulament media - Futsal Introducere (1) Prezentul regulament se aplică cluburilor de futsal din România și are ca scop dezvoltarea și promovarea ace Regulament media - Futsal Introducere (1) Prezentul regulament se aplică cluburilor de futsal din România și are ca scop dezvoltarea și promovarea acestui segment sportiv, precum și creșterea atractivității

Mai mult

Microsoft Word - Regulament_CNES 2019_modif. calendar2.docx

Microsoft Word - Regulament_CNES 2019_modif. calendar2.docx REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE Conferința Națională pentru Elevi și Studenți Ediția a II-a 26 31 august 2019 I. ORGANIZATORI, cu sprijinul asociațiilor studențești din cele 15 facultăți UPB. II.

Mai mult

Microsoft Word - Div A f docx

Microsoft Word - Div A f docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A FEMININ SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al Diviziei A - feminin 1.1.Divizia A se va organiza în cadrul a 4 serii a câte 6 8 echipe,

Mai mult

Microsoft Word - REGULAMENTUL FESTIVALULUI 2015.docx

Microsoft Word - REGULAMENTUL FESTIVALULUI 2015.docx APROB: Valeriu NEMERENCO, Pretorul sectorului Buiucani R E G U L A M E N T U L Festivalului Concurs,,ŞI TU POŢI FI O STEA de muzică uşoară populară, ediţia a II-a, din 28aprilie2015 Gala Laureaţilor din

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL Federația Română de Handbal / Romanian Handball Federation Str. Av. Popa

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL Federația Română de Handbal / Romanian Handball Federation Str. Av. Popa REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al Diviziei A - masculin 1.1.Echipele repartizate vor fi înscrise în cadrul 4 serii a câte

Mai mult

Microsoft Word - Document1

Microsoft Word - Document1 HOTĂRÂRE nr. 24 din 24 aprilie 2014 privind aprobarea Procedurilor de organizare a cursului şi a testului de verificare a cunoştinţelor privind auditarea operaţiunilor finanţate din fonduri europene şi

Mai mult

16_8_ANUNT_depunere_PA_FORSEDA

16_8_ANUNT_depunere_PA_FORSEDA PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor Prioritatea

Mai mult

Semimaratonul_Craiovei_Regulament_29-Septembrie-2019

Semimaratonul_Craiovei_Regulament_29-Septembrie-2019 pagina 1 / 14 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI Organizatorul Concursului SEMIMARATONUL CRAIOVEI (denumit în continuare Concursul ) este Asociația ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ în parteneriat cu autorități

Mai mult

Liga Squash & We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a s

Liga Squash & We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a s Liga Squash & Badminton @ We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a simţi o parte din ceea ce reprezintă un concurs, o miză...adrenalină,

Mai mult

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabilește condițiile de înscriere şi participare la cea de-a

Mai mult

Regulamentul de desfășurare a Programului de loialitate 1. Definiții Abonat Moldcell persoană fizică care utilizează servicii de telefonie mobilă Mold

Regulamentul de desfășurare a Programului de loialitate 1. Definiții Abonat Moldcell persoană fizică care utilizează servicii de telefonie mobilă Mold Regulamentul de desfășurare a Programului de loialitate 1. Definiții Abonat Moldcell persoană fizică care utilizează servicii de telefonie mobilă Moldcell, cu sau fără contract. Participant - abonatul

Mai mult

Microsoft Word - METODOLOGIA_admitere_LICENTA_2019_2020.doc

Microsoft Word - METODOLOGIA_admitere_LICENTA_2019_2020.doc METODOLOGIA de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la studii universitare de licenţă în anul universitar 2019-2020 CADRUL GENERAL CAPITOLUL I: ORGANIZAREA ADMITERII Concursul de admitere

Mai mult

ACADEMIA DE ARTÃ TEATRALÃ

ACADEMIA DE ARTÃ TEATRALÃ UNIVERSITATEA DE ARTE DIN TÂRGU MUREŞ MAROSVÁSÁRHELYI MŰVÉSZETI EGYETEM M E T O D O L O G I E PRIVIND ORGANIZAREA EXAMENELOR DE FINALIZARE A STUDIILOR LA UNIVERSITATEA DE ARTE DIN TÂRGU-MUREŞ examenul

Mai mult

ACADEMIA DE MUZICĂ “GHEORGHE DIMA” CLUJ-NAPOCA

ACADEMIA DE MUZICĂ “GHEORGHE DIMA” CLUJ-NAPOCA Facultatea Teoretică ACADEMIA DE MUZICĂ GHEORGHE DIMA CLUJ-NAPOCA Str. I.C. Bratianu, nr. 25, cod poștal 400079, tel/fax: 0040 264 593879 www.amgd.ro, amgd@amgd.ro, conscluj@gmail.com Regulamentul de organizare

Mai mult

Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și c

Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și c Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții. Informații generale Site-ul evz.ro/comunicate

Mai mult

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti – Ediţia 2019

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti – Ediţia 2019 1 REGULAMENT Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti Ediţia 2019 Scopul Organizator: Universitatea Politehnica Bucureşti Departamentul de Fizică Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti îşi

Mai mult

REGULAMENT SOCIAL IMPACT AWARD 2018 Social Impact Award este o competiție de idei de afaceri sociale și un program educațional pentru tinerii care vor

REGULAMENT SOCIAL IMPACT AWARD 2018 Social Impact Award este o competiție de idei de afaceri sociale și un program educațional pentru tinerii care vor REGULAMENT SOCIAL IMPACT AWARD 2018 Social Impact Award este o competiție de idei de afaceri sociale și un program educațional pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv.

Mai mult

1. INFORMATII GENERALE Competitia se desfasoara in conformitate cu Statutul FR Patinaj, Regulamentul intern pentru Copii si Cadeti, precum si a Comuni

1. INFORMATII GENERALE Competitia se desfasoara in conformitate cu Statutul FR Patinaj, Regulamentul intern pentru Copii si Cadeti, precum si a Comuni 1. INFORMATII GENERALE Competitia se desfasoara in conformitate cu Statutul FR Patinaj, Regulamentul intern pentru Copii si Cadeti, precum si a Comunicarilor interne si ISU, pentru Novice. Sportivii trebuie

Mai mult

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE LICEUL TEORETIC DE INFORMATICĂ GRIGORE MOISIL IAȘI Informatică, atitudine, profesionalism EXTRAS DIN REGULAMENT

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE LICEUL TEORETIC DE INFORMATICĂ GRIGORE MOISIL IAȘI Informatică, atitudine, profesionalism EXTRAS DIN REGULAMENT ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE LICEUL TEORETIC DE INFORMATICĂ GRIGORE MOISIL IAȘI Informatică, atitudine, profesionalism EXTRAS DIN REGULAMENTUL CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR REGIONAL RELIGIA ÎN

Mai mult

Palatul Copiilor Târgoviște Filiala Moreni Str. Flacăra, nr. 29 Moreni, jud. Dîmbovița Cod Tel./fax Apr

Palatul Copiilor Târgoviște Filiala Moreni Str. Flacăra, nr. 29 Moreni, jud. Dîmbovița Cod Tel./fax Apr Palatul Copiilor Târgoviște Filiala Moreni Str. Flacăra, nr. 29 Moreni, jud. Dîmbovița Cod 135300 Tel./fax 0245665546 e-mail: ccmorenidb@yahoo.com Aprobat, Insp. Şc. Gen. I.S.J, Dâmbovita Prof. Ion Sorin

Mai mult

C U P R I N S

C U P R I N S MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea Româno Americană Bd. Expoziţiei, nr. 1B, sector 1 Bucureşti, cod 012101, România Telefon: 0040-372.120.101 Fax: 0040-21-318.35.66 www.rau.ro Romanian-American

Mai mult

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în par

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în par REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția 2019-2020 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în parteneriat cu cele 41 de Asociații Județene de Fotbal

Mai mult

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profesorilor din ţară, cât şi celor din comunităţilor româneşti

Mai mult

COLEGIUL

COLEGIUL Invitaţie În 7 Aprilie 2017 se va desfăşura la Colegiul Tehnic George Bariţiu Baia Mare judeţul Maramureş, Concursul Național de Limba Engleză Ediția a VIII-a concurs adresat colegiilor si liceelor tehnologice

Mai mult

Concursul Ion Aluaș

Concursul Ion Aluaș Concursul Olimpiada Voluntarilor 2019 Concursul este organizat anual de către Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie al Universității Babeș-Bolyai. Prima ediție a concursului s-a

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚI

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚI MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚIA SPORTULUI ȘCOLAR ȘI BUCUREȘTI UNIVERSITAR 2016 REGULAMENTUL

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI emag te trimite la Paris Art. 1. ORGANIZATORUL Si REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Organizatorul campaniei emag te

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI emag te trimite la Paris Art. 1. ORGANIZATORUL Si REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Organizatorul campaniei emag te REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI emag te trimite la Paris Art. 1. ORGANIZATORUL Si REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Organizatorul campaniei emag te trimite la Paris (denumita in continuare "Campania")

Mai mult

Microsoft Word - J1F docx

Microsoft Word - J1F docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE CAMPIONAT NAȚIONAL JUNIORI I FEMININ SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al competiției 1.1.Echipele înscrise vor fi repartizate, pe criteriul

Mai mult

Microsoft Word - Cupa Romaniei docx

Microsoft Word - Cupa Romaniei docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE CUPA ROMÂNIEI MASCULIN ȘI FEMININ SEZON 2019 2020 Articolul 1. Participarea la joc 1.1.Participarea este obligatorie pentru echipele nominalizate de către F.R.H.. 1.2.Pe toată

Mai mult

Logo UEA Segíthetek

Logo UEA Segíthetek Nr. înregistrare al aplicaţiei: Se completează de către fundație! Program M OL de Promovare a T alentelor Pot ajuta? Categoria artă FORMULAR DE APLICAŢIE Categoria aplicaţiei Subliniaţi opţiunea aleasă!

Mai mult

Regulament_Seniori+35_30__Superseniori_Echipe_2014

Regulament_Seniori+35_30__Superseniori_Echipe_2014 REGULAMENT DE DESFASURARE A CAMPIONATELOR NATIONALE PE ECHIPE DE SENIORI / SUPER-SENIORI +35(30) < proiect > Aceasta competitie se afla in proprietatea si sub controlul si conducerea Federatiei Romane

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

I CU PARLAMENTUL Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIA

I CU PARLAMENTUL Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIA Nr. 24 707/15.01.2019 APROB, Secretar de stat, KOVÁCS rina Elisabeta REGULAMENT SPECFC Privind organizarea şi desfăşurarea OLMPADE DE LMBĂ Ș LTERATURĂ POLONĂ MATERNĂ în anul şcolar 2018-2019 Capitolul

Mai mult

Microsoft Word - RomaniaTC_clean_RO_DEF.DOC

Microsoft Word - RomaniaTC_clean_RO_DEF.DOC CLUB AMC NETWORKS INTERNATIONAL EUROPA DE EST Data intrării în vigoare: 1 iunie 2019 Compania AMC Networks Central Europe Kft., cu sediul în Budapesta H-1139, Lomb u. 21-25 (denumită în continuare AMC

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al campaniei publicitare Inaugurare Bershka

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al campaniei publicitare Inaugurare Bershka REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al campaniei publicitare Inaugurare Bershka Organizatorul şi durata loteriei publicitare... 3 1.1 Organizator... 3 1.2 Denumire. Durata. Locul desfăşurării... 3 2. Dreptul de

Mai mult

REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDI

REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDI REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDICALI DIN ROMÂNIA- FILIALA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI A.DISPOZITII

Mai mult

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1 Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1. Săptămâna 1 5 aprilie 2013 va fi dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit Să știi

Mai mult

PROTOCOL DE COLABORARE Asociaţia ALDO CAMP, îşi propune să devină partenerul preferat al unităţilor de învăţământ în ceea ce priveşte organizarea unor

PROTOCOL DE COLABORARE Asociaţia ALDO CAMP, îşi propune să devină partenerul preferat al unităţilor de învăţământ în ceea ce priveşte organizarea unor PROTOCOL DE COLABORARE Asociaţia ALDO CAMP, îşi propune să devină partenerul preferat al unităţilor de învăţământ în ceea ce priveşte organizarea unor programe educaţionale menite să contribuie la dezvoltarea

Mai mult

„VIITORUL INCEPE AICI”

„VIITORUL INCEPE AICI” REGULAMENT DE ORGANIZARE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR FIRMA DE EXERCIȚIU CEA MAI BUNĂ PRACTICĂ INFORMAŢII UTILE DESPRE TÂRG Organizatori Parteneri ROCT Centrala Reţelei Firmelor de Exerciţiu din România

Mai mult

Regulament Bursele Every Can Counts Romania 2018 Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza Regulamentul ) informeaza studentii si profesorii de

Regulament Bursele Every Can Counts Romania 2018 Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza Regulamentul ) informeaza studentii si profesorii de Regulament Bursele Every Can Counts Romania 2018 Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza Regulamentul ) informeaza studentii si profesorii despre modul in care se va desfasura aceasta campanie,

Mai mult

CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘOSEA 2019 Ediția a 70-a Iunie 2019, Sadu, Agnita, jud. Sibiu Campionatele Naționale de Șosea 2019 se desfașoară în co

CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘOSEA 2019 Ediția a 70-a Iunie 2019, Sadu, Agnita, jud. Sibiu Campionatele Naționale de Șosea 2019 se desfașoară în co CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘOSEA 2019 Ediția a 70-a 27-30 Iunie 2019, Sadu, Agnita, jud. Sibiu Campionatele Naționale de Șosea 2019 se desfașoară în conformitate cu regulamentele UCI și FRC. Campionatele

Mai mult

JOCURI BALCANICE INDOOR Juniori Dată de desfășurare Localitate/Țară Istanbul/TURCIA Obiective - 8 medalii dintre care 2 medalii de aur - 10

JOCURI BALCANICE INDOOR Juniori Dată de desfășurare Localitate/Țară Istanbul/TURCIA Obiective - 8 medalii dintre care 2 medalii de aur - 10 JOCURI BALCANICE INDOOR Juniori Dată de desfășurare 10.02.2019 Localitate/Țară Istanbul/TURCIA Obiective - 8 medalii dintre care 2 medalii de aur - 10 clasări în finale CONDIȚII DE PARTICIPARE 1. Vârstă

Mai mult

Microsoft Word - Ol - M.doc

Microsoft Word - Ol - M.doc Olimpiada Liceelor istoric Iniţiativa de a oferi tinerilor liceeni posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile şi aptitudinile la un nivel superior, în afara şcolii, aparţine primarului municipiului Slatina,

Mai mult

METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA PROGRAMELE DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ, ANUL UNIVERSITAR Organizar

METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA PROGRAMELE DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ, ANUL UNIVERSITAR Organizar METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA PROGRAMELE DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ, ANUL UNIVERSITAR 2017-2018 Organizarea și desfășurarea concursului de admitere la programul

Mai mult

Microsoft Word IdC SpStud v0.docx

Microsoft Word IdC SpStud v0.docx se va desfăşura ȋn perioada 01-02 iunie pe lacul Herăstrău, ȋn Bucureşti, România. Autoritatea organizatoare este Clubul Sportul Studenţesc Bucureşti în colaborare cu Yacht Club Bucureşti sub egida Federaţiei

Mai mult

METODOLOGIE DE CONCURS CERCETARE1.docx

METODOLOGIE DE CONCURS CERCETARE1.docx METODOLOGIE DE ANGAJARE A PERSONALULUI DE CERCETARE- DEZVOLTARE ÎN INCSMPS 1. Dispoziții generale: Prezenta metodologie este elaborată în temeiul prevederilor L319/2003 privind Statutul personalului de

Mai mult

Regulamentul concursului OLIMPIADA DE CULTURĂ GENERALĂ A TINERILOR CLUJENI CUGET ediția III Elevi din clasele IX-XII și tineri cu vârste între 18 și 2

Regulamentul concursului OLIMPIADA DE CULTURĂ GENERALĂ A TINERILOR CLUJENI CUGET ediția III Elevi din clasele IX-XII și tineri cu vârste între 18 și 2 Regulamentul concursului OLIMPIADA DE CULTURĂ GENERALĂ A TINERILOR CLUJENI CUGET ediția III Elevi din clasele IX-XII și tineri cu vârste între 18 și 25 de ani Prezentul regulament reprezintă ansamblul

Mai mult

Vreau şansa mea DOMENIU: Educație LOCALITATE: Botoșani DURATA IMPLEMENTĂRII: 7 luni INIȚIATOR: Geanina Olga Ipate "Proiectul Vreau Şansa Mea! este un

Vreau şansa mea DOMENIU: Educație LOCALITATE: Botoșani DURATA IMPLEMENTĂRII: 7 luni INIȚIATOR: Geanina Olga Ipate Proiectul Vreau Şansa Mea! este un Vreau şansa mea DOMENIU: Educație LOCALITATE: Botoșani DURATA IMPLEMENTĂRII: 7 luni INIȚIATOR: Geanina Olga Ipate "Proiectul Vreau Şansa Mea! este un proiect şansa pe care o dăm semenilor noştri şi despre

Mai mult

REGULAMENT 1. Obiective: Festivalul Internaţional Capitala Muzicală - ediția a VII-a se desfășoară la Sala Thalia din Sibiu în perioada

REGULAMENT 1. Obiective: Festivalul Internaţional Capitala Muzicală - ediția a VII-a se desfășoară la Sala Thalia din Sibiu în perioada REGULAMENT 1. Obiective: Festivalul Internaţional Capitala Muzicală - ediția a VII-a se desfășoară la Sala Thalia din Sibiu în perioada 23.08-25.08.2019 și face parte din Programul educaţional internațional

Mai mult

INVITAŢIE

INVITAŢIE Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti Regulament concurs multimedia Bucureștean democrat, european informat! Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti, având ca structură gazdă Institutul European

Mai mult

FESTIVALUL NAȚIONAL DE FOLCLOR STRUGURELE DE AUR Ediția a XIX-a, 4-8 septembrie 2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE Iniţiat în anul 2001 de c

FESTIVALUL NAȚIONAL DE FOLCLOR STRUGURELE DE AUR Ediția a XIX-a, 4-8 septembrie 2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE Iniţiat în anul 2001 de c FESTIVALUL NAȚIONAL DE FOLCLOR STRUGURELE DE AUR Ediția a XIX-a, 4-8 septembrie 2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE Iniţiat în anul 2001 de către conducerea companiei Jidvei, cu drag și respect

Mai mult

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN Ediţia a VI - a, Craiova, 14 15 decembrie 2017 Concursul Interjudețean Noël dans le monde francophone este organizat de către Colegiul

Mai mult

Proiect aprobat în CAER Nr /2/ Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457

Proiect aprobat în CAER Nr /2/ Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457 Proiect aprobat în CAER Nr. 24986/2/22.01.2018 Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457 Argument Arta îl aduce pe om mai aproape de frumos, îi oferă posibilitatea să creeze frumosul, să-l descopere

Mai mult

Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events Regulament ~ editia de primavara vara 2019 ~ 1. Concept Competitional La baza acestei competitii, el

Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events Regulament ~ editia de primavara vara 2019 ~ 1. Concept Competitional La baza acestei competitii, el Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events Regulament ~ editia de primavara vara 2019 ~ 1. Concept Competitional La baza acestei competitii, elementele fundamentale sunt spiritul de fair-play si

Mai mult

R E G U L A M E N T

R E G U L A M E N T Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi METODOLOGIA privind organizarea şi desfăşurarea examenelor de finalizare a studiilor în învăţământul superior: examene de absolvire, licenţă, diplomă, disertaţie

Mai mult

Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Universități Competitive, Programe de vară de tip Punte (SGCU-PV) Beneficiar:

Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Universități Competitive, Programe de vară de tip Punte (SGCU-PV) Beneficiar: Regulament Electronics Summer University 2019 Prezentul regulament servește tuturor aplicanților și participanților care îndeplinesc condițiile de participare. Respectarea lui este obligatorie. Capitolul

Mai mult

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea rezultate ca manager inseamna sa actionezi in permanenta

Mai mult

UNIVERSITATEA PETROL – GAZE

UNIVERSITATEA PETROL – GAZE UNIVERSITATEA PETROL - GAZE DIN PLOIEŞTI CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE DECIZIE Nr. 1918/09.06.2017 Privind organizarea sesiunilor de examene de vară şi toamnă ale anului universitar 2016-2017 Având în vedere

Mai mult

FACULTATEA DE FIZICĂ TRADIȚIE ȘI EXCELENȚĂ Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: / Fax: Ofici

FACULTATEA DE FIZICĂ TRADIȚIE ȘI EXCELENȚĂ Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: / Fax: Ofici FACULTATEA DE FIZICĂ TRADIȚIE ȘI EXCELENȚĂ Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-405300/5176 0264-405328 Fax: 0264-591906 Oficiul admiterii: secretariat.phys@phys.ubbcluj.ro http://www.phys.ubbcluj.ro/admi

Mai mult

CONCURSUL VALENŢE EUROPENE ÎN EDUCAŢIE - adresat elevilor de liceu - Ediţia a III-a, mai 2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE Secțiunea

CONCURSUL VALENŢE EUROPENE ÎN EDUCAŢIE - adresat elevilor de liceu - Ediţia a III-a, mai 2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE Secțiunea CONCURSUL VALENŢE EUROPENE ÎN EDUCAŢIE - adresat elevilor de liceu - Ediţia a III-a, 23-24 mai 2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE Secțiunea I: Abilități oratorice și discursive Tema pentru anul

Mai mult

20 29 Aprilie 2019, Tradiții și Flori de Sărbători Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) Condiții de înscriere la evenimentul Tradiții și Flori de Sărbăto

20 29 Aprilie 2019, Tradiții și Flori de Sărbători Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) Condiții de înscriere la evenimentul Tradiții și Flori de Sărbăto Condiții de înscriere la evenimentul Tradiții și Flori de Sărbători, Ediția 2019 20 29 Aprilie 2019, Parcul Regele Mihai I Definirea termenilor: Organizator Creart Centrul de Creație, Artă și Tradiție

Mai mult