Superman the Movie PENTRU A JUCA ACEST JOC. Sloturi cu 5 role, 100 de linii

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Superman the Movie PENTRU A JUCA ACEST JOC. Sloturi cu 5 role, 100 de linii"

Transcriere

1 Superman the Movie Sloturi cu 5 role, 100 de linii Scopul jocului Superman the Movie este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor. PENTRU A JUCA ACEST JOC Atingeți Joc pe ecranul de pornire pentru a fi redirecționat către rolele jocului principal. Numărul de linii de plată active este fix și nu poate fi modificat. Pariul total pe rundă de joc = pariu pe linie 100 (numărul fix de linii de plată active). Toate sumele sunt pentru 5 linii. Și pariul total minim calculat de 60 de cenți. Fiecare linie roșie afișată pe role după o învârtire câștigătoare reprezintă până la 12 linii de plată. o Alegeţi pariul total dorit făcând clic pe '-' sau pe '+'. Faceţi clic pe butonul MOD TURBO pentru a activa sau dezactiva modul Turbo. Atunci când este pornit, unele animații și sunete de câștig sunt ignorate şi rolele rolele se învârt mai repede. Făcând clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, veți învârti rolele cu pariul total curent selectat. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii. Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până când este declanșată secvența Jocuri gratuite Save the Day, Bonus Crystal sau Jackpot DC Super Heroes. Faceţi clic pe o opţiune pentru a porni funcția Joc automat. În modul de Joc automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în butonul STOP JOC AUTOMAT. Faceţi clic pe butonul STOP JOC AUTOMAT pentru a opri modul Joc automat. Numărul de învârtiri gratuite rămase este afișat deasupra butonului OPRIRE JOC AUTOMAT, exceptând cazul când ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ. Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. După sfârşitul secvenței Jackpotul DC Super Heroes, faceţi clic pe CONTINUARE pe ecranul ce rezumă câștigurile pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc automat (în cazul în care există învârtiri automate rămase).

2 Tabelul cu plăți poate fi accesat din Meniu sau făcând clic pe butonul INFO. DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ Câștigurile sunt calculate conform Tabelului cu plăți, care poate fi accesat din Meniu sau făcând clic pe butonul INFO. o Câștigul pe linie = pariul pe linie multiplicatorul corespunzător din tabelul de plăți. Dacă mai multe linii active au combinații câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite în cele ce urmează. Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element popup, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire. SIMBOLUL WILD Simbolul WILD este logo-ul Superman. Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol (exceptând SCATTER și BONUS), pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. SIMBOLUL SCATTER Simbolul SCATTER din joc este simbolul FREE GAMES. De fiecare dată când simboluri SCATTER apar simultan pe rolele #1, #3 și #5 se declanșează secvența Jocuri gratuite Save the Day. Notă: Simbolurile SCATTER nu au o plată proprie. SIMBOLUL BONUS Când simbolurile BONUS apar simultan pe rolele #2, #3 și #4, se declanșează secvența Bonus Crystal. Notă: Simbolurile BONUS nu au o plată proprie.

3 BONUS CRYSTAL Dacă mai multe simboluri BONUS aterizează simultan pe rolele #2, #3 și #4, se declanșează secvența Bonus Crystal. Alegeți cristale în această secvență și câștigați premii în bani și multiplicatori de câștig (x2 și x5). Multiplicatorul se aplică la toate câștigurile acumulate până când ați ales multiplicatorul: multiplicatorul nu are niciun efect în niciun alt moment. La începutul secvenței, cel 14 cristale ascund 7 premii în bani, 2 simboluri de Colectare (fiecare cu premiul său în bani), 1 simbol de Reluare, 1 multiplicator de câștig X2, 1 multiplicator de câștig X5 și 2 simboluri cu Logo Superman. Descoperirea unui simbol cu Logo Superman dezactivează unul dintre simbolurile de Colectare și distruge unul dintre cristale. Descoperirea unui simbol de Reluare face ca toate cristalele alese să revină pe pozițiile lor și ca toate premiile în bani și toți modificatorii disponibili la începutul secvenței să fie resetați și amestecați. Veți păstra toate câștigurile obținute anterior în rundă. Descoperirea unui simbol de Colectare acordă un premiu în bani, încheie secvența și vă atribuie câștigurile colectate în timpul rundei, dacă există. JOCURILE GRATUITE SAVE THE DAY Secvența Jocuri gratuite Save the Day este declanșată atunci când 3 simboluri SCATTER aterizează simultan pe rolele #1, #3 și #5. Pentru a începe runda Jocuri gratuite, apăsați butonul mare și roșu. Secvența începe cu 10 jocuri gratuite. De fiecare dată când aterizează un simbol WILD, acesta se blochează pe poziție până la terminarea jocurilor gratuite. După terminarea tuturor celor 10 jocuri gratuite, sunt acordate încă 10 jocuri gratuite. Toate simbolurile WILD blocate pe role rămân pe pozițiile respective pe durata următoarelor 10 jocuri gratuite. În timpul secvenței cu Jocuri gratuite, rolele se învârtesc automat, folosind același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul Câștig. Câștigul total per rundă de Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig total din dreapta, deasupra rolelor. Numărul Jocurilor gratuite rămase este afișat în câmpul Jocuri rămase de deasupra rolelor.

4 La sfârșitul rundei, va apărea un panou de rezultate care va rezuma câștigurile. Apăsați pe CONTINUARE pentru a reveni la rolele din jocul principal. Atunci când reveniți la jocul principal, dacă apăsați pe butonul ÎNVÂRTIRE, veți opri contorul de câștig, premiul total va fi afișat, iar rolele se vor învârti. JACKPOT DC SUPER HEROES Jocul este legat de Jackpotul DC Super Heroes. Jackpotul DC Super Heroes este o secvență de jackpot progresiv cu niveluri multiple. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul DC Super Heroes, la toate cazinourile online care oferă aceste jocuri. Există 4 jackpoturi care pot fi câștigate: Mini, Minor, Major și Uriaș. Fiecare Jackpot are o valoare diferită a premiului. Seed (suma de la care pornește Jackpotul): Rată de contribuție (ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot): Condiție de câștig (ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul): Cerințe de câștig (ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot): Mini: Minor: 1, Major: 10, Grand: 200, ,99% Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes. Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes. Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi. Rețineți: Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino. Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.

5 Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine. Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino. Bara de instrumente Casino Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el. Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele: Sold Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc. Depunere / Casierie Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc. Jucați pe bani reali Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali. Bonus Învârtiri Gratuite Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite. Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele: Jocuri Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide. Promovate Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați. Slot Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.

6 Jocuri la masă Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul. Sunet pornit/oprit Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul. Meniu Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele: o Istoric Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim. o Opţiuni Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului. o Ajutor Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment. o Tabel de plăţi Deschide Tabelul de plăți al jocului. Atingeți butonul ROLE pentru a vă întoarce la jocul principal. Pagină cu informaţii: Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații. o Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare. o Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare. o Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare. o Ecranul 5/5 afișează toate combinațiile câștigătoare. Dacă faceți clic pe Înapoi, veți părăsi ecranul Info și veți reveni la joc. Butoane: Informații Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului. Linii ecranul ilustrează numărul de linii de plată active din joc. Pariu Total Majorați sau reduceți pariul total apăsând pe butoanele ' sau +'. Învârtire Se învârt rolele. Joc Automat / Oprire Joc Automat Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat. Modul Turbo Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

7 Notă cu privire la deconectări:dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite. Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului. Notă privind deranjamentele: Orice deranjament anulează toate plățile și jocurile. Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile. Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 94,02%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP), care include și contribuția la Jackpot este de 95,01%.

Regulile jocului Hotline Hotline este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii (fixe) care conține simboluri Wild și Expanding Wild, Re-Spins

Regulile jocului Hotline Hotline este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii (fixe) care conține simboluri Wild și Expanding Wild, Re-Spins Regulile jocului Hotline Hotline este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii (fixe) care conține simboluri Wild și Expanding Wild, Re-Spins, Free Spins și Hotline Bonus Bet. Jocul este jucat

Mai mult

Guns N' Roses Video Slots Regulile jocului Guns N' Roses Video Slots este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții W

Guns N' Roses Video Slots Regulile jocului Guns N' Roses Video Slots este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții W Guns N' Roses Video Slots Regulile jocului Guns N' Roses Video Slots este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții Wild, Expanding Wilds, Appetite for Destruction Wild,

Mai mult

Emoji Planet Video Slot™

Emoji Planet Video Slot™ EMOJI PLANET VIDEO SLOT Tipul de joc: Câștigul jucătorului: 96,4% Joc de tip slot video NetEnt aduce zâmbetele și distracția la următorul nivel! Este momentul să începeți călătoria în lumea emoji-urilor

Mai mult

în Tabletă convertibilă GHID DE UTILIZARE 8085 LKB001X CJB1FH002AZA

în Tabletă convertibilă GHID DE UTILIZARE 8085 LKB001X CJB1FH002AZA în Tabletă convertibilă GHID DE UTILIZARE 8085 LKB001X CJB1FH002AZA Cuprins 1 Noțiuni introductive... 1 1.1 Aspect... 1 1.2 Încărcarea tabletei și a tastaturii... 3 1.3 Introducerea cartelelor microsd

Mai mult

BOLLYWOOD STORY TOUCH Tipul de joc: Touch Game Câștigul jucătorului: 96.1% Bollywood Story Touch este un slot video plin de culoare cu 5 role, 3 rându

BOLLYWOOD STORY TOUCH Tipul de joc: Touch Game Câștigul jucătorului: 96.1% Bollywood Story Touch este un slot video plin de culoare cu 5 role, 3 rându BOLLYWOOD STORY TOUCH Tipul de joc: Touch Game Câștigul jucătorului: 96.1% Bollywood Story Touch este un slot video plin de culoare cu 5 role, 3 rânduri și 9 linii de miză care conine Free Spins și Floating

Mai mult

Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei

Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei tineti apasat 2 secunde pe pictograma din ecranul principal,

Mai mult

Baccarat Live Vă oferim Baccarat Live cu opt pachete de cărți, dealer live și masă de Baccarat adevărat. Noi utilizăm regulamentul standard al jocului

Baccarat Live Vă oferim Baccarat Live cu opt pachete de cărți, dealer live și masă de Baccarat adevărat. Noi utilizăm regulamentul standard al jocului Baccarat Live Vă oferim Baccarat Live cu opt pachete de cărți, dealer live și masă de Baccarat adevărat. Noi utilizăm regulamentul standard al jocului de Baccarat. Fluxul de pariere Dacă o rundă de joc

Mai mult

HOTLINE Tipul de joc: Joc de tip slot video Câștigul jucătorului: 96.13%/96.70%/97.04% Hotline, cea mai recentă oferă de la NetEnt, nu numai că conine

HOTLINE Tipul de joc: Joc de tip slot video Câștigul jucătorului: 96.13%/96.70%/97.04% Hotline, cea mai recentă oferă de la NetEnt, nu numai că conine HOTLINE Tipul de joc: Joc de tip slot video Câștigul jucătorului: 96.13%/96.70%/97.04% Hotline, cea mai recentă oferă de la NetEnt, nu numai că conine bine cunoscutele elemente clasice cum ar fi substituii

Mai mult

Actualizat: Live Casino Hold'em Oferim Live Casino Hold'em cu un singur pachet de cărți, în direct, cu dealer real și cu o masă Live Casino

Actualizat: Live Casino Hold'em Oferim Live Casino Hold'em cu un singur pachet de cărți, în direct, cu dealer real și cu o masă Live Casino Actualizat: 24.04.2019 Live Casino Hold'em Oferim Live Casino Hold'em cu un singur pachet de cărți, în direct, cu dealer real și cu o masă Live Casino Hold'em reală. Live Casino Hold'em este o variație

Mai mult

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați acest ghid lângă echipamentul Dvs. Brother pentru consultare

Mai mult

Curs de formare Informatică și TIC pentru clasa a V-a Portofoliu pentru evaluarea finală Tema: ELEMENTE DE INTERFAŢĂ ALE UNUI SISTEM DE OPERARE (DESKT

Curs de formare Informatică și TIC pentru clasa a V-a Portofoliu pentru evaluarea finală Tema: ELEMENTE DE INTERFAŢĂ ALE UNUI SISTEM DE OPERARE (DESKT Curs de formare Informatică și TIC pentru clasa a V-a Portofoliu pentru evaluarea finală Tema: ELEMENTE DE INTERFAŢĂ ALE UNUI SISTEM DE OPERARE (DESKTOP, PICTOGRAME, FEREASTRA) Nume și prenume cursant:

Mai mult

{LINGO} Specificațiile produsului: - Dimensiune: 61 x 18 x 8 mm - greutate: 8,6 g - rază: 10 m -capacitatea și tipul bateriei: 90 mah, baterie polimer

{LINGO} Specificațiile produsului: - Dimensiune: 61 x 18 x 8 mm - greutate: 8,6 g - rază: 10 m -capacitatea și tipul bateriei: 90 mah, baterie polimer {LINGO} Specificațiile produsului: - Dimensiune: 61 x 18 x 8 mm - greutate: 8,6 g - rază: 10 m -capacitatea și tipul bateriei: 90 mah, baterie polimer litiu - timp de încărcare: 2 ore - timp de așteptare:

Mai mult

Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției (SI INJ) intranet.inj.md Ver.2 Manual de utilizare a Sistemului I

Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției (SI INJ) intranet.inj.md Ver.2 Manual de utilizare a Sistemului I Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției (SI INJ) intranet.inj.md Ver.2 Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției

Mai mult

Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md

Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md Cuprins 1. CREARE DE CONT ȘI AUTENTIFICARE PE PLATFORMĂ... 4 2. INTERFAȚA PLATFORMEI E-ADMITERE... 9 2.1 PRIMA PAGINĂ... 9 2.2 DOSAR CURENT...

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Utilizarea Office 365 pe telefonul Android Ghid de pornire rapidă Verificarea e-mailului Configurați telefonul Android pentru a trimite și a primi e-mailuri din contul dvs. Office 365. Verificarea calendarului

Mai mult

GHID PENTRU RESETAREA PAROLEI Informații Generale Din dorința de a facilita procesul de autentificare, chiar dacă nu mai cunoașteti datele necesare, a

GHID PENTRU RESETAREA PAROLEI Informații Generale Din dorința de a facilita procesul de autentificare, chiar dacă nu mai cunoașteti datele necesare, a GHID PENTRU RESETAREA PAROLEI Informații Generale Din dorința de a facilita procesul de autentificare, chiar dacă nu mai cunoașteti datele necesare, au fost implementate 2 opțiuni de resetare automată

Mai mult

Nr.înregistrare: 88 / Social Media in the Classroom Prof.Cucuianu Marița Colegiul Național,,Neagoe Basarab"Oltenița,jud.Călărași 2.Quizizz E

Nr.înregistrare: 88 / Social Media in the Classroom Prof.Cucuianu Marița Colegiul Național,,Neagoe BasarabOltenița,jud.Călărași 2.Quizizz E Nr.înregistrare: 88 /21.01.2019 Social Media in the Classroom Prof.Cucuianu Marița Colegiul Național,,Neagoe Basarab"Oltenița,jud.Călărași 2.Quizizz Este o platformă unde se găsesc teste gata făcute sau

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1 Pornire... 2 1.2 Oprire... 3 1.3 Ecranul de întâmpinare... 3 1.4 Procesul de instalare... 3 2. Caracteristici principale... 4 2.1. EZCast... 4 2.2. DLNA... 5 2.3. EZMirror...

Mai mult

TM200 Live Tour guide Sistem audio mobil Sistemul de comunicare audio Tour guide este util in cel putin 3 situatii si vine cu avantaje clare: 1) Cand

TM200 Live Tour guide Sistem audio mobil Sistemul de comunicare audio Tour guide este util in cel putin 3 situatii si vine cu avantaje clare: 1) Cand TM200 Live Tour guide Sistem audio mobil Sistemul de comunicare audio Tour guide este util in cel putin 3 situatii si vine cu avantaje clare: 1) Cand trebuie sa va faceti auzit, de catre intreg grupul

Mai mult

SRS-BTS50_QSG_ro

SRS-BTS50_QSG_ro Sistem audio personal Manual de instrucţiuni Ghid de pornire rapidă RO SRS-BTS50 2013 Sony Corporation Fabricat în China Manuale furnizate Ghid de pornire rapidă (acest manual) Prezentul manual vă furnizează

Mai mult

Lanțul de aprovizionare E.ON Ghidul furnizorului Instrucțiuni pas cu pas

Lanțul de aprovizionare E.ON Ghidul furnizorului Instrucțiuni pas cu pas Lanțul de aprovizionare E.ON 15.11.2018 Ghidul furnizorului Instrucțiuni pas cu pas Introducere Stimate furnizor, Pentru a maximiza valoarea interacțiunii cu furnizorii și pentru a asigura transparența

Mai mult

Intrebari Frecvente 1. Cum pot deschide un cont PayPal? Iata cum deschideti un cont: 1. Duceti-va la site-ul nostru: 2. Faceti clic

Intrebari Frecvente 1. Cum pot deschide un cont PayPal? Iata cum deschideti un cont: 1. Duceti-va la site-ul nostru:   2. Faceti clic Intrebari Frecvente 1. Cum pot deschide un cont PayPal? Iata cum deschideti un cont: 1. Duceti-va la site-ul nostru: www.paypal.com/hu 2. Faceti clic pe Inscrieti-va in partea de sus a paginii. 3. Selectati

Mai mult

GHID PENTRU EDITAREA VIDEOCLIPURILOR Autor prof. Viorel Coșeraru 1. Cum aranjăm videoclipurile în cronologie utilizând WMM (Windows Movie Maker) Atunc

GHID PENTRU EDITAREA VIDEOCLIPURILOR Autor prof. Viorel Coșeraru 1. Cum aranjăm videoclipurile în cronologie utilizând WMM (Windows Movie Maker) Atunc GHID PENTRU EDITAREA VIDEOCLIPURILOR Autor prof. Viorel Coșeraru 1. Cum aranjăm videoclipurile în cronologie utilizând WMM (Windows Movie Maker) Atunci când importați clipuri video sau fotografii, acestea

Mai mult

Update firmware aparat foto Mac Mulţumim că aţi ales un produs Nikon. Acest ghid descrie cum să efectuaţi acest update de firmware. Dacă nu aveţi încr

Update firmware aparat foto Mac Mulţumim că aţi ales un produs Nikon. Acest ghid descrie cum să efectuaţi acest update de firmware. Dacă nu aveţi încr Update firmware aparat foto Mulţumim că aţi ales un produs Nikon. Acest ghid descrie cum să efectuaţi acest update de firmware. Dacă nu aveţi încredere că puteţi realiza acest update cu succes, acesta

Mai mult

Furnicuţa şi-a construit un depozit pentru grăunţe

Furnicuţa şi-a construit un depozit pentru grăunţe Tema: CENTENARUL MARII UNIRI 100 de puncte Notă: Toate resursele necesare le găsiți în folderul OJTI_2018_TIC12_resurse, aflat pe Desktop. Pe Desktop veți crea un folder a cărui denumire coincide cu ID-ul

Mai mult

CD180 Romanian quick start guide

CD180 Romanian quick start guide Ghid de iniţiere rapidă CD180 Instrucţiuni importante privind siguranţa Utilizaţi numai sursa de alimentare menţionată în datele tehnice. Evitaţi contactul produsului cu lichide. Risc de explozie în cazul

Mai mult

Astfel funcționează portalul KiTa Dortmund În 3 pași către locația de îngrijire copii Portalul KiTa Dortmund poate fi oper

Astfel funcționează portalul KiTa Dortmund În 3 pași către locația de îngrijire copii   Portalul KiTa Dortmund poate fi oper Astfel funcționează portalul KiTa Dortmund În 3 pași către locația de îngrijire copii www.kita-portal.dortmund.de Portalul KiTa Dortmund poate fi operat în orice moment și extrem de comod de pe calculator,

Mai mult

EXCEL FĂRĂ SECRETE Grafice şi diagrame

EXCEL FĂRĂ SECRETE Grafice şi diagrame EXCEL FĂRĂ SECRETE Grafice şi diagrame Cuprins 1. Introducere... 3 2. Crearea graficelor în Excel... 3 3. Mutarea şi copierea graficelor... 11 2 EXCEL FĂRĂ SECRETE- Grafice şi diagrame 1. Introducere Informaţiile

Mai mult

Addendum Syllabus 6 Microsoft Access 2016 REF Syllabus 6.0 Cunoașterea domeniilor în care se utilizează bazele de date Datorită potenţialului ma

Addendum Syllabus 6 Microsoft Access 2016 REF Syllabus 6.0 Cunoașterea domeniilor în care se utilizează bazele de date Datorită potenţialului ma REF 1.1.5 Syllabus 6.0 Cunoașterea domeniilor în care se utilizează bazele de date Datorită potenţialului mare de eficientizare a muncii, bazele de date îşi găsesc aplicaţii în diverse domenii: - transporturi

Mai mult

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Ghid de instalare Macintosh / v2.0 0

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Ghid de instalare Macintosh / v2.0 0 EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Ghid de instalare Macintosh 09-2012 / v2.0 0 Ghid introductiv Înainte de a începe folosirea acestui punct de acces, vă rugăm să verificaţi dacă lipseşte ceva din pachet şi să-l

Mai mult

Ghid de instalare ebook Pentru a accesa ebook-ul trebuie să creați un cont pe raftul de cărți VitalSource (Bookshelf account) iar apoi să introduceți

Ghid de instalare ebook Pentru a accesa ebook-ul trebuie să creați un cont pe raftul de cărți VitalSource (Bookshelf account) iar apoi să introduceți Ghid de instalare ebook Pentru a accesa ebook-ul trebuie să creați un cont pe raftul de cărți VitalSource (Bookshelf account) iar apoi să introduceți codul de acces furnizat. Puteți de asemenea să descărcați

Mai mult

... MANAGER SERVICE UTILAJE - Aplicatie software pentru gestiune service utilaje - MANUALUL UTILIZATORULUI OFERTE Folositi acest meniu daca dori

... MANAGER SERVICE UTILAJE - Aplicatie software pentru gestiune service utilaje - MANUALUL UTILIZATORULUI OFERTE Folositi acest meniu daca dori ... MANAGER SERVICE UTILAJE - Aplicatie software pentru gestiune service utilaje - MANUALUL UTILIZATORULUI... 1. OFERTE Folositi acest meniu daca doriti sa trimiteti o oferta catre un client nou sau unul

Mai mult

XL30 Romanian quick start guide

XL30 Romanian quick start guide Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/welcome XL300 XL305 Manual de utilizare pe scurt Instrucţiuni importante privind siguranţa Avertisment Reţeaua electrică este clasificată

Mai mult

Carduri media externe Ghidul pentru utilizator

Carduri media externe Ghidul pentru utilizator Carduri media externe Ghidul pentru utilizator Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Sigla SD este o marcă comercială a proprietarului său. Informaţiile cuprinse în acest document se

Mai mult

Ghidul pentru utilizator

Ghidul pentru utilizator Ghidul pentru utilizator Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth este o marcă comercială deţinută de proprietarul său şi este utilizată de Hewlett-Packard Company sub licenţă.

Mai mult

Krüger&Matz 10.1 TABLET WINDOWS 8.1 KM1081 Deutsch Română Polski English BEDIENUNGSANLEITUNG OWNER S MANUAL INSTRUKCJA OBSŁUGI MANUAL DE UTILIZARE

Krüger&Matz 10.1 TABLET WINDOWS 8.1 KM1081 Deutsch Română Polski English BEDIENUNGSANLEITUNG OWNER S MANUAL INSTRUKCJA OBSŁUGI MANUAL DE UTILIZARE Krüger&Matz 10.1 TABLET WINDOWS 8.1 KM1081 Deutsch Polski English BEDIENUNGSANLEITUNG OWNER S MANUAL INSTRUKCJA OBSŁUGI MANUAL DE UTILIZARE Cuprins Cuvant inainte 40 Note importante 40 I. Taste si Functii

Mai mult

Înregistrator de temperatură şi umiditate AX-DT100 Instrucţiuni de utilizare

Înregistrator de temperatură şi umiditate AX-DT100 Instrucţiuni de utilizare Înregistrator de temperatură şi umiditate AX-DT100 Instrucţiuni de utilizare Introducere Înregistratorul de temperatură şi umiditate este prevăzut cu un senzor foarte exact de temperatură şi umiditate.

Mai mult

Microsoft Word - MANUAL_APP_ROMPOS_V7.docx

Microsoft Word - MANUAL_APP_ROMPOS_V7.docx MANUAL DE UTILIZARE ANCPI CUPRINS 1 Descrierea platformei... 2 2 ROVERS/RTK... 5 2.1 Introducere ROVER... 5 2.2 Introducere abonament ROVER... 6 2.3 Prelungire abonament ROVERS/RTK... 8 2.4 Ștergere rover...

Mai mult

‍ Ghid Web connect Versiunea 0 ROM Modelele aplicabile Acest manual de utilizare se referă la următoarele modele: MFC-J4510DW Definiţia notelor În acest manual de utilizare, este folosită următoarea pictogramă:

Mai mult

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™ Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400 Utilizaţi acest ghid când folosiţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Componentele imprimantei Figura 1 prezintă

Mai mult

MIdland CT210 manual

MIdland CT210 manual Manual de utilizare in Limba Romana Statie radio Profesionala Midland CT210 Caracteristici Putere emisie: 4W (VHF/UHF) Canale: 128 Coduri securitate: 50 CTCSS si 104 DCS Putere ajustabila: Da, Hi/Low Vox

Mai mult

‍ Manual Google Cloud Print Versiunea 0 ROM Definiţia notelor În acest manual de utilizare, pentru note este folosit următorul stil: Notele vă informează asupra măsurilor care trebuie luate în anumite situaţii

Mai mult

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L5000D HL-L5100DN HL-L5100DNT HL-L5200DW HL-L5200DWT HL-L6250DN Brother recomandă s

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L5000D HL-L5100DN HL-L5100DNT HL-L5200DW HL-L5200DWT HL-L6250DN Brother recomandă s Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L5000D HL-L5100DN HL-L5100DNT HL-L5200DW HL-L5200DWT HL-L6250DN Brother recomandă să păstrați acest ghid lângă echipamentul Dvs. Brother

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1. Pornire... 2 1.2. Oprire... 3 1.3. Ecranul de întâmpinare... 3 1.4. Conectaţi-vă la o reţea Wi-Fi... 3 1.5. Setarea limbii... 4 1.6. Setarea rezoluţiei... 4 2. Caracteristici

Mai mult

Manual scurt pentru instalare rapida a Accesoriului Wi-Fi 1. Instalare fizica a accesoriului Wi-Fi 2. Intrare in modul AP pentru conectarea la reteaua

Manual scurt pentru instalare rapida a Accesoriului Wi-Fi 1. Instalare fizica a accesoriului Wi-Fi 2. Intrare in modul AP pentru conectarea la reteaua Manual scurt pentru instalare rapida a Accesoriului Wi-Fi 1. Instalare fizica a accesoriului Wi-Fi 2. Intrare in modul AP pentru conectarea la reteaua Wi-Fi 3. Descarcarea Aplicatiei NetHome Plus 4. Setarea

Mai mult

vt9500bt

vt9500bt VT9500BT Casca BlueTooth CallCenter Cască profesională pentru call-center și pentru utilizare în general la birou. Este ușoară, reglabilă și poate fi purtată confortabil multe ore în mod continuu. Nexus

Mai mult

BCR Chisinau Personal Mobile Banking G H I D U L U T I L I Z A T O R U L U I Autor : Data : Versiune : Eon Technologies 15/05/ Eon Techno

BCR Chisinau Personal Mobile Banking G H I D U L U T I L I Z A T O R U L U I Autor : Data : Versiune : Eon Technologies 15/05/ Eon Techno BCR Chisinau Personal Mobile Banking G H I D U L U T I L I Z A T O R U L U I Autor : Data : Versiune : Eon Technologies 15/05/2019 1.0 2019 Eon Technologies Cuprins 1 Introducere... 1 1.1 Scop... 1 1.2

Mai mult

Ghid SmartTV-ro-M

Ghid SmartTV-ro-M SmartTV Ghid de utilizare: Moldtelecom Smart TV Ghid de utilizare Moldtelecom Smart TV Ce este Moldtelecom Smart TV? Moldtelecom Smart TV este un serviciu de televiziune ce oferă posibilitatea de a viziona

Mai mult

manual_ARACIS_evaluare_experti_v4

manual_ARACIS_evaluare_experti_v4 PLATFORMĂ DE EVALUARE ONLINE PENTRU EXPERȚII ARACIS Page 1 CUPRINS Cap 1. Procesul de evaluare 3 Cap 2. Procedura de înregistrare și evaluare 3 cap 3. Instrucțiuni de completare a formularului de înregistrare

Mai mult

CABINET MINISTRU

CABINET MINISTRU MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judetului Iaşi Activitatea metodologie şi administrarea veniturilor statului Str. Anastasie

Mai mult

Modificarea datelor de călătorie ale unui bilet CFR online achiziționat Modificarea datelor de călătorie ale unui bilet CFR online achiziționat (respe

Modificarea datelor de călătorie ale unui bilet CFR online achiziționat Modificarea datelor de călătorie ale unui bilet CFR online achiziționat (respe Modificarea datelor de călătorie ale unui bilet CFR online achiziționat Modificarea datelor de călătorie ale unui bilet CFR online achiziționat (respectiv modificarea contractului de transport) se face

Mai mult

Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa s

Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa s Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa socială Cuprins 1. SCOPUL INSTRUMENTULUI... 3 2. UTILIZATORII...

Mai mult

Ghid de conectare rapidă Cartela Internet Vodafone VMC R9.4 Cartela Internet Vodafone funcţionează cu aplicaţia Vodafone Mobile Connect

Ghid de conectare rapidă Cartela Internet Vodafone VMC R9.4 Cartela Internet Vodafone funcţionează cu aplicaţia Vodafone Mobile Connect Ghid de conectare rapidă Cartela Internet Vodafone VMC R9.4 Cartela Internet Vodafone funcţionează cu aplicaţia Vodafone Mobile Connect Cartela Internet Vodafone Internet mobil fără abonament Ghid de conectare

Mai mult

Ghid de utilizare al serviciului VB24 Web 1

Ghid de utilizare al serviciului VB24 Web 1 Ghid de utilizare al serviciului VB24 Web 1 Cuprins: 1. Introducere... 3 2. Activarea serviciului Web-banking... 4 3. Cardurile și conturile mele... 7 3.1 Blocare card... 7 3.2 Reemitere card... 8 3.3

Mai mult

Cuprins

Cuprins Seria de controlere inteligente pentru sistemele solare de producere a ACM REGULATOR DE TEMPERATURĂ PENTRU SISTEME SOLARE PRESURIZATE INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE ŞI UTILIZARE 1/10 Cuprins Cuprins 1. Informaţii

Mai mult

Manual de utilizare Room Booking System

Manual de utilizare Room Booking System Manual de utilizare Room Booking System Cuprins 1. Autentificare 2. Utilizare aplicatie 2.1. Manage Reservation 2.2. Rooms 2.3. Manage Users 2.4. View Reservations 3. Sectiuni Adaugare/Editare 3.1 Adauga

Mai mult

manual_ARACIS_evaluare_experti_v5

manual_ARACIS_evaluare_experti_v5 PLATFORMĂ DE EVALUARE ONLINE PENTRU EXPERȚII ARACIS Page 1 CUPRINS Cap 1. Procesul de evaluare 3 Cap 2. Procedura de înregistrare și evaluare 3 cap 3. Instrucțiuni de completare a formularului de înregistrare

Mai mult

MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token

MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token 1 2 Dispozitiv Token. Ce este el. Este un dispozitiv care calculează o cod unic, cu ajutorul căruia tu, ca utilizator al aplicației MyBRD Net,

Mai mult

Activitatea 2.3. Tutorial pentru utilizarea modulului multimedia pentru învățarea limbii italiene LECŢIA NR.1 Modalități de prezentare și salut în cad

Activitatea 2.3. Tutorial pentru utilizarea modulului multimedia pentru învățarea limbii italiene LECŢIA NR.1 Modalități de prezentare și salut în cad Activitatea 2.3. Tutorial pentru utilizarea modulului multimedia pentru învățarea limbii italiene LECŢIA NR.1 Modalități de prezentare și salut în cadrul unor întâlniri, indicativul prezent al verbelor

Mai mult

Manual Utilizare SEPA DD

Manual Utilizare SEPA DD AUTENTIFICAREA SI AUTORIZAREA OPERATIUNILOR IN INTERNET BANKING I. Mobile Token 1. Despre Intesa mtoken Aplicatia Intesa mtoken iti permite sa te autentifici in serviciul de Internet Banking I-B@nk si

Mai mult

Utilizarea îmbinării corespondenței pentru crearea şi imprimarea scrisorilor şi a altor documente Dacă utilizați îmbinarea corespondenței când doriți

Utilizarea îmbinării corespondenței pentru crearea şi imprimarea scrisorilor şi a altor documente Dacă utilizați îmbinarea corespondenței când doriți Utilizarea îmbinării corespondenței pentru crearea şi imprimarea scrisorilor şi a altor documente Dacă utilizați îmbinarea corespondenței când doriți să creați un set de documente, cum ar fi o scrisoare

Mai mult

Ecranul energetic Vizualizați consumul de energie sub formă de bani

Ecranul energetic Vizualizați consumul de energie sub formă de bani Ecranul energetic Vizualizați consumul de energie sub formă de bani Bun venit la modul inteligent de a vedea consumul energetic Acum că v-am montat contorul/contoarele inteligent(e), ecranul energetic

Mai mult

Fișă tehnică Servomotoare axiale RV 01 Servomotoarele axiale RV 01 sunt potrivite pentru a controla acțiunea robineților cu 2 sau 3 porturi pentru apl

Fișă tehnică Servomotoare axiale RV 01 Servomotoarele axiale RV 01 sunt potrivite pentru a controla acțiunea robineților cu 2 sau 3 porturi pentru apl Fișă tehnică Servomotoare axiale RV 01 Servomotoarele axiale RV 01 sunt potrivite pentru a controla acțiunea robineților cu 2 sau 3 porturi pentru aplicații de încălzire și răcire. Servomotoarele RV 01

Mai mult

Pornire rapidă Powerline 1200 Model PL1200

Pornire rapidă Powerline 1200 Model PL1200 Pornire rapidă Powerline 1200 Model PL1200 Conţinutul ambalajului În unele regiuni, un CD cu resurse este furnizat odată cu produsul. 2 Proceduri preliminarii Adaptoarele Powerline vă oferă o metodă alternativă

Mai mult

Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă

Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina   CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă 1 Conectare 2 Instalare 3 Utilizare Conţinutul cutiei

Mai mult

Smart V10 Manual de utilizare

Smart V10 Manual de utilizare Smart V10 Manual de utilizare Cuprins 1 Telefonul dvs... 4 1.1 Taste și conectori... 4 1.2 Noțiuni introductive... 7 1.3 Ecranul principal...11 2 Introducerea textului...23 2.1 Prin tastatura virtuală...23

Mai mult

Ghid utilizare aplicație PARKING BUCUREȘTI Aplicație PARKING BUCUREȘTI 1

Ghid utilizare aplicație PARKING BUCUREȘTI Aplicație PARKING BUCUREȘTI 1 Aplicație PARKING BUCUREȘTI 1 SCOPUL DOCUMENTULUI Acest document reprezintă Manualul de Utilizare al aplicaţiei Parking furnizată de către Compania Municipală Parking. Va servi ca instrument pentru familiarizarea

Mai mult

Microsoft Word - TS Ghid Revocare On-Line CC V1.1

Microsoft Word - TS Ghid Revocare On-Line CC V1.1 Trans Sped SRL Ghid Revocare On-Line Certificat Calificat Version 1.1 Cuprins 1. Introducere 1 2. Revocarea online a certificatelor calificate 2 2.1 Cine are dreptul de revocare 2 2.2 Situaţiile în care

Mai mult

Ghid de asistenţă Set de căști stereo fără fir cu reducerea zgomotului h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) Utilizați acest manual dacă întâmpinați probl

Ghid de asistenţă Set de căști stereo fără fir cu reducerea zgomotului h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) Utilizați acest manual dacă întâmpinați probl Utilizați acest manual dacă întâmpinați probleme sau aveți întrebări. Sunt acceptate principalele actualizări ale versiunii de software 2.0.0 pentru setul de căști. Actualizați software-ul de pe setul

Mai mult

CE ESTE MOZZART CLUB? Un club de loialitate care oferă diverse avantaje jucătorilor. Concursul Mozzart Club Concursul bazat pe adunarea punctelor înce

CE ESTE MOZZART CLUB? Un club de loialitate care oferă diverse avantaje jucătorilor. Concursul Mozzart Club Concursul bazat pe adunarea punctelor înce CE ESTE MOZZART CLUB? Un club de loialitate care oferă diverse avantaje jucătorilor. Concursul Mozzart Club Concursul bazat pe adunarea punctelor începe pe 15 februarie pentru toți membrii Mozzart Club

Mai mult

Ghid de instalare Powerline 500, model XAVB5221

Ghid de instalare Powerline 500, model XAVB5221 Pornire rapidă Powerline 1000 Model PL1000v2 Conţinutul ambalajului În unele regiuni, un CD cu resurse este furnizat odată cu produsul. 2 Începeţi Adaptoarele Powerline vă oferă o metodă alternativă de

Mai mult

Raportarea serviciilor de dializă la nivel CNAS

Raportarea serviciilor de dializă la nivel CNAS SISTEM INFORMATIC UNIC AL ASIGURĂRILOR DE SĂNĂTATE DIN ROMÂNIA INTEGRAT Raportarea serviciilor de dializă la nivel CNAS Manual de utilizare Versiune document: 1.2 RELEASED Creat: 13.09.2007 Ultima actualizare:

Mai mult

Manual de utilizare Descrierea produsului Structura produsului 1) Butonul SUS (UP) 2) MENIU 3) Butonul JOS (DOWN) 4) Interfața USB 5) Cameră 6) Difuzo

Manual de utilizare Descrierea produsului Structura produsului 1) Butonul SUS (UP) 2) MENIU 3) Butonul JOS (DOWN) 4) Interfața USB 5) Cameră 6) Difuzo Manual de utilizare Descrierea produsului Structura produsului 1) Butonul SUS (UP) 2) MENIU 3) Butonul JOS (DOWN) 4) Interfața USB 5) Cameră 6) Difuzor 7) Butonul OK 8) Butonul MOD 9) Butonul Power 10)

Mai mult

P-Public Intră în vigoare la Aprobat de Comitetul de conducere al Băncii PV nr. din 02 din INSTRUCȚIUNE de utilizare a sistemulu

P-Public Intră în vigoare la Aprobat de Comitetul de conducere al Băncii PV nr. din 02 din INSTRUCȚIUNE de utilizare a sistemulu Intră în vigoare la 21.01.2019 Aprobat de Comitetul de conducere al Băncii PV nr. din 02 din 09.01.2019 INSTRUCȚIUNE de utilizare a sistemului MICB Web Banking Cuprins: 1. Dispoziţii generale... 3 2. Abonarea

Mai mult

Informație și comunicare

Informație și comunicare 3.1. Folosirea unui motor de căutare Alegerea unui motor de căutare Motorul de căutare este un program disponibil pe internet cu ajutorul căruia se pot căuta diferite informații. Această căutare se realizează

Mai mult

1. Depistarea setarilor de retea necesare Primul pas pentru introducerea in retea a DVR-ului este determinarea setarilor de retea cu care lucreaza ret

1. Depistarea setarilor de retea necesare Primul pas pentru introducerea in retea a DVR-ului este determinarea setarilor de retea cu care lucreaza ret 1. Depistarea setarilor de retea necesare Primul pas pentru introducerea in retea a DVR-ului este determinarea setarilor de retea cu care lucreaza reteaua dumneavoastra. Trebuie sa aflam ce tipuri de adrese

Mai mult

Midland 278 manual

Midland 278 manual Statie radio CB Midland 278 Manual de utilizare in Limba Romana Statia MIDLAND 278 reprezinta o arta in ingineria de inalta performanta. Proiectata pentru functionarea in banda CB, acest pachet compact

Mai mult

Microsoft Word - Plus TV Analog Pro Stick Installation _Rom V1.3_.doc

Microsoft Word - Plus TV Analog Pro Stick  Installation _Rom V1.3_.doc PlusTV Analog Pro Stick Manual de instalare Cuprins V1.3 Capitolul 1 : PlusTV Analog Pro Stick Instalare hardware...1 1.1 Conţinut...2 1.2 Cerinţe de configuraţie...2 1.3 Instalare hardware...2 Chapitre

Mai mult

Gestiunea serviciilor de recuperare a sănătăţii în sanatorii şi preventorii

Gestiunea serviciilor de recuperare a sănătăţii în sanatorii şi preventorii SISTEM INFORMATIC UNIC INTEGRAT AL ASIGURĂRILOR DE SĂNĂTATE DIN ROMÂNIA Gestiunea serviciilor de recuperare a sănătăţii în sanatorii şi preventorii la nivel CNAS Manual de utilizare Versiune document:

Mai mult

Crearea ghidului de studiu Syllabus

Crearea ghidului de studiu Syllabus Crearea ghidului de studiu (Syllabus) Syllabus este principala unealtă prin care se ghidează activitatea studenților pe un site de curs Danubius Online. Un Syllabus este constituit dintr-o succesiune de

Mai mult

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Str. Traian Moșoiu nr. 71 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax:

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Str. Traian Moșoiu nr. 71 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Documentație pentru accesarea platformei e-learning de catre profesori Platforma de e-learning a facultății poate fi accesată la adresa http://fspac.ubbcluj.ro/moodle. Conturile profesorilor sunt create

Mai mult

Regulile jocurilor de noroc Premium-V+Gaminator MD1, desfășurate prin intermediul automate de joc cu cîștiguri bănești de către S.A. Loteria Națională

Regulile jocurilor de noroc Premium-V+Gaminator MD1, desfășurate prin intermediul automate de joc cu cîștiguri bănești de către S.A. Loteria Națională Regulile jocurilor de noroc Premium-V+Gaminator MD1, desfășurate prin intermediul automate de joc cu cîștiguri bănești de către S.A. Loteria Națională a Moldovei Regulile jocurilor de noroc Premium-V+Gaminator

Mai mult

INSTITUTUL DE DEZVOLTARE A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONLE

INSTITUTUL DE DEZVOLTARE A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONLE CUPRINS Introducere... 3 1. Lansarea Expert online... 3 2. Intrarea în sistemul informatic Expert online... 4 3. Meniurile Expert online... 4 3.1. Meniul comun pentru toate rolurile din sistem... 5 3.2.

Mai mult

BC MOLDINDCONBANK SA

BC MOLDINDCONBANK SA Ghid de utilizare MICB Web-Business 1 Cuprins: 1. Cerinţe tehnice 2. Măsuri de siguranţă 3. Accesarea 4. Vizualizarea extrasului din cont 5. Crearea Ordinului de plată în lei (tip 001) 6. Crearea Transferurilor

Mai mult

Telefon: Web: / SR 609 REGULA

Telefon: Web:   /   SR 609 REGULA SR 609 REGULATOR PENTRU SISTEME TERMICE SOLARE PRESURIZATE INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE ŞI UTILIZARE Înainte de utilizarea regulatorului citiți cu atenție prezentele instrucțiuni. Cuprins 1. Informaţii privind

Mai mult

Prezentarea PC-ului portabil Ghidul pentru utilizator

Prezentarea PC-ului portabil Ghidul pentru utilizator Prezentarea PC-ului portabil Ghidul pentru utilizator Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth este o marcă comercială deţinută de proprietarul său şi utilizată de Compania Hewlett-Packard

Mai mult

Instructiuni pt. depunerea declaratiei A4200 Declaratia A4200 se construieste pornind de la o colectie de fisiere XML, reprezentand fiecare o zi fisca

Instructiuni pt. depunerea declaratiei A4200 Declaratia A4200 se construieste pornind de la o colectie de fisiere XML, reprezentand fiecare o zi fisca Instructiuni pt. depunerea declaratiei A4200 Declaratia A4200 se construieste pornind de la o colectie de fisiere XML, reprezentand fiecare o zi fiscala, precum si un XML rezumat al perioadei numit in

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE

MANUAL DE UTILIZARE MANUAL DE UTILIZARE Platforma Android 4. tehnologie mobila Manualul Utilizatorului Drept de autor 2012 Google Inc. Toate drepturile rezervate Google, Android, YouTube şi alte mărci înregistrate sunt proprietate

Mai mult

Manual Sintact.ro

Manual Sintact.ro SINTACT.RO Manual de utilizare Wolters Kluwer Romania, 2019 Cuprins 1. CONECTARE 3 2. UTILIZAREA APLICAȚIEI 4 2.1. Pagina de bun-venit 4 2.2. Casetele interactive 5 2.3. Preferințe 8 3. UTILIZAREA DOCUMENTELOR

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE TERMOSTAT DE CAMERĂ EBERLE INSTAT PLUS 3R Cod produs: I. Instrucţiuni de utilizare Manevrarea produsului (privire de ansamb

MANUAL DE UTILIZARE TERMOSTAT DE CAMERĂ EBERLE INSTAT PLUS 3R Cod produs: I. Instrucţiuni de utilizare Manevrarea produsului (privire de ansamb MANUAL DE UTILIZARE TERMOSTAT DE CAMERĂ EBERLE INSTAT PLUS 3R Cod produs: 611272 I. Instrucţiuni de utilizare Manevrarea produsului (privire de ansamblu) 1. Principiul de funcţionare Termostatul INSTAT

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Curs 2 Gasirea informațiilor Există 2 instrumente pentru găsirea informațiilor în NX Command Finder Search functionality Command Finder Se folosește comanda Command Finder pentru a găsi comenzile din NX.

Mai mult

Microsoft Word - Excel_3.DOC

Microsoft Word - Excel_3.DOC 4.3. Formatarea datelor. Precizarea formatului de afişare a datelor se efectuează prin meniul Format, comada Cells (care deschide caseta alăturată), eticheta Number, din lista Category, descrisă în continuare

Mai mult

Addendum Syllabus 6 Microsoft Word 2016 REF Syllabus 6.0 Crearea unui document nou pe baza unor șabloane disponibile local sau online Microsoft

Addendum Syllabus 6 Microsoft Word 2016 REF Syllabus 6.0 Crearea unui document nou pe baza unor șabloane disponibile local sau online Microsoft REF 1.1.2 Syllabus 6.0 Crearea unui document nou pe baza unor șabloane disponibile local sau online Microsoft Word vă permite să creați documente cu un aspect profesional folosind șabloanele existente.

Mai mult

ID DE EXERCIȚII PENTRU CLASELE NUME: Să ne jucăm de-a lucrarea de control 1h PENTRU CLASA: Toate clasele DURATĂ: 1h explicații + realizarea ex

ID DE EXERCIȚII PENTRU CLASELE NUME: Să ne jucăm de-a lucrarea de control 1h PENTRU CLASA: Toate clasele DURATĂ: 1h explicații + realizarea ex 024 NUME: Să ne jucăm de-a lucrarea de control 1h PENTRU CLASA: Toate clasele DURATĂ: 1h explicații + realizarea exercițiului de către elevi NECESAR: smartphone/tablete (în cazul în care nu toți elevi

Mai mult

Ghid utilizator Nokia Luna Ediţia 1.0

Ghid utilizator Nokia Luna Ediţia 1.0 Ghid utilizator Nokia Luna Ediţia 1.0 2 Introducere Despre setul cu cască Cu setul cu cască Nokia Bluetooth Luna puteți efectua și primi apeluri, fără comenzi manuale, chiar dacă utilizați două telefoane

Mai mult

Cuprins Primii pași...2 Introduceți cardul SIM...2 Introduceți cardul Micro SD...2 Instalare baterie...3 Încărcaţi bateria sau conectaţi-vă la un calc

Cuprins Primii pași...2 Introduceți cardul SIM...2 Introduceți cardul Micro SD...2 Instalare baterie...3 Încărcaţi bateria sau conectaţi-vă la un calc Cuprins Primii pași...2 Introduceți cardul SIM...2 Introduceți cardul Micro SD...2 Instalare baterie...3 Încărcaţi bateria sau conectaţi-vă la un calculator...3 Taste și piese...4 Blocarea și deblocarea

Mai mult

Minicurs CCS C / Aplicatia1 1.Programul CCS C Compiler. Instalare.Creare proiect. Descarcati ultima versiune a programului de

Minicurs CCS C / Aplicatia1   1.Programul CCS C Compiler. Instalare.Creare proiect. Descarcati ultima versiune a programului de Minicurs CCS C / Aplicatia1 www.roboprog.weebly.com 1.Programul CCS C Compiler. Instalare.Creare proiect. Descarcati ultima versiune a programului de la adresa : http://www.ccsinfo.com/compdemo.php Instalati

Mai mult

DATECS

DATECS CASA DE MARCAT ELECTRONICA FISCALA DATECS model DP-05 Manualul utilizatorului Utilizarea informațiilor din acest document nu este permisa, prin orice mijloace și în nici un caz, fără un consimțământ scris

Mai mult

‍ Manual de utilizare Wi-Fi Direct Versiunea A ROM Modelele aplicabile Acest ghid al utilizatorului este valabil pentru modelele următoare: DCP-J4110DW, MFC-J4410DW/J4510DW/J4610DW Definiţii ale notelor

Mai mult