Superman the Movie PENTRU A JUCA ACEST JOC. Sloturi cu 5 role, 100 de linii

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Superman the Movie PENTRU A JUCA ACEST JOC. Sloturi cu 5 role, 100 de linii"

Transcriere

1 Superman the Movie Sloturi cu 5 role, 100 de linii Scopul jocului Superman the Movie este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor. PENTRU A JUCA ACEST JOC Atingeți Joc pe ecranul de pornire pentru a fi redirecționat către rolele jocului principal. Numărul de linii de plată active este fix și nu poate fi modificat. Pariul total pe rundă de joc = pariu pe linie 100 (numărul fix de linii de plată active). Toate sumele sunt pentru 5 linii. Și pariul total minim calculat de 60 de cenți. Fiecare linie roșie afișată pe role după o învârtire câștigătoare reprezintă până la 12 linii de plată. o Alegeţi pariul total dorit făcând clic pe '-' sau pe '+'. Faceţi clic pe butonul MOD TURBO pentru a activa sau dezactiva modul Turbo. Atunci când este pornit, unele animații și sunete de câștig sunt ignorate şi rolele rolele se învârt mai repede. Făcând clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, veți învârti rolele cu pariul total curent selectat. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii. Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până când este declanșată secvența Jocuri gratuite Save the Day, Bonus Crystal sau Jackpot DC Super Heroes. Faceţi clic pe o opţiune pentru a porni funcția Joc automat. În modul de Joc automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în butonul STOP JOC AUTOMAT. Faceţi clic pe butonul STOP JOC AUTOMAT pentru a opri modul Joc automat. Numărul de învârtiri gratuite rămase este afișat deasupra butonului OPRIRE JOC AUTOMAT, exceptând cazul când ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ. Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. După sfârşitul secvenței Jackpotul DC Super Heroes, faceţi clic pe CONTINUARE pe ecranul ce rezumă câștigurile pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc automat (în cazul în care există învârtiri automate rămase).

2 Tabelul cu plăți poate fi accesat din Meniu sau făcând clic pe butonul INFO. DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ Câștigurile sunt calculate conform Tabelului cu plăți, care poate fi accesat din Meniu sau făcând clic pe butonul INFO. o Câștigul pe linie = pariul pe linie multiplicatorul corespunzător din tabelul de plăți. Dacă mai multe linii active au combinații câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite în cele ce urmează. Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element popup, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire. SIMBOLUL WILD Simbolul WILD este logo-ul Superman. Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol (exceptând SCATTER și BONUS), pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. SIMBOLUL SCATTER Simbolul SCATTER din joc este simbolul FREE GAMES. De fiecare dată când simboluri SCATTER apar simultan pe rolele #1, #3 și #5 se declanșează secvența Jocuri gratuite Save the Day. Notă: Simbolurile SCATTER nu au o plată proprie. SIMBOLUL BONUS Când simbolurile BONUS apar simultan pe rolele #2, #3 și #4, se declanșează secvența Bonus Crystal. Notă: Simbolurile BONUS nu au o plată proprie.

3 BONUS CRYSTAL Dacă mai multe simboluri BONUS aterizează simultan pe rolele #2, #3 și #4, se declanșează secvența Bonus Crystal. Alegeți cristale în această secvență și câștigați premii în bani și multiplicatori de câștig (x2 și x5). Multiplicatorul se aplică la toate câștigurile acumulate până când ați ales multiplicatorul: multiplicatorul nu are niciun efect în niciun alt moment. La începutul secvenței, cel 14 cristale ascund 7 premii în bani, 2 simboluri de Colectare (fiecare cu premiul său în bani), 1 simbol de Reluare, 1 multiplicator de câștig X2, 1 multiplicator de câștig X5 și 2 simboluri cu Logo Superman. Descoperirea unui simbol cu Logo Superman dezactivează unul dintre simbolurile de Colectare și distruge unul dintre cristale. Descoperirea unui simbol de Reluare face ca toate cristalele alese să revină pe pozițiile lor și ca toate premiile în bani și toți modificatorii disponibili la începutul secvenței să fie resetați și amestecați. Veți păstra toate câștigurile obținute anterior în rundă. Descoperirea unui simbol de Colectare acordă un premiu în bani, încheie secvența și vă atribuie câștigurile colectate în timpul rundei, dacă există. JOCURILE GRATUITE SAVE THE DAY Secvența Jocuri gratuite Save the Day este declanșată atunci când 3 simboluri SCATTER aterizează simultan pe rolele #1, #3 și #5. Pentru a începe runda Jocuri gratuite, apăsați butonul mare și roșu. Secvența începe cu 10 jocuri gratuite. De fiecare dată când aterizează un simbol WILD, acesta se blochează pe poziție până la terminarea jocurilor gratuite. După terminarea tuturor celor 10 jocuri gratuite, sunt acordate încă 10 jocuri gratuite. Toate simbolurile WILD blocate pe role rămân pe pozițiile respective pe durata următoarelor 10 jocuri gratuite. În timpul secvenței cu Jocuri gratuite, rolele se învârtesc automat, folosind același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul Câștig. Câștigul total per rundă de Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig total din dreapta, deasupra rolelor. Numărul Jocurilor gratuite rămase este afișat în câmpul Jocuri rămase de deasupra rolelor.

4 La sfârșitul rundei, va apărea un panou de rezultate care va rezuma câștigurile. Apăsați pe CONTINUARE pentru a reveni la rolele din jocul principal. Atunci când reveniți la jocul principal, dacă apăsați pe butonul ÎNVÂRTIRE, veți opri contorul de câștig, premiul total va fi afișat, iar rolele se vor învârti. JACKPOT DC SUPER HEROES Jocul este legat de Jackpotul DC Super Heroes. Jackpotul DC Super Heroes este o secvență de jackpot progresiv cu niveluri multiple. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul DC Super Heroes, la toate cazinourile online care oferă aceste jocuri. Există 4 jackpoturi care pot fi câștigate: Mini, Minor, Major și Uriaș. Fiecare Jackpot are o valoare diferită a premiului. Seed (suma de la care pornește Jackpotul): Rată de contribuție (ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot): Condiție de câștig (ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul): Cerințe de câștig (ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot): Mini: Minor: 1, Major: 10, Grand: 200, ,99% Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes. Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes. Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi. Rețineți: Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino. Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.

5 Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine. Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino. Bara de instrumente Casino Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el. Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele: Sold Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc. Depunere / Casierie Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc. Jucați pe bani reali Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali. Bonus Învârtiri Gratuite Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite. Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele: Jocuri Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide. Promovate Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați. Slot Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.

6 Jocuri la masă Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul. Sunet pornit/oprit Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul. Meniu Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele: o Istoric Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim. o Opţiuni Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului. o Ajutor Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment. o Tabel de plăţi Deschide Tabelul de plăți al jocului. Atingeți butonul ROLE pentru a vă întoarce la jocul principal. Pagină cu informaţii: Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații. o Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare. o Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare. o Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare. o Ecranul 5/5 afișează toate combinațiile câștigătoare. Dacă faceți clic pe Înapoi, veți părăsi ecranul Info și veți reveni la joc. Butoane: Informații Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului. Linii ecranul ilustrează numărul de linii de plată active din joc. Pariu Total Majorați sau reduceți pariul total apăsând pe butoanele ' sau +'. Învârtire Se învârt rolele. Joc Automat / Oprire Joc Automat Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat. Modul Turbo Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

7 Notă cu privire la deconectări:dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite. Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului. Notă privind deranjamentele: Orice deranjament anulează toate plățile și jocurile. Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile. Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 94,02%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP), care include și contribuția la Jackpot este de 95,01%.