CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE"

Transcriere

1 CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE Președintele: Maier Mircea Director, Membrii: Coman Ligia Director adjunct, Crista Rusu Învățătoare, ciclul primar, Bleahu Simina Profesor, ciclul gimnazial, Stratan Geanina Profesor, ciclul liceal, Pop Claudiu Profesor, ciclul liceal, Reprezentant al Primarului: Răduț Anca Maria, Reprezentanți ai Consiliului Local: Cioanta Minerva Elisabeta, Drăghici Ioan, Sîrbu Iulian, Reprezentanți ai Comitetului părinților : Fleșariu Roxana, ciclul primar, Pintea Raluca, ciclul gimnazial, Șandru Steluța, ciclul liceal, Reprezentanți ai Comitetului elevilor: Medrea Cristina, elevă în clasa a XI a E, Observator din partea Sindicatului: Bartaluș Tiberiu, profesor.

2 H O T Ă R Â R E A N R. 1 D I N , Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, ART. 1. Validarea comisiilor metodice conformei Anexei 1; ART. 2. Aprobarea și avizarea R.O.I. (Regulamentul de Ordine Interioară) și a Procedurii Operaționale de aplicare a R.O.I.; ART. 3. Aprobarea Procedurii Operaționale de constituire a Consiliului de Administrație și a tematicii lunare; ART. 4. Repartizarea învățătorilor și a diriginților la clase conform Anexei 2.; ART. 5. Aprobarea cererilor de transfer conform procesului verbal; ART. 6. Aprobarea fișelor cadru de autoevaluare / evaluare a personalului didactic an școlar ART. 7. Aprobarea constituirii comisiei de evaluare a competențelor în limba germană maternă pentru elevii din ciclul primar. ART. 8. Cu ducere la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează directorului unității de învățământ și serviciului secretariat.

3 H O T Ă R Â R E A N R. 2 D I N Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Planul de Dezvoltare Instituțională și Planul Managerial. Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, Cererea Nr. înaintate cu privire la cantina școlară, Cererile salariaților Solomon Sorina, Varodi Maria și Iuga Mariana Legea 153/2017 Salarizării unice privind promovarea personalului plătit din fonduri publice Ordin 5138/ , Emis de MEN pentru trecerea într-o treaptă superioară a personalului contractual. ART. 1. Validarea și aprobarea Planului de Dezvoltare Instituțională; ART. 2. Validarea și aprobarea Planului Managerial pentru Director și Director Adjunct; ART. 3. Aprobarea decontării sumelor pentru transport pentru cadrele didactice navetiste; ART. 4. Aprobarea numirii consilierului educativ, prof. psiholog Florea Ioana. ART. 5. Aprobarea perioadei de desfășurarea a activităților dedicate săptămânii Școala Altfel ; ART. 6. Aprobarea Introducerii Catalogului Electronic pentru prevenirea și combaterea absenteismului școlar. ART. 7. Aprobarea creșterii sumei alocate pentru hrană - cantina școlară, la valoarea de 16 RON pentru cazații interni, respectiv la 12 RON pentru cei care nu sunt cazați; ART. 8. Aprobarea criteriilor specifice de acordare a Burselor de Merit : la nivel liceal media mai mare de 9.50, iar la nivel gimnazial media mai mare de 9.80; ART. 9. Aprobarea achiziționării unui aparat multifuncțional pentru ciclul gimnazial; Art.10. Aprobarea trecerii la o treaptă superioară de salarizare a salariaților Solomon Sorina, Varodi Maria și Iuga Mariana. Cu ducere la îndeplinire a se încredințează comisiei de salarizare, serviciului secretariat și directorului unității de învățământ. ART. 11. Cu ducere la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează directorului unității de învățământ și serviciului secretariat.

4 H O T Ă R Â R E A N R. 3 D I N Consiliul de Administrație a Liceului Teoretic Joseph Haltrch, întrunit în data de Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Planul de Dezvoltare Instituțională și Planul Managerial. Ținând cont: Țintele strategice din Planul de Dezvoltare Instituțional Parteneriatul MECTS cu A.C.C. (Alianța Colegilor Centenare) HOTĂRĂEȘTE Art.1. Împuternicirea Domnului Director Prof. Maier Mircea pentru a reprezenta școala în parteneriatul cu Alianța Colegilor Centenare. Art.2. Numirea Doamnei prof. Nistor Alina în funcția de profesor delegat pentru a reprezenta școala în relațiile de lucru cu A.C.C. cu autoritatea de a vota în numele școlii la A.G.A. - A.C.C. Prof. Maier Mircea

5 H O T Ă R Â R E A N R. 4 D I N Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Planul de Dezvoltare Instituțională și Planul Managerial. Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, Anexă la ordinul ministrului educaţiei naţionale nr / , METODOLOGIA - CADRU PRIVIND MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTICDE PREDAREDIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ÎN ANUL ŞCOLAR Adresa ISJ 7958/ privind activitățile de evoluție în carieră prin acordarea gradelor didactice, Anexa la OMEN 4910/ ART. 1. Aprobarea constituirii C.A. pentru anul școlar ; ART. 2. Aprobarea cererilor de înscriere ale cadrelor didactice pentru susținerea a examenului la gradul didactic I, Dunduc Angela, Ghimpu Meda, Nicula Maria Simona, Nistor Alina, Groza Innes Andreea, Klusch Loredana și Oprea Iolanda Andreea; ART. 3. Aprobarea schimbării dirigintelui la clasa a XI- E, numit fiind prof. Farkas Attila. ART. 3. Cu ducere la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează directorului unității de învățământ și serviciului secretariat.

6 H O T Ă R Â R E A N R. 5 D I N Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil Legea nr. 40/ pentru modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003 Codul muncii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 225 / ; Ordonanța Guvernului nr. 27/ privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor (publicată în Monitorul Oficial nr. 84 din 1 februarie 2002); Legea nr. 233/ pentru aprobarea O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor (publicată în Monitorul Oficial nr. 296 / ). Codul de etică a liceului Nr. 1021/ Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, Sesizarea nr. 1005/ , primită prin poștă în data de , AR , făcută de Rațiu Anca-Silvia; Procedura aplicabilă la nivelul unităților de învățământ pentru cercetarea prealabilă a abaterilor disciplinare, sancționarea personalului didactic și didactic auxiliar. ART. 1. Neefectuarea cercetării disciplinare a doamnei Director Adjunct, Prof. Coman Ligia-Eugenia, în cazul sesizării nr. nr. 1005/ , fiind nefondată și irelevantă; ART. 2. Cu ducere la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează directorului unității de învățământ și serviciului secretariat.

7 H O T Ă R Â R E A N R. 6 D I N Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Planul de Dezvoltare Instituțională și Planul Managerial. Codul Muncii actualizat, legea 53 din 2003 Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, Ordinul MEN 5090 din , referitor la planul de școlarizare, Ordin 5138/ , Emis de MEN pentru trecerea într-o treaptă superioară a personalului contractual, Legea 153/2017 Salarizării unice privind promovarea personalului plătit din fonduri publice ART. 1. Aprobarea proiectului planului de școlarizare ; ART. 2. Aprobarea cererilor pentru acordarea concediilor de odihnă pentru cadrele didactice și pentru personalul didactic auxiliar și nedidactic; ART. 3. Aprobarea promovării în treaptă superioară de salarizare, în urma examenului, pe postul de pedagog școlar pentru Doamna Solomon Sorina; ART. 4. Aprobarea decontării taxei de membru A.C.C. ( Alianța Colegiilor Centenare), în valoare de 100 de lei /lună ; ART. 5. Aprobarea decontării sumei de 250 de lei reprezentând contravaloarea a 10 cărți pentru cabinetul de limba și literatura română; ART. 6. Aprobarea achiziționării a două CD-playere și a unui videoproiector pentru catedra de limba engleză.

8 H O T Ă R Â R E A N R. 7 D I N Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Planul de Dezvoltare Instituțională și Planul Managerial. Codul Muncii actualizat, legea 53 din 2003 Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, Ordinul MEN 5090 din , referitor la planul de școlarizare, Procedura aplicabilă la nivelul unităților de învățământ pentru cercetarea prealabilă a abaterilor disciplinare, sancționarea personalului didactic și didactic auxiliar. Ordonanța Guvernului nr. 27/ privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor (publicată în Monitorul Oficial nr. 84 din 1 februarie 2002); Legea nr. 233/ pentru aprobarea O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor (publicată în Monitorul Oficial nr. 296 / ). Codul de etică a liceului Nr. 1021/ Raportului Consilierului de Etică Profesională, înregistrat cu nr. 1173/ Cererea de revocare a Hotărârii C.A. Nr.5/ trimisă de doamna Rațiu Anca pe ul școlii în data de ART. 1. Aprobarea proiectului de buget pe anul 2020; ART. 2. Aprobarea cererilor de transfer cu Nr. 1176/17,12,2019, și Nr. 1191/18,12,2019; ART. 3. Aprobarea prelungirii duratei C.I.M. pentru anul școlar , pentru doamna profesor Klusch Loredana; ART. 4. Menținerea Hotărârii C.A. Nr.5/ conform Raportului Consilierului de Etică Profesională, înregistrat cu nr. 1173/ și respingerea cererii doamnei Rațiu Anca;

9 H O T Ă R Â R E A N R. 8 D I N Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Planul de Dezvoltare Instituțională și Planul Managerial. Codul Muncii actualizat, legea 53 din 2003 Codul de etică a liceului Nr. 1021/ Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, Ordinul MEN 5090 din , referitor la planul de școlarizare, METODOLOGIA DE MOBILITATE Aprobată prin O.M.E.C. nr. 5259/ ART. 1. Constituirea Comisiei de Mobilitate formată din: Președinte - Prof. Cloțan Marius; Membrii: Prof. Mustață Gelu, Prof. Șomlea Rozalia; ART. 2. Neaprobarea cererii de transfer pentru eleva Scrob Dorothea de la Liceul Tehnologic Nr. 1, Sighișoara; ART. 3. Neaprobarea cererilor de schimbare de profil pentru elevii Domahide Antonia și Calamanciuc Paul; ART. 4. Aprobarea menținerii în activitatea didactică pentru anul școlar pentru cadrele didactice titulare: Înv. Rusu Crista Karin, Înv. Szombati Martha Adela, Înv. Schuster Waltraut, Prof. Maier Florica (Fizică 18 ore T.C.) și Prof. Hurubian Ioan (Geografie 6 ore T.C. +1 ora C.D.Ș.).

10 Judeţean Mureș HOTĂ RÂREA NR. 9 DIN Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Planul de Dezvoltare Instituțională și Planul Managerial. Codul Muncii actualizat, legea 53 din 2003 Codul de etică a liceului Nr. 1021/ Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, Ordinul MEN 5090 din , referitor la planul de școlarizare, METODOLOGIA DE MOBILITATE Aprobată prin O.M.E.C. nr. 5259/ , Anexa Nr. 19. Punctul 5) din Calendarul Mobilității personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar HOTĂ REȘ TE ART. 1. Aprobarea completării normei didactice pentru anul școlar pentru cadrele didactice titulare: prof. Diaconu Simona (9 ore completare Limba și Literatura Germană Maternă) și Prof. Nicula Maria Simona (6 ore completare Geografie).

11 H O T Ă R Â R E A N R. 10 D I N Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Planul de Dezvoltare Instituțională și Planul Managerial. Codul Muncii actualizat, legea 53 din 2003 Codul de etică a liceului Nr. 1021/ Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, Ordinul MEN 5090 din , referitor la planul de școlarizare, METODOLOGIA DE MOBILITATE Aprobată prin O.M.E.C. nr. 5259/ , Anexa Nr. 19. Punctul 5) din Calendarul Mobilității personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar Adresă M.E.C.: aplicarea Art. 51 (4) din Metodologia de înscriere în învățământul primar pentru anul școlar , aprobată prin OMEC 3277 din ART. 1. Aprobarea Proiectului de încadrare a cadrelor didactice pentru anul școlar ART. 2. Aprobarea orelor/posturilor/catedrelor vacante/rezervate pentru anul școlar ART. 2. Aprobarea criteriilor specifice pentru de înscriere în învățământul primar pentru anul școlar

12 H O T Ă R Â R E A N R. 11 D I N Legea nr.1 /2011 Legea Educației Naționale cu modificările si completările ulterioare Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar aprobat prin Ordin 4619/ pentru aprobarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Ordin 3160/ pentru modificarea și completarea metodologiei cadru de organizare și funcționare a Regulamentul de ordine interioara, valabil. Planul de Dezvoltare Instituțională și Planul Managerial. Codul Muncii actualizat, legea 53 din 2003 Codul de etică a liceului Nr. 1021/ Procesul verbal de ședință al Consiliului de Administrație, Ordinul MEN 5090 din , referitor la planul de școlarizare, Adresa Nr. 246/ (Notă M.E.C. nr. 79/ ) Măsuri luate de M.E.C. și I.S.J. Mureș ca urmare a Hotărârii nr. 6 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență ORDIN 202/ pentru aprobarea Metodologiei și criteriilor privind acordarea gradației de merit personalului didactic din învățământul preuniversitar de stat în sesiunea 2020 ART. 1. Aprobarea programului de recuperare a procesului educațional în perioada 30, ,2,3,4,6, , iar activitățile din cadrul programului Școala Altfel vor fi reprogramate. ART. 2. Aprobarea acordării drepturilor salariale aferente perioadei în mod integral (inclusiv orele suplimentare). ART. 3. Aprobarea dosarului nr. 220/ privind înscrierea la concursul de acordare a gradației de merit sesiunea 2020, pentru Dna secretar Iuga Mariana Letiția.

Liceul Tehnologic Ion Bãnescu Mangalia Str. Negru-Vodã, nr. 19 Telefon : 0241/ ; Fax : 0241/ , 0241/

Liceul Tehnologic Ion Bãnescu Mangalia Str. Negru-Vodã, nr. 19 Telefon : 0241/ ; Fax : 0241/ , 0241/ Liceul Tehnologic Ion Bãnescu Mangalia Str. Negru-Vodã, nr. 19 Telefon : 0241/75.32.05 ; Fax : 0241/75.32.05, 0241/75.33.03 E-mail: lt.ibanescu@yahoo.com Aprobat în ședința CA din 09.10.2018 Nr. 798 din

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE Nr. 38 / HOTĂRÂRI ALE CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE Privind : sume concedii medical

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE Nr. 38 / HOTĂRÂRI ALE CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE Privind : sume concedii medical ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE Nr. 38 /11.01. 2017 Privind : sume concedii medicale din data de 11 ianuarie 2017 Văzând prevederile Legii 1/2011, Legii 53/2003, Legii Finanţelor publice /2002 În temeiul OMEN

Mai mult

FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul a

FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul a FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul absolvirii: Specialitatea: Vechime în învățământ: Gradul

Mai mult

HOTĂRÂRE NR. 898/ Având în vedere: - referatul nr. 9657/ , întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana,

HOTĂRÂRE NR. 898/ Având în vedere: - referatul nr. 9657/ , întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana, HOTĂRÂRE NR. 898/01.09.2017 - referatul nr. 9657/01.09.2017, întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana, compartimentul Managementul resurselor umane, prin care se înaintează

Mai mult

HOTĂRÂRE NR. 982/ Având în vedere: - referatul nr. 2161/ , întocmit de doamna Anghel Angela - șef serviciu în cadrul ISJ Teleorman

HOTĂRÂRE NR. 982/ Având în vedere: - referatul nr. 2161/ , întocmit de doamna Anghel Angela - șef serviciu în cadrul ISJ Teleorman HOTĂRÂRE NR. 982/07.03.2018 - referatul nr. 2161/28.02.2018, întocmit de doamna Anghel Angela - șef serviciu în cadrul ISJ Teleorman și consilier A. Dumitrașcu, prin care se propune acordarea Avizului

Mai mult

MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE CENTRUL SCOLAR DE EDUCATIE INCLUZIVA SUCEAVA Str. Calea Unirii nr. 7-9, Suceava Telefon: 0230/ Fax: 0230/ e

MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE CENTRUL SCOLAR DE EDUCATIE INCLUZIVA SUCEAVA Str. Calea Unirii nr. 7-9, Suceava Telefon: 0230/ Fax: 0230/ e nr.9/01.09.2017 în ședința din data de 01.09.2017. 1.Aprobarea decontarii cheltuielilor cu naveta dupa cum urmeaza: -iunie 7401 lei; -iulie 275; -august 1147 lei. 2.Aprobarea declanșarii procedurii de

Mai mult

Anexa 1 a Regulamentului – cadru de organizare și funcționare a inspectoratelor școlare, aprobat prin OMECTS nr

Anexa 1 a Regulamentului – cadru de organizare și funcționare a inspectoratelor școlare, aprobat prin OMECTS nr INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA STR. CALEA DOMNEASCĂ, NR. 127, TÂRGOVIŞTE Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; E-mail: isj_db@yahoo.com ; WEB: www.isj-db.ro Elaborat și aprobat în consiliul

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA NR. 150 BD. EROII SANITARI, NR BUCURESTI, SECTOR 5 AVIZAT, INSPECTOR PENTRU MANAGEMENT I

SCOALA GIMNAZIALA NR. 150 BD. EROII SANITARI, NR BUCURESTI, SECTOR 5   AVIZAT, INSPECTOR PENTRU MANAGEMENT I SCOALA GIMNAZIALA NR. 150 BD. EROII SANITARI, NR. 29-31 BUCURESTI, SECTOR 5 Email: director_scoala_150@yahoo.com AVIZAT, INSPECTOR PENTRU MANAGEMENT INSTITUTIONAL SECTOR 5, MARILENA STROESCU TEMATICA SEDINTELOR

Mai mult

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector ș

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector ș FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR 2017-2018 Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector școlar general, Prof. dr. Viorel STAN Nr. crt. Funcţia

Mai mult

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723;

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; E-mail: isjdb@isj-db.ro; WEB: www.isj-db.ro Nr. 2136/23.02. Aprobat, Inspector

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ COMUNA MEREI Merei Buzău Telefon/ fax : 0238/ Activitatea manageriala/luna Emiterea dec

ȘCOALA GIMNAZIALĂ COMUNA MEREI Merei Buzău Telefon/ fax : 0238/ Activitatea manageriala/luna Emiterea dec 1 Emiterea deciziilor de numire a comisiilor pentru examenele de diferență/ corigență susţinute la nivelul unității DIAGRAMA GANTT - ACTIVITATE MANAGERIALĂ AN ŞCOLAR Elaborarea/Revizuirea PDI de către

Mai mult

Liceul Teoretic Mihai Veliciu Chişineu-Criş, judeţul Arad,str. Primăverii nr. 3-5 tel./fax , nr. din 2017 PLA

Liceul Teoretic Mihai Veliciu Chişineu-Criş, judeţul Arad,str. Primăverii nr. 3-5 tel./fax ,  nr. din 2017 PLA Liceul Teoretic Mihai Veliciu Chişineu-Criş, judeţul Arad,str. Primăverii nr. 3-5 tel./fax. 0257 350 900, e-mail liceulcris@gmail.com nr. din PLAN MANAGERIAL ANUL ȘCOLAR - I. DIAGNOZA ACTIVITĂȚII DIN LICEUL

Mai mult

Liceul Tehnologic Constantin Bursan Hunedoara Strada Turnătorului, Nr.1 Tel/fax: COMPONENŢA COMISIILOR An şcolar

Liceul Tehnologic Constantin Bursan Hunedoara Strada Turnătorului, Nr.1 Tel/fax: COMPONENŢA COMISIILOR An şcolar Liceul Tehnologic Constantin Bursan Hunedoara Strada Turnătorului, Nr.1 Tel/fax:0254.712391 e-mail: gstlp_hd@yahoo.com COMPONENŢA COMISIILOR An şcolar 2016-2017 Secretar al Consiliului Profesoral Responsabil

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal ... din... Aprobat în Consiliul de administrație Din... Prezentat în Consiliul profesoral Din... Plan managerial semestrial prof. DAN INGRID DIRECTOR ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEȘTI Anul şcolar - 2019 I. CURRICULUM

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC "ANGHEL SALIGNY" CLUJ - NAPOCA B-dul. 21 Decembrie , Tel , fax

COLEGIUL TEHNIC ANGHEL SALIGNY CLUJ - NAPOCA B-dul. 21 Decembrie , Tel , fax COLEGIUL TEHNIC "ANGHEL SALIGNY" 400604 CLUJ - NAPOCA B-dul. 21 Decembrie 128-130, Tel. 0264-430942, fax 0264-595694 e-mail: a.salignycluj@yahoo.com, web: http://www.colegiul-saligny.ro GRAFICUL CONSILIILOR

Mai mult

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI DIN CADRUL CJRAE An școlar Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: 1 sep

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI DIN CADRUL CJRAE An școlar Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: 1 sep FIȘA DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI DIN CADRUL CJRAE An școlar 2016-2017 Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: 1 septembrie 2016-31 august 2017 Nr. crt. Funcţia managerială

Mai mult

I

I I. ETAPE ÎN DERULARE - PRETRANSFER CONSIMȚIT Conform calendarului mobilităților pentru etapa de pretrasfer se vor derula următoarele activități: 5-8 aprilie 2016 Înregistrarea dosarelor de pretransfer

Mai mult

PROCEDURA DE ORGANIZARE Șl DESFĂȘURARE A ȘEDINȚELOR CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 TURLUIANU

PROCEDURA DE ORGANIZARE Șl DESFĂȘURARE A ȘEDINȚELOR CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 TURLUIANU 2016 DE ORGANIZARE Șl DESFĂȘURARE A ȘEDINȚELOR CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 TURLUIANU OPERAȚIONALĂ COD PO.CA.01 Școala Gimnazială Nr. 1 Turluianu PREZENTUL DOCUMENT FOST APROBAT

Mai mult

Microsoft Word - Grafic_unic_monit_sem_II_2018_2019.docx

Microsoft Word - Grafic_unic_monit_sem_II_2018_2019.docx Nr. Aprobat în Consiliul de Administraţie al I.Ş.J. Teleorman, din data de 28.09.2018 Aprobat, Inspector Şcolar General, prof. Valeria GHERGHE GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE ŞI CONTROL INSPECTORATUL ŞCOLAR

Mai mult

Nr

Nr Nr. 822/29.01.2018 APROBAT, INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL, Prof. Maria POP PLAN DE MĂSURI pentru pregătirea și organizarea admiterii în ul liceal și profesional de stat pentru anul școlar 2018 2019 În conformitate

Mai mult

HOTĂRÂRE NR. 1/ Având în vedere: - referatul nr. 183/ , întocmit de doamna inspector școlar general adjunct, prof. Coman Monica și

HOTĂRÂRE NR. 1/ Având în vedere: - referatul nr. 183/ , întocmit de doamna inspector școlar general adjunct, prof. Coman Monica și HOTĂRÂRE NR. 1/14.01.2019 - referatul nr. 183/14.01.2019, întocmit de doamna inspector școlar general adjunct, prof. Coman Monica și domnul inspector școlar, prof. Marioara Adrian - rețea școlară/plan

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN HUNEDOARA PRIORITĂȚI LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR 2017-2018 Pregătirea unităților de învățământ Finalizarea lucrărilor de igienizare, Asigurarea cu combustibil; Autorizațiile ASF

Mai mult

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723;

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; E-mail: isjdb@isj-db.ro; WEB: www.isj-db.ro Nr. 11870/25.09. Aprobat, Inspector

Mai mult

Se tipareaste un document Lex

Se tipareaste un document Lex ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 3185/2019 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Invatamint Vigoare M.O. 160/2019 Ordin privind aprobarea organizarii simularii evaluarii nationale pentru elevii

Mai mult

Nr.689/ CALENDARUL MOBILITĂŢII PERSONALULUI DIDACTIC DE PREDARE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ILFOVEAN PENTRU ANUL ŞCOLAR (modi

Nr.689/ CALENDARUL MOBILITĂŢII PERSONALULUI DIDACTIC DE PREDARE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ILFOVEAN PENTRU ANUL ŞCOLAR (modi Nr.689/ 22.01. CALENDARUL MOBILITĂŢII PERSONALULUI DIDACTIC DE PREDARE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ILFOVEAN PENTRU ANUL ŞCOLAR - 2019 (modificat cf. OMEN nr. 3017/) Aprob, Inspector scolar general,

Mai mult

COLEGIUL NAŢIONAL HOREA, CLOŞCA ŞI CRIŞAN , B-DUL 1 DECEMBRIE 1918, NR 11, ALBA IULIA, ALBA TEL 0258/ , TEL/FAX 0258/ htt

COLEGIUL NAŢIONAL HOREA, CLOŞCA ŞI CRIŞAN , B-DUL 1 DECEMBRIE 1918, NR 11, ALBA IULIA, ALBA TEL 0258/ , TEL/FAX 0258/ htt COLEGIUL NAŢIONAL HOREA, CLOŞCA ŞI CRIŞAN 510214, B-DUL 1 DECEMBRIE 1918, NR 11, ALBA IULIA, ALBA TEL 0258/ 835164, TEL/FAX 0258/835165 www.hcc.ro https://www.facebook.com/cnhccab colegiulhcc@yahoo.ro

Mai mult

Microsoft Word - Plan managerial anual scolar

Microsoft Word - Plan managerial anual scolar ȘCOALA GENERALĂ GRIGORE SILAȘI BECLEAN PLAN MANAGERIAL ANUL ŞCOLAR 2011-2012 Director: Rus Vasile Gabriel 1. BAZA CONCEPTUALĂ. Acest Plan Managerial este conceput în conformitate cu următoarele acte normative:

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax:

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: 0264-368181 E-mail: ctvuct@gmail.com Avizat în şedinţa CP din 13.10.2015 : prof. Bozdog

Mai mult

R O M Â N I A CONSILIUL LOCAL AL COMUNEI STRUNGA JUDEŢUL IAŞI H O T Ă R Â R E A NR..47. privind alegerea preşedintelui de şedintă pentru perioada sept

R O M Â N I A CONSILIUL LOCAL AL COMUNEI STRUNGA JUDEŢUL IAŞI H O T Ă R Â R E A NR..47. privind alegerea preşedintelui de şedintă pentru perioada sept H O T Ă R Â R E A NR..47. privind alegerea preşedintelui de şedintă pentru perioada septembrie noiembrie 2017 Consiliul local al comunei Strunga, judeţul Iaşi ; Având în vedere prevederile art. 35, alin.

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA COMUNA MAGURELE PRAHOVA Director Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR ARGUMENT:

SCOALA GIMNAZIALA COMUNA MAGURELE PRAHOVA Director Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR ARGUMENT: Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR 2016-2017 ARGUMENT: Monitorizarea şi controlul activităţii în anul şcolar 2016-2017, au ca punct de pornire: - Punctele slabe

Mai mult

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA ȘEDINȚA DE LUCRU A DIRECTORILOR

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA    ȘEDINȚA DE LUCRU A DIRECTORILOR INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA PREZENT! PROIECT DE PREVENIRE A ABSENTEISMULUI / ABANDONULUI ȘCOLAR 16 FEBRUARIE 2018 ORDIN MENCS NR. 5.079 PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI-CADRU DE ORGANIZARE

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.15 BRAȘOV MINISTERUL EDUCAȚIEI NAŢIONALE REGULAMENT INTERN ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 15 BRAȘOV Având în vedere: Legea nr. 1/ Le

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.15 BRAȘOV MINISTERUL EDUCAȚIEI NAŢIONALE REGULAMENT INTERN ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 15 BRAȘOV Având în vedere: Legea nr. 1/ Le REGULAMENT INTERN ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 15 Având în vedere: Legea nr. 1/2011 - Legea educației naționale; Legea nr. 87/2006 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.75/12.07.2005 privind

Mai mult

Anexa nr. 1 la ordinul MEN nr... privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual

Anexa nr. 1 la ordinul MEN nr... privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual Calendarul admiterii în învățământul profesional de stat pentru anul școlar 2019-2020 Data limită/ Perioada ACTIVITATEA Pregătirea admiterii 1 februarie 2019 Elaborarea planului de măsuri județean/al municipiului

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 SIGHIŞOARA Str.Tache Ionescu nr.18 Telefon Fax HOTĂRÂREA

LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 SIGHIŞOARA Str.Tache Ionescu nr.18 Telefon Fax HOTĂRÂREA HOTĂRÂREA NR. 31 / 06.09.2017 Consiliul de Administraţie al Liceului Tehnologic Nr.1 Sighişoara, întrunit în şedinţa din data de 06 septembrie 2017 În conformitate cu LEGEA 1/2011 a Educaţiei Naţionale

Mai mult

REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE

REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE Aprobat in sedinta Consiliului de Administratie din data de 13.09.2017 REGULAMENTUL DE ORGANIIZARE ŞII FUNCŢIIONARE A COMIISIIEII PENTRU EVALUARE ŞII ASIIGURAREA CALIITĂŢIIII DIIN SCOALA GIIMNAZIIALA SPECIIALA,,

Mai mult

HOTĂRÂREA NR

HOTĂRÂREA NR HOTĂRÂREA NR. 65 din 27 aprilie 2017 privind schimbarea denumirii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă nr.3, SAM Reghin în Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr.3, Reghin Consiliul Judeţean Mureş,

Mai mult

ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 5069/2016 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Invatamint Vigoare M.O. 841/2016 Ordin privind aprobarea Ca

ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 5069/2016 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Invatamint Vigoare M.O. 841/2016 Ordin privind aprobarea Ca ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 5069/2016 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Invatamint Vigoare M.O. 841/2016 Ordin privind aprobarea Calendarului admiterii in invatamantul profesional de

Mai mult

ACORD DIRECTOR

ACORD DIRECTOR INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN BACAU ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 ONEŞTI str. Caşinului nr.15, tel/fax: 0234/313041 e-mail : scoalaunuon@yahoo.com http://www.scoalaunuonesti.ro Hotărârile consiliului de administrație

Mai mult

Program de activitate pe semestrul I

Program de activitate pe semestrul I PROGRAM DE ACTIVITŢI - SEMESTRUL I an şcolar 2017-2018 I. CURRICULUM Nr. 2436 din 11.10.2017 Cunoaşterea şi aplicarea documentelor de politică educaţională; Stabilirea ofertei curriculare în funcţie de

Mai mult

METODOLOGIA - CADRU PRIVIND MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC DE PREDARE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ÎN ANUL ŞCOLAR Anexă la ordinul min

METODOLOGIA - CADRU PRIVIND MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC DE PREDARE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ÎN ANUL ŞCOLAR Anexă la ordinul min METODOLOGIA - CADRU PRIVIND MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC DE PREDARE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ÎN ANUL ŞCOLAR 2019-2020 Anexă la ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 5460/12.11.2018 Capitolul

Mai mult

file:///C:/Documents and Settings/Zaharia Senior/Desktop/Metodologie din 2011.html

file:///C:/Documents and Settings/Zaharia Senior/Desktop/Metodologie  din 2011.html 1 of 89 Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului Metodologie din 07/10/2011 Versiune actualizata la data de 25/06/2012 cadru privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul

Mai mult

ROMANIA JUDETUL ARAD ORASUL SEBIS CONSILIUL LOCAL HOTARAREA NR.85 DIN Privind aprobarea Statului de Functii pentru Spitalul de Boli Cronice

ROMANIA JUDETUL ARAD ORASUL SEBIS CONSILIUL LOCAL HOTARAREA NR.85 DIN Privind aprobarea Statului de Functii pentru Spitalul de Boli Cronice HOTARAREA NR.85 Privind aprobarea Statului de Functii pentru Spitalul de Boli Cronice Sebis Consiliul Local al orasului Sebis, judetul Arad, intrunit in sedinta ordinara -referatul prin care se propune

Mai mult

FISA POSTULUI DIRECTOR LICEUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL TIMIȘOARA Numele și prenumele:... Functia: Director Unitatea de învatamânt: Lic

FISA POSTULUI DIRECTOR LICEUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL TIMIȘOARA Numele și prenumele:... Functia: Director Unitatea de învatamânt: Lic FISA POSTULUI DIRECTOR LICEUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL TIMIȘOARA Numele și prenumele:... Functia: Director Unitatea de învatamânt: Liceul Teologic Ortodox Sfântul Antim Ivireanul Timișoara

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Nr. / Avizat, Inspector școlar general prof. Marcela - Eugenia DĂRĂMUȘ Anexa 6 la or

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Nr. / Avizat, Inspector școlar general prof. Marcela - Eugenia DĂRĂMUȘ Anexa 6 la or / Avizat, Inspector școlar general prof. Marcela - Eugenia DĂRĂMUȘ Anexa 6 la ordinul ministrului educației naționale nr. 6/.04.07 Avizat, Inspector școlar pentru management instituțional prof. Adriana

Mai mult

Şcoala Gimnazială Nr. 49 Str. Vatra Luminoasă nr. 99, Sector 2, Bucureşti Tel.: Fax: Web: www

Şcoala Gimnazială Nr. 49 Str. Vatra Luminoasă nr. 99, Sector 2, Bucureşti Tel.: Fax: Web: www Şcoala Gimnazială Nr. 49 Str. Vatra Luminoasă nr. 99, Sector 2, Bucureşti Tel.: 021.250.24.44 Fax: 021.250.59.31 E-mail : scoala_49@yahoo.com Web: www.scoala49.ro CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE SECRETAR

Mai mult

Nr. 648A/ Aprobat în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa din GRAFICUL DE MONITORIZARE ŞI CONT

Nr. 648A/ Aprobat în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa din GRAFICUL DE MONITORIZARE ŞI CONT Nr. 648A/21.02.2017 Aprobat în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa din 21.02.2017 GRAFICUL DE MONITORIZARE ŞI CONTROL AL INSPECTORATULUI ŞCOLAR 5 JUDEŢEAN 5 CONSTANTA

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, SAT POSEŞTII PĂMÂNTENI

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, SAT POSEŞTII PĂMÂNTENI ŞCOALA GIMNAZIALĂ, SAT POSEŞTII PĂMÂNTENI COMUNA POSEŞTI, JUD. PRAHOVA APROBAT DIRECTOR PLAN MANAGERIAL AL DIRECTORULUI ADJUNCT AN ŞCOLAR 2016-2017 ATRIBUŢII GENERALE ALE DIRECTORULUI ADJUNCT (1) În activitatea

Mai mult

str.nicolae IORGA, nr. 19, , BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web : COMI

str.nicolae IORGA, nr. 19, , BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web :     COMI str.nicolae IORGA, nr. 19, 710200, BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web : www.laurian.ro e-mail: at_laurian@yahoo.com COMISIA PENTRU EVALUAREA ŞI ASIGURAREA CALITĂŢII RAPORT

Mai mult

OMEN NR.4792/ ORGANIZARE SI DESF EXAMEN BACALAUREAT NATIONAL 2018

OMEN NR.4792/ ORGANIZARE SI DESF EXAMEN BACALAUREAT NATIONAL 2018 ANEXĂ MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ORDIN privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - Având în vedere dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 26/2017 privind organizarea şi

Mai mult

ANEXA nr. 1 la ordinul MEN nr. 3181/ privind aprobarea Calendarului Şi a Metodologiei de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru

ANEXA nr. 1 la ordinul MEN nr. 3181/ privind aprobarea Calendarului Şi a Metodologiei de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru ANEXA nr. 1 la ordinul MEN nr. 3181/18.02. privind aprobarea Calendarului Şi a Metodologiei de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru anul Şcolar -2020 CALENDARUL ÎNSCRIERII ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL

Mai mult

PROCEDURA OPERATIONALA DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL POSTLICEAL Ediţia: 1 Nr.de ex.: 10 Revizia: 0 Nr.de ex.: 0 Cod: P.O. Pagina 1 din 11 Liceul Tehnolo

PROCEDURA OPERATIONALA DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL POSTLICEAL Ediţia: 1 Nr.de ex.: 10 Revizia: 0 Nr.de ex.: 0 Cod: P.O. Pagina 1 din 11 Liceul Tehnolo Cod: P.O. Pagina 1 din 11 1. Lista responsabililor cu elaborarea, verificarea și aprobarea ediției sau după caz, a reviziei în cadrul ediției procedurii operaționale: Responsabili/ operatiunea Numele si

Mai mult

Nr. crt. 1 Graficul de control al managerului pe Semestrul I Anul Şcolar Temele propuse spre a fi monitorizate 1. Verificarea existenţei doc

Nr. crt. 1 Graficul de control al managerului pe Semestrul I Anul Şcolar Temele propuse spre a fi monitorizate 1. Verificarea existenţei doc Nr. crt. 1 Graficul de control al managerului pe Semestrul I Anul Şcolar 2012-2013 Temele propuse spre a fi monitorizate 1. Verificarea existenţei documentelor curriculare oficiale, manualelor, auxiliarelor

Mai mult

Regulament de organizare şi funcţionare a Comisiei pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii CAPITOLUL I DISPOZIŢII GENERALE Art. 1. Prezentu

Regulament de organizare şi funcţionare a Comisiei pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii CAPITOLUL I DISPOZIŢII GENERALE Art. 1. Prezentu Regulament de organizare şi funcţionare a Comisiei pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii 2014-2015 CAPITOLUL I DISPOZIŢII GENERALE Art. 1. Prezentul regulament s-a elaborat în temeiul prevederilor din

Mai mult

Nr

Nr HOTĂRÂREA Nr. 65 din Privind alegerea preşedintelui de şedinţă Consiliul Local Jirlau judeţul Brăila, întrunit în şedinţă ordinară la data de ; Având în vedere prevederile art.35 alin.(1) din Legea administrației

Mai mult

Ministerul Educaţiei Naţionale - MEN - Ordin nr. 3886/2019 din 11 aprilie 2019 Ordinul nr. 3886/2019 pentru modificarea şi completarea Metodologieicad

Ministerul Educaţiei Naţionale - MEN - Ordin nr. 3886/2019 din 11 aprilie 2019 Ordinul nr. 3886/2019 pentru modificarea şi completarea Metodologieicad Ministerul Educaţiei Naţionale - MEN - Ordin nr. 3886/2019 din 11 aprilie 2019 Ordinul nr. 3886/2019 pentru modificarea şi completarea Metodologieicadru privind mobilitatea personalului didactic de predare

Mai mult

Etapa de mobilitate

Etapa de mobilitate MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ÎN ANUL ŞCOLAR 2014 2015 G H I D P R A C T I C C U P R I N S 1. ÎNCADRAREA TITULARILOR...3 2. COMPLETAREA NORMEI DIDACTICE LA NIVELUL INSPECTORATULUI

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN PRAHOVA LICEUL TEORETIC AUREL VLAICU ORASUL BREAZA, STR. REPUBLICII, NR.

MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN PRAHOVA LICEUL TEORETIC AUREL VLAICU ORASUL BREAZA, STR. REPUBLICII, NR. HOTĂRÂREA NR. 1 Se aprobă punctajele finale în vederea evaluării personalului didactic şi didactic auxiliar pentru anul şcolar 2014-2015 conform art 10 al metodologiei de evaluare anuală a activităţii

Mai mult

Rosu = anulat

Rosu  = anulat Anexa nr. 19 la Metodologie C A L E N D A R U L mobilității personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2017-2018 I. Ordinea desfășurării etapelor mobilității personalului

Mai mult

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE al Consiliului de Administraţie al Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca Dată emitere: septembrie

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE al Consiliului de Administraţie al Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca Dată emitere: septembrie REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE al Consiliului de Administraţie al Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca Dată emitere: septembrie 2012 Dată revizuire 1: martie 2016 Dată revizuire 2:

Mai mult

Rosu = anulat

Rosu  = anulat ANEXA nr. 19 la Metodologie, aprobată prin O.M.E.N. nr. 5460/12.11.2018 C A L E N D A R U L mobilității personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2019-2020 I.

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC LUCIAN BLAGA Reghin,Str. Vânătorilor nr , Jud. Mureş ROMANIA Tel/fax: liceulblagar

LICEUL TEHNOLOGIC LUCIAN BLAGA Reghin,Str. Vânătorilor nr , Jud. Mureş ROMANIA Tel/fax: liceulblagar REGULAMENT INTERN An şcolar 2018-2019 APLICABIL ELEVILOR, PĂRINŢILOR / REPREZENTANŢILOR LEGALI şi PERSONALULUI ANGAJAT LICEUL TEHNOLOGIC "LUCIAN BLAGA" REGHIN Avizat în ședința Consiliului Profesoral din

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA, COMUNA BUNESTI, JUDETUL VALCEA COMISIA PENTRU CURRICULUM ANUL SCOLAR NUMELE ȘI PRENUMELE FUNCȚIA RESPONSABILITĂȚI ÎN COMI

SCOALA GIMNAZIALA, COMUNA BUNESTI, JUDETUL VALCEA COMISIA PENTRU CURRICULUM ANUL SCOLAR NUMELE ȘI PRENUMELE FUNCȚIA RESPONSABILITĂȚI ÎN COMI SCOALA GIMNAZIALA, COMUNA BUNESTI, JUDETUL VALCEA COMISIA PENTRU CURRICULUM ANUL SCOLAR 2017-2018 NUMELE ȘI PRENUMELE FUNCȚIA RESPONSABILITĂȚI ÎN COMISIE GEORNOIU Daniela DIRECTOR PREȘEDINTE PATRU CORINA

Mai mult

ORDIN nr din 31 august 2017 privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dua

ORDIN nr din 31 august 2017 privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dua ORDIN nr. 4795 din 31 august 2017 privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual pentru anul şcolar 2018-2019 * actualizare 11.01.2018

Mai mult

Regulament CEAC

Regulament CEAC Comisia de Evaluare şi Asigurare a Calităţii REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE AL COMISIEI PENTRU EVALUAREA ŞI ASIGURAREA CALITĂŢII Capitolul I. Dispoziţii generale Articolul 1. Comisia pentru Evaluarea

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL 2014-2015 a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZE ELEVII PENTRU A-ŞI DEZVOLTA POTENŢIALUL OBIECTIVE

Mai mult

CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR/CATEDRELOR DECLARATE VACANTE/REZERVATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR SESIUNEA 2018 Secţiunea I Dispoziţ

CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR/CATEDRELOR DECLARATE VACANTE/REZERVATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR SESIUNEA 2018 Secţiunea I Dispoziţ CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR/CATEDRELOR DECLARATE VACANTE/REZERVATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR SESIUNEA 2018 Secţiunea I Dispoziţii generale Art. 53 (1) Coordonarea metodologică a

Mai mult

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar 2015 2016 În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MIREȘU MARE MARAMUREȘ MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE NR. Discutat în Consiliul Profesoral din Aprobat în Consiliul de Administrație

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MIREȘU MARE MARAMUREȘ MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE NR. Discutat în Consiliul Profesoral din Aprobat în Consiliul de Administrație NR. Discutat în Consiliul Profesoral din Aprobat în Consiliul de Administrație din REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE Art. 1 - Activitatea Școlii Gimnaziale Mireșu Mare se desfașoară în baza: 1)

Mai mult

ANEXA NR. 2 (Anexa nr. 19 la Metodologie) C A L E N D A R U L mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 201

ANEXA NR. 2 (Anexa nr. 19 la Metodologie) C A L E N D A R U L mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 201 ANEXA NR. 2 (Anexa nr. 19 la Metodologie) C A L E N D A R U L mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2014-2015 I. Ordinea desfășurării etapelor mobilității

Mai mult

ORDIN Nr. 5079/2016 din 31 august 2016 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar T

ORDIN Nr. 5079/2016 din 31 august 2016 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar T ORDIN Nr. 5079/2016 din 31 august 2016 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar Text în vigoare începând cu data de 22 ianuarie 2018

Mai mult

Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată

Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată şi aprobată în conformitate cu O.M.E.C.S. nr. 5557/27.10.2015

Mai mult

Rosu = anulat

Rosu  = anulat C A L E N D A R U L mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2015-2016 106 ANEXA NR. 19 la Metodologie I. Ordinea desfășurării etapelor mobilității personalului

Mai mult

FISA CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL PENTRU CADRELE DIDACTICE DIN ÎNVĂTĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR

FISA CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL PENTRU CADRELE DIDACTICE DIN ÎNVĂTĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR LICEUL TEHNOLOGIC GHEORGHE IONESCU SISEŞTI COMUNA VALEA CĂLUGĂREASCĂ,JUDEŢUL PRAHOVA Telefon/Fax 0445809 Email: gsagricol@gmail.com FISA CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI

Mai mult

Str. Arhitect Ion Mincu nr.10, sector 1, Bucureşti, România Tel/fax ; ; REGULAMENT-CADRU APROBAT în CA

Str. Arhitect Ion Mincu nr.10, sector 1, Bucureşti, România Tel/fax ;   ;   REGULAMENT-CADRU APROBAT în CA REGULAMENT-CADRU APROBAT în CA din 04.09.2018 de organizare şi funcţionare a Colegiului Național de Informatică Tudor Vianu TITLUL I Dispoziţii generale CAPITOLUL I Cadrul de reglementare Art. 1. (1) Regulamentul

Mai mult

ROMANIA

ROMANIA UAT COMUNA HELEGIU Nr.10490/05.12.2014 Raport la proiectul de hotarare Privind aprobarea retelei scolare a unitatilor de invatamant care vor functiona in comuna in anul scolar 2015-2016 Conform prevederilor

Mai mult

FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul didactic de predare din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 20

FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul didactic de predare din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 20 FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul didactic de predare din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 2019 Numele şi prenumele: Funcţia: Unitatea de învăţământ:

Mai mult

Microsoft Word - ROI CN Elena Cuza.docx

Microsoft Word - ROI CN Elena Cuza.docx Regulament Intern An şcolar 2016/2017 Aprobat în Consiliul de Administraţie din 29 septembrie 2016 Capitolul I Dispoziţii generale Regulament de Ordine Interioară Art. 1 (1) Prezentul Regulament de Ordine

Mai mult

Liceul Ștefan Procopiu Vaslui Str. Castanilor, nr. 3 Tel: /Fax: Web: Nr. de înregistrar

Liceul Ștefan Procopiu Vaslui Str. Castanilor, nr. 3 Tel: /Fax: Web:   Nr. de înregistrar Nr. de înregistrare: 11974 / 27.10.2016 Aprobat în Consiliul de Administrațe din 01.11.2016 Președinte C.A.,, Prof. Dumitru Aurel PLANUL OPERAȚIONAL AL COMISIEI PENTRU EVALUAREA ŞI ASIGURAREA CALITĂŢII

Mai mult

NR.5545/ GRAFIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE DIRECTOR, prof. PÎRVULESCU DANA

NR.5545/ GRAFIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE DIRECTOR, prof. PÎRVULESCU DANA NR.5545/18.10.2018 GRAFIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE 2018-2019 DIRECTOR, prof. PÎRVULESCU DANA ARGUMENT: Monitorizarea şi controlul activităţii în anul şcolar 2018-2019, au ca punct de pornire:

Mai mult

Microsoft Word - rofpreu1.doc

Microsoft Word - rofpreu1.doc M I N I S T E R U L E D U C A Ţ I E I Ş I C E R C E T Ă R I I Direcţia Generală Învăţământ Preuniversitar Str. G-ral Berthelot 28-30, Nr. Bucureşti / 2005. Tel: 021/314.36.65, fax: 313.55.47, tel/fax:

Mai mult

MergedFile

MergedFile CUPRINS CAPITOLUL I. DISPOZIȚII GENERALE 4 CAPITOLUL II. ORGANIZAREA ŞCOLII 5 Secțiunea I. Rețeaua școlară 5 Secțiunea II. Organizarea programului școlar 5 Secțiunea III. Formațiuni de studiu 7 CAPITOLUL

Mai mult

Inspectoratul Școlar Județean CLUJ

Inspectoratul Școlar Județean CLUJ Casa Corpului Didactic Cluj Activitatea metodică a responsabililor cu dezvoltarea profesională Noiembrie 2018 Tematica întâlnirii - Statistica participării la programele de formare pentru anul școlar 2017-2018

Mai mult

Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie NR. 977/ din data de Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de asigu

Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie NR. 977/ din data de Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de asigu Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie NR. 977/ 28.09.2017 din data de 28.09.2017 Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de asigurare și evaluare a calității în Școala Gimnazială Ștefești

Mai mult

PLAN OPERAŢIONAL CEAC / PLANUL OPERAŢIONAL AL COMISIEI DE EVALUARE ŞI ASIGURARE A CALITĂŢII an şcolar: INSTRUMENTE/ MODALITĂŢI

PLAN OPERAŢIONAL CEAC / PLANUL OPERAŢIONAL AL COMISIEI DE EVALUARE ŞI ASIGURARE A CALITĂŢII an şcolar: INSTRUMENTE/ MODALITĂŢI 1 PLANUL OPERAŢIONAL AL COMISIEI DE EVALUARE ŞI ASIGURARE A CALITĂŢII an şcolar: INSTRUMENTE/ MODALITĂŢI DE ACTIVITĂŢI RESPONSABILI TERMEN RESURSE EVALUARE I. ŢINTA: IMPLEMENTAREA ŞI CONSOLIDAREA MECANISMELOR

Mai mult

Microsoft Word - ROFUIP_2015.doc

Microsoft Word - ROFUIP_2015.doc MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ORDIN privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar *) în temeiul art. 21 alin. (1), art. 80 alin. (2), art. 86

Mai mult

Grafic inspectie sem I an

Grafic inspectie sem I an INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA Nr 5626 /01.10.2010 Aprobat în şedinńa C.A. a I.Ş.J. Alba din data de 01.10.2010 VIZAT INSPECTOR ŞCOLAR GENERAL Prof. Cornel Stelian SANDU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE

Mai mult

Regulament intern CEAC 2010

Regulament intern CEAC 2010 REGULAMENTUL CADRU DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A COMISIEI PENTRU EVALUARE ŞI ASIGURAREA CALITĂŢII EDUCAŢIEI CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 1. Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii Educaţiei

Mai mult

REGULAMENT

REGULAMENT Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu Tîrgu Mureș Str.Ghe.Marinescu Nr. 15 Tel./ Fax. 0365.882498 E-mail sanitarms@yahoo.com Web www.prosanitar.ro Nr. înreg. 535 /31.03.2015 Aprobat în CONSILIUL PROFESORAL

Mai mult

C.E.A.C. - ŞCOALA GIMNAZIALĂ ROMANU SCOALA GIMNAZIALA ROMANU Str. Republicii, Nr. 55 Tel. 0239/697181; Fax 0239/ ;

C.E.A.C. - ŞCOALA GIMNAZIALĂ ROMANU SCOALA GIMNAZIALA ROMANU Str. Republicii, Nr. 55 Tel. 0239/697181; Fax 0239/ ; SCOALA GIMNAZIALA ROMANU Str. Republicii, Nr. 55 Tel. 0239/697181; Fax 0239/697181 ; E-mail: scoalaromanu@yahoo.com PLANUL OPERAŢIONAL Comisia de Evaluare şi Asigurare a Calităţii Anul şcolar 2015-2016

Mai mult

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic în vederea integrării profesionale a absolvenților.

Mai mult

CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE SECRETAR Perioada de concurs: Având în vedere: Art.30 din Legea nr.53/2003 actualizată, privind C

CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE SECRETAR Perioada de concurs: Având în vedere: Art.30 din Legea nr.53/2003 actualizată, privind C CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE SECRETAR Perioada de concurs: 27.10-30.10.2017 Având în vedere: Art.30 din Legea nr.53/2003 actualizată, privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare.

Mai mult

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova Nr. 1381/ 22.05.2019 PRECIZĂRI privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate sesiunea 2019 Concursul

Mai mult

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx CASA CORPULUI DIDACTIC A JUDEŢULUI BISTRIŢA-NĂSĂUD AN ŞCOLAR 2014 2015 Cap. I. I.1. PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ ACREDITATE I.1.1. EDUcațieNONFORMALĂ Tipul de program: Modul

Mai mult

Hotărâri adoptate de Senatul Universității în ședința din 30 septembrie Se aprobă hotărârile adoptate de Consiliul de Administrație în perioad

Hotărâri adoptate de Senatul Universității în ședința din 30 septembrie Se aprobă hotărârile adoptate de Consiliul de Administrație în perioad în ședința din 30 septembrie 2013 1. Se aprobă hotărârile adoptate de Consiliul de Administrație în perioada iulie-septembrie a.c. 2. Se validează rezultatele admiterii la studiile universitare de licenţă

Mai mult

ANEXĂ la Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 3886/ (Anexa nr. 19 la metodologie) CALENDARUL mobilităţii personalului didactic de pre

ANEXĂ la Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 3886/ (Anexa nr. 19 la metodologie) CALENDARUL mobilităţii personalului didactic de pre ANEXĂ la Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 3886/11.04.2019 (Anexa nr. 19 la metodologie) CALENDARUL mobilităţii personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar pentru anul şcolar

Mai mult

Rosu = anulat

Rosu  = anulat Anexă la ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 4895/10.11.2014 METODOLOGIA - CADRU PRIVIND MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR ÎN ANUL ŞCOLAR 2015-2016 Capitolul I Dispoziţii

Mai mult

Anexa nr. 2 Aprobat CA al ISJ FIȘA CADRU DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI ADJUNCT Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada eva

Anexa nr. 2 Aprobat CA al ISJ FIȘA CADRU DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI ADJUNCT Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada eva Aprobat CA al ISJ 106.017 FIȘA CADRU DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI ADJUNCT Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada evaluată: UNITATEA DE COMPETENȚĂ I. Proiectarea strategiei de coordonare

Mai mult