Zona de zi. Idei de amenajare

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Zona de zi. Idei de amenajare"

Transcriere

1 Zona de zi Idei de amenajare

2 CUPRINS 1. Introducere... pagina 1 2. Apartament SINGER... pagina 2 3. Studio TRADIȚIONAL ROMÂNESC... pagina 6 4. Apartament LED... pagina Apartament Travelers Home... pagina Penthouse ENIGMA... pagina Apartament Flamingo... pagina Apartament LABIRINT... pagina Apartament Nordic La Forma... pagina Apartament Colonial... pagina Apartament BITCOIN... pagina Apartament CLASIC_MODERN... pagina Apartament LEGO... pagina Apartament MY PRECIOUS... pagina 54

3 Livingul, inima casei Te invităm să urmărești 13 proiecte romanești de design interior create de MISO Architects. Utilizând idei revoluționare dar și soluții creative la probleme aparent insurmontabile, designerii au creat niște spații interioare nu doar funcționale, ci și memorabile. Tema centrală a acestui ebook este livingul - inima oricărei case active și spațiul în care se vede cel mai bine ideea centrală de design. uimesc. Detaliile tind spre perfecțiune. Spațiile inspiră. Proiectele Arhitecții, dar și clienții lor, ne primesc prin intermediul Te invităm să le urmărești. acestor imagini în intimitatea caselor create împreună, și ne dezvăluie felul aproape magic în care obiceiurile, preferințele și hobbyurile pot fi puse în operă în orice spațiu, indiferent de O parte dintre proiecte le regăsești în prezentare completă pe Sporulcasei.ro, la secțiunea Design Interior. mărimea și stilul său. Proiectare și execuție: MISO Architects. În colecția întocmită împreună cu MISO Architects vei explora spații unice, care îmbină spectaculos utilul cu plăcutul. Arhitecți: Mihaela Tampiza, Sorana Leru și Hanna Szonda Arhitecți colaboratori: Alexandra Cosma (DAAC Studio) Fotografii: Alexandru Dragoi, Vlad Eftenie Copyright: Sporulcasei.ro 2019 Toate drepturile sunt rezervate. Imaginile aparțin companiei de arhitectură MISO Architecs și au fost cedate Sporulcasei.ro publicație online deținută de SC General Management SRL - exclusiv în scopul publicării acestui catalog și al folosirii pentru promovarea proiectelor de față prin intermediul platformei online Sporulcasei.ro. Răspunderea pentru preluare și difuzarea sau utilizarea lor în scopuri comerciale, fără acordul deținătorilor drepturilor de proprietate, vă aparține. 1.

4 Apartament SINGER LIVING Livingul este încăperea cea mai mare a locuinţei, beneficiind de un spaţiu amplu, plăcut şi luminos. Doi pereţi unul în faţa celuilalt au fost placaţi cu cărămidă aparentă, aceştia reprezentând un fundal ideal pentru piesele de mobilier ale camerei: biblioteca în stil industrial realizată pe comanda din ţevi metalice cu rafturi de lemn şi spatiu de depozitare închis, pe o parte, şi canapeaua Chesterfield din piele verde închis, o piesă care conferă un aer elegant amenajării, pe cealaltă parte. Măsuţa de cafea este de asemenea realizată pe comandă în atelier, fiind confecţionată din lemn de stejar ars în repetate rânduri şi poziţionat pe o structura de metal. Perdele, draperiile şi covorul joacă ca de fiecare dată un rol esenţial în încălzirea atmosferei şi conturarea imaginii de acasă, iar corpurilor de iluminat le oferim mereu atenţia cuvenită, suspensia centrală şi aplica de pe perete sunt piese aduse din Grecia. 2.

5 Proiect 1 - Aparament SINGER - LIVING 3.

6 Proiect 1 - Aparament SINGER - LIVING 4.

7 Proiect 1 - Aparament SINGER - LIVING 5.

8 Studio TRADIŢIONAL ROMÂNESC Living & zona de noapte 2 Camera studioului a fost transformată vizual în două spaţii cel de zi şi cel de noapte cu ajutorul unui ansamblu ingenios care conţine patul, biblioteca şi multiple spaţii de depozitare. Astfel s-a realizat o structură pe care a fost amplasată salteaua, iar placarea tapiţată în stil Chesterfield are rolul de tăblie a patului. Biblioteca din faţa acestuia a fost astfel dimensionată cât să poată găzdui albumele şi obiectele decorative ale beneficiarei, iar aceasta se continuă cu o băncuţă foarte practică. Scările ansamblului delimitează zona de somn, fiind în sine spaţii de depozitare, iar toată construcţia poată căpăta intimidate cu ajutorul draperiei care închide vizual. Toată mobila pe comandă a fost realizată împreună cu Movi Design, într-o nuanţă de lemn alb periat pentru un contrast plăcut cu pardoseala şi pereţii de accent. Zonele esenţiale sun tmarcate cu ajutorul liniilor de lumină, pentru un plus de accent şi ambianţă. Zona de zi este mărginită de spaţii de depozitare pe uşile cărora au fost gravate elemente florale tradiţionale stilizate, şi de o canapea extensibilă foarte confortabilă realizată pe comandă la Divanissimi. Măsuţa de cafea este confecţionată din secţiunea unui trunchi de copac, având un design şi o siluetă deosebită. Corpurile de iluminat alese sunt cu totul speciale, semnate de designerul Arturo Alvarez şi realizate dintr-un material textil îmbibat cu o răşină, importate de Luminna. Covorul cu elemente tradiţionale stilizate în culori deosebit îmbinate, este realizat de designerii de la Dare to Rug, completat de draperiile care îmbracă camera de la Emerald. 6.

9 Proiect 2 - Studio TRADIŢIONAL ROMÂNESC - LIVING & ZONA DE NOAPTE 7.

10 Proiect 2 - Studio TRADIŢIONAL ROMÂNESC - LIVING & ZONA DE NOAPTE 8.

11 Proiect 2 - Studio TRADIŢIONAL ROMÂNESC - LIVING & ZONA DE NOAPTE 9.

12 Apartament LED LIVING & DINING Livingul luminos de 27 mp este dominat de câteva elemente vizuale îmbinate frumos. Zona de dining este organizată în jurul masei extensibile din MDF furniruit (Fameg) zona preferată a pisicii. Zona de living are o canapea modulară atipică care se transformă în pat pentru serile de home-cinema. Modulul galben al canapelei printre cele neutre este un element de accent care aduce un aer de jovialitate. Peretele zonei de living este placat cu parament decorativ de cărămidă albă pentru a aduce o textura în relief pe care se generează umbre. În zona de dining domină fototapetul liniștitor albastru închis cu linii fine albe, care creează o senzație de adâncime și intimidate și echilibrează influența peretelui de cărămidă albă de vis a vis. Pentru tavan arhitecții au dorit să obțină un efect de tavan plutitor si să susțină împărțirea camerei în funcție de utilizări. Astfel, au folosit scafe pentru linii de lumină în zona draperiilor și impresia de 2 straturi de tavan în zona de living, unul placat cu lemn și iluminat perimetral pentru un plus de efect și profunzime. 10.

13 Proiect 3 - Aparament LED - LIVING & DINING 11.

14 Proiect 3 - Aparament LED - LIVING & DINING 12.

15 Proiect 3 - Aparament LED - LIVING & DINING 13.

16 Apartament Travelers Home LIVING ŞI BUCĂTĂRIE Provocarea principală a spaţiului a fost formă alungită a acestuia şi faptul că este deservit de foarte multe uşi de acces, inclusiv cele două intrări în apartament, una din casa scării şi una cu lift. Arhitectii au avut ca scop principal îmbrăcarea şi cosmetizarea peretelui lung al încăperii, integrand în mobila pe comanda multiple spaţii de depozitare, un aparat de aer condiţionat, split de căldură, zone pentru cuier, încălţăminte şi ustensile de curăţenie. Această latură a fost atent gândită pentru a reuşi să împlinească toate aceste cerinţe estetice şi funcţionale, rezultând un ansamblu unitar care în zona de living se încheie cu o placare de lamele de lemn şi un perete luminos de tip barisol. Acesta din urmă este un element deosebit foarte spectaculos, imprimat în acest caz cu harta oraşului Buenos Aires. S-au distribuit funcţiunile de living, bucătărie și dining pe toată suprafaţa încăperii, creând zone de socializare şi relaxare în cadrul fiecăreia. O piesă deosebită prin silueta şi culoare este canapeaua de la Innovation Living, având picioare de lemn şi posibilitatea de extindere. Peretele din spatele acesteia este decorat cu un panou înrămat acoperit cu licheni şi oglindă, peste care a fost amplasat un corp de iluminat cu o formă organică unică. Covorul colorat cu elemente grafice, împreună cu superba suspensie de la LZF Lamps realizată manual din foiţă de furnir dau accentele de culoare roşie, umplând scena cu viaţă şi personalitate. Pentru un plus de eleganţă s-a completat mobilarea cu piese metalice în nuanţa de cupru: măsuţa de cafea şi oglinda. În zona geamului s-a mascat caloriferul cu un riflaj în ton cu cel din spatele televizorului, integrand în acest context spaţii de depozitare şi posibilitatea folosirii poliţei superioare pentru expunerea de obiecte decorative. S-a extins bucătăria, depăşind perimetrul ei iniţial printr-un riflaj şi o construcţie de tip bar în formă de L, folosind acest truc pentru a maximiza spaţiul de depozitare foarte limitat. Mobilierul este alb îmbinat cu lemn şi o textură care imita vizual un material textil, cu elemente de accent grafice negre pe care le regăsim şi în alte încăperi ale amenajării. 14.

17 Proiect 4 - Aparament Travelers Home - LIVING ŞI BUCĂTĂRIE 15.

18 Proiect 4 - Aparament Travelers Home - LIVING ŞI BUCĂTĂRIE 16.

19 Proiect 4 - Aparament Travelers Home - LIVING ŞI BUCĂTĂRIE 17.

20 Penthouse ENIGMA LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ Cea mai spaţioasă şi impunătoare încăpere a acestei amenajări, livingul cu bucătărie deschisă desfăşurat pe o suprafaţă de 55 mp, beneficiază de suprafeţe mari vitrate şi două coloane pe care arhitectii au decis să le condimenteze cu profile şi vopsea decorativă. Întreaga încăpere capăta eleganţă şi atmosfera potrivită cu cele 3 straturi de ţesături la geamuri acţionate electric: o perdea din voal foarte fin, o draperie funcţională căptuşită cu blackout şi o superbă draperie decorativă, cu şnur şi ciucuri asortaţi. Bucătăria, cea mai studiată şi dificilă astfel de lucrare realizată de MISO Architects până acum, a fost dezbătută şi calculată în repetate rânduri împreună cu cei de la Movi Design, pentru a ne asigura că rezultatul final este cel dorit. Din punct de vedere funcţional bucătăria are 3 zone principale, toate ascunse în spatele uşilor albe: cea de gătit cu plita, a doua de curăţenie cu maşina de spălat rufe şi ustensilele pentru curăţat, şi ultima de spălat cu chiuvetă şi maşina de spălat vase. Profilele decorative din lemn aplicate la nivelul uşilor din MDF vopsit şi blatul din corian alb, conturează împreună o atmosferă imaculată şi complet unitară. În fata bucătăriei, tot ca parte integrantă din aceasta, s-a realizat o insulă cu spaţii de depozitare şi bar, din corian Dupont cu un desen natural şi foarte elegant, deasupra căruia a fost amplasată o placă din lemn care îi întregeşte imaginea prin asimetrie. S-a completat această zonă cu celebrele trompete ale lui Karim Rashid, suspensii deosebite prin formă şi prezenţă, precum şi cu trei scaune de bar cu structură metalică albă şi tapiţerie albastră. Imaginea bucătăriei se continuă şi de-a lungul peretelui livingului, prin placarea acestuia cu uşi similare, în interiorul cărora s-au integrat oglinzi şi un superb şemineu minimalist cu bioethanol. Vedetele amenajării MISO sunt minunatele corpuri de iluminat de la Quasar, ce poartă pe bună dreptate denumirea de Universe, sugerând prin structura, formă şi lumini măreţia acestuia. 18.

21 Proiect 5 - Penthouse ENIGMA - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 19.

22 Proiect 5 - Penthouse ENIGMA - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 20.

23 Proiect 5 - Penthouse ENIGMA - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 21.

24 Proiect 5 - Penthouse ENIGMA - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 22.

25 Apartament Flamingo LIVING & DINING Beneficiarii şi-au dorit înglobarea unei serii de piese de mobilier de la Boconcept într-un ambient cât mai primitor şi plăcut, pe care arhitectii au ales să le puna în valoare cu ajutorul fototapetului cu efect 3D. Pentru zona de TV, unde adâncimea peretelui nu a permis un corp mai generos, s-a optat pentru o piesă de mobilier realizată pe comandă din MDF şi structură metalică, cu spaţii închise şi deschise. Măsuţa de cafea are un rol multifuncţional, fiind extensibilă şi ajustabila pe înălţime, ea putând fi utilizată ca masă de lucru sau jocuri de societate. Nici masa de dining nu este doar ceea ce pare la prima vedere, aceasta are o latură care se rabatează, astfel încât să se poată plia pe peretele cu caloriferul şi să elibereze spaţiul în caz de nevoie. Zona de dining este frumos pusă în valoare prin simbolistica cercului, acesta fiind prezent la nivelul mesei şi scaunelor, a superbei suspensii şi a celebrului ceas Nomon. S-a incercat minimizarea impactului caloriferului în această zonă, prin amplasarea unui blat subţire de lemn masiv deasupra acestuia, cu toate prinderile ascunse privirii pentru un plus de eleganţă. Corpurile de iluminat alese, în special suspensia centrală a livingului, au o poveste aparte, prin forme, texturi şi materiale. Zona de citit cu fotoliu şi taburet este armonios completată de lampadarul pregătit să împărtăşească poveştile cititorului. 23.

26 Proiect 6 - Apartament Flamingo - LIVING & DINING 24.

27 Proiect 6 - Apartament Flamingo - LIVING & DINING 25.

28 Proiect 6 - Apartament Flamingo - LIVING & DINING 26.

29 Apartament LABIRINT Living Livingul apartamentului Labirint are câteva zone funcţionale care au fost gândite astfel încât să se întrepătrundă într-un design cât mai armonios şi unitar. Am ales să optimizăm utilizarea spaţiului prin folosirea unui perete întreg care să înglobeze următoarele: depozitare de cărţi şi diferite obiecte, amplasarea televizorului şi pick-up ului, biroul cu toate anexele aferente (imprimantă), toate acestea ţinând cont de închiderea vizuală a unui calorifer. S-a utilizat spaţiul de deasupra acestuia din urmă că nişă decorativă pentru expunerea unui tablou realizat de noi la finalul proiectului, frumos iluminat cu o bandă led. De asemenea masca acestuia, aceeaşi cu cea din dormitor, este realizată din fâşii de MDF vopsit alb mat, cu un model special personalizat pentru acest proiect şi realizat pe comandă. În continuarea acestui perete, pe latura cu biroul, s-a optat pentru placări în fâşii cu oglindă şi lemn, întrerupte la un moment dat de o sticlă albă care are rol funcţional de tablă de scris. Aici au fost amplasate pentru a putea fi admirate din mai multe părţi, celebrele aplice de la Catellani & Smith cu forme reglabile pentru a oferi umbre spectaculoase pe perete. Canapeaua şi fotoliul de tip Chesterfield cu materiale moi textile conturează zona de relaxare a încăperii, completându-se armonios cu textură fină a perdelelor şidraperiilor. 27.

30 Proiect 7 - Apartament LABIRINT - LIVING 28.

31 Proiect 7 - Apartament LABIRINT - LIVING 29.

32 Proiect 7 - Apartament LABIRINT - LIVING 30.

33 Proiect 7 - Apartament LABIRINT - LIVING 31.

34 Apartament Nordic La Forma LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ Livingul cu bucătărie deschisă este compartimentat şi mobilat, încât să înglobeze atât o zonă de luat masa, cât şi bucătăria şi zona de relaxare & TV. Piesa de mobilier alb din mijlocul încăperii capătă astfel mai multe întrebuinţări: pe de o parte este masă de dining, pe de altă parte reprezintă un spate pentru canapea şi include în acelaşi timp câteva spaţii de depozitare. Aceasta zonificare funcţională este percepută şi la nivelul corpurilor de iluminat, fiind poziţionate piese diferite deasupra fiecăreia. Din punct de vedere cromatic şi compoziţional, elementele care se remarcă şi reprezintă accente şi linii puternice sunt blatul din piatra neagră al bucătăriei, canapeaua galbenă şi covorul tradiţional. Numele proiectului este dat de celebrul producător La Forma, de la care sunt comandate mai multe piese din cadrul amenajării. 32.

35 Proiect 8 - Apartament Nordic La Forma - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 33.

36 Proiect 8 - Apartament Nordic La Forma - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 34.

37 Proiect 8 - Apartament Nordic La Forma - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 35.

38 Apartament Colonial LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ Camera principală în care urma să se amenajeze zona de zi cu living cu bucătărie deschisă, are o formă foarte alungită cu latura lungă de peste 10 m şi cea scurtă de 3.6 m, precum şi 3 uşi de acces în cameră, dar şi accesul principal în locuinţă şi cel spre terasă. Primul pas a fost delimitarea funcţională a zonelor necesare şi crearea de iluzii care să modifice vizual proporţiile existente. Astfel s-a creat o zonă pentru bucătărie, încadrată de un bar şi o depozitare pentru încălţăminte, toate acestea funcţionând împreună şi utilizând spaţiul existent în mod optim. Bucătăria beneficiază de multiple spaţii de depozitare, un blat generos cu un superb contra blat din plăci mari ceramice de la DHD, dar şi electrocasnice cu design uşor retro şi o hotă decorativă spectaculoasă. Jocul de înălţimi dintre blatul de lucru şi bar, a fost gândit pentru a contura şi a delimita optim zonele funcţionale. Pentru a realiza o percepţie diferită a proporţiilor camerei, s-a decis aşezarea principalelor piese de mobilier transversal, astfel încât să tăie din lungime. Bibliotecă cu structură metalică până în tavan, a fost special creată pentru a găzdui amintirile proprietarului, dar şi pentru a expune cele două ghitare ale acestuia. Canapeaua Nuvola de la Divanissimi a fost înconjurată cu o mică bibliotecă, delimitând astfel zona de TV împreună cu superba oglindă supradimensionata cu ramă de lemn, amplasată strategic pentru a spori lăţimii camerei. Cel mai spectaculos truc folosit, sunt nelipsitele lamele de lemn folosite adesea de MISO Architects, care crează un portal pe ultima parte a camerei coborând pana la nivelul pardoselii şi respectiv pe comodă cu inserţii de oglindă. Întregul ambient este completat de piesele de mobilier atent alese, precum fotoliul de catifea şi scaunele de bar din piele, dar şi de perdele şi draperii cu texturi foarte fine. Suspensia centrală şi decoraţiunile care completează întreaga scenă, îi conferă personalitate şi unicitate. 36.

39 Proiect 9 - Apartament Colonial - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 37.

40 Proiect 9 - Apartament Colonial - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 38.

41 Proiect 9 - Apartament Colonial - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 39.

42 Apartament BITCOIN LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ Livingul cu bucătărie deschisă cuprinde spaţii ample pentru fiecare zonă funcţională: canapeaua în formă de L, în faţa zonei de bar cu televizor, masa de dining şi biblioteca din structură metalică ce delimitează zona de gătit. Pardoseala uniformă din parchet stratificat dă continuitate şi căldură spaţiului, textura de lemn fiind continuată şi la nivelul pereţilor, prin placări verticale. S-a pus în evidenţă culoarea de accent turquoise a colţarului printr-un perete deosebit realizat cu vopsea decorativa şi iluminat perimetral. Masa de dining, o piesă deosebită alcătuită din blat de lemn aşezat sub forma parchetului clasic de tip Herringbone şi o structură metalică patinată, este înconjurată de scaune tapiţate cu un material gri uniform. Biblioteca realizată dintr-o alăturare fericită de metal cu MDF vopsit alb şi negru, îmbracă peretele ce delimitează spaţiile şi urcă de-a lungul unei grinzi, mascând astfel robusteţea acesteia. Corpurile de iluminat sub formă de fagure stilizat, având o patină aurie, au fost alese atât din considerente de design, cât şi datorită înălţimii reduse, având în vedere limitările spaţiului existent. Bucătăria şi scaunele de bar, accente de vitalitate şi culoare, sunt realizate pe comandă, astfel încât să coincidă ca nuanţa şi să contrasteze cu blatul alb din corian şi texturile din lemn alăturate. Paleta cromatică este echilibrate cu vopseaua neagră pe care se poate scrie cu creta, precum şi cu electrocasnicele albe care se confunda în uniformitatea zonei de gătit. S-a placat peretele pe care se afla compoziţia de bar, realizată dintr-un pal metalizat şi un picior de sticlă cu o prezenţă foarte subtilă, cu plăci care imită marmura, aceleaşi precum contrablatul bucătăriei, pentru un aspect unitar al întregului spaţiu de zi. 40.

43 Proiect 10 - Apartament BITCOIN - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 41.

44 Proiect 10 - Apartament BITCOIN - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 42.

45 Proiect 10 - Apartament BITCOIN - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 43.

46 Proiect 10 - Apartament BITCOIN - LIVING CU BUCĂTĂRIE DESCHISĂ 44.

47 Apartament CLASIC_MODERN LIVING Livingul este încăperea centrală în care găsim concentrate elementele definitorii ale amenajării profilele decorative (pe alocuri încadrând oglinzi) la nivelul mobilei şi pereţilor, definind un fundal alb extrem de elegant pentru restul pieselor de mobilier colorate. Mobilierul de living urmează designul pereţilor, dar conţine o multitudine de spaţii de depozitare şi un şemineu electric, cumpărat prefabricat dar modificat în atelier astfel încât să poată fi integrat în mobila pe comandă. Beneficiind de acest cadru imaculat, s-a folosit potenţialul de accentuare prin piese de mobilier tapiţate şi elemente cu texturi elegante cu un uşor luciu, cum ar fi perdelele şi draperiile şi covorul bleu. Canapeaua, fotoliu şi taburetul au fost achiziţionate de la firma autohtonă Everart. Arhitectii au ales să îmbogăţeasca aceste piese cu pernuţe şi pleduri decorative, pentru un plus de confort şi elegantă. Setul compus din trei măsuţe cu cadru metalic auriu şi blat de piatră a fost importat de magazinul The Home, iar decoraţiunile precum vazele de flori, tăviţa şi ramele foto de la Zara Home. Corpurile de iluminat joacă ca de fiecare dată un rol esenţial în amenajările MISO Architects, iar în cazul de faţă s-a pus un accent deosebit pe acestea, alegând piese de la colaboratorii noştri de bază Luminna, care ne-au adus aceste minunăţii din Italia şi Statele Unite. Candelabrul din living are o supleţe şi eleganţa cu totul aparte, realizat din sticlă şi elemente metalice, fiind pus în valoare de lumină perimetrală din cornişa decorativă. 45.

48 Proiect 11 - Apartament CLASIC_MODERN - LIVING 46.

49 Proiect 11 - Apartament CLASIC_MODERN - LIVING 47.

50 Proiect 11 - Apartament CLASIC_MODERN - LIVING 48.

51 Apartament LEGO LIVING CU DINING Zona de zi este compusă din câteva subzone funcţionale, care se completează coerent şi formează un loc ideal pentru toată familia. În tot acest spaţiu arhitectii s-au jucat cu forma hexagonala integrată în diferite materiale, texturi şi culori. S-a delimitat livingul printr-o canapea în L într-o formă terna gri deschis, înconjurată de forme hexagonale în culori vesele la nivelul covorului şi a pieselor decorative cu licheni de pe perete. Aceasta are ca fundal, tapetul textil cu mici reflexii elegante, care aduce un plus de lumină şi eleganta camerei. Biblioteca, piesa inspirată dintr-un concept celebru al designerului Filip Janssens, este formată din cutii închise şi deschise de diferite dimensiuni, frumos suprapuse şi îmbinate. Aceasta a fost realizată pe comandă, la fel ca restul mobilei personalizate, împreună cu colaboratorii noştri de bază de la Movi Design. Fotoliul turquoise de la Evambient, element plin de culoare şi personalitate, completează cuartalul livingului şi stabileşte legătura cromatică cu restul amenajării. Zona de luat masa este marcată printr-un portal în formă de băncuţa, pe spatele căruia am utilizat burete decorativ de diferite grosimi, pentru a obţine un joc de adâncimi şi umbre strategic iluminat. Pernele tapiţate ale băncutei şi scaunele mesei de dining completează cromatic întreaga scenă şi formează o zonă ideală pentru întreaga familie. Corpurile de iluminat propuse joacă ca de fiecare dată un rol crucial în amenajările MISO Architects, în acest caz am ales piese deosebite şi moderne, preponderant de culoare albă şi cu linii rotunde, achiziţionate de la Luminna. 49.

52 Proiect 12 - Apartament LEGO - LIVING CU DINING 50.

53 Proiect 12 - Apartament LEGO - LIVING CU DINING 51.

54 Proiect 12 - Apartament LEGO - LIVING CU DINING 52.

55 Proiect 12 - Apartament LEGO - LIVING CU DINING 53.

56 Apartament MY PRECIOUS Living & dining Denumirea proiectului condensează cel mai bine esența acestui apartament: dorința proprietarilor pentru un design contemporan și elegant, centrat pe finisaje și texturi deosebite. Pentru că locuiesc la malul marii, dorința lor a fost ca acest apartament aibă o notă marină, care să le amintească de acasă iar arhitecții au respectat această dorință folosind nuanțe de turcoaz și albastru închis. Așa este contrablatul din bucătărie, cu model marin, care a devenit unul dintre cele mai spectaculoase și memorabile elemente de design ale întregului apartament. Livingul open-space are o formă alungită, așa că arhitecții au ales să marcheze într-un mod special peretele longitudinal prin introducerea unei porțiuni de sticlă iluminate din spate, încadrată de 2 panouri din lemn laminat cu textură de nuc porțiune care a s-a dovedit a fi cea mai provocatoare parte a acestui proiect, atât datorită asamblării cât și detaliilor de execuție. În fata acestui perete a fost amplasată o canapea cu forme, curbe, lucrată la comandă, de culoarea nisipului, care se potrivește foarte bine în spațiul disponibil și îndulcește prin liniile sale rigiditatea compoziției de pe perete. Toate materialele folosite pentru canapea, scaune și draperii sunt foarte fine, din catifea moale, alese special pentru a crea o imagine elegantă, prețioasă. O piesă de mobilier comandată special pentru peretele scurt al livingului, găzduiește televizorul și un șemineu cu bioethanol. Arhitecții au ales să integreze în designul livingului o serie de piese dintr-o țesătură de fire metalice, cum sunt corpul de iluminat central și jardinieră, tip de piese care se regăsesc într-o formă sau alta și în restul amenajării, ca un fir de legătură între încăperi. 54.

57 Proiect 13 - Apartament MY PRECIOUS - LIVING & DINING 55.

58 Proiect 13 - Apartament MY PRECIOUS - LIVING & DINING 56.

59 Proiect 13 - Apartament MY PRECIOUS - LIVING & DINING 57.

Randare

Randare Randare CONCEPT Destinația ideală pentru cei care caută un stil de viață urban, pentru cei care se consideră iubitori ai confortului, Marmura Residence se adresează tuturor celor care își doresc atât o

Mai mult

Forma Interior SRL Șoseaua Panduri 71, sectorul 5, București Expomax Tel/fax:

Forma Interior SRL Șoseaua Panduri 71, sectorul 5, București Expomax Tel/fax: Forma Interior SRL Șoseaua Panduri 71, sectorul 5, București Expomax Tel/fax: 021.410.40.42 E-mail: info@formainterior.com Romeo Raft cărți 150 x 80 x 30 cm 767 RON Masă cafea 1200 RON Masă cafea 1300

Mai mult

Microsoft Word - Catalog finisaje - Clienti

Microsoft Word - Catalog finisaje - Clienti CATALOG FINISAJE Citadela Residence SISTEME DE DOTARI PENTRU APARTAMENTE FINISATE APARTAMENTE FINISATE SISTEME DE DOTARI Anexa 1 Sisteme de dotari apartamente Citadela HOL Usa intrare in apartament metalica

Mai mult

Decorați-vă casa cu lumină

Decorați-vă casa cu lumină PHILIPS InStyle Lampă de plafon Matrix crom LED Decorați-vă casa cu lumină Dezvăluiți eleganța inconștientă a acestei lămpi de plafon de bun gust. Sticla neagră și finisajul din crom adaugă lux în orice

Mai mult

Catalog UŞI interior Uşa căminului tău

Catalog UŞI interior Uşa căminului tău Catalog UŞI interior 2019-2020 Uşa căminului tău ECO EURO DOORS Platforma industriala ECO EURO DOORS este o companie cu capital integral romanesc. In urma cu 15 ani s-au facut primii pasii in productie,

Mai mult

Catalog usi interior Workshop Doors

Catalog usi interior Workshop Doors producãtor usi de interior www.usiworkshop.ro www.usiworkshop.ro producãtor usi de interior Workshop Doors SRL Reghin, societate cu capital integral privat are ca obiect de activitate fabricarea si comercializarea

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi Inter IKEA Systems B.V. 2018 Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fie cât mai eficient: Ce trebuie să aduci cu tine: Măsurătorile

Mai mult

Decorați-vă casa cu lumină

Decorați-vă casa cu lumină PHILIPS InStyle Pendul Matrix aluminiu LED Decorați-vă casa cu lumină Dezvăluiți eleganța inconștientă a acestei lustre de bun gust. Sticla transparentă și finisajul din crom mat adaugă lux în orice spațiu.

Mai mult

Cămin C/17 Anexa 1 PROCES VERBAL DE PREDARE - PRIMIRE INVENTAR CAMERĂ CAMERA Student (a) Nr. Bun material Starea (de consemnat la momentul preluării)

Cămin C/17 Anexa 1 PROCES VERBAL DE PREDARE - PRIMIRE INVENTAR CAMERĂ CAMERA Student (a) Nr. Bun material Starea (de consemnat la momentul preluării) Cămin C/17 Anexa 1 Starea (de consemnat la momentul Bucăţi 3. Pernă 4. Faţă pernă 5. Chei 6. Paturi 1 7. Mese 2 8. Scaune 4 9. Etajere 2 10. Saltele 1 11. Dulap 1 12. Corpuri de iluminat 1 13. Uşă cameră

Mai mult

Introduction new products Arch.: Delugan Meissl Associated Architects, Vienna, Austria

Introduction new products Arch.: Delugan Meissl Associated Architects, Vienna, Austria Introduction new products Arch.: Delugan Meissl Associated Architects, Vienna, Austria EQUITONE - Materiale pentru faţade ventilate din fibrociment Când Ludwig Hatscheck a inventat fibrocimentul, la sfârşitul

Mai mult

Prezentare Bonavita Rezidential (cu tag).pdf

Prezentare Bonavita Rezidential (cu tag).pdf contact: 0740 979 979 e-mail: vanzari@bonavita-rezidential.ro web: bonavita-rezidential.ro Prezentare: Descriere Proiect: Bonavita Rezidential este un ansamblu de locuinte individuale amplasat in nordul

Mai mult

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov Administraţia Judeţean

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov Administraţia Judeţean MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu Serviciul Colectare şi

Mai mult

RO

RO RO Despre companie Istoric Alfa-Plam dispune de cea mai sofisticată tehnologie, hale și depozite care permit o producție anuală de peste 180.000 unități. Echipamentul care contribuie la alcătuirea unui

Mai mult

Robert Bosch GmbH 2019, all rights reserved Servantă ca modul de compartimentare al camerei Numai feţele de ciocolată Servantă ca modul de compartimen

Robert Bosch GmbH 2019, all rights reserved Servantă ca modul de compartimentare al camerei Numai feţele de ciocolată Servantă ca modul de compartimen Servantă ca modul de compartimentare al camerei Numai feţele de ciocolată Servantă ca modul de compartimentare al camerei Dar orice obiect are două feţe. Totuşi la acest modul de compartimentare a camerei

Mai mult

Neufert, Raumpillot Dunca Irina Legan Anastasia Dunareanu Avraam Nemes Eduard Neacsu David

Neufert, Raumpillot Dunca Irina Legan Anastasia Dunareanu Avraam Nemes Eduard Neacsu David Neufert, Raumpillot Dunca Irina Legan Anastasia Dunareanu Avraam Nemes Eduard Neacsu David Neufert -Gradinita pentru copii de varsta prescolara 3-6 ani; programul prelungit se desfasoara intre 7.30-17.00;

Mai mult

S1-1-mob-ro.qxd

S1-1-mob-ro.qxd S1 INCHIRIERE MOBILIER COSMETICS BEAUTY HAIR 2019 S1/1 Firma Company Telefon Adresa Address Telefon mobil (al persoanei de contact) Cod postal; Localitatea Zip code Fax Judet/Sector E-mail Persoana de

Mai mult

Metronomis LED Fluid |

Metronomis LED Fluid | Lighting LED un joc de lumini şi de umbre LED este prima gamă din lume cu montare în cap de stâlp care oferă o paletă de efecte de lumină pentru a adăuga proiectelor o notă estetică unică. Un joc inovator

Mai mult

BILKA_produse_prelucrat.cdr

BILKA_produse_prelucrat.cdr BILKA este un grup de companii cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2005, sub numele de HG Construct. BILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale,

Mai mult

Document usi exterior HELIOS.docx

Document usi exterior HELIOS.docx Prezentare Usi de intrare HELIOS Usa exterior KBE 70 AD Romania Elemente standard. Toc: KBE_5 camere 63 mm Cercevea: KBE_5 camere 106 mm tip Z sau T Montanti: verticali sau orizontali PVC Deschidere: interioara

Mai mult

cat_AZI_online_RO_martie2016

cat_AZI_online_RO_martie2016 Producător specializat de Lemn Lamelar Încleiat Finisaj superior Impact vizual Certificare CE Producător specializat de Lemn Lamelar Încleiat Atunci când finisajul superior, impactul vizual și certificarea

Mai mult

Brandbook Regulile de utilizare a stilului corporativ

Brandbook Regulile de utilizare a stilului corporativ Brandbook Regulile de utilizare a stilului corporativ Introducere Despre proiect Logo Egali Regulile utilizării logoului Spectrul culorilor Utilizarea logoului Elemente decorative Palitra de culori Caracterele

Mai mult

Domenii de utilizare? Industria ambalajelor Prototipuri și machete Imprimare digitală și offset Afișaj Mobilier Arhitectură Plăci..și multe altele Amb

Domenii de utilizare? Industria ambalajelor Prototipuri și machete Imprimare digitală și offset Afișaj Mobilier Arhitectură Plăci..și multe altele Amb Domenii de utilizare? Industria ambalajelor Prototipuri și machete Imprimare digitală și offset Afișaj Mobilier Arhitectură Plăci..și multe altele Ambalaje Ștanțe Elemente de Machete uzuale și machete

Mai mult

Regulament Casa Rusu - Luna Bucuriei

Regulament Casa Rusu - Luna Bucuriei REGULAMENTUL CAMPANIEI LUNA BUCURIEI 01-31 decembrie 2017 1. Organizatorul Campaniei Promoționale Campania promoțională din perioada 01 31 Decembrie 2017 este organizată de SC CASA RUSU SRL cu sediul social

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI Iarna ingheata preturile 01 Ianuarie - 15 Februarie Organizatorul Campaniei Promoționale Campania promoțională din peri

REGULAMENTUL CAMPANIEI Iarna ingheata preturile 01 Ianuarie - 15 Februarie Organizatorul Campaniei Promoționale Campania promoțională din peri REGULAMENTUL CAMPANIEI Iarna ingheata preturile 01 Ianuarie - 15 Februarie 2018 1. Organizatorul Campaniei Promoționale Campania promoțională din perioada 01 ianuarie - 15 februarie 2018 este organizată

Mai mult

Microsoft Word definitiv.doc

Microsoft Word definitiv.doc 1. GESTIONAREA SPAŢIULUI C.D.I. 1.1. Spaţii specifice: suprafeţe, caracteristici (amplasare, dotare cu materiale şi echipamente informatice şi audiovizuale) Centrul de documentare şi informare al unei

Mai mult

Design mereu actual pentru locuinţe, cu sisteme din aluminiu pentru uşi glisante şi pliante Tehnologie Verde pentru Planeta Albastră. Energie curată,

Design mereu actual pentru locuinţe, cu sisteme din aluminiu pentru uşi glisante şi pliante Tehnologie Verde pentru Planeta Albastră. Energie curată, Design mereu actual pentru locuinţe, cu sisteme din aluminiu pentru uşi glisante şi pliante Tehnologie Verde pentru Planeta Albastră. Energie curată, de la soare. 4 Schüco Sisteme glisante şi pliante Aluminiu

Mai mult

Catalog VRV pdf

Catalog VRV pdf Pompă de căldură seria VRV IV-i pentru instalare în interior concept brevetat unic Perdea de aer Perdea de aer Biddle pentru VRV (CYV) 22 Unităţi interioare Unităţi interioare tip VRV Sisteme de control

Mai mult

Bine primiți Bine primiți Un loc de poveste Un colţ de România, aflat la intersecţia celor trei judeţe: Braşov, Covasna şi Buzău, unde culorile naturi

Bine primiți Bine primiți Un loc de poveste Un colţ de România, aflat la intersecţia celor trei judeţe: Braşov, Covasna şi Buzău, unde culorile naturi Un loc de poveste Un colţ de România, aflat la intersecţia celor trei judeţe: Braşov, Covasna şi Buzău, unde culorile naturii oferă un adevărat spectacol pentru ochi, a fost sursa de inspiraţie pentru

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation SPECIALISTII INCHIDERILOR 1 DESCRIERE SOCIETATE TechnoMaster este o firma care doreste sa investeasca in perfectionarea profesionala, tehnologii avansate si echipamente de ultima ora, in interesul si beneficiul

Mai mult

PLAFON FALS CASETAT SALA MUNTENIA A: m2 H: 2.60 m 74 MASCA GIPSCARTON STALPI LIMITA SCAF

PLAFON FALS CASETAT SALA MUNTENIA A: m2 H: 2.60 m 74 MASCA GIPSCARTON STALPI LIMITA SCAF 9.75.8 8.9 8.8.60 6.35 6.35.50 PLAFON FALS CASETAT SALA MUNTENIA A: 6.95 m H:.60 m 7 MASCA GIPSCARTON STALPI 5. 5.07 LIMITA SCAFA DECORATIVA PLAFON.95 FINISAJ: PARDOSEALA - MOCHETA PERETI - TENCUIALA CU

Mai mult

DESPRE NOI Spiru Hotel *** este unul dintre cele mai plăcute şi primitoare hoteluri ale staţiunii Mamaia şi ale litoralului românesc. Cele 3 stele sun

DESPRE NOI Spiru Hotel *** este unul dintre cele mai plăcute şi primitoare hoteluri ale staţiunii Mamaia şi ale litoralului românesc. Cele 3 stele sun DESPRE NOI Spiru Hotel *** este unul dintre cele mai plăcute şi primitoare hoteluri ale staţiunii Mamaia şi ale litoralului românesc. Cele 3 stele sunt garanţia calităţii, confortului şi a serviciilor

Mai mult

CERERE,

CERERE, LACUL TEI 31 33 Apartamente cu privelişte exclusivistă. Rafinament şi siguranţă Apartament Duplex Nr. 26, etaj 7 / 8 4 camere Adresa: Bd. Lacul Tei nr. 31-33, sector 2, Bucuresti www.btlreal.ro Acest duplex

Mai mult

Ceea ce este în interior face diferența

Ceea ce este în interior face diferența PHILIPS LED Spot (Putere reglabilă) 4 W (35 W) GU10 Alb rece Intensitate luminoasă reglabilă Ceea ce este în interior face diferența Cu forma sa frumoasă și dimensiunile familiare, acest spot cu LED este

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Atelierul De Usi Respectul si dragostea fata de natura ne obliga ca fiecare bucatica de lemn ce ne intra in atelier sa fie prelucrata si valorificata pastrand traditiile seculare ale acestei arte mestesugaresti.

Mai mult

Finisaj Acacia Portadecor Acacia Auriu Argintiu Stejar Rosu Stejar Inchis Porta LINE Alb Gri Euroinvest Finisaj Portacortex Fag Bavaria Nuc Verona Kor

Finisaj Acacia Portadecor Acacia Auriu Argintiu Stejar Rosu Stejar Inchis Porta LINE Alb Gri Euroinvest Finisaj Portacortex Fag Bavaria Nuc Verona Kor Finisaj Acacia decor Acacia Argintiu LINE Finisaj cortex Bavaria Verona Kora 1 1 Verona Kora 2 Frasin 2 Verona Kora 3 3 Argintiu Kora 4 Vişin Wenge 60-110 120-200 Elemente moderne Finisaj synchro Super

Mai mult

GHID DE CUMPĂRARE METOD corpuri de bucătărie IKEA METOD bucătărie are garanţie 25 de ani. Citeşte mai multe în broşura de garanţii.ww Foloseşte corpur

GHID DE CUMPĂRARE METOD corpuri de bucătărie IKEA METOD bucătărie are garanţie 25 de ani. Citeşte mai multe în broşura de garanţii.ww Foloseşte corpur GHID DE CUMPĂRARE METOD corpuri de bucătărie IKEA METOD bucătărie are garanţie 25 de ani. Citeşte mai multe în broşura de garanţii.ww Foloseşte corpurile de bucătărie METOD la maximum Cum arată bucătăria

Mai mult

ANEXA NR. 4 INSCRIPTIONAREA AUTOMOBILELOR CNVCD 1. Panourile şi numere de competiţie Sunt aceleaşi cu numerele de licenţă ale piloţilor. Numerele şi p

ANEXA NR. 4 INSCRIPTIONAREA AUTOMOBILELOR CNVCD 1. Panourile şi numere de competiţie Sunt aceleaşi cu numerele de licenţă ale piloţilor. Numerele şi p ANEXA NR. 4 INSCRIPTIONAREA AUTOMOBILELOR CNVCD 1. Panourile şi numere de competiţie Sunt aceleaşi cu numerele de licenţă ale piloţilor. Numerele şi panourile aplicate pe automobilele de competiţii, prin

Mai mult

FundatiaSite

FundatiaSite MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regionala a Finantelor Ploiesti Administraţia Judeteana a Finanţelor Publice Calaraşi STR. EROILOR REVOLUTIEI 22

Mai mult

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL Casa Fotbalului, Str. Vasile Șerbănică nr.12, sector 2, 022186 București, România, Tel: 021 325 06 70 Fax: 021 302 91 58 PROCES-VERBAL DE OMOLOGARE SPORTIVĂ A STADIONULUI... PENTRU SEZONUL 2019-2020 încheiat

Mai mult

ICRO Lac 5600 Lac transparent poliuretanic Descriere produs Caracteristici VPUR5600 Lac poliuretanic bicomponent, transparent de calitate superioara.

ICRO Lac 5600 Lac transparent poliuretanic Descriere produs Caracteristici VPUR5600 Lac poliuretanic bicomponent, transparent de calitate superioara. ICRO Lac 5600 Lac transparent poliuretanic Descriere produs Caracteristici VPUR5600 Lac poliuretanic bicomponent, transparent de calitate superioara. Lac poliuretanic standard pentru placari lemn masiv,

Mai mult

CONCURS DE SOLUȚII TERASA ȘI CURTEA INTERIOARĂ A UNIVERSITĂȚII DE ARHITECTURĂ ȘI URBANISM ION MINCU BUCUREȘTI Reabilitare și Reamenajare Temă concurs

CONCURS DE SOLUȚII TERASA ȘI CURTEA INTERIOARĂ A UNIVERSITĂȚII DE ARHITECTURĂ ȘI URBANISM ION MINCU BUCUREȘTI Reabilitare și Reamenajare Temă concurs CONCURS DE SOLUȚII TERASA ȘI CURTEA INTERIOARĂ A UNIVERSITĂȚII DE ARHITECTURĂ ȘI URBANISM ION MINCU BUCUREȘTI Reabilitare și Reamenajare Temă concurs 1. Obiectivul concursului Se dorește reabilitarea și

Mai mult

Garsonieră 39mp, 48

Garsonieră 39mp, 48 LOCUINȚĂ BUCUREŞTI, Ansamblul Timişoara 58, apt. tip C Lucruri asupra cărora nu mă pot pronunţa cu exactitate: - structura este de tip diafragme din beton armat. Este, în comparaţie cu celelalte tipuri

Mai mult

34 % mai ieftin Promoţie valabilă în perioada sau până la epuizarea stocurilor Până la Mobilă pentru toate generaţiile PROMOŢIA

34 % mai ieftin Promoţie valabilă în perioada sau până la epuizarea stocurilor Până la Mobilă pentru toate generaţiile PROMOŢIA Promoţie valabilă în perioada.08.0 -.09.0 sau până la epuizarea stocurilor Mobilă pentru toate generaţiile PROMOŢIA DE VARĂ-TOAMNĂ 8 Sistem modular kaspian II stejar durance.. Comodă KOMS 9 lei 9 lei.

Mai mult

Jaluzele exterioare aluminiu C80 preturi

Jaluzele exterioare aluminiu C80 preturi Lasati inauntru lumina si caldura...doar atat cat doriti Jaluzelele exterioare din aluminiu regleaza in mod mult mai precis vizibilitatea si accesul luminii in incaperi, comparativ cu rulourile exterioare,

Mai mult

Jaluzele exterioare aluminiu Z90 preturi

Jaluzele exterioare aluminiu Z90 preturi Lasati inauntru lumina si caldura...doar atat cat doriti Jaluzelele exterioare din aluminiu regleaza in mod mult mai precis vizibilitatea si accesul luminii in incaperi, comparativ cu rulourile exterioare,

Mai mult

CARTIER REZIDENŢIAL – ZONA NYIRES

CARTIER  REZIDENŢIAL – ZONA NYIRES CARTIER REZIDENŢIAL ZONA NYIRES Viitorul cartier de locuinţe individuale este situat de-a lungul drumului comunal ce duce din Tăuţii de Sus spre Unguraş, la o distanţă de 500m de DN18 - vis a vis de pădurea

Mai mult

elegant la exterior, inteligent în interior

elegant la exterior, inteligent în interior elegant la exterior, inteligent în interior A+++ A+++ A+++ A+++ Specificaţii Preţ de la 9.897 lei/set Preţ de la 4.754 lei/set Preţ de la 4.620 lei/set Preţ de la 3.887 lei/set 5 ani garanţie pentru piesele

Mai mult

Hotel COCOR ****

Hotel COCOR **** Hotel PARADISO 3* MANGALIA - ALL INCLUSIVE HOTEL: pe faleza, 25 m de plaja. Renovat integral, 273 camere. Restaurant, piscina exterioara sezlonguri gratuite in limita disponibilului, bazin copii, baza

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Modul 8: de securitate şi sănătate în muncă HG nr. 971/2006 Prezenta hotărâre de guvern: stabileşte cerinţele minime pentru semnalizarea de securitate şi/sau de sănătate la locul de muncă; nu se aplică

Mai mult

CATALOG

CATALOG CATALOG PRODUSE 2018 COSURI DE GUNOI METALICE DS ORADEA www.eurostart-oradea.ro Persoana contact: Morcovescu Cristina Mail: office@eurostart-oradea.ro Tel./fax: 0359-407.764 Page 2 of 21 Prezentare Firma,,

Mai mult

HOTEL AMBIENT**** Situat la 3,5 Km de locul desfӑșurӑrii evenimentului Str. Iuliu Maniu, nr. 27, Braşov Având o locaţie ideală în centrul oraşului Bra

HOTEL AMBIENT**** Situat la 3,5 Km de locul desfӑșurӑrii evenimentului Str. Iuliu Maniu, nr. 27, Braşov Având o locaţie ideală în centrul oraşului Bra HOTEL AMBIENT**** Situat la 3,5 Km de locul desfӑșurӑrii evenimentului Str. Iuliu Maniu, nr. 27, Braşov Având o locaţie ideală în centrul oraşului Braşov, la câteva minute de monumente istorice, baruri

Mai mult

Guardian Glass a furnizat sticla pentru Punta de Mar, o unitate de cazare plutitoare, unică, din Spania

Guardian Glass a furnizat sticla pentru Punta de Mar, o unitate de cazare plutitoare, unică, din Spania Contact: Sophie Weckx +352 28 111 210 sweckx@guardian.com Contact: Lidia Dumitru +40 740 306 889 lidia@mdcommunication.ro Guardian Glass a furnizat sticla pentru Punta de Mar, o unitate de cazare plutitoare,

Mai mult

Kora 1 Kora 2 Kora 3 Kora 4 Porta FIT Finisaj Super Matt Alb O mulțime de culori Porta FIT este o colecție variată ce se mulează pe gus

Kora 1 Kora 2 Kora 3 Kora 4 Porta FIT Finisaj Super Matt Alb O mulțime de culori Porta FIT este o colecție variată ce se mulează pe gus Kora 1 Kora 2 Kora 3 Kora 4 Finisaj Super Matt 0-100 120-200 O mulțime de culori este o colecție variată ce se mulează pe gustul fiecărui client în parte, disponibilă într-o mare diversitate de culori

Mai mult

& companie de interventii artistice studio de comunicare CONTACT

& companie de interventii artistice studio de comunicare CONTACT & companie de interventii artistice studio de comunicare CONTACT consulting@madalinadobraca.com + 40 744 387811 Intervenție artistică la galeria de arta Aiurart Spuneți-ne tot Client : Madalina Dobraca

Mai mult

Lumină care este plăcută ochilor

Lumină care este plăcută ochilor PHILIPS LED Bec 5,5 W (40 W) E27 Alb cald Fără intensitate variabilă Lumină care este plăcută ochilor Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Este mai important

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Fiecare proiect pe care il dezvoltam are ca tinta pe langa multumirea si siguranta deplina a dvs, asigurarea ca va vom sustine pana cand AICI va fii: ACASA De ce (si ce anume) primiti mai mult? Primul

Mai mult

19_06_P39_Leaflet_RO.indd

19_06_P39_Leaflet_RO.indd Vara la preţuri mici ȚI SE POTRIVEȘTE! top disponibil în diverse culori, în mărimile: S-XXL preț special material elastic și confortabil care se ajustează pe corp șort 100% bumbac disponibil la alegere:

Mai mult

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra Hyundai Elantra REDEFINEȘTE-ȚI AȘTEPTĂRILE. Îndrăznește mai mult. Învață să prețuiești fiecare moment, iar în fața ta se va deschide o lume nouă, plină de posibilități nebănuite. Lumea Elantra. Grilă hexagonală

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 PROTECÞIE & CONFORT pentru familia ta www.electra.ro INTERFOANE VIDEO & AUDIO Interfoane Video & Audio Panouri exterioare pentru blocuri Protecția locuinței începe chiar de la prima intrare. Ușile de acces

Mai mult

Club Dunarea 3* - Eforie Nord - last minute vara acceptam tichete de vacanta - Litoral romanesc - Tarife - Rezervari online - Facilitati hotel

Club Dunarea 3* - Eforie Nord - last minute vara acceptam tichete de vacanta - Litoral romanesc - Tarife - Rezervari online - Facilitati hotel CLUB DUNAREA 3* - EFORIE NORD - LAST MINUTE VARA 2019 {AG thumbwidth="200" thumbheight="120" thumbautosize="none" arrange="priority" backgroundcolor="fdf4e4" foregroundcolor="880000" highlitecolor="880000"

Mai mult

H.G.1028

H.G.1028 Hotarârea nr. 1028 din 09/08/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă referitoare la utilizarea echipamentelor cu ecran de vizualizare Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr.

Mai mult

Robert Bosch GmbH 2019, all rights reserved Birou comod şi elegant Mobilă inteligentă Birou comod şi elegant Cine mai are nevoie în zilele noastre de

Robert Bosch GmbH 2019, all rights reserved Birou comod şi elegant Mobilă inteligentă Birou comod şi elegant Cine mai are nevoie în zilele noastre de Birou comod şi elegant Mobilă inteligentă Birou comod şi elegant Cine mai are nevoie în zilele noastre de un birou cu sertare şi compartimente de depozitare mari? Mai comod este un secretaire. 1 Introducere

Mai mult

EVOLUȚIA CARE ÎȚI TRANSFORMĂ VIAȚA VALENA TM

EVOLUȚIA CARE ÎȚI TRANSFORMĂ VIAȚA VALENA TM EVOLUȚIA CARE ÎȚI TRANSFORMĂ VIAȚA VALENA TM TRANSFORMARE SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA PLIN DE ENERGIE TRĂIEȘTE MAI BINE ÎN FIECARE ZI Cu stilul său sofisticat și inovator, gama Legrand Valena Life te invită să-ți

Mai mult

square brochure

square brochure NUNTA 2019 P A C H E T E D E S E R V I C I I Artizanul nuntii tale! Artizanul nuntii tale! Nunta ca o arta Jollero Ballroom & Events "Dragostea nu este doar un sentiment, ci si o arta". La Jollero, obiectivul

Mai mult

PetExpo 2019_brochure_RO

PetExpo 2019_brochure_RO La ediția a 11-a, PetExpo își continuă misiunea de a face viața animăluțelor mai frumoasă, cu un eveniment memorabil și educarea consumatorilor spre calitate. 12-14 Aprilie 2019 Romexpo, pavilionul C6

Mai mult

Centrul de formare/specializare/perfecţionare EXPERT AKTIV GROUP, autorizat A.N.C. şi înscris în R.N.F., acordă în urma evaluării participanţilor, cer

Centrul de formare/specializare/perfecţionare EXPERT AKTIV GROUP, autorizat A.N.C. şi înscris în R.N.F., acordă în urma evaluării participanţilor, cer Centrul de formare/specializare/perfecţionare EXPERT AKTIV GROUP, autorizat A.N.C. şi înscris în R.N.F., acordă în urma evaluării participanţilor, certificate de perfecţionare/specializare. Programele

Mai mult

Kolory o połysku bezpośrednim

Kolory o połysku bezpośrednim Deltron Lac Premium UHS Prezenta Fişă tehnică înlocuieşte toate versiunile anterioare Data revizuirii: 2015-07-27 PRODUS D8713 D8714 D8717 D8718 D8719 D8430 D8731 D814 D819 D843 D844 DESCRIERE Lac Premium

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 garanție generală a produsului Eficiență ridicată Easy Care: ușor de curățat și întreținut datorită grilei superioare și capacelor laterale detașabile Protecție: tratament special cu vopsea epoxidică cu

Mai mult

centrale noi 2015 copia copy copy

centrale noi 2015 copia copy copy CENTRALE PE LEMN SI PELET PUFFERE SI BOILERE SOLAR Siguranta - Randament - Tehnologie CAZANE PE LEMN Cazan pe lemn DIANBOILER model DBs Clasic Cod Descriere CF Pret 10367 025 kw 25 1 10367 035 kw 35 1

Mai mult

i30 Fastback

i30 Fastback i30 Fastback Expresiv și versatil. i30 Fastback impresionează prin exteriorul care inspiră dinamism și sportivitate. Pentru un aspect distinctiv, înălțimea grilei frontale a fost redusă. La designul armonios

Mai mult

PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiției Construcție buncăr

PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiției Construcție buncăr PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiției Construcție buncăr și spații conexe Laborator Radioterapie, în Tîrgu

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Complexul Roman Plaza Roman, jud. Neamț Descrierea complexului: Complexul Roman Plaza oferă servicii excelente de cazare (Hotel Roman Plaza), bucătarie gourmet (Restaurant Roman Plaza), produse rafinate

Mai mult

DF_250708_RO_ALRA_couv export pdf

DF_250708_RO_ALRA_couv export pdf profil pour exemple pentru pardoseală : xxxxxxx xxxxxxxx 300 92 300 93 328 00 893 07 Pentru realizarea legăturilor între jgheaburi, coloane, minicoloane, doze de pardoseală sau pentru protejarea cablurilor

Mai mult

Actualizat la Nr. Model Versiune Motor Cutie Optionale Incluse pe masina Culoare 1 Clio Life EVO 1,5 dci 75 CP Pret de lista (Euro) Oferta

Actualizat la Nr. Model Versiune Motor Cutie Optionale Incluse pe masina Culoare 1 Clio Life EVO 1,5 dci 75 CP Pret de lista (Euro) Oferta Actualizat la 28.05.2019 Nr. Model Versiune Motor Cutie Optionale Incluse pe masina Culoare 1 Pret de lista (Euro) Oferta speciala (Euro ) Vopsea Metalizata Negru 13 080 10 950 2 3 0,9 Tce Alba 10 300

Mai mult

Księga1.indb

Księga1.indb CATALOG Verte 2018 Colecția de uși ramă-panou PORTA selectată pentru dvs. Porta VERTE PREMIUM, grupa C Pentru mai multă inspirație accesați http://www.portadoors.ro/publicații,p4.html Catalog PORTA 2018

Mai mult

contact: web: bonavita-rezidential.ro Prezentare: Ansamblul Bonavita Rezidential este alcatuit di

contact: web: bonavita-rezidential.ro Prezentare: Ansamblul Bonavita Rezidential este alcatuit di contact: 0740 979 979 e-mail: vanzari@bonavita-rezidential.ro web: bonavita-rezidential.ro Prezentare: Ansamblul Bonavita Rezidential este alcatuit din patru tipuri de locuinte ce difera prin suprafata

Mai mult

Microsoft Word - Casa ecologica_Final pt pdf.doc

Microsoft Word - Casa ecologica_Final pt pdf.doc 1 Investigare: De la cercetare asupra izolaţiei termice la proiectarea şi realizarea unei machete pentru o casă ecologică (Premiul La main à la pâte) [Ciclul 3] Autor: Sacchetti Jean-Paul Acest material

Mai mult

MEMORIU GENERAL

MEMORIU GENERAL MEMORIU GENERAL Întocmit în conformitate cu Ordinul MLPAT nr.37/n/08.06.2000 pentru aprobarea reglementării tehnice GHID PRIVIND METODOLOGIA DE ELABORARE ŞI CONŢINUTUL - CADRU AL PLANULUI URBANISTIC DE

Mai mult

Proiectate pentru a fi văzute

Proiectate pentru a fi văzute PHILIPS LED Glob 7 W (60 W) E27 Alb cald Fără intensitate variabilă Proiectate pentru a fi văzute Formele familiare pe care le cunoașteți și le îndrăgiți. Folosesc cu aproximativ 80% mai puțină energie

Mai mult

1 Rigole ACO Self Rigole pentru casă și grădină Grătar nervurat Oțel zincat Grătar nervurat Oțel inoxidabil lucios Grătar nervurat Oțel vopsit Culoare

1 Rigole ACO Self Rigole pentru casă și grădină Grătar nervurat Oțel zincat Grătar nervurat Oțel inoxidabil lucios Grătar nervurat Oțel vopsit Culoare Oțel zincat Oțel inoxidabil lucios Oțel vopsit Culoare antracit Grătar rețea Grătar rețea Oțel zincat Oțel inoxidabil Alege soluția potrivită pentru aplicația ta Flexibilitate maximă Rigole pentru orice

Mai mult

Layout 1

Layout 1 Colecţia Romversis impresionează. Designul, printr-o experienţă vizuală nouă, este convingător. Plăcut luminate, detaliile sunt realizate cu grijă. Interioarele, prin combinaţia de culoare și sugestie,

Mai mult

i30 Fastback

i30 Fastback i30 Fastback Expresiv și versatil. i30 Fastback impresionează prin exteriorul care inspiră dinamism și sportivitate. Pentru un aspect distinctiv, înălțimea grilei frontale a fost redusă. La designul armonios

Mai mult

UR- pachete Stmart Home.cdr

UR- pachete Stmart Home.cdr E-mail: office@residence.ro RESIDENCE PACHETE SISTEME SMART HOME LOXONE AUSTRIA E-mail: office@residence.ro RESIDENCE Pachet SMART Home SIGURANŢĂ Senzor de mişcare montat pe hol (în zona uşii de acces în apartament)

Mai mult

Z Series /Seria RZ Ghid de referinţă rapidă Utilizaţi acest ghid când utilizaţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul

Z Series /Seria RZ Ghid de referinţă rapidă Utilizaţi acest ghid când utilizaţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul Z Series /Seria RZ Ghid de referinţă rapidă Utilizaţi acest ghid când utilizaţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Cuprins Vedere din exterior.......................................................

Mai mult

Concurs online de informatică Categoria PROGRAMARE PROBLEMA 1 Secţiunea 7-8 avansaţi 100 puncte DEMOCRATIE Arpsod are în curtea sa N copaci foarte băt

Concurs online de informatică Categoria PROGRAMARE PROBLEMA 1 Secţiunea 7-8 avansaţi 100 puncte DEMOCRATIE Arpsod are în curtea sa N copaci foarte băt PROBLEMA 1 DEMOCRATIE Arpsod are în curtea sa N copaci foarte bătrâni, așezați în linie și numerotați de la 1 la N. Fiecare copac are o înălțime cunoscută, Hi. Există riscul ca la un vânt mai puternic

Mai mult

C.U.I. : TEL/FAX : R.C. : J29 / 234 / COD IBAN : RO76 OTPV RO01 CAMPINA, PRAHOVA

C.U.I. : TEL/FAX : R.C. : J29 / 234 / COD IBAN : RO76 OTPV RO01 CAMPINA, PRAHOVA PRET: OFERTA CASA STRUCTURA LEMN - 325 euro / mp cu TVA, constructii P + 1EM, cu suprafata construita desfasurata mai mare de 130 mp - 350 euro / mp cu TVA, constructii P+ 1EM, cu suprafata construita

Mai mult

Actualizat Model Versiune Motor Cutie Optionale Incluse pe masina Culoare Clio Life EVO Clio Life EVO Clio Life EVO Clio Estate Clio Estate

Actualizat Model Versiune Motor Cutie Optionale Incluse pe masina Culoare Clio Life EVO Clio Life EVO Clio Life EVO Clio Estate Clio Estate Actualizat 09.08.2019 Model Versiune Motor Cutie Optionale Incluse pe masina Culoare Clio EVO Clio EVO Clio EVO Clio Estate Clio Estate Clio Estate Clio Estate EVO EVO EVO EVO EVO EVO 1,5 dci 1,5 dci 1,5

Mai mult

Etapa 3 Catalog de accesorii pentru ferestrele de mansardă Jaluzele, rulouri interioare şi produse parasolare Etapa 1 Etapa

Etapa 3 Catalog de accesorii pentru ferestrele de mansardă Jaluzele, rulouri interioare şi produse parasolare   Etapa 1 Etapa Etapa 3 Catalog de accesorii pentru ferestrele de mansardă Jaluzele, rulouri interioare şi produse parasolare Etapa 1 Etapa 2 Inspiraţie Alegerea produselor potrivite Etapa 3 Protecţie solară Etapa 4 Întreţinere

Mai mult

pliant_Haenel.cdr

pliant_Haenel.cdr PARTENER www.depoziteautomatizate.ro DEPOZITE AUTOMATIZATE Rotomat pentru industrie Rotomat pentru birouri Funcţionează pe principiul caruselului vertical (ex. marfa stocată este adusă către operator şi

Mai mult

HOTARARE /08/2006 C.T.C.E. P. Neamt - LEGIS HOTĂRÂRE nr din 9 august 2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate în munca re

HOTARARE /08/2006 C.T.C.E. P. Neamt - LEGIS HOTĂRÂRE nr din 9 august 2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate în munca re HOTĂRÂRE nr. 1.028 din 9 august 2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate în munca referitoare la utilizarea echipamentelor cu ecran de vizualizare EMITENT: GUVERNUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL

Mai mult

Echipamente incalz rad si pard calda

Echipamente incalz rad si pard  calda ECHIPAMENTE PENTRU INCĂLZIRE CU RADIATOARE ȘI PARDOSEALĂ CALDĂ Set distribuitor pentru instalații cu radiatoare - 8534 - Set distribuitor compus din: -bară DN25 - FI 1 / 3 12 ieșiri G 3/4 pentru Euro-con

Mai mult

CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un fi

CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un fi CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un film alaturi de prieteni. Description My Place este un

Mai mult

2017 Noblisime

2017 Noblisime 2017 Noblisime 2017 Noblisime BUCĂTĂRIE BEVERLY Îți dorești o bucătărie în care totul este inteligent organizat, dar totuși să fie actuală? Beverly îmbină foarte bine necesitățile unei bucătării moderne,

Mai mult

Microsoft Word - 1_ILUMINATUL ELECTRIC_Marimi & unitati fotometrice_corectat_ulterior.doc

Microsoft Word - 1_ILUMINATUL ELECTRIC_Marimi & unitati fotometrice_corectat_ulterior.doc Silvia-Maria DIGĂ UTILIZĂRILE ENERGIEI ELECTRICE Instalaţii de iluminat electric Silvia-Maria DIGĂ UTILIZĂRILE ENERGIEI ELECTRICE Instalaţii de iluminat electric Editura Universitaria Craiova, 2016 UTILIZĂRILE

Mai mult

untitled

untitled FOREG OFFICE MOBILIER DE BIROU BINE ORGANIZAT SI EFICIENT FOREG Offi ce mobilier efi cient pentru birouri efi ciente. 2 Cerinte variate si medii diferite impun o varietate de solutii de depozitare si stocare.

Mai mult

Microsoft Word - i.doc

Microsoft Word - i.doc ANEXA B - 2015 Norme si recomandari pentru constructia de roll-cage Pentru asigurarea securitatii echipajelor in concursurile de offroad, etape ale CN, in conformitate cu prezentul Regulament, la inscrierea

Mai mult