SMART Wealth Buider Mai 2016 Trecem la artileria grea. Investim intr un trend cu crestere spectaculoasa despre care nu am vorbit pana acum Pe vremuri

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "SMART Wealth Buider Mai 2016 Trecem la artileria grea. Investim intr un trend cu crestere spectaculoasa despre care nu am vorbit pana acum Pe vremuri"

Transcriere

1 SMART Wealth Buider Mai 2016 Trecem la artileria grea. Investim intr un trend cu crestere spectaculoasa despre care nu am vorbit pana acum Pe vremuri ma uitam la orice meci de fotbal era televizat. Cupa Africii, divizia Q Nu conta. Meci sa fie. De cativa ani buni nu m am mai uitat la niciun meci. Poate sa joace Romania cu Brazilia, finala campionatului mondial sau liga campionilor. Mai bine ma duc sa dorm sau imi folosesc timpul la ceva care ma ajuta sa cresc. Dar inca mai urmaresc rezultatele. Si cel mai surprinzator din ultimii ani a fost infrangerea cu 7 1 suferita de Brazilia in fata Germaniei la campionatul mondial desfasurat chiar in Brazilia in Am citit recent ca echipa Germaniei a folosit analize Big Data pentru pregatirea meciului. Tot meciul au fost cu un pas in fata brazilienilor si a fost una dintre cele mai grele infrangeri din istoria campionatului mondial. Big Data e un trend de care a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai mult. E o tehnologie care va schimba lumea. E folosita pentru cresterea eficientei si a productivitatii in fiecare sector economic. Si cum ai vazut chiar si in sporturi. E folosita de guverne pentru a opri atacurile teroriste inainte sa se intample. Cele mai mari companii din lume cheltuiesc miliarde de dolari pe aceasta tehnologie pentru a putea sa anticipeze evenimente viitoare. Astazi una dintre companiile bine pozitionate in sectorul Big Data are actiunile la reducere. Compania se numeste Hortonworks(Nasdaq: HDP). Nu e o companie foarte cunoscuta si valoarea ei de piata astazi e sub $600 milioane. Dar in spatele cortinei, Hortonworks e un jucator extrem de important in acest trend

2 puternic numit Big Data. Tehnologia lor e folosita de companii ca Microsoft, EMC, Oracle, HP, Teradata, SAP, Accenture si IBM. In ultimul an numarul de clienti ai HDP a crescut cu 400%, iar incasarile au crescut cu 120%. Pe scurt, Hortonworks devine o forta in Big Data, o industrie care e denumita trendul cu cresterea cea mai rapida de la descoperirea internetului. Asta va rezulta intr o crestere enorma pe termen lung pentru comapanie si pentru actionari. Dupa analiza mea, actiunile Hortonworks vor creste cu mai mult de 100% in urmatoarele 18 luni. Daca am dreptate, actiunile tot nu vor atinge pretul maxim istoric. Pe termen mai lung, am putea avea castiguri mult mai mari, pe masura ce aceasta companie va deveni o forta majora in megatrendul Big Data. Inainte sa intru in detalii si sa ti arat cum Hortonworks va genera profituri uriase, hai sa ne uitam mai de aproape la Big Data si la cursa nebuna a companiilor pentru a prezice viitorul. Zettabyte: Zorii unei noi ere Traficul de internet a explodat la nivel global. Traficul de internet include chestii ca vizualizarea scorurilor la meciuri, streaming la filme, descarcare de continut si navigare pe platforme de Social Media ca Facebook sau Twitter, cumparaturi. In termeni mai tehnici, dimensiunea datelor de pe Internet a trecut de un zettabyte, care e mai mare de 900 de terrabytes. In termeni netehnici, un zettabyte e echivalent cu stocarea a 2 miliarde de ani de muzica.

3 Facebook colecteaza 2.5 miliarde de bucati de date pe zi, 300 milioane de poze si mai mult de 2 miliarde de like uri. Mai mult de 600 milioane de oameni viziteaza site ul Google si asta rezulta intr un trilion de cautari pe zi. In ciuda acestor numere incredibile, cresterea va continua si firma IDC prezice ca traficul va creste de la 2.8 zettabytes la 44 zettabytes in 2020.

4 Asta inseamna cam 1500% mai multe date pe parcursul urmatorilor 5 ani. Toate aceste urme pe care le lasa utilizatorii pe internet sunt extrem de valoroase pentru orice companie. De aceea unele dintre cele mai mari companii din lume cheltuiesc sume uriase pentru a captura si a stoca aceste date. Dupa ce au aceste date, sunt folositi niste algoritmi sofisticati pentru a le analiza si a prezice patern uri comportamentale. Unde e folosit BIG DATA Acesti algoritmi sunt deja folositi pentru a pronostica evenimente sportive, rezultatele alegerilor. Target(un fel de Auchan la puterea a 10 a) care opereaza in USA foloseste Big Data pentru a prezice cand clientele sunt insarcinate pentru a le trimita oferte de produse personalizate. Big Data e folosit pentru a prezice unde sunt sanse mari sa apara epidemii, ceea ce duce la salvarea de vieti omenesti. Prezice paternuri in trafic (folosind sistemele GPS montate in masini). Asta le va oferi soferilor rute alternative si va mentine un trafic mai fluid si mai sigur. Compania McKinsey Global spune ca sectorul de retail ar putea genera un plus de vanzari de $9.6 miliarde datorita Big Data si ca sectorul de sanatate ar putea economisi $300 miliarde in fiecare an reducand spitalizarile inutile si prin cresterea eficientei si reducerea diagnosticarilor gresite. Posibilitatile sunt fara limita. Gandeste te la companiile de utilitati care pot folosi aceste date pentru a crea termostate inteligente. Aceste dispozitive fac acelasi lucru ca cele de acum, dar urmaresc comportamentul utilizatorilor relativ cu temperatura de afara, umiditatea, ora din zi. Asta le va da posibilitatea sa prezica momentele in care e nevoie

5 de un consum mai mare si se vor evita intreruperile cauzate de o cerere prea mare care nu poate fi suportata. Pentru centre urbane mari, asta e o problema importanta, pentru ca o pana de curent creeaza haos si pierderi mari de bani. Companiile de asigurari vor sti ce soferi depasesc limita de viteza sau trec pe rosu si nu le vor mai face asigurari sau ii vor taxa mai mult. Bineinteles ca si guvernele folosesc deja acesti algoritmi in tot felul de proiecte. Din analizele mele Big Data e sectorul care se astepta la cea mai spectaculoasa crestere in urmatorii ani. Se intampla o gramada de achizitii in acest spatiu. E o cursane buna. Mii de companii din toata lumea au comunicat ca Big Data reprezinta cea mai mare prioritate in afaceri. Cea mai buna oportunitate din spatiul Big Data Hortonworks a fost fondata in 2011 de un grup de ingineri care au lucrat impreuna la Yahoo. Aceasta echipa a fost pusa sa lucreze la o platforma analitica open source pentru un sistem software puternic numit Hadoop. Pe scurt, Hadoop e una dintre tehnologiile cu cea mai rapida crestere in spatiul Big Data. Reprezinta o modalitate mai rapida si mai ieftina pentru companii de a cantitati masive de date. Unele companii folosesc hale imense pline cu servere pe care sunt stocate aceste date. Si la rata la care datele cresc, costurile acestor hale devin importante. Hadoop e o alternativa la aceste hale de date si poate stoca mari catitati de date.

6 Companiile care folosesc Hadoop au spus ca le au scazut costurile de stocare si analiza a datelor cu peste 90%. De aceea aceasta tehnologie va creste enorm in urmatorii 5 ani, umar la umar cu toata industria Big Data. Hadoop e un sistem open source si poate fi folosit de oricine. Dar pentru a l folosi, o companie trebuie sa aiba inca o platforma software care sa integreze Hadoop. Aici gasim avantajul companiei Hortoworks, care e singura cu o platforma 100% open source. Asta inseamna ca orice programator din lume poate contribui la evolutia si la imbunatatirea platformei. Stiu ca e confuz. Si eu m am chinuit sa pun cap la cap toate aceste informatii... Concluzia e ca majoritatea companiilor prefera platforme open source contra celor inchise. Hortonworks are una dintre cele mai bune platforme Big Data din lume, software ul lor open source oferindu le un mare avantaj fata de concurenta. De aceea compania continua sa achizitioneze noi clienti la un ritm rapid. Uite o lista cu clientii cei mai importanti ai Hortoworks: Microsoft, Expedia, Bloomberg, Samsung, Western Digital, IBM, ebay, Teradata, Progressive, EMC, Priceline, Merck, Mayo Clinic, Symantec, Accenture, Pandora, Aetna, Cardinal Health, Target, Cisco.

7 Hai sa vedem ce se intampla cu actiunile In ultima perioada actiunile multor companii Big Data printre care Splunk (Nasdaq: SPLK), Tableau Software (NYSE: DATA) si Qlik Technologies (Nasdaq: QLIK) au scazut mult. Din ce am aflat eu, multi traderi au vandut pentru a si lua profiturile. Multe dintre actiuni au inceput sa si revina, dar HDP a ramas jos. Sunt mai multe motive pentru discrepanta asta. HDP are o crestere mare, dar in faza initiala a trebuit sa cheltuiasca multi bani pe marketing si vanzari. Compania a raportat o pierdere de $133 milioane in 2015 si a generat vanzari de $122 milioane. In ianuarie a fost nevoita sa faca o noua runda de finantare si a emis 8.4 milioane de actiuni la pretul de $9,5. Atunci s a prabusit pretul actiunilor.

8 Intr adevar, rata in care HDP cheltuie banii reprezinta un risc al acestei investitii. Alt risc e reprezentat de pierderea avantajului tehnologic in cazul in care alta companie lanseaza o platforma superioara. Dar, sunt multe lucruri pozitive care in acest moment le scapa investitorilor. De exemplu Hortonworks valoreaza astazi sub $600 milioane, dar are $150 milioane cash in conturi. Are datorii ZERO. Acesti bani, impreuna cu cei generati din vanzari, sunt suficienti pentru a asigura cheltuielile operationale pana la sfarsitul anului Pentru moment, riscul reprezentat de cheltuielile mari a iesit din schema. Vanzarile asteptate in 2016 sunt de peste $200 milioane. Din cei $80 milioane de dolari adunati in ianuarie, $50 milioane au venit de la Passport Capital, un hedge fund condus de un superstar in domeniul investitiilor, John Burbank. Passport e cunoscut pentru investitiile cu succes in industrii revolutionare si a pariat puternic pe HDP, fiind acum cel mai mare actionar, cu 11.5% din companie. Ceilalti actionari sunt BlackRock (4.3%), Yahoo(6.6%) si Vanguard Group(3.8%). Toti au cumparat actiuni in plus in trimestrul trecut. Alt catalizator e reprezentat de potentialul de a creste la nivel global. Hortonworks are sedii in 16 tari. Vanzarile internationale au crescut de 4 ori trimestrul trecut, reprezentand acum 15% din totalul vanzarilor. In mai, compania a raportat un trimestru excelent. Vanzarile au crescut 85%, venituri din abonamente au crescut cu 110%. Au semnat 7 noi contracte in valoare de $1 million. Vanzarile din reinnoiri ale abonamentelor au crescut cu 159% ceea ce arata multumirea clientilor.

9 Hortoworks inca e in faza in care pierde bani, dar managementul se asteapta sa ajunga in zona de echilibru, peste 9 luni si de acolo sa creasca. Trecerea in zona pozitiva va fi un catalizator urias pentru pretul actiunilor. Cred ca aceste estimari sunt realiste avand in vedere ca Hortoworks are semnate contracte in valoare de $119 milioane. Pretul de acum e doar 2.1x enterprise value to sales (EV/S). Asta e metoda de evaluare cea mai folosita pentru companiile Big Data si 2.1 e mult sub media industriei care e 5.7 x EV/S. Acum pretul e sub $11 pe actiune si daca Hortoworks s ar afla la acelasi nivel cu industria Big Data, pretul ar fi $29. Acesta a fost pretul actiunilor in urma cu un an. Hortoworks e cea mai buna oportunitate din spatiul Big Data in acest moment. Dimensiunea pozitiei si strategia de vanzare Trebuie sa cumparam rapid actiuni la Hortoworks pentru ca nu ma astept sa stea mult la acest nivel si le vom pastra pe termen lung. Pretul maxim de cumparare $11,5. Dimensiunea pozitiei, ca de obicei 5%. Chiar daca e o oportunitate excelenta, ca orice investitie prezinta si riscuri si cum ai vazut pretul actiunilor e destul de volatil. Vom vinde jumatate din actiuni la pretul de 25$ si pe celelalte le vom pastra pe termen lung pentru a profita la maxim de acest megatrend numit Big Data. Vorba lui Warren Buffett: Daca l ai pe Michael Jordan in echipa, nu e o idee buna sa l vinzi. PE LUNA VIITOARE..

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât The Trade Desk Telaria oferă o platformă software complet

Mai mult

Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - August 2019 F-ul din FANG Facebook oferă diverse produse prin care oamenii să se conecteze și să-și trimită c

Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - August 2019 F-ul din FANG Facebook oferă diverse produse prin care oamenii să se conecteze și să-și trimită c Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - August 2019 F-ul din FANG Facebook oferă diverse produse prin care oamenii să se conecteze și să-și trimită chestii digitale prin dispozitive mobile și computere

Mai mult

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani,

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, 7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, sau din contra sunteti deja propietar al unei afaceri

Mai mult

Real pleaca, iar Auchan ajunge la 30 de hypermarketuri in Romania

Real pleaca, iar Auchan ajunge la 30 de hypermarketuri in Romania Real pleaca, iar Auchan ajunge la 30 de hypermarketuri in Romania 03 Dec 2012 de Mihail Tanase [1] Tranzactia anului in retailul european s-a oficializat: grupul german Metro a vandut hypermarketurile

Mai mult

Retailul independent, una dintre prioritățile de viitor ale Mogyi

Retailul independent, una dintre prioritățile de viitor ale Mogyi Retailul independent, una dintre prioritățile de viitor ale Mogyi 12 Nov 2018 de Alina Dragomir [1] După câțiva ani de regândire a businessului, Mogyi România, unul dintre jucătorii importanți din piața

Mai mult

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzile adunate. Uită-te la aceste exemple simple despre

Mai mult

untitled

untitled Conferinta de Presa Piata de colectare in 21 si Trimestrul 1 211 Perspective 211 Despre AMCC Fondata in 27, AMCC este membru FENCA inca de la inceputul activitatii ei Misiunea AMCC este de a reprezenta

Mai mult

S.C. SEEKTRON S.R.L. Fişă de prezentare a produsului EYECAR B1 EYECAR B1 Observer Black Box Dispozitiv inteligent pentru înregistrarea evenimentelor r

S.C. SEEKTRON S.R.L. Fişă de prezentare a produsului EYECAR B1 EYECAR B1 Observer Black Box Dispozitiv inteligent pentru înregistrarea evenimentelor r EYECAR B1 Observer Black Box Dispozitiv inteligent pentru înregistrarea evenimentelor rutiere EyeCar B1 este un dispozitiv digital de înregistrare video, destinat siguranţei conducătorului auto în timpul

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Tehnici eficiente de Digital Marketing Conferința Business revolution Brașov 11 aprilie 2017 1 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune DESPRE VALORIA 2 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune Misiunea

Mai mult

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market 30 Oct 2017 de Alina Stan [1] Oliver Eifler și-a petrecut jumătate din viață lucrând în retail și de patru ani conduce operațiunile Penny Market în România,

Mai mult

Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel

Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel 07 Feb 2013 de admin [1] Totul este retail. Sa cumperi acum nu mai inseamna doar sa mergi intrun magazin sau sa deschizi un site de e-commerce.

Mai mult

Cum arata tehnologiile viitorului in retail?

Cum arata tehnologiile viitorului in retail? 08 Mar 2012 de Romina Ardelean [1] Dispozitia retailerilor de a investi in noile tehnologii pare neafectata chiar si de criza, daca ne uitam la rezultatele celui mai mare targ de specialitate - EuroCIS

Mai mult

Strategii de marketing eficiente in Motorul afacerilor este online-ul Mai sunt doar cateva zile si putem trage linie unui an care s-a incheiat

Strategii de marketing eficiente in Motorul afacerilor este online-ul Mai sunt doar cateva zile si putem trage linie unui an care s-a incheiat Strategii de marketing eficiente in 2019 1. Motorul afacerilor este online-ul Mai sunt doar cateva zile si putem trage linie unui an care s-a incheiat si in care cu totii am avut provocari, obstacole si

Mai mult

Ce linii trasează L’Oréal pentru divizia de mass-market

Ce linii trasează L’Oréal pentru divizia de mass-market Ce linii trasează L Oréal pentru divizia de mass-market 18 Jun 2018 de Alina Stan [1] Divizia de mass-market a L Oréal, cea mai importantă linie de business a producătorului francez de cosmetice pe piața

Mai mult

CABINET MINISTRU

CABINET MINISTRU MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judetului Iaşi Activitatea metodologie şi administrarea veniturilor statului Str. Anastasie

Mai mult

Cumparatorii europeni vor comert multiformat

Cumparatorii europeni vor comert multiformat Cumparatorii europeni vor comert multiformat 06 May 2011 de admin [1] O concluzie a celei mai recente analize a pietei de retail date publicitatii la inceputul lunii aprilie de compania IGD, arata ca,

Mai mult

Sonae Sierra a înregistrat un profit Net de 77.7 miliarde de euro, în primele nouă luni ale anului 2018

Sonae Sierra a înregistrat un profit Net de 77.7 miliarde de euro, în primele nouă luni ale anului 2018 Sonae Sierra a înregistrat un profit Net de 77.7 miliarde de euro, în primele nouă luni ale anului 2018 Bucureşti România, 15 Noiembrie, 2018 Rezultatele directe au crescut cu 9,7%, la 49.6 milioane euro

Mai mult

Rețeaua MOL dublează miza pe convenience food

Rețeaua MOL dublează miza pe convenience food Rețeaua MOL dublează miza pe convenience food 08 May 2017 de Mihaela Popescu [1] 2017 se anunță a fi cel mai ambițios an pentru rețeaua de benzinării MOL, cu proiectul Fresh Corner care crește considerabil

Mai mult

Bizlawyer PDF

Bizlawyer PDF Badea (Hidroelectrica): Baietii destepti din energie nu au disparut, înca ne pândesc la cotitura (INTERVIU) "Baietii destepti" din energie, care în trecut faceau profituri uriase cu energia ieftina de

Mai mult

Microsoft Word - BCR_Financial_results_Q1_2013_RO[1].doc

Microsoft Word - BCR_Financial_results_Q1_2013_RO[1].doc Bucureşti, 29 aprilie 2013 Rezultatele BCR în Trimestrul 1 2013 CIFRE RELEVANTE 1 : Rezultatul operaţional în Trimestrul 1 2013 a atins valoarea de 595,2 milioane RON (135,7 milioane EUR), în scădere cu

Mai mult

Cu ce scenarii lucrează cel mai mare producător român de cosmetice

Cu ce scenarii lucrează cel mai mare producător român de cosmetice Cu ce scenarii lucrează cel mai mare producător român de cosmetice 01 Jul 2019 de Alina Dragomir [1] Performanța financiară raportată de Farmec în ultimii cinci ani este un exemplu că amenințările pot

Mai mult

Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau

Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau 06 Sep 2012 de admin [1] Programele ce implica utilizarea cardurilor de cumparaturi sunt din ce in ce mai prezente in intreaga lume. Acest

Mai mult

Decalajele intre Bucuresti si restul tarii se accentueaza in retailul modern

Decalajele intre Bucuresti si restul tarii se accentueaza in retailul modern Decalajele intre Bucuresti si restul tarii se accentueaza in retailul modern 07 Nov 2013 de Mihail Tanase [1] In urma cu noua luni, Magazinul Progresiv initia seria de analize ale comertului modern si

Mai mult

Rezultate financiare trimestrul III 2009 Imaginea generala pe care o avem asupra rezultatelor celui de-al treilea trimestru este conform

Rezultate financiare trimestrul III 2009 Imaginea generala pe care o avem asupra rezultatelor celui de-al treilea trimestru este conform Rezultate financiare trimestrul III 2009 Imaginea generala pe care o avem asupra rezultatelor celui de-al treilea trimestru este conform asteptarilor. Sunt predominante cazurile de scadere a cifrei de

Mai mult

GfKPress_Template_A4_2007

GfKPress_Template_A4_2007 Debut de an încurajator 20 martie 2013 Raluca Bob GfK România Tel. +40 21 205 55 00 Fax +40 21 205 55 05 raluca.bob@gfk.com Rezultatele GfK TEMAX România pentru primul trimestru al lui 2013 București,

Mai mult

Liga Squash & We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a s

Liga Squash & We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a s Liga Squash & Badminton @ We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a simţi o parte din ceea ce reprezintă un concurs, o miză...adrenalină,

Mai mult

Microsoft Word - Fisa DRS - ROMANA.docx

Microsoft Word - Fisa DRS - ROMANA.docx DRS-1100 PRO Dispozitiv inteligent pentru înregistrarea evenimentelor rutiere DRS-1100 PRO este un echipament inteligent destinat înregistrării video a traseului parcurs de autovehiculul pe care este montat.

Mai mult

Inteligența artificială, vârful de lance al inovației în retail

Inteligența artificială, vârful de lance al inovației în retail Inteligența artificială, vârful de lance al inovației în retail 18 Mar 2019 de Mihaela Popescu [1] De la asistenta personală de pe telefonul mobil și până la microsegmentarea shopperilor, personalizarea

Mai mult

Hypermarketurile, amenintate de formatele mai mici de magazine

Hypermarketurile, amenintate de formatele mai mici de magazine Hypermarketurile, amenintate de formatele mai mici de magazine 08 Sep 2011 de Cosmina Capalau [1] Intr-o analiza a tendintelor din industrie, specialistii Planet Retail au identificat cateva provocari

Mai mult

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi 24 Sep 2014 de Mihail Tănase [1] Pe fondul asaltului mărcilor private ale retailerilor asupra pieței bunurilor de larg

Mai mult

Care este miza preluarii retelei Real din regiune de catre Auchan?

Care este miza preluarii retelei Real din regiune de catre Auchan? Care este miza preluarii retelei Real din regiune de catre Auchan? 10 Dec 2012 de admin [1] Vanzarea retelei Real din Europa Centrala si de Est (ECE) catre grupul francez Auchan, printr-o tranzactie de

Mai mult

24 mai 2019 Ce portofolii aveau fondurile de pensii Pilon 2, SIF si FP la BVB la inceputul lui 2019? Departament Analiza Prime Transaction SA (+40) 21

24 mai 2019 Ce portofolii aveau fondurile de pensii Pilon 2, SIF si FP la BVB la inceputul lui 2019? Departament Analiza Prime Transaction SA (+40) 21 24 mai 2019 Ce portofolii aveau fondurile de pensii Pilon 2, SIF si FP la BVB la inceputul lui 2019? Departament Analiza Prime Transaction SA (+40) 21 322 46 14; (+40) 0749 044 044; analiza@primet.ro;

Mai mult

Vehicule Conectate Groupama Asigurări Asigurarea vehiculelor conectate in contextul mobilitatii viitorului Costin Tabacu, Director Tarifare si Dezvolt

Vehicule Conectate Groupama Asigurări Asigurarea vehiculelor conectate in contextul mobilitatii viitorului Costin Tabacu, Director Tarifare si Dezvolt Groupama Asigurări Asigurarea vehiculelor conectate in contextul mobilitatii viitorului Costin Tabacu, Director Tarifare si Dezvoltare Produse Non-Viata Impactul tehnologiei in domeniul asigurarilor. Provocari

Mai mult

Teraplast evolutia indicatorilor financiari in trimestrul I din 2013 Bistrita, 10 mai 2013 Compania Teraplast, furnizor de solutii si sisteme in domen

Teraplast evolutia indicatorilor financiari in trimestrul I din 2013 Bistrita, 10 mai 2013 Compania Teraplast, furnizor de solutii si sisteme in domen Teraplast evolutia indicatorilor financiari in trimestrul I din 2013 Bistrita, 10 mai 2013 Compania Teraplast, furnizor de solutii si sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania, si-a

Mai mult

Testare manuala: situatia in care o persoana initiaza fiecare test, interactioneaza cu el si interpreteaza, analizeaza si raporteaza rezultatele. Test

Testare manuala: situatia in care o persoana initiaza fiecare test, interactioneaza cu el si interpreteaza, analizeaza si raporteaza rezultatele. Test Testare manuala: situatia in care o persoana initiaza fiecare test, interactioneaza cu el si interpreteaza, analizeaza si raporteaza rezultatele. Testare automata: exista un mecanism pentru executia fara

Mai mult

PR_171_ro

PR_171_ro Maia, Portugalia, 9 martie 2011 Sonae Sierra a înregistrat în 2010 un Profit Net Total de 8,7 milioane EBITDA a crescut cu 13% ajungând la 123,4 milioane NAV a crescut cu 1.8% ajungând la 1,25 miliarde

Mai mult

Trendul descendent continua: piata berii a inregistrat in 2010 o scadere de 3,5%

Trendul descendent continua: piata berii a inregistrat in 2010 o scadere de 3,5% Trendul descendent continua: piata berii a inregistrat in 2010 o scadere de 3,5% 23 Mar 2011 de admin [1] Piata berii a scazut cu 3,5% in 2010 fata de anul precedent, atingand un volum total de 17 milioane

Mai mult

Soluția planurilor tale din TRECUT, PREZENT și VIITOR!

Soluția planurilor tale din  TRECUT, PREZENT și VIITOR! Soluția planurilor tale din TRECUT, PREZENT și VIITOR! Robo advisory este soluția modernă și inteligentă Esența managementului investițiilor este managementul riscurilor, nu managementul rezultatelor!

Mai mult

Tikhonov, Ursus: “Ne aşteptăm la o dinamică pozitivă a pieţei în 2017”

Tikhonov, Ursus: “Ne aşteptăm la o dinamică pozitivă a pieţei  în 2017” Tikhonov, Ursus: Ne aşteptăm la o dinamică pozitivă a pieţei în 2017 19 Jan 2017 de Nicolae Oprea [1] Igor Tikhonov, preşedintele Ursus Breweries, anticipează că 2017 va menține trendul ascendent al afacerilor

Mai mult

Afacerea ta, transformată digital Soluţiile noastre pentru Smart Retail Hai să ne bucurăm împreună de viitor

Afacerea ta, transformată digital Soluţiile noastre pentru Smart Retail Hai să ne bucurăm împreună de viitor Afacerea ta, transformată digital Soluţiile noastre pentru Smart Retail Hai să ne bucurăm împreună de viitor Cuprins 01 Tendinţe şi Provocări... 03 02 De ce Vodafone?... 08 03 Soluţiile Vodafone pentru

Mai mult

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea rezultate ca manager inseamna sa actionezi in permanenta

Mai mult

www.aso-hp.com INDUSTRIE ASO Cromsteel a investit 9 milioane de euro în resursa umană și în tehnologie 4 5 ÎN 2019, COMPANIA A ÎNCHEIAT UN IMPORTANT PROIECT DE SPONSORIZARE cu aparatură medicală în valoare

Mai mult

O EUROPĂ MAI JUSTĂ PENTRU LUCRĂTORI PROGRAMUL CES PENTRU ALEGERILE EUROPENE DIN 2019 EUROPEAN TRADE UNION CONFEDERATION

O EUROPĂ MAI JUSTĂ PENTRU LUCRĂTORI PROGRAMUL CES PENTRU ALEGERILE EUROPENE DIN 2019 EUROPEAN TRADE UNION CONFEDERATION O EUROPĂ MAI JUSTĂ PENTRU LUCRĂTORI PROGRAMUL CES PENTRU ALEGERILE EUROPENE DIN 2019 EUROPEAN TRADE UNION CONFEDERATION 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Alegerile europene 23-26 mai 2019 - vor fi hotărâtoare pentru

Mai mult

Lidl, salt spectaculos in topul investitorilor in publicitate

Lidl, salt spectaculos in topul investitorilor in publicitate Lidl, salt spectaculos in topul investitorilor in publicitate 08 Feb 2013 de Romina Ardelean [1] Suma cheltuita de primii 20 de investitori in publicitate a scazut anul trecut cu 25%, ajungand la circa

Mai mult

Renault si Romania, de zece ani impreuna

Renault si Romania, de zece ani impreuna Renault si Romania, de zece ani impreuna Miercuri, 1 Iulie 2009 De la intrarea sa in grupul Renault, la 2 iulie 1999, Dacia a devenit un actor major al economiei romanesti. In cei 10 ani de la preluarea

Mai mult

Detectivii Apei Pierdute

Detectivii Apei Pierdute by ALIN ANCHIDIN O poveste adaptată De ce ai pierderile aşa de mari, bunicuţo?, o poveste adaptată A fost odată ca niciodată, sau, mai corect spus, a fost, există şi va exista o bunicuţă care avea o nepoţică

Mai mult

Van Wijngen International își optimizează factorul de încărcare și planificările folosind platforma bursei de mărfuri şi vehicule Teleroute

Van Wijngen International își optimizează factorul de încărcare și planificările folosind platforma bursei de mărfuri şi vehicule Teleroute Van Wijngen International își optimizează factorul de încărcare și planificările folosind platforma bursei de mărfuri şi vehicule Teleroute Teleroute umple ultimii metri de încărcare ai vehiculului Dezvoltarea

Mai mult

Produsele de igiena feminina, cunoscute de noua din zece femei

Produsele de igiena feminina, cunoscute de noua din zece femei Produsele de igiena feminina, cunoscute de noua din zece femei 03 Mar 2010 de Romina Ardelean [1] Aceasta este una din concluziile unui studiu realizat de 360Insights la cererea Revistei Progresiv, cercetare

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation BOOSTER powered by Kompass I BOOSTER SOLUTIE MODERNA/ EFICIENTA DE GENERARE A CONTACTELOR B2B "BOOSTER este solutia Kompass de a va asigura contacte relevante B2B prin expunere in cea mai larga comunitate

Mai mult

Mihai Georgescu, Kandia: „Suntem pe un teritoriu pozitiv”

Mihai Georgescu, Kandia: „Suntem pe un teritoriu pozitiv” Mihai Georgescu, Kandia: Suntem pe un teritoriu pozitiv 10 Jan 2014 de Romina Ardelean [1] Mihai Georgescu este la conducerea Kandia Dulce doar de patru luni, dar are o experieţă cât capitalismul în România,

Mai mult

ANALIZĂ ECONOMICO-FINANCIARĂ 1. Indicele valorii adãugate (I VA ) este mai mare decât indicele productiei exercitiului (I Qex ). Aceasta reflectã : a.

ANALIZĂ ECONOMICO-FINANCIARĂ 1. Indicele valorii adãugate (I VA ) este mai mare decât indicele productiei exercitiului (I Qex ). Aceasta reflectã : a. ANALIZĂ ECONOMICOFINANCIARĂ 1. Indicele valorii adãugate (I VA ) este mai mare decât indicele productiei exercitiului (I Qex ). Aceasta reflectã : a. o crestere a profitului b. o reducere a ponderii consumurilor

Mai mult

Sablon PowerPoint romana

Sablon PowerPoint romana Criptomoneda - viitorul sistemului bancar? Alexandru Nicolae Păunescu Direcția Juridică Martie, 2019 INVENȚII & TEHNOLOGII DISRUPTIVE În 1786, apare Enciclopedia Britannica. În 2012, se publică ultima

Mai mult

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre intrebarile cu care ne-am confruntat cel mai des din

Mai mult

PLAN DE AFACERI (model) <maxim 80 de pagini, inclusiv eventualele anexe> I. REZUMAT: aceasta parte se va întocmi la final (Atentie! Rezumatul nu trebu

PLAN DE AFACERI (model) <maxim 80 de pagini, inclusiv eventualele anexe> I. REZUMAT: aceasta parte se va întocmi la final (Atentie! Rezumatul nu trebu PLAN DE AFACERI (model) I. REZUMAT: aceasta parte se va întocmi la final (Atentie! Rezumatul nu trebuie sa depaseasca 4 pagini!) - Suma dorita pentru finantare,

Mai mult

Primele reacții din comerțul independent după reducerea TVA

Primele reacții din comerțul independent după reducerea TVA Primele reacții din comerțul independent după reducerea TVA 13 Jul 2015 de Mihaela Popescu [1] Mult așteptata reducere a TVA-ului la alimente și băuturi non-alcoolice a intrat deja în vigoare de mai bine

Mai mult

Criza a mutat procesul de infrumusetare de la salon in casa

Criza a mutat procesul de infrumusetare de la salon in casa Criza a mutat procesul de infrumusetare de la salon in casa 19 Aug 2010 de admin [1] Intrucat consumatorii se confrunta zilnic cu vesti mai putin imbucuratoare generate de recesiunea mondiala, nevoia de

Mai mult

Investitiile cresc doar in comertul de proximitate

Investitiile cresc doar in comertul de proximitate Investitiile cresc doar in comertul de proximitate 08 Aug 2011 de Mihaela Popescu [1] Planurile de expansiune ale retelelor internationale concretizate in primul semestru din acest an arata ca marii jucatori

Mai mult

brosuramapa2b_ro.cdr

brosuramapa2b_ro.cdr bine ati venit la fabrica de software Microsoft ofera un set de solutii care permit profesionistilor IT sa ofere bogate abilitati de planificare, livrare, dezvoltare, suport, mentenanta si optimizare a

Mai mult

CARS&CARGO Shaping Transport Collaboration Case study

CARS&CARGO Shaping Transport Collaboration Case study CARS&CARGO Bursa de transporturi Teleroute susține dezvoltarea rapidă a companiei Cars&Cargo prin construirea unei rețele și reducerea numărului de curse goale BOB SNIJDER DIRECTORUL COMPANIEI CARS&CARGO

Mai mult

Oferte speciale cu reduceri surprinzătoare (imaginea pentru bannerele Edenred)

Oferte speciale cu reduceri surprinzătoare (imaginea pentru bannerele Edenred) Descoperă noutățile Orange pentru tine și familia ta Am adaugat modele noi de terminale pentru tine in oferta de angajat, Iphone XR si Huawei Mate 20 pro; Preturi speciale pentru Samsung galaxy S9 si Huawei

Mai mult

"Se pune prea mult accent pe pret si se neglijeaza alte tactici de diferentiere"

Se pune prea mult accent pe pret si se neglijeaza alte tactici de diferentiere "Se pune prea mult accent pe pret si se neglijeaza alte tactici de diferentiere" 04 Dec 2013 de Romina Ardelean [1] In timp ce, la nivel european si mondial, conceptul de shopper marketing intra in vocabularul

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Fiecare proiect pe care il dezvoltam are ca tinta pe langa multumirea si siguranta deplina a dvs, asigurarea ca va vom sustine pana cand AICI va fii: ACASA De ce (si ce anume) primiti mai mult? Primul

Mai mult

Recrutarea: Un ghid digital 1

Recrutarea: Un ghid digital   1 Recrutarea: Un ghid digital www.thomasinternational.net/ro-ro 1 Cuprins 3 Ce este recrutarea si de ce este importanta? 4 Evaluare Definirea clara a postului vacant si selectie 7 Numirea persoanei potrivite

Mai mult

Secţiunea 1

Secţiunea 1 Hotărâre 857 2015-10-14 Guvernul României privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe Monitorul Oficial anul 2015 al Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului al României nr Protocolului

Mai mult

Bătrânu’ Sas, carmangeria care vrea să treacă pragul de 1 milion de euro

Bătrânu’ Sas, carmangeria care vrea să treacă pragul de 1 milion de euro Bătrânu Sas, carmangeria care vrea să treacă pragul de 1 milion de euro 20 Nov 2017 de Alina Dragomir [1] [2] [3] Pagina 1 din 6 [4] [5] [6] [7] [8] Pagina 2 din 6 [9] În urmă cu cinci ani, Adrian Munteanu

Mai mult

CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE h

CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE h CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro

Mai mult

Microsoft Word - PRIVACY-POLICY-and-cookies_RO_vDec2018.docx

Microsoft Word - PRIVACY-POLICY-and-cookies_RO_vDec2018.docx POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE Datele sunt controlate de Societate BIC, cu sediul social în 14 rue Jeanne d Asnières 92611 Clichy Cedex Franța. 1. Declarație de confidențialitate BIC Group (adică Société

Mai mult

Hajek, Henkel: „România este un tigru al Balcanilor”

Hajek, Henkel: „România este un tigru al Balcanilor” Hajek, Henkel: România este un tigru al Balcanilor 01 Mar 2017 de Mihaela Popescu [1] Uneori, trebuie să te distanțezi puțin și să privești imaginea de ansamblu a regiunii pentru a putea evalua în mod

Mai mult

Valorile brandului si valorile oamenilor - cum sa le aliniem?

Valorile brandului si valorile oamenilor - cum sa le aliniem? Valorile brandului si valorile oamenilor - cum sa le aliniem? 13 Sep 2013 de admin [1] Este foarte usor sa spui haide sa aliniem valorile oamenilor nostri cu valorile brandului nostru. E cu atat mai usor

Mai mult

RADIOGRAFIA ECONOMIEI ROMANESTI Colecția : Radiografia economiei românești Studii de analiză economico-financiară AEEF #45xx Comerţ şi între

RADIOGRAFIA ECONOMIEI ROMANESTI Colecția : Radiografia economiei românești Studii de analiză economico-financiară AEEF #45xx Comerţ şi între RADIOGRAFIA ECONOMIEI ROMANESTI 2008-2017 Colecția : Radiografia economiei românești Studii de analiză economico-financiară AEEF #45xx Comerţ şi întreţinere autovehicule Raport elaborat de ASE București

Mai mult

09-ppt-2018-capac

09-ppt-2018-capac SEMINAR IMPORTANȚA ANALIZEI SWOT PENTRU SUCCESUL AFACERII Analiza SWOT presupune stabilirea calitatilor firmei dvs, defectele, oportunitatile de piata si amenintarile 1 Analiza SWOT ofera o radiografie

Mai mult

Lucian Ghinea, Bergenbier: „Este al doilea an de declin al pieței, în care noi am reușit să creștem”

Lucian Ghinea, Bergenbier: „Este al doilea an de declin al pieței, în care noi am reușit să creștem” Lucian Ghinea, Bergenbier: Este al doilea an de declin al pieței, în care noi am reușit să creștem 13 Feb 2015 de Mihail Tănase [1] Preluarea Bergenbier de către grupul MolsonCoors a însemnat un nou început

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

Definiţie: modele analitice care asigură evaluarea unor caracteristici de calitate alese, bazându-se pe date din măsurători ale proiectelor software.

Definiţie: modele analitice care asigură evaluarea unor caracteristici de calitate alese, bazându-se pe date din măsurători ale proiectelor software. Definiţie: modele analitice care asigură evaluarea unor caracteristici de calitate alese, bazându-se pe date din măsurători ale proiectelor software. Oferă, în timp, o predicţie corectă a calităţii software

Mai mult

Strategia retailerilor in era post recesiunii

Strategia retailerilor in era post recesiunii 09 Nov 2009 de admin [1] Internationalizarea retailerilor a trecut prin mai multe etape in ultimii 25 de ani: pionerat si bifarea tarilor cu potential la inceputul anilor `80, accelerarea procesului in

Mai mult

Strategie_2012.pdf

Strategie_2012.pdf STRATEGIA S.I.F. OLTENIA S.A. în exerciţiul financiar 2012 şi orientări pe termen mediu Anul 2011 a fost un an dificil, pieţele financiare fiind marcate de turbulenţe, ca urmare a numeroşilor factori care

Mai mult

BRK PowerPoint Presentation

BRK PowerPoint Presentation Dr. Andrei RĂDULESCU 22 mai 2012 PRSN Preţ piaţă: 0,1535 RON Min 12 luni: 0,1535 RON Max 12 luni: 0,2580 RON Număr de acţiuni: 718 048 725 Capitalizare: 110 220 479 RON Preţ ţintă 12 luni: 0,217 RON PER:

Mai mult

Radiografia distributiei in sudul tarii

Radiografia distributiei in sudul tarii 06 May 2011 de Mihaela Popescu [1] Oltenia si Muntenia sunt printre singurele regiuni in care hypermarketurile nu au bifat inca toate judetele pe lista lor de expansiune. Este competitia bulgareasca prea

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

brosura PF_iunie 2016_web

brosura PF_iunie 2016_web Fericirea înseamnă să te poţi bucura de lucrurile simple. La orice vârstă. Fără griji. BROȘURĂ PERSOANĂ FIZICĂ Economisiţi pentru viitorul dumneavoastră! economii Economisirea pentru perioada retragerii

Mai mult

슬라이드 1

슬라이드 1 Tipuri de instrumente financiare Cuprins 01. Rolul instrumentelor financiare în sistemul financiar 02. Tipuri de instrumente financiare 03. Active reale vs active financiare 04. Instrumentele pieței de

Mai mult

Frederic Bellon, Auchan: „Îmi doresc un comerț mai spectaculos pentru client”

Frederic Bellon, Auchan: „Îmi doresc un comerț mai spectaculos pentru client” Frederic Bellon, Auchan: Îmi doresc un comerț mai spectaculos pentru client 27 Dec 2014 de Mihail Tănase [1] A finalizat cel mai important proiect de integrare din retailul românesc, 20 de hypermaketuri

Mai mult

Bargrilori Logistics folosește Teleroute pentru succesul său zilnic

Bargrilori Logistics folosește Teleroute pentru succesul său zilnic Bargrilori Logistics folosește Teleroute pentru succesul său zilnic Înființată în România în 2005, Bargrilori Logistics este o companie de transport de mărfuri mică, dar cu o dezvoltare rapidă, având legături

Mai mult

[P] Marco Salort, CHEP Europe: Construim un supply chain pentru viitor, pornind de la consumator

[P] Marco Salort, CHEP Europe: Construim un supply chain pentru viitor, pornind de la consumator [P] Marco Salort, CHEP Europe: Construim un supply chain pentru viitor, pornind de la consumator 19 Apr 2019 de Progresiv [1] Conferinţa Progresiv 2019 a adus în prim plan idei și soluții care ar putea

Mai mult

Calea Rahovei Sector 5 Bucuresti Telefon : (021) Fax: (021)

Calea Rahovei Sector 5 Bucuresti Telefon : (021) Fax: (021) Calea Rahovei 266-268 Sector 5 Bucuresti 050912 Telefon : (021) 4042 131 Fax: (021) 4042 195 E-mail: juridic@electromagnetica.ro www.electromagnetica.ro Anunt de disponibilitate a rezultatelor financiare

Mai mult

MECANICA CEAHLAU S.A. SITUAŢII FINANCIARE PRELIMINARE PENTRU EXERCITIUL FINANCIAR INCHEIAT LA 31 DECEMBRIE 2018 INTOCMITE IN CONFORMITATE CU ORDINUL 2

MECANICA CEAHLAU S.A. SITUAŢII FINANCIARE PRELIMINARE PENTRU EXERCITIUL FINANCIAR INCHEIAT LA 31 DECEMBRIE 2018 INTOCMITE IN CONFORMITATE CU ORDINUL 2 SITUAŢII FINANCIARE PRELIMINARE PENTRU EXERCITIUL FINANCIAR INCHEIAT LA 31 DECEMBRIE INTOCMITE IN CONFORMITATE CU ORDINUL 2844 DIN 2016 PENTRU APROBAREA REGLEMENTARILOR CONTABILE CONFORME CU STANDARDELE

Mai mult

x

x COMUNICAT DE PRESA Grupul Teraplast: rezultate pentru perioada ianuarie-iunie 2015 Profit net de 14 milioane lei si o cifra de afaceri in crestere cu 19%, fata de perioada similara a anului trecut Bistrita,

Mai mult

Microsoft PowerPoint - Prezentare_Conferinta_Presa_12iul07_1.ppt

Microsoft PowerPoint - Prezentare_Conferinta_Presa_12iul07_1.ppt Conferinţă de presă Alexandru Matei Directorul Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar Bucureşti, 12 iulie 2007 1 Prezentarea celui de-al doilea număr al Buletinului semestrial al Fondului

Mai mult

Microsoft Word - Ind IT&C _rezumat_.doc

Microsoft Word - Ind IT&C _rezumat_.doc ITC- Institutul pentru Tehnica de Calcul dec.27 Mircea Vuici Industria românească TI&C în 26-27 Actualizare Sumar Industria românească de Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii, definită ca ansamblu al

Mai mult

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx Politică de cookie-uri 1. CE ESTE UN COOKIE? 2. CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR? 3. DE CE FOLOSIM COOKIE-URI? 4. CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE PE ACESTE SITE? 5. CE TIP DE INFORMAȚII SUNT STOCATE ȘI

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Sesiunea I. Tematică Piaţa românească de retail trenduri, analize, perspective Care sunt indicatorii cheie ai industriei FMCG din Romania? Probleme esențiale ale industriei: strategii de succes, marja

Mai mult

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de 12.01.2017 data înregistrării: 27.05.2017 participanţi:

Mai mult

Fact Sheet

Fact Sheet Informaţie de presă 28 februarie 2018 BCR, Rezultate financiare 2018: Creștere robustă a finanțărilor pentru dezvoltarea economiei României. BCR a sprijinit unul din cinci români care a achiziționat un

Mai mult

Maia - Portugalia, 7 august, 2014 Sonae Sierra înregistrează un profit net de 47,8 milioane Euro în prima jumătate a anului 2014 Vânzările chiriașilor

Maia - Portugalia, 7 august, 2014 Sonae Sierra înregistrează un profit net de 47,8 milioane Euro în prima jumătate a anului 2014 Vânzările chiriașilor Maia - Portugalia, 7 august, 2014 Sonae Sierra înregistrează un profit net de 47,8 milioane Euro în prima jumătate a anului 2014 Vânzările chiriașilor reflectă tendința de revenire economică EBITDA de

Mai mult

www.dgh.ro LOGISTICĂ DGH LOG & SPED, evoluție importantă în 2018 4 5 COMPANIA A REUȘIT SĂ ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ PERFORMANȚELE FINANCIARE cu peste 30 de procente, în comparație cu 2017 Compania DGH LOG & SPED

Mai mult

Cramele de vinuri, un business care se dezvolta

Cramele de vinuri, un business care se dezvolta Cramele de vinuri, un business care se dezvolta 07 Oct 2011 de Andreea Ion [1] Magazinele specializate in vanzarea vinului se bucura de un succes tot mai mare la consumatorii romani, este concluzia care

Mai mult

Cuprins

Cuprins Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei RAPORT STATISTIC EVOLUȚIA PIEȚEI COMUNICAȚIILOR ELECTRONICE ÎN ANUL 2018 Prezentul Raport este disponibil şi în

Mai mult

CLIENT: PRIM-VOL TRADE SRL DOMENIU: INDUSTRIA AUTO, COMERȚ SOLUTIE: BIXBIT DATA STUDIULUI DE CAZ: 2017 IULIE DURATA IMPLEMENTARII: 2 LUNI Accelerează

CLIENT: PRIM-VOL TRADE SRL DOMENIU: INDUSTRIA AUTO, COMERȚ SOLUTIE: BIXBIT DATA STUDIULUI DE CAZ: 2017 IULIE DURATA IMPLEMENTARII: 2 LUNI Accelerează CLIENT: PRIM-VOL TRADE SRL DOMENIU: INDUSTRIA AUTO, COMERȚ SOLUTIE: BIXBIT DATA STUDIULUI DE CAZ: 2017 IULIE DURATA IMPLEMENTARII: 2 LUNI Accelerează spre noi orizonturi SOLUȚII EFICIENTE ÎN SPRIJINUL

Mai mult

OFFICIAL USE Document de expunere sumara a proiectului Denumirea Proiectului Proiectul de Transport Urban Public Brasov Imprumut catre Companie Tara R

OFFICIAL USE Document de expunere sumara a proiectului Denumirea Proiectului Proiectul de Transport Urban Public Brasov Imprumut catre Companie Tara R Document de expunere sumara a proiectului Denumirea Proiectului Proiectul de Transport Urban Public Brasov Imprumut catre Companie Tara Romania Numarul proiectului 36207 / Extinderea 47460 Sector de activitate

Mai mult