10 lucruri - raport_v2 2

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "10 lucruri - raport_v2 2"

Transcriere

1 Fii deșteaptă și păstrează acest pdf pentru clipele în care ești tentată să fii bleagă! 10 lucruri pe care mama ta a uitat să ți le spună despre bărbați și nici prietenele tale nu le știu de Maria Kira și Alex David

2 1. Un bărbat abia cunoscut nu trebuie să fie o prioritate pentru tine Știu că-i greu să te gândești la altceva în afară de tipul pe care abia l-ai cunoscut. Știu de asemenea că nu-ți vine să faci nimic altceva în afară de-a-ncerca să iei legătura cu el, să stai de vorbă cu el, să petreci timp cu el, să descoperi tot felul de dovezi ale faptului că te place la rândul lui Dacă vrei însă să fii la rândul tău interesantă pentru acel tip sau pentru orice alt tip abia cunoscut, nu acționa precum o fac majoritatea femeilor. Nu spun că trebuie să-ți scoți din cap gândurile legate de el sau că trebuie să-l eviți sau că trebuie să nu-i răspunzi la mesaje. Spun însă că e important să-ți știi foarte bine prioritățile și să ai în viață planuri importante care n-au de-a face cu sexul decât dacă-i vorba de lansarea unui business în domeniul site-urilor de dating, videochat etc. Prioritățile tale chiar sunt ale tale. Tu ți le alegi, așa că ai grijă să fii inspirată când o faci. Bărbații cu adevărat interesanți sunt un bonus pe care-l primești pentru că faci ceea ce trebuie în viață, un efect al faptului că muncești la devenirea ta ca femeie. Când faci dintr-un bărbat abia cunoscut o prioritate, bărbatul în cauză, indiferent cine ar fi el, simte. Și când simte, știe instant că de capul tău nu e chiar foarte mare lucru. Dacă ar fi, ai avea o viață dincolo de el și nu te-ai repezi cu atâta lăcomie să-i câștigi atenția, să-i fii în preajmă, să te guduri pe lângă el ca orice altă nătăfleață.

3 2. O femeie nu se roagă vreodată de un bărbat Dacă-ți place să te rogi, alege-ți o zeitate pentru asta. Atenție însă, bărbații nu sunt zeități. Sunt oameni cărora le poți oferi plăcerea de-a interacționa cu tine, de-a avea relații clasice cu tine, de-a fi îndrăgostiți de tine. Vezi? Bărbații sunt oameni cărora le oferi niște plăceri aparte dacă ești suficient de femeie încât să-ți dai seama de asta. Prin urmare, nu te ruga vreodată de un bărbat. Nu îl rogi să iasă cu tine, nu îl rogi să te sărute, nu îl rogi să se culce cu tine, nu îl rogi nimic. Ca femeie, e datoria ta să faci lucrurile astfel încât să-ți iei ce vrei, când vrei. Iar lui să-i facă plăcere acest lucru. Ca femeie, ceri lucruri simplu și direct, fără ocolișuri inutile copiate de prin comediile romantice americane. Dacă n-ai chef să ceri, îl poți determina pe el să-ți dea din proprie inițiativă. Te asigur, se poate. Ca să se poată însă, sub nicio formă nu te ruga de un bărbat. Nu spun să fii lipsită de politețe, îți spun doar să fii femeie și să-ți respecți acest statut.

4 3. O femeie oferă bărbaților plăcerea de-a le fi dor de ea Dacă el te răsplătește cu dragostea lui pentru că ești femeie, atunci răsplătește-l și tu tratându-l ca pe un bărbat. Ce-nseamnă asta? Înseamnă să ții cont de simțurile lui, inclusiv de aplecarea spre lumea filmului a multora dintre ei. Nu spun că trebuie să ai creierul unui regizor de telenovele e suficient să doar să i te oferi cu măsură. Majoritatea femeilor stau atât de mult la dispoziția bărbaților pe care abia i- au cunoscut și de care se simt atrase încât respectivii ajung să nu mai aibă parte de niciun pic de suspans în viața lor. Și când nu mai au parte de așa ceva, ghici ce fac? Unii își caută suspansul în altă parte. Se scufundă poate-n seriale, în filme, în discuții pe chat dacă-s mai blegi. Cei mai înzestrați însă își caută trăiri noi în realitate, dincolo de tine. Mai mult, femeile care se află mereu la dispoziția bărbaților devin precum un obiect vestimentar pe care-l ai de nenumărate ori în dulapul cu haine. Dacă ai avea 30 de rochii la fel, ai pune mare preț pe vreuna dintre ele? Probabil că nu. Așa și bărbații când te au non-stop la dispoziție. Ce ai la dispoziție tot timpul își pierde valoarea. Dacă ții cont de punctul 1, atunci vor fi suficiente momente în care el nu va avea parte de tine și va fi nevoit să-și țină gândurie pe urma ta. Nu e puțin lucru. Când un bărbat stă cu mintea după tine, nivelul de atracție crește și o vei vedea de câte ori vă-ntâlniți.

5 4. O femeie trebuie să mănânce bine, să doarmă bine, să facă sport și să citească Forța ta nu vine din felul în care arăți și nici din sumele pe care le ai în conturi. De fapt, cei mai mulți oameni ajung să arate bine și să facă bani datorită unor acțiuni concrete. Prin urmare, forța ta vine din aceste acțiuni. Întâi acționează, apoi arată bine și au bani. Sigur, e mult mai comod să-i invidiezi pe cei foarte puțini care genetic sunt super înzestrați sau pe cei care au bani pentru că părinții lor au bani. E pierdere de vreme. Mare pierdere de vreme! Nimic din ceea ce fac sau reprezintă alții nu te împiedică să muncești la devenirea ta ca bărbat. Din punctul meu de vedere, o cale foarte bună pentru a ajunge mai mult decât ceea ce ești este să faci aceste 3 lucruri: - să citești cărți - să dormi suficient - să faci sport + alimentezi corect Nu am întâlnit vreodată o femeie care să facă aceste 3 lucruri și care să nu fie mult mai mult decât majoritatea celor din jurul ei. Mai mult, aceste 3 activități îți transformă mintea și corpul de-o manieră incredibilă. Îți vor crește respectul de sine și te vor face mai luminoasă în ochii celor din jur.

6 5. Gelozia este o plăcere pe care trebuie să o cedezi bărbaților Natura a sădit gelozia în oameni cu un scop: să-i motiveze să fie mai buni și să facă tot ceea ce ține de ei să-și depășească rivalii la-mperechere. Nu e cea mai fericită metodă pentru a obține așa ceva, dar pentru ce sentâmpla acum niște zeci de mii de ani, categoric dădea roade. Societatea oamenilor s-a schimbat destul de mult și totuși forța acestei trăiri primare este în continuare una foarte mare pentru că afectează un număr uriaș de femei. Partea proastă nu este însă că e o trăire neplăcută, chinuitoare, ci că evoluția societății nu-ți mai permite s-o stingi ca-n trecut, dându-i una-n cap rivalei. Prin urmare, în lipsa acestei posibilități, multora nu le rămâne decât să se poarte penibil în relațiile cu bărbații care le provoacă gelozia - să-i facă reproșuri că a vorbit cu alta, să se smiorcăie că nu-i dă suficientă atenție, să se roage de el pentru a ieși-n oraș etc. Din fericire, există ceva foarte fain în faptul că gelozia afectează o grămadă de femei - ai un excelent prilej de-a te purta diferit. În loc să faci ceea ce fac femeile când sunt geloase, fă tot ceea ce ține de tine să te abții de la astfel de manifestări. Simplu fapt că nu reacționezi ca mulțimea te va face interesantă. Mai mult, nu doar că vei stârni interesul sau curiozitatea bărbaților, vei fi percepută și ca o tipă stăpână pe emoțiile sale și conștientă de propria valoare. În fine, lucrurile nu se opresc aici. Aplică toate sfaturile din acest raport și vei elimina în mod real tendința de-a te lăsa pradă acestor emoții. Poți simula un comportament în primă fază, dar nu vei ajunge prea departe cu această strategie. Ea e bună doar ca să-ți dea timp să lucrezi la devenirea ta ca femeie, să ajungi în postura de-a te comporta reflex așa cum trebuie.

7 6. Orice bărbat are timp pentru tine dacă dacă i-ai stârnit atracție Dacă auzi vreodată scuze de genul Sunt foarte ocupat și n-am avut timp să te sun înapoi sau N-am văzut apelul tău pentru că mi-am uitat telefonul la baie, atunci ai șanse mari să fi fost driblată aproape elegant de un bărbat insuficient atras de tine. Deși avem parte în jurul nostru de o grămadă de activități care ne fură timpul sau chiar ne obligă să ne izolăm în anumite momente, trebuie să știi că un bărbat atras de o femeie va găsi întotdeauna o cale să-i arate asta pendelete. Prin urmare, un bărbat poate avea mult de muncă, un bărbat poate să piardă o întâlnire cu tine, un bărbat îți poate da tot felul de motive pentru care nu a putut să vă-ntâlniți. Totuși, doar un bărbat care e atras de tine va încerca să se revanșeze cumva. Unul care nu e atras, se scuză și asta e. Te pune pe tine-n postura de-a-i cere din nou să vă vedeți, adică să depinzi din nou de decizia lui. În schimb, un bărbat care e atras de tine se va scuza și va veni cu o propunere nouă sau va face în așa fel încât să-ți ușureze foarte mult accesul la el. Ce ai tu de făcut? Simplu - dacă i-ai dat întlnire și n-a putut să vină, spune-i limpede că data viitoare e rândul lui să vină cu o propunere. Dacă nu vine, n-a fost suficient de atras de tine și trebuie să te uiți mai bine la ce-ai greșit în comportamentul tău față de el. Dacă vine cu o propunere, foarte bine. E interesat de tine cu adevărat.

8 7. Nu-i spui unui bărbat abia cunoscut că-l iubești Probabil c-ai văzut des asta prin filme. O tipă cunoaște un bărbat în primele câteva minute ale filmului, se-mpung unul pe altul vreo jumătate de oră, apare ceva care le dă planurile peste cap în următoarele minute și, după o oră, ea îi spune că-l iubește. Din păcate, unele femei confundă prea mult viața reală cu filmele. Sau, mai exact vor prea repede să aibă-n viața reală ceea ce văd prin filme. În viața reală, nu-i spui unui bărbat abia cunoscut că-l iubești sau că-ți place de el. Nici după o oră, nici după o zi, nici după 3 zile, nici după 3 luni. Crezi că exagerez? Nu exagerez. Îi lași lui plăcerea de-a-ți spune că te iubește sau că te place. Tu n-ai altceva de făcut decât să ieși cu el, să te săruți cu el, să-l necăjești din când în când glumind pe seama lui, să discuți cu el, să te culci cu el Poți face o grămadă de lucruri fără să fie nevoie să-i spui te iubesc sau te plac. De ce-ți recomand asta? Pentru că dacă te repezi să-i spui unui bărbat abia cunoscut cât de mult îl placi sau îl iubești tu, atunci el nu prea mai are nimic de câștigat de la tine. Gata, te are. Nu mai reprezinți niciun fel de provocare, nicio miză. Devii mai plictisitoare decât o rețetă de vinete schimbată-ntre două pensionare. Nu le fura bărbaților plăcerea de-a avea dubii, de-a-și pune întrebări, de-a lupta pentru atenția ta. Fii femeie, lasă-i să se bucure de tine-n condițiile tale!

9 8. Dacă un bărbat vrea să se despartă de tine, fii întotdeauna de acord cu el Nu de alta, dar e cel mai important pas pentru a avea șanse să-l recâștigi. Dacă te apuci ca orice nătăfleață să te rogi să se mai gândească sau ca orice tristă să-i ceri explicații peste explicații, nu faci altceva decât să-ți scazi șansele de-a mai fi vreodată cu el. Când un bărbat spune că vrea o pauză sau să se despartă, răspunsul tău trebuie să fie mereu: Sigur, așa facem. E singura situație în care-i furi plăcerea dramei. El se va aștepta aproape mereu să existe ceva tensiune, să existe lacrimi, să existe chiar o ceartă. Nu i le oferi, lasă-l să și le producă singur. Bărbații nu sunt creaturi fără suflet care vor ca tu să suferi, dar dacă îi spui unuia care vrea să se despartă de tine că ești de acord cu el, uită ce-a vrut și-ncepe să-și dorească brusc altceva. De obicei, își dorește să vadă că a contat mai mult pentru tine, că suferi și tu, că ai văzut suficiente filme americane penibile pentru a te ruga un pic de el să nu facă asta. După cum știi deja, un o femeie nu se roagă de un bărbat. Un om nu se roagă de alt om în general. După cum știi de acum, o femeie e întotdeauna de acord cu un bărbat care vrea să se despartă de ea. Lasă-i calea liberă și te asigur că primul lucru de care se va lovi precum o șoferiță fără experiență va fi propria îndoială: Oare am făcut bine?.

10 9.Dacă un bărbat te-a înșelat, nu-i acorda a doua șansă Există o vorbă care spune că "oricine merită a două șansă". Problema-i că din cauza acestei vorbe, o grămadă de femei au ajuns să trăiască suferințe inutile, unel chiar și-au nenorocit viața. Nu vrem să fim dramatici, dar e cazul să știi că nu oricine merită a doua șansă. De exemplu, dacă ai o relație clasică și tipul cu care ești te-a înșelat, te asigur că nu merită a doua șansă. Din contră, nu merită nici măcar un sfert de șansă. E gata. Fiecare cu ale lui. În cazul bărbaților care au înșelat, a două șansă este aproape întotdeauna a două șansă să te înșele. Din nou. Şi din nou. Şi din nou... Cam de câte ori îi acorzi tu o nouă șansă. Ai putea crede că nu cred în buna natură a oamenilor. În partea lor frumoasă, în capacitatea lor de-a se îndrepta. Ba da, cred foarte mult în acest lucru. Singurul lucru de care însă trebuie să ții tu cont este felul în care el te va privi după ce te-a înșelat. De obicei, se întâmplă una din două - va regreta c-a făcut-o și îi va fi milă de suferința ta sau va încerca să te convingă că e cumva vina ta că s-a întâmplat asta În ambele situații, pierzătoarea ești tu dacă îi oferi a doua șansă. Regretul și mila nu te vor face mai femeie în ochii lui. Adică nu te vor face genul de om pe care nu l-ar mai înșela vreodată. Dacă va consideră că e vină ta că a călcat strâmb, lucrurile sunt simple. Îi va veni ușor să fii și altădată de vină pentru înșelătoriile lui. Sfatul meu scurt: vezi-ți de viață și învață ce ai de făcut pentru a te construi cu adevărat ca femeie.

11 10. Respectul este mai important decât atracția Atracția nu stârnește respect, dar respectul stârnește atracție. Încearcă să ții minte lucrul acesta ori de câte ori ai de-a face cu un bărbat care te atrage. Respectul e important cu draci. Respectul nu doar că îl poate face pe el să fie atras de tine, dar te asigură că tu vei rămâne femeie indiferent de succesul pe care-l ai la un moment dat în relație cu un bărbat. Nu toate interacțiunile se termină cu relații clasice, nu toți barbații care te atrag pot fi cu tine - poate au relații deja sau poate pur și simplu au alte gusturi. Totuși, dacă tratezi lucrurile astfel încât să nu-ți pierzi respectul de sine, atunci ai șanse mari să reușești data viitoare. De ce spun asta? Simplu. O grămadă de femei sunt în stare să calce pe propriile principii doar pentru a fi cu o femeie. Se gudură pe lângă ei, își cumpără atenția acestora cu tot felul de gesturi, se smiorcăie dacă sunt părăsite, se dau peste cap să fie băgate în seamă, se roagă pentru a obține o întâlnire aș mai scrie, dar mi se face silă. Problema este că atunci când obții ceva de la un bărbat având o atitudine de sclavă, bărbatul respectiva te va trata ca atare. Și, din păcate pentru unele gusturi, nu mă refer la perspectiva sexuală. Nu vei fi ca o femeie alături de el, ci ca un servitor pe urmele lui. Dacă el va rămâne cu tine din lipsă de altceva, viața ta va fi un chin. Dacă el se va despărți de tine, te vei prezenta în fața următoarului bărbat distrusă de experiența anterioară. De asta e important să rămâi femeie indiferent de situație. Niciodată nu trebuie să-ți sacrifici feminitatea, personalitatea, mândria de-a fi femeie pentru a fi acceptată de un bărbat. Viața ta nu se reduce la o singură experiență, păstrează-ți respectul de sine și vei găsi ceva mai bun data viitoare.

12 Câteva vorbe la fel de importante Ai primit aceste ponturi pentru că ești abonata noastra pe În calitatea aceasta, vei primi și alte informații de acest tip direct pe . Atunci când lansăm un ghid nou, abonatele au întotdeauna posibilitatea să-l cumpere la un preț mai mic decât va fi vreodată ulterior. O spunem bazândune pe ceea ce s-a întâmplat în ultimii 10 ani. De asemenea, vreau să-ți spun câteva lucruri despre ghidurile pe care le poți găsi deja la pe site. În primul rând, e vorba de cele mai bune produse de acest tip care există în România și printre cele mai bune din lumea aceasta. Poate să sune a laudă, dar nu este. Bine, nu spun c-ar fi greu să fii cel mai bun pe această zonă în România, unde majoritatea celor care se ocupă cu așa ceva sunt de cele mai multe ori traducători ai informațiilor de pe site-uri străine, fără vreo experiență practică deosebită în spate. Spun doar că nu există dubii în privința aceasta după părerea noastră Vrei să-ți iei un ghid și nu știi cu ce să începi? În primul rând, nu aștepta prea mult. Nu facem vreodată reduceri în afara momentului lansării (doar pentru abonate) și nu am scăzut vreodată prețurile. Întotdeauna, prețurile ghidurilor se modifică într-un singur sens în sus. Prin urmare, n-ai ce aștepta. Informațiile de acolo sunt speciale inclusiv pentru că multe dintre ele nu pot fi găsite în alte parte pentru simplu motiv că sunt create de noi. Sunt tehnici și practici dezvoltate de noi și nedezvăluite vreodată în altă parte în afara ghidurilor.

13 Superghidul este baza tehnicilor de seducție pe care orice femeie ar trebui să le cunoască. Multe dintre ele sunt altfel decât te-ai aștepta, dar eficiența lor este incredibilă. Corp de Animal este un ghid de nutriție Paleo care te ajută să scazi în greutate, să-ți remodelezi corpul (da, inclusive zonele acele acoperite de grăsime încăpățânată) și să măncânci sănătos. Mai mult, acest ghid te ajută să scapi de efectele mâncatului necontrolat. Nu e o dietă, e un stil de alimentație în acord cu ceea ce natura a gândit pentru corpul uman. În fine, ghidul Sfarmă Piatră Transformarea este pentru femeile care vor săși tansforme viața de-o manieră profundă în toate aspectele sale, nu doar în seducție. Îți recomand să vezi mai multe amănunte pe pagina de prezentare a fiecărui ghid. Dacă ai vreo nelămurire, scrie-mi la adresa maria@fiifemeie.ro Voi încerca să-ți răspund cât pot de repede. Zi faină și fii femeie! Maria Kira. Alex David.

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd 30 de lucruri pe care nu le po}i afla de la prieteni {i p rin}i CORINT JUNIOR Salutare, Fetele au făcut întotdeauna parte din viaţa ta. Dar până acum, tu şi prietenii tăi v - aţi văzut de treburile voastre,

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd Neale Donald Walsch Conversatii, cu Dumnezeu Un dialog nou si, neasteptat, Volumul IV Trezirea speciei Traducere din limba engleză de Mihaela Ivănuș Editura For You București 1 Nu credeam că voi face asta

Mai mult

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimbarii, organizata de doua persoane de la care am avut

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti

Mai mult

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL Cuprins: 1. Cine esti tu / cunoasterea eroului (acum faci cunostiinta cu tine insuti) a) cele 12 arhetipuri

Mai mult

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Timp de o săptămână, au transformat pasiunea și talentul

Mai mult

Detectivii Apei Pierdute

Detectivii Apei Pierdute by ALIN ANCHIDIN O poveste adaptată De ce ai pierderile aşa de mari, bunicuţo?, o poveste adaptată A fost odată ca niciodată, sau, mai corect spus, a fost, există şi va exista o bunicuţă care avea o nepoţică

Mai mult

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex 1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sexual. Poţi contribui şi tu ca acest lucru să nu i se

Mai mult

The Chalkboard

The Chalkboard Generatorul de motivatie Gandeste Pozitiv, mergi inainte si transforma-ti visele in realitate Introducere Cum am descoperit dezvoltarea personala Rolul motivatiei in atingerea obiectivelor Pregateste-te

Mai mult

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzile adunate. Uită-te la aceste exemple simple despre

Mai mult

SE-What to Ask and How to Listen

SE-What to Ask and How to Listen Elemente esențiale în vânzări: Cum să pui întrebările și cum să fii un bun ascultător Copyright 2012 by HRDQ Program de studiu individual Modulul 1: O perspectivă asupra ascultării Unde ne aflăm în procesul

Mai mult

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc 2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc By Valentin Bosioc antrenor personal cu recunoaștere internațională (www.valentinbosioc.com) Despre abdomen perfect: cu această broșură cred ca voi dezamăgi multă

Mai mult

Sistemul NLP – Transformă-ți Mintea într-una de Succes!

Sistemul NLP – Transformă-ți Mintea într-una de Succes! Sistemul NLP - Transformă-ți Mintea într-una de Succes! Tehnica care a schimbt viața la milioane de oameni din lumea întreaga va fi explicată pe scurt mai jos și in detalii suplimentare in posturile viitoare.

Mai mult

FAMILIA CREŞTINĂ PE ÎNŢELESUL COPIILOR

FAMILIA CREŞTINĂ PE ÎNŢELESUL COPIILOR FAMILIA CREŞTINĂ PE ÎNŢELESUL COPIILOR Carte de colorat Dalia Teodora Ana 27/02/2016 este locul unde venim pe lume şi în care ne dezvoltăm (creştem). Este locul unde găsim dragoste, respect, linişte, înţelegere,

Mai mult

Strângerea de mână

Strângerea de mână semnificaţii de Andy Szekely Felul în care interlocutorul dă noroc cu tine îţi poate furniza o mulţime de informaţii preţioase. În plus, gestul în sine este şi un puternic furnizor de încredere. Dr. Allan

Mai mult

OBSERVAȚIA LA RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR 2011 Potrivit rezultatelor ultimului Recensământ (2002), populația de etnie romă din România era

OBSERVAȚIA LA RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR 2011 Potrivit rezultatelor ultimului Recensământ (2002), populația de etnie romă din România era OBSERVAȚIA LA RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR 2011 Potrivit rezultatelor ultimului Recensământ (2002), populația de etnie romă din România era de 535.140 de persoane. Cercetătorii și activiștii

Mai mult

Umeno

Umeno 1 Acesta este un translator manual. Kon'ichwa. Hello Oops, versiunea în limba engleză. Kon'ichwa. Bună Dimineata. Gogo, Gogo ( după-amiaza ). Bună ziua. În câțiva ani sau cam asa ceva, avem un telefon

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

Wise King Solomon Romanian CB

Wise King Solomon Romanian CB Biblia pentru copii prezintă Înțeleptul Împărat Solomon Scrisă de: Edward Hughes Ilustraţii: Lazarus Adaptată după: Ruth Klassen Tradusă de: Ana Ionesi Produsă de: Bible for Children www.m1914.org BFC

Mai mult

B1, Fișă - N-am nimic, dar..._c1.indd

B1, Fișă -  N-am nimic, dar..._c1.indd N-am nimic, dar.... Ghid de înțelegere pentru bărbați. Ce spun, de fapt, femeile? Lucrați în perechi! Potriviți cuvintele din coloana A cu semnificația lor din coloana B. A. Ce aud bărbații... c. Bine!.

Mai mult

CAPITOLUL 3 Cum Eliminam Emotiile Si Gandurile Negative In modulul trecut am vorbit despre importanta autocunoasterii si despre ceea ce se intampla da

CAPITOLUL 3 Cum Eliminam Emotiile Si Gandurile Negative In modulul trecut am vorbit despre importanta autocunoasterii si despre ceea ce se intampla da CAPITOLUL 3 Cum Eliminam Emotiile Si Gandurile Negative In modulul trecut am vorbit despre importanta autocunoasterii si despre ceea ce se intampla daca nu pornim pe acest drum, al cunoasterii, al descoperirii

Mai mult

Chestionar: TU CUM TE COMPORŢI ONLINE? Propus: STRATULAT ANA; PARFENIE ARSINETA Clasele chestionate: a V-a A, B, a VI-a A,B, a VIII-a B Perioada: mart

Chestionar: TU CUM TE COMPORŢI ONLINE? Propus: STRATULAT ANA; PARFENIE ARSINETA Clasele chestionate: a V-a A, B, a VI-a A,B, a VIII-a B Perioada: mart Chestionar: TU CUM TE COMPORŢI ONLINE? Propus: STRATULAT ANA; PARFENIE ARSINETA Clasele chestionate: a V-a A, B, a VI-a A,B, a VIII-a B Perioada: martie 2013 Scopul: Descoperirea modului în care elevii

Mai mult

Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contact

Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contact Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contacte utile în sprijinul tău Co-finanțat de Uniunea Europeană BINE DE ȘTIUT Ai

Mai mult

Silviu-Iulian Huideș

Silviu-Iulian Huideș SILVIU-IULIAN HUIDEȘ TIMID ȘI SEXY Cum Poți Să Cucerești Și Să Păstrezi O Femeie De Nota 10, Chiar Dacă Ești Timid (fragmente) București, 2015 Timid și Sexy Cum Poți Să Cucerești Și Să Păstrezi O Femeie

Mai mult

imposibilulQ8

imposibilulQ8 CUPRINS Mulţumiri...................................... 7 Ce înseamnă de fapt să realizezi imposibilul?....... 13 Introducere.................................... 15 Îndrăzneşte să faci imposibilul...................

Mai mult

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani,

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, 7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, sau din contra sunteti deja propietar al unei afaceri

Mai mult

Minunea in 365 de zile - Perceptele dlui Browne -

Minunea in 365 de zile - Perceptele dlui Browne - Pentru Papi, primul meu profesor Un profesor are un impact asupra eternității; nu știe niciodată unde se termină influența lui. Henry Adams Preceptele sau maximele au mare însemnătate; dacă ai la îndemână

Mai mult

Microsoft Word - Google translate-Umeno Satoshi-

Microsoft Word - Google translate-Umeno Satoshi- Satoshi UMENO s manuscript for the Romanian Speech Contest (Acesta este un translator manual.) Kon'ichiwa. Bună ziua. (Oops, versiunea în limba engleză). Kon'ichiwa. (Bună Dimineața.) Gogo, Gogo ( după-amiaza

Mai mult

The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCove

The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCove The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCovey Co Published by arrangement with St. Martin s Press,

Mai mult

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de 12.01.2017 data înregistrării: 27.05.2017 participanţi:

Mai mult

Studiul 11 - Crestinul si datoriile financiare

Studiul 11 - Crestinul si datoriile financiare CREŞTINUL ŞI DATORIILE FINANCIARE Studiul 11 pentru 17 martie 2018 Daţi tuturor ce sunteţi datori să daţi: cui datoraţi birul, daţi-i birul; cui datoraţi vama, daţi-i vama; cui datoraţi frica, daţi-i frica;

Mai mult

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot sprijinul nostru pentru un credit responsabil si pentru alegerea casei

Mai mult

CUPRINS: Mulţumiri... IX Prefaţă... XIII Introducere... XVII Capitolul 1 Tu eşti deja perfect... 3 Capitolul 2 Amintirile... 9 Capitolul 3 Ştergerea a

CUPRINS: Mulţumiri... IX Prefaţă... XIII Introducere... XVII Capitolul 1 Tu eşti deja perfect... 3 Capitolul 2 Amintirile... 9 Capitolul 3 Ştergerea a CUPRINS: Mulţumiri... IX Prefaţă... XIII Introducere... XVII Capitolul 1 Tu eşti deja perfect... 3 Capitolul 2 Amintirile... 9 Capitolul 3 Ştergerea amintirilor... 15 Capitolul 4 Puterea cuvântului Mulţumesc...

Mai mult

Daniel and the Lions Den Romanian CB

Daniel and the Lions Den Romanian CB Biblia pentru copii prezintă Daniel În Groapa Leilor Scrisă de: Edward Hughes Ilustraţii: Jonathan Hay Adaptată după: Mary-Anne S. Tradusă de: Ana Ionesi Produsă de: Bible for Children www.m1914.org BFC

Mai mult

Prezentare PowerPoint

Prezentare PowerPoint CREA Români din Diaspora Studiu Sociologic, Partea a 3-a București, 20 august 2019 47% dintre românii emigrați își doresc să se reîntoarcă în România, cu 10 procente mai puțin decât în 2017 47% dintre

Mai mult

CARTEA BEBELU{ULUI FERICIT CORINT UTILIS CUM S -}I CRE{TI COPILUL CU ÎNCREDERE {I CALM GINA FORD Cea mai bine vândută autoare britanică de cărţi desti

CARTEA BEBELU{ULUI FERICIT CORINT UTILIS CUM S -}I CRE{TI COPILUL CU ÎNCREDERE {I CALM GINA FORD Cea mai bine vândută autoare britanică de cărţi desti CARTEA BEBELU{ULUI FERICIT CORINT UTILIS CUM S -}I CRE{TI COPILUL CU ÎNCREDERE {I CALM GINA FORD Cea mai bine vândută autoare britanică de cărţi destinate îngrijirii copiilor 4 Cum să înţelegeţi somnul

Mai mult

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2019 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2019 Pagina 1 din 9

Mai mult

Microsoft Word - DARUIREA UNUI ZAMBET.doc

Microsoft Word - DARUIREA UNUI ZAMBET.doc Daruirea unui Zambet Odata ce ajungi sa intelegi ca toate lucrurile sunt efemere. Toate lucrurile sunt intr-o continua schimbare. In acest fel, lucrurile care te inspaimanta nu vor fi tot timpul prezente.

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation VIOLENŢA o formă de manifestare a agresivitaţii ce presupune utilizarea forţei pentru a manifesta superioritatea. Este o conduită agresivă acuta cu finalitate distructivă, sau transformativă. DISCUTAM

Mai mult

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2018 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2018 Pagina 1 din 10

Mai mult

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să faci cu uşurinţă lucrurile pe care alţii le fac greu

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2 ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2019 FLORI DE GÂND PENTRU MAMA Cu toată dragostea pentru

Mai mult

DE LA CONSUMATORI AI IUBIRII, LA LUCRATORI AI EI GHID PRACTIC DE INVATARE SI PRACTICARE A IUBIRII in toate aspectele vietii -Anca Malureanu- 1

DE LA CONSUMATORI AI IUBIRII, LA LUCRATORI AI EI GHID PRACTIC DE INVATARE SI PRACTICARE A IUBIRII in toate aspectele vietii -Anca Malureanu- 1 DE LA CONSUMATORI AI IUBIRII, LA LUCRATORI AI EI GHID PRACTIC DE INVATARE SI PRACTICARE A IUBIRII in toate aspectele vietii -Anca Malureanu- 1 Daca te-ai saturat sa atragi numai incurcaturi si probleme,

Mai mult

CE AM ÎNVaTAT DESPRE VIATa DE LA Micul print

CE AM ÎNVaTAT DESPRE VIATa DE LA Micul print CE AM ÎNVaTAT DESPRE VIATa DE LA Micul print 2017 Biblioteca Respiro Toate drepturile rezervate. Este permisă descărcarea liberă, cu titlu personal, a cărții în acest format. Distribuirea gratuită sau

Mai mult

Este Depresia post-partum o problemă de sănătate?...statisticile spun că da pentru 1 din 9 femei

Este Depresia post-partum o problemă de sănătate?...statisticile spun că da pentru 1 din 9 femei Este Depresia post-partum o problemă de sănătate?...statisticile spun că da pentru 1 din 9 femei Ce se întâmplă cu mine? Am născut şi am un copil, sunt fericită, dar în acelaşi timp mă simt tristă, neliniştită

Mai mult

Studiul 1 - Duhul Sfant si Cuvantul

Studiul 1 - Duhul Sfant si Cuvantul Studiul 1 pentru 7 ianuarie 2017 Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit

Mai mult

ep 10

ep 10 CUM SA GESTIONEZI EFICIENT CONFLICTELE DINTRE FRATI SI DINTRE COPII IN GENERAL TRANSCRIPT Adriana Astăzi vom vorbi despre familiile cu mai mulți copii, în mod special despre copiii din aceste familii.

Mai mult

Drumul crucii

Drumul crucii Drumul crucii Drumul crucii La sfarsitul versetului 4 al aceluiasi capitol din Evanghelia dupa Ioan, Domnul Hristos spusese: "Nu v-am spus aceste lucruri de la inceput, pentru ca eram cu voi." Dar acum,

Mai mult

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market 30 Oct 2017 de Alina Stan [1] Oliver Eifler și-a petrecut jumătate din viață lucrând în retail și de patru ani conduce operațiunile Penny Market în România,

Mai mult

Grafice romana martie 2004.xls

Grafice romana martie 2004.xls Partea I. Atitudini civice Au fost utilizate patru tipuri de întrebari pentru a evalua influenta media asupra atitudinilor civice. Aprilie 2004 pag. 1 CURS-SA pentru CNA 1. Perceptia populatiei cu privire

Mai mult

Studiul 8 - Smerenia intelepciunii ceresti

Studiul 8 - Smerenia intelepciunii ceresti Studiul 8 pentru 22 noiembrie 2014 Iacov 3:13-4:10 CUM SĂ FII ÎNȚELEPT Iacov 3:13-14 DOUĂ TIPURI DE ÎNȚELEPCIUNE Iacov 3:15-18 ÎNȚELEPCIUNEA «PASIONALĂ» Iacov 4:1-4 CONFLICTELE ÎNȚELEPCIUNII: PASIONALĂ

Mai mult

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r 3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O regiune în care oamenii cred și participă colectiv,

Mai mult

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre intrebarile cu care ne-am confruntat cel mai des din

Mai mult

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2 CENTRUL NAŢIONAL DE EVALUARE ŞI EXAMINARE EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2014 Test 2 Limba română Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a...

Mai mult

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon www.globalteam.ro Cine suntem. www.globalteam.ro PREZENTARE GENERALĂ GLOBAL TEAM a înțeles importanța stăpânirii

Mai mult

3. Ferice de cel ce rabda ispita

3. Ferice de cel ce rabda ispita Studiul 3 pentru 18 octombrie 2014 «Ferice de cel ce rabdă ispita. Căci, după ce a fost găsit bun, va primi cununa vieţii pe care a făgăduit-o Dumnezeu celor ce-l iubesc.» (Iacov 1:12) 1. Iacov 1:13-14.

Mai mult

Iubesc sa fiu femeie -

Iubesc sa fiu femeie - CUPRINS CAPITOLUL I. Femeia independetă și singură...19 1. Încă singură? Află cine stă în calea potențialului tău de seducție...21 2. Vrei un iubit? Iubește-ți corpul!...27 3. Exerciții pentru a învăța

Mai mult

ghid parenting dupa divort.indd

ghid parenting dupa divort.indd Asociaţia Călătoria Divorţului Ghid de parenting după divorţ Ghid pentru părinţi. Conţine informaţii utile despre parenting după separare sau divorţ. Realizat cu contribuţia: - Judecător Cristi Dănileţ

Mai mult

Salut, prietene! Banii reprezintă o parte importantă a vieții de zi cu zi. Gestionarea lor însă poate deveni foarte dificilă. Uneori auzi părinții, pr

Salut, prietene! Banii reprezintă o parte importantă a vieții de zi cu zi. Gestionarea lor însă poate deveni foarte dificilă. Uneori auzi părinții, pr Salut, prietene! Banii reprezintă o parte importantă a vieții de zi cu zi. Gestionarea lor însă poate deveni foarte dificilă. Uneori auzi părinții, prietenii, colegii cum se plâng de lipsă sau insuficiență

Mai mult

12 STRATEGII SĂ ÎȚI CREȘTI CHARISMA Charisma sau efectul charismatic este unul dintre cele mai importante calităţi pe care le poate avea un vorbitor.

12 STRATEGII SĂ ÎȚI CREȘTI CHARISMA Charisma sau efectul charismatic este unul dintre cele mai importante calităţi pe care le poate avea un vorbitor. 12 STRATEGII SĂ ÎȚI CREȘTI CHARISMA Charisma sau efectul charismatic este unul dintre cele mai importante calităţi pe care le poate avea un vorbitor. Este cel mai greu de format, dar nu imposibil. De multe

Mai mult

1 a Academia pentru vrăjitoare a doamnei Cackle veni şi vara. Nu c-ar fi contat prea mult pentru şcoala posomorâtă care era cocoţată în vârful muntelu

1 a Academia pentru vrăjitoare a doamnei Cackle veni şi vara. Nu c-ar fi contat prea mult pentru şcoala posomorâtă care era cocoţată în vârful muntelu 1 a Academia pentru vrăjitoare a doamnei Cackle veni şi vara. Nu c-ar fi contat prea mult pentru şcoala posomorâtă care era cocoţată în vârful muntelui, printre rotocoale de ceaţă şi pini. În prima dimineaţă

Mai mult

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la:

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la: PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Sezonul cald a sosit, iar noi am pregătit o listă de jocuri perfecte pentru a petrece timpul alături de cei dragi! Echipa

Mai mult

NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu

NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu Alina, X A Stirbu Delia, IX B PROFESORI: Corina Vint

Mai mult

IN NUMELE TATALUI – Mircea Oprescu, fiul primarului Capitalei Sorin Oprescu, vorbeste in premiera intr-un interviu acordat Lumeajustitiei.ro despre sp

IN NUMELE TATALUI – Mircea Oprescu, fiul primarului Capitalei Sorin Oprescu, vorbeste in premiera intr-un interviu acordat Lumeajustitiei.ro despre sp IN NUMELE TATALUI Mircea Oprescu, fiul primarului Capitalei Sorin Oprescu, vorbeste in premiera intr-un interviu acordat Lumeajustitiei.ro despre spectacolul procurorilor DNA: Orice om politic sau om de

Mai mult

Călătorie General General - Esențiale Română Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți

Călătorie General General - Esențiale Română Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți - Esențiale Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți _(limba)_? A întreba dacă o persoană vorbește o anumită limbă Nu vorbesc _(limba)_.

Mai mult

CDC

CDC Această carte a fost scrisă special pentru: IOANA GOREA EȘTI O FETIȚĂ DEOSEBITĂ!... De la MOȘ CRĂCIUN DECEMBRIE 2014 ~~~- Zânele Iernii! strigă IOANA. Un nor alb uriaş coborî din tăria cerului. Dintr-o

Mai mult

Cred că suferi de o amnezie temporară legată de vocaţia ta. Aştepţi un semn de la Univers, Dumnezeu sau zeul Soare? Aşează-te pe un scaun şi uită-te l

Cred că suferi de o amnezie temporară legată de vocaţia ta. Aştepţi un semn de la Univers, Dumnezeu sau zeul Soare? Aşează-te pe un scaun şi uită-te l Cred că suferi de o amnezie temporară legată de vocaţia ta. Aştepţi un semn de la Univers, Dumnezeu sau zeul Soare? Aşează-te pe un scaun şi uită-te la viaţa ta. Răspunde la întrebarea: care este cea mai

Mai mult

UNIUNEA EUROPEANĂ JUDEŢUL ALBA CONSILIUL JUDEŢEAN Fii informat! Alege cariera care ţi se potriveşte! Titlul proiectului: Realizarea unui parteneriat î

UNIUNEA EUROPEANĂ JUDEŢUL ALBA CONSILIUL JUDEŢEAN Fii informat! Alege cariera care ţi se potriveşte! Titlul proiectului: Realizarea unui parteneriat î Fii informat! Alege cariera care ţi se potriveşte! Titlul proiectului: Realizarea unui parteneriat în vederea stabilirii unei Scheme de Garantare pentru Tineri în judeţul Alba INTERVIUL sa te pregatesti.

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

Valorile brandului si valorile oamenilor - cum sa le aliniem?

Valorile brandului si valorile oamenilor - cum sa le aliniem? Valorile brandului si valorile oamenilor - cum sa le aliniem? 13 Sep 2013 de admin [1] Este foarte usor sa spui haide sa aliniem valorile oamenilor nostri cu valorile brandului nostru. E cu atat mai usor

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Creditul pentru nevoi personale Idea::selfie Ghidul Clientului Ce face Idea::selfie pentru tine? Prin creditul de nevoi personale Idea::selfie este simplu sa iti pui planurile in practica: UNA DINTRE CELE

Mai mult

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2_pt_minoritate_ucraineana

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2_pt_minoritate_ucraineana CENTRUL NAŢIONAL DE EVALUARE ŞI EXAMINARE EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2014 Test 2 Limba română pentru elevii de la şcolile şi secţiile cu predare în limba ucraineană Judeţul/sectorul...

Mai mult

a

a CONCURSUL ŞCOLAR NAŢIONAL DE COMPETENŢĂ ŞI PERFORMANŢĂ COMPER EDIŢIA 2011-2012 / ETAPA I LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ, CLASA a III-a Toate subiectele sunt obligatorii. Timpul efectiv de lucru este de 60

Mai mult

CONCURSUL JUDEȚEAN Izvor de gânduri și cuvinte PROBĂ SCRISĂ LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ Ediția I, 25 mai 2019 Clasa a IV-a Numele... Inițiala prenum

CONCURSUL JUDEȚEAN Izvor de gânduri și cuvinte PROBĂ SCRISĂ LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ Ediția I, 25 mai 2019 Clasa a IV-a Numele... Inițiala prenum CONCURSUL JUDEȚEAN Izvor de gânduri și cuvinte PROBĂ SCRISĂ LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ Ediția I, 25 mai 2019 Clasa a IV-a Numele... Inițiala prenumelui tatălui... Prenumele... Școala de proveniență......

Mai mult

Inima mea, sufletul meu: 11 negri mititei

Inima mea, sufletul meu: 11 negri mititei Inima mea, sufletul meu: 11 negri mititei Până să dea gerul, au locuit, tot într-o odaie, la marginea mahalalei Obor, din Călărași. Ea are 36 de ani, el are 38. Și 11 copii. Asta ne amuză: Mă, voi sunteți

Mai mult

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât The Trade Desk Telaria oferă o platformă software complet

Mai mult

Layout 1

Layout 1 Ghid esențial pentru viitoarele mirese RENTROP & STRATON Cuprins Capitolul 1 Să începem: De la vis la realitate 3 Capitolul 2 Primii pași către o nuntă de vis 18 Cum răspândim vestea evenimentului Pe cine

Mai mult

DEZBINARE Pastor Paul Hamilton 1

DEZBINARE Pastor Paul Hamilton 1 DEZBINARE Pastor Paul Hamilton 1 Dezbinare II Samuel 2 şi I Corinteni 12 Pastorul Paul Hamilton Introducere Eu sper că atunci cînd studiaţi Vechiul Testament, studiați mai mult decît doar istoria. Eu sper

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Obiceiuri de utilizare a Smartphone-ului Raport de Cercetare Calitativă Metodologie OBIECTIV Obiectivul principal al acestui studiu a fost acela de a evalua modalitățile în care este utilizat smartphoneul

Mai mult

CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI

CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI www.catalinvasiloiu.ro Ce este Maestrul Zilei? Maestrul Zilei reprezintă punctul de referință cel

Mai mult

Find Love

Find Love Find Love CUM SA AI O RELATIE FERICITA! By Andrada Dan 0 CUM SA AI O RELATIE FERICITA! Un ghid cu 9 Pasi pe care ii aplica femeile care au natural dragoste si o relatie implinita By Andrada Dan Find Love

Mai mult

Viaäç Bucu,ie Dumne9eu Întâlnirea 1 Iubi,e Dumnezeule, spune-mi cine ești DESCOPERIREA LUI DUMNEZEU, CREATOR ȘI TATĂ

Viaäç Bucu,ie Dumne9eu Întâlnirea 1 Iubi,e Dumnezeule, spune-mi cine ești DESCOPERIREA LUI DUMNEZEU, CREATOR ȘI TATĂ Viaäç Bucu,ie Dumne9eu Întâlnirea 1 Iubi,e spune-mi cine ești DESCOPERIREA LUI DUMNEZEU, CREATOR ȘI TATĂ 6 5 4 3 2 1 PREGĂTIREA ÎNTÂLNIRII Tema întâlnirii Dumnezeu vrea sǎ intre în relaţie cu oamenii.

Mai mult

EDC_HRE_VOL_2_ROM.pdf

EDC_HRE_VOL_2_ROM.pdf UNITATEA DE ÎNVĂȚARE 4 CONFLICT Învățământ primar Regulile ajută la rezolvarea conflictelor 4.1. Totul este în regulă! Chiar așa? Ce probleme sau conflicte putem observa în clasa noastră? 4.2. Așa procedăm

Mai mult

FEEDING YOUR DEMONS Copyright 2008 by Tsultrim Allione. All rights reserved. Originally published by Little, Brown and Company 2018 Editura ACT și Pol

FEEDING YOUR DEMONS Copyright 2008 by Tsultrim Allione. All rights reserved. Originally published by Little, Brown and Company 2018 Editura ACT și Pol FEEDING YOUR DEMONS Copyright 2008 by Tsultrim Allione. All rights reserved. Originally published by Little, Brown and Company 2018 Editura ACT și Politon pentru prezenta ediție românească Editura ACT

Mai mult

Cum creștem copii fericiți – Bianca Gai

Cum creștem copii fericiți – Bianca Gai CUM CREȘTEM COPII FERICIȚI Ghid practic cu jocuri și activități simple Bianca Gai La ce ne ajută aceste jocuri? Beneficii pentru copii: creșterea încrederii în sine exprimarea emoțiilor în mod iubitor

Mai mult

Călătorie General General - Esențiale Română Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți

Călătorie General General - Esențiale Română Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți - Esențiale Mă puteți ajuta, vă rog? A cere ajutor Vorbiți în engleză? Întreabă dacă vorbește cineva engleză Vorbiți _(limba)_? A întreba dacă o persoană vorbește o anumită limbă Nu vorbesc _(limba)_.

Mai mult

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Adaptat timpului, dar ancorat pe stâncă CINE SUNTEM NOI?...cei care credem că fiecare copil și tânar este important și valoros în ochii Lui Dumnezeu... "Încredințează-ți

Mai mult

Mic dejun la Tiffany - Truman Capote

Mic dejun la Tiffany - Truman Capote 98 Truman Capote Câteva drumuri suplimentare la toaletă ca să mă pudrez, zise ea ridicând din umeri. Promite mi totuşi ceva. Promite mi că n o să închizi niciodată o pasăre vie în ea. Am vrut s o sărut,

Mai mult

PROIECT DIDACTIC Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Slatina CLASA: a VII -a A DATA: DISCIPLINA: Consiliere şi Orientare PROFESOR: IORDACHE VIOLETA Motiva

PROIECT DIDACTIC Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Slatina CLASA: a VII -a A DATA: DISCIPLINA: Consiliere şi Orientare PROFESOR: IORDACHE VIOLETA Motiva PROIECT DIDACTIC Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Slatina CLASA: a VII -a A DATA: DISCIPLINA: Consiliere şi Orientare PROFESOR: IORDACHE VIOLETA Motivaţia :,,Relaţiile de orice fel sunt ca nisipul pe care-l

Mai mult

Cum abordează retailul noua generație de antreprenori?

Cum abordează retailul noua generație de antreprenori? Cum abordează retailul noua generație de antreprenori? 27 Jul 2016 de Alina Dragomir [1] [2] [3] Pagina 1 din 7 [4] [5] [6] [7] [8] Pagina 2 din 7 [9] Modern, diferit și relaxat ar fi răspunsul, dacă ne

Mai mult

Sa poti zambi atunci cand suferi

Sa poti zambi atunci cand suferi Derulare automată Carte cu acompaniament muzical 11 Să poţi zâmbi atunci când suferi (Aforisme de viaţă) Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României SMARANDACHE, FLORENTIN Să poţi zâmbi atunci când

Mai mult

Ce linii trasează L’Oréal pentru divizia de mass-market

Ce linii trasează L’Oréal pentru divizia de mass-market Ce linii trasează L Oréal pentru divizia de mass-market 18 Jun 2018 de Alina Stan [1] Divizia de mass-market a L Oréal, cea mai importantă linie de business a producătorului francez de cosmetice pe piața

Mai mult

Kaufland, pariu de 200 de milioane de euro pe creștere în 2018

Kaufland, pariu de 200 de milioane de euro pe creștere în 2018 Kaufland, pariu de 200 de milioane de euro pe creștere în 2018 26 Jan 2018 de Alina Stan [1] Cursa anului 2018 pentru retaileri nu pare a fi lipsită de obstacole. Cu toate acestea, Marco Hößl, CEO-ul Kaufland

Mai mult

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_1

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_1 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2018 LIMBA ROMÂNĂ Test 1 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2018 Pagina 1 din 10

Mai mult

Nawaf Salameh, Alexandrion: „Businessul înseamnă în primul rând implicare”

Nawaf Salameh, Alexandrion: „Businessul înseamnă în primul rând implicare” Nawaf Salameh, Alexandrion: Businessul înseamnă în primul rând implicare 25 Sep 2015 de Alina Dragomir [1] Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România, este unul dintre puținii antreprenori

Mai mult

Collaboration

Collaboration Colaborarea Pentru îmbunătățirea învățării Colaborare? Zidind împreună Lucrând împreună Gândind împreună Crescând împreună Crescând Colaborare împreună Gândind Lucrând Zidind Relații Care este elementul

Mai mult