SCOALA GIMNAZIALA MOTCA JUD. IASI NR.232/ Raport de activitate Comisia pentru proiecte și programe educative şcolare şi extraşcolare Semestr

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "SCOALA GIMNAZIALA MOTCA JUD. IASI NR.232/ Raport de activitate Comisia pentru proiecte și programe educative şcolare şi extraşcolare Semestr"

Transcriere

1 SCOALA GIMNAZIALA MOTCA JUD. IASI NR.232/ Raport de activitate Comisia pentru proiecte și programe educative şcolare şi extraşcolare Semestrul I An școlar Activitatea educativă colară i extra colară desfă urată în Școala Gimnazială Motca pe parcursul semestrului I al anului colar a avut în vedere îmbunătăţirea calităţii educaţiei oferite prin realizarea următoarelor obiective: creşterea gradului de implicare a elevilor la luarea deciziilor pentru buna desfă urare a activității instructiv-educativă în şcoală; educarea elevilor pentru cetăţenie activă şi dezvoltarea competenţelor pentru viaţă; îmbunătăţirea eficacităţii educaţionale; dezvoltarea învăţământului incluziv; prevenirea abandonului şcolar; promovarea imaginii colii în comunitate; valorificarea timpului liber al elevilor, din punct de vedere educaţional; valorificarea experienţelor de viaţă ale elevilor, prin cadrul mai flexibil şi mai deschis şi prin diversificarea mediilor de învăţare cotidiene; afirmarea, într-un cadru de exersare şi de cultivare a diferitelor înclinaţii, aptitudini şi capacităţi, de manifestare a spiritului antreprenorial, a talentelor în artă, cultură, muzică, sport, pictură, IT ; îmbinarea utilului (îmbogăţirea cunoştinţelor, antrenarea în activităţi de studiu, ilustrarea interdisciplinarităţii ) cu plăcutul ( a fi împreună, a vedea lucruri noi, a schimba impresii, a avea amintiri comune); stimularea interesului elevilor şi a cadrelor didactice de a se implica în proiecte şi programe educative curriculare, extraşcolare şi extracurriculare. Activitățile extrașcolare planificate în acest semestru au vizat implicarea unui număr cât mai mare de elevi cu participarea la diverse activități organizate în coală cât i în afara ei. Nr. Activități Termen Responsabili Parteneri crt 1. Ziua Europeana a Limbilor Diversitate lingvistica in context european Prof. Olariu Alina septembrie Prof.Ciocoiu Alina Ziua Mondială a Educaţiei 5 Cu drag, dascalului meu! octombrie Director, Consilier educativ, diriginții, învățătorii, educatorii 3. Ziua Mondiala a Alimentatiei Copiii si alimentatia sanatoasa 16 octombrie Prof de biologie si geografie

2 4. Ziua Internationala a Marii Negre- Marea Neagra-pod 31octombrie Profesorii de biologie si de geografie intre civilizatii Profesorii de limba octombrie engleza, invatatorii, Halloween- Sarbatoarea dovlecilor luminosi 6. Tolerantei Stop violentei!da tolerantei 7. Dirigintii claselor VVIII 17 noiembrie nocive ale fumatului! Ziua Universala a Drepturilor 20 Copilului 9. noiembrie Ziua Nationala fara tutun Informeaza-te despre efectele Ziua Internationala a educatorii noiembrie diriginții, învățătorii, educatorii diriginții, învățătorii, educatorii Tu iti cunosti drepturile? Ziua Naţională a României 29 Profesorii de istorie, Unire-n cuget si-n simtiri noiembrie învățătorii, educatorii Craciunul-darul bucuriei Dor de Eminescu 23 dec. Consilierul educativ diriginții, învățătorii 15 ianuarie Profesorii de limba 2017 romana, invatatorii, educatorii 12. Ziua Unirii Principatelor Să cinstim istoria patriei! ianuarie Profesorii de istorie, 2017 învățătorii, educatorii Ziua Internationala a 30 ianuarie nonviolentei in scoala 2017 Dirigintii claselor V-VIII Spune NU violentei! Diversitate lingvistica in context european activitate prilejuită de sărbătorirea Zilei europene a limbilor străine. Activitatea a constat în prezentarea unor materiale video referitoare la diversitatea lingvistică a Europei, un concurs de întrebări i răspunsuri privind limbile străine vorbite în Europa i realizarea unui poster cu cuvinte de salut scrise în limbile respective.

3 Cu drag, dascalului meu! - Ca în fiecare an, pe 5 octombrie sunt sărbătoriți dascalii, oamenii care lefuiesc destine i luminează drumul elevilor pentru a le fi viața mai u oară în viitor.într-o zi specială de toamnă, elevii colii Motca au răspuns, s-au implicat i au arătat cât de mult contează oamenii care vin în fața lor, să le împărtă ească din propria lumină: au scris mesaje de mulțumire, au lansat gânduri frumoase în baloane colorate, au cântat, au desenat i au ecologizat pentru ca SCOALA sa fie frumoasa, voioasa si sa-i astepte mereu cu drag.elevii colii Motca au participat activ la activitățile nonformale propuse, pentru cadrele didactice, cărora le-au fost dedicate mesaje i urări frumoase, au desenat coala i profesorii lor dragi, sub sloganul: Cu drag, dascalului meu! i pentru că educația presupune implicare i responsabilizare, elevii claselor VI-VII au iesit in curtea scolii si au ecologizat perimetrul acesteia. Lansarea baloanelor colorate cu mesaje i gânduri bune cadrelor didactice a fost un moment realizat sincron cu alte coli din județ, la ora 12.Obiectivele propuse pentru a marca Ziua Educației prin activități extrascolare au fost: identificarea efectelor benefice pe care le poate avea educația asupra copiilor; realizarea unor lucrări artistice/desene pe tema educației; promovarea

4 valorilor culturale autentice prin port, dans i cântec; consolidarea relației elev-profesor, profesor-părinte; promovarea imaginii colii în cadrul comunității. Pe 16 octombrie, elevii claselor a-viii-a A si B au desfăşurat activitatea educativa cu tema Copiii si alimentatia sanatoasa. Elevii au primit un chestionar ce cuprinde o serie de intrebari referitoare la modul de alimentatie; completeaza chestionarul, raspund oral la intrebari, argumenteaza si motiveaza raspunsurile; profesorul prezinta in fata clasei un referat ce cuprinde informatii despre principalele grupe de alimente, factorii nutritivi indispensabili si legile unei alimentatii sanatoase. Pe baza informatiilor primite, elevii, grupati pe echipe, au realizat colaje si panouri in care va fi reprezentata piramida unei alimentatii sanatoase. Lucrarile realizate au fost expuse in scoala.a fost premiata cea mai frumoasa si mai reusita lucrare

5 Cu ocazia sărbatorii de Halloween, celebrata in fiecare an la 31 octombrie, elevii clasei a IV-a A si a VII-a B au participat cu entuziasm la diverse activitati legate de aceasta zi, unde si-au putut dovedi indemanarea, creativitatea si bunul gust. Asfel, elevii clasei a IV-a, sub indrumarea prof. Ciocoiu Alina au prezentat Carnavalul costumelor de Halloween, fiecare descriindu-si costumatia in cel mai haios mod. La carnaval au venit pisicuțe, măscărici, lilieci i bostănei deghizați, cu zâmbete i bucurie pe chipurile lor dragalase.elevii clasei a VII-a B au pictat si au realizat desene, care de care mai haioase, ce au fost expuse la panoul clasei, dovedindu-si calitatile lor artistice.prin aceste tipuri de activitati, elevii sunt provocați să- i dezvolte abilități de lucru în echipă, să comunice mai mult, să se joace, să învețe lucruri noi prin joc, iar produsele muncii lor să fie vizibile.toti elevii participanti la activitate au primit diplome, fie pentru cele mai infricosatoare costume prezentate, fie pentru cele mai frumoase desene.

6 Pe 31 octombrie, elevii claselor a-viii-a A si B au desfăşurat activitatea educativa cu tema Ziua Internationala a Marii Negre. Elevii au prezentat in fata clasei materiale pregatite din timp pentru aceasta ora, ce contin informatii, curiozitati si lucruri nestiute despre Marea Neagra.Acestia au primit un chestionar ce cuprinde o serie de intrebari referitoare la Marea Neagra; au raspuns la chestionar, sub indrumarea dnei prof. de biologie Dobreanu Laura dar si a dnei prof de geografie Isache Mihaela, au argumentat si motivat raspunsurile; elevii, grupati pe echipe, au prezentt colajele si panourile realizate special pentru aceasta ora, avand ca tema principala Marea Neagra.Lucrarile realizate au fost expuse in scoala; A fost premiata cea mai frumoasa si mai reusita lucrare, realizata de elevul Matasaru Tavi, cl.a VIII-a A.

7 Ziua Internationala a Tolerantei a fost sarbatorita si la scoala noastra, de catre elevii claselor V-VIII. Domnii profesori au prezentat principiile democratice in relatiile cu ceilalti, metode de imbunatatire a relatiilor intre elevi- profesori, parinti, crearea unor alternative positive pentru rezolvarea conflictelor. Elevii au realizat afise cu mesaje pentru tolerant si combaterea violentei.

8 Ziua Nationala fara Tutun, sub titlul Informeaza-te despre efectele nocive ale fumatului! in care elevii claselor V-VIII, sub indrumarea profesorilor diriginti, au realizat un mars antifumat prin localitatea Motca. Elevii au confectionat pancarde, au realizat afise si au strigat sloganuri pe aceasta tema, dorindu-se constientizarea de catre acestia a riscurilor la care se expun prin inhalarea fumului de tigara, cunoasterea, respectarea si incurajarea elevilor de a-si solicita dreptul la un aer curat, fara fum de tigara.

9 Ziua Internationala a Drepturilor Copilului a fost celebrate de elevii claselor a VIII-a A si B, sub indrumarea doamnelor profesoare, Ungureanu Teodora si Dobreanu Laura. Elevii au vizionat un material PPT, cu drepturile si obligatiile pe care le au copiii; au completat apoi postit-uri, urmarindu-se dobandirea unui comportament civilizat bazat pe respectarea drepturilor fiecarui individ si indeplinirea responsabilitatilor. Unire-n cuget si-n simtiri - activitate desfasurata cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei- a urmărit cunoaşterea unor elemente de istorie, geografie, religie care definesc portretul spiritual al poporului român i stimularea dorinţei de cunoaştere a realizărilor strămoşilor noştri şi mândria faţă de trecutul istoric al acestor meleaguri şi oameni.

10 Craciunul- darul bucuriei - prescolarii si elevii au organizat diverse activitati culturalartistice pe tema nasterii Domnului.

11 Dor de Eminescu - activitate desfasurata in data de 16 ianuarie a constat în organizarea de acţiuni comune claselor primare si gimnaziale, în vederea sărbătoririi naşterii marelui poet şi cunoaşterii literaturii eminsciene prin realizarea unor legături amicale între elevii claselor primare si gimnaziale folosind diverse metode de comunicare, pentru un constructiv schimb cultural şi omagial. Hai sa dam mana cu mana! - au avut loc manifestări educativ-culturale prilejuite de Mica Unire, elevii claselor gimnaziale au interpretat si dansat Hora Unirii i au dezbatut mesajele istorice/educative ale textelor lecturate. Această activitate a avut ca obiectiv general, dezvoltarea spiritului civic, a sentimentului naţional şi patriotic în rândul elevilor.

12 In data de 30 ianuarie 2017, elevii de gimnaziu au realizat un panou cu tema Spune NU violentei! cu ocazia Zilei Internationale a Non- Violentei in Scoala, activitate desfasurata în parteneriat cu Politia Motca,ce a permis vizionarea de filme educative, demonstrații practice, ce au asigurat familiarizarea elevilor cu tipurile de violență, cauzele i efectele violenței, însu irea unor modalități de combatere i prevenire a actelor de violență.

13 În semestrul I, la Școala Gimnazială Motca s-au desfă urat următoarele proiecte: Proiectul educational,, Săptămâna fructelor si legumelor donate, proiect desfă urat în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), coordonat de profesor Dobreanu Laura, în colaborare cu prof. Isache Mihaela,, care au inițiat colectarea de alimente, legume i fructe, ce au fost donate unor familii nevoia e. Proiectul educațional Impreuna pentru pace, in Saptamana Educatiei Globale(14-20 noiembrie ), in cadrul caruia s-au desfasurat o serie de activitati ce au vizat reducerea discriminarii de orice tip, realizarea integrarii sociale, constientizarea provocarilor globale referitoare la pacea pe pamant: Daca in tara e pace,, Semne si simboluri ale pacii, Educatie pentru pace, Pacea noastra, linistea sufletului nostru, Pacea-libertatea fara griji, Mesajul meu de pace, Mesajul pacii- culoarea alba, O fapta generoasa de E.de Amicis.La acest proiect au participat elevi din clasele IV-VIII, coordonati de profesori si diriginti.

14

15 In data de 11 noiembrie, mai multi elevi de la clasele V-VIII au participat la Proiectul de Voluntariat Vreau sa ajut!, in parteneriat cu Scoala Speciala Pascani, sub indrumarea doamnei profesor Mihalachi Elena. In cadrul acestui proiect au fost desfasurate mai multe activitati, dintre care: Fructele toamnei, un concurs de ghicitori si desene, unde s-au obtinut diplome de participare; Ghetuta lui Mos Nicolae. Si in acest semestru, elevii scolii noastre au participat la o serie de concursuri judetene interjudetene, nationale si regionale, cuprinse in Calendarul Activitatilor Educative: -Concursul Judetean: Fii constient, drogurile iti opresc zborul! -prof. Olariu Alina, prof. Isache Mihaela; -Concursul Interjudetean: Lasa-mi toamna, florile!-prof.olariu Alina, prof. Isache Mihaela, prof.spiridonica Adriana, prof. Dobreanu Laura; -Concursul Judetean: Obiceiuri si traditii la romani -prof. Olariu Alina; -Concursul National de Creatie Plastica: Arta-intre talent si daruire - prof. Olariu Alina, prof. Isache Mihaela, prof. Boboc Laura, prof. Costea Claudia. -Concursul Regional Jurnalul exploratorului istet, parte integranta a proiectului interdisciplinar Discovery, inscris in CAER, pozitia 961. Director, Prof.Bors Vasilica- Carmen Consilier educativ, prof. Isache Mihaela

16

Graficul activitatilor educative Sem.I-II CNER

Graficul activitatilor educative Sem.I-II  CNER Colegiul Naţional «Emil Racoviţă» Şos.Mihai Bravu 169, sector2, Bucureşti Tel/fax 021.3217092, E-mail:cneracovita@gmail.com www.colegiulracovita.ro Aprobat în Consiliul Profesoral 09.10. şi de Administraţie

Mai mult

LICEUL TEORETIC CAROL I FETEŞTI Nr. Crt. 1. DENUMIREA ACTIVITATII EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢI

LICEUL TEORETIC CAROL I FETEŞTI Nr. Crt. 1. DENUMIREA ACTIVITATII EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢI 1. EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOLARE ŞI EXTRAŞCOLARE AN ŞCOLAR ACTIVITATI PROPUSE LA NIVELUL INTREGII COMISII CONSILIERE SI ORIENTARE

Mai mult

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod. 440031 www.ctbratianusm.ro e-mail: secretariat_bratianu@yahoo.com Tel: 0261 / 734670; Tel /Fax: 0261 / 768935 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

Model de Curriculum Vitae European

Model de Curriculum Vitae European Curriculum Vitae Model European INFORMAŢII PERSONALE Nume Prenume Adresă Telefon Fax E-mail Naţionalitate Data naşterii GEORNOIU ELENA-DANIELA Localitatea BUNESTI, Jud. Vâlcea Cod poştal 247075 0747370743

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN VASLUI PRIMARIA MUNICIPIULUI VASLUI

INSPECTORATUL ŞCOLAR  JUDEŢEAN VASLUI PRIMARIA MUNICIPIULUI VASLUI GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 17, VASLUI CONCURS LOCAL Ș I JUDEȚ EAN DE CREAŢIE ARTISTICO-PLASTICĂ,,Din culori ivim o lume eco ORGANIZATOR: Ediţia a III-a, an ș colar 2018-2019 aprobat în CAER 2019,

Mai mult

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1 Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1. Săptămâna 1 5 aprilie 2013 va fi dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit Să știi

Mai mult

Microsoft Word - Pascale Evdochia_Sa nu uitam limba stramoseasca.docx

Microsoft Word - Pascale Evdochia_Sa nu uitam limba stramoseasca.docx Programa de opțional pentru grădiniță SĂ NU UITĂM LIMBA STRĂMOŞEASCĂ ARGUMENT Ruşii lipoveni, avându-şi originile în Rusia, fac parte din diaspora rusă europeană şi utilizează drept limbă de comunicare

Mai mult

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar 2015 2016 În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/ Nr. 101/ PLAN OP

MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/ Nr. 101/ PLAN OP MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/714296 E-mail: scoalastrunga@yahoo.com Nr. 101/05.03.2019 PLAN OPERAŢIONAL An şcolar 2018-2019 Semestrul al II-lea STRUNGA

Mai mult

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul educației nonformale în activitatea de învățare și influența

Mai mult

ŞC

ŞC MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,IORGU IORDAN,, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 125, Municipiul Tecuci, Judeţ ul Galaţi, cod 805300 Tel. 0236-815796; Fax. 0236 815796 Email scoalaiorguiordan@yahoo.com,

Mai mult

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN Ediţia a VI - a, Craiova, 14 15 decembrie 2017 Concursul Interjudețean Noël dans le monde francophone este organizat de către Colegiul

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BROȘTENI Comuna Broșteni; Județul Mehedinți O activitate de succes însăptămâna Școala Altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! Conc

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BROȘTENI Comuna Broșteni; Județul Mehedinți O activitate de succes însăptămâna Școala Altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! Conc O activitate de succes însăptămâna Școala Altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! Concurs culinar MasterChef Junior ediția a IV-a 16 aprilie 2019 Domeniul educativ: Abilități de viață Coordonator activitate,

Mai mult

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino Târgovişte Adresa: Târgovişte, strada George Cair, nr.3, judeţul Damboviţa Telefon/Fax: (0372)

Mai mult

PARTENERI: CONCURS JUDEŢEAN DE CREAŢIE PLASTICĂ Minte sănătoasă în corp sănătos! Ediția a V-a, 2019 ORGANIZATOR: ŞCOALA GIMNAZIALĂ EPISCOP IACOV ANTON

PARTENERI: CONCURS JUDEŢEAN DE CREAŢIE PLASTICĂ Minte sănătoasă în corp sănătos! Ediția a V-a, 2019 ORGANIZATOR: ŞCOALA GIMNAZIALĂ EPISCOP IACOV ANTON PARTENERI: CONCURS JUDEŢEAN DE CREAŢIE PLASTICĂ Minte sănătoasă în corp sănătos! Ediția a V-a, 2019 ORGANIZATOR: ŞCOALA GIMNAZIALĂ EPISCOP IACOV ANTONOVICI BÂRLAD INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN VASLUI CASA

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

Microsoft Word - S E G

Microsoft Word - S E G SĂPTĂMÂNA EDUCAȚIEI GLOBALE 19-23 NOIEMBRIE 2018 TEMA : Lumea se schimbă. Noi? Ciclul primar, Școala Gimnazială Surdila Greci Activitatea Descrierea activității Data Responsabil 1 Săptămâna educației globale-

Mai mult

CONCURS JUDEȚEAN INTERCULTURAL DE ISTORIA RROMILOR DE LA ROBIE LA LIBERTATE REGULAMENT 20 FEBRUARIE 2017 NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM DEPĂŞI PREJUDECĂŢILE!

CONCURS JUDEȚEAN INTERCULTURAL DE ISTORIA RROMILOR DE LA ROBIE LA LIBERTATE REGULAMENT 20 FEBRUARIE 2017 NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM DEPĂŞI PREJUDECĂŢILE! CONCURS JUDEȚEAN INTERCULTURAL DE ISTORIA RROMILOR DE LA ROBIE LA LIBERTATE REGULAMENT 20 FEBRUARIE 2017 NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM DEPĂŞI PREJUDECĂŢILE! ARGUMENT Istoria și tradițiile rromilor se studiază la

Mai mult

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profesorilor din ţară, cât şi celor din comunităţilor româneşti

Mai mult

ŞCOALA CU CLASELE I-VIII

ŞCOALA CU CLASELE I-VIII 1. PROIECTARE PLANUL MANAGERIAL AL COMISIEI DIRIGINŢILOR ANUL ŞCOLAR 2014/2015 1 Asigurarea cadrului legislativ specific activităţii educative şcolare şi extraşcolare 2 Asigurarea eficienţei proiectării

Mai mult

Microsoft Word - Proiect LeAF Nica Dorina

Microsoft Word - Proiect LeAF Nica Dorina Grădiniţa cu P.P. Dumbrava minunată Str. Libertăţii nr. 76 Tulcea Tel : 0240531677, Fax : 0240514976 E-mail: gradinita19tl@yahoo.com Aprobat C.A.... PROGRAMUL MONDIAL LeAF SĂ ÎNVĂŢĂM DESPRE PĂDURE PROIECT

Mai mult

Microsoft Word - Proiect_educativ_Lasati_copiii_sa_vina_la_Mine!.docx

Microsoft Word - Proiect_educativ_Lasati_copiii_sa_vina_la_Mine!.docx CASA CORPULUI DIDACTIC TELEORMAN Strada Carpati nr. 15; Alexandria, cod: 140059 TEL: 0247/315636; FAX: 0247/315636 E-mail: ccd_tr@yahoo.com MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PROIECT EDUCATIV REGIONAL Lăsaţi

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Activitatea educativă la sfârşitul semestrului I 2009-2010 Material întocmit de consilier educativ Greta Airinei Mulţumesc tuturor colegilor care au trimis fotografii şi materiale pentru promovarea imaginii

Mai mult

R O M Â N I A JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL BRAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A NR. 12/2018 privind aprobarea Programului principalelor manifestări

R O M Â N I A JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL BRAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A NR. 12/2018 privind aprobarea Programului principalelor manifestări R O M Â N I A JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL BRAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A NR. 12/2018 privind aprobarea Programului principalelor manifestări cultural educative, artistice şi sportive pe teme prestabilite,

Mai mult

Ministerul Educaţiei şi Cercetării

Ministerul Educaţiei şi Cercetării INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DOLJ ŞCOALA CU CLASELE I-VIII BUCOVĂŢ CONCURS JUDEŢEAN DE ŞTIINŢE ROBERT BROWN Formular de aplicaţie proiect educativ judeţean Avizat, A. INFORMAȚII DESPRE APLICANT Insp.

Mai mult

Microsoft Word - 10-TufaTincuta-Universul_culorilor_pascale.doc

Microsoft Word - 10-TufaTincuta-Universul_culorilor_pascale.doc -Proiect educaţional Coordonator Prof. Pentru înv. primar TUFĂ TINCUŢA ARGUMENT Motto: În fond, cultura este, sau ar trebui să fie, o anumită formă de a iubi lumea şi de a spera (Octavian Paler) Bucuriile

Mai mult

UNITATEA ŞCOLARĂ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ SFÂNTUL DUMITRU CRAIOVA Prof. coordonatori: PUNGĂ CARMEN ELVIRA și TOBESCU GABRIELA PROGRAMUL ECO-SCHOOLS PROIECTU

UNITATEA ŞCOLARĂ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ SFÂNTUL DUMITRU CRAIOVA Prof. coordonatori: PUNGĂ CARMEN ELVIRA și TOBESCU GABRIELA PROGRAMUL ECO-SCHOOLS PROIECTU UNITATEA ŞCOLARĂ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ SFÂNTUL DUMITRU CRAIOVA Prof. coordonatori: PUNGĂ CARMEN ELVIRA și TOBESCU GABRIELA PROGRAMUL ECO-SCHOOLS PROIECTUL MANÂNCĂ RESPONSABIL! - - PLANUL DE ACŢIUNE Domeniul:

Mai mult

Proiect aprobat în CAER Nr /2/ Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457

Proiect aprobat în CAER Nr /2/ Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457 Proiect aprobat în CAER Nr. 24986/2/22.01.2018 Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457 Argument Arta îl aduce pe om mai aproape de frumos, îi oferă posibilitatea să creeze frumosul, să-l descopere

Mai mult

Argument: Interesul vădit al elevilor pentru Sistemul nostru solar și alcătuirea lui ne-a determinat în scrierea și implementarea acestui proiect educ

Argument: Interesul vădit al elevilor pentru Sistemul nostru solar și alcătuirea lui ne-a determinat în scrierea și implementarea acestui proiect educ Argument: Interesul vădit al elevilor pentru Sistemul nostru solar și alcătuirea lui ne-a determinat în scrierea și implementarea acestui proiect educațional. Curizitatea copiilor în ceea ce privește Planeta

Mai mult

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana Zaharia 1 Proiect Bătrânii şi copiii vârste în dialog

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Olteanu Delia VECHIME

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Olteanu Delia VECHIME RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR 2016-2017 UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Olteanu Delia VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 12 ani GRAD DIDACTIC: Grad didactic II

Mai mult

Microsoft Word - PROGRAM GEW ISJ Buzau

Microsoft Word - PROGRAM GEW ISJ Buzau PROGRAM SAPTAMANA EDUCATIEI GLOBALE 2011 12 20 noiembrie BUZAU ROMANIA TEMA : Atitudine pentru lumea noastra Argument Saptamana Educatiei Globale este un eveniment european care motiveaza elevi, profesori,

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR Semestrul I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Găgeatu M

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR Semestrul I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Găgeatu M RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR 2017-2018 Semestrul I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Găgeatu Maria VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 39 de ani GRAD DIDACTIC: Gradul

Mai mult

Microsoft Word - plan managerial GPN.docx

Microsoft Word - plan managerial GPN.docx SCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE SILASI BECLEAN P-ța. Libertăţii, nr. 19 Tel: 0263343129 http://www.scoalagrigoresilasi.ro Fax: 0263343734 e-mail: scoalagrigoresilasi@yahoo.com Nr. 2940 / 25.102018 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last Profilul formatorului secolului XXI Prezentul document este un rezumat al studiului de cercetare O1 - Profilul formatorului secolului XXI Pentru a defini profilul formatorilor VET, cercetarea a analizat

Mai mult

* NOTE

* NOTE M ODEL DE CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMAŢII PERSONALE Nume MATEI CLAUDIA Adresă Str. Mărăşeşti, nr. 44, Craiova, Dolj Telefon 0749166081 Fax E-mail claudia_matei74@yahoo.ro Naţionalitate Română Data

Mai mult

Fighting discrimination through art activities

Fighting discrimination through art activities Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei Teatru Forum și Media advocacy factori ai schimbării atitudinii comunității față de persoanele cu dizabilități Lina Malcoci Manager comunicare Keystone

Mai mult

PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Direct

PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Direct PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă 2012-2017 Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Director, prof. IULIANA NEACŞU Secretara MIRELA TUDOR Prof.înv.primar

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Consilierea şcolară Cojanu Elena Expert Educarea/Consilierea grupului ţintă Şcoala cu clasele I-VIII nr. 12, Buzău Motto: Omul îşi poate lua cunoştinţele numai de la om. Aşa, bazinul se umple cu apă, focul

Mai mult

” Olăritul-meșteșug tradiţional, dar cu aplicabilitate în viaţa de zi cu zi”

” Olăritul-meșteșug tradiţional, dar cu aplicabilitate în viaţa de zi cu zi” Pas cu pas spre viața activă-vizită la Politehnica București Numele și adresa unității de învățământ:liceul Teoretic Petru Cercel, Târgoviște, str. lt. Pârvan Popescu, nr.94, județul Dâmbovița; Nivelul

Mai mult

Scoala Profesionala Braesti, jud. Iasi PROIECT EDUCATIV CENTENARUL MARII UNIRI 01 DECEMBRIE 2018 Motto:,, Marea Unire din 1918 a fost si ramane pagina

Scoala Profesionala Braesti, jud. Iasi PROIECT EDUCATIV CENTENARUL MARII UNIRI 01 DECEMBRIE 2018 Motto:,, Marea Unire din 1918 a fost si ramane pagina Scoala Profesionala Braesti, jud. Iasi PROIECT EDUCATIV CENTENARUL MARII UNIRI 01 DECEMBRIE 2018 Motto:,, Marea Unire din 1918 a fost si ramane pagina cea mai sublima a istoriei romanesti.,, Florin Constantiniu

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SIBIU Str. Spartacus, nr Tel REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SIBIU Str. Spartacus, nr Tel REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SIBIU Str. Spartacus, nr. 4-6 email: sc4sb.@yahoo.com Tel. +40269253595 REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR Geo S.L.I.M. ediția a IV-a 06 aprilie 2019 înscris

Mai mult

PROIECT DIDACTIC Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Slatina CLASA: a VII -a A DATA: DISCIPLINA: Consiliere şi Orientare PROFESOR: IORDACHE VIOLETA Motiva

PROIECT DIDACTIC Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Slatina CLASA: a VII -a A DATA: DISCIPLINA: Consiliere şi Orientare PROFESOR: IORDACHE VIOLETA Motiva PROIECT DIDACTIC Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Slatina CLASA: a VII -a A DATA: DISCIPLINA: Consiliere şi Orientare PROFESOR: IORDACHE VIOLETA Motivaţia :,,Relaţiile de orice fel sunt ca nisipul pe care-l

Mai mult

Program de activitate pe semestrul I

Program de activitate pe semestrul I PROGRAM DE ACTIVITŢI - SEMESTRUL I an şcolar 2017-2018 I. CURRICULUM Nr. 2436 din 11.10.2017 Cunoaşterea şi aplicarea documentelor de politică educaţională; Stabilirea ofertei curriculare în funcţie de

Mai mult

Noiembrie-decembrie 2015 Să continuăm călătoria noastră în ACEAFNE... La întorcerea din reuniunea din Portugalia, profesor Zepişi Simona a realizat o

Noiembrie-decembrie 2015 Să continuăm călătoria noastră în ACEAFNE... La întorcerea din reuniunea din Portugalia, profesor Zepişi Simona a realizat o Noiembrie-decembrie 2015 Să continuăm călătoria noastră în ACEAFNE... La întorcerea din reuniunea din Portugalia, profesor Zepişi Simona a realizat o prezentare a acestei întâlniri, care poate fi vizualizată

Mai mult

Microsoft Word - grafic ore consiliere elevi si parinti PRIMAR PRESCOLAR GIMNAZIU

Microsoft Word - grafic ore consiliere elevi si parinti PRIMAR PRESCOLAR GIMNAZIU GRAFICUL ACTIVITATII DE CONSILIERE ȘI ORIENTARE A PREȘCOLARILOR Grădinița cu program normal SURDILA GRECI MIXTĂ Zilnic 8,00-13,00 1 MIXTĂ Zilnic 8,00-9,00 și 12,30-13,00 PLANIFICAREA LECTORATELOR CU PĂRINȚII

Mai mult

Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PEN

Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PEN Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: 023855942E-mail: scoalagimnazialamerei@gmail.com RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PENTRU CURRICULUM SEMESTRUL I AN ȘCOLAR 2018-2019 La nivelul

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, , Craiova Telefon 0351 / ; 0351 / Fax 0351 /

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, , Craiova Telefon 0351 / ; 0351 / Fax 0351 / LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, 200440, Craiova Telefon 0351 / 170323; 0351 / 170343Fax 0351 / 170323 E-mail demetrescucv2004@yahoo.com Web www.liceulautocraiova.ro PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 SUPLACU DE BARCĂU - ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE NR. CRT. DENUMIREA ACTIVITĂŢII DATA LOCUL DE DESFĂŞURARE RESPONSABILI MEN

LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 SUPLACU DE BARCĂU - ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE NR. CRT. DENUMIREA ACTIVITĂŢII DATA LOCUL DE DESFĂŞURARE RESPONSABILI MEN NR. CRT. DENUMIREA ACTIVITĂŢII DATA LOCUL DE DESFĂŞURARE RESPONSABILI MENŢIUNI 1. Deschiderea anului şcolar 2018-2019 2. Ziua nationala a curateniei cu Let s do it Romania 10.09.2018 Platou Curtea şcolii

Mai mult

Fisa lunara Scoala pentru valori autentice noiembrie

Fisa lunara Scoala pentru valori  autentice  noiembrie FIŞĂ LUNARĂ DE ACTIVITĂȚI ÎN CADRUL PROIECTULUI ȘCOALA PENTRU VALORI AUTENTICE, AN ȘCOLAR 2018-2019 1. Titlul simbolic al lunii pentru care au fost desfășurate activităţile: SĂNĂTATE ȘI MIȘCARE 2. Nr.

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA PODARI GRADINITA BALTA VERDE Proiect educational Petrecere de Halloween DIRECTOR, PROF. ANDREESCU MARILENA RESPONSABIL, Prof.inv.pre

SCOALA GIMNAZIALA PODARI GRADINITA BALTA VERDE Proiect educational Petrecere de Halloween DIRECTOR, PROF. ANDREESCU MARILENA RESPONSABIL, Prof.inv.pre SCOALA GIMNAZIALA PODARI GRADINITA BALTA VERDE Proiect educational Petrecere de Halloween DIRECTOR, PROF. ANDREESCU MARILENA RESPONSABIL, Prof.inv.prescolar.- NEDELCU-VINATORU AURELIA 28 - OCTOMBRIE -2016

Mai mult

R O M Â N I A JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL BRAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A NR. 4/2019 privind aprobarea Programului principalelor manifestări c

R O M Â N I A JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL BRAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A NR. 4/2019 privind aprobarea Programului principalelor manifestări c R O M Â N I A JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL BRAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A NR. 4/2019 privind aprobarea Programului principalelor manifestări cultural educative, artistice şi sportive pe teme prestabilite,

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal ... din... Aprobat în Consiliul de administrație Din... Prezentat în Consiliul profesoral Din... Plan managerial semestrial prof. DAN INGRID DIRECTOR ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEȘTI Anul şcolar - 2019 I. CURRICULUM

Mai mult

Microsoft Word - analiza_institutionala.doc

Microsoft Word - analiza_institutionala.doc 1 Liceul tehnologic,,mihai EMINESCU Slobozia 920024, Judeţ Ialomiţa PROCEDURA OPERAŢIONALĂ ANALIZĂ INSTITUŢIONALĂ COD: PO 1.03 Data elaborării: 15.04.2013 Elaborat Profesor: Dumitru Elena Semnătura: Verificat

Mai mult

Nr. 2198/ Aprobat în Consiliul de Administraţie din data de PROGRAMUL ŞCOLII GIMNAZIALE MIRCEA ELIADE ÎN SĂPTĂMÂNA 30 OCTOMBRIE 0

Nr. 2198/ Aprobat în Consiliul de Administraţie din data de PROGRAMUL ŞCOLII GIMNAZIALE MIRCEA ELIADE ÎN SĂPTĂMÂNA 30 OCTOMBRIE 0 Nr. 2198/26.10.2017 Aprobat în Consiliul de Administraţie din data de 18.10.2017 PROGRAMUL ŞCOLII GIMNAZIALE MIRCEA ELIADE ÎN SĂPTĂMÂNA 30 OCTOMBRIE 03 NOIEMBRIE 2017 - GIMNAZIU SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII

Mai mult

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT CERNA TULCEA PROIECTE CULTURALE ATELIERE CREATIVE Organizator: Biblioteca Judeţeană Tulcea (BJT) Parteneri: Cole

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT CERNA TULCEA PROIECTE CULTURALE ATELIERE CREATIVE Organizator: Biblioteca Judeţeană Tulcea (BJT) Parteneri: Cole BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT CERNA TULCEA PROIECTE CULTURALE - 2015 1. ATELIERE CREATIVE Parteneri: Colegiul Tehnic Henri Coandă Scurtă descriere: confecţionare de obiecte decorative, quilling, origami,

Mai mult

regulament2013

regulament2013 REGULAMENT Privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Judeţean de interpretare a colindelor, Colindătorii pentru formaţiile corale şi grupurilor vocale tradiţionale din învăţământul preuniversitar.

Mai mult

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, 440061 Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: 0261-710464, Fax: 0261-712011 e-mail: caritas@caritas-sm.ro, www.caritas-satumare.ro CENTRUL DE

Mai mult

Parteneriatul strategic în domeniul școlar Get in shape for Europe (GISE) Buletin informativ nr. 5 Decembrie 2018 Get in shape for Europe (GISE) În pe

Parteneriatul strategic în domeniul școlar Get in shape for Europe (GISE) Buletin informativ nr. 5 Decembrie 2018 Get in shape for Europe (GISE) În pe Parteneriatul strategic în domeniul școlar Get in shape for Europe (GISE) Buletin informativ nr. 5 Decembrie 2018 Get in shape for Europe (GISE) În perioada 1 septembrie 2018-31 august 2020, Liceul Ștefan

Mai mult

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx CASA CORPULUI DIDACTIC A JUDEŢULUI BISTRIŢA-NĂSĂUD AN ŞCOLAR 2014 2015 Cap. I. I.1. PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ ACREDITATE I.1.1. EDUcațieNONFORMALĂ Tipul de program: Modul

Mai mult

Microsoft Word - Raport L Romana

Microsoft Word - Raport L Romana RAPORT DE ACTIVITATE al Comisiei metodice a ariei curriculare Limbă și comunicare, an școlar 2015-2016 Analiza SWOT a activității desfășurate la nivelul comisiei metodice în semestrul I al anului școlar

Mai mult

MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE CONSILIUL NA IONAL PENTRU CURRICULUM CURRICULUM ŞCOLAR pentru SOCIOLOGIE CLASA a XI-a ALTERNATIVA EDUCAŢIONALĂ WALDORF

MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE CONSILIUL NA IONAL PENTRU CURRICULUM CURRICULUM ŞCOLAR pentru SOCIOLOGIE CLASA a XI-a ALTERNATIVA EDUCAŢIONALĂ WALDORF MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE CONSILIUL NA IONAL PENTRU CURRICULUM CURRICULUM ŞCOLAR pentru SOCIOLOGIE CLASA a XI-a ALTERNATIVA EDUCAŢIONALĂ WALDORF Aprobat prin Ordin al Ministrului nr..../... Bucureşti

Mai mult

Microsoft Word - Chestionar pt. parinti I-VIII

Microsoft Word - Chestionar pt. parinti I-VIII CHESTIONAR pentru PĂRINȚI (I-VIII) Chestionarul adresat părinților elevilor Școlii Gimnaziale Grigore Silași a avut ca scop evaluarea gradului de satisfacție al părinților în raport cu școala unde învață

Mai mult

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul al doilea an scolar

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul   al doilea an scolar Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice PLANUL MANAGERIAL 2016-2017 SEMESTRUL AL II-LEA În semestrul al II-lea al anului şcolar 2016-2017 vor fi urmărite priorităţile stabilite la nivelul

Mai mult

Vreau şansa mea DOMENIU: Educație LOCALITATE: Botoșani DURATA IMPLEMENTĂRII: 7 luni INIȚIATOR: Geanina Olga Ipate "Proiectul Vreau Şansa Mea! este un

Vreau şansa mea DOMENIU: Educație LOCALITATE: Botoșani DURATA IMPLEMENTĂRII: 7 luni INIȚIATOR: Geanina Olga Ipate Proiectul Vreau Şansa Mea! este un Vreau şansa mea DOMENIU: Educație LOCALITATE: Botoșani DURATA IMPLEMENTĂRII: 7 luni INIȚIATOR: Geanina Olga Ipate "Proiectul Vreau Şansa Mea! este un proiect şansa pe care o dăm semenilor noştri şi despre

Mai mult

Școala Gimnazială „Hermann Oberth”

Școala Gimnazială „Hermann Oberth” Școala Gimnazială Hermann Oberth Str. Castelului, Nr. 2 Localitatea: Mediaș Județul: Sibiu Raport privind activitatea Comisia Consiliere și orientare An Școlar 2017-2018 - semestrul 1-1 Activitatea în

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN BISTRIŢA NĂSĂUD ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,FLORIAN PORCIUS RODNA Avizat, Director, Prof. Ganea Va

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN BISTRIŢA NĂSĂUD ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,FLORIAN PORCIUS RODNA Avizat, Director, Prof. Ganea Va MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN BISTRIŢA NĂSĂUD ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,FLORIAN PORCIUS RODNA Avizat, Director, Prof. Ganea Vali Avizat, Inspector Școlar General, Inspectoratul

Mai mult

E

E Nr. / Data Avizat, INSPECTOR PROIECTE EDUCAȚIONALE FLORIN NEGRUȚ PROIECT EDUCATIV Octombrie 2018- Iunie 2019 Învaţă să trăieşti copilăria Căci ea se duce-aşa rapid, De n-ai să poţi să zici c-a fost frumoasă,

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE SILAŞI BECLEAN P-ța. Libertăţii, nr. 19 Tel: Fax: scoalagr

ŞCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE SILAŞI BECLEAN P-ța. Libertăţii, nr. 19 Tel: Fax: scoalagr Raportul de activitate al comisiei metodice a diriginţilor Semestrul II - an şcolar 2015- Activităţile semsetrului II s-au desfăşurat în baza Planului Managerial al Comisiei Metodice precum şi a Programului

Mai mult

1. INSTITUȚIA ORGANIZATOARE: Şcoala Gimnazială,,Stroe S.Belloescu Bârlad-Vaslui Strada I.C.Bratianu nr.35 Tel/fax scoalastroesbello

1. INSTITUȚIA ORGANIZATOARE: Şcoala Gimnazială,,Stroe S.Belloescu Bârlad-Vaslui Strada I.C.Bratianu nr.35 Tel/fax scoalastroesbello 1. INSTITUȚIA ORGANIZATOARE: Şcoala Gimnazială,,Stroe S.Belloescu Bârlad-Vaslui Strada I.C.Bratianu nr.35 Tel/fax 0235417633 e-mail: scoalastroesbelloescu10@yahoo.com website: http://scoala10barlad.scoli.edu.ro

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI CLASA PREGĂTITOARE Programa şcolară pentru disciplina TEHNOLOGII DE INFORMARE ŞI COMUNICARE

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI CLASA PREGĂTITOARE Programa şcolară pentru disciplina TEHNOLOGII DE INFORMARE ŞI COMUNICARE MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI CLASA PREGĂTITOARE Programa şcolară pentru disciplina TEHNOLOGII DE INFORMARE ŞI COMUNICARE (TIC) Proiect propus pentru dezbatere Februarie 2012

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation LIFE IS MATH, MATH IS LIFE Liceului Teoretic Petre Pandrea Bals Proiect etwinning Logo-urile celor 2 proiecte Proiectul Life is Math, Math is Life l-am desfasurat in anii scolari 2015-2016, respectiv 2016-2017

Mai mult

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bethany Suma finanțată: 15.637,50 lei Proiectul a avut

Mai mult

SIMPOZION NAŢIONAL ŞCOALA ESTE ŞANSA TA! EDIŢIA II, APRILIE 2019 OrganizatOr: LiceuL,,simiOn stolnicu, OraŞUL COMARNIC

SIMPOZION NAŢIONAL ŞCOALA ESTE ŞANSA TA! EDIŢIA II, APRILIE 2019 OrganizatOr: LiceuL,,simiOn stolnicu, OraŞUL COMARNIC SIMPOZION NAŢIONAL ŞCOALA ESTE ŞANSA TA! EDIŢIA II, APRILIE 2019 OrganizatOr: LiceuL,,simiOn stolnicu, OraŞUL COMARNIC Organizator: Liceul,,Simion Stolnicu, oraşul Comarnic, judeţul Prahova COORDONATORI/INIŢIATORI:

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR 2017-2018 UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adriana-Iulia VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 2 ani, 2 luni si 9 zile

Mai mult

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate 12.3. Anul şcolar 2014/2015 1. Formarea continuă a personalului didactic 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate în persoane şi domenii) în formarea continuă a personalului didactic şi

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare DIRECȚIA GENERALĂ EDUCAȚIE TIMPURIE, ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR ȘI GIMNAZIAL DIRECȚIA GENERALĂ ÎNVĂȚĂMÂNT SECUNDAR SUPERIOR ȘI EDUCAȚIE PERMANENTĂ DIRECȚIA MINORITĂȚI Nr. 24981/22.01. RI Se aprobă. SECRETAR DE

Mai mult

274 PLURAL Vol. 4, nr. 2, 2016 Conferinţa Educaţia privind drepturile omului/copilului: obiective, finalităţi şi realităţi, ediția a II-a, Chișinău, 9

274 PLURAL Vol. 4, nr. 2, 2016 Conferinţa Educaţia privind drepturile omului/copilului: obiective, finalităţi şi realităţi, ediția a II-a, Chișinău, 9 274 PLURAL Vol. 4, nr. 2, 2016 Conferinţa Educaţia privind drepturile omului/copilului: obiective, finalităţi şi realităţi, ediția a II-a, Chișinău, 9 decembrie 2016 Studierea drepturilor omului/copilului

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR

INSPECTORATUL ŞCOLAR Anexa 6 la HCA 32/3.03.207 AVIZATĂ În Comisia paritară de la nivelul I. Ş.J. Caraş-Severin, întrunită în data de 27.03.207 NUMELE ŞI PRENUMELE : UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT : VECHIMEA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNT: GRADUL

Mai mult

str.nicolae IORGA, nr. 19, , BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web : COMI

str.nicolae IORGA, nr. 19, , BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web :     COMI str.nicolae IORGA, nr. 19, 710200, BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web : www.laurian.ro e-mail: at_laurian@yahoo.com COMISIA PENTRU EVALUAREA ŞI ASIGURAREA CALITĂŢII RAPORT

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREŞ

LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREŞ LICEUL TEHNOLOGIC CONSTRUCŢII DE MAŞINI MIOVENI ARGEŞ C.F. - 4121935 Str. Uzinei, Nr. 1-3, Mioveni, Argeş Tel/Fax: 0248.263.340 Motto: Nu poţi să înveţi ceva pe cineva. Poţi doar să-l ajuţi să găsească

Mai mult

PROIECTUL PRIVIND ÎNVĂȚĂMÂNTUL SECUNDAR (ROSE) SUBPROIECTUL: ȘCOALA- O PUNTE CĂTRE O CARIERĂ DE SUCCES

PROIECTUL PRIVIND ÎNVĂȚĂMÂNTUL SECUNDAR (ROSE) SUBPROIECTUL: ȘCOALA- O PUNTE CĂTRE O CARIERĂ DE SUCCES PROIECTUL PRIVIND ÎNVĂȚĂMÂNTUL SECUNDAR (ROSE) SUBPROIECTUL: ȘCOALA- O PUNTE CĂTRE O CARIERĂ DE SUCCES Începând cu anul școlar 2017-2018, Liceul Tehnologic,,Dimitrie Bolintineanu este beneficiarul unui

Mai mult

PROGRAMUL ACTIVITATILOR EXTRASCOLARE

PROGRAMUL ACTIVITATILOR EXTRASCOLARE GRAFICUL ACTIVITATILOR SCOLARE SI EXTRASCOLARE ANUL SCOLAR 2017-2018 GIMNAZIU SI LICEU Nr. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Data /ora SEPTEMBRIE Domeniul educativ ECOLOGIC ECOLOGIC CLASA 0-XII VI A IX B XI X

Mai mult

Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE STOICOVICI MARIA Data naşterii Locul naşterii Cetăţenie Adresă Oraş Câmpina, Judeţul Prahova română B

Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE STOICOVICI MARIA Data naşterii Locul naşterii Cetăţenie Adresă Oraş Câmpina, Judeţul Prahova română B Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE STOICOVICI MARIA Data naşterii Locul naşterii Cetăţenie Adresă 31.05.1955 Oraş Câmpina, Judeţul Prahova română Bucuresti, Romania Telefon Fax - E-mail Loc de muncă

Mai mult

Progresivitatea dezvoltării limbajului la preșcolari prin aplicarea probelor de evaluare

Progresivitatea dezvoltării limbajului la preșcolari prin aplicarea probelor de evaluare MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA FACULTATEA DE DREPT ŞI ŞTIINŢE SOCIALE DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI DIDACTIC DISERTAŢIE PROGRESIVITATEA DEZVOLTĂRII

Mai mult

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabilește condițiile de înscriere şi participare la cea de-a

Mai mult

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre”

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre” CONCURSUL REGIONAL LET S THEATRE Editia a III a 24 mai 2019 Bucuresti REGULAMENT Concursul regional LET S THEATRE, Ediția a III a este inclus în Calendarul activitatilor educative regionale si interjudetene

Mai mult

PROGRAMUL ZILELOR LICEULUI TEORETIC DIMITRIE CANTEMIR IAŞI OCTOMBRIE 2015

PROGRAMUL ZILELOR LICEULUI TEORETIC DIMITRIE CANTEMIR IAŞI OCTOMBRIE 2015 PROGRAMUL ZILELOR LICEULUI TEORETIC DIMITRIE CANTEMIR IAŞI 29 30 OCTOMBRIE 2015 PARTENERI Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi Primăria Municipiului Iaşi Consiliul Judeţean Iaşi Instituţia Prefectului Judeţul

Mai mult

Microsoft Word - L. Orban_előadas - ROMANUL nov. 3.DOC aq.doc

Microsoft Word - L. Orban_előadas - ROMANUL nov. 3.DOC aq.doc DISCURS/ Embargo : 3.11.2007 - Leonard Orban Comisar european pentru multilingvism Asigurarea încrederii în învăţarea limbilor străine Conferinţă, Universitatea din Bucureşti Bucureşti, 3 noiembrie 2007

Mai mult

UNIVERSITATEA:

UNIVERSITATEA: MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA FACULTATEA DE DREPT ŞI ŞTIINŢE SOCIALE DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI DIDACTIC APROBAT RECTOR, Prof. univ. dr.

Mai mult

COLEGIUL

COLEGIUL Invitaţie În 7 Aprilie 2017 se va desfăşura la Colegiul Tehnic George Bariţiu Baia Mare judeţul Maramureş, Concursul Național de Limba Engleză Ediția a VIII-a concurs adresat colegiilor si liceelor tehnologice

Mai mult

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI BACĂU ȘCOALA GIMNAZIALĂ NICOLAE BĂLCESCU COM. NICOLAE BĂLCESCU JUD. BACĂU TEL/FAX 0234 /214043 Nr... din. Anexa 1 la Ordinul ministrului

Mai mult

Slide 1

Slide 1 ,,CEL MAI TARE LA RECICLARE,, ediția 2018-2019 Proiect de educație ecologică:,,labirintul RECICLĂRII,, ,,Milioane de capace Milioane de zâmbete!,, - 92 Unități de învățământ; - 2.125.357 buc. capace PET;

Mai mult

Ministerul Educaţiei Naţionale Şcoala Gimnazială GEORGE COŞBUC - Iaşi Str. Prof. Ion Simionescu, Nr. 16, cod Secretariat: telefon/fax

Ministerul Educaţiei Naţionale Şcoala Gimnazială GEORGE COŞBUC - Iaşi Str. Prof. Ion Simionescu, Nr. 16, cod Secretariat: telefon/fax 1866-1918 Ministerul Educaţiei Naţionale Şcoala Gimnazială GEORGE COŞBUC - Iaşi Str. Prof. Ion Simionescu, Nr. 16, cod 700408 Secretariat: telefon/fax: 0232 237795 e-mail: scoala_georgecosbuc@yahoo.com

Mai mult

Simpozion regional "Rolul educatiei formale si nonformale in dezvoltarea personala, din perspective invatarii pe tot parcursul vietii"

Simpozion regional Rolul educatiei formale si nonformale in dezvoltarea personala, din perspective invatarii pe tot parcursul vietii MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE CASA CORPULUI DIDACTIC VASLUI COLEGIUL TEHNIC MARCEL GUGUIANU ZORLENI ORGANIZEAZĂ EDIŢIA a IV-a, 15 DECEMBRIE 2016 DOMENII ÎN CARE SE ÎNCADREAZĂ

Mai mult

Ministerul Educației Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice Inspectoratul Școlar al Județului Bacău Școala Gimnazială Nr. 1 Turluianu Com. Bereşti-Tazlău

Ministerul Educației Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice Inspectoratul Școlar al Județului Bacău Școala Gimnazială Nr. 1 Turluianu Com. Bereşti-Tazlău Ministerul Educației Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice Inspectoratul Școlar al Județului Bacău Școala Gimnazială 1 Turluianu Com. Bereşti-Tazlău / Telefon: 0234 353366 din Raportul activităţilor din

Mai mult

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ Program Zilele Bibliotecii 15 19 mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Expoziţie de carte: Ziua Internaţională a Familiei. Locaţia: Secţia pentru copii ora 10.00 - Întâlnire

Mai mult

TeraM225_interior.indb

TeraM225_interior.indb BROȘURĂ* GRATUITĂ Coordonator: prof. dr. Steluța Dan, vicepreședinte al Societății de Geografie din România Din sumar: Concurs național de geografie pentru clasele V-VII Terra (Mica Olimpiadă) pag. II

Mai mult