08_03

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "08_03"

Transcriere

1 ANUNȚ DE POST VACANT PENTRU CONSTITUIREA UNEI LISTE DE REZERVĂ Titlul postului Grupa de funcții/gradul AD 6 Tip de contract Referință Termenul de depunere a candidaturilor Locul de angajare Specialist în proiecte (B/F) Agent temporar VEXT/19/21/AD 6/CD 15/05/2019 ora 24.00, ora locală la Alicante (CET) Alicante, SPANIA Listă de rezervă valabilă până la Număr de candidați pe lista de rezervă 6 Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) organizează o procedură de selecție pentru constituirea unei liste de rezervă care să asigure ocuparea unui(mai multor) post(uri) vacant(e) de specialist în proiecte în cadrul departamentului Clienți. 1. CONTEXT Departamentul Clienți răspunde de dezvoltarea și punerea în aplicare, în cooperare cu toate departamentele relevante, a politicilor, serviciilor și proceselor care urmăresc îmbunătățirea experienței clienților și de continuarea promovării unei culturi a excelenței în domeniul serviciilor pentru clienți în cadrul Oficiului. Este format din două servicii: Serviciul de gestionare a clienților care gestionează clienții Oficiului și se ocupă cu atragerea de clienți, cu reacțiile și plângerile primite de la clienți și cu furnizarea de servicii de informare; Serviciul de comunicare în afaceri care asigură consecvența multilingvă și orientarea către client a comunicărilor Oficiului în toate limbile UE, asigurând gestionarea tuturor activităților, operațiunilor și asigurarea calității în domeniul lingvistic. De asemenea, se ocupă și de activități de asistență logistică, și anume de gestionarea corespondenței, căutări, publicații și alte sarcini auxiliare din domeniul managementului proprietății intelectuale. 2. ATRIBUȚII În funcție de domeniul atribuit, candidații selectați se preconizează că vor realiza unele din următoarele sarcini: concep proiecte/inițiative în legătură cu activitățile lingvistice sau cu activitățile de gestionare a clienților și întocmesc documente de reflecție; gestionează proiecte/inițiative în termenul, costurile și domeniul de aplicare convenite și contribuie la reușita aplicării lor;

2 asigură o bună comunicare cu principalele părți interesate pe parcursul întregului ciclu de viață al proiectului (planificare, punere în aplicare, definirea și realizarea beneficiilor); raportează conducerii programului, în mod adecvat și la solicitare, și actualizează în timp util documentația și informațiile referitoare la proiect, utilizând instrumentele interne disponibile și metodologia aprobată; furnizează cunoștințe de specialitate, instrumente și metodologii pentru a asigura succesul proiectelor, livrarea de noi produse sau servicii la un nivel corespunzător de calitate, la termen și în limitele bugetului, în conformitate cu planul proiectului/programului; întocmesc documentația de proiect, inclusiv calendare, grafice și tabele, prezentări PowerPoint și altele similare. ȘI Pentru proiecte în domeniul lingvistic: SAU efectuează analize, evaluări și recomandări privind cele mai bune practici în domeniul comunicațiilor multilingve, al tehnologiei lingvistice și al terminologiei, precum și al altor instrumente și resurse lingvistice disponibile și dezvoltate în afara Oficiului; contribuie la identificarea, selectarea, instalarea și implementarea de hardware și software în domeniul tehnologiei lingvistice. Pentru proiectele de gestionare a clienților: efectuează analize, evaluări și recomandări privind cele mai bune practici în domeniul practicii și al instrumentelor de gestionare a clienților; contribuie la identificarea, selectarea, instalarea și implementarea de soluții pentru clienți, în special în domeniul gestionării clienților și al relației cu aceștia. Atribuții aplicabile întregului personal: implicare activă în realizarea obiectivelor EUIPO, în conformitate cu planul strategic; îndeplinirea altor sarcini și responsabilități auxiliare, care pot fi atribuite de superiorul ierarhic. 3. CRITERII DE ELIGIBILITATE Pentru a putea fi admiși în această procedură de selecție, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile următoarele până la termenul de depunere a candidaturilor: Condiții generale 1 sunt resortisanți ai unui stat membru al Uniunii Europene; se bucură de drepturi cetățenești depline; și-au îndeplinit toate obligațiile impuse de lege referitoare la serviciul militar; 1 Vezi articolul 12 din Regimul aplicabil celorlalți agenți ai Uniunii Europene.

3 prezintă garanțiile morale corespunzătoare îndeplinirii atribuțiilor în cauză; sunt apți fizic pentru exercitarea atribuțiilor. Studii au un nivel de studii care corespunde unui ciclu complet de studii universitare absolvite cu diplomă, cu durata normală a studiilor de cel puțin trei ani. Experiență profesională/cunoștințe profesionale 2 cel puțin trei ani de experiență profesională relevantă, cu normă întreagă, în domeniul serviciilor pentru clienți sau în domeniul lingvistic; experiență profesională la nivel de gestionare de proiecte; certificare în gestionarea de proiecte și/sau analiza afacerilor, cum ar fi Prince2, PMP,sau echivalent. Competențe lingvistice să cunoască limba engleză la nivel aprofundat (nivelul minim C1): limba 1; să cunoască bine o altă limbă oficială a Oficiului (spaniolă, germană, franceză sau italiană, cel puțin la nivelul B2): limba 2. Nivelurile indicate corespund Cadrului european comun de referință pentru limbi. Competențe informatice Cunoștințele avansate de utilizare a calculatorului sunt obligatorii. Candidații trebuie să aibă experiență profesională îndelungată în materie de aplicații informatice precum pachetul MS Office sau alte programe similare (în principal Word, Excel, PowerPoint, Outlook), baze de date și căutare pe internet. 4. CRITERII DE SELECȚIE Pentru a selecta candidații cei mai calificați care să participe la interviu și la o eventuală etapă de testare, Oficiul va avea în vedere următoarele criterii: experiență profesională în atragerea de clienți și în gestionarea soluțiilor pentru clienți, a relației cu aceștia și a reacțiilor primite din partea lor; SAU experiență profesională în domeniul activităților lingvistice, cum ar fi serviciile lingvistice și fluxurile de lucru, traducerea automată, procesarea limbajului natural, recunoașterea vorbirii; ȘI cunoașterea procedurilor referitoare la marca Uniunii Europene (marca UE) și la desenele și modelele comunitare înregistrate (DMC); 2 Experiența profesională este luată în considerare începând cu data obținerii diplomei relevante care asigură accesul la grupa de funcții.

4 cunoașterea sistemelor, a standardelor și a politicilor de gestionare a calității; o bună cunoaștere a altei limbi oficiale a Oficiului, diferită de limba 1 și limba 2 (nivelul minim B2). Pe lângă criteriile de mai sus, candidații invitați la interviu și în etapa de testare vor fi evaluați și pe baza următoarelor cerințe: Competențe În special: Comunicare: comunicare clară și precisă, scris și oral; Analiza și rezolvarea problemelor: capacitatea de a identifica aspectele esențiale în cadrul problemelor complexe și de a elabora soluții creative și practice; Lucrul cu ceilalți: desfășurarea activității în cooperare cu ceilalți, în echipe și în afara organizației, precum și respectarea diferențelor dintre persoane; crearea unui spirit de echipă prin încurajarea obiectivelor comune și a schimbului de cunoștințe și experiență; Învățare și dezvoltare: dezvoltarea și îmbunătățirea aptitudinilor personale și a cunoștințelor privind organizația și mediul de lucru; angajamentul față de instruirea celorlalți, schimbul de cunoștințe și îmbunătățirea sistematică a metodelor de lucru; Stabilirea priorităților și organizare: capacitatea de a acorda prioritate celor mai importante sarcini, de a avea un mod de lucru flexibil și de a organiza eficient volumul de lucru propriu și al celorlalți; Calitate și rezultate: asumarea răspunderii proprii și preluarea inițiativei în vederea obținerii de rezultate la un înalt standard de calitate, în conformitate cu procedurile stabilite; demonstrarea unei orientări clare către client (la nivel intern și extern); introducerea de procese sistematice și metodice în proiectele și activitățile proprii și ale echipei; Perseverență: menținerea eficacității în condiții de lucru sub presiune, flexibilitate și adaptare la un mediu de lucru în schimbare; încurajarea celorlalți să procedeze în mod similar și să se adapteze la circumstanțele aflate în schimbare, atât la nivel personal, cât și de echipă; Aptitudini de conducere: conducerea și gestionarea persoanelor și a echipelor în vederea obținerii de rezultate; delegarea corespunzătoare a sarcinilor în propria echipă și furnizarea de instrucțiuni clare; capacitatea de a inspira persoanelor entuziasm și o atitudine pozitivă cu privire la activitatea lor și la contribuția adusă la succesul EUIPO. 5. INTERVIURI ȘI TESTE Preselecție Candidații admisibili ale căror candidaturi se clasează printre cele mai bune din punctul de vedere al calificării, conform criteriilor de selecție detaliate la punctul 4, pot fi contactați pentru verificarea aptitudinilor lingvistice (în special, exprimarea orală în limba engleză și în altă limbă oficială a Oficiului), precum și pentru a-și dovedi experiența profesională și/sau alte capacități, cunoștințe și competențe. Contactarea candidaților în etapa de preselecție nu este echivalentă cu invitația la interviu, ci reprezintă o etapă în vederea selectării celor mai potriviți candidați, care urmează a fi invitați la interviu.

5 Interviu Interviurile vor avea loc la Alicante și se vor desfășura în limba engleză. Pot fi evaluate și alte limbi relevante declarate în candidatura/cv-ul candidatului, în conformitate cu nivelurile indicate în prezentul anunț de post vacant. La interviu se vor testa cunoștințele candidatului cu privire la diversele aspecte ale atribuțiilor care îi revin (cunoștințe tehnice și competențe comportamentale), cunoștințe despre activitățile Oficiului și despre Uniunea Europeană, capacitatea de îndeplinire a sarcinilor care îi revin și de lucru într-un mediu internațional. Test(e) Evaluarea unuia sau a mai multora dintre aspectele precizate mai sus se efectuează prin una sau mai multe probe. Candidații invitați să participe la interviu și la etapa de testare vor primi informații detaliate odată cu invitația. 6. INFORMAȚII GENERALE Pentru informații generale cu privire la procedurile de selecție și de recrutare din cadrul EUIPO, vă rugăm să accesați următorul link. 7. DEPUNEREA CANDIDATURII Pentru a vă depune candidatura, faceți clic pe acest link. Toate documentele incluse ca linkuri sau la care se face referire în acest anunț sunt considerate parte integrantă din prezentul anunț de post vacant. Important: Candidații trebuie să rețină că informațiile furnizate în candidatură/cv/profil constituie baza pentru aprecierea criteriilor de eligibilitate și de selecție. Prin urmare, candidații sunt invitați să citească cu atenție cerințele și să furnizeze informațiile relevante la un nivel de detaliu care să permită o astfel de apreciere. Trebuie acordată o atenție deosebită informațiilor despre studii și experiență profesională, în special în ceea ce privește exactitatea datelor, descrierea responsabilităților, a atribuțiilor îndeplinite și a instrumentelor utilizate. *Dacă există discrepanțe între diferitele versiuni lingvistice, se va considera corectă versiunea în limba engleză.

Head of Finance and Procurement Unit - Vacancy Notice.pdf

Head of Finance and Procurement Unit - Vacancy Notice.pdf Anunț de post vacant extern în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2019/TA/016 Titlul funcției Tipul contractului Șef al unității Finanțe și achiziții Agent temporar Grupa

Mai mult

EUROPEAN ASYLUM SUPPORT OFFICE

EUROPEAN ASYLUM SUPPORT OFFICE Anunț de post vacant pentru funcția de șef al departamentului Operațiuni (agent temporar, AD 12) în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2016/TA/009 Publicare Denumirea funcției

Mai mult

Anunț de post vacant pentru funcția de responsabil de raportare (agent contractual, GF IV) în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) R

Anunț de post vacant pentru funcția de responsabil de raportare (agent contractual, GF IV) în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) R Anunț de post vacant pentru funcția de responsabil de raportare (agent contractual, GF IV) în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2018/CA/003 Publicare Titlul funcției Externă

Mai mult

EUROPEAN ASYLUM SUPPORT OFFICE

EUROPEAN ASYLUM SUPPORT OFFICE Anunț de post vacant pentru funcția de responsabil cu societatea civilă (agent temporar, AD 5) în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2017/TA/009 Publicare Titlul funcției

Mai mult

EUROPEAN ASYLUM SUPPORT OFFICE

EUROPEAN ASYLUM SUPPORT OFFICE Anunț de post vacant pentru funcția de șef al Departamentului de administrație (agent temporar, AD 12) în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2016/TA/022 Publicarea externă

Mai mult

MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE

MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE Nr. Data 19.07.2019 MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE A N U N Ţ Ministerul Finanţelor Publice,cu sediul în Bulevardul Libertății nr. 16, sector 5, organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de

Mai mult

MINISTERUL INTERNELOR

MINISTERUL  INTERNELOR ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ POROLISSUM AL JUDEŢULUI SĂLAJ Exemplar

Mai mult

Raportul privind conturile anuale ale Biroului European de Sprijin pentru Azil pentru exercițiul financiar 2015, însoțit de răspunsul biroului

Raportul privind conturile anuale ale Biroului European de Sprijin pentru Azil pentru exercițiul financiar 2015, însoțit de răspunsul biroului C 449/66 RO Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 1.12.2016 RAPORTUL privind conturile anuale ale Biroului European de Sprijin pentru Azil pentru exercițiul financiar 2015, însoțit de răspunsul biroului

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR NESECRET

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR NESECRET MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ Exemplar unic Nr. 3806411 Iaşi, 12.08.2019 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă

Mai mult

Microsoft Word - Fisa postului.doc

Microsoft Word - Fisa postului.doc Asociația MaiMultVerde Str. Grigore Mora 33 011886 Bucureşti (M) +40 753 202 200 asociatia@maimultverde.ro www.maimultverde.ro FISA POSTULUI COORDONATOR PROIECTE Manager Proiect - poziția în COR / Cod:

Mai mult

Anunț de post vacant extern în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2019/TA/004 Titlul funcției Tipul de contract Asisten

Anunț de post vacant extern în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2019/TA/004 Titlul funcției Tipul de contract Asisten Anunț de post vacant extern în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2019/TA/004 Titlul funcției Tipul de contract Asistent administrativ (agent financiar de verificare, achiziții

Mai mult

Cerere de candidaturi Agent temporar conform articolului 2 litera (f) ERA/AD/2019/002 Îmbunătățirea funcționării sistemului feroviar în beneficiul soc

Cerere de candidaturi Agent temporar conform articolului 2 litera (f) ERA/AD/2019/002 Îmbunătățirea funcționării sistemului feroviar în beneficiul soc Îmbunătățirea funcționării sistemului feroviar în beneficiul societății. pentru un post de administrator (responsabil resurse umane) în unitatea Resurse și asistență (AD6) în vederea întocmirii ulterioare

Mai mult

Anunț de post vacant extern în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2019/TA/003 Titlul funcției Tipul de contract Asisten

Anunț de post vacant extern în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2019/TA/003 Titlul funcției Tipul de contract Asisten Anunț de post vacant extern în cadrul Biroului European de Sprijin pentru Azil (EASO) REF.: EASO/2019/TA/003 Titlul funcției Tipul de contract Asistent administrativ Agent temporar Grupa de funcții - Gradul

Mai mult

Cerere de exprimare a interesului (fără termen-limită) pentru programul de stagii din cadrul Agenției pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare

Cerere de exprimare a interesului (fără termen-limită) pentru programul de stagii din cadrul Agenției pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare Cerere de exprimare a interesului (fără termen-limită) pentru programul de stagii din cadrul Agenției pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER) REFERINȚĂ: ACER/TRAINEE/2019/OC

Mai mult

AVENIR DURABLE AVENIR SOLIDAIRE PROIECT DE PARTENERIAT PENTRU SCHIMBURI SCOLARE ERASMUS + Nr. de referinţă proiect : RO01- KA ANUNT D

AVENIR DURABLE AVENIR SOLIDAIRE PROIECT DE PARTENERIAT PENTRU SCHIMBURI SCOLARE ERASMUS + Nr. de referinţă proiect : RO01- KA ANUNT D ANUNT DE SELECTIE Pentru echipa de elevi participanţi la mobilităţile Proiectului, Nr. de referinţă proiect : 2018-1-RO01- KA229-049177, coordonat de Colegiul Naţional Carol I din Craiova, aprobat la termenul

Mai mult

ANUNȚ DE SELECȚIE PARTENER PENTRU PROIECT POSDRU DMI 6.2 Imbunatatirea accesului si a participării grupurilor vulnerabile pe piata muncii În conformit

ANUNȚ DE SELECȚIE PARTENER PENTRU PROIECT POSDRU DMI 6.2 Imbunatatirea accesului si a participării grupurilor vulnerabile pe piata muncii În conformit ANUNȚ DE SELECȚIE PARTENER PENTRU PROIECT POSDRU DMI 6.2 Imbunatatirea accesului si a participării grupurilor vulnerabile pe piata muncii În conformitate cu prevederile O.U.G. 64/2009 cu modificările şi

Mai mult

Europass CV

Europass CV CURRICULUM VITAE Informaţii personale Nume / Prenume Nagy Oana Voica Adresa(e) Târgu Mureș (România) Telefon(oane) 0365424375 Mobil 0722377197 E-mail(uri) gugaoana@yahoo.com Naţionalitate(-tăţi) Română

Mai mult

ANUNŢ DE RECRUTARE PENTRU POZIŢIILE DE MEMBRI ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE AL COMPANIEI NAȚIONALE DE TRANSPORTURI AERIENE ROMÂNE TAROM - S.A. Ministe

ANUNŢ DE RECRUTARE PENTRU POZIŢIILE DE MEMBRI ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE AL COMPANIEI NAȚIONALE DE TRANSPORTURI AERIENE ROMÂNE TAROM - S.A. Ministe ANUNŢ DE RECRUTARE PENTRU POZIŢIILE DE MEMBRI ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE AL COMPANIEI NAȚIONALE DE TRANSPORTURI AERIENE ROMÂNE TAROM - S.A. Ministerul Transporturilor anunţă declanşarea procedurii de

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ CONSTANŢA - Comisia de concurs ANUNŢ DE CONCURS Pentru ocuparea funcției

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ CONSTANŢA - Comisia de concurs ANUNŢ DE CONCURS Pentru ocuparea funcției MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ CONSTANŢA - Comisia de concurs ANUNŢ DE CONCURS Pentru ocuparea funcției vacante de execuție de subofițer tehnic principal în

Mai mult

ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ NESECRET Cernavodă Nr Din Exemplar unic UNITATEA SPECIALĂ 72 JANDARMI PROT

ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ NESECRET Cernavodă Nr Din Exemplar unic UNITATEA SPECIALĂ 72 JANDARMI PROT ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ NESECRET Cernavodă Nr. 821082 Din 07.11.2018 Exemplar unic UNITATEA SPECIALĂ 72 JANDARMI PROTECȚIE INSTITUȚIONALĂ Anghel Saligny CERNAVODĂ Resurse

Mai mult

Recrutarea: Un ghid digital 1

Recrutarea: Un ghid digital   1 Recrutarea: Un ghid digital www.thomasinternational.net/ro-ro 1 Cuprins 3 Ce este recrutarea si de ce este importanta? 4 Evaluare Definirea clara a postului vacant si selectie 7 Numirea persoanei potrivite

Mai mult

Anexa nr

Anexa nr ANUNŢ privind organizarea concursului de încadrare a unui număr de 2 (două) posturi vacante de execuție de Expert gradul I, în cadrul compartimentului achiziții publice și respectiv Muncitor calificat

Mai mult

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Executive pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Executive pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul C 417/74 RO Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 6.12.2017 RAPORTUL privind conturile anuale ale Agenției Executive pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul

Mai mult

Liceul Tehnologic Clisura Dunării organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de administrator financiar-contabil șef, în baza HG

Liceul Tehnologic Clisura Dunării organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de administrator financiar-contabil șef, în baza HG Liceul Tehnologic Clisura Dunării organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de administrator financiar-contabil șef, în baza HG 286/2011 şi a H.G 1027/2014, cu modificările şi completările

Mai mult

ANUNŢ DE RECRUTARE A CANDIDAȚILOR PENTRU POZIŢIA DE DIRECTOR GENERAL AL UZINEI TERMOELECTRICE MIDIA SA Uzina Termoelectrică MIDIA S.A. și expertul său

ANUNŢ DE RECRUTARE A CANDIDAȚILOR PENTRU POZIŢIA DE DIRECTOR GENERAL AL UZINEI TERMOELECTRICE MIDIA SA Uzina Termoelectrică MIDIA S.A. și expertul său ANUNŢ DE RECRUTARE A CANDIDAȚILOR PENTRU POZIŢIA DE DIRECTOR GENERAL AL UZINEI TERMOELECTRICE MIDIA SA Uzina Termoelectrică MIDIA S.A. și expertul său în recrutare Pluri Consultants România SRL anunţă

Mai mult

Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 10504/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu s

Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava Nr. inregistrare: 10504/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, cu s Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 10504/24.06.2019 ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu sediul în str. Universității, nr. 13, județul Suceava,

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE MASTER la FACULTATEA DE

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ Exemplar unic INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERÃ IAŞI În c

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ Exemplar unic INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERÃ IAŞI În c MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ Exemplar unic INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERÃ IAŞI În conformitate cu prevederile art. 27 35 lit. a), art.

Mai mult

Ministerul Educaţiei Naționale Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de

Ministerul Educaţiei Naționale Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de 16.01.2017. REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENELOR DE FINALIZARE A STUDIILOR ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SUPERIOR (LICENŢĂ, DISERTAŢIE) ANUL UNIVERSITAR

Mai mult

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de , modificat REGU

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de , modificat REGU Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de 10.01.2019, modificat 18.03.2019 REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENELOR DE FINALIZARE A STUDIILOR ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SUPERIOR (LICENŢĂ, DISERTAŢIE)

Mai mult

CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROFESIA DE ASISTENT MEDICAL

CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROFESIA DE ASISTENT MEDICAL CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROFESIA DE ASISTENT - Ce este profesia de asistent medical - Ce specializări există pentru asistenții medicali în școala noastră - Calitățile și abilitățile unui asistent medical

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Nesecret

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Nesecret MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI DE FRONTIERĂ NESECRET INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIȚIEI DE FRONTIERÃ IAȘI A N U N Ț În conformitate cu prevederile art. 27^35 lit. a),

Mai mult

Microsoft Word - anunt-consilieri-afaceri-europene-consiliu

Microsoft Word - anunt-consilieri-afaceri-europene-consiliu ANUNȚ În conformitate cu prevederile H.G. nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță scoaterea la concurs în data de 27 august 2018,

Mai mult

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Uniunii Europene pentru Căile Ferate pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul agenției

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Uniunii Europene pentru Căile Ferate pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul agenției C 417/166 RO Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 6.12.2017 RAPORTUL privind conturile anuale ale Agenției Uniunii Europene pentru Căile Ferate pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul agenției

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Popa Viorica Adresă(e) str. N. Iorga bl. 36, ap. 36, or. Bălţi, Republica, cod 3100 Telefon(oane) + 373 231 4 24 51 Mobil: +373 068948429 E-mail(uri)

Mai mult

Chertif Ionuț - Andrei Prietenul meu, calculatorul CLASA a V - a, 1 ora pe săptămână ARGUMENT Transformările societăţii româneşti din ultimii ani, dez

Chertif Ionuț - Andrei Prietenul meu, calculatorul CLASA a V - a, 1 ora pe săptămână ARGUMENT Transformările societăţii româneşti din ultimii ani, dez Prietenul meu, ul CLASA a V - a, ora pe săptămână ARGUMENT Transformările societăţii româneşti din ultimii ani, dezvoltarea şi răspândirea informaticii, impun o pregătire diversificată a tinerilor în acest

Mai mult

Domnule general de divizie doctor,

Domnule general de divizie doctor, ROMÂNIA MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE UNITATEA MILITARĂ 01837 MIHAIL KOGĂLNICEANU ANUNŢ privind organizarea concursului de ocupare a postului vacant de personal civil contractual de consilier juridic debutant

Mai mult

Şcoala Gimnazială Nr. 49 Str. Vatra Luminoasă nr. 99, Sector 2, Bucureşti Tel.: Fax: Web: www

Şcoala Gimnazială Nr. 49 Str. Vatra Luminoasă nr. 99, Sector 2, Bucureşti Tel.: Fax: Web: www Şcoala Gimnazială Nr. 49 Str. Vatra Luminoasă nr. 99, Sector 2, Bucureşti Tel.: 021.250.24.44 Fax: 021.250.59.31 E-mail : scoala_49@yahoo.com Web: www.scoala49.ro CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE SECRETAR

Mai mult

Inspector principal Direcția navigație aeriană Domeniu de activitate: Navigație aeriană Denumire funcție publică vacantă/subdiviziune: Inspector princ

Inspector principal Direcția navigație aeriană Domeniu de activitate: Navigație aeriană Denumire funcție publică vacantă/subdiviziune: Inspector princ Inspector principal Direcția navigație aeriană Domeniu de activitate: Navigație aeriană Denumire funcție publică vacantă/subdiviziune: Inspector principal Direcția navigație aeriană (domeniul meteorologie

Mai mult

INFORMATICĂ ŞI MARKETING

INFORMATICĂ ŞI MARKETING CUPRINS CAPITOLUL 1... 7 UTILIZAREA CONCEPTELOR ŞI INSTRUMENTELOR TEHNOLOGIILOR INFORMAŢIEI ŞI COMUNICAŢIEI ÎN ACTIVITATEA DE MARKETING... 7 1.1 IMPACTUL TEHNOLOGIILOR INFORMAŢIEI ŞI COMUNICAŢIEI ASUPRA

Mai mult

Microsoft Word - anunt concurs UM contabil doc

Microsoft Word - anunt concurs UM contabil doc ANUNŢ privind organizarea concursului de incadrare a postului vacant de execuţie de personal civil contractual pe perioada nedeterminată de: Contabil treapta I în Biroul contabilitate la Contabilul şef

Mai mult

Titlul principal

Titlul principal ANUNȚ ANGAJARE Cluj Innovation Park SA angajează personal pentru postul de ADMINISTRATOR IMOBILE. Documentele pentru angajare se pot depune pînă în data de 3/05/2019. FIȘA POSTULUI ADMINISTRATOR IMOBILE

Mai mult

Colegiul Național Cuza Vodă Huși este Centru de Testare Acreditat ECDL Permisul european de conducere a computerului (ECDL European Computer Driving L

Colegiul Național Cuza Vodă Huși este Centru de Testare Acreditat ECDL Permisul european de conducere a computerului (ECDL European Computer Driving L Colegiul Național Cuza Vodă Huși este Centru de Testare Acreditat ECDL Permisul european de conducere a computerului (ECDL European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit standard de certificare

Mai mult

Curriculum vitae

Curriculum vitae Curriculum vitae Informatii personale Nume / Prenume Florea Nicoleta Mihaela Adresa(e) Bl. 20D, ap. 7, str. Maria Tănase, Craiova, Romania Telefon(oane) - Mobil: 0757027000 Fax(uri) - E-mail(uri) niko.2903@yahoo.com

Mai mult

- 1 - Anexa la Ordinul Ministrului Educației nr. 233 din martie 2016 REGULAMENTUL PRIVIND STAGIILE DE PRACTICĂ ÎN PRODUCȚIE ÎN ÎNVĂȚĂMÎNTUL PROFESIONA

- 1 - Anexa la Ordinul Ministrului Educației nr. 233 din martie 2016 REGULAMENTUL PRIVIND STAGIILE DE PRACTICĂ ÎN PRODUCȚIE ÎN ÎNVĂȚĂMÎNTUL PROFESIONA - 1 - Anexa la Ordinul Ministrului Educației nr. 233 din martie 2016 REGULAMENTUL PRIVIND STAGIILE DE PRACTICĂ ÎN PRODUCȚIE ÎN ÎNVĂȚĂMÎNTUL PROFESIONAL TEHNIC SECUNDAR I. Dispoziţii generale 1. Regulamentul

Mai mult

Mecanismul Financiar Norvegian Programul RO 24 Întărirea capacității judiciare și cooperare Nr. 1257/21304/2011/2016 INVITAŢIE DE PARTICIPAR

Mecanismul Financiar Norvegian Programul RO 24 Întărirea capacității judiciare și cooperare Nr. 1257/21304/2011/2016 INVITAŢIE DE PARTICIPAR Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 Programul RO 24 Întărirea capacității judiciare și cooperare Nr. 1257/21304/2011/2016 INVITAŢIE DE PARTICIPARE Selecția a doi experţi specializaţi în domeniul insolvenţei

Mai mult

Curriculum vitae Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Telefon Fax(uri) (uri) GRASU CRISTIAN VASILE Bucuresti, Romania Naţionalitate Rom

Curriculum vitae Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Telefon Fax(uri)  (uri) GRASU CRISTIAN VASILE Bucuresti, Romania Naţionalitate Rom Curriculum vitae Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Telefon Fax(uri) E-mail(uri) GRASU CRISTIAN VASILE Bucuresti, Romania Naţionalitate Romana Data naşterii 06.05.1960 Sex M Experienţa profesională

Mai mult

PROIECT Cu privire la Regulamentul privind modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului din cadrul DASPF Edineț REPUBLICA MOLDOVA CON

PROIECT Cu privire la Regulamentul privind modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului din cadrul DASPF Edineț REPUBLICA MOLDOVA CON PROIECT Cu privire la Regulamentul privind modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului din cadrul DASPF Edineț REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL EDINEŢ DECIZIE nr. din 14 decembrie

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare AGENȚIA DE CREDITE ȘI BURSE DE STUDII Str. Caransebeş nr. 1, Sector 1, 012271, Bucureşti Tel: +40 21 310 19 05, Fax: +40 21 310 22 17 www.roburse.ro COMUNICAT de PRESĂ Nr. 1791/ 02.11.2017 REPUBLICA ELENĂ

Mai mult



 R E G U L A M E N T D E O R G A N I Z A R E Ș I F U N C Ț I O N A R E A L C E N T R U L U I N A Ț I O N A L D E P R E G Ă T I R E Ș I P E R F E C Ț I O N A R E A E X E C U T O R I L O R J U D E C Ă T O

Mai mult

Microsoft Word - cv-europas-izabela-stefanescu.doc

Microsoft Word - cv-europas-izabela-stefanescu.doc Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) IZABELA-MARIANA ŞTEFĂNESCU Calea Bucureşti, bl.p4, et.9, ap.51, Craiova Telefon(oane) 0251510785 Mobil: 0724317039 Fax(uri) 0251510785

Mai mult

Către,

Către, Nr. 1632 / 21.07.2017 ANUNŢ CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST VACANT Grădinița cu de colț cu sediul în localitatea Brad, strada Horia, nr. 25-27, județul Hunedoara organizează concurs pentru ocuparea pe

Mai mult

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMIN

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMIN Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2018-2019 UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMINISTRATIVE ȘI ALE COMUNICĂRII Domeniul: Științe Administrative

Mai mult

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Executive pentru Educație, Audiovizual și Cultură pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsu

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Executive pentru Educație, Audiovizual și Cultură pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsu 6.12.2017 RO Jurnalul Oficial al Uniunii Europene C 417/63 RAPORTUL privind conturile anuale ale Agenției Executive pentru Educație, Audiovizual și Cultură pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de

Mai mult

Raportul privind conturile anuale ale Unității de Cooperare Judiciară a Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul Euroju

Raportul privind conturile anuale ale Unității de Cooperare Judiciară a Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul Euroju C 417/218 RO Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 6.12.2017 RAPORTUL privind conturile anuale ale Unității de Cooperare Judiciară a Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul

Mai mult

Nr

Nr Nr. 1285 /21304/12.07.2016 Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 Programul RO 24 Întărirea capacității judiciare și cooperare INVITAŢIE DE PARTICIPARE Selecția a 2 experţi specializați în domeniul managementului

Mai mult

Addresseex

Addresseex Notă de informare privind confidențialitatea și protecția datelor personale ale candidaților 1. Introducere Prezenta notă de informare ( Nota de Informare ) prezintă anumite informații privind modalitatea

Mai mult

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMIN

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMIN Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2018-2019 UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMINISTRATIVE ȘI ALE COMUNICĂRII Domeniul: Științe Administrative

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALEȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA REGULAMENT privind acordarea burselor de cercetare postdoc

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALEȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA REGULAMENT privind acordarea burselor de cercetare postdoc MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALEȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA REGULAMENT privind acordarea burselor de cercetare postdoctorală ale Facultății de Științe Politice, Filosofie

Mai mult

METODOLOGIA

METODOLOGIA METODOLOGIA DE ADMITERE LA PROGRAMELE DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ DIN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE PREGĂTIRE A PERSONALULUI DIDACTIC ŞI FORMARE CONTINUĂ UNIVERSITATEA DIN PETROŞANI 1 CUPRINS Pag. CAP.I. Cadrul

Mai mult

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last Profilul formatorului secolului XXI Prezentul document este un rezumat al studiului de cercetare O1 - Profilul formatorului secolului XXI Pentru a defini profilul formatorilor VET, cercetarea a analizat

Mai mult

APROB Procuror General al RM /semnat/ Corneliu GURIN ANUNŢ cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacan

APROB Procuror General al RM /semnat/ Corneliu GURIN ANUNŢ cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacan APROB Procuror General al RM /semnat/ Corneliu GURIN 05.06.2014 ANUNŢ cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul Procuraturii Generale În conformitate

Mai mult

IAF MD 10:2013 International Accreditation International Forum, Inc.(IAF) Document IAF Obligatoriu Document IAF Obligatoriu pentru Evaluarea competenț

IAF MD 10:2013 International Accreditation International Forum, Inc.(IAF) Document IAF Obligatoriu Document IAF Obligatoriu pentru Evaluarea competenț IAF MD 10:2013 International Accreditation International Forum, Inc.(IAF) Document IAF Obligatoriu Document IAF Obligatoriu pentru Evaluarea competenței managementului Organismului de Certificare în conformitate

Mai mult

NOTA DE FUNDAMENTARE

NOTA DE FUNDAMENTARE Hotărâre 27 2017-01- 12 Guvernul României privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei Monitorul Oficial al României nr 54 din 2017-01-18 NOTĂ DE FUNDAMENTARE la Hotărârea Guvernului nr.

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE A N U N Ţ În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, ale Ordinului M.A.I. nr. 177 din 16 noiembrie 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE A N U N Ţ În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, ale Ordinului M.A.I. nr. 177 din 16 noiembrie 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2018-2019

Mai mult

GHIDUL

GHIDUL Master - Acreditare Agenţia Română de Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior FIŞA VIZITEI în vederea acreditării programelor universitare de masterat (include FIŞA a) CERINŢE NORMATIVE OBLIGATORII,

Mai mult

FD Informatica

FD Informatica 1. Date despre program 1.1. Instituţia de învăţământ superior FIŞA DISCIPLINEI Universitatea Spiru Haret, Bucureşti 1.2. Facultatea Ştiinţe Economice 1.3. Departamentul Ştiinţe Economice 1.4. Domeniul

Mai mult

Regulament intern CEAC 2010

Regulament intern CEAC 2010 REGULAMENTUL CADRU DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A COMISIEI PENTRU EVALUARE ŞI ASIGURAREA CALITĂŢII EDUCAŢIEI CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 1. Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii Educaţiei

Mai mult

Primăria municipiului Slatina Strada M. Kogălniceanu nr. 1, Slatina, Olt, telefon 0249/439377; fax: 0249/

Primăria municipiului Slatina Strada M. Kogălniceanu nr. 1, Slatina, Olt, telefon 0249/439377; fax: 0249/ Primăria municipiului Slatina Strada M. Kogălniceanu nr. 1, Slatina, Olt, 230080 telefon 0249/439377; 439233 fax: 0249/439336 e-mail: office@primariaslatina.ro site: www.primariaslatina.ro Nr. 31989/13.04.2018

Mai mult

REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL UNGHENI MD-3600, or.ungheni, str.naţională, 11 tel/fax (236) , DECIZIE nr. 8/2

REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL UNGHENI MD-3600, or.ungheni, str.naţională, 11 tel/fax (236) ,   DECIZIE nr. 8/2 REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL UNGHENI MD-3600, or.ungheni, str.naţională, 11 tel/fax (236) 2-27-26, e-mail: contact@crungheni.md DECIZIE nr. 8/24 din 27.12.2018 Cu privire la aprobarea Regulamentului

Mai mult

Legea nr

Legea nr MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DIRECŢIA GENERALĂ DE PROTECŢIE INTERNĂ A N U N Ţ În conformitate cu prevederile art. 36 alin. (1) lit. g) din Legea 80/1995 1, ale Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 76/2016

Mai mult

regulament_CEAC

regulament_CEAC Regulamentul de organizare şi funcţionare a Comisiei de Evaluare şi Asigurare a Calităţii de la Școala Sanitară Postliceală Sanity Bacău NR. 218/10.09.2016 Capitolul I Dispoziţii generale Art. 1. Comisia

Mai mult

Microsoft Word - anunt concurs adj insp. ITPF TM.doc

Microsoft Word - anunt concurs adj insp. ITPF TM.doc R O M Â N I A MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ COMISIA DE CONCURS În conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002, privind Statutul poliţistului şi ale Ordinului

Mai mult

Nr

Nr Art. 26. (1) Admiterea pentru ciclul de studii universitare de licenţă la toate domeniile de studiu din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării se face pe baza Mediei

Mai mult

Anexa nr. 1 la ordinul MEN nr... privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual

Anexa nr. 1 la ordinul MEN nr... privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual Calendarul admiterii în învățământul profesional de stat pentru anul școlar 2019-2020 Data limită/ Perioada ACTIVITATEA Pregătirea admiterii 1 februarie 2019 Elaborarea planului de măsuri județean/al municipiului

Mai mult

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Executive pentru Inovare și Rețele pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul agenției

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Executive pentru Inovare și Rețele pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul agenției 6.12.2017 RO Jurnalul Oficial al Uniunii Europene C 417/247 RAPORTUL privind conturile anuale ale Agenției Executive pentru Inovare și Rețele pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul agenției

Mai mult

CARTA UNIVERSITĂŢII TEHNICE DIN CLUJ-NAPOCA

CARTA UNIVERSITĂŢII TEHNICE DIN CLUJ-NAPOCA Aprobat în Senatul din 22.01.2008 CARTA UNIVERSITĂŢII TEHNICE DIN CLUJ-NAPOCA TITLUL I. PRINCIPII GENERALE Art.1. În activitatea academică, prestaţia intelectuală este determinantă, iar gândirea, ca proces

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI Exemplar nr

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI Exemplar nr MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI Exemplar nr.1 ŞI INTERNELOR Nr. 4414556 din 11.06.2012 Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Serviciul Asigurarea Calităţii Învăţământului şi Metodologii Raport de prezentare

Mai mult

Curriculum Vitae Europass Informatii personale Nume / Prenume Bran Simion Nationalitate(-ati) Romana Experienta profesionala Perioada Functia sau post

Curriculum Vitae Europass Informatii personale Nume / Prenume Bran Simion Nationalitate(-ati) Romana Experienta profesionala Perioada Functia sau post Curriculum Vitae Europass Informatii personale Nume / Prenume ran Simion Nationalitate(-ati) Romana Experienta profesionala 03 prezent Conferentiar, Doctor in Stiinte Medicale Disciplina Chirurgie si Implantologie

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET Acreditată prin Legea Nr. 443/ Sediul central: BUCUREŞTI ROMÂNIA Str. Ion Ghica, nr. 13, Sector 3, Cod poştal: 0300

UNIVERSITATEA SPIRU HARET Acreditată prin Legea Nr. 443/ Sediul central: BUCUREŞTI ROMÂNIA Str. Ion Ghica, nr. 13, Sector 3, Cod poştal: 0300 UNIVERSITATEA SPIRU HARET Acreditată prin Legea Nr. 443/5.07.2002 Sediul central: BUCUREŞTI ROMÂNIA Str. Ion Ghica, nr. 13, Sector 3, Cod poştal: 030045 Telefon: (0040 21) 314.00.75; 314.00.76 Tel./Fax:

Mai mult

VET. DRUG. ART. 6.

VET. DRUG. ART. 6. Juvenaes alumni Romeo T. Cristina Continuăm prezentarea tinerilor de valoare ai profesiei noastre prin publicarea a trei CVuri ale unor doctoranzi la disciplina farmacologie din cadrul FMV Timișoara. Curriculum

Mai mult

EUIPO NOTES-RO Mod /2016 Note privind formularul de cerere pentru o declaraţie de anulare a unei mărci a Uniunii Europene 1. Observaţii generale

EUIPO NOTES-RO Mod /2016 Note privind formularul de cerere pentru o declaraţie de anulare a unei mărci a Uniunii Europene 1. Observaţii generale Note privind formularul de cerere pentru o declaraţie de anulare a unei mărci a Uniunii Europene 1. Observaţii generale 1.1 Utilizarea formularului Formularul se poate obţine gratuit de la EUIPO şi poate

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ Inspectoratul General al Jandarmeriei Române NESECRET Exemplar unic Nr. Din 21.09.2016 A N U N Ţ În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind

Mai mult

Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE STOICOVICI MARIA Data naşterii Locul naşterii Cetăţenie Adresă Oraş Câmpina, Judeţul Prahova română B

Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE STOICOVICI MARIA Data naşterii Locul naşterii Cetăţenie Adresă Oraş Câmpina, Judeţul Prahova română B Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE STOICOVICI MARIA Data naşterii Locul naşterii Cetăţenie Adresă 31.05.1955 Oraş Câmpina, Judeţul Prahova română Bucuresti, Romania Telefon Fax - E-mail Loc de muncă

Mai mult

Propunere subiecte de discuție adresate de AmCham România și HR Management Club către ANSPDCP Contextul inițiativei: În cursul derulării proiectelor d

Propunere subiecte de discuție adresate de AmCham România și HR Management Club către ANSPDCP Contextul inițiativei: În cursul derulării proiectelor d Propunere subiecte de discuție adresate de AmCham România și HR Management Club către ANSPDCP Contextul inițiativei: În cursul derulării proiectelor de conformare cu cerințele Regulamentului General privind

Mai mult

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE LOCALĂ ȘI CONTROL ANUNȚ DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE LOCALĂ ȘI CONTROL A MUNICIPIULUI BUC

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE LOCALĂ ȘI CONTROL ANUNȚ DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE LOCALĂ ȘI CONTROL A MUNICIPIULUI BUC PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE LOCALĂ ȘI CONTROL ANUNȚ DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE LOCALĂ ȘI CONTROL A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI organizează concurs de promovare pentru ocuparea

Mai mult

INVITAŢIE DE PARTICIPARE Selecție a 6 experți specializați în domeniul insolvenţei persoanei fizice în cadrul proiectului Asistență pentru consolidare

INVITAŢIE DE PARTICIPARE Selecție a 6 experți specializați în domeniul insolvenţei persoanei fizice în cadrul proiectului Asistență pentru consolidare INVITAŢIE DE PARTICIPARE Selecție a 6 experți specializați în domeniul insolvenţei persoanei fizice în cadrul proiectului Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor

Mai mult

Proiect GSN-08 Ghid de securitate nucleară privind repornirea instalaţiilor nucleare după opririle neplanificate CAPITOLUL I Domeniu, scop, definiţii

Proiect GSN-08 Ghid de securitate nucleară privind repornirea instalaţiilor nucleare după opririle neplanificate CAPITOLUL I Domeniu, scop, definiţii Proiect GSN-08 Ghid de securitate nucleară privind repornirea instalaţiilor nucleare după opririle neplanificate CAPITOLUL I Domeniu, scop, definiţii SECŢIUNEA 1 Domeniu şi scop Art. 1. - (1) Prin prezentul

Mai mult

Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa s

Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa s Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa socială Cuprins 1. SCOPUL INSTRUMENTULUI... 3 2. UTILIZATORII...

Mai mult

CRU nr. 513/ ANUNŢ DE CONCURS AGENŢIA PENTRU AGENDA DIGITALĂ A ROMÂNIEI (AADR) cu sediul în Bucureşti, Str. Italiană nr. 22, Sector 2, organ

CRU nr. 513/ ANUNŢ DE CONCURS AGENŢIA PENTRU AGENDA DIGITALĂ A ROMÂNIEI (AADR) cu sediul în Bucureşti, Str. Italiană nr. 22, Sector 2, organ CRU nr. 513/03.10.2016 ANUNŢ DE CONCURS AGENŢIA PENTRU AGENDA DIGITALĂ A ROMÂNIEI (AADR) cu sediul în Bucureşti, Str. Italiană nr. 22, Sector 2, organizează concurs de ocupare a trei posturi vacante de

Mai mult

Microsoft Word - gabi_cv.doc

Microsoft Word - gabi_cv.doc Curriculum vitae Europass INFORMATII PERSONALE Nume ROTARIU GABRIELA Adresa Bucuresti, şos. Pantelimon nr. 352, bl. 3, sc. D, et. 1, ap. 123, Sector 2 Telefon 0786.960717 Fax - E-mail gabriela.rotariu@mmanpis.ro

Mai mult

CALL FOR TENDERS – EACEA No

CALL FOR TENDERS – EACEA No EUROPA CREATIVĂ (2014-2020) SUBPROGRAMUL MEDIA CERERE DE PROPUNERI EACEA/17/2016: SPRIJIN PENTRU ACCES LA PIEȚE AVERTISMENT: Prezenta cerere de propuneri este condiționată: de disponibilitatea fondurilor

Mai mult

Ordonanţă Guvernul României privind unele măsuri pentru administraţia publică centrală Monitorul Oficial al României nr 592 din

Ordonanţă Guvernul României privind unele măsuri pentru administraţia publică centrală Monitorul Oficial al României nr 592 din Ordonanţă 3 2017-07-20 Guvernul României privind unele măsuri pentru administraţia publică centrală Monitorul Oficial al României nr 592 din 2017-07-24 NOTĂ DE FUNDAMENTARE la Ordonanța Guvernului nr.

Mai mult

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMIN

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMIN Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2018-2019 UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMINISTRATIVE ȘI ALE COMUNICĂRII Domeniul: Științe Administrative

Mai mult