PowerPoint Presentation

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "PowerPoint Presentation"

Transcriere

1 Consolidarea, modernizarea și construcția stadioanelor pentru EURO 2020

2 Cadru legislativ HG nr. 1093/ s-a declarat Campionatul European de Fotbal 2020 şi candidatura României pentru organizarea la Bucureşti a unor meciuri din cadrul Turneului final de interes public şi de importanţă naţională HG nr. 232/ s-a declarat de interes public şi de importanţă naţională organizarea efectiva la Bucureşti a unor meciuri din cadrul Turneului final. UEFA Euro 2020 va fi a 16-a ediție a Campionatului European de fotbal și va marca aniversarea a 60 de ani de la înființarea turneului. Competiția se va desfășura în 12 orașe din Europa, printre care și București: Amsterdam (Olanda) Baku (Azerbaijan) Bilbao (Spania) București (România) Budapesta (Ungaria) Copenhaga (Danemarca) Dublin (Irlanda) Glasgow (Scoția) Londra (Anglia) Munchen (Germania) Roma (Italia) Saint Petersburg (Rusia)

3 STADIONUL STEAUA Constructor Proiectantat:

4 STADIONUL STEAUA Capacitatea arenei va fi de spectatori. Valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate este de aproximativ 64,5 milioane euro cu TVA, taxe și cote incluse. In urma finalizării etapei de proiectare și obținerea autorizației de construire, proiectul final optimizează soluția propusă în cadrul studiului de fezabilitate atât din punct de vedere arhitectural cât și al spațiilor suplimentare și costurilor de operare. Suprafața construită a crescut cu mp ajungând la mp iar forma de stea a fost păstrată la nivelul platformelor de acces astfel încât rezultă o percepție vizuală mult mai bună din partea publicului precum și îmbunătățirea accesului spectatorilor. De asemenea, noul proiect permite optimizarea fluxului de spectatori precum și păstrarea intactă a bazelor de antrenament deja existente în cadrul complexului, în același timp cu creșterea numărului de locuri de parcare la peste 570 de locuri. O alta îmbunătățire se referă la crearea de spații de antrenament la nivelul parterului (ex: tir sportiv, box, lupte, tenis de masă, bowling etc.) și a peste de mp de spații administrative, cu păstrarea costurilor în exploatare. Constructor Proiectantat:

5 STADIONUL STEAUA Complexul sportiv va beneficia și de: Suprafața de joc va avea o lungime de 105 m și o lățime de 68 m, va fi prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare) Restaurant Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Spații VIP (loje și parcare) Sală de forță și de recuperare Punct medical de prim ajutor Zona de presă si sky-box-ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA Sala de conferință Vestiare pentru sportivi Magazine dedicate publicului Spații tehnice și pentru birouri Constructor Proiectantat:

6 Constructor Proiectantat:

7 Constructor Proiectantat:

8 Constructor Proiectantat:

9 Constructor Proiectantat:

10 Constructor Proiectantat:

11 STADIONUL NAŢIONAL DE RUGBY ARCUL DE TRIUMF" Constructor:

12 STADIONUL NAŢIONAL DE RUGBY "ARCUL DE TRIUMF" Stadionul reconstruit va avea o capacitate de de locuri Valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate este de aproximativ 24 milioane euro cu TVA, taxe și cote incluse. În urma finalizării etapei de proiectare se va obține o îmbunătățire a soluției propuse la aprobarea studiului de fezabilitate prin optimizarea: circulațiilor, acceselor și a vizibilității pentru public a spațiilor dedicate presei a spațiilor dedicate VIP a spațiilor dedicate cazării și recuperării medicale a sportivilor a sistemului de iluminat de nocturnă mărirea numărului de locuri de parcare la peste 170 pentru public și 2 autocare Constructor:

13 STADIONUL NAŢIONAL DE RUGBY "ARCUL DE TRIUMF" Stadionul Arcul de Triumf urmează a fi reabilitat, modernizat și transformat într-un Centru sportiv de excelență. Suprafața de joc va avea o lungime de 105 m și o lățime de 68 m, va fi prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă Stadionul va fi clasat și ca stadion de fotbal de categoria a IV-a și va găzdui competiții de fotbal și de rugby, atât din campionatul intern cât și la nivel internațional Vor exista locuri dedicate persoanelor cu dizabilități Se vor amenaja spațiile urbane exterioare precum și un parking subteran Se va construi și dota un centru pentru recuperarea sportivilor care va asigura și spații de cazare și cantonament pentru aceștia (camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică activității de recuperare sportivă, piscină, saună etc.) Complexul va beneficia de spații destinate mass-media (sală de conferințe, zonă de flash interviu etc.) și spații pentru VIP Constructor:

14 Constructor:

15 Constructor:

16 Constructor:

17 Constructor:

18 STADIONUL GIULEȘTI VALENTIN STĂNESCU Constructor Proiectantat:

19 STADIONUL GIULEȘTI "VALENTIN STĂNESCU" Capacitatea stadionului va fi de de de locuri. Valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate este de aproximativ 29 milioane euro cu TVA, taxe și cote incluse. La acest moment se lucrează la proiectul tehnic care, fata de studiul de fezabilitate, va conduce la optimizarea circulațiilor, acceselor și a vizibilității pentru public, a spațiilor dedicate presei si zonei VIP Complexul va beneficia de: Suprafața de joc va avea o lungime de 105 m și o lățime de 68 m, va fi prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă O pistă de atletism pentru antrenament sub tribune, o sala de sport dotata aflata sub peluza nord Spații de cazare pentru sportivi (28 de locuri) Spații administrative Spații dedicate publicului (magazine, zona food) și locuri pentru persoane cu dizabilități (75 de locuri) Spații pentru mass-media (boxă presă, sală de conferințe, zonă de flash interviu etc.) și spații pentru VIP (peste 900 de locuri) Constructor Proiectantat:

20 Constructor Proiectantat:

21 Constructor Proiectantat:

22 Constructor Proiectantat:

23 STADIONUL DINAMO

24 STADIONUL DINAMO Stadiu actual: Pentru Stadionul Dinamo s-a dorit inițial reabilitarea stadionului existent, însă din cauza problemelor juridice ale amplasamentului acesta nu poate fi preluat în cadrul programelor derulate de CNI. Clubul sportiv Dinamo a depus la CNI documentația vizând un nou amplasament destinat construcției unui stadion nou. La acest moment au fost contractate lucrările de realizare a studiilor de prefezabilitate, respectiv fezabilitate. În vederea aprobării studiului de prefezabilitate și ulterior demararea realizării studiului de fezabilitate, este necesară suplimentarea suprafeței de teren pusă la dispoziție astfel încât să fie respectate prevederile UEFA dar și cele ale ISU privind evacuarea spectatorilor. De asemenea, data fiind modificarea indicatorilor urbanistici, este necesară și elaborarea și avizarea unui nou PUZ de către Primăria Sectorului 2. Această sarcină, revine exclusiv Clubului sportiv Dinamo.

25 Stadiu actual de implementare : Stadion Steaua - la data de s-a emis Autorizația de construire de către Primaria Sector 6 București; - la data de CNI SA a notificat ISC cu privire la începerea lucrărilor în termen de 10 zile, conform prevederilor legale in domeniu. Stadion Giulești Valentin Stănescu - la data de s-a emis Autorizația de desființare/demolare parțială de către Primaria Sector 6 București a vechiului stadion; - în prezent sunt în curs lucrările de demolare; - în paralel se definitivează documentația tehnică în vederea obținerii Autorizației de construire, împreună cu avizele aferente. Stadion Național de Rugby Arcul de Triumf - în prezent se lucrează la documentația tehnică în vederea obținerii Autorizației de construire, împreună cu avizele aferente; - în paralel MTS și FRR au demarat procedura de desființare a construcțiilor existente.

26 400 de terenuri de sport

27 Cadru legislativ: Prin Hotărârea nr. 232/2017 pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr /2013 s-a declarat de interes public și de importanță națională organizarea efectivă la București a unor meciuri din cadrul Turneului final și s-a constituit Comitetul interministerial de coordonare pentru organizarea și susținerea candidaturii României și pentru organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal Una dintre condițiile asumate de către Guvernul României prin dosarul de candidatura depus la sediul UEFA in a fost aceea de construire/modernizare a unui număr de 400 de terenuri de fotbal în toate județele din România. Astfel, se creează premisele unei reglementari exprese în ceea ce privește cadrul de implementare efectivă a acestei obligații asumate prin dosarul de candidatură, fiind inițiat un Memorandum la nivelul Guvernului României cu tema Inițierea realizării a 250 de baze sportive cuprinzând 400 de terenuri de fotbal de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții C.N.I. -S.A..

28 Constructii de baze sportive -TIP 1 Se vor construi pe terenuri cu suprafețe de minim mp. Numărul vizat este de 150 de astfel de baze sportive, totalizand 300 de terenuri, cu o valoare estimată de 1,35 milioane euro/bază cu TVA, taxe și cote incluse. Funcțiunile din amplasament sunt: teren sportiv fotbal dimensiuni omologate UEFA si FRF dimensiuni 105 x 68, gazon sintetic, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori teren sportiv mic, suprafață de tartan, ce va fi tușată pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și volei și va avea dimensiunea de 20 x 40 m, prevăzut cu o instalație de nocturnă si dotari specifice (cos baschet mobil, fileu tenis, fileu volei); cladire vestiare și administrativă regim de înălțime P+1 (4 vestiare jucatori, 2 vestiare arbitrii,, birouri administrative, spații depozitare) mașina întreținere gazon parcare autovehicule și autocar

29

30

31 Constructii de baze sportive -TIP 2 Se vor realiza pe terenuri cu o suprafață de mp. Numărul vizat este de 100 de baze sportive, cu o valoare estimată de 190 mii euro/bază cu TVA, taxe și cote incluse. Functiunile din amplasament sunt: teren sportiv mic, suprafață de tartan, ce va fi tușată pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20 x 40 m, prevăzut cu o instalație de nocturnă; cladire vestiare și administrativă regim de înălțime parter (2 vestiare jucatori dotate cu dusuri si grupuri sanitare, 1 vestiar arbitrii, 1 birou administrativ și spații depozitare)

32

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL Casa Fotbalului, Str. Vasile Șerbănică nr.12, sector 2, 022186 București, România, Tel: 021 325 06 70 Fax: 021 302 91 58 PROCES-VERBAL DE OMOLOGARE SPORTIVĂ A STADIONULUI... PENTRU SEZONUL 2019-2020 încheiat

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE  FUNDAMENTARE Hotărâre 602 2018-08-02 Guvernul României pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii Sală de sport competiţională de nivel internaţional, Bază sportivă Turda, realizat

Mai mult

ROMANIA

ROMANIA ROMANIA JUDETUL BUZĂU MUNICIPIUL BUZĂU CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE pentru aprobarea documentatiei de avizare a lucrărilor de interventii si a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii

Mai mult

CLIENT NAME

CLIENT  NAME Turcu Ovidiu Teren multisport 40x20m, cu gazon sintetic multifunctional, la cheie Oferta nr.3176, 05 iulie 2018 TERENURI DE SPORT LOCURI DE JOACA PARDOSELI E-mail: contact@atlassport.ro Tel: 0265.312.923

Mai mult

Microsoft Word - ~ doc

Microsoft Word - ~ doc Nr. UR2015-003828/08.06.2015 SE APROBA, P R I M A R NICOLAE ROBU REFERAT privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Modificare PUZ aprobat cu HCL 382/2011 - Complex rezidential TAGOR, Str. Constructorilor

Mai mult

Hotărâre Guvernul României pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr /2013 privind declararea de interes public ş

Hotărâre Guvernul României pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr /2013 privind declararea de interes public ş Hotărâre 232 2017-04-12 Guvernul României pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.093/2013 privind declararea de interes public şi de importanţă naţională a Campionatului European

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 - Titlul proiectului de act normativ HOTĂRÂRE pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii Sală Polivalentă 2500 locuri (Baza sportivă

Mai mult

Prezentare PowerPoint

Prezentare PowerPoint Proiectul Forumul pentru Drepturile Tinerilor soluții în vederea diminuării discriminării integrarea grupurilor vulnerabile. 56 de participanți Elaborarea și aprobarea Metodologiilor care reglementează

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după ) Ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează e

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după ) Ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează e REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după 01.01.2002) Ediția 2016-2017 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează etapa județeană a competiției. - FRF organizează prin

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL CONSTANŢA COMUNA CUMPĂNA Str. Şos. Constanţei, Nr. 132, CUMPĂNA Telefon: , FAX:

ROMÂNIA JUDEŢUL CONSTANŢA COMUNA CUMPĂNA Str. Şos. Constanţei, Nr. 132, CUMPĂNA Telefon: , FAX: ROMÂNIA JUDEŢUL CONSTANŢA COMUNA CUMPĂNA Str. Şos. Constanţei, Nr. 132, CUMPĂNA Telefon: 0241-739.845, FAX: 0241-739.003 Email: primaria_cumpana@yahoo.com Regulament de Organizare si Functionare a Complexului

Mai mult

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U15 (jucători născuți după ) ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează faza/etap

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U15 (jucători născuți după ) ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează faza/etap REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U15 (jucători născuți după 01.01.2005) ediția 2019-2020 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează faza/etapa județeană a competiției. - FRF organizează prin Departamentul

Mai mult

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după ) ediția SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al c

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după ) ediția SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al c REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după 01.01.2003) ediția 2019 2020 1. SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al competiției va avea următoarele etape: 1.1. Etapa I

Mai mult

Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CON

Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CON Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CONSTRUIRE CLADIRI SI AMENAJARI (PLATFORMA DEPOZITARE)

Mai mult

YASMIN RESORT - 5STAR Locatie: BODRUM, TURCIA Descriere Localizare Yasmin Bodrum Resort 5* este localizat pe o suprafata exterioara de 40, 000 mp dint

YASMIN RESORT - 5STAR Locatie: BODRUM, TURCIA Descriere Localizare Yasmin Bodrum Resort 5* este localizat pe o suprafata exterioara de 40, 000 mp dint YASMIN RESORT - 5STAR Locatie: BODRUM, TURCIA Descriere Localizare Yasmin Bodrum Resort 5* este localizat pe o suprafata exterioara de 40, 000 mp dintr- un total de 108, 000 mp in Statiunea Turgutreis

Mai mult

DOSARUL DE LICENŢIERE A CLUBULUI ÎN SEZONUL

DOSARUL DE LICENŢIERE A CLUBULUI ÎN SEZONUL LIST DOCUMENTELOR PRIVIND CLSIFICRE CLUBULUI PENTRU SEZONUL 2019-2020 Cererea de clasificare da nu Strategie și filozofie 1 Strategie si filozofie Originalul Programului aprobat de dezvoltare a fotbalului

Mai mult

Microsoft Word - memoriu aviz de initiere 1 iunie

Microsoft Word - memoriu aviz de initiere 1 iunie FOAIE DE CAPĂT DENUMIRE PROIECT: PLAN URBANISTIC ZONAL DEZVOLTARE ZONĂ MIXTĂ: LOCUIRE, COMERȚ, SERVICII ȘI BIROURI NR. PROIECT: 17 / 2017; AMPLASAMENT: Timișoara, Splaiul Peneș Curcanul, nr. 6, jud. Timiș,C.F.

Mai mult

Către,

Către, Pag. 1 Către, Preşedintele Consiliului judeţean Primarul *) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINŢARE Subsemnatul (1) CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ domiciliul (2) municipiul cu în

Mai mult

Către, Preşedintele Consiliului judeţean... CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul(*1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Către, Preşedintele Consiliului judeţean... CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul(*1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Către, Preşedintele Consiliului judeţean... CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul(*1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ cu domiciliul(*2)/sediul... în judeţul... municipiul/oraşul/comuna...

Mai mult

Ministerial Mediului, Apelor i Padurilor Agenda Nationals pentru Protectia Mediului Agenda pentni Pfotectia Mediului Teleorman Anunf public privind de

Ministerial Mediului, Apelor i Padurilor Agenda Nationals pentru Protectia Mediului Agenda pentni Pfotectia Mediului Teleorman Anunf public privind de Ministerial Mediului, Apelor i Padurilor Agenda Nationals pentru Protectia Mediului Agenda pentni Pfotectia Mediului Teleorman Anunf public privind decizia etapei de incadrare Agenda pentru Protec ia Mediului

Mai mult

ROMÂNIA

ROMÂNIA ANEXA 1 LA H.C.L. 490 / 21.12.2018 NOTA CONCEPTUALA pentru obiectivul de investitii Reabilitare si modernizare stadionul Municipal Eugen Popescu din Targoviste 1. Informaţii generale privind obiectivul

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation CONFERINȚA Un teren de sport la fiecare supermarket, o sală de sport la fiecare mall Marti 19 Iunie 2018, ora 9:00, CCIR, Bucureşti Premise Romania este la un capăt de drum în sport. În 2016 si 2017, am

Mai mult

DAR KHAYAM - 3STAR Locatie: HAMMAMET, TUNISIA Descriere Localizare Amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaja din Hammamet, Hotelul Dar Khayam se

DAR KHAYAM - 3STAR Locatie: HAMMAMET, TUNISIA Descriere Localizare Amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaja din Hammamet, Hotelul Dar Khayam se DAR KHAYAM - 3STAR Locatie: HAMMAMET, TUNISIA Descriere Localizare Amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaja din Hammamet, Hotelul Dar Khayam se afla la 6 km de centrul orasului si la 60 km de aeroportul

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL JUNIORI A1 NIVEL JUDEȚEAN - EDIȚIA 2015 / 2016 OBIECTIVE: - Depistarea de noi talente din rândul juniorilor născuț

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL JUNIORI A1 NIVEL JUDEȚEAN - EDIȚIA 2015 / 2016 OBIECTIVE: - Depistarea de noi talente din rândul juniorilor născuț REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL JUNIORI A1 NIVEL JUDEȚEAN - EDIȚIA 2015 / 2016 OBIECTIVE: - Depistarea de noi talente din rândul juniorilor născuți în anul 1997 și mai tineri, care participă în campionatele

Mai mult

ADMINISTRATIA IMOBILIARA ORADEA

ADMINISTRATIA IMOBILIARA ORADEA RAPORT DE ACTIVITATE 2015 Denumire: Administraţia Imobiliară Oradea Sediu: Oradea, P-ţa Unirii, nr.1 Statut juridic: instituţie publică de interes local în subordinea Consiliului Local Oradea conducătorul

Mai mult

R O M Â N I A

R O M Â N I A ROMÂNIA JUDEŢUL MUREŞ CONSILIUL JUDEŢEAN PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 31 ianuarie 2012 privind aprobarea documentaţiei tehnice şi a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei Extindere şi copertină faţadă

Mai mult

KEFALUKA RESORT - 5STAR Locatie: BODRUM, TURCIA Descriere Localizare Hotelul se afla la 10 km de Turgutreis, 25 km de centrul orasului Bodrum, 60 km d

KEFALUKA RESORT - 5STAR Locatie: BODRUM, TURCIA Descriere Localizare Hotelul se afla la 10 km de Turgutreis, 25 km de centrul orasului Bodrum, 60 km d KEFALUKA RESORT - 5STAR Locatie: BODRUM, TURCIA Descriere Localizare Hotelul se afla la 10 km de Turgutreis, 25 km de centrul orasului Bodrum, 60 km de aeroportul din Bodrum, este construit pe o suprafata

Mai mult

Ministerul Mediului, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI ARGEŞ PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din C

Ministerul Mediului, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI ARGEŞ PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din C Ministerul Mediului, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din Ca urmare a notificării adresate de S.C MATEMAR ZOOTEC CLAS S.R.L., cu sediul în municipiul

Mai mult

Regulament media - Futsal Introducere (1) Prezentul regulament se aplică cluburilor de futsal din România și are ca scop dezvoltarea și promovarea ace

Regulament media - Futsal Introducere (1) Prezentul regulament se aplică cluburilor de futsal din România și are ca scop dezvoltarea și promovarea ace Regulament media - Futsal Introducere (1) Prezentul regulament se aplică cluburilor de futsal din România și are ca scop dezvoltarea și promovarea acestui segment sportiv, precum și creșterea atractivității

Mai mult

R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOM

R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOM R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOMICI, A PROIECTULUI ŞI A CHELTUIELILOR CE VOR FI EFECTUATE

Mai mult

Documentație pentru obținerea AVIZULUI DE OPORTUNITATE Pentru Modificare P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr 292 din str. Constructorilor- str. Alb

Documentație pentru obținerea AVIZULUI DE OPORTUNITATE Pentru Modificare P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr 292 din str. Constructorilor- str. Alb Documentație pentru obținerea AVIZULUI DE OPORTUNITATE Pentru Modificare P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr 292 din 25.06.2015 str. Constructorilor- str. Albinelor, Mun. Timișoara, jud. Timiș Beneficiar S.C.

Mai mult

MEMORIU GENERAL

MEMORIU GENERAL MEMORIU GENERAL Întocmit în conformitate cu Ordinul MLPAT nr.37/n/08.06.2000 pentru aprobarea reglementării tehnice GHID PRIVIND METODOLOGIA DE ELABORARE ŞI CONŢINUTUL - CADRU AL PLANULUI URBANISTIC DE

Mai mult

Microsoft Word - proiect hg dolj - dec 2017 forma pt publicare site (002).docx

Microsoft Word - proiect hg dolj - dec 2017 forma pt publicare site (002).docx GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru aprobarea transmiterii unor bunuri din infrastructura secundară de irigaţii aparţinând domeniului privat al statului, aflată în administrarea Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri

Mai mult

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în par

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în par REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția 2019-2020 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în parteneriat cu cele 41 de Asociații Județene de Fotbal

Mai mult

Microsoft Word - CERERE_AC.doc

Microsoft Word - CERERE_AC.doc Către, Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul (1) CNP domiciliul (2) municipiul cu sediul în judeţul oraşul comuna satul

Mai mult

Microsoft Word - hg-anif-irigatii-calarasi.docx

Microsoft Word - hg-anif-irigatii-calarasi.docx GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru aprobarea transmiterii unor bunuri din infrastructura secundară de irigaţii aparţinând domeniului privat al statului, aflată în administrarea Agenţiei Naţionale de și

Mai mult

PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiției Construcție buncăr

PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiției Construcție buncăr PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiției Construcție buncăr și spații conexe Laborator Radioterapie, în Tîrgu

Mai mult

GE1.3L FIȘA DE VERIFICARE PE TEREN A PROIECTULUI Fișa de verificare pe teren a proiectului MĂSURA M3/2A Susținerea dezvoltării și diversificării activ

GE1.3L FIȘA DE VERIFICARE PE TEREN A PROIECTULUI Fișa de verificare pe teren a proiectului MĂSURA M3/2A Susținerea dezvoltării și diversificării activ GE1.3L FIȘA DE VERIFICARE PE TEREN A PROIECTULUI Fișa de verificare pe teren a proiectului MĂSURA M3/2A Susținerea dezvoltării și diversificării activităților agricole Data: Persoana întâlnită (nume şi

Mai mult

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN REGIM DE P+4E+PENTHOUSE, FUNCTIUNI COMPLEMENTARE LA

Mai mult

Microsoft Word - Ol - M.doc

Microsoft Word - Ol - M.doc Olimpiada Liceelor istoric Iniţiativa de a oferi tinerilor liceeni posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile şi aptitudinile la un nivel superior, în afara şcolii, aparţine primarului municipiului Slatina,

Mai mult

ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL BRASOV B-dulEroilor nr. 19, Brasov, Tel/Fax: Cod fiscal: Contbancar: RO77BRDE0

ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL BRASOV B-dulEroilor nr. 19, Brasov, Tel/Fax: Cod fiscal: Contbancar: RO77BRDE0 REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL Ediția 2017 2018 valabil pentru faza județeană 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean fără finalitate națională de către AJF Brașov

Mai mult

Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI ARGEŞ PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din Ca

Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI ARGEŞ PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din Ca Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din Ca urmare a notificării adresate de SC RDS-RCS S.A., cu sediul sediul in municipiul Bucuresti,

Mai mult

FISA PROIECTULUI Denumire lucrare: Amplasament: Beneficiar: P.U.D. pentru CONSTRUIRE LOCUINŢE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI

FISA PROIECTULUI Denumire lucrare: Amplasament: Beneficiar: P.U.D. pentru CONSTRUIRE LOCUINŢE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI FISA PROIECTULUI Denumire lucrare: Amplasament: Beneficiar: P.U.D. pentru CONSTRUIRE LOCUINŢE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI SI BRANSAMENTE Cluj-Napoca, str. Borhanci, nr. cad.262538,

Mai mult

R O M A N I A CONSILIUL JUDEȚEAN OLT Consilier județean Jenel COPILĂU R A P O R T cu privire la activitatea desfăşurată în anul 2008 Consiliul Județea

R O M A N I A CONSILIUL JUDEȚEAN OLT Consilier județean Jenel COPILĂU R A P O R T cu privire la activitatea desfăşurată în anul 2008 Consiliul Județea R O M A N I A CONSILIUL JUDEȚEAN OLT Consilier județean Jenel COPILĂU R A P O R T cu privire la activitatea desfăşurată în anul 2008 Consiliul Județean este autoritatea administrației publice locale, constituită

Mai mult

EXPUNERE DE MOTIVE

EXPUNERE DE MOTIVE Hotărâre 862 2016-11-16 Guvernul României pentru aprobarea categoriilor de construcţii la care este obligatorie realizarea adăposturilor de protecţie civilă, precum şi a celor la care se amenajează puncte

Mai mult

PR

PR PLAN URBANISTIC ZONAL Proiect nr. 06/2015 CRITERII PENTRU DETERMINAREA EFECTELOR SEMNIFICATIVE POTENTIALE ASUPRA MEDIULUI conform H.G. nr.1076/08.07.2004 privind stabilirea procedurii evaluării de mediu

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 - Titlul proiectului de act normativ HOTĂRÂRE pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții Consolidare, restaurare și extindere imobil

Mai mult

ORANGE COUNTY DE LUXE HOTEL - 5STAR Locatie: KEMER, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul deschis in 2005 si renovat in 2012 este situat pe pla

ORANGE COUNTY DE LUXE HOTEL - 5STAR Locatie: KEMER, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul deschis in 2005 si renovat in 2012 este situat pe pla ORANGE COUNTY DE LUXE HOTEL - 5STAR Locatie: KEMER, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul deschis in 2005 si renovat in 2012 este situat pe plaja la 300 m de Kemer, 45 km de orasul Antalya si 60

Mai mult

IMOBIL LOCUINTE SI SERVICII

IMOBIL LOCUINTE SI SERVICII E-mail: biacopor@gmail.com SUPLEX PROIECT Str. Carpati nr. 4, Municipiul Caracal, in vederea initierii PLAN URBANISTIC ZONAL si REGULAMENT LOCAL URBANISM aferent in vederea realizarii investitiilor SALA

Mai mult

NOŢIUNI DE LEGISLAŢIE FUNCIARĂ

NOŢIUNI DE LEGISLAŢIE FUNCIARĂ Către... [conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*)] CERERE pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul*1)..., CNP, cu domiciliul*2)/sediul... în judeţul..., municipiul/oraşul/comuna...,

Mai mult

Microsoft Word - HCL_952_2013.doc

Microsoft Word - HCL_952_2013.doc ROMÂNIA JUDEŢUL BIHOR MUNICIPIUL ORADEA CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2014 Analizând Raportul de specialitate nr. 260274 din 05.11.2013, întocmit

Mai mult

Către, Primarul Comunei Crișcior C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAȚIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINȚARE Subsemnatul(1), CNPǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ c

Către, Primarul Comunei Crișcior C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAȚIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINȚARE Subsemnatul(1), CNPǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ c Către, Primarul Comunei Crișcior C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAȚIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINȚARE Subsemnatul(1), CNPǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ cu domiciliul/sediul(2) în județul., mun./oraș/comuna.,

Mai mult

SHERWOOD DREAMS RESORT - 5STAR Locatie: BELEK, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul a fost deschis in 2011 si este situat in Belek, la 40 km f

SHERWOOD DREAMS RESORT - 5STAR Locatie: BELEK, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul a fost deschis in 2011 si este situat in Belek, la 40 km f SHERWOOD DREAMS RESORT - 5STAR Locatie: BELEK, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul a fost deschis in 2011 si este situat in Belek, la 40 km fata de aeroportul Antalya si la 5 km fata de centrul

Mai mult

RASP Ploiesti Biroul Protecţia Mediului Lista Avizelor (prelungire Avize) emise privind Planul de eliminare a deşeurilor provenite din construcţii, re

RASP Ploiesti Biroul Protecţia Mediului Lista Avizelor (prelungire Avize) emise privind Planul de eliminare a deşeurilor provenite din construcţii, re RASP Ploiesti Biroul Protecţia Mediului Lista elor (prelungire e) emise privind Planul de eliminare a deşeurilor provenite din construcţii, reabilitări, demolări şi amenajări de spaţii verzi 1 2 3 4 5

Mai mult

ORAŞUL TG.CĂRBUNEŞTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Tg.Cărbuneşti pe anul 2014 Consiliu

ORAŞUL TG.CĂRBUNEŞTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Tg.Cărbuneşti pe anul 2014 Consiliu privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Tg.Cărbuneşti pe anul 2014 Consiliul Local al oraşului Tg.Cărbuneşti, având în vedere : - proiectul de hotărâre; rapoartele de avizare

Mai mult

Hotărâre Guvernul României pentru deschiderea punctului internaţional de trecere a frontierei de stat româno-ucrainene pentru comunicaţ

Hotărâre Guvernul României pentru deschiderea punctului internaţional de trecere a frontierei de stat româno-ucrainene pentru comunicaţ Hotărâre 184 2018-04-04 Guvernul României pentru deschiderea punctului internaţional de trecere a frontierei de stat româno-ucrainene pentru comunicaţie de pasageri şi marfă în regim de bac şi pietonal

Mai mult

Microsoft Word - D.P. PUZ C.URSENI, doc

Microsoft Word - D.P. PUZ C.URSENI, doc PRIMARIA MUNICIPIULUI TIMISOARA MINUTA PRIVIND DEZBATEREA PUBLICA DIN 24.02.2015 A PLANULUI URBANISTIC ZONAL LOCUINTE SI FUNCTIUNI COMPLEMENTARE, CALEA URSENI NR.36, TIMISOARA La dezbaterea publica desfasurata

Mai mult

CONSlLHJL LOCAL AL MUNICIPIULUI CAMPINA JUDEJUL PRAHOVA HOTARARE privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reaiizarea obiectivului de i

CONSlLHJL LOCAL AL MUNICIPIULUI CAMPINA JUDEJUL PRAHOVA HOTARARE privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reaiizarea obiectivului de i CONSlLHJL LOCAL AL MUNICIPIULUI CAMPINA JUDEJUL PRAHOVA HOTARARE privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reaiizarea obiectivului de investi{ii "Amenajare teren multifunctional in Municipiul

Mai mult

Microsoft Word memoriu PUZ - non-tehnic.doc

Microsoft Word memoriu PUZ - non-tehnic.doc CLADIRE DE BIROURI S+P+3E - PLAN URBANISTIC ZONAL- Amplasament Timisoara, Bulevardil Take Ionescu nr.55 C.F. nr. 424915 Timisoara; nr. cad. 25988/1/2/1/2 Beneficiar S.C. PEN-TUR-COM-PERLA S.R.L. Timisoara,

Mai mult

RIXOS TEKIROVA - 5STAR Locatie: KEMER, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul a fost renovat in 2014 si este situat in Tekirova, la 10 minute de

RIXOS TEKIROVA - 5STAR Locatie: KEMER, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul a fost renovat in 2014 si este situat in Tekirova, la 10 minute de RIXOS TEKIROVA - 5STAR Locatie: KEMER, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul a fost renovat in 2014 si este situat in Tekirova, la 10 minute de centru, 17 km de Kemer si 73 km de aeroportul Antalya.

Mai mult

Microsoft Word - HG-transfer-bunuri-irigatii-ANIF-TULCEA.docx

Microsoft Word - HG-transfer-bunuri-irigatii-ANIF-TULCEA.docx GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru aprobarea transmiterii unor bunuri din infrastructura secundară de irigaţii aparţinând domeniului privat al statului, aflată în administrarea Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri

Mai mult

Microsoft Word - proiect hg ialomita x 2- IF fara teren+cladire dec 2017 publicare site.docx

Microsoft Word - proiect hg ialomita x 2- IF fara teren+cladire dec 2017 publicare site.docx GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru aprobarea transmiterii unor bunuri din infrastructura secundară de irigaţii aparţinând domeniului privat al statului, aflată în administrarea Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri

Mai mult

CURRICULUM VITAE 1. Nume: CHIRILA 2. Prenume: VICTOR 3. Data naşterii: Cetăţenie: ROMANA 5. Stare civilă: NECASATORIT 6. Studii: Institu

CURRICULUM VITAE 1. Nume: CHIRILA 2. Prenume: VICTOR 3. Data naşterii: Cetăţenie: ROMANA 5. Stare civilă: NECASATORIT 6. Studii: Institu CURRICULUM VITAE 1. Nume: CHIRILA 2. Prenume: VICTOR 3. Data naşterii: 09.01.1955 4. Cetăţenie: ROMANA 5. Stare civilă: NECASATORIT 6. Studii: Instituţia (de la pană la) 1978-1982 Facultatea de Tehnologie

Mai mult

Anexa nr.1 AMENDAMENTE ADMISE Nr. crt. Text OUG nr.40/2017 (şi Legea nr.50/1991) Text adoptat de Senat Amendamente propuse (autorul amendamentului) Mo

Anexa nr.1 AMENDAMENTE ADMISE Nr. crt. Text OUG nr.40/2017 (şi Legea nr.50/1991) Text adoptat de Senat Amendamente propuse (autorul amendamentului) Mo Anexa nr.1 AMENDAMENTE ADMISE Nr. crt. Text OUG nr.40/2017 (şi Legea nr.50/1991) Text adoptat de Senat Amendamente propuse (autorul amendamentului) Motivarea amendamentelor propuse 0 1 2 3 4 1. LEGE privind

Mai mult

PROIECT

PROIECT PROIECT HOTĂRÂREA NR. Din 2018 privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției Reabilitare drum judeţean DJ151 Luduş Sărmaşu limită judeţ Bistriţa Năsăud, km 9+000-10+000, judeţul Mureş,

Mai mult

HOTĂRÂRE Nr. 31 din 24 ianuarie 1996 pentru aprobarea Metodologiei de avizare a documentațiilor de urbanism privind zone şi stațiuni turistice şi a do

HOTĂRÂRE Nr. 31 din 24 ianuarie 1996 pentru aprobarea Metodologiei de avizare a documentațiilor de urbanism privind zone şi stațiuni turistice şi a do HOTĂRÂRE Nr. 31 din 24 ianuarie 1996 pentru aprobarea Metodologiei de avizare a documentațiilor de urbanism privind zone şi stațiuni turistice şi a documentațiilor tehnice privind construcții din domeniul

Mai mult

ROMANIA JUDETUL CALARASI CONSILIUL JUDETEAN CALARASI HOTARARE pentru modificarea si completarea Hotararii nr. 63/2019 privind aprobarea utilizarii exc

ROMANIA JUDETUL CALARASI CONSILIUL JUDETEAN CALARASI HOTARARE pentru modificarea si completarea Hotararii nr. 63/2019 privind aprobarea utilizarii exc ROMANIA HOTARARE pentru modificarea si completarea Hotararii nr. 63/2019 privind aprobarea utilizarii excedentului bugetar, rezultat la incheierea exercitiului bugetar 2018, in exercitiul bugetar 2019

Mai mult

Microsoft Word - Hotarare program Promovare sport.doc

Microsoft Word - Hotarare program Promovare sport.doc R O M Â N I A JUDEŢUL OLT CONSILIUL LOCAL AL ORAŞULUI BALŞ Balş, str. Nicolae Bălcescu nr. 14, 235100, Olt Tel. 0249-450145; Fax 0249-450140 www.bals.ro H O T Ă R Â R E Referitor la: aprobarea programului

Mai mult

GREEN NATURE RESORT&SPA HOTEL - 5STAR Locatie: MARMARIS, TURCIA Descriere Localizare Hotelul este situat la 3,5 km distanta de centrul orasului Marmar

GREEN NATURE RESORT&SPA HOTEL - 5STAR Locatie: MARMARIS, TURCIA Descriere Localizare Hotelul este situat la 3,5 km distanta de centrul orasului Marmar GREEN NATURE RESORT&SPA HOTEL - 5STAR Locatie: MARMARIS, TURCIA Descriere Localizare Hotelul este situat la 3,5 km distanta de centrul orasului Marmaris, 4,5 km de Icmeler si la 500 m de plaja publica.

Mai mult

R E G U L A M E N T pentru Turneul Internațional de Fotbal dedicat Copiilor și Juniorilor CHALLENGE CUP Scopurile și sarcinile Turneului 1.1.

R E G U L A M E N T pentru Turneul Internațional de Fotbal dedicat Copiilor și Juniorilor CHALLENGE CUP Scopurile și sarcinile Turneului 1.1. R E G U L A M E N T pentru Turneul Internațional de Fotbal dedicat Copiilor și Juniorilor CHALLENGE CUP 2019 1. Scopurile și sarcinile Turneului 1.1. Al II-lea Turneu Internațional de copii și juniori

Mai mult

ALBA ROYAL HOTEL - 5STAR Locatie: SIDE, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul este localizat in localitatea Colakli Side, la 55 km de aeroportu

ALBA ROYAL HOTEL - 5STAR Locatie: SIDE, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul este localizat in localitatea Colakli Side, la 55 km de aeroportu ALBA ROYAL HOTEL - 5STAR Locatie: SIDE, ANTALYA, TURCIA Descriere Localizare Hotelul este localizat in localitatea Colakli Side, la 55 km de aeroportul din Antalya, 13 km de localitatea Manavgat si 8 km

Mai mult

REGULAMENTUL PRIVIND CONDIȚIILE DE PARTICIPARE LA CAMPIONATUL NAȚIONAL LIGA A 2-A București 2019

REGULAMENTUL PRIVIND CONDIȚIILE DE PARTICIPARE LA CAMPIONATUL NAȚIONAL LIGA A 2-A București 2019 REGULAMENTUL PRIVIND CONDIȚIILE DE PARTICIPARE LA CAMPIONATUL NAȚIONAL LIGA A 2-A București 2019 PREAMBUL În conformitate cu art. 38 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice, ediția 2018,

Mai mult

Neufert, Raumpillot Dunca Irina Legan Anastasia Dunareanu Avraam Nemes Eduard Neacsu David

Neufert, Raumpillot Dunca Irina Legan Anastasia Dunareanu Avraam Nemes Eduard Neacsu David Neufert, Raumpillot Dunca Irina Legan Anastasia Dunareanu Avraam Nemes Eduard Neacsu David Neufert -Gradinita pentru copii de varsta prescolara 3-6 ani; programul prelungit se desfasoara intre 7.30-17.00;

Mai mult

Template

Template NOUTĂTI ÎN PROCEDURA AVIZĂRII PENTRU APROBAREA DOCUMENTAŢIILOR DE URBANISM ŞI OBŢINEREA AUTORIZAŢIILOR DE CONSTRUIRE Autori: Mădălina Fildan, Senior Associate PeliFilip și Aura Condrea, Associate PeliFilip

Mai mult

Hotărâre Guvernul României pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. Monitorul 518/2016 privind transmiterea unei părţ

Hotărâre Guvernul României pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. Monitorul 518/2016 privind transmiterea unei părţ Hotărâre 841 2017-11-22 Guvernul României pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. Monitorul 518/2016 privind transmiterea unei părţi dintr-un imobil, Oficial al proprietate publică a

Mai mult

MEMORIU DE PREZENTARE MEDIU DENUMIRE PROIECT : HALĂ PRODUCŢIE ŞI DEPOZITARE OBIECTE MATERIALE PLASTICE CU REGIMUL DE ÎNĂLŢIME PARTER ŞI ÎMPREJMUIRE BE

MEMORIU DE PREZENTARE MEDIU DENUMIRE PROIECT : HALĂ PRODUCŢIE ŞI DEPOZITARE OBIECTE MATERIALE PLASTICE CU REGIMUL DE ÎNĂLŢIME PARTER ŞI ÎMPREJMUIRE BE MEMORIU DE PREZENTARE MEDIU DENUMIRE PROIECT : HALĂ PRODUCŢIE ŞI DEPOZITARE OBIECTE MATERIALE PLASTICE CU REGIMUL DE ÎNĂLŢIME PARTER ŞI ÎMPREJMUIRE BENEFICIARUL INVESTIŢIEI : S.C. TRACOREX PROD S.R.L.

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAŢIONAL AL JUNIORILOR D EDIȚIA ART. 1 PARTICIPANŢI În etapele judeţene organizate de către AJF uri participă obl

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAŢIONAL AL JUNIORILOR D EDIȚIA ART. 1 PARTICIPANŢI În etapele judeţene organizate de către AJF uri participă obl REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAŢIONAL AL JUNIORILOR D EDIȚIA 2011-2012 ART. 1 PARTICIPANŢI În etapele judeţene organizate de către AJF uri participă obligatoriu echipele de juniori aparţinând cluburilor

Mai mult

Anexa nr.3 Scutiri si reduceri la impozitele si taxele locale 1. Se aproba scutirea de la plata impozitului pe cladiri, in conformitate cu prevederile

Anexa nr.3 Scutiri si reduceri la impozitele si taxele locale 1. Se aproba scutirea de la plata impozitului pe cladiri, in conformitate cu prevederile Anexa nr.3 Scutiri si reduceri la impozitele si taxele locale 1. Se aproba scutirea de la plata impozitului pe cladiri, in conformitate cu prevederile art.456 alin.(2) din Legea nr. 227/2015 privind Codul

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL GORJ ORAŞUL TG. CĂRBUNEȘTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind aprobarea încheierii Protocolului de Colaborare între orașul Tg. Cărbuneșt

ROMÂNIA JUDEŢUL GORJ ORAŞUL TG. CĂRBUNEȘTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind aprobarea încheierii Protocolului de Colaborare între orașul Tg. Cărbuneșt privind aprobarea încheierii Protocolului de Colaborare între orașul Tg. Cărbunești și Grupul de Inițiativă locală DEL în cadrul programului - Împreună pentru Comunitate pentru grupurile de iniţiativă

Mai mult

CERERE PENTRU EMITEREA CERTIFICATULUI DE URBANISM

CERERE PENTRU EMITEREA CERTIFICATULUI DE URBANISM Către, PRIMARUL MUNICIPIULUI CLUJ-NAPOCA C E R E R E PENTRU EMITEREA CERTIFICATULUI DE URBANISM Subsemnatul 1).., CNPI_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I, cu domiciliul/sediul 2) în judeţul...., municipiul/oraşul/comuna...

Mai mult

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul evenimentului

Mai mult

HOTĂRÂREA NR

HOTĂRÂREA NR HOTĂRÂREA NR. 74 din 18 iunie 2015 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei Reabilitarea sistem rutier pe DJ 154E Jabenița - Adrian-Gurghiu

Mai mult

R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOM

R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOM R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOMICI, A PROIECTULUI ŞI A CHELTUIELILOR CE VOR FI EFECTUATE

Mai mult

CĂTRE: PRIMĂRIA SECTORULUI 2 A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Urbanism, Cadastru și Gestionare Teritoriului Serviciul Autorizare si Documentatii Urba

CĂTRE: PRIMĂRIA SECTORULUI 2 A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Urbanism, Cadastru și Gestionare Teritoriului Serviciul Autorizare si Documentatii Urba CĂTRE: PRIMĂRIA SECTORULUI 2 A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Urbanism, Cadastru și Gestionare Teritoriului Serviciul Autorizare si Documentatii Urbanism Arhitect Șef al Sectorului 2 a Municipiului București

Mai mult

Teatrul pentru copii şi tineret "Ariel"

Teatrul pentru copii şi tineret Ariel ROMÂNIA JUDEŢUL MUREŞ CONSILIUL JUDEŢEAN PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 31 octombrie 2013 pentru aprobarea cooperării dintre Consiliul Judeţean Mureş şi Clubul Sportiv RingBox Tîrgu-Mureş în vederea organizării

Mai mult

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiec

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiec MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiectant general: ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONA (P.U.Z.)

Mai mult

Anexa 5 Craiova parcuri 2009

Anexa 5 Craiova parcuri 2009 ROMANIA Pagina 1 Anexa: Nivelurile de zgomot pentru Zonele linistite - Municipiul Craiova In continuare sunt prezentare hartile de zgomot pentru zonele linistite - cele 4 parcuri administrate de Primaria

Mai mult

CĂTRE: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului Direcția Urbanism - Serviciul Urbanism Arhitect Șef al Mu

CĂTRE: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului Direcția Urbanism - Serviciul Urbanism Arhitect Șef al Mu CĂTRE: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului Direcția Urbanism - Serviciul Urbanism Arhitect Șef al Municipiului București ADRESA: Bulevardul Regina Elisabeta

Mai mult

F.9 (pag.1) Către, (conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnat

F.9 (pag.1) Către, (conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnat F.9 (pag.1) Către, (conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul (1),CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _, cu domiciliul

Mai mult

JUDEŢUL NEAMŢ, ORAŞ TÎRGU-NEAMŢ, STR. ŞTEFAN CEL MARE, NR. 62 TEL: 0233/790245; FAX: 0233/790508; ;

JUDEŢUL NEAMŢ, ORAŞ TÎRGU-NEAMŢ, STR. ŞTEFAN CEL MARE, NR. 62 TEL: 0233/790245; FAX: 0233/790508;   ; JUDEŢUL NEAMŢ, ORAŞ TÎRGU-NEAMŢ, STR. ŞTEFAN CEL MARE, NR. 62 TEL: 0233/790245; FAX: 0233/790508; e-mail: tgnt@primariatgneamt.ro ; www.primariatarguneamt.ro Nr. 16563/28.09.2017 APROBAT, Primar Harpa

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE SECŢIUNEA 1 TITLUL ACTULUI Hotărârea Guvernului pentru aprobarea Notei de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea efect

NOTĂ DE FUNDAMENTARE SECŢIUNEA 1 TITLUL ACTULUI Hotărârea Guvernului pentru aprobarea Notei de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea efect NOTĂ DE FUNDAMENTARE SECŢIUNEA 1 TITLUL ACTULUI Hotărârea Guvernului pentru aprobarea Notei de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului de investiţii

Mai mult

Microsoft Word - mem pud

Microsoft Word - mem pud PLAN URBANISTIC DETALIU DESFIINTARE CONSTRUCTII EXISTENTE CONSTRUIRE SHOW ROOM TEXTILE IMPREMUIRE STR PLOPILOR 18 BACĂU BENEFICIAR: - SC ANCA-ROM SRL 1 SC REAL PROIECT CONSTRUCT SRL L I S T Ă D E S E M

Mai mult

Nr

Nr Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Maramureș D E C I Z I A E T A P E I D E Î N C A D R A R E PROIECT Ca urmare a solicitării de emitere a

Mai mult

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean - interjudețean fără

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean - interjudețean fără REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția 2018-2019 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean - interjudețean fără finalitate națională de către FRF în parteneriat cu

Mai mult

Nr. 2881/ 194/ MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA M

Nr. 2881/ 194/ MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA M Nr. 2881/ 194/ 28.03.2008 MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea Lacul Morii, nr. 1, sectorul

Mai mult

JUDETUL Unitatea administrativ teritoriala Capitol: Cod: *) FORMULAR: OLT C.J. Olt /01 Anexa nr.5a1 la H.C.J. nr.4/ FIŞA OBIE

JUDETUL Unitatea administrativ teritoriala Capitol: Cod: *) FORMULAR: OLT C.J. Olt /01 Anexa nr.5a1 la H.C.J. nr.4/ FIŞA OBIE JUDETUL Unitatea administrativ teritoriala Capitol: Cod: *) FORMULAR: OLT C.J. Olt 51.02.01.03 135/01 Anexa nr.5a1 la H.C.J. nr.4/31.01.2008 FIŞA OBIECTIVULUI (PROIECTULUI) DE INVESTIŢ Asistenţă tehnică

Mai mult

CENTRALIZATORUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE PE ANUL SERVICII Titlu contract Nr. contract si data atribuirii Obiect contract Procedura aplicata Numar o

CENTRALIZATORUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE PE ANUL SERVICII Titlu contract Nr. contract si data atribuirii Obiect contract Procedura aplicata Numar o CENTRALIZATORUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE PE ANUL 2016 - SERVICII Titlu contract Nr. contract si data atribuirii Obiect contract Procedura aplicata Numar ofertanti Furnizor/Prestator/ Executant Parteneri(aso

Mai mult

LISTA PROIECTELOR EUROPENE,GUVERNAMENTALE SI INVESTITII LOCALE, REALIZATE/NEREALIZATE/IN CURS DE REALIZARE IN COMUNA MIROSLAVA, JUDETUL IASI Nr

LISTA PROIECTELOR EUROPENE,GUVERNAMENTALE SI INVESTITII LOCALE, REALIZATE/NEREALIZATE/IN CURS DE REALIZARE IN COMUNA MIROSLAVA, JUDETUL IASI Nr LISTA PROIECTELOR EUROPENE,GUVERNAMENTALE SI INVESTITII LOCALE, E/NEE/ DE REALIZARE IN COMUNA MIROSLAVA, JUDETUL IASI - Nr. Crt. 4 Denumire Proiect Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în

Mai mult

CONSTANf"l G ti'f1;i; (5 plg~ ROMANIA JUDETUL CONSTANTA MUNICIPIUL CONSTANTA CONSILIUL LOCAL HOTARARE privind aprobare PUD- Construire imobil S+P+6E -

CONSTANfl G ti'f1;i; (5 plg~ ROMANIA JUDETUL CONSTANTA MUNICIPIUL CONSTANTA CONSILIUL LOCAL HOTARARE privind aprobare PUD- Construire imobil S+P+6E - CONSTANf"l G ti'f1;i; (5 plg~ CONSILIUL LOCAL HOTARARE privind aprobare PUD- Construire imobil S+P+6E -apartamente zona Palazu Mare, parcela VN 325/3, lot 3/2, teren in suprafata de 1038 mp, proprietate

Mai mult