untitled

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "untitled"

Transcriere

1 RO M A G A Z I N E Campania 17/2011 Campanie trendsetteri: Campanie naţională: CRĂCIUN MAGIC ŞI UN AN NOU PLIN DE FERICIRE!

2 ÎN ACEASTĂ EDIŢIE MY AVON MAGAZINE: NOUTĂŢI 4 APA DE PARFUM INCANDESSENCE LUMIERE Aroma răsăritului de soare 6 CONTUR PENTRU OCHI Machiaj revoluţionar pentru ochi 8 COAFURĂ DE SĂRBĂTOARE Surprinde cu noua ta coafură 11 BIJUTERII PREMIUM Creaţii semnate de designeri celebri OFERTE PENTRU REPREZENTANŢI 20 SET MIXT PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI ŞI CORPULUI Îngrijire completă cu gamele Avon 21 TRATAMENTUL PENTRU REÎNTINERIRE Un ten mai tânăr în 7 zile MESAJUL CAMPANIEI 17 DRAGELE MELE, DRAGII MEI, DRAGĂ ECHIPĂ, De Sărbători, nu-i nimic mai frumos decât să fii alături de familie şi de prieteni şi să te bucuri din plin din micile lucruri care fac Crăciunul o sărbătoare magică. Să savurezi zăpada care scârţâie sub ghete. Să bei ciocolată fierbinte cu scorţişoară. Să fie casa plină de miresme. Să desfaci cu nerăbdare coletele de la Avon. Să împodobeşti bradul. Odihniţi-vă de Sărbători. Umpleţi-vă de energie pozitivă şi creaţi amintiri dragi, pe care să le ţineţi minte mult timp de acum înainte. Dăruiţi şi primiţi cu sufletul deschis. Bucuraţi-vă de seturile noastre de Crăciun şi de toate aromele Broşurii. Vreau să vă mulţumesc în numele meu şi al întregii echipe Avon pentru dedicarea voastră a fost un an frumos, care s-a încheiat extraordinar. Vă mulţumesc pentru munca, pasiunea şi credinţa de a muta munţii din loc. Sunteţi echipa mea de suflet şi vă doresc un 2012 minunat. 22 APA DE TOALETĂ PRO ENERGY Proaspătă, răcoritoare, plină de energie INSTRUMENTE DE VÂNZARE 5 PROGRAM MOTIVAŢIONAL Te ajutăm să îţi măreşti beneficiile 14 TOP 10 RECOMANDĂRI Cum te ajută internetul 18 BE YOUR BEST WITH THE BEST Avon te provoacă să fii cel mai bun Ai 125 de motive să crezi în Campania 17 şi această ediţie a My Avon Magazine sunt pline de motive pentru care merită să crezi în Avon. Caută-le în paginile noastre... Răzvan Diraţian, Director General Avon Cosmetics România şi Moldova facebook.com/avonspace 23 TESTUL AROMELOR AVON Joci şi câştigi PĂREREA TA CONTEAZĂ! VREM CA MY AVON MAGAZINE SĂ FIE PUBLICAŢIA TA PREFERATĂ, ÎNSĂ PENTRU CA ACEST LUCRU SĂ SE ÎNTÂMPLE AVEM NEVOIE DE TINE! NU EZITA SĂ NE ÎMPĂRTĂŞEŞTI IDEILE ŞI OPINIILE TALE! SPUNE-NE CE ÎŢI PLACE, CE NU ÎŢI PLACE, CUM PUTEM ÎMBUNĂTĂŢI STRUCTURA MY AVON MAGAZINE, ASTFEL ÎNCÂT SĂ ÎŢI OFERIM INFORMAŢII UTILE ŞI INTERESANTE. AŞTEPTĂM MESAJELE TALE PE AVONSPACEBLOG@GMAIL.COM

3 Febra cadourilor de Crăciun Ultima broşură a anului şi-a propus să te inspire pentru achiziţionarea cadourilor de Crăciun. Te aşteptăm cu seturi fantastice, care îşi vor face cu siguranţă loc sub bradul de Crăciun. Totul, bineînţeles, la preţuri atractive. Ghidul Broşurii 17 CE SĂ LE POVESTEŞTI PRIETENELOR TALE DESPRE BROŞURA 17 TOT CE-ŢI DOREŞTI SUB BRADUL DE CRĂCIUN Campania 17/2011 Campanie trendsetteri: pagina 7 RECOMPENSE PENTRU AJUTOARELE LUI MOŞ CRĂCIUN Credem că prietenele tale merită să fie recompensate pentru micul ajutor pe care îl oferă lui Moş Crăciun. Nu uita să le menţionezi că dacă vor comanda produse din Broşura 17/2011 în valoare de 50 lei, vor putea achiziţiona produse de la paginile Oferte norocoase din Broşura 01/2011 cu până la 50% reducere! pagina 17 NOUĂ, DEOSEBITĂ, LUMINOASĂ Incandessence Lumiere este o nouă apă de parfum din cea mai bine vândută colecţie de parfumuri Avon. Prietenele tale vor îndrăgi cu siguranţă aroma unică, iar preţul special de lansare nu va fi decât un motiv în plus pentru ca ele să o bifeze în următoarea comandă. Nu uita să le prezinţi noua apă de parfum şi să menţionezi că poate fi o alegere inspirată pentru a fi oferită de Crăciun. pagina 248 AROMA PREFERATĂ TE ÎNSOŢEŞTE PRETUTINDENI Coperta-spate a broşurii te aşteaptă cu o ofertă fantastică pentru parfumurile tale preferate, în versiuni mini (30 ml), numai bune de purtat în geantă. Mini-apele de parfum/ toaletă Incandessence, Little Black Dress şi Eternal Magic sunt disponibile cu 50% reducere, de aceea nu trebuie să lipsească de pe lista ta de cumpărături. pagina 5 AVON CONTINUĂ SĂ TE SURPRINDĂ Setul de 4 inele Love îţi oferă un motiv în plus să alegi cadourile Avon şi de acest Crăciun. Comandând produse din Broşura 17 în valoare de 50,00 lei, prietenele tale îşi vor putea achiziţiona acest set cu numai 17,99 lei pentru ele, sau pentru cineva drag.

4 Ai 125 de motive să crezi ÎN Credem că este foarte important să te simţi fericită şi încrezătoare şi de aceea ne străduim ca parfumurile noastre să fie o adevărată încântare pentru latura ta emoţională. Fiecare aromă este special creată pentru ca tu să te simţi unică. Misterul îşi spune POVESTEA VĂ RECOMANDĂM: În discuţiile cu prietenele tale, menţionează că toate parfumurile noastre sunt create în exclusivitate pentru Avon, fapt care le face unice şi demne de toată încrederea. Acum te poţi bucura de lumina caldă a soarelui chiar în mijlocul sezonului rece cu noua Apă de parfum Incandessence Lumiere - o aromă care vine în completarea unuia dintre cele mai populare parfumuri din portofoliul Avon. Această aromă este perfectă pentru femeile care doresc să îşi pună în valoare latura misterioasă a personalităţii. Femeia care poartă Incandessence Lumiere este cu adevărat captivantă. Ea este însoţită de o aură caldă şi enigmatică. Notele acestui parfum au fost special selectate pentru a complimenta personalitatea fermecătoare a femeilor. Incandessence Lumiere emană şi mai mult dramatism decât predecesorul său, datorită notelor orientale intense. În timp ce clasicul Incandessence are la bază note florale de lalea şi orhidee, noua versiune propune acorduri bogate de bergamotă, floare de portocal şi tuberoză. NOU DIN CAMPANIA 17! 50ML EDIŢIE LIMITATĂ CATEGORIA: ORIENTAL-FLORALĂ NOTE DE VÂRF NOTE DE MIJLOC: NOTE DE BAZĂ: bergamotă, note verzi, floare de portocal tuberoză, iasomie, bujor, lemn de cedru, vanilie, patchouli Aroma se deschide cu un buchet de bergamote i ori de portocal. Acordurile orale continu s atrag cu tuberoz, iasomie i bujor, înv luite în note calde de lemn de cedru, vanilie i patchouli.

5 Programul TĂU MOTIVAŢIONAL O OPORTUNITATE FANTASTICĂ SĂ ÎŢI MĂREŞTI BENEFICIILE COMANDĂ PRODUSE DIN CATEGORIA PARFUMURI* ÎN VALOARE DE 550 lei ** * din Broşura 16 şi/sau 17 (inclusiv din minibroşura C17/2011) *în ofertă sunt incluse doar apele de toaletă/parfum şi seturile care conţin o apă de toaletă/parfum **valoarea poate fi cumulată din mai multe comenzi plasate în Campania 16 şi/sau 17. Programul se aplică 1 singură dată pe Reprezentant. Setul vine automat cu comanda din Campania 17 dacă sunt îndeplinite condiţiile. NOUTĂŢI 5 ŞI PRIMEŞTI ÎN CAMPANIA NAŢIONALĂ 17 SETUL PLANET SPA CU NUMAI 3 BANI SETUL CONŢINE: Loţiune de corp cu lavandă şi iasomie (200 ml) Mască purificatoare pentru faţă cu lavandă şi iasomie (75 ml) Ulei pentru păr cu lavandă şi iasomie (50 ml) Preţ standard: 80,00 Create în colaborare cu designeri celebri sau promovate de celebrităţi, parfumurile premium sunt întotdeauna cadouri ideale! Acestea te pot ajuta să îndeplineşti uşor condiţiile programului motivaţional. APĂ DE PARFUM PENTRU EA: Outspoken by Fergie (50 ml) Outspoken Intense by Fergie (50 ml) In Bloom by Reese Witherspoon (50 ml) U by Ungaro Fever (50 ml) Lacroix Rouge (50 ml) Lacroix Nuit (50 ml) Spotlight (50 ml) Today, Tomorrow, Always (50 ml) Today, Tomorrow, Always (50 ml) Today, Tomorrow, Always (50 ml) Bond 007 (50 ml) Bond Forever (50 ml) Herve Leger (50 ml) APĂ DE TOALETĂ PENTRU EL: U by Ungaro Fever (75 ml) Lacroix Nuit (75 ml) Patrick Dempsey Unscripted (75 ml) Patrick Dempsey Legacy (75 ml) Herve Leger (75 ml) Today, Tomorrow, Always (75 ml)

6 Ai 125 de motive să crezi ÎN Credem în inovaţie. Avon este una dintre companiile de pe piaţă care lansează produse noi, revoluţionare, la fiecare 3 săptămâni. NOUTĂŢI DIN LUMEA CULORILOR Inovator şi uşor de aplicat, Conturul-gel pentru pentru ochi revoluţionează arta machiajului! Este folosit de make-up artişti celebri, aşa că ai toate motivele să îl foloseşti şi tu. Formula sa unică, de tip gel, asigură o aplicare precisă. Ai la dispoziţie două nuanţe fantastice. Albastrul intens este perfect pentru ochii căprui, oferind în acelaşi timp şi efect de ochi mari. Negrul intensifică privirea şi este o alegere inspirată pentru femeile cu ochi mari, albaştri sau verzi. AVON ESTE RECUNOSCUT PENTRU FAPTUL CĂ LANSEAZĂ PRODUSE NOI CAMPANIE DE CAMPANIE. MULTE DINTRE ELE SUNT CU ADEVĂRAT REVOLUŢIONARE, AŞA CUM SUNT ŞI CELE MAI NOI PRODUSE DE MACHIAJ DIN BROŞURA NOASTRĂ! CONTUR-GEL PENTRU OCHI La comandarea Conturului-gel pentru ochi, prietenele tale îşi vor putea achiziţiona Pensula pentru aplicarea conturului de ochi cu numai 6,99 lei. Oferă-le detalii cu privire la modul de folosire a pensulei: aceasta trebuie înmuiată uşor în recipient, urmând apoi să se traseze un contur precis de-a lungul liniei genelor superioare. FARD DE PLEOAPE MEGA IMPACT Descoperă cele mai intense nuanţe cu Fardul de pleoape Mega Impact Duo. Formulate pe baza Tehnologiei Chromapixel, acestea poate fi folosite atât uscate, pentru un machiaj discret şi luminos, sau umede, atunci când îţi doreşti nuanţe intense, vibrante. Mai multe detalii în Broşura 17. FARD DE OBRAZ Descoperă Fardul de obraz Cheek Glow - o noutate absolută în portofoliul Avon. Are o textură de gel, care asigură un apect proaspăt şi natural. În plus, se potriveşte tuturor tipurilor de ten şi este foarte uşor de folosit. Nu trebuie decât să aplici câteva picături pe obraji cu ajutorul degetelor şi apoi să uniformizezi.

7 EDUCAŢIE ESTE ATÂT DE UŞOR SĂ RECOMANZI 7 PRODUSELE DE MACHIAJ AVON Femeile adoră produsele de machiaj, iar pentru tine asta nu poate fi decât o oportunitate grozavă. Adu culoare în viaţa prietenelor tale şi vei avea de câştigat. Noi te învăţăm cum să faci asta... FII ÎNTOTDEAUNA PREGĂTITĂ Modul în care oamenii din jur te percep este foarte important pentru activitatea ta. Îţi recomandăm să surprinzi plăcut chiar de la prima vedere cu aspectul tău profesionist. De exemplu, atunci când te întâlneşti cu prietenele tale, ai grijă ca machiajul tău să fie impecabil. RECOMANDĂ Ţine întotdeauna la tine Ghidul culorilor pentru că nu ştii niciodată când îţi poate fi de ajutor. Ele te vor ajuta să îţi sfătuieşti prietenele în cel mai profesionist mod cu putinţă. 2011/2012 GHIDUL CULORILOR PREZINTĂ PRODUSELE Asigură-te că ai mereu la tine mostre pe care prietenele tale să le poată testa, dar şi produsele demonstrative pe care le găseşti în My Avon Magazine. Aceste investiţii dau întotdeauna rezultate. OFERĂ INFORMAŢII Prezintă-le prietenelor tale detalii cu privire la produs, la beneficiile e sale, dar şi sfaturi de folosire pentru obţinerea unui machiaj profesional. My Avon Magazine şi ghidurile Avon pe care le ai la dispoziţie sunt cele mai eficiente instrumente de care te poţi folosi. TREZEŞTE INTERESUL Fiecare broşură conţine oferte atractive pentru produsele de machiaj. Acestea sunt cea mai bună cale de a stârni interesul prietenelor tale. Încurajează-le să profite de ele pentru a se convinge de calitatea Avon la preţuri accesibile. bători, buzele că în Cele mai seducătoare buze, numai 16/2011 M A G A Z I N E MAI MULTE BENEFICII CU PARFUMURILE PREMIUM APLICAŢII DE SEZON PENTRU REPREZENTANŢI Panorama1116_ /23/11 3:46 PM RO Campania 16/2011 Campanie trendsetteri: Campanie naţională: DACĂ AI MARCAT LITERA A DE CELE MAI MULTE ORI, ATUNCI LITTLE BLACK DRESS ESTE PARFUMUL CARE ŢI SE POTRIVEŞTE. u aroma sa sofisticată este un ad DACĂ AI MARCAT CELE I Bucuria a Parfumul ideal pentru EL DE A DĂRUI Parfumul ideal pentru EA Taie paginile şi păstrează-le întotdeauna lângă tine! Campania 17/2011 Campanie trendsetteri: M A G A Z I N E CRĂCIUN MAGIC ŞI UN AN NOU PLIN DE FERICIRE! RO RĂSPUNDE NECESITĂŢILOR Fii atentă la necesităţile prietenelor tale şi asigură-te că sfaturile tale sunt întotdeauna pe măsura aşteptărilor lor. Încearcă să le cunoşti cât mai bine preferinţele în materie de machiaj, astfel încât recomandările pe care le faci să fie cât mai potrivite pentru ele. ADAPTEAZĂ Recomandările tale trebuie să fie întotdeauna în ton cu sezonul. De exemplu, în timpul verii recomandă un machiaj persistent, care să facă faţă cu brio temperaturilor ridicate. Iarna poţi sugera rujuri şi fonduri de ten hidratante care să asigure protecţie împotriva gerului şi razelor UV, farduri de pleoape cremoase şi mascara cu formule rezistente la apă, perfecte atunci când ninge. INSPIRĂ Atunci când discutaţi despre produse de machiaj, punctează faptul că acestea sunt cadouri grozave, şi nu doar cu ocazia Crăciunului. Ele sunt cadouri personale, care demonstrează că cel care le oferă este apropiat de persoana care le primeşte, îi cunoaşte preferinţele. Ofertele LUI MOŞ CRĂCIUN! illuminating brązujące

8 Ai 125 de motive să crezi ÎN Credem în frumuseţe, iar părul joacă un rol foarte important. Produsele Advance Techniques au un singur scop: să pună în valoare frumuseţea părului tău. COAFURA PERFECTĂ DE SĂRBĂTORI NETED ŞI MODERN Tratament pentru disciplinarea părului cu Tehnologia Lotus Shield, Spray protector pentru păr, Clame de păr, Perie radială CLASIC ŞI ROMANTIC BUCLE FEMININE SAU PĂR PERFECT NETED? CARE ESTE ALEGEREA TA DE SĂRBĂTORI? 1. Spală-ţi părul cu Şamponul pentru disciplinarea părului şi cu balsamul din aceeaşi gamă. Dacă părul tău este dezordonat şi dificil de manevrat, foloseşte câteva picături din Tratamentul pentru disciplinarea părului cu Tehnologia Lotus Shield - formula sa este atât de eficientă încât o cantitate mică este de ajuns pentru obţinerea efectului dorit. 2. Aplică Spray-ul protector. Pulverizează uniform pe păr. Acest produs asigură protecţie împotriva căldurii degajate de uscătorul de păr (sau de instrumentele de coafare) şi reduce semnificativ timpul necesar coafării. Textura părului devine mătăsoasă, iar strălucirea sa este accentuată. 3. Cu ajutorul Clamelor de păr, separă şuviţele de păr care urmează să fie îndreptate. Întinde-ţi părul pe o perie pentru coafare şi usucă-l. 4. Evită atingerea părului cu uscătorul şi foloseşte întotdeauna produse de protecţie special concepute. Începe îndreptarea părului cu şuviţele din partea de jos. La final, pulverizează Spray-ul cu efect de strălucire. 1. Spală-ţi părul cu un şampon adecvat din gama Advance Techniques. Dacă ai părul lung, foloseşte întotdeauna un tratament sau balsam - va fi mai uşor de descurcat şi coafat. 2. Dacă părul tău este subţire, aplică Spuma pentru părul lipsit de volum de la rădăcină până la vârfuri. Dacă îţi doreşti volum doar la rădăcină, pulverizează pe păr Gelulspray pentru părul lipsit de volum Gel-spray pentru părul lipsit de volum, Perie rotundă pentru coafat, Spray de păr cu fi xare puternică pentru toate tipurile de păr 3. Împarte părul în şuviţe late şi usucă-l cu ajutorul unei perii rotunde. Dacă îţi doreşti onduleuri lejere, optează pentru o perie cu un diametru mai mare, iar dacă îţi doreşti bucle definite foloseşte una cu diametru mai mic. 4. Pentru ca forma coafurii tale să se menţină impecabilă timp îndelungat, pulverizează pe păr unul dintre Spray-urile cu efect de fixare Advance Techniques.

9 EDUCATION EDUCAŢIE 9 Îţi prezentăm informaţii utile, care te vor ajuta să recomanzi produsele noastre în mod eficient şi profesionist. Astfel, vei putea profita de o mulţime de beneficii. lecţia PIELEA TA SE PREGĂTEŞTE DE MAREA PETRECERE TOATE FEMEILE ÎŞI DORESC SĂ ATRAGĂ PRIVIRI ADMIRATIVE LA PETRECEREA DE ANUL NOU, AŞADAR, TREBUIE SĂ AI O APARIŢIE IMPECABILĂ. PENTRU CA ÎN ZIUA PETRECERII SĂ FII LA ÎNĂLŢIME, OPTEAZĂ PENTRU UN RITUAL DE ÎNGRIJIRE SPECIAL ÎNCĂ DIN ZILELE PREMERGĂTOARE. PREGĂTIREA FEŢEI Primele priviri sunt întotdeauna îndreptate către faţă, aşadar cu siguranţă vrei ca el să arate impecabil înainte să aplici machiajul. Urmează câţiva paşi simpli cu câteva ore înainte să fii gata de plecare. Umezeşte faţa şi masează pielea uşor cu un produs cu acţiune abrazivă cum este Gelul exfoliant cu rodie din gama Naturals. Clăteşte cu apă rece şi apoi aplică o mască. Gama Planet Spa îţi oferă o diversitate de opţiuni, în funcţie de necesităţile tenului tău. şteaptă timp de de minute pentru ca masca să acţioneze şi apoi foloseşte o loţiune tonică, preferabil una cu proprietăţi matifiante cum este Loţiunea tonică matifiantă Solutions Complete Balance, urmată de o cremă care să ofere hidratare eficientă, cum este Crema de zi energizantă SPF 20 Solutions Youth Minerals sau Gelulcremă hidratant de zi/noapte Anew Aqua Youth. La final nu trebuie decât să te relaxezi şi să aplici timp de 10 minute o mască răcoritoare pentru ochi, urmată de o cremă special concepută pentru îngrijirea acestei zone. PREGĂTIREA CORPULUI Nu uita să bei cei 2 litri de apă recomandaţi pentru consumul zilnic. De asemenea, îţi recomandăm să eviţi gustările sărate pentru că ele cauzează reţinerea apei în organism. Le poţi înlocui cu fructe sau legume proaspete, care au şi acţiune energizantă. Începe pregătirea corpului prin îndepărtarea părului nedorit cu ajutorul Cremei depilatoare pentru pielea sensibilă, urmată de exfoliere. Gelul de duş abraziv cu minerale din Marea Moartă este alegerea perfectă. Continuă apoi cu aplicarea loţiunii de corp preferate. Noi îţi recomandăm Loţiunea uşoară de corp cu extracte de floare de lotus. Mâinile şi picioarele au la rândul lor nevoie de îngrijire. Aplică o cantitate generoasă de Cremă pentru mâini şi cuticule cu unt de Shea şi răsfaţă-ţi apoi picioarele cu Crema intens hidratantă Foot Works. Pentru ca cele două creme să acţioneze în profunzime, poartă timp de minute după aplicare Mănuşile şi Şosetele pentru hidratare. Dacă îţi doreşti şi o tentă discretă de bronz, foloseşte la final o loţiune de corp cu efect auto-bronzanzt din gama Avon Sun+. Asigură-te că o aplici uniform şi aşteaptă să se usuce complet înainte să te îmbraci. Urmează recomandările noastre şi te asigurăm că vei întâmpina fiecare petrecere cu încredere maximă! PRODUSELE MENŢIONATE SUNT DISPONIBILE ÎN CAMPANIA 17. MOSTRELE ÎŢI ADUC MAI MULTE BENEFICII Calculează câştigul de care beneficiezi atunci când o persoană din cinci cărora le-ai oferit mostre se decide să comande versiunea standard a produsului! Chiar merită să investeşti în mostre! Nu uita să comanzi întotdeauna mostre, în special pentru produsele noi. Ele vor funcţiona ca un imbold dat prietenelor tale pentru a comanda produsul respectiv. Mostrele te vor ajuta nu doar să îţi creşti comenzile şi să menţii interesul prietenelor tale, ci vor contribui şi la atragerea de noi persoane interesate de produse.

10 Ai 125 de motive să crezi ÎN Credem că pentru tine este esenţial să fi i mereu în pas cu moda. De aceea suntem mereu la curent cu tendinţele de top şi îţi oferim campanie de campanie produse noi, inspirate de acestea. SĂ ÎNCEAPĂ PETRECEREA! Cele mai tari petreceri ale sezonului se apropie şi, să fim sincere, nu există femeie care să nu îşi dorească să fie în centrul atenţiei. Cu accesoriile Avon este chiar uşor să fii regina petrecerii. Ele sunt acele elemente care îţi vor scoate din anonimat orice ţinută. Ceasul este un accesoriu practic, însă în acest sezon el poate face o adevărată declaraţie de modă. Ceasurile Avon îmbină perfect utilul cu designul modern (Ceasul Glenn disponibil la pagina 130, Ceasul Bangle disponibil la pagina131 a broşurii). Bijuteriile îndrăzneţe îţi pun în valoare ţinutele de seară. Noile tendinţe propun o obordare diferită de cea clasică, unde bijuteriile de ocazie se defineau prin subtilitate şi discreţie. Optează pentru accesorii îndrăzneţe cu forme moderne, în special pentru cele de culoare mov - una dintre culorile sezonului (Setul Melanie Floral de la pagina 123, Setul Lilia de la pagina 125 a broşurii). Modelele matlasate nu trebuie să îţi lipsească din garderobă. Ele nu sunt doar practice, ci şi foarte la modă în acest sezon (Geanta Jamie disponibilă la pagina 122 a broşurii). Genţile-plic sunt hitul absolut al sezonului. Consacrate de modele create de nume celebre precum Alexander McQueen sau Vivien Westwood, ele sunt prezente şi în portofoliul Avon (Geanta Brookie disponibilă la pagina 125, Geanta Tatyana disponibilă la pagina 127 a broşurii). Plicul cu imprimeu piele de şarpe va atrage cu siguranţă o mulţime de priviri admirative. Modelele animal print se întorc printre tendinţele de top ale iernii şi nu trebuie ratate de nici o femeie în pas cu moda (Geanta Python, disponibilă la pagina 120 a broşurii). TOATE PRODUSELE SUNT DISPONIBILE ÎNCEPÂND CU CAMPANIA 17.

11 TENDINŢE 11 Elizabeth Taylor în 1993 purtând colecţia sa de bijuterii pentru Avon şi creatorul colecţiei sale, Shail Jhaveri (mai jos) Începând din stânga: Casa de modă Ungaro, Colierul Eternal Love fabricat cu Swarovski Elements, Apa de parfum U by Ungaro Fever DESIGNERII iubesc AVON COLECŢIA NOASTRĂ DE BIJUTERII PREMIUM ESTE ÎN CONTINUĂ CREŞTERE. CREATE ÎN COLABORARE CU DESIGNERI CELEBRI, ELE SUNT CU ADEVĂRAT DEOSEBITE. LA FEL SUNT ŞI POVEŞTILE DIN SPATELE LOR... CRISTALELE SWAROVSKI Toată lumea cunoaşte cristalele Swarovski. Ele sunt sinonimul modern al luxului, iar fără ele, lumea nu ar mai fi la fel. Ei bine... adevărul este că nu am fi putut să ne bucurăm de frumuseţea lor deosebită dacă nu ar fi existat Daniel Swarovski, născut în nordul Boemiei (actuala Republică Cehă). Tatăl său se ocupa cu tăierea sticlei şi de la el a învăţat acest meşteşug, ducându-l apoi pe culmile perfecţiunii. În 1892 el a brevetat prima maşină electrică pentru tăierea sticlei, iar câţiva ani mai târziu, graţie suportului financiar furnizat de Armand Kosmann şi Franz Weis, a pus bazele companiei Swarovski. Compania şi-a înfiinţat o fabrică în Wattens (Austria) şi a pornit apoi spre cucerirea lumii. Anul acesta, Avon a lansat două colecţii fabricate cu elemente Swarovski: Eternal Love şi Eternal Love Palm Leaf. SHAIL JHAVERI A absolvit Şcoala de Design Parsons şi a primit apoi o bursă din partea unui titan al industriei modei, Tiffany & Co, devenind unul dintre cei mai renumiţi tineri designeri. Creaţiile lui sunt nelipsite din cele mai importante publicaţii de profil. Vogue, Elle sau InStyle sunt doar câteva dintre ele. Bijuteriile lui sunt purtate de nume celebre de la Hollywood. Jhaveri a fost ales de Elizabeth Taylor însăşi să îi creeze propria linie de bijuterii pentru Avon, în Această colaborare l-a făcut celebru în toată lumea şi i-a permis să pună bazele propriei companii: Shail Jhaveri Couture. Anul acesta a revenit la Avon cu două colecţii noi: Moonshimmer şi Mumbai Magic (fotografia din partea stânga-jos). UNGARO Brandul Ungaro este renumit în toată lumea. Consumatorilor Avon le este cunoscut mai ales din prisma parfumurilor create sub semnătura sa, însă Ungaro înseamnă, înainte de toate, modă, iar o colaborarea cu Avon şi în acest domeniu era doar o chestiune de timp. Prima colecţie de bijuterii semnată Ungaro, Parisienne Bloom, tocmai a sosit în broşura noastră. Casa de modă Ungaro a fost fondată în 1965 de către Emanuel Ungaro. Tatăl sau a fost un croitor italian, astfel, încă de la vârsta de 5 ani Emanuel a învăţat să folosească maşina de cusut. La 22 de ani el a plecat la Paris unde, după câţiva ani de eforturi, a început să creeze pentru Casa de modă Cristobal Balenciaga. La scurt timp şi-a deschis propria casă de modă. Încă din primul moment Ungaro a însemnat un univers al contrastelor, al paradoxurilor, un punct de întâlnire al extremelor, al imprimeurilor, culorilor şi texturilor surprinzătoare. Rezultatul? Strălucire şi accente chic. Conducătorul actual al casei Ungaro este Esteban Cortazar, un adevărat geniu al industriei modei. Colecţia Parisienne Bloom surpinde perfect acest spirit. Colecţia Ungaro Couture 2010, Bijuteriile Parisienne Bloom by Ungaro, create în exclusivitate pentru Avon TOATE PRODUSELE SUNT DISPONIBILE ÎNCEPÂND CU CAMPANIA 17.

12 Ai 125 de motive să crezi ÎN MOSTRE NUMAI 5,99 lei ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL Avon depune toate eforturile pentru ca tu să ai o activitate de succes. Ofertele avantajoase pentru mostrele produselor noastre sunt doar unul dintre modurile în care te ajutăm să îţi măreşti câştigurile. NOUTĂŢI: Set de 5 mostre Apă de toaletă Pro Energy cu numai 3,29 lei, cod Set de 5 mostre Apă de parfum Incandessence Lumiere cu numai 3,29 lei, cod Fiecare Reprezentant poate comanda numai câte 1 bucata din fi ecare produs DEMO. Se poate beneficia de toate ofertele DEMO în aceeasi comanda.pentru produsele Demo nu beneficiati de discount de Reprezentant. NUMAI 5,99 lei MOSTRE în ofertă PRODUSE PE CARE DEJA LE CUNOŞTI ŞI LE IUBEŞTI: Set de 5 mostre Apă de toaletă Christian Lacroix Nuit pentru El cu numai 3,29 lei, cod Set de 5 mostre Apă de toaletă Secret Fantasy Star cu numai 3,29 lei, cod Set de 5 mostre Apă de toaletă Slip Into cu numai 3,29 lei, cod Set de 5 mostre Apă de toaletă Urban Edge cu 3,29 lei, cod Flyer cu mostră a Tratament anticelulitic Tri-Roller 1 cu 1,19 lei, 4 cu 3,96 lei, cod Mostră a Tratamentului anticelulitic Tri-Roller 1 cu 0,55 lei, 4 cu 1,44 lei, cod Mostră Cremă de zi/noapte SPF 15 Beautiful Hydration 1 cu 1,69 lei cod Mostră Cremă de zi/noapte SPF 15 Ageless Accolade 1 cu 1,69 lei, cod Mostră Cremă de zi/noapte SPF 20 Youth Minerals 1 cu 1,69 lei, cod Mostră Cremă de zi/noapte SPF 15 Complete Balance 1 cu 1,69 lei, cod Mostră Cremă de zi/noapte SPF 15 Sensitive Botanicals 1 cu 1,69 lei, cod PRELUNGEŞTE ATMOSFERA DE SĂRBĂTOARE... Atmosfera unică a sărbătorilor de iarnă merită păstrată pe tot parcursul anului. Dăruiește prietenelor tale produse personalizate care să le amintească în fiecare zi de momentele pline de căldură ale sărbătorilor. SET DE 3 PIXURI CU CERNEALĂ ALBASTRĂ Pixurile sunt decorate cu motive de Crăciun Lungime 14,2 cm SET DE CARNEŢELE CU MAGNET Set de 5 Carneţele cu magnet decorate în spiritul Crăciunului Fiecare carneţel conţine 25 de pagini. Dimensiuni: 13,4 x 5,3 cm Mostră Cremă tratament Anew Genics cu 0,65 lei, cod Mostră Ser Anew Genics cu 0,85 lei, cod Mostră a Cremei de zi SPF 25 UVA/UVB Anew Platinum cu 1,39 lei, cod Mostră Ser pentru umplerea ridurilor Dermafull Pro cu numai 1,49 lei, cod Mostră Gel-cremă hidratant de zi/noapte Anew Aqua Youth cu 1,10 lei, cod Set de 5 mostre Elixir Anew Ultimate cu numai 7,19 lei, cod Set de 5 mostre Cremă de zi Anew Reversalist cu numai 5,49 lei, cod Mostră Ser pentru luminozitate cu 1,49 lei, cod Mostră Ser Anew Platinum cu 1,49 lei, cod Set de 5 mostre Cremă de noapte Anew Platinum cu 5,49 lei, cod Mostră Cremă de ochi regeneratoare 24h SPF 25 Anew Rejuvenate cu numai 5,89 lei, cod Set de 5 mostre Tratament de noapte Anew Rejuvenate cu 5,89 lei, cod Mostră Cremă de noapte regeneratoare Anew Rejuvenate cu numai 5,89 lei, cod Mostră Tratament de noapte Anew Reversalist cu 1,39 lei, cod Set de 5 mostre Cremă de noapte Anew Reversalist cu 5,49 lei, cod Set de 5 mostre Cremă pentru lifting facial ThermaFirm cu 6,19 lei, cod Set de 5 mostre Tratament facial cu acid glicolic Anew Rejuvenate cu 5,89 lei, cod Mostră Ser Anew Reversalist cu 1,39 lei, cod Set de 5 mostre Cremă de zi Anew Ultimate SPF 25 cu numai 5,49 lei, cod Set de 5 mostre Cremă de noapte Anew Ultimate cu numai 5,49 lei, cod Set de 5 mostre Tratament de noapte Anew Ultimate cu numai 5,49 lei, cod DISCOUNT FI 10%: ULTIMA ŞANSĂ: Set de 4 inele Love Rolete Apă de toaletă Avon Signature Pungă pentru cadouri Set pentru manichiură Pensulă pentru conturul de ochi Cutie pentru cadouri Anew Ultimate Set de brăţări Brittney Geantă pentru cosmetice Solutions Burete de baie Set Răsfăţ sub bradul de Crăciun Mini-ape de toaletă 30 ml Cutie pentru cadouri roşie Luciu de buze Onyx Lustre Set Herve Leger Femme Set Today Tomorrow Always Balsam după ras pentru pielea sensibilă Mini-gel spumant de curăţare Anew Reversalist Mini-gel de curăţare Anew Platinum Mini-gel cremos de curăţare Anew Ultimate Cremă pentru mâini şi unghii. Ediţie de Crăciun Cremă de buze cu unt de Shea hidratant. Ediţie de Crăciun Loţiune de corp cu particule strălucitoare. Ediţie de Crăciun Fulg de zăpadă pentru baie Spumant de baie de Crăciun Apă de parfum Perceive fără atomizor Deodorant cu bilă: Jet Femme, Up to you, Avon Essence, Pro Chill, Jet Homme Spray de corp: Jet Femme, Eternal Magic, Avon Signature, Up to you Deodorant parfumat: Rebel Chic, Dreamy Chic, Viva Chic, Sexy Chic, Kissably Chic Deodorant antiperspirant Pro Sport Apă de toaletă Hawaiian Shores Apă de toaletă Luscious Apă de toaletă Delicious Apă de toaletă Refreshing Apă de toaletă Aromadisiac pentru Ea Apă de toaletă Windscape pentru Ea Apă de parfum Far Away Dreams Apă de toaletă Avon Essence pentru El Apă de parfum TTA Always Apă de parfum TTA Romantic Voyage Creion retractabil Little Red Dress Mascara Little Red Dress Ruj Little Red Dress Mascara Spectra Lash Fard de pleoape True Colour Quad. Ediţie specială Contur gel pentru ochi Mega Impact Creion retractabil pentru sprâncene Blonde Lac de unghii nuanţele: Ruby Slippers, Pink Radiance, Star, Wicked, Vanilla Shake, Viva Pink, Sunshine, Coral Beat. Luciu de buze Glazewear Dazzle Luciu de buze Glazewear Duo Refl ect Luciu de buze Glazewear Sparkle nuanţe: Mauve Sequin, Cotton Candy Fard de pleoape True Colour Quad nuanţe: Cocoa Dreams, Icy Lagoon Paletă pentru corectarea imperfecţiunilor Tratament pentru creşterea unghiilor Gel exfoliant pentru manichiură Cremă tratament pentru mâini şi unghii Mascara SuperEnchant Brown/Black Fond de ten lichid Smooth Minerals Contur pulbere pentru ochi Jillian Dempsey Professional Fard de pleoape True Color Eye Shimmers Creion pentru sprâncene Jillian Dempsey Creion multifuncţional Arabian Glow Contur lichid pentru ochi Set de pensule Creion contur duo pentru ochi. Ediţie specială Balsam de buze chocolate Lac de unghii Coloreză-mă frumos nuanţe: Peekaboo, Party Girl, Surf, Cherry Choc Set de 3 pile de unghii Fard de pleoape Sweet Twist Trusă pentru machiaj Color Trend Fard de pleoape Duo nuanţe: Green with Envy, Hazelnut Hues. Mascara Shimmer Tips Contur lichid pentru ochi Luciu de buze Sweet Twist Fard de pleoape Trio Chocolate Fard duo + bază de machiaj pentru pleoape Anew Creion contur pentru ochi Anew Ruj antirid Anew SPF 15 nuanţe: Mystic Mocha, Iridiscent Plum, Crystal Pink, Opulent Mauve, Papaya Pearl Tratament pentru reducerea petelor pentru gât şi decolteu SPF 15 Mască energizantă cu extract de ceai alb Loţiune de corp cu lavandă şi iasomie Ulei pentru păr cu lavandă şi iasomie Spumă de baie cu lavandă şi iasomie Gel de curăţare cu extract de ceai alb Loţiune hidratantă cu extract de ceai alb Pernă pentru voiaj Geantă pentru cosmetice Mască pentru ochi pentru voiaj Dispozitiv pentru încălzirea mâinilor Set de 12 mini măşti pentru faţă Loţiune de corp cu rodie şi mango Loţiune de corp, Gel de duş, Spray de corp cu căpşune şi guava Loţiune de corp, Gel de duş, Spray de corp cu lămâie şi busuioc Loţiune de corp, Gel de duş, Spray de corp cu vanilie şi prune Ulei de corp cu minerale şi sclipiri de diamant Loţiune de corp pentru fermitate Perie rotundă Spray fi xativ pentru toate tipurile de păr Şampon şi Balsam pentru părul mediu şi lung Set pentru pedichiură Geantă pentru cosmetice cu accesorii pentru pedichiură Gel de igienă intimă pentru piele sensibilă Spumant de baie Cosmic Şampon Super Speed Gel de duş Rocket Power 2 în 1 Şampon delicat pentru copii cu aromă de pepene şi kiwi Spumant delicat de baie pentru copii Gel delicat de duş cu aromă de căpşune pentru copii Spray pentru descurcarea părului pentru copii Săpun lichid Winter Delight Deodorante cu bilă Senses Spray hidratant pentru corp Summer Breeze Cremă de baie Vintage Glamour Gel exfoliant pentru corp Hollywood Starlet Geluri de duş: Hollywood Starlet, Summer Breeze, All Yours, Vintage Glamour 2 în 1 Şampon şi balsam antimătreaţă Spumanţi de baie: Orhidee galbenă, Şerbet de căpşune, Vanilie şi piersică, Flori de migdal Şampon Barbie Doll-icious Loţiune pentru corp şi mâini Barbie Gel de păr strălucitor Glitterlastic Barbie Apă de colonie Barbie Fruity Doll-icious AVONCOSMETICS (ROMÂNIA) SRL STR. DINU VINTILĂ, NR. 11, ET. 13, SECTOR 2, BUCUREŞTI Tel. Relaţii Clienţi (021) repservice.ro@avon.com

13 13 O AROMĂ FLORAL - LEMNOASĂ ÎNCÂNTĂTOARE CU ACODURI DE MAGNOLIE, GREPFRUT, LEMN DE CEDRU ŞI VANILIE. Set Herve Leger conţine: Apă de parfum (50 ml) Loţiune de corp (150 ml) Cutie Idei parfumate PENTRU CADOURILE DE CRĂCIUN PARFUMURILE SUNT CADOURI INSPIRATE. SUNT PERSONALE, DEOSEBITE ŞI EXPRIMĂ O MULTITUDINE DE STĂRI ŞI EMOŢII. BROŞURA AVON ESTE PRESĂRATĂ CU DARURI PARFUMATE, DEJA AMBALATE, CARE ABIA AŞTEAPTĂ SĂ FIE PUSE SUB BRADUL DE CRĂCIUN. TE ASIGURĂM CĂ PERSOANELE CARE LE VOR PRIMI VOR FI PLĂCUT SURPRINSE. AROMA ORIENTAL-FLORALĂ REUNEŞTE ACORDURI DE FRUNZE DE VIOLETĂ, ORHIDEE ŞI AMBRĂ. Set Slip Into conţine: Apă de toaletă (50 ml) Oglindă compactă (diametru: 76 mm) Cutie UN COCKTAIL CAPTIVANT DE FREZII, APĂ DE TRANDAFIRI ŞI MOSC, RECOMANDAT CHIAR DE SALMA HAYEK. Set Today Tomorrow Always conţine: Apă de parfum (50 ml) Mini-apă de parfum (4ml) Cutie O COMPOZIŢIE FĂRĂ VÂRSTĂ, CARE REUNEŞTE ACORDURI DE BUJORI, GARDENII ŞI MOSC. O AROMĂ MEREU ELEGANTĂ, MEREU ÎN PAS CU MODA. Set Little Black Dress conţine: Apă de parfum (50ml) Loţiune de corp (150ml) Deodorant (75 ml) Cutie UN AMESTEC DE ACORDURI DE VIOLETĂ, PATCHOULI ŞI PIELE, PERFECT PENTRU BĂRBATUL MODERN, MEREU LA MODĂ. Set Urban Edge conţine: Apă de toaletă (75 ml) Portofel elegant Cutie TOATE ACESTE SETURI ŞI MULTE ALTELE LE GĂSEŞTI ÎN BROŞURA 17.

14 14 EDUCAŢIE ON-LINE = RAPIDITATE + EFICIENŢĂ + INFORMARE = SUCCES ÎN AFACEREA TA AVON! OFERĂ SERVICII PERSONALIZATE. Marchează preferinţele de produse ale prietenelor tale cu un semn virtual şi trimite-le apoi broşura. Îţi vor fi cu siguranţă recunoscătoare! DISTRIBUIE WIDGETUL VOPSEA DE PĂR ADVANCE TECHNIQUES PRIETENELOR ŞI CUNOŞTINŢELOR TALE. Îl poţi trimite celor care deja folosesc vopseaua de păr, dar şi potenţialilor cunsumatori noi. Schimbă-ţi culoarea părului şi alege o nouă coafură - acest widget îţi permite să te joci cu părul tău, dar, în acelaşi timp, să recomanzi produsele Avon. Prietenele tale vor fi cu siguranţă dornice de o mică schimbare de sărbători. PROFITĂ DE CANALELE ON-LINE DE PLASARE A COMENZILOR AVON. Vei economisi nu doar timp preţios, ci vei găsi şi modalităţi de creştere a discountului sau oferte avantajoase, de care vei vrea cu siguranţă să profiţi în sezonul sărbătorilor de iarnă. POŢI FI GĂSITĂ DE PERSOANELE CARE CAUTĂ UN REPREZENTANT AVON PE INTERNET dacă îţi bifezi această opţiune în preferinţele din profi lul paginii tale de Reprezentant. Dacă eşti Lider Avon, poţi recruta şi on-line! Activează-ţi din Avon Connects Pagina Personală de Recrutare şi foloseşte-o ca pe o carte de vizită virtuală oricând comunici pe , messenger şi reţelele tale de socializare. OFERĂ O NOTĂ PERSONALĂ: Trimite felicitări de sezon prietenilor tăi. Ce poate fi mai frumos decât să îi surprinzi pe cei dragi cu cele mai calde urări de Crăciun? INVITĂ-ŢI PRIETENELE SĂ E PERIMENTEZE MICI SCHIMBĂRI. Trimite-le un link către un instrument de simulare a machiajului, alături de un scurt mesaj din partea ta: Vizitează Avon Connects, vezi ce cred şi celelalte femei despre cele mai recente lansări Avon şi încearcă o schimbare de look înainte de a comanda produsele preferate! A DEVENIT TIMPUL O PROVOCARE ÎN CE PRIVEŞTE CÂT DE DES REUŞEŞTI SĂ TE ÎNTÂLNEŞTI CU PRIETENELE TALE? VREI SĂ COMUNICI MAI MULT CU ELE, DAR ÎŢI RĂMÂN MULTE LUCRURI NESPUSE DIN CAUZA RITMULUI ACCELERAT AL VIEŢII? AVEM O VESTE BUNĂ PENTRU TINE. INTERNETUL FACE APROAPE TOTUL POSIBIL PENTRU O COMUNICARE EXCELENTĂ CU ORICINE DOREŞTI TU! ASTFEL AI UN CONTROL MAI BUN AL AFACERII TALE ŞI POŢI DESCOPERI NOI OPORTUNITĂŢI FIINDCĂ PE INTERNET POŢI CUNOAŞTE MULŢI OAMENI INTERESAŢI DE ACTIVITATEA TA AVON. INTRĂ ÎN COMUNITATEA TA AVON CONNECTS ŞI ÎNVAŢĂ DE LA COLEGII TĂI CU REZULATE E CELENTE REŢETA SUCCESULUI. Aici găseşti tot ce îţi trebuie: articole, discuţii, materiale de training şi prospectare, videoclipuri educative şi tutoriale despre principalele aplicaţii on-line Avon. FOLOSEŞTE-ŢI ADRESA DE ŞI PAGINA DE FACEBOOK PENTRU A LE ÎMPĂRTĂŞI TUTUROR PRIETENILOR TĂI NOUTĂŢI DESPRE CELE MAI BUNE OFERTE ŞI CELE MAI NOI PRODUSE. Astfel, îţi vei putea aborda toate cunoştinţele în cel mai scurt timp. DISTRIBUIE WIDGETUL DE BROŞURĂ PRIETENILOR TĂI şi încurajează-i să îl trimită mai departe şi altor cunoştinţe. Efortul tău este minim, iar comenzile nu vor întârzia să apară. CHIAR ŞI PRIETENELE FOARTE OCUPATE POT FI CONTACTATE PE FACEBOOK. Astfel, vei putea verifica dacă este recomandat să le faci o vizită înainte de sărbători. O astfel de planificare îţi va permite să foloseşti timpul celor din jur în cel mai eficient mod posibil. Tot aici poţi să publici şi widgetul de broşură Avon, pentru ca prietenele tale să-i spună Moşului ce işi doresc de la tine.

15 AN ANIVERSAR 15 MOMENTE UNICE ÎN ISTORIA AVON 2011 A FOST UN AN FANTASTIC PENTRU NOI... ÎŢI PREZENTĂM CELE CINCI EVENIMENTE CARE AU MARCAT ACEST AN ANIVERSAR. CELEBRATING WOMEN YEARS AVONVOICES CU AVON ÎN JURUL LUMII Aniversarea noastră de 125 de ani este marcată de o iniţiativă unică - Turneul Believe, desfăşurat în 16 oraşe, în onoarea femeilor din toată lumea. Ni s-au alăturat în acest demers Reese Wiserspoon, Patrick Dempsey, Jasmin Le Bonn, Fergie şi multe alte nume celebre. Andrea Jung, CEO Avon, a adresat felicitări Reprezentanţilor Avon, dar a vorbit de asemenea despre diferitele probleme cu care femeile din toată lumea se confruntă şi despre ajutorul pe care compania îl acordă celor care sunt afectate de violenţa domestică, de cancerul la sân sau care sunt pur şi simplu în căutarea unei căi spre îndeplinirea viselor. Evenimentele desfăşurate în cadrul Turneului Believe au fost onorate de dintre cei mai buni Reprezentanţi Avon, care ni s-au alăturat în New York, Chicago, Mexico City, Varşovia, Moscova, San Paulo, Buenos Aires şi multe alte destinaţii. FRUMUSEŢEA PE NOTE MUZICALE BE YOUR BEST WITH THE BEST Cea mai nouă iniţiativă Avon îţi transmite un mesaj puternic. Atunci când crezi în tine şi în noi poţi obţine tot ce îţi doreşti. Succesul tău este şi succesul nostru. Suntem aici pentru a te ajuta să îţi transformi dorinţele în realitate. Avon Voices - competiţia online desfăşurată la nivel internaţional - a fost un eveniment special pentru companie şi pentru showbiz. Pe au fost înscrise peste 6000 de videoclipuri venite din peste 60 de ţări. Juriul competiţiei a fost format din nume celebre: Fergie, legendara Diane Warren şi artista britanică Natasha Bedingfield. Cei 200 de finalişti au participat la cursuri predate de experţi din domeniu, au trecut prin mâinile stiliştilor Avon şi au înregistrat propriile videoclipuri. GALA 125 DE FEMEI PENTRU SCHIMBARE NOUTĂŢI DE E CEPŢIE Aniversarea noastră a demonstrat: Avon este la fel de tânăr şi de deschis la nou cum era şi acum 125 de ani. În 2011 am introdus o nouă categorie de produse în portofoliul Avon - Vopselele de păr profesionale, primite cu încântare de Reprezentanţii şi prietenii noştri. O altă premieră de succes a fost Anew Genics - o gamă inovatoare pentru îngrijirea pielii, concepută pe baza unei descoperiri revoluţionare. Acestea sunt doar două dintre fantasticele produse cu care te-am surprins pe parcursul lui Anul nostru aniversar a fost marcat şi printr-o gală care a avut loc pe 15 Septembrie la Muzeul Naţional de Istorie. Am premiat 125 de femei pentru schimbare, femei obişnuite care fac lucruri extraordinare, schimbând în bine viaţa lor şi a celor din jur. Citeşte-le povestea celor 125 de femei pe

16 DOAMNA LUMINIŢA HICEA ESTE JUNIOR MANAGER AVON O poveste cu iz de orhidee, lalele şi bujori În anul 2000 se lansa un nou parfum Incandesscence. Ambalat într-o sticluţă cu design desprins parcă din pozele bunicii, cu miros de orhidee, lalele şi bujori, parfumul m-a convins. Acceptam o dată cu el provocarea de a deveni Reprezentant. Cinci broşuri, o agendă, un pix şi telefonul mobil: aşa am primit prima mea comandă şi eram atât de bucuroasă! Ştiţi despre ce vorbesc: aştepţi, vine coletul, deschizi cu plăcere cutia, găseşti broşura nouă, o deschizi, te încântă paginile colorate, produsele. Fiindcă eşti atât de entuziasmată şi parcă ai vrea să le spui tuturor de cât de mulţumită eşti, te gândeşti pe cine să mai suni. Primul gând te duce spre foste colege din liceu, nu v-aţi mai văzut demult. Le provoci la o întâlnire, depănaţi amintiri, povestiţi despre copii... Scoţi discret agenda şi broşura din geantă şi vrei să notezi ceva, dar broşura dispare! E deja în mâinile fetelor, sunt încântate de ce văd, vor şi ele să comande şi iată, ai mai adunat câteva comenzi. Luminiţa la Conferinţa Liderilor 2011 Am 45 de ani, sunt din Oradea şi sunt de aproape 12 ani trup şi suflet în Avon. În anul 2003 am ajuns să accept o nouă provocare: am devenit Coordonator. Aştept cu plăcere zilele de comandă când mă întâlnesc cu fetele mele, povestim, le dau toate informaţiile de care au nevoie, le ajut să-şi completeze formularul roşu. Simt că în sfârşit fac ce îmi place. Particip la toate training-urile, îmi dezvolt echipa şi nu pierd niciun eveniment de lansare. Astăzi sunt Junior Manager cu 194 de Reprezentanţi şi 10 Lideri. Cum am reuşit? Cu perseverenţă, pasiune, muncă şi o echipă minunată de Reprezentanţi şi Lideri. Merg după un motto: ai căzut, te ridici, te scuturi şi mergi mai departe. Am învăţat şi multe lucruri de la prietenele mele din AVON CONNECTS şi am legat prietenii. Povestea mea nu se opreşte la produsele cosmetice, ci încerc să fac tot ce îmi stă în putere pentru campanile sociale: organizez petreceri roz pentru lupta împotriva cancerului la sân şi mă informez temeinic despre violenţa domestică. Vreau să le transmit tuturor Liderilor şi Reprezentanţilor Avon un sfat: şă-şi aleagă întodeauna un model de viaţă şi să nu se oprească până nu vor ajunge la acel nivel sau chiar să-l depăşească. AVON ne oferă o oportunitate şi trebuie să ne folosim de ea pentru a deveni femei puternice. Sunt foarte mândră de afacerea mea, sunt mândră de parfumul pe care-l port, sunt mândră de mine şi simt că sunt o AVON LADY. Sărbători fericite, doamnelor!

17 17 CONFERINŢA LIDERILOR AVON, AUGUST 2011 AI FOST ŞI TU LA CEA MAI MARE CONFERINŢĂ A ANULUI? PESTE 4000 DE REPREZENTANŢI ŞI LIDERI AVON S-AU ÎNTÂLNIT LA SALA PALATULUI DIN BUCUREŞTI, PENTRU A-ŞI SĂRBĂTORI SUCCESUL. Raluca Kişescu, Director de Marketing şi Bogdan Muraru, Director Naţional de Vânzări, deschizând oficial conferinţa Spumosul personaj Puck (interpretat de actriţa Dorina Chiriac) cântă despre efectele parfumului Outspoken Inteeeense alături de trupa de dansatori de la Dansez pentru Tine FII CEL MAI BUN ALĂTURI DE CEI MAI BUNI ŞI CU SIGURANŢĂ NE VOM (RE)VEDEA ÎN 2012!

18 Ai 125 de motive să crezi în Crede în tine! Avon îţi prezintă o nouă secţiune, care te va ajuta să îţi maximizezi beneficiile şi îţi va demonstra că merită să crezi în Avon. Profită de oporunităţile pe care ţi le-am pregătit şi bucură-te de succes! Be Your Best with the Best EXCELEAZĂ, REALIZEAZĂ, CREDE... Succesul tău poate fi rezumat în 3 paşi simpli: excelează, realizează, crede. Atunci când crezi în tine şi în Avon, visurile tale pot deveni realitate şi poţi obţine chiar mai mult de atât - fiind alături de cei mai buni, poţi fi cel mai bun! Crede în tine şi în visurile tale! Este uşor să crezi în compania de vânzări directe numărul 1 în lume, care îţi oferă produse inovatoare şi de cea mai bună calitate. Este uşor să crezi atunci când ai la dispoziţie instrumente utile, uşor de folosit, dar şi nenumărate oportunităţi care să te aducă mai aproape de obiectivele tale. Este uşor să crezi într-un brand care are milioane de consumatori loiali şi peste 125 de ani de activitate. Este uşor să crezi atunci când faci parte dintr-o comunitate de peste 6,5 milioane de Reprezentanţi din lumea întreagă. Este uşor să crezi într-o companie care îţi împărtăşeşte aceleaşi valori - o companie care susţine femeile şi visurile lor.

19 Atinge-ţi obiectivele! MOTIVARE La Avon, este atât de simplu, ca şi când ai zice 1, 2, 5... Succesul tău începe cu o simplă invitaţie. Invită-ţi prietenele să consulte Broşura Avon, să testeze produsele noastre şi să afle mai multe despre Oportunitatea Avon. De cele mai multe ori, cele mai bune prietene se vor transforma şi în cei mai buni Reprezentanţi Avon din echipa ta! 19 Transformă-te într-un adevărat specialist în frumuseţe pentru prietenele tale: oferă-le detalii despre beneficiile produselor şi ajută-le să identifi ce soluţiile perfecte pentru nevoile lor. Informează-ţi echipa dar şi pe ceilalţi potenţiali Reprezentanţi despre oportunităţile incredibile pe care Avon le oferă. În final, inspiră-i pe cei din jur să îşi dorească mai mult. Fii un adevărat model pentru Reprezentanţii Avon din echipa ta! INVITĂ, ÎNVAŢĂ, INSPIRĂ şi vei reuşi! Întrece-te pe tine însăţi! EXCELEAZĂ Activitatea ta Avon va fi un real SUCCES Cu Avon ai beneficii pe măsura aşteptărilor tale: toate femeile folosesc produse cosmetice, toată lumea îşi doreşte să cunoască oameni noi şi nu există persoană care să nu îşi dorească recompense atractive. Avantajele de care te bucuri sunt pe măsura efortului depus. În plus, îi poţi ajuta şi pe cei din jurul tău să meargă pe aceeaşi cale a succesului. REALIZEAZĂ CREDE BE YOUR BEST WITH THE BEST

20 Ai 125 de motive să crezi ÎN Credem că toate femeile merită să se bucure de o îngrijire de lux. De aceea depundem toate eforturile pentru ca tu să ai parte de calitate la preţuri accesibile. OFERTE FESTIVE PENTRU REPREZENTANŢI PROFITĂ DE OFERTELE PE CARE LE-AM PREGĂTIT SPECIAL PENTRU TINE. FOLOSEŞTE PRODUSELE CHIAR TU SAU OFERĂ-LE CELOR DRAGI! OFERTE SPECIALE PENTRU REPREZENTANŢI Şedinţă completă de răsfăţ Oferă îngrijrie specială pielii înainte de Crăciun şi te asigurăm că vei întâmpina sărbătorile radioasă şi plină de energie. Am pregătit special pentru tine un set format din cele mai bine vândute produse de îngrijire a pielii. Această combinaţie de excepţie te va ajuta să oferi cea mai bună îngrijire tenului, zonei ochilor şi corpului, dar şi să testezi produse din diferite game Avon. 1 Setul conţine: Gel anticelulitic (200 ml) Cremă de zi revitalizantă SPF 15 (50 ml) Cremă de ochi Anew Clinical Duo (2 x 10 ml) Mască purifi catoare pentru faţă cu lavandă şi iasomie (75ml) Preţ standard: 146,00 cod: EFECT RAPID DE LIFTING ÎN ZONA OCHILOR 1. Gel anticelulitic (200ml) Preţ standard: 36,00 Produsul este disponibil şi la preţ standard. Crema de zi revitalizantă, Crema de ochi Anew Clinical Duo şi Masca purifi catoare pentru faţă sunt disponibile şi separat în broşură. Setul cu numai 36,99 lei 70% REDUCERE! Ofertele de la paginile sunt nelimitate. CURĂŢĂ ÎN PROFUNZIME ŞI NETEZEŞTE PIELEA CONFERĂ EFECT DE SUPLEŢE ŞI COMBATE CELULITA HIDRATEAZĂ TENUL ŞI ÎI REDĂ STRĂLUCIREA SĂNĂTOASĂ FORMULĂ ÎMBOGĂŢITĂ CU AUR PUR 2 UN TEN CU PÂNĂ LA 5 ANI MAI TÂNĂR Comori de aur Auriul este culoarea luxului şi nu este doar o coincidenţă, pentru că acest set festiv este o adevărată expresie a îngrijirii de lux. Am ales aceste 3 produse fantastice cu gândul la tine. Ele te vor ajuta să arăţi şi să te simţi incredibil. Comandă-le chiar acum la un preţ excepţional, pentru tine sau pentru o persoană dragă. 2. Elixir antirid cu proprietăţi intens regeneratoare (30 ml) Preţ standard: 109,00 Produsul este disponibil şi la preţ standard. Setul cu numai 89,00 lei 60% reducere! Setul conţine: Elixir antirid cu proprietăţi intens regeneratoare (30 ml) Apă de parfum Today Tomorrow Always (50 ml) Mascara 24K Gold Black (7 ml) Preţ standard: 254,00 cod: ULTIMATE 45+ Apa de parfum Today Tomorrow Always şi Mascara 24K Gold sunt disponibile şi separat în broşură.

21 NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ A ÎNCEPUT! 21 TRATAMENT DE ÎNTINERIRE 7 ZILE SUNT DE AJUNS CA SĂ IMPRESIONEZI CU TENUL TĂU, VIZIBIL MAI TÂNĂR Orice femeie se va bucura să primească în dar un ten tânăr şi frumos. De aceea, Tratamentul pentru întinerire Anew Ultimate este întotdeauna o alegere inspirată. Formula sa are la bază Tehnologia Pro-Sirtuin TX şi un amplificator de elasticitate, cu acţiune de stimulare a nivelului de elastină şi de activare a producţiei de Sirtuine, proteine cu rol important în menţinerea tinereţii. După aproximativ o săptămână*, pielea ta va fi pur şi simplu transformată: mai elastică şi întinerită semnificativ. De asemenea, nivelul de hidratare este îmbunătăţit cu până la 153%**. Tratamentul se aplică în fiecare zi. Jumătate din conţinutul unei doze se masează dimineaţa pe faţă şi gât, iar cealaltă jumătate se foloseşte seara. Testează-l chiar tu şi apoi prezintă-l şi prietenelor tale. Tinereţea este întotdeauna un cadou inspirat. 7 x 3 ml Preţ standard: 79,00 cod: * Rezultat bazat pe un studiu despre percepţia consumatorului desfăşurat în decurs de o săptămână, la care au participat 98 de respondenţi. ** Rezultat bazat pe un studiu clinic desfăşurat în decurs de 8 ore, la care au participat 21 de respondenţi. NUMAI 39,00 LEI 50% Reducere! Ofertele de la paginile sunt nelimitate. ULTIMATE 45+

22 Ai 125 de motive să crezi ÎN Credem în fi ecare idee şi căutăm în permanenţă modalităţi noi de promovare a produselor Avon. Mini-broşura de Crăciun este una dintre ele. POVESTEA unui Crăciun MINI-BROŞURA DE CRĂCIUN REGULI DE AUR pentru recomandarea parfumurilor ANUL ACESTA ÎŢI FACEM CRĂCIUNUL CU ADEVĂRAT SPECIAL 125 DE ANI AVON de vis Mini-broşura 17/2011 Campanie naţională: Pentru ca şedinţele de cumpărături cu Avon să ESTE IMPORTANT SĂ FII fie CONVINGĂTOARE o reală plăcere, ŞI SĂ ţi-am AI PREZENTĂRI REUŞITE. ÎNSĂ pregătit ATUNCI o CÂND mini-broşură PREZINŢI UN PARFUM, TOT CE CONTEAZĂ specială ESTE unde CA EL găseşti SĂ SE şi POTRIVEASCĂ PRIETENEI mai TALE. multe idei de cadouri pentru cei dragi. Astfel, Atunci când testează un prietenele tale vor avea un parfum, prietena ta ar trebui porţiune de piele să nu se să îl pulverizeze pe încheietura 1 motiv 2în plus să comande mâinii sau pliul cotului. Acest lucru înseamnă că cadouri de la Avon. Tot ce ai de făcut este să prezinţi Dacă prietena ta doreşte această să mini-broşură Investeşte întotdeauna în testeze mai multe parfumuri, în produse demo. În 3 aceeaşi foloseşte hârtie specială pentru 4 manieră în care industria parfumurilor, testare, însă nu uita să scrii prezinţi pe broşura sticluţele sunt standard, aproape la ea numele parfumului testat. fel de importante precum mai ales că aromele este în sine, presărată şi de cele mai multe ori ele pot cu o mulţime Oferă întotdeauna informaţii despre infl uenţa de decizia produse prietenei notele principale, despre povestea tale. noi, numai bune de pus sub parfumului şi despre personalitatea 5 celei/celui pentru care acesta bradul a fost de Crăciun. creat. Conexiunile emoţionale sunt de multe ori argumente cheie (VALABILĂ în alegerea ÎN PERIOADA unui parfum ) Se recomandă ca pe o singură testeze mai mult de un parfum. prietena ta nu poate testa mai mult de 4 parfumuri simultan. APĂ DE TOALETĂ/LOŢIUNE DUPĂ RAS PRO ENERGY DEMO 100 ML NUMAI 11,99 lei 65% reducere! ÎN FIECARE ZI maximă Începutul de an este prilejul perfect de a încerca lucruri noi cu forţe noi. De aceea, credem că este momentul potrivit să vă prezentăm noua Apă de toaletă Pro Energy. O aromă modernă ce se adresează bărbatului cu un stil de viaţă activ, mereu în mişcare. Pro Energy îl energizează şi îl ţine mereu în forţă. Chiar dacă prietenele tale vor putea să comande pentru cei dragi Apa de toaletă Pro Energy abia din campania următoare, oferta pe care am pregătit-o te va ajuta să începi să o prezinţi chiar acum. Prezintă acest parfum tuturor cunoştinţelor tale, femei sau bărbaţi, pentru că sigur vor fi încântaţi de aroma sa proaspătă. Ofertă limitată - 1 pe Reprezentant Preţ standard: 36,00 cod: CATEGORIA: AROMATIC-PROASPĂTĂ NOTE DE VÂRF NOTE DE MIJLOC: NOTE DE BAZĂ: mentă, citrice, tamarin salvie, rubarbă, ghimbir lemn de santal, mosc alb, ambră Parfumul se deschide cu un amestec tonic de ghimbir, tamarin şi mentă, completat de acorduri proaspete de rubarbă şi salvie. La bază, notele de lemn de santal şi ambră desăvârşesc această compoziţie debordantă.

23 Taie paginile şi păstrează-le întotdeauna lângă tine! Parfumuri PENTRU EA Parfumuri pentru El CUM ŢI-AI DESCRIE STILUL? A Elegant B Trendy C Feminin D Clasic CUM AI DESCRIE STILUL LUI? A Elegant B Lejer C Sport D Modern UNDE ŢI-AI DORI SĂ PETRECI URMĂTORUL WEEKEND? A O sesiune de cumpărături într-un magazin de lux B O petrecere cu cele mai bune prietene C Plimbări pe malul mării D Vizitarea unui muzeu sau unei galerii de artă CARE ESTE MODALITATEA PREFERATĂ DE PETRECERE A TIMPULUI LIBER? A O evadare romantică într-o capitală europeană B Escaladarea unui vârf de munte C O ieşire în oraş cu grupul de prieteni D O sesiune de cumpărături pentru achiziţionarea celor mai recente noutăţi CE FLORI AR TREBUI SĂ CONŢINĂ BUCHETUL PE CARE ŢI-AR PLĂCEA SĂ ÎL PRIMEŞTI? A Trandafiri B Gardenii C Crini D Orhidee CE TIP DE FILME PREFERĂ? A Clasice B Filme de acţiune C Comedii D Drame MOMENTUL PREFERAT AL ZILEI ESTE: A Seara B După-amiaza C Dimineaţa D Noaptea MOMENTUL PREFERAT AL ZILEI ESTE: A Seara B Dimineaţa C După-amiaza D Noaptea CU CE SUNT DECORATE BIJUTERIILE TALE PREFERATE? A Perle B Ametist C Turcoaz D Diamante A... B... C... D... CARE ESTE MAŞINA LUI IDEALĂ? A Un model clasic B Un autoturism robust, de teren C Un model rapid, sport D O maşină nouă, cu toate opţiunile incluse A... B... C... D... VERIFICĂ-ŢI RĂSPUNSURILE şi identifică varianta cu cele mai multe răspunsuri bifate - A, B, C sau D. Află semnificaţia fiecărui rezultat pe pagina următoare.

24 Taie paginile şi păstrează-le întotdeauna lângă tine! Parfumul ideal pentru EA Parfumul ideal pentru EL DACĂ AI MARCAT LITERA A DE CELE MAI MULTE ORI, ATUNCI LITTLE BLACK DRESS ESTE PARFUMUL CARE ŢI SE POTRIVEŞTE. Cu aroma sa sofisticată, el este un adevărat compliment adus femeii elegante, care apreciază detaliile fine. DACĂ AI MARCAT LITERA A DE CELE MAI MULTE ORI, ATUNCI BLACK SUEDE TOUCH ESTE PARFUMUL CARE I SE POTRIVEŞTE. Perfect pentru bărbatul sofi sticat, sexy şi plin de încredere în sine. DACĂ AI MARCAT LITERA B DE CELE MAI MULTE ORI, ATUNCI OUTSPOKEN INTENSE BY FERGIE ESTE PARFUMUL CARE ŢI SE POTRIVEŞTE. Aroma sa este perfectă pentru femeile fără inhibiţii, care savurează fiecare clipă de distracţie şi pentru care visele devin întotdeauna realitate. DACĂ AI MARCAT LITERA B DE CELE MAI MULTE ORI, ATUNCI JUST PLAY ESTE PARFUMUL CARE I SE POTRIVEŞTE O aromă perfectă pentru bărbatul mereu în căutare de noi provocări, care trăieşte fiecare clipă la intensitate maximă. DACĂ AI MARCAT DE CELE MAI MULTE ORI LITERA C, ATUNCI INCANDESSENCE LUMIERE ESTE PARFUMUL CARE ŢI SE POTRIVEŞTE. O aromă care transmite feminitate, optimism şi idealuri care se împlinesc. DACĂ AI MARCAT LITERA C DE CELE MAI MULTE ORI, ATUNCI PATRICK DEMPSEY II ESTE PARFUMUL CARE I SE POTRIVEŞTE. O aromă pentru bărbatul sportiv, mereu în mişcare. DACĂ AI MARCAT DE CELE MAI MULTE ORI LITERA D, ATUNCI PERCEIVE ESTE PARFUMUL CARE ŢI SE POTRIVEŞTE. Aroma sa este dedicată femeii care apreciază clasicul şi care obţine întotdeauna ceea ce vrea. DACĂ AI MARCAT LITERA D DE CELE MAI MULTE ORI, ATUNCI FULL SPEED ESTE PARFUMUL CARE I SE POTRIVEŞTE. Perfect pentru bărbatul stilat, care apreciază eleganţa şi rafinamentul. DESCOPERĂ aroma potrivită COMPLETEAZĂ CHESTIONARUL ÎMPREUNĂ CU PRIETENA TA ŞI AJUT-O SĂ ALEAGĂ PARFUMUL PERFECT PENTRU EA SAU PENTRU CINEVA DRAG.

untitled

untitled 16/2011 RO 8 2 1 7 6 M A G A Z I N E MAI MULTE BENEFICII CU PARFUMURILE PREMIUM Campania 16/2011 Campanie trendsetteri: 29.09.2011-19.10.2011 Campanie naţională: 10.11.2011-30.11.2011 www.avoncosmetics.ro

Mai mult

PREGĂTIȚI DE VARĂ OBȚINEȚI SILUETA MULT DORITĂ Cu suplimentele alimentare inovatoare NUTRICODE va fi mai ușor decât credeți NUTRICODE SET I NUTRICODE

PREGĂTIȚI DE VARĂ OBȚINEȚI SILUETA MULT DORITĂ Cu suplimentele alimentare inovatoare NUTRICODE va fi mai ușor decât credeți NUTRICODE SET I NUTRICODE PREGĂTIȚI DE VARĂ OBȚINEȚI SILUETA MULT DORITĂ Cu suplimentele alimentare inovatoare NUTRICODE va fi mai ușor decât credeți NUTRICODE SET I NUTRICODE SET II COD: 981054 COD: 98105 42,00 40,00 16,00 24,00

Mai mult

St1 = OfertePentruReprezentanţi 1. Colier Apple Dimensiuni: cm, pandantiv: 3 cm Placat cu argint 4. Colier Paris Lungime: cm, 8. Brăţară

St1 = OfertePentruReprezentanţi 1. Colier Apple Dimensiuni: cm, pandantiv: 3 cm Placat cu argint 4. Colier Paris Lungime: cm, 8. Brăţară . Colier Apple Dimensiuni: + cm, pandantiv: cm Placat argint. Colier Paris Lungime: + cm,. Brăţară Modernist Dimensiuni:, x, cm 0,00 OFERTE 0. S et Colier și Cercei Glass Pearl Lungime colier: + cm. Cerceii

Mai mult

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII INOVATOR 3. O PIELE FERMĂ 2 1. ASPECT TÂNĂR 1 4. UN PĂR MAI PUTERNIC 2 2. UN TEN PUR 2 5. UNGHII REZISTENTE 2 ELIXIRUL FRUMUSEŢII! Revoluționarul LR LIFETAKT 5in1 Beauty

Mai mult

untitled

untitled OFERTE /0 Pentru Reprezentanţi CAMPANIA /0 Campanie trendsetter: 0.09.0 -.09.0 Campanie națională:.0.0-0..0 www.avoncosmetics.ro www.avonconnects.com.ro www.avonspaceblog.ro www.facebook.com/avonspace

Mai mult

Revista_10.indd

Revista_10.indd MAGAZIN AUGUST - SEPTEMBRIE 2019 UN ZÂMBET SĂNĂTOS Zâmbiți vă rog - îngrijire dentară completă TOAMNA SE NUMĂRĂ BOBOCII Perioadă promoție: 29.08-17.09.2019. Ne pregătim de școală și de grădiniță. dm-drogeriemarkt.ro

Mai mult

Revista_09.indd

Revista_09.indd MACHIAJ 32 % Max Factor miracle touch fond de ten înainte 73, lei 47, lei / economisiți: 24 lei 25 % Bourjois 123 perfect stick corector înainte 59, lei 44 47, lei / economisiți: 17 lei 37 % 44, lei /

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation HRĂNIRE REDĂ VITALITATEA TENULUI NUTRITIV ȘI PROTECTOR REDĂ TONUSUL ȘI ELASTICITATEA NUTRI-EMOLLIENT COMPLEX OMEGA 3 OMEGA 6 CERAMIDE III ZAHARURI AMINO ACIZI Suport Linia Vintage 79 NOU PRODUSE PROFESIONALE

Mai mult

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd 30 de lucruri pe care nu le po}i afla de la prieteni {i p rin}i CORINT JUNIOR Salutare, Fetele au făcut întotdeauna parte din viaţa ta. Dar până acum, tu şi prietenii tăi v - aţi văzut de treburile voastre,

Mai mult

MY BROȘURA 3/2014 CAMPANIA 3/2014 trib CAMPANIA 3/2014 trib CAMPANIA 3/2014 Campania 3/2014 Campanie trendsetter: Campanie națio

MY BROȘURA 3/2014 CAMPANIA 3/2014 trib CAMPANIA 3/2014 trib CAMPANIA 3/2014 Campania 3/2014 Campanie trendsetter: Campanie națio MY BROȘURA 3/201 CAMPANIA 3/201 trib CAMPANIA 3/201 trib CAMPANIA 3/201 Campanie trendsetter: femme trib Noi îți oferim aroma celebrității, Campanie trendsetter: femme me Noi îți oferim aroma celebrității,

Mai mult

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani,

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, 7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, sau din contra sunteti deja propietar al unei afaceri

Mai mult

Ofertă SITT 20% discount la oricare serviciu accesat în salonul nostru: 1. Cosmetică: cosmetică tradiţională; tratamente faciale de lux (OxyGeneo, oxi

Ofertă SITT 20% discount la oricare serviciu accesat în salonul nostru: 1. Cosmetică: cosmetică tradiţională; tratamente faciale de lux (OxyGeneo, oxi Ofertă SITT 20% discount la oricare serviciu accesat în salonul nostru: 1. Cosmetică: cosmetică tradiţională; tratamente faciale de lux (OxyGeneo, oxigen hiperbaric, mezoterapie fără ace, peeling cavitaţional,

Mai mult

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

Specializarea, viitorul produselor pentru epilat

Specializarea, viitorul produselor pentru epilat Specializarea, viitorul produselor pentru epilat 05 Jul 2010 de Roxana Popa [1] Ingrijirea personala este, de cativa ani, un subiect de interes, atat pentru consumatori, cat si pentru producatorii prezenti

Mai mult

RO Cosmetics Oriflame România SRL, str. George Enescu nr A, sector 1, Bucureşti, CIF RO , Capital social RO

RO Cosmetics Oriflame România SRL, str. George Enescu nr A, sector 1, Bucureşti, CIF RO , Capital social RO 6.99 7.99 RO 130766.1 Cosmetics Oriflame România SRL, str. George Enescu nr. 11-11A, sector 1, Bucureşti, CIF RO 6769403, Capital social 11 121 050 RON Call Center: *7000 (Orange, Vodafone, Telekom). Apel

Mai mult

Hajek, Henkel: „România este un tigru al Balcanilor”

Hajek, Henkel: „România este un tigru al Balcanilor” Hajek, Henkel: România este un tigru al Balcanilor 01 Mar 2017 de Mihaela Popescu [1] Uneori, trebuie să te distanțezi puțin și să privești imaginea de ansamblu a regiunii pentru a putea evalua în mod

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

Strângerea de mână

Strângerea de mână semnificaţii de Andy Szekely Felul în care interlocutorul dă noroc cu tine îţi poate furniza o mulţime de informaţii preţioase. În plus, gestul în sine este şi un puternic furnizor de încredere. Dr. Allan

Mai mult

Detectivii Apei Pierdute

Detectivii Apei Pierdute by ALIN ANCHIDIN O poveste adaptată De ce ai pierderile aşa de mari, bunicuţo?, o poveste adaptată A fost odată ca niciodată, sau, mai corect spus, a fost, există şi va exista o bunicuţă care avea o nepoţică

Mai mult

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzile adunate. Uită-te la aceste exemple simple despre

Mai mult

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE ISTORIA NOASTRĂ Timp de mai bine de 40 de ani, YOGI TEA a însemnat ceaiuri delicioase de plante și mirodenii, care se bazează pe rețete unice de ceai Ayurvedic, cu rădăcini în filozofia

Mai mult

Layout 1

Layout 1 Ghid esențial pentru viitoarele mirese RENTROP & STRATON Cuprins Capitolul 1 Să începem: De la vis la realitate 3 Capitolul 2 Primii pași către o nuntă de vis 18 Cum răspândim vestea evenimentului Pe cine

Mai mult

, ora 09: , ora 22:00 Perie din silicon pentru exfoliere facială Exfoliază şi înfrumuseţează textura pielii. Îndepărtează c

, ora 09: , ora 22:00 Perie din silicon pentru exfoliere facială Exfoliază şi înfrumuseţează textura pielii. Îndepărtează c 7.99 16.04.2019, ora 09:00 06.05.2019, ora 22:00 Perie din silicon pentru exfoliere facială Exfoliază şi înfrumuseţează textura pielii. Îndepărtează cu uşurinţă stratul de celule moarte de la suprafaţa

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Obiceiuri de utilizare a Smartphone-ului Raport de Cercetare Calitativă Metodologie OBIECTIV Obiectivul principal al acestui studiu a fost acela de a evalua modalitățile în care este utilizat smartphoneul

Mai mult

Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon

Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon 23 Jun 2015 de Romina Ardelean [1] [2] [3] Pagina 1 din 8 [4] [5] [6] Ca şi alte categorii tinere din piaţa FMCG locală, produsele

Mai mult

FIŞE DE LUCRU TROCMAER SILVIA ELENA

FIŞE DE LUCRU TROCMAER SILVIA ELENA FIŞE DE LUCRU TROCMAER SILVIA ELENA FIŞA 1 - Familia mea Spune din cine este formată familia din imagine! Încercuieşte membrul rătăcit al familiei! Colorează casa familiei! FIŞA 2 Eu şi obiectele mele

Mai mult

Ce linii trasează L’Oréal pentru divizia de mass-market

Ce linii trasează L’Oréal pentru divizia de mass-market Ce linii trasează L Oréal pentru divizia de mass-market 18 Jun 2018 de Alina Stan [1] Divizia de mass-market a L Oréal, cea mai importantă linie de business a producătorului francez de cosmetice pe piața

Mai mult

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd Neale Donald Walsch Conversatii, cu Dumnezeu Un dialog nou si, neasteptat, Volumul IV Trezirea speciei Traducere din limba engleză de Mihaela Ivănuș Editura For You București 1 Nu credeam că voi face asta

Mai mult

Design mereu actual pentru locuinţe, cu sisteme din aluminiu pentru uşi glisante şi pliante Tehnologie Verde pentru Planeta Albastră. Energie curată,

Design mereu actual pentru locuinţe, cu sisteme din aluminiu pentru uşi glisante şi pliante Tehnologie Verde pentru Planeta Albastră. Energie curată, Design mereu actual pentru locuinţe, cu sisteme din aluminiu pentru uşi glisante şi pliante Tehnologie Verde pentru Planeta Albastră. Energie curată, de la soare. 4 Schüco Sisteme glisante şi pliante Aluminiu

Mai mult

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Adaptat timpului, dar ancorat pe stâncă CINE SUNTEM NOI?...cei care credem că fiecare copil și tânar este important și valoros în ochii Lui Dumnezeu... "Încredințează-ți

Mai mult

Simona Potecu, Mondelez România: „Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an”

Simona Potecu, Mondelez România: „Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an” Simona Potecu, Mondelez România: Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an 22 Dec 2014 de Mihaela Popescu [1] Noile nevoi de consum ce apar ca urmare a dezvoltării consumatorilor aduc

Mai mult

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi 24 Sep 2014 de Mihail Tănase [1] Pe fondul asaltului mărcilor private ale retailerilor asupra pieței bunurilor de larg

Mai mult

Diapozitivul 1

Diapozitivul 1 Enescu Camelia: 21. 12 Departamentul Informare Anunţ: Plata cotizaţiei pe trimestrul I 2012 până la 29.02.2012 Un şirag de sărbători de iarnă Pe 6 decembrie, chiar de Sf. Nicolae, ASOAF-BOW a organizat

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

Criza a mutat procesul de infrumusetare de la salon in casa

Criza a mutat procesul de infrumusetare de la salon in casa Criza a mutat procesul de infrumusetare de la salon in casa 19 Aug 2010 de admin [1] Intrucat consumatorii se confrunta zilnic cu vesti mai putin imbucuratoare generate de recesiunea mondiala, nevoia de

Mai mult

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2019 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2019 Pagina 1 din 9

Mai mult

Register your product and get support at Straightener HP4668/22 RO Manual de utilizare

Register your product and get support at   Straightener HP4668/22 RO Manual de utilizare Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 RO Manual de utilizare abc h g f e d i j Română Felicitări pentru achiziţie şi bun venit la Philips! Pentru a beneficia

Mai mult

WORD to PDF Converter - go4convert.com

WORD to PDF Converter - go4convert.com SECRETE de frumuseţe pe care TU trebuie să le ştii Cuprins: Partea I Exfolierea....5 Exfolierea uscată....7 Exfolierea umedă...7 Împachetările...7 Ce sunt împachetările?...7 Mituri despre împachetări.

Mai mult

SE-What to Ask and How to Listen

SE-What to Ask and How to Listen Elemente esențiale în vânzări: Cum să pui întrebările și cum să fii un bun ascultător Copyright 2012 by HRDQ Program de studiu individual Modulul 1: O perspectivă asupra ascultării Unde ne aflăm în procesul

Mai mult

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market 30 Oct 2017 de Alina Stan [1] Oliver Eifler și-a petrecut jumătate din viață lucrând în retail și de patru ani conduce operațiunile Penny Market în România,

Mai mult

Cu ce scenarii lucrează cel mai mare producător român de cosmetice

Cu ce scenarii lucrează cel mai mare producător român de cosmetice Cu ce scenarii lucrează cel mai mare producător român de cosmetice 01 Jul 2019 de Alina Dragomir [1] Performanța financiară raportată de Farmec în ultimii cinci ani este un exemplu că amenințările pot

Mai mult

CURĂȚARE FĂRĂ EGAL PENTRU UN TEN STRĂLUCITOR, CU ASPECT CATIFELAT GHID DE FORMARE

CURĂȚARE FĂRĂ EGAL PENTRU UN TEN STRĂLUCITOR, CU ASPECT CATIFELAT GHID DE FORMARE CURĂȚARE FĂRĂ EGAL PENTRU UN TEN STRĂLUCITOR, CU ASPECT CATIFELAT GHID DE FORMARE REDEFINIM SEMNIFICAȚIA UNEI CURĂȚĂRI PERFECTE Faceți cunoștință cu 3, cel mai moale dispozitiv de îngrijire a tenului din

Mai mult

MY CAMPANIA 4/2014 MAGAZINE Campania 4/2014 Campanie trendsetter: Campanie națională

MY CAMPANIA 4/2014 MAGAZINE Campania 4/2014 Campanie trendsetter: Campanie națională MY CAMPANIA /201 MAGAZINE Campania /201 Campanie națională www.facebook.com/avonspace www.avonspaceblog.ro Campania /201: Campanie națională: w w w. f a c e b o o k. c o m / Av o n S p a c e Campania /201:

Mai mult

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex 1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sexual. Poţi contribui şi tu ca acest lucru să nu i se

Mai mult

Microsoft Word - L. Orban_előadas - ROMANUL nov. 3.DOC aq.doc

Microsoft Word - L. Orban_előadas - ROMANUL nov. 3.DOC aq.doc DISCURS/ Embargo : 3.11.2007 - Leonard Orban Comisar european pentru multilingvism Asigurarea încrederii în învăţarea limbilor străine Conferinţă, Universitatea din Bucureşti Bucureşti, 3 noiembrie 2007

Mai mult

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi Inter IKEA Systems B.V. 2018 Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fie cât mai eficient: Ce trebuie să aduci cu tine: Măsurătorile

Mai mult

Brosura A4 Lydos+Pro1 -pagini f.cdr

Brosura A4 Lydos+Pro1 -pagini f.cdr ÎNCĂLZITOARE DE APĂ ELECTRICE CU ACUMULARE NOUA GAMĂ LYDOS/PRO1 APĂ CALDĂ MENAJERĂ I ÎNCĂLZIRE I ENERGIE REGENERABILĂ CE ÎNSEAMNĂ CONFORTUL PENTRU TINE? ARISTON A ACCEPTAT PROVOCAREA DE A ASIGURA CONFORTUL

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2 ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2019 FLORI DE GÂND PENTRU MAMA Cu toată dragostea pentru

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

MY BROȘURA 14/2015 MAGAZINE CAMPANIA 14/2015 Campanie trendsetter: Campanie națională:

MY BROȘURA 14/2015 MAGAZINE CAMPANIA 14/2015 Campanie trendsetter: Campanie națională: MY BȘURA 14/2015 MAGAZINE CAMPANIA 14/2015 Campanie trendsetter: 20.08.2015-09.09.2015 Campanie națională: 01.10.2015-21.10.2015 www.avoncosmetics.ro www.facebook.com/avonspace Câștigă MAI MULT cu: PGRAMUL

Mai mult

OFERTE 4/2014 pentru reprezentanţi CAMPANIA 4/2014 Campanie trendsetter: Campanie națională: w

OFERTE 4/2014 pentru reprezentanţi CAMPANIA 4/2014 Campanie trendsetter: Campanie națională: w OFERTE pentru reprezentanţi CAMPANIA Campanie trendsetter:.0.0 -.0.0 Campanie națională: 0.0.0 -.0.0 www.avon.ro www.avonconnects.com.ro www.avonspaceblog.ro www.facebook.com/avonspace Aloe și măceșe pentru

Mai mult

Provocarea Verii Last Version

Provocarea Verii Last Version PROVOCAREA VERII 2017 CONCURS Pro- X cauta un PERSONAJ, un talent! Este bine cunoscut faptul ca marea majoritatea conducatorilor auto inteleg importanta intretinerii automobilelor, in scopul obtinerii

Mai mult

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Timp de o săptămână, au transformat pasiunea și talentul

Mai mult

CAMPANIA 15 TRENDSETTER /2016 CAMPANIA 15 NAȚIONALĂ/ septembrie 28 septembrie 2016 (20 octombrie 09 noiembrie) MY MY MAGAZINE MAGAZINE AMBIȚIA T

CAMPANIA 15 TRENDSETTER /2016 CAMPANIA 15 NAȚIONALĂ/ septembrie 28 septembrie 2016 (20 octombrie 09 noiembrie) MY MY MAGAZINE MAGAZINE AMBIȚIA T CAMPANIA 15 TRENDSETTER /2016 CAMPANIA 15 NAȚIONALĂ/2016 8 septembrie 28 septembrie 2016 (20 octombrie 09 noiembrie) MY MY MAGAZINE MAGAZINE AMBIȚIA TA schimbă NU în Da! Frumusețea de dea fiecare te bucura

Mai mult

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimbarii, organizata de doua persoane de la care am avut

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation COLEGIUL ECONOMIC COSTIN C. KIRIȚESCU Bucureşti 1 Hotel Ibis Gara de Nord Hotel Ibis Parlament Hotel Ibis Styles Hotel Mercure City Center Hotel Grand Continental Hotel Double Tree by Hilton Hotel Premier

Mai mult

SĂ ÎNVĂŢĂM CULORILE! caiet metodic pentru însuşirea culorilor în învăţământul special Clasa pregătitoare, clasa I, clasa a II-a Autori: prof. logoped

SĂ ÎNVĂŢĂM CULORILE! caiet metodic pentru însuşirea culorilor în învăţământul special Clasa pregătitoare, clasa I, clasa a II-a Autori: prof. logoped SĂ ÎNVĂŢĂM CULORILE! caiet metodic pentru însuşirea culorilor în învăţământul special Clasa pregătitoare, clasa I, clasa a II-a Autori: prof. logoped Pîrvu Carmen prof. psihopedagog Bădără Fifi Eufrosina

Mai mult

în Broșura 8 În premieră! MY FOCUS CAMPANIA MAI 22 MAI MAGAZINE Intensifică atracția DINTRE VOI! PUPILELE vi se dilată PIELEA capătă fiori Ș

în Broșura 8 În premieră! MY FOCUS CAMPANIA MAI 22 MAI MAGAZINE Intensifică atracția DINTRE VOI! PUPILELE vi se dilată PIELEA capătă fiori Ș 8 În premieră! MY FOCUS CAMPANIA 0 09 MAI MAI MAGAZINE Intensifică atracția DINTRE VOI! PUPILELE vi se dilată PIELEA capătă fiori ȘOPTIȚI cuvinte dulci BUZELE vi se ating AROMELE senzuale vă cuprind. Apă

Mai mult

Cum abordează retailul noua generație de antreprenori?

Cum abordează retailul noua generație de antreprenori? Cum abordează retailul noua generație de antreprenori? 27 Jul 2016 de Alina Dragomir [1] [2] [3] Pagina 1 din 7 [4] [5] [6] [7] [8] Pagina 2 din 7 [9] Modern, diferit și relaxat ar fi răspunsul, dacă ne

Mai mult

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să faci cu uşurinţă lucrurile pe care alţii le fac greu

Mai mult

Frederic Bellon, Auchan: „Îmi doresc un comerț mai spectaculos pentru client”

Frederic Bellon, Auchan: „Îmi doresc un comerț mai spectaculos pentru client” Frederic Bellon, Auchan: Îmi doresc un comerț mai spectaculos pentru client 27 Dec 2014 de Mihail Tănase [1] A finalizat cel mai important proiect de integrare din retailul românesc, 20 de hypermaketuri

Mai mult

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2 CENTRUL NAŢIONAL DE EVALUARE ŞI EXAMINARE EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2014 Test 2 Limba română Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a...

Mai mult

5 salate rapide și simple

5 salate rapide și simple 5 salate rapide și simple Rețete de salate pe care trebuie să le încerci! Sunt atât de simple și ușor de făcut. Nu lăsa aspecte precum tăiatul legumelor cubulețe să te sperie: cu Nicer Dicer Quick, recomandat

Mai mult

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers Cheesecake Tiramisu Pentru ca simteam nevoide de ceva nou, usor de preparat si racoros m-am gandit sa pregatesc un cheesecake Tiramisu. Crusta de biscuiti: Ingrediente 250 grame biscuiti digestivi (de

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

Slide 1

Slide 1 STIAI CA 10% din fire sunt pe cale sa cada, restul de 90% aflandu-se e in diferite stadii de crestere Zilnic ne parasesc intre 50 100 fire de par cifra este considerata normala,, numai n daca depaseste

Mai mult

Lumină care este plăcută ochilor

Lumină care este plăcută ochilor PHILIPS LED Bec 5,5 W (40 W) E27 Alb cald Fără intensitate variabilă Lumină care este plăcută ochilor Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Este mai important

Mai mult

Asociația de Băștinași în 12 pași 17

Asociația de Băștinași în 12 pași 17 Asociația de Băștinași în 12 pași 17 Băștinașii plecați sunt o resursă importantă pentru dezvoltarea localităților de origine. Asociația de Băștinași (AdB) este o modalitate de a contribui la dezvoltarea

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation CONTENT MARKETING CAMPANII PE BLOGURI ADVERTORIALE ADWORDS SEO Pentru că acum poți ajunge atât la clienții tăi dar și la oamenii care nu au auzit încă de tine atunci când aceștia au nevoie de serviciile

Mai mult

Comunicat de presa Studiu Roland Berger Strategy Consultants: Romania in urmatorii 20 de ani Dubla perspectiva a liderilor de azi si de maine 13 decem

Comunicat de presa Studiu Roland Berger Strategy Consultants: Romania in urmatorii 20 de ani Dubla perspectiva a liderilor de azi si de maine 13 decem 13 decembrie 2012 Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de prezenta in, Roland Berger a lansat un studiu cu privire la dezvoltarea tarii in urmatorii 20 de ani Atat managerii (liderii de azi) cat si studentii

Mai mult

Microsoft Word - dice town.docx

Microsoft Word - dice town.docx Undeva în estul sălbatic american... O mină de aur, teritorii propice pentru creşterea animalelor, nici nu este nevoie de mai mult pentru a atrage aventurieri de toate tipurile. Un mic orăşel a fost repede

Mai mult

HELPS MY BUSINESS GROW

HELPS MY BUSINESS GROW HELPS MY BUSINESS GROW Perspective cheie asupra mypos 30 DE ȚĂRI 60.000 + COMERCIANȚI PROCESARE 1,2 MIL +EUR PE AN PRIVIRE DE ANSAMBLU CARDURI DE DEBIT ȘI DE CREDIT ACCEPTATE DE TOATE CANALELE DE PLATĂ

Mai mult

Marii producatori se bat pe o categorie de 23 milioane euro

Marii producatori se bat pe o categorie de 23 milioane euro Marii producatori se bat pe o categorie de 23 milioane euro 02 Dec 2009 de Romina Ardelean [1] Produsele sana si kefir, desi nu alcatuiesc nici pe departe unul dintre segmentele principale la nivel de

Mai mult

Register your product and get support at HP6522

Register your product and get support at   HP6522 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 română 107 Introducere Felicitări pentru achiziţie şi bun venit la Philips! Pentru a beneficia pe deplin de asistenţa

Mai mult

NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu

NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu Alina, X A Stirbu Delia, IX B PROFESORI: Corina Vint

Mai mult

Decorați-vă casa cu lumină

Decorați-vă casa cu lumină PHILIPS InStyle Lampă de plafon Matrix crom LED Decorați-vă casa cu lumină Dezvăluiți eleganța inconștientă a acestei lămpi de plafon de bun gust. Sticla neagră și finisajul din crom adaugă lux în orice

Mai mult

CDC

CDC Această carte a fost scrisă special pentru: IOANA GOREA EȘTI O FETIȚĂ DEOSEBITĂ!... De la MOȘ CRĂCIUN DECEMBRIE 2014 ~~~- Zânele Iernii! strigă IOANA. Un nor alb uriaş coborî din tăria cerului. Dintr-o

Mai mult

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât The Trade Desk Telaria oferă o platformă software complet

Mai mult

Prezentare PowerPoint

Prezentare PowerPoint CREA Români din Diaspora Studiu Sociologic, Partea a 3-a București, 20 august 2019 47% dintre românii emigrați își doresc să se reîntoarcă în România, cu 10 procente mai puțin decât în 2017 47% dintre

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Raport anual 2018 Un strop de demnitate Atunci când ești o femeie foarte săracă, posibil fără adăpost sau venit stabil, zilele mai delicate ale lunii devin o umilitoare povară în plus. Am creat inițiativa

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Sărbătoarea Mărţişorului 1 Martie MĂRŢIŞORUL Mărțișorul este un mic obiect-talisman legat cu un șnur format din două fire împletite, unul roșu și altul alb. Purtătorul lui este protejat împotriva răului.

Mai mult

Microsoft Word - Sika Cosmetic Light Dark RO.docx

Microsoft Word - Sika Cosmetic Light Dark RO.docx Fișă tehnica de produs Editia 03.05.2012 Nr. de identificare: 2011/PM Număr versiune 0 Sika Cosmetic L/D Sika Cosmetic L/D R3 mortar cosmetic pentru reparaţii de beton, locale şi zonale Descriere produs

Mai mult

Ceea ce este în interior face diferența

Ceea ce este în interior face diferența PHILIPS LED Spot (Putere reglabilă) 4 W (35 W) GU10 Alb rece Intensitate luminoasă reglabilă Ceea ce este în interior face diferența Cu forma sa frumoasă și dimensiunile familiare, acest spot cu LED este

Mai mult

Proiectate pentru a fi văzute

Proiectate pentru a fi văzute PHILIPS LED Glob 7 W (60 W) E27 Alb cald Fără intensitate variabilă Proiectate pentru a fi văzute Formele familiare pe care le cunoașteți și le îndrăgiți. Folosesc cu aproximativ 80% mai puțină energie

Mai mult

Slide 1

Slide 1 De 11 ani scriem cu succes povestea Business Magazin În toamna lui 2004 am lansat Business Magazin, o revistă prin care am vrut să îi motivăm pe toţi cei care vor să crească în business. O revistă a ideilor.

Mai mult

my CAMPANIA 01/2014 magazine CAMPAniA 05/2013 Campanie trendsetter: Campanie națională:

my CAMPANIA 01/2014 magazine CAMPAniA 05/2013 Campanie trendsetter: Campanie națională: my CAMPANIA 0/04 magazine CAMPAniA 05/0 ao, E ș rale cu unt d cacao, vitamina E ș uleiuri naturale cacao, ina E ș naturale 80%,,... START:80% Sezonul reducerilor începe acum!,,... START:80% TE ÎMBRĂCĂM

Mai mult

PLANUL AMWAY DE VÂNZĂRI ȘI MARKETING ÎNŢELEGEREA PLANULUI PLANUL AMWAY DE VÂNZĂRI ȘI MARKETING 1

PLANUL AMWAY DE VÂNZĂRI ȘI MARKETING ÎNŢELEGEREA PLANULUI PLANUL AMWAY DE VÂNZĂRI ȘI MARKETING 1 PLANUL AMWAY DE VÂNZĂRI ȘI MARKETING ÎNŢELEGEREA PLANULUI 1 FUNDAMENTUL AFACERII NOASTRE Planul Amway de Vânzări și Marketing reflectă și astăzi conceptul original al afacerii, dezvoltat de către fondatorii

Mai mult

Sika Igolflex® N

Sika Igolflex® N FIŞA TEHNICĂ A PRODUSULUI Masă de şpaclu flexibilă din bitum-cauciuc DESCRIEREA PRODUSULUI Sika Igolflex N este o acoperire consistentă, flexibilă, monocomponentă, fără solvenţi, pe bază de emulsie de

Mai mult

RO

RO RO Despre companie Istoric Alfa-Plam dispune de cea mai sofisticată tehnologie, hale și depozite care permit o producție anuală de peste 180.000 unități. Echipamentul care contribuie la alcătuirea unui

Mai mult

Decorați-vă casa cu lumină

Decorați-vă casa cu lumină PHILIPS InStyle Pendul Matrix aluminiu LED Decorați-vă casa cu lumină Dezvăluiți eleganța inconștientă a acestei lustre de bun gust. Sticla transparentă și finisajul din crom mat adaugă lux în orice spațiu.

Mai mult

Cel mai mare centru de distracţii pentru adulţi din Europa Centrală Câştigaţi aici Show Park este cel mai mare centru

Cel mai mare centru de distracţii pentru adulţi din Europa Centrală   Câştigaţi aici Show Park este cel mai mare centru Câştigaţi aici Show Park este cel mai mare centru de distracţii pentru adulţi din Europa Centrală. Show Park este vizitat de câteva sute de clienţi solvabili în fiecare zi. Vei câştiga aproximativ 500

Mai mult

my CAMPANIA 07/2013 MAGAzINE CAMPAniA 07/2013 Campanie trendsetter: Campanie naţională:

my CAMPANIA 07/2013 MAGAzINE CAMPAniA 07/2013 Campanie trendsetter: Campanie naţională: my CAMPANIA 07/2013 MAGAzINE CAMPAniA 07/2013 Campanie trendsetter: 21.03.2013-10.04.2013 Campanie naţională: 02.05.2013-22.05.2013 www.avoncosmetics.ro www.avonconnects.com.ro www.avonspaceblog.ro www.facebook.com/avonspace

Mai mult

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2018 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2018 Pagina 1 din 10

Mai mult

19_02_P23_Leaflet_RO.indd

19_02_P23_Leaflet_RO.indd ALEGE-ȚI STILUL pentru primăvară CU MAI PUȚIN DECÂT CREZI blugi fete, disponibili în culoarea: în mărimile: 134-164 cm 3 fete, cu imprimeu Looney Tunes,, sau cu imprimeu Emoji, băieți, cu imprimeu Batman,

Mai mult

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r 3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O regiune în care oamenii cred și participă colectiv,

Mai mult

19_05_P37_Leaflet_RO.indd

19_05_P37_Leaflet_RO.indd PREGĂTEȘTE-TE PENTRU VARĂ cu mai puţin decât crezi preț special șort disponibil în diverse modele, fetițe, în culorile: sau băieți:, în culorile: în mărimile: 104-134 cm Ofertă valabilă ÎN PERIOADA 13.06-26.06

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Ediţia a XII-a 2014 Prezentare pentru cadrele didactice Cel mai mare program de dezvoltare și formare profesională a elevilor Premiul special al juriului la Gala Premiilor în Resurse Umane 2013 - HR Club

Mai mult

în Broșura 10 În premieră! IDEAL PENTRU VARĂ! MY CAMPANIA IUNIE 3 IULIE MAGAZINE DESCOPERĂ AROMA LA PAGINA 28 STRĂLUCEȘTI precum lumina soa

în Broșura 10 În premieră! IDEAL PENTRU VARĂ! MY CAMPANIA IUNIE 3 IULIE MAGAZINE DESCOPERĂ AROMA LA PAGINA 28 STRĂLUCEȘTI precum lumina soa 0 În premieră! IDEAL PENTRU VARĂ! MY CAMPANIA 0 0 IUNIE IULIE MAGAZINE DESCOPERĂ AROMA LA PAGINA 8 STRĂLUCEȘTI precum lumina soarelui O aromă proaspătă inspirată de energia răsăritului de soare. Mandarina

Mai mult