GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA E X T R A S DIN PROCESUL-VERBAL Nr.6 AL ŞEDINŢEI GUVERNULUI REPUBLICII MOLDOVA 17 februarie 2016 Se acceptă următoarele pr

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA E X T R A S DIN PROCESUL-VERBAL Nr.6 AL ŞEDINŢEI GUVERNULUI REPUBLICII MOLDOVA 17 februarie 2016 Se acceptă următoarele pr"

Transcriere

1 GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA E X T R A S DIN PROCESUL-VERBAL Nr.6 AL ŞEDINŢEI GUVERNULUI REPUBLICII MOLDOVA 17 februarie 2016 Se acceptă următoarele propuneri de modificare a proiectului ordinii de zi: dl E.Grama, ministru al agriculturii și industriei alimentare, de a exclude de pe ordinea de zi subiectul 28 pentru aprobarea Cerințelor privind calitatea și plasarea pe piață a florilor proaspete tăiate și a frunzișului ornamental proaspăt, pentru consultări suplimentare. 1. Cu privire la cadre (dnii Filip, Armașu, Cebotari, dna Glavan, dl Copaci, dna Grigoraș) Se numește doamna Veronica Vragaleva în funcția de viceministru al finanțelor. Se reconfirmă domnul Nicolae Eșanu în funcția de viceministru al justiției. Se reconfirmă domnul Eduard Serbenco în funcția de viceministru al justiției. Se eliberează domnul Gheorghe Țurcanu din funcția de viceministru al sănătății în baza cererii depuse. Se reconfirmă doamna Valentina Rotaru în funcția de viceministru al sănătății. Se reconfirmă doamna Aliona Serbulenco în funcția de viceministru al sănătății, medicșef sanitar de stat al Republicii Moldova. Se numește doamna Liliana Iașan în funcția de viceministru al sănătății. Se eliberează doamna Natalia Rotaru din funcția de șef al Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu. Se numește domnul Ion Harea în funcția de șef al Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu.

2 2 Se eliberează domnul Eduard Bănăruc din funcția de secretar general adjunct al Guvernului în baza cererii de demisie. Se numește domnul Iurie Cazacu în funcția de secretar general adjunct al Guvernului. Se numește doamna Anastasia Oceretnîi în funcția de viceministru al muncii, protecției sociale și familiei. 2. Privind aprobarea proiectului de lege pentru completarea Constituţiei Republicii Moldova Se aprobă 3. Privind aprobarea proiectului de lege cu privire la reorganizarea sistemului instanțelor judecătorești 4. Pentru aprobarea proiectului de lege privind modificarea şi completarea Codului contravenţional al Republicii Moldova nr. 218-XVI din 24 octombrie 2008 Se aprobă, cu obiecțiile expuse în ședință de dl Jizdan, dl Munteanu și dna Glavan și acceptate de raportor. 5. Pentru aprobarea Avizului la proiectul legii privind Serviciul Naţional de Informaţii al Republicii Moldova

3 6. Pentru aprobarea Avizului la proiectul de lege privind activitatea contrainformativă și activitatea informativă externă 3 7. Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.170-xvi din 19 iulie 2007 privind statutul ofiţerului de informaţii şi securitate 8. Privind aprobarea Avizului la proiectul Codului audiovizualului al Republicii Moldova 9. Cu privire la aprobarea Avizului asupra proiectului de lege pentru modificarea şi completarea art. 17 din Legea cetăţeniei Republicii Moldova nr XIV din 2 iunie Pentru aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea art din Codul contravențional al Republicii Moldova nr. 218-XVI din 24 octombrie 2008

4 4 11. Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea art.547 din Codul de procedură penală al Republicii Moldova nr. 122-XV din 14 martie Cu privire la aprobarea Avizului asupra proiectului de lege pentru modificarea Codului electoral nr XIII din 21 noiembrie Privind aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii cu privire la simbolurile publice 14. Pentru aprobarea Avizului asupra proiectului de lege privind renunţarea benevolă la imunitatea parlamentară 15. Privind aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru completarea Regulamentului Parlamentului, adoptat prin Legea nr. 797-XIII din 2 aprilie 1996

5 5 16. Privind aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea articolului 62 din Legea nr XV din 19 iulie 2002 cu privire la avocatură 17. Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru completarea articolului 11 din Legea nr.764-xv din 27 decembrie 2001 privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova 18. Pentru aprobarea Avizului asupra proiectului de lege cu privire la statutul etnocultural al raionului Taraclia 19. Pentru aprobarea proiectului de lege privind modificarea şi completarea unor acte legislative (dnii Filip, Șarov) 20. Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru completarea anexei la Legea nr. 131 din 8 iunie 2012 privind controlul de stat asupra activităţii de întreprinzător (dnii Filip, Botnari)

6 6 21. Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea şi completarea Legii cadastrului bunurilor imobile nr.1543-xiii din 25 februarie 1998 (dnii Filip, Ghilaș) 22. Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Acordului de Grant dintre Republica Moldova şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare (BERD), în cadrul Proiectului de Restructurare a Căilor Ferate din Moldova, acordat din fondul de Investiții pentru Vecinătate, întocmit la Chișinău la 10 noiembrie 2015 (dnii Filip, Chirinciuc) 23. Pentru aprobarea proiectului de lege cu privire la modificarea și completarea unor acte legislative (dnii Filip, Guznac) 24. Cu privire la aprobarea modificărilor şi completărilor ce se operează în unele hotărîri ale Guvernului (dnii Filip, Triboi) Se aprobă, cu excluderea punctului 25 din Anexa nr.2 la Hotărîrea Guvernului nr.945 din 20 august Cu privire la aprobarea Regulamentului privind modul de efectuare a cercetării tehnico-sanitare a locuințelor pentru recunoașterea lor ca fiind inutilizabile pentru locuit, precum și modul de folosire, reamenajare sau demolare (dnii Filip, Bîtcă)

7 7 26. Pentru aprobarea Normei sanitar-veterinare privind stabilirea măsurilor de control şi combatere a anumitor forme transmisibile de encefalopatie spongiformă la animale (dnii Filip, Grama) 27. Cu privire la modificarea anexei nr.1 la Hotarîrea Guvernului nr din 29 august 2008 (dnii Filip, Grama) 28(29). Privind aprobarea Avizului asupra proiectului legii spitalelor (dnii Filip, Glavan) 29(30). Cu privire la modificarea Statutului Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (dnii Filip, Copaci) 30(31). Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea Codului educației al Republicii Moldova nr.152 din 17 iulie 2014 (dnii Filip, Fusu)

8 8 31(32). Pentru aprobarea Avizului la proiectul de lege privind modificarea și completarea Codului educației al Republicii Moldova nr.152 din 17 iulie 2014 (dnii Filip, Fusu) 32(33). Cu privire la aprobarea semnării Protocolului pentru modificarea și completarea Acordului privind recunoaşterea reciprocă a înlesnirilor şi garanţiilor acordate participanţilor şi invalizilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei, participanţilor la acţiunile de luptă pe teritoriile altor state, familiilor militarilor căzuţi în luptă din 15 aprilie 1994 (dnii Filip, Grigoraș) 33(34). Cu privire la aprobarea Avizului asupra proiectului de lege pentru modificarea articolului 23 din Legea asigurării cu pensii a militarilor şi a persoanelor din corpul de comandă şi din trupele organelor afacerilor interne nr XII din 23 iunie 1993 (dnii Filip, Grigoraș) 34(35). Privind rechemarea din funcţie a domnului Vergiliu CIOBANAŞ (dnii Filip, Jizdan)

9 9 35(36). Pentru aprobarea Avizului la proiectul hotărîrii Parlamentului privind aprobarea structurii și efectivuluilimită ale Centrului Naţional Anticorupţie 36(37). Pentru aprobarea Avizului la proiectul hotărîrii Parlamentului privind aprobarea Listei funcțiilor din cadrul Centrului Național Anticorupție și a gradelor speciale ce le corespund 37(38). Cu privire la aprobarea modificărilor și completărilor ce se operează în unele hotărîri ale Guvernului (dnii Filip, Triboi) Se aprobă, cu propunerile prezentate de dl Armașu. 38(39). Cu privire la aprobarea Metodologiei privind baza de calcul și aprobare a taxelor pentru serviciile aeroportuare şi de navigaţie aeriană (dnii Filip, Chirinciuc) 39(40). Cu privire la aprobarea Programului național privind implementarea Serviciului naţional unic pentru apelurile de urgență 112 (dnii Filip, Botnari)

10 10 40(41). Cu privire la aprobarea Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea Comitetului interdepartamental pentru asigurarea interacţiunii dintre Serviciul naţional unic pentru apelurile de urgenţă 112 şi serviciile specializate de urgenţă (dnii Filip, Botnari) 41(42). Privind crearea Serviciului naţional unic pentru apelurile de urgenţă 112 (dnii Filip, Botnari) 42(43). Cu privire la aprobarea Conceptului tehnic al Sistemului informaţional automatizat al Serviciului naţional unic pentru apelurile de urgenţă 112 (dnii Filip, Botnari) 43(44). Cu privire la acordarea de împuterniciri (dnii Filip, Jizdan) 44(45). Pentru aprobarea Avizului asupra proiectului de lege privind modificarea și completarea unor acte legislative (dnii Filip, Grigoraș)

11 11 45(46). Cu privire la modificarea anexei la Hotărîrea Guvernului nr.1259 din 1 noiembrie 2006 (dnii Filip, Copaci) *** Ministerul Economiei va prezenta, în cadrul şedinţei următoare a executivului, o notă informativă privind starea de lucruri, precum şi acţiunile ce urmează a fi întreprinse în vederea încheierii contractelor de import a energiei electrice (pînă la expirarea contractelor în vigoare), la preţuri avantajoase, care să nu afecteze interesele consumatorilor finali atît ale populaţiei, cît şi ale agenţilor economici. Membrii Cabinetului de miniștri vor organiza întrevederi cu reprezentanții mediului de afaceri, pe domeniul său de competență, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă în vederea soluționării acestor probleme; vor asigura o bună pregătire, fiecare pe domeniul său de competență, pentru discuții în cadrul întrevederilor cu misiunea Fondului Monetar Internațional, care vor avea loc în perioada februarie anul curent. Prim-ministru PAVEL FILIP Ex.S.Nunu Tel.:

3 Aprobate prin Hotărîrea Guvernului nr. din 2016 MODIFICĂRILE ŞI COMPLETĂRILE ce se operează în unele hotărîri ale Guvernului 1. Hotărîrea Guvernului

3 Aprobate prin Hotărîrea Guvernului nr. din 2016 MODIFICĂRILE ŞI COMPLETĂRILE ce se operează în unele hotărîri ale Guvernului 1. Hotărîrea Guvernului 3 Aprobate prin Hotărîrea Guvernului nr. din 2016 MODIFICĂRILE ŞI COMPLETĂRILE ce se operează în unele hotărîri ale Guvernului 1. Hotărîrea Guvernului nr. 980 din 25 septembrie 2000 Cu privire la crearea

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului privind modul de acordare a facilităților fiscale și vama

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului privind modul de acordare a facilităților fiscale și vama GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului privind modul de acordare a facilităților fiscale și vamale la importul obiectelor de cult și a Listei beneficiarilor

Mai mult

2/11/2019 lex.justice.md/md/ / HGM990/2018 ID intern unic: Версия на русском Fişa actului juridic Republica Moldova GUVERNUL HOTĂRÎRE Nr.

2/11/2019 lex.justice.md/md/ / HGM990/2018 ID intern unic: Версия на русском Fişa actului juridic Republica Moldova GUVERNUL HOTĂRÎRE Nr. HGM990/2018 ID intern unic: 377619 Версия на русском Fişa actului juridic Republica Moldova GUVERNUL HOTĂRÎRE Nr. 990 din 10.10.2018 cu privire la organizarea și funcționarea Agenției Naționale pentru

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea și completarea unor acte l

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea și completarea unor acte l GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative ----------------------------------------------

Mai mult

3 Proiect PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA LEGE pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art.I

3 Proiect PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA LEGE pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art.I 3 Proiect PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA LEGE pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art.I. Legea nr.713-xv din 6 decembrie 2001 privind controlul

Mai mult

NOTĂ INFORMATIVĂ

NOTĂ  INFORMATIVĂ NOTĂ INFORMATIVĂ privind executarea prevederilor Hotărîrii Guvernului nr.78 din 12.02.2010 Privind stabilirea zilei de audienţă şi de întîlnire a membrilor Guvernului şi a conducătorilor autorităţilor

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Statutului Instituției publice Laboratorul central fitosanitar --

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Statutului Instituției publice Laboratorul central fitosanitar -- GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Statutului Instituției publice Laboratorul central fitosanitar ----------------------------------------------------------

Mai mult

h_21.doc

h_21.doc HOTĂRÎREA CURŢII CONSTITUŢIONALE cu privire la interpretarea art. 114 din Constituţia Republicii Moldova Nr.21 din 23.06.97 Monitorul Oficial al R.Moldova nr.45/24 din 10.07.1997 * * * În numele Republicii

Mai mult

Nota informativă privind examinarea petiţiilor adresate Guvernului şi audienţa cetăţenilor în perioada 01 ianuarie 30 iunie 2016 Nota informativă se e

Nota informativă privind examinarea petiţiilor adresate Guvernului şi audienţa cetăţenilor în perioada 01 ianuarie 30 iunie 2016 Nota informativă se e Nota informativă privind examinarea petiţiilor adresate Guvernului şi audienţa cetăţenilor în perioada 01 ianuarie 30 iunie 2016 Nota informativă se elaborează în conformitate cu Hotărîrea Guvernului nr.689

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Privind finanţarea lucrărilor de renovare a instituţiilor de învăţămînt primar, gimnazial

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Privind finanţarea lucrărilor de renovare a instituţiilor de învăţămînt primar, gimnazial GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Privind finanţarea lucrărilor de renovare a instituţiilor de învăţămînt primar, gimnazial şi liceal din subordinea autorităţilor administrației

Mai mult

Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ DECIZIE DE INADMISIBILITATE a sesizării nr. 160g/2017 privind excepția de neconstituționalitate a unor preved

Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ DECIZIE DE INADMISIBILITATE a sesizării nr. 160g/2017 privind excepția de neconstituționalitate a unor preved Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ DECIZIE DE INADMISIBILITATE a sesizării nr. 160g/2017 privind excepția de neconstituționalitate a unor prevederi din articolele 229 alin. (2) și 230 alin. (2) din

Mai mult

Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ AVIZ privind constatarea circumstanțelor care justifică interimatul funcției de Președinte al Republicii Mold

Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ AVIZ privind constatarea circumstanțelor care justifică interimatul funcției de Președinte al Republicii Mold Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ AVIZ privind constatarea circumstanțelor care justifică interimatul funcției de Președinte al Republicii Moldova pentru exercitarea obligației constituționale de

Mai mult

Termene pentru amendamente

Termene pentru amendamente PARLAMENTUL ROMÂNIEI SENAT Direcţia generală legislativă PROIECTE DE LEGE ŞI PROPUNERI LEGISLATIVE PRIMITE LA SENAT PENTRU DEZBATERE ŞI ADOPTARE, ÎN PERIOADA 1 APRILIE 2019-15 APRILIE 2019 1 Proiect de

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea şi funcţionarea Agenției Rezerve Materiale

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea şi funcţionarea Agenției Rezerve Materiale GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea şi funcţionarea Agenției Rezerve Materiale --------------------------------------------------------------- În temeiul

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea unor acte legisl

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea unor acte legisl GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea unor acte legislative --------------------------------------------------

Mai mult

Aprobat prin hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr din 4 iunie 2019 REGULAMENTUL cu privire la procedura de ridicare și atribuire a mandatel

Aprobat prin hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr din 4 iunie 2019 REGULAMENTUL cu privire la procedura de ridicare și atribuire a mandatel Aprobat prin hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 2514 din 4 iunie 2019 REGULAMENTUL cu privire la procedura de ridicare și atribuire a mandatelor de consilier Capitolul I. Dispoziții generale 1.

Mai mult

Nr. d/o RAPORT despre progresele înregistrate şi dificultăţile întîmpinate în procesul de realizare a Planului de integritate al Ministerului Apărării

Nr. d/o RAPORT despre progresele înregistrate şi dificultăţile întîmpinate în procesul de realizare a Planului de integritate al Ministerului Apărării RAPORT despre progresele înregistrate şi dificultăţile în procesul de realizare a Planului de integritate al Ministerului Apărării pentru anii 2015-2016 pe parcursul anului 2015 - semestrul I al anului

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea odihnei de vară a copiilor și adolescenților în sezonul estival

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea odihnei de vară a copiilor și adolescenților în sezonul estival GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea odihnei de vară a copiilor și adolescenților în sezonul estival 2019 ------------------------------------------------------------

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea și completarea u

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea și completarea u GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative --------------------------------------------------------------------------

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea cuantumului premiilor pentru performanţele obţinute la ediţia a I

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea cuantumului premiilor pentru performanţele obţinute la ediţia a I GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea cuantumului premiilor pentru performanţele obţinute la ediţia a II-a a Jocurilor Europene din anul 2019, or. Minsk,

Mai mult

Termene pentru amendamente

Termene pentru amendamente PARLAMENTUL ROMÂNIEI SENAT Direcţia generală legislativă PROIECTE DE LEGE ŞI PROPUNERI LEGISLATIVE PRIMITE LA SENAT PENTRU DEZBATERE ŞI ADOPTARE, ÎN PERIOADA 29 FEBRUARIE 2016-7 MARTIE 2016 1 Proiect de

Mai mult

Centrul Naţional Anticorupţie -

Centrul Naţional Anticorupţie - CENTRUL NAŢIONAL ANTICORUPŢIE AL REPUBLICII MOLDOVA NATIONAL ANTI-CORRUPTION CENTER REPUBLIC OF MOLDOVA RAPORT DE EXPERTIZĂ ANTICORUPŢIE asupra nivelului coruptibilităţii proiectului de lege privind informarea

Mai mult

PDF-13.pdf

PDF-13.pdf LEGE Nr. 201 din 28.07.2016 pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Publicat : 09.09.2016 în Monitorul Oficial Nr. 293-305 art Nr : 630 Data intrarii in vigoare : 09.09.2016 MODIFICAT RMO356

Mai mult

Proiect

Proiect Proiect GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din 2017 privind aprobarea mecanismului de elaborare şi coordonare a planurilor sectoriale şi locale de acţiuni anticorupţie anii 2017-2020 În scopul

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea modificărilor și completărilor ce se operează în Hotărîrea Guvern

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea modificărilor și completărilor ce se operează în Hotărîrea Guvern GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea modificărilor și completărilor ce se operează în Hotărîrea Guvernului nr. 246 din 8 aprilie 2010 ------------------------------------------

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea și funcționarea Autorității Aeronautice Civile

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea și funcționarea Autorității Aeronautice Civile GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea și funcționarea Autorității Aeronautice Civile -------------------------------------------------- În temeiul art.

Mai mult

HOTĂRÎREA CURŢII CONSTITUŢIONALE privind controlul constituţionalităţii Legii nr. 944-XIV din 21 aprilie 2000 "Pentru modificarea şi completarea Legii

HOTĂRÎREA CURŢII CONSTITUŢIONALE privind controlul constituţionalităţii Legii nr. 944-XIV din 21 aprilie 2000 Pentru modificarea şi completarea Legii HOTĂRÎREA CURŢII CONSTITUŢIONALE privind controlul constituţionalităţii Legii nr. 944-XIV din 21 aprilie 2000 "Pentru modificarea şi completarea Legii cu privire la notariat"* Nr.23 din 26.04.2001 Monitorul

Mai mult

APROB Procuror General al RM /semnat/ Corneliu GURIN ANUNŢ cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacan

APROB Procuror General al RM /semnat/ Corneliu GURIN ANUNŢ cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacan APROB Procuror General al RM /semnat/ Corneliu GURIN 05.06.2014 ANUNŢ cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul Procuraturii Generale În conformitate

Mai mult

HOTĂRÎRE nr. 47/4 12 aprilie 2019 mun. Chișinău COLEGIUL DE EVALUARE A PERFORMANŢELOR JUDECĂTORILOR în componenţa: Preşedintele ședinței Membrii Coleg

HOTĂRÎRE nr. 47/4 12 aprilie 2019 mun. Chișinău COLEGIUL DE EVALUARE A PERFORMANŢELOR JUDECĂTORILOR în componenţa: Preşedintele ședinței Membrii Coleg HOTĂRÎRE nr. 47/4 12 aprilie 2019 mun. Chișinău COLEGIUL DE EVALUARE A PERFORMANŢELOR JUDECĂTORILOR în componenţa: Preşedintele ședinței Membrii Colegiului Oleg Sternioală Iurie Diaconu Nelea Budăi Ion

Mai mult

HOTĂRÎRE nr. 55/6 17 mai 2019 mun. Chișinău COLEGIUL DE EVALUARE A PERFORMANŢELOR JUDECĂTORILOR în componenţa: Preşedintele ședinței Membrii Colegiulu

HOTĂRÎRE nr. 55/6 17 mai 2019 mun. Chișinău COLEGIUL DE EVALUARE A PERFORMANŢELOR JUDECĂTORILOR în componenţa: Preşedintele ședinței Membrii Colegiulu HOTĂRÎRE nr. 55/6 17 mai 2019 mun. Chișinău COLEGIUL DE EVALUARE A PERFORMANŢELOR JUDECĂTORILOR în componenţa: Preşedintele ședinței Membrii Colegiului Nelea Budăi Ion Talpa Dumitru Gherasim Oxana Rotari

Mai mult

Codul muncii sept.2016.indd

Codul muncii sept.2016.indd Cuprins general Codul muncii 1 Index 101 Legea nr. 62/2011 a dialogului social 107 Index 159 1. Legea nr. 467/2006 privind stabilirea cadrului general de informare şi consultare a angajaţilor 161 2. Legea

Mai mult

HOTĂRÎREA CURŢII CONSTITUŢIONALE privind controlul constituţionalităţii unor prevederi din Hotărîrea Guvernului nr. 334 din 8 iulie 1991*, cu modifică

HOTĂRÎREA CURŢII CONSTITUŢIONALE privind controlul constituţionalităţii unor prevederi din Hotărîrea Guvernului nr. 334 din 8 iulie 1991*, cu modifică HOTĂRÎREA CURŢII CONSTITUŢIONALE privind controlul constituţionalităţii unor prevederi din Hotărîrea Guvernului nr. 334 din 8 iulie 1991*, cu modificările ulterioare Nr.6 din 06.02.2001 Monitorul Oficial

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a programelor de post

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a programelor de post GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a programelor de postdoctorat --------------------------------------------------

Mai mult

Microsoft Word NF adendum contract activitate 2013.doc

Microsoft Word NF adendum contract activitate 2013.doc NOTĂ DE FUNDAMENTARE 1. Titlul proiectului de act normativ Hotărâre privind aprobarea Actului Adiţional pe anul 2013 la Contractul de activitate a Companiei Naţionale de Căi Ferate C.F.R. - S.A. pentru

Mai mult

Microsoft Word - Newsletter economic nr

Microsoft Word - Newsletter economic nr Bună ziua, Vă transmitem sinteza săptămânală privind proiectele de legi din domeniul economico-financiar şi din domeniul muncă şi protecţie socială aflate pe ordinea de zi a comisiilor parlamentare, precum

Mai mult

92-102_31_03_2017 ro.indd

92-102_31_03_2017 ro.indd PARTEA I Legi, hotărîri ale Parlamentului Republicii Moldova, decrete ale Preşedintelui Republicii Moldova 125. Lege privind activitatea de reglementare tehnică (nr. 420, 22 decembrie 2006).... 1. Decret

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA HOTĂRÎRE nr. din Chişinău privind aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire şi plată a ajutorului material

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA HOTĂRÎRE nr. din Chişinău privind aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire şi plată a ajutorului material GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA HOTĂRÎRE nr. din Chişinău privind aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire şi plată a ajutorului material Proiect A In scopul executării Legii fondului de susţinere

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea Regulamentului privind procedura de emitere a soluţiei fiscale individuale anticip

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea Regulamentului privind procedura de emitere a soluţiei fiscale individuale anticip GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea Regulamentului privind procedura de emitere a soluţiei fiscale individuale anticipate nr. 7 din 18.01.2019 (în vigoare 19.01.2019) Monitorul

Mai mult

Termene pentru amendamente

Termene pentru amendamente PARLAMENTUL ROMÂNIEI SENAT Direcţia generală legislativă PROIECTE DE LEGE ŞI PROPUNERI LEGISLATIVE PRIMITE LA SENAT PENTRU DEZBATERE ŞI ADOPTARE, ÎN PERIOADA 6 MAI 2019-28 MAI 2019 1 Proiect de lege privind

Mai mult

ÎNREGISTRAREA CĂSĂTORIEI Declaraţia de căsătorie se face personal, de către viitorii soţi, în scris, la S.P.C.L.E.P. sau, după caz, la primăria loculu

ÎNREGISTRAREA CĂSĂTORIEI Declaraţia de căsătorie se face personal, de către viitorii soţi, în scris, la S.P.C.L.E.P. sau, după caz, la primăria loculu ÎNREGISTRAREA CĂSĂTORIEI Declaraţia de căsătorie se face personal, de către viitorii soţi, în scris, la S.P.C.L.E.P. sau, după caz, la primăria locului de domiciliu ori de reşedinţă al unuia dintre ei.

Mai mult

NOTA DE FUNDAMENTARE

NOTA DE FUNDAMENTARE Hotărâre 700 2015-08-26 Guvernul României privind categoriile de cheltuieli şi condiţiile de finanţare a activităţilor de organizare şi desfăşurare a Cursului superior internaţional în cadrul Şcolii de

Mai mult

PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA Proiect L E G E pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art.

PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA Proiect L E G E pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art. PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA Proiect L E G E pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art.I - Codul fiscal nr.1163-xiii din 24 aprilie 1997 (republicat

Mai mult

Guvernul României Hotărâre nr. 68 din 01/02/2012 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 97 din 07/02/2012 Intrare in vigoare: 07/02/2012 pentru m

Guvernul României Hotărâre nr. 68 din 01/02/2012 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 97 din 07/02/2012 Intrare in vigoare: 07/02/2012 pentru m Guvernul României Hotărâre nr. 68 din 01/02/2012 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 97 din 07/02/2012 Intrare in vigoare: 07/02/2012 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr.

Mai mult

Domnului Igor Corman

Domnului Igor Corman În atenția Dlui Pavel FILIP Prim-ministru al Republicii Moldova Copie: Dlui Adrian CANDU Președintele Parlamentului Republicii Moldova Copie: Dna Oxana Domenti Președintele Comisiei Parlamentare Protecție

Mai mult

3 Proiect PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA LEGE pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art.

3 Proiect PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA LEGE pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art. 3 Proiect PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA LEGE pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art. I. Codul de procedură penală al Republicii Moldova

Mai mult

Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ AVIZ privind constatarea circumstanţelor care justifică interimatul funcției de Preşedinte al Republicii Mold

Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ AVIZ privind constatarea circumstanţelor care justifică interimatul funcției de Preşedinte al Republicii Mold Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ AVIZ privind constatarea circumstanţelor care justifică interimatul funcției de Preşedinte al Republicii Moldova pentru exercitarea obligației constituționale de

Mai mult

STATUTUL PARTIDULUI SOCIALISTILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA (2013)

STATUTUL PARTIDULUI SOCIALISTILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA (2013) Adoptat la Congresul XI Extraordinar din 3 august 2013 STATUTUL PARTIDULUI POLITIC "PARTIDUL SOCIALIŞTILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA" 1. DISPOZIŢII GENERALE 1.1. Partidul politic "Partidul Socialiştilor din

Mai mult

LegisNou

LegisNou PARLAMENTUL ROMÂNIEI SENAT Direcţia generală legislativă PROIECTE DE LEGE ŞI PROPUNERI LEGISLATIVE PRIMITE LA SENAT PENTRU DEZBATERE ŞI ADOPTARE, ÎN PERIOADA 15 APRILIE 2019-6 MAI 2019 1 Proiect de lege

Mai mult

Microsoft Word - proiect COMASAT influenta necoresp.siCAZIERUL.doc

Microsoft Word - proiect COMASAT  influenta necoresp.siCAZIERUL.doc GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA HOTĂRÎRE nr. din Chişinău cu privire la implementarea Legii nr.325 din 23 decembrie 2013 privind testarea integrităţii profesionale În temeiul art.4, art.7 alin.(2) lit.b),

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului privind modul de elaborare, încheiere și monitorizare a i

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului privind modul de elaborare, încheiere și monitorizare a i GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului privind modul de elaborare, încheiere și monitorizare a implementării acordurilor de investiții cu privire la

Mai mult

Microsoft Word - Acord Primaria Chisinau - CN ONG.doc

Microsoft Word - Acord Primaria Chisinau - CN ONG.doc Republica Moldova Chişinău, 22 februarie 2011 ACORD de COLABORARE dintre Primăria Municipiului Chişinău şi Consiliul Naţional al ONG din Republica Moldova. Primăria Municipiului Chişinău ( în continuare

Mai mult

MINISTERUL SĂNĂTĂŢII AL REPUBLICII MOLDOVA ORDIN m un. Chişinău 2013 nr. M C Privind optimizarea supravegherii de stat a sănătăţii publice în domeniul

MINISTERUL SĂNĂTĂŢII AL REPUBLICII MOLDOVA ORDIN m un. Chişinău 2013 nr. M C Privind optimizarea supravegherii de stat a sănătăţii publice în domeniul MINISTERUL SĂNĂTĂŢII AL REPUBLICII MOLDOVA ORDIN m un. Chişinău 2013 nr. M C Privind optimizarea supravegherii de stat a sănătăţii publice în domeniul factorilor vibroacustici din mediul ocupaţional şi

Mai mult

Microsoft Word - Stefan_Emilia_Drept_administrativ_Caiet_seminar_2014.doc

Microsoft Word - Stefan_Emilia_Drept_administrativ_Caiet_seminar_2014.doc Cuprins 5 Cuprins Tema 1 Noţiuni introductive... 17 1. Dreptul administrativ... 17 2. Delimitarea între drept public şi drept privat... 18 3. Noţiunile de regim de putere publică, serviciu public, interes

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr.7 din 18 ianuarie 2019 Chișinău Cu privire la aprobarea Regulamentului privind procedura de emitere a s

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr.7 din 18 ianuarie 2019 Chișinău Cu privire la aprobarea Regulamentului privind procedura de emitere a s GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr.7 din 18 ianuarie 2019 Chișinău Cu privire la aprobarea Regulamentului privind procedura de emitere a soluției fiscale individuale anticipate --------------------------------------------------------------------------

Mai mult

HOTĂRÎRE nr. 43/4 12 aprilie 2019 mun. Chișinău COLEGIUL DE EVALUARE A PERFORMANŢELOR JUDECĂTORILOR în componenţa: Preşedintele ședinței Membrii Coleg

HOTĂRÎRE nr. 43/4 12 aprilie 2019 mun. Chișinău COLEGIUL DE EVALUARE A PERFORMANŢELOR JUDECĂTORILOR în componenţa: Preşedintele ședinței Membrii Coleg HOTĂRÎRE nr. 43/4 12 aprilie 2019 mun. Chișinău COLEGIUL DE EVALUARE A PERFORMANŢELOR JUDECĂTORILOR în componenţa: Preşedintele ședinței Membrii Colegiului Oleg Sternioală Iurie Diaconu Nelea Budăi Ion

Mai mult

MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI CONSTRUCŢIILOR AL REPUBLICII MOLDOVA МИНИСТЕРСТВО PЕГИОНАЛЬНОГО РАЗВИТИЯ И СТРОИТЕЛЬСТВА РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА MD-200

MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI CONSTRUCŢIILOR AL REPUBLICII MOLDOVA МИНИСТЕРСТВО PЕГИОНАЛЬНОГО РАЗВИТИЯ И СТРОИТЕЛЬСТВА РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА MD-200 MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI CONSTRUCŢIILOR AL REPUBLICII MOLDOVA МИНИСТЕРСТВО PЕГИОНАЛЬНОГО РАЗВИТИЯ И СТРОИТЕЛЬСТВА РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА MD-2005 mun.chişinău, str.cosmonauţilor, 9 Tel. 20 45 69;

Mai mult

Microsoft Word - OG_18_2009 privind rezidentiatul.doc

Microsoft Word - OG_18_2009 privind rezidentiatul.doc Ordonanta Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 1, pct. V.1 din Legea nr. 253/2009 privind abilitarea

Mai mult

Proiect

Proiect L E G E A bugetului de stat pe anul 2011 Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Capitolul I DISPOZIŢII GENERALE Art. 1. (1) Bugetul de stat pe anul 2011 se aprobă la venituri în sumă de 19 087 181,7

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE Hotărâre 89 2018-03-07 Guvernul României privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Amendamentului nr. 1 și Am

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Amendamentului nr. 1 și Am GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Amendamentului nr. 1 și Amendamentului nr. 2 la Contractul de finanţare dintre

Mai mult

Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ DECIZIE DE INADMISIBILITATE a sesizării nr. 64g/2017 privind excepţia de neconstituţionalitate a unor prevede

Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ DECIZIE DE INADMISIBILITATE a sesizării nr. 64g/2017 privind excepţia de neconstituţionalitate a unor prevede Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ DECIZIE DE INADMISIBILITATE a sesizării nr. 64g/2017 privind excepţia de neconstituţionalitate a unor prevederi ale art. 201/1 alin. (1) lit. c) din Codul penal,

Mai mult

HOTĂRÂRE nr

HOTĂRÂRE nr HOTĂRÂRE nr. 384 din 11 aprilie 2001 (*actualizată*) pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 156/2000 privind protecţia cetăţenilor romani care lucrează în străinătate

Mai mult

Hotararea Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind activitatea mandatarilor autorizaţi în proprietatea intelectuală nr. 541 din 18 iu

Hotararea Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind activitatea mandatarilor autorizaţi în proprietatea intelectuală nr. 541 din 18 iu H O T Ă R Î R E cu privire la aprobarea Regulamentului privind activitatea mandatarilor autorizaţi în proprietatea intelectuală nr. 541 din 18.07.2011 Monitorul Oficial nr.118-121/610 din 22.07.2011 *

Mai mult

Buletinul Programului pentru Buna Guvernare Ediţia 1 Evenimente în ianuarie martie 2008 Instruire a Formatorilor Particularităţile managementului fina

Buletinul Programului pentru Buna Guvernare Ediţia 1 Evenimente în ianuarie martie 2008 Instruire a Formatorilor Particularităţile managementului fina Buletinul Programului pentru Buna Guvernare Ediţia 1 Evenimente în ianuarie martie 2008 Instruire a Formatorilor Particularităţile managementului financiar in sectorul sănătăţii. January 14-18. Instruire

Mai mult

Anexa Nr. 1 la Hotărîrea Guvernului nr. din 2014 REGULAMENTUL privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naționale Antidoping Capitolul I. Dispoziţi

Anexa Nr. 1 la Hotărîrea Guvernului nr. din 2014 REGULAMENTUL privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naționale Antidoping Capitolul I. Dispoziţi Anexa Nr. 1 la Hotărîrea Guvernului nr. din 2014 REGULAMENTUL privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naționale Antidoping Capitolul I. Dispoziţii generale Prezentul regulament de organizare şi funcţionare

Mai mult

Plenul Curţii Supreme de Justiţie H O T Ă R Â R E Cu privire la aprobarea Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea administrativă a Curţii S

Plenul Curţii Supreme de Justiţie H O T Ă R Â R E Cu privire la aprobarea Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea administrativă a Curţii S Plenul Curţii Supreme de Justiţie H O T Ă R Â R E Cu privire la aprobarea Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea administrativă a Curţii Supreme de Justiţie Întru exercitarea eficientă a atribuţiilor

Mai mult

LEGE nr. 1 din 6 ianuarie 2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative EMITENT: PARLAM

LEGE nr. 1 din 6 ianuarie 2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative EMITENT: PARLAM LEGE nr. 1 din 6 ianuarie 2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 15 din 6 ianuarie

Mai mult

Nr. ieșire Addvances Strategic Solutions: 1139/ TransAgropolis - Transfrontier Agribusiness Support Parteneriat Transfrontalier pentru dezvo

Nr. ieșire Addvances Strategic Solutions: 1139/ TransAgropolis - Transfrontier Agribusiness Support Parteneriat Transfrontalier pentru dezvo Nr. ieșire Addvances Strategic Solutions: 1139/22.11.2013 TransAgropolis - Transfrontier Agribusiness Support 19 21 noiembrie 2013, Vinnytska, Ucraina ZIUA I - 19 noiembrie 2013, sala de conferințe, Hotel

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Amendamentului nr. 2 la Co

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Amendamentului nr. 2 la Co GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Amendamentului nr. 2 la Contractul de finanţare dintre Republica Moldova şi Banca

Mai mult

PROCES-VERBAL nr. 151 al ședinței ordinare din , ora 16:00 Statut ședință: deliberativă Președinte al ședinței: dna Alina Russu Președintele

PROCES-VERBAL nr. 151 al ședinței ordinare din , ora 16:00 Statut ședință: deliberativă Președinte al ședinței: dna Alina Russu Președintele PROCES-VERBAL nr. 151 al ședinței ordinare din 22.01.2019, ora 16:00 Statut ședință: deliberativă Președinte al ședinței: dna Alina Russu Președintele a constatat prezența la începutul ședinței a 8 din

Mai mult

PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR Comisia pentru industrii si servicii P.L.x 341/2012 Bucureşti, Nr.23/204/2012 BIROUL PERMANENT AL C

PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR Comisia pentru industrii si servicii P.L.x 341/2012 Bucureşti, Nr.23/204/2012 BIROUL PERMANENT AL C PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR Comisia pentru industrii si servicii P.L.x 341/2012 Bucureşti, 27.09.2012 Nr.23/204/2012 BIROUL PERMANENT AL CAMEREI DEPUTAŢILOR Vă înaintăm, alăturat, Raportul

Mai mult

Cu privire la modificareabugetului raional pentru anul 2018 REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL EDINET DECIZIE nr.4/1 din 19 iunie2018 În temeiul art.

Cu privire la modificareabugetului raional pentru anul 2018 REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL EDINET DECIZIE nr.4/1 din 19 iunie2018 În temeiul art. Cu privire la modificareabugetului raional pentru anul 2018 REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL EDINET DECIZIE nr.4/1 din 19 iunie2018 În temeiul art.81 din Legea Republicii Moldova nr.436 din 28.12.2006

Mai mult

Funcționarul fiscal în serviciul contribuabilului Mai 2014 august 2017

Funcționarul fiscal în serviciul contribuabilului Mai 2014 august 2017 Mai 2014 august 2017 August/Август 08/2017 Săptămîna Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sîmbătă Duminică 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea și funcționarea Inspectoratului General de Carabinieri

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea și funcționarea Inspectoratului General de Carabinieri GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la organizarea și funcționarea Inspectoratului General de Carabinieri -------------------------------------------------------- În

Mai mult

Actualizare din data 11 septembrie 2019 (1937z3)

Actualizare  din data 11 septembrie 2019 (1937z3) 1. HOTĂRÂRE nr. 36 din 10 septembrie 2019 pentru alegerea preşedintelui Senatului Actualizare din data 11 septembrie 2019 (1937z3) ACTE OFICIALE S e n a t u l 2. CUANTUMUL TOTAL din 10 septembrie 2019

Mai mult

HOTĂRÎRE cu privire la numirea în funcţie a dnei POGOLŞÂ Lilia Guvernul Republicii Moldova HOTĂRĂŞTE: dna POGOLŞA Lilia în funcţia de vicemi nistru al

HOTĂRÎRE cu privire la numirea în funcţie a dnei POGOLŞÂ Lilia Guvernul Republicii Moldova HOTĂRĂŞTE: dna POGOLŞA Lilia în funcţia de vicemi nistru al HOTĂRÎRE cu privire la numirea în funcţie a dnei POGOLŞÂ Lilia Guvernul Republicii Moldova HOTĂRĂŞTE: dna POGOLŞA Lilia în funcţia de vicemi nistru al Se numeşte prin transfer (de la 21 aprilie 2002) învăţământului.

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE NOTĂ DE FUNDAMENTARE SECȚIUNEA I TITLUL PROIECTULUI DE ACT NORMATIV: Hotărâre pentru modificarea și completarea Normelor metodologice privind organizarea și desfășurarea controlului doping. SECŢIUNEA A

Mai mult

Microsoft Word - ordinul nr.220 din anexele.doc

Microsoft Word - ordinul nr.220 din anexele.doc MINISTERUL SĂNĂTĂŢII AL REPUBLICII MOLDOVA МИНИСТЕРСТВО ЗДРАВООХРАНЕНИЯ РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА O R D I N mun. Chişinău 02 aprilie 2010 Nr. 220 Cu privire la aprobarea Algoritmelor de testare a sîngelui donat

Mai mult

h_ ro.doc

h_ ro.doc Republica Moldova CURTEA CONSTITUŢIONALĂ HOTĂRÂRE PRIVIND CONTROLUL CONSTITUŢIONALITĂŢII unor prevederi ale articolului 37 din Codul de procedură penală al Republicii Moldova nr.122-xv din 14 martie 2003

Mai mult

L E G E privind contracararea activităţii extremiste nr. 54-XV din Monitorul Oficial al R.Moldova nr.56-58/245 din * * * C U P R

L E G E privind contracararea activităţii extremiste nr. 54-XV din Monitorul Oficial al R.Moldova nr.56-58/245 din * * * C U P R L E G E privind contracararea activităţii extremiste nr. 54-XV din 21.02.2003 Monitorul Oficial al R.Moldova nr.56-58/245 din 28.03.2003 * * * C U P R I N S Articolul 1. Noţiuni principale Articolul 2.

Mai mult

DECIZIE nr. 286./ Ec. Mirela Grosu, Manager al Institutului Regional de Oncologie Iași, numit prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 406/11

DECIZIE nr. 286./ Ec. Mirela Grosu, Manager al Institutului Regional de Oncologie Iași, numit prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 406/11 DECIZIE nr. 286./ 19.05.2015 Ec. Mirela Grosu, Manager al Institutului Regional de Oncologie Iași, numit prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 406/11.04.2013; Având în vedere prevederile Legii nr. 95/2006

Mai mult

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății În considerarea faptului că, Ministerul

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății În considerarea faptului că, Ministerul ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății În considerarea faptului că, Ministerul Sănătății este autoritatea centrală în domeniul sănătății

Mai mult

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE Cabinei Procuror General N r.g#/ din 'dtca mswmmcer GREENPEACE ROMÂNIA Cabinet Directo

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE Cabinei Procuror General N r.g#/ din 'dtca mswmmcer GREENPEACE ROMÂNIA Cabinet Directo PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE Cabinei Procuror General N r.g#/ din 'dtca. 2018 mswmmcer GREENPEACE ROMÂNIA Cabinet Director executiv Nr. 4 Ă din^-2- îlz 2018 ACORD DE COLABORARE

Mai mult

GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru abrogarea unor reglementări din Hotărârea Guvernului nr. 838/2010 privind aprobarea normelor metodologice de acordar

GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru abrogarea unor reglementări din Hotărârea Guvernului nr. 838/2010 privind aprobarea normelor metodologice de acordar GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru abrogarea unor reglementări din Hotărârea Guvernului nr. 838/2010 privind aprobarea normelor metodologice de acordare a ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor

Mai mult

Legea nr317

Legea nr317 Tabel centralizator Pl x 419/2017 Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii Nr. crt. Legea nr.317/2004 Inițiativa legislativă Pl x 419/2017 1. Lege pentru modificarea și completarea

Mai mult

xx.pdf

xx.pdf Cuprins Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat... 1 Statutul profesiei de avocat (Hotărârea Consiliului U.N.B.R. nr. 64/2011)... 40 Codul deontologic al avocaților din

Mai mult

Microsoft Word - atributii comitet privatizare.doc

Microsoft Word - atributii comitet privatizare.doc GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru stabilirea atribuţiilor, componenţei şi numărului membrilor Comitetului de privatizare, concesionare şi arendare din cadrul Agenţiei Domeniilor Statului În temeiul art.

Mai mult

PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAȚILOR SENATUL LEGE pentru abrogarea Legii nr. 150/2004, privind siguranța alimentelor și a hranei pentru animale Par

PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAȚILOR SENATUL LEGE pentru abrogarea Legii nr. 150/2004, privind siguranța alimentelor și a hranei pentru animale Par PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAȚILOR SENATUL LEGE pentru abrogarea Legii nr. 150/2004, privind siguranța alimentelor și a hranei pentru animale Parlamentul României adoptă prezenta lege. Art.1. - Legea

Mai mult

INSTITUTUL NAŢIONAL AL JUSTIŢIEI

INSTITUTUL NAŢIONAL AL JUSTIŢIEI INSTITUTUL NAŢIONAL AL JUSTIŢIEI DIN REPUBLICA MOLDOVA НАЦИОНАЛЬНЫЙ ИНСТИТУТ ЮСТИЦИИ РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА Aprobat prin Hotărîrea Consiliului INJ nr.1/7 din 13.02.2009 Plan de învăţămînt pentru cursurile

Mai mult

APROBAT: Marcel Zambițchi Șef interimar al Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii martie 2017 DIRECŢIA GENERALĂ COMERŢ, A

APROBAT: Marcel Zambițchi Șef interimar al Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii martie 2017 DIRECŢIA GENERALĂ COMERŢ, A APROBAT: Marcel Zambițchi Șef interimar al Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii martie 2017 DIRECŢIA GENERALĂ COMERŢ, ALIMENTAŢIE PUBLICĂ ŞI PRESTĂRI SERVICII (mun. Chişinău,

Mai mult

Legea Nr.17/2014 privind unele masuri de reglementare a vanzariicumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268

Legea Nr.17/2014 privind unele masuri de reglementare a vanzariicumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268 Legea Nr.17/2014 privind unele masuri de reglementare a vanzariicumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale

Mai mult

HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat p

HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat p HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2014, pentru finalizarea lucrarilor de reabilitare

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la modificarea unor hotărîri ale Guvernului

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la modificarea unor hotărîri ale Guvernului GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la modificarea unor hotărîri ale Guvernului ---------------------------------------------------------------- Guvernul HOTĂRĂŞTE:

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE Hotărâre 420 2014-05-20 Guvernul României privind completarea şi corectarea datelor de identificare a unor imobile, precum şi scăderea acestora sau a unor părţi din acestea din inventarul centralizat al

Mai mult

Lege Nr. 97 din pentru modificarea şi completarea Legii nr. 66-XVI din 27 martie 2008 privind protecţia indicaţiilor geografice, denumirilo

Lege Nr. 97 din pentru modificarea şi completarea Legii nr. 66-XVI din 27 martie 2008 privind protecţia indicaţiilor geografice, denumirilo Republica Moldova PARLAMENTUL LEGE Nr. 97 din 13.05.2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 66-XVI din 27 martie 2008 privind protecţia indicaţiilor geografice, denumirilor de origine şi specialităţilor

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE SECŢIUNEA 1 Titlul proiectului de act normativ SECŢIUNEA A 2-A Motivul emiterii actului normativ 1. Descrierea situaţiei actuale 1 1. Acte comunitare în cauză 2. Schimbări preconizate NOTĂ DE FUNDAMENTARE

Mai mult

Secţiunea 1

Secţiunea 1 NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 Titlul proiectului de act normativ Hotărâre privind schimbarea titularului dreptului de administrare al unui imobil aflat în proprietatea publică a statului Secţiunea a

Mai mult

ROMÂNIA

ROMÂNIA CONSILIUL LOCAL AL COMUNEI CORNU HOTĂRÂRE privind stabilirea de măsuri pentru organizarea, coordonarea și sprijinirea activității echipei mobile la intervențiile de urgență în cazurile de violență domestică

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL GORJ ORAŞUL TG. CĂRBUNEȘTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind aprobarea încheierii Protocolului de Colaborare între orașul Tg. Cărbuneșt

ROMÂNIA JUDEŢUL GORJ ORAŞUL TG. CĂRBUNEȘTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind aprobarea încheierii Protocolului de Colaborare între orașul Tg. Cărbuneșt privind aprobarea încheierii Protocolului de Colaborare între orașul Tg. Cărbunești și Grupul de Inițiativă locală DEL în cadrul programului - Împreună pentru Comunitate pentru grupurile de iniţiativă

Mai mult

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ   Nr NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 Titlul proiectului de act normativ Ordonanța pentru reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare și modificarea și completarea unor acte normative Secţiunea a 2-a Motivul

Mai mult