SWIFT: BTRLRO22 C.U.I. RO R.B. - P.J.R Nr. Înreg. Reg. Com.: J12 / 4155 / 1993 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI DE PRE

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "SWIFT: BTRLRO22 C.U.I. RO R.B. - P.J.R Nr. Înreg. Reg. Com.: J12 / 4155 / 1993 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI DE PRE"

Transcriere

1 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI DE PRET PENTRU CREDITUL DE NEVOI PERSONALE PRACTIC BT SECTIUNEA I - ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania de pret pentru creditul de nevi persnale Practic BT este rganizata de BANCA TRANSILVANIA S.A., persana juridica rmana, cu sediul in Rmania, Cluj-Napca, Strada Gerge Baritiu, Nr. 8, cd pstal , inregistrata la Oficiul Registrului Cmertului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. J12/4155/1993, avand Cd Unic de Inregistrare RO , inregistrata ca peratr de date cu caracter persnal numar 8728, denumita in cntinuare Organizatr, in cnfrmitate cu prevederile prezentate in prezentul Regulament Oficial al Campaniei (denumit in cntinuare Regulament / Regulament ficial). SECTIUNEA II - PRODUSELE/SERVICIILE PARTICIPANTE IN CAMPANIE DESTINATE PERSOANELOR FIZICE: 1. Credite pentru nevi persnale cu sau fara asiguarare de viata si smaj Practic BT, cu dbanda fixa in RON 2. Credite pentru nevie persnale in lei Practic BT Verde. SECTIUNEA III - DURATA CAMPANIEI 3.1. Campania de vanzare prmtinala a prduselr mentinate in SECTIUNEA II se desfasara in periada: incepand cu ra 08:00 pana la data de , ra 23:59. SECTIUNEA IV - MECANISMUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI 4.1. Campania de pret pentru creditul de nevi persnale Practic BT dedicata persanele fizice se desfasara exclusiv in unitatile bancare ale Bancii Transilvania. 4.2 Persanele fizice care dresc sa beneficieze de fertele campaniei este necesar ca in periada derularii acesteia sa se prezinte in una din unitatile bancii, sa semenze si sa depuna cerere de credit de nevi persnale Practic BT.

2 4.3. Se pt inscrie in prezenta campanie atat persanele fizice care sunt deja clienti ai bancii la data campaniei (respectiv au un cd client/cif BT alcat de banca), cat si persane fizice care nu au inca aceasta calitate la mmentul cmpletarii frmularului (nn-clienti) Participantii la campanie vr putea beneficia de prdusele pentru care au aplicat dar daca acestea sunt destinate categriei de clienti din care acestia fac parte, cnfrm categriilr de clienti stabilite prin reguli interne ale bancii. Banca isi rezerva dreptul sa anuleze cererile care nu se incadreaza in categria de clienti destinata persanei care slicita prdusul. 4.5 In vederea finalizarii cntractarii unra dintre prdusele/serviciile pentru care au ptat in cadrul campaniei, participantii vr trebui sa se prezinte intr- unitate a Bancii Transilvania si sa depuna cerere de credit Practic BT pana cel tarziu in data de 31 iulie O aplicatie nline pentru un anumit prdus/serviciu perminte achizitinarea unui singur prdus de tipul celuia pentru care participantul a aplicat. 4.7 Beneficiarii fertelr vr fi dar participantii care au aplicat pentru respectivul prdus/serviciu pe pagina dedicata. Ofertele din prezenta Campanie nu se pt transfera unei alte persane. 4.8 Organizatrul isi rezerva dreptul de a mdifica sau cmpleta prezentul Regulament, prin act aditinal la acesta, urmand ca astfel de mdificari sa intre in vigare numai dupa aducerea lr la cunstinta publicului. 4.9 Prezenta Campanie nu se cumuleaza cu alte Campanii aflate in derulare ale rganizatrului, indiferent de biectul sau beneficiile acestra, participantii avand dreptul de a beneficia de singura Campanie, la libera lr alegere. SECTIUNEA V - DREPTUL DE PARTICIPARE 5.1 La aceasta Campanie pt participa tate persanele fizice cu varsta peste 18 ani rezidente in Rmania, clienti sau nn-clienti ai Organizatrului, care in periada Campaniei se prezinta un una din unitatile bancii si semneaza cerere de credit pentru prdusul Practic BT. 5.2 Participantii la aceasta Campanie care pteaza pentru prduse de creditare trebuie sa se incadreze in cnditiile de eligibilitate prevazute de nrmele si pliticile de creditare ale Bancii Transilvania. Banca Transilvania SA isi rezerva dreptul de a refuza acrdarea acestr prmtii ricarui participant care nu se incadreaza in cnditiile de eligibilitate prevazute de nrmele si pliticile interne ale Bancii Transilvania. 5.3 Participantii la Campanie sunt bligati sa respecte termenii si cnditiile prezentate in prezentul Regulament. 5.4 Nu pt participa la Campanie angajatii Organizatrului si ai scietatilr din grupul Organizatrului, atat in calitate de titular cat si in calitate de cdebitr.

3 SECTIUNEA VI - CARACTERISTICILE PRODUSELOR/SERVICIILOR DIN CAMPANIA PENTRU PERSOANE FIZICE CREDITE PENTRU NEVOI PERSONALE PRACTIC BT IN RON CU DOBANDA FIXA Fata de ferta STANDARD a Bancii Transilvania pentru acest prdus, participantii la Campanie, (persane fizice, cu varsta cuprinsa intre 18 si maxim 65 de ani la sfarsitul periadei de creditare, mai putin cele care btin venituri din pensii, in cazul carra varsta maxima este de 70 de ani la sfarsitul periadei de creditare) beneficiaza de: Dbanda fixa: 8% - Dbanda este valabila pentru clientii care pteaza pentru varianta de prdusul cu asigurare de viata si smaj, indiferent daca clientul incaseaza sau nu venitul in cnt BT 8,5% - Dbanda este valabila pentru clientii care nu pteaza pentru varianta de prdusu cu asigurare de viata si smaj, indiferent daca clientul incaseaza sau nu venitul in cnt BT Suma maxima: pana la RON Mneda: LEI Cmisin analiza dsar: 0 Prima de asigurare unica, platita in mmentul acrdarii creditului in cazul in care se pteaza pentru acesta varianta de prdus : 2,8% din valarea creditului aprbat Periada de creditare: maxim 5 ani Cnditiile sunt valabile si in cazul refinantarilr creditelr de cnsum in sld la alte institutii financiare. Se accepta si refinantari ale creditelr in sld cntractate la Banca Transilvania cu cnditia accesarii unei sume suplimentare creditului refinantat de minim LEI CREDITE PENTRU NEVOI PERSONALE VERDE CU DOBANDA FIXA IN RON

4 Fata de ferta STANDARD a Bancii Transilvania pentru acest prdus, participantii la Campanie, (persane fizice, cu varsta cuprinsa intre 18 si maxim 65 de ani la sfarsitul periadei de creditare, mai putin cele care btin venituri din pensii, in cazul carra varsta maxima este de 70 de ani la sfarsitul periadei de creditare) beneficiaza de: Dbanda fixa: 7% - Dbanda este valabila pentru clientii care pteaza pentru varianta de prdusul cu asigurare de viata si smaj, indiferent daca clientul incaseaza sau nu venitul in cnt BT 7,5% - Dbanda este valabila pentru clientii care nu pteaza pentru varianta de prdusu cu asigurare de viata si smaj, indiferent daca clientul incaseaza sau nu venitul in cnt BT Suma maxima: pana la RON Mneda: LEI Cmisin analiza dsar: 0 Prima de asigurare unica, platita in mmentul acrdarii creditului in cazul in care se pteaza pentru acesta varianta de prdus : 2,8% din valarea creditului aprbat Periada de creditare: maxim 5 ani Pentru acest prdus nu se accepta refinantari de nici natura. SECTIUNEA VII PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele cu caracter persnal ale participantilr la Campanie vr fi prelucrate in cnfrmitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului Eurpean si al Cnsiliului din 27 aprilie 2016 privind prtectia persanelr fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelr cu caracter persnal si privind libera circulatie a acestr date si de abrgare a Directivei 95/46/CE si, dupa caz, in cnfrmitate cu alte prevederi legale aplicabile in acest dmeniu.

5 7.1 Date privind peratrul de datelr cu caracter persnal In vederea desfasurarii Campaniei, datele cu caracter persnal ale participantilr vr fi prelucrate de catre peratrul: Banca Transilvania S.A. (cu datele de cntact detaliate la sectiunea I din prezentul Regulament), in calitate de rganizatr al campaniei. 7.2 Scpurile prelucrarii Datele cu caracter persnal ale participantilr la Campanie vr fi prelucrate de catre Operatr, in vederea: rganizarii si desfasurarii Campaniei; Va rugam sa aveti in vedere ca pentru analizarea cererii de creditare, precum si pentru incheierea si executarea cntractelr aferente prdusului de creditare inclus in campanie, prelucrarea datelr cu carater persnal se va realiza in cnfrmitate cu prevederile sectiunii crespunzatare din cererea de creditare, din cntractul de credit si din Cnditiile Generale de Afaceri ale Bancii Transilvania aplicabile clientilr persane fizice. 7.3 Categriile de date cu caracter persnal prelucrate pentru desfasurarea Campaniei Pentru derularea campaniei, Operatrul va prelucra următarele categrii de date cu caracter persnal: Nume, prenume, ID Client BT (CIF BT), data cmpletarii cererii de creditare. 7.4 Temeiul legal al prelucrarii Temeiul legal al prelucrării este interesul legitim al bancii de a feri persanelr care aplica pentru btinerea prdusului de credit inclus in campanie si care indeplinesc criteriile de participare, cnditii mai favrabile fata de cele standard. 7.5 Destinatarii datelr cu caracter persnal Cei mentinati in dcumentatia aferenta cererii de creditare si respectiv in cntractul de credit. 7.6 Periada de stcare Cea mentinata in dcumentatia aferenta cererii de creditare si respectiv in cntractul de credit.

6 7.7 Drepturile participantilr faṭă de prelucrarea datelr cu caracter persnal Drepturile participantilr la campanie sunt cele mentinate in dcumentatia aferenta cererii de creditare si respectiv in cntractul de credit. SECTIUNEA VIII - LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizatr si participantii la prezenta Campanie se vr rezlva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi psibila, litigiile vr fi slutinate de instantele judecatresti rmane cmpetente. Banca Transilvania

Microsoft Word Achizitie Servicii masa

Microsoft Word Achizitie Servicii masa SMART Întreprinderi cmpetitive prin dezvltarea Strategiilr de Management cu accent pe Adaptabilitate, calitate, incluziune şi invare, pentru îmbunătăţirea rganizării muncii, a perfrmanţelr Resurelr umane

Mai mult

Creditul ipotecar de achizitie Documente justificative pentru veniturile incasate Venituri salariale sau asimilate acestora si venituri neimpozabile T

Creditul ipotecar de achizitie Documente justificative pentru veniturile incasate Venituri salariale sau asimilate acestora si venituri neimpozabile T Creditul iptecar de achizitie Dcumente justificative pentru veniturile incasate Venituri salariale sau asimilate acestra si venituri neimpzabile Venituri salariale Anul curent: Adreverinta de venit cu

Mai mult

ANUNT CONCURS Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba organizează concurs pentru ocuparea a 1 (unu) post vacant pe durata nedeterminată de sofer autosani

ANUNT CONCURS Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba organizează concurs pentru ocuparea a 1 (unu) post vacant pe durata nedeterminată de sofer autosani ANUNT CONCURS Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba rganizează cncurs pentru cuparea a 1 (unu) pst vacant pe durata nedeterminată de sfer autsanitara II, la Statia Centrala Alba Iulia, pentru cmpartimentul

Mai mult

SPECIFICAȚII TEHNICE procedura achizitie FURNIZARE CENTRU DE PRELUCRARE CNC O P I S Secţiunea I. Informaţii generale Secţiunea II. Specificatii tehnic

SPECIFICAȚII TEHNICE procedura achizitie FURNIZARE CENTRU DE PRELUCRARE CNC O P I S Secţiunea I. Informaţii generale Secţiunea II. Specificatii tehnic SPECIFICAȚII TEHNICE prcedura achizitie FURNIZARE CENTRU DE PRELUCRARE CNC O P I S Secţiunea I. Infrmaţii generale Secţiunea II. Specificatii tehnice si dcumentatia de atribuire Secţiunea III. Frmulare

Mai mult

Programe de finantare din Fondurile Structurale Oportunitati pentru calificarea sau recalificarea angajatilor din Romania, prin intermediul instrument

Programe de finantare din Fondurile Structurale Oportunitati pentru calificarea sau recalificarea angajatilor din Romania, prin intermediul instrument Prgrame de finantare din Fndurile Structurale Oprtunitati pentru calificarea sau recalificarea angajatilr din Rmania, prin intermediul instrumentelr financiare ferite de Uniunea Eurpeana IN CAZUL IN CARE

Mai mult

DECLARAŢIE DE AVERE Subsemnatul GERU GABRIEL, având funcţia de Director General Adjunct, la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoan

DECLARAŢIE DE AVERE Subsemnatul GERU GABRIEL, având funcţia de Director General Adjunct, la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoan DECLARAŢIE DE AVERE Subsemnatul GERU GABRIEL, având funcţia de Directr General Adjunct, la Ministerul Muncii, Familiei, Prtecţiei Sciale şi Persanelr Vârstnice, CNP, dmiciliul Municipiul Bucureşti, Sectr

Mai mult

Microsoft Word - Anexa 3- F 8 2 Contr acordare-redim limita.doc

Microsoft Word - Anexa 3- F 8 2 Contr acordare-redim limita.doc Intre: Cntract nr...... din... privind acrdarea/redimensinarea de Limita de descperire la cntul persnal cu acces prin card CEC BANK SA CEC BANK S.A. cu sediul in Bucuresti, Calea Victriei nr 13, sectr

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI

MINISTERUL  ADMINISTRAŢIEI NR. 2976 / 21.06.2019 ANUNT CONCURS Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba rganizează cncurs pentru cuparea a 1 (unu) functie cntractuala de executie, pst vacant pe durata nedeterminată de sfer autsanitara

Mai mult

Deloitte

Deloitte Nutăți juridice 1 martie 2019 În acest număr: Reguli ni privind reglementarea acrdurilr de externalizare în sectrul financiar al UE Ghidul revizuit privind acrdurile de externalizare (Ghidul), publicat

Mai mult

CONDIȚII GENERALE CONTRACTUALE. Denumirea societății: Nr. ORC: sediu: Centru de Informare: Adres ă electronic ă: Pagin ă web: UNI-MED Szeged Egészségü

CONDIȚII GENERALE CONTRACTUALE. Denumirea societății: Nr. ORC: sediu: Centru de Informare: Adres ă electronic ă: Pagin ă web: UNI-MED Szeged Egészségü Denumirea scietății: Nr ORC: sediu: Centru de Infrmare: Adres ă electrnic ă: Pagin ă web: UNI-MED Szeged Egészségügyi Szlgáltató Krlátlt Felelősség ű Társaság 06-09-011070 (Szegedi Törvényszék Cégbírósága)

Mai mult

Politica privind protectia datelor personale Tiriac Collection Compania Car Gallery SRLvă urează bun venit pe pagina sa web şi vă mulțumește pentru in

Politica privind protectia datelor personale Tiriac Collection Compania Car Gallery SRLvă urează bun venit pe pagina sa web şi vă mulțumește pentru in Plitica privind prtectia datelr persnale Tiriac Cllectin Cmpania Car Gallery SRLvă urează bun venit pe pagina sa web şi vă mulțumește pentru interesul manifestat faţă de cmpanie şi prdusele si serviciile

Mai mult

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE PENTRU CANDIDAȚI Pentru noi contează încrederea pe care ne-o acordați. De aceea vă protejăm datele cu caracter persona

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE PENTRU CANDIDAȚI Pentru noi contează încrederea pe care ne-o acordați. De aceea vă protejăm datele cu caracter persona NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE PENTRU CANDIDAȚI Pentru ni cntează încrederea pe care ne- acrdați. De aceea vă prtejăm datele cu caracter persnal și le utilizăm cu respnsabilitate pe tată durata angajării

Mai mult

E 1.2 FIȘA DE EVALUARE GENERALĂ A PROIECTULUI MĂSURA 6.2 DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE SERVICII DESTINATE PRODUCĂTORILOR LOCALI Numărul de înregistra

E 1.2 FIȘA DE EVALUARE GENERALĂ A PROIECTULUI MĂSURA 6.2 DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE SERVICII DESTINATE PRODUCĂTORILOR LOCALI Numărul de înregistra E 1.2 FIȘA DE EVALUARE GENERALĂ A PROIECTULUI MĂSURA 6.2 DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE SERVICII DESTINATE PRODUCĂTORILOR LOCALI Numărul de înregistrare al Cererii de Finanţare (CF) în Registrul GAL: Denumire

Mai mult

Fgggfbn x

Fgggfbn x Declaraţia Intrastat Ptrivit prevederilr Legii nr. 422/2006 privind rganizarea şi funcţinarea sistemului statistic de cmerţ internaţinal cu bunuri, cmpletarea declaraţiei statistice Intrastat este bligatrie

Mai mult

MAGNA INTERNATIONAL INC

MAGNA INTERNATIONAL INC CODUL DE CONDUITĂ ȘI ETICĂ POLITICA PRIVIND CADOURILE & DIVERTISMENTUL POLITICA PRIVIND CADOURILE & DIVERTISMENTUL Oferirea sau primirea de caduri de afaceri și divertisment este adesea un md adecvat pentru

Mai mult

Compartiment Stare Civilă

Compartiment Stare Civilă Cmpartiment Stare Civilă Declararea şi înregistrarea naşterii. Certificatul medical cnstatatr al naşterii; Certificatul de naştere şi actul de identitate al mamei şi al declarantului + cpie, dacă naşterea

Mai mult

terms_payment_plan_v1

terms_payment_plan_v1 PROGRAMUL DE PLATA A BILETELOR IN RATE Organizatrul, adica scietatea Festival Tickets Management SRL, fera utilizatrilr, pentru periada limitata de timp, psibilitatea de a achizitina bilete in rate, in

Mai mult

Oferta educațională școală

Oferta educațională școală Ofertă educaținală grădiniță 2019-2020 Pregătire pentru viață este instituție de învățământ particular, fndată de Fundația Mntessri București, care funcținează cnfrm principiilr pedaggiei Mntessri. Şcala

Mai mult

Raport Metodologie draft

Raport Metodologie draft Metdlgia de realizare/revizuire a Planurilr Județene de Gestinare a Deșeurilr (PJGD) Pagina 1 f 111 ANEXA METODOLOGIE PENTRU ELABORAREA, MONITORIZAREA, EVALUAREA ȘI REVIZUIREA PLANURILOR JUDEȚENE DE GESTIONARE

Mai mult

Acte pe care se aplica apostila (acte administrative) :

Acte pe care se  aplica apostila (acte administrative) : Acte pe care se aplica apstila (acte administrative) : (ultima actualizare 12.10.2016) certificat de naștere*, mdel internatinal - în riginal, emise dupa 01.01. 1998; certificat de căsătrie*, în riginal,

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c În atenţia peratrilr ecnmici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autritatea Naţinală pentru Administrare şi Reglementare în Cmunicaţii (ANCOM), cu sediul în Mun. Bucureşti, Str. Delea Nuă, Nr. 2, Sectr 3,

Mai mult

strategy2013RO.indd

strategy2013RO.indd CURTEA DE CONTURI EUROPEANĂ STRATEGIA 2013-2017 RO ROLUL CURȚII 1. Obligația instituțiilr publice de a răspunde pentru actul de gestiune reprezintă valare fundamentală a scietățilr demcratice și a Uniunii

Mai mult

$ r'f $,x * c:u $R$Fis ll) bi \ * d F I$ zlri { z l{l s t!!: hl a \ S r) tr F eil A< Ṉ Fr F< r{ n( s l.r Il..1 \ '= s lt N U rrr rrt a\) k) q sl) t{q

$ r'f $,x * c:u $R$Fis ll) bi \ * d F I$ zlri { z l{l s t!!: hl a \ S r) tr F eil A< Ṉ Fr F< r{ n( s l.r Il..1 \ '= s lt N U rrr rrt a\) k) q sl) t{q $ r'f $,x * c:u $R$Fis ll) bi \ * d F I$ zlri { z l{l s t!!: hl a \ S r) tr F eil A< Ṉ Fr F< r{ n( s l.r Il..1 \ '= s lt N U rrr rrt a\) k) q sl) t{q 9\ l'r FI z kj a IFTq A' i t{el{ aa t\ s.c!'- $sss

Mai mult

MMlSUMßi {>UÇAim DIRECŢIA RESURSE UMANE BIROU PERSONAL Q j UNIVERSITATEA TEHNICĂ D IN c ; U.- ANUNŢ UNIVERSITATEA TEHNICĂ DIN CLUJ-NAPOCA INTRARE nr O

MMlSUMßi {>UÇAim DIRECŢIA RESURSE UMANE BIROU PERSONAL Q j UNIVERSITATEA TEHNICĂ D IN c ; U.- ANUNŢ UNIVERSITATEA TEHNICĂ DIN CLUJ-NAPOCA INTRARE nr O MMlSUMßi {>UÇAim DIRECŢIA RESURSE UMANE BIROU PERSONAL Q j UNIVERSITATEA TEHNICĂ D IN c ; U.- ANUNŢ UNIVERSITATEA TEHNICĂ DIN CLUJ-NAPOCA INTRARE nr O / ^ / / r....a u l m j l Universitatea Tehnică din

Mai mult

INSTITUTUL NAŢIONAL AL JUSTIŢIEI DIN REPUBLICA MOLDOVA NATIONAL INSTITUTE OF JUSTICE REPUBLIC OF MOLDOVA Anexă la Hotărârea Consiliului INJ nr.9/5 din

INSTITUTUL NAŢIONAL AL JUSTIŢIEI DIN REPUBLICA MOLDOVA NATIONAL INSTITUTE OF JUSTICE REPUBLIC OF MOLDOVA Anexă la Hotărârea Consiliului INJ nr.9/5 din INSTITUTUL NAŢIONAL AL JUSTIŢIEI DIN REPUBLICA MOLDOVA NATIONAL INSTITUTE OF JUSTICE REPUBLIC OF MOLDOVA Anexă la Htărârea Cnsiliului INJ nr.9/5 din 25.09.2015 Crdnat cu: Cnsiliul Superir al Magistraturii,

Mai mult

Microsoft Word - Regulament sume noi in cont extindere doc

Microsoft Word - Regulament sume noi in cont extindere doc REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Dobanzi promotionale pentru sume noi in lei SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Campania Dobanzi promotionale pentru sume noi

Mai mult

ROMANIA JUDETUL BRAILA MUNICIPIUL BRAILA CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL SRAILA :a:otar.ar.ea NR.. ::1..6'7 Privind: Stabilirea cuantumului maxim 9i a condi

ROMANIA JUDETUL BRAILA MUNICIPIUL BRAILA CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL SRAILA :a:otar.ar.ea NR.. ::1..6'7 Privind: Stabilirea cuantumului maxim 9i a condi ROMANIA JUETUL BRAILA MUNICIPIUL BRAILA CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL SRAILA :a:otar.ar.ea NR.. ::1..6'7 Privind: Stabilirea cuantumului maxim 9i a cnditiilr de acrdare a prestatiilr financiare exceptinale

Mai mult

Ghidul_2012_pentru_Mobilitatile_individuale_ale_elevilor

Ghidul_2012_pentru_Mobilitatile_individuale_ale_elevilor DG Educatin and culture Ghidul 2012 referitr la acńiunea MbilităŃile individuale ale elevilr în cadrul Prgramului Cmenius 1 Ghidul 2012 referitr la acńiunea MbilităŃile individuale ale elevilr în cadrul

Mai mult

S-a solicitat autentificarea prezentului inscris,,nivea Xmas 2O13" CARREFOUR 29 Noiembrie - 24 Decembrie 2013 g s s;j's?- DUPLICAT dts ^ ry) Art. 1. O

S-a solicitat autentificarea prezentului inscris,,nivea Xmas 2O13 CARREFOUR 29 Noiembrie - 24 Decembrie 2013 g s s;j's?- DUPLICAT dts ^ ry) Art. 1. O S-a slicitat autentificarea prezentului inscris,,nva Xmas 2O13" CARRFOUR 29 Niembrie - 24 Decembrie 2013 g s s;j's?- DUPLCAT dts ^ ry) Art. 1. Orqanizatrul Organizatrul campaniei prmfinale'nfva Xmas 2013'

Mai mult

ROMÂNIA INSTITUTUL NAŢIONAL DE STATISTICĂ ANCHETA STRUCTURALĂ ÎN ÎNTREPRINDERI AS 2018 GHID METODOLOGIC - Bucureşti

ROMÂNIA INSTITUTUL NAŢIONAL DE STATISTICĂ ANCHETA STRUCTURALĂ ÎN ÎNTREPRINDERI AS 2018 GHID METODOLOGIC - Bucureşti ROMÂNIA INSTITUTUL NAŢIONAL DE STATISTICĂ ANCHETA STRUCTURALĂ ÎN ÎNTREPRINDERI AS 2018 GHID METODOLOGIC - Bucureşti 2019 - AS / 2 CUPRINS Pag. PARTEA I-a - PREZENTAREA GENERALĂ A ANCHETEI 1. 2. 3. 4. 5.

Mai mult

BLOC per sectiuni

BLOC per sectiuni l te îndeamna Ce sa faci la evacuare Fii alaturi de amenii evacuati!, Ni credem că tate evacuările frțate din lcuințe, cu sau fără sentință, sunt ilegitime! Pierderea lcuinței e un prces extrem de durers

Mai mult

REGULAMENTUL PROMOTIEI Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat! desfasurata in perioada 1 ianuarie 31 martie OR

REGULAMENTUL PROMOTIEI Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat! desfasurata in perioada 1 ianuarie 31 martie OR REGULAMENTUL PROMOTIEI Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat! desfasurata in perioada 1 ianuarie 31 martie 2018 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI Promotia Plătește-ți taxele și

Mai mult

Apel RESTRÂNs ”Combaterea săraciei și exclusiunii sociale”

Apel RESTRÂNs ”Combaterea săraciei și exclusiunii sociale” Prgramul Dezvltare lcală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii rmilr finanțat prin Granturile SEE și Nrvegiene 2014-2021 GHIDUL APLICANTULUI APELUL NR. 3 REDUCEREA SĂRĂCIEI - APEL RESTRÂNS DE PROIECTE

Mai mult

WORK PROGRAM

WORK PROGRAM VOLUMUL II Anexa 6.5 Csturi de perare si intretinere 2014 2020 1 1. Csturi de explatare Csturile de explatare sunt estimate in md agregat pentru zna de furnizare a serviciilr acperita de OR. Csturile de

Mai mult

KM_C

KM_C ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE FOCSANI INSPECTORATUL DE POLfJE JUDEŢEAN VRANCEA,. C A IE T DE S A R C I N I privind ac:hiziţinarea de servicii de. epj!!_qfji>şi îri"treţinerepentru autvehiculele

Mai mult

AMENAJAREA PUNCTULUI INTERNATIONAL DE TRECERE A FRONTIEREI DE STAT ROMANO-UCRAINIENE PENTRU PASAGERI SI MARFA IN REGIM DE BAC INTRE LOCALITATILE ISACC

AMENAJAREA PUNCTULUI INTERNATIONAL DE TRECERE A FRONTIEREI DE STAT ROMANO-UCRAINIENE PENTRU PASAGERI SI MARFA IN REGIM DE BAC INTRE LOCALITATILE ISACC MEMORIU TEHNIC INSTALATII TERMICE CUPRINS MEMORIU TEHNIC INSTALATII TERMICE... 1 1 GENERALITATI... 2 1.1 DESCRIEREA LUCRARII... 2 1.2 PREMIZE DE PROIECTARE... 2 1.3 INCADRAREA IN NORME... 3 1.4 EXIGENTE

Mai mult

Regulament cu privire la derularea Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punc

Regulament cu privire la derularea Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punc Regulament cu privire la derularea Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic (denumit in continuare Programul

Mai mult

Bulevardul Pictor Nicolae Grigorescu nr. 41 Sector 3, Municipiul Bucuresti Tel Fax Vi.

Bulevardul Pictor Nicolae Grigorescu nr. 41 Sector 3, Municipiul Bucuresti Tel Fax Vi. Tel. 021.341.20.31 Fax 021.341.20.35 Vi.. ~4~~ ~...,...,.._. I~ "'~ SPITALUL e PSIHIATRIE r~_tan \ N1 "Dr Cnstantin Grgs /j'm_ata ti4,c~,.yl;j!j \ Registratura

Mai mult

CONTRACT DE PRESTARI DE SERVICII nr. din data de 7. Preambul in temeiul OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contra

CONTRACT DE PRESTARI DE SERVICII nr. din data de 7. Preambul in temeiul OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contra CONTRACT DE PRESTARI DE SERVICII nr. din data de 7. Preambul in temeiul OUG nr. 34/26 privind atribuirea cntractelr de achizitie publica, a cntractelr de cncesiune de lucrari publice si a cntractelr de

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI,,LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Concursul LIGA CELOR MAI BU

REGULAMENTUL CONCURSULUI,,LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Concursul LIGA CELOR MAI BU REGULAMENTUL CONCURSULUI,,LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Concursul LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI (denumit în continuare Concursul ) este

Mai mult

Conditiile de desfasurare a Campaniei "Oferta TEILOR desfasurata in perioada ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta TEILOR (d

Conditiile de desfasurare a Campaniei Oferta TEILOR desfasurata in perioada ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta TEILOR (d Conditiile de desfasurare a Campaniei "Oferta TEILOR desfasurata in perioada 19.04.2019 31.12.2019 1.ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta TEILOR (denumită în continuare Campania ) este organizată de

Mai mult

Manual de Bune Practici în Eficiența Energetică Cerințe de eficiență energetică pentru achiziții publice de echipamente și produse, servicii și clădir

Manual de Bune Practici în Eficiența Energetică Cerințe de eficiență energetică pentru achiziții publice de echipamente și produse, servicii și clădir Manual de Bune Practici în Eficiența Energetică Cerințe de eficiență energetică pentru achiziții publice de echipamente și prduse, servicii și clădiri În vederea achizițiilr de prduse, servicii și clădiri

Mai mult

Microsoft Word - Raport buget 2019

Microsoft Word - Raport buget 2019 GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE RAPORT PRIVIND SITUAŢIA MACROECONOMICĂ PE ANUL 2019 ŞI PROIECŢIA ACESTEIA PE ANII 2020-2022 CUPRINS Cuvânt Înainte Capitlul 1 Crdnate ale cadrului general

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation PACHETE DE PROMOVARE 17-20 iulie 2019 Htel Internatinal, Sinaia PACHETE DE PROMOVARE 18-21 iulie 2019 Htel Internaținal Sinaia Șcala de Vară în Pdiatrie prpune un prgram intensiv de educație medicală,

Mai mult

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADORE GRAND BALLROOM, este denumirea comerciala a ALFA

Mai mult

BankFlex Corporate Internet Banking

BankFlex Corporate Internet Banking G H I D U L U T I L I Z A T O R U L U I DECLARAŢIE DE CONFIDENŢIALITATE Tate materialele cu privire la acest dcument sunt prtejate prin drepturi de autr, mărci cmerciale şi/sau alte frme de prprietate

Mai mult

FORMULAR SCOLARIZARE ELEVI GRADINITA SI SCOALA GENERALA IN CAZUL IN CARE SOLICITAREA SE FACE PENTRU MAI MULTI FRATI Anexa III b)

FORMULAR SCOLARIZARE ELEVI GRADINITA SI SCOALA GENERALA IN CAZUL IN CARE SOLICITAREA SE FACE PENTRU MAI MULTI FRATI Anexa III b) FRMULAR SCLARIZARE ELEVI GRADINITA SI SCALA GENERALA IN CAZUL IN CARE SLICITAREA SE FACE PENTRU MAI MULTI FRATI Anexa III b) 2 FRATE/SRA 1 1a SCRIE NUMELE DE FAMILIE AL 2a SCRIE NUMELE 3a SCRIE DATA NASTERII

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI REGULAMENTUL CAMPANIEI Cu Enel ai o primire călduroasă acasă! Perioada campaniei: 18 martie 18 aprilie 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORII CAMPANIEI Campania Cu Enel ai o primire călduroasă acasă!, (numită

Mai mult

prisma_29.cdr

prisma_29.cdr araş - Severin 10-16 August 2006 Anul XI Nr. 29 Preţ 60 bani ( 6.000 lei vechi) ISSN 1454-1734 saptamânal independent INFORMATII ANUNTURI PUBLIITATE,, Puncte de pe rdinea de zi a nsiliului Jude]ean ara}-severin

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Finantarea prin intermediul bligatiunilr crprative Prezentare Claudiu Cercel Cnferinta «Rlul intermedierii financiare in mneda natinala pentru cresterea sustenabila a ecnmiei» - BNR 3 Decembrie 2012 Cntext

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI DE VANZARI PENTRU ASIGURAREA DE CALATORIE EUROLIFE Art. 1. ORGANIZATORUL (1) Organizatorii Campaniei sunt: Eurolife ERB Asigurari Generale S.A., cu sediul in Bucuresti,

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE MOBILIER PENTRU EXTERIOR 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul campaniei promotionale este IKEA Romania S.A., cu sediul social in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti

Mai mult

Societatea Bucur Obor S.A. Bucuresti, Soseaua Colentina nr. 2, sector 2 J40/365/1991, RO19 PROCEDURA PRIVIND PLATA DIVIDENDELOR AFERENTE ANULUI

Societatea Bucur Obor S.A. Bucuresti, Soseaua Colentina nr. 2, sector 2 J40/365/1991, RO19 PROCEDURA PRIVIND PLATA DIVIDENDELOR AFERENTE ANULUI PROCEDURA PRIVIND PLATA DIVIDENDELOR AFERENTE ANULUI 2018 - care va demara in data de 06.05.2019-1. Urmare Hotararii Adunarii Generale a Actionarilor nr. 3. din data de 29.03.2019, Societatea BUCUR OBOR

Mai mult

Regulament Card Bonus Capitolul 1. PREAMBUL Acest program de fidelizare a clienţilor este organizat si desfasurat de SC AMBIENT SA, cu sediul în local

Regulament Card Bonus Capitolul 1. PREAMBUL Acest program de fidelizare a clienţilor este organizat si desfasurat de SC AMBIENT SA, cu sediul în local Regulament Card Bonus Capitolul 1. PREAMBUL Acest program de fidelizare a clienţilor este organizat si desfasurat de SC AMBIENT SA, cu sediul în localitatea Sibiu, judetul Sibiu, str Turda nr 15, inregistrata

Mai mult

Microsoft Word - Termeni si conditii - campanie_Campanie_Fix-Mobil docx

Microsoft Word - Termeni si conditii - campanie_Campanie_Fix-Mobil docx REGULAMENT OFICIAL AL PROMOŢIEI Campanie Fix-Mobil 2019 Art. 1. Organizatorul Promoției 1.1. Organizatorul promoţiei Campanie Iarna 2019 (numită în continuare Promoţia ) este: Departamentul DIGITAL ROMANIA

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE BEDROOM CE SA VA DESFASURA IN PERIOADA SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul cam

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE BEDROOM CE SA VA DESFASURA IN PERIOADA SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul cam REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE BEDROOM CE SA VA DESFASURA IN PERIOADA 28.09.2012 11.11.2012 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul campaniei promotionale este SC IKEA Romania SRL, cu sediul

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE TOMBOLA IKEA FAMILY SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentei loterii publ

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE TOMBOLA IKEA FAMILY SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentei loterii publ REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE TOMBOLA IKEA FAMILY 29.06.2015 09.08.2015 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentei loterii publicitare (denumită în continuare Campanie Promoționala

Mai mult

Notă de fundamentare

Notă de fundamentare Htărâre 655 2018-08-29 Guvernul Rmâniei pentru aprbarea indicatrilr tehnic-ecnmici ai Mnitrul Oficial biectivului de investiţii de interes naţinal şi utilitate al Rmâniei nr publică Prgramul strategic

Mai mult

Microsoft Word - Informatii cu privire la conturile de plati cu servicii de baza (3).docx

Microsoft Word - Informatii cu privire la conturile de plati cu servicii de baza (3).docx Informatii cu privire la conturile de plati cu servicii de baza 1. Caracteristici Contul de plati cu servicii de baza este un cont curent bancar dedicat persoanelor fizice si folosit pentru executarea

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI 01 11 august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs (denumit în continuare Campanie Promoționala ) este

Mai mult

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation MANAGEMENTUL FLUXULUI DE TREZORERIE ÎN GESTIONAREA AFACERII - Curs susținut de Iancu Guda - CUPRINS Obiectivele cursului Ce veți învăța? Prezentarea lectrului Detalii privind rganizarea cursului și înscriere

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august 2018 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL

Mai mult

Microsoft Word - DOP007191RO05-11PP-DEC102-11FINC1-TR.doc

Microsoft Word - DOP007191RO05-11PP-DEC102-11FINC1-TR.doc CURTEa DE CONTURI EUPEaNă NOTă INFORMaTIvă Prezentare generală a rapartelr anuale 2010, însţită de infrmaţii explicative RaPOaRTELE anuale 2010 RAPOARTELE ANUALE 2010 NOTĂ INFORMATIVĂ 1 CUVÂNT-ÎNAINTE

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL ILFOV ORAŞUL BUFTEA CONSILIUL LOCAL Piaţa Mihai Eminescu nr. 1, Tel: Fax: rimariabuftea.ro, W

ROMÂNIA JUDEŢUL ILFOV ORAŞUL BUFTEA CONSILIUL LOCAL Piaţa Mihai Eminescu nr. 1, Tel: Fax: rimariabuftea.ro, W ROMÂNIA JUDEŢUL ILFOV ORAŞUL BUFTEA CONSILIUL LOCAL Piaţa Mihai Eminescu nr. 1, Tel: 031-8241231 Fax: 031-8241238 E-mail: cntact@ rimariabuftea.r, Web: www. rimariabuftea.r HOTĂRÂREA NR.131 Din 07 niembrie

Mai mult

FIȘĂ CADRU PREZENTARE PROIECT

FIȘĂ CADRU PREZENTARE PROIECT FIȘĂ CADRU PREZENTARE PROIECT I - DATE GENERALE Titlul priectului CONSOLIDARE, RESTAURARE, CONSERVAREA ȘI PUNEREA ÎN VALOARE A BISERICII BUNA VESTIRE BRĂILA Amplasamentul (județul, lcalitatea, strada,

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI 25% extra reducere la achizitia de televizoare Samsung gama 2019 Art. 1 ORGANIZATORUL CAMPANIEI Organizatorul campaniei 25% ext

REGULAMENTUL CAMPANIEI 25% extra reducere la achizitia de televizoare Samsung gama 2019 Art. 1 ORGANIZATORUL CAMPANIEI Organizatorul campaniei 25% ext REGULAMENTUL CAMPANIEI 25% extra reducere la achizitia de televizoare Samsung gama 2019 Art. 1 ORGANIZATORUL CAMPANIEI Organizatorul campaniei 25% extra reducere la achizitia de televizoare Samsung gama

Mai mult

AUFBAUANLEITUNG

AUFBAUANLEITUNG Pagina 1 din 9 INSTRUCȚIUNE DE CONSTRUIRE Balansar dublu cu platfrmă Balansar dublu cu platfrmă (EAN 4250083823812) Balansar dublu cu platfrmă + tbgan (EAN 4250083820460) (Tbgan în funcție de livrare)

Mai mult

prisma_3.cdr

prisma_3.cdr araş - Severin 26 Ian. - 1 Feb. 2006 Anul XI Nr. 3 Preţ 60 bani ( 6.000 lei vechi) ISSN 1454-1734 saptamânal independent INFORMATII ANUNTURI PUBLIITATE,, Ger şi apã Ft: Ian Kpasz araşul şi Nera nu beneficiază

Mai mult

ROMANIA JUDETUL IASI CONSILIUL JUDETEAN IA51 Bulevardul Stefan cel Mare *i Sant, nr.69, cod , Ia i Tel.: ; Fax: ;

ROMANIA JUDETUL IASI CONSILIUL JUDETEAN IA51 Bulevardul Stefan cel Mare *i Sant, nr.69, cod , Ia i Tel.: ; Fax: ; RMAIA JDETL IASI SILIL JDETEA IA51 Bulevardul Stefan cel Mare *i Sant, nr.69, cd. 775, Ia i Tel.: 232-2351; Fax: 232-21336; www.icc.r HTARAREA nr.342 privind aprbarea structurii rganiatrice a Sclii Gimnaiale

Mai mult

Microsoft Word - Regulament EMBA 2014.doc

Microsoft Word - Regulament EMBA 2014.doc REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Pregatim viitorul in businessul de excelenta CAPITOLUL 1. ORGANIZATORUL si regulamentul oficial al concursului Campania promotionala este organizata de MEDIAFAX MALL SRL

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE PENTRU PRODUSUL CARD DE CREDIT REVOLVING Perioada campaniei: 15 aprilie 15 august 2019 Secțiunea 1. Organizatorul

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE PENTRU PRODUSUL CARD DE CREDIT REVOLVING Perioada campaniei: 15 aprilie 15 august 2019 Secțiunea 1. Organizatorul REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE PENTRU PRODUSUL CARD DE CREDIT REVOLVING Perioada campaniei: 15 aprilie 15 august 2019 Secțiunea 1. Organizatorul Campaniei Promoționale Campania promoțională de primăvară

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Combo Săptămânile florilor SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul i promoționale este IKEA Romania S.A., cu sediul social in București, Sos. București Ploiești Nr. 42A,

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI Brad si Vin de la ProFM Art.1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei Organizatorul campaniei promotionale este So

REGULAMENTUL CAMPANIEI Brad si Vin de la ProFM Art.1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei Organizatorul campaniei promotionale este So REGULAMENTUL CAMPANIEI Brad si Vin de la ProFM Art.1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei Organizatorul campaniei promotionale este Societatea PRO TV S.A. cu sediul in Bucuresti, B-dul

Mai mult

prisma_25.cdr

prisma_25.cdr araş - Severin 13-19 Iulie 2006 Anul XI Nr. 25 Preţ 60 bani ( 6.000 lei vechi) ISSN 1454-1734 saptamânal independent INFORMATII, ANUNTURI, PUBLIITATE {edin]a rdinar@ de lucru a nsiliului Jude]ean ara}-severin

Mai mult

Microsoft Word - Plan Magerial-2016.docx

Microsoft Word - Plan Magerial-2016.docx Facultatea de Inginerie Aerspaţială Departamentul de Științe Inginereşti "Elie Carafli" PLAN MAGENERIAL 2016-2020 pentru cuparea funcţiei de directr de departament la DEPARTAMENTUL DE ŞTIINŢE INGINEREŞTI

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator al campaniei Donează cu Pago (în continuare Campania)

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI Marea Distraceala DIN CENTRUL COMERCIAL COLOSSEUM RETAIL PARK ART.1. Organizator Organizatorul Campaniei Marea Distraceala(denu

REGULAMENTUL CAMPANIEI Marea Distraceala DIN CENTRUL COMERCIAL COLOSSEUM RETAIL PARK ART.1. Organizator Organizatorul Campaniei Marea Distraceala(denu REGULAMENTUL CAMPANIEI Marea Distraceala DIN CENTRUL COMERCIAL COLOSSEUM RETAIL PARK ART.1. Organizator Organizatorul Campaniei Marea Distraceala(denumita in continuare Campania ) este S.C. NYX CROSS GRAFIX

Mai mult

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie mai Organizato

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie mai Organizato REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie 2017 31 mai 2017 1. Organizatorul campaniei: Campania promoţională 60 zile Money

Mai mult

TMK Europe

TMK Europe 102/75 from 05/04/2019 Raport Curent in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si ale Regulamentului nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente

Mai mult

Brosura sistem panou solar.cdr

Brosura sistem panou solar.cdr MANUAL DE INSTALARE SI UTILIZARE SISTEM PANOU SOLAR INO CU TUBURI VIDATE 100 / 122 / 150 / 200 / 250 L www.hnest.r Stimate client, Va multumim pentru achizitinarea acestui prdus EVOSANITARY, fabricat cnfrm

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE CANAPELE SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul campaniei promotionale este IKEA Romania S.A., cu sediul social in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr.

Mai mult

Regulament

Regulament REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI PE FACEBOOK Mester la Volan Perioada concursului: 12.12.2018 14.01.2019 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI Organizator al Concursului Meșter la Volan este MOL România

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A activităţii promoţionale Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Alessandro Safina Februarie 2019

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A activităţii promoţionale Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Alessandro Safina Februarie 2019 REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A activităţii promoţionale Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Alessandro Safina 11-13 Februarie 2019 1. ORGANIZATORUL ŞI DURATA ACTIVITĂŢII PROMOŢIONALE... 3 1.1 Organizator...

Mai mult

ANEVAR

ANEVAR Cerere chestionar privind raspunderea civila profesionala a Evaluatorilor membri ai ANEVAR Instructiuni: Cererea chestionar completata cu toate informatiile solicitate, impreuna cu dovada platii primei

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI CITY PARK MALL OF CONSTANTA CAMPIONATUL PREMIILOR EURO 16 Art. 1 ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CONCURSULUI 1.1. Co

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI CITY PARK MALL OF CONSTANTA CAMPIONATUL PREMIILOR EURO 16 Art. 1 ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CONCURSULUI 1.1. Co REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI CITY PARK MALL OF CONSTANTA CAMPIONATUL PREMIILOR EURO 16 Art. 1 ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CONCURSULUI 1.1. Concursul CAMPIONATUL PREMIILOR EURO 16 (denumit in continuare

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Creditul pentru nevoi personale Idea::selfie Ghidul Clientului Ce face Idea::selfie pentru tine? Prin creditul de nevoi personale Idea::selfie este simplu sa iti pui planurile in practica: UNA DINTRE CELE

Mai mult

INFORMAȚII STANDARD LA NIVEL EUROPEAN PRIVIND CREDITUL DE NEVOI PERSONALE 1. Identitatea și datele de contact ale creditorului Creditor Adresă Număr d

INFORMAȚII STANDARD LA NIVEL EUROPEAN PRIVIND CREDITUL DE NEVOI PERSONALE 1. Identitatea și datele de contact ale creditorului Creditor Adresă Număr d INFORMAȚII STANDARD LA NIVEL EUROPEAN PRIVIND CREDITUL DE NEVOI PERSONALE 1. Identitatea și datele de contact ale creditorului Creditor Adresă Număr de telefon E-mail Pagina web Intermediar de credit Adresă

Mai mult

PERIOADA: S XVIII, XIX, XX MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI - clasa a II-a manual Editura Didactică și Pedagogică Mihaela Ada Radu, Rodica Chiran, Ol

PERIOADA: S XVIII, XIX, XX MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI - clasa a II-a manual Editura Didactică și Pedagogică Mihaela Ada Radu, Rodica Chiran, Ol PERIOADA: S XVIII, XIX, XX MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI - clasa a II-a manual Editura Didactică și Pedaggică Mihaela Ada Radu, Rdica Chiran, Olga Pîrîială Aria curriculară: Matematică și explrarea

Mai mult

Regulamentul oficial al Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! ART.1: PERIOADA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI Organizatorul Campaniei ȘȘȘ

Regulamentul oficial al Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! ART.1: PERIOADA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI Organizatorul Campaniei ȘȘȘ Regulamentul oficial al Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! ART.1: PERIOADA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI Organizatorul Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! (denumită în continuare

Mai mult

Indicatori cheie TAROM perioada Anul 2018 a fost un an al premierelor pozitive pentru TAROM. Analiza ultimilor șapte ani de activitate în co

Indicatori cheie TAROM perioada Anul 2018 a fost un an al premierelor pozitive pentru TAROM. Analiza ultimilor șapte ani de activitate în co Indicatri cheie TAROM periada 212- Anul a fst un an al premierelr pzitive pentru TAROM. Analiza ultimilr șapte ani de activitate în cmpanie pune anul pe primul lc la capitlul perfrmanță ecnmică. Cele mai

Mai mult

Regulamentul Campionatelor Internaționale ȋn UUS ale României YO DX UUS 2019 Organizator: Federația Română de Radioamatorism Data/ora: primul sfârșit

Regulamentul Campionatelor Internaționale ȋn UUS ale României YO DX UUS 2019 Organizator: Federația Română de Radioamatorism Data/ora: primul sfârșit Regulamentul Campinatelr Internaținale ȋn UUS ale Rmâniei YO DX UUS 2019 Organizatr: Federația Rmână de Radiamatrism Data/ra: primul sfârșit de săptămână cmplet din luna iulie; sâmbătă 06.07.2019 14:00.00

Mai mult

prisma_13.cdr

prisma_13.cdr araş - Severin 13-19 Aprilie 2006 Anul XI Nr. 13 Preţ 60 bani ( 6.000 lei vechi) ISSN 1454-1734 saptamânal independent INFORMATII ANUNTURI PUBLIITATE,, S.. URBAN REŞIŢA S.R.L. Salubrizarea Reşiţei va beneficia

Mai mult

Telefon: + (40) Fax: + (40) Calea Șerban Vodă Nr. 133, Sector 4, București, , România Regulamentul campaniei Provident

Telefon: + (40) Fax: + (40) Calea Șerban Vodă Nr. 133, Sector 4, București, , România Regulamentul campaniei Provident Regulamentul campaniei Provident Online Articolul 1 Organizatorul campaniei (1) Campania Provident Online (denumită în continuare Campania ) este organizată şi desfăşurată de către Provident Financial

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE Freestyle Holidays 1. Organizatorul Campaniei Organizatorul campaniei promoţionale Freestyle Holidays este ATTRIUS DEVELOPMENTS S.R.L., o societate înfiinţată conform

Mai mult

Microsoft Word - informare_protectie_date_clienti

Microsoft Word - informare_protectie_date_clienti Informare referitoare la protecția datelor Prelucrarea datelor Clienților Traducere din limba engleză Ne angajăm să vă protejăm datele cu caracter personal și să respectăm legile aplicabile privind protecția

Mai mult

Solicitam autentificarea prezentului inscris

Solicitam autentificarea prezentului inscris Regulamentul Campaniei BETTER SHOPPING, BETTER LIFE SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI 1.1 Organizator al Campaniei BETTER SHOPPING, BETTER LIFE este S.C. TRIPONT INVEST S.R.L. cu sediul in Bucuresti,

Mai mult

Rap_Rasp

Rap_Rasp Data : Centrul de examinare IMA: Nume : Prenume : CNP : Calificarea intermediari Persoane Fizice Site 6 1 ) Agentul de asigurare, persoana fizica: a) trebuie sa aiba un contract de prestari servicii cu

Mai mult