BIROUL TERITORIAL NORD - EST Strada Sf. Lazar nr , etaj 3, , mun. Iasi tel: 0332/ ; 0332/ fax: 0332/ rurias

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "BIROUL TERITORIAL NORD - EST Strada Sf. Lazar nr , etaj 3, , mun. Iasi tel: 0332/ ; 0332/ fax: 0332/ rurias"

Transcriere

1 BIROUL TERITORIAL NORD - EST Strada Sf. Lazar nr , etaj 3, , mun. Iasi tel: 0332/ ; 0332/ fax: 0332/ ruriasi@yahoo.com; ruriasinordest@gmail.com Nr. 23 din RAPORT DE ACTIVITATE A BIROULUI TERITORIAL IASI NORD-EST PE LUNA OCTOMBRIE 2009 Obiectivul principal propus de catre membrii Biroului Teritorial al Registrului Urbanistilor din Romania pentru Regiunea de Dezvoltare Nord-Est in aceasta etapa a fost de a face cunoscuta existenta birourilor teritoriale, de a sprijini administratia publica locala in domeniul amenajarii teritoriului si urbanismului cat si de a sustine activitatea profesionala a specialistilor cu drept de semnatura. In cadrul lunii octombrie s-au emis adrese catre Consiliile Judetene, Institutiile Prefectului, Primariile municipiilor resedinta de judete si Primariile asociate in cadrul Teritoriului Metropolitan Iasi si trei adrese catre filialele Bacau-Neamt, Iasi-Vaslui si Suceava-Botosani ale Ordinului Arhitectilor din Romania. Au fost expediate adresele catre entitatile administratiei publice locale din cele 6 judete din cadrul Regiunii de Dezvoltare 1 Nord-Est prin care a fost facuta cunoscuta activitatea specifica domeniului si legislatia care reglementeaza organizarea si functionarea Registrului Urbanistilor din Romania. Membrii Biroului Teritorial Iasi Nord-Est sunt abilitati sa gestioneze baza de date a Registrului Urbanistilor din Romania, pun la dispozitia celor interesati legislatia specifica, reviste si carti de specialitate, organizeaza actiuni diverse (dezbateri tematice, mese rotunde si expozitii) si se implica pe plan local in clarificarea unor aspecte inainte de luarea deciziilor, in respectul principiului asigurarii transparentei in administratia publica locala. Pentru ca efectul actiunilor intreprinse sa fie mai deosebit si corelat la nivelul specialistilor din teritoriul arondat, au fost organizate mai multe intalniri cu specialistii de pe plan local, intre conducerea Biroului Teritorial Iasi Nord-Est al Registrului Urbanistilor din Romania, a Ordinului Arhitectilor din Romaniafiliala Iasi si a Uniunii Arhitectilor din Romania-filiala Iasi.

2 Biroul Teritorial Iasi al Regiunii de Dezvoltare 1 Nord-Est a organizat in luna octombrie 2009 doua intalniri la sediul filialelor Iasi ale O.A.R.-U.A.R. si trei intalniri cu specialisti atestati la sediul din municipiul Iasi, strada Sf. Lazar nr , unde s-a stabilit lista de activitati propuse a se desfasura in perioada urmatoare, cum ar fi: - editarea unei reviste de specialitate unde vor fi publicate articole, fotografii pe teme specifice si materiale documentare privind activitatea unor specialisti cu realizari deosebite, titlul propus fiind Repere spatiale ; - organizarea unei serii de mese rotunde in ciclul Starea orasului ; - aducerea la zi a bazei de date cu membrii filialei Iasi a Uniunii Arhitectilor din Romania in vederea participarii cu drept de vot la lucrarile Conferintei Extraordinare a U.A.R. din 10 octombrie 2009; - realizarea unor actiuni profesionale, culturale, sociale si in plan civic care sa faca mai cunoscuta prezenta ARHITECTULUI si URBANISTULUI in viata cetatii. Primele actiuni organizate in luna octombrie au debutat cu participarea Reprezentantului Teritorial R.U.R., vicepresedinte al Comisiei Profesionale si a reprezentantilor celor 6 judete din regiunea arondata in Comisia Profesionala sau a inlocuitorilor desemnati, la Atelierul de lucru de la Brezoi, judetul Valcea ce a avut loc in intervalul 1-4 octombrie In intervalul 3-18 octombrie 2009 au fost organizate la Iasi mai multe actiuni programate in cadrul Sarbatorilor Iasului In parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania - Filiala Iasi si cu Uniunea Arhitectilor din Romania - Filiala Iasi membrii Biroului Teritorial R.U.R. s-au implicat in organizarea in intervalul 9-23 octombrie 2009 a BIENALEI DE ARHITECTURA IASI, cu proiecte din domeniul arhitecturii si urbanismului, prezentate pe 5 sectiuni, lucrari de arhitectura, amenajari interioare, restaurare si urbanism pentru constructii executate in ultimii 5 ani. Expozitia a fost gazduita la parterul Blocului Gulliver, in zona centrala a orasului, cu adresabilitate maxima si s-a adresat publicului interesat de evolutia arhitecturii si urbanismului pe plan local in ultimii ani, dar in mod deosebit specialistilor care participa la realizarea acestor deziderate (urbanisti, arhitecti, geografi, ingineri, sociologi, ecologi, economisti) precum si profesionistilor din alte domenii interconectate, investitori si agenti imobiliari, oameni de cultura, etc.

3 Posturile locale de radio, televiziune si mass-media in general au publicat interviuri si imagini reprezentative, reflectand pe larg evenimentul care s-a bucurat de un real succes. Panourile de pe simeze au fost studiate atent de catre juriul alcatuit din specialisti de renume la nivel national, a urmat o vizita la teren pentru a analiza calitatea executiei, in final fiind decernate premii si mentiuni in cuantum diferentiat pe anumite criterii stabilite prin regulamentul aprobat. In conformitate cu programul de activitati care a fost adoptat de catre Asociatia Arhitectilor-Sefi de Judete, dr. arh. Mircea Grigorovschi, Reprezentantul Teritorial R.U.R., secretar si fost presedinte al AASJ a participat la Atelierul de lucru de la Tulcea pe data 8-9 octombrie. Pe data de 10 octombrie 2009, Reprezentantul Teritorial si sefa Biroului Teritorial Iasi Nord-Est al Registrului Urbanistilor din Romania au participat la Conferinta Extraordinara a Uniunii Arhitectilor din Romania din 10 octombrie 2009, in calitate de presedinte si respectiv trezorier al filialei Iasi a U.A.R. Pe data de 23 si 24 octombrie 2009 au avut loc intalniri ale Reprezentantului Teritorial cu Arhitectul-Sef al judetului Bacau si al municipiului Bacau, cu reprezentanti ai administratiei publice locale si cu personalitati ale vietii culturale si specialisti in domeniu, stabilindu-se cu aceasta ocazie si modalitatile de colaborare in viitor. Prilejul deosebit pentru aceste contacte l-a constituit participarea la inaugurarea Teatrului de Vara din Bacau, lucrare executata in parteneriat de specialisti romani si italieni. In data de , in organizarea R.U.R Biroul Teritorial Nord-Est si a Asociatiei Arhitectilor Iasi a avut loc o masa rotunda cu tema Starea orasului, iar moderatorul evenimentului a fost dr. arh. Mircea Grigorovschi, reprezentantul teritorial al R.U.R., presedintele filialei Iasi a Uniunii Arhitectilor din Romania. Luna octombrie s-a incheiat cu participarea d-lui dr. arh. Mircea Grigorovschi, Reprezentantul Teritorial pentru Regiunea de Dezvoltare 1 Nord-Est al Registrului Urbanistilor din Romania la lucrarile editiei a VI-a a Conferintei Urban Concept care au avut loc la Hotel Mara, Sinaia in intervalul 30 octombrie -1 noiembrie 2009.

4 Subiectele discutiilor au fost generate de importanta si actualitatea unor fenomene de extindere a perimetrelor construibile ale localitatilor, configuratii spatiale ale dezvoltarii urbane, expansiunea fondului construit in detrimentul ambientului si spatiilor verzi, poli de crestere si politici teritoriale adecvate si Starea orasului. Printre participantii la Conferinta s-au numarat nume importante ale mediului profesional, cu realizari deosebite la nivel national. In cadrul biroului s-au dezbatut si s-au formulat opinii referitoare la: - emiterea unui aviz de catre Birourile Teritoriale la promovarea solicitarii pentru atestarea specialistilor, corelat cu prevederile Metodologiei privind efectuarea stagiului pentru dobandirea dreptului de semnatura pentru documentatiile de amenajare a teritoriului si de urbanism; - proiectele de regulament ale Comisiilor Profesionala si de Disciplina; - Regulamentul de formare continua a specialistilor; - Regulamentul de organizare a activitatii de expertiza extrajudiciara in domeniul amenajarii teritoriului si urbanismului. S-au purtat discutii orientate cu reprezentantii Primariei Municipiului Iasi, ai Consiliului Judetean Iasi, ai Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Iasi, ai Centrului Teritorial de Formare Continua Iasi, ai Facultatii de Arhitectura G. M. Cantacuzino si ai altor organisme pentru organizarea unor sesiuni de formare continua a specialistilor si a celor care vin in contact cu acestia, pentru reducerea disfunctionalitatilor din domeniu. In scopul asigurarii conditiilor pentru organizarea trainingului, incepand cu luna noiembrie 2009 se va amenaja la sediul Biroului Teritorial o sala ce va fi dotata corespunzator functiunii respective. In luna octombrie s-au continuat discutiile tematice cu managerul executiv al S.C. Expert Network S.R.L., care si-a aratat disponibilitatea de a consilia, fara obligatii financiare pana in luna decembrie, in vederea infiintarii unei pagini web a Biroului Teritorial Iasi Nord-Est referitoare la baza de date specifice, ce urmeaza a fi gestionata in retea, prin Internet. In toata aceasta perioada membrii biroului au fost la dispozitia specialistilor din Regiunea de Dezvoltare 1 Nord-Est cu informatii referitoare la conditiile ce trebuie indeplinite pentru dobandirea dreptului de semnatura si reatestare a urbanistilor, au preluat doleantele privind greutatile intampinate pe parcursul elaborarii sau avizarii documentatiilor si plata taxelor aferente.

5 In paralel cu organizarea acestor evenimente s-a continuat activitatea de evidenta a specialistilor atestati cu drept de semnatura din Regiunea de Dezvoltare 1 Nord-Est, pe baza datelor existente pe site-ul Registrului Urbanistilor din Romania. Acestea au fost completate cu informatii referitoare la dreptul de semnatura pe tipuri de documentatii de amenajarea teritoriului sau urbanism si date de contact actualizate (adresa, telefon, adrese , etc.). In vederea colaborarilor viitoare cu autoritatile locale s-a completat baza de date referitoare la datele de contact ale acestora si s-au transmis direct sau prin posta scrisori de prezentare a Biroului Teritorial Iasi Nord-Est al Registrului Urbanistilor din Romania, a atributiilor acestuia in teritoriu, precum si a disponibilitatii R.U.R. de a veni in sprijinul factorilor de decizie locali, privind dezvoltarea durabila. REPREZENTANT TERITORIAL, lector univ. dr. arh. Mircea GRIGOROVSCHI

BIROUL TERITORIAL NORD-EST Nr. 249/ RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2011 Obiectivul principal propus de catre membrii Biroului Teritorial Nord

BIROUL TERITORIAL NORD-EST Nr. 249/ RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2011 Obiectivul principal propus de catre membrii Biroului Teritorial Nord BIROUL TERITORIAL NORD-EST Nr. 249/ 23.12.2011 RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2011 Obiectivul principal propus de catre membrii Biroului Teritorial Nord- Est in anul 2011 a fost de a sustine activitatea

Mai mult

BIROUL TERITORIAL NORD-EST Nr.6 / RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2012 Obiectivul principal propus de catre membrii Biroului Teritorial Nord-E

BIROUL TERITORIAL NORD-EST Nr.6 / RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2012 Obiectivul principal propus de catre membrii Biroului Teritorial Nord-E BIROUL TERITORIAL NORD-EST Nr.6 / 21.01.2013 RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2012 Obiectivul principal propus de catre membrii Biroului Teritorial Nord-Est in anul 2012 a fost de a sustine activitatea profesionala

Mai mult

BIROUL TERITORIAL PENTRU REGIUNEA DE DEZVOLTARE NORD-VEST Nr. 274/ Informare privind activitatea Biroului Teritorial pentru Regiunea de Dezv

BIROUL TERITORIAL PENTRU REGIUNEA DE DEZVOLTARE NORD-VEST Nr. 274/ Informare privind activitatea Biroului Teritorial pentru Regiunea de Dezv Nr. 274/12.11.2018 Informare privind activitatea Biroului Teritorial pentru Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest 19 Octombrie- 15 Noiembrie 2018 Cooperare cu instituții publice sau cu alte persoane juridice

Mai mult

Microsoft Word - Transilvania.doc

Microsoft Word - Transilvania.doc E: office@oar.archi ANEXA 1 Raport de activitate pentru mandatul 2014 2018 Filiala teritorială.transilvania... a OAR 1. Raportare cantitativă 1.1. Dinamica numărului de membri la finalizarea mandatului

Mai mult

BIROUL TERITORIAL NORD-EST ACTIVITATI PRINCIPALE DESFASURATE IN PRIMA PARTE A ANULUI 2012 In conformitate cu programul de activitate aprobat pentru an

BIROUL TERITORIAL NORD-EST ACTIVITATI PRINCIPALE DESFASURATE IN PRIMA PARTE A ANULUI 2012 In conformitate cu programul de activitate aprobat pentru an BIROUL TERITORIAL NORD-EST ACTIVITATI PRINCIPALE DESFASURATE IN PRIMA PARTE A ANULUI 2012 In conformitate cu programul de activitate aprobat pentru anul 2012, in intervalul de timp analizat, membrii Biroului

Mai mult

RECOMANDARE

RECOMANDARE CONŢINUTUL DOSARULUI DE ÎNSCRIERE PENTRU DOBANDIREA DREPTULUI DE SEMNATURĂ În conformitate cu prevederile art. 33 din Regulamentului privind dobândirea dreptului de semnătură pentru documentaţiile de amenajare

Mai mult

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN REGIM DE P+4E+PENTHOUSE, FUNCTIUNI COMPLEMENTARE LA

Mai mult

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiec

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiec MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiectant general: ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONA (P.U.Z.)

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation PRO-PACT - PROMOVAREA ONG-URILOR ȘI PARTENERILOR SOCIALI PRIN ADVOCACY, CAPACITARE ȘI TRAINING www.pro-pact.ro PACTUL PENTRU OCUPARE ȘI INCLUZIUNE SOCIALĂ REGIUNEA NORD EST A N C A TOMPEA E XPERT PA RT

Mai mult

CĂTRE: PRIMĂRIA SECTORULUI 2 A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Urbanism, Cadastru și Gestionare Teritoriului Serviciul Autorizare si Documentatii Urba

CĂTRE: PRIMĂRIA SECTORULUI 2 A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Urbanism, Cadastru și Gestionare Teritoriului Serviciul Autorizare si Documentatii Urba CĂTRE: PRIMĂRIA SECTORULUI 2 A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Urbanism, Cadastru și Gestionare Teritoriului Serviciul Autorizare si Documentatii Urbanism Arhitect Șef al Sectorului 2 a Municipiului București

Mai mult

IMOBIL LOCUINTE SI SERVICII

IMOBIL LOCUINTE SI SERVICII E-mail: biacopor@gmail.com SUPLEX PROIECT Str. Carpati nr. 4, Municipiul Caracal, in vederea initierii PLAN URBANISTIC ZONAL si REGULAMENT LOCAL URBANISM aferent in vederea realizarii investitiilor SALA

Mai mult

ROMANIA

ROMANIA ROMÂNIA JUDEŢUL BUZĂU MUNICIPIUL BUZĂU - CONSILIUL LOCAL - H O T Ă R Â R E pentru aprobarea planului urbanistic de detaliu "Construire bloc locuinţe colective cu regim de înălţime P+2E pe terenul intravilan,

Mai mult

Microsoft Word - Raport presedinte Angela Kovacs doc

Microsoft Word - Raport presedinte Angela Kovacs doc CONFERINȚA TERITORIALĂ A FILIALEI MUREȘ A ORDINULUI ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA (OAR) 11 MAI 2018 RAPORT DE ACTIVITATEFILIALA OAR MUREȘ PERIOADA MAI 2014 MAI 2018 Întocmit: Angela Kovacs președinte OAR Mureș

Mai mult

CĂTRE: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului Direcția Urbanism - Serviciul Urbanism Arhitect Șef al Mu

CĂTRE: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului Direcția Urbanism - Serviciul Urbanism Arhitect Șef al Mu CĂTRE: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului Direcția Urbanism - Serviciul Urbanism Arhitect Șef al Municipiului București ADRESA: Bulevardul Regina Elisabeta

Mai mult

Microsoft Word - New Microsoft Office Word Document

Microsoft Word - New Microsoft Office Word Document PROGRAM CAMERA DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ VASLUI CAPITOLUL 1 - INTEGRARE EUROPEANĂ Nr. crt. Acţiunea Entitatea implicată în realizare Persoana responsabilă Termen de realizare 1. Promovarea ghidurilor

Mai mult

Dr.psih.Doru Dima Candidat LEGAL la Preşedinţia Colegiului Psihologilor din România PLAN MANAGERIAL Nr. crt. Obiectiv Managerial Beneficii Modalități

Dr.psih.Doru Dima Candidat LEGAL la Preşedinţia Colegiului Psihologilor din România PLAN MANAGERIAL Nr. crt. Obiectiv Managerial Beneficii Modalități PLAN MANAGERIAL O1. Promovarea unei structuri, a unei forme de organizare, precum şi a unui sistem de alocare a resurselor care să contribuie la dezvoltarea armonioasă a Colegiului. descentralizarea colectării

Mai mult

Regulament propriu al Filialei Satu Mare a O_A_R_

Regulament propriu al Filialei Satu Mare a O_A_R_ Regulament propriu al Filialei Satu Mare a O.A.R. Art.1 - Filiale teritoriale ale O.A.R. (1) Filiala Teritorială Satu Mare a O.A.R. se înfiinţează în condiţiile Legii 184/12 aprilie 2001 privind organizarea

Mai mult

Slide 1

Slide 1 RAPORT DE ANALIZĂ COMPARATIVĂ Sondaj de opinie în vederea măsurării gradului de informare a publicului general privind Regio - Programul Operaţional Regional Iulie Iunie A s p e c t e m e t o d o l o g

Mai mult

CONSILIUL JUDETEAN DAMBOVIJA HOTARARE privind aprobarea,,strategiei judejului Dambovita de comunicare, imagine i informare publica" Consiliul Jude^ean

CONSILIUL JUDETEAN DAMBOVIJA HOTARARE privind aprobarea,,strategiei judejului Dambovita de comunicare, imagine i informare publica Consiliul Jude^ean CONSILIUL JUDETEAN DAMBOVIJA HOTARARE privind aprobarea,,strategiei judejului Dambovita de comunicare, imagine i informare publica" Consiliul Jude^ean Dambovi^a Analizand proiectul de hotarare privind

Mai mult

Microsoft Word - O_25_10_10_n_1952.docx

Microsoft Word - O_25_10_10_n_1952.docx Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici Imprimare Ordin nr. 1952 din 25/10/2010 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 840 din 15/12/2010 Intrare in vigoare: 15/12/2010 Tip Data Publicat 15/12/2010;

Mai mult

Microsoft Word - memoriu aviz de initiere 1 iunie

Microsoft Word - memoriu aviz de initiere 1 iunie FOAIE DE CAPĂT DENUMIRE PROIECT: PLAN URBANISTIC ZONAL DEZVOLTARE ZONĂ MIXTĂ: LOCUIRE, COMERȚ, SERVICII ȘI BIROURI NR. PROIECT: 17 / 2017; AMPLASAMENT: Timișoara, Splaiul Peneș Curcanul, nr. 6, jud. Timiș,C.F.

Mai mult

Microsoft Word - mem pud

Microsoft Word - mem pud PLAN URBANISTIC DETALIU DESFIINTARE CONSTRUCTII EXISTENTE CONSTRUIRE SHOW ROOM TEXTILE IMPREMUIRE STR PLOPILOR 18 BACĂU BENEFICIAR: - SC ANCA-ROM SRL 1 SC REAL PROIECT CONSTRUCT SRL L I S T Ă D E S E M

Mai mult

DIRECȚIA LOCALĂ DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR RAPORT DE ACTIVITATE

DIRECȚIA LOCALĂ DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR RAPORT DE ACTIVITATE DIRECȚIA LOCALĂ DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR RAPORT DE ACTIVITATE 2018 www.dlep-iasi.ro Caracteristici generale ale activității din anul 2018 Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iaşi a fost înființată

Mai mult

CONSILIUL JUDETEAN DAMBOVITA HOTARARE pentru modificarea i completarea Hotararii Consiliului Judetean Dambovita nr.290/2013 privind aprobarea,,strateg

CONSILIUL JUDETEAN DAMBOVITA HOTARARE pentru modificarea i completarea Hotararii Consiliului Judetean Dambovita nr.290/2013 privind aprobarea,,strateg CONSILIUL JUDETEAN DAMBOVITA HOTARARE pentru modificarea i completarea Hotararii Consiliului Judetean Dambovita nr.290/2013 privind aprobarea,,strategiei judetului Dambovita de comunicare, imagine i informare

Mai mult

Specialitatea: URBANISM ŞI AMENAJAREA TERITORIULUI

Specialitatea: URBANISM ŞI AMENAJAREA TERITORIULUI UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI FACULTATEA URBANISM ŞI ARHITECTURĂ Importanța specialiştilor în domeniul Amenajării Teritoriului şi Urbanismului Contact: Or. Chişinău, b-dul Dacia 39, Tel/fax: 022-77-44-11

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE Nr. din privind aprobarea Acordului de asociere pentru organizarea Forumulu

ROMÂNIA JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE Nr. din privind aprobarea Acordului de asociere pentru organizarea Forumulu ROMÂNIA JUDEŢUL NEAMŢ CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE Nr. din 18.04.2019 privind aprobarea Acordului de asociere pentru organizarea Forumului de arhitectură şi urbanism - MOLDOVA REPER 2030, la Roman, în data

Mai mult

Plan managerial ultima pagina Marius Mosoarca902.pdf

Plan managerial  ultima pagina Marius Mosoarca902.pdf PLAN MANAGERIAL pentru candidatura la funcţia de Decan al Facultatii de Arhitectura Universităţii Politehnica din Timişoara Sef lucrari dr.ing. Marius MOSOARCA Timişoara Mai 2012 1 Datorita rolului foarte

Mai mult

Rap_activ_2010_OIRNE

Rap_activ_2010_OIRNE Investeşte in oameni! MIINIISTERUL MUNCIIII,, FAMIILIIEII ŞII PROTECŢIIEII SOCIIALE Organismul Intermediar Regional POS DRU Regiunea Nord-Est Piatra Neamt, B-dul. Republicii, Nr. 12, jud. Neamt, cod 610005,

Mai mult

Microsoft Word - Agenda Infrastructura 2010.doc

Microsoft Word - Agenda Infrastructura 2010.doc FORUMUL INTERNATIONAL Infrastructura, Dezvoltare Urbana & Design Interior 29-30 Noiembrie 2010, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti AGENDA PRELIMINARA ZIUA I, Marti, 29 Noiembrie, 2010 8:30 9:00

Mai mult

Entrepreneurship for doers! - Dezvoltare sustenabila în regiunea NE ID:

Entrepreneurship for doers! - Dezvoltare sustenabila în regiunea NE ID: Entrepreneurship for doers! - Dezvoltare sustenabila în regiunea NE ID: 104437 Parteneriat: Solicitant: IOANIDA TURISM SRL Partener 1: LOOP OPERATIONS SRL Partener 2: ASOCIAȚIA PATRONATUL JUDEȚEAN AL FEMEILOR

Mai mult

Microsoft Word - ~ doc

Microsoft Word - ~ doc Nr. UR2015-003828/08.06.2015 SE APROBA, P R I M A R NICOLAE ROBU REFERAT privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Modificare PUZ aprobat cu HCL 382/2011 - Complex rezidential TAGOR, Str. Constructorilor

Mai mult

R O M A N I A

R O M A N I A R O M Â N I A JUDEŢUL VASLUI CONSILIUL JUDEŢEAN H O T Ă R Â R E A Nr.78/007 privind modificarea organigramei şi statului de funcţii ale Bibliotecii Judeţene Nicolae Milescu Spătarul Vaslui având în vedere

Mai mult

C.E.C.C.A.R. Nr. 56/2009 Măsuri pentru punerea în aplicare a prevederilor pct. 24 alin. 3 şi pct. 67 alin. 3 din Regulamentul de Organizare şi Funcţio

C.E.C.C.A.R. Nr. 56/2009 Măsuri pentru punerea în aplicare a prevederilor pct. 24 alin. 3 şi pct. 67 alin. 3 din Regulamentul de Organizare şi Funcţio C.E.C.C.A.R. Nr. 56/2009 Măsuri pentru punerea în aplicare a prevederilor pct. 24 alin. 3 şi pct. 67 alin. 3 din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al CECCAR Regulamentul de Organizare şi Funcţionare

Mai mult

Comunicare politica

Comunicare politica FIŞA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1 Instituţia de învăţământ UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI superior 1.2 Facultatea FACULTATEA DE ŞTIINȚE POLITICE, ADMINISTRATIVE ȘI ALE COMUNICĂRII 1.3 Departamentul

Mai mult

EXPUNERE DE MOTIVE

EXPUNERE DE MOTIVE Hotărâre 862 2016-11-16 Guvernul României pentru aprobarea categoriilor de construcţii la care este obligatorie realizarea adăposturilor de protecţie civilă, precum şi a celor la care se amenajează puncte

Mai mult

MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI CONSTRUCŢIILOR AL REPUBLICII MOLDOVA МИНИСТЕРСТВО PЕГИОНАЛЬНОГО РАЗВИТИЯ И СТРОИТЕЛЬСТВА РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА MD-200

MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI CONSTRUCŢIILOR AL REPUBLICII MOLDOVA МИНИСТЕРСТВО PЕГИОНАЛЬНОГО РАЗВИТИЯ И СТРОИТЕЛЬСТВА РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА MD-200 MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI CONSTRUCŢIILOR AL REPUBLICII MOLDOVA МИНИСТЕРСТВО PЕГИОНАЛЬНОГО РАЗВИТИЯ И СТРОИТЕЛЬСТВА РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА MD-2005 mun.chişinău, str.cosmonauţilor, 9 Tel. 20 45 69;

Mai mult

Ordonanță de urgență privind modificarea şi completarea unor acte normative în materie electorală, precum şi pentru unele măsuri pentru organizarea al

Ordonanță de urgență privind modificarea şi completarea unor acte normative în materie electorală, precum şi pentru unele măsuri pentru organizarea al Ordonanță de urgență privind modificarea şi completarea unor acte normative în materie electorală, precum şi pentru unele măsuri pentru organizarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul

Mai mult

COMUNA ȘIRNA ÎN TOPUL LOCALITĂȚILOR CU SERVICII NOI DE BIBLIOTECĂ Fără să știm, roadele Bibliotecii Comunale Șirna au început să fie strânse în coșul

COMUNA ȘIRNA ÎN TOPUL LOCALITĂȚILOR CU SERVICII NOI DE BIBLIOTECĂ Fără să știm, roadele Bibliotecii Comunale Șirna au început să fie strânse în coșul COMUNA ȘIRNA ÎN TOPUL LOCALITĂȚILOR CU SERVICII NOI DE BIBLIOTECĂ Fără să știm, roadele Bibliotecii Comunale Șirna au început să fie strânse în coșul Biblionet încă din anul 2011, când au fost aduse în

Mai mult

caravana_smart_city.key

caravana_smart_city.key Caravana Smart City este un program dedicat BENEFICIARILOR de soluții și produse Smart City Miniștri și Secretari de Stat Primari și Viceprimari City Manageri Caravana Smart City este organizată sub Înaltul

Mai mult

NR. 7/IULIE 2014 AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCA CUPRINS Situaţia statistică a şomajului înregistrat la 31 IULIE 2014 Raport privind

NR. 7/IULIE 2014 AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCA CUPRINS Situaţia statistică a şomajului înregistrat la 31 IULIE 2014 Raport privind NR. 7/IULIE 2014 AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCA CUPRINS Situaţia statistică a şomajului înregistrat la 31 IULIE 2014 Raport privind stadiul realizării planului naţional de formare profesională

Mai mult

ROMÂNIA

ROMÂNIA CONSIL ROMÂNIA JUDEŢUL MUREŞ CONSILIUL JUDEŢEAN PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 29 februarie 2012 privind aprobarea colaborării dintre Consiliul Judeţean Mureş şi Administraţia Bazinală de Apă Mureş Consiliul

Mai mult

Adresa de inaintare documente

Adresa de inaintare documente str. {tefan cel Mare 62, 615200 T`rgu Neam], Tel. 0233/790245; 790305; Fax: 0233/790508 E-mail: stare_civila@primariatgneamt.ro Nr. 3019 din 11.02.2016 CATRE, MINISTERUL JUSTITIEI SECRETARIATUL TEHNIC

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL GORJ ORAŞUL TG.CĂRBUNEŞTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind rectificarea şi modificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului

ROMÂNIA JUDEŢUL GORJ ORAŞUL TG.CĂRBUNEŞTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind rectificarea şi modificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului privind rectificarea şi modificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Tg.Cărbuneşti pe anul 2015 Consiliul Local al oraşului Tg.Cărbuneşti, având în vedere : expunerea de motive; - raportul

Mai mult

PROIECT AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ HOTĂRÂRE privind unele măsuri pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru membrii din România

PROIECT AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ HOTĂRÂRE privind unele măsuri pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru membrii din România AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ HOTĂRÂRE privind unele măsuri pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2019 Având în vedere prevederile

Mai mult

Microsoft Word - Programul conferintei Orasul Inteligent v2

Microsoft Word - Programul conferintei Orasul Inteligent v2 ȘCOALA NAȚIONALĂ DE STUDII POLITICE ȘI ADMINISTRATIVE FACULTATEA DE ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ GRUPUL DE CERCETARE DEZVOLTARE ȘI PLANIFICARE URBANĂ organizează Conferinţa ORAȘUL INTELIGENT 28 noiembrie 2013

Mai mult

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector ș

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector ș FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR 2017-2018 Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector școlar general, Prof. dr. Viorel STAN Nr. crt. Funcţia

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation UNIUNEA EUROPEANĂ Fondul Social European GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice Instrumente Structurale 2007-2013 Dezvoltarea strategică organizaţională şi creşterea

Mai mult

Microsoft Word - Plan operational_ACE_2014.doc

Microsoft Word - Plan operational_ACE_2014.doc Universitatea din Craiova Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică PLAN OPERAŢIONAL PENTRU ANUL 0 PRINCIPII GENERALE Planul operaţional pentru anul 0 este elaborat în acord cu prevederile

Mai mult

Microsoft Word - Proiectul bun.doc

Microsoft Word - Proiectul bun.doc UNIVERSITATEA SPIRU HARET Anexa 1 FACULTATEA DE DREPT ŞI ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ RM VÂLCEA FACULTATEA DE CONTABILITATE ŞI FINANŢE RM VÂLCEA CENTRUL DE CERCETĂRI FUNDAMENTALE ŞI APLICATIVE ÎN DOMENIUL JURIDIC

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ I ANALIZA ACŢIUNILOR DE PREVENIRE 1. ACTIVITATEA DE AVIZARE - AUTORIZAR

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ I ANALIZA ACŢIUNILOR DE PREVENIRE 1. ACTIVITATEA DE AVIZARE - AUTORIZAR ANALZA ACŢUNLOR DE PREVENRE 1. ACTVTATEA DE AVZARE - AUTORZARE 1.1 EVOLUŢA SOLCTĂRLOR DE AVZARE - AUTORZARE 14,678 1,485 8.8 % În perioada 01.01-1.05., specialiștii din cadrul inspecțiilor de prevenire

Mai mult

Plan-inv-Seria xls

Plan-inv-Seria xls Titlul absolventului:arhitect Anul 05/06 Anul I DS DF Sem - sapt Sem - sapt ore/sapt ore/sapt Proiectare de arhitectură ARA0 P* Proiectare de arhitectură ARA0 P* Reprezentări ARA0 P Reprezentări ARA0 P

Mai mult

Calea Grivitei nr. 8-10, parter, biroul 1 sector 1, BUCURESTI Nr. Inreg. Of. Reg.Com.J40/693/1991 Cod unic de inregistrare Telefon/Fax:

Calea Grivitei nr. 8-10, parter, biroul 1 sector 1, BUCURESTI Nr. Inreg. Of. Reg.Com.J40/693/1991 Cod unic de inregistrare Telefon/Fax: Calea Grivitei nr. 8-10, parter, biroul 1 sector 1, BUCURESTI Nr. Inreg. Of. Reg.Com.J40/693/1991 Cod unic de inregistrare 1558154 Telefon/Fax: 021 312 96 39 E-mail: comunicare@nordsa.ro P R O I E C T

Mai mult

GRAFIC DE PROGRAMME

GRAFIC  DE PROGRAMME ASOCIATIA PROFESIONALA A FORMARII, STANDARDIZARII SI EVALUARII COMPETENTELOR «ACEF» GRAFIC DE PROGRAME 2019 ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ LOCALĂ ȘI INSTITUȚIILE SUBORDONATE COD PROGR. TEMA CURS SĂPTĂMÂNA 14 21

Mai mult

CERERE PENTRU EMITEREA CERTIFICATULUI DE URBANISM

CERERE PENTRU EMITEREA CERTIFICATULUI DE URBANISM Către, PRIMARUL MUNICIPIULUI CLUJ-NAPOCA C E R E R E PENTRU EMITEREA CERTIFICATULUI DE URBANISM Subsemnatul 1).., CNPI_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I, cu domiciliul/sediul 2) în judeţul...., municipiul/oraşul/comuna...

Mai mult

Microsoft Word - ORDIN Nr 4843 din 1 aug 2006 IOSUD.doc

Microsoft Word - ORDIN   Nr 4843 din 1 aug 2006 IOSUD.doc ORDIN Nr. 4843 din 1 august 2006 privind domeniile pentru studii universitare de doctorat, sistemul de criterii şi metodologia de evaluare a instituţiilor de învăţământ superior pentru aprobarea organizării

Mai mult

CONSTANf"l G ti'f1;i; (5 plg~ ROMANIA JUDETUL CONSTANTA MUNICIPIUL CONSTANTA CONSILIUL LOCAL HOTARARE privind aprobare PUD- Construire imobil S+P+6E -

CONSTANfl G ti'f1;i; (5 plg~ ROMANIA JUDETUL CONSTANTA MUNICIPIUL CONSTANTA CONSILIUL LOCAL HOTARARE privind aprobare PUD- Construire imobil S+P+6E - CONSTANf"l G ti'f1;i; (5 plg~ CONSILIUL LOCAL HOTARARE privind aprobare PUD- Construire imobil S+P+6E -apartamente zona Palazu Mare, parcela VN 325/3, lot 3/2, teren in suprafata de 1038 mp, proprietate

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation despre A.R.M.D. ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. (fosta Asociația Română de Salubritate - A.R.S.) este o asociație non-profit profesională antreprenorială, autonomă, non-guvernamentală

Mai mult

Microsoft Word - Programe Institutii de arta si cultura 2019.docx

Microsoft Word - Programe Institutii de arta si cultura 2019.docx ASOCIATIA PROFESIONALA A FORMARII, STANDARDIZARII SI EVALUARII COMPETENTELOR «ACEF» GRAFIC DE PROGRAME 2019 INSTITUȚII DE ARTĂ ȘI CULTURĂ COD PROGR. TEMA CURS SĂPTĂMÂNA 14 21 APRILIE 2019 Management cultural

Mai mult

Nr. 2881/ 194/ MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA M

Nr. 2881/ 194/ MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA M Nr. 2881/ 194/ 28.03.2008 MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea Lacul Morii, nr. 1, sectorul

Mai mult

Anexa 5 Craiova parcuri 2009

Anexa 5 Craiova parcuri 2009 ROMANIA Pagina 1 Anexa: Nivelurile de zgomot pentru Zonele linistite - Municipiul Craiova In continuare sunt prezentare hartile de zgomot pentru zonele linistite - cele 4 parcuri administrate de Primaria

Mai mult

Interviu Nicu Tiberius. Adevărul despre Casa de asigurări a avocaților 7 aprilie 2014 Alina MATEI,

Interviu Nicu Tiberius. Adevărul despre Casa de asigurări a avocaților 7 aprilie 2014 Alina MATEI, Interviu Nicu Tiberius. Adevărul despre Casa de asigurări a avocaților 7 aprilie 2014 Alina MATEI, www.juridice.ro http://www.juridice.ro/316971/interviu-nicu-tiberius-adevarul-despre-casa-de-asigurari-aavocatilor.html

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

Microsoft Word - Regulament de Organizare si Functionare PMP docx

Microsoft Word - Regulament de Organizare si Functionare PMP docx Partidul Mișcarea Populară REGULAMENT de organizare și funcționare Partidului Mișcarea Populară Regulamentul de Organizare și Funcționare Sinaia, 6 decembrie 2018 DISPOZIȚII GENERALE A Documente publice

Mai mult

Analiza programe/proiecte cu finantare nerambursabila in regiunea Nord-Est - perioada de programare actualizat septembrie In cadr

Analiza programe/proiecte cu finantare nerambursabila in regiunea Nord-Est - perioada de programare actualizat septembrie In cadr Analiza programe/proiecte cu finantare nerambursabila in regiunea Nord-Est - perioada de programare 2007-2013 - - actualizat septembrie 2012 - In cadrul prezentei analize au fost colectate informatii privind

Mai mult

ID oferta: RealKom Agentie Imobiliara Unirii Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Unirii-Traian Apartament cu 2 camere in Bucuresti, zona Unir

ID oferta: RealKom Agentie Imobiliara Unirii Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Unirii-Traian Apartament cu 2 camere in Bucuresti, zona Unir ID oferta: 207598 RealKom Agentie Imobiliara Unirii Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Unirii-Traian Apartament cu 2 camere in Bucuresti, zona Unirii Zona: Unirii Localitate: Bucuresti Judet: Bucuresti

Mai mult

Microsoft Word - 15 martie comunicat

Microsoft Word - 15 martie comunicat 15 martie Ziua mondiala a Drepturilor Consumatorilor Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor marcheaza Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor printr-o serie de evenimente menite sa readuca

Mai mult

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova APROB M. Harjevschi, preşedinte ABRM Regulamentul de organizare a Concursului Naţional Cel mai bun Bib

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova APROB M. Harjevschi, preşedinte ABRM Regulamentul de organizare a Concursului Naţional Cel mai bun Bib Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova APROB M. Harjevschi, preşedinte ABRM Regulamentul de organizare a Concursului Naţional Cel mai bun Bibliotecar al anului 1. Dispoziţii generale Concursul

Mai mult

Documentație pentru obținerea AVIZULUI DE OPORTUNITATE Pentru Modificare P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr 292 din str. Constructorilor- str. Alb

Documentație pentru obținerea AVIZULUI DE OPORTUNITATE Pentru Modificare P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr 292 din str. Constructorilor- str. Alb Documentație pentru obținerea AVIZULUI DE OPORTUNITATE Pentru Modificare P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr 292 din 25.06.2015 str. Constructorilor- str. Albinelor, Mun. Timișoara, jud. Timiș Beneficiar S.C.

Mai mult

Lege nr. 230/2008 privind infiintarea si functionarea Academiei de Stiinte Tehnice din Romania [Materialul de fata a fost preluat din Indaco Legenet l

Lege nr. 230/2008 privind infiintarea si functionarea Academiei de Stiinte Tehnice din Romania [Materialul de fata a fost preluat din Indaco Legenet l Lege nr. 230/2008 privind infiintarea si functionarea Academiei de Stiinte Tehnice din Romania [Materialul de fata a fost preluat din Indaco Legenet legenet.indaco.ro] Publicat in Monitorul Oficial, Partea

Mai mult

PERFECTIONARE PENTRU PERFORMANTA – Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Univers

PERFECTIONARE PENTRU PERFORMANTA – Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Univers PERFECTIONARE PENTRU PERFORMANTA Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea din Craiova au continuat seria activitatilor dedicate

Mai mult

Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CON

Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CON Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CONSTRUIRE CLADIRI SI AMENAJARI (PLATFORMA DEPOZITARE)

Mai mult

1. ÎNVĂŢĂMÂNT Obiectiv 1. Autorizarea și acreditarea unor noi programe de studiu nivel licență și master 2. Evaluarea periodică a unor programe de stu

1. ÎNVĂŢĂMÂNT Obiectiv 1. Autorizarea și acreditarea unor noi programe de studiu nivel licență și master 2. Evaluarea periodică a unor programe de stu 1. ÎNVĂŢĂMÂNT 1. Autorizarea și acreditarea unor noi programe de studiu nivel licență și master 2. Evaluarea periodică a unor programe de studiu nivel licență și master PLANUL OPERAŢIONAL AL FACULTĂȚII

Mai mult

4.87 m m m2 Prezentul proiect reprezinta proprietatea Biroului Individual de Arhitectura - ADACE DAN STEFAN,orice copiere sau folosire a

4.87 m m m2 Prezentul proiect reprezinta proprietatea Biroului Individual de Arhitectura - ADACE DAN STEFAN,orice copiere sau folosire a 4.87 m2 1.42 m2 61.81 m2 CLASA DE IMPORTANTA III ARE D A N 1 : 1.000 1 : 5.000 mun. Cluj-Napoca, str. REMETEA nr. A, jud. Cluj PLAN DE INCADRARE IN ZONA PLAN DE INCADRARE IN PUG U 01 11 396.16 28 396.02

Mai mult

Lista proiectelor contractate Programul Operaţional Asistenţă Tehnică 30 noiembrie 2014 Nr. crt. Titlu proiect Nume beneficiar Nume operaţiune/ DMI di

Lista proiectelor contractate Programul Operaţional Asistenţă Tehnică 30 noiembrie 2014 Nr. crt. Titlu proiect Nume beneficiar Nume operaţiune/ DMI di Lista proiectelor contractate Programul Operaţional Asistenţă Tehnică 30 noiembrie 2014 Nr. crt. Titlu proiect Nume beneficiar Nume operaţiune/ DMI din care se finanţează Valoare eligibilă (LEI) Finanţare

Mai mult

HOTARAREA

HOTARAREA PROIECTE DE HOTARARI PENTRU ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR SOCIETATII BUCUR OBOR S.A. CONVOCATA PENTRU DATA DE 29.03.2019/01.04.2019 Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Societatii

Mai mult

INVESTIŢIILE ŞI CONSTRUCŢIILE DIN ECONOMIA NAŢIONALĂ

INVESTIŢIILE ŞI CONSTRUCŢIILE DIN ECONOMIA NAŢIONALĂ INVESTI IILE NETE I CONSTRUC IILE DIN ECONOMIA NA IONAL ÎN TRIMESTRUL I 2017 - date provizorii- Introducere Publica ia cuprinde informa ii statistice referitoare la investi iile nete realizate în economia

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ I ANALIZA ACŢIUNILOR DE PREVENIRE 1. ACTIVITATEA DE AVIZARE - AUTORIZAR

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ I ANALIZA ACŢIUNILOR DE PREVENIRE 1. ACTIVITATEA DE AVIZARE - AUTORIZAR ANALZA ACŢUNLOR DE PREVENRE 1. ACTVTATEA DE AVZARE - AUTORZARE 1.1 EVOLUŢA SOLCTĂRLOR DE AVZARE - AUTORZARE 3,160 37,778 9.5 % În perioada 01.01.-31.12., specialiștii din cadrul inspecțiilor de prevenire

Mai mult

ADRESA CALEA VICTORIEI 35A, ARAD TELEFON FAX INTERNET RAPORT CURENT conform Regulamen

ADRESA CALEA VICTORIEI 35A, ARAD TELEFON FAX INTERNET   RAPORT CURENT conform Regulamen RAPORT CURENT conform Regulamentului nr. 1/2006 privind emitenții și operațiunile cu valori mobiliare și Legii nr. 297/2004 privind piața de capital Data raportului: 25.07.2016 Societatea emitentă Societatea

Mai mult

Proiect

Proiect Proiect GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din 2017 privind aprobarea mecanismului de elaborare şi coordonare a planurilor sectoriale şi locale de acţiuni anticorupţie anii 2017-2020 În scopul

Mai mult

ADRESA CALEA VICTORIEI 35A, ARAD TELEFON FAX INTERNET RAPORT CURENT conform Regulamen

ADRESA CALEA VICTORIEI 35A, ARAD TELEFON FAX INTERNET   RAPORT CURENT conform Regulamen RAPORT CURENT conform Regulamentului nr. 1/2006 privind emitenții și operațiunile cu valori mobiliare și Legii nr. 297/2004 privind piața de capital Data raportului: 08.03.2017 Societatea emitentă Societatea

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Nesecret

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Nesecret MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI DE FRONTIERĂ NESECRET INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIȚIEI DE FRONTIERÃ IAȘI A N U N Ț În conformitate cu prevederile art. 27^35 lit. a),

Mai mult

Membră a E U R E L SOCIETATEA INGINERILOR ENERGETICIENI DIN ROMANIA SOCIETY OF POWER ENGINEERS IN ROMANIA SOCIETE DES INGENIEURS ENERGETICIENS DE ROUM

Membră a E U R E L SOCIETATEA INGINERILOR ENERGETICIENI DIN ROMANIA SOCIETY OF POWER ENGINEERS IN ROMANIA SOCIETE DES INGENIEURS ENERGETICIENS DE ROUM Membră a E U R E L SOCIETATEA INGINERILOR ENERGETICIENI DIN ROMANIA SOCIETY OF POWER ENGINEERS IN ROMANIA SOCIETE DES INGENIEURS ENERGETICIENS DE ROUMANIE 020371 BUCHAREST Lacul Tei No 1, Sector 2, Fax:

Mai mult

RAPORT DE ACTIVITATE

RAPORT DE ACTIVITATE R O M Â N I A JUDEŢUL VASLUI - COMUNA BOŢEŞTI P R I M A R Cod poştal - 737105 Telefon, fax: 0235/484216, E mail : prim_botesti@yahoo.com RAPORTUL ANUAL PRIVIND STAREA ECONOMICĂ, SOCIALĂ ȘI DE MEDIU A COMUNEI

Mai mult

Componen

Componen Anexa nr.1 la Hotărârea nr. 17 / 11.10.2007 REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE AL COMITETULUI REGIONAL DE EVALUARE STRATEGICĂ ŞI CORELARE CENTRU CAPITOLUL I Definiţii aplicabile Comitetului Regional

Mai mult

CONFERINȚELE REGIONALE Deșeul municipal(urban) - proiecte pentru un oraș curat Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară (FADI) și Revista

CONFERINȚELE REGIONALE Deșeul municipal(urban) - proiecte pentru un oraș curat Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară (FADI) și Revista CONFERINȚELE REGIONALE Deșeul municipal(urban) - proiecte pentru un oraș curat Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară (FADI) și Revista INFOMEDIU EUROPA in colaborare cu MINISTERUL MEDIULUI

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR 2017-2018 UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adriana-Iulia VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 2 ani, 2 luni si 9 zile

Mai mult

Microsoft Word memoriu PUZ - non-tehnic.doc

Microsoft Word memoriu PUZ - non-tehnic.doc CLADIRE DE BIROURI S+P+3E - PLAN URBANISTIC ZONAL- Amplasament Timisoara, Bulevardil Take Ionescu nr.55 C.F. nr. 424915 Timisoara; nr. cad. 25988/1/2/1/2 Beneficiar S.C. PEN-TUR-COM-PERLA S.R.L. Timisoara,

Mai mult

CONSILIUL LOCAL TULCEA DIRECTIA DE INTRETINERE SI ADMINISTRARE PATRIMONIU TULCEA Str.Pacii nr.20,tel/fax: 0240/ Nr. / A N U N T DIRECTIA DE INTR

CONSILIUL LOCAL TULCEA DIRECTIA DE INTRETINERE SI ADMINISTRARE PATRIMONIU TULCEA Str.Pacii nr.20,tel/fax: 0240/ Nr. / A N U N T DIRECTIA DE INTR CONSILIUL LOCAL TULCEA DIRECTIA DE INTRETINERE SI ADMINISTRARE PATRIMONIU TULCEA Str.Pacii nr.20,tel/fax: 0240/516250 Nr. / A N U N T DIRECTIA DE INTRETINERE SI ADMINISTRARE PATRIMONIU - TULCEA organizeaza

Mai mult

JUDEŢUL NEAMŢ, ORAŞ TÎRGU-NEAMŢ, STR. ŞTEFAN CEL MARE, NR. 62 TEL: 0233/790245; FAX: 0233/790508; ;

JUDEŢUL NEAMŢ, ORAŞ TÎRGU-NEAMŢ, STR. ŞTEFAN CEL MARE, NR. 62 TEL: 0233/790245; FAX: 0233/790508;   ; JUDEŢUL NEAMŢ, ORAŞ TÎRGU-NEAMŢ, STR. ŞTEFAN CEL MARE, NR. 62 TEL: 0233/790245; FAX: 0233/790508; e-mail: tgnt@primariatgneamt.ro ; www.primariatarguneamt.ro Nr. 16563/28.09.2017 APROBAT, Primar Harpa

Mai mult

Microsoft Word - REGULAMENT SENAT_2011.doc

Microsoft Word - REGULAMENT SENAT_2011.doc UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRONOMICE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ BUCUREŞTI R E G U L A M E N T de organizare şi funcţionare a SENATULUI UNIVERSITAR Organizarea Senatului universitar Art. 1. Senatul universitar

Mai mult

9 PLAN URBANISTIC ZONAL - P.U.Z. - DELIMITAT DE STR. INDUSTRIEI MICI (N), INCINTA KAUFLAND (S), BD. 1 DECEMBRIE 1918 (E) SI STRADA ARDEALULUI (V), GEN

9 PLAN URBANISTIC ZONAL - P.U.Z. - DELIMITAT DE STR. INDUSTRIEI MICI (N), INCINTA KAUFLAND (S), BD. 1 DECEMBRIE 1918 (E) SI STRADA ARDEALULUI (V), GEN 9 LAN URBANISTIC ZONAL -.U.Z. - DELIMITAT DE STR. INDUSTRIEI MICI (N), INCINTA KAUFLAND (S), BD. 1 DECEMBRIE 1918 (E) SI STRADA ARDEALULUI (V), GENERAT DE IMOBILUL SITUAT IN STR. INDUSTRIEI NR.1, AVIZ

Mai mult

Microsoft Word - 1 Programe Administratie publica locala.docx

Microsoft Word - 1 Programe Administratie publica locala.docx ASOCIATIA PROFESIONALA A FORMARII, STANDARDIZARII SI EVALUARII COMPETENTELOR «ACEF» GRAFIC DE PROGRAME 2017 ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ LOCALĂ COD PROGR. RP 05 TEMA - CURS Comunicare interinstituțională și Relații

Mai mult

CURRICULUM VITAE INFORMAŢII PERSONALE Nume Adresă IACOB ANCA 63, str. Dionisie cel Mic, bl. 68B, sc. A, ap. 15, cod postal , mun. Constanta, Rom

CURRICULUM VITAE INFORMAŢII PERSONALE Nume Adresă IACOB ANCA 63, str. Dionisie cel Mic, bl. 68B, sc. A, ap. 15, cod postal , mun. Constanta, Rom CURRICULUM VITAE INFORMAŢII PERSONALE Nume Adresă IACOB ANCA 63, str. Dionisie cel Mic, bl. 68B, sc. A, ap. 15, cod postal 900403, mun. Constanta, Romania Telefon 0721/207575 Fax - E-mail Naţionalitate

Mai mult

Decalaje şi regionale la orizontul anului 2010

Decalaje şi regionale la orizontul anului 2010 Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză Proiecţia principalilor indicatori economico sociali în PROFIL TERITORIAL până în 2022 - decembrie 2018 - Cuprins Evoluţia principalilor indicatori economico

Mai mult

Europass CV

Europass CV Curriculum Vitae Europass Informaţii personale Nume/Prenume Adresa(e) LUPU Otilia-Alina Miron Costin nr. 1, ap. 3, Bacău (România) Mobil 40-754 054 757 Fax(uri) 0234-535 012 E-mail(uri) otiliawlf@yahoo.com

Mai mult

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA RO , ALBA IULIA, STR. GABRIEL BETHLEN, NR. 5 TEL:

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA RO , ALBA IULIA, STR. GABRIEL BETHLEN, NR. 5 TEL: ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA RO 510009, ALBA IULIA, STR. GABRIEL BETHLEN, NR. 5 TEL: 40-0258-806130 FAX:40-0258-812630 REZUMATUL TEZEI DE ABILITARE

Mai mult

ROMÂNIA JUDEȚUL IAȘI PRIMĂRIA COMUNEI OȚELENI Sat Oţeleni, Comuna Oţeleni, Str. Şcolii, Nr.2 Tel/fax: ,

ROMÂNIA JUDEȚUL IAȘI PRIMĂRIA COMUNEI OȚELENI Sat Oţeleni, Comuna Oţeleni, Str. Şcolii, Nr.2 Tel/fax: , ROMÂNIA JUDEȚUL IAȘI PRIMĂRIA COMUNEI OȚELENI Sat Oţeleni, Comuna Oţeleni, Str. Şcolii, Nr.2 Tel/fax: 0232.718.246, E-mail: primariaoteleni@gmail.com Nr. 3696 din 02.07.2018 A N U N Ţ În conformitate cu

Mai mult