PLAN MANAGERIAL STUDENT CANDIDAT PENTRU CONSILIUL FACULTATII DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT Ma numesc Rapos Roland-Edgar,sunt student in anul I de Master

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "PLAN MANAGERIAL STUDENT CANDIDAT PENTRU CONSILIUL FACULTATII DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT Ma numesc Rapos Roland-Edgar,sunt student in anul I de Master"

Transcriere

1 PLAN MANAGERIAL STUDENT CANDIDAT PENTRU CONSILIUL FACULTATII DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT Ma numesc Rapos Roland-Edgar,sunt student in anul I de Masterat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Antrenament si Performanta Sportiva. De la inceput am fost un student implicat in tot felul de proiecte,targuri,conferinte, ceea ce a dus la convingerea colegilor mei sa ma aleaga ca reprezentant de an. Dorinta mea de implicare a crescut pe masura ce am primit mai multe functii studentesti: Membru in comisia de evaluare a proiectelor studentesti din Universitatea Babes-bolyai, membru in comitetul caminului XVI Hasdeu, coordonator pe toate evenimentele sportive din Capitala Europeana a Tineretului Cluj Cu aceasta noua candidatura pentru Consiliul facultatii as dori sa pun accent si mai mare pe implicare in dezvoltarea studentilor,creearea unor noi relatii si mai puternice cu alte facultati. Mai jos va voi prezenta planul managerial pentru perioada mea ca membru in consiliu. 1. Comunicare mai buna intre studentul reprezentant si studentii facultatii Comunicare in mediul Online ( pe situl dar si pe pagina de facebook + MSST + Crearea unui newsletter intern, pe facultate la care se poate abona oricine) 1.2. Comunicare in mediul Offline ( Intalnire regulata cu studentii, o data pe luna, consultari pe probleme studentesti) 1.3. Crearea unor afișe prin facultatea care să fie expuse constant cu Aici găsești regulamentul UBB // Aici gasesti studentul reprezentant 2. Cresterea gradului de transparenta 2.1. Prin realizarea rapoartelor de sedinte de senat publicate pe canalele de comunicare indicate mai sus

2 2.2. Crearea unei cutii cu sugestii si nemultumiri 2.3. Discutarea cu Profesori ai facultății să se prezinte în cadrul unor ore, faptul că dacă au nemulțumiri sau probleme să consulte studentul reprezentant 3. Sprijinirea MSST ca entitate care m-a format 3.1. Mentorarea bobocilor și luarea unui vice-senator din randul organizatiei (student de anul 1) in perioada in care sunt membru in consiliul facultatii Sprijin la realizarea teambuildingului asociatiei (transport, cazare) sa arat importanta sprijinirii studentilor de catre universitate a rectoratului. 4. Conlucrarea cu Cancelarul pe Burse, Tabere si Cazari As dori in perioada mea ca membru in consiliu sa implementez metode care sa uneasca toti studentii, ca sa fie o familie,pentru ca uniti suntem mai puternici si impreuna putem face ca totul sa infloreasca.

3 Raport de activitate in timpul mandatului ca Student Reprezentant in Consiliul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca Numele meu este Rapos Roland, Student in anul I de Masterat, specializarea Antrenament si Performanta Sportiva, la facultatea de Educatie Fizica si Sport. In perioada februarie ianuarie 2017, am fost student reprezentant in Consiuliul Facultatii: In aceasta perioada mi-am informat cu succes colegii de facultate, de care raspundeam, ii informam la timp cu deciziile din Consiliu, le ofeream informatii cu orice noutate din cadrul facultatii. Ii ajutam sa isi faca dosare pentru burse, le dadeam posibilitatea sa imi spuna orice, ca sa ii ajut, sa-i sprijin si sa le ofer intelegere. Cand erau inscrierile la Facultate, am mers impreuna cu altii colegi din asociatia Miscarea Sportiva a Studentilor Transilvaneni, sa ajutam candidatii sa se inscrie, fie sa le printam formulare, fie promovand facilitatile pe care le ofera Universitatea Babes-Bolyai si Facultatea de Educatie Fizica si Sport, i-am ajutat sa se integreze mai usor. Pe langa aceste activitati pe care le-am facut, am organizat diferite evenimente, care au avut ca scopul socializarea intre studenti.

4 INFORMAŢII PERSONALE Roland Rapos Aleea Muresului, nr.18, bl.61, ap.17, Satu Mare (România) SexulMasculin Data naşterii 13/04/1994 Naţionalitatea română STUDIILE PENTRU CARE SE CANDIDEAZĂ Reprezentant Masterat+Doctorat in Consiliul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai EXPERIENŢA PROFESIONALĂ 15/02/ /01/2016 Coordonator pe toate evenimentele sportive din Capitala Europeană a Tineretului Cluj-Napoca 2015 Youth Capital Cluj-Napoca 2015, Cluj-Napoca (România) În 2015 Cluj-Napoca a fost Capitala Europeană a Tineretului în care prin Asocia ia Mi carea Sportivă ț ș a Studen ilor Transilvăneni, asocia ie din cadrul Facultă ii de Educa ie Fizică i Sport al Universitătii Babes -Bolyai, am fost propus sa fiu coordonator pe toate evenimentele sportive din Capitala ș Europeană a tineretului Cluj În această perioadă ca i coordonator al evenimentelor sportive, ș am lucrat cu Federa ia Română de Handbal, ajutând la organizarea i coordonarea voluntarilor la ț ș evenimente precum Trofeul Carpati, Barajul de calificare a nationalei de handbal feminin la Campionatul Mondial. De asemenea am avut ocazia să coordonez voluntarii la 2 meciuri ale nationalei de fotbal al româniei disputat la Cluj-Napoca pe stadionul Cluj Arena, meciul amical dintre România-Spania si România- Muntenegru. Am coordonat evenimente precum, parkour jamp, gala de box si multe alte evenimente sportive, în ș care m-am ocupat în principal de găsirea voluntarilor la fiecare evenimet. 03/02/ /01/2017 Student Reprezentant în Consiliul Facultătii de Educatie Fizică si Sport Universitatea Babe -Bolyai, Cluj-Napoca (România) Timp de 1 an (anul2016) am fost membru în Consiuliul Facultătii de Educatie Fizică si Sport din cadrul Universitătii Babes -Bolyai, în care am fost student reprezentat al anilor de studiu 1,2 si 3 de la specializarea Sport si Performantă Motrică. În acestă perioadă am participat la sedintele organizate de Consiliul Facultătii, aveam datoria de a informa studentii cu orice schimbare, decizie, informatie luată de Consiliul Facultătii.

5 05/10/2014 Prezent Voluntar Asociatia Miscarea Sportivă a Studentilor Transilvăneni, Cluj-Napoca (România) De când am intrat la Facultatea de Educa ie Fizică i Sport i am venit la Cluj, sunt voluntar la Asocia ia Facultă ii de Educa ie Fizică i Sport, unde am avut ocazia să cooronez câteva proiecte, să particip la numeroase evenimente ca voluntar, să învă ce este munca în echipa, organizarea, am învătat cum să scriu un proiect si cum să-l implementez. În 2015 cu ocazia zilei copilului am scris un proiect caritabil, pe care l-am prezentat în fa a conducerii ț asocia iei i în parteneriat cu Universitatea Babe -Bolyai i Youth Capital Cluj 2015 am reusit să organizez acest proiect caritabil în tot Clujul, proiectul s-a numit Zilele Darnice pentru copii nevoia iș, în care am strâns alimente, haine, jucării, dona ii pentru copii orfani, cu dizabilităti, din centre de plasament. A fost un proiect reu it pentru că s-au strans multe dona ii, iar la înmânarea dona iilor, eu și colegii mei din asocia ie am făcut activităti sportive cu acei copii care au fost prezen i (fotbalul le-a plăcut cel mai mult la copii). 30/03/2017 Prezent Voluntar-Antrenor Roland RapoS juniorii D. organizare in F.C Universitatea Cluj, Cluj-Napoca (România) Anul trecut având lucrarea de licentă la specializarea Sport i Performantă Motrică pe ramura FOTBAL, cu tema Metode de optimizare a pregătirii jocului de fotbal la nivel de copii si juniori, a trebuit să merg la un club de fotbal ca să fac practică si pentru a face fise de observatii, unde am avut prilejul să învăt lucruri noi pe care trebuie să le facă un antrenor, am învătat metode noi de antrenamente. Totul a inceput cu practica, însă acum este când deja in par i de antrenamente la copii de și Merg să vizionez meciurile adversarilor pentru a ajuta echipa, îmi notez fazele importante din timpul meciurilor pentru a putea analiza meciul i a putea remedia eventualele greseli. Am fost prezent la 2 preselectii organizate de stafful Universitătii Cluj la copii de Am fost prezent cu juniorii U19 a Universitătii Cluj la turneul semifinal organizat în Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, unde echipa s-a calificat la turneul final de la Buftea si a obtinut locul 3. Timp de 6 luni am fost antrenor-voluntar la echipa a II a a echipei de fotbal U Cluj si la In prezent antrenez copii de 5-6 ani, respectiv ani si sunt pe partea de cadrul echipei de fotbal Universitatea Cluj. EDUCAŢIE ŞI FORMARE 15/09/ /06/2009 Școala Generală cu Clasele I-VIII Mircea Eliade Satu-Mare, Satu-Mare (România) Limba Română, Limba Engleză, Matematică, Educatie fizicăsi sport, Istorie, Geografie,Biologie,Fizică,Chimie.

6 15/09/ /05/ /10/ /07/ /07/2017 Prezent Electronică i Automatizări- Tehnician în Telecomunica iiș ț Colegiul Tehnic de Transporturi si Telecomunicatii Ion.I.C.Brătianu Satu-Mare, Satu-Mare (România) ț Materii de bază: Limba Română, Limba Engleză, Matematică, Electrică, Electronică, Măsurări electrice, Desen Tehnic, Automatizări, Mecanică, Fizică, Chimie, Geografie. Licentiat în Educatie Fizică si Sport, Carnet de Antrenor Fotbal Licentiat Antrenorț Fotbal- nivel de copii Facultatea de Educatie Fizică si Sport din cadrul Universitătii Babes -Bolyai Cluj-Napoca, Cluj- Napoca (România) Discipline de bază: Teoria si Metodica Educatiei Fizice si Sportului, Bazele Generale ale Antrenamentului Sportiv, Specializarea Fotbal, Psihologia Sportului, Comunicarea în sport, Metode de cercetare, Management în Educatie Fizică si Sport. Masterat- Antrenament si Performantă Sportivă, Fotbal Facultatea de Educa ie Fizică si Sport din cadrul Universitătii Babes -Bolyai cluj-napoca, Cluj- Napoca (România) COMPETENŢE PERSONALE Limba(i) maternă(e) română, maghiară Alte limbi străine cunoscute ÎNELEGERE VORBIRE SCRIERE A2 B1 B1 B1 C Participare la Ascultare e Citire Discurs oral r conversaţie t i f B1 i cat de Competentă Lingvistică Calificativ Nivel B1 Niveluri: A1 i A2: elementar - B1 i B2: independent - C1 i C2: experimentat Cadrul european comun de referinţă pentru limbi străine Competenţe de comunicare Participând la multe activităti, ca jucător de fotbal, ca voluntar, coordonator, membru în Consiliul Facultătii si antrenor, am dobândit multe abilităti bune de comunicare cu oamenii din jurul meu Interac ionând mult cu oamenii, am învătat ce este comunicarea, cum trebuie să fie comunicarea dintre 2 persoane, cum trebuie să ma comport cu cei din jurul meu. Experienta acumulată în urma numeroaselor activităti mă ajută să comunic mult mai usor cu cei din jurul meu, mă ajută sa dezvolt, să ajut, să creez noi oportunităti de dezvoltare.

7 Competenţe organizaţionale/manageriale În urma coordonării numeroaselor evenimente, activită si din cadrul Capitalei Europene a Tineretului Cluj 2015, am lucrat cu multi oameni, la un eveniment am coordonat tot timpul între de voluntari, cărora le-am dat diferite taskuri, astfel am ajuns să dobândesc competente bune de organizare, să învăt ce este responsabilitatea, să învăt ce înseamnă să conduc un grup de oameni de care să raspund. Numeroasele activită i la care am participat, numeroasele func ii pe care le-am avut în Cadrul Universitătii Babe -Bolyai, experientele acumulate de-a lungul anilor ca voluntar, coordonator de voluntari, de evenimente i proiecte, m-au învă at sa fiu responsabil, punctual, să fiu un bun conducător/lider, să ajut alti oameni să se dezvolte, să fiu întelegător. Competenţe dobândite la locul de muncă De când sunt la clubul Universitatea Cluj, interac ionând mult cu jucătorii, am învătat să explic exercitiile si să demonstrez arătând jucătorilor ceea ce au de făcut, am învătat sa pun în practică ceea ce am învătat. AUTOEVALUARE Procesarea informaţiei Comunicare Creare de conţinut Securitate Rezolvarea de probleme Competenţă digitală experimentat experimentat Competenele digitale - Grilă de auto-evaluarț independent e experimentat independent Certificat de competentă digitală EXPERIMENTAT INFORMAŢII SUPLIMENTARE Jucător de Fotbal Am început fotbalul la 10 ani la clubul C.S Atletic 94 Satu Mare, unde am fost coleg de echipă cu Bumba Claudiu, am avut perfoman e frumoase la nivel de juniori C si D La 14 ani am fost în vizor pentru preselec ie la lotul na ional U14 al României, dar din cauza accidentărilor nu am reusit si am facut pauză de 1 an. La 17 ani am fost dat împrumut de la echipa de club la o altă echipa care activa în liga a 4 a, în acel an am jucat baraj la liga 4 a juniori si am jucat finala ligii a 4 a si barajul de promovare în liga a 3 a la seniori. La 18 ani am revenit înapoi pentru ultimul an de juniorat la echipa de club unde am început junioratul și am terminat pe locul 3 în seria 5 al campionatului juniorilor republicani A. Dupa acea 2 ani am trecut pe la echipe de Liga a 4 a, probe la echipe în liga 3 a, dar nereusit din cauza accidentărilor. În vara anului 2016 am fost prin impresarul meu în probe la o echipă în Germania, unde am luat probele, dar m-am accidentat grav, am revenit înapoi în ară, am avut 3 opera ii în decurs a 7 luni si acum după atâtea accidentări încerc sa ma orientez înspre antrenorat, instruire, dezvoltare.

8

9 Scrisoare de Motivatie In atentia Consiliului Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universtitatii Babes-Bolyai. Numele meu este Rapos Roland-Edgar, student in anul I de Masterat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea: Antrenament si Performanta Sportiva. Motivul pentru care doresc sa candidez pentru pozitia de student reprezentant in consiliul facultatii este pentru ca: Sunt o persoana comunicativa, dinamica, hotarata, cu mare putere de concentrare, sociabila, si prin experienta acumulata de-a lungul anilor, consider ca am experienta necesara sa ocup aceasta pozitie, deoarece coordonand toate evenimentele sportive din Capitala Europeana a Tineretului Cluj2015, fiind membru in Comisia de Evaluare a Proiectelor Studentesti din Universitatea Babes- Bolyai 2015 si scrierea unor proiecte, consider ca prin aceste experiente am acumulat un bagaj mare de cunostinte ca ajutorul carora pot sa aduc multe beneficii, care sa asigure bunul mers al lucrurilor. Calitatile care ma reprezinta si ma fac favorit ca sa ocup pozitia de student reprezentant sunt: ordinea, disciplinea,responsabilitatea,punctualitatea,corectitudinea,devotamentul,seriozitate a,bunatatea,intelegerea,luarea deciziilor tinand cont de parerea tuturor si organizarea buna a lucrurilor. In speranta ca v-am castigat increderea sper sa fiu ales, si sa pot aplica planul managerial pe care mi l-am propus in timpul perioadei functiei de reprezentant. Rapos Roland-Edgar Tel: mail: roli_fostu.atletic@yahoo.com

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Telefon(oane) Fax(uri) E-mail(uri) Naţionalitate(-tăţi) PETROVICI, Gabriel Alexandru Romana Data naşterii Sex Masculin Locul de muncă

Mai mult

PROGRAMUL DE INSTRUIRE CONTINUĂ ŞI LICENŢIERE A ANTRENORILOR DE HANDBAL GRILA DE PUNCTAJ PENTRU APRECIEREA ACTIVITATII ACTIVITATE Calcul Punctaj Perfo

PROGRAMUL DE INSTRUIRE CONTINUĂ ŞI LICENŢIERE A ANTRENORILOR DE HANDBAL GRILA DE PUNCTAJ PENTRU APRECIEREA ACTIVITATII ACTIVITATE Calcul Punctaj Perfo PROGRAMUL DE INSTRUIRE CONTINUĂ ŞI LICENŢIERE A ANTRENORILOR DE HANDBAL GRILA DE PUNCTAJ PENTRU APRECIEREA ACTIVITATII ACTIVITATE Calcul Punctaj PerformHandbal (Handbal pentru toţi) (nivel I, nivel II)

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass I Informaţii personale Nume / Prenume MONEA GHEORGHE Adresă(e) Str ucium nr 7 ap 0, cod 40056, Cluj-Napoca, România Telefon(oane) 00406440709 Mobil: 0766 758884 ; 0744 87736 Fax(uri)

Mai mult

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul evenimentului

Mai mult

Nr

Nr Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Ababei Cătălina Adresă(e) Cornişa Bistritei 13/D/14, Bacău, jud. Bacău, România Telefon(oane) Mobil 0722 606513 Fax(uri) 0234517715 E-mail(uri)

Mai mult

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul

Mai mult

Nr

Nr Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Ababei Cătălina Adresă(e) Cornişa Bistritei 13/D/14, Bacău, jud. Bacău, România Telefon(oane) Mobil 0756 106 770 Fax(uri) 0234517715 E-mail(uri)

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Com. Putna Jud. Suceava Str. Putnisoara nr. 358 Telefon(oane) Mobil: 0747918288 Fax(uri) - E-mail(uri) drcosminbida@gmail.com Naţionalitate(-tăţi)

Mai mult

Microsoft Word - cv04.doc

Microsoft Word - cv04.doc Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Telefon(oane) +40234517715 Mobil: Fax(uri) +40234517715 E-mail(uri) floringrapa@yahoo.com Naţionalitate(-tăţi) Română Data naşterii

Mai mult

Microsoft Word - Div A f docx

Microsoft Word - Div A f docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A FEMININ SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al Diviziei A - feminin 1.1.Divizia A se va organiza în cadrul a 4 serii a câte 6 8 echipe,

Mai mult

INFORMAŢII PERSONALE

INFORMAŢII PERSONALE INFORMAŢII PERSONALE TRIFF ZORICA AURICA RETRU RAREȘ, 12/6, BAIA MARE, 430043, ROMÂNIA 0740089060 zriff@yahoo.com Sexul F Data naşterii 20/06/1971 Naţionalitatea ROMÂNĂ LOCUL DE MUNCA 01. 02. 2017 Universitatea

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL JUNIORI A1 NIVEL JUDEȚEAN - EDIȚIA 2015 / 2016 OBIECTIVE: - Depistarea de noi talente din rândul juniorilor născuț

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL JUNIORI A1 NIVEL JUDEȚEAN - EDIȚIA 2015 / 2016 OBIECTIVE: - Depistarea de noi talente din rândul juniorilor născuț REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL JUNIORI A1 NIVEL JUDEȚEAN - EDIȚIA 2015 / 2016 OBIECTIVE: - Depistarea de noi talente din rândul juniorilor născuți în anul 1997 și mai tineri, care participă în campionatele

Mai mult

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după ) ediția SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al c

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după ) ediția SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al c REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după 01.01.2003) ediția 2019 2020 1. SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al competiției va avea următoarele etape: 1.1. Etapa I

Mai mult

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în par

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în par REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția 2019-2020 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în parteneriat cu cele 41 de Asociații Județene de Fotbal

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL Federația Română de Handbal / Romanian Handball Federation Str. Av. Popa

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL Federația Română de Handbal / Romanian Handball Federation Str. Av. Popa REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al Diviziei A - masculin 1.1.Echipele repartizate vor fi înscrise în cadrul 4 serii a câte

Mai mult

ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL BRASOV B-dulEroilor nr. 19, Brasov, Tel/Fax: Cod fiscal: Contbancar: RO77BRDE0

ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL BRASOV B-dulEroilor nr. 19, Brasov, Tel/Fax: Cod fiscal: Contbancar: RO77BRDE0 REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL Ediția 2017 2018 valabil pentru faza județeană 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean fără finalitate națională de către AJF Brașov

Mai mult

O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun!

O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! A. FIȘA ACTIVITĂȚII Școala Gimnazială Petőfi Sándor, Târgu Secuiesc Nivelurile de învățământ: ciclul primar: clasa a

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după ) Ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează e

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după ) Ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează e REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după 01.01.2002) Ediția 2016-2017 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează etapa județeană a competiției. - FRF organizează prin

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

Microsoft Word - Cupa Romaniei docx

Microsoft Word - Cupa Romaniei docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE CUPA ROMÂNIEI MASCULIN ȘI FEMININ SEZON 2019 2020 Articolul 1. Participarea la joc 1.1.Participarea este obligatorie pentru echipele nominalizate de către F.R.H.. 1.2.Pe toată

Mai mult

De unde pot achiziționa culegerea de probleme pentru admiterea 2019? Culegerea poate fi consultată online aici Culegerea poate fi cumparată la prețul

De unde pot achiziționa culegerea de probleme pentru admiterea 2019? Culegerea poate fi consultată online aici Culegerea poate fi cumparată la prețul De unde pot achiziționa culegerea de probleme pentru admiterea 2019? Culegerea poate fi consultată online aici Culegerea poate fi cumparată la prețul de 35 lei de la Librăria Universității Tehnice din

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAŢIONAL AL JUNIORILOR D EDIȚIA ART. 1 PARTICIPANŢI În etapele judeţene organizate de către AJF uri participă obl

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAŢIONAL AL JUNIORILOR D EDIȚIA ART. 1 PARTICIPANŢI În etapele judeţene organizate de către AJF uri participă obl REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAŢIONAL AL JUNIORILOR D EDIȚIA 2011-2012 ART. 1 PARTICIPANŢI În etapele judeţene organizate de către AJF uri participă obligatoriu echipele de juniori aparţinând cluburilor

Mai mult

Microsoft Word - Hotarare program Promovare sport.doc

Microsoft Word - Hotarare program Promovare sport.doc R O M Â N I A JUDEŢUL OLT CONSILIUL LOCAL AL ORAŞULUI BALŞ Balş, str. Nicolae Bălcescu nr. 14, 235100, Olt Tel. 0249-450145; Fax 0249-450140 www.bals.ro H O T Ă R Â R E Referitor la: aprobarea programului

Mai mult

Concursul Ion Aluaș

Concursul Ion Aluaș Concursul Olimpiada Voluntarilor 2019 Concursul este organizat anual de către Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie al Universității Babeș-Bolyai. Prima ediție a concursului s-a

Mai mult

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U15 (jucători născuți după ) ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează faza/etap

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U15 (jucători născuți după ) ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează faza/etap REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U15 (jucători născuți după 01.01.2005) ediția 2019-2020 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează faza/etapa județeană a competiției. - FRF organizează prin Departamentul

Mai mult

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Bizerea, Otilia Adresă(e) 22, Calea Circumvalaţiunii, , Timişoara, Romania Telefon

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Bizerea, Otilia Adresă(e) 22, Calea Circumvalaţiunii, , Timişoara, Romania Telefon Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Bizerea, Otilia Adresă(e) 22, Calea Circumvalaţiunii, 300682, Timişoara, Romania Telefon(oane) 0256 242486 Mobil: 0724389240 Fax(uri) E-mail(uri)

Mai mult

Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: PROCEDURĂ cu privire la desf

Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: PROCEDURĂ cu privire la desf PROCEDURĂ cu privire la desfășurarea concursului de acordarea bursei «UBB IT HUB» în anul de studii 2017 2018 1. Preambul: Concursul se desfășoară la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, denumită

Mai mult

Regulament media - Futsal Introducere (1) Prezentul regulament se aplică cluburilor de futsal din România și are ca scop dezvoltarea și promovarea ace

Regulament media - Futsal Introducere (1) Prezentul regulament se aplică cluburilor de futsal din România și are ca scop dezvoltarea și promovarea ace Regulament media - Futsal Introducere (1) Prezentul regulament se aplică cluburilor de futsal din România și are ca scop dezvoltarea și promovarea acestui segment sportiv, precum și creșterea atractivității

Mai mult

Nr

Nr CANCELARIA RECTORULUI. In atenția, Nr. înregistrare 3097/ 21.02.2017 Senatului Universității de Vest din Timișoara Facultăților din cadrul Universității de Vest din Timișoara Consiliului de Administrație

Mai mult

Europass CV

Europass CV Curriculum Vitae INFORMAŢII PERSONALE ZAHIU MIHAELA Strada Chezășiei, Nr.43, Sector 3, București 0724.326.739 mihaela.zahiu@gmail.com Sexul Feminin Data naşterii 10.11.1984 Naţionalitatea Română EXPERIENŢA

Mai mult

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean - interjudețean fără

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean - interjudețean fără REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția 2018-2019 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean - interjudețean fără finalitate națională de către FRF în parteneriat cu

Mai mult

Microsoft Word - CV conf.univ.dr. Roxana Maier, cu poza, pt UAV

Microsoft Word - CV conf.univ.dr. Roxana Maier, cu poza, pt UAV Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Maier, Roxana Viorica ARAD Telefon(oane) Fax(uri) E-mail(uri) Naţionalitate Birou: Acasă: roxanamaierpsiho@gmail.com Română Data

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA Științe Matematică Informatică Matematici aplicate Meto și mole în inteligența artificială Fizică Fizică aplicată/applied Physics 100 Chimie Chimia compuşilor biologic activi 100 Condiţii admitere Concurs

Mai mult

CV-Europass Ancuţa-RO.pdf

CV-Europass Ancuţa-RO.pdf Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE Ancuţa Adrian-Silviu EXPERIENŢA PROFESIONALĂ 12/2017 Prezent Secretar General Adjunct - Inalt Functionar Public Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat,

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) România Telefon(oane) Serviciu: - Mobil: - Fax(uri) E-mail(uri) simut.ramona@yahoo.com Naţionalitate(-tăţi) română Data naşterii

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚI

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚI MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚIA SPORTULUI ȘCOLAR ȘI BUCUREȘTI UNIVERSITAR 2016 REGULAMENTUL

Mai mult

Microsoft Word - J1F docx

Microsoft Word - J1F docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE CAMPIONAT NAȚIONAL JUNIORI I FEMININ SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al competiției 1.1.Echipele înscrise vor fi repartizate, pe criteriul

Mai mult

CALENDAR ADMITERE 2017 Perioada de ÎNSCRIERE la concursul de admitere la FACULTATEA DE MECANICĂ: Comisia Perioada Atenţie Subcomisia 2.2 test grilă sc

CALENDAR ADMITERE 2017 Perioada de ÎNSCRIERE la concursul de admitere la FACULTATEA DE MECANICĂ: Comisia Perioada Atenţie Subcomisia 2.2 test grilă sc CALENDAR ADMITERE 2017 Perioada de ÎNSCRIERE la concursul de admitere la FACULTATEA DE MECANICĂ: Comisia Perioada Atenţie Subcomisia 2.2 test grilă scris, la matematică domeniul: Ingineria Autovehiculelor,

Mai mult

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Ráduly-Zörgő Eva-Ileana Adresă(e) Str. Republicii nr. 43/3, Cluj-Napoca , Telefon(

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Ráduly-Zörgő Eva-Ileana Adresă(e) Str. Republicii nr. 43/3, Cluj-Napoca , Telefon( Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Ráduly-Zörgő Eva-Ileana Adresă(e) Str. Republicii nr. 43/3, Cluj-Napoca 400015, Telefon(oane) 0264 596505 Mobil: 0744 93 14 64 Fax(uri) - E-mail(uri)

Mai mult

R E G U L A M E N T pentru Turneul Internațional de Fotbal dedicat Copiilor și Juniorilor CHALLENGE CUP Scopurile și sarcinile Turneului 1.1.

R E G U L A M E N T pentru Turneul Internațional de Fotbal dedicat Copiilor și Juniorilor CHALLENGE CUP Scopurile și sarcinile Turneului 1.1. R E G U L A M E N T pentru Turneul Internațional de Fotbal dedicat Copiilor și Juniorilor CHALLENGE CUP 2019 1. Scopurile și sarcinile Turneului 1.1. Al II-lea Turneu Internațional de copii și juniori

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Blendea Corneliu - Dan Adresă(e) Calea Dorobanți nr. 70 București (România) Mobil (+4)0722229999 Fax(uri) 021 325 08 33 E-mail(uri) danblendea@gmail.com

Mai mult

Microsoft Word - Reg.desf.J1 M.docx

Microsoft Word - Reg.desf.J1 M.docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE CAMPIONAT NAȚIONAL JUNIORI I MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL 2018 2019 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al competiției 1.1.Echipele înscrise vor fi repartizate, pe criteriul

Mai mult

Model adresa disciplina UMFTGM

Model adresa disciplina UMFTGM METODOLOGIA DE DESFĂȘURARE A EXAMENULUI DE LICENŢĂ LA PROGRAMUL DE STUDIU EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORTIVĂ Sesiunea iulie 2017 I. STRUCTURA EXAMENULUI ŞI MODUL DE DESFĂŞURARE Testarea cunostinţelor în domeniul

Mai mult

Hotărâre Guvernul României pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr /2013 privind declararea de interes public ş

Hotărâre Guvernul României pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr /2013 privind declararea de interes public ş Hotărâre 232 2017-04-12 Guvernul României pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.093/2013 privind declararea de interes public şi de importanţă naţională a Campionatului European

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

DOSARUL DE LICENŢIERE A CLUBULUI ÎN SEZONUL

DOSARUL DE LICENŢIERE A CLUBULUI ÎN SEZONUL LIST DOCUMENTELOR PRIVIND CLSIFICRE CLUBULUI PENTRU SEZONUL 2019-2020 Cererea de clasificare da nu Strategie și filozofie 1 Strategie si filozofie Originalul Programului aprobat de dezvoltare a fotbalului

Mai mult

MANUALUL DE ORGANIZARE SI DESFASURARE AL TURNEULUI FINAL U 17 EDITIA 2015

MANUALUL DE ORGANIZARE SI DESFASURARE AL TURNEULUI FINAL  U 17 EDITIA 2015 MANUALUL DE ORGANIZARE SI DESFASURARE AL TURNEULUI FINAL U 17 EDITIA 2015 1.TURNEUL FINAL DNJ U 17 1.1. Federaţia Română de Rugby organizează în perioada 2015, pe terenul..., Turneul Final la Juniori Under

Mai mult

Liga Squash & We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a s

Liga Squash & We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a s Liga Squash & Badminton @ We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a simţi o parte din ceea ce reprezintă un concurs, o miză...adrenalină,

Mai mult

KID S SPORT FESTIVAL 2015 CUPA ELEVILOR BUCURESTENI LA VOLEI București, OCTOMBRIE 2015 REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIȚIEI 1. Participarea la co

KID S SPORT FESTIVAL 2015 CUPA ELEVILOR BUCURESTENI LA VOLEI București, OCTOMBRIE 2015 REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIȚIEI 1. Participarea la co KID S SPORT FESTIVAL 2015 CUPA ELEVILOR BUCURESTENI LA VOLEI București, 03-11 OCTOMBRIE 2015 REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIȚIEI 1. Participarea la competiţie Dreptul de înscriere la Cupa Elevilor Bucureșteni,

Mai mult

1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ Semestrul

1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ Semestrul 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2019-2020 UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ Semestrul I Semestrul II FACULTATEA DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT

Mai mult

ASOCIAŢIA MUNICIPALĂ DE FOTBAL BUCUREŞTI Splaiul Independentei nr Tel./Fax: (021) Sector 6, Bucureşti COMISIA

ASOCIAŢIA MUNICIPALĂ DE FOTBAL BUCUREŞTI Splaiul Independentei nr Tel./Fax: (021) Sector 6, Bucureşti   COMISIA ASOCIAŢIA MUNICIPALĂ DE FOTBAL BUCUREŞTI Splaiul Independentei nr. 315317 Tel./Fax: (021) 255.2009 Sector 6, Bucureşti Email: office@amfb.ro COMISIA DE DISCIPLINA Intrunita, astazi data 09.12.2015, Comisia

Mai mult

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL HUNEDOARA RAPORT DE OBSERVARE PENTRU ARBITRI LIGA IV, V - SENIORI Echipele A B Localitatea: D

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL HUNEDOARA RAPORT DE OBSERVARE PENTRU ARBITRI LIGA IV, V - SENIORI Echipele A B Localitatea: D FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL HUNEDOARA RAPORT DE OBSERVARE PENTRU ARBITRI LIGA IV, V - SENIORI Echipele A B Localitatea: Data: Ora: Scor final: Prima repriză: In favoarea echipei:

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă Telefon E-mail Naţionalitate Blanaru, Constantin-Adrian română Data naşterii 13.09.1972 Sex Masculin Experienţa profesională Aprilie

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Karate WUKF SF 2019.docx

Microsoft Word - Regulament Karate WUKF SF 2019.docx KARATE WUKF SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților antrenamentele si inițierile de KARATE WUKF SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Movement Team,

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

Europass CV

Europass CV CURRICULUM VITAE Informaţii personale Nume / Prenume Nagy Oana Voica Adresa(e) Târgu Mureș (România) Telefon(oane) 0365424375 Mobil 0722377197 E-mail(uri) gugaoana@yahoo.com Naţionalitate(-tăţi) Română

Mai mult

(UNIVERSITATEA TEHNICA \223GH)

(UNIVERSITATEA TEHNICA \223GH) UNIVERSITATEA TEHNICĂ GH.ASACHI DIN IAŞI RECTORATUL METODOLOGIE PRIVIND ADMITEREA ÎN CILCUL DE STUDII UNIVERSITARE DE DOCTORAT pentru anul universitar 2007/2008 CAPITOLUL I - SCOP Scopul prezentei metodologii

Mai mult

Teatrul pentru copii şi tineret "Ariel"

Teatrul pentru copii şi tineret Ariel ROMÂNIA JUDEŢUL MUREŞ CONSILIUL JUDEŢEAN PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 31 octombrie 2013 pentru aprobarea cooperării dintre Consiliul Judeţean Mureş şi Clubul Sportiv RingBox Tîrgu-Mureş în vederea organizării

Mai mult

1. ÎNVĂŢĂMÂNT Obiectiv 1. Autorizarea și acreditarea unor noi programe de studiu nivel licență și master 2. Evaluarea periodică a unor programe de stu

1. ÎNVĂŢĂMÂNT Obiectiv 1. Autorizarea și acreditarea unor noi programe de studiu nivel licență și master 2. Evaluarea periodică a unor programe de stu 1. ÎNVĂŢĂMÂNT 1. Autorizarea și acreditarea unor noi programe de studiu nivel licență și master 2. Evaluarea periodică a unor programe de studiu nivel licență și master PLANUL OPERAŢIONAL AL FACULTĂȚII

Mai mult

Microsoft Word - LN Masc docx.docx

Microsoft Word - LN Masc docx.docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE LIGA NAȚIONALĂ - MASCULIN SEZON COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al Ligii Naționale Masculin. 1.1.Liga Națională masculin se va desfășura în cadrul

Mai mult

Microsoft Word - LN Fem docx

Microsoft Word - LN Fem docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE LIGA NAȚIONALĂ - FEMININ SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al Ligii Naționale Feminin. 1.1.Liga Națională Feminină se va desfășura în cadrul

Mai mult

CTR STD UBB

CTR STD UBB FACULTATEA DE ROMÂNIA UNIVERSITATEA "BABEŞ-BOLYAI" DIN CLUJ-NAPOCA CONTRACT DE STUDII UNIVERSITARE STUDENŢI ADMIŞI LA FORMA DE ÎNVĂŢĂMANT CU FRECVENŢĂ Nr. / 2019 Art. 1. Temei juridic: Legea educaţiei

Mai mult

UNIUNEA EUROPEANĂ G U V E R N U L R O M Ă N IE I MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE AMPOSDRU Fondul Social European POS DRU I

UNIUNEA EUROPEANĂ G U V E R N U L R O M Ă N IE I MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE AMPOSDRU Fondul Social European POS DRU I UNIUNEA EUROPEANĂ G U V E R N U L R O M Ă N IE I MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE AMPOSDRU Fondul Social European POS DRU 2007-2013 Instrumente Structurale 2007-2013 O I P O S D R U Universitatea

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Tatu, Cristian Ionuț Adresă(e) 74, sos. Colentina, 021188, Sector 2, București, România Telefon(oane) Mobil: 0721.227.397 Fax(uri) E-mail(uri)

Mai mult

ASOCIATIA MUNICIPALA DE FOTBAL BUCURESTI Comisia de Disciplina Intrunita, astazi data , Comisia de Disciplina a Asociatiei Municipale de Fot

ASOCIATIA MUNICIPALA DE FOTBAL BUCURESTI Comisia de Disciplina Intrunita, astazi data , Comisia de Disciplina a Asociatiei Municipale de Fot ASOCIATIA MUNICIPALA DE FOTBAL BUCURESTI Comisia de Disciplina Intrunita, astazi data 25.05., Comisia de Disciplina a Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti, a adoptat urmatoarele decizii: NR. CRT.

Mai mult

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) MUREŞAN CLAUDIA Calea Romanilor, cod , Arad, România Telefon(oane) Mobil

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) MUREŞAN CLAUDIA Calea Romanilor, cod , Arad, România Telefon(oane) Mobil Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) MUREŞAN CLAUDIA Calea Romanilor, cod 310112, Arad, România Telefon(oane) Mobil : 0257 219331 Fax(uri) Fax: 0257 219242 E-mail(uri)

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA Facultatea Înscrierea candidaţilor Probe eliminatorii sau susţinere probe de competenţă lingvistică pt. programele în lb.str

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA Facultatea Înscrierea candidaţilor Probe eliminatorii sau susţinere probe de competenţă lingvistică pt. programele în lb.str UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA lb.străine Calendarul ului de admitere, studii universitare de LICENŢĂ, sesiunea IULIE 2013, / a lor Confirmar e ocupate după redistribuire. Taxa de semnare de studii Probe de

Mai mult

Microsoft Word - J2 M docx

Microsoft Word - J2 M docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE CAMPIONAT NAȚIONAL JUNIORI II MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al competiției 1.1.Echipele înscrise vor fi repartizate, pe criteriul

Mai mult

Microsoft PowerPoint - prezentare proces autoevaluare EUA.ppt [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - prezentare proces autoevaluare EUA.ppt [Compatibility Mode] AUTOEVALUAREA INTERNĂ în vederea evaluării interna ionale a ANMB de către IEP al EUA Evaluare interna ională -ini ierea procedurii - Transmiterea formularului de aplicație la EUA 25 mai 2012; Instruirea

Mai mult

Microsoft Word - Evaluare_11_IH_poz4_IA_Anii_I-II.doc

Microsoft Word - Evaluare_11_IH_poz4_IA_Anii_I-II.doc universitar 2008/2009 Misiunile programului NGNERA AUTOVEHCULELOR (ciclul - program 4 ani) - Anii, Modalităţi şi criterii evaluare, asigurarea recunoaşterii acumulărilor progresive la disciplinele programului

Mai mult

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Vasile / Nicolae Telefon(oane) Mobil: Fax(uri) (uri) nvasil

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Vasile / Nicolae Telefon(oane) Mobil: Fax(uri)  (uri) nvasil Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Vasile / Nicolae Telefon(oane) Mobil: 0724-028 314 Fax(uri) E-mail(uri) nvasile54@gmail.com Naţionalitate Română Data naşterii 16.06.1954

Mai mult

Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events Regulament ~ editia de primavara vara 2019 ~ 1. Concept Competitional La baza acestei competitii, el

Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events Regulament ~ editia de primavara vara 2019 ~ 1. Concept Competitional La baza acestei competitii, el Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events Regulament ~ editia de primavara vara 2019 ~ 1. Concept Competitional La baza acestei competitii, elementele fundamentale sunt spiritul de fair-play si

Mai mult

MUNICIPIUL CRAIOVA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA PROIECT HOTĂRÂREA NR. privind conferirea titlului Cetăţean de Onoare al Municipiului Craiova, jucătoa

MUNICIPIUL CRAIOVA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA PROIECT HOTĂRÂREA NR. privind conferirea titlului Cetăţean de Onoare al Municipiului Craiova, jucătoa MUNICIPIUL CRAIOVA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA PROIECT HOTĂRÂREA NR. privind conferirea titlului Cetăţean de Onoare al Municipiului Craiova, jucătoarei echipei de handbal feminin a Sport Club Municipal

Mai mult

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-40.53.27 Fax: 0264-59.19.06 e-mail: math@math.ubbcluj.ro http://www.cs.ubbcluj.ro Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului

Mai mult

Microsoft Word - CV Angela Tudor _1_.doc

Microsoft Word - CV Angela Tudor _1_.doc INFORMAŢII PERSONALE TUDOR ANGELA Sos. Pantelimon, Nr. 144, sector 2, București, România 0788 905 031, 0721 182 019 angela.tudor@culturadata.ro angela_tudor2004@yahoo.com Sexul feminin Data naşterii 04

Mai mult

Regulament_Seniori+35_30__Superseniori_Echipe_2014

Regulament_Seniori+35_30__Superseniori_Echipe_2014 REGULAMENT DE DESFASURARE A CAMPIONATELOR NATIONALE PE ECHIPE DE SENIORI / SUPER-SENIORI +35(30) < proiect > Aceasta competitie se afla in proprietatea si sub controlul si conducerea Federatiei Romane

Mai mult

Nr

Nr H o t ă r â r i a l e C o n s i l i u l u i A R A C I S ÎN ŞEDINŢA din data de 28.02.2019 c u p r i v i r e l a a v i z e l e a c o r d a t e î n u r m a e v a l u ă r i i : I ) P R O G R A M E L O R D

Mai mult

Curriculum vitae

Curriculum vitae Curriculum vitae Informaţii personale Nume / Prenume BURDEA Raul Ioan Adresa(e) Str. Mileniului, nr.7 Satu Mare Telefon(-oane) Mobil: 0752275762 E-mail(uri) raul_burdea@yahoo.com Nationalitate(-tati) română

Mai mult

ROMÂNIA

ROMÂNIA ROMÂNIA JUDEŢUL TIMIŞ CONSILIUL LOCAL AL ORAŞULUI RECAŞ Calea Timişoarei nr. 86 Tel: 004-0356-177.278 Fax: 004-0356-177.279 E-mail: contact@primariarecas.ro Web: www.primariarecas.ro HOTĂRÂRE privind acordarea

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume SPINEANU - GEORGESCU LUCIANA Adresă(e) Constanţa, Strada Unirii, nr. 32-34, România Telefon(oane) 0241/545015 E-mail(uri) luciana.spineanu@spiruharet.ro

Mai mult

1

1 1 Hotărâre 904 2013-11-20 Guvernul României privind suplimentarea bugetului Ministerului Afacerilor Externe pe anul 2013 din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut in bugetul de

Mai mult

MergedFile

MergedFile Metodologie de distribuire a locurilor în taberele studențești la UVT Ediția I Nr. Anexe 0 Pagina 1 din 5 MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE DE DISTRIBUIRE A

Mai mult

HOTĂRÂRE

HOTĂRÂRE HOTĂRÂRE pentru modificarea şi completarea Normelor financiare pentru activitatea sportivă aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.1447/2007 în temeiul art.108 din Constituţia României, republicată, Guvernul

Mai mult

Graficul activitatilor educative Sem.I-II CNER

Graficul activitatilor educative Sem.I-II  CNER Colegiul Naţional «Emil Racoviţă» Şos.Mihai Bravu 169, sector2, Bucureşti Tel/fax 021.3217092, E-mail:cneracovita@gmail.com www.colegiulracovita.ro Aprobat în Consiliul Profesoral 09.10. şi de Administraţie

Mai mult

METODOLOGIA

METODOLOGIA METODOLOGIA DE ADMITERE LA PROGRAMELE DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ DIN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE PREGĂTIRE A PERSONALULUI DIDACTIC ŞI FORMARE CONTINUĂ UNIVERSITATEA DIN PETROŞANI 1 CUPRINS Pag. CAP.I. Cadrul

Mai mult

R E G U L A M E N T

R E G U L A M E N T M E T O D O L O G I E privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în ciclul de studii doctorale pentru anul universitar 2014-2015 I. PRINCIPII Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi este Instituţie

Mai mult

0767 BIS bt:Layout 1.qxd

0767 BIS bt:Layout 1.qxd 30 Capitolul III Acordarea titlului de profesor-emerit în înv mântul preuniversitar Art. 47 Acordarea titlului de profesor-emerit semnific dobândirea de c tre cadrul didactic a unui nivel înalt de maturitate

Mai mult

RECTORAT Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Anexă la Hotărârea

RECTORAT Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Anexă la Hotărârea RECTORAT Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-40.53.00 Fax: 0264-59.19.06 rector@ubbcluj.ro www.ubbcluj.ro Anexă la Hotărârea Senatului nr. 383/14.01.2019 REGULAMENTUL de organizare

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare AGENȚIA DE CREDITE ȘI BURSE DE STUDII Nr. 1272/02.08.2018 COMUNICAT de PRESĂ REPUBLICA CEHĂ burse acordate în baza documentului de colaborare bilaterală Agenția de Credite și Burse de Studii vă aduce la

Mai mult

PROTOCOL DE COLABORARE

PROTOCOL DE COLABORARE UNIVERSITATEA SPIRU HARET BUCUREŞTI FACULTATEA DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT Şoseaua Berceni nr. 24, BUCUREŞTI sector 4 Tel./Fax 0213171900 E mail: ushefs@spiruharet.ro ROMANIAN MOVEMENT MC QUALITY ISO 9001

Mai mult

CV-Europass Stoian-RO.pdf

CV-Europass Stoian-RO.pdf Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE Andra Stoian Str. Ovidiu, nr. 6, 500402 Brașov (România) 0040743402607 andrra_stoian@yahoo.com Sexul Feminin Data naşterii 08/03/1991 Naţionalitatea română EXPERIENŢA

Mai mult

CATEDRA DE ATLETISM USEFSa RM TEL.: TEMATICA TEZELOR DE MAŞTER A 2 ; U d 20U CATEDRA ATLETISM (aprobat la şedinţa Catedrei din 23 octombrie 2

CATEDRA DE ATLETISM USEFSa RM TEL.: TEMATICA TEZELOR DE MAŞTER A 2 ; U d 20U CATEDRA ATLETISM (aprobat la şedinţa Catedrei din 23 octombrie 2 CATEDRA DE ATLETISM USEFSa RM TEL.: 49-41-11 TEMATICA TEZELOR DE MAŞTER A 2 ; U d 20U CATEDRA ATLETISM (aprobat la şedinţa Catedrei din 23 octombrie 2018, proces-verbal nr.2) 1. Aparatul conceptual al

Mai mult

RAPORT ACTIVITATE

RAPORT ACTIVITATE RAPORT DE ACTIVITATE ANUL ŞCOLAR 2015-2016 COLEGIUL NAŢIONAL LIVIU REBREANU Bistriţa STRUCTURA CLASELOR PRIMAR: 19 clase GIMNAZIU: 13 CLASE LICEU:32 CLASE (20 profil real și 12 profil uman) TOTAL: 64 clase

Mai mult

Admiterea 2019 PROIECT REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a admiterii în Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din mun. Chișinău în cicl

Admiterea 2019 PROIECT REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a admiterii în Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din mun. Chișinău în cicl PROIECT REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a admiterii în Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din mun. Chișinău în ciclul II studii superioare de master pentru anul universitar 2019 2020

Mai mult

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACU

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACU Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2019-2020 III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE FIZICĂ Domeniul: FIZICĂ Specializarea/Programul

Mai mult

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-40.53.27 Fax: 0264-59.19.06 e-mail: math@math.ubbcluj.ro http://www.cs.ubbcluj.ro Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului

Mai mult