CONCURSUL NAȚIONAL AL ECHIPAJELOR DE AMBULANȚĂ 2019 Cea de-a noua ediție a Concursului Național al Echipajelor de Ambulanță este organizată de Servici

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "CONCURSUL NAȚIONAL AL ECHIPAJELOR DE AMBULANȚĂ 2019 Cea de-a noua ediție a Concursului Național al Echipajelor de Ambulanță este organizată de Servici"

Transcriere

1 CONCURSUL NAȚIONAL AL ECHIPAJELOR DE AMBULANȚĂ 2019 Cea de-a noua ediție a Concursului Național al Echipajelor de Ambulanță este organizată de Serviciul de Ambulanță Județean Arad în parteneriat cu Asociația Serviciilor de Urgență Prespitalicești Arad (A.S.U.P.A.), în perioada : în localitatea MONEASA, Județul Arad. I. Cadru general Obiective urmărite: valorizarea imaginii S.A.J.-urilor ca servicii publice de importanță strategică, promovarea excelenței profesionale; stimularea și promovarea lucrului în echipă; valorizarea imaginii S.A.J. ca serviciu public de importanță strategică în acordarea asistenței medicale de urgență prespitalicească; facilitarea schimbului și transferului de bune practici între S.A.J.-uri; crearea climatului propice pentru însușirea bunelor practici în activitatea S.A.J.-urilor; respectarea protocoalelelor europene (de medicină de urgență) coroborat cu legislația existentă; stimularea și promovarea lucrului în echipă fără diluarea responsabilității individuale; promovarea excelenței profesionale, valorilor etice, precum și a fair-play-ului competițional; respectarea de către toți participanții, susținătorii acestora și membrii comisiilor de jurizare a principiului nediscriminării și egalității de șanse.

2 Valori cheie: egalitate de șanse; creșterea calității actului medical; civism; implicare; fair-play. Prescurtări: 1. S.A.J. : Serviciul de Ambulanță Județean; 2. O.M.S.: Ordinul Ministerului Sănătății; 3. E.R.C.: Consiliul European de Resuscitare; 4. A.S.A.R.: Asociația Serviciilor de Ambulanță din România; 5. A.S.U.P.A.: Asociația Serviciilor de Urgență Prespitalicești Arad; 6. F.N.S.A.R.: Federația Națională Sindicală Ambulanța din România; 7. CONCURS: Concursul Național al Echipajelor de Ambulanțe. II. Condiții de participare 1. Fiecare S.A.J. va participa în concurs cu maxim un echipaj C2 (medic, asistent medical, ambulanțier) și un echipaj B2 (asistent medical, ambulanțier). 2. Membrii unui echipaj nu pot participa la ambele secțiuni. 3. În scopul promovării medicinei de urgență, se acceptă în componența echipajelor câte un voluntar fără a avea calitate de angajat al S.A.J. ului participant. Dovada de voluntar se va face prin prezentarea în copie a contractului de voluntariat încheiat în baza L.78/2014, la secretariatul concursului. 4. S.A.J. Arad asigură voluntari echipajelor care nu au în componență 1voluntar/echipaj. 5. Fiecare participant la eveniment (echipaje, voluntari, însoțitori) va descărca și completa formularul de înscriere postat pe site-ul concursului la secțiunea: la secțiunea concursmoneasa2019, menționând calitatea de participant, cu obligativitatea trimiterii acestuia pe adresa de concursmoneasa2019@ambulantaarad.ro.

3 6. Taxa de înscriere pentru fiecare echipaj participant va fi de 500 ron. Taxa se va achita în contul RO35RZBR Raiffeisen Bank ASOCIAȚIA SERVICIILOR DE URGENȚĂ PRESPITALICEȘTI ARAD (A.S.U.P.A.), JUD. Arad, MUN. Arad, P-ȚA. SPITALULUI, NR.13-19, CUI cu obligativitatea transmiterii pe adresa de a concursului:,,concursmoneasa2019@ambulantaarad.ro atașat la FORMULARUL DE PARTICIPARE a CONFIRMĂRII DE PLATĂ PRIN ORDINUL DE PLATĂ în maxim 2 zile lucrătoare de la data plății. 7. Înscrierea echipajelor participante la Concurs se efectuează în perioada ! 8. Rezervarea serviciilor hoteliere se va face de către fiecare Serviciu de Ambulanță Județean, informațiile despre locațiile de cazare vor fi puse la dispoziția dumneavoastră începând cu data de pe site-ul concursului în secțiunea Cazare Moneasa. III. Responsabilitățile și atribuțiile competitorilor 1. Echipajele participante vor folosi logistica pusă la dispoziție de organizatori: manechine, echipamente, materiale sanitare, aparatură de pe ambulanță. 2. Trusele medicale vor fi în comformitate cu OMS1092/2007 și vor face obiectul unei verificări din partea comisiei de organizare în seara premergătoare zilelor de concurs, rămânând sigilate în custodia acesteia, fiind predate echipajelor la intrarea în sală. Fiecare echipaj se prezintă cu trusa medicală din dotare. 3. În timpul concursului, echipajele vor purta echipamentul de protecție al S.A.J.-ului din care provin. 4. Fiecare S.A.J. participant va aduce la competiție steagul personalizat care va fi arborat la secretariatul competiției. 5. La sfârșitul fiecărei probe, echipajele vor lăsa aparatura și dispozitivele medicale folosite complete și în ordine, pentru a fi utilizate de echipajul următor.

4 6. Fiecare participant la eveniment, atât concurent cât și membru al comisiilor, observator sau organizator, va purta obligatoriu ecusonul de identificare primit prin secretariatul concursului. Accesul în locațiile de desfășurare ale Concursului și zonele adiacente sunt permise doar posesorilor de ecusoane de concurs personalizate. 7. Toți concurenții vor respecta deciziile juriului, Regulamentul Concursului, deontologia și etica profesională, în caz contrar vor fi descalificați prin decizia comitetului de organizare. 8. Voluntarului, în calitate de membru propriu al echipei aflate în concurs, îi este interzis: să ia decizii, să efectueze manevre care nu i-au fost indicate de către șeful de echipaj, să facă recomandări medicale pe timpul desfășurării probei. Atitudinea neconformă a acestuia se consemnează de către membrii juriului și/sau de către observatori, fiind sancționată prin penalizarea echipajului. 9. În timpul concursului (din momentul intrării în zona de competiție și până la finalizarea probelor) membrilor echipajelor li se interzice folosirea vreunui dispozitiv de comunicare (telefon mobil, laptop, tabletă etc). Cei care nu se conformează vor fi descalificați. 10. Fiecare S.A.J. va desemna câte un membru al echipajelor aflate în concurs pentru a participa la tragerea la sorți organizată în vederea stabilirii ordinii de intrare în competiție. Tragerea la sorți se va face în cadrul ședinței tehnice din data de Membrii echipajelor înscrise în concurs au obligația de a fi prezenți la ședința tehnică ce va avea loc în data de , între orele 17-19, locația Hotel Parc. IV. Responsabilitățile și atribuțiile organizatorilor 1. Asigurarea sălii de concurs și a logisticii necesare desfășurării probelor. 2. Previne, prin utilizarea unor dispozitive speciale de monitorizare și bruiaj, posibilele tentative de fraudare din partea echipajelor participante în concurs. Comisia pentru proba de,, ALS asigurată de către S.A.J. Timiș. - formată din 6 membri: 1 președinte, 3 membri si 2 voluntari; - președintele ales va urmări desfășurarea cazului pe etape; - cei 3 membri vor juriza derularea cazului pe fiecare categorie ; profesională. Comisia pentru probă de,, ATLS asigurată de către S.A.J. Prahova. - formată din 6 membri: 1 președinte, 3 membri și 2 voluntari; - președintele ales va urmări desfășurarea cazului pe etape;

5 - cei 3 membri vor juriza derularea cazului pe fiecare categorie profesională. Juriul va stabili scenariile de caz, baremele probelor și evaluarea propriu zisă. 3. Solicită desemnarea unui observator din partea Ministerului Sănătății care va trage la sorți scenariile pentru cele două tipuri de echipaje competitoare, având totodată și statut de observator pe timpul probelor de concurs. 4. Solicită desemnarea unui observator din partea F.N.S.A.R. care va trage la sorți ordinea de intrare în concurs pentru cele două tipuri de echipaje competitoare, având totodată și statut de observator pe timpul probelor de concurs. 5. Solicită desemnarea unui observator din partea A.S.A.R. care va asista la tragerea la sorți a ordinii de concurs și a scenariilor pentru cele două tipuri de echipaje competitoare, având totodată și statut de observator pe timpul probelor de concurs. V. Organizarea propriu-zisă a concursului 1. Prin scenariul concursului se va încerca aducerea parțială a cazului din,,stradă în sală. 2. Echipajele iși preiau trusele medicale, echipamentele și aparatura necesară în zona desemnată. 3. Concursul propriu zis constă din două probe pentru fiecare din cele două tipuri de echipaje: ALS (protocoale ERC 2015); ATLS (protocoale ERC 2015). 4. Durată efectivă a probelor până la anunțarea stop caz va fi de 20 de minute. 5. Evaluarea echipajelor va urmări: Respectarea protocoalelor ERC 2015 coroborate cu legislația actuală; Succesiunea corectă a pașilor; Acuratețea manevrelor; Evoluția fiecărui membru al echipajului în limitele competențelor; Coordonarea și omogenitatea echipajului; Atitudinea și imaginea de ansamblu a echipajului; Încadrarea în timpul acordat probei.

6 6. În cazul în care manevrele efectuate de către membrii echipajului pot pune în pericol viața, integritatea corporală a acestora sau a victimei, echipajul va fi depunctat. 7. În cazul unor probleme tehnice se va opri cronometrul până la remedierea acestora. 8. Baremurile probelor şi evaluarea propriu zisă intră în atibuţiile juriului desemnat, acesta fiind compus exclusiv din membri care aparţin S.A.J. Prahova și S.A.J. -Timiş, care, pentru neutralitate şi imparţialitate, nu vor înscrie în concurs niciun echipaj. 9. Probele de concurs vor fi filmate de către o persoană desemnată. 10. Nota finală a fiecărei probe va fi dată de media aritmetică obținută din punctajele celor 4 membri ai juriului. 11. Nota finală a concursului se va obține din suma punctajelor obținute la cele două probe pentru fiecare tip de echipaj. 12. Clasamentul final va fi afișat la sfârșitul concursului, în locurile indicate de către organizator, după soluționarea unor eventuale contestații. VI. Responsabilitățile și atribuțiile comisiei de soluționare a contestațiilor 1. Pentru asigurarea transparenței și corectitudinii în cadrul concursului, se va constitui o comisie formată din 3 membri titulari și 1 supleant, care se vor anunța după înscrierea echipajelor. 2. În cazul contestațiilor, județul care contestă punctajul final nu poate avea reprezentant în comisia de soluționare a contestațiilor. 3. Eventualele contestații vor fi depuse la comisia de jurizare la finalul concursului, în maxim 30 de minute din momentul afișării rezultatelor finale. Acestea vor fi soluționate în maxim 2 ore pe baza înregistrărilor video și a baremului de jurizare, completate de fiecare membru al comisiei.

7 VII. Dispoziții generale 1. Festivitatea de premiere și cina festivă vor avea loc în data de Informații suplimentare vor fi postate pe site-ul S.A.J. ARAD. Contact Contact organizatori: - Președinte Comisie de Organizare Dr. Micloş Gabriel tel Secretariat S.A.J. Arad: Lucaci Flavia tel Succes echipajelor participante! Vă așteptăm cu drag. Manager General, Dr. Nicoară Raveca Mărioara Preşedinte comitet de organizare, Dr. Micloş Gabriel

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul evenimentului

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare Nr. 57/11.02.2019 Aprob, Secretar de Stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Național de Fizică Öveges József - Vermes Miklós, în limba maghiară,

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

Mureș Half Marathon 6 mai 2018 Regulament 1. Generalități 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Mureș Half Marathon Org

Mureș Half Marathon 6 mai 2018 Regulament 1. Generalități 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Mureș Half Marathon Org Mureș Half Marathon 6 mai 2018 Regulament 1. Generalități 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Mureș Half Marathon. 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Mureș Runners.

Mai mult

ŞTIU ŞI APLIC

ŞTIU ŞI APLIC COLEGIUL TEHNIC GHEORGHE ASACHI IAȘI LIC TEO / LIC VOC / LIC TEH / PROF / STAGII /POS str. SĂRĂRIE nr. 189, cod poștal 700451 www.colegiulasachi.ro 0232275980 / 0232210242 secretariat_asachi@yahoo.com

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Karate WUKF SF 2019.docx

Microsoft Word - Regulament Karate WUKF SF 2019.docx KARATE WUKF SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților antrenamentele si inițierile de KARATE WUKF SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Movement Team,

Mai mult

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul

Mai mult

Cupa Nationala de Ciclocros a Romaniei, editia I Cupa Națională de Ciclocros a României Ediția I REGULAMENT 1. Prevederi generale 1.1 Cupa Națională d

Cupa Nationala de Ciclocros a Romaniei, editia I Cupa Națională de Ciclocros a României Ediția I REGULAMENT 1. Prevederi generale 1.1 Cupa Națională d Cupa Națională de Ciclocros a României Ediția I REGULAMENT 1. Prevederi generale 1.1 Cupa Națională de Ciclocros a României reprezintă un proiect al Federației Române de Ciclism desfășurat în colaborare

Mai mult

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după ) ediția SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al c

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după ) ediția SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al c REGULAMENTUL COMPETIȚIEI LIGA ELITELOR U17 (jucători născuţi după 01.01.2003) ediția 2019 2020 1. SISTEMUL DE DESFĂȘURARE Sistemul de desfășurare al competiției va avea următoarele etape: 1.1. Etapa I

Mai mult

regulament2013

regulament2013 REGULAMENT Privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Judeţean de interpretare a colindelor, Colindătorii pentru formaţiile corale şi grupurilor vocale tradiţionale din învăţământul preuniversitar.

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după ) Ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează e

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după ) Ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează e REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după 01.01.2002) Ediția 2016-2017 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează etapa județeană a competiției. - FRF organizează prin

Mai mult

Microsoft Word - Regulament FUNCTIONAL & CROSS-TRAINING_ SPORTS FESTIVAL .docx

Microsoft Word - Regulament FUNCTIONAL & CROSS-TRAINING_ SPORTS FESTIVAL .docx FUNCTIONAL & CROSS-TRAINING SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de FUNCTIONAL & CROSS- TRAINING SPORTS FESTIVAL precum si la orele de inițiere

Mai mult

I CU PARLAMENTUL Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIA

I CU PARLAMENTUL Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIA Nr. 24 707/15.01.2019 APROB, Secretar de stat, KOVÁCS rina Elisabeta REGULAMENT SPECFC Privind organizarea şi desfăşurarea OLMPADE DE LMBĂ Ș LTERATURĂ POLONĂ MATERNĂ în anul şcolar 2018-2019 Capitolul

Mai mult

Nr.965/

Nr.965/ Aprobat Manager General, Dr. Sulutiu Marius A N U N Ţ Serviciul de Ambulanță Judetean Alba cu sediul în Alba Iulia, str. Calea Motilor nr. 83, în conformitate cu prevederile Legii 95/2006 și OMS nr. 157/2019,

Mai mult

Inspectoratul Școlar Județean Vaslui Școala Gimnazială Mihai Eminescu Vaslui Str. Ștefan cel Mare, Nr. 60, tel

Inspectoratul Școlar Județean Vaslui Școala Gimnazială Mihai Eminescu Vaslui Str. Ștefan cel Mare, Nr. 60, tel Inspectoratul Școlar Județean Vaslui Școala Gimnazială Mihai Eminescu Vaslui Str. Ștefan cel Mare, Nr. 60, tel. 0335412860 E-mail: scmeminescu@yahoo.com Se aprobă. Inspector școlar General, Prof. Gabriela

Mai mult

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA de CHIMIE APLICATĂ ŞI ŞTIINŢA MATERIALELOR Strada Gh. Polizu, nr. 1-7, sector 1, , Bucureşti,

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA de CHIMIE APLICATĂ ŞI ŞTIINŢA MATERIALELOR Strada Gh. Polizu, nr. 1-7, sector 1, , Bucureşti, UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA de CHIMIE APLICATĂ ŞI ŞTIINŢA MATERIALELOR Strada Gh. Polizu, nr. 1-7, sector 1, 011061, Bucureşti, tel. 021 402 3927; 021 402 3929 REGULAMENT Concursul

Mai mult

OMEN NR.4792/ ORGANIZARE SI DESF EXAMEN BACALAUREAT NATIONAL 2018

OMEN NR.4792/ ORGANIZARE SI DESF EXAMEN BACALAUREAT NATIONAL 2018 ANEXĂ MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ORDIN privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - Având în vedere dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 26/2017 privind organizarea şi

Mai mult

Microsoft Word - Anexa la Regulament Concurs Proiecte de management institutii culturale

Microsoft Word - Anexa la Regulament Concurs Proiecte de management institutii culturale ANEXA La HCL nr. Privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management pentru instituţiile publice de cultură din subordinea Consiliului Local al Municipiului

Mai mult

CAP. II Organizarea şi funcţionarea comisiei de concurs ART. 3 (1) Pentru desfăşurarea concursului de proiecte de management, la nivelul autorităţii s

CAP. II Organizarea şi funcţionarea comisiei de concurs ART. 3 (1) Pentru desfăşurarea concursului de proiecte de management, la nivelul autorităţii s CAP. II Organizarea şi funcţionarea comisiei de concurs ART. 3 (1) Pentru desfăşurarea concursului de proiecte de management, la nivelul autorităţii se înfiinţează o comisie de concurs, în funcţie de specificul

Mai mult

ROMANIA, JUDETUL PRAHOVA CONSILIUL LOCAL AZUGA SPITALUL DE ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE AZUGA AZUGA ,str. VICTORIEI nr. 2, jud. Prahova Tel

ROMANIA, JUDETUL PRAHOVA CONSILIUL LOCAL AZUGA SPITALUL DE ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE AZUGA AZUGA ,str. VICTORIEI nr. 2, jud. Prahova Tel ROMANIA, JUDETUL PRAHOVA CONSILIUL LOCAL AZUGA SPITALUL DE ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE AZUGA AZUGA 105100,str. VICTORIEI nr. 2, jud. Prahova Tel. 0244-322051; 0244322052; Fax 0244-321910; CIF 2845125 ;Nr.

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREŞ

LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREŞ LICEUL TEHNOLOGIC CONSTRUCŢII DE MAŞINI MIOVENI ARGEŞ C.F. - 4121935 Str. Uzinei, Nr. 1-3, Mioveni, Argeş Tel/Fax: 0248.263.340 Motto: Nu poţi să înveţi ceva pe cineva. Poţi doar să-l ajuţi să găsească

Mai mult

Nr. 50/ Aprobat, Secretar de Stat, Kovács Irina Elisabeta Regulamentul specific de organizare şi desfăşurare a Concursului Multidisciplinar

Nr. 50/ Aprobat, Secretar de Stat, Kovács Irina Elisabeta Regulamentul specific de organizare şi desfăşurare a Concursului Multidisciplinar Nr. 50/30.01.2018 Aprobat, Secretar de Stat, Kovács Irina Elisabeta Regulamentul specific de organizare şi desfăşurare a Concursului Multidisciplinar Bolyai Farkas clasele IX-XII Capitolul I Cadrul general

Mai mult

HOTĂRÂREA nr

HOTĂRÂREA  nr HOTĂRÂREA nr.12-61/14 cu privire la aprobarea Regulamentului privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea examenului de capacitate 3 aprilie 2014 mun. Chişinău Examinând chestiunea despre aprobarea Regulamentului

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI

MINISTERUL  ADMINISTRAŢIEI Str Careiului nr. 26/A Nr.../... Aprobat, Manager general Dr.Notarius Gabriela Georgeta ANUNT Serviciul de Ambulanţă Judetean Satu Mare, organizează in conformitate cu prevederile Legii nr.95/2006 si Ordinului

Mai mult

Microsoft Word - OMFP_496_2014.doc

Microsoft Word - OMFP_496_2014.doc 1 Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 496/2014 pentru aprobarea Normelor metodologice privind dobândirea şi retragerea certificatului de atestare a cunoştințelor dobândite în domeniul Sistemului

Mai mult

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice - Ordin nr. 5071/2016 din 31 august 2016 Ordinul nr. 5071/2016 privind organizarea şi desfăşu

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice - Ordin nr. 5071/2016 din 31 august 2016 Ordinul nr. 5071/2016 privind organizarea şi desfăşu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice - Ordin nr. 5071/2016 din 31 august 2016 Ordinul nr. 5071/2016 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei

Mai mult

Microsoft Word - J1F docx

Microsoft Word - J1F docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE CAMPIONAT NAȚIONAL JUNIORI I FEMININ SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al competiției 1.1.Echipele înscrise vor fi repartizate, pe criteriul

Mai mult

Regulament campanie Aboneaza-te la newsletterul Dedeman Campania Aboneaza-te la newsletter-ul Dedeman este organizata de DEDEMAN SRL cu sediul in muni

Regulament campanie Aboneaza-te la newsletterul Dedeman Campania Aboneaza-te la newsletter-ul Dedeman este organizata de DEDEMAN SRL cu sediul in muni Regulament campanie Aboneaza-te la newsletterul Dedeman Campania Aboneaza-te la newsletter-ul Dedeman este organizata de DEDEMAN SRL cu sediul in municipiul Bacau, str. Alexei Tolstoi, nr. 8, judetul Bacău,

Mai mult

CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘOSEA 2019 Ediția a 70-a Iunie 2019, Sadu, Agnita, jud. Sibiu Campionatele Naționale de Șosea 2019 se desfașoară în co

CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘOSEA 2019 Ediția a 70-a Iunie 2019, Sadu, Agnita, jud. Sibiu Campionatele Naționale de Șosea 2019 se desfașoară în co CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘOSEA 2019 Ediția a 70-a 27-30 Iunie 2019, Sadu, Agnita, jud. Sibiu Campionatele Naționale de Șosea 2019 se desfașoară în conformitate cu regulamentele UCI și FRC. Campionatele

Mai mult

Nr. 63/ DIRECȚIA GENERALĂ MINORITĂȚI ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL DIRECȚIA MINORITĂȚI Aprob, Secretar de stat, Irina Elisabeta Kovács REGULAMEN

Nr. 63/ DIRECȚIA GENERALĂ MINORITĂȚI ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL DIRECȚIA MINORITĂȚI Aprob, Secretar de stat, Irina Elisabeta Kovács REGULAMEN Nr. 63/11.02.2019 Aprob, Secretar de stat, Irina Elisabeta Kovács REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Național Transdisciplinar,,Örökségünk Őrei Protectorii patrimoniului,

Mai mult

Oferta cursuri perfectionare munte 2018

Oferta cursuri perfectionare munte 2018 www.asociatiadacia.ro Grila cursuri de perfectionare de 7 zile Munte 2019 Seria iunie-decembrie 2019 Cursuri pentru functionari publici, personal contractual si alesi locali! Asociaţia Universitară Dacia

Mai mult

Microsoft Word - Document1

Microsoft Word - Document1 HOTĂRÂRE nr. 24 din 24 aprilie 2014 privind aprobarea Procedurilor de organizare a cursului şi a testului de verificare a cunoştinţelor privind auditarea operaţiunilor finanţate din fonduri europene şi

Mai mult

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului 1 Nr. Aprob, Inspector Şcolar General, prof. Ișfan Ion PROCEDURA SPECIFICĂ privind organizarea şi desfăşurarea probelor Analiza şi evaluarea curriculumului vitae şi Interviu ale candidaţilor din cadrul

Mai mult

Anexa nr. 8 Norme privind examinarea în vederea atestării profesionale a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere Capitolul I

Anexa nr. 8 Norme privind examinarea în vederea atestării profesionale a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere Capitolul I Anexa nr. 8 Norme privind examinarea în vederea atestării profesionale a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere Capitolul I Dispoziții generale Art. 1. - Prezentele norme stabilesc

Mai mult

Nr. 50/ Aprob, Secretar de Stat, Kovács Irina Elisabeta Regulamentul specific de organizare şi desfăşurare al Concursul Naţional de Teatru P

Nr. 50/ Aprob, Secretar de Stat, Kovács Irina Elisabeta Regulamentul specific de organizare şi desfăşurare al Concursul Naţional de Teatru P Nr. 50/30.01.2018 Aprob, Secretar de Stat, Kovács Irina Elisabeta Regulamentul specific de organizare şi desfăşurare al Concursul Naţional de Teatru PADIF pentru clasele a V-a a XII-a Prezentul regulament

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL Federația Română de Handbal / Romanian Handball Federation Str. Av. Popa

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL Federația Română de Handbal / Romanian Handball Federation Str. Av. Popa REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A MASCULIN SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al Diviziei A - masculin 1.1.Echipele repartizate vor fi înscrise în cadrul 4 serii a câte

Mai mult

. METODOLOGIA DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A EXAMENULUI DE EVALUARE PENTRU TRECEREA SUBOFIŢERILOR ÎN CORPUL MAIŞTRILOR MILITARI -BOBOC din 8

. METODOLOGIA DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A EXAMENULUI DE EVALUARE PENTRU TRECEREA SUBOFIŢERILOR ÎN CORPUL MAIŞTRILOR MILITARI -BOBOC din 8 . METODOLOGIA DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A EXAMENULUI DE EVALUARE PENTRU TRECEREA SUBOFIŢERILOR ÎN CORPUL MAIŞTRILOR MILITARI -BOBOC- 2015 1 din 8 CUPRINS CAPITOLUL I Dispoziţii generale...3 CAPITOLUL

Mai mult

CONSSIILIIUL JJUDEŢEAN CONSSTANŢA Dirreeccţ ţiaa ddee Tuurri issm şşi i Coooorrddoonnaarreeaa IInnsst tituuţ ţiiloorr ddee Cuul ltuurrăă SSuubboorrddo

CONSSIILIIUL JJUDEŢEAN CONSSTANŢA Dirreeccţ ţiaa ddee Tuurri issm şşi i Coooorrddoonnaarreeaa IInnsst tituuţ ţiiloorr ddee Cuul ltuurrăă SSuubboorrddo CONSSIILIIUL JJUDEŢEAN CONSSTANŢA Dirreeccţ ţiaa ddee Tuurri issm şşi i Coooorrddoonnaarreeaa IInnsst tituuţ ţiiloorr ddee Cuul ltuurrăă SSuubboorrddoonnaat tee REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare

Mai mult

Semimaratonul_Craiovei_Regulament_29-Septembrie-2019

Semimaratonul_Craiovei_Regulament_29-Septembrie-2019 pagina 1 / 14 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI Organizatorul Concursului SEMIMARATONUL CRAIOVEI (denumit în continuare Concursul ) este Asociația ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ în parteneriat cu autorități

Mai mult

Microsoft Word - OMEN_4793_2017.doc

Microsoft Word - OMEN_4793_2017.doc Ministerul Educaţiei Naţionale - MEN - Ordin nr. 4793/2017 din 31 august 2017 Ordinul nr. 4793/2017 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a în anul şcolar

Mai mult

METODOLOGIA PRIVIND MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI PENTRU OCUPAREA UNUI POST VACANT PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ DE FIZIOKINETOTERAPEUT DEBUTANT LA S

METODOLOGIA PRIVIND MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI PENTRU OCUPAREA UNUI POST VACANT PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ DE FIZIOKINETOTERAPEUT DEBUTANT LA S METODOLOGIA PRIVIND MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI PENTRU OCUPAREA UNUI POST VACANT PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ DE FIZIOKINETOTERAPEUT DEBUTANT LA SECȚIA NEUROPSIHIATRIE PEDIATRICĂ ORGANIZAT ÎN PERIOADA

Mai mult

REGULAMENT CAMPIONAT NATIONAL ECHIPE 2015

REGULAMENT CAMPIONAT NATIONAL ECHIPE 2015 REGULAMENT CAMPIONAT NAȚIONAL PE ECHIPE SUPERLIGA SENIORI LIGA JUNIORI LIGA CADEI LUPTE GRECO-ROMANE, LUPTE LIBERE MASCULIN LUPTE FEMININE 2015 Scop: Angrenarea sportivilor/sportivelor în pregătire și

Mai mult

Microsoft Word - Cupa Romaniei docx

Microsoft Word - Cupa Romaniei docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE CUPA ROMÂNIEI MASCULIN ȘI FEMININ SEZON 2019 2020 Articolul 1. Participarea la joc 1.1.Participarea este obligatorie pentru echipele nominalizate de către F.R.H.. 1.2.Pe toată

Mai mult

Microsoft Word - Div A f docx

Microsoft Word - Div A f docx REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A FEMININ SEZONUL COMPETIȚIONAL 2019 2020 Articolul 1. Sistemul de desfășurare al Diviziei A - feminin 1.1.Divizia A se va organiza în cadrul a 4 serii a câte 6 8 echipe,

Mai mult

C U P R I N S

C U P R I N S MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea Româno Americană Bd. Expoziţiei, nr. 1B, sector 1 Bucureşti, cod 012101, România Telefon: 0040-372.120.101 Fax: 0040-21-318.35.66 www.rau.ro Romanian-American

Mai mult

CONCURSUL OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR REGULAMENT Secțiunea 1. Organizatorul și regulamentul oficial al concursului Concursul este organizat și

CONCURSUL OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR REGULAMENT Secțiunea 1. Organizatorul și regulamentul oficial al concursului Concursul este organizat și CONCURSUL OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR 2018-2019 REGULAMENT Secțiunea 1. Organizatorul și regulamentul oficial al concursului Concursul este organizat și desfășurat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea

Mai mult

Regulamentul cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi

Regulamentul cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi Regulamentul cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator al campaniei Donează cu Pago (în continuare Campania)

Mai mult

PROCEDURA DETALIATA DE EVALUARE SI SELECTIE PROIECTE

PROCEDURA  DETALIATA DE EVALUARE SI SELECTIE PROIECTE PROCEDURA DETALIATA DE EVALUARE SI SELECTIE PROIECTE Asociatia Grupul de Actiune Locala Meleagurile Cricovului Sediu: Oraşul Urlaţi, str. Tudor Vladimirescu, nr. 29 Telefon: 0758.249.698 Chezan Rodica

Mai mult

R O M Â N I A

R O M Â N I A R o m â n i a Judeţul Galaţi Municipiul Galaţi Direcţia Generală de Servicii Publice Direcţia Servicii Municipale Compartiment de Relaţie cu Asociaţiile de Proprietari REGULAMENT PRIVIND PROCEDURA DE ATESTARE

Mai mult

Microsoft Word - Regulament MARATONUL DACILOR 2018

Microsoft Word - Regulament MARATONUL DACILOR 2018 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare si desfasurare a evenimentului Maratonul Dacilor ediția a V a din 1 septembrie 2018 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI Competitia Maratonul

Mai mult

1

1 Metodologia de organizare a Referendumului la nivelul Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia pentru alegerea modalității de desemnare a rectorului În conformitate cu prevederile art. 209 și ale

Mai mult

Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI

Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI Nr. 24 565/ 16.01.2018 APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI LITERATURĂ UCRAINEANĂ MATERNĂ în anul şcolar 2017-2018

Mai mult

ORDIN Nr. 4830/2018 din 30 august 2018 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢ

ORDIN Nr. 4830/2018 din 30 august 2018 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢ ORDIN Nr. 4830/2018 din 30 august 2018 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - 2019 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 788 din 13

Mai mult

Oferta cursuri perfectionare munte 2018

Oferta cursuri perfectionare munte 2018 www.asociatiadacia.ro Grila cursuri de perfectionare de 7 zile pentru administratia publica - Litoral si Delta Dunarii Seria iunie septembrie 2019 Cursuri pentru functionari publici, personal contractual

Mai mult

D. a) CHESTIONAR DE AUTOEVALUARE PENTRU SPITALE STANDARD CRITERII DESCRIERE EVALUARE OBSERVAȚII I STANDARD REFERITOR LA ORGANIZARE I.1* Spitalul are a

D. a) CHESTIONAR DE AUTOEVALUARE PENTRU SPITALE STANDARD CRITERII DESCRIERE EVALUARE OBSERVAȚII I STANDARD REFERITOR LA ORGANIZARE I.1* Spitalul are a D. a) CHESTIONAR DE AUTOEVALUARE PENTRU SPITALE I REFERITOR LA ORGANIZARE I.1* Spitalul are act de înființare sau de organizare conform legislației în vigoare. I.2* I.3* Spitalul are autorizație sanitară

Mai mult

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector ș

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector ș FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR 2017-2018 Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector școlar general, Prof. dr. Viorel STAN Nr. crt. Funcţia

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fi

REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fi REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fizice care au talent în domeniul folclorului muzical

Mai mult

ANUNT

ANUNT Consiliul Superior al Magistraturii Plenul HOTĂRÂRE Nr. 126*) din 1 martie 2007 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 Anexă la Hotărârea Senatului nr. 84 din 23 iulie 2018 Președintele Senatului UDJG Prof. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu PROCEDURĂ OPERAȚIONALĂ PRIVIND RECRUTAREA ȘI SELECȚIA PERSONALULUI ÎN VEDEREA ANGAJĂRII

Mai mult

Facultatea de Automatică şi Calculatoare Str. G. Bariţiu 26-28, Cluj-Napoca Tel.: , Fax: Web page:

Facultatea de Automatică şi Calculatoare Str. G. Bariţiu 26-28, Cluj-Napoca Tel.: , Fax: Web page: Facultatea de Automatică şi Calculatoare Str. G. Bariţiu 26-28, 400027 Cluj-Napoca Tel.: 0264-401218, Fax: 0264-594835 Web page: http://www.ac.utcluj.ro Metodologia Facultăţii de Automatică şi Calculatoare

Mai mult

ETAPA NATIONALA DE SARITURI OBSTACOLE 5-8 iulie/13-15 iulie, Turda ETAPA NATIONALA DE SARITURI OBSTACOLE Salina Equines Horse Trophy TURDA (CLUJ), 5 i

ETAPA NATIONALA DE SARITURI OBSTACOLE 5-8 iulie/13-15 iulie, Turda ETAPA NATIONALA DE SARITURI OBSTACOLE Salina Equines Horse Trophy TURDA (CLUJ), 5 i ETAPA NATIONALA DE SARITURI OBSTACOLE 5-8 iulie/13-15 iulie, Turda ETAPA NATIONALA DE SARITURI OBSTACOLE Salina Equines Horse Trophy TURDA (CLUJ), 5 iulie 8 Iulie 2018 ORGANIZATORI Presedinte Onorific

Mai mult

P 1 CODUL DE CONDUITĂ

P 1 CODUL DE CONDUITĂ P 1 CODUL DE CONDUITĂ 1 PREAMBUL FRF are ca obiectiv promovarea fotbalului asociație cu respectarea principiilor etice și protejarea integrității fenomenului fotbalistic, aceasta putându-se realiza doar

Mai mult

REGULAMENT-PARTICULAR-GRAND-PRIX

REGULAMENT-PARTICULAR-GRAND-PRIX PROGRAM-REGULAMENT XI RETROMOBIL GRAND-PRIX 2016 COMITETUL DE ORGANIZARE -Director de Concurs: Stefan Vasile -Sef Comisie de Arbitri: Levente Dudi -Secretariat: Andreea Radu -Sef Parc Inchis/Linia de Start:

Mai mult

REGULAMENT

REGULAMENT REGULAMENT PRIVIND PROCEDURA DE ATESTARE A PERSOANELOR FIZICE CARE DORESC SĂ OBŢINĂ CALITATEA DE ADMINISTRATOR IMOBILE CAPITOLUL I PREVEDERI LEGALE Art. 1. Administratorul de imobile este persoana fizică,

Mai mult

JOCURI BALCANICE INDOOR Juniori Dată de desfășurare Localitate/Țară Istanbul/TURCIA Obiective - 8 medalii dintre care 2 medalii de aur - 10

JOCURI BALCANICE INDOOR Juniori Dată de desfășurare Localitate/Țară Istanbul/TURCIA Obiective - 8 medalii dintre care 2 medalii de aur - 10 JOCURI BALCANICE INDOOR Juniori Dată de desfășurare 10.02.2019 Localitate/Țară Istanbul/TURCIA Obiective - 8 medalii dintre care 2 medalii de aur - 10 clasări în finale CONDIȚII DE PARTICIPARE 1. Vârstă

Mai mult

AGENŢIA NAȚIONALĂ PENTRU SOLUȚIONAREA CONTESTAȚIILOR NATIONAL AGENCY FOR SOLVING COMPLAINTS MD-2001, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 124,

AGENŢIA NAȚIONALĂ PENTRU SOLUȚIONAREA CONTESTAȚIILOR NATIONAL AGENCY FOR SOLVING COMPLAINTS MD-2001, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 124, AGENŢIA NAȚIONALĂ PENTRU SOLUȚIONAREA CONTESTAȚIILOR NATIONAL AGENCY FOR SOLVING COMPLAINTS MD-2001, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 124, et. 4, tel: 022 820652, fax: 022 820651, e-mail: contestatii@ansc.md

Mai mult

ORDIN Nr. 1453/M.34/18769/10161 din 2 mai 2011 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea, funcţionarea şi structura Comisiei centrale de con

ORDIN Nr. 1453/M.34/18769/10161 din 2 mai 2011 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea, funcţionarea şi structura Comisiei centrale de con ORDIN Nr. 1453/M.34/18769/10161 din 2 mai 2011 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea, funcţionarea şi structura Comisiei centrale de contestaţii din cadrul Casei Naţionale de Pensii Publice,

Mai mult

Act LexNavigator

Act LexNavigator ANEXĂ MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ORDIN privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - 2019 Având în vedere dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 26/2017 privind organizarea

Mai mult

Microsoft Word - Ordin doc

Microsoft Word - Ordin doc Ministerul Educaţiei Naţionale - MEN - Ordin nr. 4813/2018 din 29 august 2018 Ordinul nr. 4813/2018 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a în anul şcolar

Mai mult

UNIVERSITATEA CREŞTINĂ „DIMITRIE CANTEMIR”

UNIVERSITATEA CREŞTINĂ „DIMITRIE CANTEMIR” UNIVERSITATEA CREŞTINĂ DIMITRIE CANTEMIR Str. Splaiul Unirii, nr. 196, sector 4, Bucureşti Tel: +40-21-3307900, Fax: +40-21-3308774, E-mail office@ucdc.ro Universitatea Creştinã Dimitrie Cantemir APROBAT,

Mai mult

Regulament Bursele Every Can Counts Romania 2018 Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza Regulamentul ) informeaza studentii si profesorii de

Regulament Bursele Every Can Counts Romania 2018 Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza Regulamentul ) informeaza studentii si profesorii de Regulament Bursele Every Can Counts Romania 2018 Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza Regulamentul ) informeaza studentii si profesorii despre modul in care se va desfasura aceasta campanie,

Mai mult

Microsoft Word - CNCV-2015_Etapa a IV-a Regulament Particular.doc

Microsoft Word - CNCV-2015_Etapa a IV-a Regulament Particular.doc CAMPIONATUL NAȚIONAL DE CIRCUIT VITEZĂ Regulament Particular Etapa a IV-a, Adâncata-județul Ialomița, Duminică 02 AUGUST 2015 1.- INTRODUCERE 1.1.- Duminică 02 AUGUST 2015 se va desfășura pe circuitul

Mai mult

Colegiul Medicilor Dentiști din România Info Notă Textul actualizat reprezintă o reproducere neoficială a actului normativ și are caracter informativ.

Colegiul Medicilor Dentiști din România Info Notă Textul actualizat reprezintă o reproducere neoficială a actului normativ și are caracter informativ. Colegiul Medicilor Dentiști din România Info Notă Textul actualizat reprezintă o reproducere neoficială a actului normativ și are caracter informativ. Pentru varianta oficială a actelor normative vă rugăm

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI DE DREPT EUROPEAN FIAT IUSTITIA 2014/2015 EDIŢIA a I-a ANIVERSARĂ A. Entităţile organ

REGULAMENTUL CONCURSULUI REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI DE DREPT EUROPEAN FIAT IUSTITIA 2014/2015 EDIŢIA a I-a ANIVERSARĂ A. Entităţile organ REGULAMENTUL CONCURSULUI REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI DE DREPT EUROPEAN FIAT IUSTITIA 2014/2015 EDIŢIA a I-a ANIVERSARĂ A. Entităţile organizatoare şi Concursul de drept european Fiat Iustitia

Mai mult

Microsoft Word - Metodologia de functionare a scolii postuniversitare_aprobata de senat prin Hot.62 din doc

Microsoft Word - Metodologia de functionare a scolii postuniversitare_aprobata de senat prin Hot.62 din doc ROMÂNIA MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE Universitatea Naţională de Apărare Carol I METODOLOGIA de funcţionare a Şcolii de studii postuniversitare în Universitatea Naţională de Apărare Carol I Aprobată de

Mai mult

INVITAŢIE

INVITAŢIE Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti Regulament concurs video YOUth SHOULD VOTE! TinereTUl votează! Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti, având ca structură gazdă Institutul European din

Mai mult

Regulament Mtb Academy XCO Generalitati: 1.1 Acest regulament se aplică participanţilor la competiţia Mtb Academy Cup 29 iulie Organi

Regulament Mtb Academy XCO Generalitati: 1.1 Acest regulament se aplică participanţilor la competiţia Mtb Academy Cup 29 iulie Organi Regulament Mtb Academy XCO 2019 1. Generalitati: 1.1 Acest regulament se aplică participanţilor la competiţia Mtb Academy Cup 29 iulie 2019 1.2 Organizatorul evenimentului este A.C.S. Mtb Academy 1.3 Mtb

Mai mult

UNIVERSITATEA PETROL – GAZE

UNIVERSITATEA PETROL – GAZE UNIVERSITATEA PETROL - GAZE DIN PLOIEŞTI CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE DECIZIE Nr. 1918/09.06.2017 Privind organizarea sesiunilor de examene de vară şi toamnă ale anului universitar 2016-2017 Având în vedere

Mai mult

DEPARTAMENTUL JU –JITSU

DEPARTAMENTUL  JU –JITSU FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ARTE MARȚIALE Departamentul JU-JITSU INVITAȚIE la CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JU-JITSU Rezervat seniorilor (+21 ani), juniorilor (U21) și aspiranților (U18) 12-13.05.2018 București ORGANIZATORI

Mai mult

REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDI

REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDI REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDICALI DIN ROMÂNIA- FILIALA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI A.DISPOZITII

Mai mult

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre”

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre” CONCURSUL MUNICIPAL LET S THEATRE Editia a II a 9 iunie 2018 Bucuresti REGULAMENT CONCURSUL MUNICIPAL LET S THEATRE, Ediția a II a este inclus în Calendarul activitatilor educative municipale CAEM 2018

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚI

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚI MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚIA SPORTULUI ȘCOLAR ȘI BUCUREȘTI UNIVERSITAR 2016 REGULAMENTUL

Mai mult

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti – Ediţia 2019

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti – Ediţia 2019 1 REGULAMENT Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti Ediţia 2019 Scopul Organizator: Universitatea Politehnica Bucureşti Departamentul de Fizică Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti îşi

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Braşov Heroes" 1. ORGANIZATORII şi REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIŢIEI 1.1 Cadrul ge

REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Braşov Heroes 1. ORGANIZATORII şi REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIŢIEI 1.1 Cadrul ge REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Braşov Heroes" 1. ORGANIZATORII şi REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIŢIEI 1.1 Cadrul general de desfășurare Braşov Heroes Cursa cu obstacole

Mai mult

Microsoft Word - raport final Concurs Sofer.doc

Microsoft Word - raport final Concurs Sofer.doc PRIMARIA COMUNEI VERGULEASA COMISIA DE EXAMEN NR. 3612 / 08.05.2015 RAPORT FINAL Încheiat astazi 07.05.2015 Cu privire la examenul din data de 07.05.2015 (proba scrisă si proba de interviu) pentru ocuparea

Mai mult

Regulament_Seniori+35_30__Superseniori_Echipe_2014

Regulament_Seniori+35_30__Superseniori_Echipe_2014 REGULAMENT DE DESFASURARE A CAMPIONATELOR NATIONALE PE ECHIPE DE SENIORI / SUPER-SENIORI +35(30) < proiect > Aceasta competitie se afla in proprietatea si sub controlul si conducerea Federatiei Romane

Mai mult

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre”

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre” CONCURSUL REGIONAL LET S THEATRE Editia a III a 24 mai 2019 Bucuresti REGULAMENT Concursul regional LET S THEATRE, Ediția a III a este inclus în Calendarul activitatilor educative regionale si interjudetene

Mai mult

HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzăto

HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzăto HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2018-2019

Mai mult

UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACĂU MONITORIZAREA SISTEMULUI TUTORIAL ID, A ACTIVITĂȚILOR APLICATIVE IFR ȘI A CELOR DE COMUNICARE BIDIRECȚIONALĂ

UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACĂU MONITORIZAREA SISTEMULUI TUTORIAL ID, A ACTIVITĂȚILOR APLICATIVE IFR ȘI A CELOR DE COMUNICARE BIDIRECȚIONALĂ UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACĂU ID, A ACTIVITĂȚILOR APLICATIVE IFR ȘI BIDIRECȚIONALĂ ÎN SISTEMUL COD: PROCEDURĂ OPERAȚIONALĂ RECTOR, Prof. univ. dr. ing. Carol SCHNAKOVSZKY Numele şi prenumele

Mai mult

710200, BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/ pagina web : COLEGIUL NAȚIONAL A.T. LAURIAN BO

710200, BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/ pagina web :   COLEGIUL NAȚIONAL A.T. LAURIAN BO COLEGIUL NAȚIONAL A.T. LAURIAN BOTOŞANI Anunță SCOATEREA LA CONCURS a unui post vacant de Administrator financiar I-studii superioare din cadrul compartimentului Contabilitate - perioada nedeterminată

Mai mult

Microsoft Word - PROCEDURA-DE-EVALUARE-SI-SELECTIE-GAL-TH-TP-august-2017

Microsoft Word - PROCEDURA-DE-EVALUARE-SI-SELECTIE-GAL-TH-TP-august-2017 PROCEDURA DE EVALUARE SI SELECTIE A PROIECTELOR aferenta masurilor de finantare din Strategia de Dezvoltare Locala sursa de finantare: masura 19 LEADER din PNDR 2014-2020 Aprobata prin Decizia Consiliului

Mai mult