CARTE TEHNICA SERIA C

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "CARTE TEHNICA SERIA C"

Transcriere

1 CARTE TEHNICA SERIA C

2 SUMAR Date tehnice: pagina 1 Note importante privind securitatea: paginile 2,3 Instalare: pagina 4 Instrucțiuni conectare la curent: pagina 5 Principii de utilizare și funcționare: paginile 5-9 Întreținere: pagina 10 Defecțiuni : pagina10 Scheme electrice: paginile 11, 12 Schita explodata: paginile CARACTERISTICI TEHNICE MODEL C 3 C 5 C 9 C 15 TIP IFG01-33 IFG IFG IFG TENSIUNE V-Ph-Hz PUTERE MAXIMA (W) FUNCTII 0 / Ventilation/ 1.65 kw / 3.3kw 0 / Ventilation/ 2.5 kw / 5 kw 0 / Ventilation/ 4.5 kw / 9 kw 0 / Ventilation/ 5 kw / 10 kw / 15 kw DEBIT DE AER (m3/h) a 70 C DIMENSIUNI Lx I x H (mm) x285x x285x x285x x385x495 GAMA TERMOSTAT ( C) GREUTATE (Kg) INTENSITATE Maxima (A) PROTECTIE 16A 10A 16A 32A VA RUGAM CITITI CU ATENTIE MANUALUL DE UTILIZARE PASTRATI MANUALUL DE UTILIZARE PENTRU REFERINTE ULTERIOARE

3

4 CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE INAINTE DE UTILIZARE LA UTILIZAREA ACESTUI SISTEM DE INCALZIRE URMATI MASURILE DE SECURITATE MENITE SA REDUCA RISCUL DE ARSURI,INCENDII, SUPRAINCARCARE ELECTRICA, VATAMARE CORPORALA SAU DAUNE MATERIALE PENTRU EVITAREA ARSURILOR, NU ATINGETI PARTILE INCALZITE ALE APARATULUI PASTRATI O DISTANTA DE CEL PUTIN 2 m INTRE SISTEMUL DE INCALZIRE SI DIVERSE OBIECTE, SUBSTANTE SAU MATERIALE INFLAMABILE NU LASATI COPII SAU ANIMALE NESUPRAVEGHEATE IN APROPIEREA APARATULUI NU FOLOSITI SISTEMUL DE INCALZIRE IN CAZUL IN CARE CABLUL DE ALIMENTARE PREZINTA DEFECTE IN CAZUL CONSTATARII UNUI DEFECT, NU FOLOSITI SISTEMUL, PREZENTATI-VA CU ACESTA LA CEL MAI APROPIAT SERVICE AGREEAT UTILIZATI SISTEMUL DE INCALZIRE EXCLUSIV CONFORM INDICATIILOR DIN ACEST MANUAL. ORICE ALT MOD DE UTILIZARE, CARE NU ESTE RECOMANDAT DE PRODUCATOR, POATE DUCE LA DETERIORAREA ACESTUIA SI/SAU POATE CAUZA ARSURI, INCENDII, DESCARCARI ELECTRICE, VATAMARI CORPORALE, DAUNE MATERIALE SISTEMUL DE INCALZIRE SE VA INSTALA IN CONFORMITATE CU RESPECTAREA NORMELOR PENTRU BUNA FUNCTIONARE A SISTEMULUI, ASIGURATI-VA CA INSTALATIA ELECTRICA ESTE ADAPTATA CARACTERISTICILOR TEHNICE SI IN BUNA STARE DE FUNCTIONARE NU INTRODUCETI OBIECTE SI NU INCERCATI SA BLOCATI VENTILATORUL IN TIMPUL FUNCTIONARII NU INSTALATI SISTEMUL LA MAI PUTIN DE 1 m DE ORICE SUPRAFATA NU FOLOSITI SISTEMUL LA O DISTANTA MAI MICA DE 30 cm DE PERETE INTRETINEREA SI CURATAREA SE VA FACE DUPA SCOATEREA DIN PRIZA SI RACIREA TOTALA A APARATULUI NU INTRERUPETI ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA DECAT LA OPRIREA COMPLETA A VENTILATIEI INSTALATI SI POZITIONATI SISTEMUL DOAR CONFORM INSTRUCTIUNILOR DIN ACEST MANUAL PENTRU A EVITA RISCUL ELECTROCUTARII, INTRETINEREA SI REPARAREA SISTEMULUI SE VA FACE IN UNITATILE DE SERVICE DE CATRE UN TEHNICIAN CALIFICAT

5 CITITI CU ATENTIE TOATE INSTRUCTIUNILE INAINTE DE UTILIZARE LA UTILIZAREA ACESTUI SISTEM DE INCALZIRE URMATI MASURILE DE SECURITATE MENITE SA REDUCA RISCUL DE ARSURI,INCENDII, SUPRAINCARCARE ELECTRICA, VATAMARE CORPORALA SAU DAUNE MATERIALE IN TIMPUL FUNCTIONARII NU ACOPERITI APARATUL SI NU DEPOZITATI OBIECTE SAU SUBSTANTE DE ORICE FEL PE APARAT. NU INTRODUCETI NICI O PIESA A SISTEMULUI IN APA SAU ORICE ALT LICHID CONECTATI CABLUL DE ALIMENTARE IN PARTEA DE SUS A APARATULUI PENTRU CURATAREA APARATULUI FOLOSITI DOAR APA, CU O LAVETA MOALE SAU UN BURETE NU DEMONTATI SI NU INCERCATI SA REPARATI SINGUR APARATUL SAU ELEMENTELE DE INCALZIRE NU FOLOSITI USTENSILE SAU OBIECTE ASCUTITE IN APROPIEREA APARATULUI SISTEMUL NECESITA INSPECTII TEHNICE SI CURATARI PERIODICE. UN SISTEM MURDAR SI NEINTRETINUT ESTE UN REAL PERICOL DE INCENDIU NU ACOPERITI CABLUL DE ALIMENTARE CU UN COVOR SAU ALTE TESATURI,ACEST LUCRU POATE CAUZA UN INCENDIU. IN CAZUL DETERIORARII CABLULUI DE ALIMENTARE, ACESTA VA FI SCHIMBAT DE URGENTA DE CATRE UN TEHNICIAN CALIFICAT NU ATINGETI SI NU APROPIATI MAINILE DE APARAT IN TIMPUL FUNCIONARII, VA POATE CAUZA ARSURI INSTALATIA ELECTRICA (circuitul) trebuie să susțină un minim de 16a -240VA PENTRU SISTEMUL DE INCALZIRE MONOFAZAT (C3), 16 A la 32 A în funcție de model (C5 la C15) INCALZIREA TRIFAZICA. VEZI CARACTERISTICILE TEHNICE pagina 2 CONEXIUNEA ELECTRICA TREBUIE REALIZATA IN MOD CORECT, IN CONFORMITATE CU NORMELE SI STANDARDELE EXISTENTE. SISTEMUL POATE FI UTILIZAT DOAR INTR-UN MEDIU USCAT NU POZITIONATI SISTEMUL IN IMEDIATA APROPIERE A UNEI BAI, DUS SAU PISCINE. NU UTILIZATI SISTEMUL IN MEDIUL EXTERIOR ASIGURATI-VA CA SISTEMUL ESTE ASEZAT PE UN TEREN PLAT SI STABIL NU CONECTATI SISTEMUL DE INCALZIRE LA RETEAUA ELECTRICA CU AJUTORUL UNUI PRELUNGITOR ( Vezi instructiunile pentru conectarea la instalatia electrica)

6 INSTALARE INAINTE DE INSTALAREA SISTEMULUI DE INCALZIRE CITITI CU ATENTIE ACESTE INSTRUCTIUNI SI DE ASEMENEA INSTRUCTIUNILE DE SECURITATE (paginile 3-4) RECEPTIA INDEPARTATI TOATE AMBALAJELE DIN INTERIORUL CUTIEI SI DE PE SISTEMUL DE INCALZIRE *Nu uitati sa protejati mediul inconjurator prin reciclarea materialelor folosite la ambalare SISTEMUL DE INCALZIRE SE ASAZA PE O SUPRAFATA PLANA SI SOLIDA LASATI O DISTANTA DE CEL PUTIN 1 metru INTRE SISTEMUL DE INCALZIRE SI ALTE SUPRAFETE TOATE SISTEMELE DE INCALZIRE DIN SERIA C SUNT GATA DE UTILIZARE, CU EXCEPTIA C15 CARE ARE UN KIT DE TRANSPORT (vezi imagine) SISTEMUL C9 QUANTA POATE FI MONTAT SI PE PERETE (vezi imagine) Montarea kitului de instalare pe perete(optional) pentru C9 JI Abstuetzung C15 : Montarea kitului de transport Blocati rotile pe arbore si fixati pe aparat. Atasati clemele de fixare pe corpul aparatului.

7 INSTRUCTIUNI DE RACORDARE LA RETEAUA ELECTRICA ESTE INTERZISA FOLOSIREA UNUI PRELUNGITOR ELECTRIC SI/SAU TRIPLU STECHER. DACA SUNTETI NEVOIT SA INLOCUITI CABLUL DE ALIMENTARE ORIGINAL, VA RUGAM LUATI IN CONSIDERARE TABELUL DE MAI JOS ORICE DETERIORARE A BUNURILOR SI/SAU PERSOANELOR CA URMARE A INLOCUIRII / MODIFICARII CABLULUI DE ALIMENTARE ORIGINAL NU INTRA IN RESPONSABILITATEA NOASTRA Tabel informativ pentru stabilirea sectiunii cablului de alimentare in functie de lungimea lui si de curentul absorbit: Datele din table sunt orientative si nu inlocuiesc un studio efectuat de catre personal tehnic autorizat SECTIUNEA CABLULUI (MM2) Model / amperaj Lungime 5 m 10m 15m 20m 25m 30m 50m C3 /13.5A C5 / 7.3A C9 /13.5A C15 / 20.2A Toate aparatele sunt echipate cu stecher cu impamantare. Obligatoriu se foloseste o priza cu impamantare pentru protectia liniei electrice Instalatia electrică (circuitul) trebuie să suporte cel puțin intensitatea absorbită de sistemul de incalzire (de exemplu, 16-amp 240V pentru C3).Sistemul de incalzire trebuie să fie instalat în mod corespunzător și conectat în conformitate cu toate regulile și regulamentele. Pentru o utilizare adecvată, nici un alt dispozitiv nu va fi instalat sau conectat pe același circuit electric. Consultati un electrician autorizat in cazul in care instructiunile nu sunt intelese pe deplin sau in cazul in care aveti indoieli asupra instalarii sistemului de incalzire. Sistemul de incalzire este livrat cu un stecher si un cablu de alimentare de o lungime adecvata. Monofazat 230 v + N + T - 50Hz - 16 A pentru C3 Trifazat 380 v + T - 50Hz (vezi intensitatea absorbita de fiecare model)

8 PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE TOATE APARATELE DIN SERIA C (C3. C5. C9. C15 ) SUNT ECHIPATE CU UN TERMOSTAT DE AMBIANTA CARE PERMITE REGLAREA PRECISA A TEMPERATURII o IDEAL SITUAT IN PARTEA DIN SPATE A APARATULUI, LA INTRAREA AERULUI, TEMPERATURA MASURATA CORESPUNDE CU CEA DIN ATMOSFERA. TOATE APARATELE DIN SERIA C SUNT ECHIPATE CU UN DISPOZITIV POST VENTILATIE : o LA OPRIREA CURENTULUI VENTILATORUL CONTINUA SA MEARGA TIMP DE 2 minute PANA LA RACIREA APARATULUI Nu intrerupeti alimentarea cu energie inainte ca ventilatorul sa se opreasca. TOATE UNITATILE SUNT ECHIPATE CU UNA SAU MAI MULTE SIGURANTE PENTRU RESETARE MANUALA IN CAZUL SUPRAINCALZIRII o Siguranta nu ar trbui sa se declanseze doar incazul in care: Nu exista alimentare cu energie electrica Nu exista absorbtie de aer Ventilatorul nu functioneaza In cazul in care dispozitivul de siguranta se declansaza, aflati si remediati defectiunea inainte de armare.

9 UTILIZARE PORNIREA SI OPRIREA SISTEMULUI 3.3 kw 5 kw FIXATI TERMOSTATUL LA TEMPERATURA DORITA SETATI SELECTORUL DE FUNCTII LA IN POZITIA (puterea de incalzire) DORITA DE INDATA CE TEMPERATURA DORITA ESTE ATINSA,CALDURA SE OPRESTE. ENTILATORUL CONTINUA SA FUNCTIONEZE INCA 2 minute NU DECONECTATI SISTEMUL DE LA CURENT INAINTE CA VENTILATORUL SA SE OPREASCA COMPLET PENTRU A EVITA RISCUL DE DECLANSARE A SIGURANTEI PENTRU SUPRAINCALZIRE. VENTILATORUL NU SE OPRESTE PANA CAND SELECTOUL NU ESTE PE POZITIA O. 1. CAROSERIE 2. SUPORT 3. CLEMA DE FIXARE 4. SELECTOR DE FUNCTII 5. TERMOSTAT 6. MANER DE TRANSPORT 7. GRILA DE ASPIRARE 8. CABLU DE ALIMENTARE 9. STECHER (mono 230 v ou tri 380v) 10. BUTON DE SIGURANTA (RESET)

10 UTILIZARE PORNIREA SI OPRIREA SISTEMULUI 1. TERMOSTAT 2. SELECTOR DE FUNCTII 3. KIT PENTRU FIXARE PE PERETE 4. GRILA DE ASPIRARE 5. DISTANTIERE 6. DISTANTIER (optional) 7. CABLU DE ALIMENTARE ELECTRICA 8. STECHER (mono 230 v or tri 380v) 9. PANOU SUPERIOR 10. BUTON DE SIGURANTA (RESET) _. FIXATI TERMOSTATUL LA TEMPERATURA DORITA SETATI SELECTORUL DE FUNCTII LA IN POZITIA (puterea de incalzire) DORITA DE INDATA CE TEMPERATURA DORITA ESTE ATINSA,CALDURA SE OPRESTE. VENTILATORUL CONTINUA SA FUNCTIONEZE INCA 2 minute NU DECONECTATI SISTEMUL DE LA CURENT INAINTE CA VENTILATORUL SA SE OPREASCA COMPLET PENTRU A EVITA RISCUL DE DECLANSARE A SIGURANTEI PENTRU SUPRAINCALZIRE. VENTILATORUL NU SE OPRESTE PANA CAND SELECTOUL NU ESTE PE POZITIA O.

11 UTILIZARE PORNIREA SI OPRIREA SISTEMULUI FIXATI TERMOSTATUL LA TEMPERATURA DORITA SETATI SELECTORUL DE FUNCTII LA IN POZITIA (puterea de incalzire) DORITA DE INDATA CE TEMPERATURA DORITA ESTE ATINSA,CALDURA SE OPRESTE. VENTILATORUL CONTINUA SA FUNCTIONEZE INCA 2 minute NU DECONECTATI SISTEMUL DE LA CURENT INAINTE CA VENTILATORUL SA SE OPREASCA COMPLET PENTRU A EVITA RISCUL DE DECLANSARE a SIGURANTEI PENTRU SUPRAINCALZIRE. VENTILATORUL NU SE OPRESTE PANA CAND SELECTOUL NU ESTE PE POZITIA O.

12 INTRETINERE DECONECTATI SISTEMUL DE INCALZIRE DE LA SURSA DE ENERGIE SI ASIGURATIVA CA A AJUNS LA TEMPERATURA CAMEREI INAINTE DE INTRETINERE SI CURATARE PENTRU A MENTINE ASPECTUL APARATULUI NU FOLOSITI PRODUSE DE CURATENIE ABRAZIVE SAU BAZATE PE SOLVENTI, BURETI DE SARMA SAU DETERGENTI GRANULE.PULVERIZATI APA PE O LAVETA MOALE SAU UN BURETE SI CURATATI. EVITATI SA UTILIZATI APARATUL PANA CE TOATE PIESELE SUNT USCATE, PENTRU A REDUCE RISCUL DE ARSURI, INCENDIU, ELECTROCUTARE SAU VATAMARE CORPORALA. PENTRU CA APARATUL SA FUNCTIONEZE LA EFICIENTA MAXIMA, VA RECOMANDAM : CEL PUTIN O DATA PE AN SE PULVERIZEAZA UN JET DE AER (in mod corespunzator, conform regulilor) PE APARAT PENTRU INDEPARTAREA PRAFULUI SI MURDARIEI ACUMULATE PE ELEMENTELE DE INCALZIRE. DEPOZITATI APARATUL IN CUTIE, INTR-UN LOC USCAT SI LIPSIT DE PRAF SI ASIGURATI-VA CA ATAT SUPRAFATA CAT SI ELEMENTELE DE INCALZIRE SUNT PROTEJATE DE ORICE POSIBILE DAUNE ANOMALII DEPANARE DEFECTIUNE CAUZA POSIBILA SOLUTIE Aparatul functioneaza dar nu incalzeste Termostatul este stricat Rezistenta pentru supraincalzire Inlocuiti Inlocuiti Aparatul nu porneste A fost atins dispozitivul de siguranta Motorul este defect Legaturile sunt intrerupte Apasati butonul de Reset Inlocuiti Deconectati stecherul si verificati conexiunile Fluxul de aer este redus Admisia aerului este infundata Motorul mic este defect Desfundati Inlocuiti NOTIFICARE: DACA ACTIUNILE DE MAI SUS NU CONDUC LA REMEDIEREA SITUATIEI, ADRESATI-VA IMEDIAT FURNIZORULUI SAU UNITATII SERVICE AUTORIZATA IN VEDEREA IMBUNATATIRII CONTINUE A PRODUSELOR NOASTRE, NE REZERVAM DREPTUL DE A MODIFICA DETALIILE SI / SAU SPECIFICATIILE FARA INSTIINTARE

13 S C H E M A E L E C T R I C A K2 3.3 KW L: Faza N: Nul E: Impamantare T: Termostat de camera K: Selector T1 : Termostat ventilator M : Motor ventilator TV : Termostat supraincalzire(manual) D : Rezistente T1 CA) Ewa TV CND 5 KW / 9 KW I L/P : Faze E: Pamant K : Selector T1 : Termostat ventilator T : Termostat de ambianta 3 faze M : Motor ventilator TV : Termostat supraincalzire dublu (manuel) D : Rezistente

14 SCHEMA ELECTRICA J. T1), _ P1 i p2 / p3 TV Ll L2 L3 of L/P : Faze E: Pamant K : Selector T1 : Termostat ventilator T : Termostat de ambianta 3 faze M : Motor ventilator TV : Termostat supraincalzire dublu (manual) D : Rezistente

15 SCHEMA DETALIATA C3 3.3KW IF IF IF IF IF 0 C3 Rep. Denumire Cant cod 1 corp 1 G butonul RESET 1 G grila de protecție 1 G grilă 1 G deflector 1 G rezistenta 1650w 2 G Gura suflare 1 G termostat ventilator 1 G termostat de 1 G01339 supraîncălzire (manual) 10 suport termostat 1 G pârghie 1 G terminal de sprijin 1 G borna terminal 1 G masa conector 2 G termostat de cameră 1 G elem.montare selectorul 2 G selector de putere 1 G grila de aspirare 1 G buton 2 G suport 1 G bucsa cablu 1 G cablu alimentare+stecher 1 G Socket grommet 2 G motor 1 G elice 1 G tub de sprijin 1 G capac 2 G bază 1 G șuruburi

16 SCHEMA DETALIATA C5 C5 Rep. Denumire Cant cod 1 corp 1 G butonul RESET 1 G grila de protecție 1 G grilă 1 G deflector 1 G rezistenta 1650w 3 G Gura suflare 1 G termostat ventilator 1 G termostat de 2 G02409 supraîncălzire (manual) 10 suport termostat 1 G pârghie 1 G terminal de sprijin 1 G borna terminal 1 G masa conector 1 G termostat de cameră 1 G elem.montare selectorul 1 G selector de putere 2 G grila de aspirare 1 G buton 1 G suport 1 G bucsa cablu 1 G cablu alimentare+stecher 2 G grommet 2 G motor 1 G elice 1 G tub de sprijin 1 G capac 2 G bază 1 G șuruburi 1

17 SCHEMA DETALIATA C9 Disponibile la comanda Reperele 27,28,29,40,41

18 SCHEMA DETALIATA C9 C9 Rep. Denumire Cant cod Butonul RESET Capac Cablu de alimentare Selector FD 102 Termostat de camera trifazic buton Prelungitor maneta reinarmare Reînarmare maneta de supraîncălzire Termostat de supraîncălzire (manual) Suport termostat borne electrice Terminal de sprijin Conectorul de masă Panoul lateral al tabloului de control Tablou de control Panoul din spate a tabloului de control Fișă male 16 A Mufa cablu Element de sustinere Termostat ventilator Placa support rezistente Grilaj de protecție frontală Grilaj rezistente deflector Grila de aspirare Șuruburi (opțional) Diblu din material plastic (opțional) Suport de perete (opțional) Motor de 400 V elice pene de fixare inferioară a corpului Distantier inferior fixare rezistenta Distantier superior fixare rezistenta corp baza de Jos Tub de cap Suport tub suport kit de montare pe perete (opțional) Pene suport de perete (opțional) 1 G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G G034041

19 SCHEMA DETALIATA C15 C Capac superior 1 G Motor de 1 G butonul RESET 1 G elice 1 G Cablu de alimentare 1 G deflector 1 G Panoul lateral al tabloului de control 2 G Placa 1 G Selector de putere 1 G Thermosta 1 G Termostat de cameră 1 G rezistență 6 G Panou de comanda 1 G Grilă 1 G buton 2 G Grila de 1 G G04159 Piulite pentru fixare rezistente _ 29 Placa 1 G Thermostat de supraincalzire 1 G Distantier 1 G Suport thermostat supraincalzire 1 G Distantier 1 G Maneta termostat supraîncălzire. 1 G corp 1 G Panoul din spate al tabloului de controli 1 G pene de 4 G borne electrice 1 G fixare suport 1 G Terminal de sprijin 1 G Tub de G Conectorul de masă 1 G Suport 2 G Element sustinere 2 G Roti diam. 2 G Mufa pentru cablu alimentare 1 G Ax roti 1 G Stecher 32A 1 G Kit support 1 G Grila de aspirare 1 G041520

20

21 ,410 1 '" (

22

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160CP1 BX1-200CP1 BX1-250CP1 IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160CP1 BX1-200CP1 BX1-250CP1 IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160CP1 BX1-200CP1 BX1-250CP1 IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver. 1/Rev. 0; Data: 27.05.2016; Traducere a instructiunilor

Mai mult

Microsoft Word - Manual.doc

Microsoft Word - Manual.doc USCATOR DE MAINI GIRO, VERTICAL, 1650W, ABS ALB Brand: KRONER Model: DH9922H Cod Romstal: 80US0015 1 Precautii - Nu deschideti capacul frontal in timp ce este conectat la energia electrica. Pericol de

Mai mult

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160C BX1-200C BX1-250C IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver. 1/Re

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160C BX1-200C BX1-250C IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver. 1/Re MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160C BX1-200C BX1-250C IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. 1 Cuprins Instrucţiuni de siguranţă Prezentarea aparatului de

Mai mult

Microsoft Word - Manual.doc

Microsoft Word - Manual.doc USCATOR DE MAINI JET, VERTICAL, 1900W, ABS GRI Brand: KRONER Model: K2201B Cod Romstal: 80US0016 1 Precautii - Nu deschideti capacul frontal in timp ce este conectat la energia electrica. Pericol de electrocutare.

Mai mult

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI MMA-160EI MMA-180EI MMA-200EI MMA-250EI MMA-180MI MMA-250MI MMA-180FI MMA-250FI IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI MMA-160EI MMA-180EI MMA-200EI MMA-250EI MMA-180MI MMA-250MI MMA-180FI MMA-250FI IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de MANUAL DE INSTRUCŢIUNI MMA-160EI MMA-180EI MMA-200EI MMA-2EI MMA-180MI MMA-2MI MMA-180FI MMA-2FI IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. 1 Cuprins Instrucţiuni

Mai mult

HIDROFOR ATDP 370A ATDP 505A MANUAL DE UTILIZARE Ver. 1/ Rev. 0; ; Traducere a instrucţiunilor originale 1

HIDROFOR ATDP 370A ATDP 505A MANUAL DE UTILIZARE Ver. 1/ Rev. 0; ; Traducere a instrucţiunilor originale 1 HIDROFOR ATDP 370A ATDP 505A MANUAL DE UTILIZARE Ver. 1/ Rev. 0; 22.08.2011; Traducere a instrucţiunilor originale 1 Produsul trebuie ridicat şi manipulat cu grijă. 1. MANIPULARE 2. DOMENIU DE APLICARE

Mai mult

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd Uscator pentru alimente 10028629 10028630 Stimate cumparator, Felicitari pentru achizitionarea acestui produs. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din acest manual, si sa il pastrati pentru cazul

Mai mult

Cuprins

Cuprins Seria de controlere inteligente pentru sistemele solare de producere a ACM REGULATOR DE TEMPERATURĂ PENTRU SISTEME SOLARE PRESURIZATE INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE ŞI UTILIZARE 1/10 Cuprins Cuprins 1. Informaţii

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE CONVECTOR ELECTRIC MODEL: CT-23Turbo Spec.: V A.C. 50Hz 2000 Watts. Citiți cu atenție aceste instrucțiuni înainte de utiliz

MANUAL DE UTILIZARE CONVECTOR ELECTRIC MODEL: CT-23Turbo Spec.: V A.C. 50Hz 2000 Watts. Citiți cu atenție aceste instrucțiuni înainte de utiliz MANUAL DE UTILIZARE CONVECTOR ELECTRIC MODEL: CT-23Turbo Spec.: 220-240V A.C. 50Hz 2000 Watts. Citiți cu atenție aceste instrucțiuni înainte de utilizarea convectorului electric! Păstrați-le și pentru

Mai mult

OBJ_DOKU fm

OBJ_DOKU fm Festool Group GmbH & Co. KG Wertstraße 20 D-73240 Wendlingen Tel.: +49 (0)7024/804-0 Telefax: +49 (0)7024/804-20608 www.festool.com www.festool.com Instrucţiuni de utilizare originale 1 Instrucţiuni de

Mai mult

ASPIRATOR CU FILTRU DE APĂ Model: AS-506 Manual de instrucțiuni

ASPIRATOR CU FILTRU DE APĂ Model: AS-506 Manual de instrucțiuni ASPIRATOR CU FILTRU DE APĂ Model: AS-506 Manual de instrucțiuni IMPORTANT - Vă rugăm să citiți cu atenție acest manual pentru a înțelege întregul aparat înainte de utilizare. Pentru a reduce riscul de

Mai mult

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai performant produs de cea mai înaltă calitate şi fabricat

Mai mult

TABLE OF CONTENTS

TABLE OF CONTENTS ASPIRATOR DE PRAF MANUAL DE UTILIZARE SMART 90 ECO - 1 - - 2 - MĂSURI DE SIGURANȚĂ IMPORTANTE Ori de câte ori folosiți un aparat electric, este important să respectați o serie de măsuri de siguranță elementare.

Mai mult

Manual de utilizare pentru aspirator SJ72WWB6

Manual de utilizare pentru aspirator SJ72WWB6 Manual de utilizare pentru aspirator SJ72WWB6 CITIȚI CU ATENȚIE ACESTE INSTRUCȚIUNI Acest produs trebuie să fie asamblat și utilizat doar în scopul pentru care a fost creat și doar în modul în care este

Mai mult

Alimentatoare AX-3003D, AX-3005D AX-1803D Instrucţiuni de utilizare

Alimentatoare AX-3003D, AX-3005D AX-1803D Instrucţiuni de utilizare Alimentatoare AX-3003D, AX-3005D AX-1803D Instrucţiuni de utilizare Cuprins 1. Introducere... 3 Despachetarea şi verificarea componenţei setului... 3 Indicaţii privind siurana... 4 Informaţii privind siurana...

Mai mult

Microsoft Word - Manual Argo Mood Ro

Microsoft Word - Manual Argo Mood Ro AEROTERMĂ CU REZISTENȚĂ CERAMICĂ PENTRU BAIE IP21 INSTRUCȚIUNI PRIVIND FUNCȚIONAREA Citiți instrucțiunile cu atenție înainte de instalarea și punerea în funcțiune a acestui aparat sau înainte de a desfășura

Mai mult

CĂZI DREPTUNGHIULARE ROTUNDE ŞI OVALE Instrucţiuni de montaj

CĂZI DREPTUNGHIULARE ROTUNDE ŞI OVALE Instrucţiuni de montaj CĂZI DREPTUNGHIULARE TUNDE ŞI OVALE Instrucţiuni de montaj Va multumim ca ati achizitionat cazile de baie Radaway. Cazile de baie Radaway sunt produse de cea mai inalta calitate si sunt realizate in totalitate

Mai mult

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE ŞI ÎNTREŢINERE POMPĂ SUBMERSIBILĂ MONOFAZATĂ PENTRU APE MURDARE Modele WKT250 şi WKT 400 1

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE ŞI ÎNTREŢINERE POMPĂ SUBMERSIBILĂ MONOFAZATĂ PENTRU APE MURDARE Modele WKT250 şi WKT 400 1 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE ŞI ÎNTREŢINERE POMPĂ SUBMERSIBILĂ MONOFAZATĂ PENTRU APE MURDARE Modele WKT250 şi WKT 400 1 1. DATELE DE IDENTIFICARE ALE POMPEI Model WKT250 Descriere Corp pompa Tensiune de alimentare

Mai mult

CAZI DE COLT Instructiuni de montaj

CAZI DE COLT Instructiuni de montaj CAZI DE COLT Instructiuni de montaj Va multumim ca ati achizitionat cazile de baie Radaway. Cazile de baie Radaway sunt produse de cea mai inalta calitate si sunt realizate in totalitate din acril sanitar.

Mai mult

Instructiuni de utilizare

Instructiuni de utilizare Sursa neintreruptibila pentru centrale termice/ Unda sinusoidala pura Model: UPS-HEATST-300/500/800/1000/1500VA/03-WLS Va multumim ca ati ales acest produs, Cu ajutorul acestuia veti putea proteja perfect

Mai mult

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE CITIŢI CU ATENŢIE INSTRUCŢIUNILE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA LUCRULUI GARANŢIA Producătorul garantează că aparatul nu va prezenta

Mai mult

Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE

Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE 1.Principiul de funcționare Cuprins 1.Principiul de funcționare... 2 2. Structura produsului... 2 3. Modele și specificații...

Mai mult

Instrucţiuni privind siguranţa, ghid privind utilizarea şi întreţinerea şi instalarea

Instrucţiuni privind siguranţa, ghid privind utilizarea şi întreţinerea şi instalarea Instrucţiuni privind siguranţa, ghid privind utilizarea şi întreţinerea şi instalarea www.whirlpool.eu/register x 2 90 C 80 500 550 min 595 500 134,5 160 min 526 554 22 595 550 116 441 455 470/540 551

Mai mult

RĂCITOR ȘI PURIFICATOR DE AER MOBIL CU IONI NEGATIVI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de punerea în fun

RĂCITOR ȘI PURIFICATOR DE AER MOBIL CU IONI NEGATIVI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de punerea în fun RĂCITOR ȘI PURIFICATOR DE AER MOBIL CU IONI NEGATIVI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de punerea în funcțiune a unității sau înainte de a efectua operațiuni

Mai mult

Register your product and get support at Straightener HP4668/22 RO Manual de utilizare

Register your product and get support at   Straightener HP4668/22 RO Manual de utilizare Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 RO Manual de utilizare abc h g f e d i j Română Felicitări pentru achiziţie şi bun venit la Philips! Pentru a beneficia

Mai mult

ASPIRATOR PENTRU SALTELE MBC 500UV011 MANUAL DE UTILIZARE

ASPIRATOR PENTRU SALTELE MBC 500UV011 MANUAL DE UTILIZARE ASPIRATOR PENTRU SALTELE MBC 500UV011 MANUAL DE UTILIZARE 2 3 MĂSURI DE SIGURANȚĂ Acest aspirator trebuie să fie utilizat doar pentru saltele, pături, perne, canapele și alte textile, așa cum este deschis

Mai mult

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI MMA-105PI MMA-120PI MMA-140PI MMA-180PI MMA-250PI MMA-250KI IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI MMA-105PI MMA-120PI MMA-140PI MMA-180PI MMA-250PI MMA-250KI IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de MANUAL DE INSTRUCŢIUNI MMA-105PI MMA-120PI MMA-140PI MMA-180PI MMA-250PI MMA-250KI IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver. 1/Rev. 0; Data: 13.08.2018;

Mai mult

_BDA_Staubsauger_Klarstein.indd

_BDA_Staubsauger_Klarstein.indd Aspirator 10031893 Stimate client, Felicitări pentru achiziția dvs. Citiți cu atenție manualul și urmați instrucțiunile de mai jos pentru a evita deteriorarea dispozitivului. Pentru daunele cauzate de

Mai mult

Microsoft Word - Instructiuni montaj si utilizare CRH6.doc

Microsoft Word - Instructiuni montaj si utilizare CRH6.doc MANUAL INSTALARE SI UTILIZARE CRH 6 - DISPOZITIV DE SIGURANŢĂ ŞI CONTROL Dispozitivul de siguranţă şi control CRH 6 este un dispozitiv multifuncţional compus din: o supapă de pornire/oprire, flacără de

Mai mult

_ORB72_RO.indd

_ORB72_RO.indd 402011-23 RO Traducere a instrucţiunilor originale www.blackanddecker.eu ORB72 2 3 ROMĂNĂ Destinaţia de utilizare Aspiratorul dvs. Black & Decker Orb-it TM a fost conceput pentru aplicaţii uşoare de aspirare

Mai mult

Instrucţiuni pentru montarea şi utilizarea hotei AG 2

Instrucţiuni pentru montarea şi utilizarea hotei AG 2 Instrucţiuni pentru montarea şi utilizarea hotei SL 16.1/SL 16 P IX/HA (Hotă de bucătărie) 1 Filtru anti-grăsimi Filtru cu suport metalic Filtru pe cărbuni 2 Bec halogen Bec de 40 W Instrucţiuni de montare

Mai mult

Microsoft Word - SKS 502x_M7_RO.docx

Microsoft Word - SKS 502x_M7_RO.docx Manualul utilizatorului Înainte de prima utilizare, vă rugăm citiţi cu atenţie toate instrucţiunile cuprinse în acest manual, chiar dacă aveţi deja experienţă în folosirea produselor similare. Utilizaţi

Mai mult

Instrucţiuni de montaj pentru personalul de specialitate VIESMANN Set de extensie pentru un circuit de încălzire cu vană de amestec Nr. de comandă 742

Instrucţiuni de montaj pentru personalul de specialitate VIESMANN Set de extensie pentru un circuit de încălzire cu vană de amestec Nr. de comandă 742 Instrucţiuni de montaj pentru personalul de specialitate VIESMANN Set de extensie pentru un circuit de încălzire cu vană de amestec Nr. de comandă 7424 959 Măsuri de siguranţă Vă rugăm să respectaţi cu

Mai mult

ghid de utilizare! purificator de aer 1

ghid de utilizare! purificator de aer 1 ghid de utilizare! purificator de aer 1 [ felicitări! ] Felicitări pentru achiziționarea produsului Duux! Pentru a utiliza serviciul nostru on-line, vă rugăm să înregistrați produsul și garanția pe www.duux.com/register

Mai mult

TRT-BA-IR2500S-TC-003-RO_

TRT-BA-IR2500S-TC-003-RO_ IR 2500 S RO MANUAL DE UTILIZARE RADIATOR DE CĂLDURĂ TRT-BA-IR2500S-TC-003-RO Cuprins Indicaţii privind manualul de utilizare... 1 Siguranţă... 1 Informaţii despre aparat... 4 Respectaţi instrucţiunile

Mai mult

General safety precautions

General safety precautions romană 1.1 Despre documentaţie Documentaţia originală este scrisă în limba engleză. Toate celelalte limbi reprezintă traduceri. Precauţiile descrise în acest document acoperă subiecte foarte importante,

Mai mult

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai performant produs de cea mai înaltă calitate şi fabricat

Mai mult

POMPA SUBMERSIBILA 4QGD QGD QGD MANUAL DE UTILIZARE Cititi manualul de utilizare inainte de a folosi acest tip de e

POMPA SUBMERSIBILA 4QGD QGD QGD MANUAL DE UTILIZARE Cititi manualul de utilizare inainte de a folosi acest tip de e POMPA SUBMERSIBILA 4QGD1.2-100-0.75 4QGD1.2-50-0.37 4QGD1.8-50-0.5 MANUAL DE UTILIZARE Cititi manualul de utilizare inainte de a folosi acest tip de echipament. Producator: HENGSHENG INDUSTRIAL AND TRADING

Mai mult

Microsoft Word _BG-KS 2440_Manual RO.doc

Microsoft Word _BG-KS 2440_Manual RO.doc INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE Tocator de crengi Atentie! Respectati cu strictete, in timpul folosirii sculelor electrice, urmatoarele instructiuni fundamentale de securitate, pentru a preveni producerea de

Mai mult

Microsoft Word - manual civic ro.doc

Microsoft Word - manual civic ro.doc A Division of Watts Water Technologies Inc. DETECTOARE PENTRU SCĂPĂRI DE GAZE CIVIC2 / ECT2 CIVR-MET CIVR-GPL Grup II, categoria 3G Directiva 94/9/CE (Atex) Watts Industries Italia S.r.l. - Via Brenno

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE HIDROFOR GP800-3C 24 L 1

MANUAL DE UTILIZARE HIDROFOR GP800-3C 24 L 1 MANUAL DE UTILIZARE HIDROFOR GP800-3C 24 L 1 RO Va multumim pentru achizitionarea acestui produs Gospodarul Profesionist fabricat conform celor mai inalte standarde de siguranta si functionare. Avertizare!

Mai mult

MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS

MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS 1. INFORMAȚII GENERALE Instalarea corectă a ușilor secționale este o condiție esențială pentru funcționarea sigură

Mai mult

AVS5010.indd

AVS5010.indd Emiţător / receptor AV fără cablu 2.4 GHz Instrucţiuni de utilizare (Citiţi cu atenţie înainte de utilizare!) AVS5010 011 0336 Instrucţiuni importante de securitate Dacă aparatul este utilizat corespunzător,

Mai mult

DEUMIDIFICATOR DEM 8

DEUMIDIFICATOR DEM 8 DEUMIDIFICATOR DEM 8.5 EX Câteva informaţii privind umiditatea Aerul conţine întotdeauna o anumită cantitate de apă sub formă de vapori, cunoscută în general ca umiditate. Acesta determină nivelul de umiditate

Mai mult

Hota DA 621 BK

Hota DA 621 BK Instructiuni de instalare, utilizare si intretinere hota DA 621 D BK GENERALITATI Aceste instructiuni va sunt oferite in interesul sigurantei Dvs. Ele trebuie citite cu atentie inainte de instalarea si

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE SPRINT EVO SE71_SE41011

MANUAL DE UTILIZARE SPRINT EVO SE71_SE41011 MANUAL DE UTILIZARE SPRINT EVO SE71_SE41011 * Doar anumite modele. ** În cazul anumitor modele, duzele pot fi diferite. 1 2 24 ore * Doar anumite modele. ** În cazul anumitor modele, duzele pot fi diferite.

Mai mult

1 RO MANUAL DE UTILIZARE ST 1300 FREZĂ DE ZĂPADĂ ELECTRICĂ Texas A/S Knullen 22 DK-5260 Odense S Denmark Versiunea 11.1 / Tel

1 RO MANUAL DE UTILIZARE ST 1300 FREZĂ DE ZĂPADĂ ELECTRICĂ Texas A/S Knullen 22 DK-5260 Odense S Denmark Versiunea 11.1 / Tel 1 RO MANUAL DE UTILIZARE ST 1300 FREZĂ DE ZĂPADĂ ELECTRICĂ 2 CUPRINS Pictograme şi explicaţii... Instrucţiuni de siguranţă... Securitate electrică... Descriere (Fig. 1)... Asamblare... Ghidon (Fig. 1)...

Mai mult

Manual utilizare incubator 8000 oua prepelita

Manual utilizare incubator 8000 oua prepelita ! INCUBATOR OUA Manual de Utilizare Caracteristici tehnice: Temperatura masurata: 0 99 ºC Acuratetea temperaturii masurate: ±0.1 ºC Umiditatea masurata: 0 99% RH Acuratetea umiditatii masurate: ±3% RH

Mai mult

_D27901_RO.indd

_D27901_RO.indd 402011-30 RO D27901 Traducere a instrucţiunilor originale 2 2x (Opţional) (Opţional) 3 4 Apăsaţi Felicitări! Aţi ales o unealtă DEWALT. Anii de experienţă, cercetarea şi inovarea minuţioase în ceea ce

Mai mult

Installation manuals;Option handbooks

Installation manuals;Option handbooks MANUAL DE INSTALARE Panou decorativ cu model BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PRO9-.book Page Wednesday, January, 09 0: AM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Panou decorativ cu model

Mai mult

Telefon: Web: / SR 609 REGULA

Telefon: Web:   /   SR 609 REGULA SR 609 REGULATOR PENTRU SISTEME TERMICE SOLARE PRESURIZATE INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE ŞI UTILIZARE Înainte de utilizarea regulatorului citiți cu atenție prezentele instrucțiuni. Cuprins 1. Informaţii privind

Mai mult

Microsoft Word - Romanian IM SCK 03F.doc

Microsoft Word - Romanian IM SCK 03F.doc O VIAŢĂ MAI BUNĂ! INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE Ceainic model: SCK 03F Fashion line Vă rugăm citiţi cu atenţie aceste intrucţiuni înainte de utilizarea aparatului. Unic importator în România : s.c. ZASS Romania

Mai mult

centrale noi 2015 copia copy copy

centrale noi 2015 copia copy copy CENTRALE PE LEMN SI PELET PUFFERE SI BOILERE SOLAR Siguranta - Randament - Tehnologie CAZANE PE LEMN Cazan pe lemn DIANBOILER model DBs Clasic Cod Descriere CF Pret 10367 025 kw 25 1 10367 035 kw 35 1

Mai mult

SFE 3011BK SFE 4021BK RO Ventilator de birou Copyright 2017, Fast ČR, a.s /2017

SFE 3011BK SFE 4021BK RO Ventilator de birou Copyright 2017, Fast ČR, a.s /2017 SFE 3011BK SFE 4021BK RO Ventilator de birou - 1 - RO Ventilator de birou Instrucțiuni importante privind securitatea CITIȚI CU ATENȚIE ȘI PĂSTRAȚI PENTRU UTILIZARE VIITOARE Acest aparat poate fi utilizat

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE TUN DE CALDURA CU ARDERE INDIRECTA Diesel (Kerosen) MODELE: ZB-H70, ZB-H100 Pastrati acest manual pentru referinte viitoare. IMPOR

MANUAL DE UTILIZARE TUN DE CALDURA CU ARDERE INDIRECTA Diesel (Kerosen) MODELE: ZB-H70, ZB-H100 Pastrati acest manual pentru referinte viitoare. IMPOR MANUAL DE UTILIZARE TUN DE CALDURA CU ARDERE INDIRECTA Diesel (Kerosen) MODELE: ZB-H70, ZB-H100 Pastrati acest manual pentru referinte viitoare. IMPORTANT: Cititi si intelegeti toate instructiunile din

Mai mult

INTEX UPS KOM0541 Bedienungsanleitung User's manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Dear user: Thank you for purchasing INTEX produ

INTEX UPS KOM0541 Bedienungsanleitung User's manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Dear user: Thank you for purchasing INTEX produ INTEX UPS KOM0541 Bedienungsanleitung User's manual Instrukcja obsługi DE EN PL Dear user: Thank you for purchasing INTEX product. You are sincerely recommended to read this manual carefully & completely

Mai mult

RO Manual de utilizare şi de întreţinere

RO Manual de utilizare şi de întreţinere RO Manual de utilizare şi de întreţinere INSTRUCŢIUNI IMPORTANTE PRIVIND SIGURANŢA Aceste instrucţiuni sunt disponibile şi pe site-ul web: docs.whirlpool.eu SIGURANŢA DUMNEAVOASTRĂ ŞI A CELORLALTE PERSOANE

Mai mult

_ADV1210_ADV1220_RO.indd

_ADV1210_ADV1220_RO.indd 402111-73 RO Traducere a instrucţiunilor originale www.blackanddecker.eu ADV1210 ADV1220 2 ROMÂNĂ Destinaţia de utilizare Aspiratorul de mână Black & Decker Dustbuster a fost conceput pentru aplicaţii

Mai mult

_DE0735_RO.indd

_DE0735_RO.indd 402114-78 RO Traducere a instrucţiunilor originale DE0735 1 2 3 4 5 A 2 6 B 7 C 1 12 10 11 9 D 5 8 E 3 13 F 4 TREPIED DE0735 Felicitări! Aţi ales un produs DEWALT. Anii de experienţă, cercetarea şi inovarea

Mai mult

Microsoft Word - HMM - Instructiuni de instalare.doc

Microsoft Word - HMM - Instructiuni de instalare.doc HMM Instructiuni de instalare 6 720 604 682 (00.07) Cuprins Cuprins Instrucţiuni de siguranţă 3 Explicaţii simboluri 3 1 Date referitoare la accesorii 4 1.1 Aplicaţie 4 1.2 Volum de livrare 4 1.3 Date

Mai mult

Wall-Mounting pentru dispozitivul dvs. HP TouchSmart

Wall-Mounting pentru dispozitivul dvs. HP TouchSmart Wall-Mounting pentru dispozitivul dvs. HP TouchSmart Ghidul utilizatorului Singurele garanţii pentru produsele şi serviciile Hewlett-Packard sunt prevăzute în declaraţiile de garanţii exprese ce însoţesc

Mai mult

4PWRO book

4PWRO book MANUAL DE EXPLOATARE Instalaţii invertoare de aer condiţionat SISTEM FXDQ15P7VEB FXDQ20P7VEB FXDQ25P7VEB FXDQ32P7VEB FXDQ40P7VEB FXDQ50P7VEB FXDQ63P7VEB Vă mulţumim că aţi cumpărat această instalaţie Daikin

Mai mult

Variator lumină wireless Siebo W3006 Manual utiliz are

Variator lumină wireless Siebo W3006 Manual utiliz are Variator lumină wireless Siebo W3006 Manual utiliz are Caracteristici Suportă protocol de comunicare IEEE 802.15.4 ZigBee Are rol de ajustare a intensității luminoase pentru crearea unui mediu confortabil

Mai mult

Montage und Bedienungs Anleitung

Montage und Bedienungs Anleitung Instructiuni de instalare, folosire si mentenanta RO Arzator de combustibil tip M Functionare in doua trepte COD MODEL TIP 3739750 RG4D 397 T1 2902311 (3) INDEX 1. DESCRIERE ARZATOR............ 1 1.1 Echipament

Mai mult

RO_11AC0034-B - Manuale istruzioni Tempero_Cover liscia

RO_11AC0034-B - Manuale istruzioni Tempero_Cover liscia UNITATE DE VENTILAȚIE CU RECUPERARE DE CĂLDURĂ NOVINGAIR BASE/ACTIVE/WIRELESS instrucțiuni de instalare și utilizare INSTRUCȚIUNI Acest manual conține descrieri tehnice, instrucțiuni de instalare, montare,

Mai mult

TRADUCERE HALOGEN

TRADUCERE HALOGEN INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE RADIATOR QUARTZ DE PERETE Model: ZQH 05 Vă rugăm citiţi cu atenţie aceste intrucţiuni de utilizare înainte de utilizarea aparatului. Unic importator în România: ZASS Romania srl

Mai mult

Produkt-Datenblatt

Produkt-Datenblatt 3 035 Regulatoare de temperatură cameră, cu comutare pentru 7 zile şi afişaj LCD pentru sisteme de încălzire RDE10 Comandă cu 2 poziţii, cu ieşire ON/OFF pentru încălzire Moduri de lucru: mod normal şi

Mai mult

ROMANIA N.29 prezzi.p65

ROMANIA N.29 prezzi.p65 Termoregulator cu display Art. T.123.00 - Termostat digital cu display pentru montarea pe panou. Dimensiuni 74 x 32 (partea frontală) x 65 (profunzime). Completat cu sondă PTCS cu lungimea de 1500 mm.

Mai mult

INSTRUCTIUNI DE MONTARE PENTRU PLASA MODULARA DE INCALZIRE IN INTERIOR cod PVMR CARBON FIBER HEATING GHID DE MONTARE AVERTISMENT: numai personalul cal

INSTRUCTIUNI DE MONTARE PENTRU PLASA MODULARA DE INCALZIRE IN INTERIOR cod PVMR CARBON FIBER HEATING GHID DE MONTARE AVERTISMENT: numai personalul cal INSTRUCTIUNI DE MONTARE PENTRU PLASA MODULARA DE INCALZIRE IN INTERIOR cod PVMR CARBON FIBER HEATING GHID DE MONTARE AVERTISMENT: numai personalul calificat trebuie sa efectueze instalarea. A B A. Inainte

Mai mult

MANUAL UTILIZARE STATII DE FILTRARE SIMPLEX Valva de comanda model FT 1.MANUAL Acest manual reprezinta un ghid sigur de utilizare a statiilor de filtr

MANUAL UTILIZARE STATII DE FILTRARE SIMPLEX Valva de comanda model FT 1.MANUAL Acest manual reprezinta un ghid sigur de utilizare a statiilor de filtr MANUAL UTILIZARE STATII DE FILTRARE SIMPLEX Valva de comanda model FT 1.MANUAL Acest manual reprezinta un ghid sigur de utilizare a statiilor de filtrare, de aceea inainte de a incepe operatiunea de instalare

Mai mult

GENERATOR DE CURENT SILENT DG 5500S MANUAL DE UTILIZARE IMPORTANT: Vă rugăm să citiţi instrucţiunile de folosire înainte de utilizarea produsului. Ver

GENERATOR DE CURENT SILENT DG 5500S MANUAL DE UTILIZARE IMPORTANT: Vă rugăm să citiţi instrucţiunile de folosire înainte de utilizarea produsului. Ver GENERATOR DE CURENT SILENT DG 5500S MANUAL DE UTILIZARE IMPORTANT: Vă rugăm să citiţi instrucţiunile de folosire înainte de utilizarea produsului. Ver. 1/Rev. 0; Data: 23.02.2012 1 CUPRINS PARTEA 1 PARTEA

Mai mult

Fişă tehnică cu informaţii despre configurare şi funcţii

Fişă tehnică cu informaţii despre configurare şi funcţii Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Informaţii despre configurare şi funcţii Despre avertismente AVERTISMENT: Un AVERTISMENT indică un pericol potenţial de deteriorare a bunurilor, de vătămare corporală

Mai mult

Steca_TR_0301_instruction_RO

Steca_TR_0301_instruction_RO SOLARTHERMIE - SOLAR THERMAL - SOLAR TÉRMICO - SOLAR THERMIC Manual de utilizare Regulator diferenţial de temperatură 3 intrări, 1 ieşire Acest manual de utilizare face parte integrantă a produsului. Citiţi

Mai mult

Instructiuni de utilizare

Instructiuni de utilizare Va rugam sa cititi si sa pastrati acest manual! Va multumim ca ati ales acest regulator automat de tensiune (AVR). Cu ajutorul acestuia veti putea proteja perfect echipamentele conectate. Acest manual

Mai mult

Microsoft Word - FISE TEHNICE Liceul Oravita.doc

Microsoft Word - FISE TEHNICE Liceul Oravita.doc FIŞA TEHNICĂ NR.1 PANOU (COLECTOR) SOLAR Specificatii tehnice impuse prin caietul de sarcini Corespondenta propunerii tehnice cu specificatiile impuse 1 Parametrii constructivi, tehnici şi funcţionali

Mai mult

Vostro 3500 Fişă tehnică informativă privind configurarea şi funcţiile

Vostro 3500 Fişă tehnică informativă privind configurarea şi funcţiile Dell Vostro 3300/3400/3500/3700 Informaţii despre configurare şi caracteristici Despre avertismente AVERTISMENT: Un AVERTISMENT indică un pericol potenţial de deteriorare a bunurilor, de vătămare corporală

Mai mult

200121

200121 ÎNCĂRCĂTOR BATERII VOLTCRAFT BC-300 Cod produs: 200121 ÎNCĂRCĂTOR BATERII VOLTCRAFT BC-500 Cod produs: 200122 RO Instrucţiuni de utilizare VOLTCRAFT în România prin GERMAN ELECTRONICS 1. DOMENIU DE UTILIZARE

Mai mult

Art. BG INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Multimetru Digital GARANTIE Acest produs este garantat ca fiind lipsit de defectiuni legate de materiale folos

Art. BG INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Multimetru Digital GARANTIE Acest produs este garantat ca fiind lipsit de defectiuni legate de materiale folos Art. BG-63400 INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Multimetru Digital GARANTIE Acest produs este garantat ca fiind lipsit de defectiuni legate de materiale folosite la fabricare si de fabricare. Pentru orice defect

Mai mult

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni pentru o mare varietate de aplicaţii. De la o unitate

Mai mult

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™ Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400 Utilizaţi acest ghid când folosiţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Componentele imprimantei Figura 1 prezintă

Mai mult

TRT-BA-TTK28E-TC-002-RO_

TRT-BA-TTK28E-TC-002-RO_ TTK 28 E RO MANUAL DE UTILIZARE DEZUMIDIFICATOR DE AER TRT-BA-TTK28E-TC-002-RO Cuprins Indicaţii privind manualul de utilizare... 1 Ediţia actuală a manualului de utilizare şi declaraţia de conformitate

Mai mult

Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de sig

Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de sig Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de siguranță a apelor uzate Într-o nouă construcție și o

Mai mult

_PAD1200_RO.indd

_PAD1200_RO.indd 402111-49 RO Traducere a instrucţiunilor originale www.blackanddecker.eu PAD1200 2 Destinaţia de utilizare Aspiratorul pentru maşină Black & Decker Dustbuster a fost conceput pentru aplicaţii uşoare de

Mai mult

CABINA DUS SISTEM VITAL DOTARI : LUMINA INTERIOARA - 20 W BUTON DIGITAL ON / OFF STICLA TEMPERATA BATERIE TERMOSTATATA SELECTOR FUNCTII DUS MOBIL CU H

CABINA DUS SISTEM VITAL DOTARI : LUMINA INTERIOARA - 20 W BUTON DIGITAL ON / OFF STICLA TEMPERATA BATERIE TERMOSTATATA SELECTOR FUNCTII DUS MOBIL CU H CABINA DUS SISTEM VITAL DOTARI : LUMINA INTERIOARA - 20 W BUTON DIGITAL ON / OFF STICLA TEMPERATA BATERIE TERMOSTATATA SELECTOR FUNCTII DUS MOBIL CU HIDROMASAJ DUS FIX CU HIDROMASAJ HIDROMASAJ VERTICAL

Mai mult

Midland 278 manual

Midland 278 manual Statie radio CB Midland 278 Manual de utilizare in Limba Romana Statia MIDLAND 278 reprezinta o arta in ingineria de inalta performanta. Proiectata pentru functionarea in banda CB, acest pachet compact

Mai mult

APARAT DE AEROSOLI COMPACT CU COMPRESOR Manual de utilizare Model: RedLine NB-315 1

APARAT DE AEROSOLI COMPACT CU COMPRESOR Manual de utilizare Model: RedLine NB-315 1 APARAT DE AEROSOLI COMPACT CU COMPRESOR Manual de utilizare Model: RedLine NB-315 1 CUPRINS 1. Instructiuni 2. Simboluri 3. Masuri de precautie 4. Componente 5. Pregatirea aparatului de aerosoli pentru

Mai mult

TC-WD 150/200 Instrucţiuni originale de utilizare Polizor de banc umed / uscat Nr. articol: Nr. de identificare: 11014

TC-WD 150/200 Instrucţiuni originale de utilizare Polizor de banc umed / uscat Nr. articol: Nr. de identificare: 11014 TC-WD 150/200 Instrucţiuni originale de utilizare Polizor de banc umed / uscat Nr. articol: 44.172.40 Nr. de identificare: 11014 Atenţie Citiţi instrucţiunile de utilizare pentru a reduce riscul de accidentare.

Mai mult

Cleme terminale Cleme terminale În circuitele de joasă tensiune sunt folosite diferite elemente de legătură pentru a forma legături funcţionale. Sigur

Cleme terminale Cleme terminale În circuitele de joasă tensiune sunt folosite diferite elemente de legătură pentru a forma legături funcţionale. Sigur În circuitele de joasă tensiune sunt folosite diferite elemente de legătură pentru a forma legături funcţionale. Siguranţa conexiunii depinde de tehnica de conectare care este folosită (conector pe cablu,

Mai mult

Microsoft Word - SL portable solar system user manual_ro.doc

Microsoft Word - SL portable solar system user manual_ro.doc Producator: ZHEJIANG HOLLEY INTERNATIONAL CO.,LTD Sistem solar fotovoltaic portabil Model: Seria SL MANUAL DE UTILIZARE Revizia nr. 0 / martie 2016 1 Nota: Va rugam sa cititi cu atentie prezentul manual

Mai mult

MULTIMETRU DIGITAL AX-585 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

MULTIMETRU DIGITAL AX-585 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE MULTIMETRU DIGITAL AX-585 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE 1. Informaţii generale. 3 2. Informaţii privind siguranţa. 3 3. Funcţii 3 4. Operarea aparatului de măsură. 6 5. Întreţinerea aparatului. 9 6. Rezolvarea

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE TUNURI DE AER CALD MODELE: ZB-K45, ZB-K70 ZB-K125, ZB-K175, ZB-K215 Pastrati acest manual pentru referinte viitoare. IMPORTANT: Ci

MANUAL DE UTILIZARE TUNURI DE AER CALD MODELE: ZB-K45, ZB-K70 ZB-K125, ZB-K175, ZB-K215 Pastrati acest manual pentru referinte viitoare. IMPORTANT: Ci MAAL DE UTILIZARE TURI DE AER CALD MODELE: ZB-K45, ZB-K70 ZB-K125, ZB-K175, ZB-K215 Pastrati acest manual pentru referinte viitoare. IMPORTANT: Cititi si intelegeti toate instructiunile din acest manual

Mai mult

CANTAR INTELIGENT CU STADIMETRU PENTRU BEBELUSI AGU BSS1 RO MANUAL DE INSTRUCTIUNI Versiune 1.0 agu baby.com

CANTAR INTELIGENT CU STADIMETRU PENTRU BEBELUSI AGU BSS1 RO MANUAL DE INSTRUCTIUNI Versiune 1.0 agu baby.com CANTAR INTELIGENT CU STADIMETRU PENTRU BEBELUSI AGU BSS1 RO MANUAL DE INSTRUCTIUNI Versiune 1.0 agu baby.com CANTAR INTELIGENT CU STADIMETRU PENTRU BEBELUSI AGU BSS1 RO CUPRINS 1 Introducere...3 2 Clasificarea

Mai mult

ro 03: ro 02.qxd.qxd

ro 03: ro 02.qxd.qxd testo 316-2 Detector pentru scăpări de gaze Manual de operare ro 2 Siguranță și mediu Siguranță și mediu Despre acest document Citiți cu atenție acest document și familiarizați-vă cu produsul înainte de

Mai mult

Microsoft Word - Tallas G,K,X,N-Instructiuni.doc

Microsoft Word - Tallas G,K,X,N-Instructiuni.doc Producator: DAB Italia Pompe Model : G 80,100; GC 50,80,100; INOX G80,100,120; INOX G 50/3, 50/4, 50/5; KC 80; K 80; K 100; INOX K 80, 100, 120; INOX K 50/4, 50/5; XC 80/20, 100/20; X 80/20, 100/20, 100/60;

Mai mult

MANUAL DE INSTRUCTIUNI RO CNL // CNL

MANUAL DE INSTRUCTIUNI RO CNL // CNL MANUAL DE INSTRUCTIUNI RO CNL2-1001 // CNL2-2002 1230626 Instructiuni de siguranta Nu lasati copii sa se joace cu aparatul. Stimate client: Va multumim pentru alegerea acestui produs TEKA. Va rugam sa

Mai mult

Microsoft Word Gas leak detectors GS series_ro.doc

Microsoft Word Gas leak detectors GS series_ro.doc Detectoare de scăpări gaze naturale şi GPL Seria GSX - GSW Caracteristici principale - Adecvate pentru aplicaţii casnice - Sistem electronic bazat pe microprocesor - Disponibile în următoarele variante:

Mai mult

CUPRINS SCURT GHID DE UTILIZARE TABELUL CU PROGRAME PREGĂTIREA RUFELOR SELECTAREA UNUI PROGRAM ȘI OPŢIUNI PORNIREA ȘI TERMINAREA UNUI PROGRAM SCHIMBAR

CUPRINS SCURT GHID DE UTILIZARE TABELUL CU PROGRAME PREGĂTIREA RUFELOR SELECTAREA UNUI PROGRAM ȘI OPŢIUNI PORNIREA ȘI TERMINAREA UNUI PROGRAM SCHIMBAR UPRINS SURT GHID DE UTILIZARE TABELUL U PROGRAME PREGĂTIREA RUFELOR SELETAREA UNUI PROGRAM ȘI OPŢIUNI PORNIREA ȘI TERMINAREA UNUI PROGRAM SHIMBAREA UNUI PROGRAM ÎNTRERUPEREA UNUI PROGRAM ÎNTREŢINEREA ȘI

Mai mult

Microsoft Word - Manual Argo Pury Ro

Microsoft Word - Manual Argo Pury Ro PURIFICATOR DE AER INSTRUCȚIUNI PRIVIND FUNCȚIONAREA Citiți instrucțiunile cu atenție înainte de instalarea și punerea în funcțiune a acestui aparat sau înainte de a desfășura orice operațiuni de întreținere.

Mai mult

GENERATOR DIESEL Monofazat: KDE 11SS Trifazat: KDE 13SS3 Cod: KG15; Ver. 1/Rev. 6; Data: KDE 16SS KDE 20SS3 1

GENERATOR DIESEL Monofazat: KDE 11SS Trifazat: KDE 13SS3 Cod: KG15; Ver. 1/Rev. 6; Data: KDE 16SS KDE 20SS3 1 GENERATOR DIESEL Monofazat: KDE SS Trifazat: KDE 3SS3 KDE 6SS KDE 20SS3 Prefata Cititi si intelegeti instructiunile de utilizare si intretinere ale produsului astfel incat acesta sa fie folosit in cele

Mai mult

EXTERIOR EXTERNA_RUM.FH11

EXTERIOR EXTERNA_RUM.FH11 101 ECLATOR PENTRU CATARGE DE ANTENE Referinta Dimensiuni (mm) Include Greutate (gr) AT-060F 50 x 50 x 230 Cleme din alama pentru conductor rotund de 8-10 mm si/sau platbanda de 30 x 2 mm 900 AT-060F Antenele

Mai mult