ROMÂNIA

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "ROMÂNIA"

Transcriere

1 Anexa 2 la H.C.L. nr. 172/ TEMĂ DE PROIECTARE conţinut-cadru pentru elaborare studiu de fezabilitate aferent lucrărilor tehnico-edilitare şi sistematizare verticală aferent obiectivului de investiţii Construire locuinţe pentru tineri,destinate închirierii, specialişti din învăţământ Etapa II Aleea Trandafirilor, Nr Informaţii generale 1.1. Denumirea obiectivului de investiţii: Construire locuinţe pentru tineri,destinate închirierii, specialişti din învăţământ Etapa II Aleea Trandafirilor, Nr Ordonator principal de credite/investitor: UAT Municipiul Târgovişte 1.3. Ordonator de credite (secundar/terţiar): Autoritatea contractantă: UAT Municipiul Târgovişte 1.5. Beneficiarul investiţiei: UAT Municipiul Târgovişte 1.6. Elaboratorul temei de proiectare: UAT Municipiul Târgovişte, Direcţia Managementul Proiectelor 2. Date de identificare a obiectivului de investiţii 2.1. Informaţii privind regimul juridic, economic şi tehnic al terenului şi/sau al construcţiei existente Amplasamentul propus pentru construirea de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, specialişti din învăţământ se află situat pe un teren în suprafaţă de mp, proprietate privată a Municipiului Târgovişte, Aleea Trandafirilor, Nr. 26 şi este înscris în CF nr Particularităţi ale amplasamentului/amplasamentelor propus(e) pentru realizarea obiectivului de investiţii: 2.3. a) Descrierea succintă a amplasamentului/amplasamentelor propus(e) (localizare, suprafaţa terenului, dimensiuni în plan) Terenul în suprafaţă de mp, situat în partea de sud-est a Municipiului Târgovişte dispune de accese uşoare atât din oraş şi cartierele învecinate, cât şi din centura de sud (strada Petru Cercel) ce-l limitează la sud est şi este amplasat în intravilanul Municipiului Târgovişte conform PUG aprobat prin HCL nr. 9/1998 în UTR 32. Terenul situat în Aleea Trandafirilor, nr. 26, este liber de orice sarcină juridică şi este proprietate privată a Municipiului Târgovişte.

2 b) Relaţiile cu zone învecinate, accesuri existente şi/sau căi de acces posibile Din punctul de vedere a căilor de comunicaţie, terenul are legături de comunicaţie est-vest şi nord-sud bine conturate, reţeaua urbană înconjuratoare este bine structurată, se află în proximitatea legăturilor feroviare şi rutiere interne, cu ramificaţii către toate direcţiile importante din vecinatate. Principalele unităţi urbanistice vecine sunt zona C.F.+ Staţia Târgovişte Sud, cartierele Aleea Trandafirilor şi Microraionul XII şi şoseaua de centură a Municipiului Târgovişte. Principalele căi de acces la amplasamentul propus, cu autoturismul: Bulevardul Carol I; strada Petru Cercel (şosea de centură); strada Aviator Negel; Aleea Trandafirilor; strada Neagoe Basarab dinspre Cartierul C.F.R.; strada Vidin dinspre Microraionul XII; cu trenul pe linia feroviară Bucureşti Titu Pietroşiţa, la staţia Târgovişte Sud. c) Surse de poluare existente în zonă Din punct de vedere al protecţiei mediului zona U.M Gară, în care se înscrie şi terenul ce se află în proprietatea privată a Municipiului Târgovişte, în suprafaţă de mp, se încadrează în categoria zonelor cu nivel de poluare mediu şi nu prezintă probleme de alunecări de teren sau eroziune a solului. d) Particularităţi de relief Terenul pe care urmează a se amplasa construcţii este în cea mai mare parte plan şi stabil, specific reliefului de câmpie, cu denivelări mici în zonele de eroziune ale reţelei hidrografice din teritoriu. e) Nivel de echipare tehnico-edilitară a zonei şi posibilităţi de asigurare a utilităţilor Zona beneficiază de reţea de apă potabilă, racordată la reţeaua Municipiului Târgovişte. Potrivit PUZ, prin PT întocmit pentru modernizarea drumului DJ720E, Realizare alimentare cu apă şi canalizare în zona DJ 720E gara Târgovişte Sud Centura Municipiului Târgovişte s-au proiectat noile trasee ale reţelelor de apă şi de hidranţi stradali. În zonă există reţea pentru evacuarea apelor uzate şi pluviale, precum şi trasee noi pentru canalizare menajeră de-a lungul DJ720E. În zonă există reţea pentru colectarea apelor pluviale de-a lungul străzilor, precum şi trasee noi pentru canalizare pluvială de-a lungul DJ720E. Zona dispune de reţele de distribuţie gaze naturale de redusă presiune care deserveau clădirile existente. Reţelele de distribuţie gaze naturale redusă presiune existente sunt alimentate din reţeaua municipală existentă în zona de vest (zona Gării). În funcţie de necesităţi noile construcţii se vor racorda la reţeaua municipală de gaze naturale. Zona dispune de retele de distribuţie energie electrică medie tensiune (reţele şi posturi de transformare) care deservesc clădirile existente, alimentate din SEN.

3 Din aceste reţele se va face alimentarea cu energie electrică joasă tensiune pentru obiectivele nou create, prin dezvoltarea propusă a zonei. În zonă se află reţea de distribuţie de joasă tensiune, de iluminat public şi de telefonie. Echiparea tehnico-utilitară a zonei prin asigurarea utilităţilor şi sistematizarea verticală va asigura viabilizarea blocului de locuinţe la standardele actuale privind utilităţile: alimentare cu apă potabilă, canalizare menajeră şi pluvială, alimentare cu gaze naturale, alimentare cu energie electrică. Încălzirea şi apa caldă menajeră se vor asigura prin centrală de bloc/scară pe gaze. f) Existenţa unor eventuale reţele edilitare în amplasament care ar necesita relocare/protejare, în măsura în care pot fi identificate nu este cazul g) Posibile obligaţii de servitute nu este cazul h) Condiţionări constructive determinate de starea tehnică şi de sistemul constructiv al unor construcţii existente în amplasament, asupra cărora se vor face lucrări de intervenţii, după caz nu este cazul i) Reglementări urbanistice aplicabile zonei conform documentaţiilor de urbanism aprobate - plan urbanistic general/plan urbanistic zonal şi regulamentul local de urbanism aferent Având în vedere că Planul Urbanistic General şi Regulamentul Local de Urbanism aferent nu mai sunt în valabilitate se vor avea în vedere respectarea reglementările urbanistice stabilite prin Planul Urbanistic Zonal elaborat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi aprobat prin prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 54/ , documentaţie care a avut în vedere stabilirea de reglementări urbanistice în ceea ce priveşte amplasarea viitoarelor construcţii, relaţia cu zona existentă, organizarea circulaţiei carosabile şi pietonale şi asigurarea unor legături corespunzătoare cu celelalte zone funcţionale ale municipiului. Potrivit PUZ aprobat, zona studiată are o suprafaţă de mp, dintre care mp se află în proprietatea privată a Municipiului Târgovişte. j) Existenţa de monumente istorice/de arhitectură sau situri arheologice pe amplasament sau în zona imediat învecinată; existenţa condiţionărilor specifice în cazul existenţei unor zone protejate nu este cazul 2.4. Descrierea succintă a obiectivului de investiţii propus, din punct de vedere tehnic şi funcţional a) Destinaţie şi funcţiuni Obiectivul de investiţii Construire locuinţe pentru tineri,destinate închirierii, specialişti din învăţământ Etapa II Aleea Trandafirilor, Nr. 26 din Municipiul Târgovişte urmăreşte construirea unui fond de locuinţe ANL la nivel local pus la dispoziţie tinerilor specialişti din învăţământ în vederea asigurării

4 mobilităţii acestora, prin acest demers putându-se stimula tânăra generaţie să profeseze pe plan local. Îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale cetăţenilor din mediul urban şi rural, obiectiv cuprins în Planul strategic pe termen mediu al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice se realizează prin construcţia de locuinţe, inclusiv locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. b) Caracteristici, parametri şi date tehnice specifice, preconizate Locuinţele pentru tineri ce vor fi construite în cadrul obiectivului de investiţii Construire locuinţe pentru tineri,destinate închirierii, specialişti din învăţământ Etapa II Aleea Trandafirilor, Nr. 26 vor fi amplasate pe un teren în suprafaţă de mp, proprietate privată a Municipiului Târgovişte, strada Aleea Trandafirilor, Nr. 26, Zona UM Gară, judeţul Dâmboviţa. Descrierea constructivă, funcţională şi tehnologică - Necesarul de utilităţi: o Reţele de apă potabilă Zona beneficiază de reţea de apă potabilă, racordată la reţeaua Municipiului Târgovişte. Potrivit PUZ, prin PT întocmit pentru modernizarea drumului DJ720E, Realizare alimentare cu apă şi canalizare în zona DJ 720E gara Târgovişte Sud Centura Municipiului Târgovişte s-au proiectat noile trasee ale reţelelor de apă şi de hidranţi stradali. Terenul în studiu este traversat de o reţea de apă. Alimentarea cu apă se va realiza din reţeaua municipală. Noile construcţii se vor amplasa păstrând distanţa de protecţie de 3 m faţă de reţeaua ce traversează terenul. o Reţele canalizare menajeră În zonă există reţea pentru evacuarea apelor uzate şi pluviale, precum şi trasee noi pentru canalizare menajeră de-a lungul DJ720E. Apele uzate menajere rezultate vor fi evacuate în reţeaua municipală. o Reţele canalizare pluvială În zonă există reţea pentru evacuarea apelor uzate şi pluviale, precum şi trasee noi pentru canalizare menajeră de-a lungul DJ720E. Apele pluviale convenţional curate conform STAS 1795/1987 de pe acoperişuri şi platforme vor fi preluate de canalizarea pluvială Apele din spaţiile verzi vor fi preluate de canalizarea municipală. o Reţele gaze naturale Zona dispune de reţele de distribuţie gaze naturale de redusă presiune care deserveau clădirile existente. Reţelele de distribuţie gaze naturale redusă presiune existente sunt alimentate din reţeaua municipală existentă în zona de vest (zona Gării). În funcţie de necesităţi noile construcţii se vor racorda la reţeaua municipală de gaze naturale. o Reţele electrice Zona dispune de retele de distribuţie energie electrică medie tensiune (reţele şi posturi de transformare) care deservesc clădirile existente, alimentate din SEN.

5 Din aceste reţele se va face alimentarea cu energie electrică joasă tensiune pentru obiectivele nou create, prin dezvoltarea propusă a zonei. Terenul are în vecinătate o reţea de joasă tensiune (0,4 Kv) şi o reţea subterană de LES 110 Kv care nu afectează terenul studiat, pe strada Neagoe Basarab. Pentru asigurarea necesarului de putere instalată se va executa un racord aerian. o Telecomunicaţii şi iluminat public În zonă se află reţea de distribuţie de joasă tensiune, de iluminat public şi de telecomunicaţii. o Sistematizare verticală, drumuri, platforme, alei, amenajare spaţii verzi Modernizarea circulaţiei în zonă va ţine cont de proiectul Drum de legătură DJ 720E gara Târgovişte sud-centura Municipiului Târgovişte. Noul traseu al DJ 720E a stabilit legătura între strada Petru Cercel, centura sud, Bd. Regele Carol I, strada Neagoe Basarab, cartierul gării cu noile spaţii propuse prin documentaţiile urbanistice anterioare (sport, loisir, unităţi administrative). Accesul carosabil şi pietonal se vor realiza respectând propunerile din PUZ. Parcajele propuse vor fi amenajate în inerioarul parcelei, fără a ocupa partea carosabilă şi vor fi dimensionate şi organizate conform legislaţiei în vigoare. Din punct de vedere al circulaţiilor gabaritul străzilor din cadrul incintei vor fi de 7.00 m şi 6.00 m lăţime, cu trotuar de 1.20 m pe una sau două laturi. Racorsurile între drumul propus în incintă şi străzile existente se vor executa conform normelor specifice cu compoziţia şi rezistenţa impuse de normativele în vigoare În incintă se va realiza acces carosabil care va deservi construcţiile propuse, spaţii pentru parcare, spaţii pentru manevre. Spaţiile libere, neconstruite şi neocupate de accese şi trotuare de gardă vor fi plantate cu gazon şi agrementate cu plante decorative/arbori şi vor reprezenta minim 10% din suprafaţa terenului. Incinta nu va fi împrejmuită cu gard. Faţă de reţelele utilitare existente, situate în ampriza drumurilor, se vor păstra distanţele impuse de avizatori. Locuinţele propuse se compun dintr-un 1 bloc, suprafaţă teren 500 mp şi un regim de înălţime S+P+3+M, care însumează 24 unităţi de locuit cu două camere, pentru tineri, destinate închirierii, specialişti din învăţământ. c) Nivel de echipare, de finisare şi de dotare, exigenţe tehnice ale construcţiei în conformitate cu cerinţele funcţionale stabilite prin reglementări tehnice, de patrimoniu şi de mediu în vigoare alei carosabile asfaltate trotuare şi parcări drumuri, platforme spaţii verzi alimentare cu apă racordare la canalizarea menajeră şi pluvială

6 racordare la reţeaua municipală de gaze naturale alimentarea cu energie iluminat public şi telecomunicaţii În devizul general vor fi prevăzute cheltuieli necesare racordării blocului de locuinţe la reţeaua municipală de apă, canalizare, gaze, energie electrică. La elaborarea studiului de fezabilitate aferent lucrărilor tehnico-edilitare şi sistematizare verticală aferent obiectivului de investiţii Construire locuinţe pentru tineri,destinate închirierii, specialişti din învăţământ Etapa II Aleea Trandafirilor, Nr. 26 se vor avea în vedere soluţiile şi condiţionările impuse prin avizele deţinătorilor de utilităţi. d) Număr estimat de utilizatori 70/80 (24 familii*2/3 membrii) e) Durata minimă de funcţionare apreciată corespunzător destinaţiei/funcţiunilor propuse Locuinţele pentru tineri sunt construite prin ANL, iar după finalizarea lucrărilor sunt predate autorităților publice locale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces la astfel de locuințe. După minimum un an de închiriere neîntreruptă, chiriaşii au posibilitatea de a cumpăra apartamentele în care locuiesc, fără ca vânzarea să fie condiționată de vârsta solicitanților (achitând integral prețul locuințelor din sursele proprii și/sau credite ipotecare contractate de la instituții financiare autorizate, inclusiv cu garanția statului (credite acordate prin programul Prima Casă), în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data înscrierii dreptului de proprietate în cartea funciară, sau în rate lunare egale, inclusiv dobânda aferentă, cu un avans de minim 15% din valoarea de vânzare, direct către autoritățile publice locale care administrează locuințele). Sumele rezultate din vânzarea acestor apartamente se utilizează pentru construirea prin ANL a altor locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. f) Nevoi/solicitări funcţionale specifice La elaborarea studiului de fezabilitate aferent lucrărilor tehnico-edilitare şi sistematizare verticală aferent obiectivului de investiţii Construire locuinţe pentru tineri,destinate închirierii, specialişti din învăţământ Etapa II Aleea Trandafirilor, Nr. 26 se vor avea în vedere adoptarea unor soluţii moderne, utilizarea tehnologiilor avansate de execuţie şi a unor materiale şi produse noi, calitativ superioare cu respectarea prevederilor legale în vigoare şi a condiţionărilor impuse prin avizele deţinătorilor de utilităţi pentru lucrări care vizează alei carosabile asfaltate, trotuare şi parcări, drumuri, platforme, spaţii verzi, alimentare cu apă, racordare la canalizarea menajeră şi pluvială, racordare la reţeaua municipală de gaze naturale, alimentare cu energie electrică, iluminat public şi telecomunicaţii. g) Corelarea soluţiilor tehnice cu condiţionările urbanistice, de protecţie a mediului şi a patrimoniului

7 Vor fi respectate condiţionările urbanistice, de protecţie a mediului şi a patrimoniului cuprinse în Certificatul de urbanism şi cerinţele solicitate prin avizele deţinătorilor de utilităţi. h) Stabilirea unor criterii clare în vederea soluţionării nevoii beneficiarului Elaborarea studiului de fezabilitate pentru lucrări tehnico-edilitare şi sistematizare verticală aferent obiectivului de investiţii Construire locuinţe pentru tineri,destinate închirierii, specialişti din învăţământ Etapa II Aleea Trandafirilor, Nr. 26 se va realiza cu respectarea întocmai a prevederilor legale în vigoare, inclusiv studiu topo vizat OCPI, studiu geotehnic verificat la cerinţa de calitate Af, documentaţii, avize solicitate prin Certificatul de Urbanism Af, evaluări privind valoarea lucrărilor, analiză cost-beneficiu Cadrul legislativ aplicabil şi impunerile ce rezultă din aplicarea acestuia Achiziţia serviciilor de proiectare se efectuează în conformitate cu prevederile Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice şi a Hotărârii nr. 395/2016 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publică/acordului cadru din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice. În elaborarea documentaţiilor tehnico-economice se va respecta cadrul legal impus de: a. Hotărârea Guvernului nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutulcadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu respectarea conţinutului cadru conform Anexei 4; b. Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii, cu modifcările şi completările ulterioare; c. Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicata, cu modifcările şi completările ulterioare; d. Hotărârea Guvernului nr. 300/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru şantierele temporare sau mobile; e. Hotărârea Guvernului nr. 925/1995 pentru aprobarea Regulamentului de verificare şi expertizare tehnică de calitate a proiectelor, a execuţiei lucrărilor şi a construcţiilor; f. Normative tehnice şi STAS-uri incidente. PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ, jr. Neli Ion SECRETARUL MUNICIPIULUI, jr. Chiru-Cătălin Cristea

JUDEŢUL NEAMŢ, ORAŞ TÎRGU-NEAMŢ, STR. ŞTEFAN CEL MARE, NR. 62 TEL: 0233/790245; FAX: 0233/790508; ;

JUDEŢUL NEAMŢ, ORAŞ TÎRGU-NEAMŢ, STR. ŞTEFAN CEL MARE, NR. 62 TEL: 0233/790245; FAX: 0233/790508;   ; JUDEŢUL NEAMŢ, ORAŞ TÎRGU-NEAMŢ, STR. ŞTEFAN CEL MARE, NR. 62 TEL: 0233/790245; FAX: 0233/790508; e-mail: tgnt@primariatgneamt.ro ; www.primariatarguneamt.ro Nr. 16563/28.09.2017 APROBAT, Primar Harpa

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL GALAŢI UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ COMUNA LIEŞTI CONSILIUL LOCAL Comuna Lieşti, nr. 2095, judeţul Galaţi, CP807180, Tel:

ROMÂNIA JUDEŢUL GALAŢI UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ COMUNA LIEŞTI CONSILIUL LOCAL Comuna Lieşti, nr. 2095, judeţul Galaţi, CP807180, Tel: ROMÂNIA JUDEŢUL GALAŢI UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ COMUNA LIEŞTI CONSILIUL LOCAL Comuna Lieşti, nr. 2095, judeţul Galaţi, CP807180, Tel:0236.821.020, Fax:0236.821.006 e-mail:p807180l@yahoo.com,

Mai mult

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN REGIM DE P+4E+PENTHOUSE, FUNCTIUNI COMPLEMENTARE LA

Mai mult

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiec

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiec MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiectant general: ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONA (P.U.Z.)

Mai mult

Microsoft Word - mem pud

Microsoft Word - mem pud PLAN URBANISTIC DETALIU DESFIINTARE CONSTRUCTII EXISTENTE CONSTRUIRE SHOW ROOM TEXTILE IMPREMUIRE STR PLOPILOR 18 BACĂU BENEFICIAR: - SC ANCA-ROM SRL 1 SC REAL PROIECT CONSTRUCT SRL L I S T Ă D E S E M

Mai mult

Microsoft Word - PUZ site - AGROINDUSTRIALA - Parcelare teren si schimbare zona funct. din C8 in R2 , str. Traian Goga

Microsoft Word - PUZ site - AGROINDUSTRIALA - Parcelare teren si schimbare zona funct. din C8 in R2 , str. Traian Goga Primăria Municipiului Oradea Instituţia Arhitectului Şef Compartimentul Avizări Piaţa Unirii, nr. 1 410 100, Oradea Tel. +40 0259-437 000 Fax. +40 0259-437 544 E-mail: primarie@oradea.ro Aprob, Ilie BOLOJAN

Mai mult

ROMANIA

ROMANIA ROMÂNIA JUDEŢUL BUZĂU MUNICIPIUL BUZĂU - CONSILIUL LOCAL - H O T Ă R Â R E pentru aprobarea planului urbanistic de detaliu "Construire bloc locuinţe colective cu regim de înălţime P+2E pe terenul intravilan,

Mai mult

S

S PUD PLAN URBANISTIC DE DETALIU CONSTRUIRE BLOC LOCUINŢE COLECTIVE, CU PARCAJ LA DEMISOL, ÎMPREJMUIRE ŞI ORGANIZARE DE ŞANTIER Str. Fraţii Goleşti, nr. 55, Municipiul Piteşti, Judeţul Argeş FOAIE DE CAPĂT

Mai mult

Beneficiar: S.C. ŞANTIERUL NAVAL DAMEN GALAŢI S.A.

Beneficiar: S.C. ŞANTIERUL NAVAL DAMEN GALAŢI  S.A. Beneficiar: STRATULAT Ș. ELENA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ Proiectant: B.I.A. BACALU D. MIHAI PUIU Proiect nr. : 13/2018 PLAN URBANISTIC ZONAL pentru INFIINTARE LIVADA DE NUC SI CONSTRUIRE UNITATE DE DEPOZITARE,

Mai mult

Birou Individual de Arhitectura

Birou Individual de Arhitectura S.C. Schmidt Architecture Studio S.R.L. B-dul Muncii nr.13, ap.1, mun. Brașov C.U.I. 36454911, J8/1750/2016 Tel: 0766 413 990; 0749 855 945 E-mail: contact@arhbv.ro P.U.Z. construire locuințe în com. Bod,

Mai mult

Microsoft Word memoriu PUZ - non-tehnic.doc

Microsoft Word memoriu PUZ - non-tehnic.doc CLADIRE DE BIROURI S+P+3E - PLAN URBANISTIC ZONAL- Amplasament Timisoara, Bulevardil Take Ionescu nr.55 C.F. nr. 424915 Timisoara; nr. cad. 25988/1/2/1/2 Beneficiar S.C. PEN-TUR-COM-PERLA S.R.L. Timisoara,

Mai mult

FISA PROIECTULUI Denumire lucrare: Amplasament: Beneficiar: P.U.D. pentru CONSTRUIRE LOCUINŢE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI

FISA PROIECTULUI Denumire lucrare: Amplasament: Beneficiar: P.U.D. pentru CONSTRUIRE LOCUINŢE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI FISA PROIECTULUI Denumire lucrare: Amplasament: Beneficiar: P.U.D. pentru CONSTRUIRE LOCUINŢE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI SI BRANSAMENTE Cluj-Napoca, str. Borhanci, nr. cad.262538,

Mai mult

ROMÂNIA

ROMÂNIA ANEXA 1 LA H.C.L. 490 / 21.12.2018 NOTA CONCEPTUALA pentru obiectivul de investitii Reabilitare si modernizare stadionul Municipal Eugen Popescu din Targoviste 1. Informaţii generale privind obiectivul

Mai mult

Microsoft Word - memoriu aviz de initiere 1 iunie

Microsoft Word - memoriu aviz de initiere 1 iunie FOAIE DE CAPĂT DENUMIRE PROIECT: PLAN URBANISTIC ZONAL DEZVOLTARE ZONĂ MIXTĂ: LOCUIRE, COMERȚ, SERVICII ȘI BIROURI NR. PROIECT: 17 / 2017; AMPLASAMENT: Timișoara, Splaiul Peneș Curcanul, nr. 6, jud. Timiș,C.F.

Mai mult

PR

PR PLAN URBANISTIC ZONAL Proiect nr. 06/2015 CRITERII PENTRU DETERMINAREA EFECTELOR SEMNIFICATIVE POTENTIALE ASUPRA MEDIULUI conform H.G. nr.1076/08.07.2004 privind stabilirea procedurii evaluării de mediu

Mai mult

Microsoft Word - MEMORIU PUZ PILICI GHEORGHE 2019

Microsoft Word - MEMORIU PUZ PILICI GHEORGHE 2019 Capitolul I MEMORIU TEHNIC PENTRU OBTINEREA ACORDULUI DE MEDIU LA FAZA P.U.Z. DATE GENERALE I.01. Denumirea lucrarii PLAN URBANISTIC ZONAL (PUZ) in vederea regrementarii urbanistice zonă locuire și funcțiuni

Mai mult

MEMORIU GENERAL

MEMORIU GENERAL MEMORIU GENERAL Întocmit în conformitate cu Ordinul MLPAT nr.37/n/08.06.2000 pentru aprobarea reglementării tehnice GHID PRIVIND METODOLOGIA DE ELABORARE ŞI CONŢINUTUL - CADRU AL PLANULUI URBANISTIC DE

Mai mult

Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CON

Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CON Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CONSTRUIRE CLADIRI SI AMENAJARI (PLATFORMA DEPOZITARE)

Mai mult

Microsoft Word - memoriu OPORTUNITATE MIREL modificat

Microsoft Word - memoriu OPORTUNITATE MIREL modificat FOAIE DE CAPĂT Denumirea lucrării: PLAN URBANISTIC ZONAL DEZVOLTARE ZONA REZIDENTIALA CU FUNCTIUNI COMPLEMENTARE, DOTARI SI SERVICII PUBLICE, extravilan Mosnita Noua, judeţul Timiş, C.F.415050,415046,415521,

Mai mult

CURRICULUM VITAE

CURRICULUM VITAE Nr. proiect: AED-PUZ 25/2014 Denumire proiect: PLAN URBANISTIC ZONAL PENTRU INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ȘI CONSTRUIRE HALĂ PENTRU FABRICAREA ELEMENTELOR DE DULGHERIE ȘI TÂMPLĂRIE FOLOSITE ÎN CONSTRUCȚII

Mai mult

S.C. Grup Arh.Stephano SRL FISA PROIECT DOCUMENTATIE TEHNICA PENTRU OBTINERE AVIZ P.U.D. Beneficiar: IACOB FLORIAN - MIHAI Adresa beneficiar: str. Buc

S.C. Grup Arh.Stephano SRL FISA PROIECT DOCUMENTATIE TEHNICA PENTRU OBTINERE AVIZ P.U.D. Beneficiar: IACOB FLORIAN - MIHAI Adresa beneficiar: str. Buc S.C. Grup Arh.Stephano SRL FISA PROIECT DOCUMENTATIE TEHNICA PENTRU OBTINERE AVIZ P.U.D. Numar de proiect : nr.8 din 25.06.2019 Faza de proiectare: P.U.D. Proiectant general: S.C. GRUP ARH. STEPHANO S.R.L.

Mai mult

Documentație pentru obținerea AVIZULUI DE OPORTUNITATE Pentru Modificare P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr 292 din str. Constructorilor- str. Alb

Documentație pentru obținerea AVIZULUI DE OPORTUNITATE Pentru Modificare P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr 292 din str. Constructorilor- str. Alb Documentație pentru obținerea AVIZULUI DE OPORTUNITATE Pentru Modificare P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr 292 din 25.06.2015 str. Constructorilor- str. Albinelor, Mun. Timișoara, jud. Timiș Beneficiar S.C.

Mai mult

PRESCRIPTII SPECIFICE U

PRESCRIPTII SPECIFICE U 1968 - S.C. PROIECT BUZAU S.A. - 2012 Buzau 120020, STR. UNIRII, BL. 13 A - B, Tel. 038/433007, Fax 0238713007 CIF RO1152848, Nr. Reg.Comertului, J10/712/1991, e-mail proiect.buzau.sa@gmail.com SIMTEX

Mai mult

Către,

Către, Pag. 1 Către, Preşedintele Consiliului judeţean Primarul *) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINŢARE Subsemnatul (1) CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ domiciliul (2) municipiul cu în

Mai mult

Microsoft Word - Memoriu PUD

Microsoft Word - Memoriu PUD FISA PROIECTULUI DENUMIRE PROIECT EXTINDERE si ETAJARE LOCUINTA EXISTENTA si REFACERE IMPREMUIRE AMPLASAMENT str. REMETEA nr. 24A municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj BENEFICIAR ULIAN SZEKELY DAN PROIECTANT

Mai mult

Microsoft Word - ~ doc

Microsoft Word - ~ doc Nr. UR2015-003828/08.06.2015 SE APROBA, P R I M A R NICOLAE ROBU REFERAT privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Modificare PUZ aprobat cu HCL 382/2011 - Complex rezidential TAGOR, Str. Constructorilor

Mai mult

RLU aferent PUZ torontal

RLU aferent PUZ torontal PLAN URBANISTIC ZONAL Construcții industriale nepoluante, depozitare, servicii comert si birouri aferente Extravilan Timişoara, calea Torontalului DN 6 km 564+500 stg. CF 407514 Timişoara, nr. cad. A743/3/3

Mai mult

IMOBIL LOCUINTE SI SERVICII

IMOBIL LOCUINTE SI SERVICII E-mail: biacopor@gmail.com SUPLEX PROIECT Str. Carpati nr. 4, Municipiul Caracal, in vederea initierii PLAN URBANISTIC ZONAL si REGULAMENT LOCAL URBANISM aferent in vederea realizarii investitiilor SALA

Mai mult

FOAIE DE GARDA Denumirea lucr rii:elaborare PUD PENTRU DESFIINTARE PARTIALA IMOBIL, EXTINDERE SI ETAJARE, RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE IMOBIL, SCHIMBA

FOAIE DE GARDA Denumirea lucr rii:elaborare PUD PENTRU DESFIINTARE PARTIALA IMOBIL, EXTINDERE SI ETAJARE, RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE IMOBIL, SCHIMBA FOAIE DE GARDA Denumirea lucr rii:elaborare PUD PENTRU DESFIINTARE PARTIALA IMOBIL, EXTINDERE SI ETAJARE, RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE IMOBIL, SCHIMBARE DE DESTINATIE DIN LOCUINTA IN SPATII PENTRU CAZARE

Mai mult

Microsoft Word - PUZ Damacus Memoriu AV OP.doc

Microsoft Word - PUZ Damacus Memoriu AV OP.doc S.C. ARHITECT TRÎMBIŢAŞ S.R.L. 300044 Timişoara, str. Martir Miroslav Todorov, nr. 2, tel./fax: 0256-432212, e-mail: office@trimbitas.ro MEMORIU DE PREZENTARE PLAN URBANISTIC ZONAL Dezvoltare Zonă servicii

Mai mult

Nr

Nr ARHITECT ŞEF SERVICIUL DEZVOLTARE URBANĂ Str. Gheorghe Şincai 37 Fax: +40 262 212 332 430311, Baia Mare, România Email: primar@baiamare.ro Telefon: +40 262 213 824 Web: www.baiamare.ro Nr. 37334 din 08.11.2017

Mai mult

Către, Preşedintele Consiliului judeţean... CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul(*1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Către, Preşedintele Consiliului judeţean... CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul(*1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Către, Preşedintele Consiliului judeţean... CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul(*1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ cu domiciliul(*2)/sediul... în judeţul... municipiul/oraşul/comuna...

Mai mult

REGULAMENTUL LOCAL DE URBANISM AFERENT PLANULUI URBANISTIC ZONAL „AEROPORTUL INTERNAŢIONAL BRAŞOV-GHIMBAV” ORAŞUL GHIMBAV

REGULAMENTUL LOCAL DE URBANISM AFERENT PLANULUI URBANISTIC ZONAL „AEROPORTUL INTERNAŢIONAL BRAŞOV-GHIMBAV” ORAŞUL GHIMBAV VOLUMUL 2 REGULAMENTUL LOCAL DE URBANISM AFERENT PLANULUI URBANISTIC ZONAL Denumirea lucrarii: CONSTRUIRE MAGAZIN PENNY MARKET CU CARMANGERIE, ACCESE AUTO ŞI PIETONALE, TROTUARE, SISTEMATIZARE VERTICALĂ,

Mai mult

Microsoft Word - CERERE_AC.doc

Microsoft Word - CERERE_AC.doc Către, Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul (1) CNP domiciliul (2) municipiul cu sediul în judeţul oraşul comuna satul

Mai mult

MUNICIPIUL CRAIOVA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA PROIECT HOTĂRÂREA NR. privind acceptarea donaţiei având ca obiect terenul intravilan, situat în munic

MUNICIPIUL CRAIOVA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA PROIECT HOTĂRÂREA NR. privind acceptarea donaţiei având ca obiect terenul intravilan, situat în munic MUNICIPIUL CRAIOVA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA PROIECT HOTĂRÂREA NR. privind acceptarea donaţiei având ca obiect terenul intravilan, situat în municipiul Craiova, str.parcul Libertăţii 1848, nr.17b Consiliul

Mai mult

CĂTRE: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului Direcția Urbanism - Serviciul Urbanism Arhitect Șef al Mu

CĂTRE: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului Direcția Urbanism - Serviciul Urbanism Arhitect Șef al Mu CĂTRE: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului Direcția Urbanism - Serviciul Urbanism Arhitect Șef al Municipiului București ADRESA: Bulevardul Regina Elisabeta

Mai mult

NOŢIUNI DE LEGISLAŢIE FUNCIARĂ

NOŢIUNI DE LEGISLAŢIE FUNCIARĂ Către... [conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*)] CERERE pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul*1)..., CNP, cu domiciliul*2)/sediul... în judeţul..., municipiul/oraşul/comuna...,

Mai mult

Microsoft Word - Memoriu_PUD_ANCA BUCUR.doc

Microsoft Word - Memoriu_PUD_ANCA BUCUR.doc MEMORIU GENERAL 1. INTRODUCERE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei DENUMIREA LUCRARII: Obtinere A.C. pentru construire hala si imprejmuire teren BENEFICIAR: BUCUR ANCA PROIECTANT: Birou Individual

Mai mult

CARTIER REZIDENŢIAL – ZONA NYIRES

CARTIER  REZIDENŢIAL – ZONA NYIRES CARTIER REZIDENŢIAL ZONA NYIRES Viitorul cartier de locuinţe individuale este situat de-a lungul drumului comunal ce duce din Tăuţii de Sus spre Unguraş, la o distanţă de 500m de DN18 - vis a vis de pădurea

Mai mult

F.9 (pag.1) Către, (conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnat

F.9 (pag.1) Către, (conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnat F.9 (pag.1) Către, (conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul (1),CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _, cu domiciliul

Mai mult

Microsoft Word - F _cerere AC-AD_.doc

Microsoft Word - F _cerere AC-AD_.doc Către, PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN IAŞI (pag.1) C E R E R E pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul 1).........., CNP I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I, cu domiciliul/sediul

Mai mult

Microsoft Word - REGULAMENT de urbanism PUZ Andreescu.doc

Microsoft Word - REGULAMENT de urbanism PUZ Andreescu.doc REGULAMENT LOCAL DE URBANISM I. DISPOZITII GENERALE 1. ROLUL RLU Regulamentul local de urbanism ( denumit prescurtat RLU) aferent PUZ CONSTRUIRE IMOBIL LOCUINTE COLECTIVE SI FUNCTIUNI COMPLEMENTARE, reprezinta

Mai mult

242004PUZHARMAN

242004PUZHARMAN S.C. ATR ŞERBAN S.R.L. Brasov. Str. Jupiter nr.2. Denumire proiect: PLAN URBANISTIC ZONAL ZONĂ DE LOCUINŢE Jud. Braşov. Sacele. DJ 103A. Beneficiar: SC. STUDIO CASA SRL. Brasov. str. Dealul Spirii nr.

Mai mult

Memoriu puz SC BAMESA OTEL SA ultima varianta_doc

Memoriu puz SC  BAMESA OTEL SA ultima varianta_doc DENUMIREA LUCRARII: PLAN URBANISTIC ZONAL ZONA MIXTA (DEPOZITARE, SERVICII) SAT CAMPENI, COMUNA PIELESTI BENEFICIAR : PROIECTANT: S.C. BAMESA OTEL SA STR. DEPOZITELOR, NR. 2 COMUNA TOPOLOVEN S.C. PROIECT

Mai mult

Microsoft Word - 153_ RLU Biza.doc

Microsoft Word - 153_ RLU Biza.doc s.c. ARHITECT TRÎMBIȚAȘ s.r.l. Timişoara, str. Martir Miroslav Todorov, nr.2, tel./fax.: 0256/432212, e-mail: office@trimbitas.ro REGULAMENT LOCAL DE URBANISM (R.L.U.) aferent PLAN URBANISTIC ZONAL DEZVOLTARE

Mai mult

4.87 m m m2 Prezentul proiect reprezinta proprietatea Biroului Individual de Arhitectura - ADACE DAN STEFAN,orice copiere sau folosire a

4.87 m m m2 Prezentul proiect reprezinta proprietatea Biroului Individual de Arhitectura - ADACE DAN STEFAN,orice copiere sau folosire a 4.87 m2 1.42 m2 61.81 m2 CLASA DE IMPORTANTA III ARE D A N 1 : 1.000 1 : 5.000 mun. Cluj-Napoca, str. REMETEA nr. A, jud. Cluj PLAN DE INCADRARE IN ZONA PLAN DE INCADRARE IN PUG U 01 11 396.16 28 396.02

Mai mult

Către,

Către, Către, Primarul Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti CERERE pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul 1 )..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _, cu domiciliul 2 )/sediul în judeţul...,

Mai mult

ORAŞUL TG.CĂRBUNEŞTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Tg.Cărbuneşti pe anul 2014 Consiliu

ORAŞUL TG.CĂRBUNEŞTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Tg.Cărbuneşti pe anul 2014 Consiliu privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Tg.Cărbuneşti pe anul 2014 Consiliul Local al oraşului Tg.Cărbuneşti, având în vedere : - proiectul de hotărâre; rapoartele de avizare

Mai mult

MEMORIU GENERAL

MEMORIU GENERAL S.C. AEDILIA PROIECT S.R.L. Calea. Unirii, nr. 196, Craiova, Dolj PIESE SCRISE MEMORIU GENERAL Obiect: ELABORARE PUZ PENTRU CONSTRUIRE IMOBIL P+3+4RETRAS CU DESTINATIA DE BIROURI SI SPATII COMERCIALE LA

Mai mult

MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea La

MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea La MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea Lacul Morii, nr. 1, sectorul 6, cod 060841 Bucuresti

Mai mult

376 RLU BRAURON august 2018.doc

376 RLU BRAURON august 2018.doc REGULAMENT LOCAL DE URBANISM Anexa la MODIFICARE PLAN URBANISTIC ZONAL SPATII DE DEPOZITARE, SERVICII SI COMERT, obtinut cu HCL nr. 322/2007 CALEA ARADULUI DN 69 KM 6+500, dreapta, TIMISOARA 1. DISPOZITII

Mai mult

Glosar de termeni

Glosar de termeni Glosar de termeni 2013-01-22, 14:05:00 Glosarul de termeni prezentat în cele ce urmează este extras din Regulamentul serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare pentru localitățile membre ale Asociației

Mai mult

R O M Â N I A JUDEŢUL BRAŞOV PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SĂCELE Str. Piaţa Libertăţii nr. 17, Săcele, cod , Tel/fax: /

R O M Â N I A JUDEŢUL BRAŞOV PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SĂCELE Str. Piaţa Libertăţii nr. 17, Săcele, cod , Tel/fax: / R O M Â N I A JUDEŢUL BRAŞOV PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SĂCELE Str. Piaţa Libertăţii nr. 17, Săcele, cod 505600, Tel/fax: 40-268-276.164 / 273.091 www.municipiulsacele.ro, E-mail: primaria@municipiulsacele.ro

Mai mult

Proiect nr

Proiect nr FOAIE DE GARDA Proiect nr. 599 / 2012 Denumire proiect: Beneficiar: Sediu beneficiar: SPATIU COMERCIAL PENNY MARKET Mun. Brad, Str. Vanatorilor, NR.56, jud.hd S.C. REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMANIA S.R.L.

Mai mult

Către,.Primarul Orasului Pecica CERERE pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul 1)..., CNP I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I, cu d

Către,.Primarul Orasului Pecica CERERE pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul 1)..., CNP I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I, cu d Către,.Primarul Orasului Pecica CERERE pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul 1)..., CNP I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I, cu domiciliul 2)/sediul în judeţul..., municipiul/oraşul/comuna...,

Mai mult

Către,. F8 pag.1 CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul 1 ) MINTA BÉLA, CNP , cu domiciliul 2 )/sediul

Către,. F8 pag.1 CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul 1 ) MINTA BÉLA, CNP , cu domiciliul 2 )/sediul Către,. F8 pag.1 CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul 1 ) MINTA BÉLA, CNP 123456789123, cu domiciliul 2 )/sediul în judeţul HARGHITA, municipiul/oraşul/comuna ODORHEIU

Mai mult

PARTEA I

PARTEA I Piatra Neamţ str. George Coşbuc nr. 5, ap. 2, parter REG. COM. J27/843/1993 CAPITAL SOCIAL 4.470 lei CUI 4042718 cont RO88CARP028000212405RO01 BC CARPATICA Neamţ Cont RO35TREZ4915069XXX000950 Trezoreria

Mai mult

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA HOTĂRÂRE pentru aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici estimaţi, a devizului general şi a cheltuielilor de

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA HOTĂRÂRE pentru aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici estimaţi, a devizului general şi a cheltuielilor de CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA HOTĂRÂRE pentru aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici estimaţi, a devizului general şi a cheltuielilor de cofinanţare ai obiectivului Realizare reţea de alimentare

Mai mult

Nr. 2881/ 194/ MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA M

Nr. 2881/ 194/ MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA M Nr. 2881/ 194/ 28.03.2008 MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea Lacul Morii, nr. 1, sectorul

Mai mult

Către,

Către, Către, Primarul Comunei Moşniţa Nouă CERERE pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul 1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _, cu domiciliul 2) /sediul în judeţul..., municipiul/oraşul/comuna....,

Mai mult

Către, Primarul Comunei Crișcior C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAȚIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINȚARE Subsemnatul(1), CNPǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ c

Către, Primarul Comunei Crișcior C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAȚIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINȚARE Subsemnatul(1), CNPǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ c Către, Primarul Comunei Crișcior C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAȚIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINȚARE Subsemnatul(1), CNPǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ ǀ cu domiciliul/sediul(2) în județul., mun./oraș/comuna.,

Mai mult

1 BOTOSANI Str. Marchian Nr. 12, bl. 12, sc. A, ap. 03 PROIECT: Nr. 129/2012 EXTINDERE LA FATADA PRINCIPALA A BLOCULUI SI SCHIMBARE DESTINATIE, DIN SP

1 BOTOSANI Str. Marchian Nr. 12, bl. 12, sc. A, ap. 03 PROIECT: Nr. 129/2012 EXTINDERE LA FATADA PRINCIPALA A BLOCULUI SI SCHIMBARE DESTINATIE, DIN SP 1 BOTOSANI Str. Marchian Nr. 12, bl. 12, sc. A, ap. 03 PROIECT: Nr. 129/2012 EXTINDERE LA FATADA PRINCIPALA A BLOCULUI SI SCHIMBARE DESTINATIE, DIN SPATIU DE LOCUIT IN SEDIU FIRMA, ACCES DIN EXTERIOR FAZA:

Mai mult

Anexa 5 Craiova parcuri 2009

Anexa 5 Craiova parcuri 2009 ROMANIA Pagina 1 Anexa: Nivelurile de zgomot pentru Zonele linistite - Municipiul Craiova In continuare sunt prezentare hartile de zgomot pentru zonele linistite - cele 4 parcuri administrate de Primaria

Mai mult

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA HOTĂRÂRE pentru aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici estimaţi, a devizului general şi a cheltuielilor de

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA HOTĂRÂRE pentru aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici estimaţi, a devizului general şi a cheltuielilor de CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA HOTĂRÂRE pentru aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici estimaţi, a devizului general şi a cheltuielilor de cofînanţare ai obiectivului Construire iluminat public

Mai mult

MEMORIU GENERAL

MEMORIU GENERAL S.C. AEDILIA PROIECT S.R.L. Str. Unirii, nr. 196, M un. Craiova, Jud. Dolj Obiect: ELABORARE P.U.Z. PENTRU CONSTRUIRE IMOBIL Sparcare+P+5-6Rretras CU DESTINATIA DE LOCUINTE COLECTIVE CU LOCURI DE PARCARE

Mai mult

Domnule Arhitect Sef, Subsemnatul Tudose Eugen, representant al S.C. Belvedere S.R.L. Botosani, CU SEDIUL IN Botosani, blv. Mihai Eminescu nr. 67 va r

Domnule Arhitect Sef, Subsemnatul Tudose Eugen, representant al S.C. Belvedere S.R.L. Botosani, CU SEDIUL IN Botosani, blv. Mihai Eminescu nr. 67 va r Domnule Arhitect Sef, Subsemnatul Tudose Eugen, representant al S.C. Belvedere S.R.L. Botosani, CU SEDIUL IN Botosani, blv. Mihai Eminescu nr. 67 va rog sa eliberati avizul de oportunitate pentru lucrarea

Mai mult

p l a n u r b a n i s t i c z o n a l proiect nr. 23/2017 ELABORARE PUZ ZONĂ DE SERVICII ( SERVICE AUTO ȘI LOCUIRE ) Amplasament: Jud. Timiș, Comuna M

p l a n u r b a n i s t i c z o n a l proiect nr. 23/2017 ELABORARE PUZ ZONĂ DE SERVICII ( SERVICE AUTO ȘI LOCUIRE ) Amplasament: Jud. Timiș, Comuna M proiect nr. 23/2017 ELABORARE PUZ ZONĂ DE SERVICII ( SERVICE AUTO ȘI LOCUIRE ) Amplasament: Jud. Timiș, Comuna Moșnița Nouă C.F. nr. 401936 Nr. topo A129/15/4 Beneficiari: BRINZAN NICOLAE BRINZAN ȘTEFANIA

Mai mult

memoriu PUZ

memoriu PUZ PLAN URBANISTIC ZONAL PLAN URBANISTIC ZONAL Parc Comercial intravilan Timişoara, C.F. 413151, nr.cad. A1504/1/9/3, S= 10.000,00mp Beneficiar: SC. IMOBPRACTIC S.R.L.,Timişoara MEMORIU DE PREZENTARE 1 MEMORIU

Mai mult

CAPITOLUL 1 DATE GENERALE 1.1. DATE DE RECUNOASTERE A DOCUMENTATIEI DENUMIRE PUZ - CONSTRUIRE IMOBIL CU FUNCTIUNE MIXTA - CAZARE, APARTHOTEL, COMERT,

CAPITOLUL 1 DATE GENERALE 1.1. DATE DE RECUNOASTERE A DOCUMENTATIEI DENUMIRE PUZ - CONSTRUIRE IMOBIL CU FUNCTIUNE MIXTA - CAZARE, APARTHOTEL, COMERT, CAPITOLUL 1 DATE GENERALE 1.1. DATE DE RECUNOASTERE A DOCUMENTATIEI DENUMIRE PUZ - CONSTRUIRE IMOBIL CU FUNCTIUNE MIXTA - CAZARE, APARTHOTEL, COMERT, SERVICII SI ALIMENTATIE PUBLICA CU REGIM DE INALTIME

Mai mult

MEMORIU GENERAL

MEMORIU GENERAL MEMORIU GENERAL 1. Introducere: 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumirea lucrarii: PUZ - EXTINDERE INTRAVILAN PENTRU CONSTRUIRE HALA DE PRODUCTIE SI DEPOZITARE BISTRITA, extravilan Sarata,

Mai mult

Cititi stirile din constructii si imobiliare pe Normele tehnice privind amplasarea lucrărilor edilitare, a stâlpilor pentru inst

Cititi stirile din constructii si imobiliare pe   Normele tehnice privind amplasarea lucrărilor edilitare, a stâlpilor pentru inst Cititi stirile din constructii si imobiliare pe www.arenaconstruct.ro Normele tehnice privind amplasarea lucrărilor edilitare, a stâlpilor pentru instalații și a pomilor în localitățile urbane și rurale

Mai mult

Consumatori casnici

Consumatori casnici GHID PENTRU RACORDAREA PRODUCĂTORILOR LA REŢELELE ELECTRICE DE INTERES PUBLIC CUPRINS 1. INTRODUCERE 1.1. Scop 1.2. Documente de referinţă 1.3. Solicitarea racordării la reţelele electrice 1.4. Glosar

Mai mult

Microsoft Word - 01 RLU PUZ AGROMEC.doc

Microsoft Word - 01 RLU PUZ AGROMEC.doc REGULAMENT LOCAL DE URBANISM aferent Elaborare PUZ pentru construire locuințe colective - Jud. Mureș, mun. Reghin, str. Râului, nr. 16 I. Dispoziţii generale: Regulamentul local de urbanism (RLU) are menirea

Mai mult

Microsoft PowerPoint - MS_Targu Mures_iunie_2019

Microsoft PowerPoint - MS_Targu Mures_iunie_2019 Spatiu de birouri, Piata Trandafirilor, nr.26 Targu Mures Contact: Alexandru Ilie Tel: 0726.707.445 Email: vanzari.imobiliare@bcr.ro www.vanzari.bcr.ro 13302 Scurta descriere a amplasamentului Proprietatea

Mai mult

S.C. ART&A S.R.L. BOTOȘANI C.F J/07/240/2001 Proiect nr. 8 / 2018 PLAN URBANISTIC DE DETAIU (P.U.D) EXTINDERE ANEXA-CORP C1 SI SCHIMABRE DES

S.C. ART&A S.R.L. BOTOȘANI C.F J/07/240/2001 Proiect nr. 8 / 2018 PLAN URBANISTIC DE DETAIU (P.U.D) EXTINDERE ANEXA-CORP C1 SI SCHIMABRE DES S.C. ART&A S.R.L. BOTOȘANI C.F. 14224741 J/07/240/2001 Proiect nr. 8 / 2018 PLAN URBANISTIC DE DETAIU (P.U.D) EXTINDERE ANEXA-CORP C1 SI SCHIMABRE DESTINATIE IN LOCUINTA PARTER, ANEXA GOSPODAREASCA SI

Mai mult

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA HOTĂRÂRE privind emiterea acordului de utilizare a suprafeţelor de teren aferente DJ 611 şi aprobarea documentaţiei tehnico-economice a obiectivului Consiliul Judeţean Dâmboviţa: Analizând proiectul de

Mai mult

HOTĂRÂREA NR

HOTĂRÂREA NR HOTĂRÂREA NR. 74 din 18 iunie 2015 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei Reabilitarea sistem rutier pe DJ 154E Jabenița - Adrian-Gurghiu

Mai mult

memoriu PUZ

memoriu PUZ MEMORIU DE PREZENTARE 1.1 DATE DE RECUNOAȘTERE A DOCUMENTAȚIEI Denumirea lucrării: P.U.Z. CONSTRUIRE LOCUINTE COLECTIVE CU DOTARI SI SERVICII S+P+5E+Er intravilan Timişoara, zona Calea Aradului, nr.93

Mai mult

Anexa nr.1 AMENDAMENTE ADMISE Nr. crt. Text OUG nr.40/2017 (şi Legea nr.50/1991) Text adoptat de Senat Amendamente propuse (autorul amendamentului) Mo

Anexa nr.1 AMENDAMENTE ADMISE Nr. crt. Text OUG nr.40/2017 (şi Legea nr.50/1991) Text adoptat de Senat Amendamente propuse (autorul amendamentului) Mo Anexa nr.1 AMENDAMENTE ADMISE Nr. crt. Text OUG nr.40/2017 (şi Legea nr.50/1991) Text adoptat de Senat Amendamente propuse (autorul amendamentului) Motivarea amendamentelor propuse 0 1 2 3 4 1. LEGE privind

Mai mult

S.C. IAR DOI S.R.L. J12/4114/2016, C.U.I PIATA 1 DECEMBRIE 1918, nr.26c, TURDA, Jud. CLUJ Tel : , , ia

S.C. IAR DOI S.R.L. J12/4114/2016, C.U.I PIATA 1 DECEMBRIE 1918, nr.26c, TURDA, Jud. CLUJ Tel : , , ia VOLUM: PLAN URBANISTIC ZONAL ( P.U.Z.) CONSTRUIRE BLOC LOCUINTE COLECTIVE D+P+3E+1E retras Municipiul Turda, strada Gh.Baritiu, nr. 105-107, judetul CLUJ BORDEROU Cu piese scrise şi desenate la documentaţia

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL ILFOV CONSILIUL JUDEŢEAN PROIECT DE HOTĂRÂRE privind asocierea Consiliului Judeţean Ilfov cu unele Consilii Locale din Judeţul Ilfov î

ROMÂNIA JUDEŢUL ILFOV CONSILIUL JUDEŢEAN PROIECT DE HOTĂRÂRE privind asocierea Consiliului Judeţean Ilfov cu unele Consilii Locale din Judeţul Ilfov î ROMÂNIA JUDEŢUL ILFOV CONSILIUL JUDEŢEAN PROIECT DE HOTĂRÂRE privind asocierea Consiliului Judeţean Ilfov cu unele Consilii Locale din Judeţul Ilfov în vederea realizării unor obiective de interes public

Mai mult

1 Str. Victoriei nr. 1,Botoşani J07/528/2004 tel C.U.I PROIECT NR. 57/2018 PLAN URBANISTIC DE DETALIU pentru CONSTRUIRE AȘEZĂM

1 Str. Victoriei nr. 1,Botoşani J07/528/2004 tel C.U.I PROIECT NR. 57/2018 PLAN URBANISTIC DE DETALIU pentru CONSTRUIRE AȘEZĂM 1 Str. Victoriei nr. 1,Botoşani J07/528/2004 tel. 0745 544 761 C.U.I. 16877143 PROIECT NR. 57/2018 PLAN URBANISTIC DE DETALIU pentru CONSTRUIRE AȘEZĂMÂNT SOCIAL P+1E ȘI GRUP SANITAR strada Primăverii nr.

Mai mult

CONSTANf"l G ti'f1;i; (5 plg~ ROMANIA JUDETUL CONSTANTA MUNICIPIUL CONSTANTA CONSILIUL LOCAL HOTARARE privind aprobare PUD- Construire imobil S+P+6E -

CONSTANfl G ti'f1;i; (5 plg~ ROMANIA JUDETUL CONSTANTA MUNICIPIUL CONSTANTA CONSILIUL LOCAL HOTARARE privind aprobare PUD- Construire imobil S+P+6E - CONSTANf"l G ti'f1;i; (5 plg~ CONSILIUL LOCAL HOTARARE privind aprobare PUD- Construire imobil S+P+6E -apartamente zona Palazu Mare, parcela VN 325/3, lot 3/2, teren in suprafata de 1038 mp, proprietate

Mai mult

MEMORIU DE PREZENTARE

MEMORIU DE PREZENTARE S.C. ARHIZANE PLAN S.R.L. str. Rudului nr. 76, Ploiesti PUZ : SCHIMBARE DESTINAŢIE TEREN INTRAVILAN (1197mp) DIN ZONĂ LOCUINŢE ŞI FUNCŢIUNI COMPLEMENTARE ÎN ZONĂ UNITĂŢI INDUSTRIALE ŞI DEPOZITE PENTRU

Mai mult

file:///C:/Users/Admin/sintact%204.0/cache/Legislatie/temp39425

file:///C:/Users/Admin/sintact%204.0/cache/Legislatie/temp39425 Pag. 1 din 39 Act sintetic la data 04-ian-2017 pentru Hotarirea 907/2016 HOTĂRÂRE nr. 907 din 29 noiembrie 2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnicoeconomice aferente

Mai mult

memoriu justificativ cadru pud

memoriu justificativ cadru pud EXTINDERE HALA PRODUCTIE P Mun. Botosani, str. Manolesti Deal nr. 97 bis si str. Calea Nationala nr, 9B mun. Botosani. Beneficiar: Primaria mun. Botosani Investitor: SC ITALPANT SRL Nr.proiect/Faza: 1702/2013

Mai mult

cerere autorizatie de constructie.doc

cerere autorizatie de constructie.doc Către, Conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente * ) Pag.1 C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINŢARE Subsemnatul (1), CNP I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I domiciliul

Mai mult

M E M O R I U - STUDIU OPORTUNITATE

M E M O R I U   -  STUDIU OPORTUNITATE VOLUMUL II REGULAMENT LOCAL DE URBANISM AFERENT P.U.Z. CUPRINS A. DISPOZITII GENERALE 1. Rolul R.L.U.; 2. Baza legala a elaborarii regulamentului local de urbanism; 3. Domeniul de aplicare. B. REGULI DE

Mai mult

PROIECTANT S.C. SPIRICOM S.R.L. J 40/25308/1992 P.U.Z. ZONA BORHANCI PENTRU CONSTRUIRE LOCUINȚE ȘI DOTĂRI Beneficiar (proprietar): UAT MUNICIPIUL CLUJ

PROIECTANT S.C. SPIRICOM S.R.L. J 40/25308/1992 P.U.Z. ZONA BORHANCI PENTRU CONSTRUIRE LOCUINȚE ȘI DOTĂRI Beneficiar (proprietar): UAT MUNICIPIUL CLUJ Beneficiar (proprietar): UAT MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA MEMORIU DE PREZENTARE PLAN URBANISTIC ZONAL FOAIE DE CAPAT DENUMIREA INVESTITIEI PUZ zona Borhanci pentru construire locuințe și dotări PROIECT NUMARUL

Mai mult

PR

PR PLAN URBANISTIC ZONAL Proiect nr. 02/2015 MEMORIU DE PREZENTARE 1. INTRODUCERE 1.1. Date de recunoaştere a documentaţiei: Denumire proiect: Amplasament: Beneficiar: TRANSFORMAREA BULEVARDULUI CORVIN ÎN

Mai mult

INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETĂRI ŞI PROIECTĂRI ÎN DOMENIUL AMENAJĂRII TERITORIULUI, URBANISMULUI ŞI ARHITECTURII, CU FUNCŢII TERITORIALE U R B A N P R

INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETĂRI ŞI PROIECTĂRI ÎN DOMENIUL AMENAJĂRII TERITORIULUI, URBANISMULUI ŞI ARHITECTURII, CU FUNCŢII TERITORIALE U R B A N P R INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETĂRI ŞI PROIECTĂRI ÎN DOMENIUL AMENAJĂRII TERITORIULUI, URBANISMULUI ŞI ARHITECTURII, CU FUNCŢII TERITORIALE U R B A N P R O I E C T MD-2012, Chişinău, str. Cosmonauţilor, 9,

Mai mult

-STUDIU DE OPORTUNITATE.- CONSTRUIRE CLADIRE BIROURI SI SERVICII PROIECTARE, ELABORARE SI CONSULTANTA SOFTWARE,3S+P+6E+Er Timisoara,b-dul Iosif Bulbuc

-STUDIU DE OPORTUNITATE.- CONSTRUIRE CLADIRE BIROURI SI SERVICII PROIECTARE, ELABORARE SI CONSULTANTA SOFTWARE,3S+P+6E+Er Timisoara,b-dul Iosif Bulbuc -STUDIU DE OPORTUNITATE.- CONSTRUIRE CLADIRE BIROURI SI SERVICII PROIECTARE, ELABORARE SI CONSULTANTA SOFTWARE,3S+P+6E+Er Timisoara,b-dul Iosif Bulbuca, Proiect P/01/2015 Beneficiari: SC BEESPEED AUTOMATIZARI

Mai mult

Microsoft Word - Raportul informarii_PUZ_OLARIU_ARMONIEI_20A

Microsoft Word - Raportul informarii_PUZ_OLARIU_ARMONIEI_20A Nr. UR2017 005680/29.05.2017 RAPORTUL INFORMĂRII ŞI CONSULTĂRII PUBLICULUI Etapa 2 - etapa elaborării propunerilor PUZ şi RLU aferent, de informare şi consultare a publicului cu privire la documentaţia:

Mai mult

HOTĂRÂRE Nr. 31 din 24 ianuarie 1996 pentru aprobarea Metodologiei de avizare a documentațiilor de urbanism privind zone şi stațiuni turistice şi a do

HOTĂRÂRE Nr. 31 din 24 ianuarie 1996 pentru aprobarea Metodologiei de avizare a documentațiilor de urbanism privind zone şi stațiuni turistice şi a do HOTĂRÂRE Nr. 31 din 24 ianuarie 1996 pentru aprobarea Metodologiei de avizare a documentațiilor de urbanism privind zone şi stațiuni turistice şi a documentațiilor tehnice privind construcții din domeniul

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL GORJ ORAŞUL TG.CĂRBUNEŞTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind rectificarea şi modificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului

ROMÂNIA JUDEŢUL GORJ ORAŞUL TG.CĂRBUNEŞTI CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE privind rectificarea şi modificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului privind rectificarea şi modificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Tg.Cărbuneşti pe anul 2015 Consiliul Local al oraşului Tg.Cărbuneşti, având în vedere : expunerea de motive; - raportul

Mai mult

Microsoft Word - Memoriu PUD Plevnei.doc

Microsoft Word - Memoriu PUD Plevnei.doc CUPRINS 1. Date generale 2. Obiectul lucrării 3. Prevederi din documentaţii anterioare 4. Situaţia existentă 4.1. Regimul juridic 4.2. Regimul economic 4.3. Regimul tehnic 4.4. Echipare edilitară 5. Reglementări

Mai mult

Prezentare Parc Industrial Freidorf

Prezentare Parc Industrial Freidorf Prezentare Parc Industrial Freidorf www.primariatm.ro/index.php?meniuid=2&viewcat=4518&viewitem=5604 INFORMATII PRIVIND CONCESIONAREA PARCELELOR SITUATE ÎN PARCUL INDUSTRIAL FREIDORF Prin Hotarârea Consiliului

Mai mult

proiect nr

proiect nr 1 PROIECT NR. 9 /2018 PLAN URBANISTIC ZONAL COMPLEX DE EXPLOATAȚIE AGRICOLĂ DE TIP FERMĂ DE LEGUME Amplasament: Comuna Crucea, satul Stupina, Șoseaua Constanței nr. 13 DOCUMENTAŢIE PENTRU SOLICITARE AVIZ

Mai mult