BritTeen Club Clasele 1-2 Ateliere mai iunie :30 18:00 DIY II: Crafts and Stories (Lucia Radu) Vino să vezi cum e să te distrezi în limba engle

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "BritTeen Club Clasele 1-2 Ateliere mai iunie :30 18:00 DIY II: Crafts and Stories (Lucia Radu) Vino să vezi cum e să te distrezi în limba engle"

Transcriere

1 Clasele 1-2 Ateliere mai iunie 2019 DIY II: Crafts and Stories (Lucia Radu) Vino să vezi cum e să te distrezi în limba engleză! Învăţăm să ne creăm singuri jucării, decoraţiuni și jocuri educative. Ne cunoaștem mai bine, conversăm și împărtășim povești în limba engleză. Iar la sfârșit, vom lua acasă obiectele nou create. Vă așteptăm cu noi proiecte, astfel încât atelierul este potrivit atât pentru membrii actuali ai clubului BritTeen, cât și pentru cei noi! Wow Lab: Fun Maths and Logic (Elisabeta Petrescu) La acest atelier copiii vor descoperi lucruri noi și interesante despre numere, geometrie, statistică și probabilităţi. Activităţile sunt în mare parte practice, antrenante și amuzante. Pe lângă cunoștinţele de matematică, copiii își vor folosi și îmbunătăţi gândirea critică, logică, abilităţile de prezentare, senzaţia de observare și creativitate. ImproFUN II (Dorin Eugen Ionescu) Vino să înveţi cum să te distrezi și să fii natural prin teatru și improvizaţie! Jocuri, tempo, ritm, spontaneitate, creativitate, discurs, distracţie și multă joacă sunt ingredientele cu care vom lucra și cu ajutorul cărora vei învăţa să fii încrezător, să reacţionezi rapid în orice situaţie, să te folosești de imaginaţie și idei creative, să comunici mai ușor și să te cunoști mai bine. Atelierul este potrivit atât pentru membrii actuali ai clubului BritTeen, cât și pentru cei noi!hai în joc! Art Matters II (Adina Maiorescu) Viaţa cotidiană devine un muzeu de artă modernă, sub îndrumarea marilor artiști. Tabloul gata de expus pe perete, desenul de pe tricou și arta conceptuală transformă lumea într-un muzeu de artă. Fiecare lucrare este o poveste, gata de a fi împărtășită cu ceilalţi. Faimoasele picturi ale artistului britanic David Hockney ne vor învăţa să expunem povești despre natură și să pictăm în culori îndrăzneţe. Descoperim arta conceptuală cu Bruce McLean și ne expunem mesajele pe scena londoneză. Joan Miro și Van Gogh ne transportă într-o lume de poveste, iar Picasso ne dezvăluie avangarda cubismului.

2 Clasele 3-4 Ateliere mai iunie :30-18:00 International Cuisine II (Iulia Cojocaru) Vino să descoperi bucuria gătitului! Ne jucăm cu ingrediente raw și învăţăm despre feluri de mâncare tradiţionale într-o plimbare imaginară prin șase ţări diferite, iar apoi le pregătim și le gustăm! Vom găti feluri principale, deserturi, gustări și aperitive, iar la finalul fiecărei ședinţe vom lua acasă reţetele învăţate, ca să le exersăm și în familie. ImproFUN II (Dorin Eugen Ionescu) Vino să înveţi cum să te distrezi și să fii natural prin teatru și improvizaţie! Jocuri, tempo, ritm, spontaneitate, creativitate, discurs, distracţie și multă joacă sunt ingredientele cu care vom lucra și cu ajutorul cărora vei învăţa să fii încrezător, să reacţionezi rapid în orice situaţie, să te folosești de imaginaţie și idei creative, să comunici mai ușor și să te cunoști mai bine. Atelierul este potrivit atât pentru membrii actuali ai clubului BritTeen, cât și pentru cei noi!hai în joc! Wow Lab: First Aid and Biology (Abdallah Reda Elsayed) De ce se schimbă culoarea frunzelor toamna? Cum funcţionează corpul meu? Ce fac dacă m-am lovit la locul de joacă? Dar dacă un prieten are nevoie de ajutor de urgenţă? Acestea sunt întrebări la care vom răspunde la acest atelier, prin activităţi și experimente în limba engleză. Art Matters II (Adina Maiorescu) Viaţa cotidiană devine un muzeu de artă modernă, sub îndrumarea marilor artiști. Tabloul gata de expus pe perete, desenul de pe tricou și arta conceptuală transformă lumea într-un muzeu de artă. Fiecare lucrare este o poveste, gata de a fi împărtășită cu ceilalţi. Faimoasele picturi ale artistului britanic David Hockney ne vor învăţa să expunem povești despre natură și să pictăm în culori îndrăzneţe. Descoperim arta conceptuală cu Bruce McLean și ne expunem mesajele pe scena londoneză. Joan Miro și Van Gogh ne transportă într-o lume de poveste, iar Picasso ne dezvăluie avangarda cubismului.

3 Clasele 5-6 Ateliere mai iunie 2019 Pro Tips: Get to Know your Computer (Alexandru Popovici) Te-ai întrebat vreodată ce poţi realiza cu ajutorul calculatorului personal? Știai că poţi edita fotografii, crea clipuri video, crea imagini 3D și edita propria voce? Este chiar simplu. Vei învăţa toate acestea, imaginaţia ta fiind limita, folosind calculatorul pentru a crea crea proiectele școlare și cele personale și utilizând ultimele tehnologii. Wow Lab: Chemistry and Physics (Abdallah Reda Elsayed) Vrei să afli mai multe despre lumea înconjurătoare? Acesta este atelierul perfect pentru tine! Vino să înveţi despre fizica și chimia lucrurilor simple, de la sunet și lumină la felurile tale de mâncare preferate. În plus, te vei distra de minune testând toate reacţiile în laborator! Team Games (Ana Georgescu) Vrei să înveţi să lucrezi mai bine în echipă și să comunici mai ușor? Te provocăm să îţi schimbi paradigma, concentrându-te mai degrabă pe comportamentele și activităţile coechipierilor pentru ca în final să împărtășiţi cu toţii același scop. Vom aduce la lumină valori și abilităţi precum comunicarea, încrederea, lucrul în echipă, creativitatea și înţelegerea prin activităţi și jocuri în limba engleză. International Cuisine (Iulia Cojocaru) Vino să descoperi bucuria gătitului! Ne jucăm cu ingrediente raw și învăţăm despre feluri de mâncare tradiţionale într-o plimbare imaginară prin șase ţări diferite, iar apoi le pregătim și le gustăm! Vom găti feluri principale, deserturi, gustări și aperitive, iar la finalul fiecărei ședinţe vom lua acasă reţetele învăţate, ca să le exersăm și în familie. Your 3D World (Alexandru Popovici) Îţi doresti să afli cum au fost create obiectele 3D din filmele și jocurile tale preferate? Vrei să te pregătești pentru o carieră în cele mai bine plătite domenii din lume? Înscrie-te și vei afla cum să modelezi obiecte, clădiri și interioare 3D folosind unul din instrumentele profesionale din arhitectură și din Google Maps: Sketchup. Îţi vei putea folosi creaţiile în proiectele școlare, pentru a le imprima 3D, dar și în jocuri și pe internet. Să nu uiţi să îţi aduci laptop-ul cu încărcător și mouse.

4 Clasele 7-8 Ateliere mai iunie 2019 Accelerated Learning (Ana Georgescu) Muncește mai inteligent, nu mai mult! Dacă simţi câteodată că materiile școlare sunt greu de cuprins sau nu te atrag, vino la atelierul Accelerated Learning pentru a face experienţa ta de învăţare de zi cu zi mult mai ușoară. Vom învăţa metode și tehnici prin care putem acumula informaţiile de care avem nevoie în funcţie de stilul de învăţare și de tipul de inteligenţă al fiecăruia. Public Speaking (Ioana Covei) Află cum să-i impresionezi pe profesorii și prietenii tăi prin vorbe bine gândite și bine rostite îţi exersezi și să treci peste teama de a vorbi în public cu ajutorul workshop-ului de Public Speaking. Dacă ai emoţii legate de vorbitul în public, nu-ţi face griji. Soluţia este să exersezi întrun mediu prietenos și distractiv, iar cu cât o faci mai mult, cu atât va deveni mai ușor. Indiferent de nivel, vei progresa pe parcursul celor 6 sesiuni foarte interactive.

5 Clasele 9-12 Ateliere mai iunie 2019 Modern Storytelling: The World of Comics (Ioana Covei) Se spune că benzile desenate sunt triviale sau copilărești, dar oare chiar așa e? Au redefinit conceptul de eroism, iar filme inspirate de ele aduc în prezent miliarde de dolari industriei cinematografice. Universul benzilor desenate este bogat și plin de subiecte fascinante - dacă vrei să afli mai multe despre ele, să schimbi păreri despre diverse benzi desenate și să lucrezi la povești originale, înscrie-te acum! Nu e nevoie să ai abilităţi deosebite de desen. Impro Show (Mrius Smîntînă) Învaţă să te exprimi cu încredere în limba engleză! Vino să îţi (re)descoperi puterile imaginative în acest curs foarte practic de improvizaţie teatrală. Prin exerciţii de grup şi mai târziu scene de doi sau trei jucători, îţi vei dezvolta imaginaţia, încrederea în sine, spontaneitatea, aptitudinile narative, abilităţile de comunicare și de lucru în echipă.

Fighting discrimination through art activities

Fighting discrimination through art activities Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei Teatru Forum și Media advocacy factori ai schimbării atitudinii comunității față de persoanele cu dizabilități Lina Malcoci Manager comunicare Keystone

Mai mult

Folosirea mediilor. Interviuri cu elevi si profesori Metodologie: Cercetarea a fost realizata in 7 licee din Bucuresti, un liceu din Petrosani si unul

Folosirea mediilor. Interviuri cu elevi si profesori Metodologie: Cercetarea a fost realizata in 7 licee din Bucuresti, un liceu din Petrosani si unul Folosirea mediilor. Interviuri cu elevi si profesori Metodologie: Cercetarea a fost realizata in 7 licee din Bucuresti, un liceu din Petrosani si unul din Ploiesti, in perioada octombrie-noiembrie 2009.

Mai mult

Teacher Training Plymouth Experience

Teacher Training Plymouth  Experience ACTIVITATI: Prezentarea sistemului educațional din UK; atelier de lucru: înțelegerea barierelor și mecanismelor pentru realizarea schimbării în procesul educativ; activități de colaborare în clasă; Prezentare:

Mai mult

Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ),

Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ), Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ), Când ne jucăm cu toții, e Soare-n Maramureș! Pe vremuri, ne jucam în voie în curtea bunicilor cu orice prindeam la mână, de dimineața până seara. Noi

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd Neale Donald Walsch Conversatii, cu Dumnezeu Un dialog nou si, neasteptat, Volumul IV Trezirea speciei Traducere din limba engleză de Mihaela Ivănuș Editura For You București 1 Nu credeam că voi face asta

Mai mult

ROLUL EDUCAȚIEI NONFORMALE PRIVIND AS= ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ Corina Turcu, Colegiul Economic George Barițiu, Sibiu Educația nonformală este o nouă abo

ROLUL EDUCAȚIEI NONFORMALE PRIVIND AS= ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ Corina Turcu, Colegiul Economic George Barițiu, Sibiu Educația nonformală este o nouă abo ROLUL EDUCAȚIEI NONFORMALE PRIVIND AS= ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ Corina Turcu, Colegiul Economic George Barițiu, Sibiu Educația nonformală este o nouă abordare a învățării prin activități plăcute și motivante.

Mai mult

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex 1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sexual. Poţi contribui şi tu ca acest lucru să nu i se

Mai mult

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/27.01.2011 LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile 1. DESCRIERE I. PROIECTUL 1.1 Titlul La Teatrale cu Matale 1.2 Localizare: Bucureşti sector6 1.3

Mai mult

Microsoft Word - Pascale Evdochia_Sa nu uitam limba stramoseasca.docx

Microsoft Word - Pascale Evdochia_Sa nu uitam limba stramoseasca.docx Programa de opțional pentru grădiniță SĂ NU UITĂM LIMBA STRĂMOŞEASCĂ ARGUMENT Ruşii lipoveni, avându-şi originile în Rusia, fac parte din diaspora rusă europeană şi utilizează drept limbă de comunicare

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ Program Zilele Bibliotecii 15 19 mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Expoziţie de carte: Ziua Internaţională a Familiei. Locaţia: Secţia pentru copii ora 10.00 - Întâlnire

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un fi

CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un fi CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un film alaturi de prieteni. Description My Place este un

Mai mult

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul educației nonformale în activitatea de învățare și influența

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoase, implementat de Organizația Salvați Copiii și se

Mai mult

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la:

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la: PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Sezonul cald a sosit, iar noi am pregătit o listă de jocuri perfecte pentru a petrece timpul alături de cei dragi! Echipa

Mai mult

SE-What to Ask and How to Listen

SE-What to Ask and How to Listen Elemente esențiale în vânzări: Cum să pui întrebările și cum să fii un bun ascultător Copyright 2012 by HRDQ Program de studiu individual Modulul 1: O perspectivă asupra ascultării Unde ne aflăm în procesul

Mai mult

Microsoft Word - Case Study Povestea Kinder Surprise.docx

Microsoft Word - Case Study Povestea Kinder Surprise.docx Studiu de caz: Povestea Kinder Surprise - Hyperactive Câştigător FMCG Mâncare Site-uri, microsite-uri şi bloguri de promovare, BRONZ Site-uri, microsite-uri şi bloguri de promovare şi Premiul Special de

Mai mult

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să faci cu uşurinţă lucrurile pe care alţii le fac greu

Mai mult

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd 30 de lucruri pe care nu le po}i afla de la prieteni {i p rin}i CORINT JUNIOR Salutare, Fetele au făcut întotdeauna parte din viaţa ta. Dar până acum, tu şi prietenii tăi v - aţi văzut de treburile voastre,

Mai mult

CCCC

CCCC CARIERA TA IN REGULATORY AFFAIRS C U R S I N T R O D U C T I V 20 MAI 2019 Bucuresti Regulatory Affairs June 1, 2019 Reglementările naționale și europene se află în continuă evoluție, companiile farmaceutice

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, , Craiova Telefon 0351 / ; 0351 / Fax 0351 /

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, , Craiova Telefon 0351 / ; 0351 / Fax 0351 / LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, 200440, Craiova Telefon 0351 / 170323; 0351 / 170343Fax 0351 / 170323 E-mail demetrescucv2004@yahoo.com Web www.liceulautocraiova.ro PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR

Mai mult

Dezvoltare personală, clasa pregătitoare PROIECTAREA UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢARE Semestrul I Unitatea de învăţare/ Conţinuturi Şcolărei şi şcolăriţe Număr

Dezvoltare personală, clasa pregătitoare PROIECTAREA UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢARE Semestrul I Unitatea de învăţare/ Conţinuturi Şcolărei şi şcolăriţe Număr Dezvoltare personală, clasa pregătitoare PROIECTAREA UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢARE Semestrul I Unitatea de învăţare/ Conţinuturi Şcolărei şi şcolăriţe Număr de ore-18 Săpt. I-IX Jocuri, jucării, activităţi preferate-test

Mai mult

LICEUL TEORETIC "NICOLAE IORGA" ȘCOALA ALTFEL: SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN! martie 2017 REPORTER ÎN ORAŞUL MEU COORDONATORI: prof. Diana I

LICEUL TEORETIC NICOLAE IORGA ȘCOALA ALTFEL: SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN! martie 2017 REPORTER ÎN ORAŞUL MEU COORDONATORI: prof. Diana I LICEUL TEORETIC "NICOLAE IORGA" ȘCOALA ALTFEL: SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN! 27-31 martie 2017 REPORTER ÎN ORAŞUL MEU COORDONATORI: prof. Diana Ionescu prof. Nicoleta Viţalariu 1 ȘCOALA ALTFEL: SĂ

Mai mult

Microsoft Word - AFTER SCOOL doc

Microsoft Word - AFTER SCOOL doc AFTER SCHOOL SCOALA 71 IOVAN DUCICI Incepand cu anul scolar 2009-2010 Scoala cu clasele I-VIII nr. 71 Iovan Ducici, trece la functionarea intr-un singur schimb cu program intre orele 08 00 14 00. Acest

Mai mult

OBICEIURI DIGITALE SĂNĂTOASE CEVA CE CREĂM ÎMPREUNĂ Sfaturi utile pentru părinții copiilor cu vârsta între 0-18 ani

OBICEIURI DIGITALE SĂNĂTOASE CEVA CE CREĂM ÎMPREUNĂ Sfaturi utile pentru părinții copiilor cu vârsta între 0-18 ani OBICEIURI DIGITALE SĂNĂTOASE CEVA CE CREĂM ÎMPREUNĂ Sfaturi utile pentru părinții copiilor cu vârsta între 0-18 ani I BUNI STABILESC LIMITE, ASTFEL ÎNCÂT SĂ ȘTIM CUM SĂ NE COMPORTĂM ATUNCI CÂND CREȘTEM

Mai mult

Sistemul NLP – Transformă-ți Mintea într-una de Succes!

Sistemul NLP – Transformă-ți Mintea într-una de Succes! Sistemul NLP - Transformă-ți Mintea într-una de Succes! Tehnica care a schimbt viața la milioane de oameni din lumea întreaga va fi explicată pe scurt mai jos și in detalii suplimentare in posturile viitoare.

Mai mult

Proiect aprobat în CAER Nr /2/ Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457

Proiect aprobat în CAER Nr /2/ Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457 Proiect aprobat în CAER Nr. 24986/2/22.01.2018 Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457 Argument Arta îl aduce pe om mai aproape de frumos, îi oferă posibilitatea să creeze frumosul, să-l descopere

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALA NR. 18 SIBIU Str. Lungă 65 Tel/Fax Website: Raport de activitate Proiectul Erasmus+ Under The

ŞCOALA GIMNAZIALA NR. 18 SIBIU Str. Lungă 65 Tel/Fax Website:   Raport de activitate Proiectul Erasmus+ Under The ŞCOALA GIMNAZIALA NR. 18 SIBIU Str. Lungă 65 Tel/Fax 0269223462 Email Website: www.scoala18sibiu.ro Raport de activitate Proiectul Erasmus+ Under The Same Sky Nr. ref. 2017-1-RO01-KA201-037188 10-14.12.2018,

Mai mult

Let s First Understand Our National Heritage in order to Define and Build Our European Identity COM-13-PM-50-DB-RO DISEMINARE A CELEI DE-A PATRA REUNI

Let s First Understand Our National Heritage in order to Define and Build Our European Identity COM-13-PM-50-DB-RO DISEMINARE A CELEI DE-A PATRA REUNI Let s First Understand Our National Heritage in order to Define and Build Our European Identity COM-13-PM-50-DB-RO DISEMINARE A CELEI DE-A PATRA REUNIUNIE DE PROIECT SPANIA, TOLOX CEIP SAN ROQUE 5-10 mai

Mai mult

Ajungem mari & asociatia linderfeld

Ajungem mari & asociatia linderfeld Raport activitate Ajungem MARI 2017 Povestea Ajungem MARI Ajungem MARI a pornit în București în iunie 2014 cu fonduri 0. Programul s-a extins rapid în țară prin efortul voluntarilor care au observat că

Mai mult

Avizat Director, Avizat, Director CJRAE PROGRAM DE INTERVENŢIE PERSONALIZAT Numele şi prenumele elevului(ei):.. Data şi locul naşterii: Domiciliul: Şc

Avizat Director, Avizat, Director CJRAE PROGRAM DE INTERVENŢIE PERSONALIZAT Numele şi prenumele elevului(ei):.. Data şi locul naşterii: Domiciliul: Şc Avizat Director, Avizat, Director CJRAE PROGRAM DE INTERVENŢIE PERSONALIZAT Numele şi prenumele elevului(ei):.. Data şi locul naşterii: Domiciliul: Şcoala/instituţia: Echipa de lucru: Profesorii clasei,

Mai mult

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Timp de o săptămână, au transformat pasiunea și talentul

Mai mult

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL Cuprins: 1. Cine esti tu / cunoasterea eroului (acum faci cunostiinta cu tine insuti) a) cele 12 arhetipuri

Mai mult

Ministerul Educaţiei Naţionale Şcoala Gimnazială GEORGE COŞBUC - Iaşi Str. Prof. Ion Simionescu, Nr. 16, cod Secretariat: telefon/fax

Ministerul Educaţiei Naţionale Şcoala Gimnazială GEORGE COŞBUC - Iaşi Str. Prof. Ion Simionescu, Nr. 16, cod Secretariat: telefon/fax 1866-1918 Ministerul Educaţiei Naţionale Şcoala Gimnazială GEORGE COŞBUC - Iaşi Str. Prof. Ion Simionescu, Nr. 16, cod 700408 Secretariat: telefon/fax: 0232 237795 e-mail: scoala_georgecosbuc@yahoo.com

Mai mult

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bethany Suma finanțată: 15.637,50 lei Proiectul a avut

Mai mult

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea rezultate ca manager inseamna sa actionezi in permanenta

Mai mult

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r 3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O regiune în care oamenii cred și participă colectiv,

Mai mult

Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel

Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel 07 Feb 2013 de admin [1] Totul este retail. Sa cumperi acum nu mai inseamna doar sa mergi intrun magazin sau sa deschizi un site de e-commerce.

Mai mult

Investigaţie independentă

Investigaţie independentă 1/5 Investigaţie independentă Ghid Pas 1 Ce este un proiect? Un proiect la ştiinţe este o cale pentru elevi pentru a experimenta în mod real cum se lucrează într-un laborator de cercetare. Aceasta este

Mai mult

EDC_HRE_VOL_2_ROM.pdf

EDC_HRE_VOL_2_ROM.pdf UNITATEA DE ÎNVĂȚARE 4 CONFLICT Învățământ primar Regulile ajută la rezolvarea conflictelor 4.1. Totul este în regulă! Chiar așa? Ce probleme sau conflicte putem observa în clasa noastră? 4.2. Așa procedăm

Mai mult

GRUPA: mare EDUCATOARE: Taras Claudia TEMA ANUALA: Cu ce şi cum exprimăm ceea ce simţim? TEMA PROIECTULUI: În lumea basmelor SUBTEMA: Harnic, cinstit

GRUPA: mare EDUCATOARE: Taras Claudia TEMA ANUALA: Cu ce şi cum exprimăm ceea ce simţim? TEMA PROIECTULUI: În lumea basmelor SUBTEMA: Harnic, cinstit GRUPA: mare EDUCATOARE: Taras Claudia TEMA ANUALA: Cu ce şi cum exprimăm ceea ce simţim? TEMA PROIECTULUI: În lumea basmelor SUBTEMA: Harnic, cinstit şi bun TEMA ACTIVITĂŢII: Fata babei şi fata moşneagului

Mai mult

Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contact

Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contact Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contacte utile în sprijinul tău Co-finanțat de Uniunea Europeană BINE DE ȘTIUT Ai

Mai mult

Strângerea de mână

Strângerea de mână semnificaţii de Andy Szekely Felul în care interlocutorul dă noroc cu tine îţi poate furniza o mulţime de informaţii preţioase. În plus, gestul în sine este şi un puternic furnizor de încredere. Dr. Allan

Mai mult

Cum creștem copii fericiți – Bianca Gai

Cum creștem copii fericiți – Bianca Gai CUM CREȘTEM COPII FERICIȚI Ghid practic cu jocuri și activități simple Bianca Gai La ce ne ajută aceste jocuri? Beneficii pentru copii: creșterea încrederii în sine exprimarea emoțiilor în mod iubitor

Mai mult

Script-ul: primul pas în crearea unui video care vinde

Script-ul: primul pas în crearea unui video care vinde Introducere Video-ul nu mai este acum o opţiune de marketing, ci a devenit o necesitate pentru orice tip de afacere. Oricât de convingător ar fi mesajul în cuvinte, şi în marketing se foloseşte puterea

Mai mult

The Chalkboard

The Chalkboard Generatorul de motivatie Gandeste Pozitiv, mergi inainte si transforma-ti visele in realitate Introducere Cum am descoperit dezvoltarea personala Rolul motivatiei in atingerea obiectivelor Pregateste-te

Mai mult

NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu

NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu Alina, X A Stirbu Delia, IX B PROFESORI: Corina Vint

Mai mult

Proiect didactic Consiliere și dezvoltare personală Clasa: a VI-a Disciplina: Consiliere și dezvoltare personală Titlul lecției: Da, și eu am o imagin

Proiect didactic Consiliere și dezvoltare personală Clasa: a VI-a Disciplina: Consiliere și dezvoltare personală Titlul lecției: Da, și eu am o imagin Proiect didactic Consiliere și dezvoltare personală Clasa: a VI-a Disciplina: Consiliere și dezvoltare personală Titlul lecției: Da, și eu am o imagine pozitivă despre mine! Tipul lecției: Predare-consolidare

Mai mult

Recruitment coordinator

Recruitment coordinator V O L U N TA R I AT T E A C H F O R R O M A N I A E V E N I M E N T E & A C A D E M I E w w w. t e a c h f o r r o m a n i a. r o Despre noi Teach for Romania este o organizaţie nonprofit care își propune

Mai mult

Microsoft Word - 55.Proiect didactic - Calatorie in satul bunicilor.doc

Microsoft Word - 55.Proiect didactic - Calatorie in satul bunicilor.doc GRUPA: MARE A-GRUPA IEPURAŞILOR PROFESOR: CIOBANU ELENA MONICA-GRĂDINIŢA NR 1 TÂRGOVIŞTE TEMA ANUALĂ DE STUDIU: CUM ESTE, A FOST ŞI VA FI AICI PE PĂMÂNT TEMA : CĂLÁTORIE ÎN SATUL BUNICILOR FORMA DE REALIZARE:

Mai mult

Who we are,

Who we are, INSIDE-OUT Limbajul Emergenetics de obtinere a rezultatelor Curs deschis 18 oct 2018 EMERGENETICS (emerge genetics) Tipare de gandire si comportament care rezulta din combinatia bagajului genetic cu care

Mai mult

untitled

untitled RAPORT ANUAL INSTITUTUL PENTRU DEZVOLTAREA EVALUĂRII ÎN EDUCAŢIE (INSTITUTE FOR DEVELOPMENT OF EDUCATIONAL ASSESSMENT) Asociaţia Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie cu sediul în bucureşti,

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Școala cu clasele I-VIII nr. 170 Geo Bogza Str. Barbu Lăutaru nr. 4 Sector 1, București pentru anul şcolar 2010 2011, finalizat la data de 10.09.2011 de către Comisia de Evaluare și Asigurare a Calității

Mai mult

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de 12.01.2017 data înregistrării: 27.05.2017 participanţi:

Mai mult

PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Direct

PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Direct PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă 2012-2017 Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Director, prof. IULIANA NEACŞU Secretara MIRELA TUDOR Prof.înv.primar

Mai mult

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2_pt_minoritate_sarba

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2_pt_minoritate_sarba CENTRUL NAŢIONAL DE EVALUARE ŞI EXAMINARE EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2014 Test 2 Limba română pentru elevii de la şcolile şi secţiile cu predare în limba sârbă Judeţul/sectorul... Localitatea...

Mai mult

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino Târgovişte Adresa: Târgovişte, strada George Cair, nr.3, judeţul Damboviţa Telefon/Fax: (0372)

Mai mult

Sistemul Educațional Nordic

Sistemul Educațional Nordic Sistemul Educațional Nordic Cuprins Sistemul Educațional Nordic... 2 Legislație... 3 Valori și principii... 4 Curriculum... 8 Monitorizarea dezvoltării și învățării copilului... 10 Profesionalizarea educatorului...

Mai mult

Grupul pentru Studiul Complexitii

Grupul pentru Studiul Complexitii Raport de activitate - Atelierul de Complexitate «Interacţiunea Minte - Materie» Workshop-ul a fost organizat de Centrul pentru Studii Complexe Activităţi desfăşurate în cadrul atelierului: Atelierul de

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Obiceiuri de utilizare a Smartphone-ului Raport de Cercetare Calitativă Metodologie OBIECTIV Obiectivul principal al acestui studiu a fost acela de a evalua modalitățile în care este utilizat smartphoneul

Mai mult

CUPRINS: Mulţumiri... IX Prefaţă... XIII Introducere... XVII Capitolul 1 Tu eşti deja perfect... 3 Capitolul 2 Amintirile... 9 Capitolul 3 Ştergerea a

CUPRINS: Mulţumiri... IX Prefaţă... XIII Introducere... XVII Capitolul 1 Tu eşti deja perfect... 3 Capitolul 2 Amintirile... 9 Capitolul 3 Ştergerea a CUPRINS: Mulţumiri... IX Prefaţă... XIII Introducere... XVII Capitolul 1 Tu eşti deja perfect... 3 Capitolul 2 Amintirile... 9 Capitolul 3 Ştergerea amintirilor... 15 Capitolul 4 Puterea cuvântului Mulţumesc...

Mai mult

LUNI 17.iun MARTI 18.iun SEDIUL 1 ATHOS - str. Vaselor nr. 40 PREZENTARE PROGRAM, CUNOASTEREA COECHIPIERILOR, STABILIREA PROIECTELOR PISCINA BUFTEA LA

LUNI 17.iun MARTI 18.iun SEDIUL 1 ATHOS - str. Vaselor nr. 40 PREZENTARE PROGRAM, CUNOASTEREA COECHIPIERILOR, STABILIREA PROIECTELOR PISCINA BUFTEA LA 17.iun 18.iun PREZENTARE PROGRAM, CUNOASTEREA COECHIPIERILOR, STABILIREA PROIECTELOR Jocuri distractive pe echipe JOCURI SPORTIVE 19.iun (Fotbal, Ping-Pong, Volei) 20.iun SAPTAMANA 1 * 17-21 IUNIE * COOKING

Mai mult

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last Profilul formatorului secolului XXI Prezentul document este un rezumat al studiului de cercetare O1 - Profilul formatorului secolului XXI Pentru a defini profilul formatorilor VET, cercetarea a analizat

Mai mult

PetExpo 2019_brochure_RO

PetExpo 2019_brochure_RO La ediția a 11-a, PetExpo își continuă misiunea de a face viața animăluțelor mai frumoasă, cu un eveniment memorabil și educarea consumatorilor spre calitate. 12-14 Aprilie 2019 Romexpo, pavilionul C6

Mai mult

CASA CORPULUI DIDACTIC BRAILA PROGRAM DE FORMARE INFORMATICA SI TIC PENTRU GIMNAZIU CLASA A V-A SERIA 1 GRUPA 2 CURSANT: TIMOFTI V. AFRODITA COLEGIUL

CASA CORPULUI DIDACTIC BRAILA PROGRAM DE FORMARE INFORMATICA SI TIC PENTRU GIMNAZIU CLASA A V-A SERIA 1 GRUPA 2 CURSANT: TIMOFTI V. AFRODITA COLEGIUL CASA CORPULUI DIDACTIC BRAILA PROGRAM DE FORMARE INFORMATICA SI TIC PENTRU GIMNAZIU CLASA A V-A SERIA 1 GRUPA 2 CURSANT: TIMOFTI V. AFRODITA COLEGIUL NATIONAL VASILE ALECSANDRI, BACAU TIMOFTI AFRODITA

Mai mult

COLEGIUL NAȚIONAL Eudoxiu Hurmuzachi RAPORT DE ACTIVITATE AL CONSILIULUI ȘCOLAR AL ELEVILOR sem.i 1. Cu ocazia Zilei Naționale a României, s

COLEGIUL NAȚIONAL Eudoxiu Hurmuzachi RAPORT DE ACTIVITATE AL CONSILIULUI ȘCOLAR AL ELEVILOR sem.i 1. Cu ocazia Zilei Naționale a României, s 1. Cu ocazia Zilei Naționale a României, s-a desfășurat campania Când spun România, spun.... Concret, au fost create semne de carte cu personalități reprezentative pentru cultura românească și au fost

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi Inter IKEA Systems B.V. 2018 Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fie cât mai eficient: Ce trebuie să aduci cu tine: Măsurătorile

Mai mult

Nr. de înreg. 4407/ ANEXA 2 Nr. crt 1. ZIUA / DATA PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOALA ALTFEL APRILIE2019 ÎNVĂŢĂMÂNT

Nr. de înreg. 4407/ ANEXA 2 Nr. crt 1. ZIUA / DATA PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOALA ALTFEL APRILIE2019 ÎNVĂŢĂMÂNT 15.04.2019 de înreg. 4407/18.12.2018 ANEXA 2 1. PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOALA ALTFEL - 15-19 APRILIE2019 ÎNVĂŢĂMÂNT GIMNAZIAL INTERVAL ORAR: 12.00-16.00 Planeta Cinema Vizionare film Casa de

Mai mult

GRĂDINIŢA NR. 231 SEDIUL CENTRAL Str. Codrii Neamţului nr.68 CORPUL NOU Str. Cozla nr.1 CORP A CORP B CORPUL A Str. CODRII NEAMŢULUI NR.68; TELEFON: 0

GRĂDINIŢA NR. 231 SEDIUL CENTRAL Str. Codrii Neamţului nr.68 CORPUL NOU Str. Cozla nr.1 CORP A CORP B CORPUL A Str. CODRII NEAMŢULUI NR.68; TELEFON: 0 GRĂDINIŢA NR. 231 SEDIUL CENTRAL Str. Codrii Neamţului nr.68 CORPUL NOU Str. Cozla nr.1 CORP A CORP B CORPUL A Str. CODRII NEAMŢULUI NR.68; TELEFON: 021.345.11.10 Corpul de clădire A a fost dat în folosinţă

Mai mult

DIFERENŢA CONTEAZĂ Care dintre acești tucani este diferit? a c b f d e g h 22

DIFERENŢA CONTEAZĂ Care dintre acești tucani este diferit? a c b f d e g h 22 DIFERENŢA CONTEAZĂ Care dintre acești tucani este diferit? a c b f d e g h 22 GRILA ASCUNSĂ Mini-grila de mai jos apare într-un singur loc în grila cea mare. O poți găsi? @ bc% e @ bc c % e @ b @ c % @

Mai mult

Argument: Interesul vădit al elevilor pentru Sistemul nostru solar și alcătuirea lui ne-a determinat în scrierea și implementarea acestui proiect educ

Argument: Interesul vădit al elevilor pentru Sistemul nostru solar și alcătuirea lui ne-a determinat în scrierea și implementarea acestui proiect educ Argument: Interesul vădit al elevilor pentru Sistemul nostru solar și alcătuirea lui ne-a determinat în scrierea și implementarea acestui proiect educațional. Curizitatea copiilor în ceea ce privește Planeta

Mai mult

MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE CONSILIUL NA IONAL PENTRU CURRICULUM CURRICULUM ŞCOLAR pentru EDUCA IE MUZICAL CLASA a IX-a ALTERNATIVA EDUCA IONAL WAL

MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE CONSILIUL NA IONAL PENTRU CURRICULUM CURRICULUM ŞCOLAR pentru EDUCA IE MUZICAL CLASA a IX-a ALTERNATIVA EDUCA IONAL WAL MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE CONSILIUL NA IONAL PENTRU CURRICULUM CURRICULUM ŞCOLAR pentru EDUCA IE MUZICAL CLASA a IX-a ALTERNATIVA EDUCA IONAL WALDORF Aprobat prin Ordin al Ministrului nr. / Bucureşti

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Consilierea şcolară Cojanu Elena Expert Educarea/Consilierea grupului ţintă Şcoala cu clasele I-VIII nr. 12, Buzău Motto: Omul îşi poate lua cunoştinţele numai de la om. Aşa, bazinul se umple cu apă, focul

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation LIFE IS MATH, MATH IS LIFE Liceului Teoretic Petre Pandrea Bals Proiect etwinning Logo-urile celor 2 proiecte Proiectul Life is Math, Math is Life l-am desfasurat in anii scolari 2015-2016, respectiv 2016-2017

Mai mult

Centrul de zi pt varstnici nr. 2

Centrul de zi pt varstnici nr. 2 Centrul de zi pt varstnici nr. 2 Despre... Servicii... Contact... Centr ul multi funcț ional de servi cii socia le integ rate pentr u persoane vârstnice nr. 2 de pe str. Decebel nr.2, finanțat prin PROGRAMUL

Mai mult

ANEXA la REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea și desfăşurarea Olimpiadei de limbi romanice (franceză, spaniolă, italiană, portugheză) nr /10.

ANEXA la REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea și desfăşurarea Olimpiadei de limbi romanice (franceză, spaniolă, italiană, portugheză) nr /10. ANEXA la REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea și desfăşurarea Olimpiadei de limbi romanice (franceză, spaniolă, italiană, portugheză) nr. 46022/10.11.2016 PROBA A STRUCTURA SUBIECTELOR LIMBILE FRANCEZĂ,

Mai mult

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc 2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc By Valentin Bosioc antrenor personal cu recunoaștere internațională (www.valentinbosioc.com) Despre abdomen perfect: cu această broșură cred ca voi dezamăgi multă

Mai mult

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti

Mai mult

Copy of cariera var 3 intreg

Copy of cariera var 3 intreg ariera bjn03n CC h qra$3c,h 03cUa3hYYY aprilie 2017 Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră Un student și o carieră (de succes) Pe măsură ce creștem ne gândim la carieră, în ce domeniu

Mai mult

Liga Squash & We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a s

Liga Squash & We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a s Liga Squash & Badminton @ We Play De ce Liga de Squash & Badminton la We Play? Dă posibilitatea de a te confrunta cu alţi jucători ai clubului, de a simţi o parte din ceea ce reprezintă un concurs, o miză...adrenalină,

Mai mult

COLEGIUL MIHAI EMINESCU BACĂU 6177 / Clasa Ziua IX A LUNI, 15 ianuarie 2018 MARTI, 16 ianuarie 2018 MIERCURI, 17 ianuarie 2018 JOI, 18 ianu

COLEGIUL MIHAI EMINESCU BACĂU 6177 / Clasa Ziua IX A LUNI, 15 ianuarie 2018 MARTI, 16 ianuarie 2018 MIERCURI, 17 ianuarie 2018 JOI, 18 ianu COLEGIUL MIHAI EMINESCU BACĂU 6177 / 15.12.2017 Clasa Ziua IX A LUNI, 15 ianuarie 2018 MARTI, 16 ianuarie 2018 MIERCURI, 17 ianuarie 2018 JOI, 18 ianuarie 2018 VINERI, 19 ianuarie 2018 Anton Angela PROGRAM

Mai mult

imposibilulQ8

imposibilulQ8 CUPRINS Mulţumiri...................................... 7 Ce înseamnă de fapt să realizezi imposibilul?....... 13 Introducere.................................... 15 Îndrăzneşte să faci imposibilul...................

Mai mult

R e g u l a m e n t u l de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la FACULTATEA DE TEATRU ŞI FILM, sesiunea iulie și septembrie 2019, niv

R e g u l a m e n t u l de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la FACULTATEA DE TEATRU ŞI FILM, sesiunea iulie și septembrie 2019, niv R e g u l a m e n t u l de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la FACULTATEA DE TEATRU ŞI FILM, sesiunea iulie și septembrie 2019, nivel MASTERAT I. Domeniul: TEATRU ŞI ARTELE SPECTACOLULUI

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 Ianuarie 2013 CENTRUL DE ASISTENŢĂ ANTREPRENORIALĂ Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti Proiect POSDRU/92/3.1/S/62353 DEZVOLTAREA COMPETENŢELOR ANTREPRENORIALE o alternativă eficientă de adaptare la

Mai mult

Progresivitatea dezvoltării limbajului la preșcolari prin aplicarea probelor de evaluare

Progresivitatea dezvoltării limbajului la preșcolari prin aplicarea probelor de evaluare MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA FACULTATEA DE DREPT ŞI ŞTIINŢE SOCIALE DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI DIDACTIC DISERTAŢIE PROGRESIVITATEA DEZVOLTĂRII

Mai mult

PROIECT DIDACTIC Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Slatina CLASA: a VII -a A DATA: DISCIPLINA: Consiliere şi Orientare PROFESOR: IORDACHE VIOLETA Motiva

PROIECT DIDACTIC Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Slatina CLASA: a VII -a A DATA: DISCIPLINA: Consiliere şi Orientare PROFESOR: IORDACHE VIOLETA Motiva PROIECT DIDACTIC Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga Slatina CLASA: a VII -a A DATA: DISCIPLINA: Consiliere şi Orientare PROFESOR: IORDACHE VIOLETA Motivaţia :,,Relaţiile de orice fel sunt ca nisipul pe care-l

Mai mult

Unitatea: Școala Gimnazială Disciplina: Informatică și TIC Programa școlară aprobată cu OMEN nr.3393 din Profesor: prof. Clasa: a V-a A, B

Unitatea: Școala Gimnazială Disciplina: Informatică și TIC Programa școlară aprobată cu OMEN nr.3393 din Profesor: prof. Clasa: a V-a A, B Unitatea: Școala Gimnazială Disciplina: Informatică și TIC Programa școlară aprobată cu OMEN nr.3393 din 28.02.2017 Profesor: prof. Clasa: a V-a A, B Nr. ore= 34 ore Nr. ore/săpt= 1 oră 2017-2018 PLANIFICARE

Mai mult

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana Zaharia 1 Proiect Bătrânii şi copiii vârste în dialog

Mai mult

PROIECT DE ACTIVITATE INTEGRATĂ DATA: GRUPA: mare B EDUCATOARE: Dorinela Turbatu Balan GRĂDINIŢA CU P.P. NR. 15 DUMBRAVA MINUNATĂ VASLUI

PROIECT DE ACTIVITATE INTEGRATĂ DATA: GRUPA: mare B EDUCATOARE: Dorinela Turbatu Balan GRĂDINIŢA CU P.P. NR. 15 DUMBRAVA MINUNATĂ VASLUI PROIECT DE ACTIVITATE INTEGRATĂ DATA: 20. 11. 2009 GRUPA: mare B EDUCATOARE: Dorinela Turbatu Balan GRĂDINIŢA CU P.P. NR. 15 DUMBRAVA MINUNATĂ VASLUI ACTIVITĂŢI DE ÎNVĂŢARE: Domenii experienţiale: DŞ,

Mai mult

INTERVIURILE DE #VACANŢĂ Să vedem, în cele ce urmează, câteva păreri ale elevilor din şcoala noastră. Mi-am întrebat colegii şi prietenii : Ce părere

INTERVIURILE DE #VACANŢĂ Să vedem, în cele ce urmează, câteva păreri ale elevilor din şcoala noastră. Mi-am întrebat colegii şi prietenii : Ce părere INTERVIURILE DE #VACANŢĂ Să vedem, în cele ce urmează, câteva păreri ale elevilor din şcoala noastră. Mi-am întrebat colegii şi prietenii : Ce părere au despre teme? Ce ar face daca nu ar avea teme? ;)

Mai mult

The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCove

The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCove The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCovey Co Published by arrangement with St. Martin s Press,

Mai mult

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimbarii, organizata de doua persoane de la care am avut

Mai mult

1 - - Cu ce calatoresc spre vacanta, de vis Recunoaşte mijloacele de transport cu care călătoreşti în vacanţă. a) Scrie-le numele sub imagini

1 - - Cu ce calatoresc spre vacanta, de vis Recunoaşte mijloacele de transport cu care călătoreşti în vacanţă. a) Scrie-le numele sub imagini 1 - - Cu ce calatoresc spre vacanta, de vis Recunoaşte mijloacele de transport cu care călătoreşti în vacanţă. a) Scrie-le numele sub imagini. b) Rescrie denumirile în ordine alfabetică. c) Desparte în

Mai mult

Dezvoltați-vă afacerea cu echipa Training-România Descoperiți programele de training pentru dezvoltarea profesională a angajaților dumneavoastră! Cata

Dezvoltați-vă afacerea cu echipa Training-România Descoperiți programele de training pentru dezvoltarea profesională a angajaților dumneavoastră! Cata Dezvoltați-vă afacerea cu echipa Training-România Descoperiți programele de training pentru dezvoltarea profesională a angajaților dumneavoastră! Catalog cursuri 2019 Programele sunt disponibile în trei

Mai mult

Programul Zilelor Bibliotecilor de Cartier ediţia XXII septembrie 2018 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Luni, 24 septembrie ora 9.30 (S

Programul Zilelor Bibliotecilor de Cartier ediţia XXII septembrie 2018 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Luni, 24 septembrie ora 9.30 (S Programul Zilelor Bibliotecilor de Cartier ediţia XXII 24-28 septembrie 2018 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 ora 9.30 (Secţia pentru copii) Prima vizită la bibliotecă - participă elevii clasei

Mai mult