Practitioner Bulletin UK Section

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Practitioner Bulletin UK Section"

Transcriere

1 Cod de Practică Pagina 1 din 6 Centrul Bach Cod de practică Preambul Nu este nevoie de nicio știință, de nicio altă cunoaștere, în afara metodelor simple descrise aici; iar cel mai mare folos de pe urma acestui dar primit de la Dumnezeu îl vor obține aceia care îi păstrează puritatea așa cum este, nefiind influențat de știință și de teorii, pentru că totul în natură este simplu. - Dr Edward Bach, The Twelve Healers Când Dr Bach le-a încredințat Norei Weeks și lui Victor Bullen munca sa, le-a lăsat instrucțiuni clare cu privire la modul în care aceasta trebuia continuată. Munca noastră, i-a scris lui Victor, constă fără îndoială în aderarea la simplitatea și puritatea acestei metode de vindecare. Nora și Victor i-au promis Dr Bach că îi vor îndeplini dorințele în această privință, iar noi, la rândul nostru, am făcut aceeași promisiune. Centrul Bach este dedicat respectării și păstrării purității muncii Dr Bach. Ne angajăm să păstrăm simplitatea, caracterul complet și peren al sistemului său, precum și să promovăm mesajul său de autovindecare. Suntem bucuroși să vă putem oferi, ca practician care a demonstrat o cunoaștere temeinică a muncii Dr Bach, oportunitatea de a fi înscriși in Bach Foundation International Register (Registrul Internațional), de a adera la acest Cod de Practică și de a vă lua în acest fel aceleași angajamente ca și noi. - Judy Ramsell Howard, Stefan Ball 1 Generalități 1.1 Sistemul de vindecare al Dr Bach (denumit in continuare Sistemul ) este o metodă de auto-ajutorare și auto-descoperire ce constă din 38 de remedii florale și o metodă de selecție și utilizare simplă și ușor de înțeles. 1.2 Centrul Bach ( Centrul ) are scopul de a păstra puritatea, simplitatea, originalitatea și integritatea Sistemului și de a include în Registrul Internațional al Fundației Bach ( Registrul ) acei practicieni eligibili, care sprijină aceste scopuri. 1.3 Acest Cod de Practică ( Codul ) stabilește termenii și condițiile pentru includerea în Registru, precum și standardele de practică pentru toți practicienii înregistrați din toate țările. 1.4 Centrul își rezervă dreptul de a modifica Codul după cum dorește, pentru a respecta modificări in reglementări, cerințe profesionale sau legale.

2 Cod de Practică Pagina 2 din Practicienii înregistrați la Centru se supun legilor locale și orice clauză a Codului care este invalidă din punct de vedere al legislației locale nu va fi aplicată. 2 Înregistrare 2.1 Orice persoană care a absolvit cu succes un curs de studiu și evaluare de nivelul 3, atestat de către Centru este eligibilă pentru a aplica să se înregistreze la Centru. 2.2 Eligibilitatea pentru înregistrare este condiționată de o confirmare în scris din partea practicianului, în care acesta exprimă acceptarea termenilor și condițiilor stabilite în Cod. 2.3 Decizia de a oferi sau refuza înregistrarea rămâne în totalitate la latitudinea Centrului. 2.4 Centrul va elibera pentru practicienii înregistrați un Certificat de Înregistrare ( Certificatul ) care indică includerea în Registru. Nici înregistrarea, nici Certificatul nu constituie o diplomă de calificare profesională sau un permis de a practica medicina sau orice altă profesie din domeniul sănătății care ar putea necesita o diplomă, la fel cum acestea nu îi dau destinatarului dreptul de a îndeplini orice funcții care necesită o astfel de diplomă. 2.5 Centrul va căuta să sprijine activitățile și scopurile practicienilor înregistrați și să acționeze ca un nucleu pentru a da sfaturi și informații cu privire la Sistem și la alte aspecte legate de practica practicianului. 2.6 Centrul va căuta să direcționeze clienți către practicieni și să sensibilizeze publicul cu privire la serviciile oferite de practicienii înregistrați. 2.7 Se consideră că toți practicienii sunt deschiși să primească recomandări de clienți din partea Centrului, în afară de cazul în care au informat Centrul in sens contrar. Practicienii cu o calificare adecvată pentru îngrijirea animalelor vor fi trecuți în cadrul Registrului în liste separate, iar acolo unde este cazul, Centrul le va acorda acestor membri tratament preferențial în direcționarea clienților. 2.8 Practicienii înregistrați trebuie să se re-înregistreze în fiecare an și să achite o taxă de înregistrare, conform notificării din partea Centrului sau a reprezentanților acestuia. În cazul în care practicianul nu se re-înregistrează, acest lucru atrage după sine scoaterea sa din registru. Practicienii care s-au retras din practică și au atins vârsta de cel puțin 65 de ani pot fi scutiți de taxele de înregistrare în urma trimiterii unei cereri scrise la Centru. 2.9 Centrul își rezervă dreptul de a anula, suspenda sau refuza reînregistrarea fără altă instiințare prealabilă, atunci când consideră că a fost încălcată orice parte a Codului. 3 Clienți 3.1 Practicienii vor acționa ca facilitatori și îndrumători, încercând să-și ajute clienții să învețe Sistemul, astfel încât să îl poată folosi fără ajutor pentru a se ajuta pe sine și familia lor. 3.2 Practicienii vor îngădui ca procesul de vindecare să se desfășoare în ritmul propriu al clienților lor, astfel încât aceștia să dobândească o mai mare cunoaștere și conștientizare a propriei lor stări emoționale.

3 Cod de Practică Pagina 3 din Practicienii vor oferi consultația într-un ambient sigur și confidențial. 3.4 Practicienii vor stabili și monitoriza limitele în relația practician/client și orice alt tip de relație, comunicându-le clienților în mod explicit acest lucru. 3.5 Practicienii vor fi receptivi față de problemele, nevoile și sentimentele clienților lor, precum și față de identitatea și proveniența lor culturală și religioasă. 3.6 Practicianul își va sfătui clienții să rămână întotdeauna responsabili pentru propria lor stare de bine. 3.7 Practicienii vor fi conștienți de impactul negativ pe care propriile lor stări emoționale sau comportamente le pot avea asupra clienților și vor folosi personal Sistemul, luând toate măsurile adecvate pentru a preveni acest impact. 3.8 Practicienii nu își vor exploata clienții din punct de vedere sexual, emoțional sau în orice alt fel. 4 Practica 4.1 Practicienii vor respecta cele mai înalte standarde etice și profesionale în practica lor. În această privință vor fi indicate liniile directoare și alte informații publicate din când în când de către Centru prin Buletinul Practicianului și alte bibliografii aprobate, precum și prin site-ul și forumul de internet al Centrului. 4.2 Practicienii vor fi conștienți de și responsabili pentru propria lor siguranță și vor lua întotdeauna măsurile cuvenite pentru a se asigura că siguranța lor personală nu este pusă în pericol. 4.3 Atunci când un client solicită ajutor în legătură cu Sistemul, practicienii nu vor încerca să îi ofere alte tratamente în locul Sistemului, însă atunci când este cazul, au voie să ofere alte tratamente în completarea Sistemului. 4.4 Lucrând cu Sistemul, practicienii se vor limita la a comenta și a selecționa remediile pentru stările emoționale și tipurile de personalitate percepute și nu vor încerca să trateze sau să pună diagnostic pentru nicio afecțiune fizică sau mentală. 4.5 Practicienii vor refuza cazurile, care le depășesc capacitatea sau competența și vor încerca să le trimită către persoane mai calificate, fie că sunt alți practicieni certificați, practicieni din domeniul medical sau din cel veterinar, chirurgi sau alți profesioniști, sau alte organizații profesionale. 4.6 Taxele și alți termeni, inclusiv procedura de anulare și gradul de confidențialitate oferit, vor fi stabilite înainte de începutul primei consultații. 4.7 Clientul va fi anunțat cu privire la schimbări ulterioare ale termenilor acceptați în Clauza 4.6, înainte de intrarea lor în vigoare. 4.8 În conformitate cu bunăvoința proprie Dr Bach, orice taxe cerute clienților vor fi corecte și rezonabile. 5 Integritatea sistemului 5.1 Practicienii vor sublinia puritatea, simplitatea, originalitatea și integritatea Sistemului în tot ceea ce fac și spun.

4 Cod de Practică Pagina 4 din Atunci când lucrează cu cele 38 de remedii, practicienii vor folosi întotdeauna numai metodele simple de selecție și consultație subliniate de Dr. Bach în Cei douăsprezece vindecători și alte remedii și nu vor recomanda, menționa sau folosi nicio altă metodă ajutătoare sau alt instrument de selecție. 5.3 Practicienii care aleg să lucreze cu alte abordări ale vindecării sau dezvoltării personale nu vor permite acestor alte abordări să afecteze prezentarea și utilizarea Sistemului ca o modalitate de tratament completă și de sine stătătoare. 6 Promovarea serviciilor 6.3 Anunțurile și reclamele realizate de sau cu acordul practicienilor trebuie să evite afirmațiile false, fraudulente, neclare, înșelătoare, ilegale sau incorecte care includ, însă nu sunt limitate la: Afirmații care contravin Codului; Afirmații care implică abilități neobișnuite sau unice; Afirmații privind oportunitatea comparativă a serviciilor oferite de practicieni; Reprezentarea greșită, inclusiv cea indirectă, prin senzațional, exagerare sau superficialitate; Afirmații care intenționează sau este probabil să creeze așteptări false sau nejustificate cu privire la rezultate; Afirmații care enumeră sau pretind diagnosticarea sau tratarea de condiții sau simptome medicale, veterinare sau psihiatrice specifice. 6.3 Un practician înregistrat în prezent la Centru se poate prezenta publicului larg ca fiind: Bach Foundation Registered Practitioner (Practician înregistrat Fundația Bach ), dacă el sau ea a urmat pregătirea specializată pentru a oferi consultații pentru oameni, aprobată sau acceptată de Centrul Bach; Bach Foundation Registered Animal Practitioner (Practician pentru animale Fundația Bach ), dacă el sau ea a urmat pregătirea specializată pentru efectuarea consultațiilor pentru animale, aprobată sau acceptată de Centrul Bach. 6.3 Practicienii înregistrați în prezent la Centru pot folosi după numele lor abrevieri care indică statutul de practicieni înregistrați: Practicienii înregistrați Fundația Bach pot folosi abrevierea BFRP (Bach Foundation Registered Practitioner); Practicienii pentru animale înregistrați Fundația Bach pot folosi abrevierea BFRAP (Bach Foundation Registered Animal Practitioner). 6.4 Practicienii înregistrați în prezent la Centru pot include logo-ul Fundației reprezentand casa Dr Bach și cuvintele așa cum apar la începutul acestui document pe orice postere, fluturași, broșuri informative, anteturi, cărți de vizită, site-uri web sau alte materiale publicate sau tipărite pe care le emit în legătură cu munca lor în calitate de practicieni ai Sistemului.

5 Cod de Practică Pagina 5 din Practicienii nu vor folosi sau permite folosirea logo-ului Fundației sau al statutului lor de BFRP sau BFRAP în niciun fel care ar putea sugera faptul că Centrul a aprobat, sancționat sau validat orice altă modalitate de tratament oferită de practician. 6.6 Practicienii nu vor folosi sau permite folosirea logo-ului Fundației sau al statutului lor de BFRP sau BFRAP în niciun fel care ar putea sugera faptul că Centrul a aprobat, sancționat sau validat orice alte activități de predare efectuate de practician, în afară de cazul în care aceste activități au fost explicit aprobate ca atare în scris. 6.7 Practicienii nu vor folosi sau permite folosirea logo-ului Fundației pe niciun certificat emis în urma unor cursuri de formare, în afara cazului în care au primit in mod expres permisiunea scrisă din partea Centrului. 7 Plângeri 7.1 Centrul are responsabilitatea de a cerceta infracțiunile împotriva acestui Cod și plângerile primite din partea clienților, practicienilor sau a publicului. 7.2 Practicienii se obligă să informeze clienții despre procedura Centrului cu privire la plângeri, atunci când acest lucru este adecvat sau când pare indicat (în cele ce urmează, această secțiune rezumă procedura în cazul de plângeri. O variantă scrisă a întregii proceduri poate fi obținută în urma adresării unei cereri către Centru). 7.3 La primirea dovezii unei încălcări a Codului sau a unei plângeri în scris sau a unei notificări cu privire la conduita sau acțiunile unui practician, Centrul va desemna un evaluator care să investigheze plângerea ( Evaluatorul ). Evaluatorul va confirma în scris primirea plângerii și va trimite o notificare scrisă cu privire la plângerea sau încălcarea respectivă a Codului către practician, invitându-l să răspundă în decursul unei perioade de timp determinată de Evaluator. 7.4 La primirea răspunsului din partea practicianului, Evaluatorul va strânge orice informații sau dovezi ulterioare care pot părea necesare, inclusiv afirmații ulterioare din partea reclamantului și a practicianului. 7.5 După încheierea investigației, Evaluatorul poate face unul sau mai multe din următoarele, pentru a soluționa plângerea: Respingerea plângerii sau a reclamației unei infracțiuni; Solicitarea ca practicianul să urmeze cursuri de formare aprofundate; Solicitarea ca practicianul să îi plătească reclamantului daune, de o sumă care nu va depăși costul consultațiilor oferite de către practician către reclamant; Recomandarea suspendării sau anulării înregistrării practicianului; Sa ia orice altă acțiune potrivită și in concordanță cu Codul. 7.6 Evaluatorul va trimite reclamantului și practicianului o copie scrisă a deciziei și a motivării ei. Evaluatorul va stabili o perioadă de 30 de zile în care practicianul și reclamantul pot face apel la Centru împotriva deciziei Evaluatorului. Dacă un apel nu este primit până

6 Cod de Practică Pagina 6 din 6 la data stabilită, nu va mai avea loc o investigație ulterioară, iar neîndeplinirea exactă a cerințelor din decizia Evaluatorului de către practician va rezulta în anularea imediată a înregistrării acestuia în Registru. 7.7 Apelurile primite până la data stabilită sau în acea zi vor fi luate in considerare de către un Director de la Centru, care poate strânge informații ulterioare, inclusiv opinii în scris din partea reclamantului, a practicianului și a Evaluatorului. Decizia Directorului va fi finală și va fi trimisă în scris către Evaluator, reclamant și practician. Neîndeplinirea cerințelor din decizia Directorului de către practician va rezulta în ștergerea acestuia din Registru. 7.8 Drepturile normale ale practicianului și reclamantului conform legislației locale nu sunt afectate de termenii acestui Cod. 8 Legal 8.1 Practicienii își asumă responsabilitatea deplină pentru faptele, acțiunile, practicile și omisiunile lor lucrând în calitate de practicieni, inclusiv responsabilitatea pentru orice daune care pot rezulta din prepararea unei sticluțe de tratament. 8.2 Prin acceptarea Codului, practicianul își exprimă acordul de a compensa Centrul și funcționarii, intermediarii și reprezentanții săi pentru orice pierdere sau daună pe care aceștia o pot suferi ca rezultat al neglijenței sau greșelii practicianului. 8.3 Practicienii au responsabilitatea de a se asigura că lucrează în acord cu legislația din țara sau regiunea în care își derulează practica și că răspunderea lor personală și profesională este protejată prin obținerea unei asigurări adecvate. 8.4 Certificatul, insigna și toate celelalte obiecte, inclusiv fișiere electronice sau documente trimise practicienilor de către Centru, pentru a îi ajuta în munca lor, vor rămâne pentru totdeauna în proprietatea Centrului și trebuie înapoiate fără întârziere la cererea Centrului. 8.5 Inițialele BFRP și BFRAP și logo-ul Fundației sunt mărci de comerț sau mărci înregistrate sau proprietate protejată prin drepturile de autor ale Centrului, putând fi folosite doar de către practicienii care sunt înregistrați în prezent la Centru. 8.6 Permisiunile oferite în acest Cod cu privire la folosirea logo-ului Fundației, a inițialelor BFRP și 'BFRAP' și a titlurilor Practician înregistrat al Fundației Bach și Practician pentru animale înregistrat al Fundației Bach sunt la discreția absolută a Centrului și pot fi oricând retrase de către Centru. 8.7 Nici acest document, nici Certificatul sau orice alte autorizații sau materiale oferite Practicienilor nu constituie un parteneriat, o licență, o asociere în participațiune sau orice altă asociere cu sau din partea Centrului sau oricărei alte organizații sau individ. Publicat pentru prima dată în 2000; revizuit în noiembrie 2009

Microsoft Word - leg_pl039_06.doc

Microsoft Word - leg_pl039_06.doc PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR SENATUL L E G E privind organizarea şi funcţionarea activităţilor şi practicilor de medicină complementară/alternativă Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Mai mult

Avizul nr. 4/2019 privind proiectul de acord administrativ pentru transferul de date cu caracter personal între autoritățile de supraveghere financiar

Avizul nr. 4/2019 privind proiectul de acord administrativ pentru transferul de date cu caracter personal între autoritățile de supraveghere financiar Avizul nr. 4/2019 privind proiectul de acord administrativ pentru transferul de date cu caracter personal între autoritățile de supraveghere financiară din Spațiul Economic European (SEE) și autoritățile

Mai mult

MENȚIUNI LEGALE Acest site stabilește instrucţiunile pentru utilizatorii de internet care vor vizita acest website. Fiecare utilizator îşi asumă răspu

MENȚIUNI LEGALE Acest site stabilește instrucţiunile pentru utilizatorii de internet care vor vizita acest website. Fiecare utilizator îşi asumă răspu MENȚIUNI LEGALE Acest site stabilește instrucţiunile pentru utilizatorii de internet care vor vizita acest website. Fiecare utilizator îşi asumă răspunderea pentru utilizarea acestui site. Prin vizitarea

Mai mult

Politica-de-protectie-a-datelor-uprizers

Politica-de-protectie-a-datelor-uprizers POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL Societatea Edia Pro Crementum SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Lunetei, nr. 15, jud. Cluj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului

Mai mult

MAGNA INTERNATIONAL INC

MAGNA INTERNATIONAL INC CODUL DE CONDUITĂ ŞI ETICĂ POLITICA PRIVIND CADOURILE & DIVERTISMENTUL POLITICA PRIVIND CADOURILE & DIVERTISMENTUL Oferirea sau primirea de cadouri de afaceri și divertisment este adesea un mod adecvat

Mai mult

POLITICA privind ANTI-MITA și ANTICORUPȚIA I. INTRODUCERE 1.1 SCOP Această politică stabilește principiile relevante și regulile ce trebuie respectate

POLITICA privind ANTI-MITA și ANTICORUPȚIA I. INTRODUCERE 1.1 SCOP Această politică stabilește principiile relevante și regulile ce trebuie respectate POLITICA privind ANTI-MITA și ANTICORUPȚIA I. INTRODUCERE 1.1 SCOP Această politică stabilește principiile relevante și regulile ce trebuie respectate de către angajații, colaboratorii, afiliații și oricine

Mai mult

Microsoft Word - RomaniaTC_clean_RO_DEF.DOC

Microsoft Word - RomaniaTC_clean_RO_DEF.DOC CLUB AMC NETWORKS INTERNATIONAL EUROPA DE EST Data intrării în vigoare: 1 iunie 2019 Compania AMC Networks Central Europe Kft., cu sediul în Budapesta H-1139, Lomb u. 21-25 (denumită în continuare AMC

Mai mult

CBRE Group, Inc., inclusiv toate diviziile, unitățile comerciale, filialele și sucursalele sale (denumite colectiv în cele ce urmează CBRE ) se angaje

CBRE Group, Inc., inclusiv toate diviziile, unitățile comerciale, filialele și sucursalele sale (denumite colectiv în cele ce urmează CBRE ) se angaje CBRE Group, Inc., inclusiv toate diviziile, unitățile comerciale, filialele și sucursalele sale (denumite colectiv în cele ce urmează CBRE ) se angajează cu fermitate să-și desfășoare activitățile comerciale

Mai mult

INSTRUCŢIUNI privind condiţiile şi criteriile de aplicare a politicii de clemenţă În temeiul art. 27 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, repu

INSTRUCŢIUNI privind condiţiile şi criteriile de aplicare a politicii de clemenţă În temeiul art. 27 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, repu INSTRUCŢIUNI privind condiţiile şi criteriile de aplicare a politicii de clemenţă În temeiul art. 27 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

Mai mult

Ce este SmartSpace? SmartSpace este un portal oferit de Telekom Romania Mobile Communications S.A. ( Telekom Romania Mobile ) prin intermediul caruia

Ce este SmartSpace? SmartSpace este un portal oferit de Telekom Romania Mobile Communications S.A. ( Telekom Romania Mobile ) prin intermediul caruia Ce este SmartSpace? SmartSpace este un portal oferit de Telekom Romania Mobile Communications S.A. ( Telekom Romania Mobile ) prin intermediul caruia Utilizatorii au acces la diverse informatii si continut

Mai mult

Ghid Privind aplicarea regimului de avizare în temeiul articolului 4 alineatul (3) din Regulamentul privind agențiile de rating de credit 20/05/2019 E

Ghid Privind aplicarea regimului de avizare în temeiul articolului 4 alineatul (3) din Regulamentul privind agențiile de rating de credit 20/05/2019 E Ghid Privind aplicarea regimului de avizare în temeiul articolului 4 alineatul (3) din Regulamentul privind agențiile de rating de credit 20/05/2019 ESMA33-9-282 RO Cuprins I. Domeniu de aplicare... 3

Mai mult

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat ASIGURARE DE VIAȚĂ Regulament gestionare plângeri Administrator regulament: Faránkiné Nagy Zsuzsanna Aprobat de: Dr. Kádár Gabriella Hatályba lépés dátuma: 2019.03.01 Număr versiune: 2.0 1 Cuprins I. Modalități

Mai mult

Contract de furnizare

Contract de furnizare Contract prestari servicii de mediere si plasare pe piata muncii nr. data Preambul În temeiul Legii nr. 98/2016, s-a încheiat prezentul contract de prestari servicii, între 1. Părțile contractante Universitatea

Mai mult

MAGNA INTERNATIONAL INC

MAGNA INTERNATIONAL INC CODUL DE CONDUITĂ ŞI ETICĂ POLITICA ÎN CEEA CE PRIVEŞTE MITUIREA & PLĂŢILE INADECVATE POLITICA ÎN CEEA CE PRIVEŞTE MITUIREA & PLĂȚILE INADECVATE Magna interzice mita şi plăţile inadecvate în toate relaţiile

Mai mult

orange" CONTRACT Nr. MC/2137/07.18 din data v.1/ Prezentul contract de furnizare de servicii de comunicaţii electronice (denumit în c

orange CONTRACT Nr. MC/2137/07.18 din data v.1/ Prezentul contract de furnizare de servicii de comunicaţii electronice (denumit în c orange" Nr. MC/2137/07.18 din data 23.08.2018 Prezentul contract de furnizare de servicii de comunicaţii electronice (denumit în continuare Contractul ) este încheiat astăzi 23.08.2018, între: Orange România

Mai mult

ANEVAR

ANEVAR Cerere chestionar privind raspunderea civila profesionala a Evaluatorilor membri ai ANEVAR Instructiuni: Cererea chestionar completata cu toate informatiile solicitate, impreuna cu dovada platii primei

Mai mult

Contract de servicii nr data Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servic

Contract de servicii nr data Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servic Contract de servicii nr.128715 data 09.12.2016 Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servicii de, între DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA

Mai mult

Regulamentul de desfășurare a Programului de loialitate 1. Definiții Abonat Moldcell persoană fizică care utilizează servicii de telefonie mobilă Mold

Regulamentul de desfășurare a Programului de loialitate 1. Definiții Abonat Moldcell persoană fizică care utilizează servicii de telefonie mobilă Mold Regulamentul de desfășurare a Programului de loialitate 1. Definiții Abonat Moldcell persoană fizică care utilizează servicii de telefonie mobilă Moldcell, cu sau fără contract. Participant - abonatul

Mai mult

Termeni și Condiții Aceşti termeni şi condiţii, care pot fi amendaţi din când în când, se aplică direct sau indirect (prin impternic

Termeni și Condiții   Aceşti termeni şi condiţii, care pot fi amendaţi din când în când, se aplică direct sau indirect (prin impternic Termeni și Condiții www.tesenergie.ro Aceşti termeni şi condiţii, care pot fi amendaţi din când în când, se aplică direct sau indirect (prin impterniciti) tuturor serviciilor noastre disponibile online,

Mai mult

Microsoft Word - 15._Lege_nr._118_din_ docx

Microsoft Word - 15._Lege_nr._118_din_ docx Parlamentul României Lege nr. 118 din 02/05/2007 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 305 din 08/05/2007 Intrare in vigoare: 08/08/2007 privind organizarea şi funcńionarea activităńilor şi practicilor

Mai mult

VERITAS

VERITAS Managementul Reclamațiilor și Apelurilor Pentru Certificarea Pădurilor și a Lemnului Politica Bureau Veritas Certification - Divizia TQR I&F Rev3 1. INTRODUCTION Scopul acestei politici a Bureau Veritas

Mai mult

Ordin ANRE nr.164 din

Ordin ANRE nr.164 din ORDIN nr. 164 din 7 decembrie 2015 privind aprobarea certificării Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A. ca operator de transport şi de sistem al sistemului electroenergetic

Mai mult

Versiune publică Regulile corporatiste obligatorii ale Capgemini Pentru activitățile Operatorului și Persoanei imputernicite de operator

Versiune publică Regulile corporatiste obligatorii ale Capgemini Pentru activitățile Operatorului și Persoanei imputernicite de operator Versiune publică Regulile corporatiste obligatorii ale Capgemini Pentru activitățile Operatorului și Persoanei imputernicite de operator .. Cuprins Introducere... 3 Definiții... 4 1. Obiectul BCR... 6

Mai mult

Athlete Instructions: Doping Control Form

Athlete Instructions: Doping Control Form Logo sau denumirea OAD Date de identificare ale OAD NOTIFICAREA SPORTIVULUI OAD este obligată să informeze participanții cu privire la procesarea datelor lor cu caracter personal. Pentru a respecta această

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator al campaniei Donează cu Pago (în continuare Campania)

Mai mult

Microsoft Word - Modelul de contract adaptat 1.doc

Microsoft Word - Modelul de contract adaptat 1.doc CONTRACT - MODEL - nr. / servicii de de introducere date istorice în SIMPOP 1. Autoritatea contractantă Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale - prin Direcţia Generală Pescuit Autoritate de Management

Mai mult

untitled

untitled Termeni de Utilizare Suplimentari Acrobat.com Ultima actualizare la 18 iunie 2014. Această versiune o înlocuiește în întregime pe cea din 2 mai 2013. SERVICIILE ONLINE ADOBE PUSE LA DISPOZIŢIE PE ACROBAT.COM

Mai mult

CL2001L0018RO bi_cp 1..1

CL2001L0018RO bi_cp 1..1 02001L0018 RO 29.03.2018 005.001 1 Acest document are doar scop informativ și nu produce efecte juridice. Instituțiile Uniunii nu își asumă răspunderea pentru conținutul său. Versiunile autentice ale actelor

Mai mult

CONTRACT DE PRESTARI-SERVICII Nr. 6232/ PARTILE CONTRACTANTE: - Societatea, cu sediul în, str., nr., tel:, fax:, , CIF, număr de or

CONTRACT DE PRESTARI-SERVICII Nr. 6232/ PARTILE CONTRACTANTE: - Societatea, cu sediul în, str., nr., tel:, fax:,  , CIF, număr de or CONTRACT DE PRESTARI-SERVICII Nr. 6232/09.11.2018 1. PARTILE CONTRACTANTE: - Societatea, cu sediul în, str., nr., tel:, fax:, email:, CIF, număr de ordine în registrul comerțului, cont nr. deschis la,

Mai mult

Global Employee Personal Information Privacy Notice

Global Employee Personal Information Privacy Notice NOTIFICARE GLOBALĂ CU PRIVIRE LA CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE ALE ANGAJAȚILOR Johnson Controls International plc și companiile sale afiliate (denumite colectiv Johnson Controls) se preocupă de

Mai mult

IAF MD 10:2013 International Accreditation International Forum, Inc.(IAF) Document IAF Obligatoriu Document IAF Obligatoriu pentru Evaluarea competenț

IAF MD 10:2013 International Accreditation International Forum, Inc.(IAF) Document IAF Obligatoriu Document IAF Obligatoriu pentru Evaluarea competenț IAF MD 10:2013 International Accreditation International Forum, Inc.(IAF) Document IAF Obligatoriu Document IAF Obligatoriu pentru Evaluarea competenței managementului Organismului de Certificare în conformitate

Mai mult

TERMENI ȘI CONDIȚII STANDARD DE VÂNZARE ale Neon & Sign - Reghin 1. Domeniu de aplicare 1.1. Următorii termeni și condițiile standard de vânzare (denu

TERMENI ȘI CONDIȚII STANDARD DE VÂNZARE ale Neon & Sign - Reghin 1. Domeniu de aplicare 1.1. Următorii termeni și condițiile standard de vânzare (denu TERMENI ȘI CONDIȚII STANDARD DE VÂNZARE ale Neon & Sign - Reghin 1. Domeniu de aplicare 1.1. Următorii termeni și condițiile standard de vânzare (denumite scurt "Condiții") se aplică tuturor produselor

Mai mult

Termeni și condiții Articolul 1: Definiții În acești termeni și condiții (numiți în continuare Termeni ), termenii definiți mai jos au următorul înțel

Termeni și condiții Articolul 1: Definiții În acești termeni și condiții (numiți în continuare Termeni ), termenii definiți mai jos au următorul înțel Termeni și condiții Articolul 1: Definiții În acești termeni și condiții (numiți în continuare Termeni ), termenii definiți mai jos au următorul înțeles: 1.1 Acord : un acord între client și AirHelp, la

Mai mult

Anexa 5 Facturarea si Plata

Anexa 5 Facturarea si Plata Anexa: Tarifarea traficului de interconectare IP voce se face la secunda pentru timpul real de convorbire. Timpul real de convorbire reprezinta timpul de conversatie pentru apelurile care au fost stabilite

Mai mult

Invitaţie - program

Invitaţie - program GHIDUL DE PRACTICĂ AL STUDENȚILOR DIN CADRUL FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE ECONOMICE ȘI ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ I. INFORMAȚII UTILE PENTRU STUDENȚI/MASTERANZI Practica de specialitate constă în efectuarea unui număr

Mai mult

SOCIETATEA NAŢIONALĂ a SĂRII S

SOCIETATEA NAŢIONALĂ a SĂRII S APROBAT prin Decizia Consiliului de Administraţie nr. 41/27.12.2017 - art. 1 POLITICA DE GESTIONARE A CONFLICTELOR DE INTERESE (AVERTIZOR DE INTEGRITATE) cod: PGCI SNS - 00 Editie: 0 Revizie: 0 Data: 27.12.2017

Mai mult

Contract de furnizare

Contract de furnizare CONTRACT DE FURNIZARE nr..../... În temeiul Legii 98/2016 privind achizitiile publice şi a HG 395/2016 privind Normele metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de

Mai mult

REZUMAT În această lucrare am studiat aspecte legate de cultura, etica și identitatea socială a profesiei contabile din România. Am cercetat motivația

REZUMAT În această lucrare am studiat aspecte legate de cultura, etica și identitatea socială a profesiei contabile din România. Am cercetat motivația REZUMAT În această lucrare am studiat aspecte legate de cultura, etica și identitatea socială a profesiei contabile din România. Am cercetat motivația alegerii contabilității ca profesie în România atât

Mai mult

PROCEDURĂ GENERALĂ COD: PGONFR - 04 TRATAREA RECLAMAȚIILOR ȘI APELURILOR REVIZIE: 2 Pagina: 1 / 7 Exemplar nr. : APROBAT DIRECTOR ONFR, Vasile STĂNESC

PROCEDURĂ GENERALĂ COD: PGONFR - 04 TRATAREA RECLAMAȚIILOR ȘI APELURILOR REVIZIE: 2 Pagina: 1 / 7 Exemplar nr. : APROBAT DIRECTOR ONFR, Vasile STĂNESC Pagina: 1 / 7 APROBAT DIRECTOR ONFR, Vasile STĂNESCU AVIZAT ŞEF DEPARTAMENT SUBSISTEME STRUCTURALE ŞI VEHICULE, Constantin ANDRONACHE Data intrării în vigoare a: Reviziei zero: 01.03.2014 Reviziei actuale:

Mai mult

Microsoft Word - SAP Ariba Privacy Statement for Cloud Services-for May-2018Release-CLEANtyposfixed( )_ro_RO.docx

Microsoft Word - SAP Ariba Privacy Statement for Cloud Services-for May-2018Release-CLEANtyposfixed( )_ro_RO.docx Declaraţie SAP Ariba privind confidenţialitatea pentru serviciile cloud Protejarea pe internet a confidenţialităţii datelor persoanelor este crucială pentru viitorul afacerilor desfășurate prin internet.

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august 2018 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL

Mai mult

Microsoft Word - Cod etică profesionala aprobat DOCX

Microsoft Word - Cod etică profesionala aprobat DOCX COD DE ETICĂ PROFESIONALĂ AL SALARIAȚILOR DIN CADRUL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE HANDBAL Prezentul cod are ca scop oferirea de recomandări pentru toate persoanele care acționează pentru sau în numele F.R.H..

Mai mult

Componen

Componen Anexa nr.1 la Hotărârea nr. 17 / 11.10.2007 REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE AL COMITETULUI REGIONAL DE EVALUARE STRATEGICĂ ŞI CORELARE CENTRU CAPITOLUL I Definiţii aplicabile Comitetului Regional

Mai mult

SRL: HOME AGE Address: RM. or. Chisinau str. Petricani, 31, et. 2 BC "Fincombank" C/f.: IBAN.: MD05FT Tel.: (022) 111

SRL: HOME AGE Address: RM. or. Chisinau str. Petricani, 31, et. 2 BC Fincombank C/f.: IBAN.: MD05FT Tel.: (022) 111 CONTRACT nr. de executare a lucrărilor de reparaţii şi construcţii a încăperii de locuit or. Chişinău 201, denumit(ă) în continuare Beneficiar, de pe o parte, şi «HOME AGE» SRL, denumită în continuare

Mai mult

Recomandarea Comisiei din 18 iulie 2018 privind orientările pentru implementarea armonizată a Sistemului european de management al traficului feroviar

Recomandarea Comisiei din 18 iulie 2018 privind orientările pentru implementarea armonizată a Sistemului european de management al traficului feroviar 19.7.2018 RO Jurnalul Oficial al Uniunii Europene C 253/1 I (Rezoluții, recomandări și avize) RECOMANDĂRI COMISIA EUROPEANĂ RECOMANDAREA COMISIEI din 18 iulie 2018 privind orientările pentru implementarea

Mai mult

Regulamentul Concursului_RO

Regulamentul Concursului_RO Regulamentul Concursului Raspunde la întrebări, adună puncte şi cîştigă bilete la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Londra ( Concurs ) organizator Organizatorul Concursului este I.M. Orange

Mai mult

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, 00187 - Roma (Italia) ( InfoCert sau Operatorul ), pune la dispoziție prezenta notificare privind

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI 01 11 august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs (denumit în continuare Campanie Promoționala ) este

Mai mult

Terms_and_Conditions_RO_2013

Terms_and_Conditions_RO_2013 Condiții de participare la programul de afiliere oferit de zooplus.ro I. Domeniul de aplicare/obiectul contractului Aceste condiții de participare sunt valabile pentru programul de afiliere al zooplus.ro

Mai mult

EN

EN RO RO RO COMISIA COMUNITĂŢILOR EUROPENE Bruxelles, 8.11.2007 COM(2007) 686 final COMUNICAREA COMISIEI CĂTRE CONSILIU ŞI PARLAMENTUL EUROPEAN prin care se transmite acordul cadru european privind hărţuirea

Mai mult

Font scris: Georgia

Font scris: Georgia Impactul legislativ in aria de culegere a datelor cu caracter personal - cerinte si beneficii pentru clienti Cornelia Jiloan Regulament (UE) 2016/679 aprobat la data de 4 mai 2016 intra in vigoare la data

Mai mult

Contract de servicii nr data Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servic

Contract de servicii nr data Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servic Contract de servicii nr.110034 data 24.09.2018 Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servicii, între DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI

Mai mult

Microsoft Word ANX 2A aprobare program finantari nerambursabile

Microsoft Word ANX 2A aprobare program finantari nerambursabile Anexa nr. 2A la H.C.L. nr. 123 din 30.05.2019 Contract de finanţare nerambursabilă a proiectului În conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005, cu modificările şi completările ulterioare, privind regimul

Mai mult

O rețea pentru asistența stomatologică Dr. Gerardo Ghetti Trezorier Național ANDI Congresul Alass «Tehnologia și sănătatea» 03 septembrie Ancon

O rețea pentru asistența stomatologică Dr. Gerardo Ghetti Trezorier Național ANDI Congresul Alass «Tehnologia și sănătatea» 03 septembrie Ancon O rețea pentru asistența stomatologică Dr. Gerardo Ghetti Trezorier Național ANDI Congresul Alass «Tehnologia și sănătatea» 03 septembrie 2015 - Ancona Modelul italian de asistență stomatologică Modelul

Mai mult

Manual clasa a Xa bun de tipar George

Manual clasa a Xa bun de tipar George CAPITOLUL IX NOŢIUNI LEGISLATIVE PRIVIND CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ Contractul individual de muncă. Definiţie. Contractul individual de muncă este contractul în temeiul căruia o persoană fizică (salariat)

Mai mult

Microsoft Word - Procedura Cod Etic

Microsoft Word - Procedura Cod Etic Raportarea abaterilor etice, a neregulilor sau a oricăror încălcări ale legii prin dispozitivele de alertă profesională (avertizare de integritate) în cadrul FDEE Electrica Distribuție Transilvania Sud

Mai mult

ORDIN nr din 12 decembrie 2016 privind aprobarea Normelor de aplicare a Legii drepturilor pacientului nr. 46/2003 EMITENT: MINISTERUL SĂNĂTĂŢII

ORDIN nr din 12 decembrie 2016 privind aprobarea Normelor de aplicare a Legii drepturilor pacientului nr. 46/2003 EMITENT: MINISTERUL SĂNĂTĂŢII ORDIN nr. 1.410 din 12 decembrie 2016 privind aprobarea Normelor de aplicare a Legii drepturilor pacientului nr. 46/2003 EMITENT: MINISTERUL SĂNĂTĂŢII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 1.009 din 15 decembrie

Mai mult

Parlamentul României - Lege nr. 46/2003 din 21 ianuarie 2003 Legea drepturilor pacientului nr. 46/2003 În vigoare de la 28 februarie 2003 Consolidarea

Parlamentul României - Lege nr. 46/2003 din 21 ianuarie 2003 Legea drepturilor pacientului nr. 46/2003 În vigoare de la 28 februarie 2003 Consolidarea Parlamentul României - Lege nr. 46/2003 din 21 ianuarie 2003 Legea drepturilor pacientului nr. 46/2003 În vigoare de la 28 februarie 2003 Consolidarea din data de 01 martie 2018 are la bază publicarea

Mai mult

3 Proiect PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA LEGE pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art.

3 Proiect PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA LEGE pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art. 3 Proiect PARLAMENTUL REPUBLICII MOLDOVA LEGE pentru modificarea şi completarea unor acte legislative Parlamentul adoptă prezenta lege organică. Art. I. Codul de procedură penală al Republicii Moldova

Mai mult

Contract furnizare de produse

Contract  furnizare de produse Contract de servicii nr. / În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizițiile publice s-a încheiat prezentul contract de servicii, între U.A.T. JUDEŢUL HUNEDOARA, cu sediul în Deva, str. 1 Decembrie 1918

Mai mult

METODOLOGIE

METODOLOGIE Anexa nr.1 la H.C.L.M. Nr. / ROMÂNIA JUDEŢUL GIURGIU CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI GIURGIU CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI GIURGIU METODOLOGIA GENERALĂ PENTRU ATRIBUIREA CONTRACTELOR DE FINANTARE NERAMBURSABILA

Mai mult

Anexa 2-RE-01

Anexa 2-RE-01 ASPECTE SPECIFICE PRIVIND EVALUAREA ACTIVITĂȚILOR DESFĂȘURATE DE ORGANISMELE DE CERTIFICARE CU MAI MULTE LOCAŢII ȘI/SAU CARE FURNIZEAZĂ CERTIFICARE ÎN ALTE ȚĂRI DECÂT CEA ÎN CARE ESTE LOCALIZAT SEDIUL

Mai mult

MAGNA INTERNATIONAL INC

MAGNA INTERNATIONAL INC CODUL DE CONDUITĂ ŞI ETICĂ POLITICĂ DE ANTITRUST & CONCURENŢĂ POLITICA DE ANTITRUST & CONCURENȚĂ Magna concurează acerb, dar corect și sprijină concurența liberă și corectă. Ne vom supune tuturor legilor

Mai mult

INFORMAȚII STANDARD LA NIVEL EUROPEAN PRIVIND CREDITUL DE NEVOI PERSONALE 1. Identitatea și datele de contact ale creditorului Creditor Adresă Număr d

INFORMAȚII STANDARD LA NIVEL EUROPEAN PRIVIND CREDITUL DE NEVOI PERSONALE 1. Identitatea și datele de contact ale creditorului Creditor Adresă Număr d INFORMAȚII STANDARD LA NIVEL EUROPEAN PRIVIND CREDITUL DE NEVOI PERSONALE 1. Identitatea și datele de contact ale creditorului Creditor Adresă Număr de telefon E-mail Pagina web Intermediar de credit Adresă

Mai mult

COD DE BUNE PRACTICI BANCARE ÎN RELAȚIA CU DEBITORII CONSUMATORI Document lansat in consultare publică până la finele lunii ianuarie 2018 Sugestiile s

COD DE BUNE PRACTICI BANCARE ÎN RELAȚIA CU DEBITORII CONSUMATORI Document lansat in consultare publică până la finele lunii ianuarie 2018 Sugestiile s COD DE BUNE PRACTICI BANCARE ÎN RELAȚIA CU DEBITORII CONSUMATORI Document lansat in consultare publică până la finele lunii ianuarie 2018 Sugestiile sau propunerile pot fi trimise fie direct in secțiunea

Mai mult

Microsoft Word - c53c-77ca-186a-8a45.docx

Microsoft Word - c53c-77ca-186a-8a45.docx CONTRACT PRESTĂRI SERVICII Nr. / 2019 1.Părţile În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizițiile publice și a HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodolgice de aplicare a prevederilor referitoare

Mai mult

LEGE nr. 46 din 21 ianuarie 2003 drepturilor pacientului EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 51 din 29 ianuarie 2003 Data intrarii

LEGE nr. 46 din 21 ianuarie 2003 drepturilor pacientului EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 51 din 29 ianuarie 2003 Data intrarii LEGE nr. 46 din 21 ianuarie 2003 drepturilor pacientului EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 51 din 29 ianuarie 2003 Data intrarii in vigoare : 28 februarie 2003 Forma actualizata valabila

Mai mult

file:///C:/Users/User/sintact%203.0/cache/Legislatie/temp855334

file:///C:/Users/User/sintact%203.0/cache/Legislatie/temp855334 Pag. 1 din 5 Act sintetic la data 23-nov-2017 pentru Legea 118/2007 LEGE nr. 118 din 2 mai 2007 privind organizarea şi funcţionarea activităţilor şi practicilor de medicină complementară/alternativă Forma

Mai mult

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex 1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sexual. Poţi contribui şi tu ca acest lucru să nu i se

Mai mult

DIRECTIVA (UE) 2018/ A CONSILIULUI - din 4 decembrie de modificare a Directivei 2006/ 112/ CE în ceea ce privește armo

DIRECTIVA  (UE)  2018/ A CONSILIULUI  -  din  4 decembrie de  modificare  a Directivei  2006/  112/  CE  în  ceea  ce  privește  armo 7.12.2018 L 311/3 DIRECTIVE DIRECTIVA (UE) 2018/1910 A CONSILIULUI din 4 decembrie 2018 de modificare a Directivei 2006/112/CE în ceea ce privește armonizarea și simplificarea anumitor norme din sistemul

Mai mult

POLITIA LOCALA A MUNICIPIULUI BOTOSANI Str. Mihail Kogălniceanu nr. 16, judeţul Botoşani Telefon 0231/513100, 0331/401541, Fax , poli

POLITIA LOCALA A MUNICIPIULUI BOTOSANI Str. Mihail Kogălniceanu nr. 16, judeţul Botoşani Telefon 0231/513100, 0331/401541, Fax ,  poli POLITIA LOCALA A MUNICIPIULUI BOTOSANI Str. Mihail Kogălniceanu nr. 16, judeţul Botoşani Telefon 0231/513100, 0331/401541, Fax 0231527022, e-mail politialocalabt@yahoo.com INFORMARE MONITORIZARE VIDEO

Mai mult

Cod Deontologic Unic

Cod Deontologic Unic Cod Deontologic Unic Adoptat la reuniunea Conventiei Organizatiilor de Media 23 24 octombrie 2009 1. JURNALISTUL ŞI MASS-MEDIA 1.1 Jurnalistul este persoana care se ocupă în mod regulat de colectarea,

Mai mult

REGULAMENTUL PROMOTIEI Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat! desfasurata in perioada 1 ianuarie 31 martie OR

REGULAMENTUL PROMOTIEI Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat! desfasurata in perioada 1 ianuarie 31 martie OR REGULAMENTUL PROMOTIEI Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat! desfasurata in perioada 1 ianuarie 31 martie 2018 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI Promotia Plătește-ți taxele și

Mai mult

Contract de Servicii Cultural-Artistice nr. data Art.1. Părţile contractante În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizitiile publice, s-a incheiat pre

Contract de Servicii Cultural-Artistice nr. data Art.1. Părţile contractante În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizitiile publice, s-a incheiat pre Contract de Servicii Cultural-Artistice nr. data Art.1. Părţile contractante În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizitiile publice, s-a incheiat prezentul contract de servicii între CASA DE CULTURA SI

Mai mult

LEGE Nr

LEGE   Nr LEGE Nr. 46 din 21 ianuarie 2003 Legea drepturilor pacientului EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 51 din 29 ianuarie 2003 Parlamentul României adoptă prezenta lege. CAP. 1 Dispoziţii

Mai mult

Microsoft Word - Reg. campanie BTS ISTYLE Online docx

Microsoft Word - Reg. campanie BTS ISTYLE  Online docx REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE DE REDUCERI PROMOŢIONALE Back to School 2018 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE 1.1.Organizatorul Campaniei Promoționale Back to School 2018 (denumită

Mai mult

Aprobat prin Decizia Consiliului de Administraţie nr. 47 din 07 august 2019 Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnol

Aprobat prin Decizia Consiliului de Administraţie nr. 47 din 07 august 2019 Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnol Aprobat prin Decizia Consiliului de Administraţie nr. 47 din 07 august 2019 Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației Ghid pentru elaborarea procedurii

Mai mult

CONTRACT DE ACREDITARE Nr. din data Denumirea (se va indica denumirea persoanei juridice din care face parte BENEFICIARUL) Prin Organismul de Evaluare

CONTRACT DE ACREDITARE Nr. din data Denumirea (se va indica denumirea persoanei juridice din care face parte BENEFICIARUL) Prin Organismul de Evaluare CONTRACT DE ACREDITARE Nr. din data Denumirea (se va indica denumirea persoanei juridice din care face parte BENEFICIARUL) Prin Organismul de Evaluare a Conformitatii: Întocmit: Reproducerea integrală

Mai mult

Avocatoo KIT GDPR

Avocatoo KIT GDPR Politică GENERALĂ privind protecția datelor cu caracter personal 1. Prezentare generală 1.1. Introducere A societății CARPATHIAN SPRINGS SA ( Societatea ) CARPATHIAN SPRINGS SA prelucrează date cu caracter

Mai mult

CL2001L0018RO bi_cp 1..1

CL2001L0018RO bi_cp 1..1 2001L0018 RO 21.03.2008 003.001 1 Acest document reprezintă un instrument de documentare, iar instituţiile nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul său. B DIRECTIVA 2001/18/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN

Mai mult

Asociatia GAL Valea Șomuzului Str. Principală Nr. 29, Sat Rădășeni, Comuna Rădășeni, județul Suceava tel/fax: mail:

Asociatia GAL Valea Șomuzului Str. Principală Nr. 29, Sat Rădășeni, Comuna Rădășeni, județul Suceava tel/fax: mail: Nr inregistrare: 27/15.02.2019 Sesiunea nr.4/2019, apelul de selecție nr.4/2019 Măsura M4/3A Data publicării: 01.03.2019 Asociația Grupul de Acțiune Locală Valea Șomuzului anunță lansarea în perioada 01

Mai mult

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Subsemnatul/ Subsemnata, domiciliat/ă în, telefon născut/ă la data de în l

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Subsemnatul/ Subsemnata, domiciliat/ă în, telefon născut/ă la data de în l DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Subsemnatul/ Subsemnata, domiciliat/ă în, telefon născut/ă la data de în localitatea, buletin de identitate seria nr, emis la

Mai mult

Politica ATLANTIC TOUR privind protecția datelor personale Introducere Conceptul de protecție a datelor cu caracter personal reprezintă dreptul persoa

Politica ATLANTIC TOUR privind protecția datelor personale Introducere Conceptul de protecție a datelor cu caracter personal reprezintă dreptul persoa Politica ATLANTIC TOUR privind protecția datelor personale Introducere Conceptul de protecție a datelor cu caracter personal reprezintă dreptul persoanei fizice de a-i fi apărate acele caracteristici care

Mai mult

Addresseex

Addresseex Notă de informare privind confidențialitatea și protecția datelor personale ale candidaților 1. Introducere Prezenta notă de informare ( Nota de Informare ) prezintă anumite informații privind modalitatea

Mai mult

Microsoft Word - Legea nr. 544_2001.doc

Microsoft Word - Legea nr. 544_2001.doc LEGE Nr. 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public Act de bază : Legea nr. 544/2001 Acte modificatoare #M1: Rectificarea publicată în Monitorul Oficial al României,

Mai mult

REGULAMENTUL Concursului SMS Primăvara Ta 1. DEFINIȚII Prezentul Regulament stabileşte principiul de desfăşurare a Campaniei Primăvara Ta, precum şi p

REGULAMENTUL Concursului SMS Primăvara Ta 1. DEFINIȚII Prezentul Regulament stabileşte principiul de desfăşurare a Campaniei Primăvara Ta, precum şi p REGULAMENTUL Concursului SMS Primăvara Ta 1. DEFINIȚII Prezentul Regulament stabileşte principiul de desfăşurare a Campaniei Primăvara Ta, precum şi procedura de desfăşurare şi regulile de participare

Mai mult

C(2015)6507/F1 - RO

C(2015)6507/F1 - RO COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, 25.9.2015 C(2015) 6507 final REGULAMENTUL DELEGAT (UE) / AL COMISIEI din 25.9.2015 de completare a Regulamentului (UE) nr. 609/2013 al Parlamentului European și al Consiliului

Mai mult

sc neigab com srl 356 _22_

sc neigab com srl 356 _22_ MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE BACAU Biroul de solutionare a contestatiilor DECIZIA NR. 356/2007 privind solutionarea contestatiei formulata de SOCIETATEA X, impotriva

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE TOMBOLA IKEA FAMILY SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentei loterii publ

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE TOMBOLA IKEA FAMILY SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentei loterii publ REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE TOMBOLA IKEA FAMILY 29.06.2015 09.08.2015 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentei loterii publicitare (denumită în continuare Campanie Promoționala

Mai mult

Decizia Senatului 523/ modificat prin decizia nr Anexa 7. PROCEDURA DE EVALUARE INTERNĂ A PROGRAMELOR DE STUDII DE LICENȚĂ 1. Scopul S

Decizia Senatului 523/ modificat prin decizia nr Anexa 7. PROCEDURA DE EVALUARE INTERNĂ A PROGRAMELOR DE STUDII DE LICENȚĂ 1. Scopul S Decizia Senatului 523/2007.07.19 modificat prin decizia nr. 1781 Anexa 7. PROCEDURA DE EVALUARE INTERNĂ A PROGRAMELOR DE STUDII DE LICENȚĂ 1. Scopul Scopul acestei proceduri este de a stabili modul de

Mai mult

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, Spitalul Euromaterna Constanța are obligația

Mai mult

Microsoft Word - Privacy Statement Romanian JobXion.doc

Microsoft Word - Privacy Statement Romanian JobXion.doc MODEL DE DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE 1. Introducere Jobxion Vakmensen B.V acordă o importanță deosebită gestionării atente a informațiilor sensibile și confidențiale aparținând vizitatorilor site-ului,

Mai mult

Ordinul 118/2015 M.Of. 559 din 28-iul-2015 ORDIN nr. 118 din 17 iulie 2015 privind aprobarea Standardului de performantă pentru activitatea de furniza

Ordinul 118/2015 M.Of. 559 din 28-iul-2015 ORDIN nr. 118 din 17 iulie 2015 privind aprobarea Standardului de performantă pentru activitatea de furniza ORDIN nr. 118 din 17 iulie 2015 privind aprobarea Standardului de performantă pentru activitatea de furnizare a energiei electrice Având în vedere prevederile art. 3 pct. 79 din Legea energiei electrice

Mai mult

Colegiul Medicilor Dentiști din România Info Notă Textul actualizat reprezintă o reproducere neoficială a actului normativ și are caracter informativ.

Colegiul Medicilor Dentiști din România Info Notă Textul actualizat reprezintă o reproducere neoficială a actului normativ și are caracter informativ. Colegiul Medicilor Dentiști din România Info Notă Textul actualizat reprezintă o reproducere neoficială a actului normativ și are caracter informativ. Pentru varianta oficială a actelor normative vă rugăm

Mai mult

[Public] Aprobat la 03 iunie 2019 I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE 1 Programul CAMPANIEI PROMOŢIONALE FII ACTIV ACHITĂ CU CARDUL MAIB! 1.1. Org

[Public] Aprobat la 03 iunie 2019 I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE 1 Programul CAMPANIEI PROMOŢIONALE FII ACTIV ACHITĂ CU CARDUL MAIB! 1.1. Org [Public] Aprobat la 03 iunie 2019 I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE 1 Programul CAMPANIEI PROMOŢIONALE FII ACTIV ACHITĂ CU CARDUL MAIB! 1.1. Organizator al Campaniei promoţionale Fii activ achită

Mai mult

LEGE Nr

LEGE   Nr LEGE Nr. 206 din 27 mai 2004 privind buna conduită în cercetarea ştiinţifică, dezvoltarea tehnologică şi inovare Text în vigoare începând cu data de 5 septembrie 2011 Act de bază : Legea nr. 206/2004 Acte

Mai mult

SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplin

SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplin SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplinare, aşa cum sunt prevăzute în Legea Nr. 293/2004 forma

Mai mult