Lege5_ONLINE

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Lege5_ONLINE"

Transcriere

1 Viitorul documentării legislative Lege5 Online Lege5 cea mai nouă şi inovativă generaţie de soluţii de documentare legislativă de la Indaco Systems, vă pune la dispoziţie un instrument de lucru revoluţionar, care să faciliteze munca dumneavoastră de informare: Lege5 Online. Acum puteţi găsi orice reglementare legislativă cu Lege5, prin accesul la baza de informaţii legislative Indaco, oriunde şi oricând, atât pe calculatoare desktop si laptop, cât şi pe dispozitive mobile: tablete, smartphone, ebook Reader. Fie că utilizati Windows, Android, ios sau Kindle, Lege5 Online este alegerea optimă pentru dumneavoastră. Funcţionalităţile care plasează Lege5 Online pe primul loc în topul produselor legislative şi care nu se regăsesc în produsele concurente: Căutare inteligentă Sistemul inteligent de filtrare returneaza automat cele mai relevante rezultate, și astfel munca dumneavoastră de documentare devine mai ușoară. Istoric legislativ Funcţionalitate unică, extrem de intuitivă, Istoricul legislativ oferă o reprezentare grafică şi cronologică a evoluţiei în timp a actelor normative, a modificărilor și acțiunilor suferite de acestea. Pentru că majoritatea informaţiilor le primim pe cale vizuală, Istoricul legislativ este instrumentul ideal care vă ajută să sintetizaţi informaţii despre actul în studiu într-un mod original şi rapid.

2 Evidențierea modificărilor la nivel de paragraf Identificarea modificărilor suferite de un act normativ poate fi dificilă, mai ales când este vorba despre un act complex care a fost modificat de nenumărate ori. De aceea, Indaco Systems a creat instrumentul ideal pentru a vă ajuta vizualizați prin comparare textul așa cum era înainte de modificare și textul modificat, cu evidențierea modificărilor. să Versionarea şi compararea articolelor de lege şi corelarea actelor normative la nivel de articol şi paragraf Lege5 corelează toate actele din baza juridică cu normele metodologice, direct la nivel de paragraf şi în toate formele consolidate. Astfel, ambiguităţile şi interpretările care pot apărea la analiza actului sunt clarificate. Cu Lege5, puteţi vizualiza mai uşor istoricul modificărilor realizate de-a lungul timpului la nivel de articol şi puteţi compara, în paralel, două sau mai multe versiuni ale articolului urmărit. Rolul consolidărilor este să simplifice la maximum vizualizarea actului, indiferent câte modificări a suferit acesta. Lege5 Online marchează toate relaţiile la nivel de paragraf Astfel, vedeţi semnalate şi detaliate toate relaţiile: de modificare, completare, abrogare, introducere sau de jurisprudenţă. Sunt evidenţiate inclusiv relaţiile de modificare/completare în viitor. Calendar fiscal Calendarul obligațiilor fiscale însumează toate declarațiile sau formularele care trebuie depuse și plățile care trebuie efectuate către organele competente, în decursul anului fiscal. Calendarul din cadrul Lege5 va fi întotdeauna la zi cu obligațiile fiscale. Informațiile sunt preluate direct de pe site-ul ANAF, garantându-se astfel integritatea și acuratețea datelor!

3 Comentariile experţilor Consultanţi cu înaltă competenţă profesională în domeniile juridic, fiscal, contabilitate oferă expertiză pentru înţelegerea aprofundată a unor părți din documentele şi actele normative prezente în Lege5. Grupuri de lucru/ Comentarii personale pe acte normative Lege5 este singura aplicaţie legislativă care reinventează lucrul în echipă. Noua reţea profesională Lege5 facilitează comunicarea între angajaţii şi colaboratorii dvs. Resursele puse la dispoziţie sunt numeroase: analize, forum, articole, mesagerie internă, comentarii personale şi comentarii pe actele normative de interes, la nivel de paragraf. Utilizatorii din grupul dvs. de lucru pot vizualiza comentariile şi notele pe care le distribuiţi. Indaco vă pune la dispoziţie o vastă colecţie de acte normative, menită să vă ajute în activitatea profesională pe care o desfăşuraţi: Legislaţie românească, Legislaţie europeană, Jurisprudenţă românească, Jurisprudenţă europeană, Achiziţii publice, Modele orientative, Colecţia de coduri şi constituţii în toate formele actualizate şi formele iniţiale. Condiţii tehnice PC: Lege5 suportă orice sistem de operare și orice browser (Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera). Pentru a beneficia de toate funcțiile pe care vi le pune la dispoziție lege5.ro, vă recomandăm să folosiți Google Chrome. Tabletă: Lege5 poate fi vizualizat pe orice tabletă modernă, indiferent dacă folosiţi Windows 8, ios, Android. Întreg site-ul a fost gândit în așa fel încât să vă faciliteze navigarea fără ajutorul unui mouse. Mobil cu serviciu integrat de Notificări la introducerea în baza de date a Monitoarelor Oficiale: Dacă dețineti un smartphone, vă va fi ușor să vizualizați conținutul site-ului nostru, indiferent de dispozitivul folosit sau de browser-ul pe care acesta îl are. ebook reader: Puteți descărca textul oricărui act legislativ în format.mobi (pentru Amazon Kindle) sau.pdf (pentru alte modele de ebook reader). NOU in Lege5! căutarea si urmărirea dosarelor în instanță Începeți căutarea dosarului chiar acum: Informațiile sunt oferite de portal.just.ro, baza de date cuprinzând toate dosarele din instanțele de judecată din toată țară începând cu Procesul de căutare este rapid, performant și generează rezultate relevante, aducând ca și răspuns cea mai nouă modificare din parcursul dosarului adică data, ora la care va avea loc următoarea ședință de judecată și instanța unde se va judeca. -Cunoscând numărul dosarului sau cel puțin numele unei părți implicate, oricine se poate informa asupra fluxului unui dosar în instanță. În funcție de stadiul dosarului, veți avea acces la o serie de informații publice cum ar fi numele părților implicate, instanța, secția, completul, căi de atac, istoricul ședințelor precum și soluțiile pe scurt ale acestora.

4 Prețuri Tipuri de abonamente Facilități Legislație RO o MOF partea I, V, VI o modele si formulare Urmărire dosare în instanță* o notificare pe înaintea fiecărei ședințe de judecată o adnotări pe ședință / dosar Legislație RO la zi o forme consolidate o istoric legislativ Legislație RO o MOF partea I Bis Comentarii Expert o opinii ale specialiștilor Jurisprudență RO o colecție exclusivă de spețe Comunitate Lege5 o comentariile mele o grupuri de lucru Calendar Fiscal o informații preluate direct de pe site-ul ANAF Legislație EU și Jurisprudență EU o informație la zi GO BASIC PLUS BUSINESS EXPERT LEADER 12 euro 15 euro 19 euro 23 euro 27 euro** 32 euro*** 29 euro Val. abonament / lună/ pentru 1 utilizator Abonații Lege5 au acum posibilitatea să-și suplimenteze informația de documentare legislativă, solicitând și Reviste de specialitate: 1. Revista Prietenii Contabilității revistă electronică de contabilitate/ săptămânală, editată pe trei nivele diferite 1.1. Bazele Contabilității 1.2. Mediu Executiv 1.3. Senior Expert 2. Revista Prietenii Fiscalității revistă electronică specializată în taxe și contabilitate/ săptămânală, de înaltă ținută profesională 9 EURO + TVA/lună o pentru un abonament la una dintre cele 4 reviste (4 numere/ lună) Sau 14 EURO + TVA/lună o pentru un abonament la revista Prietenii Fiscalității și la o revistă Prietenii Contabilității (8 numere/ lună) Sau 16 EURO + TVA/lună o pentru un abonament la toate cele 3 reviste Prietenii Contabilității (12 numere/ lună)

5 *puteți da în urmărire un număr de 5 dosare în instanță/ cont de utilizare, indiferent de tipul de abonament utilizat; pentru suplimentarea numărului de dosare pe care să le urmăriți, contactați Dep. Vânzări. ** la ofertă specială în luna februarie 2014, vezi pct.2 *** la ofertă specială în luna februarie 2014, vezi pct.3 Revista Prietenii Contabilității Este o revistă electronică de contabilitate, cu expediere pe , săptămânal în fiecare miercuri. Revista vă oferă soluții clare și precise în domeniul contabil si fiscal cu un cost redus. Fiecare număr al publicației vă pune la dispoziție soluții de înregistrări contabile, monografii contabile, soluții de consultanță fiscală. Aici veți găsi monografii contabile punctuale pentru cele mai frecvente, diverse sau dificile activități contabile. Se estimează ca până la sfârșitul anului vor fi publicate peste 300 de monografii contabile, 300 de subiecte de consultanță fiscală și peste 300 de subiecte de contabilitate. Toate aspectele contabile sunt analizate și fiscal. Monografiile sunt însoțite de note explicative sau de trimiteri la reglementările fiscale, indicându-se și tratamentul fiscal sau declarațiile de depus. Puteți descărca pentru vizualizare de aici: Revista Prietenii Fiscalității Este o revistă electronică de contabilitate, cu expediere pe , săptămânal în fiecare luni. Aceasta se adresează tuturor celor care lucrează în domeniul financiar contabil și doresc să devină buni practicanți în domeniul fiscal. Publicația cuprinde soluții de consultanță fiscală și foarte multe studii de caz cu metode de optimizare fiscală de dificultate ridicata. Praxis fiscal. Toate numerele revistei conțin spețe fiscale și studii de caz cu privire la impozite și taxe din activitatea de zi cu zii, dintre cele care ridică probleme în abordare. Subiectele curente sunt din TVA, accize, impozit nerezidenți, însă și din elemente de parafiscalitate. Acestea sunt descrise inclusiv din punctul de vedere al declarațiilor aferente sau al termenelor de respectat. În multe cazuri soluțiile fiscale sunt însoțite de monografii contabile. Puteți descărca pentru vizualizare de aici: Ofertă specială în luna FEBRUARIE 2014: 1. la achiziționarea unui abonament pentru minimum 3 conturi de acces la Lege5 Online, beneficiați de discount-uri începând de la 30%; 2. Numai până la 28 februarie puteți achiziționa un abonament EXPERT + 1 abonament la una dintre Revistele Prietenii Contabilității sau Prietenii Fiscalității cu doar 29 EURO + TVA/ lună; 3. Numai până la 28 februarie puteți achiziționa un abonament LEADER cu doar 29 EURO + TVA/ lună. Facilități oferite la plata în avans a abonamentului de actualizare: - pentru 3 luni in avans se aplică un discount de 5%; - pentru 6 luni in avans se aplică un discount de 8%; - pentru 12 luni in avans se aplică un discount de 10%. Preţurile nu includ T.V.A., sunt exprimate în euro și se facturează la cursul de schimb B.N.R. din ziua emiterii facturii. Pentru achiziţionarea mai multor abonamente, contactaţi Departamentul Vânzări Indaco Systems; Ofertă valabilă până la

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation OMEGA CONSULTING & MANAGEMENT SRL București InfoFisc.ro : Singurul Sistem Expert și Performant de Management al Informațiilor Fiscale și Contabile Conținut: Legislație Formulare Taxe și impozite detaliate

Mai mult

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx Politică de cookie-uri 1. CE ESTE UN COOKIE? 2. CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR? 3. DE CE FOLOSIM COOKIE-URI? 4. CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE PE ACESTE SITE? 5. CE TIP DE INFORMAȚII SUNT STOCATE ȘI

Mai mult

BC MOLDINDCONBANK SA

BC MOLDINDCONBANK SA Ghid de utilizare MICB Web-Business 1 Cuprins: 1. Cerinţe tehnice 2. Măsuri de siguranţă 3. Accesarea 4. Vizualizarea extrasului din cont 5. Crearea Ordinului de plată în lei (tip 001) 6. Crearea Transferurilor

Mai mult

Alerta Fiscala Nr. 13 din Consultant Fiscal Adrian Benta Tel

Alerta Fiscala Nr. 13 din Consultant Fiscal Adrian Benta   Tel Alerta Fiscala Nr. 01 din 01.01.2016 Consultant Fiscal Adrian Benta www.bentaconsult.ro adrian@bentaconsult.ro Tel: 0723 530 139 Fax: 0311 043 869 Monitorul Oficial nr. 0988 din 31 decembrie 2015 Lege

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Utilizarea Office 365 pe telefonul Android Ghid de pornire rapidă Verificarea e-mailului Configurați telefonul Android pentru a trimite și a primi e-mailuri din contul dvs. Office 365. Verificarea calendarului

Mai mult

Concepte de bază ale Tehnologiei Informației

Concepte de bază ale Tehnologiei Informației Capitolul I Concepte de bază ale Tehnologiei Informației Structura calculatorului personal Componenta software Componenta software reprezintă partea logică a calculatorului (programe); programele se grupează

Mai mult

Ofertă Ecrane Braille şi cititoare de ecran: Ecrane Braille: Brailliant BI Descriere...2 Caracteristici Tehnice:...3 Conectivitate :...3

Ofertă Ecrane Braille şi cititoare de ecran: Ecrane Braille: Brailliant BI Descriere...2 Caracteristici Tehnice:...3 Conectivitate :...3 Ofertă Ecrane Braille şi cititoare de ecran: Ecrane Braille:...2 1. Brailliant BI 32...2 Descriere...2 Caracteristici Tehnice:...3 Conectivitate :...3 Compatibilitate :...3 Autonomie:...3 Dimensiuni ș

Mai mult

Avenir Telecom isi consolideaza activitatea in Romania cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV Despre organizatie Avenir Telecom are peste 3000 de angajati

Avenir Telecom isi consolideaza activitatea in Romania cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV Despre organizatie Avenir Telecom are peste 3000 de angajati Avenir Telecom isi consolideaza activitatea in Romania cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV Despre organizatie Avenir Telecom are peste 3000 de angajati, este activa in sase tari (Franta, Marea Britanie,

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1 Pornire... 2 1.2 Oprire... 3 1.3 Ecranul de întâmpinare... 3 1.4 Procesul de instalare... 3 2. Caracteristici principale... 4 2.1. EZCast... 4 2.2. DLNA... 5 2.3. EZMirror...

Mai mult

Mr

Mr SWIFT: BTRLRO22 Capitalul social: 2.206.436.324 lei C.U.I. RO 50 22 670 R.B. - P.J.R. - 12-019 - 18.02.1999 Nr. Inreg. Reg. Com.: J12 / 4155 / 1993 Cuprins Manual de utilizare BTUltra Sign Mobile I. Prezentare

Mai mult

Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md

Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md Cuprins 1. CREARE DE CONT ȘI AUTENTIFICARE PE PLATFORMĂ... 4 2. INTERFAȚA PLATFORMEI E-ADMITERE... 9 2.1 PRIMA PAGINĂ... 9 2.2 DOSAR CURENT...

Mai mult

Manual Sintact.ro

Manual Sintact.ro SINTACT.RO Manual de utilizare Wolters Kluwer Romania, 2019 Cuprins 1. CONECTARE 3 2. UTILIZAREA APLICAȚIEI 4 2.1. Pagina de bun-venit 4 2.2. Casetele interactive 5 2.3. Preferințe 8 3. UTILIZAREA DOCUMENTELOR

Mai mult

ÎNTREBĂRI FRECVENTE APEL 1 DE PROIECTE 2019 I. Întrebări privind eligibilitatea solicitanţilor/partenerilor și a proiectelor 1 II. Întrebări privind b

ÎNTREBĂRI FRECVENTE APEL 1 DE PROIECTE 2019 I. Întrebări privind eligibilitatea solicitanţilor/partenerilor și a proiectelor 1 II. Întrebări privind b ÎNTREBĂRI FRECVENTE APEL 1 DE PROIECTE 2019 I. Întrebări privind eligibilitatea solicitanţilor/partenerilor și a proiectelor 1 II. Întrebări privind bugetul și tipurile de costuri acceptate 3 III. Întrebări

Mai mult

Mic ghid de folosire a Gmail

Mic ghid de folosire a Gmail GHID Gmail Daca aveti un cont (adresa) mail la Google de exemplu: ion.xulescu@gmail sau IoN.xuLescu@googlemail este de preferat sa-l accesati cu un browser (navigator) internet. Remarca. Pentru adresa

Mai mult

Nr.înregistrare: 88 / Social Media in the Classroom Prof.Cucuianu Marița Colegiul Național,,Neagoe Basarab"Oltenița,jud.Călărași 2.Quizizz E

Nr.înregistrare: 88 / Social Media in the Classroom Prof.Cucuianu Marița Colegiul Național,,Neagoe BasarabOltenița,jud.Călărași 2.Quizizz E Nr.înregistrare: 88 /21.01.2019 Social Media in the Classroom Prof.Cucuianu Marița Colegiul Național,,Neagoe Basarab"Oltenița,jud.Călărași 2.Quizizz Este o platformă unde se găsesc teste gata făcute sau

Mai mult

Microsoft Word - buletinul_informativ_ _ doc

Microsoft Word - buletinul_informativ_ _ doc BULETIN INFORMATIV privind actele normative cu incidenţă în materie fiscală publicate în Monitorul Oficial în perioada 11 15 ianuarie 2016 1. Legea nr. 4/2016 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului

Mai mult

Price list ABO.PP.IA RO

Price list ABO.PP.IA RO Orange Internet la Abonament şi PrePay Prețuri şi tarife valabile din 20 noiembrie 2018 Detalii pe www.orange.md De ce Internet 4G Abonament Cu abonamentele Internet 4G găsiți alegerea perfectă pentru

Mai mult

PROIECT BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI O R D I N UL BĂNCII NAŢIONALE A ROMÂNIEI Nr. din privind aplicarea Standardelor Internaţionale de Raportare Financi

PROIECT BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI O R D I N UL BĂNCII NAŢIONALE A ROMÂNIEI Nr. din privind aplicarea Standardelor Internaţionale de Raportare Financi PROIECT BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI O R D I N UL BĂNCII NAŢIONALE A ROMÂNIEI Nr. din privind aplicarea Standardelor Internaţionale de Raportare Financiară de către instituţiile financiare nebancare, ca

Mai mult

APEX_Team_Noutati_legislative_5_2019

APEX_Team_Noutati_legislative_5_2019 Anul 2019 Numărul 5 APEX Team International Noutăți legislative Str. Heleșteului 15-17, Sector 1 București - 011986 România Telefon: + 40 (0) 31 809 2739 Fax: + 40 (0) 31 805 7739 E-mail: office@apex-team.ro

Mai mult

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL Data publicării: 18.10.2018 Asociația Grupul de Acțiune Locală anunță lansarea în perioada 26 octombrie 26 noiembrie 2018 a apelului de selecție nr. 1, sesiunea nr.2, pentru depunerea Cererilor de Finanțare

Mai mult

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani,

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, 7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, sau din contra sunteti deja propietar al unei afaceri

Mai mult

Microsoft Word - Solicitare publicatii site ANCOM _2_.doc

Microsoft Word - Solicitare publicatii site ANCOM _2_.doc În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTĂ Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu sediul în Bucureşti, Str. Delea Nouă, 2, Sector 3

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ALERTA FISCALA NEWSLETTER MODIFICARI FICALE SI CONTABILE Monitorul Oficial al Romaniei nr. 703 / 15.11.2013 Ordonanta de Urgenta pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571 / 2003 privind Codul Fiscal

Mai mult

Microsoft Word - leg_pl178_08.doc

Microsoft Word - leg_pl178_08.doc PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR SENATUL L E G E privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 7/2008 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia,

Mai mult

Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției (SI INJ) intranet.inj.md Ver.2 Manual de utilizare a Sistemului I

Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției (SI INJ) intranet.inj.md Ver.2 Manual de utilizare a Sistemului I Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției (SI INJ) intranet.inj.md Ver.2 Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției

Mai mult

Microsoft Word - PRIVACY-POLICY-and-cookies_RO_vDec2018.docx

Microsoft Word - PRIVACY-POLICY-and-cookies_RO_vDec2018.docx POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE Datele sunt controlate de Societate BIC, cu sediul social în 14 rue Jeanne d Asnières 92611 Clichy Cedex Franța. 1. Declarație de confidențialitate BIC Group (adică Société

Mai mult

Microsoft Word - OPANAF_2323_2004.doc

Microsoft Word - OPANAF_2323_2004.doc Ordinul preşedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 2323/2014 pentru aprobarea Normelor tehnice privind procedura de întocmire a formalităților vamale pentru trimiterile transportate prin

Mai mult

Anexa 5 Facturarea si Plata

Anexa 5 Facturarea si Plata Anexa: Tarifarea traficului de interconectare IP voce se face la secunda pentru timpul real de convorbire. Timpul real de convorbire reprezinta timpul de conversatie pentru apelurile care au fost stabilite

Mai mult

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ   Nr NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 Titlul proiectului de act normativ Ordonanța pentru reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare și modificarea și completarea unor acte normative Secţiunea a 2-a Motivul

Mai mult

Normele de aplicare a noului Cod Fiscal

Normele de aplicare a noului Cod Fiscal Normele de aplicare a noului Cod Fiscal Hotărârea de Guvern nr. 1/2016, Monitorul Oficial nr. 22/13 ianuarie 2016 aprobă normele metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind noul Cod Fiscal, care

Mai mult

Microsoft Word - TS Ghid Revocare On-Line CC V1.1

Microsoft Word - TS Ghid Revocare On-Line CC V1.1 Trans Sped SRL Ghid Revocare On-Line Certificat Calificat Version 1.1 Cuprins 1. Introducere 1 2. Revocarea online a certificatelor calificate 2 2.1 Cine are dreptul de revocare 2 2.2 Situaţiile în care

Mai mult

COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, SWD(2017) 479 final DOCUMENT DE LUCRU AL SERVICIILOR COMISIEI REZUMATUL EVALUĂRII IMPACTULUI care însoţeşte do

COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, SWD(2017) 479 final DOCUMENT DE LUCRU AL SERVICIILOR COMISIEI REZUMATUL EVALUĂRII IMPACTULUI care însoţeşte do COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, 21.12.2017 SWD(2017) 479 final DOCUMENT DE LUCRU AL SERVICIILOR COMISIEI REZUMATUL EVALUĂRII IMPACTULUI care însoţeşte documentul Propunere de directivă a Parlamentului European

Mai mult

CABINET MINISTRU

CABINET MINISTRU MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judetului Iaşi Activitatea metodologie şi administrarea veniturilor statului Str. Anastasie

Mai mult

Proiect de ordin - inlesniri la plata

Proiect de ordin - inlesniri la plata AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ ORDIN pentru modificarea şi completarea Anexei 1 Conţinutul cererii de acordare a eşalonării la plată şi documentele justificative anexate acesteia şi a Anexei

Mai mult

Academia de TVA TVA de la A la Z MARIANA VIZOLI Editia a-iii-a aprilie iunie 2019

Academia de TVA TVA de la A la Z MARIANA VIZOLI Editia a-iii-a aprilie iunie 2019 Academia de TVA TVA de la A la Z MARIANA VIZOLI Editia a-iii-a aprilie iunie 2019 Descrierea cursului 2 In urma succesului si aprecierilor primite dupa primele doua editii, World Trade Institute Bucharest

Mai mult

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, 00187 - Roma (Italia) ( InfoCert sau Operatorul ), pune la dispoziție prezenta notificare privind

Mai mult

1

1 DOKEOS GHIDUL CURSANTULUI Versiunea documentului 1.0 Iunie 2008 2001-2008 SIVECO România SA. Toate drepturile rezervate 1/10 CUPRINS CUPRINS... 2 1. INTRODUCERE... 3 2. LANSAREA APLICAŢIEI... 4 2.1. SPECIFICAŢII

Mai mult

Oferte speciale cu reduceri surprinzătoare (imaginea pentru bannerele Edenred)

Oferte speciale cu reduceri surprinzătoare (imaginea pentru bannerele Edenred) Descoperă noutățile Orange pentru tine și familia ta Am adaugat modele noi de terminale pentru tine in oferta de angajat, Iphone XR si Huawei Mate 20 pro; Preturi speciale pentru Samsung galaxy S9 si Huawei

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare CENTRUL NAŢIONAL DE EVALUARE ŞI EXAMINARE A P R O B, M I N I S T R U, Remus PRICOPIE Nr. 294/07.III.2014 S P E C I F I C A Ţ I I T E H N I C E pentru editarea manualelor şcolare destinate claselor I și

Mai mult

în Tabletă convertibilă GHID DE UTILIZARE 8085 LKB001X CJB1FH002AZA

în Tabletă convertibilă GHID DE UTILIZARE 8085 LKB001X CJB1FH002AZA în Tabletă convertibilă GHID DE UTILIZARE 8085 LKB001X CJB1FH002AZA Cuprins 1 Noțiuni introductive... 1 1.1 Aspect... 1 1.2 Încărcarea tabletei și a tastaturii... 3 1.3 Introducerea cartelelor microsd

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1. Pornire... 2 1.2. Oprire... 3 1.3. Ecranul de întâmpinare... 3 1.4. Conectaţi-vă la o reţea Wi-Fi... 3 1.5. Setarea limbii... 4 1.6. Setarea rezoluţiei... 4 2. Caracteristici

Mai mult

Prevederi legislative Sponsorizarea este reglementată de două acte normative majore: Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile și compl

Prevederi legislative Sponsorizarea este reglementată de două acte normative majore: Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile și compl Prevederi legislative Sponsorizarea este reglementată de două acte normative majore: Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile și completarile ulterioare, Ordinul Ministerului Finanțelor

Mai mult

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL, COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL, COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F. 33282692 SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL, COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI contact@galsiretmoldova.ro FIȘA DE EVALUARE A CRITERIILOR DE CONFORMITATE ALE

Mai mult

Word Pro ~1

Word Pro ~1 MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA Directia generala de solutionare a contestatiilor DECIZIA NR. / 2005 privind solutionarea contestatiei depusa de SC X SA inregistrata

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation BOOSTER powered by Kompass I BOOSTER SOLUTIE MODERNA/ EFICIENTA DE GENERARE A CONTACTELOR B2B "BOOSTER este solutia Kompass de a va asigura contacte relevante B2B prin expunere in cea mai larga comunitate

Mai mult

Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca

Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Gamă vastă de soluții Cu sistemele Duplo de la Roca, obțineți întreaga flexibilitate

Mai mult

Microsoft Word - decizie_1580_a.doc

Microsoft Word - decizie_1580_a.doc ONSILIUL NAŢIONAL DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR C. N. S. C. Str. Stavropoleus nr.6 Sector 3,..., România,CP 030084, CIF 20329980 Tel. +4 021 3104641 Fax. +4 021 3104642; +4 021 8900745 www.cnsc.ro În

Mai mult

Microsoft Word - Document3

Microsoft Word - Document3 ORDIN Nr. 3006/2016 din 21 octombrie 2016 privind aprobarea Procedurii de implementare şi de administrare a grupului fiscal unic, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare EMITENT:

Mai mult

Calendar Obligatii August modif 2019

Calendar Obligatii August modif 2019 MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Brasov Serviciul Asistenţă pentru Contribuabili Str. Mihail Kogalniceanu, nr.7 Brasov

Mai mult

STANDARDIZAREA ACTIVITĂŢII JURIDICE ŞI PROMOVAREA APLICĂRII UNITARE ŞI TRANSPARENTE A ACTELOR NORMATIVE UN PAS IMPORTANT PENTRU MODERNIZAREA INSTITUŢI

STANDARDIZAREA ACTIVITĂŢII JURIDICE ŞI PROMOVAREA APLICĂRII UNITARE ŞI TRANSPARENTE A ACTELOR NORMATIVE UN PAS IMPORTANT PENTRU MODERNIZAREA INSTITUŢI GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR STANDARDIZAREA ACTIVITĂŢII JURIDICE PROMOVAREA APLICĂRII UNITARE ŞI TRANSPARENTE A ACTELOR NORMATIVE UN PAS IMPORTANT PENTRU MODERNIZAREA INSTITUŢIONALĂ

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA Elaborat: Director DCMI Semnătura: Verificat: Director DRU Semnătur

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA Elaborat: Director DCMI Semnătura: Verificat: Director DRU Semnătur MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA Elaborat: Director DCMI Semnătura: Verificat: Director DRU Semnătura: Aviz juridic: Consilier juridic Semnătura: Aprobat:

Mai mult

Hotărâre Guvernul României pentru modificarea şi completarea titlului VII Taxa pe valoarea adăugată din Normele metodologice de aplicar

Hotărâre Guvernul României pentru modificarea şi completarea titlului VII Taxa pe valoarea adăugată din Normele metodologice de aplicar Hotărâre 213 2019-04-10 Guvernul României pentru modificarea şi completarea titlului VII Taxa pe valoarea adăugată din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, aprobate

Mai mult

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, Spitalul Euromaterna Constanța are obligația

Mai mult

Settlement participant system

Settlement participant system Sistemul de decontare OPCOM pentru participant Sistemul de tranzacţionare OPCOM Sistemul de decontare Ghidul de utilizare pentru participant 21 Ianuarie 2004 revizuit in 24.03.2011 Număr de referinţă al

Mai mult

GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE Nr. 421/2014 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal,

GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE Nr. 421/2014 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE Nr. 421/2014 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 44/2004 În

Mai mult

_XX.indd

_XX.indd Atunci când este vorba despre mașini cu acumulator de 18 V, ele trebuie să fie de la FEIN. Cine participă acum va fi recompensat. Perioada promoţiei: de la 01.04. până la 31.07.2019. Asigurați-vă acum

Mai mult

RAPORT DE MONITORIZARE i. Numarul raportului de monitorizare: 18 ii. Perioada de referinţă: iii. Date despre beneficiar: SC PROF

RAPORT DE MONITORIZARE i. Numarul raportului de monitorizare: 18 ii. Perioada de referinţă: iii. Date despre beneficiar: SC PROF RAPORT DE MONITORIZARE i. Numarul raportului de monitorizare: 18 ii. Perioada de referinţă: 01.12.2011 31.12.2011 iii. Date despre beneficiar: SC PROFILES INTERNATIONAL SRL Str. Mirăslău nr. 35-500075

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation MYBRD NET GHID PRACTIC DE UTILIZARE A TOKEN-ULUI MOBIL Token-ul Mobil. Ce este el. Este o aplicatie care genereaza coduri unice, cu ajutorul carora tu, ca utilizator al aplicatiei MyBRD Net, te poti autentifica

Mai mult

a

a OpANAF nr. 607/2013 privind aprobarea Procedurii de implementare şi de administrare a grupului fiscal unic, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare Emitent AGENŢIA NAŢIONALĂ

Mai mult

metro-privacy

metro-privacy Declarația generală privind protecția datelor pentru aplicația "METRO Companion" Prin intermediul aplicației METRO Companion (denumită în continuare "Aplicatia"),, Metro- Straße 1, 40235 Düsseldorf (denumită

Mai mult

Serviciile DrivePro Life Cycle Stay calm. You re covered, serviciile DrivePro aduc un plus de valoare pentru ca dvs. să fiți mereu în frunte Optimizar

Serviciile DrivePro Life Cycle Stay calm. You re covered, serviciile DrivePro aduc un plus de valoare pentru ca dvs. să fiți mereu în frunte Optimizar Serviciile DrivePro Life Cycle Stay calm. You re covered, serviciile DrivePro aduc un plus de valoare pentru ca dvs. să fiți mereu în frunte Optimizare din prima zi drivepro.danfoss.com Serviciile DrivePro

Mai mult

Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa s

Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa s Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa socială Cuprins 1. SCOPUL INSTRUMENTULUI... 3 2. UTILIZATORII...

Mai mult

Agrispedition dec 280

Agrispedition dec 280 ROMANIA CURTEA DE APEL TIMISOARA SECTIA CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL DOSAR nr../ /2007-2008 DECIZIA CIVILA NR. 280 Sedinta publica din.2008 PRESEDINTE.. JUDECATOR JUDECATOR GREFIER.. Pe rol fiind

Mai mult

Numele documentului: Ghid de utilizare Versiune 2 Din: Cod: Electronic: Ghid de utilizare - Programare online v.2.docx Ghid de utilizare SIR

Numele documentului: Ghid de utilizare Versiune 2 Din: Cod: Electronic: Ghid de utilizare - Programare online v.2.docx Ghid de utilizare SIR Ghid de utilizare SIRSM Programarea Online -2018- Cuprins Introducere... 3 1. Utilizarea aplicației... 4 1.1 Accesarea aplicației... 4 1.2 Căutarea îndreptării de către pacient... 4 Pagina 2 din 7 Introducere

Mai mult

e-learning Agronomie Platforma de e-learning Versiunea: Ghid de utilizare Beneficiar: UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA

e-learning Agronomie Platforma de e-learning Versiunea: Ghid de utilizare Beneficiar: UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA Platforma de e-learning Versiunea: 2.0.1 Ghid de utilizare Beneficiar: UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI Data: 03.10.2018 Rev: 1.0 1 Contents 1. Introducere... 3

Mai mult

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabilește condițiile de înscriere şi participare la cea de-a

Mai mult

Deloitte

Deloitte Tax & Legal Weekly Alert 15 martie 2019 În acest număr: O nouă interpretare a prevederilor Directivei 2011/83/EU care obligă profesioniștii să informeze consumatorii cu privire la mijloacele de comunicare

Mai mult

Angajator: KARCHER ROMANIA Cod fiscal: Nr. de inregistrare la registrul comertului: J40/5016/ Notă de informare cu privire la prelu

Angajator: KARCHER ROMANIA Cod fiscal: Nr. de inregistrare la registrul comertului: J40/5016/ Notă de informare cu privire la prelu Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor personale ale candidaţilor la ocuparea posturilor în cadrul KARCHER ROMANIA SRL 1. Cum colectăm şi utilizăm (procesăm) datele dvs. personale... 1 2.

Mai mult

Proiect didactic

Proiect didactic Proiect didactic Titlul lecţiei: Rolul şi funcţiile unui sistem de operare Obiectul: Informatica si TIC Data: 11.10.2017 Timpul acordat : 50 min. Clasa: a-v-a Tipul lecţiei: Transmiterea de cunostinte

Mai mult

Tribunal Caraş-Severin

Tribunal Caraş-Severin Tribunal Caraş-Severin Reşiţa Nr. 2505 din 08.10.2018 RAPORT privind indicatorii de eficienţă, conform Dispoziţiei 620/Ad/06.05.2015 a Curţii de Apel Timişoara Instanţa : Judecătoria Reşiţa Perioada de

Mai mult

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L GHID DE INSTALARE RAPIDĂ CONŢINUTUL PACHETULUI HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L ADAPTOR DE ALIMENTARE ADAPTOR CABLU ETHERNET (CAT5 UTP) CONECTAŢI

Mai mult

Nr

Nr Formular de aderare la Programul Național GS1 Romania Solution Provider 2019 Vă rugăm desprindeţi, completaţi şi returnaţi la GS1 Romania, andrei.toth@gs1.ro Secţiunea 1: Detalii de contact ale companiei

Mai mult

CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE h

CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE h CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro

Mai mult

Ghid de utilizare pentru aplicații resound.com

Ghid de utilizare pentru aplicații resound.com Ghid de utilizare pentru aplicații resound.com Introducere Scopul aplicațiilor ReSound este de a vă îmbunătăți experiența auditivă și de a vă permite să valorificați mai bine aparatele auditive ReSound.

Mai mult

Word Pro - DECIZIA 71.lwp

Word Pro - DECIZIA 71.lwp MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE PRAHOVA Serviciul Solutionare Contestatii DECIZIA nr.71 din 14 august 2008 privind solutionarea

Mai mult

GHID PENTRU CONSUMATORI SITUAȚIA FORTE ASIGURĂRI REASIGURĂRI S.A.

GHID PENTRU CONSUMATORI SITUAȚIA FORTE ASIGURĂRI REASIGURĂRI S.A. GHID PENTRU CONSUMATORI SITUAȚIA FORTE ASIGURĂRI REASIGURĂRI S.A. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a dispus prin Decizia nr. 1332/05.07.2016 retragerea autorizației de funcționare și solicitarea

Mai mult

Politică de confidenţialitate Această politică ("Politica de confidențialitate") descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm

Politică de confidenţialitate Această politică (Politica de confidențialitate) descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm Politică de confidenţialitate Această politică ("Politica de confidențialitate") descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm prin web-site-ul https://buzaucityreport.ro/ ( site

Mai mult

PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR Comisia pentru Buget, Finanţe şi Bănci Bucureşti, Nr. 4c-2/566/2016 Plx 335/2016 BIROULUI PERMANENT

PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR Comisia pentru Buget, Finanţe şi Bănci Bucureşti, Nr. 4c-2/566/2016 Plx 335/2016 BIROULUI PERMANENT PARLAMENTUL ROMÂNIEI CAMERA DEPUTAŢILOR Comisia pentru Buget, Finanţe şi Bănci Bucureşti, 4.01.2017 4c-2/566/2016 Plx 335/2016 BIROULUI PERMANENT AL CAMEREI DEPUTAŢILOR Vă înaintăm, alăturat, raportul

Mai mult

OBICEIURI DIGITALE SĂNĂTOASE CEVA CE CREĂM ÎMPREUNĂ Sfaturi utile pentru părinții copiilor cu vârsta între 0-18 ani

OBICEIURI DIGITALE SĂNĂTOASE CEVA CE CREĂM ÎMPREUNĂ Sfaturi utile pentru părinții copiilor cu vârsta între 0-18 ani OBICEIURI DIGITALE SĂNĂTOASE CEVA CE CREĂM ÎMPREUNĂ Sfaturi utile pentru părinții copiilor cu vârsta între 0-18 ani I BUNI STABILESC LIMITE, ASTFEL ÎNCÂT SĂ ȘTIM CUM SĂ NE COMPORTĂM ATUNCI CÂND CREȘTEM

Mai mult

Curs de Utilizare

Curs de Utilizare Bucuresti, Hotel IBIS *** (Gara de Nord) 17 APRILIE 2019 Curs de Utilizare SEAP Noua platforma SICAP! OFERTANTI www.e-licitatie.ro CURS de Utilizare E-licitatie.ro Noua platforma SICAP! OPERATORI ECONOMICI

Mai mult

birou: str. Matei Voievod nr. 93, sector 2, Bucuresti tel./fax: ; mobil: SERVICII D

birou: str. Matei Voievod nr. 93, sector 2, Bucuresti tel./fax: ; mobil: SERVICII D SERVICII DE CONSULTANTA SI CONSILIERE ACHIZITII PUBLICE SI PRIVATE Preambul Procedurile complexe, documentatia stufoasa, modificarile legislatiei, sunt aspecte care fac din segmentul achizitiilor publice

Mai mult

Ministerul Sănătăţii ORDIN Nr din 19 decembrie 2016 privind aprobarea implementării mecanismului de feedback al pacientului în spitalele public

Ministerul Sănătăţii ORDIN Nr din 19 decembrie 2016 privind aprobarea implementării mecanismului de feedback al pacientului în spitalele public Ministerul Sănătăţii ORDIN Nr. 1.501 din 19 decembrie 2016 privind aprobarea implementării mecanismului de feedback al pacientului în spitalele publice Publicat în: Monitorul Oficial Nr. 18 din 9 ianuarie

Mai mult

Microsoft Word - versiunea D doc

Microsoft Word - versiunea D doc DECLARATII: versiunea 3200157.10 (05.08.2014) A fost modificata relatia de calcul asociata liniei "Rezerva legala" din nota explicativa 3. A fost modificata relatia de calcul asociata liniei "Alte venituri"

Mai mult

managementul creanțelor

managementul creanțelor managementul creanțelor MANAGEMENTUL CREANȚELOR Creşterea lichidităţilor şi îmbunătăţirea cash-flow-ului Volumul mare al creanțelor reprezintă o presiune majoră asupra lichidităților companiilor. Serviciul

Mai mult

Deloitte

Deloitte Tax Alert 31 mai 2018 În acest număr: Normele metodologice de aplicare a Codului fiscal, modificate Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal au fost modificate și completate

Mai mult

Ppt

Ppt MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE DIRECŢIA GENERALĂ PREZENTAREA PRINCIPALELOR MODIFICĂRI ALE CODULUI FISCAL 1 DOMENII DE REGLEMENTARE A. Impozitul pe profit B. Impozitul pe venit C. Impozitul pe veniturile

Mai mult

Sistem de supraveghere video inteligent cu localizarea automata a evenimentelor de interes SCOUTER, cod proiect PN-II-IN-DPST , contract nr

Sistem de supraveghere video inteligent cu localizarea automata a evenimentelor de interes SCOUTER, cod proiect PN-II-IN-DPST , contract nr -Rezumat- ETAPA II: Algoritmi de procesare si analiza a continutului video - Raport stiintific si tehnic - 1. Introducere In ultimele doua decenii volumul de date achizitionat a cunoscut o rata exponentiala

Mai mult

Print

Print GHID de conectare a modemului Huawei HG-510a la Internet Stimate client, Vă mulțumim că ați ales serviciile Moldtelecom de Internet fix în bandă largă care vă oferă o experiență inedită în realizarea activităților

Mai mult

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Uniunii Europene pentru Căile Ferate pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul agenției

Raportul privind conturile anuale ale Agenției Uniunii Europene pentru Căile Ferate pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul agenției C 417/166 RO Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 6.12.2017 RAPORTUL privind conturile anuale ale Agenției Uniunii Europene pentru Căile Ferate pentru exercițiul financiar 2016, însoțit de răspunsul agenției

Mai mult

GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MEDIULUI ORDIN nr. / privind modificarea și completarea Ghidului de finanţare a Programului privind instalarea sistemelor

GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MEDIULUI ORDIN nr. / privind modificarea și completarea Ghidului de finanţare a Programului privind instalarea sistemelor GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MEDIULUI ORDIN nr. / privind modificarea și completarea Ghidului de finanţare a Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie

Mai mult

Deloitte

Deloitte Tax & Legal Weekly Alert 26 iulie 2019 În acest număr: Modificările aduse legislației cu privire la casele de marcat În data de 17 iulie 2019, a fost publicată Legea privind abrogarea alin. (1), (2) și

Mai mult

Instructiuni pt. depunerea declaratiei A4200 Declaratia A4200 se construieste pornind de la o colectie de fisiere XML, reprezentand fiecare o zi fisca

Instructiuni pt. depunerea declaratiei A4200 Declaratia A4200 se construieste pornind de la o colectie de fisiere XML, reprezentand fiecare o zi fisca Instructiuni pt. depunerea declaratiei A4200 Declaratia A4200 se construieste pornind de la o colectie de fisiere XML, reprezentand fiecare o zi fiscala, precum si un XML rezumat al perioadei numit in

Mai mult

Termene și Condiții CHILL FM valabile de la data de Bine ați venit! Vă mulțumim pentru utilizarea website-ului și a aplicați

Termene și Condiții CHILL FM valabile de la data de Bine ați venit! Vă mulțumim pentru utilizarea website-ului   și a aplicați Termene și Condiții CHILL FM valabile de la data de 10.07.2019 Bine ați venit! Vă mulțumim pentru utilizarea website-ului www.chillfm.ro și a aplicației Chill FM (denumite în continuare în mod colectiv

Mai mult

CONSILIUL CONCURENȚEI LANSEAZĂ MONITORUL PREȚURILOR CARBURANȚILOR Consiliul Concurenţei lansează Monitorul Preţurilor Carburanţilor, platforma on-line

CONSILIUL CONCURENȚEI LANSEAZĂ MONITORUL PREȚURILOR CARBURANȚILOR Consiliul Concurenţei lansează Monitorul Preţurilor Carburanţilor, platforma on-line CONSILIUL CONCURENȚEI LANSEAZĂ MONITORUL PREȚURILOR CARBURANȚILOR Consiliul Concurenţei lansează Monitorul Preţurilor Carburanţilor, platforma on-line care permite consumatorilor să afle prețurile practicate

Mai mult

Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și c

Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și c Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții. Informații generale Site-ul evz.ro/comunicate

Mai mult

- Propunere - PLAN DE SELECŢIE 9 pentru desemnarea membrilor Consiliului de Administraţie al AQUATIM S.A. Componenta iniţială a planului de selecţie C

- Propunere - PLAN DE SELECŢIE 9 pentru desemnarea membrilor Consiliului de Administraţie al AQUATIM S.A. Componenta iniţială a planului de selecţie C - Propunere - PLAN DE SELECŢIE 9 pentru desemnarea membrilor Consiliului de Administraţie al AQUATIM S.A. Componenta iniţială a planului de selecţie Componenta iniţială a planului de selecţie este elaborată

Mai mult

Ecranul energetic Vizualizați consumul de energie sub formă de bani

Ecranul energetic Vizualizați consumul de energie sub formă de bani Ecranul energetic Vizualizați consumul de energie sub formă de bani Bun venit la modul inteligent de a vedea consumul energetic Acum că v-am montat contorul/contoarele inteligent(e), ecranul energetic

Mai mult

ANUNT SELECȚIE PARTENERI Stagii de practica pentru studentii Facultatilor de Educatie Fizica si Sport, Stiinte Sociale si Drept Data: în ca

ANUNT SELECȚIE PARTENERI Stagii de practica pentru studentii Facultatilor de Educatie Fizica si Sport, Stiinte Sociale si Drept Data: în ca ANUNT SELECȚIE PARTENERI Stagii de practica pentru studentii Facultatilor de Educatie Fizica si Sport, Stiinte Sociale si Drept Data: 03.01.2017 în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020

Mai mult

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADORE GRAND BALLROOM, este denumirea comerciala a ALFA

Mai mult