pg. 1 Şcoala Gimnazială,,Ilarion Felea Arad APROBAT în CA Str. Ilarion Felea Nr din data de Tel./Fax: scifeleaara

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "pg. 1 Şcoala Gimnazială,,Ilarion Felea Arad APROBAT în CA Str. Ilarion Felea Nr din data de Tel./Fax: scifeleaara"

Transcriere

1 pg. 1 Şcoala Gimnazială,,Ilarion Felea Arad APROBAT în CA Str. Ilarion Felea Nr din data de Tel./Fax: scifeleaarad@gmail.com REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ Munca şi convieţuirea a câteva sute de persoane în spaţiul restrâns al şcolii nu este posibilă decât într-o atmosferă de respect reciproc. Aceasta include şi necesitatea respectării stricte a unor reguli. Prezentul regulament a fost întocmit de conducerea şcolii, discutat în Consiliul profesoral şi aprobat de Consiliul de administraţie. Regulamentul şcolii noastre, va fi discutat la începutul fiecărui an şcolar de către diriginţi şi învăţători, iar elevii şi părinţii vor semna pentru luare la cunoştinţă. Membrii Consiliului de administraţie vor depune eforturi, pentru ca toată baza materială a şcolii să poată fi folosită de elevi şi în folosul acestora. Capitolul I Dispoziţii generale 1.Consiliul de administraţie al unităţii noastre şcolare, analizând condiţiile specifice existente, a stabilit orarul şcolii într-un singur schimb (de dimineaţă între orele 8-13 clasele I-IV şi 8-15 clasele V-VIII), exceptând clasa a II-a B, care începe cursurile la ora 12. Programul pentru elevii cuprinşi în programul,, A doua şansă se va stabili după înscrierea candidaţilor, în funcţie de programul celor care sunt încadraţi în muncă. Aceştia încep cursurile în luna octombrie. 2. În conformitate cu structura arhitecturală a şcolii se stabilesc următoarele căi de acces: a) pentru profesori şi vizitatori intrarea în şcoală se face pe poarta principală a clădirii I; b) pentru elevii claselor V-VIII intrarea în şcoală se face prin curtea interioară; c) pentru clasele I B, a II-a A, B și a III-a A, B, a IV-a A intrarea în clădirea II se face prin curtea interioară; d) pentru clasele pregătitoare A, B a IV-a B, a I-a A intrarea în şcoală se va face prin poarta principală a clădirii III; d) terenul de sport şi curtea interioară de la clădirea III se folosesc între orele 8 şi16 numai pentru activităţi organizate în cadrul procesului de învăţământ;

2 pg. 2 e) serviciul pe şcoală al cadrelor didactice se realizează conform planificărilor, cu luare la cunoştinţă sub semnătură pentru toate cele trei clădiri; g) prezenţa directorului în şcoală este zilnică. h) în clădirea I, paza este asigurată de dl Olah Dumitru, în intervalul orar 8 16:15. Membrii consiliului de administraţie asigură sprijinirea activităţii de îndrumare şi control. Aceştia sunt: Mladin Sofia Florica director Iova Dana professor pentru învățământul gimnazial Mazilu Geanina profesor pentru învăţământul primar Vlaicu-Hergane Traian reprezentant CLM Găluțiu Alina - reprezentant CLM Stan Constantin reprezentantul primarului Buruian Florentina reprezentantul din partea părinţilor Bolbotină Roxana - reprezentantul din partea părinţilor 3. Între orele de curs se prevăd recreaţii de 10 minute, în afară de recreaţia a doua care este de 20 minute. 4. Începutul şi sfârşitul fiecărei ore se anunţă prin sunet de clopoţel. 5. Activităţile extracurriculare se vor desfăşura după un orar special. 6. Orarul lecţiilor din clasă şi din afara clasei va fi afişat la loc vizibil în sala profesorală şi în cancelaria învăţătorilor. 7. Orice activitate în şcoală şi în afara şcolii se va desfăşura numai cu aprobarea directorului şcolii. 8. Accesul elevilor în sălile de clasă se face înainte de începerea cursurilor (orele 7:45). Capitolul II Exercitarea calităţii de elev 1.Comportamentul în şcoală: Opţiunea pentru Şcoala Gimnazială,,Ilarion Felea Arad înseamnă implicit adoptarea unui comportament civilizat atât în şcoală cât şi în afara acesteia. Prin sintagma comportament civilizat înţelegem: Respectul manifestat constant faţă de colegi, profesori şi personalul auxiliar al şcolii. Rezolvarea conflictelor sau situaţiilor problematice prin dialog şi în conformitate cu regulamentele şcolare (arbitrarietatea dirigintelui sau direcţiunii). Evitarea distrugerii bunurilor şcolii sau a celor personale, ale colegilor.

3 pg. 3 Responsabilitate în îndeplinirea sarcinilor şcolare asumate şi implicare în rezolvarea unor probleme/dorinţe sau nevoi, exprimate personal sau în numele clasei. Adoptarea unei atitudini sincere şi oneste în orice situaţie, dar mai ales atunci când se produc incidente; falsa solidaritate se reduce de fapt la complicitate şi tăinuirea adevărului. Forma concretă de manifestare a respectului şi de înţelegere a valorilor promovate de către şcoala noastră o reprezintă situaţia în care orele de studiu, indiferent de conţinuturile predate sau de profesorul de la catedră, se desfăşoară într-o atmosferă calmă şi liniştită. Elevii sunt obligaţi să păstreze curăţenia şcolii, începând cu locul din clasă. Fumatul este interzis. Elevii care vor fuma sau vor deţine ţigări asupra lor în incinta unităţii şcolare în timpul pauzelor vor fi amendaţi cu suma de 50 RON; Elevii sunt obligaţi să păstreze toate bunurile şcolii, să folosească întregul patrimoniu cu grijă deosebită. Toate incidentele vor fi semnalate de către cei vinovaţi diriginţilor sau învăţătorilor, după caz. Elevii au obligatia de a păstra toate manualele, caietele si obiectele școlare curate, copertate și etichetate cu numele fiecărui elev. Elevii au obligaţia de a aduce zilnic la şcoală carnetul de elev şi de a-l prezenta la cererea învăţătorilor sau a profesorilor clasei. Este interzisă folosirea în timpul progamului de şcoală a produselor cosmetice de tip farduri, rujuri etc, dar şi a gumei de mestecat. Fixarea unor materiale cu bandă adezivă pe pereţi este strict interzisă. În cazul încălcării acestei prevederi, coordonatorul de proiect, respectiv dirigintele, răspunde de refacerea zugrăvelii. Este strict interzis ca elevii să folosească marker permanent pentru a scrie pe tablă; În cazul stricăciunilor provocate din neatenţie sau reavoinţă, elevii vor suporta costurile reparaţiilor sau vor înlocui bunurile distruse. Dacă nu se cunosc vinovaţii, cheltuielile vor fi suportate de către elevii întregii clase. În cazul constatării deteriorării involuntare şi accidentale a scaunelor, elevii vor nota în caietul de evidenţă a reparaţiilor aflat la parter (portar) şi vor preda scaunul respectiv muncitorului de întreţinere. Se interzice jocul cu mingea şi cu bulgări de zăpadă în curtea şcolii şi în incinta acesteia. Elevii nu vor părăsi curtea şcolii în timpul pauzelor. Elevii nu au voie să utilizeze telefoanele mobile sau să facă înregistrări audio şi video în timpul orelor de curs.

4 pg. 4 Elevii pot folosi telefoanele mobile doar cu acordul cadrului didactic sau în situații de urgență (conform Statutului Elevilor). Pe scări şi pe coridoare se circulă pe partea dreaptă, fără îmbulzeală. Semn distinctiv, ecuson. 2. Organizarea activităţii didactice Elevii au obligaţia să frecventeze cursurile şi să participe la activităţile şcolare, culturale şi administrative după programul stabilit de şcoală, întro ţinută decentă. Accesul în şcoală al elevilor va fi permis doar cu 10 minute înaintea începerii orelor; În timpul cursurilor, elevii nu vor părăsi sub nici un motiv sala de curs. Dacă după 15 minute de la începerea orei profesorul nu a intrat la clasă, va fi anunţată direcţiunea pentru a rezolva situaţia. Elevii vor sta liniştiţi în clasă pe tot parcursul orei pentru a nu deranja cursurile altora. Profesorii vor arăta elevilor toate lucrările scrise corectate. Părinţii pot consulta lucrările semestriale în prezenţa profesorului. 3. Abateri disciplinare Nota la purtare se stabileşte de către învăţător/diriginte, după consultarea celorlalţi profesori ai clasei, în funcţie de comportarea generală a elevului în şcoală şi în afara ei, precum şi de atitudinea faţă de învăţătură. Notele sub 7 se aprobă în Consiliul profesoral. Elevii cu media 5 la purtare sunt declaraţi repetenţi. Stabilirea notei la purtare în funcţie de absenţele nemotivate se va face în felul următor (Art. 131 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar ): La fiecare 20 absenţe nejustificate pe semestru sau la 10 % din absenţe nejustificate din numărul total de ore pe semestru la o disciplină, nota va fi scăzută cu un punct. Când există suspiciuni bazate pe motive serioase, că un certificat medical a fost obţinut prin fraudă, acesta nu va fi luat în considerare. Se va analiza cazul în Consiliul de administraţie. Absenţele elevilor care pleacă de la şcoală în timpul programului, sunt considerate în mod automat nemotivate, dacă elevul înainte de plecare n- a obţinut acordul dirigintelui (în absenţa acestuia, al directorului) şi al profesorilor care au anunţat lucrări scrise pentru ziua respectivă.

5 pg. 5 Elevii care în timpul cursurilor sunt depistaţi în baruri sau pe străzile din apropierea şcolii vor avea nota scăzută la purtare cu un punct (chiar dacă au scutire pentru ziua respectivă), întrucât aduc prejudicii imaginii şcolii. CAPITOLUL III Reguli privind folosirea Cabinetelor / Laboratoarelor Laboratorul de informatică va fi utilizat numai pentru activitatea didactică asistată de calculator. Lecţiile de teorie la materia Informatică se vor desfăşura în clasă. Utilizarea calculatoarelor pentru scopuri nedidactice este interzisă. La părăsirea laboratoarelor elevii vor aranja scaunele sub mese. Elevii nu au voie să intre pe diferite site-uri de socializare sau jocuri în timpul orelor desfășurate în laboratorul de informatică. Calculatoarele școlii vor fi folosite doar în scop didactic de către elevi. Accesul elevilor în cabinete / laboratoare se face numai în prezenţa cadrelor didactice. În timpul pauzelor elevii vor părăsi cabinetele / laboratoarele petrecându-şi timpul liber în curtea şcolii, pe holurile celorlalte nivele ale clădirii sau în sălile lor de clasă. Modificarea setărilor calculatoarelor şi instalarea de soft nedidactic (jocuri, etc.) este interzisă. Accesul la datele stocate pe medii externe (CD, Memory Stick, hard-drive extern etc.) se face doar de la calculatorul profesorului. Profesorii care folosesc cabinetul de informatică au obligaţia de a verifica laboratorul la începutul şi la sfârşitul fiecărei zile în care se desfăşoară activităţi educative. La plecare, profesorii vor verifica dacă geamurile sunt închise, aparatul de aer condiţionat scos din priză şi uşile încuiate. Starea cabinetului va fi consemnată în caietul de procese verbale, unde se va specifica dacă au fost sesizate nereguli (atât la intrarea în cabinet, cât şi la părăsirea acestuia). Accesul persoanelor străine este strict interzis în cabinete / laboratoare (autorizarea accesului se face numai de către director sau serviciul secretariat). Este strict interzis consumul de băuturi răcoritoare şi alimente în cabinete / laboratoare! Profesorii care desfăşoară activităţi instructiv-educative în laboratorul de informatică îşi vor planifica şi consemna activităţile în registrul din laborator. Membrii Consiliului de administraţie au obligaţia de a verifica desfăşurarea orelor în laboratoarele de informatică. Nerespectarea regulilor de mai sus duce la interzicerea accesului în

6 pg. 6 laborator a clasei respective pentru 4 săptămâni. Răspunderea revine cadrului didactic. CAPITOLUL IV Biblioteca Cărţile vor fi împrumutate pe bază de semnătură pentru 2 săptămâni, cu posibilitatea prelungirii cu o săptămână. În cazul nerestituirii la termen, va fi perceput un tarif de 5 lei / săptămână. În cazul cărţilor deteriorate, distruse sau pierdute, elevul va preda o nouă ediţie a aceleiaşi cărţi sau va plăti suma dublă corespunzătoare valorii actualizate a cărţii. CAPITOLUL V Serviciul pe clasă Va fi efectuat de 2 elevi timp de o zi, sau o săptămână (în funcţie de preferinţele elevilor), după o planificare semestrială ce se va afişa în fiecare sală de clasă. Fiecare clasă va avea obligatoriu un caiet în care profesorul ultimei ore de curs va consemna constatările privind starea clasei: - golirea coşului de gunoi - curăţenia - ridicarea scaunelor - În fiecare zi, la începutul cursurilor, elevii de serviciu au obligaţia de a verifica starea mobilierului şcolar. În cazul în care se constată existenţa unor scaune rupte sau bănci murdare, elevii de serviciu trebuie să informeze prompt (în maxim 1 oră) dirigintele şi femeia de serviciu despre această situaţie. În cazul nerespectării acestui termen, responsabilitatea pentru repararea mobilierului şcolar revine clasei respective. Elevii de serviciu vor şterge tabla după fiecare oră şi vor aerisi clasa. În cazul desfăşurării orelor în alte spaţii decât sala de clasă, elevii de serviciu vor încuia uşa. Diriginţii şi direcţiunea nu răspund de furturile din clasă datorate încălcării acestei prevederi. După ultima oră de curs în sala de clasă, elevii de serviciu vor: a) aştepta împreună cu profesorul ieşirea colegilor b) verifica curăţenia clasei, vor consemna eventualele neajunsuri în caietul clasei c) goli coşul de gunoi.

7 pg. 7 La solicitarea profesorului, elevii de serviciu vor verifica curăţenia şi în laboratoare. Neîndeplinirea sarcinilor se pedepseşte cu prelungirea perioadei de serviciu cu o zi, respectiv o săptămână, după caz. CAPITOLUL VI Secretariatul Elevii şi părinţii acestora, precum şi toţi angajaţii şcolii vor respecta programul afişat. Adeverinţele se eliberează a doua zi după depunerea cererii începând cu ora 12. Eliberarea unui nou carnet de elev în locul celui pierdut se taxează cu 5 lei. Adeverinţele pentru călătoriile individuale în afara graniţelor din timpul perioadelor de curs se vor elibera numai după ce directorul şi dirigintele elevului au aprobat cererea părinţilor privind scutirea de frecvenţă. CAPITOLUL VII Măsuri privind eliminarea risipei de energie La plecarea elevilor din clasă, elevul de serviciu va stinge lumina, iar dacă sistemele de încălzire sunt în stare de funcţionare, se vor închide toate geamurile şi uşa. Profesorii sunt obligaţi să renunţe la iluminatul artificial, când acesta nu este necesar. CAPITOLUL VIII Recomandări privind protecţia, igiena şi securitatea muncii Elevii nu au voie să intervină la instalaţiile electrice din şcoală (prize, întrerupătoare, firide cu siguranţe fuzibile, becuri, tuburi de iluminat, aparate). Elevii au obligaţia să anunţe la secretariatul şcolii, când constată apariţia unor defecţiuni la instalaţia electrică sau la grupurile sanitare. Elevii vor avea un comportament prin care să evite orice accidentare sau deteriorarea bunurilor şcolii. În laboratoare, vor fi respectate regulile specifice. Se vor respecta regulile de circulaţie. O atenţie maximă se impune la traversarea părţii carosabile de către pietoni şi a schimbării direcţiei de mers a celor care se deplasează cu bicicleta sau motoreta. Pietonii,

8 pg. 8 bicicliştii şi elevii care se deplasează cu motoreta nu vor purta căşti pentru a asculta muzică. CAPITOLUL IX Părinţii elevilor Părinţii au obligaţia de a respecta prezentul regulament în calitate de parte implicata în procesul instructiv-educativ şi de formare a propriilor copii. Părinţii au obligaţia de a respecta programul şcolii (8:00 15:00), asigurând prezenţa copiilor în şcoală la timp cât şi preluarea la timp a acestora. Părinţii au obligaţia de a respecta orarul stabilit pentru fiecare clasă, asigurând astfel participarea copilului la toate orele, inclusiv opţionale. Părinţii au obligaţia de a ţine o legătură strânsă cu şcoala, interesându-se permanent de situaţia şcolară a copilului, participând la şedinţele cu părinţii organizate la nivel de clasă, precum şi la toate celelalte forme de intâlnire stabilite de şcoală. Părinţii au obligaţia de a semna la timp carnetele de elev precum şi toate comunicările trimise de către şcoală pentru a se putea asigura o eficienţă a acestor comunicări. Părinţii au obligaţia de a asigura prezenţa la şcoală a copilului în toate zilele de curs. Este tot responsabilitatea părinţilor să asigure copilului echipamentul sportiv şi încălţămintea de interior (sala de sport). Părinţii au obligaţia să trateze cu respect orice persoană cu care intra în contact în incinta sau prin intermediul şcolii. Transferul în timpul anului şcolar se poate efectua numai la schimbarea domiciliului părinţilor într-o altă localitate. Părinții au obligația de a se comporta decent în interiorul școlii. Părinții au obligația de a respecta cu strictețe programul cu publicul, care este afișat la loc vizibil. CAPITOLUL X Strategia cu privire la reducerea fenomenului de violenţă în şcoală Prevenirea şi combaterea agresiunilor fizice, verbale sau de altă natură; Asigurarea eficientă a pazei şi securităţii şcolii; Întâlniri ale elevilor şi cadrelor didactice cu reprezentanţi ai Poliţiei Comunitare, Jandarmeriei; Includerea obligatorie în cadrul tematicii şedinţelor cu părinţii a unei teme care să pună în dezbatere problema violenţei în mediul familial, şcolar, a violenţei între elevi, a relaţiilor dintre elevi şi cadrele didactice;

9 pg. 9 Consilierea psihologică a elevilor care prezintă forme accentuate de manifestare violentă, agresivă în relaţiile cu colegii şi cadrele didactice; Consilierea pedagogică a cadrelor didactice pe problematica prevenirii şi combaterii violenţei în mediul şcolar; CAPITOLUL XI Recompense pentru elevi Elevii care obţin rezultate remarcabile în activitatea şcolară şi extraşcolară şi se disting prin comportare exemplară pot primi următoarele recompense: a) evidenţierea în faţa clasei; b) evidenţierea de către directori în faţa colegilor de şcoală sau în faţa consiliului profesoral; c) comunicare verbală sau scrisă adresată părinţilor; d) acordarea de burse de merit, de studiu sau alte recompense materiale acordate de stat sau de sponsori; e) premii, diplome, medalii; f) recomandarea trimiterii cu prioritate în excursii, tabere în ţară şi în străinătate DIRECTOR, Prof. MLADIN SOFIA

MINISTERUL EDUCAŢIEI CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI

MINISTERUL EDUCAŢIEI CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI MINISTERUL EDUCAŢIEI CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI BRASOV GRĂDINIŢA PP. NR. 11, JUDEŢUL BRASOV Str. T. VLADIMIRESCU, Nr. 33 Telefon/fax : 0268-420215 E-mail: gradinita11brasov@yahoo.com

Mai mult

COLEGIUL NAŢIONAL ION CREANGĂ Str. Cuza Vodă nr. 51 sector 4 BUCUREŞTI Tel./Fax secretariat director adjunct director

COLEGIUL NAŢIONAL ION CREANGĂ Str. Cuza Vodă nr. 51 sector 4 BUCUREŞTI Tel./Fax secretariat director adjunct director COLEGIUL NAŢIONAL ION CREANGĂ Str. Cuza Vodă nr. 51 sector 4 BUCUREŞTI Tel./Fax - 336.26.95 -secretariat 3302951 - director adjunct 3352300 - director E-mail creanga4@yahoo.com Procedura operationala Data

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.2 MARGINEA JUD. SUCEAVA TEL./FAX : 0230/

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.2 MARGINEA JUD. SUCEAVA TEL./FAX : 0230/ MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.2 MARGINEA JUD. SUCEAVA TEL./FAX : 0230/416047 E-mail : scmarg2@yahoo.com Nr. 5456 Din 21.10.2016 REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ

Mai mult

Capitolul 1. Cadrul de reglementare. Principii de organizare 1.1.Cadrul de reglementare Art.1. (1). Regulamentul de Organizare și Funcționare (R.O.F)

Capitolul 1. Cadrul de reglementare. Principii de organizare 1.1.Cadrul de reglementare Art.1. (1). Regulamentul de Organizare și Funcționare (R.O.F) Capitolul 1. Cadrul de reglementare. Principii de organizare 1.1.Cadrul de reglementare Art.1. (1). Regulamentul de Organizare și Funcționare (R.O.F) al Liceului Teoretic Gh.Lazar Avrig, conține normele

Mai mult

Colegiul Național Mihai Eminescu, București Procedura Operaționala PRIVIND SIGURANTA ELEVILOR IN SCOLA SI IN AFARA SCOLII SI REGLEMENTAREA ACCESULUI S

Colegiul Național Mihai Eminescu, București Procedura Operaționala PRIVIND SIGURANTA ELEVILOR IN SCOLA SI IN AFARA SCOLII SI REGLEMENTAREA ACCESULUI S Pag. 1 / 8 1. Lista responsabililor cu elaborarea, verificarea şi aprobarea ediţiei sau, după caz, a reviziei în cadrul ediţiei procedurii: Crt. Elemente privind responsabilii / operaţiunea Numele şi prenumele

Mai mult

Microsoft Word - Chestionar pt. parinti I-VIII

Microsoft Word - Chestionar pt. parinti I-VIII CHESTIONAR pentru PĂRINȚI (I-VIII) Chestionarul adresat părinților elevilor Școlii Gimnaziale Grigore Silași a avut ca scop evaluarea gradului de satisfacție al părinților în raport cu școala unde învață

Mai mult

BIBLIOGRAFIA concursului pentru ocuparea postului de administrator de patrimoniu 1. LEGEA nr. 1/2011 Legea educaţiei naţionale, cu modificările si com

BIBLIOGRAFIA concursului pentru ocuparea postului de administrator de patrimoniu 1. LEGEA nr. 1/2011 Legea educaţiei naţionale, cu modificările si com BIBLIOGRAFIA concursului pentru ocuparea postului de administrator de patrimoniu 1. LEGEA nr. 1/2011 Legea educaţiei naţionale, cu modificările si completările ulterioare; 2. ORDIN nr. 5079/2016 pentru

Mai mult

MINISTERUL MINISTERUL EDUCATIEI NAȚIONALE COLEGIUL NATIONAL GHEORGHE VRĂNCEANU BACĂU STR. LUCRETIU PĂTRĂȘCANU, NR. 30, BACĂU TEL.: 0234/514882, 0234/5

MINISTERUL MINISTERUL EDUCATIEI NAȚIONALE COLEGIUL NATIONAL GHEORGHE VRĂNCEANU BACĂU STR. LUCRETIU PĂTRĂȘCANU, NR. 30, BACĂU TEL.: 0234/514882, 0234/5 MINISTERUL MINISTERUL EDUCATIEI NAȚIONALE COLEGIUL NATIONAL GHEORGHE VRĂNCEANU BACĂU STR. LUCRETIU PĂTRĂȘCANU, NR. 30, BACĂU TEL.: 0234/514882, 0234/511651 TEL./FAX: 0234/530097, 0234/525251 email:cnghvranceanu@yahoo.co.uk

Mai mult

ŞCOALA CU CLS

ŞCOALA CU CLS ŞCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE SILAŞI BECLEAN P-ța. Libertăţii, nr. 19 Tel: 0263 343129 http://www.scoalagrigoresilasi.ro Fax: 0263 343734 e-mail: scoalagrigoresilasi@yahoo.com Nr. 2967 / 16.10.2017 P L A N

Mai mult

COLEGIUL NATIONAL I.L.CARAGIALE-PLOIESTI BACALAUREAT 2016 SESIUNEA IUNIE-IULIE PROBA D DE EVALUARE A COMPETENTELOR DIGITALE PRECIZARI IMPORTANTE ORDIN

COLEGIUL NATIONAL I.L.CARAGIALE-PLOIESTI BACALAUREAT 2016 SESIUNEA IUNIE-IULIE PROBA D DE EVALUARE A COMPETENTELOR DIGITALE PRECIZARI IMPORTANTE ORDIN ORDIN Nr. 5080/2015 din 31 august 2015 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - 2016 ART. 11 (1) Se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să introducă în sălile

Mai mult

Microsoft Word - ROI

Microsoft Word - ROI MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE Regulament de Ordine Interioară An şcolar 2017-2018 Gimnazială Media ş Aprobat în şedinţa C.A. din 04.10.2017 1 BAZA LEGALĂ Regulamentul de ordine interioară a fost conceput

Mai mult

PO

PO ŞCOALA GIMNAZIALĂ PETRU PONI CUCUTENI GRAFICUL DE MONITORIZARE ȘI CONTROL 2018-2019 ŞCOALA GIMNAZIALĂ PETRU PONI CUCUTENI Localitatea CUCUTENI, Judeţul IAŞI Tel./fax: 0232/717074 Mail: scoala_cucuteni5000@yahoo.com

Mai mult

FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul a

FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul a FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul absolvirii: Specialitatea: Vechime în învățământ: Gradul

Mai mult

Scoala Gimnaziala Merei Str. Principală, com. Merei, jud. Buzău Tel/ fax: GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CO

Scoala Gimnaziala Merei Str. Principală, com. Merei, jud. Buzău Tel/ fax: GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CO GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CONTROL AN ȘCOLAR 2018-2019 ARGUMENT Monitorizarea şi controlul activităţii şcolii în anul şcolar 2018 2019 se va face ţinând cont de toate punctele slabe, ameninţările

Mai mult

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA C E A C Liceul cu Program Sportiv Suceava An școlar - Avizat, Director, Prof. RADU IOAN Aprobat în CA în data de PLAN OPERAŢIONAL DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A CALITĂȚII Anul școlar - Nr. crt. Activități Tipul de

Mai mult

Liceul Teoretic ȘCOALA EUROPEANÃ BUCUREȘTI - CIF , Ciclul primar: strada Bãiculești, Nr. 33, sector 1, Telefon fix: 021

Liceul Teoretic ȘCOALA EUROPEANÃ BUCUREȘTI -  CIF , Ciclul primar: strada Bãiculești, Nr. 33, sector 1, Telefon fix: 021 Liceul Teoretic ȘCOALA EUROPEANÃ BUCUREȘTI -www.scoalaeuropeana.ro, CIF 37484600, Ciclul primar: strada Bãiculești, Nr. 33, sector 1, Telefon fix: 021.311.77.70, Fax: 021.311.77.74, Mobil: 0725 224 229,

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR 2017-2018 UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adriana-Iulia VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 2 ani, 2 luni si 9 zile

Mai mult

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate 12.3. Anul şcolar 2014/2015 1. Formarea continuă a personalului didactic 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate în persoane şi domenii) în formarea continuă a personalului didactic şi

Mai mult

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE LICEUL TEHNOLOGIC DUMITRU DUMITRESCU ŞOS. BUCUREŞTI-TÂRGOVIŞTE NR. 1 BUFTEA - JUD. ILFOV TEL/FAX: 011911 e-mail: ltdd_buftea@yahoo.ro FIŞA DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA

Mai mult

Incepand cu data de 15

Incepand cu data de 15 Nr. 4807/12.09.2016 Nr. 582/17.02.2015 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A COLEGIULUI TEHNOLOGIC GRIGORE CERCHEZ PREAMBUL Începând cu data de 17.02.2015, prezentul Regulament de organizare și funcționare

Mai mult

ŞCOALA CU CLASELE I-VIII

ŞCOALA CU CLASELE I-VIII 1. PROIECTARE PLANUL MANAGERIAL AL COMISIEI DIRIGINŢILOR ANUL ŞCOLAR 2014/2015 1 Asigurarea cadrului legislativ specific activităţii educative şcolare şi extraşcolare 2 Asigurarea eficienţei proiectării

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI SUCEAVA COLEGIUL NAŢIONAL EUDOXIU HURMUZACHI RĂDĂUŢI, Calea Bucovinei 5, Cod:725400,

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI SUCEAVA COLEGIUL NAŢIONAL EUDOXIU HURMUZACHI RĂDĂUŢI, Calea Bucovinei 5, Cod:725400, MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI SUCEAVA COLEGIUL NAŢIONAL EUDOXIU HURMUZACHI RĂDĂUŢI, Calea Bucovinei 5, Cod:725400, Tel: 0230/561522, Fax: 0230/566048 E-mail: churmuzachi

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, SAT POSEŞTII PĂMÂNTENI

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, SAT POSEŞTII PĂMÂNTENI ŞCOALA GIMNAZIALĂ, SAT POSEŞTII PĂMÂNTENI COMUNA POSEŞTI, JUD. PRAHOVA APROBAT DIRECTOR PLAN MANAGERIAL AL DIRECTORULUI ADJUNCT AN ŞCOLAR 2016-2017 ATRIBUŢII GENERALE ALE DIRECTORULUI ADJUNCT (1) În activitatea

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA COMUNA MAGURELE PRAHOVA Director Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR ARGUMENT:

SCOALA GIMNAZIALA COMUNA MAGURELE PRAHOVA Director Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR ARGUMENT: Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR 2016-2017 ARGUMENT: Monitorizarea şi controlul activităţii în anul şcolar 2016-2017, au ca punct de pornire: - Punctele slabe

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MIREȘU MARE MARAMUREȘ MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE NR. Discutat în Consiliul Profesoral din Aprobat în Consiliul de Administrație

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MIREȘU MARE MARAMUREȘ MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE NR. Discutat în Consiliul Profesoral din Aprobat în Consiliul de Administrație NR. Discutat în Consiliul Profesoral din Aprobat în Consiliul de Administrație din REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE Art. 1 - Activitatea Școlii Gimnaziale Mireșu Mare se desfașoară în baza: 1)

Mai mult

C.E.A.C. - ŞCOALA GIMNAZIALĂ ROMANU SCOALA GIMNAZIALA ROMANU Str. Republicii, Nr. 55 Tel. 0239/697181; Fax 0239/ ;

C.E.A.C. - ŞCOALA GIMNAZIALĂ ROMANU SCOALA GIMNAZIALA ROMANU Str. Republicii, Nr. 55 Tel. 0239/697181; Fax 0239/ ; SCOALA GIMNAZIALA ROMANU Str. Republicii, Nr. 55 Tel. 0239/697181; Fax 0239/697181 ; E-mail: scoalaromanu@yahoo.com PLANUL OPERAŢIONAL Comisia de Evaluare şi Asigurare a Calităţii Anul şcolar 2015-2016

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC MECANIC, MUNICIPIUL CÂMPINA Compartiment: CEAC PROCEDURA ACCESUL ÎN UNITATE ŞI ASIGURAREA SECURITĂŢII ŞI SIGURANŢEI ELEVILOR Cod: LT

LICEUL TEHNOLOGIC MECANIC, MUNICIPIUL CÂMPINA Compartiment: CEAC PROCEDURA ACCESUL ÎN UNITATE ŞI ASIGURAREA SECURITĂŢII ŞI SIGURANŢEI ELEVILOR Cod: LT Compartiment: CEAC PROCEDURA ASIGURAREA SECURITĂŢII ŞI Exemplar numărul: 1 Ediţia: II 1 e-mail: lic_teh_mecanic.campina@yahoo.com Pagina 2 din 12 1. LISTA RESPONSABILILOR CU ELABORAREA, VERIFICAREA ŞI

Mai mult

Anexa nr. 2 CONŢINUTUL-CADRU al regulamentului condominiului Partea I: CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 1. (1) Prezentul regulament de condominiu,

Anexa nr. 2 CONŢINUTUL-CADRU al regulamentului condominiului Partea I: CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 1. (1) Prezentul regulament de condominiu, Anexa nr. 2 CONŢINUTUL-CADRU al regulamentului condominiului Partea I: CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 1. (1) Prezentul regulament de condominiu, denumit în continuare regulament, reprezintă documentul

Mai mult

Microsoft Word - ROI CN Elena Cuza.docx

Microsoft Word - ROI CN Elena Cuza.docx Regulament Intern An şcolar 2016/2017 Aprobat în Consiliul de Administraţie din 29 septembrie 2016 Capitolul I Dispoziţii generale Regulament de Ordine Interioară Art. 1 (1) Prezentul Regulament de Ordine

Mai mult

OMEN NR.4792/ ORGANIZARE SI DESF EXAMEN BACALAUREAT NATIONAL 2018

OMEN NR.4792/ ORGANIZARE SI DESF EXAMEN BACALAUREAT NATIONAL 2018 ANEXĂ MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ORDIN privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - Având în vedere dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 26/2017 privind organizarea şi

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘCOALA GIMNAZIALĂ ION BĂNCILĂ BRĂILA STR. ȘCOLILOR,NR. 46, BRĂILA, TEL/FAX : , bancila_sch

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘCOALA GIMNAZIALĂ ION BĂNCILĂ BRĂILA STR. ȘCOLILOR,NR. 46, BRĂILA, TEL/FAX : ,   bancila_sch MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘCOALA GIMNAZIALĂ ION BĂNCILĂ BRĂILA STR. ȘCOLILOR,NR. 46, BRĂILA, 810520 TEL/FAX : +40 239 619940, e-mail: bancila_school@yahoo.com www.ionbancila.ro Nr. 2533/ 24.10.2018

Mai mult

UNIVERSITATEA PETROL – GAZE

UNIVERSITATEA PETROL – GAZE UNIVERSITATEA PETROL - GAZE DIN PLOIEŞTI CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE DECIZIE Nr. 1918/09.06.2017 Privind organizarea sesiunilor de examene de vară şi toamnă ale anului universitar 2016-2017 Având în vedere

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETÃRII ŞTIINŢIFICE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN CLUJ LICEUL TEHNOLOGIC SOMEŞ , Loc. Dej, Jud. CLUJ, Str. Mãrãşe şti

MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETÃRII ŞTIINŢIFICE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN CLUJ LICEUL TEHNOLOGIC SOMEŞ , Loc. Dej, Jud. CLUJ, Str. Mãrãşe şti MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETÃRII ŞTIINŢIFICE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN CLUJ LICEUL TEHNOLOGIC SOMEŞ 405200, Loc. Dej, Jud. CLUJ, Str. Mãrãşe şti Nr. 20 Tel / Fax: + 40 (0)264 215114 E-mail: grupscolarsome

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal ... din... Aprobat în Consiliul de administrație Din... Prezentat în Consiliul profesoral Din... Plan managerial semestrial prof. DAN INGRID DIRECTOR ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEȘTI Anul şcolar - 2019 I. CURRICULUM

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.15 BRAȘOV MINISTERUL EDUCAȚIEI NAŢIONALE REGULAMENT INTERN ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 15 BRAȘOV Având în vedere: Legea nr. 1/ Le

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.15 BRAȘOV MINISTERUL EDUCAȚIEI NAŢIONALE REGULAMENT INTERN ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 15 BRAȘOV Având în vedere: Legea nr. 1/ Le REGULAMENT INTERN ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 15 Având în vedere: Legea nr. 1/2011 - Legea educației naționale; Legea nr. 87/2006 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.75/12.07.2005 privind

Mai mult

C.E.A.C.-C.T.I.A. INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI SUCEAVA COLEGIUL TEHNIC de INDUSTRIE ALIMENTARĂ SUCEAVA Str. D. CANTEMIR, nr.5, Suceava, cod 72018

C.E.A.C.-C.T.I.A. INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI SUCEAVA COLEGIUL TEHNIC de INDUSTRIE ALIMENTARĂ SUCEAVA Str. D. CANTEMIR, nr.5, Suceava, cod 72018 INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI SUCEAVA COLEGIUL TEHNIC de INDUSTRIE ALIMENTARĂ SUCEAVA Str. D. CANTEMIR, nr.5, Suceava, cod 720189 Tel. 0230-522304 Fax 0230-522305 E-mail: ctiasv@yahoo.ro ; http://www.ctiasv.ro

Mai mult

REGULAMENT INTERN Aprobat în Consiliul de administraţie din

REGULAMENT INTERN Aprobat în Consiliul de administraţie din REGULAMENT INTERN Aprobat în Consiliul de administraţie din 01.10.2015 Argument Regulamentul intern a fost conceput pe baza Legii Educației nr. 1/2011, a Contractului Colectiv de Muncă, a Regulamentului

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE

MINISTERUL  EDUCAŢIEI  NATIONALE MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE SI CERCETARII STIINTIFICE INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI VÂLCEA LICEUL TEHNOLOGIC JUSTINIAN MARINA Strada 1 Decembrie, nr. 2, Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea, România Tel

Mai mult

Microsoft Word - rofpreu1.doc

Microsoft Word - rofpreu1.doc M I N I S T E R U L E D U C A Ţ I E I Ş I C E R C E T Ă R I I Direcţia Generală Învăţământ Preuniversitar Str. G-ral Berthelot 28-30, Nr. Bucureşti / 2005. Tel: 021/314.36.65, fax: 313.55.47, tel/fax:

Mai mult

SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplin

SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplin SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplinare, aşa cum sunt prevăzute în Legea Nr. 293/2004 forma

Mai mult

Microsoft Word - plan managerial final.doc

Microsoft Word - plan managerial final.doc COLEGIUL TEHNIC DIMITRIE LEONIDA PLAN MANAGERIAL An şcolar 2006-2007 I. CURRICULUM Obiective strategice: - Adaptarea curricumului şcolar la nevoile de dezvoltare personală ale elevilor şi la cerinţele

Mai mult

. METODOLOGIA DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A EXAMENULUI DE EVALUARE PENTRU TRECEREA SUBOFIŢERILOR ÎN CORPUL MAIŞTRILOR MILITARI -BOBOC din 8

. METODOLOGIA DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A EXAMENULUI DE EVALUARE PENTRU TRECEREA SUBOFIŢERILOR ÎN CORPUL MAIŞTRILOR MILITARI -BOBOC din 8 . METODOLOGIA DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A EXAMENULUI DE EVALUARE PENTRU TRECEREA SUBOFIŢERILOR ÎN CORPUL MAIŞTRILOR MILITARI -BOBOC- 2015 1 din 8 CUPRINS CAPITOLUL I Dispoziţii generale...3 CAPITOLUL

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE SILAŞI BECLEAN P-ța. Libertăţii, nr. 19 Tel: Fax: scoalagr

ŞCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE SILAŞI BECLEAN P-ța. Libertăţii, nr. 19 Tel: Fax: scoalagr Raportul de activitate al comisiei metodice a diriginţilor Semestrul II - an şcolar 2015- Activităţile semsetrului II s-au desfăşurat în baza Planului Managerial al Comisiei Metodice precum şi a Programului

Mai mult

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A BIBLIOTECII UNIVERSITARE BUCUREŞTI 2017 1 Capitolul I. DISPOZIŢII GENERALE Art. 1. Prezentul Regulament de organizare şi funcţionare este elaborat pe baza prevederilor

Mai mult

Microsoft Word - PLAN DE OPERATIONAL C.E.A.C docx

Microsoft Word - PLAN DE OPERATIONAL  C.E.A.C docx PLAN OPERAŢIONAL 2017-2018 1. OBIECTIV STRATEGIC: DEZVOLTAREA UNEI CULTURI ȘI A UNEI MENTALITĂȚI A CALITĂȚII LA NIVELUL ÎNTREGULUI PERSONAL AL ŞCOLII (CADRE DIDACTICE, CADRE DIDACTICE AUXILIARE, PERSONAL

Mai mult

Str. Arhitect Ion Mincu nr.10, sector 1, Bucureşti, România Tel/fax ; ; REGULAMENT-CADRU APROBAT în CA

Str. Arhitect Ion Mincu nr.10, sector 1, Bucureşti, România Tel/fax ;   ;   REGULAMENT-CADRU APROBAT în CA REGULAMENT-CADRU APROBAT în CA din 04.09.2018 de organizare şi funcţionare a Colegiului Național de Informatică Tudor Vianu TITLUL I Dispoziţii generale CAPITOLUL I Cadrul de reglementare Art. 1. (1) Regulamentul

Mai mult

Program activitati SEM I

Program activitati  SEM I COLEGIUL TEHNIC NR. 2 TG-JIU PROGRAM DE ACTIVITATE SEMESTRUL I /2016 CURRICULUM Întocmirea raportului de analiză pentru anul scolar trecut Diseminarea Raportului Comisiei interne de evaluare si asigurare

Mai mult

Regulament intern CEAC 2010

Regulament intern CEAC 2010 REGULAMENTUL CADRU DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A COMISIEI PENTRU EVALUARE ŞI ASIGURAREA CALITĂŢII EDUCAŢIEI CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 1. Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii Educaţiei

Mai mult

AVIZAT ÎN C.A REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ Anul şcolar Cap. I Dispoziţii generale Art. 1 Regulamentul intern al Colegiului Na

AVIZAT ÎN C.A REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ Anul şcolar Cap. I Dispoziţii generale Art. 1 Regulamentul intern al Colegiului Na AVIZAT ÎN C.A. 10.10.2017 REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ Anul şcolar 2017-2018 Cap. I Dispoziţii generale Art. 1 Regulamentul intern al Colegiului Naţional Unirea cuprinde norme de organizare şi funcţionare

Mai mult

Regulament de Ordine Interioară al căminului si al cantinei An scolar:

Regulament de Ordine Interioară al căminului si al cantinei An scolar: Regulament de Ordine Interioară al căminului si al cantinei An scolar: 2018-2019 Regulament de Ordine Interioară al căminului Organizarea şi funcţionarea internatelor şcolare Art. 1. Internatele şcolare

Mai mult

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice - Ordin nr. 5071/2016 din 31 august 2016 Ordinul nr. 5071/2016 privind organizarea şi desfăşu

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice - Ordin nr. 5071/2016 din 31 august 2016 Ordinul nr. 5071/2016 privind organizarea şi desfăşu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice - Ordin nr. 5071/2016 din 31 august 2016 Ordinul nr. 5071/2016 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei

Mai mult

Anexa nr. 2 Aprobat CA al ISJ FIȘA CADRU DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI ADJUNCT Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada eva

Anexa nr. 2 Aprobat CA al ISJ FIȘA CADRU DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI ADJUNCT Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada eva Aprobat CA al ISJ 106.017 FIȘA CADRU DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI ADJUNCT Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada evaluată: UNITATEA DE COMPETENȚĂ I. Proiectarea strategiei de coordonare

Mai mult

FISA CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL PENTRU CADRELE DIDACTICE DIN ÎNVĂTĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR

FISA CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL PENTRU CADRELE DIDACTICE DIN ÎNVĂTĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR LICEUL TEHNOLOGIC GHEORGHE IONESCU SISEŞTI COMUNA VALEA CĂLUGĂREASCĂ,JUDEŢUL PRAHOVA Telefon/Fax 0445809 Email: gsagricol@gmail.com FISA CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI

Mai mult

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR ADJUNCT AN ȘCOLAR Aprobat, Inspector școlar general, Prof. Elena LAIU Numele și prenumele: Unitatea de înv

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR ADJUNCT AN ȘCOLAR Aprobat, Inspector școlar general, Prof. Elena LAIU Numele și prenumele: Unitatea de înv FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR ADJUNCT AN ȘCOLAR 07-08 Aprobat, Inspector școlar general, Prof. Elena LAIU Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada evaluată: UNITATEA DE COMPETENȚĂ I. Proiectarea

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA BALS COMUNA BALS JUDETUL IASI Nr. 1263/ REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

SCOALA GIMNAZIALA BALS COMUNA BALS JUDETUL IASI Nr. 1263/ REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA SCOALA GIMNAZIALA BALS COMUNA BALS JUDETUL IASI e-mail:scoalabals@yahoo.com Nr. 1263/15.09.2017 REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA 2017-2018 1 CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art.1. Prezentul Regulament de

Mai mult

Microsoft Word - Plan managerial anual scolar

Microsoft Word - Plan managerial anual scolar ȘCOALA GENERALĂ GRIGORE SILAȘI BECLEAN PLAN MANAGERIAL ANUL ŞCOLAR 2011-2012 Director: Rus Vasile Gabriel 1. BAZA CONCEPTUALĂ. Acest Plan Managerial este conceput în conformitate cu următoarele acte normative:

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 5 Calea Victoriei nr.114, sector 1, București Tel: (021) ; Fax: (021) ; REGULAMENT

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 5 Calea Victoriei nr.114, sector 1, București Tel: (021) ; Fax: (021) ;   REGULAMENT ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 5 Calea Victoriei nr.114, sector 1, București Tel: (021)-316.99.18; Fax: (021)-316.92.36; email: scoala5cmp@yahoo.com REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A ȘCOLII GIMNAZIALE

Mai mult

Strategia CEAC

Strategia CEAC I. INTRODUCERE În conformitate cu prevederile legale privind asigurarea calităţii educaţiei, se constituie şi funcţionează Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii Educaţiei în Colegiul Tehnic

Mai mult

Chestionar parinti

Chestionar parinti Chestionarul pentru părinţi (nivelurile antepreşcolar, preşcolar, primar, gimnazial, liceal) Răspunsurile marcate cu un cerculeţ permit selectarea unei singure variante, răspunsurile marcate cu un pătrăţel

Mai mult

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ ȘCOALA GIMNAZIALĂ ROMÂNO-FINLANDEZĂ Prezentat în Consiliul Profesoral din Aprobat în Consiliul de Administr

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ ȘCOALA GIMNAZIALĂ ROMÂNO-FINLANDEZĂ Prezentat în Consiliul Profesoral din Aprobat în Consiliul de Administr REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ ȘCOALA GIMNAZIALĂ ROMÂNO-FINLANDEZĂ Prezentat în Consiliul Profesoral din 03.09.2018 Aprobat în Consiliul de Administraţie din 03.09.2018 1 CAPITOLUL I Dispoziții generale

Mai mult

Şcoala Gimnazială Nr. 49 Str. Vatra Luminoasă nr. 99, Sector 2, Bucureşti Tel.: Fax: Web: www

Şcoala Gimnazială Nr. 49 Str. Vatra Luminoasă nr. 99, Sector 2, Bucureşti Tel.: Fax: Web: www Şcoala Gimnazială Nr. 49 Str. Vatra Luminoasă nr. 99, Sector 2, Bucureşti Tel.: 021.250.24.44 Fax: 021.250.59.31 E-mail : scoala_49@yahoo.com Web: www.scoala49.ro CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE SECRETAR

Mai mult

Microsoft Word - regulament_de_ordine_interioara.docx

Microsoft Word - regulament_de_ordine_interioara.docx Şcoala gimnazială nr.1,,theodor Bucurescu Sânnicolau Mare, str.piaţa 1 Mai nr. 2 e-mail: scoala_sm1@yahoo.com tel/fax: 0256-370 971 c.f. 29108311 Nr. 1636 / 19.09.2017 REGULAMENT INTERN Director: Prof.

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA PLAN OPERAŢIONAL PLAN OPERAŢIONAL AN ŞCOLAR ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA Ţ1: Prevenirea eşeculu

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA PLAN OPERAŢIONAL PLAN OPERAŢIONAL AN ŞCOLAR ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA Ţ1: Prevenirea eşeculu PLAN OPERAŢIONAL AN ŞCOLAR 2016-2017 Ţ1: Prevenirea eşecului şcolar şi creşterea performanţei elevilor prin reforma şi personalizarea procesului instructiv educativ Domeniul funcţional CURRICULUM Obiective

Mai mult

ŞCOALA CU CLS

ŞCOALA CU CLS LICEUL TEHNOLOGIC ANGHEL SALIGNY AN ŞCOLAR 2016-2017 COMPONENŢA COMISIEI PENTRU PREVENIREA ŞI COMBATEREA VIOLENŢEI ÎN MEDIUL ŞCOLAR : prof. VIVIANA CRĂCIUN, director Membri: prof. Roxana Monica Alexandru

Mai mult

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector ș

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector ș FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR CJRAE AN ȘCOLAR 2017-2018 Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: CJRAE Perioada evaluată: Aprobat, Inspector școlar general, Prof. dr. Viorel STAN Nr. crt. Funcţia

Mai mult

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI BACĂU ȘCOALA GIMNAZIALĂ NICOLAE BĂLCESCU COM. NICOLAE BĂLCESCU JUD. BACĂU TEL/FAX 0234 /214043 Nr... din. Anexa 1 la Ordinul ministrului

Mai mult

Școala Gimnazială Barbu Ionescu Urzicuta Comisia pentru Evaluare şi Asigurare a Calităţii Procedura operationala privind completarea condicii de preze

Școala Gimnazială Barbu Ionescu Urzicuta Comisia pentru Evaluare şi Asigurare a Calităţii Procedura operationala privind completarea condicii de preze Pag. 1 / 7 1282 b/14.09.2015 Aprobat in CA din 1. Lista responsabililor cu elaborarea, verificarea şi aprobarea ediţiei sau, după caz, a reviziei în cadrul ediţiei procedurii: Crt. Elemente privind responsabilii

Mai mult

GRĂDINIŢA NR. 231 SEDIUL CENTRAL Str. Codrii Neamţului nr.68 CORPUL NOU Str. Cozla nr.1 CORP A CORP B CORPUL A Str. CODRII NEAMŢULUI NR.68; TELEFON: 0

GRĂDINIŢA NR. 231 SEDIUL CENTRAL Str. Codrii Neamţului nr.68 CORPUL NOU Str. Cozla nr.1 CORP A CORP B CORPUL A Str. CODRII NEAMŢULUI NR.68; TELEFON: 0 GRĂDINIŢA NR. 231 SEDIUL CENTRAL Str. Codrii Neamţului nr.68 CORPUL NOU Str. Cozla nr.1 CORP A CORP B CORPUL A Str. CODRII NEAMŢULUI NR.68; TELEFON: 021.345.11.10 Corpul de clădire A a fost dat în folosinţă

Mai mult

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul al doilea an scolar

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul   al doilea an scolar Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice PLANUL MANAGERIAL 2016-2017 SEMESTRUL AL II-LEA În semestrul al II-lea al anului şcolar 2016-2017 vor fi urmărite priorităţile stabilite la nivelul

Mai mult

MergedFile

MergedFile CUPRINS CAPITOLUL I. DISPOZIȚII GENERALE 4 CAPITOLUL II. ORGANIZAREA ŞCOLII 5 Secțiunea I. Rețeaua școlară 5 Secțiunea II. Organizarea programului școlar 5 Secțiunea III. Formațiuni de studiu 7 CAPITOLUL

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod. 440031 www.ctbratianusm.ro e-mail: secretariat_bratianu@yahoo.com Tel: 0261 / 734670; Tel /Fax: 0261 / 768935 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE

REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE Aprobat in sedinta Consiliului de Administratie din data de 13.09.2017 REGULAMENTUL DE ORGANIIZARE ŞII FUNCŢIIONARE A COMIISIIEII PENTRU EVALUARE ŞII ASIIGURAREA CALIITĂŢIIII DIIN SCOALA GIIMNAZIIALA SPECIIALA,,

Mai mult

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIE MEDICALĂ DEPARTAMENTUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT - KINETOTERAPIE FESTIVAL NAŢIONAL U

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIE MEDICALĂ DEPARTAMENTUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT - KINETOTERAPIE FESTIVAL NAŢIONAL U UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIE MEDICALĂ DEPARTAMENTUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT - KINETOTERAPIE FESTIVAL NAŢIONAL UNIVERSITAR DE GIMNASTICĂ AEROBICĂ ŞI DANS 2017 1. Scopul

Mai mult

Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie NR. 977/ din data de Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de asigu

Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie NR. 977/ din data de Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de asigu Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie NR. 977/ 28.09.2017 din data de 28.09.2017 Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de asigurare și evaluare a calității în Școala Gimnazială Ștefești

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Nr. / Avizat, Inspector școlar general prof. Marcela - Eugenia DĂRĂMUȘ Anexa 6 la or

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Nr. / Avizat, Inspector școlar general prof. Marcela - Eugenia DĂRĂMUȘ Anexa 6 la or / Avizat, Inspector școlar general prof. Marcela - Eugenia DĂRĂMUȘ Anexa 6 la ordinul ministrului educației naționale nr. 6/.04.07 Avizat, Inspector școlar pentru management instituțional prof. Adriana

Mai mult

Planificare operaţională – planuri manageriale

Planificare operaţională – planuri manageriale Planul managerial pentru anul şcolar 2012 2013 Planurile manageriale prezentate în continuare cuprind operaţionalizarea pentru cei patru ani şcolari vizaţi în proiectarea strategică a programelor propuse

Mai mult

REGULAMENT

REGULAMENT Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu Tîrgu Mureș Str.Ghe.Marinescu Nr. 15 Tel./ Fax. 0365.882498 E-mail sanitarms@yahoo.com Web www.prosanitar.ro Nr. înreg. 535 /31.03.2015 Aprobat în CONSILIUL PROFESORAL

Mai mult

PROTOCOL DE COLABORARE Asociaţia ALDO CAMP, îşi propune să devină partenerul preferat al unităţilor de învăţământ în ceea ce priveşte organizarea unor

PROTOCOL DE COLABORARE Asociaţia ALDO CAMP, îşi propune să devină partenerul preferat al unităţilor de învăţământ în ceea ce priveşte organizarea unor PROTOCOL DE COLABORARE Asociaţia ALDO CAMP, îşi propune să devină partenerul preferat al unităţilor de învăţământ în ceea ce priveşte organizarea unor programe educaţionale menite să contribuie la dezvoltarea

Mai mult

FISA POSTULUI DIRECTOR LICEUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL TIMIȘOARA Numele și prenumele:... Functia: Director Unitatea de învatamânt: Lic

FISA POSTULUI DIRECTOR LICEUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL TIMIȘOARA Numele și prenumele:... Functia: Director Unitatea de învatamânt: Lic FISA POSTULUI DIRECTOR LICEUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL TIMIȘOARA Numele și prenumele:... Functia: Director Unitatea de învatamânt: Liceul Teologic Ortodox Sfântul Antim Ivireanul Timișoara

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC ASTRA PITEŞTI Piteşti, str. Nicolae Dobrin, nr.3, tel/fax , web: liceulastra.ro Chestionaru

LICEUL TEHNOLOGIC ASTRA PITEŞTI Piteşti, str. Nicolae Dobrin, nr.3, tel/fax ,   web: liceulastra.ro Chestionaru LICEUL TEHNOLOGIC ASTRA PITEŞTI Piteşti, str. Nicolae Dobrin, nr.3, tel/fax 0248251824, e-mail: liceulastra@yahoo.com; web: liceulastra.ro Chestionarul pentru părinţi (nivelurile profesional, liceal) Răspunsurile

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ “LUCEAFĂRUL”

ŞCOALA GIMNAZIALĂ “LUCEAFĂRUL” ŞCOALA GIMNAZIALĂ SATULUNG Nr. 842din 5.09.2018 REGULAMENTUL INTERN 2018 2019 Aprobat în şedinţa Consiliului Profesoral din 5.09.2018 Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie din 4.09.2018 1 REGULAMENTUL

Mai mult

Microsoft Word - Regulament_CNES 2019_modif. calendar2.docx

Microsoft Word - Regulament_CNES 2019_modif. calendar2.docx REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE Conferința Națională pentru Elevi și Studenți Ediția a II-a 26 31 august 2019 I. ORGANIZATORI, cu sprijinul asociațiilor studențești din cele 15 facultăți UPB. II.

Mai mult

INSTITUTUL TEOLOGIC PENTICOSTAL DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE TEOLOGIE PENTICOSTALĂ Instituţie acreditată prin Legea Nr. 194 din 21 octombrie Bucu

INSTITUTUL TEOLOGIC PENTICOSTAL DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE TEOLOGIE PENTICOSTALĂ Instituţie acreditată prin Legea Nr. 194 din 21 octombrie Bucu INSTITUTUL TEOLOGIC PENTICOSTAL DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE TEOLOGIE PENTICOSTALĂ Instituţie acreditată prin Legea Nr. 194 din 21 octombrie 2008. Bucureşti, B-dul Uverturii, nr. 210-220, Sect. 6, 060946,

Mai mult

Anexa 1 Nr. 1357/ ŞCOALA GIMNAZIALĂ IOAN VLĂDUŢIU LUDUŞ, JUDEŢUL MUREŞ PLAN OPERAŢIONAL Anul şcolar Domenii funcţionale Obiective

Anexa 1 Nr. 1357/ ŞCOALA GIMNAZIALĂ IOAN VLĂDUŢIU LUDUŞ, JUDEŢUL MUREŞ PLAN OPERAŢIONAL Anul şcolar Domenii funcţionale Obiective Anexa 1 Nr. 1357/12.10. ŞCOALA GIMNAZIALĂ IOAN VLĂDUŢIU LUDUŞ, JUDEŢUL MUREŞ PLAN OPERAŢIONAL Anul şcolar 2018 Domenii funcţionale Obiective specifice Acţiuni Compartiment responsabil Materiale Financiare

Mai mult

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1 Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1. Săptămâna 1 5 aprilie 2013 va fi dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit Să știi

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ Nr. 1 LOC.TODIREŞTI, JUD. IAŞI TEL/FAX Nr inreg 1480/ Avizat in CP Aprobat CA

ŞCOALA GIMNAZIALĂ Nr. 1 LOC.TODIREŞTI, JUD. IAŞI TEL/FAX Nr inreg 1480/ Avizat in CP Aprobat CA ŞCOALA GIMNAZIALĂ Nr. 1 LOC.TODIREŞTI, JUD. IAŞI TEL/FAX 0232733200 Email: sc1tod@yahoo.com Nr inreg 1480/12.10.2018 Avizat in CP 4.10.2018 Aprobat CA 18.10.2018 REGULAMENT DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE

Mai mult

Program de activitate pe semestrul I

Program de activitate pe semestrul I PROGRAM DE ACTIVITŢI - SEMESTRUL I an şcolar 2017-2018 I. CURRICULUM Nr. 2436 din 11.10.2017 Cunoaşterea şi aplicarea documentelor de politică educaţională; Stabilirea ofertei curriculare în funcţie de

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax:

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: 0264-368181 E-mail: ctvuct@gmail.com Avizat în şedinţa CP din 13.10.2015 : prof. Bozdog

Mai mult

Microsoft Word - ROI 2016

Microsoft Word - ROI 2016 MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN BIHOR COLEGIUL NAȚIONAL TEODOR NEȘ SALONTA, STR. REPUBLICII, NR. 90 TEL./FAX.: 0259 373 448 E-MAIL: cnteodornes@yahoo.com

Mai mult

Comisia metodica: Stiintele Naturii

Comisia metodica: Stiintele Naturii Str. Florilor, Nr. 4, Tel: 0266.330.354; fax: 0371605770 e-mail: didactic_gb@yahoo.com Avizat, Director:TÎRNAUCĂ LILIANA IZABELA PLAN MANAGERIAL ANUAL Comisia metodică: Om şi Societate An școlar : 2016/2017

Mai mult

Microsoft Word - Anexa Nr.8 - Contract inchiriere Agrememt si Sport o singura data FINAL

Microsoft Word - Anexa Nr.8 - Contract inchiriere Agrememt si Sport o singura data FINAL Anexa Nr.8 la H.C.L.S. 6 Nr.../...2019 MUNICIPIUL BUCUREŞTI CONSILIUL LOCAL AL SECTORULUI 6 ADMINISTRAŢIA ŞCOLILOR Splaiul Independenţei Nr. 315-317, Sector 6, Bucureşti tel. 021/430.51.42-43, fax 021/430.51.44

Mai mult

COLEGIUL NAŢIONAL „BARBU ŞTIRBEI” CĂLĂRAŞI

COLEGIUL NAŢIONAL „BARBU ŞTIRBEI” CĂLĂRAŞI COLEGIUL NAŢIONAL BARBU ŞTIRBEI CĂLĂRAŞI Str. Eroilor Revoluţiei 22 decembrie 1989, Nr. 36 Telefon 0242312968 Fax 0242312343 E-mail: cn.barbustirbei@gmail.com REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE

Mai mult

Q director

Q director R A P O R T EVALUARE I N T E R N Ă RAEI 1 RAEI Partea a II-a DESCRIEREA ACTIVITĂŢILOR DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A CALITĂŢII REALIZATE Nr. crt Activităţi 1 De imbunatatire a conditiilor psihoclimatice si igiena.

Mai mult

Microsoft Word - REGULAMENT CAMINE 2019-var. finala

Microsoft Word - REGULAMENT CAMINE 2019-var. finala Regulament de camin privind organizarea si functionarea cazarilor la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara CAPITOLUL I ASPECTE GENERALE Art. 1 Universitatea de Medicina si Farmacie

Mai mult

Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PEN

Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PEN Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: 023855942E-mail: scoalagimnazialamerei@gmail.com RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PENTRU CURRICULUM SEMESTRUL I AN ȘCOLAR 2018-2019 La nivelul

Mai mult