Microsoft PowerPoint - Prezentare FMI 2015

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Microsoft PowerPoint - Prezentare FMI 2015"

Transcriere

1 Universitatea din București

2 În top Domeniilede studiumatematicășiinformaticădin FMI au fostclasificateîn categoria A. Sunt printre primele la nivel național, conform unui raport publicat de MECTS la începutul anului universitar Matematică: 1. Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași 2. Universitatea din Craiova 3. Universitatea din București Informatică: 1. Universitatea din București 2. Universitatea de Vest din Timişoara 3. Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca

3 Cuprins Scurt istoric Număr de locuri Admitere Programa Facilități Activități extracurriculare Dotări După absolvire Oportunități Contact

4 Scurt istoric Facultatea de Matematică şi Informatică a avut ca precursor Facultatea de Ştiinţe, fondată în cadrul Universităţii Bucureşti, în Aici au predat mari personalităţi, cum ar fi: Spiru Haret, Dimitrie Pompeiu, Grigore C. Moisil, Traian Lalescu, Gheorghe Țițeica, Alexandru Ghika, Dan Barbilian(Ion Barbu).

5

6 Număr de locuri Matematică: Locuri la buget: 120 Locuri cu taxă: 35 Informatică: Locuri la buget: 180 Locuri cu taxă: 100 Tehnologia Informației: Locuri la buget: 90 Locuri la taxă: 10 Locuri nelimitate pentru olimpici Invățământ la distanță Informatică: Locuri cu taxa: 75 Taxaanualăde studiieste3100 de lei

7 Admitere Media de admitere se obține din: 80% nota de la probade concurs 20% media examenului de bacalaureat 20% x BAC + 80% x Examen = Nota finală Concursul constăîntr-o probăscrisăcu timpde lucru3 ore. Pentru învăţământul la distanţă, admiterea se face pe baza mediei de bac şi a unei scrisori de intenţie, susţinută în faţa comisiei de admitere.

8 Admitere DL Matematică și DL Informatică Se propune câte un subiect din fiecare dintre materiile: Algebră Geometrie Analiză Informatică Candidații pentru domeniul MATEMATICĂ trebuie să rezolve 2 subiecte, la alegere. Candidații pentru domeniul INFORMATICĂ trebuie să rezolve obligatoriu subiectul de informatică și un alt subiect la alegere. DL Tehnologia Informației Se propun 3 subiecte formate din câte 15 grile fiecare, dintre materiile enumerate mai jos: Matematică Informatică Fizică Candidații trebuiesărezolve2 subiecteastfel:subiectul de matematicăeste obigatoriu, iar la alegere se trateaza subiectul de informatică sau fizică.

9 Admitere Calendar Perioada de inscriere: 9-16 iulie Probelede concurs: 17 iulie(informatică) 18 iulie (Matematică) 19 iulie (Tehnologia Informației) Pentruinformații actualizate, urmărițisite-ul facultății:

10 Admitere Lecții gratuite Profesorii Facultăţii de Matematică şi Informatică oferă lecţii gratuite elevilor care doresc să se pregătească pentru examenul de admitere. Acestea au loc din luna februarie până în iunie, în fiecare sâmbătă, în amfiteatrele facultăţii. Lecțiile sunt structurate pentru cele două specializări: matematică și informatică. Ghid admitere Pe site-ul facultății, la secțiunea Admitere Licență, veți găsi un material ce conține probleme rezolvate și propuse, precum și subiectele date în anii trecuți.

11

12 Programa Secția Matematică Cursuri cu durata de 3 ani. Cuprinde cursuri teoretice ce asigură o bază fundamentală pentru un matematician și cursuri cu caracter explicativ. Alegerea specializării pentru domeniul Matematică se face din anul doi, în urma opțiunilor studențilorșia mediei, pe una din următoarele direcţii: Matematică Matematici Aplicate Matematică-Informatică

13 Programa Secția Matematică / Specializarea MATEMATICĂ Se adresează în primul rând viitorilor profesori și cercetători în toate domeniile, pure sau aplicate, ale matematicii. Programacuprinde toate disciplinele de bază din matematică și oferă o bună pregătire pentru masterele de matematică pură și aplicată.

14 Programa Secția Matematică / Specializarea MATEMATICI APLICATE Are două module (separarea are loc în anul al III-lea): Modelare matematică Probabilități -Statistică. Prima dintre ele, centrată în jurul cursurilor de ecuații și de mecanică, se referă la aplicațiile matematicii în tehnică și inginerie, în meteorologie, în medicină. A doua pune accentul pe aplicațiile în economie, finanțe și actuariat, biostatistică. Absolvenții acestei specializări pot continua cu masterele de matematici pure și aplicate pe care le oferim, sau se pot angaja direct în industrie, bănci, societăți de asigurări.

15 Programa Secția Matematică / Specializarea MATEMATICĂ-INFORMATICĂ Are în planul de învățământ cursuri de informatică în proporție de aproximativ 40%; ca atare, unele cursuri de matematică au durata mai mică și programa mai redusă față de specializarea Matematică. Absolvenții sunt pregătiți pentru a urma și mastere de matematică și mastere de informatică.

16 Programa Secția INFORMATICĂ Cursuri cu durata de 3 ani. Cuprinde cursuri suport de matematică și cursuri fundamentale de informatică. Principalele direcții de studiu sunt: structuri de date și algoritmi limbaje de programare (C, C++, Java, C#, limbaje non-procedurale) baze de date (SQL, PL/SQL, Oracle), dezvoltare de aplicații web (HTML, CSS, Java Script, XML, JSP, ASP.NET) administrare de rețele (Unix, Windows)

17 Programa Secția TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI Cursuri cu durata de 4 ani. Această secție a fost acreditată la începutul anului universitar Programul de studiu integrează cursuri fundamentale și de specialitate de matematică, informatică și fizică. Pachetul de cursuri urmărește formarea unor deprinderi practice și competențe de lucru cu echipamente tehnologice complexe prin lucrări de laborator și practică de specialitate (în anul IV).

18 Programa Cursuri facultative Sunt cursuri la care vă puteţi înscrie doar dacă doriţi, dar o dată înscrişi, acestea devin obligatorii. Acestea diferă în funcție de an și specializare. Cele mai frecventate de studenți sunt: Limbă străină Topologie Astronomie Educație Fizică Cursuri opționale Din anul III, indiferent de specializare, aveţi posibilitatea de a alege unul din cursurile pe care vreţi să le urmaţi dintr-o listă stabilită anual de Consiliul Facultății.

19 Programa Curs opțional Dezvoltare aplicaţii ios Cursul te iniţiază în limbajul de programare Objective-C și Framework-ul Cocoa, tehnologiile folosite pentru dezvoltarea aplicațiilor pe platforma Apple ios. Studenții au ocazia să realizeze aplicații ios folosind IDE-ul Xcode, în laboratorul pus la dispoziție de Cronian Academy, echipat cu dispozitivele necesare dezvoltării și testării aplicațiilor.

20

21 Activităţi extracuriculare Concursuri de matematică sau informatică ACM (concurs internațional de informatică, anul acesta echipa facultății s-a calificat la etapa internaționala) SEEMOUS Conferințe Google, Microsoft, Facebook şi alte companii de profil IT Congresul Matematicienilor Români Sesiuni de comunicare

22 Dotări Amfiteatre și săli de curs dotate cu mijloace de prezentare multimedia 15 laboratoare de informatică, acestea incluzând și laboratoare de specialitate (rețele, statistică, baze de date și calcul numeric), precum și un laborator de mecanică. Biblioteca facultății, cu centru de împrumut, sala de lectură și sala de consultare a publicațiilor de specialitate Planetariu

23 Facilităţi Software gratuit pentru studenți prin programul Microsoft Dreamspark din cadrul Microsoft. Acces liber la internet în laboratoarele din facultate Reducere 100% la RATB, 50% la Metrorex, 50% prin cupoane la CFR, precum și intrare gratuită sau redusă la teatru, operă, muzee Cazare în căminele Universității București în funcție de medie și situație socială Burse pentrupeste15% din studenți, atât de studiu cât și sociale. Carduri speciale pentru studenți: BRD, ISIC, Euro26. Acces la cantină

24 Oportunități Programul Erasmus: posibilitateade a studiaun semestrula o universitate din străinătate. Posibilitatea de a învăța o limbă străină. Cooperareacu universitățistrăineprinparticipareala granturisau conferinţe. Participarea la concursuri sportive studențesti.

25

26 După absolvire DL MATEMATICĂ MASTER în cadrul FMI, dar și în alte facultăți cu posibilitatea continuării studiilor de doctorat. CERCETARE în cadrul institutelor de cercetare din domeniile: matematică, statistică și economie, fizică, meteorologie, criptografie, astronomie, informatică, medicină. ANGAJARE în cadrul unor bănci, societăți de asigurări, a Bursei de Valori, dar și în cadrul unor agenții sau autorități naționale, instituții de sondarea opiniei publice, firme particulare din diverse domenii: economic, IT, industrial, risk management etc. RATA DE ANGAJARE E APROAPE DE 100%

27 După absolvire DL INFORMATICĂşi DL CTI MASTER oferit de facultate sau în orice universitate europeană cu posibilitate de continuare a studiilor la Școala Doctorală de Informatică a facultății. ANGAJARE în cadrul unor firme de IT, în diverse domenii: programare, programare web, securitate, baze de date, optimizare, consultanţă, business intelligence. CERCETARE într-unul din domeniile: algoritmică, limbaje formale, complexitatea calculului. Mulți absolvenți lucrează în companii precum:.

28 După absolvire 90% din absolvenții DL Informatică lucrează în domeniu cu program complet la 6-18 luni de la absolvire. 80 % dintre ei urmează în paralel un program de Master.* În perioada de vară vei avea posibilitatea de a participa la internshipuri oferite de firme de specialitate pentru studenţii de la ambele domenii de licenţă. Mai multe despre aceste oportunități poți afla: Pe site-ul facultății: fmi.unibuc.ro În cadrul conferințelor ținute de firmele de specialitate în facultate Alte site-uri de specialitate: stagiipebune.ro *Facultatea efectuează anual un studiu intern care oferă aceste rezultate.

29 După absolvire Compania IBM este lider mondial în servicii și consultanță IT, deservind clienți din peste 180 de țări. În ultimii 20 de ani IBM a înregistrat mai multe brevete decât oricare altă companie pentru invențiile sale tehnologice. Este una dintre firmele de specialitate din domeniul IT care oferă internship-uri studenților de la Facultatea de Matematică și Informatică. IBM este partenerul nostru în cadrul Caravanei Educaționale, arătându-și interesul față de importanța studiilor academice în dezvoltarea profesională.

30

31 Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică Asociația Studenților la Matematică și Informatică (ASMI) reprezintă interesele și aspirațiile studenților și este un intermediar între aceștia și cadrele didactice. Însă, dincolo de activităţile din mediul universitar, noi ne ocupăm şi de viitori studenţi, cărora le oferim îndrumare şi sfaturi atât la standul organizat la pe perioada admiterii, cât şi în mediul online. Puteţi vedea activităţile noastre pe site-ul: Aşteptăm cu interes întrebările voastre pe pagina de facebook:

32 Târgul Educației Eveniment la care participă toate facultățile Universității din București prezentându-și oferta educațională. În fiecare an, standul Facultății de Matematică și Informatică a fost acolo, studenți și profesori răspunzând întrebărilor elevilor care vin la acest târg, devenit deja o tradiție.

33 Contact Adresa: Str. Academieinr.14, sector 1, C.P , București, România Telefon: 021/ Fax: 021/ Site: Mai multe informații: fmi.unibuc.ro Informații Ghidul Bobocului

Microsoft Word - Planuri_Mate_

Microsoft Word - Planuri_Mate_ ANUL I 2018-2019 (TRUNCHI COMUN pentru programele de studii universitare de licență: MATEMATICĂ, MATEMATICĂ- INFORMATICĂ, MATEMATICI APLICATE) I 1. Algebră 3 3 E 6 3 3 E 7 2. Analiză matematică 3 3 E 6

Mai mult

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Domeniul fundamental: Matematică și știinţe ale naturii Domeniul de licenţă: Informatică Ciclu de studii: 1 Pro

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Domeniul fundamental: Matematică și știinţe ale naturii Domeniul de licenţă: Informatică Ciclu de studii: 1 Pro ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Domeniul fundamental: Matematică și știinţe ale naturii Domeniul de licenţă: Informatică Ciclu de studii: 1 Programul de studii (Specializarea): Informatică Durata

Mai mult

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE UNIVERSITATEA OVIDIUS DIN CONSTANŢA FACULTATEA DE MATEMATICĂ ŞI INFORMATICĂ PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT (conţine 11 pagi

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE UNIVERSITATEA OVIDIUS DIN CONSTANŢA FACULTATEA DE MATEMATICĂ ŞI INFORMATICĂ PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT (conţine 11 pagi ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE UNIVERSITATEA OVIDIUS DIN CONSTANŢA PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT (conţine 11 pagini) Domeniul fundamental: Matematică si Știinte ale Naturii Domeniul de licenţă: Matematică

Mai mult

Admitere

Admitere ADMITERE FACULTATEA de ȘTIINȚE EXACTE și INGINEREȘTI Învăţământ + calitate = performanţă Cu noi viitorul e sigur! ANUNȚ - ADMITERE MASTER - M.P.T.T. ANUNȚ - ADMITERE MASTER - F.M.A. Lista nominală înscriși

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: " " 2017 Nr. de înregistrare a planului de învăţământ UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA Aprobat:

MINISTERUL EDUCAŢIEI AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT:   2017 Nr. de înregistrare a planului de învăţământ UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA Aprobat: MINISTERUL EDUCAŢIEI AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: " " 2017 Nr. de înregistrare a planului de învăţământ UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA Aprobat: Senatul U.S.M. din " " 2017 Proces verbal nr. Facultatea

Mai mult

Microsoft PowerPoint - Prezentarea_programelor_de_studii_de_licenta_2019

Microsoft PowerPoint - Prezentarea_programelor_de_studii_de_licenta_2019 Universitateadin București Facultatea de Matematică și Informatică Programele de studii de licență - descriere și admitere - Scurt istoric 1864 Se înființează Facultateade Științe, cu o secție de Matematică

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA FACULTATEA DE HORTICULTURĂ GHIDUL CANDIDATULUI ANUL UNIVERSITAR Ciclul II MASTER

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA FACULTATEA DE HORTICULTURĂ GHIDUL CANDIDATULUI ANUL UNIVERSITAR Ciclul II MASTER UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA GHIDUL CANDIDATULUI ANUL UNIVERSITAR 20182018-2019 Ciclul II MASTER OFERTA EDUCAŢIONALĂ PENTRU CICLUL II - STUDII DE MASTER Pentru anul universitar 2018/2019, oferta educațională

Mai mult

Centrul de Consiliere și Orientare Profesională (CeCOP) SNSPA Anul universitar A. Context Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (C

Centrul de Consiliere și Orientare Profesională (CeCOP) SNSPA Anul universitar A. Context Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (C Centrul de Consiliere și Orientare Profesională (CeCOP) SNSPA Anul universitar 2014-2015 A. Context Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP) al SNSPA urmăreşte completarea actului educativ

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CULTURII ŞI CERCETĂRII AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: 2017 Nr. de înregistrare a planului de învăţământ UNIVERSITATEA DE STAT

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CULTURII ŞI CERCETĂRII AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: 2017 Nr. de înregistrare a planului de învăţământ UNIVERSITATEA DE STAT MINISTERUL EDUCAŢIEI, CULTURII ŞI CERCETĂRII AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: 017 Nr. de înregistrare a planului de învăţământ UNIVERSITATEA DE STAT APROBAT: SENATUL USM din Proces verbal nr. Facultatea

Mai mult

FACULTATEA DE FIZICĂ TRADIȚIE ȘI EXCELENȚĂ Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: / Fax: Ofici

FACULTATEA DE FIZICĂ TRADIȚIE ȘI EXCELENȚĂ Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: / Fax: Ofici FACULTATEA DE FIZICĂ TRADIȚIE ȘI EXCELENȚĂ Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-405300/5176 0264-405328 Fax: 0264-591906 Oficiul admiterii: secretariat.phys@phys.ubbcluj.ro http://www.phys.ubbcluj.ro/admi

Mai mult

Microsoft Word - FSE Campulung Muscel Metodologia de admitere la studii de master docx

Microsoft Word - FSE Campulung Muscel Metodologia de admitere la studii de master docx UNIVERSITATEA SPIRU HARET BUCURESTI FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE CAMPULUNG MUSCEL METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE MASTER PENTRU ANUL UNIVERSITAR

Mai mult

Facultatea de Stinte si Mediu

Facultatea de Stinte si Mediu Universitatea Dunarea de Jos din Galati Facultatea de Stinte si Mediu Raport de activitate pe anul 2013 Facultatea de Ştiinţe și Mediu are o tradiţie de peste 45 de ani in pregătirea absolvenţilor de liceu

Mai mult

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT al promoţiei 2016-2019 Programul de studii universitare de licenţă: INFORMATICĂ Domeniul fundamental: Domeniul de licenţă: Facultatea: Durata studiilor: Forma de învăţământ: MATEMATICĂ

Mai mult

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT Valabil începând cu anul universitar 2018-2019 UNIVERSITATEA LUCIAN BLAGA DIN SBIU FACULTATEA DE ŞTIINŢE Programul de studii universitare de licenţă: INFORMATICĂ Domeniul de licenţă:

Mai mult

Metodologia de autoevaluare a activității Școlii Doctorale UTCN Anexa 1 - SISTEMUL DE CRITERII, STANDARDE ȘI INDICATORI DE PERFORMANȚĂ UTILIZAȚI ÎN AC

Metodologia de autoevaluare a activității Școlii Doctorale UTCN Anexa 1 - SISTEMUL DE CRITERII, STANDARDE ȘI INDICATORI DE PERFORMANȚĂ UTILIZAȚI ÎN AC Metodologia de autoevaluare a activității Școlii Doctorale UTCN Anexa 1 - SISTEMUL DE CRITERII, STANDARDE ȘI INDICATORI DE PERFORMANȚĂ UTILIZAȚI ÎN ACREDITAREA ȘI EVALUAREA PERIODICĂ A DOMENIILOR DE STUDII

Mai mult

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT Valabil începând cu anul universitar 2013-2014 UNIVERSITATEA LUCIAN BLAGA DIN SBIU FACULTATEA DE ŞTIINŢE Programul de studii universitare de licenţă: INFORMATICĂ Domeniul fundamental:

Mai mult

Planul operațional al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică în anul universitar Activitatea educațională Obiectiv Acțiune nivel p

Planul operațional al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică în anul universitar Activitatea educațională Obiectiv Acțiune nivel p Planul operațional al Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică în anul universitar -2019 Pregătirea acțiunilor de întocmire și a dosarelor de autoevaluare pentru reacreditarea programelor de studii

Mai mult

Microsoft Word - Plan managerial.docx

Microsoft Word - Plan managerial.docx UNIVERSITATEA AUREL VLAICU DIN ARAD FACULTATEA DE ȘTIINȚE UMANISTE ȘI SOCIALE PROGRAM MANAGERIAL PENTRU CANDIDATURA LA FUNCȚIA DE DECAN CANDIDAT Conf.univ.dr. Alina IONESCU Facultatea de Științe Umaniste

Mai mult

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-40.53.27 Fax: 0264-59.19.06 e-mail: math@math.ubbcluj.ro http://www.cs.ubbcluj.ro Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului

Mai mult

R E G U L A M E N T

R E G U L A M E N T M E T O D O L O G I E privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în ciclul de studii doctorale pentru anul universitar 2014-2015 I. PRINCIPII Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi este Instituţie

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA "OVIDIUS" DIN CONSTANŢA B-dul Mamaia 124, Constanţa, România Tel./Fax: ,

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA OVIDIUS DIN CONSTANŢA B-dul Mamaia 124, Constanţa, România Tel./Fax: , MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA "OVIDIUS" DIN CONSTANŢA B-dul Mamaia 124, 900527 Constanţa, România Tel./Fax: +40 241 606407, +40 241 606467 E-mail: rectorat2@univ-ovidius.ro Webpage: www.univ-ovidius.ro

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CULTURII ŞI CERCETĂRII AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: " " 2017 Nr. de înregistrare a planului de învăţământ UNIVERSITÄT DE STA

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CULTURII ŞI CERCETĂRII AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT:   2017 Nr. de înregistrare a planului de învăţământ UNIVERSITÄT DE STA MINISTERUL EDUCAŢIEI, CULTURII ŞI CERCETĂRII AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: " " 2017 Nr. de înregistrare a planului de învăţământ UNIVERSITÄT DE STAT DIN Aprobat: Senatul USM din "30" august Proces verbal

Mai mult

5. Anexa-4-Curriculum-Vitae

5. Anexa-4-Curriculum-Vitae UNlVERSITATEA TEHNICA DE CONSTRUCTII BUCURESTI SELECTAREA SI PROMOVAREA PERSONALULUI DIDACTIC Anexa 4 CURRICULUM VITAE HALCU IONELA 1. DATA ŞI LOCUL NAŞTERII. STUDII, SPECIALIZĂRI ŞI TITLURI DATA ŞI LOCUL

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ la FACULTATEA DE

Mai mult

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACU

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACU Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2019-2020 III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE FIZICĂ Domeniul: FIZICĂ Specializarea/Programul

Mai mult

De unde pot achiziționa culegerea de probleme pentru admiterea 2019? Culegerea poate fi consultată online aici Culegerea poate fi cumparată la prețul

De unde pot achiziționa culegerea de probleme pentru admiterea 2019? Culegerea poate fi consultată online aici Culegerea poate fi cumparată la prețul De unde pot achiziționa culegerea de probleme pentru admiterea 2019? Culegerea poate fi consultată online aici Culegerea poate fi cumparată la prețul de 35 lei de la Librăria Universității Tehnice din

Mai mult

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-40.53.27 Fax: 0264-59.19.06 e-mail: math@math.ubbcluj.ro http://www.cs.ubbcluj.ro Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului

Mai mult

Taxa este valabilă în primele 6 luni de la data procesului-verbal al examenul de finalizare sau de la data primirii formularelor actelor de studii sol

Taxa este valabilă în primele 6 luni de la data procesului-verbal al examenul de finalizare sau de la data primirii formularelor actelor de studii sol Taxa este valabilă în primele 6 luni de la data procesului-verbal al examenul de finalizare sau de la data primirii formularelor actelor de studii solicitate. 7. Eliberare diplomă/ certificat de studii,

Mai mult

UNIVERSITATEA TEHNICA FACULTATEA DE AUTOVEHI CULE RUTI ERE, MECATRONI CA si MECANI CA Ghid pentru redactarea, elaborarea şi prezentarea Proiectului de

UNIVERSITATEA TEHNICA FACULTATEA DE AUTOVEHI CULE RUTI ERE, MECATRONI CA si MECANI CA Ghid pentru redactarea, elaborarea şi prezentarea Proiectului de Ghid pentru redactarea, elaborarea şi prezentarea Proiectului de diplomă/ lucrării de disertaţie CUPRINS 1. Introducere - Cadrul general 2. Structura proiectului de diplomă/lucrării de disertaţie 3. Reguli

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation www.stagiipebune.ro a project developed by Stagii pe Bune Cel mai important și longeviv program de stagii pentru studenți în domeniul IT Peste 16000 de studenți au aplicat la peste 6000 de poziții la cele

Mai mult

(UNIVERSITATEA TEHNICA \223GH)

(UNIVERSITATEA TEHNICA \223GH) UNIVERSITATEA TEHNICĂ GH.ASACHI DIN IAŞI RECTORATUL METODOLOGIE PRIVIND ADMITEREA ÎN CILCUL DE STUDII UNIVERSITARE DE DOCTORAT pentru anul universitar 2007/2008 CAPITOLUL I - SCOP Scopul prezentei metodologii

Mai mult

Microsoft Word - Inscriere online vs inscriere la facultate - admitere 2019

Microsoft Word - Inscriere online vs inscriere la facultate - admitere 2019 Universitatea din București Facultatea de Matematică și Informatică Admitere la studii de licență sesiunea iulie 2019 Detalii prin care se diferențiază înscrierea online de înscriere la facultate Cum se

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Bursele pentru Educatie Editia 2019 1. Misiunea noastra Dezvoltarea industriei prin cresterea performantei 1. 2. 3. Stimularea abilităților de predare ale cadrelor didactice tinere Incurajarea studierii

Mai mult

Nr. UAIC: 819/ M E T O D O L O G I E privind organizarea şi desfăşurarea admiterii la PROGRAMELE DE CONVERSIE PROFESIONALĂ A CADRELOR DIDACT

Nr. UAIC: 819/ M E T O D O L O G I E privind organizarea şi desfăşurarea admiterii la PROGRAMELE DE CONVERSIE PROFESIONALĂ A CADRELOR DIDACT Nr. UAIC: 819/17.01 2017 M E T O D O L O G I E privind organizarea şi desfăşurarea admiterii la PROGRAMELE DE CONVERSIE PROFESIONALĂ A CADRELOR DIDACTICE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR pentru anul universitar

Mai mult

Microsoft Word - planInvLicenta-ET doc.doc

Microsoft Word - planInvLicenta-ET doc.doc PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT al promoţiei 2014-2018 Programul de studii universitare de licenţă Domeniul fundamental Domeniul de licenţă Facultatea Durata studiilor: Forma de învăţământ: cu frecvenţă (F)/ cu frecvenţă

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2018-2019

Mai mult

1

1 Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti FACULTATEA DE AUTOMATICĂ ŞI CALCULATOARE Splaiul Independenţei 313, 060042, Bucureşti, România Tel: 00 40 21 4101044 Fax: 00 40 21 3181014 www.acs.pub.ro, decanat@acs.pub.ro

Mai mult

Atributii:

Atributii: Universitatea din Craiova Serviciul de Informatică şi Comunicaţii Raport de activitate pentru perioada 01.01.2014-31.12.2014 Misiuni îndeplinite de personalul SIC: - proiectarea, dezvoltarea, testarea,

Mai mult

Facultatea de Agricultur` admitere 2019 Facultatea de Horticultur` Facultatea de Îmbun`t`]iri Funciare [i Ingineria Mediului Facultatea de Ingineria [

Facultatea de Agricultur` admitere 2019 Facultatea de Horticultur` Facultatea de Îmbun`t`]iri Funciare [i Ingineria Mediului Facultatea de Ingineria [ de Agricultur` admitere 2019 de Horticultur` de Îmbun`t`]iri Funciare [i Mediului de [i Gestiunea Produc]iilor Animaliere de de Medicin` Veterinar` de Management, Inginerie Economic` în Agricultur` [i

Mai mult

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DEPARTAMENTULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT CU FRECVENŢĂ REDUSĂ 2017

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DEPARTAMENTULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT CU FRECVENŢĂ REDUSĂ 2017 REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A DEPARTAMENTULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT CU FRECVENŢĂ REDUSĂ 2017 CUPRINS Capitolul I. DISPOZIŢII GENERALE...3 Capitolul II. CADRUL ORGANIZATORIC...4 Capitolul III. ACTIVITATEA

Mai mult

Anexa nr. 1 la ordinul MEN nr... privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual

Anexa nr. 1 la ordinul MEN nr... privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual Calendarul admiterii în învățământul profesional de stat pentru anul școlar 2019-2020 Data limită/ Perioada ACTIVITATEA Pregătirea admiterii 1 februarie 2019 Elaborarea planului de măsuri județean/al municipiului

Mai mult

COMISII DEPARTAMENT

COMISII DEPARTAMENT PLANUL OPERAŢIONAL AL DEPARTAMENTULUI CALCULATOARE Programming your future, since 1966. Pag. 1 8 Cuprins 1 Introducere... 2 2 Strategia generală şi resursele umane... 3 3 Procesul de învăţământ... 4 4

Mai mult

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de , modificat REGU

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de , modificat REGU Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de 10.01.2019, modificat 18.03.2019 REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENELOR DE FINALIZARE A STUDIILOR ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SUPERIOR (LICENŢĂ, DISERTAŢIE)

Mai mult

Regulament privind organizarea admiterii în ciclul de studii universitare de doctorat în Universitatea Tehnică din Cluj Napoca CAPITOLUL 1 CADRUL LEGI

Regulament privind organizarea admiterii în ciclul de studii universitare de doctorat în Universitatea Tehnică din Cluj Napoca CAPITOLUL 1 CADRUL LEGI Regulament privind organizarea admiterii în ciclul de studii universitare de doctorat în Universitatea Tehnică din Cluj Napoca CAPITOLUL 1 CADRUL LEGISLATIV ART. 1. - Legea nr. 1 / 2011 actualizată (Legea

Mai mult

METODOLOGIA PRIVIND ORGANIZAREA ADMITERII ÎN ANUL UNIVERSITAR LA STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ ŞI STUDII UNIVERSITARE DE MASTER 2019

METODOLOGIA PRIVIND ORGANIZAREA ADMITERII ÎN ANUL UNIVERSITAR LA STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ ŞI STUDII UNIVERSITARE DE MASTER 2019 METODOLOGIA PRIVIND ORGANIZAREA ADMITERII ÎN ANUL UNIVERSITAR 2019-2020 LA STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ ŞI STUDII UNIVERSITARE DE MASTER 2019 CUPRINS CAPITOLUL I CAPITOLUL II CAPITOLUL III CAPITOLUL

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea din Craiova RECTORAT Tradiție, Performanță, Viziune Craiova, Str. Al.I. Cuza, nr. 13, , tel:

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea din Craiova RECTORAT Tradiție, Performanță, Viziune Craiova, Str. Al.I. Cuza, nr. 13, , tel: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea din Craiova RECTORAT Tradiție, Performanță, Viziune Craiova, Str. Al.I. Cuza, nr. 13, 200585, tel: +40-351-403145, fax:+40-251-411688, www.ucv.ro HOTĂRÂREA

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET

UNIVERSITATEA SPIRU HARET UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI, BUCUREŞTI Metodologie privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în cadrul programelor de studii universitare de licenţă ale

Mai mult

ROMÂNIA

ROMÂNIA ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA str. A. I. Cuza nr.13, Craiova, Romania, cod postal: 200585, fax: +40 251 411688 DEPARTAMENTUL DE CALCULATOARE

Mai mult

PLAN MANAGERIAL

PLAN MANAGERIAL Universitatea Transilvania din Braşov Facultatea de Inginerie Tehnologică Motto: Un lider bun îi determină pe oameni să creadă în el Un lider foarte bun îi determină pe oameni să creadă în ei înşişi PLAN

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: _ J _ 2016 Nr. de înregistrare a olanului de UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA APROBAT: SENATUL

MINISTERUL EDUCAŢIEI AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: _ J _ 2016 Nr. de înregistrare a olanului de UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA APROBAT: SENATUL MINISTERUL EDUCAŢIEI AL REPUBLICII MOLDOVA COORDONAT: _ J _ 2016 Nr. de înregistrare a olanului de UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA APROBAT: SENATUL U! ' ^ r > 2 0 16 Proces verbal Facultatea de FIZICĂ

Mai mult

Ordinul MEN nr. 3165/ aprobarea Metodologiei-cadru privind organizarea admiterii in ciclurile de studii universitare de licenta, de master si de

Ordinul MEN nr. 3165/ aprobarea Metodologiei-cadru privind organizarea admiterii in ciclurile de studii universitare de licenta, de master si de Ordinul MEN nr. 3165/2015 - aprobarea Metodologiei-cadru privind organizarea admiterii in ciclurile de studii universitare de licenta, de master si de doctorat pentru anul universitar 2015-2016 a fost

Mai mult

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT începând cu anul universitar Fundaţia Sapientia - Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca Facultatea: Ştiinţe Tehnice şi

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT începând cu anul universitar Fundaţia Sapientia - Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca Facultatea: Ştiinţe Tehnice şi PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT începând cu anul universitar 2009-2010 Fundaţia apientia - Universitatea apientia din Cluj-Napoca Facultatea: Ştiinţe Tehnice şi Umaniste Tg-Mureş Domeniul de licenţă: Calculatoare şi

Mai mult

Universitatea Babeş-Bolyai FACULTATEA DE ISTORIE ȘI FILOSOFIE Plan Operațional MANAGEMENT STRATEGIC Obiectiv Acţiuni preconizate pentru îndepl

Universitatea Babeş-Bolyai FACULTATEA DE ISTORIE ȘI FILOSOFIE Plan Operațional MANAGEMENT STRATEGIC Obiectiv Acţiuni preconizate pentru îndepl Universitatea Babeş-Bolyai FACULTATEA DE ISTORIE ȘI FILOSOFIE Plan Operațional 2019 1. MANAGEMENT STRATEGIC 1.Continuarea implementării a. stabilirea componentelor activității academice - actualizare contracte

Mai mult

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Facultatea de Construcții Comisia Erasmus a Facultății de Construcții organizează Sesiuni de informare mobilitat

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Facultatea de Construcții Comisia Erasmus a Facultății de Construcții organizează Sesiuni de informare mobilitat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Facultatea de Construcții Comisia Erasmus a Facultății de Construcții organizează Sesiuni de informare mobilitati ERASMUS + Luni, 27 februarie 2017, ora 14 00-15 00

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare AGENȚIA DE CREDITE ȘI BURSE DE STUDII COMUNICAT de PRESĂ Nr. 1792/ 02.11.2017 REPUBLICA MOLDOVA burse acordate în baza documentului de colaborare bilaterală Agenţia de Credite şi Burse de Studii vă aduce

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Expertiză. Competenţă ştiinţifică. Stabilitate. Seriozitate. Evaluări la nivel naţional 2014 Livia ŢOCA Examene şi concursuri naţionale 2014 Evaluări la nivel naţional, 2014 bacalaureat Simulare proba

Mai mult

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ADMITEREA LA PROGRAMELE UNIVERSITARE DE MASTERAT OFERTA EDUCAȚIONALĂ IULIE 2019 Accesați permanent

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ADMITEREA LA PROGRAMELE UNIVERSITARE DE MASTERAT OFERTA EDUCAȚIONALĂ IULIE 2019 Accesați permanent ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ADMITEREA LA PROGRAMELE UNIVERSITARE DE MASTERAT OFERTA EDUCAȚIONALĂ IULIE 2019 Accesați permanent www.ase.ro! Aula Magna 1 Mesajul Rectorului Dragi candidați

Mai mult

Facultatea de Automatică şi Calculatoare Str. G. Bariţiu 26-28, Cluj-Napoca Tel.: , Fax: Web page:

Facultatea de Automatică şi Calculatoare Str. G. Bariţiu 26-28, Cluj-Napoca Tel.: , Fax: Web page: Facultatea de Automatică şi Calculatoare Str. G. Bariţiu 26-28, 400027 Cluj-Napoca Tel.: 0264-401218, Fax: 0264-594835 Web page: http://www.ac.utcluj.ro Metodologia Facultăţii de Automatică şi Calculatoare

Mai mult

Plan managerial ultima pagina Marius Mosoarca902.pdf

Plan managerial  ultima pagina Marius Mosoarca902.pdf PLAN MANAGERIAL pentru candidatura la funcţia de Decan al Facultatii de Arhitectura Universităţii Politehnica din Timişoara Sef lucrari dr.ing. Marius MOSOARCA Timişoara Mai 2012 1 Datorita rolului foarte

Mai mult

REGULAMENT ADMITERE 2015 pentru site

REGULAMENT ADMITERE 2015 pentru site REGULAMENT DE ORGANIZARE A CONCURSULUI DE ADMITERE 2015 1 UNIVERSITATEA CONSTANTIN BRÂNCOVEANU din Piteşti REGULAMENT DE ORGANIZARE A CONCURSULUI DE ADMITERE 2015 (organizarea înscrierii, condiţiile de

Mai mult

UNIVERSITATEA DE ŞJATJTIN MOLDO' APROBAT: SENATUL USM din Proces verbal nr. Facultatea de FIZICĂ şi INGINERIE PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT Nivelul calificării c

UNIVERSITATEA DE ŞJATJTIN MOLDO' APROBAT: SENATUL USM din Proces verbal nr. Facultatea de FIZICĂ şi INGINERIE PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT Nivelul calificării c UNIVERSITATEA DE ŞJATJTIN MOLDO' APROBAT: SENATUL USM din Proces verbal nr. Facultatea FIZICĂ şi INGINERIE PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT Nivelul calificării conform ISCED - 7 Domeniul general studiu -071 Inginerie

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI

UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI METODOLOGIA ORGANIZĂRII ȘI DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI DE ADMITERE LA STUDIILE UNIVERSITARE DE DOCTORAT Sesiunea septembrie 2019 I. Dispoziții generale 1. Organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere

Mai mult

Facultatea de Matematică şi Informatică PLAN OPERAŢIONAL 2017 Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel: Fax: e-

Facultatea de Matematică şi Informatică PLAN OPERAŢIONAL 2017 Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel: Fax: e- Facultatea de Matematică şi Informatică PLAN OPERAŢIONAL 2017 Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel: 0264.405.327 Fax: 0264.591.906 e-mail: math@math.ubbcluj.ro web: http://www.cs.ubbcluj.ro

Mai mult

Ministerul Educaţiei Naționale Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de

Ministerul Educaţiei Naționale Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de 16.01.2017. REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENELOR DE FINALIZARE A STUDIILOR ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SUPERIOR (LICENŢĂ, DISERTAŢIE) ANUL UNIVERSITAR

Mai mult

Microsoft Word - Metodologie cazari FLLS 2019.docx

Microsoft Word - Metodologie cazari FLLS 2019.docx METODOLOGIE PRIVIND CAZAREA STUDENȚILOR ÎN CĂMINELE UNIVERSITĂȚII DIN BUCUREȘTI FACULTATEA DE LIMBI ȘI LITERATURI STRĂINE CAPITOLUL I Dispoziții generale Art. 1 Căminele studențești sunt unități patrimoniale

Mai mult

1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar Domeniul: Ştiinţa mediului UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE Ş

1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar Domeniul: Ştiinţa mediului UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE Ş 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2017-2018 Domeniul: Ştiinţa mediului UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ŞTIINŢA ŞI INGINERIA MEDIULUI Specializarea/Programul

Mai mult

IG_ xlsx

IG_ xlsx PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2014-2015 UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ Semestrul I Semestrul II FACULTATEA DE BIOLOGIE SI GEOLOGIE Anul

Mai mult

Media Digitala FINAL.xlsx

Media Digitala FINAL.xlsx Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2018-2019 UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMINISTRATIVE ȘI ALE COMUNICĂRII Domeniul: ȘTIINȚE ALE

Mai mult

Nr. crt Denumire taxă Taxă de studii Facultatea de Educație Fizică și Sport - ciclul I, studii universitare de licență Taxă de studii Facult

Nr. crt Denumire taxă Taxă de studii Facultatea de Educație Fizică și Sport - ciclul I, studii universitare de licență Taxă de studii Facult Nr. crt. 1. 2. 3. Denumire taxă Taxă de studii Facultatea de Educație Fizică și Sport - ciclul I, studii universitare de licență Taxă de studii Facultatea de Educație Fizică și Sport - ciclul I, studii

Mai mult

* NOTE

* NOTE Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE Nume prenume Bucur Amelia Adresă Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, bl.16, sc.d, ap.43, România, 550324 E-mail amelia.bucur@ulbsibiu.ro Naţionalitate Română Data naşterii

Mai mult

PREZENTARE GENERALĂ

PREZENTARE GENERALĂ MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI din BACĂU FACULTATEA de INGINERIE Calea Mărăşeşti, Nr. 157, Bacău, 600115, Tel./Fax +40 234 580170 http://inginerie.ub.ro, decaning@ub.ro

Mai mult

ELECTROMECHANICAL SYSTEMS GROUP

ELECTROMECHANICAL SYSTEMS GROUP SISTEME ŞI STRUCTURI ELECTRICE AVANSATE Program de studii universitare de master în domeniul Inginerie Electrică ROBERT BOSCH SRL Centrul de Inginerie Jucu Fabrica Jucu Parteneri principali: RENAULT TECHNOLOGIE

Mai mult

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI GE

Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI GE Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2019-2020 UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI GESTIUNEA AFACERILOR Domeniul: MANAGEMENT Specializarea/Programul

Mai mult

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul al doilea an scolar

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul   al doilea an scolar Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice PLANUL MANAGERIAL 2016-2017 SEMESTRUL AL II-LEA În semestrul al II-lea al anului şcolar 2016-2017 vor fi urmărite priorităţile stabilite la nivelul

Mai mult

.. MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE.I DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI DIDACTIC. Anexa 34 METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ADMITERII LA PROGR

.. MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE.I DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI DIDACTIC. Anexa 34 METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ADMITERII LA PROGR Anexa 34 METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ADMITERII LA PROGRAMUL DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ NIVEL I 2019-2020 Methodology for Organizing the enrollment in Psycho- Pedagogical Education Program for Certification

Mai mult

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul univeritar Domeniul Inginerie chimică Specializarea Inginerie biochimică, limba de studiu român

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul univeritar Domeniul Inginerie chimică Specializarea Inginerie biochimică, limba de studiu român PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul univeritar 2016-2017 III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMÂNĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA Semestrul I Semestrul II FACULTATEA DE CHIMIE ȘI INGINERIE CHIMICĂ

Mai mult

U.T.Cluj-Napoca, C.U.N. Baia Mare Facultatea: Inginerie PLAN de INVĂŢĂMÂNT Domeniul: Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei anul univ Progr

U.T.Cluj-Napoca, C.U.N. Baia Mare Facultatea: Inginerie PLAN de INVĂŢĂMÂNT Domeniul: Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei anul univ Progr Domeniul: Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei anul univ. 2015-2016 Anul I Cod 1 Analiză matematică I (Calcul diferenţial) 2 Algebră liniară, geometrie analitică şi diferenţială 3 Proiectare logică N

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Introducere 20 Februarie 2012 Adrian Iftene adiftene@info.uaic.ro Echipa Conţinutul cursului Laboratoarele Proiectul Examenul Notarea Protocolul de comunicare Bibliografie Cursul: Adrian Iftene adiftene@infoiasi.ro

Mai mult

Cadru general de analiză a datelor pentru promoțiile 2005 și 2009 CUPRINS Introducere I. Analiza procesului de contactare 1. Participare universități

Cadru general de analiză a datelor pentru promoțiile 2005 și 2009 CUPRINS Introducere I. Analiza procesului de contactare 1. Participare universități Cadru general de analiză a datelor pentru promoțiile 2005 și 2009 CUPRINS Introducere I. Analiza procesului de contactare 1. Participare universități 2. Nivel de acoperire al studiului 3. Participare absolvenți

Mai mult

R E G U L A M E N T

R E G U L A M E N T Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi METODOLOGIA privind organizarea şi desfăşurarea examenelor de finalizare a studiilor în învăţământul superior: examene de absolvire, licenţă, diplomă, disertaţie

Mai mult

Curriculum vitae

Curriculum vitae Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume ZAIȚ LUMINIȚA IULIA Adresă(e) Str. Mioriței, nr. 7, Bl. 7, Sc. A, et. I, ap. 7,, jud. Telefon(oane) Mobil: 0747110154 Fax(uri) E-mail(uri)

Mai mult

Media Digitala_FINAL-corectat.xlsx

Media Digitala_FINAL-corectat.xlsx Pag. 1 PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2017-2018 UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE, ADMINISTRATIVE ȘI ALE COMUNICĂRII Domeniul: ȘTIINȚE ALE

Mai mult

Microsoft Word - Regulament-InscriereAdmitere-master-ETTI_2019.docx

Microsoft Word - Regulament-InscriereAdmitere-master-ETTI_2019.docx REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL UNIVERSITAR DE MASTERAT LA FACULTATEA ETTI ANUL UNIVERSITAR 2019-2020 I. GENERALITĂŢI Art. 1. (1) Organizarea şi desfăşurarea

Mai mult

Microsoft PowerPoint - prezentare proces autoevaluare EUA.ppt [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - prezentare proces autoevaluare EUA.ppt [Compatibility Mode] AUTOEVALUAREA INTERNĂ în vederea evaluării interna ionale a ANMB de către IEP al EUA Evaluare interna ională -ini ierea procedurii - Transmiterea formularului de aplicație la EUA 25 mai 2012; Instruirea

Mai mult

Microsoft Word - matem_aplicate in Economie aa FD Bala.doc

Microsoft Word - matem_aplicate in Economie aa FD Bala.doc FIŞA DISCIPLINEI ANUL UNIVERSITAR 05-06. DATE DESPRE PROGRAM. Instituţia de învăţământ superior UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA. Facultatea Economie și Administrarea Afacerilor.3 Departamentul Management, Marketing

Mai mult

Domeniul Inginerie chimică valabil începând din anul universitar Specializarea Chimia substanțelor organice, petrochimie și carbochimie, lim

Domeniul Inginerie chimică valabil începând din anul universitar Specializarea Chimia substanțelor organice, petrochimie și carbochimie, lim PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul univeritar 2016-2017 UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE CHIMIE ȘI INGINERIE CHIMICĂ Domeniul: INGINERIE CHIMICĂ Specializarea/ Programul de

Mai mult

Microsoft PowerPoint - prezentare_TST_licenta.pptx

Microsoft PowerPoint - prezentare_TST_licenta.pptx Prezentarea programelor de licență Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei Iaşi Astăzi vom vorbi despre... Oferta educaţională Competenţe dobândite Perspective profesionale

Mai mult

FACULTATEA DE AUTOMATICA SI CALCULATOARE Regulamentul de organizare al examenelor de diplomă și de disertație pentru programele de studii din domeniul

FACULTATEA DE AUTOMATICA SI CALCULATOARE Regulamentul de organizare al examenelor de diplomă și de disertație pentru programele de studii din domeniul FACULTATEA DE AUTOMATICA SI CALCULATOARE Regulamentul de organizare al examenelor de diplomă și de disertație pentru programele de studii din domeniul Ingineria sistemelor CAPITOLUL 1. PREVEDERI GENERALE

Mai mult

Universitatea de Vest din Timişoara Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie Departamentul de Studii Românești Masteratul de Arheologie și Mediu în c

Universitatea de Vest din Timişoara Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie Departamentul de Studii Românești Masteratul de Arheologie și Mediu în c Masteratul de Arheologie și Mediu în contextul dezvoltării durabile Admitere: Pe baza dosarului. Calendarul admiterii: o 13.07.2015 27.07.2015 înscriere (sesiunea întâi) o 28-30.07.2015 confirmarea locului

Mai mult

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT începând cu anul universitar Fundaţia Sapientia - Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca Facultatea: Ştiinţe Tehnice şi

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT începând cu anul universitar Fundaţia Sapientia - Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca Facultatea: Ştiinţe Tehnice şi PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT începând cu anul universitar 2011-2012 Fundaţia apientia - Universitatea apientia din Cluj-Napoca Facultatea: Ştiinţe Tehnice şi Umaniste Tg-Mureş Domeniul de licenţă: Calculatoare şi

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Certificări IT pentru mediul academic Certipro Education Sumar prezentare: 1) Programul de certificare IC3 Digital Literacy Certification 2) Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2017 Anaheim,

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE MASTER la FACULTATEA DE

Mai mult

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA Semestrul I

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA Semestrul I PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT valabil începând din anul universitar 2015-2016 III. NUMĂRUL ORELOR PE SĂPTĂMANĂ UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA Semestrul I Semestrul II FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ȘI ȘTIINȚE ALE

Mai mult

PLAN OPERAȚIONAL pentru anul 2019 Departamentul de Chimie Aplicată și Ingineria Compușilor Anorganici și a Mediului (CAICAM) Planul operațional al Dep

PLAN OPERAȚIONAL pentru anul 2019 Departamentul de Chimie Aplicată și Ingineria Compușilor Anorganici și a Mediului (CAICAM) Planul operațional al Dep PLAN OPERAȚIONAL pentru anul 2019 Departamentul de Chimie Aplicată și Ingineria Compușilor Anorganici și a Mediului (CAICAM) Planul operațional al Departamentului CAICAM are la bază Planul strategic de

Mai mult

CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE SENATUL UNIVERSITAR LISTA TAXELOR APLICATE ÎN UNIVERSITATEA ADVENTUS DIN CERNICA VALABILE PENTRU ANUL UNIVERSITAR

CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE SENATUL UNIVERSITAR LISTA TAXELOR APLICATE ÎN UNIVERSITATEA ADVENTUS DIN CERNICA VALABILE PENTRU ANUL UNIVERSITAR LISTA TAXELOR APLICATE ÎN UNIVERSITATEA ADVENTUS DIN CERNICA VALABILE PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2019-2020 Aprobat în Ședința Senatului din 22 mai 2019 I. Taxa de înscriere la concursul de admitere: 1.1 Pentru

Mai mult

Despre expozitiei

Despre expozitiei Agromalim cea mai mare expoziție de profil din vestul României și una dintre cele mai importante la nivel național Vor fi expuse tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura

Mai mult