RAPORT ASUPRA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚII INSTRUCTIV - EDUCATIVE AN ŞCOLAR Componență: Prof. Venier Sorina Prof. Niță Ioana Prof. Dumitrescu Fl

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "RAPORT ASUPRA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚII INSTRUCTIV - EDUCATIVE AN ŞCOLAR Componență: Prof. Venier Sorina Prof. Niță Ioana Prof. Dumitrescu Fl"

Transcriere

1 RAPORT ASUPRA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚII INSTRUCTIV - EDUCATIVE AN ŞCOLAR Componență: Prof. Venier Sorina Prof. Niță Ioana Prof. Dumitrescu Florentina Prof. Anton Marilena Prof. Abdula Mechifire Prof. Dobre Cristina Floriana Prof. Federico Collesei Comisia metodică de Limba Italiană Procesul instructiv educativ în toată complexitatea sa a fost realizat în anul şcolar , în concordanţă cu programul elaborat de Ministerul Educaţiei Naționale, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, toate detaliate pragmatic în Planul de dezvoltare Instituţională al Colegiului nostru (anual şi pe semestre), privind realizarea prevederilor din planurile de învăţământ. O analiză obiectivă a întregii activităţi desfăşurate în decursul anului şcolar presupune, în mod obligatoriu, referiri la activitatea depusă la nivelul fiecărei catedre, conform specificului său. Demersul didactic şi educaţional a urmărit câteva priorităţi didactice: creşterea calităţii şi menţinerea interesului pentru nou al cadrelor didactice, îmbunătăţirea constantă a procesului instructiv-educativ, elaborarea de standarde de predare şi evaluare, în vederea atragerii elevilor către performanţa competenţei, cultivarea lucrului în echipă în procesul de predare-învăţare. Un accent deosebit s-a pus asupra pregătirii elevilor din clasele a XII-a pentru examenul de Bacalaureat şi a celor de clasa a VIII-a pentru Evaluarea Naţionalặ, efectuându-se ore suplimentare de consultaţii la toate disciplinele de examen şi prin susţinerera simulării, în luna noiembrie la limba română, matematică şi istorie de către toţi eleviii clasei a XII-a şi a VIII-a. Obiectivul fundamental al disciplinelor de Limbi moderne este achiziţionarea şi dezvoltarea de către elevi a competenţelor de comunicare necesare pentru o comunicare adecvată situaţional și acceptată social prin însuşirea de cunoştinţe, deprinderi şi atitudini specifice, în conformitate cu Key Competences for Longlife Learning, la niveluri echivalente cu cele prevăzute în Cadrul European Comun de Referinţă. Membrii comisiei metodice au participat la următoarele activităţi: Au aprobat planul de activităţi anual al comisiei metodice. Au întocmit dosarul comisiei metodice. Au întocmit planificările calendaristice anuale, conform programei şcolare. S-au desfăşurat testările iniţiale. Membrii catedrei de Limba Italiană din cadrul Colegiului National Ion Neculce si-a propus si au realizat urmatoarele activităţi: Au aprobat planul de activităţi anual al comisiei metodice.

2 Au întocmit dosarul comisiei metodice. Au întocmit planificările calendaristice anuale, conform programei şcolare. S-au desfăşurat testările iniţiale. au participarea la diversele activităţi organizate de catre Institutul Italian de Cultură. D-na profesoară Niță Ioana: - a coordonat ca dirigintă clasa a VIII-a A. - a fost membru în Cosiliul de Curriculum al Colegiului. - este membru în comisia pentru elaborarea noilor coordonate a Memorandumului semnat cu statul Italian. - în luna septembrie a organizat și participat împreună cu catedra la acțiunile de volluntariat din parcul Herastrau în cadrul manistărilor Fest Italia. - în luna noiembrie a fost profesor examinator în comisia pentru ocuparea posturilor vacante la disciplina limba Italiană nivelul unității școlare. - a participat la serbarea Natale allitaliana organizata de liceul Dante Alighieri. - a organizat olimpiada de limba italiană și a fost profesor evaluator la olimpiadă. - a participat la un curs de perfectionare organizat de Institutul Italian cu titlul: Insegnamento Dell Italiano Attraverso Il Testo Letterario. - a participat la activitățile Institutului italian de cultură (serile culturale). - a participat la Serile culturale organizate de editura Humanitas. - a organizat și a evaluat olimpiadei de limba italiana - etapa pe școală. - a coordonat lucrările de atestat la clasa a XII-a. - a participat la olimpiada de limba italiană etapa pe municipiu. - a organizat pregătirea suplimentară a elevilor în vederea susținerii probei de evaluare a cunoștințelor la clasa aviii a. - a organizat Lettura giovane - concurs de recenzii literare. - a participat ca evaluator la proba de competențe lingvistice de la examenul de - premii: Chirițoiu Silvia locul II etapa națională. D-na profesoară Venier Sorina: - a coordonat ca diriginte clasa a VII-a A - a participat la serbarea Natale allitaliana organizata de liceul Dante Alighieri. - în luna noiembrie a fost în comisia de elaborare de subiecte pentru concursul de ocupare a posturilor vacante la disciplina limba Italiană nivelul unității școlare. - a participat la supravegherea simularii de bacalaureat organizată în luna noiembrie. - a participat la activitățile Institutului italian de cultură (serile culturale). - a participat la Serile culturale organizate de editura Humanitas. - a organizat și a evaluat olimpiadei de limba italiana - etapa pe școală. - a coordonat lucrările de atestat la clasa a XII-a.

3 - a coordonat lucrarea elevei Goroianu Cristina la Concursul de recenzii literare unde a obținut Premiul I pe țară. - a participat ca evaluator la proba de competențe lingvistice de la examenul de Premii Olimpiada de limba italiană Mara Alessandrini, clasa a VII a A, locul I, etapa națională Trevisan Laura, clasa a XII-a F, locul I, etapa națională Prof. Dumitrescu Florentina: - în cursul lunii septembrie 2013, a participat ca profesor examinator în Comisiile de examen pentru testarea cunostintelor de limba italiana pentru admiterea in clasa a V-a si a IX-a precum si in Comisia de diferenta pentru clasele a VI-a și a VI-a. - în luna noiembrie a fost profesor evaluator în comisia pentru ocuparea posturilor vacante la nivelul unității școlare. - a elaborat subiecte și a participat la organizarea olimpiadei de limba italiană, - a organizat cursul de pregatire cu elevi din clasa a IV-a care vor sustine examenul de admitere în clasa a V-a pentru anul scolar a participat la cursurile de perfecționare pentru profesorii de limba italiană, la Institutul Italian de Cultura: "L insegnamento dell italiano attraverso il testo letterario"- Prof. Balboni-Universita di Padova și "Lingua italiana scritto e parlato" - a fost profesor evaluator în comisia pentru organizarea concursului de ocupare a posturilor la limba italiană. - a făcut parte din comisia de elaborare a subiectelor si a participat la organizarea olimpiadei de limba italiana etapa pe sector și pe municipiu, organizată la Liceul Bilingv Miguel de - a participat la acțiunile Institutului Italian de cultura și la Serile Italiene organizate de Universitatea Bucuresti și editura Humanitas. - a participat la Târgul de oferta educațională organizat la Palatul Copiilor. - a elaborat suporturile de curs pentru CDȘ optionale clasele V-VIII si a XI- XII-a, vizate si aprobate de Inspector de specialitate ISMB. - a avut funcția de secretar în cadrul Comisiei pentru obținerea atestatului profesional de limba italiană, clasa a XII-a. - a fost profesor examinator în comisia de testare a cunoștințelor de limba italiană pentru admiterea în clasa a IX-a și pentru înscrierea la clasa a V-a ; - a elaborat subiectele pentru testul de limba italiană pentru înscrierea în clasa a V-a, ce au fost vizate si aprobate de ISMB.

4 Prof. Abdula Mechifire - în luna noiembrie a fost în comisia de elaborare de subiecte pentru concursul de ocupare a posturilor vacante la disciplina limba Italiană nivelul unității școlare. - a participat la supravegherea simularii de bacalaureat organizată în luna noiembrie - a urmat cursul Profesorul de succes organizat de Institutul Italian de Cultură. - este cadru didactic în comisia de atestare a traducătorilor. - A organizat pentru elevi dezbateri privind civilizația și cultura italiană: Il mondo italiano, Le citta d arte, Lettura e recita dell Inferno dantesco. - a participat la cursul de formare professională organizat în cadrul Institutului Italian de Cultură: Seminario di aggiornamento, susținut de Relatore Paolo Balboni, Universita Ca Foscari di Venezia. - A participat cu elevi la proiectul Beware Be Aware organiuzat de Istituto Tecnico G. Marconi Padova, Italia în cadrul programului Comenius Săptămâna Europeană. - A participat ca evaluator la olimpiada de Limba Italiană, etapa pe sector. Prof. Anton Andreea Marilena - a organizat cursul de pregatire cu elevi din clasa a V-VIII, cu ajutorul Centrului de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru copiii și Tineret din cadrul Primariei Generale a Municipiului București. - a organizat olimpiada de limba italiană și a fost profesor evaluator la olimpiadă - a participat ca profesor evaluator la testul de limba italiană pentru clasa a VIII-a. - a participat ca profesor însoțitor la olimipada de limbi romanice etapa națională, organizată la Târgu Mureș. - a participat ca profesor asistent și ca profesor evaluator la examenul national de Prof. Dobre Cristiana ZIUA LIMBII ITALIENE - a participat la supravegherea olimpidei de limba română - a participat la olimpiada de limba Italiană Prof. Federico Collesei - este lector Italian și susține ore la clasele bilingve. - a organizat un proiect privind un schimb cultural cu o școală din Padova, Italia într-un proiect Comenius.

5

COLEGIUL NAŢIONAL OCTAVIAN GOGA MIERCUREA-CIUC, JUD. HARGHITA CURRICULUM PLANURI OPERAŢIONALE Anul şcolar Proiectarea calitativă a activi

COLEGIUL NAŢIONAL OCTAVIAN GOGA MIERCUREA-CIUC, JUD. HARGHITA CURRICULUM PLANURI OPERAŢIONALE Anul şcolar Proiectarea calitativă a activi COLEGIUL NAŢIONAL OCTAVIAN GOGA MIERCUREA-CIUC, JUD. HARGHITA CURRICULUM PLANURI OPERAŢIONALE Anul şcolar 1. Proiectarea calitativă a activităţii 1. Proiectarea în conformitate cu curricula naţională 2.

Mai mult

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul al doilea an scolar

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul   al doilea an scolar Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice PLANUL MANAGERIAL 2016-2017 SEMESTRUL AL II-LEA În semestrul al II-lea al anului şcolar 2016-2017 vor fi urmărite priorităţile stabilite la nivelul

Mai mult

PROCEDURĂ DE MONITORIZARE A COPILULUI CU PĂRINŢI PLECAŢI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE

PROCEDURĂ DE MONITORIZARE A COPILULUI CU PĂRINŢI PLECAŢI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE Nr. înregistrare 4144/25.02.2019 ADMITERII ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL DE STAT PENTRU ANUL ŞCOLAR 2019-1. Lista RESPONSABILILOR cu elaborarea, verificarea şi aprobarea EDIŢIEI sau a REVIZIEI ÎN CADRUL EDIŢIEI

Mai mult

NR.5545/ GRAFIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE DIRECTOR, prof. PÎRVULESCU DANA

NR.5545/ GRAFIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE DIRECTOR, prof. PÎRVULESCU DANA NR.5545/18.10.2018 GRAFIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE 2018-2019 DIRECTOR, prof. PÎRVULESCU DANA ARGUMENT: Monitorizarea şi controlul activităţii în anul şcolar 2018-2019, au ca punct de pornire:

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA NR. 150 BD. EROII SANITARI, NR BUCURESTI, SECTOR 5 AVIZAT, INSPECTOR PENTRU MANAGEMENT I

SCOALA GIMNAZIALA NR. 150 BD. EROII SANITARI, NR BUCURESTI, SECTOR 5   AVIZAT, INSPECTOR PENTRU MANAGEMENT I SCOALA GIMNAZIALA NR. 150 BD. EROII SANITARI, NR. 29-31 BUCURESTI, SECTOR 5 Email: director_scoala_150@yahoo.com AVIZAT, INSPECTOR PENTRU MANAGEMENT INSTITUTIONAL SECTOR 5, MARILENA STROESCU TEMATICA SEDINTELOR

Mai mult

Graficul activitatilor educative Sem.I-II CNER

Graficul activitatilor educative Sem.I-II  CNER Colegiul Naţional «Emil Racoviţă» Şos.Mihai Bravu 169, sector2, Bucureşti Tel/fax 021.3217092, E-mail:cneracovita@gmail.com www.colegiulracovita.ro Aprobat în Consiliul Profesoral 09.10. şi de Administraţie

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

Nr. 648A/ Aprobat în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa din GRAFICUL DE MONITORIZARE ŞI CONT

Nr. 648A/ Aprobat în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa din GRAFICUL DE MONITORIZARE ŞI CONT Nr. 648A/21.02.2017 Aprobat în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa din 21.02.2017 GRAFICUL DE MONITORIZARE ŞI CONTROL AL INSPECTORATULUI ŞCOLAR 5 JUDEŢEAN 5 CONSTANTA

Mai mult

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723;

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; E-mail: isjdb@isj-db.ro; WEB: www.isj-db.ro Nr. 2136/23.02. Aprobat, Inspector

Mai mult

CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR/CATEDRELOR DECLARATE VACANTE/REZERVATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR SESIUNEA 2018 Secţiunea I Dispoziţ

CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR/CATEDRELOR DECLARATE VACANTE/REZERVATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR SESIUNEA 2018 Secţiunea I Dispoziţ CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR/CATEDRELOR DECLARATE VACANTE/REZERVATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR SESIUNEA 2018 Secţiunea I Dispoziţii generale Art. 53 (1) Coordonarea metodologică a

Mai mult

Strategia CEAC

Strategia CEAC I. INTRODUCERE În conformitate cu prevederile legale privind asigurarea calităţii educaţiei, se constituie şi funcţionează Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii Educaţiei în Colegiul Tehnic

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN TULCEA Grafic unic de monitorizare şi control al Inspectoratului Școlar Judeţean Tulcea, anul şcolar Nr /01.10

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN TULCEA Grafic unic de monitorizare şi control al Inspectoratului Școlar Judeţean Tulcea, anul şcolar Nr /01.10 Nr /01.10.2019 Aprobat în Consiliul de Administraţie al I.Ş.J. Tulcea, din data de 01.10.2019 Domeniul funcţional: Curriculum şi inspecţie şcolară Aprobat, Inspector Şcolar General, Lucica POPIȘCĂ GRAFIC

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax:

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: 0264-368181 E-mail: ctvuct@gmail.com Avizat în şedinţa CP din 13.10.2015 : prof. Bozdog

Mai mult

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod. 440031 www.ctbratianusm.ro e-mail: secretariat_bratianu@yahoo.com Tel: 0261 / 734670; Tel /Fax: 0261 / 768935 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR DREPT CHIMIE BIOLOGIE ANEXA I Studii universitare de licenta 2011 Nr. crt. Facultatea Domeniul Specilizarea Condi

ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR DREPT CHIMIE BIOLOGIE ANEXA I Studii universitare de licenta 2011 Nr. crt. Facultatea Domeniul Specilizarea Condi ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR DREPT CHIMIE BIOLOGIE ANEXA I Studii e de licenta 2011 Facultatea Domeniul Specilizarea 1 BIOLOGIE ŞTIINŢA MEDIULUI Biologie, Zi Biochimie, Zi Biologie, ID Ecologie

Mai mult

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar 2015 2016 În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor

Mai mult

file:///C:/Documents and Settings/Zaharia Senior/Desktop/Metodologie din 2011.html

file:///C:/Documents and Settings/Zaharia Senior/Desktop/Metodologie  din 2011.html 1 of 89 Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului Metodologie din 07/10/2011 Versiune actualizata la data de 25/06/2012 cadru privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul

Mai mult

Se tipareaste un document Lex

Se tipareaste un document Lex ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 3185/2019 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Invatamint Vigoare M.O. 160/2019 Ordin privind aprobarea organizarii simularii evaluarii nationale pentru elevii

Mai mult

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723;

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; E-mail: isjdb@isj-db.ro; WEB: www.isj-db.ro Nr. 11870/25.09. Aprobat, Inspector

Mai mult

EXTRAS din planul de activitate pentru luna aprilie, 2016 Nr Activităţile Locul desfăşurări Data Ora Responsabili Probleme pentru examinar

EXTRAS din planul de activitate pentru luna aprilie, 2016 Nr Activităţile Locul desfăşurări Data Ora Responsabili Probleme pentru examinar EXTRAS din planul de activitate pentru luna, Nr Activităţile Locul desfăşurări Data Ora Responsabili 6 Probleme pentru examinare la şedinţa Consiliul de Administraţie 1 Cu privire la desfăşurarea activităţii

Mai mult

Microsoft Word - Grafic_unic_monit_sem_II_2018_2019.docx

Microsoft Word - Grafic_unic_monit_sem_II_2018_2019.docx Nr. Aprobat în Consiliul de Administraţie al I.Ş.J. Teleorman, din data de 28.09.2018 Aprobat, Inspector Şcolar General, prof. Valeria GHERGHE GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE ŞI CONTROL INSPECTORATUL ŞCOLAR

Mai mult

Scoala Gimnaziala Merei Str. Principală, com. Merei, jud. Buzău Tel/ fax: GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CO

Scoala Gimnaziala Merei Str. Principală, com. Merei, jud. Buzău Tel/ fax: GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CO GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CONTROL AN ȘCOLAR 2018-2019 ARGUMENT Monitorizarea şi controlul activităţii şcolii în anul şcolar 2018 2019 se va face ţinând cont de toate punctele slabe, ameninţările

Mai mult

Aprobat

Aprobat Aprobat prin Hotărârea Colegiului Ministerului învăţământului al Republicii Moldova nr. 3.4/3 din 27 septembrie 2001 REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a învăţământului fără frecvenţă în instituţiile

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN BISTRIȚA NĂSĂUD Nr din Aprobat în CA al ISJ Bistriţa-Năsăud din

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN BISTRIȚA NĂSĂUD Nr din Aprobat în CA al ISJ Bistriţa-Năsăud din Nr. 7460 din 01.10. Aprobat în CA al ISJ Bistriţa-Năsăud din 01.10. Avizat, INSPECTOR ŞCOLAR GENERAL, Prof. CAMELIA TABĂRĂ GRAFICUL UNIC al activităţilor de îndrumare şi control Anul şcolar Inspecția școlară

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE Nr. 38 / HOTĂRÂRI ALE CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE Privind : sume concedii medical

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE Nr. 38 / HOTĂRÂRI ALE CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE Privind : sume concedii medical ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE Nr. 38 /11.01. 2017 Privind : sume concedii medicale din data de 11 ianuarie 2017 Văzând prevederile Legii 1/2011, Legii 53/2003, Legii Finanţelor publice /2002 În temeiul OMEN

Mai mult

Liceul Tehnologic Ion Bãnescu Mangalia Str. Negru-Vodã, nr. 19 Telefon : 0241/ ; Fax : 0241/ , 0241/

Liceul Tehnologic Ion Bãnescu Mangalia Str. Negru-Vodã, nr. 19 Telefon : 0241/ ; Fax : 0241/ , 0241/ Liceul Tehnologic Ion Bãnescu Mangalia Str. Negru-Vodã, nr. 19 Telefon : 0241/75.32.05 ; Fax : 0241/75.32.05, 0241/75.33.03 E-mail: lt.ibanescu@yahoo.com Aprobat în ședința CA din 09.10.2018 Nr. 798 din

Mai mult

CENTRUL DE EXAMEN: GRUP ŞCOLAR INDUSTRIAL CONSTRUCŢII-MONTAJ DEJ

CENTRUL DE EXAMEN: GRUP ŞCOLAR INDUSTRIAL CONSTRUCŢII-MONTAJ DEJ Colegiul Tehnic Constantin Istrati Municipiul Campina Nr. ---------------------------- Str. Grivitei, nr.91, Campina, Prahova Tel/fax : 0244337681, 0244375563 RAPORTUL FINAL al presedintelui comisiei de

Mai mult

Program activitati SEM I

Program activitati  SEM I COLEGIUL TEHNIC NR. 2 TG-JIU PROGRAM DE ACTIVITATE SEMESTRUL I /2016 CURRICULUM Întocmirea raportului de analiză pentru anul scolar trecut Diseminarea Raportului Comisiei interne de evaluare si asigurare

Mai mult

Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI

Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI Nr. 24 565/ 16.01.2018 APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI LITERATURĂ UCRAINEANĂ MATERNĂ în anul şcolar 2017-2018

Mai mult

PROGRAMUL DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A OFERTEI EDUCAŢIONALE A ŞCOLII

PROGRAMUL DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A OFERTEI EDUCAŢIONALE A ŞCOLII PLAN OPERAŢIONAL -2018 DE IMPLEMENTARE A PROGRAMULUI DE DEZVOLTARE INSTITUŢIONALĂ PROGRAMUL DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A OFERTEI EDUCAŢIONALE A ŞCOLII ȚINTĂ STRATEGICĂ: CDŞ DIVERSIFICAT ŞI ATRACTIV, REALIZAT PRIN

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA, COMUNA BUNESTI, JUDETUL VALCEA COMISIA PENTRU CURRICULUM ANUL SCOLAR NUMELE ȘI PRENUMELE FUNCȚIA RESPONSABILITĂȚI ÎN COMI

SCOALA GIMNAZIALA, COMUNA BUNESTI, JUDETUL VALCEA COMISIA PENTRU CURRICULUM ANUL SCOLAR NUMELE ȘI PRENUMELE FUNCȚIA RESPONSABILITĂȚI ÎN COMI SCOALA GIMNAZIALA, COMUNA BUNESTI, JUDETUL VALCEA COMISIA PENTRU CURRICULUM ANUL SCOLAR 2017-2018 NUMELE ȘI PRENUMELE FUNCȚIA RESPONSABILITĂȚI ÎN COMISIE GEORNOIU Daniela DIRECTOR PREȘEDINTE PATRU CORINA

Mai mult

Limbajul de programare C++

Limbajul de programare C++ Colegiul Național Petru Rareș Suceava prof. Marius UDUDEC Aspecte metodologice pentru proiectarea și aplicarea CDȘ în învățământul liceal Sumar 1. Precizări 2. Calendarul adoptării CDȘ 4. Avizare CDȘ 5.

Mai mult

PROCEDURĂ DE MONITORIZARE A COPILULUI CU PĂRINŢI PLECAŢI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE

PROCEDURĂ DE MONITORIZARE A COPILULUI CU PĂRINŢI PLECAŢI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE Nr. înregistrare 15744/24.05.2018 CLASELE A V-A CU PROGRAM INTENSIV DE PREDARE A UNEI LIMBI MODERNE DE CIRCULAŢIE INTERNAŢIONALĂ, CLASE CE VOR FUNCȚIONA ÎN ANUL 1. Lista RESPONSABILILOR cu elaborarea,

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC "ANGHEL SALIGNY" CLUJ - NAPOCA B-dul. 21 Decembrie , Tel , fax

COLEGIUL TEHNIC ANGHEL SALIGNY CLUJ - NAPOCA B-dul. 21 Decembrie , Tel , fax COLEGIUL TEHNIC "ANGHEL SALIGNY" 400604 CLUJ - NAPOCA B-dul. 21 Decembrie 128-130, Tel. 0264-430942, fax 0264-595694 e-mail: a.salignycluj@yahoo.com, web: http://www.colegiul-saligny.ro GRAFICUL CONSILIILOR

Mai mult

Anexa I Consiliul de Administratie PROCEDURA Privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a catedrelor vacante titularizabile pentru anu

Anexa I Consiliul de Administratie PROCEDURA Privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a catedrelor vacante titularizabile pentru anu Anexa I Consiliul de Administratie PROCEDURA Privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a catedrelor vacante titularizabile pentru anul scolar 2017-2018 pentru etapa de pretransfer consimțit

Mai mult

DISCIPLINA: ÎNVĂŢĂMÂNT PROFESIONAL ŞI TEHNIC DOMENII DE PREGĂTIRE, SEMESTRUL I, AN ŞCOLAR: La toate cercurile se vor prezenta: TEMA 1. Schim

DISCIPLINA: ÎNVĂŢĂMÂNT PROFESIONAL ŞI TEHNIC DOMENII DE PREGĂTIRE, SEMESTRUL I, AN ŞCOLAR: La toate cercurile se vor prezenta: TEMA 1. Schim DISCIPLINA: ÎNVĂŢĂMÂNT PROFESIONAL ŞI TEHNIC DOMENII DE PREGĂTIRE, SEMESTRUL I, AN ŞCOLAR: 2018-2019 La toate cercurile se vor prezenta: TEMA 1. Schimb de bune practici din învățământul profesional şi

Mai mult

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA C E A C Liceul cu Program Sportiv Suceava An școlar - Avizat, Director, Prof. RADU IOAN Aprobat în CA în data de PLAN OPERAŢIONAL DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A CALITĂȚII Anul școlar - Nr. crt. Activități Tipul de

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ANUL ȘCOLAR 2019-2020 Cuprins 1. Date generale 2. Structură an școlar 2019-2020 3. Asigurarea manualelor școlare 4. Remedierea situației unităților fără grupuri sanitare 5. Examene naționale: Evaluări

Mai mult

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE LICEUL TEHNOLOGIC DUMITRU DUMITRESCU ŞOS. BUCUREŞTI-TÂRGOVIŞTE NR. 1 BUFTEA - JUD. ILFOV TEL/FAX: 011911 e-mail: ltdd_buftea@yahoo.ro FIŞA DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA

Mai mult

Anexa nr. 1 la ordinul MEN nr... privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual

Anexa nr. 1 la ordinul MEN nr... privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual Calendarul admiterii în învățământul profesional de stat pentru anul școlar 2019-2020 Data limită/ Perioada ACTIVITATEA Pregătirea admiterii 1 februarie 2019 Elaborarea planului de măsuri județean/al municipiului

Mai mult

Comisia metodica: Stiintele Naturii

Comisia metodica: Stiintele Naturii Str. Florilor, Nr. 4, Tel: 0266.330.354; fax: 0371605770 e-mail: didactic_gb@yahoo.com Avizat, Director:TÎRNAUCĂ LILIANA IZABELA PLAN MANAGERIAL ANUAL Comisia metodică: Om şi Societate An școlar : 2016/2017

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN HUNEDOARA PRIORITĂȚI LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR 2017-2018 Pregătirea unităților de învățământ Finalizarea lucrărilor de igienizare, Asigurarea cu combustibil; Autorizațiile ASF

Mai mult

Program de activitate pe semestrul I

Program de activitate pe semestrul I PROGRAM DE ACTIVITŢI - SEMESTRUL I an şcolar 2017-2018 I. CURRICULUM Nr. 2436 din 11.10.2017 Cunoaşterea şi aplicarea documentelor de politică educaţională; Stabilirea ofertei curriculare în funcţie de

Mai mult

Microsoft Word - FSE Campulung Muscel Metodologia de admitere la studii de master docx

Microsoft Word - FSE Campulung Muscel Metodologia de admitere la studii de master docx UNIVERSITATEA SPIRU HARET BUCURESTI FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE CAMPULUNG MUSCEL METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE MASTER PENTRU ANUL UNIVERSITAR

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal ... din... Aprobat în Consiliul de administrație Din... Prezentat în Consiliul profesoral Din... Plan managerial semestrial prof. DAN INGRID DIRECTOR ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEȘTI Anul şcolar - 2019 I. CURRICULUM

Mai mult

Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PEN

Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PEN Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: 023855942E-mail: scoalagimnazialamerei@gmail.com RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PENTRU CURRICULUM SEMESTRUL I AN ȘCOLAR 2018-2019 La nivelul

Mai mult

HOTĂRÂRE NR. 898/ Având în vedere: - referatul nr. 9657/ , întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana,

HOTĂRÂRE NR. 898/ Având în vedere: - referatul nr. 9657/ , întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana, HOTĂRÂRE NR. 898/01.09.2017 - referatul nr. 9657/01.09.2017, întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana, compartimentul Managementul resurselor umane, prin care se înaintează

Mai mult

UNIVERSITATEA:

UNIVERSITATEA: MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA FACULTATEA DE DREPT ŞI ŞTIINŢE SOCIALE DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI DIDACTIC APROBAT RECTOR, Prof. univ. dr.

Mai mult

ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 4829/2018 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Can't open file: 'legaturi.myd'. (errno: 145) Vigoare M.O.

ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 4829/2018 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Can't open file: 'legaturi.myd'. (errno: 145) Vigoare M.O. ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 4829/2018 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Can't open file: 'legaturi.myd'. (errno: 145) Vigoare M.O. 787/2018 Ordin privind organizarea si desfasurarea

Mai mult

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723;

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; E-mail: isjdb@isj-db.ro; WEB: www.isj-db.ro Nr.11516/14.09.2017 Aprobat în

Mai mult

Prezentare PowerPoint

Prezentare PowerPoint ERASMUS + FORMARE PROFESIONALĂ (VET) - MOBILITĂȚI STAGII DE PRACTICA IN SPATIUL EUROPEAN- OPORTUNITATE DE DEZVOLTARE SOCIO-PROFESIONALA SI PERSONALA 2017-1-RO01-KA102-036287 Perioada de derulare 01-10-2017-31-01-2019

Mai mult

COLEGIUL NAŢIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA-NEAMŢ FIŞĂ CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL Numărul fişei postului:.

COLEGIUL NAŢIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA-NEAMŢ FIŞĂ CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL Numărul fişei postului:. COLEGIUL NAŢIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA-NEAMŢ FIŞĂ DRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII LIFITIVULUI ANUAL Numărul fişei postului:. Numele şi prenumele cadrului didactic:.. Specialitatea:..

Mai mult

Anexa nr. 2 Aprobat CA al ISJ FIȘA CADRU DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI ADJUNCT Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada eva

Anexa nr. 2 Aprobat CA al ISJ FIȘA CADRU DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI ADJUNCT Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada eva Aprobat CA al ISJ 106.017 FIȘA CADRU DE (AUTO)EVALUARE A DIRECTORULUI ADJUNCT Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada evaluată: UNITATEA DE COMPETENȚĂ I. Proiectarea strategiei de coordonare

Mai mult

Microsoft Word - plan managerial final.doc

Microsoft Word - plan managerial final.doc COLEGIUL TEHNIC DIMITRIE LEONIDA PLAN MANAGERIAL An şcolar 2006-2007 I. CURRICULUM Obiective strategice: - Adaptarea curricumului şcolar la nevoile de dezvoltare personală ale elevilor şi la cerinţele

Mai mult

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR ADJUNCT AN ȘCOLAR Aprobat, Inspector școlar general, Prof. Elena LAIU Numele și prenumele: Unitatea de înv

FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR ADJUNCT AN ȘCOLAR Aprobat, Inspector școlar general, Prof. Elena LAIU Numele și prenumele: Unitatea de înv FIȘA DE (AUTO)EVALUARE - DIRECTOR ADJUNCT AN ȘCOLAR 07-08 Aprobat, Inspector școlar general, Prof. Elena LAIU Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Perioada evaluată: UNITATEA DE COMPETENȚĂ I. Proiectarea

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare Nr. 57/11.02.2019 Aprob, Secretar de Stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Național de Fizică Öveges József - Vermes Miklós, în limba maghiară,

Mai mult

COLEGIUL

COLEGIUL Invitaţie În 7 Aprilie 2017 se va desfăşura la Colegiul Tehnic George Bariţiu Baia Mare judeţul Maramureş, Concursul Național de Limba Engleză Ediția a VIII-a concurs adresat colegiilor si liceelor tehnologice

Mai mult

PO

PO ŞCOALA GIMNAZIALĂ PETRU PONI CUCUTENI GRAFICUL DE MONITORIZARE ȘI CONTROL 2018-2019 ŞCOALA GIMNAZIALĂ PETRU PONI CUCUTENI Localitatea CUCUTENI, Judeţul IAŞI Tel./fax: 0232/717074 Mail: scoala_cucuteni5000@yahoo.com

Mai mult

ISJ

ISJ Pag. 1/7 63/18.12.2015 Registrul special proceduri Ediție revizuită - 96 /15.05.2017 PROCEDURA OPERAŢIONALĂ privind echivalarea, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, a perioadelor ediție revizuită

Mai mult

RAPORT ACTIVITATE

RAPORT ACTIVITATE RAPORT DE ACTIVITATE ANUL ŞCOLAR 2015-2016 COLEGIUL NAŢIONAL LIVIU REBREANU Bistriţa STRUCTURA CLASELOR PRIMAR: 19 clase GIMNAZIU: 13 CLASE LICEU:32 CLASE (20 profil real și 12 profil uman) TOTAL: 64 clase

Mai mult

Irimia Elena Genoveva

Irimia Elena Genoveva Irimia Elena Genoveva Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE Nume: Irimia Elena Genoveva Adresă: nr.4. str. Paharnicului. 610226. Piatra-Neamt Romania Telefon: 0040233219736. 0740177263 E-mail: lilirimia@yahoo.com

Mai mult

ORDIN Nr privind masuri tranzitorii

ORDIN Nr privind masuri tranzitorii ORDIN Nr. 3753 din 9 februarie 2011 privind aprobarea unor măsuri tranzitorii în sistemul naţional de învăţământ Text în vigoare începând cu data de 10 octombrie 2011 REALIZATOR: COMPANIA DE INFORMATICĂ

Mai mult

ORDIN nr din 31 august 2017 privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dua

ORDIN nr din 31 august 2017 privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dua ORDIN nr. 4795 din 31 august 2017 privind organizarea, desfăşurarea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat şi în învăţământul dual pentru anul şcolar 2018-2019 * actualizare 11.01.2018

Mai mult

Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE STOICOVICI MARIA Data naşterii Locul naşterii Cetăţenie Adresă Oraş Câmpina, Judeţul Prahova română B

Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE STOICOVICI MARIA Data naşterii Locul naşterii Cetăţenie Adresă Oraş Câmpina, Judeţul Prahova română B Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE STOICOVICI MARIA Data naşterii Locul naşterii Cetăţenie Adresă 31.05.1955 Oraş Câmpina, Judeţul Prahova română Bucuresti, Romania Telefon Fax - E-mail Loc de muncă

Mai mult

* NOTE

* NOTE M ODEL DE CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMAŢII PERSONALE Nume MATEI CLAUDIA Adresă Str. Mărăşeşti, nr. 44, Craiova, Dolj Telefon 0749166081 Fax E-mail claudia_matei74@yahoo.ro Naţionalitate Română Data

Mai mult

Microsoft Word - adresa site.docx

Microsoft Word - adresa site.docx Publicat în 17.02.2017 ANUNŢ Primăria Municipiului Arad organizează în data de 21.03.2017, ora 10:00 (proba scrisă), concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție vacante

Mai mult

Cerere pentru continuitate pentru detașare la cerere prin concurs în anul şcolar Acest tip de cerere se completează de cadrele didactice ti

Cerere pentru continuitate pentru detașare la cerere prin concurs în anul şcolar Acest tip de cerere se completează de cadrele didactice ti Cerere pentru continuitate pentru detașare la cerere prin concurs în anul şcolar 2019-2020. Acest tip de cerere se completează de cadrele didactice titulare detașate la cerere prin concurs național 2018/2017.

Mai mult

Concursul Ion Aluaș

Concursul Ion Aluaș Concursul Olimpiada Voluntarilor 2019 Concursul este organizat anual de către Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie al Universității Babeș-Bolyai. Prima ediție a concursului s-a

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2018-2019

Mai mult

CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMATII PERSONALE Nume IONESCU ILEANA Adresa Sos. Pantelimon nr. 283 bl.12, sc.b, et 8, ap. 70 sector 2 Bucuresti Telefon

CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMATII PERSONALE Nume IONESCU ILEANA Adresa Sos. Pantelimon nr. 283 bl.12, sc.b, et 8, ap. 70 sector 2 Bucuresti Telefon CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMATII PERSONALE Nume IONESCU ILEANA Adresa Sos. Pantelimon nr. 283 bl.12, sc.b, et 8, ap. 70 sector 2 Bucuresti Telefon 0723.186.457 Fax E-mail ileana_ionescu@hotmail.com

Mai mult

FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul a

FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul a FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul absolvirii: Specialitatea: Vechime în învățământ: Gradul

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA COMUNA MAGURELE PRAHOVA Director Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR ARGUMENT:

SCOALA GIMNAZIALA COMUNA MAGURELE PRAHOVA Director Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR ARGUMENT: Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR 2016-2017 ARGUMENT: Monitorizarea şi controlul activităţii în anul şcolar 2016-2017, au ca punct de pornire: - Punctele slabe

Mai mult

ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 5069/2016 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Invatamint Vigoare M.O. 841/2016 Ordin privind aprobarea Ca

ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 5069/2016 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Invatamint Vigoare M.O. 841/2016 Ordin privind aprobarea Ca ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 5069/2016 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Invatamint Vigoare M.O. 841/2016 Ordin privind aprobarea Calendarului admiterii in invatamantul profesional de

Mai mult

CABINET MINISTRU ORDIN pentru aprobarea Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 20

CABINET MINISTRU ORDIN pentru aprobarea Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 20 CABINET MINISTRU ORDIN pentru aprobarea Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2014-2015 În baza prevederilor art. 18, 19, 61, 62, 63,

Mai mult

FIŞA DE AUTOEVALUARE /EVALUARE în vederea acordării calificativului anual pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar conform OMECTS nr.6

FIŞA DE AUTOEVALUARE /EVALUARE în vederea acordării calificativului anual pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar conform OMECTS nr.6 FIŞA DE AUTOEVALUARE /EVALUARE în vederea acordării calificativului anual pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar conform OMECTS nr.6143/2011 şi OMEN nr. 3597/2014 Numărul fişei postului...

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, SAT POSEŞTII PĂMÂNTENI

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, SAT POSEŞTII PĂMÂNTENI ŞCOALA GIMNAZIALĂ, SAT POSEŞTII PĂMÂNTENI COMUNA POSEŞTI, JUD. PRAHOVA APROBAT DIRECTOR PLAN MANAGERIAL AL DIRECTORULUI ADJUNCT AN ŞCOLAR 2016-2017 ATRIBUŢII GENERALE ALE DIRECTORULUI ADJUNCT (1) În activitatea

Mai mult

Admiterea în învãtãmântulliceal ºi profesional de stat pentru anul ºcolar

Admiterea în învãtãmântulliceal ºi profesional de stat pentru anul ºcolar ADMITEREA în învăţământul profesional de zi cu durata de 3 ani pentru anul şcolar 2014-2015 Dispoziţii generale ART. 1 Admiterea elevilor în învăţământul profesional de stat cu durata de 3 ani, denumit

Mai mult

Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată

Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată şi aprobată în conformitate cu O.M.E.C.S. nr. 5557/27.10.2015

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE LICEUL TEHNOLOGIC,, ASTRA PITEŞTI Str.Nicolae Dobrin, Nr 3, Judeţul Arges,Tel/Fax ,

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE LICEUL TEHNOLOGIC,, ASTRA PITEŞTI Str.Nicolae Dobrin, Nr 3, Judeţul Arges,Tel/Fax , MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE LICEUL TEHNOLOGIC,, ASTRA PITEŞTI Str.Nicolae Dobrin, Nr 3, Judeţul Arges,Tel/Fax 0248 251824,e-mail liceulastra@yahoo.com ; www.liceulastra.ro RAPORT DE ACTIVITATE ARIA

Mai mult

Nr

Nr Aprobat C.A. I.S.J. Gorj Data :.02.206 Se certifica exactitatea datelor Director, FIŞĂ DE EVALUARE - PENTRU ACORDAREA GRADAŢIEI DE MERIT PERSONAL DIDACTIC DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SPORTIV INTEGRAT ŞI SUPLIMENTAR

Mai mult

Nr. 42/ Hotărârea Consiliului de Administrație din data de În ședința C.A. din data de 15 februarie 2018, s-au hotărât următoarel

Nr. 42/ Hotărârea Consiliului de Administrație din data de În ședința C.A. din data de 15 februarie 2018, s-au hotărât următoarel Nr. 42/15.02.2018 din data de 15.02.2018 În ședința C.A. din data de 15 februarie 2018, s-au hotărât următoarele: 1. Avizarea Proiectului de încadrare pentru anul școlar 2018 2019. Posturi vacante și rezervate:

Mai mult

str.nicolae IORGA, nr. 19, , BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web : COMI

str.nicolae IORGA, nr. 19, , BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web :     COMI str.nicolae IORGA, nr. 19, 710200, BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web : www.laurian.ro e-mail: at_laurian@yahoo.com COMISIA PENTRU EVALUAREA ŞI ASIGURAREA CALITĂŢII RAPORT

Mai mult

UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE ARTE BUCUREŞTI

UNIVERSITATEA  NAŢIONALĂ  DE  ARTE  BUCUREŞTI Universitatea Națională de Arte, București Facultatea de Istoria și Teoria Artei Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic Metodologia de finalizare a studiilor la Programul de formare psihopedagogică

Mai mult

INSPECTORATUL$COLAR JUDETEAN PRAHOVA

INSPECTORATUL$COLAR JUDETEAN PRAHOVA INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN PRAHOVA MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE PRECIZĂRI PRIVIND DEPUNEREA CERERILOR, INSOŢITE DE DOCUMENTELE SOLICITATE IN ACESTEA, DE CĂTRE CADRELE DIDACTICE CARE PARTICIPĂ LA ETAPA

Mai mult

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-40.53.27 Fax: 0264-59.19.06 e-mail: math@math.ubbcluj.ro http://www.cs.ubbcluj.ro Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET

UNIVERSITATEA SPIRU HARET UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI, BUCUREŞTI Metodologie privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în cadrul programelor de studii universitare de licenţă ale

Mai mult

Microsoft Word - Raport L Romana

Microsoft Word - Raport L Romana RAPORT DE ACTIVITATE al Comisiei metodice a ariei curriculare Limbă și comunicare, an școlar 2015-2016 Analiza SWOT a activității desfășurate la nivelul comisiei metodice în semestrul I al anului școlar

Mai mult

Anexa 1 Nr. 1357/ ŞCOALA GIMNAZIALĂ IOAN VLĂDUŢIU LUDUŞ, JUDEŢUL MUREŞ PLAN OPERAŢIONAL Anul şcolar Domenii funcţionale Obiective

Anexa 1 Nr. 1357/ ŞCOALA GIMNAZIALĂ IOAN VLĂDUŢIU LUDUŞ, JUDEŢUL MUREŞ PLAN OPERAŢIONAL Anul şcolar Domenii funcţionale Obiective Anexa 1 Nr. 1357/12.10. ŞCOALA GIMNAZIALĂ IOAN VLĂDUŢIU LUDUŞ, JUDEŢUL MUREŞ PLAN OPERAŢIONAL Anul şcolar 2018 Domenii funcţionale Obiective specifice Acţiuni Compartiment responsabil Materiale Financiare

Mai mult

ANUNȚ In conformitate cu prevederile Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată, cu modificările si completările ulterioa

ANUNȚ In conformitate cu prevederile Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată, cu modificările si completările ulterioa ANUNȚ In conformitate cu prevederile Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată, cu modificările si, precum si cu prevederile H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea Normelor privind

Mai mult

ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL AN ŞCOLAR

ADMITEREA  ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL AN ŞCOLAR ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL AN ŞCOLAR 2015-2016 LEGISLAŢIE Învăţământ liceal de stat OMEN Nr. 4432/29.08.2014 privind organizarea si desfasurarea admiterii in invatamantul liceal si

Mai mult

Anexa 2

Anexa 2 Unitatea de învăţământ Adresa Telefon Anexa 2a APROBAT, Director, L.S. CERERE DE ÎNSCRIERE Subsemnatul(a), absolvent(ă) al/a, promoţia, forma de învăţământ, filiera, profilul, specializarea/calificarea.

Mai mult

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic în vederea integrării profesionale a absolvenților.

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Nr. / Avizat, Inspector școlar general prof. Marcela - Eugenia DĂRĂMUȘ Anexa 6 la or

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Nr. / Avizat, Inspector școlar general prof. Marcela - Eugenia DĂRĂMUȘ Anexa 6 la or / Avizat, Inspector școlar general prof. Marcela - Eugenia DĂRĂMUȘ Anexa 6 la ordinul ministrului educației naționale nr. 6/.04.07 Avizat, Inspector școlar pentru management instituțional prof. Adriana

Mai mult

Ordinul MEN nr. 3165/ aprobarea Metodologiei-cadru privind organizarea admiterii in ciclurile de studii universitare de licenta, de master si de

Ordinul MEN nr. 3165/ aprobarea Metodologiei-cadru privind organizarea admiterii in ciclurile de studii universitare de licenta, de master si de Ordinul MEN nr. 3165/2015 - aprobarea Metodologiei-cadru privind organizarea admiterii in ciclurile de studii universitare de licenta, de master si de doctorat pentru anul universitar 2015-2016 a fost

Mai mult

Anexa I la OMEC nr

Anexa I la OMEC nr 0 CUPRINS CAPITOLUL I Înscrierea în învăţământul liceal de stat... pag. 2 Precizări, Metodologie, Calendar, Lista unităţilor şcolare, Lista locurilor, Fişa de înscriere CAPITOLUL II Înscrierea în învăţământul

Mai mult

I CU PARLAMENTUL Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIA

I CU PARLAMENTUL Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIA Nr. 24 707/15.01.2019 APROB, Secretar de stat, KOVÁCS rina Elisabeta REGULAMENT SPECFC Privind organizarea şi desfăşurarea OLMPADE DE LMBĂ Ș LTERATURĂ POLONĂ MATERNĂ în anul şcolar 2018-2019 Capitolul

Mai mult

Microsoft Word - Regulament-InscriereAdmitere-master-ETTI_2019.docx

Microsoft Word - Regulament-InscriereAdmitere-master-ETTI_2019.docx REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL UNIVERSITAR DE MASTERAT LA FACULTATEA ETTI ANUL UNIVERSITAR 2019-2020 I. GENERALITĂŢI Art. 1. (1) Organizarea şi desfăşurarea

Mai mult

PROG

PROG MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII CONCURSUL NAŢIONAL UNIC PENTRU OCUPAREA POSTURILOR DIDACTICE DECLARATE VACANTE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR PROGRAMA PENTRU DISCIPLINE SOCIO-UMANE: PSIHOLOGIE Aprobata

Mai mult

Admiterea în învăţământul liceal și profesional de stat

Admiterea în învăţământul liceal și profesional de stat Admiterea în învăţământul liceal și profesional de stat ORDIN privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal și profesional de stat pentru anul şcolar 2015-2016 CALENDARUL admiterii

Mai mult