Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit"

Transcriere

1 Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: caritas@caritas-sm.ro, CENTRUL SOCIAL DESCHIS CASA PRIETENIEI SATU MARE ASOCIAȚIA ORGANIZAȚIA CARITAS A DIECEZEI SATU MARE Localitatea: SATU MARE, str. UZINEI (L. BLAGA) nr. 19/A, jud. SATU MARE RAPORT ANUAL DE ACTIVITATE 2018 Serviciul social Centrul Social Deschis,,Casa Prieteniei Satu Mare, cod serviciu social 8891CZ-C-II,, înfiinţat şi administrat de furnizorul Asociației Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare, acreditat conform Certificatului de acreditare nr. Seria AF Nr , eliberat la data de , deţine Licenţa de funcţionare seria LF nr din data de Tipuri de servicii sociale acordate sunt: Servicii cu caracter social: 1. Suport şi asistenţă pentru tineri şi familii defavorizate Diagnoză socială (Identificarea nevoilor beneficiarilor) Elaborare plan de intervenție Îndrumare către alte servicii Informare şi consiliere: privind drepturile sociale, prevenirea şi combaterea unor comportamente care pot conduce la creşterea riscului de excluziune socială (violenţa în familie, delincvenţă, ş.a.), precum şi măsurile de sprijin în vederea facilitării integrării/reintegrării sociale şi inserţiei/reinserţiei familiale a categoriilor de persoane defavorizate Facilitarea accesului pe piaţa muncii: suport pentru obţinerea unui loc de muncă şi menţinerea pe piaţa muncii, facilitarea accesului la servicii de formare şi reconversie profesională, orientare vocaţională.

2 Consilierea familiei în vederea orientării copilului spre o anumită formă de școlarizare, facilitarea accesului la educație, pregătirea și sprijinirea integrării copilului în noua colectivitate; prevenirea abandonului școlar Promovarea unui stil de viaţă sănătos şi activ: facilitarea accesului la servicii medicale, organizarea acţiunilor şi/sau promovarea participării la activităţi sportive, organizarea evenimentelor şi/sau facilitarea accesului la activităţi culturale şi artistice, excursii şi drumeţii, promovarea activităţilor de voluntariat, etc.; Management de caz, monitorizarea cazurilor sociale Colectare, depozitare şi distribuire de ajutoare materiale şi alimentare; Procurarea actelor de identitate (certificate de naştere, cărţi de identitate); alte activităţi de promovare a incluziunii sociale a persoanelor defavorizate: conştientizare şi sensibilizare a publicului privind riscul de excluziune socială, respectarea drepturilor sociale şi promovarea măsurilor de asistenţă socială, mediere socială, ş.a.; 2. Suport şi asistenţă pentru copiii preşcolari și școlari aflaţi în dificultate masă rece pentru copiii școlari; posibilitatea de a-şi menţine igiena personală; rechizite şcolare, materiale igienico-sanitare, îmbrăcăminte, periodic; sărbătorirea zilei de naştere; Servicii cu caracter pedagogic: Supraveghere.pedagogică Facilitarea accesului la educație și menținere în sistemul de învățământ. Educație informală extracuriculară și dezvoltare timpurie pentru copii preșcolari și şcolari aflaţi în dificultate. Educaţie extracurriculară: educaţie pentru sănătate, educaţie civică, educaţie pentru o viaţă independentă, educaţie pentru prevenirea şi combaterea comportamentelor anti-sociale, etc. Educare și suport pentru dezvoltarea abilităților pentru viață independentă. Educare pentru integrare/reintegrare socială Socializare și petrecere a timpului liber.

3 Servicii cu caracter psihologic: Consiliere şi asistenţă psihologică pentru copii preşcolari/şcolari aflaţi în dificultate şi familiilor acestora. Consiliere şi suport psihologic acordat părinţilor/ familiilor defavorizate social Activități de suport pentru tineri din medii defavorizate 2. Grupul-ţinta şi numărul de beneficiari: Grupul ţinta îl constituie 60 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 16 ani proveniţi din: Familii cu venituri mici Condiţii de trai precare Nivel de angajare scăzut în rândul părinţilor Familii cu mulţi copii Consum de alcool în familie şi agresivitate în familie Nivel de educaţie scăzut: Familii dezorganizate Neimplicarea în educaţia copiilor. Din acesti beneficiari la finalul anului 2018, 2 erau preșcolari în Grupa Curcubeu iar restul de 58 copii scolari de clasele I-VIII. În anul 2018 au beneficiat de serviciile centrului un număr de 83 copii. 3. Descrierea activităţilor de asistenţă socială desfăşurate în anul 2018: Serviciile pedagogice de educare/formare au presupus activități educative nonformale conform planificării zilnice. Pe tot parcursul anului s-au desfasurat activități de sprijin la teme, activitățile de abilități manuale, activitățile sportive și jocurile de societate, oferite de echipa multidisciplinară a centrului pentru cei 60 de beneficiari. Pe perioada vacanțelor s-au organizat activităț de recuperare a lacunelor din cunostințele elevilor, activităț de socializare și petrecere a timpului liber. Fiecare lunǎ a avut o temǎ specificǎ care a ghidat activitatea pedagogicǎ în cadrul centrului de zi.

4 Tema lunii ianuarie a fost Jocuri în cadrul căreia au fost subtemele Jocuri de mișcare, Jocuri de masă, Jocuri de echipă. Tema lunii februarie a fost Iarna iar subtemele pe saptamani imbracaminte de iarna, Carnaval, fenomene de iarna, iarna pe pamant. Copiii au sarbatorit carnavalul cu masti confectionate de ei in cadrul unei petreceri. În luna martie tema a fost Familia subtemele abordate pe fiecare saptamana in parte fiind: Ziua femeii, Eu si familia mea, Pregatiri de Paste, Obiceiuri de Paste in familie..au avut loc diverse activitati specifice legate de aceste teme: confectionare de martisoare/ felicitari pentru mame si doamnele invatatoare. Copiii au relizat colaje, desene despre familia proprie. S-a discutat despre obiceiurile Pascale in familie si au confectionat diferite obiecte decorative specifice: cosulete, suporturi de oua, etc. A fost organizata o sedinta cu parintii beneficiarilor la inceputul celui de-al doilea semestru de scoala pentru a discuta despre rezultatele copiilor., frecventa scolara, respectiv evolutia copiilor in cadrul centrului de zi. În luna aprilie tema a fost Primavara, subtemele abordate pe fiecare saptamana in parte fiind: Semnele Primǎverii, Natura, Dezvoltarea plantelor, Viata animalelor primavara. Au avut loc diverse activitati specifice legate de aceste teme: Observarea naturii, plantarea de seminte si urmǎrirea cresterii plantelor, ingrijirea plantelor, amenajarea curtii institutiei, realizarea unui decor de primǎvarǎ. in aprilie a avut loc un meci de fotbal cu mini echipele de fotbal din Baia Mare si Turulung. Tema lunii mai a fost Unitǎti de mǎsurǎ, sǎptǎmanal discutandu-se despre : timp si ceas, greutatea si instrumente de mǎsura, lungimea si instrumente de mǎsurǎ, volumul si instrumente de mǎsurǎ. Copiii au mǎsurat diferite obiecte din mediul inconjurǎtor cu instrumente specifice, au fǎcut experimente, au confectionat balante, ceas, calendare. Cu ocazia zilei mamei au fost invitate mamele beneficiarilor centrului a avut loc o prezentare de talente a copiilor. Tema lunii iunie a fost animalele, subtemele abordate pe fiecare saptamana in parte au fost: animale domestice,animale salbatice, animale acvatice, insecte. Au avut loc diverse activitati specifice legate de aceste teme: Observarea animalelor domestice, desenarea animalelor, realizarea unei machete cu titlul: Viata la ferma. A fost sarbatorita ziua copilului cu jocuri in aer liber, stafete, dans si tort.

5 Un grup de copii au participat la Turulung la un concurs Cine stie castiga intre centrele de zi ale Organizatiei Caritas in care copiii si-au prezentat talentele in diferite domenii: dans, desen, sport, muzica, recitare. Tema lunii iulie a fost Jocuri de vara, subtemele abordate pe fiecare saptamana in parte afiind: vara, jocuri de vara, olimpiada de vara. Au avut loc diverse activitati specifice legate de aceste teme: meciuri de fotal, tenis, volei, jocuri cu apa, competiţii tip ştafeta, etc. De asemenea au avut loc 2 meciuri de fotbal cu colegii din Centrului "Sf. Martin" din Turulung, una pe terenul de fotbal din Turulung iat cealalta pe un tern de fotbal din Satu Mare. Tema lunii august a fost Legume si fructe subtemele abordate pe saptamani fiind Fructe, Legume, Camara cea bogata. Copiii au degustat fructe si legume, au facut salate. In luna august copiii au fost la cinema unde au vizionat desene animate. In cadrul centrului a fost organizat o activitate comuna cu beneficiarii din centrele de zi de la Ardud, Tururlung respectiv Baia Mare. Tema lunii septembrie a fost Noul an scolar, subtemele pe saptamani fiind reguli de comportament, Rechizitele mele scolare, Codul bunelor maniere, Programul meu saptamanal. Copiii s-au pregatiti pentru noul an scolar. Tema lunii octombrie a fost Bun venit toamna, subtemele pe saptamani fiind: Schimbarile in natura, Pregatirea de toamna a animalelor, Fructele de toamna, Legumele de toamna. in luna octombrie un grup de copii a participat la un concurs de desen la Turulung, concurs la care au participat copii din alte trei centre de zi ale Organizatiei Caritas. Tema lunii noiembrie a fost Ce pot face doua maini dibace? pe saptamani fiind impartite pe temele: Sa gatim ceva gustos, Hainele si imbracamintele, Igiena si ingrijirea corporala, Decorarea centrului. Tema lunii decembrie a fost Sarbatorile de iarna, cu urmatoarele subteme pe saptamani: Traditia lui Mos Nicolae, A darui si a primi, Sarbatori de iarna. Fiecare tema a fost abordata timp de o saptamana ocazie cu care s-au organizat diferite activitati: confectionare de cizmulite pentru Mos Nicolae, Creare de felicitari de Craciun, Creare de obiecte decorative, confectionare ghirlande, globuri pentru brad, impodobirea bradului de Craciun, etc. in decembrie copiii impreuna cu parintii lor au participat la un atelier creativ in cadrul caruia au confectionat decor de Craciun cu lumanari. La sfarsitul activitatii

6 Mosul le-a adus cadouri copiilor. In domeniul serviciilor de suport și asistență copiii au beneficiat de o gama larga de servicii menite sa satisfaca nevoile de baza: servirea mesei şi primirea gustarii, dulciurilor, fructelor zilnic, posibilitate de baie de 2 ori pe saptamana, posibilitatea de a spala haine o data pe saptamana, sprijin material sub forma de haine rechizite şcolare, materiale igienico-sanitare. Copiii au beneficiat de cadouri cu diverse evenimente Paşte, Ziua copilului, Craciun, Mos Nicolae. In cadrul centrului de-a lungul anului a fost sarbatorita ziua de nastere al fiecarui copil. In cadrul activitatilor si serviciilor de asistenta sociala asistentul social a efectuat vizite in familii cu scopul monitorizarii şi evaluarii situaţiei familiale. A obţinut informaţii pentru reinnoirea anchetelor sociale. Acesta a oferit informari oferite adultilor din familii pe diferite teme de interes social (informari despre acte necesare intocmirii unor dosare, informari legate de activitatile din centru, despre alte servicii sau drepturi etc). A monitorizat situaţia scolara a benefciciarilor prin vizite la şcoli şi discuţii cu cadrele didactice. Asistentul social a avut interventii sociale care au urmarit refacerea dosarelor pentru obtinerea drepturilor sociale (tichete sociale, ajutor social, alocatie complementara, plasament), obtinerea documentelor de identitate (buletine, certificate de nastere), mediere sau insotire la institutii, (medic de familie, Primarie, Evidenta Populatiei, Notar public, scoala, Protectia Copilului). Intreaga activitate s-a desfasurat pe baza evaluarii situatiei individuale a copilului si a familiei in baza unui plan personalizat de interventie care a fost evaluat la 6 luni. In cadrul serviciului de consiliere psihologica au fost evaluati de copiii de varsta scolara in vederea identificarii si depistarii eventualelor dificultati de invatare, testare ce a venit in sprijinul intocmirii planurilor personalizate ale copiilor de imbunatatire a abilitatilor necesare inceperii scolii. Au fost desfasurate consilieri de grup pentru dezvoltarea compentelor sociale si a inteligentei emotionale, cu scopul stimularii dezvoltarii cognitive si socio emotionale ale copiilor din clasele pregatitoare, a I a si a II a. Psihologul a oferit suport si asistenta pentru cadrele didactice care lucreaza cu copii din medii defavorizate. Pentru sprijinirea parintilor in cresterea si educarea copiilor intr-un mod responsabil au avut loc mai multe intalniri in cadrul grupului de Educatie parentala Copil si familie, respectiv sedinte de consiliere individuala.

7 Excursii Pe parcursul anului au fost organizate mai multe excursii si iersiri din institute si anume: o excursie la Grǎdina zoologicǎ din Oradea cu un grup de copii si pǎrintii lor, una la Baia Mare unde copiii au vizitat Muzeul de Etnografie si Muzeul Satului respectiv au avut posibilitatea sa socializeze cu colegii beneficiari din Centrul Sf Francisc de Assisi din Baia Mare. Cinci copii beneficiari ai centrului de zi insoţiţi de catre un pedagog au petrecut 5 zile la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţionala Casa Perla, unde au putut face cunoştinţa cu tinerii cu dizabilitaţi şi au desfaşurat diverse activtaţi ocupaţionale imreuna: gradinarit, ingrijirea animalelor, activitaţi de gatit, activitaţi de lucru manual, etc 18 scolari de la "Casa Prieteniei" au participat la o excursie de 3 zile la Ardud. Gazdele colegii de la Centrul "Integretto" i-au dus la cel mai renumit monument istoric din localitate, la cetate, unde, pret de o zi fiecare s-a putut simti conte si contesa. A doua zi copiii au petrecut-o in padurea de la Baba Novac, iar a treia, cu joaca in curtea centrului din Ardud. Actiuni comune cu scoli: Au avut loc activitati in colaborare cu scolile frecventate de beneficiarii centrului, in cadrul carora specialistii centrului de zi au desfasurat ateliere creative sau de jocuri cu colectivele de elevi. Este vorba de Scoala Gimnaziala Ion Creanga, scoala Gimnaziala Mircea Eliade, respectiv Centrul scolar de Educatie Incluziva. Au avut loc 9 astfel de ateliere de cretie. În decembrie a fost organizata o activitate de asteptare a Sarbatorilor de iarna la care au participat copiii din 6 clase de elevi de la scolile partenere ale centrului de zi, si anume: scoala Gimn. Ion Creanga si scoala Gimn. Mircea Eliade, in cadrul careia s-au confectionat decoruri de iarna. Elevii din clasele I si a III-a de la scoala Mircea Eliade au prezentat sceneta Nasterii lui Isus. Copiii beneficiari ai centrului de zi au prezentat un mic recital de tobe pentru colegii lor de la scoala. Colaborare cu voluntari: Pe parcursul acestui an Centrul Social Deschis Casa Prieteniei a avut 4 voluntari care au desfasurat activitatea dupa un program stabilit impreuna cu coordonatorul centrului de zi. Acestia au activat in activitatile cu copiii la

8 realizarea sarcinilor scolare, in desfasurarea activitatilor de timp liber respectiv in desfasurarea activitatilor de igienizare a copiilor si activitati de curatenie. Activitati /actiuni cu parintii. Au avut loc 2 sedinte cu parintii beneficiari ai centrului de zi. Au fost organizate 3 activitati comune cu parintii beneficiarilor: activitate de Paste, in iunie concert de tobe, activitate de Craciun. Au avut loc 12 de activitati organizate cu grupul de educatie parentala Copil si Familie (CoFa). Acestea au avut loc pentru parintii copiilor de varsta scolara. Au avut loc 16 intalniri ale grupului de Educatie Parentala Mama si copilul mic sub 3 ani, respectiv 23 intalniri ale Cursului de gospodarie pentru parinti. Perfecţionari şi cursuri: in domeniul perfectionǎrii profesionale continue in aceste trei luni personalul a participat la o serie de formari profesionale, astfel workshop tinut de Beatrice Rutschausser pe tema Abordǎri in educatia si dezvoltarea copiilor proveniti din medii defavorizate. 4 intalniri de specialitate a grupului pedagogilor din cadrul Organizatiei 3 intalniri de specialitate a grupului psihologilor din cadrul Organizatiei 3 intalnire de specialitate a grupului asistentilor sociali din cadrul organizatiei psihologul si un pedagog a participat la doua formari cu temele: Program de Instruire Complexa, respectiv Jocuri de masa. Asistentul social a participat la 2 cursuri pe tema Relatia cu beneficiarii. Asistentul social a participat la un curs de Formare de formatori. La nivelul diferitelor activitaţi, serviciile oferite se pot exprima cantitativ astfel: Tipul serviciului Informare 207 Consiliere socialǎ 75 Interventie socialǎ 35 Vizite la domiciliu 124 Vizite institutii de invǎtǎmant 33 Reevaluare plan personalizat de 130

9 interveníe/ discutii de caz Consiliere psihologicǎ 143 Servicii de consiliere acordate familiei Rezultate obţinute şi rezultate aşteptate: Dezvoltare abilitatilor si deprinderilor pentru viata independenta prin participarea copiilor la atelierele de croitorie, gospodarie, igiena, a diferitelor proiecte derulate in cadrul centrului. Reducerea riscului de parasire a familiei de catre copil respectiv a abandonarii copilului de catre familie prin monitorizarea continua a familiilor si interventie imediata dupa depistarea diferitelor probleme. Dezvoltarea deprinderilor parintesti pentru a oferi copiilor o educatie corespunzatoare si de a mentine astfel copilul in familie prin participare la grupurile de educatie parentala din centru, implicarea in activitatile centrului, activitatile organizate impreuna cu parintii si copiii. Ridicarea calitatii vietii copiilor prin asigurarea de alimente, materiale igienicosanitare, imbracaminte Asimilarea normelor exterioare si corectarea comportamentului potrivit exigentelor mediului social in care traiesc copiii (socializarea copiilor) Stimularea frecventei scolare a copiilor si a promovabilitatii in institutiile scolare pe care le freventeaza prin oferirea sprijinului la realizarea sarcinilor scoalre, activitatile de colaborare cu scoli si familie Dezvoltarea deprinderilor de comunicare, socializare si relationare. Diminuarea fenomenului de vagabondaj si delicventa juvenila prin oferirea unor alternative sanatoase de petrecere a timpului in cadrul centrului de zi. 4. Realizarea activitaţilor propuse Activitatile derulate in anul 2018 au fost realizate conform obiectivelor propuse. 5. Propuneri pentru continuarea sau dezvoltarea activitaţii unitaţii de asistenţa sociala. Pe parcursul anului 2019, ne planificam sa derulam aceleasi activitati educationale si sociale pe care le-am derulat cu succes si rezultate in anul Vom continua activitatea de baza cu copiii prescolari si scolari de realizare a sarcinilor scolare, vom desfasura diferite activitati de dezvoltare a deprinderilor de viata

10 independenta prin atelierele de gospodarie, cursuri de igiena, programe de educatie pentru sanatate, activitati sportive, ateliere de croitorie, curs de calculatoare/ In ceea ce priveste munca cu parintii dorim continuarea adancirii relatiilor si a colaborarii cu parintiii prin activitatile de educatie parentala in cadrul grupului Copil si Familie, in cadrul grupului Mama si copilul mic, respectiv a cursurilor de gopodarie. Ne propunem intensificarea colaborarii cu institutiile scolare frecventate de beneficiari. Dorim continuarea colaborarii cu celelalte centre de zi ale Organizatiei Caritas, dar si intarirea colaborarii cu institutii relevante (scoli, primarie, SPAS, ONG-uri, etc.) Ne propunem sprijinirea specialistii centrului prin participarea la cursuri de formare/training-uri si perfectionare interna prin supervizare si sesiuni de formare interna. Coordonator instituţie Reimer Vanda Director Servicii Sociale Kosa Attila Kalman

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, 440061 Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: 0261-710464, Fax: 0261-712011 e-mail: caritas@caritas-sm.ro, www.caritas-satumare.ro CENTRUL DE

Mai mult

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, 440061 Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: 0261-710464, Fax: 0261-712011 e-mail: caritas@caritas-sm.ro, www.caritas-satumare.ro CENTRUL DE

Mai mult

Anexa nr.3 Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare al serviciului public de asistență socială la nivelul comunelor Art. 1 Serviciul public de

Anexa nr.3 Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare al serviciului public de asistență socială la nivelul comunelor Art. 1 Serviciul public de Anexa nr.3 Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare al serviciului public de asistență socială la nivelul comunelor Art. 1 Serviciul public de asistență socială este structura specializată în administrarea

Mai mult

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bethany Suma finanțată: 15.637,50 lei Proiectul a avut

Mai mult

Vreau şansa mea DOMENIU: Educație LOCALITATE: Botoșani DURATA IMPLEMENTĂRII: 7 luni INIȚIATOR: Geanina Olga Ipate "Proiectul Vreau Şansa Mea! este un

Vreau şansa mea DOMENIU: Educație LOCALITATE: Botoșani DURATA IMPLEMENTĂRII: 7 luni INIȚIATOR: Geanina Olga Ipate Proiectul Vreau Şansa Mea! este un Vreau şansa mea DOMENIU: Educație LOCALITATE: Botoșani DURATA IMPLEMENTĂRII: 7 luni INIȚIATOR: Geanina Olga Ipate "Proiectul Vreau Şansa Mea! este un proiect şansa pe care o dăm semenilor noştri şi despre

Mai mult

Microsoft Word - AFTER SCOOL doc

Microsoft Word - AFTER SCOOL doc AFTER SCHOOL SCOALA 71 IOVAN DUCICI Incepand cu anul scolar 2009-2010 Scoala cu clasele I-VIII nr. 71 Iovan Ducici, trece la functionarea intr-un singur schimb cu program intre orele 08 00 14 00. Acest

Mai mult

Microsoft Word - plan managerial GPN.docx

Microsoft Word - plan managerial GPN.docx SCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE SILASI BECLEAN P-ța. Libertăţii, nr. 19 Tel: 0263343129 http://www.scoalagrigoresilasi.ro Fax: 0263343734 e-mail: scoalagrigoresilasi@yahoo.com Nr. 2940 / 25.102018 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

ROMÂNIA Municipiul Satu Mare CIF Primăria - Direcţia Impozite şi Taxe Locale Serviciul Impunere, constatare, control Satu Mare, P-ţa Ro

ROMÂNIA Municipiul Satu Mare CIF Primăria - Direcţia Impozite şi Taxe Locale Serviciul Impunere, constatare, control Satu Mare, P-ţa Ro ROMÂNIA Municipiul Satu Mare CIF 4038806 Primăria - Direcţia Impozite şi Taxe Locale Serviciul Impunere, constatare, control 440012 Satu Mare, P-ţa Romană, parter bloc D8 Tel : 0261-768209, Fax: 0261-770149

Mai mult

ANEXĂ la H.C.L. S6 Nr. / Dezvoltarea serviciilor de recuperare oferite în cadrul echipei mobile proiect privind recuperarea şi integrarea copiilor cu

ANEXĂ la H.C.L. S6 Nr. / Dezvoltarea serviciilor de recuperare oferite în cadrul echipei mobile proiect privind recuperarea şi integrarea copiilor cu ANEĂ la H.C.L. S6 Nr. / Dezvoltarea serviciilor de recuperare oferite în cadrul echipei mobile proiect privind recuperarea şi integrarea copiilor cu dizabilităţi I. PROIECTUL 1. DESCRIERE 1.1 Titlul: Dezvoltarea

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR 2017-2018 UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adriana-Iulia VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 2 ani, 2 luni si 9 zile

Mai mult

Graficul activitatilor educative Sem.I-II CNER

Graficul activitatilor educative Sem.I-II  CNER Colegiul Naţional «Emil Racoviţă» Şos.Mihai Bravu 169, sector2, Bucureşti Tel/fax 021.3217092, E-mail:cneracovita@gmail.com www.colegiulracovita.ro Aprobat în Consiliul Profesoral 09.10. şi de Administraţie

Mai mult

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, 440061 Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: 0261-710464, Fax: 0261-712011 e-mail: caritas@caritas-sm.ro, www.caritas-satumare.ro CENTRUL DE

Mai mult

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod. 440031 www.ctbratianusm.ro e-mail: secretariat_bratianu@yahoo.com Tel: 0261 / 734670; Tel /Fax: 0261 / 768935 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un fi

CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un fi CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un film alaturi de prieteni. Description My Place este un

Mai mult

Centrul de zi pt varstnici nr. 2

Centrul de zi pt varstnici nr. 2 Centrul de zi pt varstnici nr. 2 Despre... Servicii... Contact... Centr ul multi funcț ional de servi cii socia le integ rate pentr u persoane vârstnice nr. 2 de pe str. Decebel nr.2, finanțat prin PROGRAMUL

Mai mult

OFERTĂ CADRU GENERAL Asociația Copiii Montessori este o asociație non-profit al cărui obiectiv principal este promovarea educației Montessor

OFERTĂ CADRU GENERAL Asociația Copiii Montessori este o asociație non-profit al cărui obiectiv principal este promovarea educației Montessor OFERTĂ 2018 2019 CADRU GENERAL Asociația Copiii Montessori este o asociație non-profit al cărui obiectiv principal este promovarea educației Montessori în rândul familiilor cu copii cu varste de la 0 la

Mai mult

Str. Gral. Berthelot Nr. 20, Sector 1, BUCURESTI Tel. / Fax: , PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR DIN SĂPTĂMÂNA ALTFEL (20-

Str. Gral. Berthelot Nr. 20, Sector 1, BUCURESTI Tel. / Fax: ,   PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR DIN SĂPTĂMÂNA ALTFEL (20- PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR DIN SĂPTĂMÂNA ALTFEL (20-24 MAI) DESFĂŞURAT ÎN CADRUL PROIECTULUI Scoala Altfel! AN ŞCOLAR 2018-2019 ŞCOALA GIMNAZIALĂ SPECIALĂ NR.10 DENUMIREA ACTIVITATII LUNI 20 MAI MARTI 21

Mai mult

R O M Â N I A MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * COLEGIUL PARTIC

R O M Â N I A MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * COLEGIUL PARTIC R O M Â N I A MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * COLEGIUL PARTICULAR VASILE GOLDIŞ ARAD C.F. 29602616, ARAD, str. Feleacului,

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR Tel. 0244/ PLANUL DE DEZ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR Tel. 0244/ PLANUL DE DEZ ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR. 459 e-mail: traian_savulescu@yahoo.ro Tel. 0244/292177 PLANUL DE DEZVOLTARE EUROPEANA AL SCOLII GIMNAZIALE TRAIAN SAVULESCU,

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/ Nr. 101/ PLAN OP

MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/ Nr. 101/ PLAN OP MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/714296 E-mail: scoalastrunga@yahoo.com Nr. 101/05.03.2019 PLAN OPERAŢIONAL An şcolar 2018-2019 Semestrul al II-lea STRUNGA

Mai mult

Microsoft Word - Anexa sanse 2016

Microsoft Word - Anexa sanse 2016 ANEXĂ La H.C.L.S 6 nr. / Şanse la integrare proiect privind susţinerea şi dezvoltarea serviciilor de reabilitare şi integrare a copiilor cu autism 2016 1. DESCRIERE I. PROIECTUL 1.1 Titlul ŞANSE LA INTEGRARE

Mai mult

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA C E A C Liceul cu Program Sportiv Suceava An școlar - Avizat, Director, Prof. RADU IOAN Aprobat în CA în data de PLAN OPERAŢIONAL DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A CALITĂȚII Anul școlar - Nr. crt. Activități Tipul de

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA PLAN OPERAŢIONAL PLAN OPERAŢIONAL AN ŞCOLAR ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA Ţ1: Prevenirea eşeculu

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA PLAN OPERAŢIONAL PLAN OPERAŢIONAL AN ŞCOLAR ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA Ţ1: Prevenirea eşeculu PLAN OPERAŢIONAL AN ŞCOLAR 2016-2017 Ţ1: Prevenirea eşecului şcolar şi creşterea performanţei elevilor prin reforma şi personalizarea procesului instructiv educativ Domeniul funcţional CURRICULUM Obiective

Mai mult

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/27.01.2011 LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile 1. DESCRIERE I. PROIECTUL 1.1 Titlul La Teatrale cu Matale 1.2 Localizare: Bucureşti sector6 1.3

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, , Craiova Telefon 0351 / ; 0351 / Fax 0351 /

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, , Craiova Telefon 0351 / ; 0351 / Fax 0351 / LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, 200440, Craiova Telefon 0351 / 170323; 0351 / 170343Fax 0351 / 170323 E-mail demetrescucv2004@yahoo.com Web www.liceulautocraiova.ro PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR

Mai mult

Microsoft Word - Pascale Evdochia_Sa nu uitam limba stramoseasca.docx

Microsoft Word - Pascale Evdochia_Sa nu uitam limba stramoseasca.docx Programa de opțional pentru grădiniță SĂ NU UITĂM LIMBA STRĂMOŞEASCĂ ARGUMENT Ruşii lipoveni, avându-şi originile în Rusia, fac parte din diaspora rusă europeană şi utilizează drept limbă de comunicare

Mai mult

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul al doilea an scolar

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul   al doilea an scolar Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice PLANUL MANAGERIAL 2016-2017 SEMESTRUL AL II-LEA În semestrul al II-lea al anului şcolar 2016-2017 vor fi urmărite priorităţile stabilite la nivelul

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALA NR. 18 SIBIU Str. Lungă 65 Tel/Fax Website: Raport de activitate Proiectul Erasmus+ Under The

ŞCOALA GIMNAZIALA NR. 18 SIBIU Str. Lungă 65 Tel/Fax Website:   Raport de activitate Proiectul Erasmus+ Under The ŞCOALA GIMNAZIALA NR. 18 SIBIU Str. Lungă 65 Tel/Fax 0269223462 Email Website: www.scoala18sibiu.ro Raport de activitate Proiectul Erasmus+ Under The Same Sky Nr. ref. 2017-1-RO01-KA201-037188 10-14.12.2018,

Mai mult

ID/ Titlu Subdiviziuni Obiective Specifice Unitate Măsură Tip de Legătura cu alți indicatori Istoric Cod Definiție indicator Explicarea termenilor IDE

ID/ Titlu Subdiviziuni Obiective Specifice Unitate Măsură Tip de Legătura cu alți indicatori Istoric Cod Definiție indicator Explicarea termenilor IDE ID/ Titlu Subdiviziuni Obiective Specifice Unitate Măsură Tip de Legătura cu alți indicatori Istoric Cod Definiție indicator Explicarea termenilor IDENTIFICARE 4S157. Servicii funcționale oferite la nivelul

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana Zaharia 1 Proiect Bătrânii şi copiii vârste în dialog

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Olteanu Delia VECHIME

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Olteanu Delia VECHIME RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR 2016-2017 UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Olteanu Delia VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 12 ani GRAD DIDACTIC: Grad didactic II

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR Semestrul I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Găgeatu M

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR Semestrul I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Găgeatu M RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR 2017-2018 Semestrul I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Găgeatu Maria VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 39 de ani GRAD DIDACTIC: Gradul

Mai mult

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino Târgovişte Adresa: Târgovişte, strada George Cair, nr.3, judeţul Damboviţa Telefon/Fax: (0372)

Mai mult

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1 Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1. Săptămâna 1 5 aprilie 2013 va fi dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit Să știi

Mai mult

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar 2015 2016 În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Viziunea Federatiei Nationale OMENIA a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Romania privind economia sociala CUPRINS 1. F.N. OMENIA - DATE GENERALE; 2. ACTIVITATI DE ECONOMIE SOCIALA IN CADRUL

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal ... din... Aprobat în Consiliul de administrație Din... Prezentat în Consiliul profesoral Din... Plan managerial semestrial prof. DAN INGRID DIRECTOR ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEȘTI Anul şcolar - 2019 I. CURRICULUM

Mai mult

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT CERNA TULCEA PROIECTE CULTURALE ATELIERE CREATIVE Organizator: Biblioteca Judeţeană Tulcea (BJT) Parteneri: Cole

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT CERNA TULCEA PROIECTE CULTURALE ATELIERE CREATIVE Organizator: Biblioteca Judeţeană Tulcea (BJT) Parteneri: Cole BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT CERNA TULCEA PROIECTE CULTURALE - 2015 1. ATELIERE CREATIVE Parteneri: Colegiul Tehnic Henri Coandă Scurtă descriere: confecţionare de obiecte decorative, quilling, origami,

Mai mult

LEGE nr. 263 din 19 iulie 2007 (*actualizată*) privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea creşelor EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL O

LEGE nr. 263 din 19 iulie 2007 (*actualizată*) privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea creşelor EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL O LEGE nr. 263 din 19 iulie 2007 (*actualizată*) privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea creşelor EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 507 din 30 iulie 2007 Data intrarii in vigoare

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Romania privind economia sociala CUPRINS 1. F.N. OMENIA - DATE GENERALE; 2. ACTIVITATI DE ECONOMIE SOCIALA IN CADRUL C.A.R.P.-urilor ; 3. ECONOMIA SOCIALA

Mai mult

H. 103 A1

H. 103 A1 CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU Anexa nr. 1 la HCJ Sibiu nr. 103/ 2018 PROIECT de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor,,vreau să ştiu! Cap. I - Analiza situaţiei operative - Dacă privim

Mai mult

Microsoft Word - grafic ore consiliere elevi si parinti PRIMAR PRESCOLAR GIMNAZIU

Microsoft Word - grafic ore consiliere elevi si parinti PRIMAR PRESCOLAR GIMNAZIU GRAFICUL ACTIVITATII DE CONSILIERE ȘI ORIENTARE A PREȘCOLARILOR Grădinița cu program normal SURDILA GRECI MIXTĂ Zilnic 8,00-13,00 1 MIXTĂ Zilnic 8,00-9,00 și 12,30-13,00 PLANIFICAREA LECTORATELOR CU PĂRINȚII

Mai mult

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, 440061 Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: 0261-710464, Fax: 0261-712011 e-mail: caritas@caritas-sm.ro, www.caritas-satumare.ro CENTRUL DE

Mai mult

E

E Nr. / Data Avizat, INSPECTOR PROIECTE EDUCAȚIONALE FLORIN NEGRUȚ PROIECT EDUCATIV Octombrie 2018- Iunie 2019 Învaţă să trăieşti copilăria Căci ea se duce-aşa rapid, De n-ai să poţi să zici c-a fost frumoasă,

Mai mult

PROIECT -TABǍRA COPILǍRIEI! FIŞA ACTIVITǍȚII ScoalaGimnaziala nr.1 Lehliu, judcalarasi, com lehliu Nivelul de invatamant: inv. primar - clasa a III-a

PROIECT -TABǍRA COPILǍRIEI! FIŞA ACTIVITǍȚII ScoalaGimnaziala nr.1 Lehliu, judcalarasi, com lehliu Nivelul de invatamant: inv. primar - clasa a III-a PROIECT -TABǍRA COPILǍRIEI! FIŞA ACTIVITǍȚII ScoalaGimnaziala nr.1 Lehliu, judcalarasi, com lehliu Nivelul de invatamant: inv. primar - clasa a III-a si a IV-a Numarul elevilor : 20 Numarul cadrelor didactice

Mai mult

FIŞE DE LUCRU TROCMAER SILVIA ELENA

FIŞE DE LUCRU TROCMAER SILVIA ELENA FIŞE DE LUCRU TROCMAER SILVIA ELENA FIŞA 1 - Familia mea Spune din cine este formată familia din imagine! Încercuieşte membrul rătăcit al familiei! Colorează casa familiei! FIŞA 2 Eu şi obiectele mele

Mai mult

Informaţii generale despre serviciul:

Informaţii generale despre serviciul: 1. Denumire serviciu social: CENTRUL MATERNAL BAIA MARE DIN CADRUL COMPLEX DE SERVICII CM ŞI CPRU BAIA MARE Cod serviciu social: 8790 CR-M-I Adresa: str. Dr. Victor Babeş, nr. 54, municipiul Baia Mare,

Mai mult

PO

PO ŞCOALA GIMNAZIALĂ PETRU PONI CUCUTENI GRAFICUL DE MONITORIZARE ȘI CONTROL 2018-2019 ŞCOALA GIMNAZIALĂ PETRU PONI CUCUTENI Localitatea CUCUTENI, Judeţul IAŞI Tel./fax: 0232/717074 Mail: scoala_cucuteni5000@yahoo.com

Mai mult

Scoala Gimnaziala Merei Str. Principală, com. Merei, jud. Buzău Tel/ fax: GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CO

Scoala Gimnaziala Merei Str. Principală, com. Merei, jud. Buzău Tel/ fax: GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CO GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CONTROL AN ȘCOLAR 2018-2019 ARGUMENT Monitorizarea şi controlul activităţii şcolii în anul şcolar 2018 2019 se va face ţinând cont de toate punctele slabe, ameninţările

Mai mult

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate 12.3. Anul şcolar 2014/2015 1. Formarea continuă a personalului didactic 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate în persoane şi domenii) în formarea continuă a personalului didactic şi

Mai mult

ŞCOALA CU CLASELE I-VIII

ŞCOALA CU CLASELE I-VIII 1. PROIECTARE PLANUL MANAGERIAL AL COMISIEI DIRIGINŢILOR ANUL ŞCOLAR 2014/2015 1 Asigurarea cadrului legislativ specific activităţii educative şcolare şi extraşcolare 2 Asigurarea eficienţei proiectării

Mai mult

Anexa 1 Nr. 1357/ ŞCOALA GIMNAZIALĂ IOAN VLĂDUŢIU LUDUŞ, JUDEŢUL MUREŞ PLAN OPERAŢIONAL Anul şcolar Domenii funcţionale Obiective

Anexa 1 Nr. 1357/ ŞCOALA GIMNAZIALĂ IOAN VLĂDUŢIU LUDUŞ, JUDEŢUL MUREŞ PLAN OPERAŢIONAL Anul şcolar Domenii funcţionale Obiective Anexa 1 Nr. 1357/12.10. ŞCOALA GIMNAZIALĂ IOAN VLĂDUŢIU LUDUŞ, JUDEŢUL MUREŞ PLAN OPERAŢIONAL Anul şcolar 2018 Domenii funcţionale Obiective specifice Acţiuni Compartiment responsabil Materiale Financiare

Mai mult

O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun!

O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! A. FIȘA ACTIVITĂȚII Școala Gimnazială Petőfi Sándor, Târgu Secuiesc Nivelurile de învățământ: ciclul primar: clasa a

Mai mult

Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PEN

Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PEN Școala Gimnazială Merei Str.Principala,com.Merei,jud.Buzau Tel/ fax: 023855942E-mail: scoalagimnazialamerei@gmail.com RAPORT DE ACTIVITATE COMISIA PENTRU CURRICULUM SEMESTRUL I AN ȘCOLAR 2018-2019 La nivelul

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC NR. 2 TG-JIU PLANUL OPERATIONAL PRIVIND REDUCEREA FENOMENULUI VIOLENTEI IN MEDIUL SCOLAR ANUL SCOLAR Obiective la nivelul

COLEGIUL TEHNIC NR. 2 TG-JIU PLANUL OPERATIONAL PRIVIND REDUCEREA FENOMENULUI VIOLENTEI IN MEDIUL SCOLAR ANUL SCOLAR Obiective la nivelul COLEGIUL TEHNIC NR. 2 TG-JIU PLANUL OPERATIONAL PRIVIND REDUCEREA FENOMENULUI VIOLENTEI IN MEDIUL SCOLAR ANUL SCOLAR 2017-2018 1. Obiective la nivelul şcolii Identificarea şi evaluarea dimensiunii fenomenului

Mai mult

Regulament Ordine Interioara

Regulament Ordine Interioara RAPORT NARATIV 2014 CUPRINS I. DATE GENERALE 2 II. PROIECTE, PROGRAME DERULATE ÎN ANUL 2014 3 III. ALTE ACTIVITĂŢI 7 1 I. DATE GENERALE Fundaţia Educaţie pentru libertate este un ONG non-profit, cu profil

Mai mult

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx CASA CORPULUI DIDACTIC A JUDEŢULUI BISTRIŢA-NĂSĂUD AN ŞCOLAR 2014 2015 Cap. I. I.1. PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ ACREDITATE I.1.1. EDUcațieNONFORMALĂ Tipul de program: Modul

Mai mult

Microsoft Word - Studiu privind efectul migratiei parintilor la munca in strainatate asupra copiilor ramasi acasa

Microsoft Word - Studiu privind efectul migratiei parintilor la munca in strainatate asupra copiilor ramasi acasa Studiu privind efectul migrației părinților la muncă în străinătate asupra copiilor rămași acasă Profesor învățământ primar Băcican Codruța Școala Gimnazială,,Virgil Iovănaș, Șofronea, Arad Fenomenul globalizării

Mai mult

Ghid studii

Ghid studii Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Drept și Administrație Publică, Centrul Constanța Ghid de studii INFORMAȚII GENERALE: 2 Facultatea de Drept și Administrație Publică Adresă sediul principal: Constanța,

Mai mult

Comisia metodica: Stiintele Naturii

Comisia metodica: Stiintele Naturii Str. Florilor, Nr. 4, Tel: 0266.330.354; fax: 0371605770 e-mail: didactic_gb@yahoo.com Avizat, Director:TÎRNAUCĂ LILIANA IZABELA PLAN MANAGERIAL ANUAL Comisia metodică: Om şi Societate An școlar : 2016/2017

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL 2014-2015 a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZE ELEVII PENTRU A-ŞI DEZVOLTA POTENŢIALUL OBIECTIVE

Mai mult

Nr. crt. 1 Graficul de control al managerului pe Semestrul I Anul Şcolar Temele propuse spre a fi monitorizate 1. Verificarea existenţei doc

Nr. crt. 1 Graficul de control al managerului pe Semestrul I Anul Şcolar Temele propuse spre a fi monitorizate 1. Verificarea existenţei doc Nr. crt. 1 Graficul de control al managerului pe Semestrul I Anul Şcolar 2012-2013 Temele propuse spre a fi monitorizate 1. Verificarea existenţei documentelor curriculare oficiale, manualelor, auxiliarelor

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN BISTRIȚA NĂSĂUD Nr din Aprobat în CA al ISJ Bistriţa-Năsăud din

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN BISTRIȚA NĂSĂUD Nr din Aprobat în CA al ISJ Bistriţa-Năsăud din Nr. 7460 din 01.10. Aprobat în CA al ISJ Bistriţa-Năsăud din 01.10. Avizat, INSPECTOR ŞCOLAR GENERAL, Prof. CAMELIA TABĂRĂ GRAFICUL UNIC al activităţilor de îndrumare şi control Anul şcolar Inspecția școlară

Mai mult

LICEUL TEORETIC CAROL I FETEŞTI Nr. Crt. 1. DENUMIREA ACTIVITATII EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢI

LICEUL TEORETIC CAROL I FETEŞTI Nr. Crt. 1. DENUMIREA ACTIVITATII EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢI 1. EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOLARE ŞI EXTRAŞCOLARE AN ŞCOLAR ACTIVITATI PROPUSE LA NIVELUL INTREGII COMISII CONSILIERE SI ORIENTARE

Mai mult

COLEGIUL NAŢIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA-NEAMŢ FIŞĂ CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL Numărul fişei postului:.

COLEGIUL NAŢIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA-NEAMŢ FIŞĂ CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL Numărul fişei postului:. COLEGIUL NAŢIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA-NEAMŢ FIŞĂ DRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII LIFITIVULUI ANUAL Numărul fişei postului:. Numele şi prenumele cadrului didactic:.. Specialitatea:..

Mai mult

Microsoft Word - Anexa A

Microsoft Word - Anexa A ANEXA A la H.C.L.S 6 Nr. / FIŞA TEHNICĂ privind unitatea de asistenţă socială 1. Unitatea de asistenţă socială: denumirea: ASOCIAŢIA CENTRUL CREŞTIN BUCUREŞTI tipul de unitate: organizaţie non-guvernamentală

Mai mult

Sistemul Educațional Nordic

Sistemul Educațional Nordic Sistemul Educațional Nordic Cuprins Sistemul Educațional Nordic... 2 Legislație... 3 Valori și principii... 4 Curriculum... 8 Monitorizarea dezvoltării și învățării copilului... 10 Profesionalizarea educatorului...

Mai mult

UNIVERSITATEA “BABEŞ-BOLYAI”, CLUJ-NAPOCA

UNIVERSITATEA “BABEŞ-BOLYAI”, CLUJ-NAPOCA UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI, CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢE ALE EDUCAŢIEI CATEDRA DE ŞTIINŢE ALE EDUCAŢIEI SPECIALIZAREA: PEDAGOGIA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI PRIMAR ŞI PREŞCOLAR LINIA DE STUDIU: ROMÂNĂ

Mai mult

Nr. 2198/ Aprobat în Consiliul de Administraţie din data de PROGRAMUL ŞCOLII GIMNAZIALE MIRCEA ELIADE ÎN SĂPTĂMÂNA 30 OCTOMBRIE 0

Nr. 2198/ Aprobat în Consiliul de Administraţie din data de PROGRAMUL ŞCOLII GIMNAZIALE MIRCEA ELIADE ÎN SĂPTĂMÂNA 30 OCTOMBRIE 0 Nr. 2198/26.10.2017 Aprobat în Consiliul de Administraţie din data de 18.10.2017 PROGRAMUL ŞCOLII GIMNAZIALE MIRCEA ELIADE ÎN SĂPTĂMÂNA 30 OCTOMBRIE 03 NOIEMBRIE 2017 - GIMNAZIU SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII

Mai mult

Strategia serviciilor sociale _ varianta_de_scris-

Strategia serviciilor sociale _ varianta_de_scris- ROMÂNIA JUDEŢUL VRANCEA CONSILIUL LOCAL RASTOACA Anexa la HCL15/25.04.2018 STRATEGIA DE DEZVOLTARE A SERVICIILOR SOCIALE ACORDATE DE FURNIZORII PUBLICI ŞI PRIVAŢI LA NIVELUL COMUNEI RASTOACA JUDETUL VRANCEA

Mai mult

Systematic Odometry Errors Compensation for Mobile Robot Positioning

Systematic Odometry Errors Compensation for Mobile Robot Positioning http://www.alchimistii.ivn.ro 1 Proiectele,, Revista magazin Adolescenţa şi,, Adolescenţa revista celor tineri Proiecte finanţate de Direcţia pentru Tineret şi Sport Argeş martie 2001 Proiectele au avut

Mai mult

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit

Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: , Fax: carit Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare Adresă: RO-Satu Mare, 440061 Str. Lükő Béla Nr. 15 Tel: 0261-710464, Fax: 0261-712011 e-mail: caritas@caritas-sm.ro, www.caritas-satumare.ro CENTRUL DE

Mai mult

Anexa 1 Dare de seamă pe semestrul. I / anul şcolar 2017/2018 Comisia metodică a claselor primare Domeniu Nr Element / criteriu Activitatea efectuată

Anexa 1 Dare de seamă pe semestrul. I / anul şcolar 2017/2018 Comisia metodică a claselor primare Domeniu Nr Element / criteriu Activitatea efectuată Dare de seamă pe semestrul. I / anul şcolar 2017/2018 Comisia metodică a claselor primare Domeniu Nr Element / criteriu Activitatea efectuată (dare de seama) şi calitatea ei Menţiuni (precizări, existenţa

Mai mult

PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Direct

PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Direct PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă 2012-2017 Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Director, prof. IULIANA NEACŞU Secretara MIRELA TUDOR Prof.înv.primar

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR SEMESTRUL I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Iordache

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR SEMESTRUL I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Iordache RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR 2017-2018 SEMESTRUL I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Iordache Andreea Daniela VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 10 ani GRAD DIDACTIC:

Mai mult

LUNI 17.iun MARTI 18.iun SEDIUL 1 ATHOS - str. Vaselor nr. 40 PREZENTARE PROGRAM, CUNOASTEREA COECHIPIERILOR, STABILIREA PROIECTELOR PISCINA BUFTEA LA

LUNI 17.iun MARTI 18.iun SEDIUL 1 ATHOS - str. Vaselor nr. 40 PREZENTARE PROGRAM, CUNOASTEREA COECHIPIERILOR, STABILIREA PROIECTELOR PISCINA BUFTEA LA 17.iun 18.iun PREZENTARE PROGRAM, CUNOASTEREA COECHIPIERILOR, STABILIREA PROIECTELOR Jocuri distractive pe echipe JOCURI SPORTIVE 19.iun (Fotbal, Ping-Pong, Volei) 20.iun SAPTAMANA 1 * 17-21 IUNIE * COOKING

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax:

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: 0264-368181 E-mail: ctvuct@gmail.com Avizat în şedinţa CP din 13.10.2015 : prof. Bozdog

Mai mult

PROGRAMUL DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A OFERTEI EDUCAŢIONALE A ŞCOLII

PROGRAMUL DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A OFERTEI EDUCAŢIONALE A ŞCOLII PLAN OPERAŢIONAL -2018 DE IMPLEMENTARE A PROGRAMULUI DE DEZVOLTARE INSTITUŢIONALĂ PROGRAMUL DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A OFERTEI EDUCAŢIONALE A ŞCOLII ȚINTĂ STRATEGICĂ: CDŞ DIVERSIFICAT ŞI ATRACTIV, REALIZAT PRIN

Mai mult

Avizat Director, Avizat, Director CJRAE PROGRAM DE INTERVENŢIE PERSONALIZAT Numele şi prenumele elevului(ei):.. Data şi locul naşterii: Domiciliul: Şc

Avizat Director, Avizat, Director CJRAE PROGRAM DE INTERVENŢIE PERSONALIZAT Numele şi prenumele elevului(ei):.. Data şi locul naşterii: Domiciliul: Şc Avizat Director, Avizat, Director CJRAE PROGRAM DE INTERVENŢIE PERSONALIZAT Numele şi prenumele elevului(ei):.. Data şi locul naşterii: Domiciliul: Şcoala/instituţia: Echipa de lucru: Profesorii clasei,

Mai mult

INITIERE IN PSIHOPEDAGOGIA EXCEPTIONALITATII MODULUL II CARACTERISTICI PSIHOLOGICE ALE COPIILOR CU TENDINŢE DE ABANDON Studiile psihologice au relevat

INITIERE IN PSIHOPEDAGOGIA EXCEPTIONALITATII MODULUL II CARACTERISTICI PSIHOLOGICE ALE COPIILOR CU TENDINŢE DE ABANDON Studiile psihologice au relevat MODULUL II CARACTERISTICI PSIHOLOGICE ALE COPIILOR CU TENDINŢE DE ABANDON Studiile psihologice au relevat un set de caracteristici psihologice specifice copiilor cu tendinţe de abandon şcolar şi social.

Mai mult

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE LICEUL TEHNOLOGIC DUMITRU DUMITRESCU ŞOS. BUCUREŞTI-TÂRGOVIŞTE NR. 1 BUFTEA - JUD. ILFOV TEL/FAX: 011911 e-mail: ltdd_buftea@yahoo.ro FIŞA DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA

Mai mult

* NOTE

* NOTE M ODEL DE CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMAŢII PERSONALE Nume MATEI CLAUDIA Adresă Str. Mărăşeşti, nr. 44, Craiova, Dolj Telefon 0749166081 Fax E-mail claudia_matei74@yahoo.ro Naţionalitate Română Data

Mai mult

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ ȚINUTUL VINULUI SAT OVESELU, COMUNA MĂCIUCA, JUDEȚUL VÂLCEA CIF: FIŞA MĂSURII INFRASTRUCTURA SOCIALA PENTR

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ ȚINUTUL VINULUI SAT OVESELU, COMUNA MĂCIUCA, JUDEȚUL VÂLCEA CIF: FIŞA MĂSURII INFRASTRUCTURA SOCIALA PENTR ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ ȚINUTUL VINULUI SAT OVESELU, COMUNA MĂCIUCA, JUDEȚUL VÂLCEA CIF: 34292813 FIŞA MĂSURII INFRASTRUCTURA SOCIALA PENTRU COMUNITĂŢILE MARGINALIZATE/ CU RISC DE SĂRĂCIE/ EXCLUZIUNE

Mai mult

Descrierea serviciului

Descrierea serviciului DESCRIEREA SERVICIULUI PENTRU CARE SE SOLICITĂ ACREDITAREA (se completează pentru fiecare serviciu social pentru care se solicită acreditarea) 1. Denumirea serviciului social: Fundatia Umanitara Eben Ezer

Mai mult

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul educației nonformale în activitatea de învățare și influența

Mai mult

SCOALA GIMNAZIALA COMUNA MAGURELE PRAHOVA Director Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR ARGUMENT:

SCOALA GIMNAZIALA COMUNA MAGURELE PRAHOVA Director Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR ARGUMENT: Prof. CLAUDIA ILIESCU GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE, CONTROL, EVALUARE AN ŞCOLAR 2016-2017 ARGUMENT: Monitorizarea şi controlul activităţii în anul şcolar 2016-2017, au ca punct de pornire: - Punctele slabe

Mai mult

Microsoft Word - gabi_cv.doc

Microsoft Word - gabi_cv.doc Curriculum vitae Europass INFORMATII PERSONALE Nume ROTARIU GABRIELA Adresa Bucuresti, şos. Pantelimon nr. 352, bl. 3, sc. D, et. 1, ap. 123, Sector 2 Telefon 0786.960717 Fax - E-mail gabriela.rotariu@mmanpis.ro

Mai mult

Model de Curriculum Vitae European

Model de Curriculum Vitae European Curriculum Vitae Model European INFORMAŢII PERSONALE Nume Prenume Adresă Telefon Fax E-mail Naţionalitate Data naşterii GEORNOIU ELENA-DANIELA Localitatea BUNESTI, Jud. Vâlcea Cod poştal 247075 0747370743

Mai mult

BIBLIOGRAFIA concursului pentru ocuparea postului de administrator de patrimoniu 1. LEGEA nr. 1/2011 Legea educaţiei naţionale, cu modificările si com

BIBLIOGRAFIA concursului pentru ocuparea postului de administrator de patrimoniu 1. LEGEA nr. 1/2011 Legea educaţiei naţionale, cu modificările si com BIBLIOGRAFIA concursului pentru ocuparea postului de administrator de patrimoniu 1. LEGEA nr. 1/2011 Legea educaţiei naţionale, cu modificările si completările ulterioare; 2. ORDIN nr. 5079/2016 pentru

Mai mult

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic în vederea integrării profesionale a absolvenților.

Mai mult

MAPĂ CONSFĂTUIRI Ce putem învăța... învățându-l pe celălalt (C.Cucoș, 19 iunie 2017)

MAPĂ CONSFĂTUIRI Ce putem învăța... învățându-l pe celălalt (C.Cucoș, 19 iunie 2017) MAPĂ CONSFĂTUIRI 2017-2018 Ce putem învăța... învățându-l pe celălalt (C.Cucoș, 19 iunie 2017) PRIORITĂȚI ALE EDUCAȚIEI PENTRU ANUL ȘCOLAR 2017-2018 * I. LA NIVEL NAŢIONAL și JUDEȚEAN Prezentarea planului

Mai mult

Adulti standarde zi

Adulti standarde zi ANEXA 8 Standarde minime de calitate pentru serviciile sociale acordate în comunitate, destinate persoanelor adulte Secţiunea Standarde minime de calitate MODUL I ACCESAREA SERVICIULUI STANDARD INFORMARE

Mai mult

Microsoft Word - Document2

Microsoft Word - Document2 ACTIVITĂȚI EXTRACURRICULARE AN ȘCOLAR 2015-2016 SEMESTRUL al II-lea Clasele Pregătitoare-IV În funcție de oferta educațională, școala noastră va fi deschisă și pentru alte activități care nu sunt incluse

Mai mult

Microsoft Word - Proiect LeAF Nica Dorina

Microsoft Word - Proiect LeAF Nica Dorina Grădiniţa cu P.P. Dumbrava minunată Str. Libertăţii nr. 76 Tulcea Tel : 0240531677, Fax : 0240514976 E-mail: gradinita19tl@yahoo.com Aprobat C.A.... PROGRAMUL MONDIAL LeAF SĂ ÎNVĂŢĂM DESPRE PĂDURE PROIECT

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DOLJ Str. Ion Maiorescu Nr. 6, Craiova, Telefon 0251/420961; 0351/ (407397) Fax: 0251/421824, 0351/ E

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DOLJ Str. Ion Maiorescu Nr. 6, Craiova, Telefon 0251/420961; 0351/ (407397) Fax: 0251/421824, 0351/ E INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DOLJ Str. Ion Maiorescu Nr. 6, 200760 Craiova, Telefon 0251/420961; 0351/407395 (407397) Fax: 0251/421824, 0351/407396 E-mail: isjdolj@isj.dj.edu.ro Web: www.isj.dj.edu.ro

Mai mult

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last Profilul formatorului secolului XXI Prezentul document este un rezumat al studiului de cercetare O1 - Profilul formatorului secolului XXI Pentru a defini profilul formatorilor VET, cercetarea a analizat

Mai mult

TVhotărâri adoptate în 25 februarie 2016

TVhotărâri adoptate în 25 februarie 2016 HOTĂRÂRILE CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI TULCEA ADOPTATE ÎN ŞEDINŢA ORDINARĂ DIN DATA DE 25 FEBRUARIE 2016 HOTĂRÂREA NR. 34 privind aprobarea modalității de identificare a beneficiarilor și de soluționare

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Consumul produselor din tutun și politici de control în sistemul de plasament din România Dr. Schmidt Loránd Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Mureș București noiembrie 2016

Mai mult