SISTEM STEREO CU PATEFON AUNA TT 190 HIFI, MP3 Manual de utilizare

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "SISTEM STEREO CU PATEFON AUNA TT 190 HIFI, MP3 Manual de utilizare"

Transcriere

1 SISTEM STEREO CU PATEFON AUNA TT 190 HIFI, MP3 Manual de utilizare

2 Stimate client, În primul rând am dori sa vă felicităm pentru cumpărarea produsului nostru. Pentru a evita posibile deteriorări inutile ale produsului vă rugăm să citiți cu atenție următoarele instrucțiuni și informații. MĂSURI DE SIGURANȚĂ 1. Înainte de utilizare citiți instrucțiunile de utilizare. 2. Nu aruncați acest manual de utilizare. 3. Atenție: respectați măsurile de siguranță. 4. Feriți aparatul de apă sau umezeală. 5. Asigurați-vă că nu este niciun lichid vărsat pe / sau în dispozitiv. 6. Mutați aparatul cu grijă și evitați loviturile. 7. Nu plasați aparatul în apropierea unei surse de căldura (de ex. un radiator) și feriți-l de soare. 8. Conectați aparatul conform instrucțiunilor din acest manual. 9. Curățați aparatul conform instrucțiunilor din acest manual. 10. Daca nu utilizați aparatul o perioadă mai lungă de timp, scoateți-l din priză. 11. Aparatul poate fi reparat doar de către o persoană autorizată. 12. Utilizatorul nu ar trebui să suprasolicite acest aparatul. 13. Despachetați aparatul și îndepărtați materialul protector. 14. Nu acoperiți părțile de aerisire ale aparatului. 15. Nu plasați pe aparat diferite obiecte (de ex. vaze). 16. Feriți aparatul de flacără. Nu plasați pe aparat sau în apropierea lui lumânări aprinse. 17. Priza principală este folosită ca și un dispozitiv de deconectare, ar trebui să rămână ușor operabil.

3 INSTALAREA BATERIEI Spațiul pentru baterie este situat pe partea din spate a telecomenzii. 1. Scoateți atașamentul protector de la baterie. 2. Introduceți două baterii AAA (nu sunt incluse în conținutul de expediere) 3. Închideți spațiul pentru baterie cu ajutorul atașamentului protector. POZIȚIONAREA COMENZILOR 1. Protecție împotriva prafului 2. Tasta CD play / pause / stop 3. Acordare SKIP UP / DOWN 4. Tasta MP3 folder up (sus) 5. Tasta Sursă 6. Tasta Înregistrare 7. Tastă Volume up (+) 8. Tastă Volume up (-) 9. Pornire 10. Intrare CD 11. Tastă deschidere acces CD 12. Jack pentru căști de 3.5 mm 13. Port USB 14. Port pentru SD / MMC 15. Tastă FUNCTION (setare funcții) 16. Setare frecvență FM 17. Indicator de alimentare cu LED 18. Ecran LCD 19. FM stereo led indicator 20. Indicator tastare LED 21. Buton Tuning (reglare frecvenţă) 22. Senzor telecomandă 23. Tastă Înainte / Scoatere 24. Suport casetă 25. Adaptor ax 26. Controlor viteză placă turnantă 27. Tijă Pick-up 28. Line out socket (mufă ieşire) 29. Terminale difuzor 30. Antenă FM 31. Comutator de oprire automată 32. Cablu AC

4 ATENȚIE: Manipularea neadecvată a comenzilor poate crea reacții dăunătoare pentru aparat. Aparatul poate fi reparat doar de către un personal autorizat. PREGĂTIREA APARATULUI ÎNAINTE DE UTILIZARE INSTALARE 1. Despachetați toate piesele și îndepărtați materialul protector de pe aparat. 2. Nu conectați aparatul la o rețea electrică înainte de a verifica tensiunea de alimentare și înainte de a conecta toate componentele. 3. Nu blocați spațiile pentru ventilare și asigurați-vă că există un spațiu de câțiva centimetri pentru ventilație. CONECTARE 1. Introduceți cablul de alimentare (29) în priză și conectați difuzoarele la conectorul (27), care este plasat în partea din spate a unității. 2. Apăsați tasta POWER (6), dacă indicatorul de alimentare luminează (5), înseamnă că aparatul se încarcă corect și este pregătit pentru a fi utilizat. SETARE CEAS 1. Comutare în modul de așteptare. 2. Apăsați și țineți apăsată tasta "MEM / CLK-ADJ" (17) iar pe ecranul LCD (5) va apărea "SET CLOCK", care va afișa un format de 12 ore sau 24 ore. Apăsați tasta SKIP (2) pentru a selecta un format de timp corespunzător (12HR/24HR). Apăsați tasta "MEM / CLK-ADJ" (17) pentru confirmare. 3. Ecranul LCD (21) afișează intermitent prima și a doua cifră din "00". Tastați SKIP (2). Apăsați tasta "MEM / CLK-ADJ" (17) pentru a salva ora corectă. 4. La fel setați și minutele. 5. Resetați ceasul după fiecare pană de curent. Pentru o utilizare mai comodă vă recomandăm să utilizați modul de așteptare. ASCULTARE RADIO Căutare manuală a frecvenței 1. Selectați banda dorită prin selectorul de bandă de radio (16) (FM sau FM-stereo). 2. Acordați postul dorit cu ajutorul butonului de reglaj (21). 3. Ajustați butonul de volum (7,8) până la nivelul de volum dorit.

5 AUTO TUNING 1. Apăsați tasta (19) pentru a selecta "TUNER" MODE. 2. Apăsați tasta " PLAY/PAUSE " și selectați banda dorită (MW (AM) sau FM). 3. Apăsați și țineți apăsată tasta "SKIP / TUNING în sus sau în jos (2) timp de 1-2 secunde. 4. Aparatul începe căutarea și se oprește automat atunci când se găsește postul de radio. 5. Repetați pașii 3 și 4 până când găsiți postul de radio dorit. 6. Setați volumul (20) până la nivelul dorit. FM STEREO RECEPȚIE Setați selectorul "Band / FM-St" (16) în poziția "FM". Programele sunt recepționate în modul mono. În special atunci când semnalele stereo sunt slabe. Este de preferat ca aparatul să primească programul mono. Setați selectorul "Band / FM-St" (16) în poziția "FM-St" pentru primirea programe stereo. "FM- St" indicatorul LED (19) se va aprinde pentru a arăta programul stereo FM pe care îl primește. POSTURI PRESETATE Puteți salva 40 stații radio (30 FM, 10 AM) în memoria aparatului. 1. Setați modul "TUNER" 2. Setați postul de radio dorit 3. Apăsați tasta "MEM / CLK-ADJ" (17) 4. Apăsați folder "FOLDER / PRE-UP" (16) sau "FOLDER / PRE-DOWN" (pe telecomandă) și memorați stația de radio dorită. 5. Apăsați încă odată "MEM / CLK-ADJ" (17) pentru confirmare. 6. Repetați pașii 2-5 pentru a memora și alte stații de radio. 7. Apăsați pe telecomandă "FOLDER / PRE-UP sau DOWN" pentru funcția posturilor presetate. 8. Pentru a reveni la modul normal nu apăsați nicio tastă. După fiecare întrerupere de curent este necesar să resetați posturile de radio. Pentru o manipulare mai ușoară vă recomandăm să folosiți modul standby.

6 FM STEREO RECEPȚIE (pe telecomandă) Apăsați pe telecomandă în mod repetat tasta "FM-ST/MONO", posturile FM pot fi recepționate în modul mono sau stereo. În zonele cu semnal mai slab este mai recomandat modul de recepție MONO. Dacă se recepționează semnalul stereo, pe ecranul LCD (21) se va afișa indicatorul "ST". SFATURI PENTRU O RECEPȚIONARE MAI BUNĂ - Receptorul AM: receptorul are antena AM încorporată. Dacă receptorul AM este slab, rotiți încet aparatul sau schimbați locația lui. Recepția ar trebui să se îmbunătățească. - Receptorul FM are antena FM (26) plasată în partea din spate a aparatului. Pentru o recepție mai bună, antena ar trebui să fie poziționată cât mai sus. REDARE MELODII DIN CD Punere în funcțiune. 1. Apăsați tasta (19) și selectați modul "CD". 2. Apăsați tasta "CD DOOR OPEN / CLOSE" (4) pentru a deschide suportul CD. 3. Introduceți un CD și închideți suportul de CD. 4. Se pornește căutarea iar ecranul LCD (21) o să arate numărul total de piese și timpul de redare a acestora. PLAY / PAUSE MODE 1. Apăsați tasta "PLAY/PAUSE" (15) pentru pornire 2. Dacă doriți să opriți melodiile apăsați încă odată "PLAY/PAUSE" (15). Timpul de redare se va opri iar ecranul LCD (21) va anunța oprirea / pauza printr-un pălpăit intermitent. Pentru pornire, apăsați din nou tasta "PLAY/PAUSE" (15). MODUL STOP 1. Dacă în timpul redării sunetului sau în timpul PAUSE apăsați tasta "STOP" (14), sistemul se va muta în modul STOP.

7 MODUL SKIP (SKIP UP / DOWN SKIP) 1. În timpul redării melodiilor sau în modul de pauză apăsați tasta "SKIP UP" (2), treceți la piesa următoare. Pe ecran o să apară numărul piesei curente. 2. În timpul redării melodiilor sau în modul de pauză apăsați tasta "SKIP DOWN" (2), treceți la începutul piesei curente. 3. După pasul 2, tastați "SKIP DOWN" (2) și treceți la piesa anterioară. Pe ecran o să apară numărul piesei. MP3 DISK 1. După citirea discului pe ecranul LCD (21) o să apară nr. de piese și albume. 2. Tastați "FOLDER / PRE-UP" (16) pentru a selecta albumul dorit. 3. Tastați "SKIP UP" sau "DOWN SKIP" (2), pentru a selecta numărul piesei dorite. 4. Când ați selectat albumul și melodia dorită, apăsați tasta "PLAY/PAUSE " (15) pentru a începe redarea. ID3 (TRACK / ALBUM TITLE) FUNCȚIE (la telecomandă) Tastați butonul "INFO" până când pe ecranul LCD (21) se va afișa "FILE -..." în timpul redării fișierului MP3/WMA va apărea numele piesei, numele interpretului și denumirea albumului. Ieșiți din această funcție apăsând în mod repetat tasta "INFO". - În cazul în care piesei nu îi este atribuit un nume, pe ecranul LCD (21) o să apară "NO TITLE" sau "NO ARTIST". - NO TITLE / ALBUM poate să apară și în cazul în care formatul fișierului nu este acceptat. - Dispozitivul suportă doar caractere standard și cifre. CĂUTARE PIESĂ / ALBUM Există posibilitatea de căutare piese după titlu sau nume album de pe disc în modul stop sau în modul de redare: 1. Tastați "FIND" apoi "SKIP UP" sau "SKIP DOWN" (2) puteți căuta după alfabet sau numere (A-Z sau 0-9) apoi tastați "PLAY/PAUSE" (15) pentru a începe redarea piesei solicitate. 2. Tastați din nou "FIND" și vi se va afișa denumirea albumului. Apoi apăsați "SKIP UP" sau "SKIP DOWN" (2) pentru a selecta albumul dorit pe urmă " PLAY/PAUSE " (15) pentru a începe redarea melodiilor din albumul respectiv.

8 SPECIFICAȚII MP3/ WMA: - Viteză redare MP3: 32 kbps ~ 256 kbps și rata de biți (BIT) WMA: 32 Kbps ~ 320 kbps. - Puterea discul de putere MP3 diferă în funcție de calitatea fișierelor înregistrate. Formatul este diferit la fișierele MP3 - CD. MODUL REPEAT / RANDOM (de la telecomandă) Tastați "MODE" în timpul redării și selectați REPEAT sau RANDOM. Puteți alege redarea unei singure piese, unui singur fișier (doar MP3) sau redarea tuturor pieselor. Modalitățile sunt următoarele: PENTRU CD (1) REPEAT 1 (2) REPEAT ALL TRACK (3) RANDOM (4) OFF MODE PENTRU DISC MP3/WMA / FILE (1) REPEAT 1 (2) REPEAT 1 FOLER (3) REPEAT ALL TRACKS (4) RANDOM (5) OFF MODE REPEAT PLAY Puteți asculta melodiile sau albumele selectate în mod repetat. RANDOM PLAY Puteți asculta toate melodiile sau albumele în ordine aleatorie. PROGRAMARE CD / MP3 Puteți programa până la 40 de melodii pentru redarea discului în ordinea dorită. Înainte de programe tastați "STOP" (14). 1. Setați modul CD și STOP 2. Tastați "MEM / CLK-ADJ" (17), pe ecranul LCD (21) va apărea "MEM". În plus se va afișa numărul albumului și numărul melodiei pentru programare - "01 PR 01". 3. Selectați o melodie tastând SKIP UP sau DOWN (2). 4. Tastați "MEM / CLK-ADJ" (17) pentru a salva melodia în memorie. 5. Repetați pașii 3 și 4 pentru a adăuga alte melodii în memorie. 6. Când toate piesele sunt adăugate, tastați "PLAY/PAUSE" (15) pentru redarea melodiilor în ordinea dorită. 7. Pentru a ieși din redarea melodiilor programate tastați "Stop" (14) După configurare tastați "SKIP UP sau DOWN" (2) pentru a verifica ordinea melodiilor programate. Tastați "Stop" (14) pentru a anula redarea melodiilor programate.

9 Pentru înregistrările în format MP3 tastați "FOLDER / PRE-UP" (16) pentru a selecta prima melodie din următorul album. Programarea se va opri, cât timp nu tastați nimic timp de aproximativ 10 secunde după ce tastați "MEM / CLK-ADJ" (17). REDAREA ÎNREGISTRĂRILOR MP3 / WMA CU AJUTORUL USB SAU CARDURI DE MEMORIE CONEXIUNI Sistemul este capabil să decodeze și să redea orice format MP3 / WMA, care este salvat pe un mediu de stocare cu un conector USB sau card de memorie SD / MMC. 1. Setați regimul în modul standby sau selectați o altă funcție decât cea SD sau mod USB. 2. Introduceți cardul de memorie sau USB. Conectarea USB sau SD poate duce la deteriorarea aparatului. 3. Tastați "FUNCTION" (19) și selectați modul corespunzător. 4. Sistemul va prelua automat fișierele și se va afișa numărul melodiilor detectate. 5. Repetați pașii mai sus menționați ca și la redarea melodiilor din CD / MP3. - Sistemul poate recunoaște și citi fișierul în format MP3 și WMA cu ajutorul portului USB. - Dacă o să conectați sistemul la un MP3 player cu ajutorul unui port USB, dispozitivul ar putea să nu recunoască codificările diferite aceasta nefiind o problemă tehnică. - Portul USB nu acceptă conexiunea cu un cablu USB de extensie și nu este conceput pentru a comunica direct cu un calculator. CODARE CD / PHONO ÎN FIȘIER MP3 LA O MEMORIE USB Sistemul poate codifica un CD obișnuit sau o înregistrare fonografică într-un format MP3 - are capacitatea de a înregistra pe un card de memorie cu un port USB (sau slot SM / MMC). Înainte de a începe codificarea, vă rugăm să introduceți mediul de stocare (USB flash disk sau card SD / MMC) în sistem și asigurați-vă că aveți suficientă memorie liberă.

10 A) CD ENCODING I) ECNODING 1 TRACK / 1 DISK 1. Porniți melodia din CD pe care doriți să o înregistrați / codificați și încărcați. 2. Tastați "REC" (3) în timpul redării melodiei, iar sistemul înregistrează automat. 3. Lumina intermitentă de pe ecranul LED indică înregistrarea. 4. Tastați "REC" (8) în mod repetat pentru selectarea înregistrării unei singure melodii "REC_ONE" pentru înregistrarea întregului disc sau "REC_ALL". 5. După înregistrare, aparatul se oprește automat. II) ENCODING după program 1. Introduceți CD-ul în unitate 2. Selectați melodiile dorite așa cum este descris în "Programare CD / MP3 player". Apoi tastați "CD PLAY / PAUSE" (14) pentru redare sunet. 3. Tastați "REC" (8) iar LED-ul intermitent o să indice înregistrarea. 4. Tastați "REC" (8) în mod permanent pentru a selecta "REC_ALL". 5. După înregistrare, aparatul se oprește automat. - Urmați aceeași pași și pentru înregistrare pe SD / MMC. - Cât timp sunt recunoscute ambele surse pentru stocare (stick USB și SD / MMC) în timpul de înregistrare, tastați "SKIP SUS sau JOS" (2) și salvați unde doriți Dvs. Apoi tastați "REC" (3) pentru a continua procesul. - Viteza de înregistrare este 1:1 și corespunde timpului de redare a melodiei din CD. - Sistemul creează fișierul "AUDIO", unde salvează înregistrările. - Formatul de înregistrare este setat pe MP3 Bit rare: 128 Kbps, frecvența 44,1 khz - Numele pieselor nu sunt înregistrate în timpul de codare. - Pentru a întrerupe înregistrarea, tastați "STOP" (14). - Înregistrarea va fi completă doar în cazul în care melodia nu a fost codificată. IV) Copy MP3 / WMA Dacă introduceți MP3 / WMA în loc de un CD, după ce tastați "REC", sistemul o să înregistreze fișierele pe USB sau un card SD / MMC - Sistemul va salva fișierul mai întâi pe USB, în cazul în care sunt memoria este insuficientă pe ambele sloturi USB și SD. - Sistemul creează un director "FCOPY", unde salvează toate copiile fișierului. - Când tastați "REC" (3) în timpul redării, sursele USB sau SD o să fie copiate din USB pe SD sau din SD pe USB. -

11 B) ÎNREGISTRARE DIN GRAMOFON 1. Selectați modul "PHON / AUX", apoi tastați "REC" (3). 2. După câteva secunde pe ecranul LCD o să apară iconițe intermitente. Modul de înregistrare este pornit. 3. Porniți de pe gramofon melodia pe care doriți să o înregistrați pe USB. 4. După înregistrare țineți apăsată tasta "STOP" (14) până când textul pe ecranul LCD (21) va înceta să afișeze iconițele intermitent și va reveni la modul "PHON / AUX". C) ÎNREGISTRARE DE LA RADIO 1. Selectați modul "TUNER", apoi setați postul de radio dorit. 2. Tastați "REC" (3) și porniți înregistrarea. 3. După câteva secunde ecranul LCD (21) va afișa iconițe LED intermitente. Modul de înregistrare este pornit. 4. După înregistrare țineți apăsată tasta "STOP" (14), până când texul de pe ecranul LCD (21) nu o mai fie intermitent și va reveni la modul "TUNER". - Dacă semnalul recepționat nu este suficient de puternic, procesul de înregistrare nu poate fi pornit, ecranul LED (21) va afișa textul NO GOOD". - Calitatea și performanța înregistrării transmisiilor radio nu trebuie să fie una stabilă din cauza zgomotului sau semnalului de recepție slab. Aceasta nu este o problemă tehnică. - În timpul înregistrării, radioul o să fie comutat la modul "MONO" - Nu este posibilă înregistrarea pe frecvența AM. - D) ÎNREGISTRARE DE LA AUX Conectați la sistem un alt dispozitiv audio, de ex. un CD player, MP3 player, casetofon, ipod etc. cu ajutorul unui cablu 3.5 jack stereo (nu este inclus în conținutul pachetului). Conectați un capăt al cablului în 3.3 mm jack stereo conector pentru căști pe un dispozitiv extern, iar capătul celălalt în 3.5 mm AUX-IN (11) pe partea laterală a unității. După conectare este posibilă: - Redarea muzicii de pe dispozitivul conectat. - Decodarea și transferul de fișiere muzicale de pe dispozitivul conectat într-un format MP3. Urmați pașii mai sus menționați.

12 GRAMOFON - Înainte de utilizare îndepărtați capacul acului. - Asigurați-vă că brațul se poate mișca liber. 1. Selectați funcția "PHON / AUX" cu ajutorul tastei pentru setarea funcțiilor (19). 2. În funcție de înregistrarea dorită setați controlorul de viteză în poziția corectă. 3. Plasați placa pe gramofon (în caz de nevoie utilizați un adaptor) 4. Ridicați brațul și încet plasați-l spre placă. Placa se va roti. 5. Plasați brațul în poziția dorită. 6. Setați volumul dorit. 7. La sfârșitul înregistrării placa se va opri automat. 8. Ridicați brațul și aduceți-l în poziția inițială. Dacă este necesar, cu tasta "AUTO-STOP" (28) opriți funcția de oprire automată în poziția "OFF". Porniți aparatul cu ajutorul comutatorului în poziția "ON". Instrucțiuni de reciclare a produsului Pentru reciclarea acestui produs intră în vigoare directiva UE 2002/96EG. Aparatul nu se poate arunca în deșeuri municipale. Pentru informații corecte privind reciclarea corectă contactați cel mai apropiat depozit/centru colectare deșeuri electronice. Datorită reciclării corecte avem grijă de mediu și nu punem sănătatea oamenilor în pericol. Declarație de conformitate Producător: CHAL-TEC Vertriebs- + Handels GmbH, Wallstraße 16, Berlin.

13 Acest produs este în conformitate cu următoarele prevederi ale directivelor europene: 2004/108/EC (EMC) 2011/65/EU (RoHS) 2006/95/EC (LVD) Garanția își pierde valabilitatea dacă se intervine asupra produsului pentru reparații de către o altă personă decât personalul de la servisul autorizat.

Receptor radio portabil MANUAL DE UTILIZARE SRP-755

Receptor radio portabil MANUAL DE UTILIZARE SRP-755 MANUAL DE UTILIZARE www.sven.fi Vă mulțumim pentru achiziționarea unui radio portabil ТМ SVEN! DREPT DE AUTOR 2019. SVEN PTE. LTD. Versiunea 1.0 (V1.0). Acest Manual și informația pe care o conține sunt

Mai mult

TM200 Live Tour guide Sistem audio mobil Sistemul de comunicare audio Tour guide este util in cel putin 3 situatii si vine cu avantaje clare: 1) Cand

TM200 Live Tour guide Sistem audio mobil Sistemul de comunicare audio Tour guide este util in cel putin 3 situatii si vine cu avantaje clare: 1) Cand TM200 Live Tour guide Sistem audio mobil Sistemul de comunicare audio Tour guide este util in cel putin 3 situatii si vine cu avantaje clare: 1) Cand trebuie sa va faceti auzit, de catre intreg grupul

Mai mult

vt9500bt

vt9500bt VT9500BT Casca BlueTooth CallCenter Cască profesională pentru call-center și pentru utilizare în general la birou. Este ușoară, reglabilă și poate fi purtată confortabil multe ore în mod continuu. Nexus

Mai mult

BDV-EF1100

BDV-EF1100 Sistem Blu-ray Disc /DVD Home Theatre >Ascultare cu o singură atingere prin intermediul Bluetooth >Simţiţi atmosfera de pe stadion acasă >Experienţă în Full HD 3D BDV-EF1100 RO Începeţi aici Ghid de pornire

Mai mult

Manual de utilizare Descrierea produsului Structura produsului 1) Butonul SUS (UP) 2) MENIU 3) Butonul JOS (DOWN) 4) Interfața USB 5) Cameră 6) Difuzo

Manual de utilizare Descrierea produsului Structura produsului 1) Butonul SUS (UP) 2) MENIU 3) Butonul JOS (DOWN) 4) Interfața USB 5) Cameră 6) Difuzo Manual de utilizare Descrierea produsului Structura produsului 1) Butonul SUS (UP) 2) MENIU 3) Butonul JOS (DOWN) 4) Interfața USB 5) Cameră 6) Difuzor 7) Butonul OK 8) Butonul MOD 9) Butonul Power 10)

Mai mult

Portabil sistemul de boxe cu Bluetooth și FM-radioс MANUAL DE UTILIZARE PS-410 PS-420

Portabil sistemul de boxe cu Bluetooth și FM-radioс MANUAL DE UTILIZARE PS-410 PS-420 MANUAL DE UTILIZARE www.sven.fi Vă mulțumim că ați achiziționat sistemul de boxe multimedia ТМ SVEN! DREPT DE AUTOR 2019. SVEN PTE. LTD. Versiunea 1.0 (V1.0). Acest Manual și informația pe care o conține

Mai mult

Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă

Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina  CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă 1 Conectare 2 Instalare 3 Utilizare Conţinutul cutiei

Mai mult

AVS5010.indd

AVS5010.indd Emiţător / receptor AV fără cablu 2.4 GHz Instrucţiuni de utilizare (Citiţi cu atenţie înainte de utilizare!) AVS5010 011 0336 Instrucţiuni importante de securitate Dacă aparatul este utilizat corespunzător,

Mai mult

Modulator FM Bluetooth FMT-B6 TLL Manual de utilizare

Modulator FM Bluetooth FMT-B6 TLL Manual de utilizare Modulator FM Bluetooth FMT-B6 TLL171082-Manual de utilizare INTRODUCERE Acest modulator FM te ajuta sa redai muzica si sa efectuezi apeluri cu ajutorul tehnologiei Bluetooth. Vei putea prelua apeluri in

Mai mult

PS-490_550_md_ indd

PS-490_550_md_ indd MANUAL DE UTILIZARE www.sven.fi Vă mulțumim că ați achiziționat sistemul de boxe multimedia ТМ SVEN! DREPT DE AUTOR 2019. SVEN PTE. LTD. Versiunea 1.0 (V1.0). Acest Manual și informația pe care o conține

Mai mult

INSTRUCTIUNI

INSTRUCTIUNI INSTRUCTIUNI Kruger & Matz MODEL: KM7089 1 RISC DE SOC ELECTRIC NU DESCHIDETI Simbolul de mai sus avertizeaza AVERTISMENT: Pentru a reduce riscul Simbolul de mai sus utilizatorul cu privire la prezenta

Mai mult

Freeman Karaoke 1001 Mini Amplificator Audio Portabil INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Vă rugăm citiți instrucțiunile de utilizare, înainte de a folosi produ

Freeman Karaoke 1001 Mini Amplificator Audio Portabil INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Vă rugăm citiți instrucțiunile de utilizare, înainte de a folosi produ Freeman Karaoke 1001 Mini Amplificator Audio Portabil INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Vă rugăm citiți instrucțiunile de utilizare, înainte de a folosi produsul. Dragi clienți, vă mulțumim pentru suport și că

Mai mult

în Tabletă convertibilă GHID DE UTILIZARE 8085 LKB001X CJB1FH002AZA

în Tabletă convertibilă GHID DE UTILIZARE 8085 LKB001X CJB1FH002AZA în Tabletă convertibilă GHID DE UTILIZARE 8085 LKB001X CJB1FH002AZA Cuprins 1 Noțiuni introductive... 1 1.1 Aspect... 1 1.2 Încărcarea tabletei și a tastaturii... 3 1.3 Introducerea cartelelor microsd

Mai mult

SRS-BTS50_QSG_ro

SRS-BTS50_QSG_ro Sistem audio personal Manual de instrucţiuni Ghid de pornire rapidă RO SRS-BTS50 2013 Sony Corporation Fabricat în China Manuale furnizate Ghid de pornire rapidă (acest manual) Prezentul manual vă furnizează

Mai mult

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd Uscator pentru alimente 10028629 10028630 Stimate cumparator, Felicitari pentru achizitionarea acestui produs. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din acest manual, si sa il pastrati pentru cazul

Mai mult

Variator lumină wireless Siebo W3006 Manual utiliz are

Variator lumină wireless Siebo W3006 Manual utiliz are Variator lumină wireless Siebo W3006 Manual utiliz are Caracteristici Suportă protocol de comunicare IEEE 802.15.4 ZigBee Are rol de ajustare a intensității luminoase pentru crearea unui mediu confortabil

Mai mult

AJ3551_dfu_12_eng.indd

AJ3551_dfu_12_eng.indd Înregistraţi-vă produsul pentru a primi suport pe www.philips.com/welcome Ceas cu radio AJ3551 Manual de utilizare 1 a d b c j k l e f g m n h i RO 1 Informaţii importante Siguranţa Informaţii privind

Mai mult

ICF-F11S_F12S_ro

ICF-F11S_F12S_ro Radio cu 3 benzi FM / SW / MW Manual de instrucţiuni RO ICF-F11S ICF-F12S Fabricat în : China Sony Corporation 2007 Notă pentru clienţi : următoarele informaţii sunt valabile numai pentru echipamentele

Mai mult

BOXA PORTABILA cu Bluetooth si FM-radio MANUALUL UTILIZATORULUI PS-460 PS-470

BOXA PORTABILA cu Bluetooth si FM-radio MANUALUL UTILIZATORULUI PS-460 PS-470 MANUALUL UTILIZATORULUI PS-460 PS-470 www.sven.fi Felicitari si Va multumum pentru ca ati achizitionat un sistem audio SVEN! COPYRIGHT 2017. SVEN PTE. LTD. Version 1.0 (V 1.0). Acest manual si continutul

Mai mult

Switch wireless Siebo W3004 Manual utilizare (imagine exemplificativă)

Switch wireless Siebo W3004 Manual utilizare (imagine exemplificativă) Switch wireless Siebo W3004 Manual utilizare (imagine exemplificativă) Caracteristici Suportă protocol de comunicare IEEE 802.15.4 ZigBee Puteți crea asocieri cu dispozitive de securitate pentru control

Mai mult

USER MANUAL

USER MANUAL RADIO Digital DR 900 BT DAB+ Radio cu FM functie Bluetooth function MANUAL DE UTILIZARE 1 Cuprins 1 Cuprins... 18 2 Măsuri de siguranță... 19 3 Localizarea comenzilor... 20 3.1 Telecomanda....... 20 4

Mai mult

DVB-T2 Tuner ro Instrucţiuni de utilizare

DVB-T2 Tuner ro Instrucţiuni de utilizare DVB-T2 Tuner 7 620 320 031 ro Instrucţiuni de utilizare 2 1 2 8 7 3 6 4 5 7 620 320 031 06.2019 Elemente de control ro 3 1 Butonul de standby Comutaţi între modul normal și modul de standby 2 Comutator

Mai mult

MIdland CT210 manual

MIdland CT210 manual Manual de utilizare in Limba Romana Statie radio Profesionala Midland CT210 Caracteristici Putere emisie: 4W (VHF/UHF) Canale: 128 Coduri securitate: 50 CTCSS si 104 DCS Putere ajustabila: Da, Hi/Low Vox

Mai mult

CD180 Romanian quick start guide

CD180 Romanian quick start guide Ghid de iniţiere rapidă CD180 Instrucţiuni importante privind siguranţa Utilizaţi numai sursa de alimentare menţionată în datele tehnice. Evitaţi contactul produsului cu lichide. Risc de explozie în cazul

Mai mult

Manual de utilizare Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la

Manual de utilizare Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la Manual de utilizare Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/support Cuprins 1 Important 2 Siguranţa 2 2 Declaraţie de conformitate 2 2 Microsistemul muzical 4 Introducere 4 Ce

Mai mult

Microsoft Word - AKAI ABTS-828 RO UM 30Sep2016.doc

Microsoft Word - AKAI ABTS-828 RO UM 30Sep2016.doc INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE ABTS-828 BOXA PORTABILA ACTIVA Va multumim ca ati ales aceasta boxa multimedia de inalta calitate. Va rug cititi cu atentie acest manual cu instructiuni inainte de utilizare.

Mai mult

Manual de utilizare pentru produsele numărul şi

Manual de utilizare pentru produsele numărul şi Manual de utilizare pentru produsele numărul 10022778 şi 10022781 Aspect și descrieri principale Nr. Descriere Funcţie 1 Ecran LCD Display 2 Butoane şi rotiţe Controlul de bază al funcționării 3 Port USB

Mai mult

Midland 278 manual

Midland 278 manual Statie radio CB Midland 278 Manual de utilizare in Limba Romana Statia MIDLAND 278 reprezinta o arta in ingineria de inalta performanta. Proiectata pentru functionarea in banda CB, acest pachet compact

Mai mult

Microsoft Word - Plus TV Analog Pro Stick Installation _Rom V1.3_.doc

Microsoft Word - Plus TV Analog Pro Stick Installation _Rom V1.3_.doc PlusTV Analog Pro Stick Manual de instalare Cuprins V1.3 Capitolul 1 : PlusTV Analog Pro Stick Instalare hardware...1 1.1 Conţinut...2 1.2 Cerinţe de configuraţie...2 1.3 Instalare hardware...2 Chapitre

Mai mult

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la Întrebare? Contactaţi Philips BTM2312 BTM2325

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la  Întrebare? Contactaţi Philips BTM2312 BTM2325 Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/support Întrebare? Contactaţi Philips BTM2312 BTM2325 Manual de utilizare Cuprins 1 Important 2 Siguranţa

Mai mult

XL30 Romanian quick start guide

XL30 Romanian quick start guide Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/welcome XL300 XL305 Manual de utilizare pe scurt Instrucţiuni importante privind siguranţa Avertisment Reţeaua electrică este clasificată

Mai mult

Cuprins

Cuprins Seria de controlere inteligente pentru sistemele solare de producere a ACM REGULATOR DE TEMPERATURĂ PENTRU SISTEME SOLARE PRESURIZATE INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE ŞI UTILIZARE 1/10 Cuprins Cuprins 1. Informaţii

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1. Pornire... 2 1.2. Oprire... 3 1.3. Ecranul de întâmpinare... 3 1.4. Conectaţi-vă la o reţea Wi-Fi... 3 1.5. Setarea limbii... 4 1.6. Setarea rezoluţiei... 4 2. Caracteristici

Mai mult

Înregistrator de temperatură şi umiditate AX-DT100 Instrucţiuni de utilizare

Înregistrator de temperatură şi umiditate AX-DT100 Instrucţiuni de utilizare Înregistrator de temperatură şi umiditate AX-DT100 Instrucţiuni de utilizare Introducere Înregistratorul de temperatură şi umiditate este prevăzut cu un senzor foarte exact de temperatură şi umiditate.

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1 Pornire... 2 1.2 Oprire... 3 1.3 Ecranul de întâmpinare... 3 1.4 Procesul de instalare... 3 2. Caracteristici principale... 4 2.1. EZCast... 4 2.2. DLNA... 5 2.3. EZMirror...

Mai mult

{LINGO} Specificațiile produsului: - Dimensiune: 61 x 18 x 8 mm - greutate: 8,6 g - rază: 10 m -capacitatea și tipul bateriei: 90 mah, baterie polimer

{LINGO} Specificațiile produsului: - Dimensiune: 61 x 18 x 8 mm - greutate: 8,6 g - rază: 10 m -capacitatea și tipul bateriei: 90 mah, baterie polimer {LINGO} Specificațiile produsului: - Dimensiune: 61 x 18 x 8 mm - greutate: 8,6 g - rază: 10 m -capacitatea și tipul bateriei: 90 mah, baterie polimer litiu - timp de încărcare: 2 ore - timp de așteptare:

Mai mult

Sistem audio pentru locuinţă Instrucţiuni de utilizare Introducere Disc Tuner Dispozitiv USB BLUETOOTH Ajustarea sunetului Alte operaţiuni Informaţii

Sistem audio pentru locuinţă Instrucţiuni de utilizare Introducere Disc Tuner Dispozitiv USB BLUETOOTH Ajustarea sunetului Alte operaţiuni Informaţii Sistem audio pentru locuinţă Instrucţiuni de utilizare Introducere Disc Tuner Dispozitiv USB BLUETOOTH Ajustarea sunetului Alte operaţiuni Informaţii suplimentare MHC-V11 2 RO AVERTISMENT Pentru a reduce

Mai mult

Ghid de asistenţă Set de căști stereo fără fir cu reducerea zgomotului h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) Utilizați acest manual dacă întâmpinați probl

Ghid de asistenţă Set de căști stereo fără fir cu reducerea zgomotului h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) Utilizați acest manual dacă întâmpinați probl Utilizați acest manual dacă întâmpinați probleme sau aveți întrebări. Sunt acceptate principalele actualizări ale versiunii de software 2.0.0 pentru setul de căști. Actualizați software-ul de pe setul

Mai mult

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la Întrebare? Contactaţi Philips BTB2470 Manual

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la  Întrebare? Contactaţi Philips BTB2470 Manual Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/support Întrebare? Contactaţi Philips BTB2470 Manual de utilizare Cuprins 1 Important 2 Siguranţa 2 2 Microsistemul

Mai mult

_ _BDA_auna_ConnectCD.indd

_ _BDA_auna_ConnectCD.indd Connect CD Internet radio + DAB + CD 0030635 10030636 Stimate cumparator, Felicitări pentru achiziția dvs. Citiți cu atenție manualul și urmați instrucțiunile de mai jos pentru a evita deteriorarea dispozitivului.

Mai mult

Connect 150 Radio prin Internet (WiFi & LAN) + USB, AUX, FM

Connect 150 Radio prin Internet (WiFi & LAN) + USB, AUX, FM Connect 150 Radio prin Internet (WiFi & LAN) + USB, AUX, FM 10028153 10028154 10030437 http://www.auna-multimedia.com Stimate cumparator, Felicitări pentru achizitionarea dispozitivului. Citiți și respectați

Mai mult

TABLE OF CONTENTS

TABLE OF CONTENTS ASPIRATOR DE PRAF MANUAL DE UTILIZARE SMART 90 ECO - 1 - - 2 - MĂSURI DE SIGURANȚĂ IMPORTANTE Ori de câte ori folosiți un aparat electric, este important să respectați o serie de măsuri de siguranță elementare.

Mai mult

ghid de utilizare! purificator de aer 1

ghid de utilizare! purificator de aer 1 ghid de utilizare! purificator de aer 1 [ felicitări! ] Felicitări pentru achiziționarea produsului Duux! Pentru a utiliza serviciul nostru on-line, vă rugăm să înregistrați produsul și garanția pe www.duux.com/register

Mai mult

Cuprins Primii pași...2 Introduceți cardul SIM...2 Introduceți cardul Micro SD...2 Instalare baterie...3 Încărcaţi bateria sau conectaţi-vă la un calc

Cuprins Primii pași...2 Introduceți cardul SIM...2 Introduceți cardul Micro SD...2 Instalare baterie...3 Încărcaţi bateria sau conectaţi-vă la un calc Cuprins Primii pași...2 Introduceți cardul SIM...2 Introduceți cardul Micro SD...2 Instalare baterie...3 Încărcaţi bateria sau conectaţi-vă la un calculator...3 Taste și piese...4 Blocarea și deblocarea

Mai mult

Microsoft Word - RECEPTOR CD 202E

Microsoft Word - RECEPTOR CD 202E RECEPTOR CD/USB/MP3/WMA Made for ipod şi Made for iphone Intrare AUX frontală Copie de rezervă pentru memorie Sunet Ieşire de preamplificator audio 2 V/pe 4 canale CARACTERISTICI Redare CD/USB/MP3/WMA

Mai mult

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la Întrebare? Contactaţi Philips MCM2250 Manual

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la  Întrebare? Contactaţi Philips MCM2250 Manual Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/welcome Întrebare? Contactaţi Philips MCM2250 Manual de utilizare Cuprins 1 Siguranţa 2 Cunoaşteţi aceste

Mai mult

Microsoft Word - SKS 502x_M7_RO.docx

Microsoft Word - SKS 502x_M7_RO.docx Manualul utilizatorului Înainte de prima utilizare, vă rugăm citiţi cu atenţie toate instrucţiunile cuprinse în acest manual, chiar dacă aveţi deja experienţă în folosirea produselor similare. Utilizaţi

Mai mult

INTEX UPS KOM0541 Bedienungsanleitung User's manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Dear user: Thank you for purchasing INTEX produ

INTEX UPS KOM0541 Bedienungsanleitung User's manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Dear user: Thank you for purchasing INTEX produ INTEX UPS KOM0541 Bedienungsanleitung User's manual Instrukcja obsługi DE EN PL Dear user: Thank you for purchasing INTEX product. You are sincerely recommended to read this manual carefully & completely

Mai mult

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la Întrebare? Contactaţi Philips BTB7150 Manual

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la  Întrebare? Contactaţi Philips BTB7150 Manual Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/support Întrebare? Contactaţi Philips BTB7150 Manual de utilizare Cuprins 1 Important 2 Siguranţa 2 2 Microsistemul

Mai mult

Ghid utilizator Nokia Luna Ediţia 1.0

Ghid utilizator Nokia Luna Ediţia 1.0 Ghid utilizator Nokia Luna Ediţia 1.0 2 Introducere Despre setul cu cască Cu setul cu cască Nokia Bluetooth Luna puteți efectua și primi apeluri, fără comenzi manuale, chiar dacă utilizați două telefoane

Mai mult

Ghid de asistenţă Digital Music Player DMP-Z1 Utilizați acest manual când întâmpinați probleme sau când doriți să aflați cum să utilizați playerul. Co

Ghid de asistenţă Digital Music Player DMP-Z1 Utilizați acest manual când întâmpinați probleme sau când doriți să aflați cum să utilizați playerul. Co Utilizați acest manual când întâmpinați probleme sau când doriți să aflați cum să utilizați playerul. Pornirea Site-uri de înregistrare clienți Înainte de prima utilizare Manuale şi informaţii generale

Mai mult

BC-2000 Control Acces

BC-2000 Control Acces BC-2000 Control Acces Introducere BC -2000 foloseste cea mai recentă tehnologie de microprocesor pentru a opera greve de uși și sisteme de securitate care necesită un moment ( temporizat ) sau de blocare

Mai mult

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la Întrebare? Contactaţi Philips DCM3160 Manual

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la  Întrebare? Contactaţi Philips DCM3160 Manual Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/support Întrebare? Contactaţi Philips DCM3160 Manual de utilizare Cuprins 1 Important 2 Siguranţa 2 Siguranţa

Mai mult

ro 03: ro 02.qxd.qxd

ro 03: ro 02.qxd.qxd testo 316-2 Detector pentru scăpări de gaze Manual de operare ro 2 Siguranță și mediu Siguranță și mediu Despre acest document Citiți cu atenție acest document și familiarizați-vă cu produsul înainte de

Mai mult

Ghid de asistenţă Sistem audio pentru casă GTK-XB72 Următoarea secțiune explică modul de utilizare a acestui sistem. Selectați un subiect din panoul d

Ghid de asistenţă Sistem audio pentru casă GTK-XB72 Următoarea secțiune explică modul de utilizare a acestui sistem. Selectați un subiect din panoul d Următoarea secțiune explică modul de utilizare a acestui sistem. Selectați un subiect din panoul de navigare. Noțiuni de bază Componente și butoane Transportarea/așezarea sistemului Sursa de alimentare

Mai mult

Print

Print GHID de conectare a modemului Huawei HG-510a la Internet Stimate client, Vă mulțumim că ați ales serviciile Moldtelecom de Internet fix în bandă largă care vă oferă o experiență inedită în realizarea activităților

Mai mult

Microsoft Word - Manual Argo Pury Ro

Microsoft Word - Manual Argo Pury Ro PURIFICATOR DE AER INSTRUCȚIUNI PRIVIND FUNCȚIONAREA Citiți instrucțiunile cu atenție înainte de instalarea și punerea în funcțiune a acestui aparat sau înainte de a desfășura orice operațiuni de întreținere.

Mai mult

Microsoft Word - Manual.doc

Microsoft Word - Manual.doc USCATOR DE MAINI GIRO, VERTICAL, 1650W, ABS ALB Brand: KRONER Model: DH9922H Cod Romstal: 80US0015 1 Precautii - Nu deschideti capacul frontal in timp ce este conectat la energia electrica. Pericol de

Mai mult

Pornire rapidă Powerline 1200 Model PL1200

Pornire rapidă Powerline 1200 Model PL1200 Pornire rapidă Powerline 1200 Model PL1200 Conţinutul ambalajului În unele regiuni, un CD cu resurse este furnizat odată cu produsul. 2 Proceduri preliminarii Adaptoarele Powerline vă oferă o metodă alternativă

Mai mult

280_manual_md.ai

280_manual_md.ai MANUAL DE UTILIZARE SVEN 80 www.sven.fi Manualul de utilizare sven 80 Vă mulțumim că ați achiziționat sistemul de boxe multimedia ТМ SVEN! DREPT DE AUTOR 014. SVEN PTE. LTD. Versiunea 1.0 (V1.0). Acest

Mai mult

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la Întrebare? Contactaţi Philips BTB2090 Manual

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la  Întrebare? Contactaţi Philips BTB2090 Manual Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/welcome Întrebare? Contactaţi Philips BTB2090 Manual de utilizare Cuprins 1 Important 2 2 3 3 Microsistemul

Mai mult

RĂCITOR ȘI PURIFICATOR DE AER MOBIL CU IONI NEGATIVI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de punerea în fun

RĂCITOR ȘI PURIFICATOR DE AER MOBIL CU IONI NEGATIVI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de punerea în fun RĂCITOR ȘI PURIFICATOR DE AER MOBIL CU IONI NEGATIVI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de punerea în funcțiune a unității sau înainte de a efectua operațiuni

Mai mult

Microsoft Word - Manual_GTA_470_ROU.doc

Microsoft Word - Manual_GTA_470_ROU.doc MANUAL DE UTILIZARE AMPLIFICATOR GTA 470 7 607 792 077 INTRODUCERE Felicitări pentru alegerea acestui produs Blaupunkt şi sperăm că o să vă bucuraţi în timpul utilizării acestui nou produs. Pentru montaj

Mai mult

Ghid de instalare Powerline 500, model XAVB5221

Ghid de instalare Powerline 500, model XAVB5221 Pornire rapidă Powerline 1000 Model PL1000v2 Conţinutul ambalajului În unele regiuni, un CD cu resurse este furnizat odată cu produsul. 2 Începeţi Adaptoarele Powerline vă oferă o metodă alternativă de

Mai mult

Telefon: Web: / SR 609 REGULA

Telefon: Web:  /  SR 609 REGULA SR 609 REGULATOR PENTRU SISTEME TERMICE SOLARE PRESURIZATE INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE ŞI UTILIZARE Înainte de utilizarea regulatorului citiți cu atenție prezentele instrucțiuni. Cuprins 1. Informaţii privind

Mai mult

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE CITIŢI CU ATENŢIE INSTRUCŢIUNILE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA LUCRULUI GARANŢIA Producătorul garantează că aparatul nu va prezenta

Mai mult

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați acest ghid lângă echipamentul Dvs. Brother pentru consultare

Mai mult

Update firmware aparat foto Mac Mulţumim că aţi ales un produs Nikon. Acest ghid descrie cum să efectuaţi acest update de firmware. Dacă nu aveţi încr

Update firmware aparat foto Mac Mulţumim că aţi ales un produs Nikon. Acest ghid descrie cum să efectuaţi acest update de firmware. Dacă nu aveţi încr Update firmware aparat foto Mulţumim că aţi ales un produs Nikon. Acest ghid descrie cum să efectuaţi acest update de firmware. Dacă nu aveţi încredere că puteţi realiza acest update cu succes, acesta

Mai mult

Baristomat Cafetiera

Baristomat Cafetiera Baristomat Cafetiera 10033138 Stimate cumparator, Felicitări pentru achiziționarea acestui produs., Citiți și urmați cu atenție aceste instrucțiuni pentru a evita posibilele deteriorări. Nu suntem responsabili

Mai mult

VPA 2140_Pro_RO.indd

VPA 2140_Pro_RO.indd 7 607 792 210 Garanţie Oferim o garanţie de producător pentru produsele achiziţionate în Uniunea Europeană. Condiţiile garanţiei pot fi consultate la www.blaupunkt.de sau solicitate direct, de la: Blaupunkt

Mai mult

REPORTOFON DIGITAL INSTRUCŢIUNI DETALIATE Vă mulţumim că aţi ales Reportofonul digital Olympus. Vă rugăm să citiţi aceste instrucţiuni pentru informaţ

REPORTOFON DIGITAL INSTRUCŢIUNI DETALIATE Vă mulţumim că aţi ales Reportofonul digital Olympus. Vă rugăm să citiţi aceste instrucţiuni pentru informaţ REPORTOFON DIGITAL INSTRUCŢIUNI DETALIATE Vă mulţumim că aţi ales Reportofonul digital Olympus. Vă rugăm să citiţi aceste instrucţiuni pentru informaţii referitoare la utilizarea corectă şi în siguranţă

Mai mult

fm

fm Instrucţiuni de operare Display TFT color 1286.. Descrierea dispozitivului Display-ul TFT color aparţine sistemului de videointerfonie al firmei Gira şi serveşte la extinderea staţiilor de interior. Menu

Mai mult

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™ Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400 Utilizaţi acest ghid când folosiţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Componentele imprimantei Figura 1 prezintă

Mai mult

Manual de utilizare pentru aspirator SJ72WWB6

Manual de utilizare pentru aspirator SJ72WWB6 Manual de utilizare pentru aspirator SJ72WWB6 CITIȚI CU ATENȚIE ACESTE INSTRUCȚIUNI Acest produs trebuie să fie asamblat și utilizat doar în scopul pentru care a fost creat și doar în modul în care este

Mai mult

Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției (SI INJ) intranet.inj.md Ver.2 Manual de utilizare a Sistemului I

Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției (SI INJ) intranet.inj.md Ver.2 Manual de utilizare a Sistemului I Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției (SI INJ) intranet.inj.md Ver.2 Manual de utilizare a Sistemului Informațional al Institutului Național al Justiției

Mai mult

User Manual

User Manual Register your product and get support at www.philips.com/welcome 4100 series Manual de utilizare 32PFK4100 32PHK4100 40PFK4100 48PFK4100 Cuprins 1 Noul dumneavoastră televizor 3 1.1 Pause TV şi înregistrări

Mai mult

Prezentarea PC-ului portabil Ghidul pentru utilizator

Prezentarea PC-ului portabil Ghidul pentru utilizator Prezentarea PC-ului portabil Ghidul pentru utilizator Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth este o marcă comercială deţinută de proprietarul său şi utilizată de Compania Hewlett-Packard

Mai mult

Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md

Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md Cuprins 1. CREARE DE CONT ȘI AUTENTIFICARE PE PLATFORMĂ... 4 2. INTERFAȚA PLATFORMEI E-ADMITERE... 9 2.1 PRIMA PAGINĂ... 9 2.2 DOSAR CURENT...

Mai mult

Manual de utilizare PIAN ELECTRIC

Manual de utilizare PIAN ELECTRIC Manual de utilizare 10021806 PIAN ELECTRIC Stimate cumparator, In primul rand va multumim ca ati cumparat acest produs. Pentru evitarea defectarii produsului va rugam sa cititi cu atentie acest manual

Mai mult

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la Întrebare? Contactaţi Philips BTB2315 Manual

Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la  Întrebare? Contactaţi Philips BTB2315 Manual Oricând aici pentru a vă ajuta Înregistraţi-vă produsul şi obţineţi asistenţă la www.philips.com/support Întrebare? Contactaţi Philips BTB2315 Manual de utilizare Cuprins 1 Important 2 Siguranţa 2 2 Microsistemul

Mai mult

_BDA_Staubsauger_Klarstein.indd

_BDA_Staubsauger_Klarstein.indd Aspirator 10031893 Stimate client, Felicitări pentru achiziția dvs. Citiți cu atenție manualul și urmați instrucțiunile de mai jos pentru a evita deteriorarea dispozitivului. Pentru daunele cauzate de

Mai mult

CAMERA IP Manual de utilizare MODEL: ZB-IPW71 1

CAMERA IP Manual de utilizare MODEL: ZB-IPW71  1 CAMERA IP Manual de utilizare MODEL: ZB-IPW71 http://www.global-export-import.eu 1 Parametri tehnici Rezoluţie: 1.0MP,1280*720P Lentilă fixă Megapixel Filtru IR-cut cu comutare automată Lumina IR: 4 leduri

Mai mult

Ghid de asistenţă Difuzor din sticlă LSPX-S2 În continuare, veți găsi explicații privind utilizarea difuzorului din sticlă. Selectați un subiect din p

Ghid de asistenţă Difuzor din sticlă LSPX-S2 În continuare, veți găsi explicații privind utilizarea difuzorului din sticlă. Selectați un subiect din p În continuare, veți găsi explicații privind utilizarea difuzorului din sticlă. Selectați un subiect din panoul de navigare. Noțiuni de bază Componente și comenzi Sursa de alimentare Încărcarea difuzorului

Mai mult

Fişă tehnică cu informaţii despre configurare şi funcţii

Fişă tehnică cu informaţii despre configurare şi funcţii Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Informaţii despre configurare şi funcţii Despre avertismente AVERTISMENT: Un AVERTISMENT indică un pericol potenţial de deteriorare a bunurilor, de vătămare corporală

Mai mult

Inspiron Specificaţii

Inspiron Specificaţii Inspiron 20 Seria 3000 Copyright 2015 Dell Inc. Toate drepturile rezervate. Acest produs este protejat de legile privind drepturile de autor şi drepturile de proprietate intelectuală din SUA şi de pe plan

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE SPRINT EVO SE71_SE41011

MANUAL DE UTILIZARE SPRINT EVO SE71_SE41011 MANUAL DE UTILIZARE SPRINT EVO SE71_SE41011 * Doar anumite modele. ** În cazul anumitor modele, duzele pot fi diferite. 1 2 24 ore * Doar anumite modele. ** În cazul anumitor modele, duzele pot fi diferite.

Mai mult

Microsoft Word - 05_Meaco_Airvax_RO.doc

Microsoft Word - 05_Meaco_Airvax_RO.doc Purificatorul de aer Meaco Airvax 33X2 Manual de Instrucțiuni Dezumidificatoare Meaco de 12L şi 20L Vă rugăm, citiți acest manual de instrucțiuni înainte de a folosi purificatorul de aer şi păstrați-l

Mai mult

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Ghid de instalare Macintosh / v2.0 0

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Ghid de instalare Macintosh / v2.0 0 EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Ghid de instalare Macintosh 09-2012 / v2.0 0 Ghid introductiv Înainte de a începe folosirea acestui punct de acces, vă rugăm să verificaţi dacă lipseşte ceva din pachet şi să-l

Mai mult

ASPIRATOR CU FILTRU DE APĂ Model: AS-506 Manual de instrucțiuni

ASPIRATOR CU FILTRU DE APĂ Model: AS-506 Manual de instrucțiuni ASPIRATOR CU FILTRU DE APĂ Model: AS-506 Manual de instrucțiuni IMPORTANT - Vă rugăm să citiți cu atenție acest manual pentru a înțelege întregul aparat înainte de utilizare. Pentru a reduce riscul de

Mai mult

BTX2 FM.cdr

BTX2 FM.cdr SISTEM INTERCOM AVANSAT Manual de utilizare Cuprins: Caracteristici principale Specificatii tehnice Incarcarea bateriei Descrierea produsului si a modalitatilor de prindere Instructiuni de utilizare Imperecherea

Mai mult

DAV-F300_F310_ro.indd

DAV-F300_F310_ro.indd Sistem DVD Home cinema Manual de instrucţiuni RO DAV-F300 / F310 2010 Sony Corporation Bun venit Pentru a reduce riscul de incendiu sau de electrocutare, nu stropiţi şi nu udaţi aparatul şi nici nu aşezaţi

Mai mult

MULTIMETRU DIGITAL AX-585 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

MULTIMETRU DIGITAL AX-585 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE MULTIMETRU DIGITAL AX-585 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE 1. Informaţii generale. 3 2. Informaţii privind siguranţa. 3 3. Funcţii 3 4. Operarea aparatului de măsură. 6 5. Întreţinerea aparatului. 9 6. Rezolvarea

Mai mult

Inspiron Specificaţii (Battery)

Inspiron Specificaţii (Battery) Inspiron 20 Seria 3000 Vederi Copyright 2016 Dell Inc. Toate drepturile rezervate. Acest produs este protejat de legile privind drepturile de autor şi drepturile de proprietate intelectuală din SUA şi

Mai mult

Microsoft Word - RO_SWS 215_M5.docx

Microsoft Word - RO_SWS 215_M5.docx Manual de utilizare Ceas cu alarmă cu LED controlat prin radio cu temperatură interioară și exterioară 1 DESCRIEREA DISPOZITIVULUI VEDERE FRONTALĂ Alarmă activată Oră Indicator RCC Temperatură exterioară

Mai mult

Vostro 3500 Fişă tehnică informativă privind configurarea şi funcţiile

Vostro 3500 Fişă tehnică informativă privind configurarea şi funcţiile Dell Vostro 3300/3400/3500/3700 Informaţii despre configurare şi caracteristici Despre avertismente AVERTISMENT: Un AVERTISMENT indică un pericol potenţial de deteriorare a bunurilor, de vătămare corporală

Mai mult

Guns N' Roses Video Slots Regulile jocului Guns N' Roses Video Slots este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții W

Guns N' Roses Video Slots Regulile jocului Guns N' Roses Video Slots este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții W Guns N' Roses Video Slots Regulile jocului Guns N' Roses Video Slots este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține substituții Wild, Expanding Wilds, Appetite for Destruction Wild,

Mai mult

Z Series /Seria RZ Ghid de referinţă rapidă Utilizaţi acest ghid când utilizaţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul

Z Series /Seria RZ Ghid de referinţă rapidă Utilizaţi acest ghid când utilizaţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul Z Series /Seria RZ Ghid de referinţă rapidă Utilizaţi acest ghid când utilizaţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Cuprins Vedere din exterior.......................................................

Mai mult

untitled

untitled Ghid de referinţă rapidă Xi4 Utilizaţi acest ghid când folosiţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Componentele imprimantei Figura prezintă componentele

Mai mult

Microsoft Word - Manual Argo Mood Ro

Microsoft Word - Manual Argo Mood Ro AEROTERMĂ CU REZISTENȚĂ CERAMICĂ PENTRU BAIE IP21 INSTRUCȚIUNI PRIVIND FUNCȚIONAREA Citiți instrucțiunile cu atenție înainte de instalarea și punerea în funcțiune a acestui aparat sau înainte de a desfășura

Mai mult

User Manual

User Manual Register your product and get support at 8503 series www.philips.com/tvsupport Manual de utilizare 49PUS8503 55PUS8503 65PUS8503 Cuprins 1 Noutăţi 9.4 Blocarea aplicaţiilor 9.5 Gestionare aplicaţii 9.6

Mai mult