Nova Combi_English.indd

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Nova Combi_English.indd"

Transcriere

1 NOVA COMBI

2 SEMĂNĂTOAREA CU FERTILIZARE IDEALĂ ÎN TOATE CONDIȚIILE DE SEMĂNAT. Nova Combi este o semănătoare cu fertilizare potrivită pentru toate condițiile de semănat și pentru toate tipurile de sol. Se poate utiliza pentru semănare directă, semi directă sau în pat germinativ pregătit tradițional. Nova Combi cu acuratețea sa de neegalat are parte de un success foarte mare în teste și competiții în toată lumea.

3 ECONOMII DE COSTURI Cu un necesar de putere scăzut și fără părți care nu se rotesc, semănătoarea poate fi tractată cu ușurință chiar și cu tractoare cu o putere de 90 cp. Economii substanțiale la îngrăsăminte cu ajutorul dispozitivului pentru urme tehnologice. ADÂNCIMEA DE SEMĂNAT ESTE PRECISĂ TOT TIMPUL Denivelările solului (brazde, striații, etc.) nu afectează adâncimea de semănat Nivelul de umplere al buncărului nu afectează adâncimea de semănat. Viteza de lucru nu afectează adâncimea de semănat. DISCURI CU SARCINĂ INTENSĂ CARE NU SE BLOCHEAZĂ Brațele discurilor sunt rezistente la sarcină intensă. Presiunea secțiilor poate fi reglată în timpul lucrului, până la 200 kg/secție. REGLARE ȘI UTILIZARE UȘOARĂ Adâncimea de semănat se reglează simplu prin roțile de adâncime din fața secțiilor. Cel mai simplu și cel mai rapid test de calibrare de pe piață Aveți nevoie să învârtiți doar de o manivelă aflată pe partea laterală a semănătorii.

4 ROBUSTĂ, DAR ECONOMICĂ. Rezistența la tracțiune scăzută economisește până la 5 l de combustibil la hectar. PUTERE ȘI ECONOMII DE NEEGALAT. La Nova Combi semințele și îngrășămintele ajung în aceeași secție,dar soluția dublu disc Tume le separă. Pentru că nu are organe separate pentru fertilizare, și toate piesele care lucrează în sol sunt rotative,necesarul de putere a Nova combi este cu 30% mai mic. Rezistența scăzută la tracțiune economisește până la 5 litri pe hectar, iar dacă schimbați la Nova Combi nu trebuie să schimbați tractorul cu unul mai puternic. Presiunea pe secție a Nova Combi e suficientă în toate condițiile, 200 kg / secție. SECȚIA CU DUBLU DISC NOVA COMBI, CÂȘTIGĂTOAREA PREMIULUI INTERNAȚIONAL ELMIA. ADÂNCIME DE SEMĂNAT PRECISĂ ÎNTOTDEAUNA ȘI ÎN ORICE SITUAȚIE. Adâncimea semințelor și a îngrășămintelor se reglează cu ajutorul roților de adâncime aflate în fața secțiilor. De asemenea aceste roți au și rolul de compactare a solului. Întrucât reglarea adâncimii de lucru are loc în fața secțiilor, este timp sufficient ca adâncimea de semănat să fie adaptată la variațiile solului. Brazdele, viteza de lucru și nivelul de umplere a buncărelor nu influențează în nici un fel adâncimea de semănat. Roțile frontale compacteayă solul înaintea secțiilor asigurând semănatul fără blocaje în sol intact. SECȚIILE ADAPTIVE ASIGURĂ ADÂNCIMEA DE SEMĂNAT CORECTĂ.

5 CONSTRUCȚIA SECȚIEI NOVA COMBI Tub pentru îngrășăminte Reglajul adâncimii de lucru Tub pentru semințe Roată frontală pentru reglajul adâncimii Plăci de uretan Disc de semănat Sămânță Disc de fertilizare Direcția de lucru Îngrășământ STRUCTURA SECȚIILOR ROBUSTĂ ȘI DURABILĂ. Brazda nu este mai lată decât este necesar datorită profilului convex al discurilor. Sistemul de protecție anti pietre de pe fiecare secție asigură faptul că discurile pot rezista și în cele mai grele condiții. Perimetrul exterior al discurilor este crestat și acestea au diametre diferite, îmbunătățind rotația, auto curățarea și penetrarea solului. Nu sunt necesare răzuitoare suplimentare. Plăcile de uretan dintre discuri păstrează îngrășămintele și semințele separate și previn variațiile de adâncime. Nova Combi are distanța dintre rânduri dovedită de 125 mm.

6 TEHNOLOGIE SÄÄSTÖÄ POLTTOAINEKULUISSA. ÎNCERCATĂ ȘI TESTATĂ MODERN ȘI UȘOR DE UTILIZAT. Nova Combilla säästät polttoainekuluissa jopa 5 litraa hehtaarilla Nova Combi este fiabilă, ușor de utilizat și economisește costurile îngrășămintelor. Nova Combi on yleiskylvolannoitin kaikille viljelymenetelmille. Nova Combin jareat kiekkovantaat on kiinnitetty kahden van- Kone kay rajoituksetta suorakylvoon, minimimuokattuun ja pe- taan ryhmiin. Tama takaa sen, etta vantaat pystyvat hyvin murinteisesti kynnettyyn & kylvomuokattuun viljelymenetelmaan. kautumaan pellon pinnan epatasaisuuksiin. Vantaiden asettelu, Nova Combissa siemenet ja lannoite ohjataan samaan vantaa- mitoitus ja rakenne ohjaa siemenen sijoittumista erilleen lannoitseen, mutta TUME:n kehittamalla kaksoiskiekkoratkaisulla hie- teesta. Taman lisaksi kaksoiskiekot vahentavat koneen vetotehon man erilleen toisistaan. Koska erillisia lannoitevantaita ei tarvita, tarvetta noin kolmasosalla verrattuna koneisiin, joissa on maata- on traktorilta vaadittava vetotehon tarve aiempaa huomattavasti raappaavia, pyorimattomia ja siten jarruttavia osia. Novassa on alhaisempi, jopa 30 % pienempi. riittava vannaspainotusvoima, max. 200 kg. JOKA TILANTEESSA TARKKA KYLVÖSYVYYS Jokaisen vannasyksikon etupuolelle on sijoitettu kookas tunnustelupyora, jonka avulla saadetaan kylvo- ja lannoitussyvyys. Koska tunnustelu tapahtuu vantaiden etupuolelta, ehtii tyosyvyys mukautua oikea-aikaisesti maanpinnan epatasaisuuksiin, eika vantaan tekemalla uralla tai ajo-nopeudella ole vaikutusta kylvosyvyyteen. Tunnustelupyora tiivistaa maata vantaan edella, jolloin toiminta on tukkeutumatonta ja kylvo tapahtuu ehyeen maahan. Pyora painaa esim. oljet maata vasten ennen kylvoa, jolloin vannas leikkaa kylvovaon varmasti auki. Oljet eivat siten painu kylvovakoon. Nova Combissa kylvosyvyyteen ei lainkaan vaikuta koneen sailioiden tayttoaste. Vertaa muihin merkkeihin! BARA DE TRACȚIUNE POATE FI MONTATĂ ÎN POZIȚIA SUPERIOARĂ PENTRU APLICAȚII ÎN COMBINAȚIE CU CULTIPACK. TEHNOLOGIE SUPERIOARĂ. Fiabilitatea semănătorii Nova Combi este dovedită de succesul ei în Norvegia, Suedia și întreaga Europa, unde condițiile sunt adesea foarte solicitante și suprafețele sunt mari. Tume este cunoscut pentru dozatoarele precise și rezistente în timp. Acestea sunt acționate de către o roată de transmisie la sol montată în partea laterală. Nivelul de umplere a buncărului nu afectează adâncimea de semănat. Nova Combi are o bară de tracțiune care poate fi folosită în două poziții. Poziția superioară se folosește de exemplu în combinație cu cultivatorul CultiPack. Nova Combi este dotată cu echipament de calibrare pentru îngrășăminte și semințe. Calibrarea este cea mai ușoară și cea mai rapidă de pe piață. Între roțile posterioare cu diametru mare există spațiu suficient pentru a nu acumula sol înaintea lor.

7 LĂȚIMEA DE TRANSPORT A LUI NOVA COMBI 3000 ESTE DE DOAR 3 METRI. UN SINGUR MONITOR TOATE FUNCȚIILE. CONTROLUL PRIN MONITORUL AGROCONT ESTE DOTARE STANDARD. Putem supraveghea și regla semănătoarea în timpul lucrului din cabina tractorului. Cu monitorul AgroCont este ușor să controlăm funcțiile semănătorii moderne cu fertilizare: Cărările tehnologice pentru semințe și îngrășăminte, nivelul de umplere a buncărelor, controlul rotației axelor, acționarea marcatoarelor (inclusiv marcatoare preemergență), contor hectare, reglarea presiunii brăzdarelor și ridicarea la jumătate. AgroContPlus, disponibil ca și dotare opțională are aceleași caracteristici plus controlul electronic pentru cantitatea de îngrășăminte. BUNCĂRE MARI, LĂȚIME DE TRANSPORT MICĂ. Volumul total a buncărelor ușor de umplut ale semănătorilor Nova Combi este de peste 1,000 litri pe metru de lățime de lucru. Buncărul este despărțit în două compartimente cu un perete reglabil. Umplerea buncărelor este ușoară penru că deschiderea este mare și prelatele se rulează. La Nova Combi grătarele pentru semințe și îngrășăminte fac parte din dotarea standard. Lățimea totală este la fel ca și lățimea de lucru, 3 sau 4 metri. Nova Combi poate fi transportată cu ușurință de la o parcelă la cealaltă. SET DE ROȚI ROBUSTE, SET DE SECȚII ADAPTIVE. DISPOZITIVUL DE URME TEHNOLOGICE DISPONIBIL DESIGUR ȘI PENTRU ÎNGRĂȘĂMINTE. Tume a introdus pentru prima dată urmele tehnologice pentru fertilizare.. Metoda brevetată a semănătorilor Tume economisește valori semnificative cu îngrășămintele. Fertilizarea urmelor nesemănate este costisitoare și inutilă plasând o povară grea pe mediul înconjurător. Dispozitivul de urme tehnologice Tume reduce costurile îngrășămintelor în medie cu 4%, ceea ce înseamnă economii considerabile într-un an.

8 DATE TEHNICE Nova Combi Capacitatea buncărului, l Lățimea de lucru, mm Greutate (unitate de bază fără accesorii), kg Necesar putere, cp/kw 90/66 120/88 Secții dublu disc Presiune Reglare în timpul lucrului Roți pentru reglarea adâncimii de lucru Dimensiune Fertilizator / alimentator semințe Supapele inferioare Funcționarea alimentatorului Roți de sprijin Dimensiune P.O. Box 77, FI TURENKI, Finland Tel , fax discs, Ø 360/400 mm kg Standard cu AgroCont 12 roți 18,5 x 8,50 8 AW Cilindri, 100 de poziții Reglabile cu arcuri Roată la sol pe partea laterală 12 roți, grupate câte două Structură adaptivă 7,50 16 AS 32 discs, Ø 360/400 mm kg Standard cu AgroCont 16 roți 18,5 x 8,50 8 AW Cilindri, 100 de poziții Reglabile cu arcuri Roată la sol pe partea laterală 16 roți, grupate câte două Structură adaptivă 7,50 16 AS Echipare standard: Computer AgroCont // Scară frontală și posterioară // Opțiune semințe mici //Bară de tracțiune hidraulică combinată Nova Combi // Grătare semințe și îngrășăminte // Prelată // Perete buncăr reglabil// Echipament calibrare semințe și îngrășăminte // Set lumini Dotări opționale: Computer AgroContPlus // Marcatori hidraulici // Cultivator CultiPack // Roți de tasare intermediare // Transmisie semințe mici //Unitate pentru semănat iarbă // Discuri acoperire între secții // Agitator pentru semințe și îngrășăminte //Grapă de acoperire posterioară //Grilaj de protecție posterior // Prelată automată // Casetă de transmisie Z12-Z46 // Marcatori pre-emergență // Scară frontală suplimentară //Bară de nivelare frontală ENNC 9/ Toate drepturile rezervate. Unele utilaje din această broșură sunt echpate cu dotări opționale.

Semanatoare pentru semanat direct Linea SICURA SSM si SSP

Semanatoare pentru semanat direct Linea SICURA SSM si SSP Semanatoare pentru semanat direct Linea SICURA SSM si SSP SEMANAREA DIRECTA INTR-UN TEREN NEPREGATIT Semanarea directa intr-un teren nepregatit este o tehnica a agriculturii conservative care se bazeaza

Mai mult

Microsoft Word - catalog profesionale.doc

Microsoft Word - catalog profesionale.doc MOTOCULTOR SUPER SPECIAL GREEN CARACTERISTICI TEHNICE Motor: Pornire: Capac motor: Ambreiaj: Transmisia: Axa motoare: Frane: 4 timpi diesel, 10 CP si 12,5 CP, 3.000 rpm, racire aer. sfoara, recul sau electrica.

Mai mult

Versiune: 1.3 RO / Nr. art.: Distribuitor cu disc Clasicele consacrate

Versiune: 1.3 RO / Nr. art.: Distribuitor cu disc Clasicele consacrate Versiune: 1.3 RO / Nr. art.: 00210-3-287 Distribuitor cu disc Clasicele consacrate Utilizare variată Distribuitor cu disc Utilizați distribuitoarele cu disc de la APV, de exemplu în următoarele combinații

Mai mult

Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca

Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Gamă vastă de soluții Cu sistemele Duplo de la Roca, obțineți întreaga flexibilitate

Mai mult

Fabricat în România OFERTA MOTOSAPE AGT - PREMIUM

Fabricat în România OFERTA MOTOSAPE AGT - PREMIUM Fabricat în România OFERTA MOTOSAPE AGT - PREMIUM De ce motosapele AGT 5580 PREMIUM? Manetă cu protecție împotriva pornirii accidentale conform normei EN 709. Tobă de eșapament cu protecție suplimentară

Mai mult

Gamă de Pulverizatoare Tractate GAMĂ DE PULVERIZATOARE TRACTATE

Gamă de Pulverizatoare Tractate GAMĂ DE PULVERIZATOARE TRACTATE Gamă de Pulverizatoare Tractate GAMĂ DE PULVERIZATOARE TRACTATE GAMA CAMPO Gaspardo vă prezintă noua gamă de pulverizatoare: fiabile şi eficiente, autoportante sau remorcate, acestea reprezintă soluţia

Mai mult

Grust - Romana cdr

Grust - Romana cdr GRUST MUNICIPAL TEHNOLOGY FOR A TIDE CITY Acreditări Acreditările companiei Acreditat ă ISO 9001 Autorizări ISCIR Autorizare RAR 2 Structură Structura companiei Construcţia de caroserii industriale pentru

Mai mult

BR 45/22 C Masina de frecat aspirat, pe acumulatori, complet echipata, BR 45/22 C Bp Pack. Cu cap perie rotativa si tehnologie KART, pentru manevrabil

BR 45/22 C Masina de frecat aspirat, pe acumulatori, complet echipata, BR 45/22 C Bp Pack. Cu cap perie rotativa si tehnologie KART, pentru manevrabil Masina de frecat aspirat, pe acumulatori, complet echipata, Bp Pack. Cu cap perie rotativa si tehnologie KART, pentru manevrabilitate si randament pe suprafata maxime. 1 Cap perie reglabil +/- 200 cu tehnologie

Mai mult

VIESMANN VITODENS 222-W Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: vezi lista de preţuri VITODENS 222-W Tip B2LA Cazan compact în condensaţie, pe combust

VIESMANN VITODENS 222-W Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: vezi lista de preţuri VITODENS 222-W Tip B2LA Cazan compact în condensaţie, pe combust VIESMANN VITODENS 222-W Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: vezi lista de preţuri VITODENS 222-W Tip B2LA Cazan compact în condensaţie, pe combustibil gazos 3,2 până la 35,0 kw, pentru gaz metan şi

Mai mult

centrale noi 2015 copia copy copy

centrale noi 2015 copia copy copy CENTRALE PE LEMN SI PELET PUFFERE SI BOILERE SOLAR Siguranta - Randament - Tehnologie CAZANE PE LEMN Cazan pe lemn DIANBOILER model DBs Clasic Cod Descriere CF Pret 10367 025 kw 25 1 10367 035 kw 35 1

Mai mult

Delta Flex si Vibro Flex 7400 Delta Flex si Vibro Flex 7400 Dezmiristitoare cu organe active rigide si vibratoare Moving agriculture ahead

Delta Flex si Vibro Flex 7400 Delta Flex si Vibro Flex 7400 Dezmiristitoare cu organe active rigide si vibratoare Moving agriculture ahead Delta Flex si Vibro Flex 7400 Delta Flex si Vibro Flex 7400 Dezmiristitoare cu organe active rigide si vibratoare Moving agriculture ahead Dezmiristirea VF 7460 HT Care sunt rezultatele obtinute in urma

Mai mult

KEN_level_write_EN_2011

KEN_level_write_EN_2011 drying technology waste management boilers and heat instalations Palax Power 90S / 90SG procesor de lemn de foc cu pânză circulară în două variante de acţionare utilaj acţionat de la priza de putere a

Mai mult

DOBLO CARGO FL

DOBLO CARGO FL DOBLÒ CARGO Sasiu si Sincom Versiune Sarcina utila* (kg) Preţ fără TVA (Euro) Preţ cu TVA (Euro) Preţ special cu TVA (Euro) 263.B1M.1 90 CP E6 Maxi Sasiu 1.080 15,090 17,957 15,084 263.B1Q.1 1.6 Mjet 105

Mai mult

Catalog VRV pdf

Catalog VRV pdf Pompă de căldură seria VRV IV-i pentru instalare în interior concept brevetat unic Perdea de aer Perdea de aer Biddle pentru VRV (CYV) 22 Unităţi interioare Unităţi interioare tip VRV Sisteme de control

Mai mult

ecotec pure ecotec pure Pur şi simplu Vaillant Bucuria de a face alegerea corectă

ecotec pure ecotec pure Pur şi simplu Vaillant Bucuria de a face alegerea corectă Pur şi simplu Vaillant Bucuria de a face alegerea corectă O centrală termică performantă cu tot ce reprezintă Vaillant Pur şi simplu ideal! oferă tot ce aţi putea dori de la o soluţie modernă de încălzire

Mai mult

Prezentare PowerPoint

Prezentare PowerPoint VINDROVER TRACTAT PENTRU RECOLTAT FURAJE SI MASINA DE REGENERAT PAJISTI or ga n i zat î n dat a de 02.10.2015 î n ca dr u l ma n i f est a t i ei de: AGRI CULTURA - TÂRGUL NATI ONAL DE AGRI CULTURA, Br

Mai mult

Senzor pentru nivelul optim de azot al plantei

Senzor pentru nivelul optim de azot al plantei Senzor pentru nivelul optim de azot al plantei INFORMAţII DESPRE RECOLTE. Cu cât cunoașteţi mai mult, cu atât aveţi nevoie de mai puţin: CropXplorer AGXTEND utilizează un senzor optic de măsurare pentru

Mai mult

Solid Încărcătorul multifuncţional. Pentru orice situaţie.

Solid Încărcătorul multifuncţional. Pentru orice situaţie. Solid Încărcătorul multifuncţional. Pentru orice situaţie. Aducem responsabilitatea (la un nou nivel) - SOLID. Expresivitate. Caracter autohton. Estetică. Aceste este utilajul nostru SOLID. Acest braţ

Mai mult

Pluguri purtate Pluguri-semi-purtate Bucuria de a ara

Pluguri purtate Pluguri-semi-purtate Bucuria de a ara Pluguri purtate Pluguri-semi-purtate Bucuria de a ara Modelele de plug Euro Star combină toate avantajele plugurilor standard cu avantajele ale celor variabile. Prin intermediul reglării lăţimii de lucru

Mai mult

R17Z-9A_spec [RO].indd

R17Z-9A_spec [RO].indd Specif icaţii R17Z-9A MOTOR MODEL KUBOTA D902 Răcit cu apă, diesel în 4 timpi, în linie, Tier 4 certificate Putere nominala la volant SAE J1995 (brut) 16,8 hp (12.5 kw) / 2 rot/min J1349 (net) 15,8 hp

Mai mult

1. Destinaţia produsului MAT S.A. CRAIOVA Tel.: Fax: FIŞĂ TEHNICĂ TRACTOR ÎN

1. Destinaţia produsului MAT S.A. CRAIOVA Tel.: Fax: FIŞĂ TEHNICĂ TRACTOR ÎN 1. Destinaţia produsului MAT S.A. CRAIOVA Tel.: 051.435.564 Fax: 051.435.41 E-mail: vanzari@matcraiova.ro www.matcraiova.ro FIŞĂ TEHNICĂ TRACTOR ÎNCĂRCĂTOR HIDRAULIC TIH 445 DHD Pag. 1/1 Tractorul este

Mai mult

CAMPANIA DE PRIMĂVARĂ 2019 Durata campaniei: MAȘINI DE TUNS GAZON 200 lei REDUCERE MOTOUNEALTĂ 300 lei REDUCERE

CAMPANIA DE PRIMĂVARĂ 2019 Durata campaniei: MAȘINI DE TUNS GAZON 200 lei REDUCERE MOTOUNEALTĂ 300 lei REDUCERE www.husqvarna.ro CAMPANIA DE PRIMĂVARĂ 2019 Durata campaniei: 01.03.2019-30.06.2019 MAȘINI DE TUNS GAZON MOTOUNEALTĂ 300 lei HUSQVARNA LC 140 / LC 140S HUSQVARNA 128R HUSQVARNA 120 Mark II HUSQVARNA 135

Mai mult

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni pentru o mare varietate de aplicaţii. De la o unitate

Mai mult

POMPE SUBMERSIBILE Impresionant de fiabile CASĂ & GRĂDINĂ DRENAJ

POMPE SUBMERSIBILE Impresionant de fiabile CASĂ & GRĂDINĂ DRENAJ POMPE SUBMERSIBILE Impresionant de fiabile CASĂ & GRĂDINĂ DRENAJ POMPELE SUBMERSIBILE DE LA KÄRCHER: TOTUL TĂIAT ȘI USCAT - CU KÄRCHER. 2 Calitate profesională pentru acasă: pompele submersibile de la

Mai mult

COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, C(2018) 1391 final ANNEXES 1 to 5 ANEXE la REGULAMENTUL DELEGAT (UE) /... AL COMISIEI de modificare a anexei I l

COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, C(2018) 1391 final ANNEXES 1 to 5 ANEXE la REGULAMENTUL DELEGAT (UE) /... AL COMISIEI de modificare a anexei I l COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, 9.3.2018 C(2018) 1391 final ANNEXES 1 to 5 ANEXE la REGULAMENTUL DELEGAT (UE) /... AL COMISIEI de modificare a anexei I la Regulamentul (UE) nr. 167/2013 al Parlamentului European

Mai mult

corturi bus - van

corturi bus - van Cort Bus Milestone Pro și Pro Air Milestone Pro este prevăzută cu o intrare frontală mare și o altă intrare laterală protejată de ploaie, ambele cu uși separate din plasă. De asemenea, peretele din spate

Mai mult

Noul Hyundai i10

Noul Hyundai i10 Noul Hyundai i10 Sistem dual benzină / GPL De ce să fii nevoit să alegi, când poți avea orice, oricând? Hyundai oferă împreună și inspirația și tehnologia în modelul i10 cu sistem dual de alimentare benzină

Mai mult

KÖGEL REMORCI BASCULABILE NOVUM: LIGHT & STRONG

KÖGEL REMORCI BASCULABILE NOVUM: LIGHT & STRONG KÖGEL REMORCI BASCULABILE NOVUM: LIGHT & STRONG PASIUNEA ÎNTÂLNEȘTE ARTA INGINEREASCĂ PASSIONEERING PENTRU CLIENȚII NOȘTRI Ce este mai interesant decât sectorul transporturilor? Viitorul sectorului transporturilor!

Mai mult

EXU_RO_2017_TD_web

EXU_RO_2017_TD_web @ EXU Date tehnice Transpalet cu operare la mică înălţime EXU 16 EXU 16 Li-Ion EXU 18 EXU 18 Li-Ion EXU 20 EXU 20 Li-Ion EXU 22 EXU-H 18 EXU-H 20 EXU-H 20 Li-Ion ceastă fișă cu date tehnice, conformă cu

Mai mult

Gama de freze GAMA DE FREZE

Gama de freze GAMA DE FREZE Gama de freze GAMA DE FREZE MASCHIO GASPARDO: FORȚA NUMELUI Frezele grupului MASCHIO GASPARDO reprezintă produsul istoric al companiei. Sunt realizate de peste 50 de ani la sediul principal din Campodarsego,

Mai mult

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-BD Descriere/Aplicaţii LENO MSV-BD este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-BD Descriere/Aplicaţii LENO MSV-BD este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului Vane cu presetare manuală LENO MSV-BD Descriere/Aplicaţii LENO MSV-BD este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sisteme de încălzire, răcire şi de apă caldă menajeră. LENO

Mai mult

ROMANIA N.29 prezzi.p65

ROMANIA N.29 prezzi.p65 Termoregulator cu display Art. T.123.00 - Termostat digital cu display pentru montarea pe panou. Dimensiuni 74 x 32 (partea frontală) x 65 (profunzime). Completat cu sondă PTCS cu lungimea de 1500 mm.

Mai mult

LISTA DE PRETURI - versiunea WEB - Editia Mai 2019 NOUA COROLLA HATCHBACK

LISTA DE PRETURI - versiunea WEB - Editia Mai 2019 NOUA COROLLA HATCHBACK LISTA DE PRETURI - versiunea WEB - Editia NOUA COROLLA HATCHBACK TARIFE COROLLA HATCHBACK BENZINA Motor Putere Versiune Cod Pret fara TVA Pret cu TVA 1.2 Turbo 114 CP Eco CH52DCL0200 TBC TBC 1.2 Turbo

Mai mult

FELCO Putere asistata Foarfeca electrica - Modelul multifunctional - puternic Made in Switzerland FELCO 820, este o unea

FELCO Putere asistata Foarfeca electrica - Modelul multifunctional - puternic Made in Switzerland FELCO 820, este o unea FELCO 820 - Putere asistata Foarfeca electrica - Modelul multifunctional - puternic Made in Switzerland 7 8 3 9 2 9 1 0 0 9 0 6 FELCO 820, este o unealta revolutionara, puternica, rapida, eficienta si

Mai mult

Sapientia – Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia – Erdélyi Magyar Tudományegyetem Universitatea Sapientia Facultatea de Ştiinţe Tehnice şi Umaniste dintârgu Mureş RO-547367 Corunca, Nr.1/C, jud. Mureș Tel.: +40-0265-208170, Fax: +40-265-206 211 E-mail: office@ms.sapientia.ro; www.ms.sapientia.ro

Mai mult

90-94 ROMANIA N.29 prezzi.p65

90-94 ROMANIA N.29 prezzi.p65 Art. B.001 Accesorii pentru gaz Art. B.001 - Filtru de linie din aluminiu pentru gaz. Conform normei DIN-DVGW. Presiune max. 2 bar. Diametru Ø 1/2" F.F. 3/4" F.F. 1" F.F. Cod art. B.001.02 B.001.03 B.001.10

Mai mult

Centrală termică murală cu condensare ideală pentru înlocuire în instalaţii cu temperatură înaltă Luna3 Avant+

Centrală termică murală cu condensare ideală pentru înlocuire în instalaţii cu temperatură înaltă Luna3 Avant+ Centrală termică murală cu condensare ideală pentru înlocuire în instalaţii cu temperatură înaltă : centrala termică ideală pentru înlocuirea în instalaţii cu temperatură înaltă Baxi introduce noua centrală

Mai mult

Fișă tehnică testo 521 Instrument pentru măsurarea presiunii diferențiale testo 521 ideal pentru măsurări cu tub Pitot Senzor integrat pentru presiune

Fișă tehnică testo 521 Instrument pentru măsurarea presiunii diferențiale testo 521 ideal pentru măsurări cu tub Pitot Senzor integrat pentru presiune Fișă tehnică Instrument pentru măsurarea presiunii diferențiale ideal pentru măsurări cu tub Pitot Senzor integrat pentru presiune diferenţială, cu compensare de temperatură Două mufe externe pentru conectarea

Mai mult

1 Rigole ACO Self Rigole pentru casă și grădină Grătar nervurat Oțel zincat Grătar nervurat Oțel inoxidabil lucios Grătar nervurat Oțel vopsit Culoare

1 Rigole ACO Self Rigole pentru casă și grădină Grătar nervurat Oțel zincat Grătar nervurat Oțel inoxidabil lucios Grătar nervurat Oțel vopsit Culoare Oțel zincat Oțel inoxidabil lucios Oțel vopsit Culoare antracit Grătar rețea Grătar rețea Oțel zincat Oțel inoxidabil Alege soluția potrivită pentru aplicația ta Flexibilitate maximă Rigole pentru orice

Mai mult

R60CR-9A_spec [RO].indd

R60CR-9A_spec [RO].indd Specif icaţii R60CR-9A MOTOR MODEL Tip YANMAR 4TNV98C Răcit cu apă, diesel în 4 timpi, 4 cilindri în linie, injecţie directă, emisii reduse J1995 (brut) 64,7 HP (48.3 kw) / 2200 rot/min Putere SAE J1349

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 garanție generală a produsului Eficiență ridicată Easy Care: ușor de curățat și întreținut datorită grilei superioare și capacelor laterale detașabile Protecție: tratament special cu vopsea epoxidică cu

Mai mult

ROMANIA N.29 prezzi.p65

ROMANIA N.29 prezzi.p65 Extractori de fum cu gură de ieşire rectangulară şi pătrată Tip cu gură de ieşire rectangulară şi pătrată E Art. R.255 Dimensiunile de ocupare: h B A POZIŢIA MOTORULUI: STÂNGA Art. R.255 - Extractor de

Mai mult

OptiFlood LED BVP506 |

OptiFlood LED BVP506 | Lighting OptiFlood LED tot ce este necesar pentru iluminatul perimetrelor OptiFlood LED este o gamă de reflectoare elegante, deosebit de eficiente, asimetrice, care pot fi utilizate pentru a ilumina zone

Mai mult

Lumină care este plăcută ochilor

Lumină care este plăcută ochilor PHILIPS LED Bec 5,5 W (40 W) E27 Alb cald Fără intensitate variabilă Lumină care este plăcută ochilor Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Este mai important

Mai mult

untitled

untitled Unităţi de condensare comerciale Refrigerare» Nivel scăzut de zgomot în timpul funcţionării» Ușor de instalat - complet echipate - asamblate» Eficienţă energetică și performanţă» Design robust www.daikin.eu

Mai mult

Microsoft Word - i.doc

Microsoft Word - i.doc ANEXA B - 2015 Norme si recomandari pentru constructia de roll-cage Pentru asigurarea securitatii echipajelor in concursurile de offroad, etape ale CN, in conformitate cu prezentul Regulament, la inscrierea

Mai mult

PREZENTAREA PRODUSELOR

PREZENTAREA PRODUSELOR PREZENTAREA PRODUSELOR CUPRINS GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com PRESĂ DE BALOȚI ROTUNZI

Mai mult

11 ACO Spin Rigole și Guri de scurgere pentru terase Guri de scurgere telescopice ACO Spin fără sifonare - DN 70/ DN100 Rigole Guri de scurgere telesc

11 ACO Spin Rigole și Guri de scurgere pentru terase Guri de scurgere telescopice ACO Spin fără sifonare - DN 70/ DN100 Rigole Guri de scurgere telesc telescopice fără sifonare - DN 70/ DN100 telescopice fără sifonare - DN 70/ DN100 Informații produs Avantaje produs Testat conform SR EN 1253 vopsită Rezistență la presiune ridicată >700 N/ mm² Fără sifonare

Mai mult

MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS

MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS 1. INFORMAȚII GENERALE Instalarea corectă a ușilor secționale este o condiție esențială pentru funcționarea sigură

Mai mult

Domenii de utilizare? Industria ambalajelor Prototipuri și machete Imprimare digitală și offset Afișaj Mobilier Arhitectură Plăci..și multe altele Amb

Domenii de utilizare? Industria ambalajelor Prototipuri și machete Imprimare digitală și offset Afișaj Mobilier Arhitectură Plăci..și multe altele Amb Domenii de utilizare? Industria ambalajelor Prototipuri și machete Imprimare digitală și offset Afișaj Mobilier Arhitectură Plăci..și multe altele Ambalaje Ștanțe Elemente de Machete uzuale și machete

Mai mult

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-B Descriere LENO MSV-B este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sistemel

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-B Descriere LENO MSV-B este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sistemel Vane cu presetare manuală LENO MSV-B Descriere LENO MSV-B este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sistemele de încălzire, răcire şi de apă caldă menajeră. LENO MSV-B este

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 cazan de pardoseală în condensație EXPERIENȚA FERROLI în tehnologia condensării Cazanele din seria reprezintă rezultatul îmbinării vastei experiențe a Grupului Ferroli în proiectarea și realizarea cazanelor

Mai mult

Decorați-vă casa cu lumină

Decorați-vă casa cu lumină PHILIPS InStyle Lampă de plafon Matrix crom LED Decorați-vă casa cu lumină Dezvăluiți eleganța inconștientă a acestei lămpi de plafon de bun gust. Sticla neagră și finisajul din crom adaugă lux în orice

Mai mult

Microsoft Word - FISE TEHNICE Liceul Oravita.doc

Microsoft Word - FISE TEHNICE Liceul Oravita.doc FIŞA TEHNICĂ NR.1 PANOU (COLECTOR) SOLAR Specificatii tehnice impuse prin caietul de sarcini Corespondenta propunerii tehnice cu specificatiile impuse 1 Parametrii constructivi, tehnici şi funcţionali

Mai mult

Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE

Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE 1.Principiul de funcționare Cuprins 1.Principiul de funcționare... 2 2. Structura produsului... 2 3. Modele și specificații...

Mai mult

RAPORT DE TESTARE

RAPORT DE TESTARE RAPORT DE TESTARE Nr. 32-13/17 1. Client și fabricant YABA YAPI DONANIMLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI. Ömerli Mahallesi, Ugurtma Sokak Nr:2 Kat: 1-2 Arnavutköy / Istanbul 2. Denumirea obiectului testat MECANISM

Mai mult

Microsoft PowerPoint - prezentarea ADER 1313 faza 5.pptx

Microsoft PowerPoint - prezentarea ADER 1313 faza 5.pptx Institutul de Cercetare pentru Economia Agriculturii si Dezvoltare I.C.E.A.D.R. ADER 2020 Calculații specifice de costuri standard pentru diferite tipuri de exploatații agricole și profile în contextul

Mai mult

DOBLO CARGO FL

DOBLO CARGO FL Sincom Versiune Volum util (m³) Sarcina utila (kg) Preţ fără TVA * Versiuni in curs de omologare. Valorile au caracter informativ Preturile sunt exprimate in Euro si includ transportul pana la concesionar.

Mai mult

Ceea ce este în interior face diferența

Ceea ce este în interior face diferența PHILIPS LED Spot (Putere reglabilă) 4 W (35 W) GU10 Alb rece Intensitate luminoasă reglabilă Ceea ce este în interior face diferența Cu forma sa frumoasă și dimensiunile familiare, acest spot cu LED este

Mai mult

EXV_RO_TD

EXV_RO_TD EXV Date tehnice Transpalet cu operare la mare înălţime EXV 10 Basic/Li-Ion EXV 10/Li-Ion EXV 1 (i)/li-ion EXV 14 C (i)/li-ion EXV 14 (i)/li-ion EXV 14 D/Li-Ion EXV 16 (i)/li-ion EXV 16 D/Li-Ion EXV 0

Mai mult

Electrostivuitor tone

Electrostivuitor tone Electrostivuitor 1.0-1.5 tone www.toyota-forklifts.eu Electrostivuitor 1.0 t Specificaţii tehnice 7FBEST10 1.1 Producător Toyota 1.2 Model 7FBEST10 1.3 Propulsie Electricã 1.4 Modul de operare Cu şofer

Mai mult

Decorați-vă casa cu lumină

Decorați-vă casa cu lumină PHILIPS InStyle Pendul Matrix aluminiu LED Decorați-vă casa cu lumină Dezvăluiți eleganța inconștientă a acestei lustre de bun gust. Sticla transparentă și finisajul din crom mat adaugă lux în orice spațiu.

Mai mult

a p a r a t u r a f i s c a l a. r o Bucure[ti, Calea C\l\ra[i 242, bl. 77, parter, sector 3 Tel: 021/ , 0722/ ; Fax: 031/ J13/

a p a r a t u r a f i s c a l a. r o Bucure[ti, Calea C\l\ra[i 242, bl. 77, parter, sector 3 Tel: 021/ , 0722/ ; Fax: 031/ J13/ a p a r a t u r a f i s c a l a. r o Bucure[ti, Calea C\l\ra[i 242, bl. 77, parter, sector 3 Tel: 021/327.87.27, 0722/262.116; Fax: 031/418.15.79 J13/970/2002; RO 14560415,,, Constan]a, Str. }epes Vod\

Mai mult

BILKA_produse_prelucrat.cdr

BILKA_produse_prelucrat.cdr BILKA este un grup de companii cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2005, sub numele de HG Construct. BILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale,

Mai mult

Microsoft Word - Instructiuni montaj si utilizare CRH6.doc

Microsoft Word - Instructiuni montaj si utilizare CRH6.doc MANUAL INSTALARE SI UTILIZARE CRH 6 - DISPOZITIV DE SIGURANŢĂ ŞI CONTROL Dispozitivul de siguranţă şi control CRH 6 este un dispozitiv multifuncţional compus din: o supapă de pornire/oprire, flacără de

Mai mult

Viesmann VITOMAX 200-LW Putere de la 8,0 până la 20,0 MW Fişa tehnică VITOMAX 200-LW Tip M64A Cazan de apă caldă de joasă presiune Certificat conform

Viesmann VITOMAX 200-LW Putere de la 8,0 până la 20,0 MW Fişa tehnică VITOMAX 200-LW Tip M64A Cazan de apă caldă de joasă presiune Certificat conform Viesmann VITOMAX 200-LW Putere de la 8,0 până la 20,0 MW Fişa tehnică VITOMAX 200-LW Tip M64A azan de apă caldă de joasă presiune ertificat conform Directivei 2009/142/E privind aparatele consumatoare

Mai mult

Ploiesti, Str. Apelor 2 OFERTA CIF RO Tel/Fax: ix GDI 135 CP 6MT 2WD Motorizare Dimensiuni Capacitate cilindrica (cc) 1591

Ploiesti, Str. Apelor 2 OFERTA CIF RO Tel/Fax: ix GDI 135 CP 6MT 2WD Motorizare Dimensiuni Capacitate cilindrica (cc) 1591 Ploiesti, Str. Apelor 2 OFERTA CIF RO 3347315 Tel/Fax: 0244.511835 ix 35 1.6 GDI 135 CP 6MT 2WD Motorizare Dimensiuni Capacitate cilindrica (cc) 1591 Lungime/latime/inaltime (cm) 441/182/167 Combustibil

Mai mult

EZT_DE_RO_1.xls

EZT_DE_RO_1.xls VARIANTE CONSTRUCTIVE 1 Poz. Articol - nr. Denumirea 10 Dimensiunea: 21 / 3,28 / 4, 34 / 5 20 U Dimensiunea: 17 / 3,21 / 3,28 / 4, 34 / 5 10 LT Dimensiunea: 21 / 3,28 / 4, 34 / 5 20 ULT Dimensiunea: 17

Mai mult

Robert Bosch GmbH 2019, all rights reserved Servantă ca modul de compartimentare al camerei Numai feţele de ciocolată Servantă ca modul de compartimen

Robert Bosch GmbH 2019, all rights reserved Servantă ca modul de compartimentare al camerei Numai feţele de ciocolată Servantă ca modul de compartimen Servantă ca modul de compartimentare al camerei Numai feţele de ciocolată Servantă ca modul de compartimentare al camerei Dar orice obiect are două feţe. Totuşi la acest modul de compartimentare a camerei

Mai mult

EXTERIOR EXTERNA_RUM.FH11

EXTERIOR EXTERNA_RUM.FH11 101 ECLATOR PENTRU CATARGE DE ANTENE Referinta Dimensiuni (mm) Include Greutate (gr) AT-060F 50 x 50 x 230 Cleme din alama pentru conductor rotund de 8-10 mm si/sau platbanda de 30 x 2 mm 900 AT-060F Antenele

Mai mult

Masini de curatat chimic Seria R

Masini de curatat chimic Seria R Masini de curatat chimic Seria R Experienta si tehnologia in slujba dumneavoastra REALSTAR este o companie progresiva care de acum optsprezece nouasprezece ani si-a obtinut o buna reputatie in fabricarea

Mai mult

Noul Santa Fe

Noul Santa Fe Noul Santa Fe RAFINAMENT PÂNĂ ÎN CEL MAI MIC DETALIU. NOUL SANTA FE. MAI MULT CONFORT ȘI SIGURANȚĂ. Noul Santa Fe a devenit și mai confortabil, transformând călătoriile în activitatea preferată din timpul

Mai mult

Proiectate pentru a fi văzute

Proiectate pentru a fi văzute PHILIPS LED Glob 7 W (60 W) E27 Alb cald Fără intensitate variabilă Proiectate pentru a fi văzute Formele familiare pe care le cunoașteți și le îndrăgiți. Folosesc cu aproximativ 80% mai puțină energie

Mai mult

Linie automata de taiat sticla format jumbo producator: INTERMAC Italia Linia de compune din: 1. Statie automata de incarcare GENIUS 61 LS-BL 2. Masa

Linie automata de taiat sticla format jumbo producator: INTERMAC Italia Linia de compune din: 1. Statie automata de incarcare GENIUS 61 LS-BL 2. Masa Linie automata de taiat sticla format jumbo producator: INTERMAC Italia Linia de compune din: 1. Statie automata de incarcare GENIUS 61 LS-BL 2. Masa automata de taiere GENIUS 61 CT 3. Masa de rupere GENIUS

Mai mult

Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de sig

Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de sig Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de siguranță a apelor uzate Într-o nouă construcție și o

Mai mult

mst brosura noua

mst brosura noua LAMA DE NIVELARE/ZAPADA Aceasta este o lama inclinabilala de nivelare, ce poate fi usor si rapid montata pe sistemul de incarcator SISTEM DE CUPLARE RAPIDA/ KIT RAPID DE SCHIMBARE A FURCII SAU ALTOR ACCESORII

Mai mult

LISTA DE PRETURI - versiunea WEB - Editia Iunie 2019 NOUA COROLLA SEDAN

LISTA DE PRETURI - versiunea WEB - Editia Iunie 2019 NOUA COROLLA SEDAN LISTA DE PRETURI - versiunea WEB - Editia NOUA COROLLA SEDAN TARIFE COROLLA SEDAN BENZINA Motor Putere Versiune Cod Pret fara TVA Pret cu TVA 1.6 MT 130 CP Eco BS51FL1400 14.911 17.744 1.6 MT 130 CP BS51NL1400

Mai mult

3 Introducere Design igienic Introducere Guri de scurgere Design igienic Pentru a menține un mediu igienic și ușor de întreținut în zonele de procesar

3 Introducere Design igienic Introducere Guri de scurgere Design igienic Pentru a menține un mediu igienic și ușor de întreținut în zonele de procesar Design igienic Design igienic Pentru a menține un mediu igienic și ușor de întreținut în zonele de procesare a produselor alimentare și pentru a reduce la minimum locurile în care se pot acumula bacterii

Mai mult

ROMANIA N.29 prezzi.p65

ROMANIA N.29 prezzi.p65 Art. F.7.00 Art. F.8.0 Art. F.8 Art. F.7.00 - Set de perii 90 x 70 x mm grosime, pentru curăţirea schimbătorilor şi boilerelor murale. 9, Art. F.7.70 Art. F.8.0 - Set de suluri de hârtie ţesut pentru curăţire.

Mai mult

CATALOG

CATALOG CATALOG PRODUSE 2018 COSURI DE GUNOI METALICE DS ORADEA www.eurostart-oradea.ro Persoana contact: Morcovescu Cristina Mail: office@eurostart-oradea.ro Tel./fax: 0359-407.764 Page 2 of 21 Prezentare Firma,,

Mai mult

Slide 1

Slide 1 8.4 LAGĂRE Lagărele sunt organe de maşini utilizate la rezemarea şi ghidarea osiilor şi arborilor aflate în mişcare de rotaţie. Clasificarea lagărelor a) în funcţie de direcţia forţei principale care acţionează

Mai mult

Pompe de căldură aer-apă Un sistem de încălzire pregătit pentru viitor

Pompe de căldură aer-apă Un sistem de încălzire pregătit pentru viitor Pompe de căldură aer-apă Un sistem de încălzire pregătit pentru viitor Pompe de căldură aer-apă Sursa de căldură aer-apă: o decizie bună Fii inovator, ascultă-ți clienții. Rămânem fideli și astăzi îndemnului

Mai mult

Schliesszylinder_RO_SK_HR.indd

Schliesszylinder_RO_SK_HR.indd Cilindri Securitate sporita cu cilindrii KS Sisteme de cilindri Serii de cilindri in conformitate cu DIN EN 1303 si DIN 18252 Sistem de cilindri seria 88 paginile 4 5 Sistem de cilindri seria 31 paginile

Mai mult

Ploiesti, Str. Apelor 2 OFERTA CIF RO Tel/Fax: Elantra 1.6 MPI 132 CP Motorizare Dimensiuni Capacitate cilindrica (cc) 1591 Lungim

Ploiesti, Str. Apelor 2 OFERTA CIF RO Tel/Fax: Elantra 1.6 MPI 132 CP Motorizare Dimensiuni Capacitate cilindrica (cc) 1591 Lungim Ploiesti, Str. Apelor 2 OFERTA CIF RO 3347315 Tel/Fax: 0244.511835 Elantra 1.6 MPI 132 CP Motorizare Dimensiuni Capacitate cilindrica (cc) 1591 Lungime/latime/inaltime (cm) 453/177/144 Combustibil Benzina

Mai mult

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson Descoperă noul Hyundai Tucson. Viața este o călătorie. În fiecare zi lucrezi pentru a deveni cel mai bun profesionist, părinte, prieten. Dar, ai observat că atunci când faci totul cu pasiune,

Mai mult

Boiler cu 2 serpentine SGW (S) B Tower Biwal, un încălzitor vertical care asigură o utilizare maximă a apei calde de consum prin conectarea lui la un

Boiler cu 2 serpentine SGW (S) B Tower Biwal, un încălzitor vertical care asigură o utilizare maximă a apei calde de consum prin conectarea lui la un Boiler cu 2 serpentine SGW (S) B Tower Biwal, un încălzitor vertical care asigură o utilizare maximă a apei calde de consum prin conectarea lui la un cazan si la un system solar. Acest lucru permite stocarea

Mai mult

Calitate aer comprimat Masurarea calitatii aerului comprimat conform ISO 8573 Continut de ulei rezidual - particule - umezeala Masurare continut ulei

Calitate aer comprimat Masurarea calitatii aerului comprimat conform ISO 8573 Continut de ulei rezidual - particule - umezeala Masurare continut ulei Masurarea calitatii aerului comprimat conform ISO 8573 Continut de ulei rezidual - particule - umezeala Masurare continut ulei rezidual OIL-Check 400 Pentru masurarea permanenta si foarte precisa a continutului

Mai mult

K 4 Premium Full Control Aparatul de spalat cu presiune cu tambur pentru furtun este ideal pentru curatarea ocazionala a murdariei de nivel moderat, c

K 4 Premium Full Control Aparatul de spalat cu presiune cu tambur pentru furtun este ideal pentru curatarea ocazionala a murdariei de nivel moderat, c K 4 Premium Full Control Aparatul de spalat cu presiune cu tambur pentru furtun este ideal pentru curatarea ocazionala a murdariei de nivel moderat, cu un randament pe suprafata de 30 m²/h. Cu noul pistol

Mai mult

VIESMANN VITOCELL 340-M/360-M Acumulator tampon de agent termic cu preparare de apă caldă menajeră Capacitate 750 şi 950 litri Fişa tehnică Nr. de com

VIESMANN VITOCELL 340-M/360-M Acumulator tampon de agent termic cu preparare de apă caldă menajeră Capacitate 750 şi 950 litri Fişa tehnică Nr. de com VIESMANN VITOCELL 340-M/360-M Acumulator tampon de agent termic cu preparare de apă caldă menajeră Capacitate 750 şi 950 litri Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: Vezi lista de preţuri VITOCELL 340-M

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 Utilaje profesionale pentru mica mecanizare Pagina 1 din 19 us on www.facebook.com/italiastarcomdue Prezentarea generală a companiei...pag. 3 Mai-uri compactoare...pag. 4 Elicoptere pentru pardoseala...pag.

Mai mult

i30

i30 i30 Plăcerea de a conduce. Obiectivul echipei Hyundai a fost de a pune accent pe plăcerea de a conduce, pe impactul emoțional asupra conducătorului auto și mai puțin pe valorile numerice simpla măsurare

Mai mult

Motostivuitor tone

Motostivuitor tone www.toyota-forklifts.eu Motostivuitor 1.5-3.5 tone Motostivuitor 1.5-1.8 t Specificaţii tehnice 02-8FGF15 02-8FDF15 02-8FGF18 02-8FDF18 1.1 Producător TOYOTA TOYOTA TOYOTA TOYOTA 1.2 Model 02-8FGF15 02-8FDF15

Mai mult

Aprobat Director Adrian Rizea CAIET DE SARCINI privind achiziţia prin cumparare directa a unui autovehicul

Aprobat Director Adrian Rizea CAIET DE SARCINI privind achiziţia prin cumparare directa a unui autovehicul Aprobat Director Adrian Rizea CAIET DE SARCINI privind achiziţia prin cumparare directa a unui autovehicul I. Introducere Prezentul caiet de sarcini conţine ansamblul cerinţelor tehnice şi calitative minime,

Mai mult

RIELLO 40 GS - GSD GS/M VARIANTE CONSTRUCTIVE R40 GS o singură treaptă de funcţionare R 40 GS D - funcţionare în două trepte R 40 GS/M funcţionare în

RIELLO 40 GS - GSD GS/M VARIANTE CONSTRUCTIVE R40 GS o singură treaptă de funcţionare R 40 GS D - funcţionare în două trepte R 40 GS/M funcţionare în RIELLO 40 GS - GSD GS/M VARIANTE CONSTRUCTIVE R40 GS o singură treaptă de funcţionare R 40 GS D - funcţionare în două trepte R 40 GS/M funcţionare în două trepte progresive sau modulantă (necesar kit de

Mai mult

Alimentatoare AX-3003D, AX-3005D AX-1803D Instrucţiuni de utilizare

Alimentatoare AX-3003D, AX-3005D AX-1803D Instrucţiuni de utilizare Alimentatoare AX-3003D, AX-3005D AX-1803D Instrucţiuni de utilizare Cuprins 1. Introducere... 3 Despachetarea şi verificarea componenţei setului... 3 Indicaţii privind siurana... 4 Informaţii privind siurana...

Mai mult

Microsoft Word - Oferta Dodge Avenger MY Of Speciala doc

Microsoft Word - Oferta Dodge Avenger MY Of Speciala doc Avenger MY 2008 Lista de preturi* Valabila începând cu 04.06.2008 * Lista de preturi este valabila in limita stocului disponibil Tip Dispunere cilindrii /Cilindree (cm 3 ) Putere (CP@rot/min) fara TVA*

Mai mult

013757_ABB (A Szocs)_ACS50_EN_revE_high_100812ENRODECRCG_f_1

013757_ABB (A Szocs)_ACS50_EN_revE_high_100812ENRODECRCG_f_1 COVERTIZOARE DE FRECVEŢĂ ABB - GAMA COMPOET ACS50, de la 0,18 la 2,2 kw / de la 0,25 la 3 CP Catalog tehnic PROFIL DOMEII IDUSTRIALE PRODUSE APLICAŢII COMPETEŢĂ TEHICĂ PARTEERI SERVICII COVERTIZOARE DE

Mai mult

FAE 1718 Fixed Wing REBEL Rebel 1718 este o drona profesionala tip avion pentrutopografie si agricultura pe suprafete foarte mari martie 2019 Acoperir

FAE 1718 Fixed Wing REBEL Rebel 1718 este o drona profesionala tip avion pentrutopografie si agricultura pe suprafete foarte mari martie 2019 Acoperir FAE 1718 Fixed Wing REBEL Rebel 1718 este o drona profesionala tip avion pentrutopografie si agricultura pe suprafete foarte mari martie 2019 Acoperire: acopera suprafete extinse de peste 1000 Ha cu o

Mai mult

POMPARE APĂ ÎN MOD SIMPLU. TEHNOLOGIA APEI PENTRU CASĂ ȘI GRĂDINĂ. einhell.ro >>>

POMPARE APĂ ÎN MOD SIMPLU. TEHNOLOGIA APEI PENTRU CASĂ ȘI GRĂDINĂ. einhell.ro >>> POMPARE APĂ ÎN MOD SIMPLU. TEHNOLOGIA APEI PENTRU CASĂ ȘI GRĂDINĂ. einhell.ro >>> Einhell și Mediul Sumar DE DRAGUL MEDIULUI POMPEAZĂ CORECT! Gama EINHELL de pompe de apă Gama de pompe de apă 04-05 Pompe

Mai mult

REŢEAUA jetpoint - Spălătoriile Auto SELF SERVICE

REŢEAUA jetpoint - Spălătoriile Auto SELF SERVICE REŢEAUA jetpoint - Spălătoriile Auto SELF SERVICE Fondatorii jetpoint Puiu Dârlea The Marketing Guy Florin Goron Technical Guy jetpoint Cea mai mare REȚEA de spălătorii auto self service din România Cu

Mai mult