Recruitment coordinator

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Recruitment coordinator"

Transcriere

1 V O L U N TA R I AT T E A C H F O R R O M A N I A E V E N I M E N T E & A C A D E M I E w w w. t e a c h f o r r o m a n i a. r o

2 Despre noi Teach for Romania este o organizaţie nonprofit care își propune să creeze opțiuni de viață prin educație de calitate pentru fiecare copil din România, indiferent de mediul în care s-a născut. Pentru atingerea acestei viziuni, recrutăm cei mai valoroși oameni din România, îi pregătim ca învățători sau profesori model și îi sprijinim pentru a deveni factori de transformare în educație. Citește mai multe despre Teach for România

3 Despre Evenimente Pe parcursul anului, organizăm training-uri pentru profesorii din program, evenimente de fundraising și o conferință anuală: Mai 2018: ateliere penru directorii din școlile partenere Teach for Romania; Iunie 2018: Conferința de alumnizare a profesorilor din generația a 3-a care au încheiat cei 2 ani de predare; Noiembrie 2018: Conferința anuală a organizației, un eveniment de celebrare care reunește participanți din toate palierele educației, oameni ce își dedică timpul și energia transformării viitorului.vezi aici cum s-a desfășurat ediția de anul trecut.

4 Despre Academie Una din cele mai importante etape ale acestui proces de pregătire este organizarea, în perioada verii, a Academiei de Leadership și Pedagogie Teach for Romania, 2018, cea mai puternică experiență transformațională de leadership și formare didactică inițială din România, prin care pregătim profesorii acceptați în program ca viitori lideri în comunitățile vulnerabile. Academia este cea mai puternică experiență transformațională de leadership și formare didactică inițială din România.

5 Despre Academie Academia va avea loc în perioada 30 Iunie 13 August, și este împărțită în: Perioada de pregătire teoretică: 30 Iunie 21 iulie, în București Perioada de practică: 21 iulie 13 august, într-o școală parteneră dintr-o comunitate rurală care va fi aleasă ulterior. Pe toată durata Academiei, participanții și echipa de organizare locuiesc, învață și experimentează împreună filosofia Teach for Romania despre educație. Vara asta, fii voluntar în echipa de organizare a Academiei de Leadership și Pedagogie! Vezi cum a fost ediția 2017

6 Pe cine căutăm? Ai disponibilitate de implicare voluntară pe o perioadă mai lungă de timp, implicându-te minim 8h/săptâmână sau o săptămână full, în afara Bucureștiului; Misiunea Teach for Romania te motivează să te implici și să-ți aduci contribuția la transformarea educației din România; Ești interesat de dezvoltarea personală și dobândirea de noi abilități; Te ghidezi și trăiești valori precum integritate, excelență, autenticitate, colaborare și învățare continuă; Ești atent la detalii, flexibil, proactiv, integrezi feedback, ai înclinaţie spre follow-up, îți asumi sarcinile și îți place să lucrezi în echipă.

7 Ce îţi oferim? Acces la activitățile de planificare, organizare şi evaluare a Academiei; Acces la întâlnirile de lucru și la procesele specifice de management de proiect: planificări, grafice, Risk log, Run of play etc.; Oportunitatea de a învăţa de la echipa și profesorii Teach, traineri şi facilitatorii sesiunilor, specialiști în educaţie etc.; Oportunitatea de a lucra alături de o echipă energică, ghidată de valori puternice; Acces la traininguri și activități ale comunității Teach; Asigurarea condițiilor necesare de lucru (masă, transport și cazare, în funcție de eveniment).* *nu toate rolurile presupun prezență full-time la locul desfășurării. Citește cu atenție pentru a vedea cerințele de disponibilitate pentru fiecare dintre roluri.

8 Perioada și locul de desfășurare Variante: Punctual, în funcție de evenimentele pe care ți le alegi (vezi mai sus); Pe tot parcursul anului în funcție de evenimentele pe care le organizăm; Locul desfășurării activităților: la sediul Teach for România din București, în altă locaţie și online, aproximativ 8 h/saptamană; Timpul şi locaţia vor fi discutate la interviu în funcție de activităţi și disponibilitate.

9 Alege care dintre pozițiile de mai jos consideri că se potrivește cel mai bine cu aspirațiile tale personale și de carieră:

10 Sorcerer's Apprentice Responsabilități: Asistă managerul de operaţiuni şi echipa de logistică din perioada de planificare până la evaluarea proiectului, lucrând cu instrumente specifice de management de proiect; Oferă asistență în pregătirea întâlnirilor de echipă și organizarea activităților din proiect; Participă la realizarea unor rapoarte intermediare și a raportului de evaluare a proiectului; Coordonează alți voluntari.

11 Sorcerer's Apprentice Poate fi cea mai bună alegere pentru tine dacă: Ai abilități de planificare și organizare; Ești un adevărat team player, atent la detalii, flexibil, proactiv și cu inițiativă, integrezi feedback-ul cu ușurință și înțelegi importanța unui follow-up; Lucrezi bine sub presiune și găsești soluții pentru orice provocare; Comunicarea scrisă, verbală şi interpersonală îți sunt super-puteri în orice context; Reprezintă un avantaj: experiență de voluntariat în domeniul organizării de evenimente.

12 Communication & Welcoming Wizard Responsabilități: Iniţiază şi menţine o comunicare legată de detaliile logistice cu participanţii la conferințe, trainerii, facilitatorii, echipa de organizare: informări despre conferințe, memo logistic, prezentări PPT, realizează diverse formulare şi prelucrează răspunsurile primite pentru rapoarte; Oferă suport în realizarea producţiei materialelor promoţionale și distribuția acestora către pariticipanți; Participă la organizarea procesului de recepţie a participanţilor, de la realizarea kiturilor de întâmpinare până la cazare; Este responsabil de recepţia participanţilor la conferințe în timpul anului/ Academia de Leadership/ alte evenimente mari; Coordonează echipa de voluntari implicată în procesul de recepție (la nevoie); Realizează documentele specifice procesului de recepţie (listă participanţi, raport de situaţie);

13 Communication & Welcoming Wizard Poate fi cea mai bună alegere pentru tine dacă: Comunicarea scrisă, verbală şi interpersonală îți sunt superputeri în orice context, ești deschis spre nevoile participanților și le oferi suport cu zâmbetul pe buze; Ești un adevărat team player, atent la detalii, flexibil, proactiv și cu inițiativă, integrezi feedback-ul cu ușurință și înțelegi importanța unui follow-up; Ai bune abilităţi de utilizare a Pachetului Office şi Google Forms.

14 Creative Wizard Responsabilități: Participă la decorarea sălilor de training pentru conferințe/academia de Leadership și Pedagogie/evenimente și realizează desene, afișe, alte materiale; La evenimentele mari, coordonează alți voluntari pentru distribuirea cadourilor; Propune idei de cadouri creative (desene înrămate, alte obiecte meşteşugite în acord cu misiunea noastră) pentru traineri și alți parteneri, se ocupă de realizarea acestora și atrage colaboratori dacă este cazul.

15 Creative Wizard Poate fi cea mai bună alegere pentru tine dacă: Ești atent la detalii, flexibil, proactiv și cu inițiativă, integrezi feedback-ul cu ușurință; Ai înclinație artistică și creativitate; Ai capacitatea de a realiza fotografii, desene și mici concept grafice.

16 Facilities master coordinator Responsabilități: Organizează sălile de training şi asigură materialele necesare solicitate de traineri și facilitatori; Se asigură că toate elementele tehnice sunt puse la punct și funcționează (de exemplu: videoproiectorul); Organizează pauzele de cafea pe parcursul întregii zile și menține spațiul ordonat; Oferă asistenţă prietenoasă participanților, echipei și trainerilor; Participă periodic la realizarea stocului de materiale și ajută la aprovizionare (de la bidoane cu apă până la materiale promoționale); Participă la pregătirea bagajelor pentru evenimente, ajută la încărcarea și distribuția acestora în locație, iar la finalul fiecărei zile rearanjează locația; Participă la realizarea raportului de evaluare al evenimentelor.

17 Facilities master coordinator Poate fi cea mai bună alegere pentru tine dacă: Ești atent la detalii, flexibil, proactiv, integrezi feedback, ai înclinaţie spre follow-up, îți asumi sarcinile și îți place să lucrezi în echipă; Ești orientat spre nevoile echipei şi ale participanţilor și ești dornic să ajuți; Opțional: ai carnet de conducere.

18 The one with the technical power Responsabilități: Oferă suport logistic la evenimentele si conferințele organizației pe partea de tehnologie (proiecție, filmat/live streaming, echipamente traducere simultană, imprimante etc); Participă la organizarea logistică înainte și după evenimente, montarea și demontarea echipamentelor; Participă la găsirea unor soluții tehnice în cadrul organizării de evenimente (aparatură specială/mobilier atipic/amenajare scenă/ soluții de proiectare și filmare profesioniste etc).

19 The one with the technical power Poate fi cea mai bună alegere pentru tine dacă: Ești pasionat de tehnologie, cu înclinație tehnică; Te descurci să instalezi și configurezi diverse echipamente, știi să explici altora cum să facă; Ești atent la detalii și la nevoile participanților/ echipei, proactiv, ai bune abilităţi de comunicare.

20 Cum mă înscriu? Aplică până la data de 22 Aprilie, completând formularul de aici. Procesul de selecție pentru aceste roluri constă în: Completarea formularului; Interviu la sediul nostru. Dacă ai întrebări suplimentare, scrie-i colegei noastre, Anamaria Sabou - Operations Coordinator pe adresa: anamaria.sabou@teachforromania.ro

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

Centrul de Consiliere și Orientare Profesională (CeCOP) SNSPA Anul universitar A. Context Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (C

Centrul de Consiliere și Orientare Profesională (CeCOP) SNSPA Anul universitar A. Context Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (C Centrul de Consiliere și Orientare Profesională (CeCOP) SNSPA Anul universitar 2014-2015 A. Context Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP) al SNSPA urmăreşte completarea actului educativ

Mai mult

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last Profilul formatorului secolului XXI Prezentul document este un rezumat al studiului de cercetare O1 - Profilul formatorului secolului XXI Pentru a defini profilul formatorilor VET, cercetarea a analizat

Mai mult

CEO pentru 1 zi

CEO pentru 1 zi C E O P E N T R U 1 Z I E S T I U R M A T O R U L N O S T R U C E O? CEO pentru 1 Zi un program comun OTP Leasing Romania si Fundatia Dreptul la Educatie menit sa ofere tinerilor (liceeni si studenti,

Mai mult

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea rezultate ca manager inseamna sa actionezi in permanenta

Mai mult

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r 3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O regiune în care oamenii cred și participă colectiv,

Mai mult

Lideri pentru Justiţie 2016 Program de leadership pentru tineri jurişti din România (Ediţia a 7-a) Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fund

Lideri pentru Justiţie 2016 Program de leadership pentru tineri jurişti din România (Ediţia a 7-a) Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fund Lideri pentru Justiţie 2016 Program de leadership pentru tineri jurişti din România (Ediţia a 7-a) Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundaţiei Konrad Adenauer (KAS RLPSEE) lansează apelul

Mai mult

Întrebări frecvente pentru candidaţi proiecte de parteneriat strategic 1.Aceeaşi instituţie poate depune două candidaturi de parteneriat strategic la

Întrebări frecvente pentru candidaţi proiecte de parteneriat strategic 1.Aceeaşi instituţie poate depune două candidaturi de parteneriat strategic la Întrebări frecvente pentru candidaţi proiecte de parteneriat strategic 1.Aceeaşi instituţie poate depune două candidaturi de parteneriat strategic la acelaşi termen limită? Poate fi partener în mai multe

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation EXTRAOPTIUNI HR PARTNER Promoveaza-ti compania catre cea mai importanta comunitate de resurse umane din Romania! 3 Extraoptiuni HR Partner pe care le poti atasa membership-ului tau in HR Club, in functie

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROFESIA DE ASISTENT MEDICAL

CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROFESIA DE ASISTENT MEDICAL CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PROFESIA DE ASISTENT - Ce este profesia de asistent medical - Ce specializări există pentru asistenții medicali în școala noastră - Calitățile și abilitățile unui asistent medical

Mai mult

Europass CV

Europass CV Curriculum Vitae INFORMAŢII PERSONALE Cătălina Roșca Turda 123, sector 1, Bucuresti, Romania 0727028936 Catalina.rosca@politice.ro Sexul feminin Data naşterii 04/06/1984 Naţionalitatea Romana LOCUL DE

Mai mult

CCCC

CCCC CARIERA TA IN REGULATORY AFFAIRS C U R S I N T R O D U C T I V 20 MAI 2019 Bucuresti Regulatory Affairs June 1, 2019 Reglementările naționale și europene se află în continuă evoluție, companiile farmaceutice

Mai mult

Document suport pentru intalnirea de planificare strategica AVE

Document suport pentru intalnirea de planificare strategica AVE Education Change Makers Conferința internațională de leadership şi management școlar Un eveniment dedicat directorilor de școli și bunelor practici internaționale în materie de leadership şi management

Mai mult

Curriculum Vitae

Curriculum Vitae SCRISOARE DE INTENȚIE Constanța, 2016 DOMNULE MANAGER, În urma analizei realizate pe internet referitor la firma pe care o reprezentaţi, precum şi a interesului pe care mi-l manifest de a lucra într-un

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Metodă de învățare bazată pe proiect Recomandată de Ministerul Educației și menționată în programele școlare Cultură civică / ECD Clasa a șaptea Un proces derulat pe parcursul a 12 14 săptămâni 8 pași

Mai mult

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bethany Suma finanțată: 15.637,50 lei Proiectul a avut

Mai mult

ROLUL EDUCAȚIEI NONFORMALE PRIVIND AS= ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ Corina Turcu, Colegiul Economic George Barițiu, Sibiu Educația nonformală este o nouă abo

ROLUL EDUCAȚIEI NONFORMALE PRIVIND AS= ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ Corina Turcu, Colegiul Economic George Barițiu, Sibiu Educația nonformală este o nouă abo ROLUL EDUCAȚIEI NONFORMALE PRIVIND AS= ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ Corina Turcu, Colegiul Economic George Barițiu, Sibiu Educația nonformală este o nouă abordare a învățării prin activități plăcute și motivante.

Mai mult

Research methods

Research methods Schimbarea paradigmei educaționale: de la predare la învățare Erik de Graaff Departmentul Planificare degraaff@plan.aau.dk Agenda Paradigma educațională tradițională Trecerea de la predare la învățare

Mai mult

Admiterea 2019 PROIECT REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a admiterii în Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din mun. Chișinău în cicl

Admiterea 2019 PROIECT REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a admiterii în Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din mun. Chișinău în cicl PROIECT REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a admiterii în Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din mun. Chișinău în ciclul II studii superioare de master pentru anul universitar 2019 2020

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Tatu, Cristian Ionuț Adresă(e) 74, sos. Colentina, 021188, Sector 2, București, România Telefon(oane) Mobil: 0721.227.397 Fax(uri) E-mail(uri)

Mai mult

Teacher Training Plymouth Experience

Teacher Training Plymouth  Experience ACTIVITATI: Prezentarea sistemului educațional din UK; atelier de lucru: înțelegerea barierelor și mecanismelor pentru realizarea schimbării în procesul educativ; activități de colaborare în clasă; Prezentare:

Mai mult

Dezvoltați-vă afacerea cu echipa Training-România Descoperiți programele de training pentru dezvoltarea profesională a angajaților dumneavoastră! Cata

Dezvoltați-vă afacerea cu echipa Training-România Descoperiți programele de training pentru dezvoltarea profesională a angajaților dumneavoastră! Cata Dezvoltați-vă afacerea cu echipa Training-România Descoperiți programele de training pentru dezvoltarea profesională a angajaților dumneavoastră! Catalog cursuri 2019 Programele sunt disponibile în trei

Mai mult

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT

PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITATEA DIN PETROŞANI FACULTATEA DE ŞTIINŢE PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT (valabil începând cu anul universitar 2018-2019) II. Desfăşurarea studiilor (în număr de săptămani) Anul Activităţi Sesiuni de Vacanţă

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Ediţia a XII-a 2014 Prezentare pentru cadrele didactice Cel mai mare program de dezvoltare și formare profesională a elevilor Premiul special al juriului la Gala Premiilor în Resurse Umane 2013 - HR Club

Mai mult

Microsoft Word - CV Angela Tudor _1_.doc

Microsoft Word - CV Angela Tudor _1_.doc INFORMAŢII PERSONALE TUDOR ANGELA Sos. Pantelimon, Nr. 144, sector 2, București, România 0788 905 031, 0721 182 019 angela.tudor@culturadata.ro angela_tudor2004@yahoo.com Sexul feminin Data naşterii 04

Mai mult

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti – Ediţia 2019

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti – Ediţia 2019 1 REGULAMENT Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti Ediţia 2019 Scopul Organizator: Universitatea Politehnica Bucureşti Departamentul de Fizică Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti îşi

Mai mult

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Str. Traian Moșoiu nr. 71 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax:

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Str. Traian Moșoiu nr. 71 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Documentație pentru accesarea platformei e-learning de catre profesori Platforma de e-learning a facultății poate fi accesată la adresa http://fspac.ubbcluj.ro/moodle. Conturile profesorilor sunt create

Mai mult

FIȘA DISCIPLINEI

FIȘA DISCIPLINEI FIȘA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1 Instituția de învățământ superior Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași 1.2 Facultatea Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor 1.3 Departamentul

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL 2014-2015 a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZE ELEVII PENTRU A-ŞI DEZVOLTA POTENŢIALUL OBIECTIVE

Mai mult

Microsoft Word - 6. Codruta_Curta - Valeria_Gidiu.doc

Microsoft Word - 6. Codruta_Curta - Valeria_Gidiu.doc MONEY SENSE- UN PROGRAM DE EDUCAŢIE FINANCIARĂ ŞI NU NUMAI Nora Codruţa Curta, Liceul Teoretic Mihai Eminescu Cluj-Napoca Valeria Gîdiu, Colegiul Tehnic Augustin Maior Cluj-Napoca 1. Introducere Expresie

Mai mult

Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 10504/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu s

Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava Nr. inregistrare: 10504/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, cu s Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 10504/24.06.2019 ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu sediul în str. Universității, nr. 13, județul Suceava,

Mai mult

Atributele profesorului mentor Autor: prof. Hossu Cristina Ioana 2017

Atributele profesorului mentor Autor: prof. Hossu Cristina Ioana 2017 Atributele profesorului mentor Autor: prof. Hossu Cristina Ioana 2017 Mentoratul este o relaţie care are loc într-un mediu de confort şi siguranţă în care învăţarea şi experimentarea au loc prin analiză,

Mai mult

Academia Managementul strategic al resurselor umane Program autorizat ANC Calea Griviţei nr. 8-10, Et. 8, Sector 1, Bucureşti

Academia Managementul strategic al resurselor umane Program autorizat ANC   Calea Griviţei nr. 8-10, Et. 8, Sector 1, Bucureşti Managementul strategic al resurselor umane Program autorizat ANC www.exec-edu.ro Calea Griviţei nr. 8-10, Et. 8, Sector 1, Bucureşti office@exec.edu.ro 021 319 64 40 / 41 0723 171 365 2 Programul EXEC-EDU

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Implementarea proiectului PBLMD la Universitatea de Stat din Moldova Şedinţa de monitorizare a proiectului organizată de Oficiul Naţional Erasmus+ May 29, 2017 This project has been funded with support

Mai mult

Microsoft Word - 6. Ghid de studii MML ciclu_

Microsoft Word - 6. Ghid de studii MML ciclu_ UNIVERSITATEA ROMÂNO AMERICANĂ ACREDITATĂ PRIN LEGEA 274/15 MAI 2002 GHID DE STUDII Programul de studii universitare de masterat MANAGEMENTUL LOGISTICII FACULTATEA DE MANAGEMENT MARKETING Bd. Expoziţiei

Mai mult

EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE Descoperă noi direcţii Bine ai venit în locul în care ideile tale te vor conduce către ceva cu adevărat imp

EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE Descoperă noi direcţii   Bine ai venit în locul în care ideile tale te vor conduce către ceva cu adevărat imp EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE Descoperă noi direcţii www.bosch-career.ro Bine ai venit în locul în care ideile tale te vor conduce către ceva cu adevărat important. Bine ai venit la Bosch. INIŢIATIVE PENTRU STUDENŢI

Mai mult

MINISTERUL INTERNELOR

MINISTERUL  INTERNELOR ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ POROLISSUM AL JUDEŢULUI SĂLAJ Exemplar

Mai mult

U N I U N E A E U R O P E A N Ă GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECŢIEI SOCIALE ȘI PERSOANELOR VÂRSTNICE AMPOSDRU Fondul Social Euro

U N I U N E A E U R O P E A N Ă GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECŢIEI SOCIALE ȘI PERSOANELOR VÂRSTNICE AMPOSDRU Fondul Social Euro Investeşte în oameni! Proiect cofinanţat din prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Axa prioritară: 1. Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii

Mai mult

UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI

UNIVERSITATEA  TEHNICĂ  A  MOLDOVEI 1. Scop Scopul prezentei metodologii este de a descrie procesul de organizare a activităţilor de consiliere profesională şi informare privind locurile de muncă şi oportunităţile de carieră a studenţilor

Mai mult

rptFisa

rptFisa Fişa disciplinei 1. Date despre program 1.1. Instituţia de învăţământ ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE 1.2. Facultatea CONTABILITATE ŞI INFORMATICĂ DE GESTIUNE 1.3. Departamente (Departament) MANAGEMENT 1.4.

Mai mult

Diapositiva 1

Diapositiva 1 Metodo Studii Consultanță România Compania Metodo Studii Consultanță România a fost înființată în anul 2012 și este parte din grupul internațional de companii Metodo Grupo. Prima companie din Grupul Metodo

Mai mult

Erasmus+ Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului schimburi de tineri şi mobilitatea lucrătorilor de tineret Ce informaţii ar trebui să cuprindă

Erasmus+ Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului schimburi de tineri şi mobilitatea lucrătorilor de tineret Ce informaţii ar trebui să cuprindă Erasmus+ Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului schimburi de tineri şi mobilitatea lucrătorilor de tineret Ce informaţii ar trebui să cuprindă formularul de candidatură pentru a se apropia de scorul

Mai mult

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profesorilor din ţară, cât şi celor din comunităţilor româneşti

Mai mult

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic în vederea integrării profesionale a absolvenților.

Mai mult

Proiect finanțat din Fondul de Dezvoltare Instituţională CNFIS-FDI-2017 Titlul proiectului: Universitatea din Bucureşti şi piaţa muncii (UniBucPM) CNF

Proiect finanțat din Fondul de Dezvoltare Instituţională CNFIS-FDI-2017 Titlul proiectului: Universitatea din Bucureşti şi piaţa muncii (UniBucPM) CNF Proiect finanțat din Fondul de Dezvoltare Instituţională CNFIS-FDI-2017 Titlul proiectului: Universitatea din Bucureşti şi piaţa muncii (UniBucPM) CNFIS-FDI-2017-0194 UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI Perspective

Mai mult

MergedFile

MergedFile Metodologie de distribuire a locurilor în taberele studențești la UVT Ediția I Nr. Anexe 0 Pagina 1 din 5 MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE DE DISTRIBUIRE A

Mai mult

Tu alegi! ANEXĂ la H.C.L. S.6 nr..../...

Tu alegi! ANEXĂ la H.C.L. S.6 nr..../... Tu alegi! ANEXĂ la H.C.L. S.6 nr..../... 1. DESCRIERE I. PROIECTUL 1.1. Titlul : Tu alegi! 1.2. Localizare: Bucureşti, sector 6 1.3. Costul proiectului şi suma solicitată de la DGASPC Sector 6 Costul total

Mai mult

Who we are,

Who we are, INSIDE-OUT Limbajul Emergenetics de obtinere a rezultatelor Curs deschis 18 oct 2018 EMERGENETICS (emerge genetics) Tipare de gandire si comportament care rezulta din combinatia bagajului genetic cu care

Mai mult

Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 9118/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu se

Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava Nr. inregistrare: 9118/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, cu se Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 9118/04.06.2019 ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu sediul în str. Universității, nr. 13, județul Suceava,

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA în care proiectezi 3D, inserezi obiecte de mobilier în planșă și încerci diverse

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation TRAINING ONLINE PROIECT UNIVERSITATEA ANTREPRENORIALĂ Administrarea instrumentului HEINNOVATE în instituțiile de învățământ superior Octombrie 2016 Un proiect susținut financiar de: Structură training

Mai mult

_Parteneriat START UP 4 U_RO_final [Mod compatibilitate]

_Parteneriat START UP 4 U_RO_final [Mod compatibilitate] Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Axa prioritară 3 Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor Domeniul

Mai mult

Facultatea de Automatică şi Calculatoare Str. G. Bariţiu 26-28, Cluj-Napoca Tel.: , Fax: Web page:

Facultatea de Automatică şi Calculatoare Str. G. Bariţiu 26-28, Cluj-Napoca Tel.: , Fax: Web page: Facultatea de Automatică şi Calculatoare Str. G. Bariţiu 26-28, 400027 Cluj-Napoca Tel.: 0264-401218, Fax: 0264-594835 Web page: http://www.ac.utcluj.ro Metodologia Facultăţii de Automatică şi Calculatoare

Mai mult

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/27.01.2011 LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile 1. DESCRIERE I. PROIECTUL 1.1 Titlul La Teatrale cu Matale 1.2 Localizare: Bucureşti sector6 1.3

Mai mult

TOP MANAGEMENT PERFORMANCE 360 Descriere Până de curând, domeniul managementului performanței era perceput ca fiind legat doar de Resursele Umane, avâ

TOP MANAGEMENT PERFORMANCE 360 Descriere Până de curând, domeniul managementului performanței era perceput ca fiind legat doar de Resursele Umane, avâ TOP MANAGEMENT PERFORMANCE 360 Descriere Până de curând, domeniul managementului performanței era perceput ca fiind legat doar de Resursele Umane, având ca scop evaluarea angajaților în ceea ce privește

Mai mult

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1 Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1. Săptămâna 1 5 aprilie 2013 va fi dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit Să știi

Mai mult

Microsoft PowerPoint - Modul 4 AStroia

Microsoft PowerPoint - Modul 4 AStroia Training pentru autoritati locale: Modulul Implicarea cetatenilor Anamaria Stroia Centrul Regional de Protectie a Mediului REC Romania 21 martie 2012 Etapele conceperii si implementarii unei campanii de

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

Microsoft PowerPoint - 11_USO_curs_00 [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - 11_USO_curs_00 [Compatibility Mode] Cursul 0 0 Welcome Înainte de toate... Bine ați venit la Facultatea de Automatică și Calculatoare! Mult succes în anul universitar 2011-2012! 03.10.2011 2 Înainte de toate... http://acs.pub.ro trei catedre

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI Exemplar nr

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI Exemplar nr MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI Exemplar nr.1 ŞI INTERNELOR Nr. 4414556 din 11.06.2012 Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Serviciul Asigurarea Calităţii Învăţământului şi Metodologii Raport de prezentare

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Expoziţia internaţională BRUXELESS ŞI CALEA SPRE SUCCES Bruxelles 16-19 mai 2019 Pachete de promovare la Întalnirile de afaceri B2B, și cină de afaceri În cadrul expoziției Programul propus abordează următoarele

Mai mult

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabilește condițiile de înscriere şi participare la cea de-a

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE SECŢIUNEA 1 Titlul proiectului de act normativ SECŢIUNEA A 2-A Motivul emiterii actului normativ 1. Descrierea situaţiei actuale 1 1. Acte comunitare în cauză 2. Schimbări preconizate NOTĂ DE FUNDAMENTARE

Mai mult

Curriculum vitae

Curriculum vitae Curriculum vitae Informatii personale Nume / Prenume Florea Nicoleta Mihaela Adresa(e) Bl. 20D, ap. 7, str. Maria Tănase, Craiova, Romania Telefon(oane) - Mobil: 0757027000 Fax(uri) - E-mail(uri) niko.2903@yahoo.com

Mai mult

Curriculum Vitae Informații personale Nume/Prenume Adresa Telefon Cetăţenie Data naşterii Sex Feminin Tascovici Daliana - Ecaterina Str. Pa

Curriculum Vitae Informații personale Nume/Prenume Adresa Telefon Cetăţenie Data naşterii Sex Feminin Tascovici Daliana - Ecaterina Str. Pa Curriculum Vitae Informații personale Nume/Prenume Adresa Telefon Cetăţenie Data naşterii 13.12.1973 Sex Feminin Tascovici Daliana - Ecaterina Str. Parcul Mirea, Nr. 5, Câmpulung Muscel, cod 115100, jud.

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Exemple de utilizare a fondurilor europene de către ONG-uri Cine suntem? Organizație non-guvernamentală educațională Activăm din 2009 la nivel local, național și european Avem aproximativ 30 de membri

Mai mult

CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMATII PERSONALE Nume IONESCU ILEANA Adresa Sos. Pantelimon nr. 283 bl.12, sc.b, et 8, ap. 70 sector 2 Bucuresti Telefon

CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMATII PERSONALE Nume IONESCU ILEANA Adresa Sos. Pantelimon nr. 283 bl.12, sc.b, et 8, ap. 70 sector 2 Bucuresti Telefon CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMATII PERSONALE Nume IONESCU ILEANA Adresa Sos. Pantelimon nr. 283 bl.12, sc.b, et 8, ap. 70 sector 2 Bucuresti Telefon 0723.186.457 Fax E-mail ileana_ionescu@hotmail.com

Mai mult

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx CASA CORPULUI DIDACTIC A JUDEŢULUI BISTRIŢA-NĂSĂUD AN ŞCOLAR 2014 2015 Cap. I. I.1. PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ ACREDITATE I.1.1. EDUcațieNONFORMALĂ Tipul de program: Modul

Mai mult

Curs 5

Curs 5 Curs 5 CV Perspectiva angajatorului Pentru o poziție de programator se strâng în medie 50-100 de CV-uri De obicei nu mai mult de 1 persoană tehnică selectează CV-urile Persoana tehnică are mereu altceva

Mai mult

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA C E A C Liceul cu Program Sportiv Suceava An școlar - Avizat, Director, Prof. RADU IOAN Aprobat în CA în data de PLAN OPERAŢIONAL DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A CALITĂȚII Anul școlar - Nr. crt. Activități Tipul de

Mai mult

Recrutarea: Un ghid digital 1

Recrutarea: Un ghid digital   1 Recrutarea: Un ghid digital www.thomasinternational.net/ro-ro 1 Cuprins 3 Ce este recrutarea si de ce este importanta? 4 Evaluare Definirea clara a postului vacant si selectie 7 Numirea persoanei potrivite

Mai mult

AVENIR DURABLE AVENIR SOLIDAIRE PROIECT DE PARTENERIAT PENTRU SCHIMBURI SCOLARE ERASMUS + Nr. de referinţă proiect : RO01- KA ANUNT D

AVENIR DURABLE AVENIR SOLIDAIRE PROIECT DE PARTENERIAT PENTRU SCHIMBURI SCOLARE ERASMUS + Nr. de referinţă proiect : RO01- KA ANUNT D ANUNT DE SELECTIE Pentru echipa de elevi participanţi la mobilităţile Proiectului, Nr. de referinţă proiect : 2018-1-RO01- KA229-049177, coordonat de Colegiul Naţional Carol I din Craiova, aprobat la termenul

Mai mult

Categoria de procese

Categoria de procese Benchmarking procesul 4 (SCM) din APQC Categoria de procese Grupa de procese Procesul AHP 0% Nivel de maturitate 25% 50% 75% 100% PRODUCATOR DETAILIST 4.1. Planificarea si achizitia resurselor necesare

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NOD Professional Services NOD PROFESSIONAL SERVICES Nevoia clientului Instalare, configurare, mentenanta, integrari, aplicatii etc. Lipsa de personal tehnic, lipsa specializari pe aumite arii, limita personal

Mai mult

Grupul pentru Studiul Complexitii

Grupul pentru Studiul Complexitii Raport de activitate - Atelierul de Complexitate «Interacţiunea Minte - Materie» Workshop-ul a fost organizat de Centrul pentru Studii Complexe Activităţi desfăşurate în cadrul atelierului: Atelierul de

Mai mult

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon www.globalteam.ro Cine suntem. www.globalteam.ro PREZENTARE GENERALĂ GLOBAL TEAM a înțeles importanța stăpânirii

Mai mult

Microsoft Word - Metodologie recrutare, selectie si gestionare GT.docx

Microsoft Word - Metodologie recrutare, selectie si  gestionare GT.docx Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 Axa Prioritară 6. Educație și competențe Proiect: ELECTRONIC INTERNSHIPS Elemente Locale de Educație și Competențe Tehnice Readaptate la Ocupațiile și

Mai mult

UNIUNEA EUROPEAN Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman DANTE-NV. Dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea Nord Vest 1

UNIUNEA EUROPEAN Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman DANTE-NV. Dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea Nord Vest 1 UNIUNEA EUROPEAN Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 DANTE-NV. Dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea Nord Vest 1 2 DANTE-NV. Dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea

Mai mult

Copy of cariera var 3 intreg

Copy of cariera var 3 intreg ariera bjn03n CC h qra$3c,h 03cUa3hYYY aprilie 2017 Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră Un student și o carieră (de succes) Pe măsură ce creștem ne gândim la carieră, în ce domeniu

Mai mult

08_03

08_03 ANUNȚ DE POST VACANT PENTRU CONSTITUIREA UNEI LISTE DE REZERVĂ Titlul postului Grupa de funcții/gradul AD 6 Tip de contract Referință Termenul de depunere a candidaturilor Locul de angajare Specialist

Mai mult

ANEXA nr. 3 la metodologie FIŞA DE EVALUARE a activităţii didactice în cadrul inspecţiei speciale la clasă Unitatea de învăţământ:... Numele şi prenum

ANEXA nr. 3 la metodologie FIŞA DE EVALUARE a activităţii didactice în cadrul inspecţiei speciale la clasă Unitatea de învăţământ:... Numele şi prenum ANEXA nr. 3 la metodologie a activităţii didactice în cadrul inspecţiei speciale la clasă Inspecţia este efectuată de directorul/directorul adjunct:... Aspecte urmărite Cunoaştere ştiinţifică şi curriculară

Mai mult

Modalităţi de abordare a învăţării din perspectiva formării competenţelor de lectură la elevi

Modalităţi de abordare a învăţării din perspectiva formării competenţelor de lectură la elevi LLP- LdV/VETPRO/2013/RO/097 Îmbunătățirea competențelor personalului din învățământul preuniversitar în scriere și management de proiect, în scopul accesarii de fonduri europene în perioada de programare

Mai mult

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar 2015 2016 În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor

Mai mult

LeadSUS Leadership in Sustainability Introduction of project partners and project aims

LeadSUS  Leadership in Sustainability  Introduction of project partners and project aims LeadSUS Leadership in Sustainability Sustainability Manager Introducerea proiectului Training si Schema de Certificare FISTIS GABRIELA Project Manager DENKSTATT ROMANIA GmbH Hietzinger Hauptstrasse 28

Mai mult

GPeC luni de evenimente E-Commerce Premium, “crafted to inspire”

GPeC luni de evenimente E-Commerce Premium, “crafted to inspire” GPeC 2018-12 luni de evenimente E- Commerce Premium, crafted to inspire 21 Mar 2018 de Mihaela Dalar Stanca De 13 ani, GPeC este considerată cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce și Marketing

Mai mult

Curs de Utilizare

Curs de Utilizare Bucuresti, Hotel IBIS *** (Gara de Nord) 17 APRILIE 2019 Curs de Utilizare SEAP Noua platforma SICAP! OFERTANTI www.e-licitatie.ro CURS de Utilizare E-licitatie.ro Noua platforma SICAP! OPERATORI ECONOMICI

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Certificări IT pentru mediul academic Certipro Education Sumar prezentare: 1) Programul de certificare IC3 Digital Literacy Certification 2) Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2017 Anaheim,

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA Elaborat: Director DCMI Semnătura: Verificat: Director DRU Semnătur

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA Elaborat: Director DCMI Semnătura: Verificat: Director DRU Semnătur MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA Elaborat: Director DCMI Semnătura: Verificat: Director DRU Semnătura: Aviz juridic: Consilier juridic Semnătura: Aprobat:

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Hotărâre 364 2017-05-25 Guvernul României privind aprobarea normativelor de cheltuieli pentru cea de-a 3-a Adunare Generală şi Conferinţă Internaţională a Asociaţiei Mondiale a Organismelor Electorale

Mai mult

Fit for Future Internship

Fit for Future Internship Fit for Future Internship Descoperă conceptul business & lifestyle din cadrul Kronwell Brașov Hotel, acolo unde feedbackul oaspetelui reprezintă ghidul de bune practici. Facilitățile impresionante, serviciile

Mai mult

Top Management Performance 360 Program integrat în managementul performanței Curs de Specializare autorizat ANC Competențe Antreprenoriale

Top Management Performance 360 Program integrat în managementul performanței Curs de Specializare autorizat ANC Competențe Antreprenoriale Top Management Performance 360 Program integrat în managementul performanței Curs de Specializare autorizat ANC Competențe Antreprenoriale TOP MANAGEMENT PERFORMANCE 360 Descriere Până de curând, domeniul

Mai mult

Microsoft Word _Clarificari DO achizitie agentie publicitate.doc

Microsoft Word _Clarificari DO achizitie agentie publicitate.doc Nr. 110-P din data de 07.02.2011 Clarificare la Documentatia pentru ofertanti Data publicarii clarificarii: 07.02.2011 Asociatia Brokerilor anunta urmatoarele clarificari privind: Documentatia pentru ofertanti,

Mai mult

TERMENI DE REFERINȚĂ Servicii de consultanță pentru mentenanța Sistemului de Management al Informațiilor existent (SMI) pentru Asistență Socială siste

TERMENI DE REFERINȚĂ Servicii de consultanță pentru mentenanța Sistemului de Management al Informațiilor existent (SMI) pentru Asistență Socială siste TERMENI DE REFERINȚĂ Servicii de consultanță pentru mentenanța Sistemului de Management al Informațiilor existent (SMI) pentru Asistență Socială sistem SAFIR pentru o funcționare eficientă în anul 2017

Mai mult