Politica de confidențialitate site web Versiune din: Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile pre

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Politica de confidențialitate site web Versiune din: Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile pre"

Transcriere

1 Politica de confidențialitate site web Versiune din: Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile prestate pentru tine se extind sau se modifică, sau atunci când noi suntem obligați să răspundem noilor modificări legislative. Vom afișa cea mai actuală versiune pe Orice modificare notabilă sau în măsură să afecteze utilizarea belikeme.ro de către tine îți va fi comunicată aici și/sau utilizând datele de contact disponibile. belikeme.ro utilizează fișiere de tip cookie. Mai multe informații privind utilizarea cookie-urilor poți găsi accesând Politica de cookie. Informații generale despre <Operator>//Cine suntem? Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este o preocupare importanta pentru <>, cu sediul în str. <>, nr. <>, sector/județ, România, în calitate de operator de date cu caracter personal sau Noi. Acest document are rolul de a te informa în mod adecvat cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet, <>. Persoanele vizate și Categorii de date cu caracter personal prelucrate de <Operator> Dacă ești client al belikeme.ro, <Operatorul> prelucrează datele tale cu caracter personal, cum ar fi nume și prenume, telefon, adresa de , adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizezi belikeme.ro, de exemplu [comportamentul/preferințele/obișnuințele tale în cadrul belikeme.ro], precum și orice alte categorii sau tipuri de date pe care le furnizezi în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin belikeme.ro sau în orice alt mod care ar putea rezulta din utilizarea Când te conectezi în belikeme.ro cu un cont pe care îl deții deja pe platformele online Google sau Facebook de exemplu, <Operator> poate prelucra date publice de profil afișate de platformele respective: nume utilizator, adresa de . Când alegi să îți creezi un cont de utilizator doar înaintea finalizării comenzii unui produs disponibil pe belikeme.ro, ți se solicită adresa de în baza căreia îți vom crea un cont în mod automat. Dacă nu finalizezi comanda, adresa de și celelalte date furnizate nu sunt stocate de <Operator>, iar contul anterior generat este șters în mod automat. Dacă ești vizitator al belikeme.ro, <Operator> prelucrează datele tale cu caracter personal pe care le furnizezi în mod direct în pe parcursul utilizării belikeme.ro, precum date introduse în formulare sau casete de abonare. Dacă ești persoană de contact a unui partener al nostru, prelucrăm datele tale de contact (nume și prenume, adresă de și telefon) în legătură cu relația contractuală existentă. urile și temeiurile prelucrărilor Utilizator al belikeme.ro 1 / 5 Confidențial

2 Desfășurarea relației contractuale dintre tine și belikeme.ro sau furnizarea serviciilor și produselor noastre, și anume pentru preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate pe belikeme.ro, informarea tale privind stadiul comenzii, remedierea plângerilor și reclamațiilor, returnarea după caz a produselor comandate etc. Îndeplinirea obligațiilor legale ce revin <Operator> în contextul serviciilor prestate prin intermediul belikeme.ro, inclusiv obligații fiscale sau de arhivare. Activități de marketing, respectiv pentru transmiterea comunicărilor comerciale prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță ( , sms) referitor la produsele și serviciile oferite de <Operator> prin intermediul Efectuarea de analize sau raportări interne privind modul de funcționare a belikeme.ro, realizarea de profiluri de preferințe de consum sau în vederea îmbunătățirii experienței oferite pe Apărarea drepturilor și intereselor Operatorului în justiție, respectiv pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri în care suntem implicați. Vizitator al belikeme.ro Prelucrarea are la bază contractul încheiat între tine și <Operator>, definit în totalitate în Termeni și Condiții. Furnizarea datelor tale cu caracter personal este necesară. Lipsa furnizării datelor poate afecta derularea raporturilor contractuale dintre tine și <Operator>. Prelucrarea datelor tale pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. necesară. Lipsa furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea <Operator> de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci imposibilitatea de oferi serviciile așteptate de tine prin bază consimțământul tău, dacă ai ales să îl furnizezi. voluntară. Lipsa furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor tale în acest scop nu va avea urmări negative pentru serviciile oferite prin intermediul Îți poți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea opțiunii Sunt de acord să primesc comunicări comerciale, sau ulterior în secțiunea Contul meu. Pentru dezabonare poți folosi opțiunea de la finalul fiecărui / sms conținând comunicări comerciale sau poți oricând să te dezabonezi prin accesarea secțiunii Contul meu din bază interesul legitim al <Operator> de a îmbunătăți permanent experiența utilizatorilor pe Furnizarea datelor tale în acest scop este voluntară. Lipsa furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru serviciilor oferite prin intermediul bază apărarea drepturilor si intereselor Operatorului. 2 / 5 Confidențial

3 Activități de marketing, respectiv pentru transmiterea comunicărilor comerciale prin bază consimțământul tău, dacă ai ales să îl intermediul mijloacelor de comunicare la furnizezi. distanță ( , sms) referitor la produsele și serviciile oferite de <Operator> prin intermediul voluntară. Lipsa furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor tale în acest scop nu va avea urmări negative pentru serviciile oferite prin intermediul Îți poți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea opțiunii Sunt de acord să primesc comunicări comerciale, sau ulterior în secțiunea Contul meu. Pentru dezabonare poți folosi opțiunea de la finalul fiecărui / sms conținând comunicări comerciale sau poți oricând să te dezabonezi prin accesarea secțiunii Contul meu din Remedierea eventualelor plângeri, reclamații înainte de tine și îmbunătățirea experienței tale oferite de bază interesul legitim al <Operator> de a asigura funcționarea corectă a belikeme.ro, precum și pentru a îmbunătăți permanent experiența vizitatorilor belikeme.ro, inclusiv prin soluționarea diferitelor întrebări sau reclamații din partea ta. voluntară. Lipsa furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru serviciile oferite prin intermediul Persoană de contact al Partenerului <Operator> Inițierea sau desfășurarea relației contractuale dintre <Operator> și Partener/potențial bază interesul legitim al <Operator> de iniția și Partener. desfășura relațiile contractuale in contextul oferirii serviciilor pe Lipsa furnizării datelor pentru acest scop poate avea urmări negative pentru serviciile oferite prin Apărarea drepturilor și intereselor Operatorului în justiție, respectiv pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri în care suntem implicați. intermediul bază apărarea drepturilor si intereselor Operatorului. Durata prelucrării datelor <Operator> prelucrează datele tale cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare enumerate anterior. Dacă ești client, prelucrăm datele tale pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale <Operator>, pe durata necesară îndeplinirii obligațiilor legale ce revin 3 / 5 Confidențial

4 <Operator> (de exemplu, pentru documentele financiar-contabile termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar aferent). Dacă ești client și îți exerciți dreptul de ștergere a contului de utilizator, prin utilizarea funcționalității Ștergere cont din secțiunea Contul meu, <Operator> va interpreta această acțiune ca opțiunea ta de a te dezabona și a șterge datele aferente contului tău, mai puțin acele date asociate cu o obligație legală a noastră. Dacă alegi să îți ștergi contul de utilizator, nu îți vom mai trimite uri și/sau mesaje tip sms cu informări comerciale. Ștergerea contului nu este un proces automat, necesitând o validare umană. De asemenea, dacă dorești ștergerea contului tău când pe acest cont există cel puțin o comandă activă, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea celei mai recente comenzi. Dacă îți retragi consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, <Operator> va înceta prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de <Operator> pe baza consimțământului exprimat de către tine înainte de retragerea acestuia. Dacă ești persoana de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri ai <Operator>, datele tale cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesară pentru încheierea / executarea contractului și ulterior potrivit politicilor interne și obligațiilor legale de exemplu, cele privind arhivarea. Dezvăluirea datelor tale cu caracter personal În vederea realizării scopurilor de prelucrare enumerate anterior, <Operator> poate dezvălui datele tale către Parteneri, afiliați, terțe persoane sau entități care sprijină <Operator> în oferirea de servicii prin belikeme.ro, precum furnizorii de infrastructură IT sau de servicii de transport și curierat, respectiv către autorități publice, precum în următoarele situații fără a ne limita însă la acestea: - Menținerea, personalizarea și îmbunătățirea belikeme.ro și a serviciilor derulate prin intermediul acestuia - Administrarea comercială și tehnică a belikeme.ro, de exemplu când intermediem relația dintre tine și un Partener, furnizor de produse pe belikeme.ro - Efectuarea de analize asupra datelor în scop de testare tehnică și comercială, analiză de afaceri, monitorizare a tendințelor de utilizare și achiziție, dezvoltarea de măsuri de securitate, autentificarea utilizatorilor etc. - Transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile respectării legislației aplicabile - Acordarea de premii, coduri de reducere, vouchere etc în urma participării tale la campanii promoționale prin intermediul belikeme.ro - Dezvăluirea datelor tale cu caracter personal este prevăzută de lege sau există un interes public în acest sens etc. Atunci când Parteneri ai noștri îți prelucrează, în nume propriu, datele tale cu caracter personal prin intermediul nostru, vei avea în vedere politicile de confidențialitate ale acestor Parteneri numiți ca atare de noi. Noi am definit modalitățile acceptate de prelucrare ale datelor tale personale la nivel contractual, dar nu avem niciun control asupra prelucrărilor în sine. Transferul datelor tale cu caracter personal Datele tale cu caracter personal furnizate către <Operator> pot fi transferate de noi altor operatori sau persoane împuternicite în condițiile respectării legislației aplicabile, doar pe teritoriul României și doar către alte state din Spațiul European Extins. 4 / 5 Confidențial

5 Drepturile tale privind protecția datelor cu caracter personal Pentru prelucrarea de date personale realizată de noi prin intermediul belikeme.ro, ai dreptul să soliciți accesul la datele tale cu caracter personal, să le rectifici sau să soliciți ștergerea lor sau restricționarea prelucrării, ai dreptul să te opui prelucrării cu respectarea cerințelor legale aplicabile, respectiv ai dreptul la portabilitatea datelor tale cu caracter personal. Când ai ales să ne oferi consimțământul, ai dreptul să îl retragi în orice moment, fără a afecta în vreun fel prelucrările realizate de <Operator> pe baza consimțământului exprimat de tine înainte de a-l retrage. Ai dreptul de a depune reclamații sau plângeri la ANSPDCP Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ( Poți adresa orice alte întrebări sau nelămuriri privind modalitățile de prelucrare a datelor tale cu caracter personal, respectiv îți poți exercita drepturile amintite mai sus la adresa Noi monitorizăm respectarea cerințelor legale aplicabile permanent inclusiv prin Responsabilul nostru de protecție a datelor cu caracter personal ce poate fi contactat la 5 / 5 Confidențial

Politica-de-protectie-a-datelor-uprizers

Politica-de-protectie-a-datelor-uprizers POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL Societatea Edia Pro Crementum SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Lunetei, nr. 15, jud. Cluj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului

Mai mult

Microsoft Word - informare_protectie_date_clienti

Microsoft Word - informare_protectie_date_clienti Informare referitoare la protecția datelor Prelucrarea datelor Clienților Traducere din limba engleză Ne angajăm să vă protejăm datele cu caracter personal și să respectăm legile aplicabile privind protecția

Mai mult

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Subsemnatul/ Subsemnata, domiciliat/ă în, telefon născut/ă la data de în l

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Subsemnatul/ Subsemnata, domiciliat/ă în, telefon născut/ă la data de în l DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Subsemnatul/ Subsemnata, domiciliat/ă în, telefon născut/ă la data de în localitatea, buletin de identitate seria nr, emis la

Mai mult

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE Balance Trainer by Shop Libertatea Data concursului: 22 aprilie 22 mai 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚION

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE Balance Trainer by Shop Libertatea Data concursului: 22 aprilie 22 mai 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚION REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE Balance Trainer by Shop Libertatea Data concursului: 22 aprilie 22 mai 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE Campania promoțională Balance Trainer by Shop Libertatea

Mai mult

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, Spitalul Euromaterna Constanța are obligația

Mai mult

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE CHILL FM valabilă la data de Website-ul și aplicația Chill FM (denumite în continuare în mod c

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE CHILL FM valabilă la data de Website-ul   și aplicația Chill FM (denumite în continuare în mod c POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE CHILL FM valabilă la data de 10.07.2019 Website-ul www.chillfm.ro și aplicația Chill FM (denumite în continuare în mod colectiv Chill FM ) sunt operate de către RCS & RDS

Mai mult

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, 00187 - Roma (Italia) ( InfoCert sau Operatorul ), pune la dispoziție prezenta notificare privind

Mai mult

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE The STR8 Quiz Data concursului: 3 iunie 1 iulie 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE Campania promoționa

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE The STR8 Quiz Data concursului: 3 iunie 1 iulie 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE Campania promoționa REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE The STR8 Quiz Data concursului: 3 iunie 1 iulie 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE Campania promoțională The STR8 Quiz este organizată de RINGIER SPORTAL

Mai mult

INFORMAREA PERSOANEI VIZATE potrivit Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR) 1. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI. Colaboratori

INFORMAREA PERSOANEI VIZATE potrivit Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR) 1. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI. Colaboratori INFORMAREA PERSOANEI VIZATE potrivit Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR) 1. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI. Colaboratori actuali sau potențiali ai ULBS Putem prelucra date

Mai mult

Regulamentul oficial al campaniei promotionale “Gaseste cadourile pierdute – Unica

Regulamentul oficial al campaniei promotionale “Gaseste cadourile pierdute – Unica Regulamentul oficial al campaniei promoţionale ELLE NEW MEDIA AWARDS 2019 Perioada campaniei: 13 mai 2019 2 iunie 2019 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE Campania promoţională ELLE NEW MEDIA

Mai mult

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE Hyundai Auto Romania va ureaza bun venit pe pagina web si va multumeste pentru interesul manifestat fata

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE Hyundai Auto Romania va ureaza bun venit pe pagina web si va multumeste pentru interesul manifestat fata POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE va ureaza bun venit pe pagina web si va multumeste pentru interesul manifestat fata de companie, produsele si serviciile sale. Acordam atentie sporita protejarii

Mai mult

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADORE GRAND BALLROOM, este denumirea comerciala a ALFA

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOŢIEI O rată zero la achiziţia Pachetului E.ON Life cu centrala Vaillant si termostat TADO, ORGANIZATORUL PROMOŢIE

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOŢIEI O rată zero la achiziţia Pachetului E.ON Life cu centrala Vaillant si termostat TADO, ORGANIZATORUL PROMOŢIE REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOŢIEI O rată zero la achiziţia Pachetului E.ON Life cu centrala Vaillant si termostat TADO, 2019 1. ORGANIZATORUL PROMOŢIEI 1.1 Promoţia O rată zero la achiziţia Pachetului

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulam

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulam REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulament are scopul de a informa cu privire la termenii

Mai mult

Microsoft Word - Regulament sume noi in cont extindere doc

Microsoft Word - Regulament sume noi in cont extindere doc REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Dobanzi promotionale pentru sume noi in lei SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Campania Dobanzi promotionale pentru sume noi

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulam

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulam REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulament are scopul de a informa cu privire la termenii

Mai mult

Microsoft Word - PRIVACY-POLICY-and-cookies_RO_vDec2018.docx

Microsoft Word - PRIVACY-POLICY-and-cookies_RO_vDec2018.docx POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE Datele sunt controlate de Societate BIC, cu sediul social în 14 rue Jeanne d Asnières 92611 Clichy Cedex Franța. 1. Declarație de confidențialitate BIC Group (adică Société

Mai mult

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal Asociatia Clubul Sportiv Sport Promotion CUPRINS Introducere...

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal Asociatia Clubul Sportiv Sport Promotion CUPRINS Introducere... POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal Asociatia Clubul Sportiv Sport Promotion CUPRINS Introducere... 2 Cum colectăm datele cu caracter personal care vă

Mai mult

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Începând cu 25 mai 2018 Regulamentul 679/27-apr-2016 privind protecția persoanelor fizice î

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Începând cu 25 mai 2018 Regulamentul 679/27-apr-2016 privind protecția persoanelor fizice î Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Începând cu 25 mai 2018 Regulamentul 679/27-apr-2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter

Mai mult

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx Politică de cookie-uri 1. CE ESTE UN COOKIE? 2. CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR? 3. DE CE FOLOSIM COOKIE-URI? 4. CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE PE ACESTE SITE? 5. CE TIP DE INFORMAȚII SUNT STOCATE ȘI

Mai mult

Politica_de prelucrare_a_datelor_personale

Politica_de prelucrare_a_datelor_personale INFORMARE / POLITICA DE CONFIDENŢIALIATE Cine suntem Operatorul de date cu caracter personal este Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala București, cu sediul central în București, str. Nicolae Caramfil,

Mai mult

Avocatoo KIT GDPR

Avocatoo KIT GDPR Politică GENERALĂ privind protecția datelor cu caracter personal 1. Prezentare generală 1.1. Introducere A societății CARPATHIAN SPRINGS SA ( Societatea ) CARPATHIAN SPRINGS SA prelucrează date cu caracter

Mai mult

Politica generală de prelucrare a datelor candidaților Scopul politicii Această politică explică modul în care Evotracking SRL colectează, foloseşte,

Politica generală de prelucrare a datelor candidaților Scopul politicii Această politică explică modul în care Evotracking SRL colectează, foloseşte, Politica generală de prelucrare a datelor candidaților Scopul politicii Această politică explică modul în care Evotracking SRL colectează, foloseşte, păstrează şi protejează datele personale ale candidaţilor

Mai mult

Politica privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal și utilizarea fișierelor de tip cookie Versiune 2.0 Dată actualizare: 06/06/201

Politica privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal și utilizarea fișierelor de tip cookie Versiune 2.0 Dată actualizare: 06/06/201 POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI UTILIZAREA FIȘIERELOR DE TIP COOKIE 1. Introducere Metrorex S.A. (denumit în continuare Metrorex sau noi ) se angajează să vă protejeze

Mai mult

Regulamentul Concursului ELLE DECORATION DESIGN AWARDS 2019 Art. 1. Organizatorii Organizatorul Concursului de design ELLE DECORATION ROMANIAN DESIGN

Regulamentul Concursului ELLE DECORATION DESIGN AWARDS 2019 Art. 1. Organizatorii Organizatorul Concursului de design ELLE DECORATION ROMANIAN DESIGN Regulamentul Concursului ELLE DECORATION DESIGN AWARDS 2019 Art. 1. Organizatorii Organizatorul Concursului de design ELLE DECORATION ROMANIAN DESIGN AWARDS 2019 denumit în cele ce urmează Concursul este:

Mai mult

SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA

SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA PROCEDURA PRIVIND MODIFICAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PREAMBUL/DEFINIȚII ALISAN PLAST SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Sat Furduesti, Com. Ratesti, nr. 236, jud. Arges, înregistrată

Mai mult

Microsoft Word - Guidelines Websites_legal requirements_ro.docx

Microsoft Word - Guidelines Websites_legal requirements_ro.docx GHID PENTRU WEBSITE Necesități legale de avut în vedere la momentul creări website-ului Versiune Data Actualizare 1.1 03/2019 Autor: Isabelle DOYON Digital Counsel Legal Department Contents Preambul...

Mai mult

Conditiile de desfasurare a Campaniei "Oferta TEILOR desfasurata in perioada ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta TEILOR (d

Conditiile de desfasurare a Campaniei Oferta TEILOR desfasurata in perioada ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta TEILOR (d Conditiile de desfasurare a Campaniei "Oferta TEILOR desfasurata in perioada 19.04.2019 31.12.2019 1.ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta TEILOR (denumită în continuare Campania ) este organizată de

Mai mult

metro-privacy

metro-privacy Declarația generală privind protecția datelor pentru aplicația "METRO Companion" Prin intermediul aplicației METRO Companion (denumită în continuare "Aplicatia"),, Metro- Straße 1, 40235 Düsseldorf (denumită

Mai mult

Microsoft Word - Privacy Statement Romanian JobXion.doc

Microsoft Word - Privacy Statement Romanian JobXion.doc MODEL DE DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE 1. Introducere Jobxion Vakmensen B.V acordă o importanță deosebită gestionării atente a informațiilor sensibile și confidențiale aparținând vizitatorilor site-ului,

Mai mult

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE PE CANALELE YOUTUBE ALE FERRERO ROMANIA În vigoare începând cu data de În acest doc

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE PE CANALELE YOUTUBE ALE FERRERO ROMANIA În vigoare începând cu data de În acest doc NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE PE CANALELE YOUTUBE ALE FERRERO ROMANIA În vigoare începând cu data de 14.2. 2019 În acest document, puteți găsi informații privind următoarele subiecte:

Mai mult

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL I. CINE SUNTEM NOI si CUM NE PUTETI CONTACTA? Societatea CASA AUTO SRL, cu sediul s

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL I. CINE SUNTEM NOI si CUM NE PUTETI CONTACTA? Societatea CASA AUTO SRL, cu sediul s NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL I. CINE SUNTEM NOI si CUM NE PUTETI CONTACTA? Societatea CASA AUTO SRL, cu sediul social in mun. Iaşi, Sos Pacurari nr.177, jud. Iasi,

Mai mult

Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și c

Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și c Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții. Informații generale Site-ul evz.ro/comunicate

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI,,LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Concursul LIGA CELOR MAI BU

REGULAMENTUL CONCURSULUI,,LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Concursul LIGA CELOR MAI BU REGULAMENTUL CONCURSULUI,,LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Concursul LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI (denumit în continuare Concursul ) este

Mai mult

Regulamentul oficial al Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! ART.1: PERIOADA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI Organizatorul Campaniei ȘȘȘ

Regulamentul oficial al Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! ART.1: PERIOADA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI Organizatorul Campaniei ȘȘȘ Regulamentul oficial al Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! ART.1: PERIOADA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI Organizatorul Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! (denumită în continuare

Mai mult

INFORMARE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL PENTRU ACORDAREA DREPTURILOR DE ASISTENTA SOCIALA In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 al Parlam

INFORMARE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL PENTRU ACORDAREA DREPTURILOR DE ASISTENTA SOCIALA In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 al Parlam INFORMARE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL PENTRU ACORDAREA DREPTURILOR DE ASISTENTA SOCIALA In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene

Mai mult

Telefon: + (40) Fax: + (40) Calea Șerban Vodă Nr. 133, Sector 4, București, , România Regulamentul campaniei Provident

Telefon: + (40) Fax: + (40) Calea Șerban Vodă Nr. 133, Sector 4, București, , România Regulamentul campaniei Provident Regulamentul campaniei Provident Online Articolul 1 Organizatorul campaniei (1) Campania Provident Online (denumită în continuare Campania ) este organizată şi desfăşurată de către Provident Financial

Mai mult

Microsoft Word - Politică de confidențialitate Milluu_RO.docx

Microsoft Word - Politică de confidențialitate Milluu_RO.docx POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE MILLUU APP AND SITE Ultima actualizare: [09.05.2019] Confidențialitatea Dvs. este unul dintre angajamentele noastre fundamentale, și prin urmare, avem cea mai mare grijă să

Mai mult

Microsoft Word - SAP Ariba Privacy Statement for Cloud Services-for May-2018Release-CLEANtyposfixed( )_ro_RO.docx

Microsoft Word - SAP Ariba Privacy Statement for Cloud Services-for May-2018Release-CLEANtyposfixed( )_ro_RO.docx Declaraţie SAP Ariba privind confidenţialitatea pentru serviciile cloud Protejarea pe internet a confidenţialităţii datelor persoanelor este crucială pentru viitorul afacerilor desfășurate prin internet.

Mai mult

S.C. Russmedia Digital S.R.L. Bv. Dacia, nr 34, bl U55, Oradea J 5/1113/2012 RO NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PER

S.C. Russmedia Digital S.R.L. Bv. Dacia, nr 34, bl U55, Oradea J 5/1113/2012 RO NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PER NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PE SITE-UL PUBLI24 1) Ce reprezintă această Politică de confidențialitate Subscrisa, RUSSMEDIA DIGITAL SRL, ( Operatorul de date sau Societatea

Mai mult

Regulament campanie Aboneaza-te la newsletterul Dedeman Campania Aboneaza-te la newsletter-ul Dedeman este organizata de DEDEMAN SRL cu sediul in muni

Regulament campanie Aboneaza-te la newsletterul Dedeman Campania Aboneaza-te la newsletter-ul Dedeman este organizata de DEDEMAN SRL cu sediul in muni Regulament campanie Aboneaza-te la newsletterul Dedeman Campania Aboneaza-te la newsletter-ul Dedeman este organizata de DEDEMAN SRL cu sediul in municipiul Bacau, str. Alexei Tolstoi, nr. 8, judetul Bacău,

Mai mult

Microsoft Word - Recruitment Privacy notice-GDPR- Romania 07jun18_RO.doc

Microsoft Word - Recruitment Privacy notice-GDPR- Romania 07jun18_RO.doc 29.05.2018 Notificarea BNPP privind securitatea informațiilor pentru recrutare În cadrul BNP Paribas S.A. Paris Sucursala București (denumită, în continuare, BNPP") admitem faptul că securitatea datelor

Mai mult

ACT ADIŢIONAL NR. 1 LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOŢIONALE E.ON LIFE PLUS SUMMER CAMPAIGN 2019 ORGANIZATE DE CĂTRE E.ON ENERGIE ROMÂNIA S.A

ACT ADIŢIONAL NR. 1 LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOŢIONALE E.ON LIFE PLUS SUMMER CAMPAIGN 2019 ORGANIZATE DE CĂTRE E.ON ENERGIE ROMÂNIA S.A ACT ADIŢIONAL NR. 1 LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOŢIONALE E.ON LIFE PLUS SUMMER CAMPAIGN 2019 ORGANIZATE DE CĂTRE E.ON ENERGIE ROMÂNIA S.A Organizatorul Campaniei E.ON LIFE PLUS SUMMER CAMPAIGN

Mai mult

Microsoft Word _Cookies statement Activia RO.DOCX

Microsoft Word _Cookies statement Activia RO.DOCX Declarație referitoare la cookie-uri În cadrul Danone, dorim să fim deschiși și transparenți privind modul în care utilizăm cookie-urile și consecințele pe care le pot avea asupra dumneavoastră. Anumite

Mai mult

Politica ATLANTIC TOUR privind protecția datelor personale Introducere Conceptul de protecție a datelor cu caracter personal reprezintă dreptul persoa

Politica ATLANTIC TOUR privind protecția datelor personale Introducere Conceptul de protecție a datelor cu caracter personal reprezintă dreptul persoa Politica ATLANTIC TOUR privind protecția datelor personale Introducere Conceptul de protecție a datelor cu caracter personal reprezintă dreptul persoanei fizice de a-i fi apărate acele caracteristici care

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI DE VANZARI PENTRU ASIGURAREA DE CALATORIE EUROLIFE Art. 1. ORGANIZATORUL (1) Organizatorii Campaniei sunt: Eurolife ERB Asigurari Generale S.A., cu sediul in Bucuresti,

Mai mult

Către,

Către, Către, Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar Subsemnata (ul) (nume, prenume) cu domiciliul în str. nr. judet / Sector având CNP adresă e-mail telefon nr. bloc scara etaj apt.

Mai mult

Regulament Club Tuborg Primavara 2019

Regulament Club Tuborg Primavara 2019 ART.1. ORGANIZATORUL PROMOŢIEI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOŢIEI Club Tuborg Primăvară 2019 1.1. Organizatorul Promoţiei Club Tuborg Primăvară 2019, denumită în cele ce urmează Promoţia, este compania

Mai mult

Regulamentul oficial al campaniei PIAȚA ÎN CULORI desfășurată în complexul comercial Piața Obor București, în perioada 1 aprilie 28 aprilie SECȚ

Regulamentul oficial al campaniei PIAȚA ÎN CULORI desfășurată în complexul comercial Piața Obor București, în perioada 1 aprilie 28 aprilie SECȚ Regulamentul oficial al campaniei PIAȚA ÎN CULORI desfășurată în complexul comercial Piața Obor București, în perioada 1 aprilie 28 aprilie 2019. SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI Organizatorul campaniei

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august 2018 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL

Mai mult

Condiții de utilizare site, aplicatie și Politică de confidențialitate I. Preambul 1. Societatea A24 Road Patrol SRL este administratorul site-ului de

Condiții de utilizare site, aplicatie și Politică de confidențialitate I. Preambul 1. Societatea A24 Road Patrol SRL este administratorul site-ului de Condiții de utilizare site, aplicatie și Politică de confidențialitate I. Preambul 1. Societatea A24 Road Patrol SRL este administratorul site-ului de internet www.a24assistance.ro (în continuare pagina

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI 25% extra reducere la achizitia de televizoare Samsung gama 2019 Art. 1 ORGANIZATORUL CAMPANIEI Organizatorul campaniei 25% ext

REGULAMENTUL CAMPANIEI 25% extra reducere la achizitia de televizoare Samsung gama 2019 Art. 1 ORGANIZATORUL CAMPANIEI Organizatorul campaniei 25% ext REGULAMENTUL CAMPANIEI 25% extra reducere la achizitia de televizoare Samsung gama 2019 Art. 1 ORGANIZATORUL CAMPANIEI Organizatorul campaniei 25% extra reducere la achizitia de televizoare Samsung gama

Mai mult

181004_Cookies statement Actimel RO

181004_Cookies statement Actimel RO Declarație referitoare la cookie-uri În cadrul Danone, dorim să fim deschiși și transparenți privind modul în care u=lizăm cookie-urile și consecințele pe care le pot avea asupra dumneavoastră. Anumite

Mai mult

Telefon: + (40) Fax: + (40) Calea Șerban Vodă Nr. 133, Sector 4, București, , România Regulamentul campaniei Provident

Telefon: + (40) Fax: + (40) Calea Șerban Vodă Nr. 133, Sector 4, București, , România Regulamentul campaniei Provident Regulamentul campaniei Provident Online Articolul 1 Organizatorul campaniei (1) Campania Provident Online (denumită în continuare Campania ) este organizată şi desfăşurată de către Provident Financial

Mai mult

ALPHA LEASING INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracte

ALPHA LEASING INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracte INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta

Mai mult

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL CUPRINS: CAP. I. Scopul politicii de protecție a datelor... 2 CAP. II. Domeniul de aplicare și mo

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL CUPRINS: CAP. I. Scopul politicii de protecție a datelor... 2 CAP. II. Domeniul de aplicare și mo POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL CUPRINS: CAP. I. Scopul politicii de protecție a datelor... 2 CAP. II. Domeniul de aplicare și modificarea politicii de protecție a datelor... 2 CAP.

Mai mult

REGULAMENTUL (denumit in cele ce urmeaza Regulamentul ) CAMPANIEI PROMOTIONALE AFI te recompenseaza (denumita in cele ce urmeaza Campania ) DIN CENTRU

REGULAMENTUL (denumit in cele ce urmeaza Regulamentul ) CAMPANIEI PROMOTIONALE AFI te recompenseaza (denumita in cele ce urmeaza Campania ) DIN CENTRU REGULAMENTUL (denumit in cele ce urmeaza Regulamentul ) CAMPANIEI PROMOTIONALE AFI te recompenseaza (denumita in cele ce urmeaza Campania ) DIN CENTRUL COMERCIAL AFI COTROCENI Art. 1. Organizator Societatea

Mai mult

Addresseex

Addresseex Notă de informare privind confidențialitatea și protecția datelor personale ale candidaților 1. Introducere Prezenta notă de informare ( Nota de Informare ) prezintă anumite informații privind modalitatea

Mai mult

Terms_and_Conditions_RO_2013

Terms_and_Conditions_RO_2013 Condiții de participare la programul de afiliere oferit de zooplus.ro I. Domeniul de aplicare/obiectul contractului Aceste condiții de participare sunt valabile pentru programul de afiliere al zooplus.ro

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A activităţii promoţionale Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Alessandro Safina Februarie 2019

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A activităţii promoţionale Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Alessandro Safina Februarie 2019 REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A activităţii promoţionale Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Alessandro Safina 11-13 Februarie 2019 1. ORGANIZATORUL ŞI DURATA ACTIVITĂŢII PROMOŢIONALE... 3 1.1 Organizator...

Mai mult

REGULAMENTUL APLICAȚIEI CONCURS Descoperă noua anvelopă MICHELIN CrossClimate! organizată de S.C. MICHELIN ROMANIA S.A. perioada: 13 Octombrie

REGULAMENTUL APLICAȚIEI CONCURS Descoperă noua anvelopă MICHELIN CrossClimate! organizată de S.C. MICHELIN ROMANIA S.A. perioada: 13 Octombrie REGULAMENTUL APLICAȚIEI CONCURS Descoperă noua anvelopă MICHELIN CrossClimate! organizată de S.C. MICHELIN ROMANIA S.A. perioada: 13 Octombrie 2015 26 Octombrie 2015 Art. 1 Organizatorul Organizatorul

Mai mult

August 2019 (first version: May 2018) SCA Schoenherr Si Asociatii 30 Dacia Blvd, sector 1 RO Bucharest, t: E:

August 2019 (first version: May 2018) SCA Schoenherr Si Asociatii 30 Dacia Blvd, sector 1 RO Bucharest, t: E: August 2019 (first version: May 2018) SCA Schoenherr Si Asociatii 30 Dacia Blvd, sector 1 RO-010413 Bucharest, t: +40 21 319 67 90 E: office.romania@schoenherr.eu SCHOENHERR ROMÂNIA DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Promo SW 1HI ALTEX.doc

Microsoft Word - Regulament Promo SW 1HI ALTEX.doc Regulamentul Oficial al Campaniei Trezeste-ti apetitul pentru frumusete 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Organizatorul Campaniei Promotionale Trezeste-ti apetitul pentru frumusete

Mai mult

Regulament campanie Afla primul ce e nou la Orange

Regulament campanie Afla primul ce e nou la Orange REGULAMENTUL CAMPANIEI AFLA PRIMUL CE E NOU LA ORANGE 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CAMPANIEI 1.1. Loteria publicitara ( Campania ) este organizată de Orange Romania S.A.(denumită în continuare Organizatorul

Mai mult

ICS Policy

ICS Policy Asigurarea Românească - ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP SA POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL 15/11/2018 EDITIA 1/ REVIZIA 2 CONTROL DOCUMENT CONTROL MODIFICĂRI Editie/ revizie Nume persoane

Mai mult

POLITIA LOCALA A MUNICIPIULUI BOTOSANI Str. Mihail Kogălniceanu nr. 16, judeţul Botoşani Telefon 0231/513100, 0331/401541, Fax , poli

POLITIA LOCALA A MUNICIPIULUI BOTOSANI Str. Mihail Kogălniceanu nr. 16, judeţul Botoşani Telefon 0231/513100, 0331/401541, Fax ,  poli POLITIA LOCALA A MUNICIPIULUI BOTOSANI Str. Mihail Kogălniceanu nr. 16, judeţul Botoşani Telefon 0231/513100, 0331/401541, Fax 0231527022, e-mail politialocalabt@yahoo.com INFORMARE MONITORIZARE VIDEO

Mai mult

Praesent placerat nisl eu turpis

Praesent placerat nisl eu turpis CERERE FINANȚARE PERSOANĂ JURIDICĂ I. Informații generale: Numele companiei Nr. ordine în Registrul Comerțului Codul Unic de Înregistrare Obiect principal de activitate Sediul social Adresa corespondență

Mai mult

REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDI

REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDI REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDICALI DIN ROMÂNIA- FILIALA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI A.DISPOZITII

Mai mult

Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Bacău Str. Mărăşeşti nr. 13, Bacău, cod T telefon/fax: , telefon: re

Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Bacău Str. Mărăşeşti nr. 13, Bacău, cod T telefon/fax: , telefon: re Nr din 2019 INFORMARE cu privire la aplicarea, la nivelul CASBC, a prevederilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter

Mai mult

REGULAMENT CONCURS PUNEM AFACERILE ROMÂNEȘTI ÎN MIȘCARE! organizat de NETAGRO S.R.L. (perioada 20 martie iunie 2019) Art.1 Organizatorul 1.1 O

REGULAMENT CONCURS PUNEM AFACERILE ROMÂNEȘTI ÎN MIȘCARE! organizat de NETAGRO S.R.L. (perioada 20 martie iunie 2019) Art.1 Organizatorul 1.1 O REGULAMENT CONCURS PUNEM AFACERILE ROMÂNEȘTI ÎN MIȘCARE! organizat de NETAGRO S.R.L. (perioada 20 martie 2019 30 iunie 2019) Art.1 Organizatorul 1.1 Organizatorul concursului PUNEM AFACERILE ROMÂNEȘTI

Mai mult

Microsoft Word - MANUAL_APP_ROMPOS_V7.docx

Microsoft Word - MANUAL_APP_ROMPOS_V7.docx MANUAL DE UTILIZARE ANCPI CUPRINS 1 Descrierea platformei... 2 2 ROVERS/RTK... 5 2.1 Introducere ROVER... 5 2.2 Introducere abonament ROVER... 6 2.3 Prelungire abonament ROVERS/RTK... 8 2.4 Ștergere rover...

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI Mergi cu Orange la Untold și caștigi 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CAMPANIEI 1.1. Loteria publicitara Mergi cu Orange la Unt

REGULAMENTUL CAMPANIEI Mergi cu Orange la Untold și caștigi 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CAMPANIEI 1.1. Loteria publicitara Mergi cu Orange la Unt REGULAMENTUL CAMPANIEI Mergi cu Orange la Untold și caștigi 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CAMPANIEI 1.1. Loteria publicitara Mergi cu Orange la Untold și caștigi ( Campania ) este organizată de Orange

Mai mult

Microsoft Word - model-cerere-eliberare-adeverinte

Microsoft Word - model-cerere-eliberare-adeverinte CERERE DE ELIBERARE ADEVERINȚĂ/ACTE ORIGINALE CĂTRE Subsemnatul/a Cu datele de identificare din: 1. Carte/Buletin de identitate: Seria:, Nr.:, CNP: Data nașterii: Anul, Luna, Ziua Locul nașterii: Localitate:,

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE Tombola Nuntă 2019 la Pleiada organizată de către MCM BOUTIQUE RESORT SRL Art. 1 Organizatorul Organizatorul campan

REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE Tombola Nuntă 2019 la Pleiada organizată de către MCM BOUTIQUE RESORT SRL Art. 1 Organizatorul Organizatorul campan REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE Tombola Nuntă 2019 la Pleiada organizată de către MCM BOUTIQUE RESORT SRL Art. 1 Organizatorul Organizatorul campaniei publicitare Tombola Nuntă 2019 la Pleiada ( Campania

Mai mult

Politica generală privind protecția datelor cu caracter personal POLITICĂ GENERALĂ PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 1. Prezentare genera

Politica generală privind protecția datelor cu caracter personal POLITICĂ GENERALĂ PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 1. Prezentare genera POLITICĂ GENERALĂ PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 1. Prezentare generală 1.1. Introducere Comuna Băișoara prelucrează date cu caracter personal referitoare la persoane fizice. Acestea pot

Mai mult

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Modificări ale documentului Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter perso

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Modificări ale documentului Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter perso Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Modificări ale documentului Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic; ori de câte ori vom

Mai mult

Propunere subiecte de discuție adresate de AmCham România și HR Management Club către ANSPDCP Contextul inițiativei: În cursul derulării proiectelor d

Propunere subiecte de discuție adresate de AmCham România și HR Management Club către ANSPDCP Contextul inițiativei: În cursul derulării proiectelor d Propunere subiecte de discuție adresate de AmCham România și HR Management Club către ANSPDCP Contextul inițiativei: În cursul derulării proiectelor de conformare cu cerințele Regulamentului General privind

Mai mult

GDPR, un subiect sensibil în retail. Care sunt aspectele mai puțin cunoscute

GDPR, un subiect sensibil în retail. Care sunt aspectele mai puțin cunoscute GDPR, un subiect sensibil în retail. Care sunt aspectele mai puțin cunoscute 15 Oct 2018 de Progresiv [1] La aproape șase luni de la intrarea în vigoare a GDPR, retailul se dovedește a fi unul dintre sectoarele

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI Forma de finanțare: buget/ taxă Facultatea de Teologie Romano-Catolică Forma de învățământ: IF / IFR Domeniul: Teologie Pr

UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI Forma de finanțare: buget/ taxă Facultatea de Teologie Romano-Catolică Forma de învățământ: IF / IFR Domeniul: Teologie Pr UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI Forma de finanțare: buget/ taxă Facultatea de Teologie Romano-Catolică Forma de învățământ: IF / IFR Domeniul: Teologie Programul de studii: ASISTENȚA SOCIALĂ A BISERICII Promoția:

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE EUROPROVOCAREA U21 CAPITOLUL 1 - DENUMIREA ORGANIZATORULUI 1.1 BET ZONE S.R.L., persoană juridică română, cu sediu

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE EUROPROVOCAREA U21 CAPITOLUL 1 - DENUMIREA ORGANIZATORULUI 1.1 BET ZONE S.R.L., persoană juridică română, cu sediu REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE EUROPROVOCAREA U21 CAPITOLUL 1 - DENUMIREA ORGANIZATORULUI 1.1 BET ZONE S.R.L., persoană juridică română, cu sediul social în București, sectorul 3, Cladirea TN Offices

Mai mult

Regulament colectare leaduri BF 2018 (2) 3

Regulament colectare leaduri BF 2018 (2) 3 REGULAMENTUL CAMPANIEI Colectare adrese de email din cadrul campaniei Black Friday 2018 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CAMPANIEI 1.1. Loteria publicitara ( Campania ) este organizată de Orange Romania

Mai mult

Microsoft Word - Termeni si conditii - campanie_Campanie_Fix-Mobil docx

Microsoft Word - Termeni si conditii - campanie_Campanie_Fix-Mobil docx REGULAMENT OFICIAL AL PROMOŢIEI Campanie Fix-Mobil 2019 Art. 1. Organizatorul Promoției 1.1. Organizatorul promoţiei Campanie Iarna 2019 (numită în continuare Promoţia ) este: Departamentul DIGITAL ROMANIA

Mai mult

1. Acceptarea utilizării Chat Messages Termeni și condiții de utilizare a Serviciului Chat Messages Chat Messages este un Serviciu oferit de Orange Ro

1. Acceptarea utilizării Chat Messages Termeni și condiții de utilizare a Serviciului Chat Messages Chat Messages este un Serviciu oferit de Orange Ro 1. Acceptarea utilizării Chat Messages Termeni și condiții de utilizare a Serviciului Chat Messages Chat Messages este un Serviciu oferit de Orange România S.A (denumită în continuare Orange România ),

Mai mult

MOCHETӐ VINYL PARCHET LAMINAT PERDEA TAPET diego-romania.ro Informare privind prelucrarea datelor

MOCHETӐ VINYL PARCHET LAMINAT PERDEA TAPET diego-romania.ro Informare privind prelucrarea datelor diego-romania.ro Informare privind prelucrarea datelor 15.11.2018 INTRODUCERE DIEGO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2372 Dabas, Beton u. 26., nr. de înmatriculare la Reg. Com.: 13 09 083541, cod fiscal:

Mai mult

REGULAMENTUL Campaniei Promotionale

REGULAMENTUL Campaniei Promotionale REGULAMENTUL Campaniei Promotionale Vorbeste-le celor dragi despre planul de economisire-creditare SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL Organizator al campaniei Vorbeste-le celor dragi despre planul de economisirecreditare

Mai mult

Regulament

Regulament Conditiile de desfasurare a Campaniei "Oferta parteneri card de credit Desfasurata in perioada 11.07.2019 31.12.2019 1.ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta parteneri card de credit (denumită în continuare

Mai mult

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 1 CLIENȚI PERSOANE JURIDICE B.R.D. - Groupe Société Générale S.A., cu sediul în București,

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 1 CLIENȚI PERSOANE JURIDICE B.R.D. - Groupe Société Générale S.A., cu sediul în București, INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 1 CLIENȚI PERSOANE JURIDICE B.R.D. - Groupe Société Générale S.A., cu sediul în București, B-dul. Ion Mihalache nr. 1-7, sector 1, înregistrată

Mai mult

Politica N21 privind modulele Cookie mobile Network TwentyOne se angajează să vă protejeze pe dumneavoastră și orice date (anonime sau de altă natură)

Politica N21 privind modulele Cookie mobile Network TwentyOne se angajează să vă protejeze pe dumneavoastră și orice date (anonime sau de altă natură) Politica N21 privind modulele Cookie mobile Network TwentyOne se angajează să vă protejeze pe dumneavoastră și orice date (anonime sau de altă natură) pe care le colectăm despre dumneavoastră online. Această

Mai mult

Microsoft Word - Romania Adatvédelmi szabályzat (Privacy policy)_RO_DEF.DOCX

Microsoft Word - Romania Adatvédelmi szabályzat (Privacy policy)_RO_DEF.DOCX Data intrării în vigoare: 1 iunie 2019 REGULAMENT PRIVIND PROTECȚIA DATELOR Prezentul Regulament privind protecția datelor (în continuare: Regulament ) cuprinde modul în care AMC Networks Central Europe

Mai mult

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie mai Organizato

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie mai Organizato REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie 2017 31 mai 2017 1. Organizatorul campaniei: Campania promoţională 60 zile Money

Mai mult

Microsoft Word - Caiet sarcini audit SICEC-Anexa 5-acord GDPR.docx

Microsoft Word - Caiet sarcini audit SICEC-Anexa 5-acord GDPR.docx ANEXA 5 ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL UTILIZAT ÎN CADRUL PROCEDURILOR DE ACHIZIȚIE Încheiat între următoarele părți: 1. CEC BANK S.A. cu sediul în Bucureşti, Calea Victoriei nr.13, sector

Mai mult

Termenii și condițiile Campaniei Promoționale Nespresso pentru achiziția aparatelor de cafea Nestlé România S.R.L, Divizia Nespresso, având sediul în

Termenii și condițiile Campaniei Promoționale Nespresso pentru achiziția aparatelor de cafea Nestlé România S.R.L, Divizia Nespresso, având sediul în Termenii și condițiile Campaniei Promoționale Nespresso pentru achiziția aparatelor de cafea Nestlé România S.R.L, Divizia Nespresso, având sediul în Bucureşti, Str. George Constantinescu nr. 3, Sc. A,

Mai mult

Politică de confidenţialitate Această politică ("Politica de confidențialitate") descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm

Politică de confidenţialitate Această politică (Politica de confidențialitate) descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm Politică de confidenţialitate Această politică ("Politica de confidențialitate") descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm prin web-site-ul https://buzaucityreport.ro/ ( site

Mai mult

CONTRACT-CADRU de furnizare a energiei electrice la clienţii noncasnici ai furnizorilor de ultimă instanţă Nr....din anul Părţi contractante: În

CONTRACT-CADRU de furnizare a energiei electrice la clienţii noncasnici ai furnizorilor de ultimă instanţă Nr....din anul Părţi contractante: În CONTRACT-CADRU de furnizare a energiei electrice la clienţii noncasnici ai furnizorilor de ultimă instanţă Nr....din anul... 1. Părţi contractante: Între CEZ Vânzare S.A. societate administrată în sistem

Mai mult

C a b i n e t I n d i v i d u a l d e P s i h o l o g i e Z a m f i r G e o r g i a n a S i m o n a tel :

C a b i n e t I n d i v i d u a l d e P s i h o l o g i e Z a m f i r G e o r g i a n a S i m o n a tel : C a b i n e t I n d i v i d u a l d e P s i h o l o g i e Z a m f i r G e o r g i a n a S i m o n a tel : 0722.153.456 email : georgiana.zamfir@geopsi.ro web: www.geopsi.ro S t r a d a Ș t e f a n c e

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al campaniei publicitare Inaugurare Bershka

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al campaniei publicitare Inaugurare Bershka REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al campaniei publicitare Inaugurare Bershka Organizatorul şi durata loteriei publicitare... 3 1.1 Organizator... 3 1.2 Denumire. Durata. Locul desfăşurării... 3 2. Dreptul de

Mai mult

Global Employee Personal Information Privacy Notice

Global Employee Personal Information Privacy Notice NOTIFICARE GLOBALĂ CU PRIVIRE LA CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE ALE ANGAJAȚILOR Johnson Controls International plc și companiile sale afiliate (denumite colectiv Johnson Controls) se preocupă de

Mai mult