PowerPoint Presentation

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "PowerPoint Presentation"

Transcriere

1

2 SC.CU CLS.I-VIII ANTONIE VODA POPESTI PROIECTE EUROPENE APRILIE 2011

3 Sc. cu cls. I-VIII Antonie Voda Popesti este implicata in mai multe proiecte europene, printre care: - Actiunea COMENIUS - mobilitati individuale de formare continua; - Parteneriate scolare - Proiecte multilaterale - Proiecte cofinantate din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Proiecte finantate din fonduri PHARE.

4 Ciclul de viata al unui proiect:

5 Ce va ofera Comenius? Comenius va acorda finantare pentru a realiza urmatoarele tipuri de actiuni: Parteneriate scolare Parteneriatele au ca scop consolidarea dimensiunii europene in educatie prin promovarea activitatilor de cooperare intre scoli. Parteneriatele scolare se impart in doua categorii: Proiecte multilaterale Proiecte bilaterale

6 COMENIUS - PARTENERIATE MULTILATERALE SCOLARE Proiectele multilaterale sunt proiecte de parteneriat in care se pot implica cel putin trei institutii din trei tari diferite. Una din institutiile implicate in parteneriat isi va asuma rolul de coordonator de proiect. Durata: 2 ani Din punctul de vedere al continutului, proiectele multilaterale pot fi axate pe: elevi si implicarea activa a acestora in activitati specifice unei tematici comune la nivel de parteneriat sau pe institutie si imbunatatirea managementului scolar si a metodelor pedagogice.

7 FOR A LIFE WITHOUT JUNK FOOD! - parteneriat multilateral Comenius finanţat din fonduri europene, ce se desfaşoară pe o durata de doi ani şi în care şcoala noastră participă alături de alte şcoli din Italia, Bulgaria, Turcia si Polonia. Scopul principal al acestui proiect european este responsabilizarea elevilor, parintilor si a cadrelor didactice în privinţa alimentaţiei corecte.

8 Logo-ul proiectului a fost ales in urma unui concurs, castigat de Romania prin propunearea elevei Dumitru Denise de la cls a VI-a. Puteti accesa site-ul proiectului la urmatoarea adresa:

9 In luna noiembrie 2010, a avut loc prima intalnire, din Bulgaria, la Varna, cu participarea tuturor tarilor. Scoala noastra a fost reprezentata de un grup de 4 profesori: dna. Prof Radu Raluca Stefania, dna prof. Inv. primar Preda Daniela, dna prof. Stoica Laura si dra prof. Popescu Ana Maria.

10 Profesorii participanti au avut placerea de a urmari un moment artistic traditional pregatit de elevii scolii gazda, au admirat colectia etnografica a scolii, au asistat la activitati educative, si au putut vizita imprejurimile orasului Varna, expermentand si bucataria traditionala bulgareasca.

11 In luna aprilie a acestui an, are loc a 2-a intalnire, in Romania, primind 15 cadre didactice si 11 elevi dintre care 6 din Turcia si 5 din Bulgaria. Acestia vor locui la familii gazda, astfel realizanduse un schimb de experienta intre elevii nostri si cei din alte tari.

12 ACTIVITATI Aplicare si interpretare de chestionare atat pentru elevi cat si pentru profesori ce vizeaza aflarea anumitor lucruri legate de comportamentul de zi cu zi al elevilor, atitudinea lor dar si a familiei fata de mancarea sanatoasa, obiceiurile alimentare, constientizarea asupra problemelor comune: mancarea nesanatoasa.

13 Excursie tematica la Busteni, cu vizitarea expozitiilor agroalimentare, a Manastirii Sinaia, unde un calugar le-a vorbit elevilor despre importanta alimentatiei atat pentru corp cat si pentru suflet.

14 Realizarea de catre elevi a unui dictionar multilingvist cu mancare sanatoasa, cu ajutorul cadrelor didactice Dictionarul cuprinde denumiri de fructe, legume, feluri de mancare sanatoasa in 6 limbi:engleza, romana, turca, poloneza, bulgara si italiana

15 - Prezentari ale tipurilor de E-uri folosite in alimentatie prof. Gusa Camelia

16 Lucrari de ecologizare a curtii scolii Realizarea unei gradinite de flori

17

18 SCOALA JUDETEANA DE ABILITATI DE VIATA

19 - Proiect finantat de Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, implementat in perioada ianuarie-noiembrie 2010 de catre Asociatia Centrul de Resurse Apollo in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova. - Prof. formator: Popescu Ana Maria.

20 - Proiectul a implicat 22 de elevi de la scoala "Antonie Voda" Popesti, dezvoltandu-le abilitatile de viata, prin 9 teme principale: Cunoaste-te pe tine insuti; - Identitatea de gen; - Viata sexuala si sanatatea publica; - Dezvoltarea abilitatilor si competentelor sociale; - Managementul problemelor si conflictelor; Alegerea carierei profesionale; - Codul bunelor maniere; - Cetatean european, inclusiv notiuni generale de protectia mediului; - Educatie interculturala pentru comunitati multietnice.

21 Din activitati: - petrecere de Haloween - sarbatorirea zilei Scolii cu clasele I-VIII Antonie Voda Popesti -excursie tematica cu vizitarea expozitiilor agroalimentare de pe Valea Prahovei

22

23 SANATATEA, ARTA CONVIETUIRII ARMONIOASE CU NOI INSINE Concurs desfasurat in cadrul Proiectului Strategic "Oferte educationale inclusive extracurriculare si extrascolare pentru formarea stilului de viata sanatos si a cetateniei active pentru copii din comunitati dezavantajate, cu precadere rurale, in invatamantul preuniversitar din Romania". Proiectul este unul desfasurat la nivel national si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Proiectul se desfasoara pe durata a doi ani scolari: si si cuprinde diverse actiuni si activitati desfasurate la nivelul scolii, printre care si concursul mai sus mentionat.

24 In cadrul acestui concurs s-au evidentiat la nivel judetean elevele Savu Madalina, Voicu Ligia si Rindasu Gabriela, care au fost premiate in cadrul festivitatii organizate in cadrul ISJ Prahova.

25 Actiunea COMENIUS- Mobilitati Individuale de Formare Continua COMENIUS este prima componenta a Programului de Invatare pe tot Parcursul Vietii care se adreseaza institutiilor de invatamant preuniversitar de stat si privat si tuturor membrilor comunitatii educationale care-si desfasoara activitatea in acest sector.

26 In cadrul programului de invatare pe tot parcursul vietii au participat la 4 mobilitati individuale de formare continua 3 cadre didactice: Prof. POPESCU ANA-MARIA, Prof. RADU RALUCA, Prof. STOICA LAURA si urmeaza sa participe in vara acesta Prof.pt.inv.pr PREDA DANIELA.

27 EUROPEAN DIVERSITY EDUCATION Prof.POPESCU ANA-MARIA

28 Localitatea şi ţara în care s-a desfăşurat stagiul: Riga, LETONIA Instituţia din străinătate care a organizat stagiul: University Educational Circle, Riga, Letonia Perioada stagiului: Denumirea activităţii European Diversity Education Participanti : 7 cadre didactice din 4 tari diferite:turcia, Italia, Grecia, Romania Descrierea tipologiei activităţii de formare: un curs general de formare continuă a personalului didactic în cadrul Programului Comunitar de Învăţare pe tot Parcursul Vieţii (LLP - Lifelong Learning Programme )

29 Task Based Learning Prof. RADU RALUCA

30 Localitatea şi ţara în care s-a desfăşurat stagiul: Praga, CEHIA Instituţia din străinătate care a organizat stagiul: International TEFL Certificate, Praga, Cehia Perioada stagiului: Denumirea activităţii Task Based Learning Descrierea tipologiei activităţii de formare: un curs de formare continuă a personalului didactic in domeniul metodologiei sau pedagogiei predarii limbii straine, în cadrul Programului Comunitar de Învăţare pe tot Parcursul Vieţii (LLP - Lifelong Learning Programme )

31 Family Folklore and Traditions Prof. STOICA LAURA

32 Localitatea şi ţara în care s-a desfăşurat stagiul: Attard, Malta Instituţia din străinătate care a organizat stagiul: Perioada stagiului: Denumirea activităţii: Family Folklore and Traditions Descrierea tipologiei activităţii de formare: un curs de formare continuă a personalului didactic in domeniul metodologiei sau pedagogiei predarii limbii straine, în cadrul Programului Comunitar de Învăţare pe tot Parcursul Vieţii (LLP - Lifelong Learning Programme )

33 LET'S TEACH BY PLAYING prof. pt inv. Primar Preda Daniela Localitatea şi ţara în care se va desfăşura stagiul: Ely, Marea Britanie Instituţia din străinătate care a organizat stagiul: COMBINING LEARNING ACTING AND PLAYING (CLAP) Perioada stagiului:

34 Beneficii ale activităţii de formare dezvoltarea pe plan profesional prin îmbogăţirea cunoştinţelor despre interculturalitate, necesare unui învăţământ de calitate, în vederea integrării acestuia în cel european; stabilirea unor relaţii profesionale cu colegi din alte ţări europene, cu care am realizat schimburi de experienţă pentru: A promova toleranţa faţă de diferenţele culturale, A promova diversitatea lingvistică A promova multiculturalitatea ca valoare educaţională europeană cunoaşterea culturii altor state

35 Dimensiunea europeană a stagiului de formare Dimensiunea europeană în educaţie se asigură: prin dezvoltarea profesională a personalului; prin încurajarea cooperării trans-naţionale dintre şcoli; prin favorizarea studierii limbilor comunitare; promovarea cunoaşterii diferitelor culturi.

36 Etapele obţinerii unei finanţări pentru Programul Sectorial Comenius Mobilitati individuale de formare continua Accesarea site-ului: pentru citirea informaţiilor cu privire la programul sectorial Comenius; Pentru a afla care sunt documentele care compun dosarul de candidatura, criteriile de eligibilitate, selectie, excludere si criteriile de acordare a finantarii consultati: Apelul National pentru Propuneri de Proiecte Se vor selecta din catalogul de cursuri Comenius cele care prezintă interes pentru candidat:

37 Trimiterea unui mail persoanei de contact pentru cursul ales (pot fi trimise pentru mai multe cursuri, alegerea cursului putând fi facută ulterior) pentru a primi un pre-accept de la organizator. Urmeaza descărcarea formularelor de candidatură si pregatirea dosarului de candidatură, după precizările făcute în Apelul National pentru Propuneri de proiecte 2011 Trimiterea dosarului prin poştă, cu confirmare de primire, la adresa: Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Bucureşti, Calea Şerban Vodă nr. 133, etaj 3, sector 4, cod postal Afişarea rezultatelor se publică tot pe site-ul:

38 Linkuri utile: pel_2010/apel_national_2010.pdf search.cfm ormulare.html

Slide 1

Slide 1 Erasmus+ 9 Dec 2015, ora 12, sala H I 19 Seminar de informare asupra Programului ERASMUS+ Rezumatul prezentarii LLP/ERASMUS / o scurta trecere in revista Ce inseamna sa fii student Erasmus Experiente reusite

Mai mult

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate 12.3. Anul şcolar 2014/2015 1. Formarea continuă a personalului didactic 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate în persoane şi domenii) în formarea continuă a personalului didactic şi

Mai mult

Comenius Grundtvig Leonardo da Vinci Erasmus+ Liceul Teoretic Petre Pandrea desfășoară proiecte internaționale din anul Pe lângă acestea, nouă c

Comenius Grundtvig Leonardo da Vinci Erasmus+ Liceul Teoretic Petre Pandrea desfășoară proiecte internaționale din anul Pe lângă acestea, nouă c Liceul Teoretic Petre Pandrea desfășoară proiecte internaționale din anul 2001. Pe lângă acestea, nouă cadre didactice au beneficiat de finanțare în cadrul unor burse de formare individuale. Astfel, școala

Mai mult

Mihaela Popa

Mihaela Popa Mihaela Popa Profesoara Experienta profesionala Perioda Septembrie 2007-prezent Functia sau postul ocupat Director adjunct Principalele activitati si responsabilitati Cordonarea activitatii instructiv

Mai mult

Modalităţi de abordare a învăţării din perspectiva formării competenţelor de lectură la elevi

Modalităţi de abordare a învăţării din perspectiva formării competenţelor de lectură la elevi LLP- LdV/VETPRO/2013/RO/097 Îmbunătățirea competențelor personalului din învățământul preuniversitar în scriere și management de proiect, în scopul accesarii de fonduri europene în perioada de programare

Mai mult

PARTENERI:

PARTENERI: MINISTERUL EDUCAȚIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ȘI SPORTULUI INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN IAȘI CASA CORPULUI DIDACTIC IAȘI UNIUNEA ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA FILIALA IAȘI CENTRUL DE STUDII EUROPENE

Mai mult

Model de Curriculum Vitae European

Model de Curriculum Vitae European Curriculum Vitae Model European INFORMAŢII PERSONALE Nume Prenume Adresă Telefon Fax E-mail Naţionalitate Data naşterii GEORNOIU ELENA-DANIELA Localitatea BUNESTI, Jud. Vâlcea Cod poştal 247075 0747370743

Mai mult

KA1- Proiecte de mobilitate în domeniul formării profesionale PROIECT COMPETENȚE DE INTREȚINERE ȘI DEPANARE PC, PRIN MOBILITATE EUROPEANĂ EU-COM 4 PC

KA1- Proiecte de mobilitate în domeniul formării profesionale PROIECT COMPETENȚE DE INTREȚINERE ȘI DEPANARE PC, PRIN MOBILITATE EUROPEANĂ EU-COM 4 PC BULETIN INFORMATIV nr. 1 Noiembrie, 2015 Proiect de mobilitate de formare profesională în cadrul Programului Erasmus+, Acțiunea Cheie 1-VET COMPETENȚE DE INTREȚINERE ȘI DEPANARE PC, PRIN MOBILITATE EUROPEANĂ

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR Tel. 0244/ PLANUL DE DEZ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR Tel. 0244/ PLANUL DE DEZ ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR. 459 e-mail: traian_savulescu@yahoo.ro Tel. 0244/292177 PLANUL DE DEZVOLTARE EUROPEANA AL SCOLII GIMNAZIALE TRAIAN SAVULESCU,

Mai mult

ŞCOALA CU CLASELE I-VIII

ŞCOALA CU CLASELE I-VIII 1. PROIECTARE PLANUL MANAGERIAL AL COMISIEI DIRIGINŢILOR ANUL ŞCOLAR 2014/2015 1 Asigurarea cadrului legislativ specific activităţii educative şcolare şi extraşcolare 2 Asigurarea eficienţei proiectării

Mai mult

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1

ANEXA la ordinul MECTS nr. 5635/ privind structura anului școlar Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1 Programul Să știi mai multe, să fii mai bun! Prevederi generale 1. Săptămâna 1 5 aprilie 2013 va fi dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit Să știi

Mai mult

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar 2015 2016 În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor

Mai mult

Microsoft Word - PROGRAM GEW ISJ Buzau

Microsoft Word - PROGRAM GEW ISJ Buzau PROGRAM SAPTAMANA EDUCATIEI GLOBALE 2011 12 20 noiembrie BUZAU ROMANIA TEMA : Atitudine pentru lumea noastra Argument Saptamana Educatiei Globale este un eveniment european care motiveaza elevi, profesori,

Mai mult

Microsoft Word - analiza_institutionala.doc

Microsoft Word - analiza_institutionala.doc 1 Liceul tehnologic,,mihai EMINESCU Slobozia 920024, Judeţ Ialomiţa PROCEDURA OPERAŢIONALĂ ANALIZĂ INSTITUŢIONALĂ COD: PO 1.03 Data elaborării: 15.04.2013 Elaborat Profesor: Dumitru Elena Semnătura: Verificat

Mai mult

LICEUL TEORETIC CAROL I FETEŞTI Nr. Crt. 1. DENUMIREA ACTIVITATII EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢI

LICEUL TEORETIC CAROL I FETEŞTI Nr. Crt. 1. DENUMIREA ACTIVITATII EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢI 1. EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOLARE ŞI EXTRAŞCOLARE AN ŞCOLAR ACTIVITATI PROPUSE LA NIVELUL INTREGII COMISII CONSILIERE SI ORIENTARE

Mai mult

„Hand in Hand for the Environment Protection” „Mână-n mână pentru protejarea mediului înconjurător”

„Hand in Hand for the Environment Protection”  „Mână-n mână pentru protejarea mediului înconjurător” Formarea de viitori profesionişti prin stagii de pregătire practică la nivel european 2015-1-RO01-KA102-014891 Programul Erasmus+ Mobilităţi de formare profesională / VET Acțiunea Cheie 1 20 ianuarie 2017,

Mai mult

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod. 440031 www.ctbratianusm.ro e-mail: secretariat_bratianu@yahoo.com Tel: 0261 / 734670; Tel /Fax: 0261 / 768935 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN MEHEDINȚI MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE PENTRU OBȚINEREA GRADAȚIEI DE MERIT SESIUNEA 2019 POZIȚI

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN MEHEDINȚI MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE PENTRU OBȚINEREA GRADAȚIEI DE MERIT SESIUNEA 2019 POZIȚI FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE PENTRU OBȚINEREA GRADAȚIEI DE MERIT SESIUNEA 019 POZIȚIA APLICANTULUI PERSONAL DE ÎNDRUMARE ȘI CONTROL Numele și prenumele solicitantului Specialitatea Unitatea de învățământ Vechimea

Mai mult

Prezentare PowerPoint

Prezentare PowerPoint ERASMUS + FORMARE PROFESIONALĂ (VET) - MOBILITĂȚI STAGII DE PRACTICA IN SPATIUL EUROPEAN- OPORTUNITATE DE DEZVOLTARE SOCIO-PROFESIONALA SI PERSONALA 2017-1-RO01-KA102-036287 Perioada de derulare 01-10-2017-31-01-2019

Mai mult

COLEGIUL NAŢIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA-NEAMŢ FIŞĂ CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL Numărul fişei postului:.

COLEGIUL NAŢIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA-NEAMŢ FIŞĂ CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL Numărul fişei postului:. COLEGIUL NAŢIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA-NEAMŢ FIŞĂ DRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII LIFITIVULUI ANUAL Numărul fişei postului:. Numele şi prenumele cadrului didactic:.. Specialitatea:..

Mai mult

Avizat, Inspector Școlar General ISJ Dolj, Prof. Leontina Monica Sună Avizat, Inspector educativ I.S.J. Dolj, Prof. Simona Chiriță Avizat, Avizat, Avi

Avizat, Inspector Școlar General ISJ Dolj, Prof. Leontina Monica Sună Avizat, Inspector educativ I.S.J. Dolj, Prof. Simona Chiriță Avizat, Avizat, Avi Avizat, Inspector Școlar General ISJ Dolj, Prof. Leontina Monica Sună Avizat, Inspector educativ I.S.J. Dolj, Prof. Simona Chiriță Avizat, Avizat, Avizat, Inspector Școlar de specialitate Liceul Teoretic

Mai mult

Aprobat

Aprobat ANUNT SELECTIE EXPERTI Colegiul National TRAIAN, Drobeta Turnu Severin, anunţă lansarea procedurii de selecţie a expertilor în cadrul proiectului strategic Servicii de Prevenire si Remediere in Educatie:

Mai mult

ROLUL EDUCAȚIEI NONFORMALE PRIVIND AS= ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ Corina Turcu, Colegiul Economic George Barițiu, Sibiu Educația nonformală este o nouă abo

ROLUL EDUCAȚIEI NONFORMALE PRIVIND AS= ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ Corina Turcu, Colegiul Economic George Barițiu, Sibiu Educația nonformală este o nouă abo ROLUL EDUCAȚIEI NONFORMALE PRIVIND AS= ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ Corina Turcu, Colegiul Economic George Barițiu, Sibiu Educația nonformală este o nouă abordare a învățării prin activități plăcute și motivante.

Mai mult

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Facultatea de Construcții Comisia Erasmus a Facultății de Construcții organizează Sesiuni de informare mobilitat

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Facultatea de Construcții Comisia Erasmus a Facultății de Construcții organizează Sesiuni de informare mobilitat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Facultatea de Construcții Comisia Erasmus a Facultății de Construcții organizează Sesiuni de informare mobilitati ERASMUS + Luni, 27 februarie 2017, ora 14 00-15 00

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare AGENȚIA DE CREDITE ȘI BURSE DE STUDII Str. Caransebeş nr. 1, Sector 1, 012271, Bucureşti Tel: +40 21 310 19 05, Fax: +40 21 310 22 17 www.roburse.ro COMUNICAT de PRESĂ Nr. 1791/ 02.11.2017 REPUBLICA ELENĂ

Mai mult

PARTENERI: CONCURS JUDEŢEAN DE CREAŢIE PLASTICĂ Minte sănătoasă în corp sănătos! Ediția a V-a, 2019 ORGANIZATOR: ŞCOALA GIMNAZIALĂ EPISCOP IACOV ANTON

PARTENERI: CONCURS JUDEŢEAN DE CREAŢIE PLASTICĂ Minte sănătoasă în corp sănătos! Ediția a V-a, 2019 ORGANIZATOR: ŞCOALA GIMNAZIALĂ EPISCOP IACOV ANTON PARTENERI: CONCURS JUDEŢEAN DE CREAŢIE PLASTICĂ Minte sănătoasă în corp sănătos! Ediția a V-a, 2019 ORGANIZATOR: ŞCOALA GIMNAZIALĂ EPISCOP IACOV ANTONOVICI BÂRLAD INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN VASLUI CASA

Mai mult

FISA CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL PENTRU CADRELE DIDACTICE DIN ÎNVĂTĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR

FISA CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI ANUAL PENTRU CADRELE DIDACTICE DIN ÎNVĂTĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR LICEUL TEHNOLOGIC GHEORGHE IONESCU SISEŞTI COMUNA VALEA CĂLUGĂREASCĂ,JUDEŢUL PRAHOVA Telefon/Fax 0445809 Email: gsagricol@gmail.com FISA CADRU DE AUTOEVALUARE/EVALUARE ÎN VEDEREA ACORDĂRII CALIFICATIVULUI

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR

INSPECTORATUL ŞCOLAR Anexa 6 la HCA 32/3.03.207 AVIZATĂ În Comisia paritară de la nivelul I. Ş.J. Caraş-Severin, întrunită în data de 27.03.207 NUMELE ŞI PRENUMELE : UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT : VECHIMEA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNT: GRADUL

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC NR. 2 TG-JIU PLANUL OPERATIONAL PRIVIND REDUCEREA FENOMENULUI VIOLENTEI IN MEDIUL SCOLAR ANUL SCOLAR Obiective la nivelul

COLEGIUL TEHNIC NR. 2 TG-JIU PLANUL OPERATIONAL PRIVIND REDUCEREA FENOMENULUI VIOLENTEI IN MEDIUL SCOLAR ANUL SCOLAR Obiective la nivelul COLEGIUL TEHNIC NR. 2 TG-JIU PLANUL OPERATIONAL PRIVIND REDUCEREA FENOMENULUI VIOLENTEI IN MEDIUL SCOLAR ANUL SCOLAR 2017-2018 1. Obiective la nivelul şcolii Identificarea şi evaluarea dimensiunii fenomenului

Mai mult

Microsoft Word - Grafic_unic_monit_sem_II_2018_2019.docx

Microsoft Word - Grafic_unic_monit_sem_II_2018_2019.docx Nr. Aprobat în Consiliul de Administraţie al I.Ş.J. Teleorman, din data de 28.09.2018 Aprobat, Inspector Şcolar General, prof. Valeria GHERGHE GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE ŞI CONTROL INSPECTORATUL ŞCOLAR

Mai mult

Microsoft Word - RO_Guidelines GC_2017.docx

Microsoft Word - RO_Guidelines GC_2017.docx GHIDUL DE APLICARE Granturi pentru Acțiuni mici și Proiecte culturale (2017-2019) 03.04.2017 1. Introducere Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) este o agenție de cooperare internațională

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN TELEORMAN FIŞA DE AUTOEVALUARE/EVALUARE pentru obţinerea gradaţiei de merit 2013 PERSONAL DIDACTIC DE CONDUCERE DIN UNIT

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN TELEORMAN FIŞA DE AUTOEVALUARE/EVALUARE pentru obţinerea gradaţiei de merit 2013 PERSONAL DIDACTIC DE CONDUCERE DIN UNIT FIŞA DE AUTOEVALUARE/EVALUARE pentru obţinerea gradaţiei de merit 2013 PERSONAL DIDACTIC DE CONDUCERE DIN UNITĂŢILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT elaborată pe baza Metodologiei şi criteriilor privind acordarea gradaţiei

Mai mult

RAPORT ACTIVITATE 2014 Despre REPER Activitatile din anul Bugete și finanțatori

RAPORT ACTIVITATE 2014 Despre REPER Activitatile din anul Bugete și finanțatori RAPORT ACTIVITATE 2014 Despre REPER21... 2 Activitatile din anul 2014... 2 Bugete și finanțatori... 5 1 1. Despre REPER21 Promovam Dezvoltarea Durabilă și Responsabilitatea Socială! Acțiunile asociației

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare AGENȚIA DE CREDITE ȘI BURSE DE STUDII COMUNICAT de PRESĂ Nr. 1792/ 02.11.2017 REPUBLICA MOLDOVA burse acordate în baza documentului de colaborare bilaterală Agenţia de Credite şi Burse de Studii vă aduce

Mai mult

Diapositiva 1

Diapositiva 1 DISEMINARE PRESENTING LEGENDS ACROSS THE CONTINENT IN EUROPEAN SCHOOLS Proiect Erasmus+ KA2, de tip parteneriat strategic în domeniul şcolar Taranto, Italia 07-13 Martie 2016 Scoala Gimnazială Ioan Opriş,

Mai mult

Liceul Tehnologic Nicolae Teclu Copșa Mică Proiect de mobilitate școlară Nr.referință: RO 01-KA Schimbă vieți. Deschide minți. Aborda

Liceul Tehnologic Nicolae Teclu Copșa Mică Proiect de mobilitate școlară Nr.referință: RO 01-KA Schimbă vieți. Deschide minți. Aborda Schimbă vieți. Deschide minți. Schimbă vieți. Deschide minți. Erasmus+ Programul Uniunii Eurpene pentru educație, formare, tineret și sport pentru perioada 2014-2020 Tipul proiectului: proiect de mobilitate

Mai mult

Program de activitate pe semestrul I

Program de activitate pe semestrul I PROGRAM DE ACTIVITŢI - SEMESTRUL I an şcolar 2017-2018 I. CURRICULUM Nr. 2436 din 11.10.2017 Cunoaşterea şi aplicarea documentelor de politică educaţională; Stabilirea ofertei curriculare în funcţie de

Mai mult

Sc. 5.1a CAIET STATISTIC Învăţământul PROFESIONAL (nivelul 3 ISCED) - educaţia formală - la începutul anului şcolar Chestionarele şi preciză

Sc. 5.1a CAIET STATISTIC Învăţământul PROFESIONAL (nivelul 3 ISCED) - educaţia formală - la începutul anului şcolar Chestionarele şi preciză Sc..1a CAIET STATISTIC Învăţământul PROFESIONAL (nivelul ISCED) - educaţia formală - la începutul anului şcolar 017-018 Chestionarele şi precizările metodologice sunt disponibile şi la: http://www.insse.ro/cms/ro/content/statistica-educatiei

Mai mult

Europass-CV Miron-RO.doc

Europass-CV Miron-RO.doc INFORMAŢII PERSONALE Miron Carmen - Luminița Strada Tudor Vladimirescu bl.25 sc.e ap16, 530180 Miercurea Ciuc +40 726 113 172 lumimiron@yahoo.com Data naşterii 07 septembrie 1963 LOCUL DE MUNCĂ PENTRU

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Bursele pentru Educatie Editia 2019 1. Misiunea noastra Dezvoltarea industriei prin cresterea performantei 1. 2. 3. Stimularea abilităților de predare ale cadrelor didactice tinere Incurajarea studierii

Mai mult

CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un fi

CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un fi CENTRU MULTIFUNCTIONAL MY PLACE My Place este un spatiu cald si primitor in care poti savura un ceai, rasfoi o carte, asculta muzica sau viziona un film alaturi de prieteni. Description My Place este un

Mai mult

Graficul activitatilor educative Sem.I-II CNER

Graficul activitatilor educative Sem.I-II  CNER Colegiul Naţional «Emil Racoviţă» Şos.Mihai Bravu 169, sector2, Bucureşti Tel/fax 021.3217092, E-mail:cneracovita@gmail.com www.colegiulracovita.ro Aprobat în Consiliul Profesoral 09.10. şi de Administraţie

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) BASCH NAIDIN DELIA ILEANA Municipiul Caracal, str. Noua, nr. 19, Jud. Olt Telefon(oane) - Mobil:0766625095 0722479150 Fax(uri) E-mail(uri)

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal ... din... Aprobat în Consiliul de administrație Din... Prezentat în Consiliul profesoral Din... Plan managerial semestrial prof. DAN INGRID DIRECTOR ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEȘTI Anul şcolar - 2019 I. CURRICULUM

Mai mult

Microsoft Word - S E G

Microsoft Word - S E G SĂPTĂMÂNA EDUCAȚIEI GLOBALE 19-23 NOIEMBRIE 2018 TEMA : Lumea se schimbă. Noi? Ciclul primar, Școala Gimnazială Surdila Greci Activitatea Descrierea activității Data Responsabil 1 Săptămâna educației globale-

Mai mult

Nr. 2198/ Aprobat în Consiliul de Administraţie din data de PROGRAMUL ŞCOLII GIMNAZIALE MIRCEA ELIADE ÎN SĂPTĂMÂNA 30 OCTOMBRIE 0

Nr. 2198/ Aprobat în Consiliul de Administraţie din data de PROGRAMUL ŞCOLII GIMNAZIALE MIRCEA ELIADE ÎN SĂPTĂMÂNA 30 OCTOMBRIE 0 Nr. 2198/26.10.2017 Aprobat în Consiliul de Administraţie din data de 18.10.2017 PROGRAMUL ŞCOLII GIMNAZIALE MIRCEA ELIADE ÎN SĂPTĂMÂNA 30 OCTOMBRIE 03 NOIEMBRIE 2017 - GIMNAZIU SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII

Mai mult

Planificare operaţională – planuri manageriale

Planificare operaţională – planuri manageriale Planul managerial pentru anul şcolar 2012 2013 Planurile manageriale prezentate în continuare cuprind operaţionalizarea pentru cei patru ani şcolari vizaţi în proiectarea strategică a programelor propuse

Mai mult

INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN NEAMT SCOALA GIMNAZIALA,,GHEORGHE NICOLAU ROMANI Com. ROMANI, jud. NEAMT, cod TEL./ FAX scoala

INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN NEAMT SCOALA GIMNAZIALA,,GHEORGHE NICOLAU ROMANI Com. ROMANI, jud. NEAMT, cod TEL./ FAX scoala INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN NEAMT SCOALA GIMNAZIALA,,GHEORGHE NICOLAU ROMANI Com. ROMANI, jud. NEAMT, cod 617385 TEL./ FAX 0233768954 E-mail: scoalaromani@yahoo.com FORMARE CADRE DIDACTICE Nr. crt. 1

Mai mult

Curriculum Vitae Informații personale Nume/Prenume Adresa Telefon Cetăţenie Data naşterii Sex Feminin Tascovici Daliana - Ecaterina Str. Pa

Curriculum Vitae Informații personale Nume/Prenume Adresa Telefon Cetăţenie Data naşterii Sex Feminin Tascovici Daliana - Ecaterina Str. Pa Curriculum Vitae Informații personale Nume/Prenume Adresa Telefon Cetăţenie Data naşterii 13.12.1973 Sex Feminin Tascovici Daliana - Ecaterina Str. Parcul Mirea, Nr. 5, Câmpulung Muscel, cod 115100, jud.

Mai mult

Nr

Nr Aprobat C.A. I.S.J. Gorj Data :.02.206 Se certifica exactitatea datelor Director, FIŞĂ DE EVALUARE - PENTRU ACORDAREA GRADAŢIEI DE MERIT PERSONAL DIDACTIC DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SPORTIV INTEGRAT ŞI SUPLIMENTAR

Mai mult

PROG

PROG MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII CONCURSUL NAŢIONAL UNIC PENTRU OCUPAREA POSTURILOR DIDACTICE DECLARATE VACANTE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR PROGRAMA PENTRU DISCIPLINE SOCIO-UMANE: PSIHOLOGIE Aprobata

Mai mult

ROMÂNIA

ROMÂNIA ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA Str. Gabriel Bethlen, Nr. 5, 510009 Alba Iulia Tel. +40258 806130, Fax. +40258 812630 url:

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri

RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adri RAPORT DE AUTOEVALUARE SEMESTRIALA AN ŞCOLAR 2017-2018 UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME:Dobre Adriana-Iulia VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 2 ani, 2 luni si 9 zile

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Activitatea educativă la sfârşitul semestrului I 2009-2010 Material întocmit de consilier educativ Greta Airinei Mulţumesc tuturor colegilor care au trimis fotografii şi materiale pentru promovarea imaginii

Mai mult

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul al doilea an scolar

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul   al doilea an scolar Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice PLANUL MANAGERIAL 2016-2017 SEMESTRUL AL II-LEA În semestrul al II-lea al anului şcolar 2016-2017 vor fi urmărite priorităţile stabilite la nivelul

Mai mult

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last Profilul formatorului secolului XXI Prezentul document este un rezumat al studiului de cercetare O1 - Profilul formatorului secolului XXI Pentru a defini profilul formatorilor VET, cercetarea a analizat

Mai mult

Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată

Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată şi aprobată în conformitate cu O.M.E.C.S. nr. 5557/27.10.2015

Mai mult

Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI

Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI Nr. 24 565/ 16.01.2018 APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI LITERATURĂ UCRAINEANĂ MATERNĂ în anul şcolar 2017-2018

Mai mult

Proiect Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field. Cod proiect Cod sistem ROBG-162 INTERREG V-A Rom

Proiect Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field. Cod proiect Cod sistem ROBG-162 INTERREG V-A Rom INTERREG V-A Romania-Bulgaria Programme, Application no. 16.4.2.023 Application title Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field System code ROBG-162 Lead Beneficiary

Mai mult

|N ATEN}IA STUDEN}ILOR INTERESA}I:

|N ATEN}IA STUDEN}ILOR INTERESA}I: Aprobat în şedinţa Senatului UAUIM din data de R E G U L A M E N T privind derularea MOBILITĂŢILOR STUDENŢEŞTI din cadrul PROGRAMULUI ERASMUS+ 2019 2020 Proiecte de mobilitate în domeniul universitar cu

Mai mult

LUNI, 1 APRILIE 2013 COLEGIUL TEHNIC MECANIC GRIVIŢA Calea Grivitei, nr.363, sector 1 Bucuresti Telefon/Fax: web:

LUNI, 1 APRILIE 2013 COLEGIUL TEHNIC MECANIC GRIVIŢA Calea Grivitei, nr.363, sector 1 Bucuresti Telefon/Fax: web: LUNI, 1 APRILIE 2013 COLEGIUL TEHNIC MECANIC GRIVIŢA Calea Grivitei, nr.363, sector 1 Bucuresti Telefon/Fax: 224.07.70 web: http://ctmgrivita.licee.edu.ro e-mail: colegiul_tehnic_grivita@yahoo.com PROGRAMUL

Mai mult

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î

Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic î Ținta 1 Perfecționarea sistemului de formare continuă a resurselor umane din școală pentru asigurarea calității învățământului profesional și tehnic în vederea integrării profesionale a absolvenților.

Mai mult

ŞTIU ŞI APLIC

ŞTIU ŞI APLIC COLEGIUL TEHNIC GHEORGHE ASACHI IAȘI LIC TEO / LIC VOC / LIC TEH / PROF / STAGII /POS str. SĂRĂRIE nr. 189, cod poștal 700451 www.colegiulasachi.ro 0232275980 / 0232210242 secretariat_asachi@yahoo.com

Mai mult

Decembrie Participarea la intâlnirile transnaționale din Polonia ( ) si Slovacia Selectia elevilor participanti la mobilitatea din Slovacia,

Decembrie Participarea la intâlnirile transnaționale din Polonia ( ) si Slovacia Selectia elevilor participanti la mobilitatea din Slovacia, Decembrie Participarea la intâlnirile transnaționale din Polonia (30.11-03.12) si Slovacia Selectia elevilor participanti la mobilitatea din Slovacia, Italia si Bulgaria Prof Nica Popescu Georgiana, Coman

Mai mult

Noi competențe pentru un job de calitate cod proiect /ROBG178 LOCURI DE MUNCA SI COMPETENTE Veliko Tarnovo 11 ianuarie

Noi competențe pentru un job de calitate cod proiect /ROBG178 LOCURI DE MUNCA SI COMPETENTE Veliko Tarnovo 11 ianuarie Noi competențe pentru un job de calitate cod proiect 16.4.2.024/ROBG178 LOCURI DE MUNCA SI COMPETENTE Veliko Tarnovo 11 ianuarie 2019 Proiect cofinanțat de UE, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională,

Mai mult

Microsoft Word - AFTER SCOOL doc

Microsoft Word - AFTER SCOOL doc AFTER SCHOOL SCOALA 71 IOVAN DUCICI Incepand cu anul scolar 2009-2010 Scoala cu clasele I-VIII nr. 71 Iovan Ducici, trece la functionarea intr-un singur schimb cu program intre orele 08 00 14 00. Acest

Mai mult

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE 10 aprilie 2015 Domnule Inspector General, Doamnelor și domnilor inspectori de învățământ primar, Doamnelor și domnilor dascali, Vă aducem la cunoștință că, începând cu anul școlar 2013 2014, Banca Națională

Mai mult

Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie NR. 977/ din data de Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de asigu

Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie NR. 977/ din data de Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de asigu Aprobat în şedinţa Consiliului de Administraţie NR. 977/ 28.09.2017 din data de 28.09.2017 Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de asigurare și evaluare a calității în Școala Gimnazială Ștefești

Mai mult

Anexa I Consiliul de Administratie PROCEDURA Privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a catedrelor vacante titularizabile pentru anu

Anexa I Consiliul de Administratie PROCEDURA Privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a catedrelor vacante titularizabile pentru anu Anexa I Consiliul de Administratie PROCEDURA Privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a catedrelor vacante titularizabile pentru anul scolar 2017-2018 pentru etapa de pretransfer consimțit

Mai mult

HOTĂRÂRE NR. 898/ Având în vedere: - referatul nr. 9657/ , întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana,

HOTĂRÂRE NR. 898/ Având în vedere: - referatul nr. 9657/ , întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana, HOTĂRÂRE NR. 898/01.09.2017 - referatul nr. 9657/01.09.2017, întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana, compartimentul Managementul resurselor umane, prin care se înaintează

Mai mult

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN Ediţia a VI - a, Craiova, 14 15 decembrie 2017 Concursul Interjudețean Noël dans le monde francophone este organizat de către Colegiul

Mai mult

I CU PARLAMENTUL Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIA

I CU PARLAMENTUL Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIA Nr. 24 707/15.01.2019 APROB, Secretar de stat, KOVÁCS rina Elisabeta REGULAMENT SPECFC Privind organizarea şi desfăşurarea OLMPADE DE LMBĂ Ș LTERATURĂ POLONĂ MATERNĂ în anul şcolar 2018-2019 Capitolul

Mai mult

Sc. 5.1b CAIET STATISTIC Învăţământul POSTLICEAL ŞI DE MAIŞTRI (post secundar, neechivalent primului nivel universitar nivelul 4 ISCED) - educaţia for

Sc. 5.1b CAIET STATISTIC Învăţământul POSTLICEAL ŞI DE MAIŞTRI (post secundar, neechivalent primului nivel universitar nivelul 4 ISCED) - educaţia for Sc..1b CAIET STATISTIC Învăţământul POSTLICEAL ŞI DE MAIŞTRI (post secundar, neechivalent primului nivel universitar nivelul ISCED) - educaţia formală - la începutul anului şcolar 017-018 Chestionarele

Mai mult

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul educației nonformale în activitatea de învățare și influența

Mai mult

FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul didactic de predare din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 20

FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul didactic de predare din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 20 FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul didactic de predare din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 2019 Numele şi prenumele: Funcţia: Unitatea de învăţământ:

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN PRAHOVA LICEUL TEORETIC AUREL VLAICU,ORAȘUL BREAZA, STR. REPUBLICII, NR. 69 TEL

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN PRAHOVA LICEUL TEORETIC AUREL VLAICU,ORAȘUL BREAZA, STR. REPUBLICII, NR. 69 TEL MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN PRAHOVA LICEUL TEORETIC AUREL VLAICU,ORAȘUL BREAZA, STR. REPUBLICII, NR. 69 TEL. 0244340627, FAX 0244340907 e-mail: lic_vlaicu@yahoo.com web

Mai mult

RAPORTUL FORMATORULUI Formator: Apostol Doiniţa, profesor grad dicatic I, fizică, Grup Şcolar Ferdinand I Rm.Vâlcea/profesor metodist C.C.D.Vâlcea, an

RAPORTUL FORMATORULUI Formator: Apostol Doiniţa, profesor grad dicatic I, fizică, Grup Şcolar Ferdinand I Rm.Vâlcea/profesor metodist C.C.D.Vâlcea, an RAPORTUL FORMATORULUI Formator: Apostol Doiniţa, profesor grad dicatic I, fizică, Grup Şcolar Ferdinand I Rm.Vâlcea/profesor metodist C.C.D.Vâlcea, an școlar 2010-. Grama Aurelia, profesor grad dicatic

Mai mult

Parteneriatul strategic în domeniul școlar Get in shape for Europe (GISE) Buletin informativ nr. 5 Decembrie 2018 Get in shape for Europe (GISE) În pe

Parteneriatul strategic în domeniul școlar Get in shape for Europe (GISE) Buletin informativ nr. 5 Decembrie 2018 Get in shape for Europe (GISE) În pe Parteneriatul strategic în domeniul școlar Get in shape for Europe (GISE) Buletin informativ nr. 5 Decembrie 2018 Get in shape for Europe (GISE) În perioada 1 septembrie 2018-31 august 2020, Liceul Ștefan

Mai mult

PROCEDURA OPERATIONALA DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL POSTLICEAL Ediţia: 1 Nr.de ex.: 10 Revizia: 0 Nr.de ex.: 0 Cod: P.O. Pagina 1 din 11 Liceul Tehnolo

PROCEDURA OPERATIONALA DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL POSTLICEAL Ediţia: 1 Nr.de ex.: 10 Revizia: 0 Nr.de ex.: 0 Cod: P.O. Pagina 1 din 11 Liceul Tehnolo Cod: P.O. Pagina 1 din 11 1. Lista responsabililor cu elaborarea, verificarea și aprobarea ediției sau după caz, a reviziei în cadrul ediției procedurii operaționale: Responsabili/ operatiunea Numele si

Mai mult

Ministerul Educației Naționale Şcoala Gimnazială Miron Costin Suceava Adresa:Suceava, Strada Păcii F.N., cod poştal , jud. Suceava Telefon:0230/

Ministerul Educației Naționale Şcoala Gimnazială Miron Costin Suceava Adresa:Suceava, Strada Păcii F.N., cod poştal , jud. Suceava Telefon:0230/ ANALIZA SWOT RAPORT privind derularea activităţilor din săptămâna 22-26.05.2017 Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun! 1. Puncte tari: Implicarea tuturor elevilor școlii; interes pentru activităţile

Mai mult

FIŞA DE AUTOEVALUARE /EVALUARE în vederea acordării calificativului anual pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar conform OMECTS nr.6

FIŞA DE AUTOEVALUARE /EVALUARE în vederea acordării calificativului anual pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar conform OMECTS nr.6 FIŞA DE AUTOEVALUARE /EVALUARE în vederea acordării calificativului anual pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar conform OMECTS nr.6143/2011 şi OMEN nr. 3597/2014 Numărul fişei postului...

Mai mult

Director, RO01-KA Prof. Trandafir Daniela Afişat astăzi , orele 10:00 ANUNŢ ÎN PERIOADA ŞCOALA GIMNAZ

Director, RO01-KA Prof. Trandafir Daniela Afişat astăzi , orele 10:00 ANUNŢ ÎN PERIOADA ŞCOALA GIMNAZ Director, Prof. Trandafir Daniela Afişat astăzi 07.09.2018, orele 10:00 ANUNŢ ÎN PERIOADA 01.09.2018-31.08.2020 ŞCOALA GIMNAZIALĂ NICOLAE IORGA va implementa în calitate de coordonator european Proiectul

Mai mult

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman Axa Prioritară 6: Educat ie s i competent e. POCU/73/

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman Axa Prioritară 6: Educat ie s i competent e. POCU/73/ R35, R36 PROCEDURA de aplicare a metodologiei de acordare a premiului pentru calitate în educaţia incluzivă Nume Rezultat subactivitate A3.2 R35, R36 Ediţia: 1 Revizia: 0 Exemplar ţinut sub control X DA

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL 2014-2015 a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZE ELEVII PENTRU A-ŞI DEZVOLTA POTENŢIALUL OBIECTIVE

Mai mult

Program activitati SEM I

Program activitati  SEM I COLEGIUL TEHNIC NR. 2 TG-JIU PROGRAM DE ACTIVITATE SEMESTRUL I /2016 CURRICULUM Întocmirea raportului de analiză pentru anul scolar trecut Diseminarea Raportului Comisiei interne de evaluare si asigurare

Mai mult

FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul de conducere, de îndrumare și control din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de me

FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul de conducere, de îndrumare și control din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de me FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul de conducere, de îndrumare și control din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 2019 Numele şi prenumele: Funcţia:

Mai mult

Liceul Tehnologic Nicolae Teclu Copșa Mică Proiect de mobilitate școlară Nr.referință: RO 01-KA Schimbă vieți. Deschide minți. Aborda

Liceul Tehnologic Nicolae Teclu Copșa Mică Proiect de mobilitate școlară Nr.referință: RO 01-KA Schimbă vieți. Deschide minți. Aborda Programul Uniunii Eurpene pentru educație, formare, tineret și sport pentru perioada 2014-2020 ANUNȚ SELECȚIE CADRE DIDACTICE PENTRU PARTICIPARE LA CURSUL DE FORMARE Go elearning care se va desfășura la

Mai mult

O viziune privind viitorul 1 Erasmus+ şi Corpul European de Solidaritate după 2021 Rezoluţie, Bucureşti martie 2019 Noi: Cei 125 de participanţi

O viziune privind viitorul 1 Erasmus+ şi Corpul European de Solidaritate după 2021 Rezoluţie, Bucureşti martie 2019 Noi: Cei 125 de participanţi O viziune privind viitorul 1 Erasmus+ şi Corpul European de Solidaritate după 2021 Rezoluţie, Bucureşti 12-15 martie 2019 Noi: Cei 125 de participanţi 2 din 24 de ţări 3 reuniţi la evenimentele comune

Mai mult

PLAN OPERAŢIONAL CEAC / PLANUL OPERAŢIONAL AL COMISIEI DE EVALUARE ŞI ASIGURARE A CALITĂŢII an şcolar: INSTRUMENTE/ MODALITĂŢI

PLAN OPERAŢIONAL CEAC / PLANUL OPERAŢIONAL AL COMISIEI DE EVALUARE ŞI ASIGURARE A CALITĂŢII an şcolar: INSTRUMENTE/ MODALITĂŢI 1 PLANUL OPERAŢIONAL AL COMISIEI DE EVALUARE ŞI ASIGURARE A CALITĂŢII an şcolar: INSTRUMENTE/ MODALITĂŢI DE ACTIVITĂŢI RESPONSABILI TERMEN RESURSE EVALUARE I. ŢINTA: IMPLEMENTAREA ŞI CONSOLIDAREA MECANISMELOR

Mai mult

Microsoft Word - RAPORT doc

Microsoft Word - RAPORT doc Aprobat, Inspector Şcolar General, Prof. Liliana Romaniuc RAPORT ANUAL DE ACTIVITATE 2009-2010 Consideraţii generale După doi ani de implementare a Programului de Învăţare pe tot Parcursul Vieţii (Lifelong

Mai mult

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual

Fişa cadru de evaluare în vederea acordării calificativului anual MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI BACĂU ȘCOALA GIMNAZIALĂ NICOLAE BĂLCESCU COM. NICOLAE BĂLCESCU JUD. BACĂU TEL/FAX 0234 /214043 Nr... din. Anexa 1 la Ordinul ministrului

Mai mult

Comisia metodica: Stiintele Naturii

Comisia metodica: Stiintele Naturii Str. Florilor, Nr. 4, Tel: 0266.330.354; fax: 0371605770 e-mail: didactic_gb@yahoo.com Avizat, Director:TÎRNAUCĂ LILIANA IZABELA PLAN MANAGERIAL ANUAL Comisia metodică: Om şi Societate An școlar : 2016/2017

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ ALEXANDRU IOAN CUZA" BACĂU Strada Oituz Nr. 14 Tel/Fax 0234/ CEAC Aprobat, Coordonator CEAC, Prof. dr. Doiniţa Sîrbu PL

ŞCOALA GIMNAZIALĂ ALEXANDRU IOAN CUZA BACĂU Strada Oituz Nr. 14 Tel/Fax 0234/ CEAC Aprobat, Coordonator CEAC, Prof. dr. Doiniţa Sîrbu PL ŞCOALA GIMNAZIALĂ ALEXANDRU IOAN CUZA" BACĂU Strada Oituz Nr. 14 Tel/Fax 0234/514703 515667 Aprobat, Coordonator, Prof. dr. Doiniţa Sîrbu PLAN OPERAŢIONAL COMISIA DE EVALUARE ŞI ASIGURARE A CALITĂŢII AN

Mai mult

OFERTĂ CADRU GENERAL Asociația Copiii Montessori este o asociație non-profit al cărui obiectiv principal este promovarea educației Montessor

OFERTĂ CADRU GENERAL Asociația Copiii Montessori este o asociație non-profit al cărui obiectiv principal este promovarea educației Montessor OFERTĂ 2018 2019 CADRU GENERAL Asociația Copiii Montessori este o asociație non-profit al cărui obiectiv principal este promovarea educației Montessori în rândul familiilor cu copii cu varste de la 0 la

Mai mult

FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul didactic de predare din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 20

FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul didactic de predare din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 20 FIȘĂ DE (AUTO)EVALUARE pentru personalul didactic de predare din palatele şi cluburile copiilor în vederea acordării gradației de merit în sesiunea 2019 Numele şi prenumele: Funcţia: Unitatea de învăţământ:

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare AGENȚIA DE CREDITE ȘI BURSE DE STUDII Nr. 1272/02.08.2018 COMUNICAT de PRESĂ REPUBLICA CEHĂ burse acordate în baza documentului de colaborare bilaterală Agenția de Credite și Burse de Studii vă aduce la

Mai mult