Brosura A4 Lydos+Pro1 -pagini f.cdr

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Brosura A4 Lydos+Pro1 -pagini f.cdr"

Transcriere

1 ÎNCĂLZITOARE DE APĂ ELECTRICE CU ACUMULARE NOUA GAMĂ LYDOS/PRO1 APĂ CALDĂ MENAJERĂ I ÎNCĂLZIRE I ENERGIE REGENERABILĂ

2 CE ÎNSEAMNĂ CONFORTUL PENTRU TINE?

3 ARISTON A ACCEPTAT PROVOCAREA DE A ASIGURA CONFORTUL PE CARE ÎL DORIM CU TOŢII În această lume care se dezvoltă rapid, cu toţii ne dorim un loc de care să aparţinem. Un loc în care să ne simţim în siguranţă și confortabil, unde fiecare dintre noi, într-un anumit moment al vieţii noastre, să putem lua decizia de a merge mai departe. Ne dorim să păstrăm acest sentiment în viaţa noastră, când ne mutăm în prima noastră casă sau întemeiem o familie, să creștem și să îmbătrânim împreună. În orice caz, sperăm întotdeauna că persoanele dragi nouă se vor simţi bine și confortabil, oferindu-le căldura de care au nevoie. Cu toţii avem propria ideea legată de confort: acesta poate avea forme diferite, dar cu toţii tânjim după el. INDIFERENT CE ÎNSEAMNĂ PENTRU TINE CONFORTUL, PROVOCAREA NOASTRĂ ESTE DE A LE OFERI TUTUROR CONFORTUL DE CARE AU NEVOIE, CHIAR ȘI ACOLO UNDE PARE GREU SAU IMPOSIBIL DE OBŢINUT. Ariston depune permanent eforturi pentru a identifica noi modalităţi de a asigura confortul în fiecare colţ al lumii: găsind acele zone unde nu a fost atins potenţialul maxim și dezvoltând metode inovatoare de adaptare a conceptului de confort la vieţile oamenilor.

4 TEHNOLOGII UNICE, MATERIALE NOI ȘI DESIGN MODERN PENTRU O EXPERIENŢĂ COMPLET NOUĂ Primește cu căldură dușurile lungi, performanţa durabilă și confortul maxim. Proiectate de Umberto Palermo și fabricate în Italia din materiale de calitate superioară, noile game Lydos și Pro1 sunt pregătite să furnizeze mai multă apă caldă decât încălzitoarele obișnuite cu același volum întotdeauna eficient și rapid. Nu trebuie decât să te relaxezi și să te bucuri. Cu noua gamă Lydos, plăcerea apei calde nu cunoaște limite.

5 LYDOS PLUS

6 TEHNOLOGIA WATERPLUS BUCURĂ-TE DE CONFORTUL UNUI DUȘ FIERBINTE SUPLIMENTAR. Tehnologia WaterPlus revoluţionară menţine apa rece în partea inferioară a rezervorului, reducând astfel amestecarea acesteia cu apa caldă acumulată. Acest lucru asigură cu până la 16% mai multă apă caldă disponibilă*, ceea ce îţi permite să beneficiezi în orice moment de confortul unui duș fierbinte suplimentar. IZOLAŢIE ELEMENT DE ÎNCĂLZIRE APĂ RECE DEFLECTOR *Valoare maximă estimată în funcţie de model. Comparaţia a fost efectuată utilizând rezultatele testului V40 la temperatura maximă de funcţionare dintre produsele actuale ATG și noile produse ATG echipate cu tehnologia WaterPlus.

7

8 FUNCŢIA ECO EVO APA CALDĂ DE CARE AI NEVOIE, ÎN ORICE MOMENT Funcţia inovatoare Eco Evo* acţionată de CoreTECH memorează obiceiurile tale zilnice, pentru a furniza apă caldă doar atunci când ai nevoie, economisind până la 14% din consumul de energie electrică**. 7:00 20:00 ECO EVO MEMOREAZĂ OBICEIURILE TALE ZILNICE DE CONSUM Datorită programului de auto-învăţare integrat, Funcţia ECO EVO memorează obiceiurile tale zilnice de consum pentru a încălzi apa doar atunci când ai nevoie. 11:00 17:00 FUNCŢIILE T-MAX ȘI DUȘ PREGĂTIT CONFORT COMPLET ÎN FIECARE ZI Datorită noilor funcţii T-MAX și DUȘ PREGĂTIT, ai acum posibilitatea de a beneficia mai rapid de cantitatea de apă caldă necesară pentru primul duș, precum și de a vizualiza pe ecran numărul de dușuri disponibile. * Disponibilă doar la modelele electronice. ** Economie estimată în comparaţie cu un încălzitor de apă obișnuit pornind de la cererea medie netă de apă caldă menajeră în Europa (conform studiului VHK din 2007 Ecodesign WH). Economia obţinută diferă în funcţie de capacitatea produsului.

9

10 TEHNOLOGIA TITANSHIELD LA FEL CA ÎN PRIMA ZI Ti Prioritatea Ariston a fost întotdeauna dezvoltarea de produse durabile. Tehnologia TitanShield, specifică Ariston, garantează o durată lungă de viaţă a produselor și menţinerea performanţelor de top în timp. Suprafaţa interioară a încălzitoarelor Lydos și Pro1 sunt prevăzute cu o dublă protecţie împotriva coroziunii datorită proprietăţilor naturale ale titanului combinate cu un anod de magneziu de mari dimensiuni. PROTECŢIE PUTERNICĂ ÎMPOTRIVA COROZIUNII Suprafaţa interioară a rezervorului este acoperită cu pe bază de titan, un material anticoroziv și rezistent la rugină care previne corodarea suprafeţei în contact cu apa caldă. Anodul de magneziu poate opri în mod eficient procesul de oxidare a suprafeţei interioare a rezervorului, prelungind astfel durata de viaţă a încălzitorului. BARIERĂ MINERALĂ ÎMPOTRIVA CALCARULUI Datorită proprietăţilor sale unice, titanul produce în mod natural o peliculă de dioxid care previne formarea calcarului pe suprafaţa interioară a rezervorului. ELEMENT DE ÎNCĂLZIRE DURABIL, DIN TITAN REZISTENŢĂ LA COROZIUNE PROPRIETĂŢI ANTI-CALCAR GARANŢIA MAXIMĂ A ELEMENTULUI DE ÎNCĂLZIRE* ÎNLOCUIREA OBLIGATORIE A ANODULUI DE MAGNEZIU NOU TITAN SOLUŢIE PATENTATĂ 5 ANI LA FIECARE 3 ANI DURABILITATE NOU ARE INCOLOY 3 ANI LA FIECARE 2 ANI CUPRU 2 ANI LA FIECARE 2 ANI *În funcţie de politica locală de garanţie.

11 DESIGN ITALIAN, TEHNOLOGIE PENTRU ÎNTREAGA LUME Ca lider global în încălzirea apei, Ariston înţelege nevoile de apă caldă și obiceiurile zilnice de consum. Pe baza acestor cunoștinţe și a tehnologiilor dezvoltate, Ariston proiectează produse de înaltă calitate, aducând designul italian în casele oamenilor din întreaga lume.

12 AQUA ARISTON NET CONECTARE INTELIGENTĂ Aplicaţia Aqua Ariston Net* îţi permite să te conectezi la Lydos Wi-Fi de oriunde te-ai afla, asigurând un confort maxim și o economie de energie electrică de până la 25%**. Indiferent de oră, acasă te așteaptă un duș fierbinte deja pregătit, pentru un moment de relaxare după o zi lungă. CONFORT / Notificare Duș pregătit. / Informaţii disponibile despre timpul de pregătire al următorului duș. / Temperatura apei actualizată permanent. ECONOMIE DE ENERGIE / Programare săptămânală pentru a avea apă caldă pregătită în momentele optime. / Rapoarte despre consumul energetic, pentru o monitorizare permanentă a obiceiurilor de consum. RELAXARE / Notificări în timp real atunci când apar probleme cu sistemul, pentru a fi mereu la curent cu starea de funcţionare a încălzitorului. INSTALARE ÎN 3 PAȘI Conectează-ţi produsul în 3 pași simpli, pentru a beneficia de toate avantajele aplicaţiei Aqua Ariston Net. MONTAREA ȘI INSTALAREA PRODUSULUI Descarcă gratuit aplicaţia ÎNREGISTRAREA CONTULUI CONFIGURAREA WI-FI ȘI ÎNREGISTRAREA PRODUSULUI Pentru informaţii suplimentare vizitează site-ul nostru ariston.com/ro * Aplicaţie disponibilă doar pentru modelele Wi-Fi. ** Economie estimată de până la 25%, faţă de modelele Ariston mecanice standard.

13

14 DESIGN ITALIAN O CAPODOPERĂ LA TINE ACASĂ O creaţie modernă și captivantă a designerului italian Umberto Palermo. Proiectate și produse în Italia cu materiale de foarte bună calitate, modelele Lydos și Pro1 vor reprezenta un element de design interior unic pentru casa ta. CALITATE DESĂVÂRȘITĂ Formă rotunjită, finisaje estetice elegante și fără șuruburi vizibile. La acestea se adaugă materiale noi pentru o performanţă îmbunătăţită. INTERFAŢĂ INTUITIVĂ Afișajul cu tehnologie avansată amplasat în partea frontală a produsului este asemănător cu un smartphone și permite o interacţiune ușoară și fluentă, precum și un control simplu al temperaturii.

15

16 GAMA LYDOS/PRO1 LYDOS WI-FI LYDOS PLUS LYDOS ECO CONTROLUL TEMPERATURII ELECTRONIC ELECTRONIC ELECTRONIC CLASĂ ENERGETICĂ B B B FUNCŢII ȘI MODURI ECO EVO, WiFi, Duș pregătit Programare săptămânală Timp de încălzire rămas ECO EVO Duș pregătit Mod vacanţă Programare săptămânală ECO EVO T-MAX Duș pregătit DURABILITATE TitanShield, element de încălzire at TitanShield, element de încălzire at TitanShield element de încălzire din cupru DESIGN ȘI AFIȘAJ Aplicaţie pe smartphone Afișaj inteligent LCD Afișaj cu LED-uri GARANŢIE CORP BOILER Componentele electrice au 2 ani garanţie. 7 ani 5 ani 5 ani

17 LYDOS R PRO1 ECO PRO1 ECO SLIM PRO1 R THERMO ÎN TREPTE ELECTRONIC ELECTRONIC ÎN TREPTE C B B C ECO EVO T-MAX Duș pregătit ECO EVO T-MAX Duș pregătit TitanShield element de încălzire din cupru TitanShield element de încălzire din cupru TitanShield element de încălzire din cupru TitanShield element de încălzire din cupru Afișaj cu LED-uri Afișaj cu LED-uri 3 ani 5 ani 5 ani 3 ani

18 LYDOS WI-FI PERFORMANŢĂ AVANSATĂ / Tehnologie WaterPlus până la 16% mai multă apă caldă disponibilă. / Funcţia Eco Evo alimentată de CoreTech: până la 14% economie de energie. B WI-FI FUNCŢIA ECO EVO DUȘ PREGĂTIT TITAN SHIELD WATER PLUS SISTEM DE SIGURANŢĂ ABSOLUTĂ ELEMENT ÎNCĂLZIRE AT CONFORT COMPLET / Funcţie de programare săptămânală: până la două cicluri de încălzire zilnice. / Numărul de dușuri disponibile este afișat în aplicaţie. / Timpul de așteptare până la încălzirea apei la temperatura dorită este afișat în aplicaţie. / Sistem de siguranţă absolută: un set de funcţii pentru menţinerea bunei funcţionări a produsului în cazul întreruperii alimentării cu apă sau energie electrică. CONECTIVITATE / Control de la distanţă de pe un smartphone, prin aplicaţia AQUA ARISTON NET. / Economie de până la 25%* datorită gestionării prin aplicaţia AQUA ARISTON NET. / Notificare în timp real în cazul apariţiei unei avarii. CALITATE / Element de încălzire at, pentru reducerea depunerilor de calcar. / Izolaţie ecologică din poliuretan, pentru menţinerea temperaturii apei mai mult timp. / Anod de magneziu supradimensionat ce oferă protecţie anti-corozivă pentru suprafaţa interioară a rezervorului. / Rezervor at cu titan de înaltă calitate. DESIGN EXCLUSIV / Proiectat și fabricat în Italia. / Afișaj modern și ușor de utilizat, asemănător cu un smartphone. IZOLAŢIE DE ÎNALTĂ EFICIENŢĂ 5 FABRICAT ÎN ITALIA GAMA 50, 80, 100 L** GARANŢIE (ANI)*** * Economie estimată de până la 25% pentru utilizare zilnică, comparativ cu un produs standard mecanic Ariston. **Capacitatea utilă de acumulare depinde de elementele constructive ale fiecărui model şi se regăseşte pe eticheta metalică de pe produs. ***Garanţie corp boiler. Toate componentele electrice au 2 ani garanţie.

19

20 LYDOS PLUS PERFORMANŢĂ AVANSATĂ / Tehnologie WaterPlus până la 16% mai multă apă caldă disponibilă. / Funcţia Eco Evo alimentată de CoreTech: până la 14% economie de energie. B WATER PLUS SISTEM DE SIGURANŢĂ ABSOLUTĂ TITAN SHIELD FUNCŢIA ECO EVO DUȘ PREGĂTIT AFIȘAJ DIGITAL CONFORT COMPLET / Funcţie de programare săptămânală: până la două cicluri de încălzire zilnice. / Pictograma Duș pregătit ce indică momentul când primul duș este pregătit. / Vizualizarea timpului de încălzire rămas până la atingerea temperaturii stabilite. / Mod vacanţă pentru economisirea energiei în timpul perioadelor lungi de absenţă. / Sistem de siguranţă absolută: un set de funcţii pentru menţinerea bunei funcţionări a produsului în cazul întreruperii alimentării cu apă sau energie electrică. CALITATE / Izolaţie ecologică din poliuretan, pentru menţinerea temperaturii apei mai mult timp. / Anod de magneziu supradimensionat ce oferă protecţie anti-corozivă pentru suprafaţa interioară a rezervorului. / Rezervor at cu titan de înaltă calitate. DESIGN EXCLUSIV / Proiectat și fabricat în Italia. / Afișaj LCD ușor de utilizat, asemănător cu un smartphone. FABRICAT ÎN ITALIA 5 GARANŢIE (ANI)*** IZOLAŢIE DE ÎNALTĂ EFICIENŢĂ GAMA 50, 80, 100 L** * Economie estimată de până la 25% pentru utilizare zilnică, comparativ cu un produs standard mecanic Ariston. **Capacitatea utilă de acumulare depinde de elementele constructive ale fiecărui model şi se regăseşte pe eticheta metalică de pe produs. ***Garanţie corp boiler. Toate componentele electrice au 2 ani garanţie.

21

22 LYDOS ECO B SISTEM DE SIGURANŢĂ ABSOLUTĂ Ti TITAN SHIELD FUNCŢIA ECO EVO DUȘ PREGĂTIT AFIȘAJ LED PERFORMANŢĂ AVANSATĂ / Tehnologie WaterPlus până la 16% mai multă apă caldă disponibilă. / Funcţia Eco Evo alimentată de CoreTech: până la 14% economie de energie. CONFORT COMPLET / Setarea manuală și precisă a temperaturii. / Pictograma Duș pregătit de pe afișaj indică momentul când primul duș este pregătit. / Funcţie T-MAX pentru satisfacerea nevoilor neașteptate de apă caldă. / Sistem de siguranţă absolută: un set de funcţii pentru menţinerea bunei funcţionări a produsului în cazul întreruperii alimentării cu apă sau energie electrică. CALITATE / Element de încălzire din cupru, pentru reducerea depunerilor de calcar. / Izolaţie ecologică din poliuretan, pentru menţinerea temperaturii apei mai mult timp. / Anod de magneziu supradimensionat ce oferă protecţie anti-corozivă pentru suprafaţa interioară a rezervorului. / Rezervor at cu titan de înaltă calitate. DESIGN EXCLUSIV / Proiectat și fabricat în Italia. / Afișaj cu LED-uri ușor de utilizat, asemănător cu un smartphone. GAMA 50, 80, 100 L** FABRICAT ÎN ITALIA 5 IZOLAŢIE DE ÎNALTĂ EFICIENŢĂ GARANŢIE (ANI)*** * Economie estimată de până la 25% pentru utilizare zilnică, comparativ cu un produs standard mecanic Ariston. **Capacitatea utilă de acumulare depinde de elementele constructive ale fiecărui model şi se regăseşte pe eticheta metalică de pe produs. ***Garanţie corp boiler. Toate componentele electrice au 2 ani garanţie.

23

24 LYDOS R PERFORMANŢĂ AVANSATĂ / Tehnologie WaterPlus până la 16% mai multă apă caldă disponibilă. CONFORT COMPLET / Setarea exterioară a temperaturii. / Termostat cu protecţie dublă. CALITATE / Izolaţie ecologică din poliuretan. / Anod de magneziu supradimensionat ce oferă protecţie anti-corozivă pentru suprafaţa interioară a rezervorului. / Rezervor at cu titan de înaltă calitate. C DESIGN EXCLUSIV / Proiectat și fabricat în Italia. / Panou frontal gri cu LED. WATER PLUS REGLARE EXTERIOARĂ A TEMPERATURII GAMA 50, 80, 100 L** TERMOSTAT CU PROTECŢIE DUBLĂ TITAN SHIELD FABRICAT ÎN ITALIA 3 IZOLAŢIE DE ÎNALTĂ EFICIENŢĂ GARANŢIE (ANI)*** * Economie estimată de până la 25% pentru utilizare zilnică, comparativ cu un produs standard mecanic Ariston. **Capacitatea utilă de acumulare depinde de elementele constructive ale fiecărui model şi se regăseşte pe eticheta metalică de pe produs. ***Garanţie corp boiler. Toate componentele electrice au 2 ani garanţie.

25

26 PRO1 ECO B WATER PLUS SISTEM DE SIGURANŢĂ ABSOLUTĂ FUNCŢIA ECO EVO DUȘ PREGĂTIT PERFORMANŢĂ AVANSATĂ / Tehnologie WaterPlus până la 16% mai multă apă caldă disponibilă. / Funcţia Eco Evo alimentată de CoreTech: până la 14% economie de energie. CONFORT COMPLET / Setarea manuală și precisă a temperaturii. / Pictograma Duș pregătit indică faptul că apa este pregătită pentru primul duș. / Funcţie T-MAX pentru satisfacerea nevoilor neașteptate de apă caldă. / Sistem de siguranţă absolută: un set de funcţii pentru menţinerea bunei funcţionări a produsului în cazul întreruperii alimentării cu apă sau energie electrică. CALITATE / Izolaţie ecologică din poliuretan, pentru menţinerea temperaturii apei mai mult timp. / Anod de magneziu supradimensionat ce oferă protecţie anti-corozivă pentru suprafaţa interioară a rezervorului. / Rezervor at cu titan de înaltă calitate. DESIGN EXCLUSIV / Proiectat și fabricat în Italia. / Afișaj cu LED-uri, cu interfaţă inteligentă intuitivă. FABRICAT ÎN ITALIA AFIȘAJ ECO GAMA 50, 80, 100 L** 50, 65 L** - model slim TITAN SHIELD 5 IZOLAŢIE DE ÎNALTĂ EFICIENŢĂ GARANŢIE (ANI)*** * Economie estimată de până la 25% pentru utilizare zilnică, comparativ cu un produs standard mecanic Ariston. **Capacitatea utilă de acumulare depinde de elementele constructive ale fiecărui model şi se regăseşte pe eticheta metalică de pe produs. ***Garanţie corp boiler. Toate componentele electrice au 2 ani garanţie.

27

28 PRO1 R THERMO PERFORMANŢĂ AVANSATĂ / Tehnologie WaterPlus până la 16% mai multă apă caldă disponibilă. CONFORT COMPLET / Reglarea exterioară a temperaturii. / Termostat cu protecţie dublă. / Schimbător de căldură suplimentar sub formă de serpentină, pentru integrare cu un sistem de încălzire. C CALITATE / Izolaţie ecologică din poliuretan, pentru menţinerea temperaturii apei mai mult timp. / Anod de magneziu supradimensionat ce oferă protecţie anti-corozivă pentru suprafaţa interioară a rezervorului. / Rezervor at cu titan de înaltă calitate. DESIGN EXCLUSIV / Proiectat și fabricat în Italia. REGLARE EXTERIOARĂ A TEMPERATURII GAMA 80, 100 L** TERMOSTAT CU PROTECŢIE DUBLĂ FABRICAT ÎN ITALIA Ti TITAN SHIELD 3 IZOLAŢIE DE ÎNALTĂ EFICIENŢĂ GARANŢIE (ANI)*** * Economie estimată de până la 25% pentru utilizare zilnică, comparativ cu un produs standard mecanic Ariston. **Capacitatea utilă de acumulare depinde de elementele constructive ale fiecărui model şi se regăseşte pe eticheta metalică de pe produs. ***Garanţie corp boiler. Toate componentele electrice au 2 ani garanţie.

29

30 SERVICE POST-VÂNZARE SERVICE DE PRIMĂ CLASĂ Modelul de Service Ariston este proiectat astfel încât să pună la dispoziţia clienţilor o reţea naţională de parteneri de service profesioniști, instruiţi și testaţi în mod constant, pentru a va oferi servicii de cea mai bună calitate. PIESE DE SCHIMB ORIGINALE Reţeaua de Centre de Service autorizate Ariston vă asigură utilizare strictă a pieselor de schimb originale Ariston, cu garanţie de 2 ani. Piesele de schimb originale Ariston sunt construite și testate din materiale de cea mai bună calitate, pentru a asigura durabilitatea produselor noastre. Utilizând doar componente originale, te poţi bucura de funcţionarea optimă și eficientă a produselor noastre, pastrând garanţia produsului. Caută cel mai apropiat Centru de Service autorizat Ariston pe ariston.com/ro

31

32 *conform studiului BRG Cca. 2,7 milioane de familii din România au ales confortul Ariston. Ariston Thermo Group nu îşi asumă răspunderea pentru posibilele erori de tipărire şi de redactare din cadrul acestui pliant. Ariston Thermo Group îşi rezervă dreptul de a aduce modificări referitoare la specificaţiile şi informaţiile din cadrul acestui pliant fără a notifica în prealabil. CALL CENTER ARISTON ROMÂNIA ARISTON THERMO ROMÂNIA Polonă Business Center Str. Polonă nr , etaj 1 cod , sector 1, București, România ariston.com/ro

Boiler cu 2 serpentine SGW (S) B Tower Biwal, un încălzitor vertical care asigură o utilizare maximă a apei calde de consum prin conectarea lui la un

Boiler cu 2 serpentine SGW (S) B Tower Biwal, un încălzitor vertical care asigură o utilizare maximă a apei calde de consum prin conectarea lui la un Boiler cu 2 serpentine SGW (S) B Tower Biwal, un încălzitor vertical care asigură o utilizare maximă a apei calde de consum prin conectarea lui la un cazan si la un system solar. Acest lucru permite stocarea

Mai mult

Microsoft Word - FISE TEHNICE Liceul Oravita.doc

Microsoft Word - FISE TEHNICE Liceul Oravita.doc FIŞA TEHNICĂ NR.1 PANOU (COLECTOR) SOLAR Specificatii tehnice impuse prin caietul de sarcini Corespondenta propunerii tehnice cu specificatiile impuse 1 Parametrii constructivi, tehnici şi funcţionali

Mai mult

ecotec pure ecotec pure Pur şi simplu Vaillant Bucuria de a face alegerea corectă

ecotec pure ecotec pure Pur şi simplu Vaillant Bucuria de a face alegerea corectă Pur şi simplu Vaillant Bucuria de a face alegerea corectă O centrală termică performantă cu tot ce reprezintă Vaillant Pur şi simplu ideal! oferă tot ce aţi putea dori de la o soluţie modernă de încălzire

Mai mult

Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca

Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Sisteme de instalare Roca Sisteme de instalare Siguranță și durabilitate Gamă vastă de soluții Cu sistemele Duplo de la Roca, obțineți întreaga flexibilitate

Mai mult

Design mereu actual pentru locuinţe, cu sisteme din aluminiu pentru uşi glisante şi pliante Tehnologie Verde pentru Planeta Albastră. Energie curată,

Design mereu actual pentru locuinţe, cu sisteme din aluminiu pentru uşi glisante şi pliante Tehnologie Verde pentru Planeta Albastră. Energie curată, Design mereu actual pentru locuinţe, cu sisteme din aluminiu pentru uşi glisante şi pliante Tehnologie Verde pentru Planeta Albastră. Energie curată, de la soare. 4 Schüco Sisteme glisante şi pliante Aluminiu

Mai mult

Produkt-Datenblatt

Produkt-Datenblatt 3 035 Regulatoare de temperatură cameră, cu comutare pentru 7 zile şi afişaj LCD pentru sisteme de încălzire RDE10 Comandă cu 2 poziţii, cu ieşire ON/OFF pentru încălzire Moduri de lucru: mod normal şi

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 cazan de pardoseală în condensație EXPERIENȚA FERROLI în tehnologia condensării Cazanele din seria reprezintă rezultatul îmbinării vastei experiențe a Grupului Ferroli în proiectarea și realizarea cazanelor

Mai mult

untitled

untitled CENTRALE TERMICE CATALOG GENERAL 2013 eco confort design & tehnologie Ariston o tradiţie care evoluează De mulţi ani intrăm în casele a milioane de familii care aleg Ariston pentru a-şi îmbunătăţi şi simplifica

Mai mult

DISCURI DE FRÂNĂ TEXTAR Gamă de produse

DISCURI DE FRÂNĂ TEXTAR Gamă de produse DISCURI DE FRÂNĂ TEXTAR Gamă de produse www.textar.com DESIGN INTELIGENT. Până la ultimul detaliu Suprafaţa de montare Strunjire de precizie în intervalul valorilor de toleranţă ale echipamentelor originale;

Mai mult

Catalog Prezentare Vonova Compact.pdf

Catalog Prezentare Vonova Compact.pdf VOGEL&NOOT RADIATOARE PANOU EFICIENŢĂ MAXIMA 02 RADIATOARE PANOU RADIATOARE PANOU CUPRINS 03 Introducere RADIATOARE PANOU CU FAŢĂ PROFILATĂ 08 VONOVA COMPACT 10 VONOVA VENTIL 12 VONOVA T6 RADIATOARE PANOU

Mai mult

centrale noi 2015 copia copy copy

centrale noi 2015 copia copy copy CENTRALE PE LEMN SI PELET PUFFERE SI BOILERE SOLAR Siguranta - Randament - Tehnologie CAZANE PE LEMN Cazan pe lemn DIANBOILER model DBs Clasic Cod Descriere CF Pret 10367 025 kw 25 1 10367 035 kw 35 1

Mai mult

Noul Hyundai i30

Noul Hyundai i30 Noul Hyundai i30 Cu un pas înainte. De la designul atemporal, până la caracteristicile avansate de conectivitate, completate de pachetul cuprinzător de tehnologii de siguranță și confort, noua generație

Mai mult

elegant la exterior, inteligent în interior

elegant la exterior, inteligent în interior elegant la exterior, inteligent în interior A+++ A+++ A+++ A+++ Specificaţii Preţ de la 9.897 lei/set Preţ de la 4.754 lei/set Preţ de la 4.620 lei/set Preţ de la 3.887 lei/set 5 ani garanţie pentru piesele

Mai mult

Fișă tehnică Servomotoare axiale RV 01 Servomotoarele axiale RV 01 sunt potrivite pentru a controla acțiunea robineților cu 2 sau 3 porturi pentru apl

Fișă tehnică Servomotoare axiale RV 01 Servomotoarele axiale RV 01 sunt potrivite pentru a controla acțiunea robineților cu 2 sau 3 porturi pentru apl Fișă tehnică Servomotoare axiale RV 01 Servomotoarele axiale RV 01 sunt potrivite pentru a controla acțiunea robineților cu 2 sau 3 porturi pentru aplicații de încălzire și răcire. Servomotoarele RV 01

Mai mult

Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE

Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE Colector Solar Nepresurizat MANUAL DE INSTALARE, UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE 1.Principiul de funcționare Cuprins 1.Principiul de funcționare... 2 2. Structura produsului... 2 3. Modele și specificații...

Mai mult

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni pentru o mare varietate de aplicaţii. De la o unitate

Mai mult

Lumină care este plăcută ochilor

Lumină care este plăcută ochilor PHILIPS LED Bec 5,5 W (40 W) E27 Alb cald Fără intensitate variabilă Lumină care este plăcută ochilor Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Este mai important

Mai mult

Microsoft Word - Boiler BRMS.doc

Microsoft Word - Boiler BRMS.doc CARTE TEHNICA Instructiuni de montaj, exploatare si intretinere SERIILE CALOR SRL pag. 1 din 5 DATE TEHNICE Boilerele rapide izolate din seria cu serpentine fixa au suprafata interioara a corpului tratata

Mai mult

03-18-FinalA4.cdr

03-18-FinalA4.cdr 11 Estía Sistem pompă de căldură Air Aer to water - Apă The Sistemele heating and de încălzire cooling systems şi răcire of ale the viitorului future. 12 Estía Lider la capitolul randament energetic -

Mai mult

consum redus de energie şi confort plăcut

consum redus de energie şi confort plăcut consum redus de energie şi confort plăcut A+++ A+++ A+++ A+++ Specificaţii Preţ de la 9.897 lei/set Preţ de la 4.754 lei/set Preţ de la 4.620 lei/set Preţ de la 3.887 lei/set 5 ani garanţie pentru piesele

Mai mult

Îmbinarea perfectă între eficienţă energetică şi cel mai înalt nivel de confort

Îmbinarea perfectă între eficienţă energetică şi cel mai înalt nivel de confort Îmbinarea perfectă între eficienţă energetică şi cel mai înalt nivel de confort A+++ A+++ A+++ A+++ Specificaţii Preţ de la 9.897 lei/set Preţ de la 4.754 lei/set Preţ de la 4.620 lei/set Preţ de la 3.887

Mai mult

TM200 Live Tour guide Sistem audio mobil Sistemul de comunicare audio Tour guide este util in cel putin 3 situatii si vine cu avantaje clare: 1) Cand

TM200 Live Tour guide Sistem audio mobil Sistemul de comunicare audio Tour guide este util in cel putin 3 situatii si vine cu avantaje clare: 1) Cand TM200 Live Tour guide Sistem audio mobil Sistemul de comunicare audio Tour guide este util in cel putin 3 situatii si vine cu avantaje clare: 1) Cand trebuie sa va faceti auzit, de catre intreg grupul

Mai mult

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE CITIŢI CU ATENŢIE INSTRUCŢIUNILE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA LUCRULUI GARANŢIA Producătorul garantează că aparatul nu va prezenta

Mai mult

Optimised Heating 4 Misiunea noastră: învingerea iernilor reci Gama de unităţi split avansate Daikin pentru climate mai reci

Optimised Heating 4 Misiunea noastră: învingerea iernilor reci Gama de unităţi split avansate Daikin pentru climate mai reci Optimised Heating 4 Misiunea noastră: învingerea iernilor reci Gama de unităţi split avansate Daikin pentru climate mai reci De ce să alegeţi Daikin? 2 Atunci când temperatura scade sub 0 C, este important

Mai mult

VIESMANN VITODENS 222-W Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: vezi lista de preţuri VITODENS 222-W Tip B2LA Cazan compact în condensaţie, pe combust

VIESMANN VITODENS 222-W Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: vezi lista de preţuri VITODENS 222-W Tip B2LA Cazan compact în condensaţie, pe combust VIESMANN VITODENS 222-W Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: vezi lista de preţuri VITODENS 222-W Tip B2LA Cazan compact în condensaţie, pe combustibil gazos 3,2 până la 35,0 kw, pentru gaz metan şi

Mai mult

CONDUCEREA AUTOMATĂ A INSTALAŢIILOR SOLARE CU SUSŢINERE PENTRU ÎNCĂLZIRE ŞI PREPARAREA APEI CALDE MENAJERE Popescu Daniel, conf. univ. dr. ing., Unive

CONDUCEREA AUTOMATĂ A INSTALAŢIILOR SOLARE CU SUSŢINERE PENTRU ÎNCĂLZIRE ŞI PREPARAREA APEI CALDE MENAJERE Popescu Daniel, conf. univ. dr. ing., Unive CONDUCEREA AUTOMATĂ A INSTALAŢIILOR SOLARE CU SUSŢINERE PENTRU ÎNCĂLZIRE ŞI PREPARAREA APEI CALDE MENAJERE Popescu Daniel, conf. univ. dr. ing., Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, Catedra

Mai mult

Catalog VRV pdf

Catalog VRV pdf Pompă de căldură seria VRV IV-i pentru instalare în interior concept brevetat unic Perdea de aer Perdea de aer Biddle pentru VRV (CYV) 22 Unităţi interioare Unităţi interioare tip VRV Sisteme de control

Mai mult

Fişa de date Imprimantă HP Sprocket 200 Imprimi imediat fotografii de 5 x 7,6 cm (2 x 3 inchi) de la smartphone. Haide să imprimăm această petrecere.

Fişa de date Imprimantă HP Sprocket 200 Imprimi imediat fotografii de 5 x 7,6 cm (2 x 3 inchi) de la smartphone. Haide să imprimăm această petrecere. Fişa de date Imprimantă HP Sprocket 00 Imprimi imediat fotografii de 5 x 7,6 cm ( x 3 inchi) de la smartphone. Haide să imprimăm această petrecere. Partajează prezentul cu fotografii instantanee de 5 x

Mai mult

Alimentatoare AX-3003D, AX-3005D AX-1803D Instrucţiuni de utilizare

Alimentatoare AX-3003D, AX-3005D AX-1803D Instrucţiuni de utilizare Alimentatoare AX-3003D, AX-3005D AX-1803D Instrucţiuni de utilizare Cuprins 1. Introducere... 3 Despachetarea şi verificarea componenţei setului... 3 Indicaţii privind siurana... 4 Informaţii privind siurana...

Mai mult

Making business more efficient

Making business  more efficient BROTHER MPS SERVICII DE GESTIONARE A IMPRIMĂRII Modul simplu de a gestiona activitatea de imprimare din companie Când conduceți o afacere, trebuie să aveți controlul asupra tuturor funcțiilor afacerii.

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1. Pornire... 2 1.2. Oprire... 3 1.3. Ecranul de întâmpinare... 3 1.4. Conectaţi-vă la o reţea Wi-Fi... 3 1.5. Setarea limbii... 4 1.6. Setarea rezoluţiei... 4 2. Caracteristici

Mai mult

Sfaturi pentru clienti

Sfaturi pentru clienti Câteodată lucrurile nu merg aşa cum ne dorim, iar centrala noastră termică nu vrea să mai funcţioneze. Şi dacă Murphy se ambiţionează să ne demonstreze corectitudinea legilor sale, ne vom trezi fără apă

Mai mult

Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de sig

Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de sig Gamele grundfos se & sl POMPE PENTRU APE UZATE SUBMERSIBILE ŞI INSTALATE USCAT 0,9-30 kw 2, 4, 6 poli Fără compromisuri vehicularea în condiții de siguranță a apelor uzate Într-o nouă construcție și o

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 PROTECÞIE & CONFORT pentru familia ta www.electra.ro INTERFOANE VIDEO & AUDIO Interfoane Video & Audio Panouri exterioare pentru blocuri Protecția locuinței începe chiar de la prima intrare. Ușile de acces

Mai mult

Microsoft Word - HMM - Instructiuni de instalare.doc

Microsoft Word - HMM - Instructiuni de instalare.doc HMM Instructiuni de instalare 6 720 604 682 (00.07) Cuprins Cuprins Instrucţiuni de siguranţă 3 Explicaţii simboluri 3 1 Date referitoare la accesorii 4 1.1 Aplicaţie 4 1.2 Volum de livrare 4 1.3 Date

Mai mult

SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE

SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE SECŢIUNEA II CAIET DE SARCINI ACORD CADRU DE FURNIZARE APARATE DE AER CONDIŢIONAT Bucureşti 2018 1 / 7 Generalităţi Prezentul caiet de sarcini conţine specificaţii tehnice şi constituie ansamblul cerinţelor

Mai mult

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați acest ghid lângă echipamentul Dvs. Brother pentru consultare

Mai mult

Microsoft Word - SKS 502x_M7_RO.docx

Microsoft Word - SKS 502x_M7_RO.docx Manualul utilizatorului Înainte de prima utilizare, vă rugăm citiţi cu atenţie toate instrucţiunile cuprinse în acest manual, chiar dacă aveţi deja experienţă în folosirea produselor similare. Utilizaţi

Mai mult

untitled

untitled Ghid de referinţă rapidă Xi4 Utilizaţi acest ghid când folosiţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Componentele imprimantei Figura prezintă componentele

Mai mult

Înregistrator de temperatură şi umiditate AX-DT100 Instrucţiuni de utilizare

Înregistrator de temperatură şi umiditate AX-DT100 Instrucţiuni de utilizare Înregistrator de temperatură şi umiditate AX-DT100 Instrucţiuni de utilizare Introducere Înregistratorul de temperatură şi umiditate este prevăzut cu un senzor foarte exact de temperatură şi umiditate.

Mai mult

Fişă tehnică ECL Comfort V c.a. şi 24 V c.a. Descriere şi aplicare În aplicaţiile de încălzire, ECL Comfort 110 poate fi integrat cu soluţia D

Fişă tehnică ECL Comfort V c.a. şi 24 V c.a. Descriere şi aplicare În aplicaţiile de încălzire, ECL Comfort 110 poate fi integrat cu soluţia D 230 V c.a. şi 24 V c.a. Descriere şi aplicare În aplicaţiile de încălzire, poate fi integrat cu soluţia Danfoss Link prin intermediul interfeţei DLG pentru utilizarea în aplicaţiile pentru o singură familie.

Mai mult

RO

RO RO Despre companie Istoric Alfa-Plam dispune de cea mai sofisticată tehnologie, hale și depozite care permit o producție anuală de peste 180.000 unități. Echipamentul care contribuie la alcătuirea unui

Mai mult

BDV-EF1100

BDV-EF1100 Sistem Blu-ray Disc /DVD Home Theatre >Ascultare cu o singură atingere prin intermediul Bluetooth >Simţiţi atmosfera de pe stadion acasă >Experienţă în Full HD 3D BDV-EF1100 RO Începeţi aici Ghid de pornire

Mai mult

1 Rigole ACO Self Rigole pentru casă și grădină Grătar nervurat Oțel zincat Grătar nervurat Oțel inoxidabil lucios Grătar nervurat Oțel vopsit Culoare

1 Rigole ACO Self Rigole pentru casă și grădină Grătar nervurat Oțel zincat Grătar nervurat Oțel inoxidabil lucios Grătar nervurat Oțel vopsit Culoare Oțel zincat Oțel inoxidabil lucios Oțel vopsit Culoare antracit Grătar rețea Grătar rețea Oțel zincat Oțel inoxidabil Alege soluția potrivită pentru aplicația ta Flexibilitate maximă Rigole pentru orice

Mai mult

FIŞĂ DE PREZENTARE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL Odorheiu Secuiesc Programul Operațional Regional Axa prioritară 3 Sprijinir

FIŞĂ DE PREZENTARE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL Odorheiu Secuiesc Programul Operațional Regional Axa prioritară 3 Sprijinir FIŞĂ DE PREZENTARE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL Odorheiu Secuiesc Programul Operațional Regional 2014-2020 Axa prioritară 3 Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de

Mai mult

Klíma katalógus 2018_RO

Klíma katalógus 2018_RO made by Catalog cu aparate de aer condiţionat 2018 GARANTIE 5 ANI PREZENTARE Somogyi Elektronic este un furnizor determinant pe piața produselor electronice de mai multe decenii. Filozofia noastră: mulțumirea

Mai mult

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd Uscator pentru alimente 10028629 10028630 Stimate cumparator, Felicitari pentru achizitionarea acestui produs. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din acest manual, si sa il pastrati pentru cazul

Mai mult

Manual de utilizare pentru aspirator SJ72WWB6

Manual de utilizare pentru aspirator SJ72WWB6 Manual de utilizare pentru aspirator SJ72WWB6 CITIȚI CU ATENȚIE ACESTE INSTRUCȚIUNI Acest produs trebuie să fie asamblat și utilizat doar în scopul pentru care a fost creat și doar în modul în care este

Mai mult

Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă

Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina   CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă 1 Conectare 2 Instalare 3 Utilizare Conţinutul cutiei

Mai mult

Combinăm inovația de generație viitoare cu un design compact, fiabilitate și ușurință în utilizare. Lansăm gama de imprimante edding, în două variante

Combinăm inovația de generație viitoare cu un design compact, fiabilitate și ușurință în utilizare. Lansăm gama de imprimante edding, în două variante Combinăm inovația de generație viitoare cu un design compact, fiabilitate și ușurință în utilizare. Lansăm gama de imprimante edding, în două variante: fixe și portabile www.edding.tech Avem soluții noi

Mai mult

Proiectate pentru a fi văzute

Proiectate pentru a fi văzute PHILIPS LED Glob 7 W (60 W) E27 Alb cald Fără intensitate variabilă Proiectate pentru a fi văzute Formele familiare pe care le cunoașteți și le îndrăgiți. Folosesc cu aproximativ 80% mai puțină energie

Mai mult

Manual de utilizare Regulator TopTronic E modul comfort negru / alb Romania Hoval S.R.L. Voluntari, Ilfov Sos. Pipera-Tunari, nr. 4E-F Telefon

Manual de utilizare Regulator TopTronic E modul comfort negru / alb Romania Hoval S.R.L. Voluntari, Ilfov Sos. Pipera-Tunari, nr. 4E-F Telefon Manual de utilizare Regulator TopTronic E modul comfort negru / alb Romania Hoval S.R.L. Voluntari, Ilfov Sos. Pipera-Tunari, nr. 4E-F 077190 Telefon +40 21 410 30 00 Fax +40 21 410 30 44 E-mail offi ce.ro@hoval.com

Mai mult

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™ Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400 Utilizaţi acest ghid când folosiţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Componentele imprimantei Figura 1 prezintă

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1 Pornire... 2 1.2 Oprire... 3 1.3 Ecranul de întâmpinare... 3 1.4 Procesul de instalare... 3 2. Caracteristici principale... 4 2.1. EZCast... 4 2.2. DLNA... 5 2.3. EZMirror...

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Sistem de Automatizare si Telemetrie Eficient energetic pentru managementul ResurseloR in Agricultura de precizie SA-TERRA BEIA Consult International, www.beia.ro, Bucharest, Romania george@beia.ro Arhitectura

Mai mult

Cuprins

Cuprins Seria de controlere inteligente pentru sistemele solare de producere a ACM REGULATOR DE TEMPERATURĂ PENTRU SISTEME SOLARE PRESURIZATE INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE ŞI UTILIZARE 1/10 Cuprins Cuprins 1. Informaţii

Mai mult

Microsoft Word - Fisa DRS - ROMANA.docx

Microsoft Word - Fisa DRS - ROMANA.docx DRS-1100 PRO Dispozitiv inteligent pentru înregistrarea evenimentelor rutiere DRS-1100 PRO este un echipament inteligent destinat înregistrării video a traseului parcurs de autovehiculul pe care este montat.

Mai mult

Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei

Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei tineti apasat 2 secunde pe pictograma din ecranul principal,

Mai mult

Centrale termice murale cu condensare, pe gaz Logamax plus GB012 Logamax plus GB072 Logamax plus GB162 Pentru un plus de eficienţă energetică Căldura

Centrale termice murale cu condensare, pe gaz Logamax plus GB012 Logamax plus GB072 Logamax plus GB162 Pentru un plus de eficienţă energetică Căldura Centrale termice murale cu condensare, pe gaz Logamax plus GB012 Logamax plus GB072 Logamax plus GB162 Pentru un plus de eficienţă energetică Căldura este elementul nostru 1 Utilizarea la maxim a energiei:

Mai mult

CityCharm Cone |

CityCharm Cone | Lighting - combinaţia dintre ambianţă şi performanţe optime este conceput pentru a fi utilizat în zone urbane, unde iluminatul confortabil, ambianţa şi designul joacă un rol important. Aspectul său discret

Mai mult

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai performant produs de cea mai înaltă calitate şi fabricat

Mai mult

Microsoft Word - Instructiuni montaj si utilizare CRH6.doc

Microsoft Word - Instructiuni montaj si utilizare CRH6.doc MANUAL INSTALARE SI UTILIZARE CRH 6 - DISPOZITIV DE SIGURANŢĂ ŞI CONTROL Dispozitivul de siguranţă şi control CRH 6 este un dispozitiv multifuncţional compus din: o supapă de pornire/oprire, flacără de

Mai mult

Microsoft Word - Manual.doc

Microsoft Word - Manual.doc USCATOR DE MAINI JET, VERTICAL, 1900W, ABS GRI Brand: KRONER Model: K2201B Cod Romstal: 80US0016 1 Precautii - Nu deschideti capacul frontal in timp ce este conectat la energia electrica. Pericol de electrocutare.

Mai mult

Ghid SmartTV-ro-M

Ghid SmartTV-ro-M SmartTV Ghid de utilizare: Moldtelecom Smart TV Ghid de utilizare Moldtelecom Smart TV Ce este Moldtelecom Smart TV? Moldtelecom Smart TV este un serviciu de televiziune ce oferă posibilitatea de a viziona

Mai mult

Wall-Mounting pentru dispozitivul dvs. HP TouchSmart

Wall-Mounting pentru dispozitivul dvs. HP TouchSmart Wall-Mounting pentru dispozitivul dvs. HP TouchSmart Ghidul utilizatorului Singurele garanţii pentru produsele şi serviciile Hewlett-Packard sunt prevăzute în declaraţiile de garanţii exprese ce însoţesc

Mai mult

FĂRĂ *) Prof. univ. dr. ing. UTCB PELEȚI DIN LEMN: SISTEME DE ÎNCĂLZIRE EFICIENTE ȘI ECOLOGICE Ioan BĂRDESCU *) 1. Argument Utilizarea combustibililor

FĂRĂ *) Prof. univ. dr. ing. UTCB PELEȚI DIN LEMN: SISTEME DE ÎNCĂLZIRE EFICIENTE ȘI ECOLOGICE Ioan BĂRDESCU *) 1. Argument Utilizarea combustibililor FĂRĂ *) Prof. univ. dr. ing. UTCB PELEȚI DIN LEMN: SISTEME DE ÎNCĂLZIRE EFICIENTE ȘI ECOLOGICE Ioan BĂRDESCU *) 1. Argument Utilizarea combustibililor ecologici în producerea energiei termice reprezintă

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Auto Id Middleware Preocupă-te de nevoile tale de business, de tehnologie ne ocupăm noi! Vrei să integrezi RFID și alte echipamente Auto Id în procesele tale de business? Concentrează-te pe logica de aplicație

Mai mult

‍ Manual de utilizare Wi-Fi Direct Versiunea A ROM Modelele aplicabile Acest ghid al utilizatorului este valabil pentru modelele următoare: DCP-J4110DW, MFC-J4410DW/J4510DW/J4610DW Definiţii ale notelor

Mai mult

CABINA DUS SISTEM VITAL DOTARI : LUMINA INTERIOARA - 20 W BUTON DIGITAL ON / OFF STICLA TEMPERATA BATERIE TERMOSTATATA SELECTOR FUNCTII DUS MOBIL CU H

CABINA DUS SISTEM VITAL DOTARI : LUMINA INTERIOARA - 20 W BUTON DIGITAL ON / OFF STICLA TEMPERATA BATERIE TERMOSTATATA SELECTOR FUNCTII DUS MOBIL CU H CABINA DUS SISTEM VITAL DOTARI : LUMINA INTERIOARA - 20 W BUTON DIGITAL ON / OFF STICLA TEMPERATA BATERIE TERMOSTATATA SELECTOR FUNCTII DUS MOBIL CU HIDROMASAJ DUS FIX CU HIDROMASAJ HIDROMASAJ VERTICAL

Mai mult

OptiFlood LED BVP506 |

OptiFlood LED BVP506 | Lighting OptiFlood LED tot ce este necesar pentru iluminatul perimetrelor OptiFlood LED este o gamă de reflectoare elegante, deosebit de eficiente, asimetrice, care pot fi utilizate pentru a ilumina zone

Mai mult

RVL-I PLUS POMPĂ DE CĂLDURĂ AER-APĂ 5-14 kw

RVL-I PLUS POMPĂ DE CĂLDURĂ AER-APĂ 5-14 kw POMPĂ DE CĂLDURĂ - k 2 Capacitate de încălzire inală [k] 30 0 0 ºC 0.0 C HXP HT 9-2 HMP HT 30-0 HGP HT 60-0 MODELE ȘI PUTERI POMPE DE CĂLDURĂ FERROLI Temperatura maximă a apei [ C] 6.0 C 60.0 C HS LT 3-11

Mai mult

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra Hyundai Elantra REDEFINEȘTE-ȚI AȘTEPTĂRILE. Îndrăznește mai mult. Învață să prețuiești fiecare moment, iar în fața ta se va deschide o lume nouă, plină de posibilități nebănuite. Lumea Elantra. Grilă hexagonală

Mai mult

Norme de montaj şi funcţionare

Norme de montaj şi funcţionare Instrucţiuni de instalare şi utilizare BOILER DE SOL PENTRU PREPARARE APĂ CALDĂ MENAJERĂ OKCV 125 203 408 OKCEV 100 208 308 OKCV 125 NTR 203 608 OKCV 160 206 408 OKCEV 125 203 308 OKCV 160 NTR 206 608

Mai mult

Instalații de climatizare Lucrarea nr. 8 Lucrarea nr. 8. STUDIUL UNEI CENTRALE DE CLIMATIZARE CONSTRUCȚIE. FUNCȚIONARE. REGLAREA PARAMETRILOR CLIMATIC

Instalații de climatizare Lucrarea nr. 8 Lucrarea nr. 8. STUDIUL UNEI CENTRALE DE CLIMATIZARE CONSTRUCȚIE. FUNCȚIONARE. REGLAREA PARAMETRILOR CLIMATIC Lucrarea nr. 8. STUDIUL UNEI CENTRALE DE CLIMATIZARE CONSTRUCȚIE. FUNCȚIONARE. REGLAREA PARAMETRILOR CLIMATICI 1. Scopul lucrării Lucrarea are ca scop: - identificarea elementelor componente ale unei centrale

Mai mult

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII INOVATOR 3. O PIELE FERMĂ 2 1. ASPECT TÂNĂR 1 4. UN PĂR MAI PUTERNIC 2 2. UN TEN PUR 2 5. UNGHII REZISTENTE 2 ELIXIRUL FRUMUSEŢII! Revoluționarul LR LIFETAKT 5in1 Beauty

Mai mult

Z Series /Seria RZ Ghid de referinţă rapidă Utilizaţi acest ghid când utilizaţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul

Z Series /Seria RZ Ghid de referinţă rapidă Utilizaţi acest ghid când utilizaţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul Z Series /Seria RZ Ghid de referinţă rapidă Utilizaţi acest ghid când utilizaţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Cuprins Vedere din exterior.......................................................

Mai mult

Membrane lichide poliuretanice pentru hidroizolarea acoperişurilor Membrane lichide poliuretanice pentru hidroizolarea rezervoarelor de apă Membrane l

Membrane lichide poliuretanice pentru hidroizolarea acoperişurilor Membrane lichide poliuretanice pentru hidroizolarea rezervoarelor de apă Membrane l Membrane lichide poliuretanice pentru hidroizolarea acoperişurilor Membrane lichide poliuretanice pentru hidroizolarea rezervoarelor de apă Membrane lichide poliuretanice pentru hidroizolarea fundaţiilor

Mai mult

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-BD Descriere/Aplicaţii LENO MSV-BD este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-BD Descriere/Aplicaţii LENO MSV-BD este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului Vane cu presetare manuală LENO MSV-BD Descriere/Aplicaţii LENO MSV-BD este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sisteme de încălzire, răcire şi de apă caldă menajeră. LENO

Mai mult

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160C BX1-200C BX1-250C IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver. 1/Re

MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160C BX1-200C BX1-250C IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. Ver. 1/Re MANUAL DE INSTRUCŢIUNI BX1-160C BX1-200C BX1-250C IMPORTANT: Va rugam sa cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea produsului. 1 Cuprins Instrucţiuni de siguranţă Prezentarea aparatului de

Mai mult

< Arano TPS640/642/644 > | < Philips >

< Arano TPS640/642/644 > | < Philips > Lighting Arano corp de iluminat suspendat Arano este o gamă de corpuri de iluminat pentru lămpile fluorescente TL5, echipată cu tehnologia optică MLO de la Philips. Microelementele optice patentate cu

Mai mult

Folienüberschrift BOS Standard, 27pt

Folienüberschrift BOS Standard, 27pt Prezentare generala SKN 4.0 o noua generatie www.b-mag.ro O noua generatie de panouri plane din gama Confort - SKN4.0 Absorber fabricat integral din Al/Cu cu un strat protector realizat prin tehnologia

Mai mult

Prezentare Stâlpi Solari de iluminat Stradal şi Ornamental Alternative Pure Energy se ocupa de proiectarea, producerea, comercializarea, montarea si i

Prezentare Stâlpi Solari de iluminat Stradal şi Ornamental Alternative Pure Energy se ocupa de proiectarea, producerea, comercializarea, montarea si i Prezentare Stâlpi Solari de iluminat Stradal şi Ornamental Alternative Pure Energy se ocupa de proiectarea, producerea, comercializarea, montarea si intretinerea de Stalpi Solari de Iluminat, ideali pentru

Mai mult

We measure it. Detectoare pentru scurgeri de gaze testo testo testo testo detector de gaze testo 316-Ex CH4 C3H8 H2 Verificarea scur

We measure it. Detectoare pentru scurgeri de gaze testo testo testo testo detector de gaze testo 316-Ex CH4 C3H8 H2 Verificarea scur Detectoare pentru scurgeri de gaze testo 317-2 testo 316-1 testo 316-2 testo detector de gaze testo 316-Ex CH4 C3H8 H2 Verificarea scurgerilor de gaze Din cauza conductelor de gaz fisurate se produc frecvent

Mai mult

i30

i30 i30 Plăcerea de a conduce. Obiectivul echipei Hyundai a fost de a pune accent pe plăcerea de a conduce, pe impactul emoțional asupra conducătorului auto și mai puțin pe valorile numerice simpla măsurare

Mai mult

ISO 12944:2018 Rezumatul principalelor modificări pentru aplicatori și autorii de specificații

ISO 12944:2018 Rezumatul principalelor modificări pentru aplicatori și autorii de specificații ISO 12944:2018 Rezumatul principalelor modificări pentru aplicatori și autorii de specificații Despre această broșură Această broșură sintetizează principalele modificări ale standardului ISO 12944 (revizuiri

Mai mult

Microsoft Word - Manual.doc

Microsoft Word - Manual.doc USCATOR DE MAINI GIRO, VERTICAL, 1650W, ABS ALB Brand: KRONER Model: DH9922H Cod Romstal: 80US0015 1 Precautii - Nu deschideti capacul frontal in timp ce este conectat la energia electrica. Pericol de

Mai mult

Ceea ce este în interior face diferența

Ceea ce este în interior face diferența PHILIPS LED Spot (Putere reglabilă) 4 W (35 W) GU10 Alb rece Intensitate luminoasă reglabilă Ceea ce este în interior face diferența Cu forma sa frumoasă și dimensiunile familiare, acest spot cu LED este

Mai mult

HOTEL AMBIENT**** Situat la 3,5 Km de locul desfӑșurӑrii evenimentului Str. Iuliu Maniu, nr. 27, Braşov Având o locaţie ideală în centrul oraşului Bra

HOTEL AMBIENT**** Situat la 3,5 Km de locul desfӑșurӑrii evenimentului Str. Iuliu Maniu, nr. 27, Braşov Având o locaţie ideală în centrul oraşului Bra HOTEL AMBIENT**** Situat la 3,5 Km de locul desfӑșurӑrii evenimentului Str. Iuliu Maniu, nr. 27, Braşov Având o locaţie ideală în centrul oraşului Braşov, la câteva minute de monumente istorice, baruri

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA în care proiectezi 3D, inserezi obiecte de mobilier în planșă și încerci diverse

Mai mult

SoftGroup Granary 2007

SoftGroup Granary 2007 2 este un sistem de execuție si fabricație (MES) pentru gestionarea eficientă, controlul și optimizarea activităților din depozitele de cereale, depozite publice și din societățile comercializatoare de

Mai mult

ROMANIA N.29 prezzi.p65

ROMANIA N.29 prezzi.p65 Termoregulator cu display Art. T.123.00 - Termostat digital cu display pentru montarea pe panou. Dimensiuni 74 x 32 (partea frontală) x 65 (profunzime). Completat cu sondă PTCS cu lungimea de 1500 mm.

Mai mult

Pornire rapidă Powerline 1200 Model PL1200

Pornire rapidă Powerline 1200 Model PL1200 Pornire rapidă Powerline 1200 Model PL1200 Conţinutul ambalajului În unele regiuni, un CD cu resurse este furnizat odată cu produsul. 2 Proceduri preliminarii Adaptoarele Powerline vă oferă o metodă alternativă

Mai mult

Hyundai i20

Hyundai i20 Hyundai i20 Performanță peste așteptări Propulsorul 1.0 litri T-GDi cu injecție directă dezvoltă 120 CP la 6.000 rpm, oferind un consum mixt de combustibil de 5.5 l / 100 km, ceea ce echivalează cu emisii

Mai mult

Banner_Folder_Zubehör_RO screen.pdf

Banner_Folder_Zubehör_RO screen.pdf Banner INSIDE: BMW, VW, AUDI, PORSCHE, MERCEDES, SEAT, SKODA, ASTON MARTIN, SUZUKI,... ACCESORII PENTRU BATERII PREZENTARE GENERALĂ Se spune că Este bine să ai încredere, dar să verifici este şi mai bine!.

Mai mult

VIESMANN VITOCELL 100-E/140-E/160-E Acumulator de agent termic Capacitate de la 200 până la 950 litri Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: vezi lis

VIESMANN VITOCELL 100-E/140-E/160-E Acumulator de agent termic Capacitate de la 200 până la 950 litri Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: vezi lis VIESMANN VITOCELL 100-E/140-E/160-E Acumulator de agent termic Capacitate de la 200 până la 950 litri Fişa tehnică Nr. de comandă şi preţuri: vezi lista de preţuri VITOCELL 100-E Tip SVW Pentru acumulare

Mai mult

Nr. 850/ , Ediția Nr. 12, 1/5 Corp de iluminat stradal și rezidențial CRIOTEK LC LED CRIOTEK-01 LC LED, CRIOTEK-02 LC LED, CRIOTEK-03 LC LED

Nr. 850/ , Ediția Nr. 12, 1/5 Corp de iluminat stradal și rezidențial CRIOTEK LC LED CRIOTEK-01 LC LED, CRIOTEK-02 LC LED, CRIOTEK-03 LC LED Nr. 850/ 01.02.2019, Ediția Nr. 12, 1/5 Corp de iluminat stradal și rezidențial CRIOTEK LC LED CRIOTEK-01 LC LED, CRIOTEK-02 LC LED, CRIOTEK-03 LC LED Despre produs Familia de corpuri de iluminat stradal

Mai mult

CENTRALA TERMICĂ MURALĂ ÎN CONDENSARE Preţuri şi informaţii tehnice

CENTRALA TERMICĂ MURALĂ ÎN CONDENSARE Preţuri şi informaţii tehnice CENTRALA TERMICĂ MURALĂ ÎN CONDENSARE Preţuri şi informaţii tehnice 2019-2020 2 NOTE: Lista de preţuri este disponibilă de la 01 Aprilie 2019 până la data de 31 martie 2020. Toate listele de preţ anterioare

Mai mult

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-B Descriere LENO MSV-B este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sistemel

Fişă tehnică Vane cu presetare manuală LENO MSV-B Descriere LENO MSV-B este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sistemel Vane cu presetare manuală LENO MSV-B Descriere LENO MSV-B este o nouă generaţie de vane manuale pentru echilibrarea debitului în sistemele de încălzire, răcire şi de apă caldă menajeră. LENO MSV-B este

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE TERMOSTAT DE CAMERĂ EBERLE INSTAT PLUS 3R Cod produs: I. Instrucţiuni de utilizare Manevrarea produsului (privire de ansamb

MANUAL DE UTILIZARE TERMOSTAT DE CAMERĂ EBERLE INSTAT PLUS 3R Cod produs: I. Instrucţiuni de utilizare Manevrarea produsului (privire de ansamb MANUAL DE UTILIZARE TERMOSTAT DE CAMERĂ EBERLE INSTAT PLUS 3R Cod produs: 611272 I. Instrucţiuni de utilizare Manevrarea produsului (privire de ansamblu) 1. Principiul de funcţionare Termostatul INSTAT

Mai mult

RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF - 5STAR Locatie: KUSADASI, TURCIA Descriere Localizare Hotelul este situat la intrarea in orasul Kusadasi, la 69 km de a

RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF - 5STAR Locatie: KUSADASI, TURCIA Descriere Localizare Hotelul este situat la intrarea in orasul Kusadasi, la 69 km de a RAMA RESORT KUSASI & GOLF - 5STAR Locatie: KUSASI, TURCIA Descriere Localizare Hotelul este situat la intrarea in orasul Kusadasi, la 69 km de aeroportul Izmir si se intinde pe o suprafata de 30.000 mp.

Mai mult