P REV4 MD0-DESPAG CLIENTILOR CASNCI.pdf

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "P REV4 MD0-DESPAG CLIENTILOR CASNCI.pdf"

Transcriere

1 Pag.3/11 CUPRINS I Pagina de gardă... pag.1 II Lista de control a modificărilor... pag.2 III Cuprins... pag.3 1. Scop... pag.4 2. Domeniu de aplicare pag.4 3. Documente de referinţă şi conexe. pag.4 4. Definiţii şi abrevieri... pag Definitii pag Abrevieri pag.5 5. Descrierea activităţilor şi responsabilităţilor... pag Preluarea cererilor de la consumatorii casnici prejudiciaţi pag Flux in CRM pag Acordarea despăgubirilor clienţilor casnici prejudiciati pag Recuperarea sumelor acordate drept despăgubire pag Dispoziţii finale pag.8 6. Logigrama... pag.9 7. Înregistrări şi anexe... pag.10

2 Pag.4/11 1. SCOP Prezenta procedură are ca scop tratarea modului de acordare a despăgubirilor pentru consumatorii casnici deţinători de contract de furnizare a energiei electrice în cazul deteriorării receptoarelor electrocasnice din vina operatorului de distribuţie. 2. DOMENIU DE APLICARE Procedura se aplică de către toate entităţile organizatorice din cadrul Enel Energie/Enel Energie Muntenia pentru consumatorii casnici din aria teritorială unde s-au constatat cazuri de deteriorare a receptoarelor electrocasnice, din vina dovedită a operatorului de distribuţie, cauzate de funcţionarea necorespunzătoare a reţelei electrice. Pentru furnizorul de energie electrică se trateaza atât modul de acordare a despagubirilor către consumatorii casnici deţinători de contract de furnizare a energiei electrice, cât şi recuperarea sumelor acordate ca despăgubire de la operatorul de distribuţie. 3. DOCUMENTE DE REFERINŢĂ ŞI CONEXE Contract cadru pentru distribuţia energiei electrice, aprobat prin Ordin ANRE nr.43/2004 ; Contract prestări servicii de Reţea; Service level agreement pentru serviciile de reţea; Standardul de performanţă pentru serviciul de furnizare a energiei electrice la tarife reglementate; Standardului de performanţă pentru serviciul de distribuţie a energie electrice; Legea nr.123/2012 privind energia electrică; SR EN ISO 9001:2008: Sisteme de management al calităţii. Cerinţe. SR EN ISO 9000:2006 Sisteme de management al calităţii. Principii fundamentale şi vocabular. SR EN ISO 14001:2005 Sisteme de management de mediu. Cerinţe cu ghid de utilizare. SR OHSAS 18001:2008 Sisteme de management al sanatatii si securitatii ocupationale. Cerinte 4. DEFINIŢII ŞI ABREVIERI 4.1. Definiţii Consumator casnic Consumatorul care cumpără energie electrică pentru consumul propriu al gospodăriei, excluzând consumul aferent activităţilor comerciale sau profesionale.

3 Pag.5/11 Receptoare electrocasnice Totalitatea bunurilor de larg consum destinate uzului propriu (nu sunt destinate realizării de activităţi industriale sau agricole) şi care sunt alimentate cu energie electrică la tensiuni de 230V/400V. Operator de distribuţie - Persoană juridică, titulară a unei licenţe de distribuţie, care deţine, exploatează, întreţine, modernizează şi dezvoltă o reţea electrică de distribuţie. Furnizor - Persoană juridică, titulară a unei licenţe de furnizare a energiei electrice care asigură alimentarea cu energie electrică a consumatorilor situaţi în acel perimetru Abrevieri - ANRE Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei; - ODEnel- Operator de Distribuţie Enel - Banat/Dobrogea/Muntenia - EE/EEM furnizor de energie electrica SC ENEL Energie SA/SC Enel Energie Muntenia SA - EO Entitate Organizatorică - CuCa Customer Care - ZC-Zona Comerciala -BO-Back Office - ASR Achiziţii Servicii de Reţea - VSR- Vânzare Servicii de Reţea - ODL-Ordin de lucru - CRM-SALES Customer Relationship Management -Sistem informatic furnizori Enel - CRM-DISCO Customer Relationship Management -Sistem informatic OD Enel - OP- Ordin de plata - MP Madat postal - Comisie - Comisia de constatare şi analiză a sesizărilor cu privire la despăgubirea consumatorilor casnici. - Procedură mod detaliat de efectuare a unei activităţi, proces sau a unui subproces. 5. DESCRIEREA ACTIVITĂŢILOR ŞI RESPONSABILITĂŢILOR 5.1.Preluarea cererilor de la consumatorii casnici cu receptoare electrocasnice deteriorate din vina Operatorului de Distributie Clientul casnic prejudiciat, transmite în scris, furnizorului de energie electrică EE/EEM cererea pentru acordarea despagubirilor in cazul deteriorarii receptoarelor electrocasnice din vina Operatorului de distributie, în următoarele moduri: o prin poştă, fax, o solicitare scrisa depusă personal de către petent la o EO a EE /EEM (Punct Enel). Indiferent de canalul de intrare, toate cererile, prin grija personalului EE /EEM care a primit solicitarea, se scaneaza si se inregistraza in Registrul electronic de reclamatii, gestionat de CuCa.

4 Pag.6/11 CuCa verifică dacă solicitarea clientului îndeplineste cumulativ trei condiţii minimale pentru acordarea despăgubirilor: - Consumatorul deţine un contract de furnizare a energiei electrice în vigoare la data producerii daunei. - Consumatorul nu a declarat furnizorului, pe proprie răspundere, că nu deţine aparat radio/tv, pentru situaţia în care se reclamă defecţiuni la aparate de radio sau televizoare. - Consumatorul a anunţat, în scris, furnizorul de energie electrică în termen de cel mult 3 zile lucrătoare de la data producerii incidentului reclamat sau de la data luarii la cunostinta. Dacă sunt îndeplinite cele trei condiţii minimale, persoanele responsabile din CuCa emit ODL de tip Analiza cazurilor gen. de solicitari de despagubiri pentru deteriorarea receptoarelor clientilor si ataseaza cererea clientului prejudiciat in Docman - CRM SALES. Dacă cel puţin una din aceste condiţii nu este îndeplinită, persoanele din CuCa, comunică în scris consumatorilor faptul că nu există un temei legal pentru acordarea de despăgubiri si inchid cererea in CRM-SALES. Enel. Pentru fiecare caz in parte, se utilizeaza unul din raspunsurile standardizate postate pe intranet 5.2.Flux in CRM Ordinul de lucru de tip Analiza cazurilor gen. de solicitari de despagubiri pentru deteriorarea receptoarelor clientilor Daca cererea clientilor indeplineste cele trei conditii, evidentiate la Pct.5.1., persoanele responsabile din CuCa emit ODL de tip Analiza cazurilor gen. de solicitari de despagubiri pentru deteriorarea receptoarelor clientilor si ataseaza cererea in Docman din CRM- SALES. Ordinul de lucru de tip Analiza cazurilor gen. de solicitari de despagubiri pentru deteriorarea receptoarelor clientilor se va regasi la OD Enel in CRM-DISCO, in tab Programari ODL-uri. Pentru toate evenimentele descrise în cerere, indiferent daca sunt sau nu confirmate in evidenţele operative, OD Enel programeaza, de comun acord cu clientul, deplasarea in teren pentru constatarea şi analizarea celor reclamate şi întocmirea procesului verbal de constatare a cauzelor deteriorării receptoarelor electrocasnice. Personalul OD Enel executa ODL, completeaza datele in campul Observatii, ataseaza in Docman din CRM-DISCO: Procesul verbal de constatare a cauzelor deteriorarii receptoarelor electrocasnice si Hotararea comisiei de constatare si analiza privind stabilirea platii prejudiciului si inchide ODL cu rezolutie (DA/NU - acorda despagubire). Ca urmare a rezolutiei primite in CRM-SALES, furnizorul EE/EEM, prin CuCa, transmite clientului raspuns la cererea facuta, prin care i se comunica ca, in urma analizei efectuate de catre OD Enel, defectiunile care au condus la deteriorarea receptoarelor electrocasnice s-au produs sau nu din vina acestuia. Pentru fiecare caz in parte, se utilizeaza unul din raspunsurile standardizate postate pe intranet Enel. Dupa transmiterea raspunsului catre client, se va inchide ODL in CRM.

5 Pag.7/ Cererea de tip Acordare despagubiri pentru deteriorarea receptoarelor clientilor casnici În cazul în care se constata ca defectiunile au fost provocate din vina OD Enel, EE/EEM, prin CuCa, va solicita clientului pagubit prezentarea documentelor justificative, in termen de 60 de zile de la data producerii incidentului reclamat. Clientul prejudiciat depune la EE/EEM cererea de acordare despagubire, insotita de documente justificative, in original. Indiferent de canalul de intrare (prin posta,la Punctele Enel), toate solicitarile si toate documentele justificative, prin grija personalului EE/EEM care a primit cererea, se scaneaza si se ataseaza in CRM-SALES pe tripleta:administrare servicii/servicii administrative/null/acordare despagubiri. Documentele justificative sunt: - copie xerox a cărţii de identitate a titularului de contract sau a imputernicitului legal; - chitanţele şi facturile fiscale de achizitie, respectiv dovada dreptului de proprietate a aparatelor electrocasnice deteriorate; - chitanţele şi facturile fiscale, reprezentand contravaloarea reparatiilor la o unitatea autorizată să repare receptoare electrocasnice in care se va mentiona obligatoriu seria aparatului electrocasnic deteriorat ; - date privind stabilirea modalităţii de plată: mandat poştal sau cont bancar,daca clientul detine cont bancar; beneficiarul contului trebuie să corespundă cu numele titularului de contract. Nu se deconteaza contravaloarea transportului de si de la unitatea autorizata sa repare receptoarele electrocasnice. Se verifica daca clientul s-a incadrat in termenul prevazut in raspunsul la reclamatie, 60 zile de la data aparitiei evenimentului, si se planifica cererea la OD Enel, specificandu-se numarul cererii initiale, din Registrul electronic de reclamatii (cf.pct.5.1.). Personalul ODEnel preia cererea in CRM-DISCO, analizeaza documentele, stabileşte contravaloarea despăgubirii pentru fiecare client casnic păgubit, intocmeste adresa catre furnizorul EE/EEM pentru Acordare despăgubiri consumatorilor casnici pentru deteriorarea unor receptoare electrocasnice din vina operatorului de distribuţie si inchide cererea planificata in CRM. Adresa pentru acordarea despagubirii consumatorilor casnici pentru deteriorarea receptoarelor electrocasnice din vina operatorului de distributie, insotita de Nota privind aprobarea şi înregistrarea pe cheltuieli a contravalorii despăgubirilor acordate clientului casnic pentru deteriorarea unor receptoare electrocasnice din vina operatorului de distribuţie este atasata in Docman din CRM-DISCO si transmisa in CRM-SALES la EE/EEM. Dupa primirea raspunsului la cererea planificata de la OD Enel, gestionarul acestei cereri o planifica in CRM SALES la BO din EE/EEM Acordarea despăgubirilor clienţilor casnici afectaţi Personalul BO din EE/EEM preia din CRM-SALES adresa pentru Acordare despăgubiri consumatorilor casnici pentru deteriorarea unor receptoare electrocasnice din vina operatorului de distribuţie si acorda suma cuvenita ca despagubire fiecarui client casnic, prin una din următoarele modalităţi de plată: -Ordin de plată către banca în care consumatorul casnic are cont [OP]

6 Pag.8/11 -Mandat poştal [MP]. Personalul BO din EE/EEM, transmite Borderoul cu mandate postale si Anexa 2 ( din Procedura operativa nr.1/ Gestiunea platilor) completata cu toate informaţiile necesare pentru plata sumelor acordate ca despagubire consumatorilor afectaţi, cu semnatura responsabilului BO din EE/EEM, personalului Serviciului trezorerie care deserveste EE/EEM, solicitand intocmirea OP catre Posta Romana sau catre Banca clientului casnic. Responsabilul Contabilitatii Generale care deserveste EE/EEM posteaza suma ce va fi acordata ca despagubire clientilor EE/EEM (datoria ODEnel catre EE/EEM) in sistemul informatic SAP. Personalul Serviciului trezorerie care deserveste EE/EEM intocmeste OP catre Posta Romana pentru suma agregata a despagubirilor acordate prin mandat postal, inclusiv taxele postale si OP pentru banca fiecarui client cu cont bancar. Copii ale ordinelor de plata vor fi trimise prin personalului BO a EE/EEM. Personalul BO a EE/EEM completeaza si depune mandatele pentru fiecare client casnic despagubit impreuna cu Borderoul cu mandate postale la Unitatea Postala mentionata in OP. Dupa efectuarea platilor si atasarea in Docman a copiei OP cu care s-a facut plata, personalul BO din EE/EEM inchide in CRM-SALES cererea de tip Acordare despagubiri pentru deteriorarea receptoarelor clientilor casnici. Pana la creerea unui raport in CRM, personalul BO din EE/EEM completeaza si transmite, prin , catre seful de birou ASR zonal din EE/EEM un tabel cu numele consumatorilor, adresa locului de consum, POD-ul locului de consum, contravaloarea despăgubirilor, contravaloarea taxelor poştale sau bancare aferente sumelor platite si cu evidentierea documentului de plata (nr/data OP si MP).Dupa implementarea raportului in CRM-SALES aceste date vor fi preluate automat de seful biroului ASR zonal. 5.4.Recuperarea sumelor acordate drept despăgubire În prima zi lucrătoare a lunii (l+1), seful de birou ASR zonal din EE/EEM verifica in CRM- SALES platile efectuate si intocmeste Nota de Decontare pentru suma totală acordată drept despăgubire tuturor consumatorilor casnici în luna de referinţă ( l), care cuprinde în mod explicit contravaloarea despagubirii şi a taxelor aferente. Nota de decontare este transmisă către responsabilul zonal SVSR din ODEnel în maximum 2 zile lucrătoare de la emitere.(f01/p rev.4). Responsabilul zonal SVSR din ODEnel verifica si confirma suma platita ca despagubire de EE/EEM clientilor din zona de licenta a Operatorului de Distributie. Nota de decontare confirmata de SVSR Zonal este transmisa de ASR zonal responsabilului Contabilitatii Generale care deserveste ODEnel, care posteaza si transmite suma la plata catre EE/EEM in sistemul informatic SAP. 5.5 Dispoziţii finale Responsabilul Contabilitatii Generale care deserveste EE/EEM si Responsabilul Contabilitatii Generale care deserveste ODEnel conciliaza, in sistemul informatic SAP, suma acordata ca despagubire clientilor EE/EEM cu suma transmisa la plata de ODEnel catre EE/EEM.

7 Pag.9/11 6.LOGIGRAMA Customer Care PE NU Customer Care raspuns client raspunsuri predefinite in functie de rezolutie scan raspuns inchidere in CRM Depuner e cerere/re clamatie POSTA Contact online aloca nr.re / CRM DA indeplineste conditiile primare? Încadrare reclamatie in CRM tripleta: Cu despagubiri / R_A011 Trimite ODL la Disco cu document atasat Proces intern Distrib utie Executie ODL cu rezolutie si raspuns la Sales cu documente atasate in CRM NU Se confirma sesizarea? DA Customer Care Depunere cerere despagubire PE POSTA Cerere Acordare despagubi re in CRM sales upload doc justif in CRM SALES Preluare doc justif din CRM Disco Proces intern Distributie Raspuns catre CRM Sales - upload document semnat pentru suma aprobata Proces intern Sales pentru plata - extra CRM inchidere cerere in CRM Sales PE/BO/CuCa BO din EE/EEM BO din EE/EEM ASR zonal ASR zonal VSR zonal Proces intern Sales pentru plata - extra CRM(MP) Tabel nominal despagubiti Verif +intocmire Nota decontare Confirmare Nota decontare COGE pt.od Enel Suma despag.in SAP Confirmarea platii catre Posta Romana sau banca Client despagubit cu OP banca / MP-Posta Romana Serviciu Trezorerie OP catre Posta Romana sau banca clientuluii COGE pt EE/EEM Suma despag.in SAP

8 Pag.10/11 7. ÎNREGISTRĂRI ŞI ANEXE Nr. Crt Titlul înregistrării 1. Formular Nota de Decontare pentru suma totală acordată drept despăgubire tuturor consumatorilor casnici în luna de referinţă Cod formular sau registru/rev. F01/P-01-29/ rev4 Entitatea unde se păstrează BASR zonal Termen de păstrare Termen de arhivare Anexa 3 X Anexa 1

9 Pag.11/11 Anexa 1 Nota de decontare sume acordate de EE/EEM ca despagubire clienţilor casnici la care aparatura electrocasnică a fost deteriorată din vina Operatorului de Distribuţie Enel Nr. crt. Nume şi prenume consumator casnic Adresa loc de consum POD loc de consum Contraval. despăgubire (lei) Taxe poştale şi bancare (lei) Total C/val.fa ct. (lei) Nr/data Docume nt ODEnel Nr/data Docume nt EE/EEM Sef BASR zonal F01/ P rev.4

ÎNREGISTRAREA, URMĂRIREA ŞI REZOLVAREA RECLAMAŢIILOR

ÎNREGISTRAREA, URMĂRIREA ŞI REZOLVAREA RECLAMAŢIILOR Pag. 1/14 REZOLVAREA RECLAMAŢIILOR Pag. 2/14 CUPRINS 1 SCOP... 3 2 DOMENIU DE APLICARE... 3 3 DOCUMENTE DE REFERINŢĂ ŞI CONEXE... 3 4 DEFINIŢII ŞI ABREVIERI... 4 4.1 Definiţii... 4 4.2 Abrevieri... 5 5

Mai mult

ORDIN Nr. 177/2015 din 16 decembrie 2015 pentru aprobarea Procedurii privind acordarea despăgubirilor clienţilor casnici pentru receptoarele electroca

ORDIN Nr. 177/2015 din 16 decembrie 2015 pentru aprobarea Procedurii privind acordarea despăgubirilor clienţilor casnici pentru receptoarele electroca ORDIN Nr. 177/2015 din 16 decembrie 2015 pentru aprobarea Procedurii privind acordarea despăgubirilor clienţilor casnici pentru receptoarele electrocasnice deteriorate ca efect al unor supratensiuni accidentale

Mai mult

ÎNREGISTRAREA, URMĂRIREA ŞI REZOLVAREA RECLAMAŢIILOR

ÎNREGISTRAREA, URMĂRIREA ŞI REZOLVAREA RECLAMAŢIILOR Pag. 1/15 REZOLVAREA RECLAMAŢIILOR Proprietate intelectuală Toate procedurile, fişele de proces şi instrucţiunile ce descriu activităţi şi procese proprii sunt proprietatea exclusivă a ENEL ENERGIE MUNTENIA

Mai mult

ÎNREGISTRAREA, URMĂRIREA ŞI REZOLVAREA RECLAMAŢIILOR

ÎNREGISTRAREA, URMĂRIREA ŞI REZOLVAREA RECLAMAŢIILOR Pag. 1/15 REZOLVAREA RECLAMAŢIILOR Pag. 2/15 LISTA DE CONTROL A MODIFICĂRILOR Nr... Nr. modif. Nr. pag. 1 4 Nr. Paragr. Conţinutul modificării - Licenţa pentru furnizarea de energie electrică nr. 2020/2017,

Mai mult

Procedura nr. 02 Subiect: Înregistrarea, gestionarea şi rezolvarea reclamaţiilor Cadrul de aplicare: Enel Trade Romania S.R.L. CUPRINS 1. SCOP

Procedura nr. 02 Subiect: Înregistrarea, gestionarea şi rezolvarea reclamaţiilor Cadrul de aplicare: Enel Trade Romania S.R.L. CUPRINS 1. SCOP CUPRINS 1. SCOP... 2 2. DOMENIUL DE APLICARE... 2 3. DOCUMENTE DE REFERINŢĂ ȘI CONEXE... 2 4. DEFINIŢII ȘI ABREVIERI... 2 4.1. Definiţii... 2 4.2. Abrevieri... 3 5. DESCRIEREA ELEMENTELOR GENERALE DE FACTURARE...

Mai mult

Microsoft Word - PO-05.1 ed 2 rev 1 Analiza efectuata de management

Microsoft Word - PO-05.1 ed 2 rev 1 Analiza efectuata de management UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACĂ U COD: PO-05.01 RECTOR, PROF.UNIV.DR. ING. VALENTIN NEDEFF Prenumele şi numele Semnătura Reprezentantul Managementului Conf. univ. dr. Cornelia-Marcela DANU Elaborat

Mai mult

Organizaţie: NOVA POWER & GAS S.R.L. Cod document: PL-GN-DG-05 Tip document: UZ INTERN Ediţie & Revizie: Ed.1/ Rev.1 PROCEDURĂ DE LUCRU Soluționarea P

Organizaţie: NOVA POWER & GAS S.R.L. Cod document: PL-GN-DG-05 Tip document: UZ INTERN Ediţie & Revizie: Ed.1/ Rev.1 PROCEDURĂ DE LUCRU Soluționarea P PROCEDURĂ DE LUCRU Soluționarea Plângerilor Clienților Finali de Energie Electrică și Gaze Naturale Control avizare Nume & Prenume Funcţie Semnătura Data Aprobat Bica Mircea Director General Verificat

Mai mult

Microsoft Word - Pagina garda I DGA 03.doc

Microsoft Word - Pagina garda I DGA 03.doc UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACĂ U A CHELTUIELILOR MATERIALE COD: I DGA 03 INSTRUCŢ IUNE RECTOR, PROF. UNIV. DR. ING. VALENTIN NEDEFF Prenumele şi numele Semnătura Departamentul de Management Avizat

Mai mult

ANEXA 1 - ENEL ENERGIE ANEXA 1 - Indicatori de performanţă generali privind calitatea activității de furnizare Nr. crt. Indicator de performanţă gener

ANEXA 1 - ENEL ENERGIE ANEXA 1 - Indicatori de performanţă generali privind calitatea activității de furnizare Nr. crt. Indicator de performanţă gener ANEXA 1 - ENEL ENERGIE ANEXA 1 - Indicatori de performanţă generali privind calitatea activității de furnizare crt. Indicator de performanţă general* Tip CF Sem.I - 2016 0 1 2 3,0 1. Durata medie de emitere

Mai mult

Drepturile si Obligatiile Consumatorilor-site 03.08

Drepturile si Obligatiile Consumatorilor-site 03.08 Drepturile şi obligaţiile consumatorilor captivi de energie electrică În conformitate cu Legea energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012, clientii finali de energie electrică au următoarele

Mai mult

PROPUNERE DE

PROPUNERE DE DEFINIŢII ŞI TERMENI Anexa 1 la contractul... Cantitate de energie ANRE Cod Comercial al pietei angro de energie electrica Data efectivă de intrare în vigoare Data intrării în vigoare Interval baza de

Mai mult

Valorile indicatorilor de performanta pentru activitatea de furnizare a energiei active Furnizor: ENGIE Romania Telefon: 021/ Fax: 021/301.20

Valorile indicatorilor de performanta pentru activitatea de furnizare a energiei active Furnizor: ENGIE Romania Telefon: 021/ Fax: 021/301.20 Valorile indicatorilor de performanta pentru activitatea de furnizare a energiei active Furnizor: ENGIE Romania Telefon: 021/301.20.00 Fax: 021/301.20.08 E-mail: sbpt@ro.engie.com Pagina web: www.engie.ro

Mai mult

Valorile indicatorilor de performanta pentru activitatea de furnizare a energiei active Furnizor: ENGIE Romania Telefon: 021/ Fax: 021/301.20

Valorile indicatorilor de performanta pentru activitatea de furnizare a energiei active Furnizor: ENGIE Romania Telefon: 021/ Fax: 021/301.20 Valorile indicatorilor de performanta pentru activitatea de furnizare a energiei active Furnizor: ENGIE Romania Telefon: 021/301.20.00 Fax: 021/301.20.08 E-mail: sbpt@ro.engie.com Pagina web: www.engie.ro

Mai mult

PROCEDURĂ GENERALĂ COD: PGONFR - 04 TRATAREA RECLAMAȚIILOR ȘI APELURILOR REVIZIE: 2 Pagina: 1 / 7 Exemplar nr. : APROBAT DIRECTOR ONFR, Vasile STĂNESC

PROCEDURĂ GENERALĂ COD: PGONFR - 04 TRATAREA RECLAMAȚIILOR ȘI APELURILOR REVIZIE: 2 Pagina: 1 / 7 Exemplar nr. : APROBAT DIRECTOR ONFR, Vasile STĂNESC Pagina: 1 / 7 APROBAT DIRECTOR ONFR, Vasile STĂNESCU AVIZAT ŞEF DEPARTAMENT SUBSISTEME STRUCTURALE ŞI VEHICULE, Constantin ANDRONACHE Data intrării în vigoare a: Reviziei zero: 01.03.2014 Reviziei actuale:

Mai mult

S.C. WIEE Romania SRL Cladirea Monolit Str. Popa Savu, nr , Etaj 5, Sector 1, , Bucureşti, România Tel:

S.C. WIEE Romania SRL Cladirea Monolit Str. Popa Savu, nr , Etaj 5, Sector 1, , Bucureşti, România Tel: S.C. SRL Cladirea Monolit Str. Popa Savu, nr. 79-81, Etaj 5, Sector 1, 011432, Bucureşti, România Tel: +40 21 223 50 78 +40 21 223 50 72 +40 21 223 50 76 Fax: +40 21 223 50 74 e-mail: office@wiee.ro Procedura

Mai mult

Microsoft Word - Referat proiect ordin.doc

Microsoft Word - Referat proiect ordin.doc CASA NAŢIONALĂ DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE DIRECŢIA GENERALĂ RELAŢII CONTRACTUALE Nr. Avizat, Director General Radu ŢIBICHI Aprobat, Preşedinte Vasile CIURCHEA REFERAT DE APROBARE În temeiul prevederilor:

Mai mult

Aprobat prin Decizia Consiliului de Administraţie nr. 47 din 07 august 2019 Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnol

Aprobat prin Decizia Consiliului de Administraţie nr. 47 din 07 august 2019 Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnol Aprobat prin Decizia Consiliului de Administraţie nr. 47 din 07 august 2019 Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației Ghid pentru elaborarea procedurii

Mai mult

PROPUNERE DE

PROPUNERE DE Anexa 1 la contractul... DEFINIŢII ŞI TERMENI Cantitate de energie ANRE Cod Comercial al pietei angro de energie electrica Data efectivă de intrare în vigoare Data intrării în vigoare Interval baza de

Mai mult

Ordinul 118/2015 M.Of. 559 din 28-iul-2015 ORDIN nr. 118 din 17 iulie 2015 privind aprobarea Standardului de performantă pentru activitatea de furniza

Ordinul 118/2015 M.Of. 559 din 28-iul-2015 ORDIN nr. 118 din 17 iulie 2015 privind aprobarea Standardului de performantă pentru activitatea de furniza ORDIN nr. 118 din 17 iulie 2015 privind aprobarea Standardului de performantă pentru activitatea de furnizare a energiei electrice Având în vedere prevederile art. 3 pct. 79 din Legea energiei electrice

Mai mult

Microsoft Word - Regulament CCCF.doc

Microsoft Word - Regulament CCCF.doc REGULAMENT de organizare si funcţionare a Comisiei Centrale de Control Financiar şi a Comisiilor de Control Financiar de la nivelul filialelor de Cruce Roşie DISPOZIŢII GENERALE În conformitate cu statutul

Mai mult

Microsoft Word - MANUAL_APP_ROMPOS_V7.docx

Microsoft Word - MANUAL_APP_ROMPOS_V7.docx MANUAL DE UTILIZARE ANCPI CUPRINS 1 Descrierea platformei... 2 2 ROVERS/RTK... 5 2.1 Introducere ROVER... 5 2.2 Introducere abonament ROVER... 6 2.3 Prelungire abonament ROVERS/RTK... 8 2.4 Ștergere rover...

Mai mult

PROPUNERE DE

PROPUNERE DE DEFINIŢII ŞI TERMENI Anexa 1 la contractul... Cantitate de energie ANRE Cod Comercial al pietei angro de energie electrica Data efectivă de intrare în vigoare Data intrării în vigoare Interval baza de

Mai mult

Procedura identificare tichete sociale

Procedura identificare tichete sociale Judeţul Argeş Primarul Comunei Bughea de Sus PROIECT DE HOTĂRÂRE cu privire la aprobarea Modalităţii de identificare a beneficiarilor şi modalitatea de soluţionare a situaţiilor identificate pentru acordarea

Mai mult

PROPUNERE DE

PROPUNERE DE DEFINIŢII ŞI TERMENI Anexa 1 la contractul... Cantitate de energie ANRE Cod Comercial al pietei angro de energie electrica Data efectivă de intrare în vigoare Data intrării în vigoare Interval baza de

Mai mult

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ ORDIN nr. privind Procedura de restituire a impozitului pe venit reţinut la sursă de către plătitorul de venit în cuantum mai mare

Mai mult

ASOCIATIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA DEALURILE COTMENEI Comuna Bascov, Bl. C2, parter, jud. Arges, site

ASOCIATIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA DEALURILE COTMENEI Comuna Bascov, Bl. C2, parter, jud. Arges, site Formularul AP 1.5 M5/6A tranșă II FIŞA DE VERIFICARE ADMINISTRATIVĂ A DCP Beneficiar... Titlul proiectului.. Cod cerere de plata P -2 Secţiunea A: Verificarea conformităţii documentelor ataşate la Dosarul

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIŞOARA B-dul Vasile Pârvan nr. 4, Timişoara, România Te

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIŞOARA B-dul Vasile Pârvan nr. 4, Timişoara, România Te 1 LISTA DE DIFUZARE Exemplar Destinatar Primit: Primit: Data nr. Numele şi prenume Semnătura difuzării: 1. Rector 2. Prorector 3. Prorector 4. Prorector 5. Prorector 6. Prorector 7. Prorector 8. Cancelar

Mai mult

Consumatori casnici

Consumatori casnici GHID PENTRU RACORDAREA PRODUCĂTORILOR LA REŢELELE ELECTRICE DE INTERES PUBLIC CUPRINS 1. INTRODUCERE 1.1. Scop 1.2. Documente de referinţă 1.3. Solicitarea racordării la reţelele electrice 1.4. Glosar

Mai mult

PRIMARIA

PRIMARIA H. VASILIU PODU ILOAIEI Departament Managementul calitatii privind ARHIVAREA DOCUMENTELOR SI Cod: P.O. 02 Nr. de ex.: 3 Pagina 1 din 21 1. Lista responsabililor cu elaborarea, verificarea și aprobarea

Mai mult

Raport utilizare subventie

Raport utilizare subventie Raport utilizare subventie www.primariatm.ro/index.php?meniuid=2&viewcat=722&viewitem=744 CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI TIMIȘOARA Anexa nr. IX Direcția de Asistența Sociala Comunitara Serviciul Buget

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Verificare eligibilitate cheltuieli Interreg V-A România-Ungaria Sesiune de instruire pentru beneficiary al doilea Apel deschis 15.02.2019 Oradea 19.02.2019 Timișoara Cheltuieli eligibile 1. Documente

Mai mult

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie mai Organizato

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie mai Organizato REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie 2017 31 mai 2017 1. Organizatorul campaniei: Campania promoţională 60 zile Money

Mai mult

regulament de organizare dir

regulament de organizare dir CEPROM INSTITUT DE CERCETARE - INGINERIE - CONSULTING PRODUCŢIE INDUSTRIALĂ - SERVICE - IMPORT-EXPORT MARKETING LABORATOR DE ÎNCERCĂRI ORGANISM DE CERTIFICARE PRODUSE ORGANISM DE CERTIFICARE PRODUSE CEPROM

Mai mult

ED BANAT ANEXA Nr. 2-ANRE Indicatori de continuitate Nr. Indicator Cauza întreruperii Rural / Urban Tipul utilizatorului Nivelul tensiunii la c

ED BANAT ANEXA Nr. 2-ANRE Indicatori de continuitate Nr. Indicator Cauza întreruperii Rural / Urban Tipul utilizatorului Nivelul tensiunii la c ED BANAT ANEXA Nr. 2-ANRE - 2016 Indicatori de continuitate Nr. Indicator Cauza întreruperii Rural / Urban Tipul utilizatorului Nivelul tensiunii la care sunt racordaţi utilizatorii care au suferit o întrerupere

Mai mult

Microsoft Word - regulament vouchere vacanta DAS afisare .doc

Microsoft Word - regulament vouchere vacanta  DAS afisare .doc Nr.10387/16.05.2019 REGULAMENT Privind acordarea voucherelor de vacanta pentru personalul Directiei de Asistenta Sociala Braila: - functionari publici - personal contractual - asistenti personali ai persoanelor

Mai mult

PROCEDURA INTERNĂ A FURNIZORULUI ENERGY DISTRIBUTION SERVICES S.R.L. PRIVIND SOLUȚIONAREA PLÂNGERILOR FOMRULATE DE CLIENȚII FINALI Aprobată la

PROCEDURA INTERNĂ A FURNIZORULUI ENERGY DISTRIBUTION SERVICES S.R.L. PRIVIND SOLUȚIONAREA PLÂNGERILOR FOMRULATE DE CLIENȚII FINALI Aprobată la PROCEDURA INTERNĂ A FURNIZORULUI ENERGY DISTRIBUTION SERVICES S.R.L. PRIVIND SOLUȚIONAREA PLÂNGERILOR FOMRULATE DE CLIENȚII FINALI Aprobată la 15.06.2015 Valabilă începând cu 18.06.2015 În temeiul Ordinului

Mai mult

csspp_hot_15_ _norma_8_2010

csspp_hot_15_ _norma_8_2010 Norma nr. 8/2010 privind autorizarea administratorilor de fonduri de pensii private, preluarea administrării fondurilor de pensii facultative şi organizarea activelor şi pasivelor la nivelul administratorilor

Mai mult

Microsoft Word - 45f6-b371-15d6-59dc

Microsoft Word - 45f6-b371-15d6-59dc Cod: PS 04 Pagina 1 din 6 Procedura PS 04 CONTROL NECONFOITĂȚI corespunde cerințelor standardului SR EN ISO 9001:2015 ales ca model de referinţă pentru implementarea sistemului de management în cadrul

Mai mult

I

I Proiect de Ordin nr. din pentru modificarea și completarea Procedurii privind determinarea consumului de energie electrică în caz de înregistrare eronată și în sistem paușal, aprobate prin Ordinul președintelui

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR Ex

MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR Ex UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIŞOARA PROCEDURA GENERALĂ PROCEDURA privind efectuarea de incasari si plati in numerar si cu acte de valori Cod Data: Pag. 1 din 5 Evidenta modificarilor: Nr. crt. Pagina Capitol

Mai mult

CONDIŢII STANDARD Pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la consumatorii casnici Ord I. Definiţii În sensul prezentului contract-ca

CONDIŢII STANDARD Pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la consumatorii casnici Ord I. Definiţii În sensul prezentului contract-ca CONDIŢII STANDARD Pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la consumatorii casnici Ord.77-2009 I. Definiţii În sensul prezentului contract-cadru, următorii termeni se definesc după cum urmează:

Mai mult

1

1 Pag. 1 din 11 UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ, FARMACIE, ȘTIINȚE ȘI TEHNOLOGIE DIN TÂRGU MUREȘ PROCEDURĂ OPERAŢIONALĂ RECLAMAȚIILOR/SESIZARILOR IN CADRUL COMISIEI DE Handling of complaints in the Ethics and

Mai mult

Oferta cursuri perfectionare munte 2018

Oferta cursuri perfectionare munte 2018 www.asociatiadacia.ro Grila cursuri de perfectionare de 7 zile pentru administratia publica - Litoral si Delta Dunarii Seria iunie septembrie 2019 Cursuri pentru functionari publici, personal contractual

Mai mult

ORDIN Nr. 6/2017 din 24 mai 2017 pentru modificarea Normelor metodologice privind întocmirea raportării contabile anuale pentru necesităţi de informaţ

ORDIN Nr. 6/2017 din 24 mai 2017 pentru modificarea Normelor metodologice privind întocmirea raportării contabile anuale pentru necesităţi de informaţ ORDIN Nr. 6/2017 din 24 mai 2017 pentru modificarea Normelor metodologice privind întocmirea raportării contabile anuale pentru necesităţi de informaţii ale Ministerului Finanţelor Publice, aplicabile

Mai mult

MINISTERUL MEDIULUI ADMINISTRAȚIA FONDULUI PENTRU MEDIU Nr. 557/CA/ Aprobat de Cornel BREZUICĂ PREȘEDINTE RAPORTUL PROCEDURII 1. Referinţe:

MINISTERUL MEDIULUI ADMINISTRAȚIA FONDULUI PENTRU MEDIU Nr. 557/CA/ Aprobat de Cornel BREZUICĂ PREȘEDINTE RAPORTUL PROCEDURII 1. Referinţe: Nr. 557/CA/5.05.209 Aprobat de Cornel BREZUICĂ PREȘEDINTE RAPORTUL PROCEDURII. Referinţe: Procedura de atribuire: Procedură proprie - cod PO-ACH-02, Editia I, revizia 0 Cod unic de identificare a achiziţiei:

Mai mult

BILANT 2005.xls

BILANT 2005.xls Nr. rând B I L A N T C O N T A B I L încheiat la 31 DECEMBRIE 2005 - lei - Sold la: Denumirea indicatorilor Cod începutul anului sfârsitul perioadei A C T I V A. ACTIVE FIXE, TERENURI SI OBIECTE DE INVENTAR

Mai mult

GHID PENTRU CONSUMATORI SITUAȚIA FORTE ASIGURĂRI REASIGURĂRI S.A.

GHID PENTRU CONSUMATORI SITUAȚIA FORTE ASIGURĂRI REASIGURĂRI S.A. GHID PENTRU CONSUMATORI SITUAȚIA FORTE ASIGURĂRI REASIGURĂRI S.A. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a dispus prin Decizia nr. 1332/05.07.2016 retragerea autorizației de funcționare și solicitarea

Mai mult

CONTABILITATEA IMOBILIZĂRILOR CORPORALE

CONTABILITATEA IMOBILIZĂRILOR CORPORALE Contabilitate financiară - IID 07.12.2014 CONTABILITATEA DECONTĂRILOR CU FURNIZORII ȘI CLIENȚII 1. Noţiuni teoretice privind decontările cu furnizorii şi clienţii Entităţile patrimoniale îşi desfăşoară

Mai mult

Oferta cursuri perfectionare munte 2018

Oferta cursuri perfectionare munte 2018 www.asociatiadacia.ro Grila cursuri de perfectionare de 7 zile Munte 2019 Seria iunie-decembrie 2019 Cursuri pentru functionari publici, personal contractual si alesi locali! Asociaţia Universitară Dacia

Mai mult

Annex/Anexa: Example of a service delivery contract between WCA and water consumers / Exemplu: Contract prestări servicii între ACA și conumatorii de

Annex/Anexa: Example of a service delivery contract between WCA and water consumers / Exemplu: Contract prestări servicii între ACA și conumatorii de Annex/Anexa: Example of a service delivery contract between WCA and water consumers / Exemplu: Contract prestări servicii între ACA și conumatorii de apă Source/Sursa: ApaSan Date/Data: 2013 Language/Limba:

Mai mult

OFICIUL DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE IMOBILIARĂ ALBA Cod: PO /AB Exemplar nr.1 INFORMAȚII DOCUMENTATE MENȚINUTE Pag. 1 din 6 TITLU DOCUMENT: PRO

OFICIUL DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE IMOBILIARĂ ALBA Cod: PO /AB Exemplar nr.1 INFORMAȚII DOCUMENTATE MENȚINUTE Pag. 1 din 6 TITLU DOCUMENT: PRO OFICIUL DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE ALBA Cod: PO-8.5.1-01/AB Exemplar nr.1 INFORMAȚII DOCUMENTATE MENȚINUTE Pag. 1 din 6 TITLU DOCUMENT: PRIMIRE, ÎNREGISTRARE A CERERILOR DE AUDIENȚĂ ȘI DE PROGRAMARE A

Mai mult

Microsoft Word - Pagina garda PO 0718.doc

Microsoft Word - Pagina garda PO 0718.doc UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACĂ U COD: PROCEDURĂ OPERAŢ IONALĂ RECTOR, PROF. UNIV. DR. ING. VALENTIN NEDEFF Prenumele şi numele Semnătura Departamentul de Management Avizat Elaborat Şef lucr.

Mai mult

Ordinul nr. 353/2017 privind modificarea Procedurii şi modalității de alocare a sumelor, precum şi raportarea de către beneficiari a stadiului de exec

Ordinul nr. 353/2017 privind modificarea Procedurii şi modalității de alocare a sumelor, precum şi raportarea de către beneficiari a stadiului de exec Ordinul nr. 353/2017 privind modificarea Procedurii şi modalității de alocare a sumelor, precum şi raportarea de către beneficiari a stadiului de execuție a lucrărilor pentru lucrările de înregistrare

Mai mult

Formatul formularelor de raportare anuală aplicabile instituţiilor de credit

Formatul formularelor de raportare anuală aplicabile instituţiilor de credit PROIECT Anexă Modificări ale Normelor metodologice privind întocmirea raportării contabile anuale pentru necesităţi de informaţii ale Ministerului Finanţelor Publice, aplicabile instituţiilor de credit,

Mai mult

Microsoft Word - PS-05 Aspecte de mediu.metodologia de stabilire a impactului asupra mediului.doc

Microsoft Word - PS-05 Aspecte de mediu.metodologia de stabilire a impactului asupra mediului.doc UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACĂU METODOLOGIA DE STABILIRE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI COD: PS 05 RECTOR, PROF. UNIV. DR. ING. VALENTIN NEDEFF Prenumele şi numele Semnătura Reprezentantul Managementului

Mai mult

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL, COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL, COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F. 33282692 SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL, COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI contact@galsiretmoldova.ro FIȘA DE EVALUARE A CRITERIILOR DE CONFORMITATE ALE

Mai mult

Studiu de specialitate privind Indicatorii de performanţă ai serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare Judeţul Botoşani Propuneri de in

Studiu de specialitate privind Indicatorii de performanţă ai serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare Judeţul Botoşani Propuneri de in 3.9.1. Propuneri de indicatori de performanţă ai serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, Tabelul nr. 3.9.1. Propuneri de indicatori de performanţă ai serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare,

Mai mult

ANEVAR

ANEVAR Cerere chestionar privind raspunderea civila profesionala a Evaluatorilor membri ai ANEVAR Instructiuni: Cererea chestionar completata cu toate informatiile solicitate, impreuna cu dovada platii primei

Mai mult

ORDIN Nr. 2779/2017 din 28 septembrie 2017 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului 110 "Declarație de regularizare/cerere de restituir

ORDIN Nr. 2779/2017 din 28 septembrie 2017 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului 110 Declarație de regularizare/cerere de restituir ORDIN Nr. 2779/2017 din 28 septembrie 2017 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului 110 "Declarație de regularizare/cerere de restituire privind impozitul pe venit reținut la sursă" EMITENT:

Mai mult

Microsoft Word - CAIET DE SARCINI.doc

Microsoft Word - CAIET  DE SARCINI.doc MUNICIPIUL TIMIŞOARA PRIMAR DIRECŢIA DRUMURI ŞI TRANSPORTURI SERVICIU REGLEMENTĂRI TRANSPORTURI URBANE BIROU TRANSPORT NR / APROBAT PRIMAR Dr. ing. Gheorghe Ciuhandu Bd. C.D. Loga nr. 1, 300030 Timişoara,

Mai mult

Ordin MS_163_2015

Ordin MS_163_2015 Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate - CNAS Ordinul nr. 163/2015 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind rambursarea şi recuperarea cheltuielilor reprezentând asistenţa medicală

Mai mult

ORDONANȚA GUVERNULUI pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcată a TVA În temeiul art. 108 din Constit

ORDONANȚA GUVERNULUI pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcată a TVA În temeiul art. 108 din Constit ORDONANȚA GUVERNULUI pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcată a TVA În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 1 pct. I.3.

Mai mult

Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Implementarea Standardului 4: Structura organizatorica Cod: PS-SCIM-04 Ediţia: a II

Colegiul Naţional Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Implementarea Standardului 4: Structura organizatorica Cod: PS-SCIM-04 Ediţia: a II Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Implementarea Standardului 4: Structura organizatorica Cod: PS-SCIM-04 Ediţia: a III-a Revizia: 0 Exemplar nr.: 1 Procedură de Sistem

Mai mult

Microsoft Word - e1bf-accb-bbab-4f0e

Microsoft Word - e1bf-accb-bbab-4f0e Cod: PS 05 Pagina 1 din 5 Procedura PS 05 corespunde cerințelor standardului SR EN ISO 9001:2015 ales ca model de referinţă pentru implementarea sistemului de management în cadrul Intocmit: RM Data: 24.09.2018

Mai mult

Raport de evaluare a performanței Directorului General pentru perioada ianuarie martie 2018 în conformitate cu prevederile Contractului de Mandat Prez

Raport de evaluare a performanței Directorului General pentru perioada ianuarie martie 2018 în conformitate cu prevederile Contractului de Mandat Prez Raport de evaluare a performanței Directorului General pentru perioada ianuarie martie 2018 în conformitate cu prevederile Contractului de Mandat Prezentul raport evaluează performanțele Directorului General

Mai mult

E-Distributie DOBROGEA ANEXA Nr Indicatori de continuitate Nr. Indicator Cauza întreruperii Rural / Urban Tipul utilizatorului Nivelul tensiun

E-Distributie DOBROGEA ANEXA Nr Indicatori de continuitate Nr. Indicator Cauza întreruperii Rural / Urban Tipul utilizatorului Nivelul tensiun E-Distributie DOBROGEA ANEXA Nr. 2-2017 Indicatori de continuitate Nr. Indicator Cauza întreruperii Rural / Urban Tipul utilizatorului Nivelul tensiunii la care sunt racordaţi utilizatorii care au suferit

Mai mult

H O T Ă R Â R E

H O T Ă R Â R E Anexa nr.1 Judeţul Primăria Numele şi prenumele funcţionarului din cadrul Primăriei care primeşte cererea*)... Nr. cerere şi data din Registrul special de înregistrare al cererilor...din.../.../ Semnătura

Mai mult

MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE AGENȚIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ ORDIN NR. pentru modificarea Ordinului președintelui Agenției Naționale de Adm

MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE AGENȚIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ ORDIN NR. pentru modificarea Ordinului președintelui Agenției Naționale de Adm MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE AGENȚIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ ORDIN NR. pentru modificarea Ordinului președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 4156/2017 pentru aprobarea informaţiilor

Mai mult

Metodologia de calcul pentru determinarea valorii eligibile din Programul Operaţional Asistenţă Tehnică a cheltuielilor de funcţionare aferente Autori

Metodologia de calcul pentru determinarea valorii eligibile din Programul Operaţional Asistenţă Tehnică a cheltuielilor de funcţionare aferente Autori ANEXA 4 Metodologia de calcul pentru determinarea valorii eligibile din Programul Operațional Capital Uman a cheltuielilor în cazul în care personalul structurii eligibile realizează şi alte atribuţii

Mai mult

ORDIN Nr. 1369/2019 din 21 mai 2019 pentru aprobarea Procedurii de acordare a bonificațiilor pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere

ORDIN Nr. 1369/2019 din 21 mai 2019 pentru aprobarea Procedurii de acordare a bonificațiilor pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere ORDIN Nr. 1369/2019 din 21 mai 2019 pentru aprobarea Procedurii de acordare a bonificațiilor pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere la distanță în anul 2018 a declarației unice privind

Mai mult

Microsoft Word - c53c-77ca-186a-8a45.docx

Microsoft Word - c53c-77ca-186a-8a45.docx CONTRACT PRESTĂRI SERVICII Nr. / 2019 1.Părţile În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizițiile publice și a HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodolgice de aplicare a prevederilor referitoare

Mai mult

ST Tester portabil pentru baterie staţionară de acumulatori

ST Tester portabil pentru baterie staţionară de acumulatori Tester portabil baterie staţionară de Pagina: 1 / 6 TESTER PORTABIL PENTRU BATERIE STAŢIONARĂ DE ACUMULATORI Prezenta specificaţie tehnică s-a întocmit de către: Divizia Conectare la Rețea și Modernizare

Mai mult

Microsoft Word - 0xx Informare SMU Roman

Microsoft Word - 0xx Informare SMU Roman MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA Roman, str. Tineretului nr. 28-30, jud. Neamt Cod fiscal :2613940 Tel. :0233-742511; FAX.0233-741963 ROMAN ROMAN INFORMARE

Mai mult

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ CRIVĂŢUL DE SUD-EST Adresa: Strada Staţiunii, nr 16 Balta Albã Telefon: 0765

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ CRIVĂŢUL DE SUD-EST Adresa: Strada Staţiunii, nr 16 Balta Albã   Telefon: 0765 G.E1.2.1L FIȘA DE VERIFICARE A ÎNCADRĂRII PROIECTULUI Sub-măsura 19.2 - Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală Denumire solicitant:... Statutul juridic:.. Date

Mai mult

Page 1 of 18 ORDIN privind aprobarea Standardului de performanţă pentru activitatea de furnizare a energiei electrice Emitent AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE REGLEMENTARE ÎN DOMENIUL ENERGIEI Având în vedere

Mai mult

Factura Casnic/Agent v6

Factura Casnic/Agent v6 Factură fiscală seria 17 MF nr. 05869207 din data de 26.05.2017 ENEL ENERGIE MUNTENIA S.A. Adresa : BUCURESTI, Sector 1, Bd. Ion Mihalache, Nr.41-43, Corp A, CIF RO24387371, Nr. înreg. RC J40/14506/2008

Mai mult

ORDIN Nr. 819/2019 din 19 martie 2019 pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă

ORDIN Nr. 819/2019 din 19 martie 2019 pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă ORDIN Nr. 819/2019 din 19 martie 2019 pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, precum și a modelului și conținutului

Mai mult

a

a OpANAF nr. 607/2013 privind aprobarea Procedurii de implementare şi de administrare a grupului fiscal unic, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare Emitent AGENŢIA NAŢIONALĂ

Mai mult

Microsoft Word - decizie_164_a.doc

Microsoft Word - decizie_164_a.doc CONSILIUL NAŢIONAL DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR C. N. S. C. Str. Stavropoleus nr.6 Sector 3,... România,CP 030084, CIF 20329980 Tel. +4 021 3104641 Fax. +4 021 3104642, +4 021 8900745 www.cnsc.ro În

Mai mult

Page 1 of 5 ORDIN pentru aprobarea Regulamentului de preluare de către furnizorii de ultimă instanţă a locurilor de consum ale clienţilor finali care nu au asigurată furnizarea energiei electrice din nicio

Mai mult

GHID PENTRU RESETAREA PAROLEI Informații Generale Din dorința de a facilita procesul de autentificare, chiar dacă nu mai cunoașteti datele necesare, a

GHID PENTRU RESETAREA PAROLEI Informații Generale Din dorința de a facilita procesul de autentificare, chiar dacă nu mai cunoașteti datele necesare, a GHID PENTRU RESETAREA PAROLEI Informații Generale Din dorința de a facilita procesul de autentificare, chiar dacă nu mai cunoașteti datele necesare, au fost implementate 2 opțiuni de resetare automată

Mai mult

Regulament Card Bonus Capitolul 1. PREAMBUL Acest program de fidelizare a clienţilor este organizat si desfasurat de SC AMBIENT SA, cu sediul în local

Regulament Card Bonus Capitolul 1. PREAMBUL Acest program de fidelizare a clienţilor este organizat si desfasurat de SC AMBIENT SA, cu sediul în local Regulament Card Bonus Capitolul 1. PREAMBUL Acest program de fidelizare a clienţilor este organizat si desfasurat de SC AMBIENT SA, cu sediul în localitatea Sibiu, judetul Sibiu, str Turda nr 15, inregistrata

Mai mult

Factura Casnic/Agent v6

Factura Casnic/Agent v6 Factură fiscală seria 17 MF nr. 08319471 din data de 26.07.2017 ENEL ENERGIE MUNTENIA S.A. Adresa : BUCURESTI, Sector 1, Bd. Ion Mihalache, Nr.41-43, Corp A, CIF RO24387371, Nr. înreg. RC J40/14506/2008

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ROLUL ANRE în implementarea sistemelor de măsurare inteligentă a energiei electrice (SMI) în România MARIA MÂNICUȚĂ DIRECTOR GENERAL, DIRECȚIA GENERALĂ TARIFE, MONITORIZARE INVESTIȚII Rețele și contorizări

Mai mult

Direcţia I. Director general Serviciile A. Consiliul de Coducere B. Serviciul Juridic şi asistenţă managerială C. Audit Public Intern Denumirea dosaru

Direcţia I. Director general Serviciile A. Consiliul de Coducere B. Serviciul Juridic şi asistenţă managerială C. Audit Public Intern Denumirea dosaru Direcţia I. Director general Serviciile A. Consiliul de Coducere B. Serviciul Juridic şi asistenţă managerială C. Audit Public Intern Denumirea dosarului (conţinutul pe scurt al problemelor la care se

Mai mult

Anexa A În vederea elaborării programului de asistenţă pentru întocmirea situaţiilor financiare anuale de către entităţile al căror exerciţiu financia

Anexa A În vederea elaborării programului de asistenţă pentru întocmirea situaţiilor financiare anuale de către entităţile al căror exerciţiu financia În vederea elaborării programului de asistenţă pentru întocmirea situaţiilor financiare anuale de către entităţile al căror exerciţiu financiar coincide cu anul calendaristic, vă comunicăm următoarele:

Mai mult

*Anexa nr. 1 este reprodusă în facsimil. ANEXA Nr. 1*

*Anexa nr. 1 este reprodusă în facsimil. ANEXA Nr. 1* *Anexa nr. 1 este reprodusă în facsimil. ANEXA Nr. 1* ANEXA Nr. 2 INSTRUCȚIUNI pentru completarea formularului (300) Decont de taxă pe valoarea adăugată Formularul (300) Decont de taxă pe valoarea adăugată

Mai mult

ANEXA 1

ANEXA 1 PROCEDURA OPERAŢIONALĂ PRIVIND IMPLEMENTAREA SISTEMUL DE CONTROL INTERN MANAGERIAL (SCIM) Cod: P.O..../ 12.09.2016 Ediţia ÎNTÂI 1. Lista responsabililor cu elaborarea, verificarea şi aprobarea ediţiei

Mai mult

UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI GESTIUNEA AFACERILOR DEPARTAMENTUL DE CONTABILITATE ŞI AUDIT GHID PENTRU EFECTUAREA PRAC

UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI GESTIUNEA AFACERILOR DEPARTAMENTUL DE CONTABILITATE ŞI AUDIT GHID PENTRU EFECTUAREA PRAC UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI GESTIUNEA AFACERILOR DEPARTAMENTUL DE CONTABILITATE ŞI AUDIT GHID PENTRU EFECTUAREA PRACTICII DE SPECIALITATE LA DISCIPLINA CONTABILITATE FINANCIARĂ

Mai mult

fisa de date amenajare baza de agrement zona trivale

fisa de date amenajare baza de agrement zona trivale FISA DE DATE A ACHIZITIEI I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTA Denumire: Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitesti Adresa: Str. Calea Bucuresti, Bl. U3, parter Localitate: Pitesti Cod

Mai mult

Microsoft Word - Setare_documente_LEX.doc

Microsoft Word - Setare_documente_LEX.doc ORDIN Nr. 1634 din 6 octombrie 2009 privind aprobarea liniilor prioritare pentru subvenţionarea în anul 2010, de la bugetul de stat, în baza Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subvenţii asociaţiilor

Mai mult

PROIECT Instrucțiune pentru modificarea Instrucțiunii Autorității de Supraveghere Financiară nr. 2/2016 privind întocmirea și depunerea raportării con

PROIECT Instrucțiune pentru modificarea Instrucțiunii Autorității de Supraveghere Financiară nr. 2/2016 privind întocmirea și depunerea raportării con PROIECT Instrucțiune pentru modificarea Instrucțiunii Autorității de Supraveghere Financiară nr. 2/2016 privind întocmirea și depunerea raportării contabile semestriale de către entitățile autorizate,

Mai mult

Microsoft Word - modif_reglem_contabile_dec2010.doc

Microsoft Word - modif_reglem_contabile_dec2010.doc MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE ORDIN pentru modificarea şi completarea unor reglementări contabile În baza art. 10 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului

Mai mult

Microsoft Word - DECIZIE INVENTARIERE.doc

Microsoft Word - DECIZIE INVENTARIERE.doc S.C... Nr. ord. Reg Com/An:... CIF: Adresa sediu social:... Capital social:... RON RO... DECIZIA NR. /... In scopul asigurarii integritatii patrimoniului S.C... si valorificarii prin inventariere a realitatii

Mai mult

Norma nr

Norma nr Normă pentru modificarea și completarea Normei Autorității de Supraveghere Financiară nr. 24/2015 privind obligațiile de raportare și transparență în sistemul pensiilor administrate privat Având în vedere

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea din Craiova RECTORAT Tradiție, Performanță, Viziune Craiova, Str. Al.I. Cuza, nr. 13, , tel:

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea din Craiova RECTORAT Tradiție, Performanță, Viziune Craiova, Str. Al.I. Cuza, nr. 13, , tel: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea din Craiova RECTORAT Tradiție, Performanță, Viziune Craiova, Str. Al.I. Cuza, nr. 13, 200585, tel: +40-351-403145, fax:+40-251-411688, www.ucv.ro e-mail: rectorat@central.ucv.ro

Mai mult

Microsoft Word - CF Seminare 6 7 Rezolvari.doc

Microsoft Word - CF Seminare 6 7 Rezolvari.doc 3. Contabilitatea stocurilor 3.1 Contabilitatea stocurilor de materii prime şi materiale 1. (A se vedea documentele justificative din suportul pentru seminarul 6) Achiziţie materie primă - cherestea (conform

Mai mult

PROPUNERE DE

PROPUNERE DE Anexa 2 la contractul nr... CANTITATEA DE ENERGIE ELECTRICĂ Art. 1. Cantitatea de energie electrică contractată între părţi este de 20.960 MWh la o putere constantă de 5 MW (ore CET). Profil*) Bandă 1

Mai mult