Sfat pentru Slabire Femei: Slabirea este grea, insa nu trebuie sa fie bazata pe mese seci si fara gust! De fapt, folosind strategia pe care am sa ti-o

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Sfat pentru Slabire Femei: Slabirea este grea, insa nu trebuie sa fie bazata pe mese seci si fara gust! De fapt, folosind strategia pe care am sa ti-o"

Transcriere

1

2 Sfat pentru Slabire Femei: Slabirea este grea, insa nu trebuie sa fie bazata pe mese seci si fara gust! De fapt, folosind strategia pe care am sa ti-o impartasesc mai jos, vei scapa de burtica si de kilogramele in plus, fara sa te complici cu mese greu de gatit, sa faci foame si chiar sa iti permiti din cand in cand unele dintre preferatele tale de mancaruri, fie ele si prajituri. Ba mai mult, o data ce iti incepi ziua cu aceste mese pe care am sa ti le prezint mai jos vei reusi sa ai mai multa energie dimineata, perioada cea mai solicitanta a zilei si sa nu mai simti nevoia de gustare pana la pranz. Lucru care automat scade numarul de calorii pe care il mananci peste zi si iti grabeste slabirea. Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l pot da este: sa aplici! Putin despre mine si de ce am realizat acest ghid de alimentatie pentru slabire: Mereu am fost o tipa cu probleme de greutate, moale, pufoasa si cu pofte pe mancarurile romanesti, care stim ca nu chiar ajuta in slabire: sarmale, tochitura, paine in ou. Terminam dulciurile din pachetul meu de Craciun si ii ceream fratelui meu sa imparta cu mine si din portia sa.. Cand m-am apucat de sport si exercitii, implicit am intrat mult mai adanc si in partea de alimentatie. Am parcurs studii, materiale despre legatura dintre nutritie si hormoni la femei, radacina poftelor sau motivatie la femei. Am incercat, testat si adaptat dupa stilul romanesc fiecare metoda si strategie alimentara in slabire femei. Adaptand si cizeland informatiile descoperite de la experti in nutritie, am ajuns la cateva principii alimentare care, nu doar ca m-au ajutat pe mine sa ard 6.3 kilograme de grasime corporala si sa imi vad un abdomen plat, insa metodele mele ajuta romance din lumea intreaga sa slabeasca, fara dieta sau restrictii. Sunt fitness trainer si radiant lifestyle coach la Femeia Fit.ro, si ma ghidez dupa principiul: Alimentatia si exercitiile trebuie sa iti imbogateasca viata si nu sa ti-o domine. Materialul acesta cuprinde formula in slabire sanatoasa si de durata, plus 3 idei de mic dejun realizate pe baza acestei formule. Mii de femei (clientele mele) au dovedit ca aceasta formula aduce rezultate rapide in slabire, care sunt usor de mentinut pentru ca pur si simplu nu vorbim de o dieta, ci de un stil de viata.. Iar acum este momentul sa profiti si tu de acasta strategie si sa ajungi la silueta si kilogramele pe care le doresti...pentru ca si tu meriti!

3 Formula SHS - temelia meselor tale pentru a scapa de burtica rapid si a nu te reingrasa Formula SHS = Simplu Hranitor si Suficient Formula SHS te ajuta sa obtii o talie mai subtire si dai jos din colaceii de pe burtica pentru ca mesele tale sunt suficiente pentru arderile tale metabolice, hranitoare pentru a-i da organismului tau nutrientii de care are nevoie si simple, astfel incat sa poti sa le prepari rapid, sa nu fie cu ingrediente sau pasi complicati, si sa nu te tina toata ziua la bucatarie. Gatitul sa ti se para usor, chiar daca nu esti mare bucatareasa. Cand iti este usor sa gatesti si ai varietate, poti sa urmezi pentru o perioada mai lunga orice regim de slabit. Astfel ii dai suficient timp metabolismului sa reactioneze si sa inceapa procesul de ardere grasimi corporale.

4 Cum se transpune formula SHS la mesele tale si cum vei incepe sa o aplici de la mic dejun? SIMPLU Schimbarile tale din alimentatie trebuie sa fie atat de usoare incat sa le poti urma cu usurinta azi, maine, poimaine, peste doua saptamani si sa nu ti se para o corvoada. Sa le mentii usor, fara efort si frustrare. Lipsa de timp sa faci cumparaturi, pana de idei de retete noi si variate sau pur si simplu alergatura zilnica ne forteaza sa fim cat mai eficiente, iar simplitatea este cheia pentru asta. HRANITOR O componenta pe care multe femei o ignora. Credinta este ca daca mananci putin slabesti, iar calitatea alimenteior nu conteaza. Mai rau este ca pana si nutritionisti recomanda asta. Calitatea mancarii din farfurie va face diferenta daca a) arzi din grasime corporala, fara sa iti pierzi tesutul muscular si slabesti sanatos SAU b) slabesti, devii moale si pufoasa, iar in 3-4luni pui totul inapoi (efectul dietelor stricte, fara varietate). Aici intra toate toate alimentele care se produc in natura, cu aport minim de procesare de catre om. SUFICIENT Pentru a slabi si a te asigura ca arzi sunculitele de pe burta trebuie sa consumi suficient de multa mancare pentru constitutia ta corporala. Asta inseamna nici prea mult pentru a nu opri slabire insa nici prea putin pentru a nu infometa si ruina metabolismul. Prea putin ar fi sa mananci doi biscuiti la pranz, iar prea mult ar fi ca la mic dejun sa mananci doua felii de paine cu unt si gem, un bol de iaurt cu muesli si o cafea cu lapte si zahar Optim este sa stii exact cat sa mananci pentru continutia ta corporala si efortul pe care il depui si fii mereu la aceasta limita!

5 Simplu, hranitor si suficient, suna intuitiv insa ce zici sa ai o minte deschisa si sa incerci sa o aplici. Daca continui cu regimuri stricte, sarace in calorii, care iti complica viata si te fac sa mananci de 4-5ori pe zi la niste ore absurd de fixe, cand tie abia ca ti-e foame o data, sau te pun sa gatesti cine stie ce mese pentru a caror ingrediente trebuie sa alergi din magazin in magazin, fii sigura ca nici nu te vei tine de dieta si nici nu vei reusi sa slabesti. Te vei trezi peste jumatate de an ca esti la fel de pufoasa si grea, cu colacei ce nu ii poti ascunde decat sub bluze largi si trista de fiecare data cand te uiti in oglinda. Aplicand aceasta simpla formula SHS, vei incepe slabirea sanatoasa si d e durata. Arzi initial de pe abdomenul superior, apo iti subtiezi soldurile, celulita de pe coapse si picioare se minimizeaza si te simti energetica si plina de viata, uitand de moleseala de dupa-amiaza. Mai mult de atat, formula nu iti cere sa gatesti mese fandosite, cu alimente ce nu se gasesc in magazinele romanesti, ci iti injumatateste munca si frustrarea in bucatarie. Si cum totul incepe de la prima masa a zilei, iata 3 idei de mic dejun Simplu, Hranitor si Sanatos pentru a da burtica jos:

6 Omleta cu Legume si Salata Simplu Iti ia 4minute sa o gatesti Oricine poate face o omleta 4 ingrediente: 2 oua, jumatate de ardei gras, 1 rosie, jumatate de ceapa mica Hranitor Oul este natural si hranitor fiind atat o sursa ideala de proteine cat si grasimi sanatoase Legumele si salata furnizeaza micronutritentii si te ajuta sa te simti plina pana la urmatoarea masa Suficient 0 portie de 2 oua, preparate sub forma de omleta, ochii sau fiete, este cantitatea optima de mancare la prima masa pentru o femeie de greutate medie si nivel de efort mic (munca la birou si zero sport) Mod de preparare: Pui o tigaie pe foc, adaugi 1lingura de ulei de masline si asezi la dunstuit ceapa maruntita pe foc mediu. Cand aceasta este aproape gata asezi ardeiul gras, rosia, acoperind totul cu oul batut si asezonat cu sare si piper. Dai focul incet si lasi omleta sa se gateasca. Pentru salata iti recomand salata prespalata. O punga te ajunge la 3-4mese lejer, este usor de folosit si te salveaza cand nu ai timp sa speli de pamant salata normala. Daca ai salata din gradina, atunci ia-ti timp sa o speli inainte si sa o depozitezi in frigider. Asezoneaza salata cu sare si ulei de masline. Intre timp vei vedea ca si omleta este facuta, e voila...micul dejun este gata!

7

8 Toast de Somon Afumat si Avocado Simplu Se prepara rapid, fara sa trebuiasca sa bucataresti cu orele 4 ingrediente: somon, avocado, paine, rosii (+/- ceapa) Hranitor Somonul este sursa de proteine care te face sa te simti satula pentru mult timp Avocado un deliciu de grasime sanatoasa Suficient O felie de paine integrala cu 75de grame de somon si jumatate de avocado este o masa suficient de consistenta care sa iti tina de foame pentru 2-3 ore Mod de preparare: Pisezi jumatate de avocado cu sare, piper si zeama de lamaie intr-un bol. Prajesti o felie de paine integrala pana este rumenita bine (se poate si neprajita). Ungi painea cu pasta de avocado, asezi felii de rosii si ceapa (o poti scoate daca nu mananci ceapa dimineata) si felii de somon afumat. Asezonezi cu sare si piper, e voila...micul dejun este gata!

9 Budinca de Chia cu Pudra Proteica Simplu Ai nevoie de 3-4minute sa o prepari Ideala cand esti pe graba 4 ingrediente: 1 cana lapte de migdale, 1 cupa de pudra proteica (fara aroma), 1 fruct, 1 varf de lingurita de scortisoara, nuci sau migdale Hranitor Semintele de chia sunt o sursa bogata de fibre, antioxidanti si proteine Pudra proteica nu este ideala (nu vine din natura) insa este o optiune buna cand esti pe graba Suficient O cupa de proteine contine undeva la 25 de grame de proteine, adaugi laptele de migdale, nutritentii din chia si ai o masa satisfacatoare si hrantitoare Mod de preparare: Pui laptele de migdale pe aragaz la foc mic, amestezi pudra proteica si adaugi 2linguri generoase de chia si scortisoara. Amesteci continuu pana observi ca semintele de chia absorb tot lichidul si devin rotunjele. Asezi intr-un bol, asezonezi cu nuca macinata, adaugi un fruct taiat (afinele, capsuni sunt ideale pentru ca nu ridica brusc insulina). Lasi minute la racit, e voila...micul dejun este gata!

10 Iata, ai mai sus 3 idei de mic dejun simplu de facut, hranitor si plin de nutrienti si suficient ca si cantitate pentru a slabi, dar si pentru a te simti energetica la inceput de zi. Primul pas este sa mananci unul dintre mic dejunul de mai sus. Fie ca este budinca de chia, toastul cu somon sau omleta, pregatesteti chiar de azi o masa delicioasa pentru mic dejun. Cand iti incepi ziua cu astfel de mese hranitoare si sanatoase esti mult mai motivata sa o continui asa si la pranz si cina. Cum continui cu mese simple, hranitoare si suficiente la fiecare masa de peste zi? Probabil te si intrebi ce sa mananci la pranz sau cina. Si bine faci! Un mic dejun realizat dupa principiul SHS ajuta mult in slabire, insa pentru a arde grasimea corporala depusa, pentru ca sa ai o talie mai supla si mai putine kilograme la cantar trebuie sa faci asta masa de masa, zi de zi si pentru mai mult timp. Lucrand indeaproape cu sute de femei, vei vedea primele schimbari pe talie si in greutate in 3-4 saptamani, insa doar daca continui cu astfel de mese simple, hranitoare si suficiente. Pentru a te ajuta sa faci exact asta, am luat strategii simple de alimentatie zilnica pentru slabire, le-am adaptat pentru alimentatia tipic romaneasca si le-am pus in Farfuria Fit - ghidul incepatoarei in slabire rapida si de durata cu alimentatie noncomplicata de aici

11 Spre deosebire de dietele de slabire pe care le gasesti in reviste sau planul alimentar strict primit de la nutritionist, ghidul alimentar complet "Farfuria Fit" iti va aduce: Ghidul Farfuria Fit, un materialcuprinzator de 35 de pagini, care merge mai adanc in formula SHS la pranz si cina, cuprinde lista de alimente bune pentru slabire, alimente de evitat, cantitati optime pentru constitutia ta (exemplu exact, fara sa canatresto) si strategii de ciclare a carbohidratilor pentru a minimiza pofta de dulce cat slabesti Plan alimentar pentru 7 zile de slabire 20 de Retete Farfuria Fit, rapide, usor de gatit si gustoase Intri in grupul inchis al clientelor Femeia Fit, comunitatea unita de femei care impartasesc poze cu alte mic dejunuri pentru slabit, farfuria lor de pranz si sar sa te incurajeze cand simti ca iti pierzi motivatia in slabire. Apasa aici si afla ce te impiedica sa slabesti si sa scapi de burtica, chiar daca mananci putin...si solutia usoara pentru slabire rapida si de durata Eu una sunt increzatoare ca vei gati cel putin unul dintre aceste mic dejunuri SHS si vei continua sa lupti pentru o versiune mai buna si supla a TA folosind informatiile valoroase pe care le primesti de la mine. Te incurajez sa deschizi urile pe care le vei primi de la Olivia - Femeia Fit deoarece in ele am sa merg mai adanc in alimentatie pentru slabire la femei si sunt sigura ca si tu vei gasi multe idei bune in acest sens. Resurse: Exercitii si antrenamente de slabire si tonifiere: Motivare zilnica si sfaturi usoare in slabire: Facebook Femeia Fit. Pentru raspunsuri la intrebari sau nelamuriri legate de acest ghid: scrie la contact@femeiafit.ro si eu am sa ma asigur ca iti raspund cat pot de repede. Pe curand, Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit Olivia, Fitness Trainer and Radiant Lifestyle Femeia Fit

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti

Mai mult

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc Wellness Courier Conceput special pentru tine! Eliminăm confuzia legată de alimentele săţioase. Plan alimentar personal pentru o săptămână Săptămâna 1 Un plan alimentar pentru un stil de viaţă activ şi

Mai mult

5 salate rapide și simple

5 salate rapide și simple 5 salate rapide și simple Rețete de salate pe care trebuie să le încerci! Sunt atât de simple și ușor de făcut. Nu lăsa aspecte precum tăiatul legumelor cubulețe să te sperie: cu Nicer Dicer Quick, recomandat

Mai mult

Leaflet-retete-Foa

Leaflet-retete-Foa Airfryer Viva collection Chef Foa te învaţă să gătești sănătos 5 reţete delicioase cu Philips Airfryer Haloumi și salată de legume la grătar Ingrediente pentru 2 porții Haloumi cu legume Vinete - 1 buc

Mai mult

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers Cheesecake Tiramisu Pentru ca simteam nevoide de ceva nou, usor de preparat si racoros m-am gandit sa pregatesc un cheesecake Tiramisu. Crusta de biscuiti: Ingrediente 250 grame biscuiti digestivi (de

Mai mult

reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama c

reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama c reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama ce deliciu este!!!! Prepararea lui nu este deloc complicata,

Mai mult

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc 2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc By Valentin Bosioc antrenor personal cu recunoaștere internațională (www.valentinbosioc.com) Despre abdomen perfect: cu această broșură cred ca voi dezamăgi multă

Mai mult

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE CUPRINS GHID DE ÎNGRIJIRE Ce este sterilizarea? 4 Când ar trebui să îți sterilizezi

Mai mult

Ecler cu crema de cafea si glazura fondant

Ecler cu crema de cafea si glazura fondant Ecler cu crema de cafea si glazura fondant Am mai gatit ecler de casa aici si a fost foarte apreciat de toata familia. Stiam ca voi mai incerca, asa ca de data asta am pregatit ecler cu crema de cafea

Mai mult

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimbarii, organizata de doua persoane de la care am avut

Mai mult

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram Crema Swiss Buttercream Meringue Ingrediente 85 grame albusuri 130 grame zahar 170 grame unt la temperature camerei Extract de vanilie Putin colorant (optional) Preparare Punem un vas cu putina apa la

Mai mult

Exercitii De Slabire si Tonifiere Acasa

Exercitii De Slabire si Tonifiere Acasa 6 Exercitii care topesc grasimea si iti tonifiaza formele, in mai putin de 9 minute pe zi Inainte sa incepem Sunt Olivia de la Femeia Fit si tare ma bucur ca ti-ai descarcat acest material cu exercitii

Mai mult

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL Cuprins: 1. Cine esti tu / cunoasterea eroului (acum faci cunostiinta cu tine insuti) a) cele 12 arhetipuri

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 obiceiuri care iti imbunatatesc memoria, potrivit unui nutritionist englez Lizeta Oprea, Exista cateva obiceiuri sanatoase care pot imbunatati

Mai mult

Detectivii Apei Pierdute

Detectivii Apei Pierdute by ALIN ANCHIDIN O poveste adaptată De ce ai pierderile aşa de mari, bunicuţo?, o poveste adaptată A fost odată ca niciodată, sau, mai corect spus, a fost, există şi va exista o bunicuţă care avea o nepoţică

Mai mult

Deficit Indirect Radu Antoniu Page 1

Deficit Indirect Radu Antoniu Page 1 Deficit Indirect Radu Antoniu Page 1 **** Copyright. Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui document nu poate fi reprodusă sau transmisă sub orice formă, prin orice mijloace fără permisiunea

Mai mult

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE... 4 1. Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană... 4 2. Alimente de origine minerală.... 6 3. Alimente de origine vegetală în stare proaspătă.... 8 4. Alimente

Mai mult

10 dar REȚETE PENTRU UN MIC-DEJUN PE BAZĂ DE PLANTE de ce nu și DELICIOS D I N P L A N E T

10 dar REȚETE PENTRU UN MIC-DEJUN PE BAZĂ DE PLANTE de ce nu și DELICIOS D I N P L A N E T 10 dar RȚ RU U MIC-JU BAZĂ LA de ce nu și LICIOS RU CĂ OA SU FĂCU CU OUA BĂUURĂ AdeZ, BAZĂ LA Fără lactoză Sursă de vitamina B12 şi Conţinut redus de grăsimi Conţinut scăzut de calorii Fără adăugate SMOOHI

Mai mult

GASTRONOMIA CIPRULUI Erasmus+ Project IT CAREER START-UP RO01-KA

GASTRONOMIA CIPRULUI Erasmus+ Project IT CAREER START-UP RO01-KA GASTRONOMIA CIPRULUI DESPRE GASTRONOMIA CIPRIOTA Gastronomia cipriotă este foarte bogată şi suculentă, fiind influenţată de tradiţiile culinare ale diferitelor popoare care au stăpânit insula. Predominantă

Mai mult

Microsoft Word - carte_alimente

Microsoft Word - carte_alimente CUPRINS Introducere... XVII Capitolul 1 Există motive ca să vă puneţi în mişcare creierul!... 1 Două tipuri de memorie... 1 Joc-test. Cum se prezintă memoria dumneavoastră vizuală?... 2 Meniul dumneavoastră

Mai mult

APERITIV/LEGUME Reteta preparata cu Sandwich-Maker Panini DuraCeramic CIUPERCI CU CAMEMBERT 1 PORTIE INGREDIENTE Ciuperci Champignon 8 buc Ulei de mas

APERITIV/LEGUME Reteta preparata cu Sandwich-Maker Panini DuraCeramic CIUPERCI CU CAMEMBERT 1 PORTIE INGREDIENTE Ciuperci Champignon 8 buc Ulei de mas APERITIV/LEGUME Reteta preparata cu Sandwich-Maker Panini DuraCeramic CIUPERCI CU CAMEMBERT 1 PORTIE Ciuperci Champignon 8 buc Ulei de masline 30 ml Camembert 200 g Chives 10 fire Sare, piper dupa gust

Mai mult

SPITALUL CLINIC "PANAIT SARBU" Aprobat, Manager MENIUL ZILEI Data: Tip masa: Micul dejun,ora 10,Pranz,Ora 16,Cina,Ora 20 Numar Document: 1

SPITALUL CLINIC PANAIT SARBU Aprobat, Manager MENIUL ZILEI Data: Tip masa: Micul dejun,ora 10,Pranz,Ora 16,Cina,Ora 20 Numar Document: 1 SPITALUL CLINIC "PANAIT SARBU" Aprobat, Manager MENIUL ZILEI Data: 02.04.2019 Tip masa:,,,,,ora 20 Numar Document: 1 COMUN Plafon: 10.00 Estimat: 13.47 30 Paine cu sare (250g); Ceai cu lamaie si zahar

Mai mult

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoase, implementat de Organizația Salvați Copiii și se

Mai mult

Introducing high blood pressure RO.qxp:BPA

Introducing high blood pressure RO.qxp:BPA Despre hipertensiunea arterială BLOOD PRESSURE UK Hipertensiunea arterială este cauza cea mai cunoscută ce provoacă invaliditate şi moarte prematură în Marea Britanie prin atac cerebral, infarct şi boli

Mai mult

Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată ro

Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată ro Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele

Mai mult

The Chalkboard

The Chalkboard Generatorul de motivatie Gandeste Pozitiv, mergi inainte si transforma-ti visele in realitate Introducere Cum am descoperit dezvoltarea personala Rolul motivatiei in atingerea obiectivelor Pregateste-te

Mai mult

Soffioni abruzzessi,Dintii negresei, prajitura copilariei noastre,Vine, vine primavara… Macarons in toata tara!,Cozonac Rosenkranz !!! L-am rup

Soffioni abruzzessi,Dintii negresei, prajitura copilariei noastre,Vine, vine primavara…  Macarons in toata tara!,Cozonac Rosenkranz !!! L-am rup Soffioni abruzzessi Soffioni abruzzessi (un dulce specific Pastelui la italieni) «1 de 4 Ingrediente Aluat: 300 g faina» 2oua + 1 galbenus 80 g zahar 50 g ulei Se amesteca toate, cand incepe sa se omogenizeze

Mai mult

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee, ouă, peşte, arahide, soia, lapte, nuci, ţelină, muştar,

Mai mult

DESCARCĂ APLICAȚIA GRATUITĂ FOREVER F.I.T. DIN GOOGLE PLAY SAU APPLE STORE!

DESCARCĂ APLICAȚIA GRATUITĂ FOREVER F.I.T. DIN GOOGLE PLAY SAU APPLE STORE! DESCARCĂ APLICAȚIA GRATUITĂ FOREVER F.I.T. DIN GOOGLE PLAY SAU APPLE STORE! POȚI SĂ ARĂȚI ȘI SĂ TE SIMȚI MAI BINE ÎN DOAR 9 ZILE? DA. Programul Clean 9 te poate ajuta la lansarea călătoriei tale pentru

Mai mult

ARĂŢI MINUNAT. TE SIMŢI MINUNAT.

ARĂŢI MINUNAT. TE SIMŢI MINUNAT. ARĂŢI MINUNAT. TE SIMŢI MINUNAT. Chiar poţi să slăbeşti Acum te poţi răsfăţa cu ciocolată şi să şi pierzi în greutate graţie NOULUI shake pentru o nutriţie naturală completă, cu aromă şi gust de ciocolată!

Mai mult

MENIU BONURI VALORICE

MENIU  BONURI VALORICE MENIU - BONURI VALORICE DATA PRANZ CINA 03.08 Bors de curcan cu taiteti de casa Pulpa de porc la tava Piure de cartofi Salata de varza cu marar Fruct 04.08 Supa de pui cu galusti Tochitura dobrogeana Mamaliguta

Mai mult

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci 4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci pentru o imunitate de fier, cheia unui organism sanatos Ionela Stanila, Anemia, carenta de minerale sau vitamine din organism, care se manifesta

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA în care proiectezi 3D, inserezi obiecte de mobilier în planșă și încerci diverse

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI

CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI www.catalinvasiloiu.ro Ce este Maestrul Zilei? Maestrul Zilei reprezintă punctul de referință cel

Mai mult

Salată de fasole galbenă cu maioneză,Aluat fraged in numai 15 minute,Salata de icre de crap,Mini quiche cu dovlecei, cartofi si branza,Pizza rustica,C

Salată de fasole galbenă cu maioneză,Aluat fraged in numai 15 minute,Salata de icre de crap,Mini quiche cu dovlecei, cartofi si branza,Pizza rustica,C Salată de fasole galbenă cu maioneză Pentru o gustare plină de savoare, recomand această salată de fasole galbenă cu maioneză și usturoi, ușor de preparat, care va bucura papilele gustative ale întregii

Mai mult

Penne cu sos de smantana, ciuperci si branza,Pui la cuptor cu cartofi taranesti,Ostropel de pui,Tocaniță de vară cu roșii, ardei, ceapă și pulpe de pu

Penne cu sos de smantana, ciuperci si branza,Pui la cuptor cu cartofi taranesti,Ostropel de pui,Tocaniță de vară cu roșii, ardei, ceapă și pulpe de pu Penne cu sos de smantana, ciuperci si branza Azi am avut pofta de paste la cuptor. Am scos ce am avut la indemana prin frigider si au iesit niste penne delicioase! Ingrediente 230 grame penne sau alte

Mai mult

SPRE ORIGINILE GUSTULUI SPRE ORIGINILE GUSTULUI TUTORIAL Pregatirea cursului w w w. s l o w f o o d. c o m

SPRE ORIGINILE GUSTULUI SPRE ORIGINILE GUSTULUI TUTORIAL Pregatirea cursului w w w. s l o w f o o d. c o m TUTORIAL Pregatirea cursului w w w. s l o w f o o d. c o m Co-finantat de DG Agricultura si Dezvoltare Rurala 2 Prin retrezirea si antrenarea simturilor, educatia gustului conform principiilor Slow Food

Mai mult

Esplanada Academie.cdr

Esplanada Academie.cdr Eveniment marca Platoul Academiei Militare, Cotroceni CONCEPT In urma cu 20 de ani se nastea un principiu denumit slow food, care se dorea un altfel de stil de viata, un stil de a manca si o replica pozitiva

Mai mult

CUPRINS Parteneri 7 Nutritia copiilor pe intelesul tuturor ani 13 Principii pentru diversificare 14 Fructe pentru bebelusi 16 Sos de mere fara z

CUPRINS Parteneri 7 Nutritia copiilor pe intelesul tuturor ani 13 Principii pentru diversificare 14 Fructe pentru bebelusi 16 Sos de mere fara z CUPRINS Parteneri 7 Nutritia copiilor pe intelesul tuturor 8 0 3 ani 13 Principii pentru diversificare 14 Fructe pentru bebelusi 16 Sos de mere fara zahar 17 Piersici cu cereal 17 Salata de fructe tropicale

Mai mult

REȚETE CULINARE PENTRU DIVERSE AFECȚIUNI CRONICE

REȚETE CULINARE PENTRU DIVERSE AFECȚIUNI CRONICE REȚETE CULINARE PENTRU DIVERSE AFECȚIUNI CRONICE Nu există niciun motiv pentru care persoanele cu diverse boli cronice ar trebui să mănânce meniuri plictisitoare, fără gust, doar pentru că sunt la regim

Mai mult

MENIUL ZILEI 14 LEI / PORTIE LUNI CIORBA DE VARZA IAHNIE DE FASOLE + CARNACIORI + SALATA PAINE, ARDEI MARTI CIORBA TARANEASCA DE PORC PULPA DE PUI + O

MENIUL ZILEI 14 LEI / PORTIE LUNI CIORBA DE VARZA IAHNIE DE FASOLE + CARNACIORI + SALATA PAINE, ARDEI MARTI CIORBA TARANEASCA DE PORC PULPA DE PUI + O MENIUL ZILEI 14 LEI / PORTIE LUNI CIORBA DE VARZA IAHNIE DE FASOLE + CARNACIORI + SALATA PAINE, ARDEI MARTI CIORBA TARANEASCA DE PORC PULPA DE PUI + OREZ + SALATA PAINE, ARDEI MIERCURI CIORBA DE FASOLE

Mai mult

OFERTA BUNATATI LUCRU EXCEL xls

OFERTA BUNATATI LUCRU EXCEL xls Mancare romaneasca autentica... pentru acasa CIORBA RADAUTEANA CU CARNE DE PUI 2 kg 3 kg+5% bonus 4 kg+10% bonus Carne de pui, ardei gras, morcovi, ceapa, pastarnac, telina, oua, smantana, usturoi, sare,

Mai mult

GHID COMPLET PENTRU IMPLANTURI DENTARE

GHID COMPLET PENTRU   IMPLANTURI DENTARE GHID COMPLET PENTRU IMPLANTURI DENTARE CUPRINS Ce sunt Implanturile dentare Avantajele implanturilor Prezentare generala a procedurii de implantare Ghid chirurgical Intrebari adresate medicului Sa te hotarasti

Mai mult

Copy of Oferta Paste

Copy of Oferta Paste Gust bun, buun, buuun! Oferta Bunatati de Paste APERITIVE PLATOU PASCAL 85 LEI (asortiment aperitive pentru 4-5 persoane) 1500 G Drob de casa cu carne de miel Cubulete din cas/ ridichi Oua umplute Rulada

Mai mult

Bucate Delicioase si Gustoase pentru copii cu alergii alimentare (culegere de retete fara lapte de vaca si pe alocuri fara ou) ajutor de nadejde pentr

Bucate Delicioase si Gustoase pentru copii cu alergii alimentare (culegere de retete fara lapte de vaca si pe alocuri fara ou) ajutor de nadejde pentr Bucate Delicioase si Gustoase pentru copii cu alergii alimentare (culegere de retete fara lapte de vaca si pe alocuri fara ou) ajutor de nadejde pentru mamici 1 CUPRINS Meniu de o zi (ajutor pentru mamici)

Mai mult

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor

Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai perfor Vă rugăm ca mai întâi să citiţi instrucţiunile! Stimaţii noştri clienţi, Vă mulţumim că aţi ales produsul Arctic. Dorim să vă prezentăm cel mai performant produs de cea mai înaltă calitate şi fabricat

Mai mult

Icre de somon de Alaska Rețete INSTITUTUL PENTRU MARKETINGUL FRUCTELOR DE MARE DIN ALASKA

Icre de somon de Alaska Rețete INSTITUTUL PENTRU MARKETINGUL FRUCTELOR DE MARE DIN ALASKA Icre de somon de Alaska Rețete INSTITUTUL PENTRU MARKETINGUL FRUCTELOR DE MARE DIN ALASKA WWW.ALASKASEAFOOD.RU Alaska Apele reci și pure din Alaska reprezintă un mediu de viață natural și sănătos pentru

Mai mult

Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a pri

Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a pri Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a principiilor care stau la baza unei alimentaţii sănătoase

Mai mult

Gustarea intre mese, principala ocazie de consum

Gustarea intre mese, principala ocazie de consum Gustarea intre mese, principala ocazie de consum 08 Oct 2012 de Mihail Tanase [1] Cu produse care sa multumeasca tot mai multe preferinte, categoria biscuitilor dulci s-a specializat si diversificat in

Mai mult

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot sprijinul nostru pentru un credit responsabil si pentru alegerea casei

Mai mult

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII INOVATOR 3. O PIELE FERMĂ 2 1. ASPECT TÂNĂR 1 4. UN PĂR MAI PUTERNIC 2 2. UN TEN PUR 2 5. UNGHII REZISTENTE 2 ELIXIRUL FRUMUSEŢII! Revoluționarul LR LIFETAKT 5in1 Beauty

Mai mult

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd Uscator pentru alimente 10028629 10028630 Stimate cumparator, Felicitari pentru achizitionarea acestui produs. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din acest manual, si sa il pastrati pentru cazul

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi Inter IKEA Systems B.V. 2018 Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fie cât mai eficient: Ce trebuie să aduci cu tine: Măsurătorile

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Creditul pentru nevoi personale Idea::selfie Ghidul Clientului Ce face Idea::selfie pentru tine? Prin creditul de nevoi personale Idea::selfie este simplu sa iti pui planurile in practica: UNA DINTRE CELE

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

MENIU SEPTEMBRIE 2017

MENIU SEPTEMBRIE 2017 MENIU 11-15 SEPTEMBRIE 2017 Telefon comenzi: 0244.435.287 MENIU LUNI SUPA DE PUI CU TAITEI DE CASA (270/30GR) (aripioare pui, ardei, ceapa, morcov, ou, faina ) CIORBA DE PUI RADAUTEANA (270/30GR) (pui,

Mai mult

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil

III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzil III. ECONOMISIREA ŞI INVESTIŢIILE De citit. Un bănuţ pus deoparte Nu-ţi trebuie cine ştie ce formule pentru investiţii, pentru a te bucura de dobânzile adunate. Uită-te la aceste exemple simple despre

Mai mult

Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate pr

Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate pr Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a principiilor care stau

Mai mult

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani,

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, 7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, sau din contra sunteti deja propietar al unei afaceri

Mai mult

id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE CHINEZESTI

id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE CHINEZESTI id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE, SARE, ULEI DE SOIA, ZAHAR, ULEI DE PALMIER, ULEI DE SUSAN (DIN

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V IKEA 365+ vase de gătit

Inter IKEA Systems B.V IKEA 365+ vase de gătit Inter IKEA Systems B.V. 2019 IKEA 365+ vase de gătit Viaţa de zi cu zi acasă te obligă să alegi ustensile şi vase de bucătărie din ce în ce mai performante. Vasele pentru gătit din oţel inoxidabil din

Mai mult

Arăţi mai bine. Te simţi mai bine. INTERMEDIAR 1 &

Arăţi mai bine. Te simţi mai bine. INTERMEDIAR 1 & Arăţi mai bine. Te simţi mai bine. INTERMEDIAR 1 & 2 2016 INTERMEDIAR 1 Garcinia Plus 90 capsule gelatinoase Aloe Vera Gel 2 flacoane x 1 litru Ce include pachetul tău : Lite Ultra 1 plic x 15 porții Therm

Mai mult

untitled

untitled 05-TEFAL171-vitacuisine -RO 5/02/08 15:40 Page r1 1 2 A 3 B 4 5 6 8 9 7 10 13 14 15 16 11 12 05-TEFAL171-vitacuisine -RO fig. 1 5/02/08 15:40 Page r2 fig. 2 fig. 3 fig. 4 fig. 5 fig. 6 fig. 7 fig. 8 fig.

Mai mult

va recomanda RETETE DE POST PREGATITE LA SLOW COOKER-UL CROCK-POT Pentru un meniu gustos si sanatos FACUTE DE BLOGGERII CULINARI powered by

va recomanda RETETE DE POST PREGATITE LA SLOW COOKER-UL CROCK-POT Pentru un meniu gustos si sanatos FACUTE DE BLOGGERII CULINARI powered by va recomanda RETETE DE POST PREGATITE LA SLOW COOKER-UL CROCK-POT Pentru un meniu gustos si sanatos FACUTE DE BLOGGERII CULINARI powered by Descopera savoarea retetelor gatite lent la foc mic cu slow cooker-ul

Mai mult

Microsoft Word - DARUIREA UNUI ZAMBET.doc

Microsoft Word - DARUIREA UNUI ZAMBET.doc Daruirea unui Zambet Odata ce ajungi sa intelegi ca toate lucrurile sunt efemere. Toate lucrurile sunt intr-o continua schimbare. In acest fel, lucrurile care te inspaimanta nu vor fi tot timpul prezente.

Mai mult

Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a iepurilor 1

Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a iepurilor   1 Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a iepurilor http://proability.md/ro/ 1 Desfasurarea afacerii - efectivului initial 15 femele si 1 mascul. Investitia initiala- 28 250 lei In urma

Mai mult

MENIU VIP A la Dominique Francoise Gustare Avelina Roguefort pe mar verde Medalion din muschiulet de porc in crusta de piper Rulada de Somon Fume cu s

MENIU VIP A la Dominique Francoise Gustare Avelina Roguefort pe mar verde Medalion din muschiulet de porc in crusta de piper Rulada de Somon Fume cu s MENIU VIP A la Dominique Francoise Gustare Avelina Roguefort pe mar verde Medalion din muschiulet de porc in crusta de piper Rulada de Somon Fume cu spananac si ierburi aromate Terina din Foie-Gras cu

Mai mult

Idee de afacere cu prepelite japoneze: ,,Ouale sunt o bomba

Idee de afacere cu prepelite japoneze: ,,Ouale sunt o bomba Idee de afacere cu prepelite japoneze:,,ouale sunt o bomba de vitamine si costa cat jumatate de pachet de tigari" Ionela Stanila, Un tanar antreprenor si-a incercat norocul in afaceri cu prepelite, iar

Mai mult

SE-What to Ask and How to Listen

SE-What to Ask and How to Listen Elemente esențiale în vânzări: Cum să pui întrebările și cum să fii un bun ascultător Copyright 2012 by HRDQ Program de studiu individual Modulul 1: O perspectivă asupra ascultării Unde ne aflăm în procesul

Mai mult

Botezuri Compressed

Botezuri Compressed Prahova Plaza Hotel WWW.HOTELPRAHOVA.RO Pasiune pentru perfecțiunea evenimentelor! Din pasiune pentru perfecțiunea evenimentelor, ne dedicăm 100% pentru fiecare eveniment organizat în locațiile noastre!

Mai mult

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să faci cu uşurinţă lucrurile pe care alţii le fac greu

Mai mult

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Timp de o săptămână, au transformat pasiunea și talentul

Mai mult

Protocol clinic naţional Diabetul zaharat, Chişinău 2017 Anexa 6. Informaţie pentru pacientul cu diabet zaharat Diabetul zaharat este o boală cu evolu

Protocol clinic naţional Diabetul zaharat, Chişinău 2017 Anexa 6. Informaţie pentru pacientul cu diabet zaharat Diabetul zaharat este o boală cu evolu Anexa 6. Informaţie pentru pacientul cu diabet zaharat Diabetul zaharat este o boală cu evoluţie cronică apărută prin alterarea secreţiei de insulină, care determină modificări majore în metabolismul glucozei

Mai mult

Pofta este principalul impuls de consum pentru snackuri

Pofta este principalul impuls de consum pentru snackuri Pofta este principalul impuls de consum pentru snackuri 01 Oct 2018 de Mihaela Popescu [1] Românii consumă snackuri în principal pentru a-și satisface pofta de ceva dulce sau sărat. Gustarea dintre mese,

Mai mult

55 lei/copil (minim 10 copii) Acces exclusiv la toate zonele de joacă și la zona de cafenea, pentru o durată de 3 ore Invitații personalizate Banner L

55 lei/copil (minim 10 copii) Acces exclusiv la toate zonele de joacă și la zona de cafenea, pentru o durată de 3 ore Invitații personalizate Banner L 55 lei/copil (minim 10 copii) Acces exclusiv la toate zonele de joacă și la zona de cafenea, pentru o durată de 3 ore Invitații personalizate Banner La mulți ani! personalizat Pentru copii, apă îmbuteliată

Mai mult

Nume Concursul interjudețean de Limba și literatura română SPLENDORILE COPILĂRIEI ETAPA INTERJUDEȚEANĂ Ediția a X-a 11 mai 2019 CLASA a III-a Prenume

Nume Concursul interjudețean de Limba și literatura română SPLENDORILE COPILĂRIEI ETAPA INTERJUDEȚEANĂ Ediția a X-a 11 mai 2019 CLASA a III-a Prenume Nume Concursul interjudețean de Limba și literatura română SPLENDORILE COPILĂRIEI ETAPA INTERJUDEȚEANĂ Ediția a X-a 11 mai 2019 CLASA a III-a Prenume Şcoala Clasa Îndrumător Supraveghetor 1. Toate subiectele

Mai mult

DIETA TISANOREICA DE LA A LA Z METODA PROTOCOALELE SERVICIILE BUCĂTĂRIA

DIETA TISANOREICA DE LA A LA Z METODA PROTOCOALELE SERVICIILE BUCĂTĂRIA DIETA TISANOREICA DE LA A LA Z METODA PROTOCOALELE SERVICIILE BUCĂTĂRIA Informațile conținute în acest document sunt exclusiv proprietatea Gianluca Mech S.p.A. Este interzisă reproducerea acestui document,

Mai mult

MENIU iulie 2017

MENIU iulie 2017 MENIU 17-21 iulie 2017 MENIU LUNI SUPA CU GALUSTE (270/30GR ) (ardei gras, ceapa,rosii, morcov, ) CIORBA DE PUI A LA GREC (270/30GR) (pui,ceapa, morcov, ardei, rosii, cartofi) CIORBA DE LEGUME (300ML )

Mai mult

Consumatorii dau propria definitie categoriei bio

Consumatorii dau propria definitie categoriei bio Consumatorii dau propria definitie categoriei bio 09 May 2014 de Alina Stancu [1] Produsele bio sunt asociate cu produsele achizitionate din piata sau direct de la sursa, in viziunea consumatorului roman

Mai mult

[BI] Meniu toamna 2017.cdr

[BI] Meniu toamna 2017.cdr Mic dejun Continental Prima Colazione Continental 250 gr. 15 lei ouă, bacon, cabanos, roşii, castraveţi, brânză, muştar Mic dejun Bella Italia Prima Colazione Bella Italia 15 lei ou fiert, măsline, brânză

Mai mult

Microsoft Word - documentatie-tehnica-mustar-extra.docx

Microsoft Word - documentatie-tehnica-mustar-extra.docx Documentație tehnică pentru produsul consacrat Muștar extra 1. Numele produsului: Muștar extra Muștarul extra se fabrică în două sortimente: dulce și iute 2. Descrierea materiilor prime și a ingredientelor

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Obiceiuri de utilizare a Smartphone-ului Raport de Cercetare Calitativă Metodologie OBIECTIV Obiectivul principal al acestui studiu a fost acela de a evalua modalitățile în care este utilizat smartphoneul

Mai mult

GREEN GARDEN EVENTS B-dul Poligrafiei nr. 3A, sector 1, J/40/13286/1991, CUI , tel , I. LO

GREEN GARDEN EVENTS B-dul Poligrafiei nr. 3A, sector 1, J/40/13286/1991, CUI , tel , I. LO GREEN GARDEN EVENTS B-dul Poligrafiei nr. 3A, sector 1, J/40/13286/1991, CUI 1564962, tel. 0311.05.68.67, 0727.791.095 www.greengarden-events.ro I. LOCATII: OFERTĂ BOTEZ 2018 GREEN GARDEN EVENT vă pune

Mai mult

SSM 1100.pdf

SSM 1100.pdf Manual de utilizare Înainte de utilizare, va rugam a citi toate instrucțiunile cuprinse in acest manual de utilizare, chiar daca sunteți deja familiarizați cu folosirea unor asemenea aparate. Folosiți

Mai mult

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2018 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2018 Pagina 1 din 10

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

Un pariu de de euro pe produsele traditionale

Un pariu de de euro pe produsele traditionale Un pariu de 15.000 de euro pe produsele traditionale 10 Sep 2014 de Alina Stancu [1] Donia Bacania cu Suflet este un business de familie care a aparut din dorinta proprietarilor de a le oferi bucurestenilor

Mai mult

CE ESTE PEŞTELE? Peştele este un animal acvatic vertebrat, cu sânge rece, care trăieşte atât în ape dulci, cât şi în ape sărate şi respiră oxigenul di

CE ESTE PEŞTELE? Peştele este un animal acvatic vertebrat, cu sânge rece, care trăieşte atât în ape dulci, cât şi în ape sărate şi respiră oxigenul di CE ESTE PEŞTELE? Peştele este un animal acvatic vertebrat, cu sânge rece, care trăieşte atât în ape dulci, cât şi în ape sărate şi respiră oxigenul dizolvat în apă prin branhii. Majoritatea peştilor au

Mai mult

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre intrebarile cu care ne-am confruntat cel mai des din

Mai mult

VARIANTE MENIU NUNTA COMPLEX SUNRISE Varianta 1 GUSTARE RECE: 1. Specialitate de cascaval cu struguri, nuci si fructe confiate 2. Terina de pasare cu

VARIANTE MENIU NUNTA COMPLEX SUNRISE Varianta 1 GUSTARE RECE: 1. Specialitate de cascaval cu struguri, nuci si fructe confiate 2. Terina de pasare cu VARIANTE MENIU NUNTA COMPLEX SUNRISE Varianta 1 1. Specialitate de cascaval cu struguri, nuci si fructe confiate 2. Terina de pasare cu legume in mantie de bacon 3. Rulada din muschiulet de porc cu ciuperci

Mai mult

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd Neale Donald Walsch Conversatii, cu Dumnezeu Un dialog nou si, neasteptat, Volumul IV Trezirea speciei Traducere din limba engleză de Mihaela Ivănuș Editura For You București 1 Nu credeam că voi face asta

Mai mult

Greselile din dieta care duc la cancer de colon -

Greselile din dieta care duc la cancer de colon - Greselile din dieta care duc la cancer de colon Daniela Serb, LEGATURA Stilul de viata, in general, si alimentatia, in special, sunt responsabile de un sfert pana la o treime din cazurile noi de cancer.

Mai mult

CUPRINS PREPARATE RECI DIN VÂNAT ( ) CHIFTELUŢE PRĂJITE DIN VÂNAT COTLET SAU MUŞCHI DE PORC MISTREŢ A LA RUS IN ASPIC IEPURE

CUPRINS PREPARATE RECI DIN VÂNAT ( ) CHIFTELUŢE PRĂJITE DIN VÂNAT COTLET SAU MUŞCHI DE PORC MISTREŢ A LA RUS IN ASPIC IEPURE CUPRINS PREPARATE RECI DIN VÂNAT ( 141 153 ). 141. CHIFTELUŢE PRĂJITE DIN VÂNAT. 142. COTLET SAU MUŞCHI DE PORC MISTREŢ A LA RUS IN ASPIC. 143. IEPURE A LA GREC. 144. IEPURE CU MĂSLINE. 145. FAZAN A LA

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 Reţete simple şi gust ase pentru copii, părinţi şi bunici Reţete colorate pentru încântarea copiilor şi inspiraţia părinţilor simple şi gus e t e ţ t o e R a s e pentru copii, părinţi şi bunici Reţete

Mai mult

jai-un-rendez-vous-de-gynecologie_medecin-femme-patient-femme.pdf

jai-un-rendez-vous-de-gynecologie_medecin-femme-patient-femme.pdf Am o programare la Ginecologie 0-13 ani SANTE BD org CoActis Santé 1 Am o programare la ginecologie Mă pot duce la ginecolog sau la moaşă Pot alege un bărbat sau o femeie Nu este uşor... Pentru că sunt

Mai mult