CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI"

Transcriere

1 CĂTĂLIN VASILOIU TRANSFORM YOUR LIFE! GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI INTERPRETAREA HĂRȚII BAZI COLOANELE DESTINULUI

2 Ce este Maestrul Zilei? Maestrul Zilei reprezintă punctul de referință cel mai important în analiza hărții personale BaZi - coloanele destinului. Înainte de a face orice analiză BaZi cu privire la propria ta viață sau a vieții altora, începe întotdeauna cu identificarea Maestrului Zilei din acea hartă care reliefează personalitatea, caracterul și abilitățile înnăscute ale unei persoane. Reprezintă CINE ESTE acea persoană, la nivelul cel mai profund cu putință. Cum identifici Maestrul Zilei? Iată care sunt pașii: 1. Accesează site-ul maestrului meu Dato Joey Yap sau orice alt site pe care îl cunoști pentru a obține o hartă natală BaZi; 2. Înregistrează-te pe site-ul recomandat anterior și creează-ți un cont. Dacă ești deja înregistrat, autentifică-te cu adresa de și parola; 3. Alege sexul, data și ora nașterii; 4. Apasă butonul PLOT BAZI CHART și gata, ai obținut harta BaZi!

3 Trinitatea Cosmică Se spune că destinul unei persoane este influențat de Trinitatea Cosmică - Cer, Pământ și Om. CERUL Cerul este o mână care ți se întinde. Este ceea ce ți se oferă, dar nu datorită propriilor alegeri, ci datorită unor forțe care se află dincolo de capacitatea noastră de control. Momentul nașterii și imposibilitatea de a ne alege părinții sunt primele și cele mai elocvente exemple. PĂMÂNTUL Știința a demonstrat deja că mediul înconjurător are capacitatea de a modela omul. Cei care se află într-un anumit mediu, obiectele și lucrurile din acel mediu, precum și mediul de viață în sine joacă un rol determinant în influențarea personalității, comportamentului și obiceiurilor unei persoane. În metafizica chineză, Pământul se referă la forțele și energiile invizibile care ne influențează pe noi toți. Acest fenomen este cunoscut și sub denumirea de Feng Shui. OMUL Nu în ultimul rând, există Omul. Acesta reprezintă propria voință, liberul arbitru, alegerile personale. Deciziile pe care le iei și ceea ce faci ca urmare a deciziilor tale. Totalitatea tuturor deciziilor pe care le iei și a tuturor alegerilor pe care le faci în viață este răspunzătoare de calitatea vieții tale. Metafizica chineză, în special prin artele Qi Men Dun Jia și BaZi, îți oferă posibilitatea de a cunoaște cu o precizie absolută toate opțiunile disponibile pe care le ai și dintre care poți alege. Acestea sunt cele 3 forțe care influențează în permanență destinul unei persoane, destin care totuși nu este bătut în cuie.

4 Ciclul de producție al celor 5 elemente Ciclul de producție este acela în care cele 5 elemente se sprijină și se întăresc unul pe celălalt. Acest ciclu se desfășoară într-o mișcare continuă și armonioasă. Să ne imaginăm astfel: Apa hrănește plantele, deci Apa produce Lemnul. Avem nevoie de lemne pentru a face focul, deci Lemnul produce Foc. Pe măsură ce lemnul arde ca să întrețină focul, se transformă în cenușă care se întoarce înapoi în pământ, deci Focul produce Pământul. Metalul se găsește în Pământ, deci Pământul produce Metalul. Metalul atrage apa prin condensare, deci Metalul produce Apa.

5 Ciclul de slăbire al celor 5 elemente În ciclul de slăbire, fiecare element este produs de alt element și slăbit de elementul pe care îl produce. Astfel, ne putem imagina că: Pământul produce Metal, în felul acesta fiind slăbit de Metal. Apa corodează Metalul, deci Apa slăbește Metalul. Plantele au nevoie de apă pentru a crește, deci Lemnul slăbește Apa. Focul arde lemnul pe care îl transformă în cenușă, deci Focul slăbește Lemnul. Pământul preia și absoarbe cenușa produsă prin arderea lemnului de către foc, deci Pământul slăbește Focul

6 Ciclul de control al celor 5 elemente Conceptul de Yin și Yang presupune existența echilibrului. În ciclul de control, putem vorbi despre o intervenție energetică ce asigură echilibrul și armonia celor 5 elemente. Ciclul de control (sau distrugere, cum i se mai spune) nu este neapărat rău! Avem nevoie de apă ca să stingem un incendiu, deci Apa controlează Focul. Ca să putem modela metalele avem nevoie de foc, deci Focul controlează Metalul. Ca să poți face mobilier din lemn, ai nevoie de topor, fierăstrău, daltă, ciocan toate făcute din metal, deci Metalul controlează Lemnul. Cum poți ține sub control alunecările de teren decât dacă nu cu ajutorul rădăcinilor copacilor pe care îi plantezi acolo, deci Lemnul controlează Pământul. Nu contează cât de mare este un lac sau un ocean, tot timpul se va opri la țărm, deci Pământul controlează Apa.

7 Interpretarea hărții BaZi relații Suprapune graficul de mai jos peste harta ta personală BaZi și vezi legătura dintre diferitele palate. Observă în ce fel de ciclu (producție, slăbire, control) se află Maestrul zilei adică tu cu cei din familia ta: - Soț / soție - Copii - Părinți - Bunici Tipărește și hărțile personale BaZi a celor din familia ta și observă și în cazul lor legăturile dintre diferitele palate.

8 Interpretarea hărții BaZi carieră, afaceri, bogăție, avere Suprapune graficul următor peste harta ta personală BaZi și vezi și de această dată legătura dintre diferitele palate. Observă în ce fel de ciclu (producție, slăbire, control) se află Maestrul zilei cu celelalte elemente din grafic: - Bunuri, proprietăți - Carieră - Bogăție, avere - Mentori, șefi - Prieteni, colegi Tipărește și hărțile personale BaZi a acelor persoane de care ești interesat și află și în cazul lor legăturile dintre diferitele palate.

9 DESPRE CĂTĂLIN VASILOIU Cătălin Vasiloiu este consultant, practicant și absolvent de niveluri Academy și Mastery al mai multor stagii de pregătire din Academia de Metafizică Chineză a maestrului RISVAN VLAD RUSU, organizația cu cel mai mare succes din România în formarea de consultanți și practicanți Feng Shui tradițional, BaZi, Zi Wei Dou Shu, Qi Men Dun Jia, Qi Men Spiritual arta talismanelor Fu. A studiat deopotrivă cu maestrul RISVAN VLAD RUSU, dar a studiat și urmat cursurile Mastery Academy of Chinese Metaphysics, avându-l ca instructor și profesor pe maestrul Dato JOEY YAP. Și-a aprofundat cunoștințele și a oferit consultații utilizând în mod special metodele din Feng Shui tradițional, BaZi, Zi Wei Dou Shu, Qi Men Dun Jia, Qi Men Spiritual arta talismanelor Fu. Copyright 2018 Cătălin Vasiloiu All rights reserved worldwide. Acesta este o publicație creată de Cătălin Vasiloiu, iar drepturile de autor asupra întregului conținut al acesteia aparțin în totalitate autorului. Datele și informațiile sunt prezentate în prezenta publicație sunt protejate de legea drepturilor de autor și nu pot fi reproduse fără acordul scris și expres al autorului, cu protejarea drepturilor de autor, incluzând aici, dar fără a se limita la copierea și reproducerea tipărită sau în format electronic digital. Utilizarea oricăror materiale aparținând autorului, pentru alte scopuri decât cel pentru care a fost dat acordul, este interzisă. Permisiunea de a folosi conținutul acestei publicații în alte scopuri decât cel personal, se acordă doar de către autor. Autorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica atât conținutul, cât și structura publicației în orice moment și fără preaviz. Reproducerea, copierea, traducerea si utilizarea informațiilor publicate este permisă numai cu indicarea sursei sau pentru uz strict personal; utilizarea în alte scopuri sau în scopuri comerciale este strict interzisă. Autorul poate fi contactat astfel: Tel : vasiloiu.catalin@gmail.com Website : Facebook: Facebook Group: Transform Your Life! ( RĂSPUNDEREA LEGALĂ A AUTORULUI Autorul, Cătălin Vasiloiu, a depus toate eforturile pentru a produce această publicație la un înalt nivel de calitate, atât ca nivel de calitate a informațiilor cât și ca mod de prezentare. A fost verificată în prealabil exactitatea informațiilor din perspectivă tehnică cât și conținutul acestei publicații. Toate informațiile referitoare la evenimente, date dar și alte detalii referitoare la persoane juridice sau fizice au fost verificate în măsura posibilităților pe baza informațiilor obținute din diverse site-uri web, articole de presă și alte mijloace de comunicare publică. Cu toate acestea, autorul nu oferă nicio garanție de niciun fel cu privire la conținutul acestei publicații și nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de pierderi sau daune cauzate sau presupuse a fi cauzate, direct sau indirect, de utilizarea informațiilor conținute în această publicație.

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contact

Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contact Ești un copil dacă ai mai puțin de 18 ani copii singuri în Marea Britanie Care sunt DREPTURILE TALE? câteva sfaturi și contacte utile în sprijinul tău Co-finanțat de Uniunea Europeană BINE DE ȘTIUT Ai

Mai mult

Microsoft Word - Casa ecologica_Final pt pdf.doc

Microsoft Word - Casa ecologica_Final pt pdf.doc 1 Investigare: De la cercetare asupra izolaţiei termice la proiectarea şi realizarea unei machete pentru o casă ecologică (Premiul La main à la pâte) [Ciclul 3] Autor: Sacchetti Jean-Paul Acest material

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token

MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token MyBRD Net Ghid practic de utilizare a Dispozitivului token 1 2 Dispozitiv Token. Ce este el. Este un dispozitiv care calculează o cod unic, cu ajutorul căruia tu, ca utilizator al aplicației MyBRD Net,

Mai mult

Athlete Instructions: Doping Control Form

Athlete Instructions: Doping Control Form Logo sau denumirea OAD Date de identificare ale OAD NOTIFICAREA SPORTIVULUI OAD este obligată să informeze participanții cu privire la procesarea datelor lor cu caracter personal. Pentru a respecta această

Mai mult

MENȚIUNI LEGALE Acest site stabilește instrucţiunile pentru utilizatorii de internet care vor vizita acest website. Fiecare utilizator îşi asumă răspu

MENȚIUNI LEGALE Acest site stabilește instrucţiunile pentru utilizatorii de internet care vor vizita acest website. Fiecare utilizator îşi asumă răspu MENȚIUNI LEGALE Acest site stabilește instrucţiunile pentru utilizatorii de internet care vor vizita acest website. Fiecare utilizator îşi asumă răspunderea pentru utilizarea acestui site. Prin vizitarea

Mai mult

Feng-Shui in amenajarea peisagistica

Feng-Shui in amenajarea peisagistica Feng-Shui in amenajarea peisagistica Feng shui ( 風水 pinyin : fēng shuǐ, literalmente vântul și apa ) este un ansamblu de principii de geomanție, care afirmă că formele și mediul ambiant pot influența principiul

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

Microsoft Word - GHID Solicitant Culturale I doc

Microsoft Word - GHID Solicitant Culturale I doc GHIDUL SOLICITANTULUI INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ONLINE A FORMULARULUI DE SOLICITARE A FINANŢĂRILOR NERAMBURSABILE PENTRU PROIECTE CULTURALE SESIUNEA I / 2017 Acest ghid cuprinde numai instrucţiuni generale

Mai mult

Manual Utilizare SEPA DD

Manual Utilizare SEPA DD AUTENTIFICAREA SI AUTORIZAREA OPERATIUNILOR IN INTERNET BANKING I. Mobile Token 1. Despre Intesa mtoken Aplicatia Intesa mtoken iti permite sa te autentifici in serviciul de Internet Banking I-B@nk si

Mai mult

Microsoft Word - Caiet_de_practica_MARKETING_2019

Microsoft Word - Caiet_de_practica_MARKETING_2019 Universitatea SPIRU HARET Facultatea de Ştiinţe Economice CAIET DE PRACTICĂ MARKETING Cuprins A. Aspecte organizatorice privind desfășurarea stagiului de practică. Prezentarea unității economice în care

Mai mult

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot sprijinul nostru pentru un credit responsabil si pentru alegerea casei

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Tehnici eficiente de Digital Marketing Conferința Business revolution Brașov 11 aprilie 2017 1 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune DESPRE VALORIA 2 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune Misiunea

Mai mult

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon www.globalteam.ro Cine suntem. www.globalteam.ro PREZENTARE GENERALĂ GLOBAL TEAM a înțeles importanța stăpânirii

Mai mult

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti

Mai mult

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL Cuprins: 1. Cine esti tu / cunoasterea eroului (acum faci cunostiinta cu tine insuti) a) cele 12 arhetipuri

Mai mult

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, 00187 - Roma (Italia) ( InfoCert sau Operatorul ), pune la dispoziție prezenta notificare privind

Mai mult

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx Politică de cookie-uri 1. CE ESTE UN COOKIE? 2. CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR? 3. DE CE FOLOSIM COOKIE-URI? 4. CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE PE ACESTE SITE? 5. CE TIP DE INFORMAȚII SUNT STOCATE ȘI

Mai mult

Angajator: KARCHER ROMANIA Cod fiscal: Nr. de inregistrare la registrul comertului: J40/5016/ Notă de informare cu privire la prelu

Angajator: KARCHER ROMANIA Cod fiscal: Nr. de inregistrare la registrul comertului: J40/5016/ Notă de informare cu privire la prelu Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor personale ale candidaţilor la ocuparea posturilor în cadrul KARCHER ROMANIA SRL 1. Cum colectăm şi utilizăm (procesăm) datele dvs. personale... 1 2.

Mai mult

Marius fodoran

Marius fodoran Marius FODORAN, Organizator tabere 0727.851.654 Nr. Contract Din data FORMULAR INSCRIERE TABERE STRAJA Date personale participant Nume Prenume Data Nasterii Inaltime Greutate Numar pantof CNP Adresa domiciliu

Mai mult

FEEDING YOUR DEMONS Copyright 2008 by Tsultrim Allione. All rights reserved. Originally published by Little, Brown and Company 2018 Editura ACT și Pol

FEEDING YOUR DEMONS Copyright 2008 by Tsultrim Allione. All rights reserved. Originally published by Little, Brown and Company 2018 Editura ACT și Pol FEEDING YOUR DEMONS Copyright 2008 by Tsultrim Allione. All rights reserved. Originally published by Little, Brown and Company 2018 Editura ACT și Politon pentru prezenta ediție românească Editura ACT

Mai mult

1

1 DOKEOS GHIDUL CURSANTULUI Versiunea documentului 1.0 Iunie 2008 2001-2008 SIVECO România SA. Toate drepturile rezervate 1/10 CUPRINS CUPRINS... 2 1. INTRODUCERE... 3 2. LANSAREA APLICAŢIEI... 4 2.1. SPECIFICAŢII

Mai mult

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Bizerea, Otilia Adresă(e) 22, Calea Circumvalaţiunii, , Timişoara, Romania Telefon

Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Bizerea, Otilia Adresă(e) 22, Calea Circumvalaţiunii, , Timişoara, Romania Telefon Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Bizerea, Otilia Adresă(e) 22, Calea Circumvalaţiunii, 300682, Timişoara, Romania Telefon(oane) 0256 242486 Mobil: 0724389240 Fax(uri) E-mail(uri)

Mai mult

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să

Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să Cuprins Volumul 2 Călătoria către adevărata forţă a prezentului tău - 11 Capitolul 1 - Motivaţie sau motorul care te împinge către acţiune - 13 Cum să faci cu uşurinţă lucrurile pe care alţii le fac greu

Mai mult

Microsoft Word BVB - World Charting Report - R +.doc

Microsoft Word BVB - World Charting Report - R +.doc BVB - Bucharest Stock Exchange World Charting REPORT folosind Tehnica Undelor Elliott (va rugam ca inainte de citirea Raportului sa cititi Avertizare de la ultima pagina) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mai mult

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Timp de o săptămână, au transformat pasiunea și talentul

Mai mult

Ce este educaţia Dacă este să analizăm din punct de vedere etimologic, educația vine din latinescul educo-educare, care înseamnă a alimenta, a crește

Ce este educaţia Dacă este să analizăm din punct de vedere etimologic, educația vine din latinescul educo-educare, care înseamnă a alimenta, a crește Ce este educaţia Dacă este să analizăm din punct de vedere etimologic, educația vine din latinescul educo-educare, care înseamnă a alimenta, a crește - plante sau animale. Având înțelesuri asemănătoare

Mai mult

BC MOLDINDCONBANK SA

BC MOLDINDCONBANK SA Ghid de utilizare MICB Web-Business 1 Cuprins: 1. Cerinţe tehnice 2. Măsuri de siguranţă 3. Accesarea 4. Vizualizarea extrasului din cont 5. Crearea Ordinului de plată în lei (tip 001) 6. Crearea Transferurilor

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

EXCEL FĂRĂ SECRETE Grafice şi diagrame

EXCEL FĂRĂ SECRETE Grafice şi diagrame EXCEL FĂRĂ SECRETE Grafice şi diagrame Cuprins 1. Introducere... 3 2. Crearea graficelor în Excel... 3 3. Mutarea şi copierea graficelor... 11 2 EXCEL FĂRĂ SECRETE- Grafice şi diagrame 1. Introducere Informaţiile

Mai mult

Școala Națională de Studii Politice și Administrative Plan operațional al SNSPA (2014) Aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 65 din Bucureșt

Școala Națională de Studii Politice și Administrative Plan operațional al SNSPA (2014) Aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 65 din Bucureșt Plan operațional al SNSPA () Aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 65 din 29.05. București 1 1. Introducere Prezentul Plan reprezintă operaţionalizarea scopurilor, valorilor, principiilor şi direcţiilor

Mai mult

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i

Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre i Ești îngrijorat că nu îți vei găsi un loc de muncă după absolvire? STAGIILE DE PRACTICĂ PRO-MARKET SUNT UN POSIBIL RĂSPUNS LA PROBLEMELE TALE Dintre intrebarile cu care ne-am confruntat cel mai des din

Mai mult

Regulament Oriflame

Regulament Oriflame CONDŢII DE UTILIZARE Generalitati Acest site este un serviciu furnizat de Oriflame si supus termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste recomandari inainte de

Mai mult

Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă

Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina   CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă Înregistraţi produsul achiziţionat şi veţi putea beneficia de suport pe pagina www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Ghid de iniţiere rapidă 1 Conectare 2 Instalare 3 Utilizare Conţinutul cutiei

Mai mult

IAF MD 10:2013 International Accreditation International Forum, Inc.(IAF) Document IAF Obligatoriu Document IAF Obligatoriu pentru Evaluarea competenț

IAF MD 10:2013 International Accreditation International Forum, Inc.(IAF) Document IAF Obligatoriu Document IAF Obligatoriu pentru Evaluarea competenț IAF MD 10:2013 International Accreditation International Forum, Inc.(IAF) Document IAF Obligatoriu Document IAF Obligatoriu pentru Evaluarea competenței managementului Organismului de Certificare în conformitate

Mai mult

Metodologia de autoevaluare a activității Școlii Doctorale UTCN Anexa 1 - SISTEMUL DE CRITERII, STANDARDE ȘI INDICATORI DE PERFORMANȚĂ UTILIZAȚI ÎN AC

Metodologia de autoevaluare a activității Școlii Doctorale UTCN Anexa 1 - SISTEMUL DE CRITERII, STANDARDE ȘI INDICATORI DE PERFORMANȚĂ UTILIZAȚI ÎN AC Metodologia de autoevaluare a activității Școlii Doctorale UTCN Anexa 1 - SISTEMUL DE CRITERII, STANDARDE ȘI INDICATORI DE PERFORMANȚĂ UTILIZAȚI ÎN ACREDITAREA ȘI EVALUAREA PERIODICĂ A DOMENIILOR DE STUDII

Mai mult

Register your product and get support at Straightener HP4668/22 RO Manual de utilizare

Register your product and get support at   Straightener HP4668/22 RO Manual de utilizare Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 RO Manual de utilizare abc h g f e d i j Română Felicitări pentru achiziţie şi bun venit la Philips! Pentru a beneficia

Mai mult

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE MULTIMETRU DIGITAL CU SCHIMBARE AUTOMATĂ A DOMENIULUI AX201 INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE CITIŢI CU ATENŢIE INSTRUCŢIUNILE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA LUCRULUI GARANŢIA Producătorul garantează că aparatul nu va prezenta

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation MYBRD NET GHID PRACTIC DE UTILIZARE A TOKEN-ULUI MOBIL Token-ul Mobil. Ce este el. Este o aplicatie care genereaza coduri unice, cu ajutorul carora tu, ca utilizator al aplicatiei MyBRD Net, te poti autentifica

Mai mult

Brosura A4 Lydos+Pro1 -pagini f.cdr

Brosura A4 Lydos+Pro1 -pagini f.cdr ÎNCĂLZITOARE DE APĂ ELECTRICE CU ACUMULARE NOUA GAMĂ LYDOS/PRO1 APĂ CALDĂ MENAJERĂ I ÎNCĂLZIRE I ENERGIE REGENERABILĂ CE ÎNSEAMNĂ CONFORTUL PENTRU TINE? ARISTON A ACCEPTAT PROVOCAREA DE A ASIGURA CONFORTUL

Mai mult

Bargrilori Logistics folosește Teleroute pentru succesul său zilnic

Bargrilori Logistics folosește Teleroute pentru succesul său zilnic Bargrilori Logistics folosește Teleroute pentru succesul său zilnic Înființată în România în 2005, Bargrilori Logistics este o companie de transport de mărfuri mică, dar cu o dezvoltare rapidă, având legături

Mai mult

The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCove

The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCove The 7 Habits of Successful Families Copyright 1997 Franklin Covey Company Franklin Covey and the FC logo and trademarks are trademarks of FranklinCovey Co Published by arrangement with St. Martin s Press,

Mai mult

INFORMAREA PERSOANEI VIZATE potrivit Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR) 1. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI. Colaboratori

INFORMAREA PERSOANEI VIZATE potrivit Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR) 1. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI. Colaboratori INFORMAREA PERSOANEI VIZATE potrivit Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR) 1. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI. Colaboratori actuali sau potențiali ai ULBS Putem prelucra date

Mai mult

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Str. Traian Moșoiu nr. 71 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax:

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Str. Traian Moșoiu nr. 71 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Documentație pentru accesarea platformei e-learning de catre profesori Platforma de e-learning a facultății poate fi accesată la adresa http://fspac.ubbcluj.ro/moodle. Conturile profesorilor sunt create

Mai mult

The Chalkboard

The Chalkboard Generatorul de motivatie Gandeste Pozitiv, mergi inainte si transforma-ti visele in realitate Introducere Cum am descoperit dezvoltarea personala Rolul motivatiei in atingerea obiectivelor Pregateste-te

Mai mult

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e

Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul e Unitatea școlară: CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂILA Propunător: MUȘAT STELIANA-VASILICA Funcția: PROFESOR PSIHOPEDAGOG TEMA PROPUSĂ: Rolul educației nonformale în activitatea de învățare și influența

Mai mult

Microsoft Word - MANUAL_APP_ROMPOS_V7.docx

Microsoft Word - MANUAL_APP_ROMPOS_V7.docx MANUAL DE UTILIZARE ANCPI CUPRINS 1 Descrierea platformei... 2 2 ROVERS/RTK... 5 2.1 Introducere ROVER... 5 2.2 Introducere abonament ROVER... 6 2.3 Prelungire abonament ROVERS/RTK... 8 2.4 Ștergere rover...

Mai mult

Chestionar parinti

Chestionar parinti Chestionarul pentru părinţi (nivelurile antepreşcolar, preşcolar, primar, gimnazial, liceal) Răspunsurile marcate cu un cerculeţ permit selectarea unei singure variante, răspunsurile marcate cu un pătrăţel

Mai mult

Instructiuni de completare Cerere de aderare la SPV pentru posesorii de certificate digital calificat Serviciul SPV este o alternativa la comunicarea

Instructiuni de completare Cerere de aderare la SPV pentru posesorii de certificate digital calificat Serviciul SPV este o alternativa la comunicarea Instructiuni de completare Cerere de aderare la SPV pentru posesorii de certificate digital calificat Serviciul SPV este o alternativa la comunicarea prin posta sau la ghiseu. Documentele comunicate prin

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC ASTRA PITEŞTI Piteşti, str. Nicolae Dobrin, nr.3, tel/fax , web: liceulastra.ro Chestionaru

LICEUL TEHNOLOGIC ASTRA PITEŞTI Piteşti, str. Nicolae Dobrin, nr.3, tel/fax ,   web: liceulastra.ro Chestionaru LICEUL TEHNOLOGIC ASTRA PITEŞTI Piteşti, str. Nicolae Dobrin, nr.3, tel/fax 0248251824, e-mail: liceulastra@yahoo.com; web: liceulastra.ro Chestionarul pentru părinţi (nivelurile profesional, liceal) Răspunsurile

Mai mult

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, Spitalul Euromaterna Constanța are obligația

Mai mult

Agreement for Courses and Educational Material_ro

Agreement for Courses and Educational Material_ro Contract IBM pentru Cursuri şi Material Educativ IBM România S.R.L. Bucureşti, Sector 1, Sos. Bucureşti-Ploieşti Nr. 1A Bucharest Business Park, Corp A2, Cod 013681 Societate cu Răspundere Limitata Înregistrata

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI "“

REGULAMENTUL CONCURSULUI “ REGULAMENTUL CONCURSULUI "Blog Match" organizat de Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală în perioada 27.02.2014 2.03.2014 Art. 1. Organizatorul Organizatorul concursului Blog Match, este Societatea

Mai mult

Crearea ghidului de studiu Syllabus

Crearea ghidului de studiu Syllabus Crearea ghidului de studiu (Syllabus) Syllabus este principala unealtă prin care se ghidează activitatea studenților pe un site de curs Danubius Online. Un Syllabus este constituit dintr-o succesiune de

Mai mult

Utilizarea Internetului in Afaceri FSEGA, UBB Lect.univ.dr. Daniel Mican LABORATOR 3. Achizitionarea domeniilor web si a

Utilizarea Internetului in Afaceri FSEGA, UBB Lect.univ.dr. Daniel Mican LABORATOR 3. Achizitionarea domeniilor web si a LABORATOR 3. Achizitionarea domeniilor web si a serviciilor de webhosting, respectiv gestionarea acestora prin intermediul cpanel PREZENTAREA LUCRARII DE LABORATOR Lucrarea de laborator isi propune sa

Mai mult

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd Neale Donald Walsch Conversatii, cu Dumnezeu Un dialog nou si, neasteptat, Volumul IV Trezirea speciei Traducere din limba engleză de Mihaela Ivănuș Editura For You București 1 Nu credeam că voi face asta

Mai mult

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoase, implementat de Organizația Salvați Copiii și se

Mai mult

WorkCentre M123/M128, WorkCentre Pro 123/128, CopyCentre C123/128 Ghid de Configurare Rapidă pentru Reţea

WorkCentre M123/M128, WorkCentre Pro 123/128, CopyCentre C123/128 Ghid de Configurare Rapidă pentru Reţea Ghid de Configurare Rapidă pentru Reţea WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42078_RO 2004. Toate Drepturile Rezervate. Dreptul de protecţie prin copyright include toate formele şi informaţiile

Mai mult

Vostro 3500 Fişă tehnică informativă privind configurarea şi funcţiile

Vostro 3500 Fişă tehnică informativă privind configurarea şi funcţiile Dell Vostro 3300/3400/3500/3700 Informaţii despre configurare şi caracteristici Despre avertismente AVERTISMENT: Un AVERTISMENT indică un pericol potenţial de deteriorare a bunurilor, de vătămare corporală

Mai mult

Microsoft Word - Guidelines Websites_legal requirements_ro.docx

Microsoft Word - Guidelines Websites_legal requirements_ro.docx GHID PENTRU WEBSITE Necesități legale de avut în vedere la momentul creări website-ului Versiune Data Actualizare 1.1 03/2019 Autor: Isabelle DOYON Digital Counsel Legal Department Contents Preambul...

Mai mult

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex 1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sexual. Poţi contribui şi tu ca acest lucru să nu i se

Mai mult

Instituția Publică Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițanu Facultatea Farmacie REGULAMENT CU PRIVIRE LA ORGANIZAREA ŞI DESFĂ

Instituția Publică Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițanu Facultatea Farmacie REGULAMENT CU PRIVIRE LA ORGANIZAREA ŞI DESFĂ Pag. 1 / 6 Discutat şi aprobat la şedinţa Comisiei metodice a disciplinelor Farmaceutice, Proces verbal nr. 9 din 23 octombrie 2013 Eugen Diug, profesor universitar APROBAT la ședința Consiliului Facultății

Mai mult

SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA

SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA PROCEDURA PRIVIND MODIFICAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PREAMBUL/DEFINIȚII ALISAN PLAST SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Sat Furduesti, Com. Ratesti, nr. 236, jud. Arges, înregistrată

Mai mult

Cadru general de analiză a datelor pentru promoțiile 2005 și 2009 CUPRINS Introducere I. Analiza procesului de contactare 1. Participare universități

Cadru general de analiză a datelor pentru promoțiile 2005 și 2009 CUPRINS Introducere I. Analiza procesului de contactare 1. Participare universități Cadru general de analiză a datelor pentru promoțiile 2005 și 2009 CUPRINS Introducere I. Analiza procesului de contactare 1. Participare universități 2. Nivel de acoperire al studiului 3. Participare absolvenți

Mai mult

Ghid privind raportările referitoare la decontarea internalizată conform articolului 9 din regulamentul privind depozitarii centrali de titluri de val

Ghid privind raportările referitoare la decontarea internalizată conform articolului 9 din regulamentul privind depozitarii centrali de titluri de val Ghid privind raportările referitoare la decontarea internalizată conform articolului 9 din regulamentul privind depozitarii centrali de titluri de valoare (CSDR) 30/04/2019 ESMA70-151-367 RO Ghid privind

Mai mult

DECIZIA DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2017/ A COMISIEI - din 18 mai privind actualizarea licenței EUPL pentru software cu

DECIZIA  DE  PUNERE  ÎN  APLICARE  (UE)  2017/ A COMISIEI  -  din  18  mai privind  actualizarea  licenței  EUPL  pentru  software  cu 19.5.2017 L 128/59 DECIZIA DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2017/863 A COMISIEI din 18 mai 2017 privind actualizarea licenței EUPL pentru software cu sursă deschisă pentru a facilita în continuare punerea în

Mai mult

UNIVERSITATEA TEHNICĂ DE CONSTRUCŢII BUCUREŞTI

UNIVERSITATEA TEHNICĂ DE CONSTRUCŢII  BUCUREŞTI Nr. 1314/15.02.2019 HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITĂŢII TEHNICE DE CONSTRUCŢII BUCUREŞTI Adoptată în şedinţa de Senat din data de 14.02.2019 Având în vedere actele normative de certificare a înfiinţării

Mai mult

Activitatea 2.3. Tutorial pentru utilizarea modulului multimedia pentru învățarea limbii italiene LECŢIA NR.1 Modalități de prezentare și salut în cad

Activitatea 2.3. Tutorial pentru utilizarea modulului multimedia pentru învățarea limbii italiene LECŢIA NR.1 Modalități de prezentare și salut în cad Activitatea 2.3. Tutorial pentru utilizarea modulului multimedia pentru învățarea limbii italiene LECŢIA NR.1 Modalități de prezentare și salut în cadrul unor întâlniri, indicativul prezent al verbelor

Mai mult

Settlement participant system

Settlement participant system Sistemul de decontare OPCOM pentru participant Sistemul de tranzacţionare OPCOM Sistemul de decontare Ghidul de utilizare pentru participant 21 Ianuarie 2004 revizuit in 24.03.2011 Număr de referinţă al

Mai mult

NORMĂ pentru aplicarea Ghidului ESMA privind raportările referitoare la decontarea internalizată conform articolului 9 din regulamentul privind depozi

NORMĂ pentru aplicarea Ghidului ESMA privind raportările referitoare la decontarea internalizată conform articolului 9 din regulamentul privind depozi NORMĂ pentru aplicarea Ghidului ESMA privind raportările referitoare la decontarea internalizată conform articolului 9 din regulamentul privind depozitarii centrali de titluri de valoare (CSDR) În temeiul

Mai mult

Microsoft Word - Privacy Statement Romanian JobXion.doc

Microsoft Word - Privacy Statement Romanian JobXion.doc MODEL DE DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE 1. Introducere Jobxion Vakmensen B.V acordă o importanță deosebită gestionării atente a informațiilor sensibile și confidențiale aparținând vizitatorilor site-ului,

Mai mult

Информационная система персонализации, печати и учета документов об образовании

Информационная система персонализации, печати и учета документов об образовании Sistemul Informaţional Personalizare a Actelor de Studii (SIPAS) 2018-2019 Contacte http://www.ctice.md:8088/gimnaziul Telefon : (022) 44-32-37 actedestudii@ctice.gov.md Conţinutul 1 2 3 4 Locul de muncă

Mai mult

GHID COMPLET PENTRU IMPLANTURI DENTARE

GHID COMPLET PENTRU   IMPLANTURI DENTARE GHID COMPLET PENTRU IMPLANTURI DENTARE CUPRINS Ce sunt Implanturile dentare Avantajele implanturilor Prezentare generala a procedurii de implantare Ghid chirurgical Intrebari adresate medicului Sa te hotarasti

Mai mult

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE ISTORIA NOASTRĂ Timp de mai bine de 40 de ani, YOGI TEA a însemnat ceaiuri delicioase de plante și mirodenii, care se bazează pe rețete unice de ceai Ayurvedic, cu rădăcini în filozofia

Mai mult

Deloitte

Deloitte Tax & Legal Weekly Alert 15 martie 2019 În acest număr: O nouă interpretare a prevederilor Directivei 2011/83/EU care obligă profesioniștii să informeze consumatorii cu privire la mijloacele de comunicare

Mai mult

INSTITUȚIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE NICOLAE TESTEMIȚANU DIN REPUBLICA MOLDOVA Facultatea de Farmacie pag. 1/9 APROBAT pro

INSTITUȚIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE NICOLAE TESTEMIȚANU DIN REPUBLICA MOLDOVA Facultatea de Farmacie pag. 1/9 APROBAT pro pag. 1/9 APROBAT proces - verbal al ședinței Senatului USMF Nicolae Testemițanu nr. 7/16 din 18.10.2017 REGULAMENTUL cu privire la organizarea şi desfăşurarea stagiului practic de licență la studii superioare

Mai mult

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați acest ghid lângă echipamentul Dvs. Brother pentru consultare

Mai mult

GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru aprobarea Memorandumului de înţelegere dintre Ministerul Apărării Naţionale din România şi Ministerul Apărării din R

GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru aprobarea Memorandumului de înţelegere dintre Ministerul Apărării Naţionale din România şi Ministerul Apărării din R GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru aprobarea Memorandumului de înţelegere dintre Ministerul Apărării Naţionale din România şi Ministerul Apărării din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord privind

Mai mult

Microsoft Word BVB - World Charting Report - R +.doc

Microsoft Word BVB - World Charting Report - R +.doc BVB - Bucharest Stock Exchange World Charting REPORT folosind Analiza Pitchfork Integrata (va rugam ca inainte de citirea Raportului sa cititi Avertismentul de la ultima pagina) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mai mult

1

1 1 INFORMAŢII JURIDICE Copyright 2015 ZTE CORPORATION. Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestei publicaţii nu poate fi extrasă, reprodusă, tradusă sau utilizată în orice formă sau prin orice mijloace,

Mai mult

Recruitment coordinator

Recruitment coordinator V O L U N TA R I AT T E A C H F O R R O M A N I A E V E N I M E N T E & A C A D E M I E w w w. t e a c h f o r r o m a n i a. r o Despre noi Teach for Romania este o organizaţie nonprofit care își propune

Mai mult

INSTRUCŢIUNI privind condiţiile şi criteriile de aplicare a politicii de clemenţă În temeiul art. 27 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, repu

INSTRUCŢIUNI privind condiţiile şi criteriile de aplicare a politicii de clemenţă În temeiul art. 27 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, repu INSTRUCŢIUNI privind condiţiile şi criteriile de aplicare a politicii de clemenţă În temeiul art. 27 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

Mai mult

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Începând cu 25 mai 2018 Regulamentul 679/27-apr-2016 privind protecția persoanelor fizice î

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Începând cu 25 mai 2018 Regulamentul 679/27-apr-2016 privind protecția persoanelor fizice î Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Începând cu 25 mai 2018 Regulamentul 679/27-apr-2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V IKEA 365+ vase de gătit

Inter IKEA Systems B.V IKEA 365+ vase de gătit Inter IKEA Systems B.V. 2019 IKEA 365+ vase de gătit Viaţa de zi cu zi acasă te obligă să alegi ustensile şi vase de bucătărie din ce în ce mai performante. Vasele pentru gătit din oţel inoxidabil din

Mai mult

Courtney Adamo, Esther van de Paal - 9 luni

Courtney Adamo, Esther van de Paal - 9 luni 9 luni Courtney Adamo, Esther van de Paal 9 months First published in Great Britain and in the USA in 2017 by Frances Lincoln Children s Books, 74 77 White Lion Street, London N1 9PF, UK QuartoKnows.com

Mai mult

VIAŢA, PERSOANA ŞI DEMNITATEA UMANĂ ÎN NOUL COD CIVIL AL ROMÂNIEI Noul Cod Civil intră în vigoare la 1 octombrie 2011 Codul civil este un act normativ

VIAŢA, PERSOANA ŞI DEMNITATEA UMANĂ ÎN NOUL COD CIVIL AL ROMÂNIEI Noul Cod Civil intră în vigoare la 1 octombrie 2011 Codul civil este un act normativ VIAŢA, PERSOANA ŞI DEMNITATEA UMANĂ ÎN NOUL COD CIVIL AL ROMÂNIEI Noul Cod Civil intră în vigoare la 1 octombrie 2011 Codul civil este un act normativ care cuprinde cele mai importante reglementări referitoare

Mai mult

Universitatea Ştefan cel Mare Suceava Cod: PO DAG-01 Ediţia: 1 Revizia: 2 PROCEDURĂ privind colectarea de informaţii referitoare la statutul socio-pro

Universitatea Ştefan cel Mare Suceava Cod: PO DAG-01 Ediţia: 1 Revizia: 2 PROCEDURĂ privind colectarea de informaţii referitoare la statutul socio-pro Universitatea Ştefan cel Mare Suceava Cod: PO DAG-01 Ediţia: 1 Revizia: 2 PROCEDURĂ privind colectarea de informaţii referitoare la statutul socio-profesional şi locul de muncă al absolvenţilor CUPRINS

Mai mult

Nr

Nr PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT 2014-2017 începând cu anul universitar 2014-2015 Programul de studii universitare de licenţă Domeniul fundamental ȘTIINȚE SOCIALE Domeniul de licenţă Facultatea SOCIOLOGIE ȘI Durata

Mai mult

Regulament colectare leaduri BF 2018 (2) 3

Regulament colectare leaduri BF 2018 (2) 3 REGULAMENTUL CAMPANIEI Colectare adrese de email din cadrul campaniei Black Friday 2018 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CAMPANIEI 1.1. Loteria publicitara ( Campania ) este organizată de Orange Romania

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator al campaniei Donează cu Pago (în continuare Campania)

Mai mult

Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa s

Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa s Instrumentul UE de stabilire a profilului de competențe al resortisanților din țările terțe MANUAL DE UTILIZARE Versiunea 1: 6 noiembrie 2017 Europa socială Cuprins 1. SCOPUL INSTRUMENTULUI... 3 2. UTILIZATORII...

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 9 iunie de la ora 10:00 Parcul Herastrau Eveniment de strangere de fonduri in beneficiul Centrelor Educationale ale Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria (Baneasa si Clinceni) ANDREI OȘANU Instructor

Mai mult

Termeni și Condiții Aceşti termeni şi condiţii, care pot fi amendaţi din când în când, se aplică direct sau indirect (prin impternic

Termeni și Condiții   Aceşti termeni şi condiţii, care pot fi amendaţi din când în când, se aplică direct sau indirect (prin impternic Termeni și Condiții www.tesenergie.ro Aceşti termeni şi condiţii, care pot fi amendaţi din când în când, se aplică direct sau indirect (prin impterniciti) tuturor serviciilor noastre disponibile online,

Mai mult

Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md

Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md Ghid de utilizare pentru Platforma E-Admitere intranet.inj.md Cuprins 1. CREARE DE CONT ȘI AUTENTIFICARE PE PLATFORMĂ... 4 2. INTERFAȚA PLATFORMEI E-ADMITERE... 9 2.1 PRIMA PAGINĂ... 9 2.2 DOSAR CURENT...

Mai mult

Microsoft Word - 15._Lege_nr._118_din_ docx

Microsoft Word - 15._Lege_nr._118_din_ docx Parlamentul României Lege nr. 118 din 02/05/2007 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 305 din 08/05/2007 Intrare in vigoare: 08/08/2007 privind organizarea şi funcńionarea activităńilor şi practicilor

Mai mult

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

Microsoft Word - 4 Conventia cadru & portofoliul de practica anul IV_2018

Microsoft Word - 4 Conventia cadru & portofoliul de practica anul IV_2018 CONVENŢIE - CADRU privind efectuarea stagiului de practică în cadrul programelor de studii universitare de licenţă, anul IV. Prezenta Convenţie-cadru se încheie între: Instituţia de învăţământ superior:

Mai mult