Cerinte angajeaza Inginer calitate proiect - PPAP Departament Calitate Studii: Studii Superioare Tehnice Limbi straine : Engleza nivel avansat / Germa

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Cerinte angajeaza Inginer calitate proiect - PPAP Departament Calitate Studii: Studii Superioare Tehnice Limbi straine : Engleza nivel avansat / Germa"

Transcriere

1 Cerinte Inginer calitate proiect - PPAP Departament Calitate Studii Superioare Tehnice Limbi straine : Engleza nivel avansat / Germana reprezinta avantaj Experienta: in asigurarea calitatii / domeniul automotive reprezinta avantaj Abilitati dezvoltate de comunicare Orientare spre client Atentie la detalii Administreaza si mentine comunicarea cu clientii in faza de proiectare a produsului dar si in cazul productiei de serie (modificare produs, relocare), fiind responsabil cu satisfacerea cerintelor acestora. Obtinerea aprobarii PPAP-ului (production part approval process) pentru a asigura startul productiei de serie a produsului. Responsabil de intocmirea documentatiei (dosar PPAP) in concordanta cu standardele Asigura informatii consistente membrilor segmentelor si echipei de proiect cu privire la documentele, mostrele si termele limita pentru intocmirea acestora. Verifica documentele si mostrele necesare pentru intocmirea dosarului de PPAP. Este persoana de contact privinid PPAP-uri atat intern cat si extern (clienti, furnizori). Emite, actualizeaza si dupa caz aproba proceduri si instructiuni de lucru pentru procesele pentru care este responsabil. Participa direct la realizarea auditurilor de proces conform VDA. Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sanatate, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala. htm.office@hirschmann-automotive.com; Tel: ; Fax: Doar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

2 Cerinte Angajeaza Inginer Design Departament Development Studii Superioare Tehnice Engleza Nivel avansat; Germana reprezinta avantaj Experienta: In domeniul Automotive reprezinta avantaj Cunostinte tehnice Cunostinte operare PC, in special CAD (preferabil CATIA V5) Desen Tehnic Creativitate, spirit inovativ si munca in echipa Atitudine pozitiva, proactivitate Abilitati dezvoltate de comunicare si prezentare Cunostinte in domeniul injectarii de mase plastice sau inginerie mecanica Responsabil de dezvoltarea conectorilor si cablajelor, pornind de la concept pana la inovarea produsului in serie. Responsabil de coordonarea modificarilor de concept si de design, in colaborare directa cu sediul central din Rankweil. Responsabil de proiectarea in CAD (CATIA V5) si supervizarea intregului proces de dezvoltare in cadrul echipelor de proiect. Responsabil de functionalitatea componentelor in concordanta cu cerintele din domeniul automotive. Responsabil de crearea si/sau modificarea desenelor de produs. Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sanatate, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala. Tel: ; Fax: Doar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

3 Inginer proces 2 posturi Departament Tehnic Tehnice Superioare Lb. Engleza nivel avansat; Lb. Germana constituie avantaj Experienta: in domeniul automotive-productie reprezinta avantaj Deprinderi si gandire tehnice Orientare spre rezultat si imbunatatire continua Implementeaza, mentine si imbunatateste procesele de productie (tehnologia de executie a produselor) astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor interni si externi, respectand regulile interne si politica HIRSCHMANN. Defineste si valideaza parametrii de proces pentru toate procesele de productie mai putin procesele speciale (ex: injectare de mase plastice), astfel incat sa fie indeplinite cerintele clientului si inregistraza, actualizeaza si verifica fisele parametrilor de proces a. i. sa se utilizeze parametrii optimi in procesul de productie. Instruieste operatorii pentru ca acestia sa cunoasca modul de lucru la masini si scule, dispozitive si aspecte specifice proceselor tehnologice de executie Preia si actualizeaza documentatia de proiect pentru proiectele noi a.i. sa avem o evaluare a resurselor in conformitate cu cerintele clientului Implementeaza cerintele de standardizare a spatiului de productie Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, card de sanatate, abonament la sala, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, posibilități de dezvoltare profesionala Romania in Parcul Industrial Mures Chirileu Nr. 1/A (langa Vidrasau) sau prin htm.office@hirschmann-automotive.com; Tel: ; Fax Doar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

4 Inginer injectare Departament Tehnic Tehnice Superioare Lb. Engleza nivel avansat Lb. Germana constituie avantaj Experienta: Constituie avantaj experienta in domeniul automotive-productie. Deprinderi si gandire tehnice Orientare spre rezultat si imbunatatire continua Implementeaza, mentine si imbunatateste procesele de productie (tehnologia de executie a produselor) astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor interni si externi, respectand regulile interne si politica HIRSCHMANN. Intocmeste si asigura instruiri cu privire la documentatia necesara proceselor speciale (injectare de mase plastice, injectare rasini inconformitate cu cerintele sistemului de productie Hirschmann si tinand cont de experintele anterioare (lesson learned) a.i. operatorii si tehnicienii de proces sa foloseasca cea mai buna practica in proces si sa atinga obiectivele de productie stabilite. Defineste si valideaza parametrii de proces in conformitate cu procedura de validare a parametrilor de proces (Validation of Process Parameters) astfel incat sa fie indeplinite cerintele clientului si inregistraza, actualizeaza si verifica fisele parametrilor de proces (in formularele corespunzatoare) a. i. sa se utilizeze parametrii optimi in procesul de productie. Creeaza, actualizeaza si comunica catre productie si mangement rapoarte saptamanale cu analiza erorilor in procesul de injectare pentru a decide actiuni in vederea reducerii acestora si incadrarea acestui indicator in obiectivele stabilite in cadrul Hirschmann Romania. Creeaza, actualizeaza si verifica fisele de intretinere zilnica (planificata) pentru a creste durata de viata a sculelor si pentru a elimina variatiile in process, in conformitate cu procedura de mentenanta (Maintenance Operating Procedure). Instruieste, urmareste si coordoneaza activitatea tehnicienilor de proces a.i. sa-si indeplineasca obiectivele de reducere a pierderilor in proces. Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, card de sanatate, abonament la sala, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, posibilități de dezvoltare profesionala Romania in Parcul Industrial Mures Chirileu Nr. 1/A (langa Vidrasau) sau prin htm.office@hirschmannautomotive.com; Tel: ; Fax Doar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

5 Inginer test si automatizari Departament Mentenanta Tehnice Superioare Lb. Engleza nivel cel putin mediu; Lb. Germana constituie avantaj Experienta: in domeniul automotive-productie reprezinta avantaj Cunostinte tehnice in domeniul electric, electronic, electromecanic, TCM Rezolvarea de probleme Orientare spre analiza Orientare spre rezultat Implementeaza, mentine si imbunatateste procesele de productie ( test si automatizare ) astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor interni si externi, respectand regulile interne si politica Hirschmann Defineste cele mai bune practici in cadrul proceselor speciale astfel incat sa se asigure standardizarea modului de lucru (testare, masini automate si semiautomate) Intocmeste si asigura instruiri cu privire la documentatia necesara proceselor speciale Defineste si valideaza parametrii de proces, inregistraza, actualizeaza si verifica fisele parametrilor de proces astfel incat sa se utilizeze parametrii optimi in procesul de productie. Instruieste operatorii si tehnicienii de proces pentru ca acestia sa cunoasca modul de lucru la masinile speciale (testare, masini automate si semiautomate) Creeaza, actualizeaza si comunica catre productie si management rapoarte saptamanale cu analiza pierderilor si eficienta utilizarii masinilor pentru a decide actiuni in vederea reducerii pierderilor Creeaza, actualizeaza si verifica fisele de intretinere zilnica (planificata) pentru a creste durata de viata a sculelor (echipamente de testat, masini automate si semiautomate) Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, card de sanatate, abonament la sala, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, posibilități de dezvoltare profesionala htm.office@hirschmann-automotive.com; Tel: ; Fax Doar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

6 Inginer calitate clienti Departament Calitate Studii Superioare Tehnice Limba Engleza - avansat, Limba Germana- reprezinta avantaj Experienta: Constituie avantaj experienta in domeniul automotive sau vanzari. Abilitati dezvoltate de comunicare Orientare spre client si rezultate Orientare spre costuri Abilitate de analiza Cunostinte pachet Microsoft Office si SAP Administreaza si mentine comunicarea cu clientii, in vederea satisfacerii cerintelor acestora Analizeaza si solutioneaza reclamatiile clientilor, stabileste, urmareste si evalueaza actiunile corective implementate Colaboreaza cu clientul in vederea returnarii produselor neconforme Responsabil sa coordoneze analiza reclamatiilor impreuna cu departamentul productie in vederea rezolvarii cat mai rapide si eficiente a acestora (remediere, rebutare, activitati de sortare) pentru minimizarea pierderilor si sa prezinte rezultatelor evolutiei reclamatiilor de la client in raportul lunar. Asigura informatii consistente membrilor segmentelor si echipei manageriale cu privire la statusul reclamatiilor de calitate primite de la client prin prezentarea situatiei lunare. Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, card de sanatate, abonament la sala de sport, al 13-lea salariu, bonus de fidelitate, posibilități de dezvoltare profesionala. htm.office@hirschmann-automotive.com; Tel: ; Fax

7 Inginer Calitate Sistem (IMS) Departament Calitate Studii superioare tehnice Limbi straine : Engleza avansat Cunostinte pachet Office Experienta: in domeniu reprezinta avantaj. Orientare spre client Spirit de echipa Orientarea spre rezultate Atentie la detalii Asigura suport astfel incat procesele necesare sistemului de management al calitatii sunt stabilite, implementate si mentinute. Raporteaza performantele sistemului de management al calitatii si orice necesitate de imbunatatire, promovand cunoasterea cerintelor specifice ale clientului si cerintele standardelor specifice industriei auto in intreaga organizatie. Promoveaza in intreaga organizatie principiile si valorile Hirschmann Automotive si participa activ la constientizarea intregului personal in ceea ce priveste Sistemul operational si Sistemul de Imbunatatire Continua. Contribuie la stabilirea, implementarea si mentinerea sistemullui de management al calitatii in conformitate cu standardele Promoveaza constientizarea in intreaga organizatie a necesitatii satisfacerii cerintelor specifice ale clientilor, a cerintelor legale si a sistemului operational Hirschmann Monitorizeaza stadiul de implementare al sistemelor de management si raporteaza catre performanta sistemului de management al calitatii si oportunitatile de imbunatatire. Instruieste personalul organizatiei in functie de necesitati Colaboreaza cu toate structurile organizatorice ale organizatiei in functie de activitatile si proiectele in desfasurare pentru orientarea organizatiei spre imbunatatirea continua ( proiecte de imbunatatire, workshop-uri sau santiere de lucru, ) Contribuie la implementarea, mentinerea si dezvoltarea continua a sistemelor de management Hirschmann ( sistemul de management al calitatii, sistemul de management al mediului, sistemul operational Hirschmann, procesul de imbunatatire continua). Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, card de sanatate, abonament la sala de sport, al 13-lea salariu, bonus de fidelitate, posibilități de dezvoltare profesionala. Romania in Parcul Industrial Mures Chirileu Nr. 1/A (langa Vidrasau) sau prin htm.office@hirschmann-automotive.com; Tel: ; Fax Doar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

O SINGURĂ licență și ai acces de pe oricâte stații de lucru! Olteniei nr.4, Baia Mare Tel.: 0262 / , 0743 /

O SINGURĂ licență și ai acces de pe oricâte stații de lucru! Olteniei nr.4, Baia Mare Tel.: 0262 / , 0743 / Ai nevoie de... Reducerea costurilor și eliminarea pierderilor Organizarea proceselor și activitățiilor de business Optimizarea stocurilor și creșterea nivelului de onorare al comenzilor Implementarea

Mai mult

Anexa 8 FIŞA POST 1.POSTUL : MANAGER PROIECT, COD COR CERINŢE : 2.1 Studii : Studii superioare finalizate 2.2 Vechime : Minim 3 ani pe un pos

Anexa 8 FIŞA POST 1.POSTUL : MANAGER PROIECT, COD COR CERINŢE : 2.1 Studii : Studii superioare finalizate 2.2 Vechime : Minim 3 ani pe un pos Anexa 8 1.POSTUL : MANAGER PROIECT, COD COR 242101 2.CERINŢE : 2.1 Studii : Studii superioare finalizate 2.2 Vechime : Minim 3 ani pe un post similar 2.3 Alte cerinţe : Perfecţionări (specializări): managementul

Mai mult

AUTOMOTIVE QUALITY MANAGEMENT STANDARD IATF CORE TOOLS CSR

AUTOMOTIVE QUALITY MANAGEMENT STANDARD IATF CORE TOOLS CSR AUTOMOTIVE QUALITY MANAGEMENT STANDARD IATF CORE TOOLS CSR QMCUPRINS 05 IATF 06 IATF 16949:2016 & ISO 9001:2015 Requirements 07 IATF 16949:2016 Requirements for Management 08 IATF 16949:2016 Internal Auditor

Mai mult

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea rezultate ca manager inseamna sa actionezi in permanenta

Mai mult

Dirigintele de specialitate raspunde fata de cei pe care ii reprezinta pentru asigurarea verificarii realizarii corecte a executiei lucrarilor de cons

Dirigintele de specialitate raspunde fata de cei pe care ii reprezinta pentru asigurarea verificarii realizarii corecte a executiei lucrarilor de cons Dirigintele de specialitate raspunde fata de cei pe care ii reprezinta pentru asigurarea verificarii realizarii corecte a executiei lucrarilor de constructii. SCOP SI NECESITATE Dirigintele de specialitate,

Mai mult

Microsoft Word - Fisa postului.doc

Microsoft Word - Fisa postului.doc Asociația MaiMultVerde Str. Grigore Mora 33 011886 Bucureşti (M) +40 753 202 200 asociatia@maimultverde.ro www.maimultverde.ro FISA POSTULUI COORDONATOR PROIECTE Manager Proiect - poziția în COR / Cod:

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREȘ TÎRGU-MUREȘ OFERTA EDUCAȚIONALĂ PENTRU ANUL ȘCOLAR ÎNVĂȚĂMÂNTUL LICEAL: Tehnic

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREȘ TÎRGU-MUREȘ OFERTA EDUCAȚIONALĂ PENTRU ANUL ȘCOLAR ÎNVĂȚĂMÂNTUL LICEAL: Tehnic MINIERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREȘ TÎRGU-MUREȘ OFERTA EDUCAȚIONALĂ PENTRU ANUL ȘCOLAR 2019-2020 ÎNVĂȚĂMÂNTUL LICEAL: Tehnician în automatizări Tehnician operator tehnică de calcul

Mai mult

08_03

08_03 ANUNȚ DE POST VACANT PENTRU CONSTITUIREA UNEI LISTE DE REZERVĂ Titlul postului Grupa de funcții/gradul AD 6 Tip de contract Referință Termenul de depunere a candidaturilor Locul de angajare Specialist

Mai mult

MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE

MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE Nr. Data 19.07.2019 MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE A N U N Ţ Ministerul Finanţelor Publice,cu sediul în Bulevardul Libertății nr. 16, sector 5, organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de

Mai mult

CV-Europass Ancuţa-RO.pdf

CV-Europass Ancuţa-RO.pdf Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE Ancuţa Adrian-Silviu EXPERIENŢA PROFESIONALĂ 12/2017 Prezent Secretar General Adjunct - Inalt Functionar Public Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat,

Mai mult

Business Services Conference

Business Services Conference ISM Institutul de Standardizare din Moldova LOGO Serviciu presupune un set de activități intelectuale multidisciplinare, în cadrul activităților de management, care urmăresc să creeze sau să promoveze

Mai mult

Titlul principal

Titlul principal ANUNȚ ANGAJARE Cluj Innovation Park SA angajează personal pentru postul de ADMINISTRATOR IMOBILE. Documentele pentru angajare se pot depune pînă în data de 3/05/2019. FIȘA POSTULUI ADMINISTRATOR IMOBILE

Mai mult

Direcţia I. Director general Serviciile A. Consiliul de Coducere B. Serviciul Juridic şi asistenţă managerială C. Audit Public Intern Denumirea dosaru

Direcţia I. Director general Serviciile A. Consiliul de Coducere B. Serviciul Juridic şi asistenţă managerială C. Audit Public Intern Denumirea dosaru Direcţia I. Director general Serviciile A. Consiliul de Coducere B. Serviciul Juridic şi asistenţă managerială C. Audit Public Intern Denumirea dosarului (conţinutul pe scurt al problemelor la care se

Mai mult

Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Supravegherea desfășurării activităților din unitatea de învățământ Cod: PS-SCIM-37

Colegiul Naţional Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Supravegherea desfășurării activităților din unitatea de învățământ Cod: PS-SCIM-37 Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Supravegherea desfășurării activităților din unitatea de învățământ Cod: PS-SCIM-37 Ediţia: a II-a Revizia: 0 Exemplar nr.: 1 Procedură

Mai mult

SoftGroup Granary 2007

SoftGroup Granary 2007 2 este un sistem de execuție si fabricație (MES) pentru gestionarea eficientă, controlul și optimizarea activităților din depozitele de cereale, depozite publice și din societățile comercializatoare de

Mai mult

Anexa I Consiliul de Administratie PROCEDURA Privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a catedrelor vacante titularizabile pentru anu

Anexa I Consiliul de Administratie PROCEDURA Privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a catedrelor vacante titularizabile pentru anu Anexa I Consiliul de Administratie PROCEDURA Privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a catedrelor vacante titularizabile pentru anul scolar 2017-2018 pentru etapa de pretransfer consimțit

Mai mult

Proiect GSN-08 Ghid de securitate nucleară privind repornirea instalaţiilor nucleare după opririle neplanificate CAPITOLUL I Domeniu, scop, definiţii

Proiect GSN-08 Ghid de securitate nucleară privind repornirea instalaţiilor nucleare după opririle neplanificate CAPITOLUL I Domeniu, scop, definiţii Proiect GSN-08 Ghid de securitate nucleară privind repornirea instalaţiilor nucleare după opririle neplanificate CAPITOLUL I Domeniu, scop, definiţii SECŢIUNEA 1 Domeniu şi scop Art. 1. - (1) Prin prezentul

Mai mult

CTT_Plan de imbunatatire

CTT_Plan de imbunatatire 7.6 PLAN DE ÎMBUNĂTĂŢIRE - a calitatii educaţiei şi formării profesionale Nr. 3298/03.10.2017 Aprobat în Consiliul de Administrație din 4.10.2017 Numele şcolii ÎPT Adresa şcolii ÎPT telefon fax email COLEGIUL

Mai mult

Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 9118/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu se

Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava Nr. inregistrare: 9118/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, cu se Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 9118/04.06.2019 ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu sediul în str. Universității, nr. 13, județul Suceava,

Mai mult

Definiţie: modele analitice care asigură evaluarea unor caracteristici de calitate alese, bazându-se pe date din măsurători ale proiectelor software.

Definiţie: modele analitice care asigură evaluarea unor caracteristici de calitate alese, bazându-se pe date din măsurători ale proiectelor software. Definiţie: modele analitice care asigură evaluarea unor caracteristici de calitate alese, bazându-se pe date din măsurători ale proiectelor software. Oferă, în timp, o predicţie corectă a calităţii software

Mai mult

RS-1.3 LM.2

RS-1.3 LM.2 LINII DIRECTOARE PENTRU VERIFICAREA ADECVARII LA SCOP A METODELOR UTILIZATE ÎN LABORATOARELE DE ANALIZE MEDICALE CUPRINS 1. SCOP 2. DOMENIU DE APLICARE 3. DOCUMENTE DE REFERINŢĂ 4. DEFINIŢII 5. PRINCIPII

Mai mult

FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Axa prioritară nr. 3 Creșterea adaptabilității lucrători

FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Axa prioritară nr. 3 Creșterea adaptabilității lucrători FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Axa prioritară nr. 3 Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor Domeniul major de intervenţie

Mai mult

UNIUNEA EUROPEANA GUVERNUL ROMÂNIEI Instrumente Structurale PROGRAMUL OPERAŢIONAL SECTORIAL CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII ECONOMICE - co-finanţ

UNIUNEA EUROPEANA GUVERNUL ROMÂNIEI Instrumente Structurale PROGRAMUL OPERAŢIONAL SECTORIAL CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII ECONOMICE - co-finanţ UNIUNEA EUROPEANA PACHETUL DE PROIECTE ECOPELLET Polul naţional de competitivitate în promovarea sistemelor moderne de fabricaţie pentru implementarea principiilor economiei verzi MEDGREEN Beneficiar S.C.

Mai mult

Avenir Telecom isi consolideaza activitatea in Romania cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV Despre organizatie Avenir Telecom are peste 3000 de angajati

Avenir Telecom isi consolideaza activitatea in Romania cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV Despre organizatie Avenir Telecom are peste 3000 de angajati Avenir Telecom isi consolideaza activitatea in Romania cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV Despre organizatie Avenir Telecom are peste 3000 de angajati, este activa in sase tari (Franta, Marea Britanie,

Mai mult

SC AI COMSYS SRL

SC AI COMSYS SRL We make IT happen! PREZENTAREA FIRMEI CINE SUNTEM NOI? Suntem o firma infiintata in anul 2005, ne numim AI COMSYS, activam in industria IT si va oferim o gama completa de servicii, solutii si vanzari IT

Mai mult

Recrutarea: Un ghid digital 1

Recrutarea: Un ghid digital   1 Recrutarea: Un ghid digital www.thomasinternational.net/ro-ro 1 Cuprins 3 Ce este recrutarea si de ce este importanta? 4 Evaluare Definirea clara a postului vacant si selectie 7 Numirea persoanei potrivite

Mai mult

CRU nr. 513/ ANUNŢ DE CONCURS AGENŢIA PENTRU AGENDA DIGITALĂ A ROMÂNIEI (AADR) cu sediul în Bucureşti, Str. Italiană nr. 22, Sector 2, organ

CRU nr. 513/ ANUNŢ DE CONCURS AGENŢIA PENTRU AGENDA DIGITALĂ A ROMÂNIEI (AADR) cu sediul în Bucureşti, Str. Italiană nr. 22, Sector 2, organ CRU nr. 513/03.10.2016 ANUNŢ DE CONCURS AGENŢIA PENTRU AGENDA DIGITALĂ A ROMÂNIEI (AADR) cu sediul în Bucureşti, Str. Italiană nr. 22, Sector 2, organizează concurs de ocupare a trei posturi vacante de

Mai mult

FISA POSTULUI DIRECTOR LICEUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL TIMIȘOARA Numele și prenumele:... Functia: Director Unitatea de învatamânt: Lic

FISA POSTULUI DIRECTOR LICEUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL TIMIȘOARA Numele și prenumele:... Functia: Director Unitatea de învatamânt: Lic FISA POSTULUI DIRECTOR LICEUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL TIMIȘOARA Numele și prenumele:... Functia: Director Unitatea de învatamânt: Liceul Teologic Ortodox Sfântul Antim Ivireanul Timișoara

Mai mult

FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul a

FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul a FIŞA POSTULUI DIRECTOR Unitate de învățământ gimnazial Funcția: Director Numele și prenumele: Unitatea de învățământ: Şcoală gimnazială Studii: Anul absolvirii: Specialitatea: Vechime în învățământ: Gradul

Mai mult

PLAN MANAGERIAL – Angela Repanovici

PLAN MANAGERIAL – Angela Repanovici PLAN MANAGERIAL pentru perioada 2016-2020 al candidatei Prof.univ.dr.ing., dr. marketing Angela Repanovici Conducător de doctorat în domeniul Inginerie și Management la funcția de Director al Consiliului

Mai mult

Anexa 2-RE-01

Anexa 2-RE-01 ASPECTE SPECIFICE PRIVIND EVALUAREA ACTIVITĂȚILOR DESFĂȘURATE DE ORGANISMELE DE CERTIFICARE CU MAI MULTE LOCAŢII ȘI/SAU CARE FURNIZEAZĂ CERTIFICARE ÎN ALTE ȚĂRI DECÂT CEA ÎN CARE ESTE LOCALIZAT SEDIUL

Mai mult

Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Asigurarea continuității activităților desfășurate în unitatea de învățământ Cod: P

Colegiul Naţional Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Asigurarea continuității activităților desfășurate în unitatea de învățământ Cod: P Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Asigurarea continuității activităților desfășurate în unitatea de învățământ Cod: PS-SCIM-38 Ediţia: a II-a Revizia: 0 Exemplar nr.: 1

Mai mult

Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau

Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau 06 Sep 2012 de admin [1] Programele ce implica utilizarea cardurilor de cumparaturi sunt din ce in ce mai prezente in intreaga lume. Acest

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Program oferit in exclusivitate membrilor Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania - OAMGMAMR Cine este Garanti Bank? Sucursala din Romania Banca a inceput

Mai mult

Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Axa prioritară 2 Corelarea învăţăr

Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Axa prioritară 2 Corelarea învăţăr Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Axa prioritară 2 Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii Domeniul

Mai mult

Microsoft Word - Prezentare 03 - site 01.doc

Microsoft Word - Prezentare 03 - site 01.doc R a p o r t u l d e I n v e s t i t i i Acest document cuprinde: 1. Descrierea Raportului de Investitii 2. Calitatea informatiilor IBC Focus 3. Statistici referitoare la proiectele de constructii din Romania

Mai mult

WE INVI

WE INVI FORUM Cariera in industria energetica 17.11.2015 STRUCTURA GRUPULUI ABBC ADREM Industries ADREM Invest ADREM Green Power MTAG Switzerland MTUS Technology USA MTAG China Principalele companii ale grupului

Mai mult

POLITICA SI PRACTICILE DE REMUNERARE

POLITICA SI PRACTICILE DE REMUNERARE POLITICA SI PRACTICILE DE REMUNERARE 1.SCOPUL Politica de remunerare a Societatatii de Administrare a Investitiilor MUNTENIA INVEST SA (in continuare MI ) descrie cadrul general si principiile de baza

Mai mult

Unitatea de invatamnt Colegiul National Gheorghe Vranceanu Bacau Compartiment SECRETARIAT PROCEDURA OPERAŢIONALA privind programul de dezvoltare a sis

Unitatea de invatamnt Colegiul National Gheorghe Vranceanu Bacau Compartiment SECRETARIAT PROCEDURA OPERAŢIONALA privind programul de dezvoltare a sis 1. Lista responsabililor cu elaborarea, verificarea şi aprobarea ediţiei sau după caz, a reviziei în cadrul ediţiei procedurii operaţionale Elemente privind responsabilii/ operaţiunea Numele şi prenumele

Mai mult

CURRICULUM VITAE

CURRICULUM VITAE CURRICULUM VITAE Informatii personale Nume / Prenume Nationalitate BATAGA OVIDIU romana Data nasterii 01.11.1977 Sex masculin Locul de munca / Domeniul ional Antibiotice SA Directia Marketing si Vanzari

Mai mult

ANEXA 1

ANEXA 1 PROCEDURA OPERAŢIONALĂ PRIVIND IMPLEMENTAREA SISTEMUL DE CONTROL INTERN MANAGERIAL (SCIM) Cod: P.O..../ 12.09.2016 Ediţia ÎNTÂI 1. Lista responsabililor cu elaborarea, verificarea şi aprobarea ediţiei

Mai mult

Regulamentul (UE) nr. 69/2014 al Comisiei din 27 ianuarie 2014 de modificare a Regulamentului (UE) nr. 748/2012 de stabilire a normelor de punere în a

Regulamentul (UE) nr. 69/2014 al Comisiei din 27 ianuarie 2014 de modificare a Regulamentului (UE) nr. 748/2012 de stabilire a normelor de punere în a L 23/12 Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 28.1.2014 REGULAMENTUL (UE) NR. 69/2014 AL COMISIEI din 27 ianuarie 2014 de modificare a Regulamentului (UE) nr. 748/2012 de stabilire a normelor de punere

Mai mult

METODOLOGIE DE DESFĂSURARE A CONCURSULUI PENTRU FUNCTIA DE DIRECTOR AL CONSILIULUI PENTRU STUDIILE UNIVERSITARE DE DOCTORAT (CSUD) DE LA I

METODOLOGIE DE DESFĂSURARE A CONCURSULUI PENTRU FUNCTIA DE DIRECTOR AL CONSILIULUI PENTRU STUDIILE UNIVERSITARE DE DOCTORAT (CSUD) DE LA I METODOLOGIE DE DESFĂSURARE A CONCURSULUI PENTRU FUNCTIA DE DIRECTOR AL CONSILIULUI PENTRU STUDIILE UNIVERSITARE DE DOCTORAT (CSUD) DE LA I.O.S.U.D. UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ-NAPOCA CAPITOLUL 1 DISPOZIłII

Mai mult

09-ppt-2018-capac

09-ppt-2018-capac SEMINAR IMPORTANȚA ANALIZEI SWOT PENTRU SUCCESUL AFACERII Analiza SWOT presupune stabilirea calitatilor firmei dvs, defectele, oportunitatile de piata si amenintarile 1 Analiza SWOT ofera o radiografie

Mai mult

Secţiunea 1

Secţiunea 1 Hotărâre 857 2015-10-14 Guvernul României privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe Monitorul Oficial anul 2015 al Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului al României nr Protocolului

Mai mult

ANEXA_12_Grila_evaluare_th_fin_Plan_Afaceri

ANEXA_12_Grila_evaluare_th_fin_Plan_Afaceri PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN Axa prioritară : Locuri de muncă pentru toţi Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor Prioritatea

Mai mult

Microsoft Word - COMPETENTE ANTREPRENORIALE.doc

Microsoft Word - COMPETENTE ANTREPRENORIALE.doc STUDIU PRIVIND IMPORTANTA COMPETENTELOR ANHTREPRENORIALE PE PIATA MUNCII CONF.UNIV.DR. MIHAELA DRĂGAN DRD. DIANA BRĂTEAN 1 Dezvoltarea competentelor antreprenoriale reprezinta indubitabil o alternativa

Mai mult

FISA MASURII M 2.3 Denumirea masurii: Sprijin pentru infiintarea si dezvoltarea de structuri asociative in teritoriul GAL Stejarii Argintii CODUL Masu

FISA MASURII M 2.3 Denumirea masurii: Sprijin pentru infiintarea si dezvoltarea de structuri asociative in teritoriul GAL Stejarii Argintii CODUL Masu FISA MASURII M 2.3 Denumirea masurii: Sprijin pentru infiintarea si dezvoltarea de structuri asociative in teritoriul GAL Stejarii Argintii CODUL Masurii: M 2.3 Masura / DI: M 2.3 / 2A Tipul masurii: INVESTITII

Mai mult

Raport de Solvabilitate si Situatia Financiara 2018 al Grupului – Rezumat

Raport de Solvabilitate si Situatia Financiara 2018 al Grupului – Rezumat Raport de Solvabilitate si Situatia Financiara 2018 al Grupului Rezumat 2018 Rezumat In continuare este prezentat rezumatul Raportului de Solvabilitate si Situatia Financiara al Grupului ETHNIKI Hellenic

Mai mult

DECIZIA nr

DECIZIA nr 01 august 2019 ANUNT ORGANIZARE RECRUTARE SI SELECTIE PERSONAL PE POSTURI INFIINTATE IN AFARA ORGANIGRAMEI INSTITUTULUI CLINIC FUNDENI DIN BUCURESTI PENTRU DESFASURAREA DE ACTIVITATI IN CADRUL PROIECTULUI

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE MOBILIER PENTRU EXTERIOR 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul campaniei promotionale este IKEA Romania S.A., cu sediul social in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti

Mai mult

Finantarea si creditarea proiectelor de dezvoltare

Finantarea si creditarea proiectelor de dezvoltare FIŞA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1.Instituţia de învăţământ superior Universitatea SPIRU HARET 1.2.Facultatea Ştiinţe Economice Bucureşti 1.3.Departamentul Ştiinţe Economice 1.4.Domeniul de studii

Mai mult

www.aso-hp.com INDUSTRIE ASO Cromsteel a investit 9 milioane de euro în resursa umană și în tehnologie 4 5 ÎN 2019, COMPANIA A ÎNCHEIAT UN IMPORTANT PROIECT DE SPONSORIZARE cu aparatură medicală în valoare

Mai mult

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last

Microsoft Word - XXITRAINER_PROFILE_for translation RO last Profilul formatorului secolului XXI Prezentul document este un rezumat al studiului de cercetare O1 - Profilul formatorului secolului XXI Pentru a defini profilul formatorilor VET, cercetarea a analizat

Mai mult

Invitaţie - program

Invitaţie - program GHIDUL DE PRACTICĂ AL STUDENȚILOR DIN CADRUL FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE ECONOMICE ȘI ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ I. INFORMAȚII UTILE PENTRU STUDENȚI/MASTERANZI Practica de specialitate constă în efectuarea unui număr

Mai mult

Raport de evaluare a performanței Directorului General pentru perioada ianuarie martie 2018 în conformitate cu prevederile Contractului de Mandat Prez

Raport de evaluare a performanței Directorului General pentru perioada ianuarie martie 2018 în conformitate cu prevederile Contractului de Mandat Prez Raport de evaluare a performanței Directorului General pentru perioada ianuarie martie 2018 în conformitate cu prevederile Contractului de Mandat Prezentul raport evaluează performanțele Directorului General

Mai mult

SFCR Raportul privind solvabilitatea si situatia financiara la P a g e

SFCR Raportul privind solvabilitatea si situatia financiara la P a g e SFCR Raportul privind solvabilitatea si situatia financiara la 31.12.2018 1 P a g e CUPRINS Pag. Abrevieri 3 Introducere 4 A. Activitatea si performanta 5 A.1 Activitatea 5 A.2 Performanta activitatii

Mai mult

pliant_Haenel.cdr

pliant_Haenel.cdr PARTENER www.depoziteautomatizate.ro DEPOZITE AUTOMATIZATE Rotomat pentru industrie Rotomat pentru birouri Funcţionează pe principiul caruselului vertical (ex. marfa stocată este adusă către operator şi

Mai mult

CAIET DE SARCINI

CAIET DE SARCINI APROBAT DIRECTOR GENERAL Alin Vieru CAIET DE SARCINI pentru servicii de întreținere privind zonele de recreere I. INFORMAŢII GENERALE 1. Denumirea instituției: Administrația Domeniului Public Sector 1

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR Tel. 0244/ PLANUL DE DEZ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR Tel. 0244/ PLANUL DE DEZ ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR. 459 e-mail: traian_savulescu@yahoo.ro Tel. 0244/292177 PLANUL DE DEZVOLTARE EUROPEANA AL SCOLII GIMNAZIALE TRAIAN SAVULESCU,

Mai mult

Microsoft Word - TUIASI.POB.31-E1R0-procedura mobilitati CUANTUMDOC.doc

Microsoft Word - TUIASI.POB.31-E1R0-procedura mobilitati CUANTUMDOC.doc Revizia / Nr. Data crt. aplicării 1 R0 / 30.11.2011 Numărul capitolului şi al paginilor revizuite Procedura completă INDICATORUL APROBĂRILOR ŞI AL REVIZIILOR Nume şi prenume Conţinutul modificării Elaborat

Mai mult

brosuramapa2b_ro.cdr

brosuramapa2b_ro.cdr bine ati venit la fabrica de software Microsoft ofera un set de solutii care permit profesionistilor IT sa ofere bogate abilitati de planificare, livrare, dezvoltare, suport, mentenanta si optimizare a

Mai mult

REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL UNGHENI MD-3600, or.ungheni, str.naţională, 11 tel/fax (236) , DECIZIE nr. 8/2

REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL UNGHENI MD-3600, or.ungheni, str.naţională, 11 tel/fax (236) ,   DECIZIE nr. 8/2 REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL UNGHENI MD-3600, or.ungheni, str.naţională, 11 tel/fax (236) 2-27-26, e-mail: contact@crungheni.md DECIZIE nr. 8/24 din 27.12.2018 Cu privire la aprobarea Regulamentului

Mai mult

Nivel Învăţământ liceal Învăţământ preuniversitar Post/Catedră (Disciplina principală de încadrare) 1) Informatică 2) Informatică - Tehnologia informa

Nivel Învăţământ liceal Învăţământ preuniversitar Post/Catedră (Disciplina principală de încadrare) 1) Informatică 2) Informatică - Tehnologia informa Nivel liceal preuniversitar Post/Catedră (Disciplina principală de încadrare) 1) Informatică 2) Informatică - Tehnologia informaţiei şi a 3) Tehnologia informaţiei şi a 4) Tehnologia informaţiei şi a Procesarea

Mai mult

Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Implementarea Standardului 4: Structura organizatorica Cod: PS-SCIM-04 Ediţia: a II

Colegiul Naţional Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Implementarea Standardului 4: Structura organizatorica Cod: PS-SCIM-04 Ediţia: a II Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi PROCEDURĂ DE SISTEM Implementarea Standardului 4: Structura organizatorica Cod: PS-SCIM-04 Ediţia: a III-a Revizia: 0 Exemplar nr.: 1 Procedură de Sistem

Mai mult

FISA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1 Institutia de invatamint superior Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca 1.2 Facultatea Electronică, Teleco

FISA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1 Institutia de invatamint superior Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca 1.2 Facultatea Electronică, Teleco FISA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1 Institutia de invatamint superior Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca 1.2 Facultatea Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei 1.3 Departamentul

Mai mult

REGULAMENT ORGANIZARE SI FUNCTIONARE PRIMARIE.doc

REGULAMENT ORGANIZARE SI FUNCTIONARE PRIMARIE.doc REGULAMENT DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE AL APARATULUI PROPRIU AL CONSIULIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI PLOIESTI 1 CAPITOLUL I PREVEDERI GENERALE ART. 1: ART. 2: Regulamentul de organizare si functionare al

Mai mult

Microsoft Word - Ghid_practica_2009.doc

Microsoft Word - Ghid_practica_2009.doc Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică Ediția: 1 Revizia: 0 An universitar 2018-2019 Forma de învățământ ID Pagina 1 din 13 I. INFORMAȚII UTILE

Mai mult

SoftGroup Mill 2007

SoftGroup Mill 2007 SoftGroup Mill 2007 2 SoftGroup Mill 2007 este un sistem de execuție a fabricației (MES) pentru gestionarea eficientă, controlul și optimizarea activităților în morile de cereale. Este complex, răspunde

Mai mult

Research methods

Research methods Schimbarea paradigmei educaționale: de la predare la învățare Erik de Graaff Departmentul Planificare degraaff@plan.aau.dk Agenda Paradigma educațională tradițională Trecerea de la predare la învățare

Mai mult

Microsoft Word - HG405.doc

Microsoft Word - HG405.doc Guvernul Romaniei Hotarare nr. 405 din 12 august 1993 privind infiintarea Autoritatii Aeronautice Civile Romane Publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 207 din 27 august 1993 Guvernul Romaniei h

Mai mult

Catalogul de stagii DRIVE YOUR FUTURE 2015

Catalogul de stagii DRIVE YOUR FUTURE 2015 Catalogul de stagii DRIVE YOUR FUTURE 2015 CUPRINS DIRECTIA FINANCIARA - MIOVENI... 4 DIRECTIA FINANCIARA - BUCURESTI... 5 UZINA VEHICULE DACIA - MIOVENI... 7 2 Descriere Grup Renault Romania Romania este,

Mai mult

Testare manuala: situatia in care o persoana initiaza fiecare test, interactioneaza cu el si interpreteaza, analizeaza si raporteaza rezultatele. Test

Testare manuala: situatia in care o persoana initiaza fiecare test, interactioneaza cu el si interpreteaza, analizeaza si raporteaza rezultatele. Test Testare manuala: situatia in care o persoana initiaza fiecare test, interactioneaza cu el si interpreteaza, analizeaza si raporteaza rezultatele. Testare automata: exista un mecanism pentru executia fara

Mai mult

Cerere de exprimare a interesului (fără termen-limită) pentru programul de stagii din cadrul Agenției pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare

Cerere de exprimare a interesului (fără termen-limită) pentru programul de stagii din cadrul Agenției pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare Cerere de exprimare a interesului (fără termen-limită) pentru programul de stagii din cadrul Agenției pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER) REFERINȚĂ: ACER/TRAINEE/2019/OC

Mai mult

Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 10504/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu s

Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava Nr. inregistrare: 10504/ ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, cu s Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava Nr. inregistrare: 10504/24.06.2019 ANUNȚ SELECȚIE EXPERȚI Universitatea "Ștefan cel Mare din Suceava, cu sediul în str. Universității, nr. 13, județul Suceava,

Mai mult

EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE Descoperă noi direcţii Bine ai venit în locul în care ideile tale te vor conduce către ceva cu adevărat imp

EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE Descoperă noi direcţii   Bine ai venit în locul în care ideile tale te vor conduce către ceva cu adevărat imp EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE Descoperă noi direcţii www.bosch-career.ro Bine ai venit în locul în care ideile tale te vor conduce către ceva cu adevărat important. Bine ai venit la Bosch. INIŢIATIVE PENTRU STUDENŢI

Mai mult

programă şcolară pentru clasa a 11a, liceu

programă şcolară pentru clasa a 11a, liceu Anexă la OMECI nr. 5099 din 09.09.2009 MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII ŞI INOVĂRII PROGRAME ŞCOLARE TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI ŞI A COMUNICAŢIILOR (Sisteme de gestiune a bazelor de date) CLASA A XII-A CICLUL

Mai mult

Curriculum Vitae

Curriculum Vitae SCRISOARE DE INTENȚIE Constanța, 2016 DOMNULE MANAGER, În urma analizei realizate pe internet referitor la firma pe care o reprezentaţi, precum şi a interesului pe care mi-l manifest de a lucra într-un

Mai mult

CMBRAE-CMBAP

CMBRAE-CMBAP ORDIN ADMINISTRATIE PUBLICA 5106/2010 Emitent: Ministerul Educatiei si Cercetarii Domenii: Invatamint Vigoare M.O. 644/2010 Ordin pentru aprobarea Normelor metodologice privind modul de realizare a raportului

Mai mult

CV modificat 2 - copie

CV modificat 2 - copie Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă RUSU ROBERT CLAUDIU Sector 3, Telefon 0721.00.11.11 Fax - E-mail Naţionalitate robert@5r.ro Romana Data naşterii 27.12.1974 Sex Locul

Mai mult

PROIECT Cu privire la Regulamentul privind modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului din cadrul DASPF Edineț REPUBLICA MOLDOVA CON

PROIECT Cu privire la Regulamentul privind modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului din cadrul DASPF Edineț REPUBLICA MOLDOVA CON PROIECT Cu privire la Regulamentul privind modul de stabilire a sporului pentru performanță personalului din cadrul DASPF Edineț REPUBLICA MOLDOVA CONSILIUL RAIONAL EDINEŢ DECIZIE nr. din 14 decembrie

Mai mult

Your Stuff - studiu de caz.cdr

Your Stuff - studiu de caz.cdr Mai 2019 Liderul pietei online de produse dedicate animalelor de companie, PentruAnimale.ro, isi consolideaza pozitia prin implementarea sistemului integrat Pluriva ERP si a rapoartelor de business Studiul

Mai mult

UNIVERSITATEA TEHNICĂ DE CONSTRUCŢII BUCUREŞTI

UNIVERSITATEA TEHNICĂ DE CONSTRUCŢII  BUCUREŞTI Nr. 1314/15.02.2019 HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITĂŢII TEHNICE DE CONSTRUCŢII BUCUREŞTI Adoptată în şedinţa de Senat din data de 14.02.2019 Având în vedere actele normative de certificare a înfiinţării

Mai mult

Europass CV

Europass CV Europass Curriculum vitae Informaţii personale Horia Mihail Acatrinei Adresă Str. Drumul Padurea Pustnicu 141A, Bl.Ru36B, Ap.6, București (Romania) Telefon (021)3860095 Mobil 0722.500.028 E-mail horiaaca@gmail.com

Mai mult

Schema nr

Schema nr Anexa 2 Universitatea:. VASILE ALECSANDRI DIN BACĂU Facultatea de Inginerie Calificarea: Inginerie Biochimică Nivelul de studii: licenţă Domeniul fundamental Ştiinţe inginereşti Programul de studii Inginerie

Mai mult

Scoala Gimnaziala Merei Str. Principală, com. Merei, jud. Buzău Tel/ fax: GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CO

Scoala Gimnaziala Merei Str. Principală, com. Merei, jud. Buzău Tel/ fax: GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CO GRAFICUL UNIC DE MONITORIZARE ȘI CONTROL AN ȘCOLAR 2018-2019 ARGUMENT Monitorizarea şi controlul activităţii şcolii în anul şcolar 2018 2019 se va face ţinând cont de toate punctele slabe, ameninţările

Mai mult

Noi competențe pentru un job de calitate cod proiect /ROBG178 LOCURI DE MUNCA SI COMPETENTE Veliko Tarnovo 11 ianuarie

Noi competențe pentru un job de calitate cod proiect /ROBG178 LOCURI DE MUNCA SI COMPETENTE Veliko Tarnovo 11 ianuarie Noi competențe pentru un job de calitate cod proiect 16.4.2.024/ROBG178 LOCURI DE MUNCA SI COMPETENTE Veliko Tarnovo 11 ianuarie 2019 Proiect cofinanțat de UE, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională,

Mai mult

CODUL DE ASIGURARE A CALITĂŢII Ediţia 1/Rev Conform Legea 1/2011, Capitolul XI, Secţiunea 2, art.213-2), lit. f) Cod Co-02 Avizat Preşedinte C

CODUL DE ASIGURARE A CALITĂŢII Ediţia 1/Rev Conform Legea 1/2011, Capitolul XI, Secţiunea 2, art.213-2), lit. f) Cod Co-02 Avizat Preşedinte C CODUL DE ASIGURARE A CALITĂŢII Conform Legea 1/2011, Capitolul XI, Secţiunea 2, art.213-2), lit. f) Cod Co-02 Avizat Preşedinte CEAC Conf. univ. dr. Janina MIHĂILĂ Aprobat, Preşedinte Senat Prof. Univ.

Mai mult

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane INVESTESTE IN OAMENI! VALORI

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane INVESTESTE IN OAMENI! VALORI Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 INVESTESTE IN OAMENI! VALORIFICAREA CAPITALULUI UMAN IN ZONELE RURALE DIN ROMANIA,

Mai mult

Microsoft Word - e1bf-accb-bbab-4f0e

Microsoft Word - e1bf-accb-bbab-4f0e Cod: PS 05 Pagina 1 din 5 Procedura PS 05 corespunde cerințelor standardului SR EN ISO 9001:2015 ales ca model de referinţă pentru implementarea sistemului de management în cadrul Intocmit: RM Data: 24.09.2018

Mai mult

PLAN DE AFACERI (model) <maxim 80 de pagini, inclusiv eventualele anexe> I. REZUMAT: aceasta parte se va întocmi la final (Atentie! Rezumatul nu trebu

PLAN DE AFACERI (model) <maxim 80 de pagini, inclusiv eventualele anexe> I. REZUMAT: aceasta parte se va întocmi la final (Atentie! Rezumatul nu trebu PLAN DE AFACERI (model) I. REZUMAT: aceasta parte se va întocmi la final (Atentie! Rezumatul nu trebuie sa depaseasca 4 pagini!) - Suma dorita pentru finantare,

Mai mult

FD_UG_N_50_TD(MCN)

FD_UG_N_50_TD(MCN) FIŞA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1 Instituţia de învăţământ superior Universitatea Dunarea de Jos Galati 1.2 Facultatea / Departamentul Arhitectura Navala/Structuri Navale 1.3 Catedra Structuri

Mai mult

Chestionarul MOSPS

Chestionarul MOSPS Chestionar de evaluare a siguranței pacienților în cabinetele de consultații de medicină primară (AHRQ MOSPS) INSTRUCȚIUNI Gândește-te la modul în care se fac lucrurile în cabinetul de consultații și exprimă-ți

Mai mult

Microsoft Word - PO-05.1 ed 2 rev 1 Analiza efectuata de management

Microsoft Word - PO-05.1 ed 2 rev 1 Analiza efectuata de management UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACĂ U COD: PO-05.01 RECTOR, PROF.UNIV.DR. ING. VALENTIN NEDEFF Prenumele şi numele Semnătura Reprezentantul Managementului Conf. univ. dr. Cornelia-Marcela DANU Elaborat

Mai mult

PO

PO ŞCOALA GIMNAZIALĂ PETRU PONI CUCUTENI GRAFICUL DE MONITORIZARE ȘI CONTROL 2018-2019 ŞCOALA GIMNAZIALĂ PETRU PONI CUCUTENI Localitatea CUCUTENI, Judeţul IAŞI Tel./fax: 0232/717074 Mail: scoala_cucuteni5000@yahoo.com

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Proiectul SANSE Stimularea Antreprenoriatului si Ocuparii in Regiunea Sud-Est 1 Incadrare proiect Programul Operational Capital Uman POCU 2014-2020 Axa prioritara: 3 Locuri de muncă pentru toţi Obiectivul

Mai mult

Antet BRM

Antet BRM Bursa Română de Mărfuri S.A. Romanian Commodities Exchange Strada Buzeşti 50-52 sector 1 Bucureşti România Tel. +40-21 317 45 60 Fax +40-21 317 28 78 E-mail: office@brm.ro http://www.brm.ro RAPORT privind

Mai mult

Microsoft Word - MHK_FMR-tanterv_

Microsoft Word - MHK_FMR-tanterv_ PLAN DE ÎNVĂŢĂMÂNT începând cu anul universitar 2016-2017 Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca Facultatea: Ştiinţe Tehnice şi Umaniste din Tg-Mureş Domeniul : Mecatronică și robotică Specializarea:

Mai mult

Corporate 2 Template

Corporate 2 Template Curs 8 FUNCŢIILE ŞI ARHITECTURA UNUI SISTEM DE FLUXURI DE ACTIVITĂŢI Cuprins Rolul unui sistem de fluxuri de activ Structura sistemelor informatice Modelul de referinta WFMC Componentele modelului Relatiile

Mai mult