meniu biodega MAI 2019

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "meniu biodega MAI 2019"

Transcriere

1 Nectaruri, prospături (fresh-uri) de fructe și legume, clasice sau ingenios combinate, ceaiuri din frunze sau flori culese, spălate și puse la uscat (de noi sau de cei care încă mai știu meșteșugul sănătății din natură ) acestea toate se găsesc în BIODEGA La Copac. De vă amintiți de ceaiul de salcâm pregătit de bunica, dacă vreți un suc de pătrunjel sau unul din sfeclă și morcov, oricare v-ar fi pofta sau dorința de a combina minunile naturii, vă invităm să citiți paginile ce urmează și să alegeți ce este mai potrivit Domniilor voastre! Iată ce vă putem spune în plus: - Apa folosită la ceaiuri și în anumite amestecuri este apă filtrată; - Mierea pe care o folosim este naturală; Este ideal ca ceaiurile și licorile să fie băute cu 30 de minute înainte de masă sau între mese; sucurile și nectarurile de fructe se servesc ideal la temperatura camerei; Alegeți sau adăugați culorile naturii cele mai potrivite pentru zilele în care vă găsiți: Alimentele ROȘII măresc circulația vă încălzesc corpul, inclusiv mâinile și picioarele, Alimentele PORTOCALII deschid centrele bucuriei și ale entuziasmului, aduc vitalitate și claritate mentală; Alimentele GALBENE sunt stimulante, oferă energie, întăresc nervii, stimulează digestia; Alimentele VERZI sunt calmante naturale, curăță sângele și oferă energie pe termen lung. Să vă fie cu sănătate și bucurie răsfățul pământului! BIODEGA este un concept original La Copac.

2 Unde-i lege nu-i tocmeală zicem noi zâmbind de legile domnilor guvernanți.

3 Bucurii de vară - sucuri naturale din fructe și legume - Lămâiată (400 ml) 9 lei limonadă Lămâiată (1litru) 19 lei limonadă Lămâiată mentolată (400 ml) 10 lei limonadă cu mentă Lămâiată mentolată (1litru) 21 lei limonadă cu mentă Lămâiată ghimbirată (400 ml) 11 lei limonadă cu ghimbir Lămâiată ghimbirată (1litru) 21 lei limonadă cu ghimbir Foc răcoritor (400 ml) 12 lei limonadă cu mentă și ghimbir Foc răcoritor (1 litru) 22 lei limonadă cu mentă și ghimbir Focul sacru (400 ml) suc de busuioc, mentă, ghimbir și miere Suc de portocale (330 ml) Suc de grapefruit (330 ml)

4 Antimahmureală profundă (330 ml) portocale, grapefruit, lămâie, miere Sănătate cu de toate (330 ml) lămâie, portocale, ghimbir și miere, opțional mentă Portocaliată (330 ml) portocale și mere Raiul ghimbirului (330 ml) mere, morcov și ghimbir Verde smarald (330 ml) mere, lămâie și pătrunjel Nectar natural din fructe 330 ml * modul de preparare al nectarului este diferit prin faptul că o parte din fructe sunt lăsate cu tot cu pulpă, iar textura lui este mai densă. Paradis verde 15 lei (nectar de ananas cu suc de mere, mentă și miere) Paradis exotic 15 lei (nectar de ananas cu banane și suc de portocale) Paradis de foc 15 lei (nectar de ananas cu suc de mere, ghimbir și miere)

5 Milkshake Alba ca zăpada 18 lei (lapte de soia, banană, fulgi de cocos, ghimbir, miere) Zâna Zorilor 18 lei (lapte de soia, ananas, mentă) Desert Salată de fructe cu nuci și miere 250 g 18 lei (ananas, portocale, banane, grapefruit, mere, stafide, fulgi de migdale, nuci, miere) Porții din armonia naturii infuzii de plante neaoșe ml - 8 lei - * Plantele autohtone pentru infuzii sunt produse de Farmacia Naturii din Bacău și sunt printre cele mai bune din țară, având certificare bio și fiind plantate și culese cu drag și multă atenție. Busuiocul, salvia, isopul, echinaceea, menta fac parte din categoria plantelor adaptogene. În foarte puține cuvinte se poate numi plantă adaptogenă acea plantă care are ca principal efect stimularea organismului de a contracara efectele nefaste ale stresului fizic emoțional şi psihic. Plantele adaptogene măresc rezistența, vitalitatea şi imunitatea organismului.

6 Ceai calmant Liniștea Cerului Ceai din plante ecologice cu potențial de calmare şi relaxare a sistemului nervos, îmbunătățește somnul şi dă o stare generală de bine. Compoziție: melisă (Melissae herba), tei (Tiliae flos), muşeţel (Chamomillae flos), lavandă (Lavandulae herba). Ceai răcoritor Roua Dimineții Ceai din plante ecologice cu efect răcoritor asupra întregului organism, revigorează şi reface organismul în timpul zilelor călduroase de vară, împiedică transpirația şi are efecte benefice asupra sănătății generale a corpului. Compoziție: cimbrişor (Serpylli herba), salvie (Salviae herba), mentă (Menthae herba), tei (Tiliae flos), petale de trandafir (Rosae flos), melisă (Melissae herba). Ceai de Viață Lungă Ceai din plante ecologice cu potențial revigorant, tonic, adjuvant în stări de oboseală, anxietate, depresie, migrene, probleme digestive. Compoziție: petale de trandafir (Rosae flos), salcâm (Acaciae flos), busuioc (Basilici herba), senna (Cassiae herba), salvie (Salviae herba), mentă (Menthae herba), melisă (Melissae herba), fenicul (Foeniculi fructus), măceș (Cynosbati fructus), cimbrişor (Serpylli herba), sunătoare (Hyperici herba), tei (Tiliae flos), albăstrele (Flores Cyani).

7 Ceai de echinaceea Ideal pe timp de iarnă și asociat cu salvia este un leac puternic pentru răceală. Antibacterian, antiviral, imunostimulator, antiinflamator, detoxifiant, antiseptic, adjuvant în durerile de gît, răceală şi gripă, în afecțiunile cronice ale aparatului respirator. Ceai de salvie - Salvia officinalis Sub frunzele sale dese, ocrotitoare, s-a ascuns pe sine însăși şi a adăpostit pruncul în faţa aprozilor lui Irod. Aceștia au trecut pe lângă ei fără a-i vedea. După ce pericolul a fost depășit, Maica Domnului a ieșit din ascunzătoare şi a vorbit afectuos salviei: «De azi înainte şi până în vecii vecilor vei fi o floare preferată a oamenilor. Iți dau putere să vindeci oamenii de orice boală; salvează-i de la moarte, cum ai făcut şi cu mine». De-atunci, salvia înflorește orișicând întru salvarea și ajutorarea oamenilor. Ceai de mentă menta piperita Denumirea de Mentha piperita a plantei provine din mitul conform căruia o nimfă, Mintha, s-a transformat într-o plantă. Adjuvant în tulburări hepatice şi digestive, stimulează secreția gastrică şi biliară, combate colicile hepatice, spasmele pilorice şi gastrointestinale, colita, greața, voma, aerofagia, astm bronhic, gripa, unele tulburări cardiace, reglând circulația sângelui, migrenele, impotența sexuală.

8 Ceai de busuioc - Ocimum basilicum Legenda spune că planta ar fi crescut pe timp de secetă din lacrimile unui tânăr disperat în urma morții tinerei sale logodnice. Este antiseptic, antiinflamator intestinal şi renal, galactogog, distruge bacteriile din organism, combate ciupercile şi levurile parazitare, scade febra, stimulează digestia gastrică şi intestinală. Ceai de isop - Hyssopus officinalis Stropi-mă-vei cu isop, și mă voi curăți; spăla-mă-vei, și mai vârtos decât zăpada mă voi albi. (Psalmul 50 a lui David). Proprietăți: antispasmodic al musculaturii netede, sedativ a sistemului nervos central și în special al centrilor respirației, ușor bronhodilatator, tonic amar, ușor astringent, carminativ. Favorizează eliminarea apei din țesuturi, stimulează pofta de mâncare și reglează funcțiile digestive, scade presiunea sanguină, antiseptic bronhic, recomandându-se în traheite, bronșite, tuse, astm, afecțiuni hepatice, hipertensiune arterială. Ceai de levănțică - Lavandula angustifolia Levănțica este cunoscută din vechime pentru proprietățile sale vindecătoare. Pe lângă efectul calmant asupra sistemului nervos central, scade tensiunea arterială, înlătură durerile de cap, micșorează febra, îmbunătățește digestia, ameliorează simptomele reumatismului, oboselii. Scade iritabilitatea psihică, insomnia, dureri de cap, migrenă, amețeală. Nu este recomandat femeilor însărcinate.

9 Ceai de melisa - roiniță Sfânta Hildegard van Binger scria: Cine mănâncă melisa în salate, râde din suflet, pentru că spiritul ei încălzește inima[...] Melisa are proprietăți excepționale de întărire a inimii, mai ales noaptea, când ea bate neregulat şi produce frică. Purifică sângele, alungând tristețea şi melancolia.. Proprietăți: este un excelent calmant nervos, fiind recomandată contra durerilor de cap care apar pe fond de stres și de suprasolicitare, contra insomniei, tulburărilor digestive care apar pe fond nervos, excelent remediu pe termen lung contra Alzheimerului, contra tulburărilor de memorie, eficient împotriva hipertiroidiei. Ceai de cimbrișor - Thymus serpyllum Se spune că cine bea dimineața, în loc de cafea, o ceașca de ceai de cimbrișor va resimți curând efectul său binefăcător: o prospețime a spiritului, o senzație plăcuta în stomac, lipsa tusei de dimineață și o stare generală bună. Îmbunătățește circulația, adjuvant în răceli, gripă, febră, articulații dureroase și mușchi, alergii, diuretic, coleretic-colagog, antiseptic intestinal și antihelmintic. Ceai de salcâm Robinia pseudacacia Acțiunile asupra sistemului nervos se manifestă prin capacitatea de a liniști, de a calma şi de a tonifia organismul aflat în diferite stări nevrotice. Proprietăți: potențial antinevralgic, antiacid, emolient al secrețiilor bronhice, antitusiv, anti-migrenos, sedativ, indicat în afecțiuni respiratorii, dureri reumatice, migrene, gastrite, ulcer gastroduodenal.

10 Ceai de soc - Flores sambuci Ceaiul de soc reprezintă un aliat de încredere în lupta cu kilogramele în plus. Este emolient, laxativ, diuretic, sudorific, stimulează lactația în perioada de alăptare, antinevralgic, imuno-stimulator, antiseptic renal și pulmonar, antireumatic. Infuzii de fructe 330 ml 9 lei Magic of Roses : bucăți de mere, hibiscus, măceșe, coajă de portocală, petale de trandafiri, flori de câmp, stafide negre, bucăți de mango, caise. Tahiti Creme : ceai rooibos, sâmburi de cacao, bucăți de ananas, cocos, petale de trandafir). Boysenberry : flori de soc, bucăți de mere, stafide, hibiscus, măceșe, mure, bucăți de zmeură, boysenberry Infuzii simple 330 ml 9 lei Ceai negru (femeilor însărcinate se recomandă doar o cană pe zi) Earl Gray Blue Star (ceai negru, petale de albăstrele, aromă de bergamotă). Ceai verde Jasmin (ceai verde cu flori de iasomie) Ceai rooibos (nu conține cofeină)

11 Informații bune de știut - proprietățile și beneficiile ingredientelor folosite în meniu - Sucul de mere poate ține cu eleganță la distanță doctorul. Poate reduce cu 27% riscul apariției bolilor cardiovasculare, diabetului și obezității. ține de foame, de sete, conține cei mai puternici antioxidanți și este extrem de gustos. Reglează metabolismul, greutatea, albește dinții și satisface pofta de dulce. Fiind bogat în fier și fosfor dezoxidat (fără arsenic) este foarte eficient în tratamentul anemiei. Reduce nivelul colesterolului din sânge, previne formarea colesterolului în ficat, curăță sângele, venele și fortifică sistemul nervos, reglează nivelul insulinei din sânge. Sucul de morcov este foarte bogat în antioxidanți, vitamine și fibre alimentare și cu toate acestea are puține calorii, numai 41 la 100 g, cantitate neglijabilă de grăsimi și colesterol. Sucul din morcovi este o sursă excepțională de beta caroten și vitamina A. Beta-carotenul este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, care ajută la protejarea organismului de radicalii liberi dăunători. Conține în special cantități mari de vitamine din complexul B: B6,B1,B5, vitamina C, conține cupru, calciu, potasiu, fosfor, sulf și fier. Sucul de morcovi curăță și reface ficatul, are proprietăți de reducere a colesterolului. Foarte bun pentru vedere!

12 Ghimbirul este recunoscut prin efectele sale stimulente, tonice și energizante. Este util persoanelor ce au circulația periferică deficitară. Prin stimularea metabolismului, ajută la eliminarea toxinelor, precum și la intensificarea arderii grăsimilor. Ghimbirul este util persoanelor deprimate, fără poftă de viață, lente, letargice, aducând tonus, energie și optimism. Sucul de la o lămâie asigură jumătate din necesarul zilnic al unui adult de vitamina C, este o sursă bogată de vitamina B1, B6, B2, cupru, magneziu, mangan, fier, fosfor, potasiu, calciu, zinc și sodiu. În timpul digestiei, produce carbonat de potasiu, o substanță cu rol în prevenirea acidității gastrice, iar substanțele anti-oxidante pe care le conține ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a celulelor. Este antiseptic, antiinflamator și antipiretic (combate febra). Este un tonic fizic și psihic și întărește sistemul imunitar. Sucul de portocale are multă vitamina C și săruri minerale, mai ales calciu, fortifică organismul, stimulează imunitatea naturală, fiind un remediu pentru bolile infecțioase. Ficatul, rinichii și intestinele sunt organele pe care portocala le stimulează energic, curățind organismul în profunzime și debarasându-l de toxinele și deșeurile sale. Proprietatea detoxifiantă, datorată potasiului pe care îl conține, prezintă interes mai cu seamă pentru persoanele care acuză constant stări de oboseală.

13 Sucul de grapefruit este foarte popular datorită efectelor sale miraculoase în curele de slăbire, mai ales ca are doar 25 de calorii (la suta de grame). Un astfel de fruct consumat zilnic ajută împotriva luptei cu surplusul de kilograme, fără a avea mari restricții culinare. Este recomandat a se consuma în acest caz înainte de masă. El ajută la scăderea colesterolului. Mai are în compoziție și vitamina C, A, calciu, fosfor, potasiu, B1, B2, B5 și fier, zaharuri naturale și uleiuri esențiale, cum ar fi limonenul, cu efecte anticancerigene. Ajută la prevenirea bolilor de rinichi, ficat, inimă (reducând riscul unui infarct), a astmului, artritei, reumatismului, osteoartritei, reduce oboseala, scade nivelul glicemiei. Sucul de ananas are o adevărată comoară enzimatică, iar proprietățile sale în ceea ce privește curățarea organismului, detoxificarea, purificarea intestinelor și a sângelui nu sunt egalate de nici un fruct. În toată America Latină, ananasul a fost multă vreme prescris ca leac pentru răceli, infecții, paraziți intestinali, febră, astm, boli cu transmitere sexuală, constipație, gaze și abcese. Gama incredibil de largă de utilizări a fost confirmată de știința modernă, ananasul devenind una dintre bazele medicinei alternative. În afară de biotină, ananasul conține întreaga gamă de vitamine și 16 minerale, inclusiv fier, calciu, cupru, zic, magneziu și iod. Cu toți acești nutrienți vitali, 100 de grame de ananas conțin doar 50 de calorii.

14 Mierea de albine. O linguriță de miere conține peste 400 de substanțe organice. Este cel mai rapid și puternic energizant natural cunoscut. Este asimilată foarte ușor de către organism. Este un puternic antiinfecțios natural, care acționează asupra principalelor sisteme și aparate din organism, de la tubul digestiv și căile respiratorii până la nivelul pielii și al mucoaselor. Este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului, favorizează tranzitul intestinal, ajutând la eliminarea promptă a toxinelor din organism. Este utilă în menținerea echilibrului endocrin, ajutând la reglarea activității principalelor glande din corp producătoare de hormoni. În general, mierea polifloră este considerată un tip de miere complexă ca acțiune terapeutică, ea înglobând nectarul de la câteva zeci, dacă nu sute, de specii de plante medicinale și împrumutând ceva din proprietățile terapeutice ale fiecăreia dintre ele.

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci 4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci pentru o imunitate de fier, cheia unui organism sanatos Ionela Stanila, Anemia, carenta de minerale sau vitamine din organism, care se manifesta

Mai mult

Cura cu sfecla rosie, eficienta in tratarea multor boli -

Cura cu sfecla rosie, eficienta in tratarea multor boli - Cura cu sfecla rosie, eficienta in tratarea multor boli - sfaturile specialistilor Iulian Bunila, Sfecla rosie este cunoscuta inca din Antichitate pentru proprietatile benefice starii noastre de sanatate.

Mai mult

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE ISTORIA NOASTRĂ Timp de mai bine de 40 de ani, YOGI TEA a însemnat ceaiuri delicioase de plante și mirodenii, care se bazează pe rețete unice de ceai Ayurvedic, cu rădăcini în filozofia

Mai mult

Compoziție: Uleiul de seminţe de in este 100% natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinând de 2 ori mai mulţi acizi grași

Compoziție: Uleiul de seminţe de in este 100% natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinând de 2 ori mai mulţi acizi grași Compoziție: Uleiul de seminţe de in este 100% natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinând de 2 ori mai mulţi acizi grași Omega 3 (Acid Alpha Linoleic) decât uleiul de pește

Mai mult

Ayurveda Călătoria către sinele interior

Ayurveda Călătoria către sinele interior Ayurveda supranumită și știința vieții, este un sistem de medicină tradițională indiană dar și un stil de viață. Termenul "Ayurveda" provine din sanscrita si este compus din cuvintele "Ayus", care înseamnă

Mai mult

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc Wellness Courier Conceput special pentru tine! Eliminăm confuzia legată de alimentele săţioase. Plan alimentar personal pentru o săptămână Săptămâna 1 Un plan alimentar pentru un stil de viaţă activ şi

Mai mult

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII INOVATOR 3. O PIELE FERMĂ 2 1. ASPECT TÂNĂR 1 4. UN PĂR MAI PUTERNIC 2 2. UN TEN PUR 2 5. UNGHII REZISTENTE 2 ELIXIRUL FRUMUSEŢII! Revoluționarul LR LIFETAKT 5in1 Beauty

Mai mult

Microsoft Word - carte_alimente

Microsoft Word - carte_alimente CUPRINS Introducere... XVII Capitolul 1 Există motive ca să vă puneţi în mişcare creierul!... 1 Două tipuri de memorie... 1 Joc-test. Cum se prezintă memoria dumneavoastră vizuală?... 2 Meniul dumneavoastră

Mai mult

Portofoliu suplimente alimentare vegleges.cdr

Portofoliu suplimente alimentare vegleges.cdr de suplimente alimentare Aceste produse sunt suplimente alimentare. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat! SUPLIMENTE ALIMENTARE Bio-seleniu şi ZINC

Mai mult

DISTRIBUIŢI PRODUSELE YOUNG LIVING ÎN MOD CORECT Statele membre ale Uniunii Europene și majoritatea celorlalte țări au reglementări care au scopul de

DISTRIBUIŢI PRODUSELE YOUNG LIVING ÎN MOD CORECT Statele membre ale Uniunii Europene și majoritatea celorlalte țări au reglementări care au scopul de Statele membre ale Uniunii Europene și majoritatea celorlalte țări au reglementări care au scopul de a proteja consumatorii. Numeroase dintre acestea reglementează în mod specific modul în care se promovează

Mai mult

Protocol clinic naţional Diabetul zaharat, Chişinău 2017 Anexa 6. Informaţie pentru pacientul cu diabet zaharat Diabetul zaharat este o boală cu evolu

Protocol clinic naţional Diabetul zaharat, Chişinău 2017 Anexa 6. Informaţie pentru pacientul cu diabet zaharat Diabetul zaharat este o boală cu evolu Anexa 6. Informaţie pentru pacientul cu diabet zaharat Diabetul zaharat este o boală cu evoluţie cronică apărută prin alterarea secreţiei de insulină, care determină modificări majore în metabolismul glucozei

Mai mult

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoase, implementat de Organizația Salvați Copiii și se

Mai mult

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 obiceiuri care iti imbunatatesc memoria, potrivit unui nutritionist englez Lizeta Oprea, Exista cateva obiceiuri sanatoase care pot imbunatati

Mai mult

PRO_4804_ doc

PRO_4804_ doc AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 4804/2012/01-02-03-04 Anexa 1 Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR CEREBROLYSIN 215,2 mg/ml soluţie injectabilă/concentrat pentru soluţie perfuzabilă Citiţi

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢǍ NR.6227/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COME

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢǍ NR.6227/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COME AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢǍ NR.6227/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COMERCIALĂ A A MEDICAMENTULUI Rowatinex picături orale,

Mai mult

Презентация PowerPoint

Презентация PowerPoint Programul complex care contribuie la menținerea funcțiilor cognitive ale creierului Ce este ONESTACK de la Coral Club? ONESTACK reprezintă noua abordare pentru menținerea sănătății organismului nostru.

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6940/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COM

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6940/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COM AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6940/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COMERCIALĂ A MEDICAMENTULUI Prospan picături orale soluţie,

Mai mult

Leaflet-retete-Foa

Leaflet-retete-Foa Airfryer Viva collection Chef Foa te învaţă să gătești sănătos 5 reţete delicioase cu Philips Airfryer Haloumi și salată de legume la grătar Ingrediente pentru 2 porții Haloumi cu legume Vinete - 1 buc

Mai mult

Introducing high blood pressure RO.qxp:BPA

Introducing high blood pressure RO.qxp:BPA Despre hipertensiunea arterială BLOOD PRESSURE UK Hipertensiunea arterială este cauza cea mai cunoscută ce provoacă invaliditate şi moarte prematură în Marea Britanie prin atac cerebral, infarct şi boli

Mai mult

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE CUPRINS GHID DE ÎNGRIJIRE Ce este sterilizarea? 4 Când ar trebui să îți sterilizezi

Mai mult

10 dar REȚETE PENTRU UN MIC-DEJUN PE BAZĂ DE PLANTE de ce nu și DELICIOS D I N P L A N E T

10 dar REȚETE PENTRU UN MIC-DEJUN PE BAZĂ DE PLANTE de ce nu și DELICIOS D I N P L A N E T 10 dar RȚ RU U MIC-JU BAZĂ LA de ce nu și LICIOS RU CĂ OA SU FĂCU CU OUA BĂUURĂ AdeZ, BAZĂ LA Fără lactoză Sursă de vitamina B12 şi Conţinut redus de grăsimi Conţinut scăzut de calorii Fără adăugate SMOOHI

Mai mult

LEANSHAKE CĂPŞUNI CIOCOLATĂ CĂPŞUNI CIOCOLATĂ Zinzino LeanShake este un înlocuitor alimentar delicios şi nutritiv care permite scăderea în greutate 1.

LEANSHAKE CĂPŞUNI CIOCOLATĂ CĂPŞUNI CIOCOLATĂ Zinzino LeanShake este un înlocuitor alimentar delicios şi nutritiv care permite scăderea în greutate 1. LEANSHAKE CĂPŞUNI CIOCOLATĂ CĂPŞUNI CIOCOLATĂ Zinzino LeanShake este un înlocuitor alimentar delicios şi nutritiv care permite scăderea în greutate 1. Utilizaţi-l pentru a elimina grăsimea şi a pentru

Mai mult

brosura.indd

brosura.indd Ce este hipertensiunea arteriala (HTA) si, cum putem preveni aparitia, ei la copii si, adolescenti?, ROMÂNIA UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE IULIU HAȚIEGANU CLUJ-NAPOCA Departamentul de Cercetare,

Mai mult

GG_SOLAR_RO

GG_SOLAR_RO F.A.Q. WellStar Green Gold Solar Tropical Ce conţin produsele WellStar Green Gold Solar? Produsele WellStar Green Gold Solar Tropical conţin microalgele spirulina platensis si chlorella vulgaris, pulbere

Mai mult

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti

Mai mult

PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR

PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU CONSUMATOR / PACIENT AQUADETRIM VITAMINA D 3, 15 000 UI/ml, picături orale, soluţie Cholecalciferolum Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să

Mai mult

E_d_bio_veg_anim_2015_bar_02_LRO

E_d_bio_veg_anim_2015_bar_02_LRO Examenul de bacalaureat naţional 2015 Proba E. d) iologie vegetală şi animală Varianta 2 Filiera teoretică profilul real; Filiera tehnologică profilurile: tehnic, resurse naturale şi protecţia mediului;

Mai mult

SPC in English

SPC in English AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 3864/2011/01-20 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1.DENUMIREA COMERCIALĂ A MEDICAMENTULUI Molaxole pulbere pentru

Mai mult

PRO_4657_ doc

PRO_4657_ doc AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 4657/2004/01-02-03-04-05 Anexa 1 Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR LACTECON 667 g/l lichid oral Lactuloză Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect

Mai mult

Microsoft Word - Pachete Spa FARA Cazare - Agentii 2016.doc

Microsoft Word - Pachete Spa FARA Cazare - Agentii 2016.doc PACHETE SERVICII MEDSPA MIRAGE 2017 (FARA CAZARE) 01.05 30.09.2017 PROGRAME MEDSPA Tratamente balneare la standarde internationale si tarife accesibile! Cel mai nou centru de sanatate de pe litoral, Mirage

Mai mult

Microsoft Word - 1st year leaflet_ROM

Microsoft Word - 1st year leaflet_ROM Vaccinuri pentru a vă proteja copilul împotriva HPV, MenACWY şi Tdap Informaţii pentru părinţi şi elevii care încep liceul în 2019 Despre această broşură Această broşură este destinată părinţilor şi elevilor

Mai mult

AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATĂ NR

AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATĂ NR Certificat de înregistrare al medicamentului - nr. 21488 din 22.01.2015 Anexa 1 PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU PACIENT Indapamid LPH 1,5 mg comprimate cu eliberare prelungită Indapamidă Citiţi cu atenţie

Mai mult

5 salate rapide și simple

5 salate rapide și simple 5 salate rapide și simple Rețete de salate pe care trebuie să le încerci! Sunt atât de simple și ușor de făcut. Nu lăsa aspecte precum tăiatul legumelor cubulețe să te sperie: cu Nicer Dicer Quick, recomandat

Mai mult

Prospect: Informaţii pentru utilizator Imodium 2mg, capsule Clorhidrat de loperamidă Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a înc

Prospect: Informaţii pentru utilizator Imodium 2mg, capsule Clorhidrat de loperamidă Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a înc Prospect: Informaţii pentru utilizator Imodium 2mg, capsule Clorhidrat de loperamidă Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine

Mai mult

07 Agapedia Brosura7.indd

07 Agapedia Brosura7.indd Stil de viață sănătos RurAbility - Proiect integrat de creştere a ratei de ocupare a persoanelor ocupate în agricultura de subzistență, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi şomerilor din

Mai mult

Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate pr

Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate pr Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 651 din 15/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a principiilor care stau

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 4957/2012/ Anexa /2012/ /2012/ Prospect Prospect: Informaţii pe

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 4957/2012/ Anexa /2012/ /2012/ Prospect Prospect: Informaţii pe AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 4957/2012/01-02-03-04-05 Anexa 1 4958/2012/01-02-03-04-05 4959/2012/01-02-03-04-05 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Sildenafil Dr. Reddy s 25 mg comprimate

Mai mult

Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a pri

Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a pri Ministerul Sănătăţii Publice Ordin nr. 1563/2008 din 12/09/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a principiilor care stau la baza unei alimentaţii sănătoase

Mai mult

MENIU BONURI VALORICE

MENIU  BONURI VALORICE MENIU - BONURI VALORICE DATA PRANZ CINA 03.08 Bors de curcan cu taiteti de casa Pulpa de porc la tava Piure de cartofi Salata de varza cu marar Fruct 04.08 Supa de pui cu galusti Tochitura dobrogeana Mamaliguta

Mai mult

PRO_3712_ doc

PRO_3712_ doc AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 3712/2003/01 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator KETOTIFEN HELCOR 1 mg, comprimate Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe

Mai mult

Revistă Şcolară ISSN ISSN-L

Revistă Şcolară ISSN ISSN-L Revistă Şcolară 2018-2019 ISSN 2601 0917 ISSN-L 2601-0917 Coordonatori: Prof. Onel Liliana Director Prof. Tudorache Valentina Director Adj. Prof. Pană Doina-Iuliana Inspector Școlar de Biologie: Prof.

Mai mult

id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE CHINEZESTI

id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE CHINEZESTI id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE, SARE, ULEI DE SOIA, ZAHAR, ULEI DE PALMIER, ULEI DE SUSAN (DIN

Mai mult

Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată ro

Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată ro Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele

Mai mult

FINE DRINKS MENU

FINE DRINKS MENU FINE DRINKS MENU GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE Dacă nu primiți bonul fiscal, aveți obligația să-l solicitați! În cazul unui refuz, aveți dreptul de a beneficia de bunul achiziționat sau

Mai mult

SOiL Manual de Aromoterapie Aromoterapie 100% Certificată Organic Copyright INNOVORIS LABS S.R.L. 1

SOiL Manual de Aromoterapie Aromoterapie 100% Certificată Organic Copyright INNOVORIS LABS S.R.L. 1 SOiL Manual de Aromoterapie Aromoterapie 100% Certificată Organic 1 Cuprins Cine este SOiL?... 5 Valorile noastre... 6 Filosofia SOiL... 6 Ce sunt uleiurile esențiale?... 7 Calitatea uleiurilor esențiale...

Mai mult

APA CA REMEDIU

APA CA REMEDIU APA CA REMEDIU 2 Cuprins Apa poate face mai mult 1. Apa curăţă 2. Apa susţine greutatea 3. Apa produce schimbări 4. Apa stimulează Apa ca remediu 1. Călirea apa ca tratament preventiv 2. Stropirea cu apă

Mai mult

1

1 1 Meniu Nică de la Humuleşti Gustare rece Ruladă de pui cu ciuperci 30g Produse tradiționale 30g Crochete de pui cu susan 30g Mozaic de pui cu legume în crustă de bacon 30g Rafaelo de brânzeturi cu struguri

Mai mult

NORTHIA STAR TRAVEL A G E N T I E D E T U R I S M SIANJI- INDIVIDUAL TARIFE DETOX 2016 MASTER DETOX/ RAW FOOD DETOX/ ALKALINE DIET

NORTHIA STAR TRAVEL A G E N T I E D E T U R I S M SIANJI- INDIVIDUAL TARIFE DETOX 2016 MASTER DETOX/ RAW FOOD DETOX/ ALKALINE DIET SIANJI- INDIVIDUAL TARIFE DETOX 2016 MASTER DETOX/ RAW FOOD DETOX/ 80-20 ALKALINE DIET 01.01.2016-31.05.2016 01.10.2016-31.10.2016 01.06.2016-30.06.2016 01.09.2016-30.09.2016 01.07.2016-31.08.2016 JUNIOR

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 9184/2016/01 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Ketof 1 mg/5 ml sirop Ketotifen Citiţi cu aten

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 9184/2016/01 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Ketof 1 mg/5 ml sirop Ketotifen Citiţi cu aten AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 9184/2016/01 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Ketof 1 mg/5 ml sirop Ketotifen Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe

Mai mult

CUM PUTEM RESPIRA UN AER MAI CURAT CU AJUTORUL PURIFICATORULUI DE AER, VIKTOR? Respirarea aerului curat și bucuria de a avea o atmosferă proaspătă ar

CUM PUTEM RESPIRA UN AER MAI CURAT CU AJUTORUL PURIFICATORULUI DE AER, VIKTOR? Respirarea aerului curat și bucuria de a avea o atmosferă proaspătă ar CUM PUTEM RESPIRA UN AER MAI CURAT CU AJUTORUL PURIFICATORULUI DE AER, VIKTOR? Respirarea aerului curat și bucuria de a avea o atmosferă proaspătă ar trebui să fie posibil în fiecare casă nu doar în munții

Mai mult

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers Cheesecake Tiramisu Pentru ca simteam nevoide de ceva nou, usor de preparat si racoros m-am gandit sa pregatesc un cheesecake Tiramisu. Crusta de biscuiti: Ingrediente 250 grame biscuiti digestivi (de

Mai mult

Detectivii Apei Pierdute

Detectivii Apei Pierdute by ALIN ANCHIDIN O poveste adaptată De ce ai pierderile aşa de mari, bunicuţo?, o poveste adaptată A fost odată ca niciodată, sau, mai corect spus, a fost, există şi va exista o bunicuţă care avea o nepoţică

Mai mult

CL2012R0432RO _cp 1..1

CL2012R0432RO _cp 1..1 2012R0432 RO 20.06.2016 006.001 1 Acest document reprezintă un instrument de documentare, iar instituţiile nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul său. B REGULAMENTUL (UE) NR. 432/2012 AL COMISIEI

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Ministerul Sănătății Institutul Național de Sănătate Publică Centrul Național de Evaluare și Promovare a Stării de Sănătate Centrul Regional de Sănătate Publică Sibiu ZIUA EUROPEANĂ ÎMPOTRIVA OBEZITĂŢII

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 7362/2006/01 Anexa 1' NR. 7363/2006/01 NR. 7364/2006/01 Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR CITALORAN,

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 7362/2006/01 Anexa 1' NR. 7363/2006/01 NR. 7364/2006/01 Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR CITALORAN, AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 7362/2006/01 Anexa 1' NR. 7363/2006/01 NR. 7364/2006/01 Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR CITALORAN, 10 mg, comprimate filmate CITALORAN, 20 mg, comprimate

Mai mult

INGREDIENTE EFICENTE PENTRU PIELEA TA

INGREDIENTE EFICENTE PENTRU PIELEA TA INGREDIENTE EFICENTE PENTRU PIELEA TA Citrice însorite. Flori cu beneficii uitate, fructe de pădure suculente şi colorate De la cele mai celebre la cele mai rare, de la cele aromate la cele mai exotice,

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation HRĂNIRE REDĂ VITALITATEA TENULUI NUTRITIV ȘI PROTECTOR REDĂ TONUSUL ȘI ELASTICITATEA NUTRI-EMOLLIENT COMPLEX OMEGA 3 OMEGA 6 CERAMIDE III ZAHARURI AMINO ACIZI Suport Linia Vintage 79 NOU PRODUSE PROFESIONALE

Mai mult

Slide 1

Slide 1 BIOINFORMATICĂ STRUCTURALĂ Cursul 2 06-10-2010 Ş.l.dr.ing. Adriana ALBU adriana.albu@aut.upt.ro www.aut.upt.ro/~adrianaa Obiectivele cursului 2 Introducere în domeniul medical cu accent pe noţiuni legate

Mai mult

Plantele medicinale în tratarea cancerului. Este firesc ca fiecare să afle care este cel mai indicat tratament cu plante pentru această afecţiune. Cur

Plantele medicinale în tratarea cancerului. Este firesc ca fiecare să afle care este cel mai indicat tratament cu plante pentru această afecţiune. Cur Plantele medicinale în tratarea cancerului. Este firesc ca fiecare să afle care este cel mai indicat tratament cu plante pentru această afecţiune. Curios este însă faptul că acest lucru nu se poate spune

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 1266/2008/01-02 Anexa 1' Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR Sulfat de atropină Takeda 1 mg/ml, soluţie

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 1266/2008/01-02 Anexa 1' Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR Sulfat de atropină Takeda 1 mg/ml, soluţie AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 1266/2008/01-02 Anexa 1' Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR Sulfat de atropină Takeda 1 mg/ml, soluţie injectabilă Sulfat de atropină Citiţi cu atenţie şi

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 3157/2011/01-02 Anexa 1 Prospect Prospect: informaţii pentru utilizator Quodixor 150 mg comprimate filmate Acid iba

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 3157/2011/01-02 Anexa 1 Prospect Prospect: informaţii pentru utilizator Quodixor 150 mg comprimate filmate Acid iba AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 3157/2011/01-02 Anexa 1 Prospect Prospect: informaţii pentru utilizator 150 mg comprimate filmate Acid ibandronic Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte

Mai mult

AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATĂ NR

AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATĂ NR AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6637/2006/01 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator DIAZEPAM 10 mg comprimate Diazepam Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a

Mai mult

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd

_ _BDA_Dörrautomat_Klarstein.indd Uscator pentru alimente 10028629 10028630 Stimate cumparator, Felicitari pentru achizitionarea acestui produs. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din acest manual, si sa il pastrati pentru cazul

Mai mult

Arterita Takayasu Arterita Takayasu Tradusă de Georgiana Elena Stoian după Cleveland clinic, accesată pe 22 iulie 2019 Arterita Takayasu

Arterita Takayasu   Arterita Takayasu Tradusă de Georgiana Elena Stoian după Cleveland clinic, accesată pe 22 iulie 2019 Arterita Takayasu Tradusă de Georgiana Elena Stoian după Cleveland clinic, accesată pe 22 iulie 2019 este o formă de vasculită în care vasele mari și mijlocii sunt inflamate și deteriorate. Corticosteroizii sunt prima linie

Mai mult

Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a prepelitelor 1

Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a prepelitelor   1 Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a prepelitelor http://proability.md/ro/ 1 Desfasurarea afacerii - efectivului initial 500 capete. Investitia initiala 15 350 lei Creşterea prepeliţelor

Mai mult

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE... 4 1. Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană... 4 2. Alimente de origine minerală.... 6 3. Alimente de origine vegetală în stare proaspătă.... 8 4. Alimente

Mai mult

PRO_1053_ doc

PRO_1053_ doc AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 1053/2008/01-02 Anexa 1' Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator NEBIVOLOL TERAPIA 5 mg comprimate Nebivolol Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 7218/2014/01-02 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Lutinus 100 mg comprimate vaginale Progeste

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 7218/2014/01-02 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Lutinus 100 mg comprimate vaginale Progeste AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 7218/2014/01-02 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Lutinus 100 mg comprimate vaginale Progesteron Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect

Mai mult

AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATA NR

AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATA NR AUTORIZAȚIE DE PUNERE PE PIAȚĂ NR. 43/2007/01; 44/2007/01-02 Anexa 1 Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU PACIENT CAPTOPRIL LPH 25 mg comprimate CAPTOPRIL LPH 50 mg comprimate Captopril Citiţi cu atenţie

Mai mult

GHIDUL PRODUSELOR GHIDUL PRODUSELOR EUROPA ROMÂNĂ TOAMNĂ 2017

GHIDUL PRODUSELOR GHIDUL PRODUSELOR EUROPA ROMÂNĂ TOAMNĂ 2017 GHIDUL PRODUSELOR GHIDUL PRODUSELOR EUROPA ROMÂNĂ TOAMNĂ 2017 POVESTEA dōterra În primăvara anului 2008, un grup de profesioniști în domeniul sănătăţii și al antreprenoriatului, legaţi prin experienţe

Mai mult

Deficitul de Mevalonat Kinază (DMK) (sau sindromul hiper IgD) Versiunea CE ESTE DMK 1.1

Deficitul de Mevalonat Kinază (DMK) (sau sindromul hiper IgD) Versiunea CE ESTE DMK 1.1 https://www.printo.it/pediatric-rheumatology/ro/intro Deficitul de Mevalonat Kinază (DMK) (sau sindromul hiper IgD) Versiunea 2016 1. CE ESTE DMK 1.1 Ce este această boală? Deficitul de mevalonat kinază

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2 ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2019 FLORI DE GÂND PENTRU MAMA Cu toată dragostea pentru

Mai mult

AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATĂ NR

AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATĂ NR AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 2065/2009/01 Anexa 1` Prospect Aciclovir Laropharm 200 mg, comprimate Aciclovir Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest

Mai mult

Smoothie-uri verzi Traim in era vitezei si a schimbarilor rapide, si iata ca si nutritionisti se gandesc serios sa rescrie cartile cu ajutorul carora

Smoothie-uri verzi Traim in era vitezei si a schimbarilor rapide, si iata ca si nutritionisti se gandesc serios sa rescrie cartile cu ajutorul carora Smoothie-uri verzi Traim in era vitezei si a schimbarilor rapide, si iata ca si nutritionisti se gandesc serios sa rescrie cartile cu ajutorul carora bunicele noastre invatau, la mijlocul secolului trecut,

Mai mult

Obiceiuri de consum privind fructele si legumele proaspete

Obiceiuri de consum privind fructele si legumele proaspete Obiceiuri de consum privind fructele si legumele proaspete 13 May 2013 de Romina Ardelean [1] Pe piata sunt putine date disponibile despre comportamentul de consum al fructelor si legumelor proaspete,

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 7459/2015/ Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Brufen 20 mg/ml suspensie orală

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 7459/2015/ Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Brufen 20 mg/ml suspensie orală AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 7459/2015/01-02-03-04-05-06 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Brufen 20 mg/ml suspensie orală Ibuprofen Citiţi cu atenţie şi în întregime acest

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Clostridium difficile Infectie-Impact-Interventie Dr. Doina Carteleanu Medic primar boli infectioase SJU Focsani INFECTIE Clostridium difficile este o bacterie anaerobă, Grampozitivă, sporulată, neinvazivă

Mai mult

Chestionar pentru studiul stării de nutriţie Completaţi spaţiile de mai jos cu informaţiile solicitate : Numele şi prenumele complet :... Adresa : Str

Chestionar pentru studiul stării de nutriţie Completaţi spaţiile de mai jos cu informaţiile solicitate : Numele şi prenumele complet :... Adresa : Str Chestionar pentru studiul stării de nutriţie Completaţi spaţiile de mai jos cu informaţiile solicitate : Numele şi prenumele complet :... Adresa : Str...nr... Bloc...Scara...Etaj...Apartament...Sector...

Mai mult

CNAS

CNAS FIŞĂ DE INIŢIERE A TRATAMENTULUI CU ORLISTATUM (XENICAL) PENTRU PACIENTUL CU TULBURĂRI DE NUTRIŢIE ŞI METABOLISM I. Date de identificare a. Numele şi prenumele pacientului Data naşterii (zi, luna, an)

Mai mult

Luna, emotiile si somatizarea stressurilor

Luna, emotiile si somatizarea stressurilor Ne-am obisnuit sa consideram emotiile ca fiind niste manifestari ale psihicului nostru, unele pozitive, altele negative, pe care unii le controleaza mai mult sau mai putin, iar altii le lasa libere, le

Mai mult

PRO_4755_ doc

PRO_4755_ doc AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 4755/2012/01 Anexa 1 Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR Technescan PYP 20 mg kit pentru preparat radiofarmaceutic Pirofosfat de sodiu decahidrat Citiţi cu

Mai mult

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram Crema Swiss Buttercream Meringue Ingrediente 85 grame albusuri 130 grame zahar 170 grame unt la temperature camerei Extract de vanilie Putin colorant (optional) Preparare Punem un vas cu putina apa la

Mai mult

Este Depresia post-partum o problemă de sănătate?...statisticile spun că da pentru 1 din 9 femei

Este Depresia post-partum o problemă de sănătate?...statisticile spun că da pentru 1 din 9 femei Este Depresia post-partum o problemă de sănătate?...statisticile spun că da pentru 1 din 9 femei Ce se întâmplă cu mine? Am născut şi am un copil, sunt fericită, dar în acelaşi timp mă simt tristă, neliniştită

Mai mult

REVISTA iunie - iulie 2019 alphega farmacie Revista Alphega se distribuie gratuit în toate farmaciile partenere. 23 Atacul de cord - un nou test depis

REVISTA iunie - iulie 2019 alphega farmacie Revista Alphega se distribuie gratuit în toate farmaciile partenere. 23 Atacul de cord - un nou test depis REVISTA iunie - iulie 2019 alphega farmacie Revista Alphega se distribuie gratuit în toate farmaciile partenere. 23 Atacul de cord - un nou test depistează riscul cu 5-10 ani înainte Plantele adaptogene

Mai mult

NEVOILE RĂMÂN Solutii naturale pentru o viață sănătoasă, împuternicită Ai nevoie de soluții de sănătate sigure, eficiente și accesibile? AI DE UNDE AL

NEVOILE RĂMÂN Solutii naturale pentru o viață sănătoasă, împuternicită Ai nevoie de soluții de sănătate sigure, eficiente și accesibile? AI DE UNDE AL NEVOILE RĂMÂN Solutii naturale pentru o viață sănătoasă, împuternicită Ai nevoie de soluții de sănătate sigure, eficiente și accesibile? AI DE UNDE ALEGE Abordarea Modernă Concepută pentru a gestiona simptomele

Mai mult

VISINE®

VISINE® AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6026/2013/01 Anexa 1 Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR Osetron 4 mg comprimate filmate Ondansetron Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 9494/2016/01 Anexa /2016/01 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Gabaran 300 mg capsule Gabaran 40

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 9494/2016/01 Anexa /2016/01 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Gabaran 300 mg capsule Gabaran 40 AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 9494/2016/01 Anexa 1 9495/2016/01 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Gabaran 300 mg capsule Gabaran 400 mg capsule Gabapentină Citiţi cu atenţie şi în întregime

Mai mult

SPITALUL CLINIC "PANAIT SARBU" Aprobat, Manager MENIUL ZILEI Data: Tip masa: Micul dejun,ora 10,Pranz,Ora 16,Cina,Ora 20 Numar Document: 1

SPITALUL CLINIC PANAIT SARBU Aprobat, Manager MENIUL ZILEI Data: Tip masa: Micul dejun,ora 10,Pranz,Ora 16,Cina,Ora 20 Numar Document: 1 SPITALUL CLINIC "PANAIT SARBU" Aprobat, Manager MENIUL ZILEI Data: 02.04.2019 Tip masa:,,,,,ora 20 Numar Document: 1 COMUN Plafon: 10.00 Estimat: 13.47 30 Paine cu sare (250g); Ceai cu lamaie si zahar

Mai mult

FISE TEHNICE DE SECURITATE LTP MATTSTONE H20 Capitol 1: Identificare 1.1. Identificare produs Nume: LTP MATTSTONE H Recomandari si restrictii l

FISE TEHNICE DE SECURITATE LTP MATTSTONE H20 Capitol 1: Identificare 1.1. Identificare produs Nume: LTP MATTSTONE H Recomandari si restrictii l Capitol 1: Identificare 1.1. Identificare produs Nume: 1.2. Recomandari si restrictii la utilizare Utilizare: industriala si profesionala. Impermeabilizant pentru piatra naturala si alte tipuri de suprafete.

Mai mult

Vokanamet, INN-canagliflozin-metformin

Vokanamet, INN-canagliflozin-metformin ANEXA IV Concluzii științifice 1 Concluzii științifice Inhibitorii co-transportorului 2 de sodiu-glucoză (SGLT2) se utilizează în asociere cu regim alimentar și exercițiu fizic la pacienții cu diabet de

Mai mult

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee ÎN ATENȚIA PERSOANELOR ALERGICE: Conform legii, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: cereale care conţin gluten, crustacee, ouă, peşte, arahide, soia, lapte, nuci, ţelină, muştar,

Mai mult

OWN THE DAY!

OWN THE DAY! PRODUSUL FOARTE APRECIAT DE GENERAȚIA TÂNĂRĂ Tinerii ADORĂ băuturile energizante XS are un MESAJ SIMPLU XS este un produs CARE SE POATE CONSUMA ZILNIC XS face ca afacerea dumneavoastră să fie MAI INTERESANTĂ

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 5209/2012/ Anexa /2012/ Prospect Prospect: Informaţii pentru pacient

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 5209/2012/ Anexa /2012/ Prospect Prospect: Informaţii pentru pacient AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 5209/2012/01-02-03-04-05-06-07 Anexa 1 5210/2012/01-02-03-04-05-06-07 Prospect Prospect: Informaţii pentru pacient Telmotens 40 mg comprimate filmate Telmotens 80 mg

Mai mult

OBSERVAȚIE Probele de organe trebuie să fie prelevate de la cadavru înainte de îmbalsămare, întrucât acest proces poate distruge sau diminua concentra

OBSERVAȚIE Probele de organe trebuie să fie prelevate de la cadavru înainte de îmbalsămare, întrucât acest proces poate distruge sau diminua concentra OBSERVAȚIE Probele de organe trebuie să fie prelevate de la cadavru înainte de îmbalsămare, întrucât acest proces poate distruge sau diminua concentrația toxicilor potențial prezenți, îngreunând identificarea

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6652/2006/ Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator LERIDIP 20 mg co

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6652/2006/ Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator LERIDIP 20 mg co AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6652/2006/01-02-03-04-05-06-07-08-09-10-11 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator LERIDIP 20 mg comprimate filmate Clorhidrat de lercanidipină Citiţi

Mai mult

PRO_900_ doc

PRO_900_ doc AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 900 /2008/01-02-03 Anexa 1 Prospect PROSPECT: Informaţii pentru utilizator Brival 125 mg comprimate Brivudină Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte

Mai mult

Febra Periodică Asociată cu Stomatită Aftoasă, Faringită şi Adenită (PFAPA) Versiunea CE

Febra Periodică Asociată cu Stomatită Aftoasă, Faringită şi Adenită (PFAPA) Versiunea CE https://www.printo.it/pediatric-rheumatology/ro/intro Febra Periodică Asociată cu Stomatită Aftoasă, Faringită şi Adenită (PFAPA) Versiunea 2016 1. CE ESTE PFAPA 1.1 Ce este această boală? Acronimul PFAPA

Mai mult

FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Fertilizator betisoare universal Ver. 1 0 Rev: Identificarea substantei/pr

FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Fertilizator betisoare universal Ver. 1 0 Rev: Identificarea substantei/pr FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Fertilizator betisoare universal Ver. 1 0 Rev 05.05.2011 Identificarea substantei/preparatului si a producatorului Informatii produs Denumire

Mai mult

Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ),

Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ), Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ), Când ne jucăm cu toții, e Soare-n Maramureș! Pe vremuri, ne jucam în voie în curtea bunicilor cu orice prindeam la mână, de dimineața până seara. Noi

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind adaosul de vitamine și minerale, precum ș

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind adaosul de vitamine și minerale, precum ș GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind adaosul de vitamine și minerale, precum și de anumite substanțe de alt tip în produse alimentare

Mai mult