ianuarie, ora 14:00

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "ianuarie, ora 14:00"

Transcriere

1 ianuarie, ora 14:00

2

3 Denumire webinar: Importanța sportului pentru sănătate Descriere: Ce beneficii aduce sportul în sănătatea oamenilor? Cum putem face din această necesitate o plăcere? Spațiu de lucru:

4 Titlul lucrării: Secretul pentru a fi primul este începutul Autor(i): Buzila Daniel, Matei Catalin, Popa Cristian Clasa: a X-a S Coordonator(i): Fridjoi Nina Școala: IPLT M. Sadoveanu Județ, localitate: s. Giurgiulesti, r. Cahul

5 IPLT Mihail Sadoveanu s. Giurgiulești Acum 20 de ani instituția noastră a modelat prima generație de elevi cu profil sportiv. Până în prezent aceast profil a format și promovat oameni cu renume regional, național și internațional.

6 Un sport reprezintă o activitate de natură fizică și poate implica și competiția.totodată sportul este o activitate care poate influenta stilul de viată,sănătatea sau personalitatea unui om.

7 Sportul înseamnă mişcare, mişcarea înseamnă viaţă, Suntem sportivi cu toţii, unii amatori, alţii de performanţă. De când ne naştem orice mişcare e speranţă, Alergăm întruna indiferent că este cald sau gheaţă.

8 Competițiile sportive baschet, volei (4-14 decembrie) Pentru un corp sănătos, sportul este obligatoriu, că-l practici ca amator sau profesionist, asta depinde de tine. La aceste competitii participa: la etapa gimnaziala clasele a V IX-a la etapa liceala clasele a X XII-a

9 Turneul de baschet Dialog prin acțiune ( ) Talentul te ajută să câștigi meciul, dar munca în echipă și inteligența câștiga campionate. Michael Jordan Înființând și participând la acest proiect am realizat că baschetul nu este doar o metodă de a te menține în formă, ci și o oportunitate de a-ți face noi prieteni și noi experiențe.

10 Olimpiada la educația fizica (aprilie-mai) Esenta sportului este să mergi până la propriile limite și să vezi dacă ești în stare să treci dincolo de ele. În fiecare an câte doi elevi ai claselor absolvente (IX-a și a XIIa) participă la olipiada raională la educația fizică. Aceasta constă din proba practică și teoretică.

11 Concursul Împreună reducem riscurile Sanatatea mediului inseamna si sanatatea noastra. Scopul general al concursului este prevenirea și diminuarea riscurilor asociate vieții cotidiene și situațiilor excepționale prin îmbunătățirea nivelului de pregătire a tinerei generații pentru situații imprevizibile, precum și cultivarea unui spirit civic și patriotic în rândul tinerilor.

12 Lupte greco-romane Sportivii de performanță sunt gladiatorii zilelor de astazi.

13 Luptele greco-romane sunt un sport de contact ce implică tehnici de prindere precum țintuiri, aruncări și doborâri, blocarea articulațiilor și alte metode de prindere. O partidă de lupte este o competiție fizică între doi (sau ocazional mai mulți) concurenți sau parteneri de antrenament, care încearcă să câștige și să își păstreze o poziție superioară. Cei doi sunt punctați după performanțele din două runde de câte trei minute fiecare, dar meciul se poate termina și mai repede printr-o doborâre. Noi am început să practicăm acest sport cu 4 luni în urmă. La început ni s-a părut o activitate care necesita mult prea multă muncă, lucru care uneori ne dădea ideea de a renunța. Însă expresia: Niciodată nu e prea târziu să înveți ne-a fost ca un motto la orele de educație fizică.

14 Saptamana Sportului (23-30 septembrie 2018) Sunt pasionat de sport pentru ca țin la sănatatea mea. Anual la noi în liceu, în luna septembrie se petrece Săptămâna sportului la care participă elevii tuturor claselor.

15 Crosul de toamnă și primăvară Sportul este un izvor de sanatate si prospetie in factori de longevitate. Anual cei mai buni elevi ne reprezintă la competițiile raionale.

16 Activități extracuriculare Corpul tau poate face orice. Trebuie doar sa-ti convingi creierul. Fiind un liceu cu profil sportiv majoritatea activităților extracuriculare se bazează pe activitatea fizică. De obicei elevii merg la secțiile de baschet, de volei, de fotbal, de tenis de masă, de șah, MMA și lupte grecoromane.

17 Îmbinăm sportul cu voluntariatul Omul este un copil al mediului său. Pentru a putea crește sănătoși avem nevoie de un mediu curat și îngrijit, de aceea în fiecare primăvară și toamnă elevii și profesorii se organizează pentru a oferi mediului înconjurător o mână de ajutor.

18 Sănătatea echilibrul dintre alimentație și sport Hrana este elementul din mediu şi natură care asigură energia şi vitalitatea corpului, contribuind la bunăstarea şi sănătatea noastră. Practic a mânca sănătos înseamnă consumul echilibrat, în ansamblul său, din toate grupele alimentare: Carnea, peştele şi derivatele lor Laptele şi derivatele lor Ouăle Grăsimile alimentare (de origine animală şi vegetală) Cerealele şi derivatele lor Legumele-leguminoasele Fructele Zahărul şi produsele zaharoase Condimentele Băuturile nealcoolice

19 Sfaturi: 1. Zahărul trebuie consumat cât mai rar și în cantități cât mai mici. 2. Cheia în alimentația sănătoasă stă în moderație. Doza va fi regină tot timpul. 3. O alimentație optimă înseamnă legume, fructe, semințe, carne albă, pește, puțină carne roșie, lactate, brânzeturi, ouă. 4. Alimentele trebuie să fie cât mai puțin procesate tegmic, fizic, chimic. 5. Fructele sunt bogate în zaharuri și cer atenție în plus față de legume. Se vor mânca în prima parte a zilei, în cantități moderate. 6. Cina va conține alimente ușor de digerat. Se va evita alcoolul seara, pentru că tulbură somnul.

20 5 dintre cele mai eficiente exerciții fizice 1. Antrenamentul cu intervale In topul listei celor mai eficiente exercitii fizice se afla antrenamentul cu intervale, care imbunatateste rapid si pe termen lung conditia fizica, ajuta la arderea unui numar mai mare de calorii si faciliteaza pierderea in greutate. Ideea de baza este sa variati intensitatea efortului in timpul antrenamentului, in loc sa mentineti un ritm constant. 2. Genuflexiunile Cunoscute de toata lumea inca de la orele de sport din scoala, genuflexiunile raman unele dintre cele mai eficiente exercitii fizice din cate s-au inventat. Motivul este simplu acestea solicita mai multe grupe de muschi simultan. 3. Fandarile La fel ca genufluexiunile, fandarile lucreaza intens toate grupele mari de muschi de la nivelul inferior al corpului. De asemenea, aceste exercitii fizice eficiente ajuta la imbunatatirea echilibrului corporal. 4. Flotarile Desi nu sunt usor de executat, flotarile raman unele dintre cele mai eficiente exercitii fizice pentru tonifierea musculaturii intregului corp. Flotarile lucreaza intens muschii pieptului, ai umerilor, tricepsii si muschii trunchiului. 5. Abdomenele La fel de cunoscute si cel putin la fel de eficiente sunt si abdomenele, care pot fi executate in mai multe moduri. Incepeti prin a va intinde pe spate, cu mainile pozitionate la ceafa. Contractati muschii abdominali si, in cadrul unei singure miscari, ridicati capul, gatul, umerii si partea de sus a spatelui, mentinand barbia spre interior. Reveniti in pozitia initiala si repetati miscarea.

21 Impactul sportului asupra mea

22 Am renunțat..

23 M-am detașat...

24 Imnul sportivilor Sportivi olimpici Români Performanţele lor în istorie rămân Au fost cei mai buni S-au aflat acolo sus pe podium. A fost odată în Mexico A fost o campioană La aruncarea discului Lia Manoliu, se numea Şi a câştigat pentru România Medalia olimpică de aur. Aparate sol, bârnă şi paralele Copilăria în gimnastică strălucesc viitoarele stele. Amintim o fată din oraşul Oneşti A devenit zeiţa gimnasticii româneşti. A fost odată la Montreal A fost o tânără gimnastă Se auzeau în sală aplauze Şi cu mânuţele sale salută lumea Nadia Comăneci, nota zece. Vâsleşte Ivane Cu pagaia ruptă Cu apele el se luptă. Aplauze de la Roma Pentru Iolanda Balaş Publicul aclamă Mare campioană. Şi pe toţi sportivi pe care nu i-am menţionat. Alături de antrenorii ce i-au antrenat Pentru competiţii olimpice au luptat. Vezi tu.... Să învingi, să pierzi, emoţii, lacrimi. Toate sunt pentru România. Bronz, argint şi aur la medalii Următorul olimpic poţi fi chiar tu. România.

25 ianuarie, ora 14:00

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc

2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc 2013 Mituri despre abdomen Valentin Bosioc By Valentin Bosioc antrenor personal cu recunoaștere internațională (www.valentinbosioc.com) Despre abdomen perfect: cu această broșură cred ca voi dezamăgi multă

Mai mult

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoase, implementat de Organizația Salvați Copiii și se

Mai mult

PROIECT DIDACTIC PROFESOR: CIUREA ALINA MIHAELA DATA: ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 ORBEASCA DE SUS CLASA a III a EFECTIVUL: 18 elevi: 8 fete, 10

PROIECT DIDACTIC PROFESOR: CIUREA ALINA MIHAELA DATA: ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 ORBEASCA DE SUS CLASA a III a EFECTIVUL: 18 elevi: 8 fete, 10 PRIECT DIDACTIC PRFESR: CIUREA ALINA MIHAELA DATA: 27.02.2017 ŞCALA GIMNAZIALĂ NR. 1 RBEASCA DE SUS CLASA a III a EFECTIVUL: 18 elevi: 8 fete, 10 băieţi LC DE DESFĂŞURARE: sală de sport. MATERIALE : mingi

Mai mult

Microsoft Word - Ol - M.doc

Microsoft Word - Ol - M.doc Olimpiada Liceelor istoric Iniţiativa de a oferi tinerilor liceeni posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile şi aptitudinile la un nivel superior, în afara şcolii, aparţine primarului municipiului Slatina,

Mai mult

The Chalkboard

The Chalkboard Generatorul de motivatie Gandeste Pozitiv, mergi inainte si transforma-ti visele in realitate Introducere Cum am descoperit dezvoltarea personala Rolul motivatiei in atingerea obiectivelor Pregateste-te

Mai mult

Microsoft Word - Metodologie evaluare EFM _Site

Microsoft Word - Metodologie evaluare EFM _Site R O M Â N I A MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE Exemplarul unic Universitatea Naţională de Apărare Carol I Nr din BUCUREŞTI METODOLOGIA PRIVIND EVALUAREA LA EDUCAŢIE FIZICĂ MILITARĂ A STUDENŢILOR ŞI CURSANŢILOR

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE GIMNASTICĂ PROGRAM SELECȚIE COPII: HAI CU NOI ÎN ȚARA CAMPIONILOR! ISTORIA GIMNASTICII ROMÂNEȘTI Palmaresul gimnasticii românești cuprinde: Gimnastica artistică 416 medalii (146 aur,

Mai mult

RAPORT ACTIVITATE

RAPORT ACTIVITATE RAPORT DE ACTIVITATE ANUL ŞCOLAR 2015-2016 COLEGIUL NAŢIONAL LIVIU REBREANU Bistriţa STRUCTURA CLASELOR PRIMAR: 19 clase GIMNAZIU: 13 CLASE LICEU:32 CLASE (20 profil real și 12 profil uman) TOTAL: 64 clase

Mai mult

STRADA DONICI NR.2 TELEFON: 0235/311928,FAX:0235/ I. OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR CALENDAR COMPETIȚION

STRADA DONICI NR.2 TELEFON: 0235/311928,FAX:0235/ I. OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR CALENDAR COMPETIȚION STRADA DONICI NR.2 TELEFON: 0235/311928,FAX:0235/311715 e-mail: isjvaslui@isj.vs.edu.ro I. OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR CALENDAR COMPETIȚIONAL - ANUL ȘCOLAR 2016-2017 VASLUI ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREPRIMAR

Mai mult

Enter Title Here

Enter Title Here FORȚA CAPACITATE MOTRICĂ DE BAZĂ A ARBITRULUI DE FOTBAL -ARBITRII AR TREBUI SA FIE: În forma din punct de vedere fizic, puternici, rezistenti la accidentari si cu un aspect atletic - De-a lungul anilor

Mai mult

Microsoft Word - carte_alimente

Microsoft Word - carte_alimente CUPRINS Introducere... XVII Capitolul 1 Există motive ca să vă puneţi în mişcare creierul!... 1 Două tipuri de memorie... 1 Joc-test. Cum se prezintă memoria dumneavoastră vizuală?... 2 Meniul dumneavoastră

Mai mult

COLEGIUL NAŢIONAL MIHAI EMINESCU SATU MARE

COLEGIUL NAŢIONAL MIHAI EMINESCU   SATU MARE Colegiul Naţional Liviu Rebreanu - Bistriţa Str. B-dul Republicii Nr. 8 Cod 420057 Tel./Fax: 0263-231.112 Web: www.cnlr.ro, e-mail: rebreanu@cnlr.ro RAPORT DE ACTIVITATE ANUL ŞCOLAR 2014-2015 COLEGIUL

Mai mult

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2_pt_minoritate_sarba

EN_IV_2014_Lb_romana_Test_2_pt_minoritate_sarba CENTRUL NAŢIONAL DE EVALUARE ŞI EXAMINARE EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2014 Test 2 Limba română pentru elevii de la şcolile şi secţiile cu predare în limba sârbă Judeţul/sectorul... Localitatea...

Mai mult

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti

Mai mult

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului DIRECȚIA GENERALĂ EDUCAȚIE ȘI ÎNVĂȚARE PE TOT PARCURSUL VIEȚII Nr. 24330/ 08.01.2014 SE APROBĂ. SECRETAR DE STAT, Vasilica Ștefania DUMINICĂ SE APROBĂ. SECRETAR DE STAT, András György KIRÁLY ANEXA A TABLOUL

Mai mult

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului MINISTERUL EDUCAȚIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DIRECȚIA GENERALĂ EDUCAȚIE ȘI ÎNVĂȚARE PE TOT PARCURSUL VIEȚII SE APROBĂ. SUBSECRETAR SE APROBĂ. DE STAT, Liliana SUBSECRETAR PREOTEASA DE STAT, Liliana PREOTEASA

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL BUZĂU MUNICIPIUL BUZĂU - CONSILIUL LOCAL - H O T Ă R Â R E pentru aprobarea Metodologiei de acordare de granturi unităților de învățăm

ROMÂNIA JUDEŢUL BUZĂU MUNICIPIUL BUZĂU - CONSILIUL LOCAL - H O T Ă R Â R E pentru aprobarea Metodologiei de acordare de granturi unităților de învățăm ROMÂNIA JUDEŢUL BUZĂU MUNICIPIUL BUZĂU - CONSILIUL LOCAL - H O T Ă R Â R E pentru aprobarea Metodologiei de acordare de granturi unităților de învățământ din municipiul Buzău cu rezultate deosebite în

Mai mult

O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun!

O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! A. FIȘA ACTIVITĂȚII Școala Gimnazială Petőfi Sándor, Târgu Secuiesc Nivelurile de învățământ: ciclul primar: clasa a

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, , Craiova Telefon 0351 / ; 0351 / Fax 0351 /

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, , Craiova Telefon 0351 / ; 0351 / Fax 0351 / LICEUL TEHNOLOGIC AUTO Bulevardul Decebal 105, 200440, Craiova Telefon 0351 / 170323; 0351 / 170343Fax 0351 / 170323 E-mail demetrescucv2004@yahoo.com Web www.liceulautocraiova.ro PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR

Mai mult

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul evenimentului

Mai mult

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation CONFERINȚA Un teren de sport la fiecare supermarket, o sală de sport la fiecare mall Marti 19 Iunie 2018, ora 9:00, CCIR, Bucureşti Premise Romania este la un capăt de drum în sport. În 2016 si 2017, am

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

Model adresa disciplina UMFTGM

Model adresa disciplina UMFTGM METODOLOGIA DE DESFĂȘURARE A EXAMENULUI DE LICENŢĂ LA PROGRAMUL DE STUDIU EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORTIVĂ Sesiunea iulie 2017 I. STRUCTURA EXAMENULUI ŞI MODUL DE DESFĂŞURARE Testarea cunostinţelor în domeniul

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Săptămâna Europeană de Luptă împotriva Cancerului INFORMARE MINISTERUL SĂNĂTĂŢII INSTITUTUL NAȚIONAL DE SĂNĂTATE PUBLICĂ CENTRUL NAŢIONAL DE EVALUARE ȘI PROMOVARE A STĂRII DE SĂNĂTATE CENTRUL REGIONAL

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚI

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚI MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE FEDERAȚIA ROMÂNĂ UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE DE TAEKWONDO WTF FARMACIE CAROL DAVILA FEDERAȚIA SPORTULUI ȘCOLAR ȘI BUCUREȘTI UNIVERSITAR 2016 REGULAMENTUL

Mai mult

Microsoft PowerPoint - PREZENTARE LICEU 2014.ppt.pptx [Doar în citire]

Microsoft PowerPoint - PREZENTARE LICEU 2014.ppt.pptx [Doar în citire] MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN BRASOV COLEGIUL NICOLAE TITULESCU BRASOV Str. 13 Decembrie, nr. 125 Telefon/fax: 0268 548047 / 0268 548049 E-mail: titu.titulescu@yahoo.com

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

Programa masculin 2012

Programa masculin 2012 FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE GIMNASTICĂ COMISIA TEHNICĂ MASCULINĂ PROGRAMA DE CLASIFICARE GIMNASTICĂ ARTISTICĂ MASCULINĂ 2012 Prezenta programă de clasificare intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2012 şi este

Mai mult

RAPORT DE ACTIVITATE Clubul Sportiv Universitatea Cluj 2016 În anul 2016 s-au obţinut, în competițiile oficiale, un număr de 310 medalii, din care 114

RAPORT DE ACTIVITATE Clubul Sportiv Universitatea Cluj 2016 În anul 2016 s-au obţinut, în competițiile oficiale, un număr de 310 medalii, din care 114 RAPORT DE ACTIVITATE Clubul Sportiv Universitatea Cluj 2016 În anul 2016 s-au obţinut, în competițiile oficiale, un număr de 310 medalii, din care 114 loc I, 94 loc II și 102 loc III, record al numărului

Mai mult

R E G U L A M E N T U L Campionatului Național de sală pentru Copii cat. 1 Conform regulamentului actual, Copii 1: sportivii născuți în 2006, 2007 DAT

R E G U L A M E N T U L Campionatului Național de sală pentru Copii cat. 1 Conform regulamentului actual, Copii 1: sportivii născuți în 2006, 2007 DAT R E G U L A M E N T U L Campionatului Național de sală pentru Copii cat. 1 Conform regulamentului actual, Copii 1: sportivii născuți în 2006, 2007 DATA ŞI LOCUL DESFĂŞURĂRII o 02-03.03.2019 - etapa de

Mai mult

2018-2019 Ce sunt Conferinţele WEB EDU? Susținerea unor prezentări pe teme diferite de către elevii școlilor din RețeauaEDU.ro Obiective Să mobilizeze participanţii în abordarea unor teme de interes general;

Mai mult

5 salate rapide și simple

5 salate rapide și simple 5 salate rapide și simple Rețete de salate pe care trebuie să le încerci! Sunt atât de simple și ușor de făcut. Nu lăsa aspecte precum tăiatul legumelor cubulețe să te sperie: cu Nicer Dicer Quick, recomandat

Mai mult

UNITATEA ŞCOLARĂ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ SFÂNTUL DUMITRU CRAIOVA Prof. coordonatori: PUNGĂ CARMEN ELVIRA și TOBESCU GABRIELA PROGRAMUL ECO-SCHOOLS PROIECTU

UNITATEA ŞCOLARĂ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ SFÂNTUL DUMITRU CRAIOVA Prof. coordonatori: PUNGĂ CARMEN ELVIRA și TOBESCU GABRIELA PROGRAMUL ECO-SCHOOLS PROIECTU UNITATEA ŞCOLARĂ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ SFÂNTUL DUMITRU CRAIOVA Prof. coordonatori: PUNGĂ CARMEN ELVIRA și TOBESCU GABRIELA PROGRAMUL ECO-SCHOOLS PROIECTUL MANÂNCĂ RESPONSABIL! - - PLANUL DE ACŢIUNE Domeniul:

Mai mult

Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events Regulament ~ editia de primavara vara 2019 ~ 1. Concept Competitional La baza acestei competitii, el

Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events Regulament ~ editia de primavara vara 2019 ~ 1. Concept Competitional La baza acestei competitii, el Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events Regulament ~ editia de primavara vara 2019 ~ 1. Concept Competitional La baza acestei competitii, elementele fundamentale sunt spiritul de fair-play si

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 9 iunie de la ora 10:00 Parcul Herastrau Eveniment de strangere de fonduri in beneficiul Centrelor Educationale ale Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria (Baneasa si Clinceni) ANDREI OȘANU Instructor

Mai mult

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc Wellness Courier Conceput special pentru tine! Eliminăm confuzia legată de alimentele săţioase. Plan alimentar personal pentru o săptămână Săptămâna 1 Un plan alimentar pentru un stil de viaţă activ şi

Mai mult

Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ),

Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ), Cand ne jucam cu totii,, e Soare-n Maramures! L ), Când ne jucăm cu toții, e Soare-n Maramureș! Pe vremuri, ne jucam în voie în curtea bunicilor cu orice prindeam la mână, de dimineața până seara. Noi

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

ŞC

ŞC MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,IORGU IORDAN,, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 125, Municipiul Tecuci, Judeţ ul Galaţi, cod 805300 Tel. 0236-815796; Fax. 0236 815796 Email scoalaiorguiordan@yahoo.com,

Mai mult

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII SI MĂRCI BUCUREŞTI ROMÂNIA CERERI DE INREGISTRARE MARCA DEPUSE IN DATA DE PUBLICATE IN DATA DE

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII SI MĂRCI BUCUREŞTI ROMÂNIA CERERI DE INREGISTRARE MARCA DEPUSE IN DATA DE PUBLICATE IN DATA DE OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII SI MĂRCI BUCUREŞTI ROMÂNIA CERERI DE INREGISTRARE MARCA DEPUSE IN DATA DE PUBLICATE IN DATA DE 10.01.2013 BULETINUL OFICIAL DE PROPRIETATE INDUSTRIALĂ - Cereri Mărci depuse

Mai mult

JOCURI BALCANICE INDOOR Juniori Dată de desfășurare Localitate/Țară Istanbul/TURCIA Obiective - 8 medalii dintre care 2 medalii de aur - 10

JOCURI BALCANICE INDOOR Juniori Dată de desfășurare Localitate/Țară Istanbul/TURCIA Obiective - 8 medalii dintre care 2 medalii de aur - 10 JOCURI BALCANICE INDOOR Juniori Dată de desfășurare 10.02.2019 Localitate/Țară Istanbul/TURCIA Obiective - 8 medalii dintre care 2 medalii de aur - 10 clasări în finale CONDIȚII DE PARTICIPARE 1. Vârstă

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea cuantumului premiilor pentru performanţele obţinute la ediţia a I

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea cuantumului premiilor pentru performanţele obţinute la ediţia a I GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Cu privire la aprobarea cuantumului premiilor pentru performanţele obţinute la ediţia a II-a a Jocurilor Europene din anul 2019, or. Minsk,

Mai mult

MUNICIPIUL CRAIOVA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA PROIECT HOTĂRÂREA NR. privind conferirea titlului Cetăţean de Onoare al Municipiului Craiova, jucătoa

MUNICIPIUL CRAIOVA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA PROIECT HOTĂRÂREA NR. privind conferirea titlului Cetăţean de Onoare al Municipiului Craiova, jucătoa MUNICIPIUL CRAIOVA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA PROIECT HOTĂRÂREA NR. privind conferirea titlului Cetăţean de Onoare al Municipiului Craiova, jucătoarei echipei de handbal feminin a Sport Club Municipal

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

ŞTIU ŞI APLIC

ŞTIU ŞI APLIC COLEGIUL TEHNIC GHEORGHE ASACHI IAȘI LIC TEO / LIC VOC / LIC TEH / PROF / STAGII /POS str. SĂRĂRIE nr. 189, cod poștal 700451 www.colegiulasachi.ro 0232275980 / 0232210242 secretariat_asachi@yahoo.com

Mai mult

Teatrul pentru copii şi tineret "Ariel"

Teatrul pentru copii şi tineret Ariel ROMÂNIA JUDEŢUL MUREŞ CONSILIUL JUDEŢEAN PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 31 octombrie 2013 pentru aprobarea cooperării dintre Consiliul Judeţean Mureş şi Clubul Sportiv RingBox Tîrgu-Mureş în vederea organizării

Mai mult

GLORIA MUNDI – Dupa 46 de achitari pe lipsa de probe incasate in dosarul „Referendumului”, Ambasada Frantei i-a agatat in piept sefei DNA Laura Kovesi

GLORIA MUNDI – Dupa 46 de achitari pe lipsa de probe incasate in dosarul „Referendumului”, Ambasada Frantei i-a agatat in piept sefei DNA Laura Kovesi GLORIA MUNDI Dupa 46 de achitari pe lipsa de probe incasate in dosarul Referendumului, Ambasada Frantei i-a agatat in piept sefei DNA Laura Kovesi insemnele de cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare:

Mai mult

CENTRUL DE CONCURS NR. 3 - LICEUL TEHNOLOGIC NICOLAE TECLU LISTA POSTURILOR/CATEDRELOR PENTRU SEDINTA DIN 31 IULIE 2014 La sedinta participa toti cand

CENTRUL DE CONCURS NR. 3 - LICEUL TEHNOLOGIC NICOLAE TECLU LISTA POSTURILOR/CATEDRELOR PENTRU SEDINTA DIN 31 IULIE 2014 La sedinta participa toti cand CENTRUL DE CONCURS NR. 3 - LICEUL TEHNOLOGIC NICOLAE TECLU LISTA POSTURILOR/CATEDRELOR PENTRU SEDINTA DIN 3 IULIE 204 La sedinta participa toti candidatii care au obtinut minim 7 la Inspectia la clasa

Mai mult

cronicutza 1.pub

cronicutza 1.pub COTIDIAN SPORTIV AL OLIMPIADEI DE VARĂ Nr. 1 23 mai 2011 Fiţi fair play, fiţi învingători! Stimaţi comandanţi şi conducători de loturi, dragi profesori şi elevi, Sunt deosebit de onorat să mă aflu aici

Mai mult

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI BUCUREŞTI ROMÂNIA CERERI DE ÎNREGISTRARE MARCĂ DEPUSE ÎN DATA DE PUBLICATE ÎN DATA DE

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI BUCUREŞTI ROMÂNIA CERERI DE ÎNREGISTRARE MARCĂ DEPUSE ÎN DATA DE PUBLICATE ÎN DATA DE OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI BUCUREŞTI ROMÂNIA CERERI DE ÎNREGISTRARE MARCĂ DEPUSE ÎN DATA DE 06.07.2016 PUBLICATE ÎN DATA DE 13.07.2016 BULETINUL OFICIAL DE PROPRIETATE INDUSTRIAL Cereri Marci

Mai mult

MANUAL DE UTILIZARE IN 1979 APARAT DE VASLIT OCEAN

MANUAL DE UTILIZARE IN 1979 APARAT DE VASLIT OCEAN MANUAL DE UTILIZARE IN 1979 APARAT DE VASLIT OCEAN (39)screw M10*52 2PCS (9)pedal gap bushing 2PCS (3)flat washer OD32*ID13.5*2.0T 1PCS (45)flat washer (48)flat washer (43)flat washer (4)M8 spring washer

Mai mult

NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu

NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu NEWSLETTER NR. 4 ECHIPA DE REDACTIE ELEVI: Angelescu Andrei, XI E Bercu Irina, X A Constantinescu Antonia, X A Hera Veronica, IX B Ilie Mara, X A Nicu Alina, X A Stirbu Delia, IX B PROFESORI: Corina Vint

Mai mult

Instructiuni de cursa_cupa_unu_mai_2016_v2.pages

Instructiuni de cursa_cupa_unu_mai_2016_v2.pages Cupa Unu Mai 23-24 aprilie 2016 Instrucțiuni de cursă 1. Autoritate organizatoare În spiritul Regulilor de Cursă pentru Veliere (RRS) ISAF 2013-2016 pct.89.1 autoritatea organizatoare este Club Sportiv

Mai mult

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la:

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la: PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Sezonul cald a sosit, iar noi am pregătit o listă de jocuri perfecte pentru a petrece timpul alături de cei dragi! Echipa

Mai mult

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimbarii, organizata de doua persoane de la care am avut

Mai mult

Regulamentul (UE) nr. 835/2011 al Comisiei din 19 august 2011 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 în ceea ce privește nivelurile maxime

Regulamentul (UE) nr. 835/2011 al Comisiei din 19 august 2011 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 în ceea ce privește nivelurile maxime L 215/4 Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 20.8.2011 REGULAMENTUL (UE) NR. 835/2011 AL COMISIEI din 19 august 2011 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 în ceea ce privește nivelurile maxime

Mai mult

TESTE –GRILA

TESTE –GRILA ADMITERE 2019 FACULTATEA DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT DOMENIU: EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT / KINETOTERAPIE Media FINALĂ de admitere se calculează din: 50% nota de la proba de aptitudini motrice specifice;

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

H O T Ă R Â R E cu privire la: acordare premii pentru elevii şi profesorii îndrumători din județul Olt,care au obținut rezultate deosebite la Olimpiad

H O T Ă R Â R E cu privire la: acordare premii pentru elevii şi profesorii îndrumători din județul Olt,care au obținut rezultate deosebite la Olimpiad H O T Ă R Â R E cu privire la: acordare premii pentru elevii şi profesorii îndrumători din județul Olt,care au obținut rezultate deosebite la Olimpiadele naţionale şi internaţionale de specialitate în

Mai mult

Umeno

Umeno 1 Acesta este un translator manual. Kon'ichwa. Hello Oops, versiunea în limba engleză. Kon'ichwa. Bună Dimineata. Gogo, Gogo ( după-amiaza ). Bună ziua. În câțiva ani sau cam asa ceva, avem un telefon

Mai mult

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE CUPRINS GHID DE ÎNGRIJIRE Ce este sterilizarea? 4 Când ar trebui să îți sterilizezi

Mai mult

Microsoft Word - Google translate-Umeno Satoshi-

Microsoft Word - Google translate-Umeno Satoshi- Satoshi UMENO s manuscript for the Romanian Speech Contest (Acesta este un translator manual.) Kon'ichiwa. Bună ziua. (Oops, versiunea în limba engleză). Kon'ichiwa. (Bună Dimineața.) Gogo, Gogo ( după-amiaza

Mai mult

REGULAMENT CAMPIONAT NATIONAL ECHIPE 2015

REGULAMENT CAMPIONAT NATIONAL ECHIPE 2015 REGULAMENT CAMPIONAT NAȚIONAL PE ECHIPE SUPERLIGA SENIORI LIGA JUNIORI LIGA CADEI LUPTE GRECO-ROMANE, LUPTE LIBERE MASCULIN LUPTE FEMININE 2015 Scop: Angrenarea sportivilor/sportivelor în pregătire și

Mai mult

1

1 1 Hotărâre 904 2013-11-20 Guvernul României privind suplimentarea bugetului Ministerului Afacerilor Externe pe anul 2013 din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut in bugetul de

Mai mult

Microsoft Word - 7 Hantau.doc

Microsoft Word - 7 Hantau.doc TENDINŢE ŞI ACTUALITATE ÎN FITNESS Lect. univ. dr. Cristina HANTĂU 1 Abstract This paperwork will emphasize only the most important variants to practice fitness, taking into consideration the novelty,

Mai mult

Nr. de înreg. 4407/ ANEXA 2 Nr. crt 1. ZIUA / DATA PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOALA ALTFEL APRILIE2019 ÎNVĂŢĂMÂNT

Nr. de înreg. 4407/ ANEXA 2 Nr. crt 1. ZIUA / DATA PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOALA ALTFEL APRILIE2019 ÎNVĂŢĂMÂNT 15.04.2019 de înreg. 4407/18.12.2018 ANEXA 2 1. PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOALA ALTFEL - 15-19 APRILIE2019 ÎNVĂŢĂMÂNT GIMNAZIAL INTERVAL ORAR: 12.00-16.00 Planeta Cinema Vizionare film Casa de

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Sărbătoarea Mărţişorului 1 Martie MĂRŢIŞORUL Mărțișorul este un mic obiect-talisman legat cu un șnur format din două fire împletite, unul roșu și altul alb. Purtătorul lui este protejat împotriva răului.

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 obiceiuri care iti imbunatatesc memoria, potrivit unui nutritionist englez Lizeta Oprea, Exista cateva obiceiuri sanatoase care pot imbunatati

Mai mult

brosura.indd

brosura.indd Ce este hipertensiunea arteriala (HTA) si, cum putem preveni aparitia, ei la copii si, adolescenti?, ROMÂNIA UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE IULIU HAȚIEGANU CLUJ-NAPOCA Departamentul de Cercetare,

Mai mult

RAPORT DE ACTIVITATE PENTRU ANUL 2018 LUPTE LIBERE LUPTE FEMININE LUPTE GRECO-ROMANE ACTIVITATE DE PREGATIRE LOTURI NATIONALE In anul 2018 Federatia R

RAPORT DE ACTIVITATE PENTRU ANUL 2018 LUPTE LIBERE LUPTE FEMININE LUPTE GRECO-ROMANE ACTIVITATE DE PREGATIRE LOTURI NATIONALE In anul 2018 Federatia R RAPORT DE ACTIVITATE PENTRU ANUL 2018 LUPTE LIBERE LUPTE FEMININE LUPTE GRECO-ROMANE ACTIVITATE DE PREGATIRE LOTURI NATIONALE In anul 2018 Federatia Romana de Lupte, pentru activitatea de pregatire ale

Mai mult

Microsoft Word - Document1

Microsoft Word - Document1 Ordonanta de Urgenta care modifica Legea Educatiei a fost publicata in Monitorul Oficial Astazi, 30 decembrie 2013, a fost publicata in Monitorul Oficial - Ordonanta de urgenta privind modificarea si completarea

Mai mult

Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI

Nr / APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI Nr. 24 565/ 16.01.2018 APROB, Secretar de stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC Privind organizarea şi desfăşurarea OLIMPIADEI DE LIMBĂ ȘI LITERATURĂ UCRAINEANĂ MATERNĂ în anul şcolar 2017-2018

Mai mult

This image cannot currently be displayed. Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Grapă Florin Bacău, Str. Ana Ipătesc

This image cannot currently be displayed. Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Grapă Florin Bacău, Str. Ana Ipătesc This image cannot currently be displayed. Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) Grapă Florin Bacău, Str. Ana Ipătescu 9/A/13 Telefon(oane) +40234515165 Mobil: Fax(uri)

Mai mult

SCOALA ALTFEL 2017 TABEL final _1_

SCOALA ALTFEL 2017 TABEL final _1_ "ŞCOALA ALTFEL" AN ŞCOLAR 2016-2017 CLASA ORA LUNI 27 feb MARTI 28feb. MIERCURI 1martie JOI 2martie VINERI 3martie 9A 8 Alungarea Să vorbim si să scriem Ziua Martisorului Cum imi petrec Literatura si 9

Mai mult

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare

Pentru documentele inițiate de dumneavoastră care necesită antetul cabinetului ministrului, vă rugăm să utilizați acest șablon, completat cu următoare Nr. 57/11.02.2019 Aprob, Secretar de Stat, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Național de Fizică Öveges József - Vermes Miklós, în limba maghiară,

Mai mult

Microsoft Word - Regulament MARATONUL DACILOR 2018

Microsoft Word - Regulament MARATONUL DACILOR 2018 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare si desfasurare a evenimentului Maratonul Dacilor ediția a V a din 1 septembrie 2018 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI Competitia Maratonul

Mai mult

_DE0735_RO.indd

_DE0735_RO.indd 402114-78 RO Traducere a instrucţiunilor originale DE0735 1 2 3 4 5 A 2 6 B 7 C 1 12 10 11 9 D 5 8 E 3 13 F 4 TREPIED DE0735 Felicitări! Aţi ales un produs DEWALT. Anii de experienţă, cercetarea şi inovarea

Mai mult

Plan sistematizat al activităților comunitare în cadrul campaniei: Educația pentru sănătate dreptul meu, alegerea mea, organizată cu suportul UNFPA, A

Plan sistematizat al activităților comunitare în cadrul campaniei: Educația pentru sănătate dreptul meu, alegerea mea, organizată cu suportul UNFPA, A Plan sistematizat al activităților comunitare în cadrul campaniei: Educația pentru sănătate dreptul meu, alegerea mea, organizată cu suportul UNFPA, Ambasadei Olandei și în parteneriat cu Ministerul Educației,

Mai mult

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod

CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu mod CABINET MINISTRU ORDIN privind structura anului şcolar 2015 2016 În temeiul art. 94, alin.(2), lit. r) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor

Mai mult

Parteneriatul strategic în domeniul școlar Get in shape for Europe (GISE) Buletin informativ nr. 5 Decembrie 2018 Get in shape for Europe (GISE) În pe

Parteneriatul strategic în domeniul școlar Get in shape for Europe (GISE) Buletin informativ nr. 5 Decembrie 2018 Get in shape for Europe (GISE) În pe Parteneriatul strategic în domeniul școlar Get in shape for Europe (GISE) Buletin informativ nr. 5 Decembrie 2018 Get in shape for Europe (GISE) În perioada 1 septembrie 2018-31 august 2020, Liceul Ștefan

Mai mult

Sisteme integrate de trasabilitate pe lantul agroalimentar pe baza conceptului ”de la consumator la producator” pentru a asigura siguranta produsului

Sisteme integrate de trasabilitate pe lantul agroalimentar pe baza conceptului ”de la consumator la producator” pentru a asigura siguranta produsului Contract ADER 14.2.1./2015 Sisteme integrate de trasabilitate pe lanțul agroalimentar pe baza conceptului de la consumator la producător pentru a asigura siguranța produsului și a garanta originea acestuia

Mai mult

PROGRAMUL ZILELOR LICEULUI TEORETIC DIMITRIE CANTEMIR IAŞI OCTOMBRIE 2015

PROGRAMUL ZILELOR LICEULUI TEORETIC DIMITRIE CANTEMIR IAŞI OCTOMBRIE 2015 PROGRAMUL ZILELOR LICEULUI TEORETIC DIMITRIE CANTEMIR IAŞI 29 30 OCTOMBRIE 2015 PARTENERI Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi Primăria Municipiului Iaşi Consiliul Judeţean Iaşi Instituţia Prefectului Judeţul

Mai mult

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE... 4 1. Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană... 4 2. Alimente de origine minerală.... 6 3. Alimente de origine vegetală în stare proaspătă.... 8 4. Alimente

Mai mult

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Timp de o săptămână, au transformat pasiunea și talentul

Mai mult

Microsoft Word - L_TI_2_34_Educatie_Fizica_si_Sport_Turcu_Vladimir.doc

Microsoft Word - L_TI_2_34_Educatie_Fizica_si_Sport_Turcu_Vladimir.doc FIŞA DISCIPLINEI Valabilă an universitar: 2017-2018 1. Date despre program Instituţia de învăţământ superior Facultatea Departament Domeniul de studiu Ciclul de studii Specializarea Universitatea Lucian

Mai mult

CONCURSUL VALENŢE EUROPENE ÎN EDUCAŢIE - adresat elevilor de liceu - Ediţia a III-a, mai 2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE Secțiunea

CONCURSUL VALENŢE EUROPENE ÎN EDUCAŢIE - adresat elevilor de liceu - Ediţia a III-a, mai 2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE Secțiunea CONCURSUL VALENŢE EUROPENE ÎN EDUCAŢIE - adresat elevilor de liceu - Ediţia a III-a, 23-24 mai 2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE Secțiunea I: Abilități oratorice și discursive Tema pentru anul

Mai mult

CONCURS JUDEȚEAN INTERCULTURAL DE ISTORIA RROMILOR DE LA ROBIE LA LIBERTATE REGULAMENT 20 FEBRUARIE 2017 NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM DEPĂŞI PREJUDECĂŢILE!

CONCURS JUDEȚEAN INTERCULTURAL DE ISTORIA RROMILOR DE LA ROBIE LA LIBERTATE REGULAMENT 20 FEBRUARIE 2017 NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM DEPĂŞI PREJUDECĂŢILE! CONCURS JUDEȚEAN INTERCULTURAL DE ISTORIA RROMILOR DE LA ROBIE LA LIBERTATE REGULAMENT 20 FEBRUARIE 2017 NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM DEPĂŞI PREJUDECĂŢILE! ARGUMENT Istoria și tradițiile rromilor se studiază la

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

Grupul Bosch în România Responsabilitate şi sustenabilitate

Grupul Bosch în România Responsabilitate şi sustenabilitate Grupul Bosch în România Responsabilitate şi sustenabilitate Bosch: o companie responsabilă Fără sărăcie Locuri de muncă bune Servicii medicale universale Egalitatea r sexelor Pace Pe Oraşe sustenabile

Mai mult

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram Crema Swiss Buttercream Meringue Ingrediente 85 grame albusuri 130 grame zahar 170 grame unt la temperature camerei Extract de vanilie Putin colorant (optional) Preparare Punem un vas cu putina apa la

Mai mult

PROIECT -TABǍRA COPILǍRIEI! FIŞA ACTIVITǍȚII ScoalaGimnaziala nr.1 Lehliu, judcalarasi, com lehliu Nivelul de invatamant: inv. primar - clasa a III-a

PROIECT -TABǍRA COPILǍRIEI! FIŞA ACTIVITǍȚII ScoalaGimnaziala nr.1 Lehliu, judcalarasi, com lehliu Nivelul de invatamant: inv. primar - clasa a III-a PROIECT -TABǍRA COPILǍRIEI! FIŞA ACTIVITǍȚII ScoalaGimnaziala nr.1 Lehliu, judcalarasi, com lehliu Nivelul de invatamant: inv. primar - clasa a III-a si a IV-a Numarul elevilor : 20 Numarul cadrelor didactice

Mai mult

Слайд 1

Слайд 1 CAPITOLUL IV FUNCŢIILE CULTURII FIZICE Lecţia 13 TEMA: Cultura fizică - factor de socializare. Integrarea socială - efect al socializării prin cultura fizică. Cultura fizică - activităţi instructiv educative.

Mai mult

Nr. din Formular cod: USAM-CJ-AQ-F FIŞA DISCIPLINEI Se vor completa toate rubricile formularului, conform Indicaţiilor privind completarea F

Nr. din Formular cod: USAM-CJ-AQ-F FIŞA DISCIPLINEI Se vor completa toate rubricile formularului, conform Indicaţiilor privind completarea F Nr. din Formular cod: USAM-CJ-AQ-F.002.01.03 FIŞA DISCIPLINEI Se vor completa toate rubricile formularului, conform Indicaţiilor privind completarea Formularului Specificaţie Curs, din Manualul Calităţii.

Mai mult

Fisa lunara Scoala pentru valori autentice noiembrie

Fisa lunara Scoala pentru valori  autentice  noiembrie FIŞĂ LUNARĂ DE ACTIVITĂȚI ÎN CADRUL PROIECTULUI ȘCOALA PENTRU VALORI AUTENTICE, AN ȘCOLAR 2018-2019 1. Titlul simbolic al lunii pentru care au fost desfășurate activităţile: SĂNĂTATE ȘI MIȘCARE 2. Nr.

Mai mult

REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A CONSILIULUI FACULTĂŢII DE FINANŢE, ASIGURĂRI, BĂNCI ŞI BURSE DE VALORI CAPITOLUL I: ORGANIZAREA CONSILIULUI

REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A CONSILIULUI FACULTĂŢII DE FINANŢE, ASIGURĂRI, BĂNCI ŞI BURSE DE VALORI CAPITOLUL I: ORGANIZAREA CONSILIULUI REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A CONSILIULUI FACULTĂŢII DE FINANŢE, ASIGURĂRI, BĂNCI ŞI BURSE DE VALORI CAPITOLUL I: ORGANIZAREA CONSILIULUI FACULTĂŢII Secţiunea 1: Constituirea consiliului facultăţii

Mai mult

CATEDRA DE ATLETISM USEFSa RM TEL.: TEMATICA TEZELOR DE MAŞTER A 2 ; U d 20U CATEDRA ATLETISM (aprobat la şedinţa Catedrei din 23 octombrie 2

CATEDRA DE ATLETISM USEFSa RM TEL.: TEMATICA TEZELOR DE MAŞTER A 2 ; U d 20U CATEDRA ATLETISM (aprobat la şedinţa Catedrei din 23 octombrie 2 CATEDRA DE ATLETISM USEFSa RM TEL.: 49-41-11 TEMATICA TEZELOR DE MAŞTER A 2 ; U d 20U CATEDRA ATLETISM (aprobat la şedinţa Catedrei din 23 octombrie 2018, proces-verbal nr.2) 1. Aparatul conceptual al

Mai mult