regulament

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "regulament"

Transcriere

1 Regulament

2 harnessing skills-based superpowers for social good CreateAthon a început în Statele Unite ale Americii în 1998, ca un eveniment pro bono dezvoltat de o agenție de publicitate, în care timp de 24 de ore, specialiști în marketing, design și comunicare și-au dăruit timpul și expertiza pentru mai multe organizații locale, ajutându-le să își îmbunătățească strategiile proprii de marketing, design și comunicare, pentru a le asigura sustenabilitate pe termen mediu. În cei 20 de ani, evenimentul a luat amploare, mai mult de 100 de agenții, instituții de învățământ și organizații profesionale din Statele Unite și Canada organizând un CreateAthon anual. Conceptul internațional este: harnessing skills-based superpowers for social good. Programul CREATEATHON ROMÂNIA (denumit în continuare Programul ) este un instrument de finanțare in-kind în servicii specializate de comunicare, lansat în România de Asociația Centrul de Resurse în Comunicare și susținut de Kaufland România. În cadrul programului, se vor oferi 10 seturi de servicii de comunicare, marketing, design și consultanță în vederea strângerii de fonduri pentru 10 organizații neguvernamentale din România, selectate în urma unui proces de aplicare. Programul pornește de la nevoia de dezvoltare a capacității de comunicare a ONG-urilor din România. Din cauza resurselor limitate sau a lipsei de personal, organizațiile mici și medii din țară aleg să nu investească în comunicare, marketing, strângere de fonduri sau prezență online. Acest fapt atrage după el atât lipsa notorietății, cât și sustenabilitate financiară redusă. De asemenea, lipsa comunicării și a transparenței au dus în ultimii ani la degradarea imaginii sectorului.

3 Solicitanți eligibili pentru CreateAthon România sunt exclusiv organizații neguvernamentale, fără scop lucrativ, înființate legal și cu sediul în România. Acestea trebuie să aibă personalitate juridică, să fie persoane juridice de drept privat, fără scop patrimonial, cu sediul în România, constituite, organizate și administrate în conformitate cu prevederile legislației care guvernează organizațiile neguvernamentale fără scop lucrativ din România (OG 26/2000 sau Legea 21/1924 cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare), și anume sunt asociații, fundații sau federații. În afară de entitățile menționate, vor fi eligibile Crucea Roșie Română și structurile sale cu personalitate juridică. De asemenea, pentru a fi eligibili, solicitanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele criterii/condiții de eligibilitate: Eligibilitate Să fi derulat în ultimul an, programe cu beneficiari în domeniile social, sport, cultură, educație, mediu sau sănătate (este obligatoriu ca organizația să fi împlinit un an de la înființare la data de 25 octombrie 2019) Să nu fi colaborat în ultimii 2 ani cu o agenție de publicitate/ marketing/ PR/ consultant plătit sau pro-bono pentru campanii/proiecte complexe de strângere de fonduri, design și comunicare Un reprezentant al ONG-ului să fie disponibil online/fizic pentru întâlniri în perioada premergătoare evenimentului și fizic în timpul evenimentului Să fi avut venituri totale sub euro în anul 2018 Programul va avea cel mult 20% beneficiari care își desfășoară activitatea pentru care sunt solicitate serviciile în București.

4 În plus față de criteriile menționate mai sus, solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții: respectă valorile democratice și drepturile omului sunt independente de guvern și de alte autorități naționale, regionale sau locale sunt independente de persoane juridice cu scop lucrativ sunt independente de partide politice au dreptul, potrivit statutului, să deruleze activități în domeniul abordat în proiect. Solicitanți neeligibili în cadrul prezentului Program sunt orice entități juridice care nu îndeplinesc cumulativ criteriile si conditiile menționate mai sus, precum și partidele politice și instituțiile religioase (cultele religioase, asociațiile religioase înființate în baza Legii nr. 489/2006 privind libertatea religioasă și regimul general al cultelor), sindicatele, patronatele și cooperativele distribuitoare de profit. Nu au dreptul să primească finanțare persoanele juridice care: a) sunt în curs de dizolvare, și-au suspendat activitățile, sunt subiect al procedurilor vizând aceste aspecte sau sunt într-o situație similară ca urmare a aplicării unei proceduri prevăzute în legislația sau reglementările naționale în vigoare; b) au suferit condamnări definitive pentru orice tip de infracțiune; c) prezintă indicii de săvârșire a unor grave erori profesionale dovedite prin orice mijloace; d) au fost declarate a fi într-o situație gravă de nerespectare a obligațiilor precontractuale și contractuale privind procedurile de achiziție sau procedurile de acordare a finanțărilor; e) sunt subiect al unui conflict de interese cu organizații sau persoane direct sau indirect implicate în procedura de acordare a finanțării nerambursabile; f) sunt vinovați de inducerea gravă în eroare a finanțatorului prin furnizarea de informații incorecte în cursul participării la apelul de proiecte sau nefurnizarea informațiilor solicitate; g) există indicii că ar putea fi organizații ce au ca scop obținerea puterii politice și/sau care desfășoară acțiuni de propagandă în acest sens ori care au în orice mod legături sau afilieri politice; h) sprijină sau se angajează în activități teroriste sau cu caracter violent; i) furnizează resurse, sprijină sau sunt angajați în fabricarea sau vânzarea de muniții sau servicii asociate; j) practică și promovează prin acțiunile lor curente sau propuse în proiect un discurs instigator la ură sau discriminare; k) au încercat să obțină informații confidențiale sau să influențeze procesul de selecție din cadrul apelurilor de proiecte prezente sau anterioare. La depunerea aplicației, Solicitanții trebuie să declare pe propria răspundere că îndeplinesc condițiile de eligibilitate și nu se încadrează în niciuna din situațiile de neeligibilitate. În acest sens, Solicitanții vor completa, tipări, semna, scana și transmite electronic, odată cu propunerea de proiect, Declarația de eligibilitate.

5 Programul se desfășoară prin intermediul unei runde de aplicare de proiecte, desfășurată on-line, pe Depunerea proiectelor se va face de către solicitanți în perioada 6 iunie 30 iunie Această perioadă poate fi prelungită de către organizator. Selectarea și anunțarea ONG-urilor câștigătoare se va face cel mai târziu la finalul lunii iulie Serviciile de comunicare propuse vor fi oferite ONG-urilor selectate într-un eveniment de 24 de ore, organizat în luna octombrie În paralel, organizatorul va derula o campanie de recrutare de voluntari specializați, voluntari care vor constitui echipa care va oferi serviciile specializate. Programul Servicii pro-bono oferite ONG-urilor În cadrul CreateAthon România, în funcție de nevoile ONG-urilor selectate, echipele specializate de voluntari profesioniști pot oferi următoarele servicii: Identitate de brand (logo, manual de identitate de brand, etc.) Creație și producție de materiale print (broșuri, rapoarte anuale, cărți de vizită, stickere, etc.) Strategie de comunicare și strângere de fonduri Design și construcție website Consultanță SEO Campanii de mail/ marketing Strategie Social Media Conținut multimedia (text/video/foto/audio) Animații Ilustrații Campanii la cheie de comunicare, awareness și strângere de fonduri pentru diverse proiecte

6 Serviciile pe care fiecare beneficiar selectat le va primi în timpul CreateAthon România vor fi selectate de organizator, după următoarele criterii: Nevoile exprimate în procesul de aplicație de beneficiar Strategia propusă de echipele de voluntari profesioniști Livrabilele propuse să se poată realiza în 24 de ore NOTĂ: Organizatorul nu va suporta costuri de achiziție domenii web, hosting sau licențe destinate beneficiarului și activității acestuia. Acestea vor fi suportate de către beneficiar și vor fi achiziționate numai cu acordul prealabil expres al beneficiarului sau direct de către acesta. De asemenea, organizatorul nu va aloca din fonduri proprii bugete de promovare online sau offline în favoarea beneficiarului. În cazul în care organizatorul va decide realizarea unor materiale care nu se pot realiza în 24 de ore (foto, video, etc.), unele materiale se vor realiza premergător evenimentului prin vizite de lucru la beneficiar. Beneficiarul va stabili de comun acord cu organizatorul și echipa de voluntari profesioniști termenii vizitei de lucru. În timpul procesului de realizare a brief-urilor de creație de către organizator, alături de voluntarii profesioniști, beneficiarii vor pune la dispoziție informații suplimentare despre organizație și proiectele sale și va fi disponibil pentru întâlniri. Informațiile furnizate de către beneficiari în cadrul prezentului proiect sunt confidențiale. În timpul evenimentului CreateAthon România, pe parcursul celor 24 de ore, beneficiarul va fi prezent la București, pe cheltuiala organizatorului și va sta la dispoziție echipelor de voluntari profesioniști pentru eventuale întrebări. Beneficiarul va vedea materialele finale realizate de echipele de voluntari la finalul evenimentului de 24 de ore. Nu sunt admise modificări legate de conceptul sau execuția materialelor. Modificările permise vor fi legate de neconcordanța anumitor informații ce sunt prezentate în materiale. Beneficiarul se obligă să folosească materialele realizate în cadrul CreateAthon România cu scopul în care au fost create, fără a le modifica, precum și să folosească în diseminarea acestor materiale disclaimer-ul Material realizat în cadrul CreathonRomânia, organizat de Centrul de Resurse în comunicare și susținut de Kaufland România. Aplicație și evaluare Procedura de depunere constă în completarea unui formular de aplicare, printr-un sistem online, prin intermediul site-ului Formularul va fi disponibil pentru completare din data de 6 iunie, ora până pe data de 30 iunie, ora Niciun alt document transmis prin , poștă sau fax sau în afara perioadei de depunere, nu va fi luat fi luat în considerare. Solicitările vor fi evaluate după perioada de depunere de către un juriu specializat, format din reprezentanți ai Asociației Centrul de Resurse în Comunicare, Kaufland România, precum și din partenerii acestora. Toate aplicațiile care vor intra în evaluare trebuie să respecte criteriile și condițiile de eligibilitate.

7 Selecția se va face după următoarele criterii: Echipa de jurizare va selecta aplicațiile pentru care serviciile de comunicare și marketing oferite vor avea cel mai mare impact. Decizia juriului este definitivă și nu poate face obiectul niciunei contestații. Să reiasă din aplicație nevoia (nu dorința) a unei intervenții profesioniste pentru îmbunătățirea imaginii/instrumentelor de comunicare și strângere de fonduri ale organizației. Organizația să demonstreze că prin resurse proprii, pe termen scurt și mediu, poate implementa sustenabil strategia și livrabilele realizate la CreateAthon România. Organizația să prezinte un plan strategic, argumentat și realizabil. Beneficiul de a fi selecționat / de a participa în cadrul CreateAthon România nu este transferabil către o altă organizație / persoană fizică sau juridică. Organizatorul se obligă ca datele personale transmise de participanţi să nu fie difuzate către terţi în țară sau în străinătate, cu excepţia persoanelor implicate în organizarea evenimentului sau a partenerilor organizatorului în legătură cu care orice persoană vizată va fi informată în prealabil și i se va cere consimțământul. În caz de retragere din proiect după data selecției și până la semnarea contractului, retragerea beneficiarilor va avea loc în baza unei înștiințări scrise transmise organizatorului, fără nicio despăgubire. În caz de retragere din proiect a beneficiarilor după semnarea contractului și până la finalizarea brief-ului, aceștia vor datora organizatorului despăgubiri egale cu 30% din valoarea serviciilor aferente proiectului, nu mai puțin de euro. În caz de retragere din proiect a beneficiarilor după finalizarea brief-ului și până la data evenimentului și inclusiv în caz de neparticipare la eveniment, aceștia vor datora organizatorului despăgubiri egale cu 60% din valoarea serviciilor aferente proiectului, nu mai puțin de euro. Voluntari Voluntarii CreateAthon România sunt selectați fie în urma înscrierii online pe fie prin parteneriatele pe care organizatorul le încheeie cu agenții de publicitate/marketing/pr sau universități de profil din România. Calitatea de participant (voluntar sau, după caz, beneficiar) se dobândește prin semnarea contractului cu organizatorului. Voluntarii sunt împărțiți în trei categorii, respectiv team leader, voluntar specializat și voluntar de eveniment. Prin înscriere, participanții se angajează să respecte prezentul regulament, înțelegând ca este conceput exclusiv pentru siguranța și confortul acestora. - Fiecare participant va respecta deciziile de siguranță comunicate de organizatorii evenimentului pe toată durata acestuia; - Sunt interzise manifestările violente și lipsite de respect la adresa celorlalți participanți sau la adresa organizatorilor. Aceștia din urmă își rezervă dreptul de a interzice participarea unei persoane dacă aceasta se manifestă violent față de ceilalți participanți la eveniment sau față de organizatori;

8 - Este interzisă participarea la eveniment în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor de orice fel. - Este interzisă participarea persoanelor care au asupra lor, la vedere sau ascunse, băuturi alcoolice, substanțe psihoactive, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe instant-lacrimogene sau cu efect paralizant, ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului; Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice participarea la eveniment a oricărei persoane dacă aceasta se află în una din situațiile descrise și reprezintă un pericol pentru siguranța celorlalți participanți la eveniment sau pentru buna desfășurare a evenimentului. Organizatorul își rezerva dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți. Prin participarea la acest eveniment, participanții sunt de acord ca datele lor personale să intre în baza de date a organizatorului, acestea putând fi folosite pentru orice tip de activități ale acestuia (marketing, promovare, statistici). În caz de retragere din proiect, voluntarii sunt obligați să anunțe de îndată organizatorul, pe orice cale, în formă scrisă, nu mai târziu de 48 de ore înainte de ora începerii evenimentului. La finalul evenimentului, voluntarilor li se va elibera un certificat de voluntariat. Responsabilităţile organizatorului - să asigure spaţiul de desfăşurare a eventimentului, la data și ora anunțate în prealabil; - să ia măsuri pentru îndepărtarea participanţilor, care prin modul de manifestare, tulbură ordinea şi liniştea publică, iar când acesştia nu se supun, să îi semnalezeorganelor de p oliţie; - să ia măsuri pentru asigurarea protecţiei şi siguranţei participanţilor la eveniment; - să asigure momente de revitalizare pe parcursul evenimentului. Drepturi de autor Prin drepturi de autor în sensul prezentului regulament se vor înțelege exclusiv drepturile patrimoniale de exploatare a rezultatului produs în urma CreateAthon România: reproducere, copiere, vânzare, închiriere, comunicare publică etc. Prin înscrierea în cadrul CreateAthon România participanții înțeleg că drepturile de autor asupra produselor vor aparține organizatorului care le va transmite beneficiarului pentru ca acesta să le poată utiliza în activitatea sa non-profit. Drepturile de autor nu vor putea fi utilizate de către niciuna dintre părți în scop comercial ori în scopul obținerii de profit. Beneficiarii vor utiliza operele rezultate în urma CreateAthon în forma în care acestea au rezultat în urma evenimentului, fără a putea modifica, adăuga, reduce conținutul proiectului. Cu toate acestea, modificarea ulterioară a proiectului, după prima utilizare, se poate face numai cu acordul prealabil, expres al organizatorului. Pe întreaga durată de utilizare a produsului, acesta va purta sigla și alte elemente de identificare ale CreateAthon România, conform îndicațiilor organizatorului.

9 Protecția datelor cu caracter personal Organizatorul respectă și aplică principiile în materie de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulament general al UE privind protecția datelor (RGPD). Prin înscriere, participanții sunt de acord cu următoarele (se vor regăsi și în formularul de aplicare unde aplicantul va avea posibilitatea să își exprime consimțământul în mod expres prin bifarea căsuței da sau să refuze prin bifarea căsuței nu): - Datele cu caracter personal care vor fi colectate de către organizator pentru participarea aplicantului în CreateAthon România sunt: nume, prenume, vârstă, sex, cod numeric personal, număr de telefon, , alte date de contact. - Organizația care va prelucra datele cu caracter personal este Asociația Centrul de Resurse în Comunicare și Kaufland România. - Motivul pentru care organizația va folosi datele îl reprezintă înscrierea și participarea persoanelor vizate la CreateAthon România în nume propriu sau în calitate de reprezentanți ai altor beneficiari persoane juridice. Organizatorul va utiliza datele cu caracter personal atât pentru a înlesni participarea în proiect a persoanei vizate, dar și în scopuri statistice și de promovare. - Datele cu caracter personal vor fi stocate și prelucrate în conformitate cu prevederile legale, pe durata prevăzută de lege. Aplicantul poate solicita în orice moment, pe întreaga durată de stocare a datelor, acces la datele cu caracter personal pe care organizatorul le deține despre acesta și are dreptul de a obține gratuit o copie a acestor date, într-un format accesibil. Organizatorul se obligă să răspundă acestei solicitări în termen de cel mult 30 de zile de la data primirii solicitării și se obligă să transmită o copie a datelor personale și orice alte informații relevante despre modul în care au fost sau sunt utilizate datele solicitate de către persoana vizată. - Aplicantul are posibilitatea, în orice moment, să contacteze organizatorul și să retragă permisiunile acordate, iar organizatorul va lua de îndată toată măsurile prevăzute de lege în acest sens. În acest sens, organizatorul nu va mai utiliza datele cu caracter personal ale persoanei vizate imediat, de la data primirii notificării în acest sens. De asemenea, organizatorului va notifica cu privire la aceasta, dacă este cazul, și partenerii săi care, în temeiul acordului persoanei vizate, utilizează datele cu caracter personal obținute prin intermediul CreateAthon România. Ștergerea datelor cu caracter personal - dreptul de a fi uitat poate avea loc în orice moment, la solicitarea persoanei vizate, dacă datele acestuia nu mai sunt necesare sau dacă sunt folosite ilegal. - Persoana vizată își va da acordul pentru prelucrarea datelor pentru scopurile prevăzute în prezentul regulament prin formularul de aplicare. Consimțământul trebuie acordat în mod liber (fără constrângere), specific (în mod expres pentru scopurile specificate prin prezentul regulament), informat (cu privire la scopuri și consecințe, în conformitate cu prezentul regulament) și fără ambiguitate. - Persoana vizată își poate retrage consimțământul în mod necondiționat și diferențiat în raport cu metodele de colectare și cu scopurile pentru care sunt obținute datele personale. Prevederi finale Organizatorul poate modifica oricând sau poate anula/opri evenimentul dacă acesta nu se poate desfășura în condiții de siguranță. Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra informațiilor afișate pe site si asupra regulamentului evenimentului. Orice modificare a prezentului regulament va fi anunțată pe site-ul

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator REGULAMENT DE DESFĂŞURARE al Campaniei Donează cu Pago - prima ediție - 1.Organizatorul, regulamentul şi durata campaniei 1.1.Organizator Organizator al campaniei Donează cu Pago (în continuare Campania)

Mai mult

start ong_regulament_25.02

start ong_regulament_25.02 Regulament CUPRINS I. INFORMAȚII GENERALE 3 II. INFORMAȚII SPECIFICE 1. Structura programului; 2. Bugetul programului; 3. Durata proiectelor; 4. Cererea de finanțare și evaluare a proiectelor; 5. Documente

Mai mult

1 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Crosul IT-iștilor Generalităţi Evenimentul sportiv Crosul IT-iștilor, Bucu

1 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Crosul IT-iștilor Generalităţi Evenimentul sportiv Crosul IT-iștilor, Bucu 1 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Crosul IT-iștilor 2019 1. Generalităţi Evenimentul sportiv Crosul IT-iștilor, Bucureşti 2019 este organizat de către Infodesign Group

Mai mult

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul evenimentului

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Karate WUKF SF 2019.docx

Microsoft Word - Regulament Karate WUKF SF 2019.docx KARATE WUKF SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților antrenamentele si inițierile de KARATE WUKF SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Movement Team,

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul

Mai mult

ÎNTREBĂRI FRECVENTE APEL 1 DE PROIECTE 2019 I. Întrebări privind eligibilitatea solicitanţilor/partenerilor și a proiectelor 1 II. Întrebări privind b

ÎNTREBĂRI FRECVENTE APEL 1 DE PROIECTE 2019 I. Întrebări privind eligibilitatea solicitanţilor/partenerilor și a proiectelor 1 II. Întrebări privind b ÎNTREBĂRI FRECVENTE APEL 1 DE PROIECTE 2019 I. Întrebări privind eligibilitatea solicitanţilor/partenerilor și a proiectelor 1 II. Întrebări privind bugetul și tipurile de costuri acceptate 3 III. Întrebări

Mai mult

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Subsemnatul/ Subsemnata, domiciliat/ă în, telefon născut/ă la data de în l

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Subsemnatul/ Subsemnata, domiciliat/ă în, telefon născut/ă la data de în l DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Subsemnatul/ Subsemnata, domiciliat/ă în, telefon născut/ă la data de în localitatea, buletin de identitate seria nr, emis la

Mai mult

SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA

SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA PROCEDURA PRIVIND MODIFICAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PREAMBUL/DEFINIȚII ALISAN PLAST SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Sat Furduesti, Com. Ratesti, nr. 236, jud. Arges, înregistrată

Mai mult

Programul Împreună pentru cei mai importanți oameni din lume al SC IKEA România SRL Implicarea în proiectele comunităților locale și eforturile contin

Programul Împreună pentru cei mai importanți oameni din lume al SC IKEA România SRL Implicarea în proiectele comunităților locale și eforturile contin Programul Împreună pentru cei mai importanți oameni din lume al SC IKEA România SRL Implicarea în proiectele comunităților locale și eforturile continue de a fi sustenabili în toate aspectele activității

Mai mult

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R

Constanta, Bd. Mamaia nr. 85;tel NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform R NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, Spitalul Euromaterna Constanța are obligația

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fi

REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fi REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fizice care au talent în domeniul folclorului muzical

Mai mult

REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDI

REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDI REGULAMENT DE CONCURS PENTRU PREMIILE DE EXCELENȚĂ ÎN ASISTENȚĂ MEDICALĂ ALE ORDINULUI ASISTENȚIOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDICALI DIN ROMÂNIA- FILIALA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI A.DISPOZITII

Mai mult

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, 00187 - Roma (Italia) ( InfoCert sau Operatorul ), pune la dispoziție prezenta notificare privind

Mai mult

Addresseex

Addresseex Notă de informare privind confidențialitatea și protecția datelor personale ale candidaților 1. Introducere Prezenta notă de informare ( Nota de Informare ) prezintă anumite informații privind modalitatea

Mai mult

1. Definiția termenilor 1.1. "Organizatorul" Programului organizatorul programului este Glamis SRL, Chișinău, str. Bucuriei 1/ "Programul" pres

1. Definiția termenilor 1.1. Organizatorul Programului organizatorul programului este Glamis SRL, Chișinău, str. Bucuriei 1/ Programul pres 1. Definiția termenilor 1.1. "Organizatorul" Programului organizatorul programului este Glamis SRL, Chișinău, str. Bucuriei 1/6. 1.2. "Programul" presupune un sistem de bonusuri de loialitate care vizează

Mai mult

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL

ASOCIAȚIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRET-MOLDOVA C.I.F COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI SEDIUL: CENTRU AFTER SCHOOL Data publicării: 18.10.2018 Asociația Grupul de Acțiune Locală anunță lansarea în perioada 26 octombrie 26 noiembrie 2018 a apelului de selecție nr. 1, sesiunea nr.2, pentru depunerea Cererilor de Finanțare

Mai mult

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie mai Organizato

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie mai Organizato REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOŢIONALĂ BOSCH 60 zile Money Back Warranty pentru uscatoarele de rufe Bosch 15 ianuarie 2017 31 mai 2017 1. Organizatorul campaniei: Campania promoţională 60 zile Money

Mai mult

INFORMAREA PERSOANEI VIZATE potrivit Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR) 1. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI. Colaboratori

INFORMAREA PERSOANEI VIZATE potrivit Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR) 1. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI. Colaboratori INFORMAREA PERSOANEI VIZATE potrivit Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR) 1. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI. Colaboratori actuali sau potențiali ai ULBS Putem prelucra date

Mai mult

ANUNT SELECȚIE PARTENERI Stagii de practica pentru studentii Facultatilor de Educatie Fizica si Sport, Stiinte Sociale si Drept Data: în ca

ANUNT SELECȚIE PARTENERI Stagii de practica pentru studentii Facultatilor de Educatie Fizica si Sport, Stiinte Sociale si Drept Data: în ca ANUNT SELECȚIE PARTENERI Stagii de practica pentru studentii Facultatilor de Educatie Fizica si Sport, Stiinte Sociale si Drept Data: 03.01.2017 în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020

Mai mult

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE Balance Trainer by Shop Libertatea Data concursului: 22 aprilie 22 mai 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚION

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE Balance Trainer by Shop Libertatea Data concursului: 22 aprilie 22 mai 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚION REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE Balance Trainer by Shop Libertatea Data concursului: 22 aprilie 22 mai 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE Campania promoțională Balance Trainer by Shop Libertatea

Mai mult

LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 (*republicată*) privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice*) EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORU

LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 (*republicată*) privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice*) EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORU LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 (*republicată*) privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice*) EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 186 din 14 martie 2014 Data intrarii

Mai mult

Global Employee Personal Information Privacy Notice

Global Employee Personal Information Privacy Notice NOTIFICARE GLOBALĂ CU PRIVIRE LA CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE ALE ANGAJAȚILOR Johnson Controls International plc și companiile sale afiliate (denumite colectiv Johnson Controls) se preocupă de

Mai mult

Cod Deontologic Unic

Cod Deontologic Unic Cod Deontologic Unic Adoptat la reuniunea Conventiei Organizatiilor de Media 23 24 octombrie 2009 1. JURNALISTUL ŞI MASS-MEDIA 1.1 Jurnalistul este persoana care se ocupă în mod regulat de colectarea,

Mai mult

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile

PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabile PROMOTORI PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ 1. Introducere Metodologie de desfăşurare şi Regulament de înscriere şi participare Prezentul Regulament stabilește condițiile de înscriere şi participare la cea de-a

Mai mult

REGULAMENTUL APLICAȚIEI CONCURS Descoperă noua anvelopă MICHELIN CrossClimate! organizată de S.C. MICHELIN ROMANIA S.A. perioada: 13 Octombrie

REGULAMENTUL APLICAȚIEI CONCURS Descoperă noua anvelopă MICHELIN CrossClimate! organizată de S.C. MICHELIN ROMANIA S.A. perioada: 13 Octombrie REGULAMENTUL APLICAȚIEI CONCURS Descoperă noua anvelopă MICHELIN CrossClimate! organizată de S.C. MICHELIN ROMANIA S.A. perioada: 13 Octombrie 2015 26 Octombrie 2015 Art. 1 Organizatorul Organizatorul

Mai mult

Microsoft Word - Privacy Statement Romanian JobXion.doc

Microsoft Word - Privacy Statement Romanian JobXion.doc MODEL DE DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE 1. Introducere Jobxion Vakmensen B.V acordă o importanță deosebită gestionării atente a informațiilor sensibile și confidențiale aparținând vizitatorilor site-ului,

Mai mult

Conditiile de desfasurare a Campaniei "Oferta TEILOR desfasurata in perioada ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta TEILOR (d

Conditiile de desfasurare a Campaniei Oferta TEILOR desfasurata in perioada ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta TEILOR (d Conditiile de desfasurare a Campaniei "Oferta TEILOR desfasurata in perioada 19.04.2019 31.12.2019 1.ORGANIZATORUL CAMPANIEI Campania Oferta TEILOR (denumită în continuare Campania ) este organizată de

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulam

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulam REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulament are scopul de a informa cu privire la termenii

Mai mult

Microsoft Word - informare_protectie_date_clienti

Microsoft Word - informare_protectie_date_clienti Informare referitoare la protecția datelor Prelucrarea datelor Clienților Traducere din limba engleză Ne angajăm să vă protejăm datele cu caracter personal și să respectăm legile aplicabile privind protecția

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE TOMBOLA IKEA FAMILY SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentei loterii publ

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE TOMBOLA IKEA FAMILY SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentei loterii publ REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE TOMBOLA IKEA FAMILY 29.06.2015 09.08.2015 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentei loterii publicitare (denumită în continuare Campanie Promoționala

Mai mult

C a b i n e t I n d i v i d u a l d e P s i h o l o g i e Z a m f i r G e o r g i a n a S i m o n a tel :

C a b i n e t I n d i v i d u a l d e P s i h o l o g i e Z a m f i r G e o r g i a n a S i m o n a tel : C a b i n e t I n d i v i d u a l d e P s i h o l o g i e Z a m f i r G e o r g i a n a S i m o n a tel : 0722.153.456 email : georgiana.zamfir@geopsi.ro web: www.geopsi.ro S t r a d a Ș t e f a n c e

Mai mult

Politica-de-protectie-a-datelor-uprizers

Politica-de-protectie-a-datelor-uprizers POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL Societatea Edia Pro Crementum SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Lunetei, nr. 15, jud. Cluj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulam

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulam REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Cu ING Home Bank poti castiga un Samsung S9 Perioada campaniei: 25 martie-25 mai 2019 Prezentul Regulament are scopul de a informa cu privire la termenii

Mai mult

Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și c

Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și c Termeni și Condiții Termeni și condiții Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții. Informații generale Site-ul evz.ro/comunicate

Mai mult

Lege nr. 60/1991 din 23/09/1991 Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1

Lege nr. 60/1991 din 23/09/1991 Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1 Lege nr. 60/1991 din 23/09/1991 Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 186 din 14/03/2014 Actul a intrat in vigoare la data

Mai mult

SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplin

SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplin SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplinare, aşa cum sunt prevăzute în Legea Nr. 293/2004 forma

Mai mult

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADORE GRAND BALLROOM, este denumirea comerciala a ALFA

Mai mult

Avocatoo KIT GDPR

Avocatoo KIT GDPR Politică GENERALĂ privind protecția datelor cu caracter personal 1. Prezentare generală 1.1. Introducere A societății CARPATHIAN SPRINGS SA ( Societatea ) CARPATHIAN SPRINGS SA prelucrează date cu caracter

Mai mult

csspp_hot_15_ _norma_8_2010

csspp_hot_15_ _norma_8_2010 Norma nr. 8/2010 privind autorizarea administratorilor de fonduri de pensii private, preluarea administrării fondurilor de pensii facultative şi organizarea activelor şi pasivelor la nivelul administratorilor

Mai mult

Microsoft Word - PROCEDURA-DE-EVALUARE-SI-SELECTIE-GAL-TH-TP-august-2017

Microsoft Word - PROCEDURA-DE-EVALUARE-SI-SELECTIE-GAL-TH-TP-august-2017 PROCEDURA DE EVALUARE SI SELECTIE A PROIECTELOR aferenta masurilor de finantare din Strategia de Dezvoltare Locala sursa de finantare: masura 19 LEADER din PNDR 2014-2020 Aprobata prin Decizia Consiliului

Mai mult

bergner-final[6]

bergner-final[6] Regulamentul loteriei publicitare BERGNER EUROPE Cumperi Infinity Chefs și câștigi Organizatorul Organizatorul loteriei publicitare Cumperi Infinity Chefs și câștigi este Bergner Europe SL, cu sediul în

Mai mult

Athlete Instructions: Doping Control Form

Athlete Instructions: Doping Control Form Logo sau denumirea OAD Date de identificare ale OAD NOTIFICAREA SPORTIVULUI OAD este obligată să informeze participanții cu privire la procesarea datelor lor cu caracter personal. Pentru a respecta această

Mai mult

Propunere subiecte de discuție adresate de AmCham România și HR Management Club către ANSPDCP Contextul inițiativei: În cursul derulării proiectelor d

Propunere subiecte de discuție adresate de AmCham România și HR Management Club către ANSPDCP Contextul inițiativei: În cursul derulării proiectelor d Propunere subiecte de discuție adresate de AmCham România și HR Management Club către ANSPDCP Contextul inițiativei: În cursul derulării proiectelor de conformare cu cerințele Regulamentului General privind

Mai mult

Page 1 of 5 Sinteza modificărilor Ghidului Solicitantului Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR, Axa prioritară 4 - Sp

Page 1 of 5 Sinteza modificărilor Ghidului Solicitantului Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR, Axa prioritară 4 - Sp Page 1 of 5 Sinteza modificărilor Ghidului Solicitantului Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR, Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea

Mai mult

CONCURSUL OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR REGULAMENT Secțiunea 1. Organizatorul și regulamentul oficial al concursului Concursul este organizat și

CONCURSUL OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR REGULAMENT Secțiunea 1. Organizatorul și regulamentul oficial al concursului Concursul este organizat și CONCURSUL OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR 2018-2019 REGULAMENT Secțiunea 1. Organizatorul și regulamentul oficial al concursului Concursul este organizat și desfășurat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI,,LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Concursul LIGA CELOR MAI BU

REGULAMENTUL CONCURSULUI,,LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Concursul LIGA CELOR MAI BU REGULAMENTUL CONCURSULUI,,LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Concursul LIGA CELOR MAI BUNI ANGAJATORI (denumit în continuare Concursul ) este

Mai mult

Semimaratonul_Craiovei_Regulament_29-Septembrie-2019

Semimaratonul_Craiovei_Regulament_29-Septembrie-2019 pagina 1 / 14 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI Organizatorul Concursului SEMIMARATONUL CRAIOVEI (denumit în continuare Concursul ) este Asociația ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ în parteneriat cu autorități

Mai mult

Politica_de prelucrare_a_datelor_personale

Politica_de prelucrare_a_datelor_personale INFORMARE / POLITICA DE CONFIDENŢIALIATE Cine suntem Operatorul de date cu caracter personal este Magyar Suzuki ZRT Esztergom Sucursala București, cu sediul central în București, str. Nicolae Caramfil,

Mai mult

POLITIA LOCALA A MUNICIPIULUI BOTOSANI Str. Mihail Kogălniceanu nr. 16, judeţul Botoşani Telefon 0231/513100, 0331/401541, Fax , poli

POLITIA LOCALA A MUNICIPIULUI BOTOSANI Str. Mihail Kogălniceanu nr. 16, judeţul Botoşani Telefon 0231/513100, 0331/401541, Fax ,  poli POLITIA LOCALA A MUNICIPIULUI BOTOSANI Str. Mihail Kogălniceanu nr. 16, judeţul Botoşani Telefon 0231/513100, 0331/401541, Fax 0231527022, e-mail politialocalabt@yahoo.com INFORMARE MONITORIZARE VIDEO

Mai mult

Microsoft Word ANX 2A aprobare program finantari nerambursabile

Microsoft Word ANX 2A aprobare program finantari nerambursabile Anexa nr. 2A la H.C.L. nr. 123 din 30.05.2019 Contract de finanţare nerambursabilă a proiectului În conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005, cu modificările şi completările ulterioare, privind regimul

Mai mult

PROCEDURA DETALIATA DE EVALUARE SI SELECTIE PROIECTE

PROCEDURA  DETALIATA DE EVALUARE SI SELECTIE PROIECTE PROCEDURA DETALIATA DE EVALUARE SI SELECTIE PROIECTE Asociatia Grupul de Actiune Locala Meleagurile Cricovului Sediu: Oraşul Urlaţi, str. Tudor Vladimirescu, nr. 29 Telefon: 0758.249.698 Chezan Rodica

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI 01 11 august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs (denumit în continuare Campanie Promoționala ) este

Mai mult

Întrebări frecvente pentru candidaţi proiecte de parteneriat strategic 1.Aceeaşi instituţie poate depune două candidaturi de parteneriat strategic la

Întrebări frecvente pentru candidaţi proiecte de parteneriat strategic 1.Aceeaşi instituţie poate depune două candidaturi de parteneriat strategic la Întrebări frecvente pentru candidaţi proiecte de parteneriat strategic 1.Aceeaşi instituţie poate depune două candidaturi de parteneriat strategic la acelaşi termen limită? Poate fi partener în mai multe

Mai mult

Terms_and_Conditions_RO_2013

Terms_and_Conditions_RO_2013 Condiții de participare la programul de afiliere oferit de zooplus.ro I. Domeniul de aplicare/obiectul contractului Aceste condiții de participare sunt valabile pentru programul de afiliere al zooplus.ro

Mai mult

METODOLOGIE

METODOLOGIE Anexa nr.1 la H.C.L.M. Nr. / ROMÂNIA JUDEŢUL GIURGIU CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI GIURGIU CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI GIURGIU METODOLOGIA GENERALĂ PENTRU ATRIBUIREA CONTRACTELOR DE FINANTARE NERAMBURSABILA

Mai mult

Microsoft Word - RomaniaTC_clean_RO_DEF.DOC

Microsoft Word - RomaniaTC_clean_RO_DEF.DOC CLUB AMC NETWORKS INTERNATIONAL EUROPA DE EST Data intrării în vigoare: 1 iunie 2019 Compania AMC Networks Central Europe Kft., cu sediul în Budapesta H-1139, Lomb u. 21-25 (denumită în continuare AMC

Mai mult

20 29 Aprilie 2019, Tradiții și Flori de Sărbători Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) Condiții de înscriere la evenimentul Tradiții și Flori de Sărbăto

20 29 Aprilie 2019, Tradiții și Flori de Sărbători Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) Condiții de înscriere la evenimentul Tradiții și Flori de Sărbăto Condiții de înscriere la evenimentul Tradiții și Flori de Sărbători, Ediția 2019 20 29 Aprilie 2019, Parcul Regele Mihai I Definirea termenilor: Organizator Creart Centrul de Creație, Artă și Tradiție

Mai mult

Angajator: KARCHER ROMANIA Cod fiscal: Nr. de inregistrare la registrul comertului: J40/5016/ Notă de informare cu privire la prelu

Angajator: KARCHER ROMANIA Cod fiscal: Nr. de inregistrare la registrul comertului: J40/5016/ Notă de informare cu privire la prelu Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor personale ale candidaţilor la ocuparea posturilor în cadrul KARCHER ROMANIA SRL 1. Cum colectăm şi utilizăm (procesăm) datele dvs. personale... 1 2.

Mai mult

REGULAMENT CONCURS PUNEM AFACERILE ROMÂNEȘTI ÎN MIȘCARE! organizat de NETAGRO S.R.L. (perioada 20 martie iunie 2019) Art.1 Organizatorul 1.1 O

REGULAMENT CONCURS PUNEM AFACERILE ROMÂNEȘTI ÎN MIȘCARE! organizat de NETAGRO S.R.L. (perioada 20 martie iunie 2019) Art.1 Organizatorul 1.1 O REGULAMENT CONCURS PUNEM AFACERILE ROMÂNEȘTI ÎN MIȘCARE! organizat de NETAGRO S.R.L. (perioada 20 martie 2019 30 iunie 2019) Art.1 Organizatorul 1.1 Organizatorul concursului PUNEM AFACERILE ROMÂNEȘTI

Mai mult

Anexa nr. 2a la Hotărârea Consiliului local Merei nr. 18/2011 GHIDUL ŞI DOCUMENTAŢIA PENTRU ELABORAREA ŞI PREZENTAREA PROPUNERILOR DE PROIECTE PENTRU

Anexa nr. 2a la Hotărârea Consiliului local Merei nr. 18/2011 GHIDUL ŞI DOCUMENTAŢIA PENTRU ELABORAREA ŞI PREZENTAREA PROPUNERILOR DE PROIECTE PENTRU Anexa nr. 2a la Hotărârea Consiliului local Merei nr. 18/2011 GHIDUL ŞI DOCUMENTAŢIA PENTRU ELABORAREA ŞI PREZENTAREA PROPUNERILOR DE PROIECTE PENTRU FINANŢAREA DIN FONDURI PUBLICE NERAMBURSABILE A CULTELOR

Mai mult

Microsoft Word fisa web Myanmar.doc

Microsoft Word fisa web Myanmar.doc REGIMUL DE SANCŢIUNI ÎMPOTRIVA MYANMAR SURSA Uniunea Europeană MĂSURI RESTRICTIVE 1. DECIZIA 2013/184/PESC a Consiliului din 22 aprilie 2013 privind măsuri restrictive împotriva Myanmar/Birmaniei şi de

Mai mult

PROMOŢIE CASHBACK CANON CEE VARĂ 2019 TERMENI ŞI CONDIŢII 1. PRODUSELE PROMOŢIONALE, PERIOADA PROMOŢIONALĂ ŞI PARTICIPANŢI 1.1 Prezenta promoţie este

PROMOŢIE CASHBACK CANON CEE VARĂ 2019 TERMENI ŞI CONDIŢII 1. PRODUSELE PROMOŢIONALE, PERIOADA PROMOŢIONALĂ ŞI PARTICIPANŢI 1.1 Prezenta promoţie este PROMOŢIE CASHBACK CANON CEE VARĂ 2019 TERMENI ŞI CONDIŢII 1. PRODUSELE PROMOŢIONALE, PERIOADA PROMOŢIONALĂ ŞI PARTICIPANŢI 1.1 Prezenta promoţie este disponibilă doar pentru achiziţionarea oricărora dintre

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Braşov Heroes" 1. ORGANIZATORII şi REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIŢIEI 1.1 Cadrul ge

REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Braşov Heroes 1. ORGANIZATORII şi REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIŢIEI 1.1 Cadrul ge REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Braşov Heroes" 1. ORGANIZATORII şi REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIŢIEI 1.1 Cadrul general de desfășurare Braşov Heroes Cursa cu obstacole

Mai mult

Politica de confidențialitate site web Versiune din: Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile pre

Politica de confidențialitate site web Versiune din: Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile pre Politica de confidențialitate site web Versiune din: 25.05.2018 Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile prestate pentru tine se extind sau se modifică, sau atunci

Mai mult

Cum transmiți live de la Fashion Week Londra? - Sfaturi pentru călători - FAQ - eSky.ro

Cum transmiți live de la Fashion Week Londra? - Sfaturi pentru călători - FAQ - eSky.ro Ultima actualizare: 28.08.2017 Cum transmiți live de la Fashion Week Londra? Concursul "Show your face" s-a terminat. Câștigătoarea care va transmite live de la London Fashion Weekend este Cristina Stana

Mai mult

Regulamentul de desfășurare a Programului de loialitate 1. Definiții Abonat Moldcell persoană fizică care utilizează servicii de telefonie mobilă Mold

Regulamentul de desfășurare a Programului de loialitate 1. Definiții Abonat Moldcell persoană fizică care utilizează servicii de telefonie mobilă Mold Regulamentul de desfășurare a Programului de loialitate 1. Definiții Abonat Moldcell persoană fizică care utilizează servicii de telefonie mobilă Moldcell, cu sau fără contract. Participant - abonatul

Mai mult

REGULAMENT SOCIAL IMPACT AWARD 2018 Social Impact Award este o competiție de idei de afaceri sociale și un program educațional pentru tinerii care vor

REGULAMENT SOCIAL IMPACT AWARD 2018 Social Impact Award este o competiție de idei de afaceri sociale și un program educațional pentru tinerii care vor REGULAMENT SOCIAL IMPACT AWARD 2018 Social Impact Award este o competiție de idei de afaceri sociale și un program educațional pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv.

Mai mult

INVITAŢIE

INVITAŢIE Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti Regulament concurs video YOUth SHOULD VOTE! TinereTUl votează! Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti, având ca structură gazdă Institutul European din

Mai mult

REGULAMENTUL Campaniei Promotionale

REGULAMENTUL Campaniei Promotionale REGULAMENTUL Campaniei Promotionale Vorbeste-le celor dragi despre planul de economisire-creditare SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL Organizator al campaniei Vorbeste-le celor dragi despre planul de economisirecreditare

Mai mult

Microsoft Word - Legea nr. 544_2001.doc

Microsoft Word - Legea nr. 544_2001.doc LEGE Nr. 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public Act de bază : Legea nr. 544/2001 Acte modificatoare #M1: Rectificarea publicată în Monitorul Oficial al României,

Mai mult

Bucureşti Nr. 155 din CAIET DE SARCINI servicii de cercetare socială calitativă, prin metoda proiectivă focus grup Prezentul caiet de sarci

Bucureşti Nr. 155 din CAIET DE SARCINI servicii de cercetare socială calitativă, prin metoda proiectivă focus grup Prezentul caiet de sarci Bucureşti Nr. 155 din 15.07.2019 CAIET DE SARCINI servicii de cercetare socială calitativă, prin metoda proiectivă focus grup Prezentul caiet de sarcini cuprinde şi specificaţiile tehnice. Caietul de sarcini

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Christian Tour implineste 21 de ani. De ziua noastra, iti dam o vacanta! Perioada Campaniei: 17 august 2018 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL

Mai mult

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A activităţii promoţionale Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Alessandro Safina Februarie 2019

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A activităţii promoţionale Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Alessandro Safina Februarie 2019 REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A activităţii promoţionale Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Alessandro Safina 11-13 Februarie 2019 1. ORGANIZATORUL ŞI DURATA ACTIVITĂŢII PROMOŢIONALE... 3 1.1 Organizator...

Mai mult

Microsoft Word - Regulament sume noi in cont extindere doc

Microsoft Word - Regulament sume noi in cont extindere doc REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE Dobanzi promotionale pentru sume noi in lei SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Campania Dobanzi promotionale pentru sume noi

Mai mult

DREPTURILE OMULUI 1. Dreptul de proprietate: a. se regăsește în conținutul propriu-zis al Convenției Europene a Drepturilor Omului; b. se regăsește în

DREPTURILE OMULUI 1. Dreptul de proprietate: a. se regăsește în conținutul propriu-zis al Convenției Europene a Drepturilor Omului; b. se regăsește în DREPTURILE OMULUI 1. Dreptul de proprietate: a. se regăsește în conținutul propriu-zis al Convenției Europene a Drepturilor Omului; b. se regăsește în textul Protocolului adițional la Convenția Europeană

Mai mult

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE The STR8 Quiz Data concursului: 3 iunie 1 iulie 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE Campania promoționa

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE The STR8 Quiz Data concursului: 3 iunie 1 iulie 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE Campania promoționa REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE The STR8 Quiz Data concursului: 3 iunie 1 iulie 2019 SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE Campania promoțională The STR8 Quiz este organizată de RINGIER SPORTAL

Mai mult

Mureș Half Marathon 6 mai 2018 Regulament 1. Generalități 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Mureș Half Marathon Org

Mureș Half Marathon 6 mai 2018 Regulament 1. Generalități 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Mureș Half Marathon Org Mureș Half Marathon 6 mai 2018 Regulament 1. Generalități 1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Mureș Half Marathon. 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Mureș Runners.

Mai mult

INSTRUCŢIUNI privind condiţiile şi criteriile de aplicare a politicii de clemenţă În temeiul art. 27 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, repu

INSTRUCŢIUNI privind condiţiile şi criteriile de aplicare a politicii de clemenţă În temeiul art. 27 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, repu INSTRUCŢIUNI privind condiţiile şi criteriile de aplicare a politicii de clemenţă În temeiul art. 27 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

Mai mult

Microsoft Word - l_24_01_03_n_53.docx

Microsoft Word - l_24_01_03_n_53.docx Parlamentul României Imprimare Codul Muncii din 24/01/2003 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 72 din 05/02/2003 Intrare in vigoare: 01/03/2003 Codul Muncii al României Tip Data Publicat 05/02/2003;

Mai mult

PRIMARIA

PRIMARIA FORMULARE Formular 1: SCRISOARE DE ÎNAINTARE Formular 2: DECLARAŢIE PRIVIND ELIGIBILITATEA Formular 3: DECLARAŢIE privind neîncadrarea în situațiile prevăzute la art. 165 si 167 Formular 4: DECLARATIE

Mai mult

Avizul nr. 4/2019 privind proiectul de acord administrativ pentru transferul de date cu caracter personal între autoritățile de supraveghere financiar

Avizul nr. 4/2019 privind proiectul de acord administrativ pentru transferul de date cu caracter personal între autoritățile de supraveghere financiar Avizul nr. 4/2019 privind proiectul de acord administrativ pentru transferul de date cu caracter personal între autoritățile de supraveghere financiară din Spațiul Economic European (SEE) și autoritățile

Mai mult

Microsoft Word - 4 refacut 12 Caiet de sarcini servicii

Microsoft Word - 4 refacut 12 Caiet de sarcini  servicii CAIET DE SARCINI Caietul de sarcini face parte integrantă din documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea ofertei şi constituie ansamblul cerinţelor pe baza cărora se elaborează de către fiecare ofertant

Mai mult

Recomandarea nr. A1 din 18 octombrie 2017 privind eliberarea atestatului menționat la articolul 19 alineatul (2) din Regulamentul (CE) nr. 987/2009 al

Recomandarea nr. A1 din 18 octombrie 2017 privind eliberarea atestatului menționat la articolul 19 alineatul (2) din Regulamentul (CE) nr. 987/2009 al 29.5.2018 RO Jurnalul Oficial al Uniunii Europene C 183/5 COMISIA ADMINISTRATIVĂ PENTRU COORDONAREA SISTEMELOR DE SECURITATE SOCIALĂ RECOMANDAREA NR. A1 din 18 octombrie 2017 privind eliberarea atestatului

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI "“

REGULAMENTUL CONCURSULUI “ REGULAMENTUL CONCURSULUI "Blog Match" organizat de Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală în perioada 27.02.2014 2.03.2014 Art. 1. Organizatorul Organizatorul concursului Blog Match, este Societatea

Mai mult

GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice In temeiul art. 108 din Con

GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice In temeiul art. 108 din Con GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice In temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi ale art. 3 alin

Mai mult

CALL FOR TENDERS – EACEA No

CALL FOR TENDERS – EACEA No EUROPA CREATIVĂ (2014-2020) SUBPROGRAMUL MEDIA CERERE DE PROPUNERI EACEA/17/2016: SPRIJIN PENTRU ACCES LA PIEȚE AVERTISMENT: Prezenta cerere de propuneri este condiționată: de disponibilitatea fondurilor

Mai mult

Universitatea POLITEHNICA Timisoara Birou Promovare, Consiliere a Proiectelor CDI PROGRAMUL OPERATIONAL COMPETITIVITATE GHIDUL SOLICITANTULU

Universitatea POLITEHNICA Timisoara Birou Promovare, Consiliere a Proiectelor CDI PROGRAMUL OPERATIONAL COMPETITIVITATE GHIDUL SOLICITANTULU PROGRAMUL OPERATIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020 GHIDUL SOLICITANTULUI - CONDIȚII SPECIFICE APEL COMPETITIV! SISTEMUL INFORMATIC MySMIS DESCHIS ÎNTRE 15 NOV. 2017 ŞI 15 MART. 2018 ORA 22.59 Tip de proiect:

Mai mult

Microsoft Word - Guidelines Websites_legal requirements_ro.docx

Microsoft Word - Guidelines Websites_legal requirements_ro.docx GHID PENTRU WEBSITE Necesități legale de avut în vedere la momentul creări website-ului Versiune Data Actualizare 1.1 03/2019 Autor: Isabelle DOYON Digital Counsel Legal Department Contents Preambul...

Mai mult

S-a cerut autentificarea prezentului inscris:

S-a cerut autentificarea prezentului inscris: REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI TANĂNANA Sound Like a Rockstar 2017 Perioada campaniei: 5 20 August 2017 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE (1) VIDEOMARKET SRL, cu sediul in Bucuresti,

Mai mult

Microsoft Word - RO_Guidelines GC_2017.docx

Microsoft Word - RO_Guidelines GC_2017.docx GHIDUL DE APLICARE Granturi pentru Acțiuni mici și Proiecte culturale (2017-2019) 03.04.2017 1. Introducere Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) este o agenție de cooperare internațională

Mai mult

Regulamentul oficial al Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! ART.1: PERIOADA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI Organizatorul Campaniei ȘȘȘ

Regulamentul oficial al Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! ART.1: PERIOADA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI Organizatorul Campaniei ȘȘȘ Regulamentul oficial al Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! ART.1: PERIOADA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE A CAMPANIEI Organizatorul Campaniei ȘȘȘȘ! FACEM CURĂȚENIE...MULT ȘI BINE! (denumită în continuare

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL al campaniei promoționale de loialitate atașat cardurilor VISA emise de Mobiasbancă Secțiunea 1. Organizatorul 1.1. Campania prom

REGULAMENTUL OFICIAL al campaniei promoționale de loialitate atașat cardurilor VISA emise de Mobiasbancă Secțiunea 1. Organizatorul 1.1. Campania prom REGULAMENTUL OFICIAL al campaniei promoționale de loialitate atașat cardurilor VISA emise de Mobiasbancă Secțiunea 1. Organizatorul 1.1. Campania promoțională de loialitate dedicată cardurilor VISA de

Mai mult