Societatea de Transport Bucuresti STB S.A. INSTRUCTIUNI PENTRU OFERTANTI SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) DENUMIRE, ADRESĂ ŞI PUNCT DE CONTA

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Societatea de Transport Bucuresti STB S.A. INSTRUCTIUNI PENTRU OFERTANTI SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) DENUMIRE, ADRESĂ ŞI PUNCT DE CONTA"

Transcriere

1 INSTRUCTIUNI PENTRU OFERTANTI SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) DENUMIRE, ADRESĂ ŞI PUNCT DE CONTACT Denumire oficială: Adresă: B-dul Dinicu Golescu nr.1, sector 1 Localitate: Bucuresti Cod poştal: Ţara: Romania Punct de contact: Serviciul Plan Analiza Achizitii Sectoriale În atenţia: Florin Popica florin.popica@stbsa.ro; Adresa de internet: Telefon: Fax: SECŢIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) DESCRIERE II.1.1) Denumirea dată contractului ACHIZITIA DE TERENURI IN VEDEREA CONSTRUIRII DE NOI UNITATI DE EXPLOATARE - AUTOBAZE II.1.2) Durata contractului: pana la finalizarea procedurilor de vanzare-cumparare. II.1.3) Vor fi acceptate variante (oferte alternative) da nu II.2) CANTITATEA SAU DOMENIUL CONTRACTULUI II.2.1. Conform Caietului de sarcini BIM 01/ si modelului orientativ de contract SECŢIUNEA III: INFORMAŢII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE ŞI TEHNICE III.1) CONDIŢII REFERITOARE LA CONTRACT III.1.1) Depozite valorice şi garanţii solicitate (după caz) III.1.1.a) Garanţie de participare da nu III.2) CONDIŢII DE PARTICIPARE III.2.1) Situaţia personală a ofertantului, inclusiv cerinţele referitoare la înscrierea în registrul comerţului sau al profesiei III.2.1.a) Situaţia personală a ofertantului: Declaraţie pe propria răspundere Se vor completa Formularul 2 si 3 în original, semnate şi conform Formular 2 si 3 ştampilate. III.2.2) Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale (pentru persoane juridice)

2 Personele jurdice ce depun Certificat de Inregistrare la Registrul comertului oferta trebuie sa dovedeasca o forma de înregistrare în conditiile legii III.2.3 Documente pentru calificarea ofertantilor Se vor prezenta toate documentele si declaratiile solicitate in Caietul de Sarcini - cap. 3. SECTIUNEA IV - PREZENTAREA OFERTEI IV.1.1. Modul de prezentare a propunerii tehnice a) Se va face dovada conformităţii terenului ofertat cu cerinţele obligatorii prevăzute în Caietul de Sarcini. Propunerea tehnică se va prezenta astfel încât să se asigure posibilitatea verificării punct cu punct a corespondenţei acesteia cu cerinţele prevăzute în Caietul de Sarcini. Se vor prezenta toate documentele solicitate in Caietul de Sarcini. b) Se va prezenta Formularul 5 care va contine informatii tehnice si cele referitoare la componenta calitativa a criteriului de atribuire. IV.1.2. Modul de prezentare a propunerii financiare Propunerea financiară se întocmeşte conform Formularului 4 care reprezinta elementul principal al propunerii financiare. Formularul de oferta va contine suprafata, pretul /mp si pretul total de vanzare a terenului. Nota: Ofertantul va elabora propunerea financiara astfel incat aceasta sa furnizeze toate informatiile cu privire la pret, precum si la alte conditii financiare si comerciale legate de obiectul contractului. IV.1.3. Modul de prezentare a ofertei Adresa la care se depune oferta: STB S.A. Bd. Dinicu Golescu nr.1, RO , sector 1, Bucuresti Registratura Generala Data limita pentru depunerea ofertei: , ora 9:30. Persoana fizica/juridica este obligata sa depuna oferta la adresa si pana la data si ora limita stabilite. Riscurile transmiterii ofertei, inclusiv forta majora, cad in sarcina ofertantului. Oferta depusa la alta adresa decat cea stabilita sau dupa expirarea datei limita pentru depunere se returneaza nedeschisa. Dacă din motive obiective, ofertantul nu are posibilitatea de a prezenta în original anumite documente emise de instituţii/organizaţii oficiale, comisia de evaluare va solicita demonstrarea concordanţei copiilor prezentate cu originalul acestora. Limba de redactare a ofertei: Româna Documentele solicitate prin prezenta documentatie de atribuire se vor prezenta în original / copie legalizata / copie lizibila cu mentiunea conform cu originalul. In cazul prezentarii unor documente in alta limba decat cea româna acestea vor fi însotite de traducerea autorizata în limba româna.

3 Valabilitatea ofertei: 120 de zile de la termenul limita de depunere a ofertelor - Ofertantii au obligatia de a indosaria, numerota si a semna pagina cu pagina oferta, precum si de a anexa un opis al documentelor prezentate. Ofertantul trebuie să depuna un exemplar original al ofertei si documentelor ce o insotesc, sa sigileze exemplarul original în plic, marcând corespunzător plicul cu denumirea şi adresa ofertantului, pentru a permite returnarea ofertei fără a fi deschisă, în cazul în care oferta respectivă este declarată întârziată. Documentele se vor introduce într-un plic exterior, închis corespunzător şi netransparent, marcat cu adresa autorităţii contractante şi cu inscripţia "A NU SE DESCHIDE ÎNAINTE DE DATA DE ORA 10:00". Dacă plicul exterior nu este marcat conform prevederilor de mai sus, autoritatea contractantă nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru rătăcirea ofertei. Documente care insotesc oferta: 1. Scrisoarea de inaintare. Ofertantul trebuie să prezinte scrisoarea de înaintare conform cu modelul prevăzut în secţiunea IV (Formularul 1) Scrisoarea de inaintare va fi prezentata in exteriorul plicului cu oferta. Clarificari la documentatia de atribuire Orice ofertant are dreptul de a solicita in scris clarificari despre elementele cuprinse in documentatia de atribuire, cu cel putin 5 zile inainte de data de depunere a ofertelor, urmand ca transmiterea raspunsului la clarificari catre toti potentialii ofertanti sa se faca cu cel putin 3 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Raspunsul se va publica pe site-ul propriu fara dezvaluirea identitatii celui care a solicitat clarificarile respective. In cazul in care ofertantul nu a transmis solicitarea de clarificari in timp util, punand autoritatea contractanta in imposibilitatea respectarii termenului de 3 zile, acesta din urma va raspunde la solicitarea de clarificari in masura in care se respecta in mod cumultiv urmatoarele: perioada necesara elaborarii si transmiterii raspunsului face posibila primirea acestuia de catre ofertanti inainte de data limita de depunere a ofertelor si raspunsul nu modifica informatiile deja publicate, nu afecteaza modul de elaborare a ofertelor si nici nu devine necesara publicarea unei erate. Autoritatea contractanta are dreptul de a completa, din proprie initialtiva, in vederea clarificarii, documentatia de atribuire. Orice astfel de completare trebuie publicata de autoritatea contractanta pe site-ul propriu, daca acest fapt nu afecteaza participarea la procedura de atribuire.

4 IV.2. Criteriul de atribuire: cel mai bun raport calitate-pret Factori de evaluare: Factori de evaluare Punctaj Componenta financiara (fara TVA) 70 Componenta calitativa 30 TOTAL 100 Componenta financiara - pret/mp inclusiv TVA - 70 puncte Punctajul se acorda astfel: pentru cel mai scazut pret/mp dintre oferte se acorda punctajul maxim alocat, respectiv 70 pct, iar pentru restul ofertelor punctajul se va calcula dupa formula: Pctjn = (Pret minim/pretn) x 70 pct Componenta calitativa - 30 puncte unde: Pctjn punctaj obtinut de oferta n Pret min pretul cel mai mic dintre ofertele prezentate Pretn pretul ofertei n A. Deschideri ale terenului pentru intrare-iesire (cu respectarea deschiderii minime de 50 m la o artera principala) 10 puncte Deschidere la o artera 0 puncte Deschidere la doua artere 5 puncte Deschidere la trei artere 10 puncte B. Regimul de inaltime al zonei 10 puncte (regimul de construire exprimat in metri, specificat in certificatul de urbanism) 0 9 m 0 puncte 9 18 m 5 puncte peste 18 m 10 puncte C. Distanta fata de utilitati (magistrale de gaz, electrice, apa, canalizare) 10 puncte Evaluarea se va face prin acordarea de maxim 10 puncte pentru fiecare utilitate, punctajul final stabilindu-se ca medie a punctajelor obtinute la evaluarea fiecarei utilitati. Utilitate la limita de proprietate sau pe pe terenul ofertat 10 de puncte Utilitate situata intre 0-50 m de limita de proprietate 7,5 puncte Utilitate situata intre m de limita de proprietate 5 puncte Utilitate situata intre m de terenul ofertat 2,5 puncte Utilitate situata la limita de 150 m de terenul ofertat 0 puncte IV.3 Desfasurarea procedurii La data si ora deschiderii ofertelor, acestea se vor deschide in prezenta reprezentantilor desemnati ai STB S.A.. Se vor analiza ofertele in vederea verificarii respectarii cerintelor solicitate a fi indeplinite la data limita de depunere a ofertelor asa cum au fost precizate in documentatia de atribuire; Se vor vizita spatiile oferite spre cumparare cu respectarea urmatorilor pasi: - anuntarea ofertantilor asupra zilei si orei la care se va efectua vizionarea locatiei; - vizionarea propriu zisa a locatiei propusa spre cumparare.

5 Se vor solicita clarificari si/sau documente suport suplimentare, daca este cazul, pentru demonstrarea indeplinirii cerintelor de calificare si stabilirea conformitatii propunerilor tehnice si financiare. Erorile aritmetice se corecteaza dupa cum urmeaza: - daca exista o discrepanta intre pretul/mp si pretul total, trebuie luat in considerare /mp, iar pretul total va fi corectat corespunzator; - daca exista o discrepanta intre litere si cifre, trebuie luata in considerare valoarea in litere, iar valoarea exprimata in cifre va fi corectata corespunzator. Ofertantilor a caror oferta respecta atat cerintele de calificare cat si cele din Caietul de Sarcini li se va solicita imbunatatirea acesteia; STB S.A. va solicita oficial ofertantilor respectivi prezentarea unei noi propuneri financiare in plic inchis. In acest caz contractul se va atribui ofertantului a carui ultima propunere financiara are pretul cel mai scazut calculat conform Secţiunii IV. 1.2 din prezenta Fişă de date. Ofertantii sunt obligati sa-si mentina valabila si nemodificata oferta finala depusa in cadrul procedurii de achizitie pana la momentul semnarii contractuliui de vanzare-cumparare; Desemnarea ofertei castigatoare se va realiza conform criterului de atribuire cel mai bun raport calitate-pret.

Fisa de Date

Fisa de Date SECŢIUNEA I FIŞA DE DATE A ACHIZIŢIEI I. 1. Autoritatea Contractantă Denumire: Municipiul Arad Adresa: Bulevardul Revoluţiei, nr. 75 Localitate: Arad, judeţul Arad Cod poştal: 310130 Ţara: România Persoana

Mai mult

Fisa de Date

Fisa de Date SECŢIUNEA I FIŞA DE DATE A ACHIZIŢIEI I. 1. Autoritatea Contractantă Denumire: Municipiul Arad Adresa: Bulevardul Revoluţiei, nr. 75 Localitate: Arad, judeţul Arad Cod poştal: 310130 Ţara: România Persoane

Mai mult

Directia de Sanatate Publica a Judetului Iasi Str. V. Conta nr.2-4 Tel: 0232/278228, fax: 0232/ Com

Directia de Sanatate Publica a Judetului Iasi Str. V. Conta nr.2-4 Tel: 0232/278228, fax: 0232/ Com Directia de Sanatate Publica a Judetului Iasi Str. V. Conta nr.2-4 Tel: 0232/278228, fax: 0232/241.963 e-mail:achizitii@dspiasi.ro, www.dspiasi.ro Compartiment Achizitii Aprobat, Director Executiv Dr.

Mai mult

S.C. HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA S.A. J16/600/2014 ; CUI : RO Str.Calea Bucuresti 325C, Cod postal Capital social subscris/varsat:

S.C. HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA S.A. J16/600/2014 ; CUI : RO Str.Calea Bucuresti 325C, Cod postal Capital social subscris/varsat: Capital social subscris/varsat:11.300.000 lei Nr. 1492/15.07.2019 pentru atribuirea achiziției, având ca obiect CANALIZARE PLUVIALA Achiziție cu oferta in plic licitatie deschisa Cod CPV 45232130-2 lucrari

Mai mult

PRIMARIA

PRIMARIA Autoritate Contractantă: CENTRUL PENTRU SENIORI AL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI, DOCUMENTAȚIE DE ATRIBUIRE SERVICII DE ORGANIZARE EVENIMENTE aferente Proiectului privind Acordarea Diplomei de Onoare și plata

Mai mult

DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA Instrument licentiat de testare pentru orientare vocationala si profesionala Achizitor Titlul proiectul

DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA Instrument licentiat de testare pentru orientare vocationala si profesionala Achizitor Titlul proiectul DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA Instrument licentiat de testare pentru orientare vocationala si profesionala Achizitor Titlul proiectului POSDRU Nr. contract de finantare Calitatea achizitorului

Mai mult

Invitatie_participare

Invitatie_participare Fisa de date SECTIUNEA I: CONTRACTANT I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT I.2) TIPUL AUTORITATII CONTRACTANTE SI ACTIVITATEA PRINCIPALA (ACTIVITATILE PRINCIPALE) CONTRACTANTUL ACTIONEAZA IN NUMELE

Mai mult

Nr

Nr Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Axa prioritară: 2 Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii

Mai mult

Secţiunea I

Secţiunea I APROBAT, DIRECTOR Ec. GEORGIANA TRIFU Documentaţia de artibuire a contractului de achiziţie de SERVICII DE ORGANIZARE EVENIMENTE ȘI RÂSUL NE UNEȘTE! Cod CPV: 79952000-2 Procedura utilizată: PROCEDURĂ INTERNĂ

Mai mult

fisa de date amenajare baza de agrement zona trivale

fisa de date amenajare baza de agrement zona trivale FISA DE DATE A ACHIZITIEI I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTA Denumire: Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitesti Adresa: Str. Calea Bucuresti, Bl. U3, parter Localitate: Pitesti Cod

Mai mult

DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA Lucrari amenajare/renovare spatiu intreprindere simulata Achizitor Titlul proiectului POSDRU Nr. contra

DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA Lucrari amenajare/renovare spatiu intreprindere simulata Achizitor Titlul proiectului POSDRU Nr. contra DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA Lucrari amenajare/renovare spatiu intreprindere simulata Achizitor Titlul proiectului POSDRU Nr. contract de finantare Calitatea achizitorului in cadrul proiectului

Mai mult

03-Documentatia-ofertanti-audit

03-Documentatia-ofertanti-audit DOCUMENTAŢIA PENTRU OFERTANŢI PENTRU ACHIZIŢIA DE SERVICII DE AUDITARE FINANCIARĂ PROCEDURA DE ACHIZIŢIE: PROCEDURA COMPETITIVĂ 2010 1 DOCUMENTAŢIA PENTRU OFERTANŢI ACHIZIŢIA DE SERVICII DE AUDITARE FINANCIARĂ

Mai mult

FISA DE DATE A ACHIZITIEI - Versiune septembrie 2013

FISA DE DATE A ACHIZITIEI - Versiune septembrie 2013 FISA DE DATE A ACHIZITIEI SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE, ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Denumire oficiala: Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice

Mai mult

FISA DE DATE Amenajare intersectii in comuna Micesti, judetul Arges Date contact beneficiar: Comunicare COD CPV Cantitate estimata Valoarea estimată l

FISA DE DATE Amenajare intersectii in comuna Micesti, judetul Arges Date contact beneficiar: Comunicare COD CPV Cantitate estimata Valoarea estimată l FISA DE DATE Amenajare intersectii in comuna Micesti, judetul Arges Date contact beneficiar: Comunicare COD CPV Cantitate estimata Valoarea estimată lei fara TVA Durata contractului Adresa poștală: Comuna

Mai mult

APROB,

APROB, GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene SCRISOARE DE INTENŢIE Către, Ministerul Fondurilor Europene, cu sediul în Bucureşti, B-dul. Ion Mihalache nr. 15-17, sector 1, vă invită să participaţi

Mai mult

APROB,

APROB, GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene SCRISOARE DE INTENŢIE Către, Ministerul Fondurilor Europene, cu sediul în Bucureşti, B-dul. Ion Mihalache nr. 15-17, sector 1, vă invită să participaţi

Mai mult

Microsoft Word - i.doc

Microsoft Word - i.doc FISA DE DATE A ACHIZITIEI SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE, ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Denumire oficiala: SOCIETATEA UZINA MECANICA SADU S.A. Filiala a C.N. ROMARM S.A. Adresa: Str.

Mai mult

Fisa de date APROBAT, Administrator Public Bogdan Pușcașu Tip anunt: Invitatie de participare Tip legislatie: OG 34 SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTA

Fisa de date APROBAT, Administrator Public Bogdan Pușcașu Tip anunt: Invitatie de participare Tip legislatie: OG 34 SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTA Fisa de date APROBAT, Administrator Public Bogdan Pușcașu Tip anunt: Invitatie de participare Tip legislatie: OG 34 SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Municipiul

Mai mult

Microsoft Word - gradinita 9.docx

Microsoft Word - gradinita 9.docx NICIPIUL BRASOV Adresa postala: BD. EROILOR NR.8, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500007, Romania, Punct(e) de contact: DARIA SAVIN, Tel. +40 268416550/128/124, In atentia: DARIA SAVIN, Email: achizitiipublice@brasovcity.ro,

Mai mult

Invitatie_participare

Invitatie_participare INVITATIE DE PARTICIPARE (FISA DE DATE) SECTIUNEA I: CONTRACTANT I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Ocolul Silvic Rasinari R.A. Adresa postala: str. O. Goga nr. 1687, Localitatea: Rasinari, Cod

Mai mult

fisa de date

fisa de date Nr.23774/ 12.11.2010 APROBAT, PRIMAR ING. TISEANU HORIA LAURENTIU Vizat, Director tehnic, ing.oprescu Eliza DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE pentru elaborarea si prezentarea ofertei pentru Studiu de fezabilitate

Mai mult

ANEXA REGULAMENT DE SELECŢIE A PARTENERILOR PRIVAŢI ÎN CADRUL PROIECTELOR FINANŢATE DIN SURSE EXTRABUGETARE 1. SCOPUL 1.1. Regulamentul este întocmit

ANEXA REGULAMENT DE SELECŢIE A PARTENERILOR PRIVAŢI ÎN CADRUL PROIECTELOR FINANŢATE DIN SURSE EXTRABUGETARE 1. SCOPUL 1.1. Regulamentul este întocmit ANEXA REGULAMENT DE SELECŢIE A PARTENERILOR PRIVAŢI ÎN CADRUL PROIECTELOR FINANŢATE DIN SURSE EXTRABUGETARE 1. SCOPUL 1.1. Regulamentul este întocmit în scopul prezentării procedurii de selecţie a partenerilor

Mai mult

fisa_de_date

fisa_de_date Nr.7149/08.04.2011 APROBAT, PRIMAR ING. TISEANU HORIA LAURENTIU Vizat, Director tehnic, ing.oprescu Eliza DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE pentru elaborarea si prezentarea ofertei pentru Studiu de fezabilitate

Mai mult

FDA Gellert

FDA Gellert FISA DE DATE A ACHIZITIEI I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTA Denumire: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SATU MARE Adresa: P-ţa 25 Octombrie nr. 1 Localitate: Satu Mare Cod postal: 440026 Tara: ROMÂNIA Persoana de contact:

Mai mult

Fisa de date a achizitiei , cumparari directe alim apa centre colectare

Fisa de date a achizitiei , cumparari directe alim apa centre colectare FISA DE DATE A ACHIZITIEI SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE, ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Denumire oficiala:consiliul JUDETEAN TIMIS Adresa:B-dul Revolutia din 1989, Nr 17 Localitate:Timisoara

Mai mult

Microsoft Word - SERVICII MEDICALE DE MEDICINA MUNCII.doc

Microsoft Word - SERVICII MEDICALE DE MEDICINA MUNCII.doc Invitatie de participare nr 345787/24.04.2013 SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DESCRIERE I.1.1) Sediul social Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi Cod fiscal: 9899076,

Mai mult

MINISTERUL MEDIULUI ADMINISTRAȚIA FONDULUI PENTRU MEDIU Nr. 557/CA/ Aprobat de Cornel BREZUICĂ PREȘEDINTE RAPORTUL PROCEDURII 1. Referinţe:

MINISTERUL MEDIULUI ADMINISTRAȚIA FONDULUI PENTRU MEDIU Nr. 557/CA/ Aprobat de Cornel BREZUICĂ PREȘEDINTE RAPORTUL PROCEDURII 1. Referinţe: Nr. 557/CA/5.05.209 Aprobat de Cornel BREZUICĂ PREȘEDINTE RAPORTUL PROCEDURII. Referinţe: Procedura de atribuire: Procedură proprie - cod PO-ACH-02, Editia I, revizia 0 Cod unic de identificare a achiziţiei:

Mai mult

Invitaţie de participare privind depunerea de oferte pentru încheierea unui contract având ca obiect Preluarea prin cumpărare a deşeurilor colectate s

Invitaţie de participare privind depunerea de oferte pentru încheierea unui contract având ca obiect Preluarea prin cumpărare a deşeurilor colectate s Invitaţie de participare privind depunerea de oferte pentru încheierea unui contract având ca obiect Preluarea prin cumpărare a deşeurilor colectate selectiv conform Legii nr. 132 din 2010 privind colectarea

Mai mult

GUVERNULROMANlEi Nr.7616/ D/recf/a Achizifii Publice MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE i ADMINISTRAT1EI PUBLICE CATRE OPERATORII

GUVERNULROMANlEi Nr.7616/ D/recf/a Achizifii Publice MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE i ADMINISTRAT1EI PUBLICE CATRE OPERATORII GUVERNULROMANlEi Nr.7616/10.12.2013 www.mdrap.ro D/recf/a Achizifii Publice MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE i ADMINISTRAT1EI PUBLICE CATRE OPERATORII ECONOMICI INTERESAJI Ministerul Dezvoltarii Regionale

Mai mult

Fisa de date casco 2015

Fisa de date casco 2015 Fisa de date Tip anunt: Invitatie de participare Tip legislatie: OUG nr.34/2006 SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT SERVICIUL JUDETEAN AMBULANTA MEHEDINTI

Mai mult

Nr

Nr Documentatia privind atribuirea contractului de achiziție publică CONTRACT DE FURNIZARE MULTIFUNCTIONALA Beneficiar: S.C. EDITURA DE VEST S.R.L., cu sediul social în Municipiul Timisoara, str. Episcop

Mai mult

SOCIETATEA CARPATINĂ ARDELEANĂ - SATU MARE

SOCIETATEA CARPATINĂ ARDELEANĂ - SATU MARE ASOCIAŢIA WWF-PROGRAMUL DUNĂRE-CARPAŢI ROMÂNIA Aprobat Director Program Magor Imre Csibi DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE PENTRU CONTRACTUL având ca obiect Elaborarea de recomandări pentru adaptarea infrastructurii

Mai mult

DFNotice

DFNotice SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca Tip anunt: Invitatie de participare Tip legislatie: OUG nr.34/2006 Adresa

Mai mult

Anexa 2 la HCL nr.3 din CAIET DE SARCINI privind valorificarea prin licitație publică prin strigare a unor mijloace fixe, 1buc Dacia Logan

Anexa 2 la HCL nr.3 din CAIET DE SARCINI privind valorificarea prin licitație publică prin strigare a unor mijloace fixe, 1buc Dacia Logan Anexa 2 la HCL nr.3 din 23.01. 2019 CAIET DE SARCINI privind valorificarea prin licitație publică prin strigare a unor mijloace fixe, 1buc Dacia Logan, 1 buc. Dacia Logan și 1 buc. Tractor U650 cu remorcă

Mai mult

Microsoft Word - INVITATIE PARTICIPARE consultanta juridica FALCIU.doc

Microsoft Word - INVITATIE PARTICIPARE consultanta juridica FALCIU.doc INVESTESTE ÎN OAMENI! Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Axa prioritară 5 - Promovarea măsurilor active de ocupare

Mai mult

Anunţ de participare numărul / (număr înregistrare S.E.A.P.) Achizitie navă specializată la intervenţii de spargere a gheţii pe Dună

Anunţ de participare numărul / (număr înregistrare S.E.A.P.) Achizitie navă specializată la intervenţii de spargere a gheţii pe Dună Anunţ de participare numărul 141296 / 22.12.2012 (număr înregistrare S.E.A.P.) Achizitie navă specializată la intervenţii de spargere a gheţii pe Dunărea fluvială Secţiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ

Mai mult

NR /SFM/ DIRECŢIA GENERALĂ DE MANAGEMENT AL RESURSELOR Telefon: Direcţia Achiziţii, Inve

NR /SFM/ DIRECŢIA GENERALĂ DE MANAGEMENT AL RESURSELOR Telefon: Direcţia Achiziţii, Inve NR. 74413/SFM/26.06.2019 DIRECŢIA GENERALĂ DE MANAGEMENT AL RESURSELOR Telefon: 021.318.18.49 e-mail: florin.sgardea@insse.ro Direcţia Achiziţii, Investiţii şi Servicii Administraţie Generală Se aprobă,

Mai mult

DFNotice

DFNotice SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Tip anunt: Invitatie de participare Tip legislatie: OUG nr.34/2006 Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie

Mai mult

DFNotice

DFNotice SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca Tip anunt: Invitatie de participare Tip legislatie: OUG nr.34/2006 Adresa

Mai mult

Observ

Observ R O M Â N I A MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE NESECRET Nr. 161458 / 12.09.2019 Ex. nr. 1 INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN DOLJ Catre BAROUL DOLJ Bvd. Carol I nr.1,bl.17d,

Mai mult

PRIMARIA

PRIMARIA FORMULARE Formular 1: SCRISOARE DE ÎNAINTARE Formular 2: DECLARAŢIE PRIVIND ELIGIBILITATEA Formular 3: DECLARAŢIE privind neîncadrarea în situațiile prevăzute la art. 165 si 167 Formular 4: DECLARATIE

Mai mult

R O M Â N I A JUDEŢUL BRAŞOV PRIMĂRIA MUNICIPIULLUI SĂCELE Str. Piaţa Libertăţii nr. 17, Săcele, cod , Tel/fax: /

R O M Â N I A JUDEŢUL BRAŞOV PRIMĂRIA MUNICIPIULLUI SĂCELE Str. Piaţa Libertăţii nr. 17, Săcele, cod , Tel/fax: / R O M Â N I A JUDEŢUL BRAŞOV PRIMĂRIA MUNICIPIULLUI SĂCELE Str. Piaţa Libertăţii nr. 17, Săcele, cod 505600, Tel/fax: 40-268-276.164 / 273.091 www.municipiulsacele.ro, E-mail: primaria@municipiulsacele.ro

Mai mult

I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTA FISA DE DATE A ACHIZITIEI Denumire: Adresa: Localitate: Cod postal: Tara: Persoana de contact: In atenţia... Te

I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTA FISA DE DATE A ACHIZITIEI Denumire: Adresa: Localitate: Cod postal: Tara: Persoana de contact: In atenţia...   Te I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTA FISA DE DATE A ACHIZITIEI Denumire: Adresa: Localitate: Cod postal: Tara: Persoana de contact: In atenţia... E-mail: Telefon: Fax: Adresa/ele de internet (daca este cazul):

Mai mult

Anexa nr.3 la HCL nr.307/ JUDETUL NEAMT ORAŞUL TÎRGU NEAMT Telefon 0233/790245/ , Fax ; Adresa: B-dul Ştefan cel Mare,

Anexa nr.3 la HCL nr.307/ JUDETUL NEAMT ORAŞUL TÎRGU NEAMT Telefon 0233/790245/ , Fax ; Adresa: B-dul Ştefan cel Mare, Anexa nr.3 la HCL nr.307/27.10.2017 JUDETUL NEAMT ORAŞUL TÎRGU NEAMT Telefon 0233/790245/ 0751028118, Fax 02337901008; Adresa: B-dul Ştefan cel Mare, nr.62, Tîrgu Neamţ, Jud. Neamţ; E- Mail tgnt@primariatgneamt.ro

Mai mult

FISA_date PUZ Nucului

FISA_date PUZ Nucului PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV B-dul Eroilor nr. 8 Braşov 500007 Tel : +40-268-416550 www.brasovcity.ro Serviciul Achiziţii Publice Fax:. 0268/474260, tel: 0268/416550 int.124 APROBAT PRIMAR George Scripcaru

Mai mult

MODELE DE FORMULARE

MODELE DE FORMULARE MODELE DE FORMULARE OPERATOR ECONOMIC (denumirea/numele) SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către (denumirea autorității contractante si adresa completa) Ca urmare a anunțului publicat(ă) pe site-ul UAT Comuna Dragomiresti

Mai mult

DFNotice

DFNotice a existat o consultare de piata prealabila. SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Ministerul Afacerilor Externe Tip anunt: Anunt de participare simplificat Tip

Mai mult

UNIUNEA EUROPEANĂ Fondul Social European GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Administraţiei şi Internelor Inovaţie în administraţie Programul Operaţional "De

UNIUNEA EUROPEANĂ Fondul Social European GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Administraţiei şi Internelor Inovaţie în administraţie Programul Operaţional De UNIUNEA EUROPEANĂ Fondul Social European GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Administraţiei şi Internelor Inovaţie în administraţie Programul Operaţional "Dezvoltarea Capacităţii Administrative" DIRECTOR, Adina

Mai mult

DFNotice

DFNotice SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE Tip anunt: Invitatie de participare Tip legislatie: OG 34 Adresa postala: bdul LASCAR

Mai mult

S E C Ţ I U N E A IV FORMULARE ŞI MODELE Formularele si modelele sunt destinate operatorilor economici pentru a le facilita elaborarea ofertei. FORMUL

S E C Ţ I U N E A IV FORMULARE ŞI MODELE Formularele si modelele sunt destinate operatorilor economici pentru a le facilita elaborarea ofertei. FORMUL S E C Ţ I U N E A IV FORMULARE ŞI MODELE Formularele si modelele sunt destinate operatorilor economici pentru a le facilita elaborarea ofertei. FORMULARUL 1 Ofertantul/Ofertantul asociat/terţul susţinător/subcontractant

Mai mult

Anunt de participare (sectoriale) numarul / Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primiri

Anunt de participare (sectoriale) numarul / Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primiri Anunt de participare (sectoriale) numarul 182426/02.02.2018 Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primirii de notificari privind evenimentele acestei proceduri

Mai mult

DFNotice

DFNotice SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT SOCIETATEA NATIONALA RADIOCOMUNICATII Tip anunt: Anunt de participare Tip legislatie: OG 34 Adresa postala: Sos.Oltenitei

Mai mult

FISA DE DATE A ACHIZITIEI

FISA DE DATE A ACHIZITIEI PRIMĂRIA ORAŞULUI CIACOVA JUDEŢUL TIMIŞ 307110 CIACOVA PIATA CETATII, NR.8 Telefon: 0256/399600;0256/399500 Fax: 0256/399600 Web:www.primariaciacova.ro E-mail: primariaciacova@primariaciacova.ro NR.7054/16.11.2016

Mai mult

Detaliu invitatie de participare nr Inapoi Detaliu validare Numarul documentatiei de atribuire: / Data transmiterii in SEAP:

Detaliu invitatie de participare nr Inapoi Detaliu validare Numarul documentatiei de atribuire: / Data transmiterii in SEAP: Detaliu invitatie de participare nr 365165 Inapoi Detaliu validare Numarul documentatiei de atribuire: 159471 / 25.09.2014 Data transmiterii in SEAP: 25.09.2014 15:39 Data acceptarii ANRMAP: 26.09.2014

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL BOTOŞANI MUNICIPIUL BOTOŞANI Piaţa Revoluţiei nr. 1 Cod Postai Cod Fiscal Tel/.Fax: / site: w

ROMÂNIA JUDEŢUL BOTOŞANI MUNICIPIUL BOTOŞANI Piaţa Revoluţiei nr. 1 Cod Postai Cod Fiscal Tel/.Fax: / site: w ROMÂNIA JUDEŢUL BOTOŞANI MUNICIPIUL BOTOŞANI Piaţa Revoluţiei nr. 1 Cod Postai - 710236 Cod Fiscal-3372882 Tel/.Fax: 0231.502.200/0231.531.595 site: www.primariabt.ro e-mail: primaria@primariabt.ro Nr.

Mai mult

DFNotice

DFNotice SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca Tip anunt: Anunt de participare Tip legislatie: OUG nr.34/2006 Adresa postala:

Mai mult

Inter Office Memorandum

Inter Office Memorandum Caiet de Sarcini PENTRU PROCEDURA DE ACHIZITIE PRIN LICITATIE ORGANIZATA DE CEC BANK S.A. in vederea achizitionarii furnizarii de energie electrica in spatiile CEC BANK SA Anul 2019 1/11 1.1. I. DESCRIEREA

Mai mult

FIȘA DE DATE A ACHIZIȚIEI

FIȘA DE DATE A ACHIZIȚIEI Anexa 2 Conform Legii 98/2016 privind achizitiile publice FORMULARE Privind documentatia de calificare necesara intocmirii ofertei privind atribuirea Contractului de lucrari ETAPA 2 - REPARATII CLADIRE

Mai mult

Microsoft Word - Erata procedura Adancata SMID.docx

Microsoft Word - Erata procedura Adancata SMID.docx Anunt de tip erata Numarul 72709/30.04.2015 la anuntul de participare/selectie Numarul 158763/15.04.2015 Inapoi Detaliu anunt Stare anunt: Publicat Data transmiterii in SEAP: 30.04.2015 10:51 Data acceptarii

Mai mult

Aprobat Director General, Petre FOAMETE RAPORT DE ANULARE A PROCEDURII Incheiat astazi, , cu ocazia deschiderii ofertelor transmise/depuse l

Aprobat Director General, Petre FOAMETE RAPORT DE ANULARE A PROCEDURII Incheiat astazi, , cu ocazia deschiderii ofertelor transmise/depuse l Aprobat Director General, Petre FOAMETE RAPORT DE ANULARE A PROCEDURII Incheiat astazi, 22.06.2018, cu ocazia deschiderii ofertelor transmise/depuse la sediul Companiei Municipale Străzi, Poduri și Pasaje

Mai mult

LicitatiaPublica.ro

LicitatiaPublica.ro Servicii de radiologie si imagistica - RADIOLOGIE,TOMOGRAFIE COMPUTERIZATA SI REZONANTA MAGNETICA NUCLEARA Detalii ------------------- Organizator: Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta Localizare:

Mai mult

Microsoft Word - 068e d20

Microsoft Word - 068e d20 FORMULARE CUPRINS Formular nr. 1 Declarație privind neîncadrarea în prevederile art. 59 și 60 din Legea 98/2016 Formular nr. 2 - Propunerea financiară Formular nr. 3 Contract lucrări Formular nr. 1 Operator

Mai mult

FEDERATIA ROMANA DE RUGBY NORME PROPRII privind atribuirea contractelor de prestări servicii care se incadreaza in Anexa 2 din Legea 98/2016 CAPITOLUL

FEDERATIA ROMANA DE RUGBY NORME PROPRII privind atribuirea contractelor de prestări servicii care se incadreaza in Anexa 2 din Legea 98/2016 CAPITOLUL FEDERATIA ROMANA DE RUGBY NORME PROPRII privind atribuirea contractelor de prestări servicii care se incadreaza in Anexa 2 din Legea 98/2016 CAPITOLUL I. Dispoziţii generale Art. 1 (1) Prezentele norme

Mai mult

Bucureşti Nr. 155 din CAIET DE SARCINI servicii de cercetare socială calitativă, prin metoda proiectivă focus grup Prezentul caiet de sarci

Bucureşti Nr. 155 din CAIET DE SARCINI servicii de cercetare socială calitativă, prin metoda proiectivă focus grup Prezentul caiet de sarci Bucureşti Nr. 155 din 15.07.2019 CAIET DE SARCINI servicii de cercetare socială calitativă, prin metoda proiectivă focus grup Prezentul caiet de sarcini cuprinde şi specificaţiile tehnice. Caietul de sarcini

Mai mult

INVESTITOR: REGIA AUTONOMÃ APÃ ªI CANAL

INVESTITOR: REGIA AUTONOMÃ APÃ ªI CANAL FORMULARE CUPRINS FORMULAR 1: DECLARAŢIE PRIVIND NEICADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART.164 FORMULAR 2: DECLARAŢIE PRIVIND NEICADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART.165 FORMULAR 3: DECLARAŢIE PRIVIND

Mai mult

Microsoft Word - decizie_164_a.doc

Microsoft Word - decizie_164_a.doc CONSILIUL NAŢIONAL DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR C. N. S. C. Str. Stavropoleus nr.6 Sector 3,... România,CP 030084, CIF 20329980 Tel. +4 021 3104641 Fax. +4 021 3104642, +4 021 8900745 www.cnsc.ro În

Mai mult

Microsoft Word - 4d7b-0abc-0f7d-b7cc

Microsoft Word - 4d7b-0abc-0f7d-b7cc FORMULARE CUPRINS Formular nr. 1 Declarație privind neîncadrarea în prevederile art. 59 și 60 din Legea 98/2016 Formular nr. 2 - Propunerea financiară Formular nr. 3 - Anexa la Formularul de ofertă Formular

Mai mult

GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene Unitatea Comunicare Publică şi Informare privind Instrumentele Structurale DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE

GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene Unitatea Comunicare Publică şi Informare privind Instrumentele Structurale DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene Unitatea Comunicare Publică şi Informare privind Instrumentele Structurale DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE Servicii de monitorizare media 2015 Lot 2: Monitorizare

Mai mult

Anexa nr

Anexa nr ANGAJAMENT privind susţinerea tehnica si profesională a ofertantului/grupului de operatori economici... (denumirea) ANGAJAMENT privind susţinerea tehnica si profesională a ofertantului/candidatului/grupului

Mai mult

Formulare

Formulare Formulare Formularul 1 Operator Economic (denumirea) DECLARATIE PRIVIND NEINCADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART. 164 DIN LEGEA NR. 98/2016 Subsemnatul, reprezentant imputernicit al, (denumirea/numele

Mai mult

Academia de Studii Economice din Bucuresti Serviciul Achizitii Publice Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti, cod , oficiul postal 22, Romania

Academia de Studii Economice din Bucuresti Serviciul Achizitii Publice Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti, cod , oficiul postal 22, Romania Academia de Studii Economice din Bucuresti Serviciul Achizitii Publice Piata Romana nr. 6, sector, Bucuresti, cod 00, oficiul postal, Romania Tel: +0-.,00; +0-..0 - int.:,,, ; Fax: +0-..66; +0-.0. www.achizitiipubiice.ase.ro

Mai mult

Invitatie de participare la procedura de atribuire a unui contract de achizitie servicii de publicitate

Invitatie de participare la procedura de atribuire a unui contract de achizitie servicii de publicitate Invitatie de participare la procedura de atribuire a unui contract de achizitie servicii de publicitate in presa scrisa Detaliu invitatie Tip legislatie: OUG nr.34/2006 Autoritate contractanta: Compania

Mai mult

Nr. d/o ANUNȚ DE PARTICIPARE privind achiziționarea Anvelope și acumulatoare prin procedura de achiziție Cerere a Ofertelor de Prețuri 1. Denumirea au

Nr. d/o ANUNȚ DE PARTICIPARE privind achiziționarea Anvelope și acumulatoare prin procedura de achiziție Cerere a Ofertelor de Prețuri 1. Denumirea au d/o ANUNȚ DE PARTICIPARE privind achiziționarea Anvelope și acumulatoare prin procedura de achiziție Cerere a Ofertelor de Prețuri 1. Denumirea autorității contractante: IM EXDRUPO 2. IDNO: 1003600161002

Mai mult

Formulare

Formulare Formulare Secţiunea Formulare conţine formularele destinate, pe de o parte, să faciliteze elaborarea şi prezentarea ofertei şi a documentelor care o însoţesc şi, pe de altă parte, să permită comisiei de

Mai mult

REGULAMENT – CADRU

REGULAMENT – CADRU ROMANIA JUDETUL CALARASI COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU CONSILIUL LOCAL H O T A R Â R E privind aprobarea REGULAMENTULUI CADRU privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiilor publice pentru concesionarea /

Mai mult

00. Convocator AGOA

00. Convocator AGOA Consiliul de Administratie al SIF HOTELURI SA cu sediul in Oradea, P-ta Emanuil Gojdu nr.53, bl. A 10, cu un capitalul social subscris si varsat 80.356.102,5 lei, inregistrata la O.R.C. sub nr. J5/126/1991,

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE Universitatea POLITEHNICA din București DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE Servicii de catering Cod CPV: Servicii de

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE Universitatea POLITEHNICA din București DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE Servicii de catering Cod CPV: Servicii de DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE Servicii de catering Cod CPV: 55520000-1 Servicii de catering STRUCTURA DOCUMENTAȚIEI DE ATRIBUIRE ACHIZIȚIA DE SERVICII Servicii de catering Secțiunea 1. Instrucțiuni pentru

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE Universitatea POLITEHNICA din București DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE Servicii de organizare a Reuniunii Grupului de monito

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE Universitatea POLITEHNICA din București DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE Servicii de organizare a Reuniunii Grupului de monito DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE Servicii de organizare a Reuniunii Grupului de monitorizare a Procesului Bologna și a Adunării Generale a Registrului european pentru asigurarea calității în învățământul superior

Mai mult

ROMANIA

ROMANIA Anexa nr.1 la HCL nr.27/30.05.2017 REGULAMENT - CADRU privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiilor publice pentru concesionarea / închirierea / vânzarea bunurilor aparţinând domeniului privat / închirierea

Mai mult

FORMULARE MODEL

FORMULARE MODEL FORMULARE MODEL Formular 1 OFERTANTUL FORMULAR DE OFERTA Catre... (denumirea autoritatii contractante si adresa completa) Domnilor, 1. Examinand documentatia de atribuire, subsemnatii, reprezentanti ai

Mai mult

Microsoft Word - Detaliu invitatie de participare nr doc

Microsoft Word - Detaliu invitatie de participare nr doc Detaliu invitatie de participare nr 354192 Detaliu validare Numarul documentatiei de atribuire: 114547 / 26.09.2013 Data transmiterii in SEAP: 27.09.2013 08:12 Data acceptarii ANRMAP: 30.09.2013 12:52

Mai mult

Microsoft Word - Invitatie de participare nr doc

Microsoft Word - Invitatie de participare nr doc Detaliu invitatie de participare nr 341861 Detaliu validare Numarul documentatiei de atribuire: 75902 / 16.01.2013 Data transmiterii in SEAP: 17.01.2013 08:59 Data acceptarii ANRMAP: 17.01.2013 09:55 Data

Mai mult

ROMÂNIA APROBAT

ROMÂNIA APROBAT ROMÂNIA JUDEŢUL CONSTANŢA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CONSTANŢA DIRECŢIA ACHIZIȚII ȘI INVESTIȚII PUBLICE SERVICIUL ACHIZIŢII PUBLICE ANUNȚ Conţinutul anunţului de participare prin procedură simplificată proprie

Mai mult

Nesecret Răspuns solicitare clarificări nr Întrebarea operator economic Va rugam sa ne precizati daca suporturile de curs si programele trebuie

Nesecret Răspuns solicitare clarificări nr Întrebarea operator economic Va rugam sa ne precizati daca suporturile de curs si programele trebuie Răspuns solicitare clarificări nr. 13 1. Întrebarea operator economic Va rugam sa ne precizati daca suporturile de curs si programele trebuie prezentate pentru fiecare curs in parte sau cate 1 model /

Mai mult

INVESTITOR: REGIA AUTONOMÃ APÃ ªI CANAL

INVESTITOR: REGIA AUTONOMÃ APÃ ªI CANAL FORMULARE CUPRINS FORMULAR 1: DECLARAŢIE PRIVIND NEICADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART.164 FORMULAR 2: DECLARAŢIE PRIVIND NEICADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART.165 FORMULAR 3: DECLARAŢIE PRIVIND

Mai mult

Microsoft Word - Documentatia de atribuire consiliere si mediere

Microsoft Word - Documentatia de atribuire consiliere si mediere Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Investeşte în oameni! Axa prioritară 5 Promovarea măsurilor active de ocupare Domeniul

Mai mult

Se aprobă

Se aprobă I. INSTRUCTIUNI CATRE OFERTANTI SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE, ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT Denumire oficiala: Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicina Veterinara Bucureşti

Mai mult

DFNotice

DFNotice SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT AGENTIA DE PLATI SI INTERVENTIE PENTRU AGRICULTURA Tip anunt: Invitatie de participare Tip legislatie: OUG nr.34/2006 Adresa

Mai mult

Microsoft Word - c53c-77ca-186a-8a45.docx

Microsoft Word - c53c-77ca-186a-8a45.docx CONTRACT PRESTĂRI SERVICII Nr. / 2019 1.Părţile În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizițiile publice și a HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodolgice de aplicare a prevederilor referitoare

Mai mult

METODOLOGIE

METODOLOGIE Anexa nr.1 la H.C.L.M. Nr. / ROMÂNIA JUDEŢUL GIURGIU CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI GIURGIU CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI GIURGIU METODOLOGIA GENERALĂ PENTRU ATRIBUIREA CONTRACTELOR DE FINANTARE NERAMBURSABILA

Mai mult

Microsoft Word - decizie_1580_a.doc

Microsoft Word - decizie_1580_a.doc ONSILIUL NAŢIONAL DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR C. N. S. C. Str. Stavropoleus nr.6 Sector 3,..., România,CP 030084, CIF 20329980 Tel. +4 021 3104641 Fax. +4 021 3104642; +4 021 8900745 www.cnsc.ro În

Mai mult

Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împute

Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împute Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împuternicit al... (denumirea operatorului economic) în calitate

Mai mult

Achizitie BARJA TANC cu capacitatea de stocare de 500 tone (600 mc) Secţiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contac

Achizitie BARJA TANC cu capacitatea de stocare de 500 tone (600 mc) Secţiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contac Achizitie BARJA TANC cu capacitatea de stocare de 500 tone (600 mc) Secţiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact: ADMINISTRAŢIA FLUVIALĂ A DUNĂRII DE JOS R.A. GALAŢI

Mai mult

Transilvania Broker

Transilvania Broker Nr. de înreg. 2771/ 19.06.2018 Către, Bursa de Valori București S.A. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) RAPORT CURENT Conform Anexei 29 a Regulamentului 1/2006 privind emitenții și operațiunile

Mai mult

Domenii Lucrari pentru conducte de alimentare cu apa (CPV: ) Lucrari de constructii de canalizare de ape reziduale (CPV: ) Lucrari de

Domenii Lucrari pentru conducte de alimentare cu apa (CPV: ) Lucrari de constructii de canalizare de ape reziduale (CPV: ) Lucrari de Domenii Lucrari pentru conducte de alimentare cu apa (CPV: 45232150) Lucrari de constructii de canalizare de ape reziduale (CPV: 45232400) Lucrari de constructii de statii de epurare (CPV: 45252100) Servicii

Mai mult

Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Axa prioritară 6 Promovarea

Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Axa prioritară 6 Promovarea SOLICITARE DE OFERTE ÎN VEDEREA ATRIBUIRII CONTRACTULUI DE FURNIZARE SERVICII DE CAZARE SI TRANSPORT pentru un numar de 50 de persoane COD CPV 98341000 1 Servicii de cazare COD CPV 60140000-1 Servicii

Mai mult

*Anexa nr. 1 este reprodusă în facsimil. ANEXA Nr. 1*

*Anexa nr. 1 este reprodusă în facsimil. ANEXA Nr. 1* *Anexa nr. 1 este reprodusă în facsimil. ANEXA Nr. 1* ANEXA Nr. 2 INSTRUCȚIUNI pentru completarea formularului (300) Decont de taxă pe valoarea adăugată Formularul (300) Decont de taxă pe valoarea adăugată

Mai mult

DFNotice

DFNotice a existat o consultare de piata prealabila. SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTA I.1) DENUMIRE ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT SPITALUL ORASENESC BUMBESTI-JIU Tip anunt: Anunt de participare simplificat

Mai mult