ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 23 IULIE 05 AUGUST 2018

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 23 IULIE 05 AUGUST 2018"

Transcriere

1 ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 23 IULIE 05 AUGUST 2018 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

2 BANAT Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme răcoroasă în primele zile ale intervalului de prognoză, când se vor situa, în medie regională, în jurul a 26 de grade. Ulterior, vremea se va încălzi de la o zi la alta, devenind apropiată de normal din punct de vedere termic în intervalul 29 iulie 5 august, când se vor înregistra medii ale temperaturilor maxime de de grade. Regimul termic nocturn va fi caracterizat prin valori medii de aproximativ 17 grade în perioada iulie, apoi acestea vor fi în creștere ușoară, spre grade între 28 iulie și 5 august. Local și temporar va ploua în fiecare zi a intervalului de prognoză, dar mai intense și mai frecvente vor fi aversele din primele două zile.

3 CRIŞANA Întervalul celor două săptămâni de prognoză va debuta cu vreme răcoroasă, dar temperaturile maxime diurne vor fi în creștere ușoară și treptată, de la aproximativ 26 de grade la început, spre 29 de grade pe 27 și 28 iulie. Între 29 iulie și 5 august, media regională a maximelor diurne va fi de de grade, caracterizînd o vreme apropiată de normal din punct de vedere termic. Regimul termic nocturn se va concretiza prin minime de temperatură de grade în intervalul iulie, pentru ca apoi, până la finalul celor două săptămâni de prognoză, să se situeze în jurul a grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni, dar aversele vor fi mai importante cantitativ și se vor semnala pe arii mai extinse în jurul datelor de 23, 27 și 28 iulie.

4 TRANSILVANIA În primele două zile ale intervalului de prognoză vremea va fi răcoroasă, cu medii termice regionale diurne de aproximativ 25 de grade. Din 25 iulie, va avea loc o ușoară și treptată încălzire, astfel încât pe 28 și 29 iulie se vor atinge valori medii de de grade. În intervalul 30 iulie 5 august, cînd vremea se va apropia de normal din punct de vedere termic, media maximelor va fi de 29 de grade. Temperaturile nocturne vor fi mai coborâte la începutul intervalului de prognoză, când se vor înregistra, în medie, grade, apoi vor marca o creștere, iar între 27 iulie și 5 august vor fi minime termice de grade, apropiate de normele perioadei. Pe tot parcursul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză vor fi perioade în care se vor semnala ploi, mai ales averse, dar acestea vor fi mai importante cantitativ în jurul datei de 24 iulie.

5 MARAMUREŞ Temperaturile maxime diurne vor fi mai scăzute decât normele perioadei la începutul primei săptămâni de prognoză, când se vor consemna medii regionale de de grade. Apoi vremea se va încălzi, iar între 25 și 28 iulie vor fi maxime termice de de grade, iar în intervalul 29 iulie - 5 august se vor înregistra, în medie, 31 de grade. Temperaturile minime nocturne se vor caracteriza prin valori, în medie regională, de aproximativ grade la începutul primei săptămâni, apoi vor crește ușor și se vor menține în jurul a 17 grade până la sfârșitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în fiecare zi, dar acestea vor fi mai frecvente și mai importante cantitativ în jurul datelor de 24 și 28 iulie.

6 MOLDOVA În prima săptămână a intervalului de prognoză media regională a temperaturilor maxime se va situa între 26 și 28 de grade, caracterizînd o vreme relativ răcoroasă pentru această perioadă. Apoi regimul termic diurn va marca o ușoară creștere, iar între 30 iulie și 5 august se vor înregistra de grade, în medie, valori apropiate de normele perioadei. Temperaturile minime vor fi de aproximativ 17 grade între 23 și 26 iulie, apoi vor crește ușor, spre grade, valori medii în jurul cărora se vor menține până la finalul celei de a doua săptămâni. Instabilitatea atmosferică se va manifesta pe tot parcursul intervalului de prognoză, însă ploi mai importante cantitativ și pe arii mai extinse se vor semnala cu precădere între 24 și 28 iulie.

7 DOBROGEA La începutul intervalului, media regională a maximelor diurne se va situa în jurul a 26 de grade, caracterizând o vreme răcoroasă. Apoi, regimul termic diurn va marca o creștere treptată; la sfârșitul primei săptămâni, media maximelor, de de grade, va fi normală pentru această perioadă, iar în ultimele zile ale intervalului se vor înregistra medii în jurul a 30 de grade. Mediile regionale ale valorilor nocturne vor avea ușoare variații, pe parcursul celor două săptămâni, între 19 și 21 de grade. În prima săptămână, mai ales în intervalul iulie, instabilitate atmosferică va fi temporar accentuată și se vor semnala ploi mai însemnate cantitativ. Ulterior, probabilitatea de apariție a ploilor va fi în scădere.

8 MUNTENIA În prima săptămână vremea va fi răcoroasă, deși media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 27 la 29 de grade. În a doua jumătate a intervalului, procesul de încălzire a vremii va continua până la medii ale valorilor maxime diurne de de grade. Media temperaturilor minime va avea ușoare variații, pe tot parcursul intervalului, între 17 și 19 grade. În prima săptămână, temporar va ploua și se vor cumula cantități de apă mai însemnate. Probabilitatea de ploaie se va menține și în restul intervalului, dar la cote mai reduse.

9 OLTENIA În prima jumătate a intervalului, valorile termice diurne se vor situa sub normele perioadei, deși media regională va fi în creștere de la 27 la 29 de grade. În a doua săptămână, vremea va continua să se încălzească și se vor înregistra medii ale valorilor maxime de de grade. Minimele termice vor avea variații ușoare pe parcursul celor două săptămâni, iar media regională va fi de grade. În prima săptămână, temporar va ploua, iar cantitățile de apă cumulate vor fi mai însemnate. Probabilitatea de ploaie se va menține ridicată și în a doua parte a intervalului.

10 LA MUNTE În prima săptămână, regimul termic diurn va marca o ușoară creștere, de la valori medii în jurul a 17 grade, la de grade. Ulterior, variațiile temperaturilor diurne vor fi nesemnificative, media acestora menținându-se în jurul a 20 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații pe tot parcursul intervalului, iar media acestora va fi de grade. Temporar va ploua pe aproape tot parcursul intervalului și se vor cumula cantități de apă mai însemnate, îndeosebi în prima săptămână.

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 30 IULIE 12 AUGUST 2018 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 25 IUNIE 08 IULIE 2018 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată

Mai mult

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_ 14 AUGUST - 28 AUGUST 2017 cu ploi.doc

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_  14 AUGUST - 28 AUGUST 2017 cu ploi.doc ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 14 AUGUST 28 AUGUST 2017 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată

Mai mult

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_30 APRILIE_13 MAI 2018 pentru SITE.doc

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_30 APRILIE_13 MAI 2018 pentru SITE.doc ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 30 APRILIE 13 MAI 2018 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată

Mai mult

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_ IUNIE 2017 fara ploi.doc

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_ IUNIE 2017 fara ploi.doc ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 5 18 IUNIE 2017 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF)

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 6 19 MARTIE 2017 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF)

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 03 IULIE 16 IULIE 2017 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată

Mai mult

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_regiuni_ 30 mai - 12 iunie 2016 fara ploi.doc

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_regiuni_ 30 mai - 12 iunie 2016 fara ploi.doc ESTIMAREA EVOLUȚIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAȚIILOR ÎN INTERVALUL 30 MAI 12 IUNIE 2016 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 24 APRILIE 07 MAI 2017 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată

Mai mult

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_regiuni_ AUGUST 2016 FINAL.doc

Microsoft Word - Prognoza_2 saptamani_regiuni_ AUGUST 2016 FINAL.doc ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 15 28 AUGUST 2016 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF)

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 17 30 IUNIE 2019 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF)

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUȚIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAȚIILOR ÎN INTERVALUL 28 MARTIE 10 APRILIE 2016 Estimarea este realizată folosind produsele numeric

ESTIMAREA EVOLUȚIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAȚIILOR ÎN INTERVALUL 28 MARTIE 10 APRILIE 2016 Estimarea este realizată folosind produsele numeric ESTIMAREA EVOLUȚIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAȚIILOR ÎN INTERVALUL 28 MARTIE 10 APRILIE 2016 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 25 MARTIE 07 APRILIE 2019 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată

Mai mult

Microsoft Word - prognoza_regiuni_ 30 noiembrie - 13 decembrie 2015.doc

Microsoft Word - prognoza_regiuni_ 30 noiembrie - 13 decembrie 2015.doc ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 30 NOIEMBRIE 13 DECEMBRIE 2015 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie

Mai mult

Microsoft Word - prognoza_regiuni_25 noiembrie - 8 decembrie.doc

Microsoft Word - prognoza_regiuni_25 noiembrie - 8 decembrie.doc ESTIMAREA EVOLUȚIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAȚIILOR ÎN INTERVALUL 25 NOIEMBRIE 08 DECEMBRIE 2013 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie

Mai mult

Microsoft Word - prognoza_regiuni_ 11 IANUARIE IANUARIE 2016.doc

Microsoft Word - prognoza_regiuni_ 11 IANUARIE IANUARIE 2016.doc ESTIMAREA EVOLUȚIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAȚIILOR ÎN INTERVALUL 11 IANUARIE 2016 24 IANUARIE 2016 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 06 IANUARIE 19 IANUARIE 2014 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR METEO ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ DE METEOROLOGIE ROMANIA ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 16 29 IANUARIE 2017 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale

Mai mult

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 25 IANUARIE 7 FEBRUARIE 2016 Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie

Mai mult

Microsoft Word - caracterizare-climatica-septembrie

Microsoft Word - caracterizare-climatica-septembrie CARACTERIZAREA CLIMATICĂ A LUNII SEPTEMBRIE Prima lună de toamnă păstrează multe din caracteristicile sfârşitului de vară, vremea fiind, cel puţin în primele două decade, călduroasă. În plus, septembrie

Mai mult

Microsoft Word - caracterizare climatica noiembrie.docx

Microsoft Word - caracterizare climatica noiembrie.docx CARACTERIZAREA CLIMATICĂ A LUNII NOIEMBRIE Situată la hotarul dintre toamnă şi iarnă, luna noiembrie mai păstrează, cel puţin în prima sa decadă, caracteristici ale sezonului de toamnă, dar treptat, spre

Mai mult

Autor: Leonard Dilirici, CFTe Raport Saptamanal de Analiza Tehnica 26 august 2018 SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) Evolutie

Autor: Leonard Dilirici, CFTe Raport Saptamanal de Analiza Tehnica 26 august 2018 SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) Evolutie Autor: Leonard Dilirici, CFTe leonard.dilirici@estinvest.ro Raport Saptamanal de Analiza Tehnica 26 august 2018 SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) Evolutie ultima saptamana -0.38% Suport S1 2.5500 Suport S2

Mai mult

NR…

NR… GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECŢIEI SOCIALE ŞI PERSOANELOR VÂRSTNICE DIRECŢIA EGALITATE DE ŞANSE ÎNTRE FEMEI ŞI BĂRBAŢI Reprezentarea lor şi a bărbaţilor în alegerile parlamentare

Mai mult

1 Barometrul ADEVĂRUL despre ROMÂNIA NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2015

1   Barometrul ADEVĂRUL despre ROMÂNIA NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2015 1 Barometrul ADEVĂRUL despre ROMÂNIA NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2015 2 Metodologie Sondajul Barometrul INSCOP Adevărul despre România a fost realizat de INSCOP Research la comanda Adevărul Sondajul a fost realizat

Mai mult

Produsele universale domina in obiceiurile de ingrijire a gospodariei

Produsele universale domina in obiceiurile de ingrijire a gospodariei Produsele universale domina in obiceiurile de ingrijire a gospodariei 05 Mar 2009 de admin [1] Un studiu al Synovate Romania, realizat in luna noiembrie pentru revista Progresiv, confirma faptul ca barbatii

Mai mult

Your Presentation Name

Your Presentation Name Sondaj național Ianuarie-februarie 2019 1 Metodologia sondajului Sondajul de opinie la nivel național a fost realizat de INSCOP Research la comanda Societății Naționale de Medicina Familiei Sondajul a

Mai mult

Gustarea intre mese, principala ocazie de consum

Gustarea intre mese, principala ocazie de consum Gustarea intre mese, principala ocazie de consum 08 Oct 2012 de Mihail Tanase [1] Cu produse care sa multumeasca tot mai multe preferinte, categoria biscuitilor dulci s-a specializat si diversificat in

Mai mult

COMITETUL COMUNAL PENTRU

COMITETUL COMUNAL PENTRU COMITETUL COMUNAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ SÎNTIMBRU EXTRAS din Ordinul comun al M.M.P. şi M.A.I. nr. 3403/245 din 2012, pentru aprobarea procedurilor de codificare a Informărilor, Atenţionărilor şi

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Cum a fost făcut Barometrul Barometrul măsoară activitatea curentă din industrie şi aşteptările managerilor despre perioada viitoare. În fiecare lună, începând din 14, IRSOP şi SNSPA Facultatea de Management

Mai mult

info V(38) nr. 6/2015 Depozitele bancare garantate de FGDB la sfârșitul trimestrului III 2015 Depozitele bancare garantate la instituțiile de credit p

info V(38) nr. 6/2015 Depozitele bancare garantate de FGDB la sfârșitul trimestrului III 2015 Depozitele bancare garantate la instituțiile de credit p info V(38) nr. 6/215 Depozitele bancare garantate de FGDB la sfârșitul trimestrului III 215 Depozitele bancare garantate la instituțiile de credit participante la FGDB Depozitele bancare garantate ale

Mai mult

Nesecret DIRECȚIA DE COMUNICARE ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL Serviciul Relații cu Publicul și Mass-Media 24 februarie 2016 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROM

Nesecret DIRECȚIA DE COMUNICARE ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL Serviciul Relații cu Publicul și Mass-Media 24 februarie 2016 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROM DIRECȚIA DE COMUNICARE ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL Serviciul Relații cu Publicul și Mass-Media 24 februarie 2016 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEOROLOGICĂ ŞI A CALITAŢII MEDIULUI în intervalul 26.06.2016,

Mai mult

Nesecret DIRECȚIA DE COMUNICARE, TRANSPARENȚĂ ȘI IT Serviciul Relații cu Publicul și Mass-Media 17 iulie 2016 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEOROLOGI

Nesecret DIRECȚIA DE COMUNICARE, TRANSPARENȚĂ ȘI IT Serviciul Relații cu Publicul și Mass-Media 17 iulie 2016 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEOROLOGI DIRECȚIA DE COMUNICARE, TRANSPARENȚĂ ȘI IT Serviciul Relații cu Publicul și Mass-Media 17 iulie 2016 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEOROLOGICĂ ŞI A CALITAŢII MEDIULUI în intervalul 16.07.2016, ora 08.00

Mai mult

GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MEDIULUI ȘI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE Direcția Comunicare 31 ianuarie 2013 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEOROLOGICĂ ŞI A C

GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MEDIULUI ȘI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE Direcția Comunicare 31 ianuarie 2013 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEOROLOGICĂ ŞI A C GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MEDIULUI ȘI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE Direcția Comunicare 31 ianuarie 2013 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEOROLOGICĂ ŞI A CALITĂŢII MEDIULUI în intervalul 30.01.2013, ora 08.00

Mai mult

Microsoft Word - Sondaj_creditare_2012mai.doc

Microsoft Word - Sondaj_creditare_2012mai.doc Sondaj privind creditarea companiilor nefinanciare şi a populaţiei, mai 12 Sinteză Standardele de creditare 1 au cunoscut în T1/12 o înăsprire marginală pentru creditele destinate companiilor, dar mai

Mai mult

ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ A ACŢIONARILOR

ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ A ACŢIONARILOR ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A ACŢIONARILOR HOTĂRÂREA nr. 1 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor nr. 95 din data de 6 septembrie 2006 Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a avut

Mai mult

Microsoft PowerPoint - BarometrulInd-V11(oct15)RO.ppt

Microsoft PowerPoint - BarometrulInd-V11(oct15)RO.ppt Barometrul Industrial IRSOP & SNSPA Facultatea de Management Creştere bruscă a industriei, în luna septembrie. Volatilitate sau reînceperea creşterii? În luna septembrie, comparativ cu luna august, activitatea

Mai mult

INVESTIŢIILE ŞI CONSTRUCŢIILE DIN ECONOMIA NAŢIONALĂ

INVESTIŢIILE ŞI CONSTRUCŢIILE DIN ECONOMIA NAŢIONALĂ INVESTI IILE NETE I CONSTRUC IILE DIN ECONOMIA NA IONAL ÎN TRIMESTRUL I 2017 - date provizorii- Introducere Publica ia cuprinde informa ii statistice referitoare la investi iile nete realizate în economia

Mai mult

SC Globinvest SA - RAPORT DE ADMINISTRARE AL

SC Globinvest SA - RAPORT DE ADMINISTRARE AL SAI GLOBINVEST S.A. FONDUL DESCHIS DE INVESTIȚII TRANSILVANIA RAPORT ANUAL 2015 FONDUL DESCHIS DE INVESTIȚII TRANSILVANIA 1. OBIECTIVELE FONDULUI Evoluția pieței financiare românești în anul 2015 Anul

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Strategia naţională în domeniul energiei regenerabile Alexandru Săndulescu Director General Direcţia Generală Energie, Petrol şi Gaze Ministerul Economiei Strategia Energetică a României pentru perioada

Mai mult

1.5. Mediu de afaceri şi competitivitate economică Demografia agenţilor economici locali Potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statisti

1.5. Mediu de afaceri şi competitivitate economică Demografia agenţilor economici locali Potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statisti 1.5. Mediu de afaceri şi competitivitate economică Demografia agenţilor economici locali Potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică, în judeţul Brăila existau, în anul 2012, 6248 unități

Mai mult

COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE

COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE PENSIILE PRIVATE DIN ROMÂNIA LA 31 MARTIE 2015 1 1.1. Pensiile private din România la 31 martie 2015 PENSIILE PRIVATE DIN ROMÂNIA LA 31 MARTIE 2015 a activelor aflate în administrare la nivelul întregului

Mai mult

Bizlawyer PDF

Bizlawyer PDF Care sunt primele tari din topul investitorilor straini în România Primele trei tari din topul investitorilor straini în România cumulau 51,3% din soldul investitiilor straine directe (ISD), de la finele

Mai mult

Decalajele intre Bucuresti si restul tarii se accentueaza in retailul modern

Decalajele intre Bucuresti si restul tarii se accentueaza in retailul modern Decalajele intre Bucuresti si restul tarii se accentueaza in retailul modern 07 Nov 2013 de Mihail Tanase [1] In urma cu noua luni, Magazinul Progresiv initia seria de analize ale comertului modern si

Mai mult

FONDUL DE GARANTARE A DEPOZITELOR BANCARE BANK DEPOSIT GUARANTEE FUND infovii(44) nr. 2/2017 Depozitele bancare din sfera de garantare a FGDB la 30 iu

FONDUL DE GARANTARE A DEPOZITELOR BANCARE BANK DEPOSIT GUARANTEE FUND infovii(44) nr. 2/2017 Depozitele bancare din sfera de garantare a FGDB la 30 iu FONDUL DE GARANTARE A DEPOZITELOR BANCARE BANK DEPOSIT GUARANTEE FUND infovii(44) nr. 2/17 Depozitele bancare din sfera de garantare a FGDB la 3 iunie 17 SUMA GARANTATĂ echivalent în lei Depozitele bancare

Mai mult

COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE

COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE PENSIILE PRIVATE DIN ROMÂNIA LA 31 DECEMBRIE 2014 1 SECTORUL SISTEMULUI DE PENSII PRIVATE 1.1. Pensiile private din România la 31 decembrie 2014 a activelor totale aflate în administrare la nivelul întregului

Mai mult

Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale Direcţia Servicii Sociale şi Incluziune Socială Compartiment indicatori sociali şi programe incluziu

Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale Direcţia Servicii Sociale şi Incluziune Socială Compartiment indicatori sociali şi programe incluziu Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale Direcţia Servicii Sociale şi Incluziune Socială Compartiment indicatori sociali şi programe incluziune socială Analiza datelor statistice privind plata

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ROLUL ANRE în implementarea sistemelor de măsurare inteligentă a energiei electrice (SMI) în România MARIA MÂNICUȚĂ DIRECTOR GENERAL, DIRECȚIA GENERALĂ TARIFE, MONITORIZARE INVESTIȚII Rețele și contorizări

Mai mult

Microsoft PowerPoint - Prezentare_Conferinta_Presa_12iul07_1.ppt

Microsoft PowerPoint - Prezentare_Conferinta_Presa_12iul07_1.ppt Conferinţă de presă Alexandru Matei Directorul Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar Bucureşti, 12 iulie 2007 1 Prezentarea celui de-al doilea număr al Buletinului semestrial al Fondului

Mai mult

Microsoft Word sc04_Cuprins.doc

Microsoft Word sc04_Cuprins.doc BANCA NAÞIONALÃ A ROMÂNIEI BULETIN DE CONJUNCTURÃ Anul X nr.112 Aprilie 7 Cuprins Tendinţe generale - Evoluţie mixtă a principalilor indicatori în luna aprilie 7... 2 Evoluţia producţiei - Posibilă atenuare

Mai mult

WEEKLY VIEW APRILIE 2012 WEEKLY VIEW 9 Aprilie 2012 Alexandru Preda, CFTe Technical Analyst

WEEKLY VIEW APRILIE 2012 WEEKLY VIEW 9 Aprilie 2012 Alexandru Preda, CFTe Technical Analyst WEEKLY VIEW APRILIE 2012 WEEKLY VIEW 9 Aprilie 2012 Alexandru Preda, CFTe Technical Analyst alexandru.preda@ssifbroker.ro Indicele DJIA grafic daily - (06.2011 prezent) (cotatie CFD) In saptamana precedenta

Mai mult

31 mai 2019 Rezultate financiare T companii incluse in BET-BK Prime Transaction SA (+40) ; (+40) ; Rez

31 mai 2019 Rezultate financiare T companii incluse in BET-BK Prime Transaction SA (+40) ; (+40) ; Rez 31 mai Rezultate financiare T1 companii incluse in BET-BK Prime Transaction SA (+40) 21 322 46 14; (+40) 0749 044 044; office@primet.ro; Rezultate financiare T1 companii incluse in BET-BK Rezultatele companiilor

Mai mult

Microsoft Word - Comunicat_Mures_st_ec_soc_aug_2017.doc

Microsoft Word - Comunicat_Mures_st_ec_soc_aug_2017.doc DIRECŢIA JUDEŢEANĂ DE STATISTICĂ MUREŞ COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND EVOLUŢIA PRINCIPALILOR INDICATORI ECONOMICO SOCIALI în judeţul Mureş în perioada 01.01 31.08.2017 I. STAREA ECONOMICĂ INDUSTRIA Industria

Mai mult

rrs_12_2012.indd

rrs_12_2012.indd Corelaţia dintre Produsul Intern Brut/locuitor şi Rata de ocupare a populaţiei model econometric de analiză Drd. Ligia PRODAN Academia de Studii Economice, Bucureşti Abstract Se prezintă evoluţia Ratei

Mai mult

Cuprins

Cuprins Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei RAPORT STATISTIC EVOLUȚIA PIEȚEI COMUNICAȚIILOR ELECTRONICE ÎN ANUL 2018 Prezentul Raport este disponibil şi în

Mai mult

Analiza principalilor indicatori economico-sociali

Analiza principalilor indicatori economico-sociali INSTITUTUL NAŢIONAL DE STATISTICĂ DIRECŢIA JUDEŢEANĂ DE STATISTICĂ BUZĂU Strada Ion Băieşu, bloc. D1-D2, parter Telefon: 0238.719.718 Fax: 0238.719.719 e-mail : tele@buzau.insse.ro http://www.buzau.insse.ro

Mai mult

GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MEDIULUI ȘI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE Serviciul relații cu publicul și mass-media 13 februarie 2014 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA

GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MEDIULUI ȘI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE Serviciul relații cu publicul și mass-media 13 februarie 2014 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MEDIULUI ȘI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE Serviciul relații cu publicul și mass-media 13 februarie 2014 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEOROLOGICĂ ŞI A CALITAŢII MEDIULUI în intervalul

Mai mult

European Commission

European Commission COMISIA EUROPEANĂ COMUNICAT DE PRESĂ Bruxelles/Strasbourg, 25 februarie 2014 Previziunile din iarna anului 2014: redresarea câștigă teren Previziunile de iarnă ale Comisiei Europene anunță continuarea

Mai mult

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză Proiecţia principalilor indicatori economico sociali în PROFIL TERITORIAL până în iunie

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză Proiecţia principalilor indicatori economico sociali în PROFIL TERITORIAL până în iunie Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză Proiecţia principalilor indicatori economico sociali în PROFIL TERITORIAL până în 2022 - iunie 2019 - Cuprins Evoluţia principalilor indicatori economico sociali

Mai mult

Decalaje şi regionale la orizontul anului 2010

Decalaje şi regionale la orizontul anului 2010 Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză Proiecţia principalilor indicatori economico sociali în PROFIL TERITORIAL până în 2022 - decembrie 2018 - Cuprins Evoluţia principalilor indicatori economico

Mai mult

Analiza principalilor indicatori economico-sociali

Analiza principalilor indicatori economico-sociali INSTITUTUL NAŢIONAL DE STATISTICĂ DIRECŢIA JUDEŢEANĂ DE STATISTICĂ BUZĂU Strada Ion Băieşu, bloc. D1-D2, parter Telefon: 238.719.718 Fax: 238.719.719 e-mail : tele@buzau.insse.ro http://www.buzau.insse.ro

Mai mult

Prospect de emisiune al

Prospect de emisiune al RAPORT PRIVIND ACTIVITATEA FONDULUI INCHIS DE INVESTIȚII HERALD pentru anul 202 I. INFORMAŢII Fondul Inchis de Investitii HERALD, iniţiat si administrat de, constituit prin contractul de societate civilă,

Mai mult

Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România Membră a Construction Products Europe Telefon: Fax:

Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România Membră a Construction Products Europe Telefon: Fax: Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România Membră a Construction Products Europe Telefon:+40.724.356.404 Fax:+40-21-3211236 E-mail: office@apmcr.ro Web: www.apmcr.ro Masa Rotundă

Mai mult

BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI Raport pentru anul 2016 privind activitatea regiilor autonome aflate în subordinea Băncii Naționale a României Prezentul ra

BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI Raport pentru anul 2016 privind activitatea regiilor autonome aflate în subordinea Băncii Naționale a României Prezentul ra BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI Raport pentru anul 2016 privind activitatea regiilor autonome aflate în subordinea Băncii Naționale a României Prezentul raport a fost elaborat în baza prevederilor art. 58 din

Mai mult

I. DATE STATISTICE PRIVIND ACTIVITATEA INSTANŢEI ÎN ANUL 2018 I.1. Volumul de activitate I.1. Volumul de activitate la nivelul instanţei În anul 2018,

I. DATE STATISTICE PRIVIND ACTIVITATEA INSTANŢEI ÎN ANUL 2018 I.1. Volumul de activitate I.1. Volumul de activitate la nivelul instanţei În anul 2018, I. DATE STATISTICE PRIVIND ACTIVITATEA INSTANŢEI ÎN ANUL 2018 I.1. Volumul de activitate I.1. Volumul de activitate la nivelul instanţei În anul 2018, la Judecătoria Câmpulung, de la 1 ianuarie 2018 la

Mai mult

Microsoft Word - P U B L I C A T I E CHELTUIELI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI ÎN ANUL 2015 (1).doc

Microsoft Word - P U B L I C A T I E CHELTUIELI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI ÎN ANUL 2015 (1).doc ISSN L: 1842 578X CHELTUIELI PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI, ÎN ANUL 2015 CHELTUIELILE PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI, ÎN ANUL 2015 Protecţia mediului înglobează mai multe activităţi direcţionate către o mai bună

Mai mult

Raportarea lunara a activelor si obligatiilor Fondului Inchis de Investitii FOA la data de Nr.crt. Element Suma plasata Valoare actualizata

Raportarea lunara a activelor si obligatiilor Fondului Inchis de Investitii FOA la data de Nr.crt. Element Suma plasata Valoare actualizata Raportarea lunara a activelor si obligatiilor Fondului Inchis de Investitii FOA la data de 31.05.2019 Nr.crt. Element Suma plasata actualizata Pondere valoare actualizata in total active RON RON % 1 Valori

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NEWSLETTER LUNAR PIATA FONDURILOR DE INVESTITII IN APRILIE 9 /5/9 deschise locale cele mai performante 5 în ultimele luni au înregistrat randamente anuale nete între 3,7% si,%; pe un orizont de 36 de luni,

Mai mult

RADIOGRAFIA ECONOMIEI ROMANESTI Colecția : Radiografia economiei românești Studii de analiză economico-financiară AEEF #45xx Comerţ şi între

RADIOGRAFIA ECONOMIEI ROMANESTI Colecția : Radiografia economiei românești Studii de analiză economico-financiară AEEF #45xx Comerţ şi între RADIOGRAFIA ECONOMIEI ROMANESTI 2008-2017 Colecția : Radiografia economiei românești Studii de analiză economico-financiară AEEF #45xx Comerţ şi întreţinere autovehicule Raport elaborat de ASE București

Mai mult

Software development industry analysis

Software development industry analysis SAMPLE - Analiza portofoliului de clienti Ianuarie, 2018 Cuprins 01 04 02 03 1. Analiza vanzarilor companiei subiect Dinamica si structura cifrei de afaceri Volumul vanzarilor per agent, tip companie,

Mai mult

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice Direcţia Servicii Sociale INDICATORI DE INCLUZIUNE SOCIALĂ CALCULAŢI DE M.M.F

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice Direcţia Servicii Sociale INDICATORI DE INCLUZIUNE SOCIALĂ CALCULAŢI DE M.M.F Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice Direcţia Servicii Sociale INDICATORI DE INCLUZIUNE SOCIALĂ CALCULAŢI DE M.M.F.P.S.P.V. CORESPUNZĂTORI PERIOADEI 2005-2014 București

Mai mult

Microsoft Word - Formular_Declaratie_Avere_2018_e.doc

Microsoft Word - Formular_Declaratie_Avere_2018_e.doc Anexa 1 DECLARAŢIE DE AVERE Subsemnatul/Subsemnata, GEORGESCU ȘTEFAN-DOMINIC, având funcţia de Director al Departamentului de Filosofie și Științe Socioumane la Academia de Studii Economice din București,

Mai mult

Slide 1

Slide 1 IEc Răspunsul la schimbările climatice în agricultura din Europa şi Asia Centrală: Evaluarea impactului şi meniul opţiunilor de adaptare pentru Moldova James Neumann Principal 12 aprilie 2011 Prezentarea

Mai mult

RECTORAT

RECTORAT Ministerul Educaţiei Naţionale UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ ION IONESCU DE LA BRAD DIN IAŞI University of Applied Life Sciences and Environment FACULTATEA DE AGRICULTURĂ RAPORT

Mai mult

Microsoft Word - HG 2013 varianta finala _1_.doc

Microsoft Word - HG 2013 varianta finala _1_.doc GUVERNUL ROMÂNIEI HOTĂRÂRE privind aprobarea obiectivelor etapei a XIV-a 2013 a Programului de realizare a Sistemului naţional antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor pe perioada 2010-2024 În temeiul

Mai mult

AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE REGLEMENTARE ÎN DOMENIUL ENERGIEI Notă de prezentare a propunerii de Decizie privind aprobarea Calendarului de implementare a

AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE REGLEMENTARE ÎN DOMENIUL ENERGIEI Notă de prezentare a propunerii de Decizie privind aprobarea Calendarului de implementare a AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE REGLEMENTARE ÎN DOMENIUL ENERGIEI Notă de prezentare a propunerii de Decizie privind aprobarea Calendarului de implementare a sistemelor de măsurare inteligentă a energiei electrice

Mai mult

2

2 2 Cuprins Cuprins... 3 I. SOCIETĂȚI DE ASIGURARE... 5 I.1. Gradul de penetrare al asigurărilor și densitatea asigurărilor... 5 I.2. Prime brute subscrise (AG și AV)... 5 Prime brute subscrise de asigurătorii

Mai mult

Lucrarea 7 Filtrarea imaginilor BREVIAR TEORETIC Filtrarea imaginilor se înscrie în clasa operaţiilor de îmbunătăţire, principalul scop al acesteia fi

Lucrarea 7 Filtrarea imaginilor BREVIAR TEORETIC Filtrarea imaginilor se înscrie în clasa operaţiilor de îmbunătăţire, principalul scop al acesteia fi Lucrarea 7 Filtrarea imaginilor BREVIAR TEORETIC Filtrarea imaginilor se înscrie în clasa operaţiilor de îmbunătăţire, principalul scop al acesteia fiind eliminarea zgomotului suprapus unei imagini. Filtrarea

Mai mult

ThemeGallery PowerTemplate

ThemeGallery  PowerTemplate Proiect Calea Verde spre Dezvoltare Durabilă Operator Program: Promotor Proiect: Parteneri de proiect din partea Statelor Donatoare: Asociația Norvegiană a Autorităților Locale și Regionale Parteneri proiect:

Mai mult

Anexa 1 DECLARAŢIE DE AVERE Subsemnatul, Cojanu Valentin, având funcţia de Director Şcoală Doctorală la ASE Bucureşti, CNP, domiciliul Bucureşti, cuno

Anexa 1 DECLARAŢIE DE AVERE Subsemnatul, Cojanu Valentin, având funcţia de Director Şcoală Doctorală la ASE Bucureşti, CNP, domiciliul Bucureşti, cuno Anexa 1 DECLARAŢIE DE AVERE Subsemnatul, Cojanu Valentin, având funcţia de Director Şcoală Doctorală la ASE Bucureşti, CNP, domiciliul Bucureşti, cunoscând prevederile art. 292 din Codul penal privind

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE GHID DE ÎNSCRIERE ADRESAT PĂRINȚILOR Acest ghid se adresează părinților/tutorilor legali care

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE GHID DE ÎNSCRIERE ADRESAT PĂRINȚILOR Acest ghid se adresează părinților/tutorilor legali care GHID DE ÎNSCRIERE ADRESAT PĂRINȚILOR Acest ghid se adresează părinților/tutorilor legali care urmează să își înscrie pentru prima dată copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani în învățământul preșcolar,

Mai mult

Microsoft Word - Comunicat_Mures_st_ec_soc_mar_2017.doc

Microsoft Word - Comunicat_Mures_st_ec_soc_mar_2017.doc DIRECŢIA JUDEŢEANĂ DE STATISTICĂ MUREŞ COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND EVOLUŢIA PRINCIPALILOR INDICATORI ECONOMICO SOCIALI în judeţul Mureş în perioada 01.01 31.03.2017 I. STAREA ECONOMICĂ INDUSTRIA Industria

Mai mult

Slide 1

Slide 1 RAPORT DE ANALIZĂ COMPARATIVĂ Sondaj de opinie în vederea măsurării gradului de informare a publicului general privind Regio - Programul Operaţional Regional Iulie Iunie A s p e c t e m e t o d o l o g

Mai mult

Radiografia distributiei in Transilvania

Radiografia distributiei in Transilvania 08 Mar 2011 de Mihaela Popescu [1] Dezvoltarea economica a principalelor orase din regiune - in special Cluj- Napoca, polul investitiilor straine din centrul tarii si unul dintre cele mai mari centre universitare

Mai mult

Microsoft Word - nota de fundamentare la ordonanta var 7 .doc

Microsoft Word - nota de fundamentare la ordonanta var 7 .doc NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 Titlul proiectului de act normativ Ordonanţa privind impunerea unor măsuri de impozitare suplimentară pe activităţile cu caracter de monopol natural permise de stat prin

Mai mult

Microsoft Word - FONDUL DE LOCUINTE doc

Microsoft Word - FONDUL DE LOCUINTE doc C U P R I N S Pag. I. FONDUL DE LOCUINŢE LA 31 DECEMBRIE 2018. 5 II. LOCUINŢE TERMINATE ÎN ANUL 2018.... 9 TABELE-în text- 1. Balanţa fondului de locuinţe, la 31 decembrie 2018... 5 2. Structura fondului

Mai mult

SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE

SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE SECŢIUNEA II CAIET DE SARCINI ACORD CADRU DE FURNIZARE APARATE DE AER CONDIŢIONAT Bucureşti 2018 1 / 7 Generalităţi Prezentul caiet de sarcini conţine specificaţii tehnice şi constituie ansamblul cerinţelor

Mai mult

RECTORAT

RECTORAT Ministerul Educaţiei N aţionale UN IVERSITATEA DE ŞTIIN ŢE AGRICOLE ŞI MEDICIN Ă VETERIN ARĂ ION ION ESCU DE LA BRAD DIN IAŞI U n i v e r s i t y o f A p p l i e d L i f e S c i e n c e s a n d E n v i

Mai mult

Microsoft Word - COMUNICAT_Mures_st_ec_soc_sept_2018.doc

Microsoft Word - COMUNICAT_Mures_st_ec_soc_sept_2018.doc DIRECŢIA JUDEŢEANĂ DE STATISTICĂ MUREŞ COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND EVOLUŢIA PRINCIPALILOR INDICATORI ECONOMICO SOCIALI în judeţul Mureş în perioada 01.01. 30.09.2018 I. STAREA ECONOMICĂ INDUSTRIA Industria

Mai mult

Microsoft Word - Cercetri de marketing- varianta cu grile.doc

Microsoft Word - Cercetri de marketing- varianta cu grile.doc BOGDĂNEL MARIAN DRĂGUŢ CERCETĂRI DE MARKETING 1 BOGDĂNEL MARIAN DRĂGUŢ CERCETĂRI DE MARKETING 3 Copyright 2013, Editura Pro Universitaria Toate drepturile asupra prezentei ediţii aparţin Editurii Pro Universitaria

Mai mult

Microsoft Word - comunicat de presa nr 63 indicatori.doc

Microsoft Word - comunicat de presa nr 63 indicatori.doc ROMÂNIA INSTITUTUL NATIONAL DE STATISTICĂ Biroul de presă B-dul. Libertăţii, nr.16, Sector 5, Bucureşti Tel/Fax: +(4021) 318.18.69; Fax +(4021) 312.48.73 e-mail: romstat@insse.ro; biroupresa@insse.ro COMUNICAT

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NEWSLETTER LUNAR PIATA FONDURILOR DE INVESTITII IN IUNIE 29 22/7/9 deschise locale cele mai performante 5 în ultimele 2 luni au înregistrat randamente anuale nete între 3,7% și 8,5%; pe un orizont de 36

Mai mult

Nesecret DIRECȚIA DE COMUNICARE ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL Serviciul Relații cu Publicul și Mass-Media 16 iunie 2015 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEO

Nesecret DIRECȚIA DE COMUNICARE ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL Serviciul Relații cu Publicul și Mass-Media 16 iunie 2015 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEO DIRECȚIA DE COMUNICARE ȘI RELAȚIA CU PARLAMENTUL Serviciul Relații cu Publicul și Mass-Media 16 iunie 2015 RAPORT PRIVIND SITUAŢIA HIDROMETEOROLOGICĂ ŞI A CALITĂŢII MEDIULUI în intervalul 15.06.2015, ora

Mai mult

Prioritizarea sectoarelor care necesită măsuri de adaptare la efectele schimbărilor climatice

Prioritizarea sectoarelor care necesită măsuri de adaptare la efectele schimbărilor climatice Proiect Calea Verde spre Dezvoltare Durabilă Operator Program: Promotor Proiect: Parteneri de proiect din partea Statelor Donatoare: Asociația Norvegiană a Autorităților Locale și Regionale Parteneri proiect:

Mai mult

Slide 1

Slide 1 BAROMETRUL ÎNCREDERII ÎN INSTITUȚII PARTEA ÎNTÂI: JUSTIȚIA METODOLOGIE Volumul eșantionului: 1.118 subiecți18+ Tipul eșantionului: Multi-stratificat, probabilist Reprezentativitate: Eroare maximă tolerată

Mai mult

INVESTIŢIILE ŞI CONSTRUCŢIILE DIN ECONOMIA NAŢIONALĂ

INVESTIŢIILE ŞI CONSTRUCŢIILE DIN ECONOMIA NAŢIONALĂ LOCUINğE TERMINATE PE REGIUNI DE DEZVOLTARE, JUDEğE ùi SURSE DE FINANğARE ÎN PERIOADA 1.I30.IX.2018 JudeĠul Cluj se află pe primul loc, cu 13,2% din totalul locuinġelor terminate în perioada 1.I30.IX.2018,

Mai mult

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAȚIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ȘI SPORTULUI Raport asupra Stării sistemului național de învățământ Bucureşti

ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAȚIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ȘI SPORTULUI Raport asupra Stării sistemului național de învățământ Bucureşti ROMÂNIA MINISTERUL EDUCAȚIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ȘI SPORTULUI Raport asupra Stării sistemului național de învățământ Bucureşti - 2010 RAPORT ASUPRA STĂRII SISTEMULUI NAȚIONAL DE ÎNVĂȚĂMÂNT 2010 Cuprins

Mai mult

Matematici aplicate științelor biologie Lab06 MV

Matematici aplicate științelor biologie  Lab06 MV LP06 - PREZENTAREA DATELOR STATISTICE (2). Realizarea tabelei de frecvență pentru datele grupate. Utilizarea funcției FREQVENCY și a opţinunii Histogram din Data Analysis Obiective: I. Realizarea tabelei

Mai mult

E_d_geografie_2014_bar_10_LRO

E_d_geografie_2014_bar_10_LRO Examenul de bacalaureat naţional 2014 Proba E. d) Geografie Varianta 10 Filiera teoretică, profilul umanist, specializările: filologie, ştiinţe sociale; filiera tehnologică, profilul servicii, toate specializările;

Mai mult

FIŞĂ DE PREZENTARE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL Odorheiu Secuiesc Programul Operațional Regional Axa prioritară 3 Sprijinir

FIŞĂ DE PREZENTARE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL Odorheiu Secuiesc Programul Operațional Regional Axa prioritară 3 Sprijinir FIŞĂ DE PREZENTARE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL Odorheiu Secuiesc Programul Operațional Regional 2014-2020 Axa prioritară 3 Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de

Mai mult