White King II PENTRU A JUCA JOCUL DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ. Sloturi cu 5 role, 40 de linii

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "White King II PENTRU A JUCA JOCUL DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ. Sloturi cu 5 role, 40 de linii"

Transcriere

1 White King II Sloturi cu 5 role, 40 de linii Scopul jocului White King II este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor. PENTRU A JUCA JOCUL Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri pe linie. Pariul total pe rundă de joc = pariul pe linie liniile de plată active. o Alegeți pariul pe linie făcând clic pe ' ' sau '+'. o Alegeți-vă liniile dvs. de plată de pe panou apăsând ' ' sau '+'. o De asemenea, puteți alege liniile de plată glisând butonul în sus sau în jos, la stânga/dreapta rolelor principale. Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid. Dacă faceţi clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecţia curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii. Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan. Rolele pot fi de asemenea învârtite utilizându-se funcţia Joc automat. Treceți cu mouse-ul deasupra butonului JOC AUTOMAT pentru a afișa lista de opţiuni. Faceți clic pe butonul JOC AUTOMAT pentru a începe sesiunea de joc automat. Puteți pune capăt sesiunii de joc automat făcând clic pe butonul mai mic OPRIRE de sub numărul de învârtiri rămase. Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului STOP, exceptând cazul în care ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ. o Selectați numărul învârtirilor care se joacă automat sau alegeți opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până la declanșarea rundei Jocuri gratuite Majestic Night. Pentru a accesa secvența declanșată, faceți clic pe butonul START. După ce se încheie secvența, faceți clic pe CONTINUARE pe rezumatul câștigului ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate). Tabelul de plăți se poate accesa din Meniu sau de pe pagina INFO. DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

2 Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu. o Câștigul pe linie = pariul pe linie multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți. o Câștigul SCATTER = pariul total multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți. Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite în cele ce urmează. Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire. SIMBOLUL WILD Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol, exceptând simbolul SCATTER, pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă pe o linie de plată câștigătoare. Simbolurile WILD sunt stivuite întotdeauna, ceea ce înseamnă că acestea apar unul peste celălalt. În timpul jocurilor gratuite Majestic Night sunt adăugate mai multe simboluri WILD stivuite. De asemenea, există o plată separată pentru apariția a 3 sau mai multor simboluri WILD pe o linie de plată activă. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD). SIMBOLUL SCATTER În timpul jocurilor gratuite, simbolul SCATTER apare numai pe rolele 2, 3 și 4. Dacă apar 3 simboluri SCATTER în orice poziție pe aceste role pe parcursul jocului principal, sunt declanșate Jocurile gratuite Majestic Night.

3 De asemenea, există o plată separată pentru apariția a 3-6 simboluri SCATTER oriunde pe aceste role. Plata obținută se înmulțește cu pariul total ți se adună la câștigurile de pe liniile de plată. SIMBOLURI DUBLE Simbolurile cu plată mare, simbolurile WILD și SCATTER pot apărea sub formă de simboluri duble în jocul principal și în Jocurile gratuite. Simbolul Dublu ocupă o poziție pe role, dar contează cât două simboluri Simple corespunzătoare pe o linie de plată. Astfel, o combinație câștigătoare de 5 simboluri Duble acordă aceeași plată ca o combinație de 10 bucăți cu simboluri Simple corespunzătoare. Fiecare simbol dublu SCATTER reprezintă echivalentul a două simboluri SCATTER individuale, ceea ce înseamnă că pot apărea până la 6 simboluri SCATTER pe rolele 2, 3 și 4, în timpul aceleași învârtiri. JOCURILE GRATUITE MAJESTIC NIGHT Dacă cel puțin 3 simboluri SCATTER apar simultan pe role în timpul jocului principal, sunt declanșate jocurile gratuite Majestic Night cu simboluri WILD stivuite și simboluri WILD duble stivuite suplimentare: 3 simboluri SCATTER acordă 5 de jocuri gratuite 4 simboluri SCATTER acordă 15 de jocuri gratuite 5 simboluri SCATTER acordă 25 de jocuri gratuite 6 simboluri SCATTER acordă 50 de jocuri gratuite Dacă cel puțin 3 simboluri SCATTER apar simultan pe role în timpul secvenței Jocuri gratuite, jocuri gratuite suplimentare sunt adăugate la cele rămase. Bara de instrumente Casino Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el. Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

4 Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc. Depunere / Casierie - Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc. Jucați pe bani reali - Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali. Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite. Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele: Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide. Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați. Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul. Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul. Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul. Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele: o Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim. o Opţiuni - Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului. o Ajutor - Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment. o Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului. Pagină cu informaţii:

5 Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință ce descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, funcția de navigare între diferitele ecrane cu informații va fi activată. o Ecranul Tabel de plăți prezintă toate combinațiile câștigătoare. o Ecranul Linii de plată ilustrează toate liniile de plată și explică regulile de plată din joc. o Ecranul Simboluri duble descrie secvența simboluri duble. o Ecranul Jocuri gratuite Majestic Night descrie condițiile Jocurilor gratuite. Făcând clic pe Înapoi veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc. Butoane: Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului. Linii ecranul ilustrează numărul de linii de plată active din joc. Pariu pe linie - Măriți sau micșorați pariul total făcând clic pe butoanele ' ' sau '+'. Învârtire - Se învârt rolele. Stop - Opriți funcția de animație pentru învârtirea rolei și afișați imediat rezultatul învârtirii. Joc automat / Oprire Învârtiți rolele de mai multe ori consecutiv. Încheiați modul activ de învârtire automată a rolelor. Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede. Notă cu privire la deconectări:dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite. Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului. Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile. Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

6 Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) este de 91,40%.