BogdanBadiu PORTOFOLIU

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "BogdanBadiu PORTOFOLIU"

Transcriere

1 BogdanBadiu PORTOFOLIU

2 TV

3 Briefing & Thinking Cerinta: Campanie video si naming pentru modelul cabrio de la Dacia. Optional: Declinare concept in campanie integrata. Cu cine vorbim: Tineri care prefera o experienta cabrio accesibila, in schimbul unei marci scumpe. Concept: Intr-un cabrio poti descoperi experiente surprinzatoare. Ca sa ti le permiti, Dacia iti mai ofera una : un cabrio la un pret accesibil.

4 Executie: Spot TV Scene de la o nunta. Tineri casatoriti sunt intampinati la iesirea din capela. Se saruta. Intr-un alt cadru, un cuplu de tineri se plimba intrun cabrio.

5 Executie: Spot TV Privelistea de calatorie e superba. Apoi, un alt cadru cu cei doi in decapotabil a. Inapoi la nunta: Momentul buchetului. Domnisoarele de onoare, aflate pe partea opusa a strazii, sunt nerabdatoare. Galagie. Mireasa arunca buchetul. vi d e o

6 Executie: Spot TV Camera urmareste buchetul din aer care Mirata, se uita in spate cade in bratele tinerei din masina, pentru ca in acel moment, intre mireasa si domnisoarele de onoare, trecea Dacia. le vede pe domnisoarele de onoare vi d e o

7 Executie: Spot TV amandoi zambesc, placut surprinsi de ce li s- a intamplat. Carton final: VO: Primul model romanesc de cabrio, la 9500 de euro. Si e doar una dintre surprizele care asteapta sa fie descoperite DOAR UNA DINTRE SURPRIZELE CARE ASTEAPTA SA FIE DESCOPERITE DACIA SURPRISE

8 Campanie integrata DACIA: User Generated Content Sunt lucruri pe care le poti face doar intr-un Cabrio. Vom demonstra asta printr-un set de virale. Trebuie doar sa ai imaginatie, ca sa le descoperi pe celelalte. Daca te inscrii la un test-drive de weekend si gasesti alte experiente surprinzatoare cu Dacia Suprise, castigi masina. love locul potrivit bird of prey Fram Viral: Cloud Hunting: Doar una din suprizele Dacia Surprise Viral: Gig Spontan: Doar una din suprizele Dacia Surprise Viral: Halloween Show OFF: Doar una din suprizele Dacia Surprise Viral: Road Trip fara GPS-uri: soferii se orienteaza dupa zmee. Doar una din suprizele Dacia Surprise

9 Campanie integrata DACIA: Neconventional Building projection mapping din scaunul unui Cabrio. Unde: In mall-urile din Romania. Cum: Instaland o suprafata de proiectie pe tavan. Un VJ va proiecta visuals cu elemente si fenomene cosmice, simulate chiar deasupra spectatorilor (soare, luna, nori, furtuni, planete, stele etc.) Doar una din suprizele Dacia Surprise

10 PRINT

11 Abordarea 1 Cerinta: Campanie print pentru hartia igienica Felice. Cu cine vorbim: Tineri urbani din clasa medie, cu putere de cumparare un pic peste medie. Insight: Ca sa nu piarda nimic din programul preferat, telespectatorii asteapta pauza publicitara ca sa mearga la toaleta. Concept: Fiind o hartie igienica atat de entertaining, cele 9 minute de toaleta (cat tine un calup) ar fi ingaduite chiar si de personajele de pe micul ecran.

12 Executii: Serie machete SPECTACOLUL TREBUIE SA CONTINUE SI IN PAUZA DE RECLAME Felice 9 metri de tiparituri distractive intr-un singur sul de hartie fina Aprobata de Freddie, mai ales in pauza concertului QUEEN LIVE 22:30 // DIVERTISMENTUL CONTINUA SI IN PAUZA DE RECLAME Felice 9 metri de tiparituri distractive intr-un singur sul de hartie fina Aprobata de Freddie, mai ales in pauza filmului 23:00 //

13 Executii: Integrare intr-un ghid tv DUMINICA DIVERTISMENTUL CONTINUA SI IN PAUZA DE RECLAME Felice 9 metri de tiparituri distractive intr-un singur sul de hartie fina Aprobata de Mireasa, mai ales in pauza filmului 23:15 //

14 Abordarea 2: Contra-abordarea Insight: Cand tot ce ofera televiziunile si internetului ti se pare penibil, Felice ramane singura sursa de entertainment pe bune din casa.

15 Serie executii Felice Vizionare placuta, macar in pauza de reclame Planificare media: Unde vreti voi. Felice Cand vrei sa tragi apa peste TV si WWW Planificare media: In Kamikaze, Catavencii, Academia Catavencu. Felice Mai bine divertisment curat, decat emisiuni de closet Planificare media: Unde vreti voi.

16 INNOVATIVE MEDIA

17 Briefing & Thinking Cerinta: Campane inovativa pentru Dacia Cabrio, folosind acelasi mediu (TV) Idee: Rubrica METEO sponsorizata Corespondenti trimisi in orasele din Romania, prezinta starea vremii de la bordul Daciei Surprise, filmand imprejurimile cu un telefon mobil.

18 IAŞI 29 C SENIN IAŞI 28 C SENIN Interventie Lavinia Petrea - Busu: Acceleram cu starea vremii, de data asta schimbam directia catre Iasi! Lavinia, ce vant te-aduce pe-acolo? - Lavinia: Salutari, Busu! (Lavinia apasa butonul, se ridica copertina Daciei ). Aici e cald si bine, nici vorba de crivat, doar rasfatul unei adieri placute, cand stii sa apesi butonul care trebuie. Locuri pe care le stiai deja incep sa se vada altfel. Nu ma asteptam ca dulcele targ sa ma intampina intr-un mod asa de placut. Tocmai ma plimb pe Bulevardul Independentei si vad cum lumea a iesit sa intampine vremea buna, dar parca eu as fi in centrul atentiei. - Busu: Se pare ca prima Dacie Surprise pe strazile Iasiului atrage priviri, numai daca e condusa de tine. - Lavinia: Multumesc, Busu, dar cred ca am avut noroc de cer senin. Bine, mai sunt cativa cumulusi pe aici, pe colo (Lavinia filmeaza cerul), putina umbra nu strica si Wow! (Lavinia indreapta camera catre Palatul Culturii) E prima oara cand vad Palatul Culturii din mers, in toata splendoarea. - Busu: Si cand te gandesti ca e doar una dintre surprizele care asteapta sa mai fie descoperite. Multumim, Lavinia! Acum viram catre Poiana Brasov pentru o noua senzatie Dacia Surprise. Catalin Radu Tanase a fost prins de o ploaie mocaneasca Lavinia Petrea - IASI

19 BTL

20 Briefing & Thinking Cerinta: Promotie pentru berile URSUS, bazata pe platforma o experienta intensa, ca viata de roman. Insight: Experientele vietii de roman sunt atat de intense, ca pot deveni subiecte de filme. Orcine poate fi un actor bun, jucandu-si propriul rol. Idee: Cum ar fi daca s-ar intampla asta pe bune?

21 Despre Las Fierbinti Unde: In cel mai pur romanesc serial LAS FIERBINTI. De ce s-ar asocia un brand premium cu LAS FIERBINTI? E o comedie despre universul local, romanesc. Abordarea are suficiente pretentii sa atraga atentia unui consumator de Ursus. Daca n-am vazut niciun episod, e usor sa picam in capcana in care ar cadea oricine ar citi un sinopsis al unui film de Kusturica, fara sa vada un flm cap-coada. Din echipa LAS FIERBINTI fac parte actori remarcati in scoala Porumboiu, Mungiu, Puiu, Radu Muntean, scenariul este scris de Mimi Branescu, iar printre invitati se regasesc Horatiu Malaiele, Johnny Raducanu si Ileana Stana Ionescu, coloana sonora fiind semnata de Margineanu.

22 Mecanismul promotional Scrie o scena din serial in care tu esti protagonistul si poti fi actor pentru o zi! Cum: Scaneaza codul QR de pe eticheta sticlei de Ursus. Vei fi directionat pe Ursus.ro/LasFierbinti, unde iti poti inscrie varianta de scenariu pentru scena data. Daca n-ai smartphone si internet mobil, poti intoduce codul de pe capac, atunci cand ai un calculator la dispozitie. In functie de reactiile primite pe fb (pentru ca propunerea va fi updatata si pe wall-ul paginii tale) si de preferintele juriului, din care face parte echipa Las Fierbinti, se alege saptamanal o propunere care va fi inclusa intr-un episod.

23 Exemple scenarii O experienta intensa ca viata de roman TU O experienta intensa ca viata de roman TU Avem cele mai frumoase femei dar Se da: Esti un inspector de mediu in vizita la Fierbinti. Primarul te-a invitat in juriul unui concurs local de miss. Rezultatul concursului isca un scandal de proportii intre doua concurente, pe care tu si viceprimarul Vasile (Gheorghe Ifrim) incerci sa le desparti. Se cere: Scrie o replica isteata ca sa rezolvi situatia ridicola in care te-ai bagat! Investim putin in stiinta dar Se da: O cumplita durere de cap nu-ti da pace. Tocmai treci cu masina pe langa satul Fierbinti. Farmacie, ioc. Aspirina (Mirela Oprisor) e femeia la care apeleaza toti barbatii din satul Fierbinti cand au orice durere. Convins de povestile lor, apelezi la servicile Aspirinei, fara sa pricepi ca specializarea ei e cea mai veche meserie din lume. Se cere: Ce reactie ai cand descoperi jucariile sexuale din trusa medicala? Scrie replica!

24 Exemple scenarii O experienta intensa ca viata de roman TU Avem cele mai frumoase femei dar Se da: Esti in masina alaturi de fiica ta. Pentru ca i se face sete, opresti ca sa cumperi ceva racoritor din LAS FIERBINTI, sat pe langa care tocmai treceai. In momentul in care Mos Peleus (Horatiu Malaiele) o zareste pe fata, cade in genunchi sa o ceara de nevasta. Se cere: Completeaza replicile care continua scena!

25 CAMPANIE INTEGRATA

26 Briefing & Thinking Cerinta: Campanie integrata cu un mesaj consecvent pentru apa plata Bilbor. Cu cine vorbim: Young executives, urbani cu venituri si educatie peste medie. Atribute: Multifiltrata de mii de ani prin straturi de roci vulcanice pentru o puritate naturala. Statistica: Consumul regulat de apa de calitate poate creste durata de viata, intarzie imbatranirea prematura a organismului. Este o promisiune care poate fi strecurata in cadrul mesajului. Adaptare mesaj: Apa pura, tinerete lunga.

27 Bricolaj Carturesti, Diverta BUNICUL Barbu Delavrancea ÎN CASA BUNICILOR Ionel Teodoreanu

28 Bricolaj Carturesti, Diverta Carti pentru viitorii nepoti - stand amenajat in retelele Carturesti si Diverta. Nouate: Bunicii si bunicele de pe coperti arata mult mai tineri. Rasfoind prefata branduita cu Bilbor, afli cum poti imbatrani la fel de frumos, daca bei apa de calitate in mod regulat. Propuneri de titluri: Bunicul de BarbuDelavrancea, In casa bunicilor de Ionel Teodoreanu etc.

29 Stencil (Neasumat de agentie si client)

30 Direct Marketing cu iz de CSR Plantam puieti de nuc in gradinile catorva blocuri din Bucuresti, pe care ii fotografiem. Compunem o carte postala personalizata pentru fiecare locatar de la ultimul etaj. E abia un vlastar, dar intr-o zi vei sta la umbra acestui nuc, chiar din balconul tau. Bilbor. Apa pura, tinerete lunga.

31 DIGITAL

32 Briefing & Thinking Cerinta: Campanie digitala worldwide pentru lansarea Angry Birds Space, ultimul joc al seriei. Actiunea se petrece in spatiu si apar pasari cu puteri noi (laser bird, ice bird, lightning bird etc.) Noutate: a. Pasarile sunt in imponderabilitate b. Gravitatia corpurilor ceresti modifica traiectoria pasarilor. Insight: Pasarile se adapteaza greu in spatiu. Nu s-au obisnuit inca cu legile fizicii, motiv sa pice din cand in cand unde nu trebuie chiar si pe Pamant. Idee: Pasarile vor trebui pregatite pentru viata in spatiu, asa ca trebuie sa le construim NAVA SPATIALA! Cum: Facebook building game pe apps.facebook.com/angryship, care va avea si o versiune mobile. Daca descarci versiunea demo a jocului si esti dispus sa platesti in avans pentru versiunea full, primesti credit virtual pentru a cumpara diverse componente necesare pentru constructia navei si trainuirea pasarilor. Daca initiativa ta primeste 20 de like-uri, primesti credit in plus ca sa cumperi mai mult. Nava completa are un numar stabilit de piese, iar pasarile, un numar stabilit de traininguri. Toate acestea vor trebui cumparate de useri pana la data lansarii lansarea navetei cat si a jocului.

33 Scenariu de activare 1 Nava va fi construita from scratch Cumperi o componenta 2 3 (mobilier, aparatura, piese de constructie etc. ) Incaperile navei sunt dotate, pas cu pas space chair Platesti sesiuni de training 4 5 Nava e completa. 6 (simulari, target practice pentru noile puteri, navigatie etc. ) Toata activitatea ta e updatata pe fb Jocul se lanseaza! Cel mai bine cotat jucator castiga o vacanta de vara la NASA

34 Teasing (Inainte de lansarea building game-ului) Pasarile au esuat pe Pamant pentru ca se adapteaza greu in spatiu. Trebuie antrenate si au nevoie de o nava. Prin urmare, locuri celebre au resimtit impactul( idee implementata prin viral youtube, stiri false, landmarks la cautarea locatiilor respective pe gogole maps). Tre sa fi fost Pasarea Albastra, care se tripleaza Tre sa fi fost Pasarea de gheata Tre sa fi fost Pasarea Fulgeratoare Statuia Holy Trinity de langa stadionul Manchester United a fost profanata. Fontanata di Trevi a fost inghetata. Epava SS America de pe coasta Fuereventura (Insulele Canare) a fost electrificata.

35 SELF PROMO

36 Briefing & Thinking Cerinta Sunt un produs numai bun de pus in cosul unui director de creatie. Ce ambalaj m-ar reprezenta intr-un mod cat mai creativ? Context: Inspiratia nu sta intr-un singur pahar, dar poate fi stimulata cu vin rosu. Am doua terenuri viticole pe langa Tg Jiu si Ploiesti. Pentru ca localitatile respective nu sunt nici in Argentina, nici in Franta, nu e cel mai bun din lume, dar un singur pahar te va convinge sa-l preferi pe-al meu. Inspiratia poate fi stimulata, creativitatea sporeste, iar damigeana e la mine. Rezolvare: Voi trimite in agentii, in perioada de evaluare a portofoliilor, cate o monstra fiecarui director de creatie. Ambalat intr-o sticluta, insotit de o eticheta care ma caracterizeaza.

37 RADIO

38 Briefing & Thinking Cerinta: Campanie radio petru Fitto Café, un loc al carui meniu green, usor si plin de vitamine, se adreseaza unei clientele atente la ce mananca. Idee: Concurs cu ghicitori despre ingredientele Fitto Café bazat pe conceptul povesti gustoase. Statie: Radio Guerrilla. Anuntare: Dobro si Craioveanu vor introduce concursulul la Guerilla de dimineata. In fiecare zi unul dintre cei doi va recita o ghicitoare in stilul povestilor Electrecord. Primul ascultator care trimite un sms cu numele ingredientului despre care se face referire, castiga un meniu care il va include.

39 Executii Si mergand ea mai departe, il zareste infipt in glod, Napadit de-omizi avide, fara seva, fara rod. Se indura si se opreste sa il curete indata, Caci la revedere are sa primeasca o rasplata Raspuns: PARA Iata-arcasu si potriveste cu prudenta-n arc sageata Si pe loc el o armeaza, inainte tintuind. Unde o sa nimereasca? Tulburarile-l cuprind. Va strapunge tinta de pe capul pustiului candid? Raspuns: MARUL Si naivul bate palma, pe bovina sa o vanda, Insa nici prin cap nu-i trece ce minuni a capatat: 5 la numar, prea putine pentr-o gura prea flamanda, Au crescut atat de mari, fara sa le fi udat. Raspuns: FASOLEA

40 Va multumesc!

Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel

Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel Noile tehnologii duc experienta de cumparaturi la un alt nivel 07 Feb 2013 de admin [1] Totul este retail. Sa cumperi acum nu mai inseamna doar sa mergi intrun magazin sau sa deschizi un site de e-commerce.

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Obiceiuri de utilizare a Smartphone-ului Raport de Cercetare Calitativă Metodologie OBIECTIV Obiectivul principal al acestui studiu a fost acela de a evalua modalitățile în care este utilizat smartphoneul

Mai mult

Microsoft Word - Case Study Povestea Kinder Surprise.docx

Microsoft Word - Case Study Povestea Kinder Surprise.docx Studiu de caz: Povestea Kinder Surprise - Hyperactive Câştigător FMCG Mâncare Site-uri, microsite-uri şi bloguri de promovare, BRONZ Site-uri, microsite-uri şi bloguri de promovare şi Premiul Special de

Mai mult

Layout 1

Layout 1 Ghid esențial pentru viitoarele mirese RENTROP & STRATON Cuprins Capitolul 1 Să începem: De la vis la realitate 3 Capitolul 2 Primii pași către o nuntă de vis 18 Cum răspândim vestea evenimentului Pe cine

Mai mult

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba

Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimba Cum sa te imprietenesti cu Google Introducere Povestea acestei carti a inceput in urma cu putin timp cand am participat la conferinta Treptele schimbarii, organizata de doua persoane de la care am avut

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic

1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aic 1: VREAU SA MA APUC DE TREABA CAT MAI REPEDE, VREAU SA SLABESC ACUM Trebuie sa te pregatesti psihic inainte de a te apuca de orice fel de dieta si aici sunt 3 pasi: 1. Motivatia, de ce vrei sa slabesti

Mai mult

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

Script-ul: primul pas în crearea unui video care vinde

Script-ul: primul pas în crearea unui video care vinde Introducere Video-ul nu mai este acum o opţiune de marketing, ci a devenit o necesitate pentru orice tip de afacere. Oricât de convingător ar fi mesajul în cuvinte, şi în marketing se foloseşte puterea

Mai mult

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi 24 Sep 2014 de Mihail Tănase [1] Pe fondul asaltului mărcilor private ale retailerilor asupra pieței bunurilor de larg

Mai mult

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la:

PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Te așteptăm la: PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU Jocurile copilăriei 5 activități în aer liber Oferit de: Sezonul cald a sosit, iar noi am pregătit o listă de jocuri perfecte pentru a petrece timpul alături de cei dragi! Echipa

Mai mult

Academia Calea Griviţei nr. 8-10, Parter, Sector 1, Bucureşti / Marketing Management St

Academia   Calea Griviţei nr. 8-10, Parter, Sector 1, Bucureşti / Marketing Management St www.exec-edu.ro Calea Griviţei nr. 8-10, Parter, Sector 1, Bucureşti office@exec.edu. 021 319 64 40 / 41 0723 171 365 Marketing Management Strategii și instrumente pentru provocările actuale Program autorizat

Mai mult

Folosirea mediilor. Interviuri cu elevi si profesori Metodologie: Cercetarea a fost realizata in 7 licee din Bucuresti, un liceu din Petrosani si unul

Folosirea mediilor. Interviuri cu elevi si profesori Metodologie: Cercetarea a fost realizata in 7 licee din Bucuresti, un liceu din Petrosani si unul Folosirea mediilor. Interviuri cu elevi si profesori Metodologie: Cercetarea a fost realizata in 7 licee din Bucuresti, un liceu din Petrosani si unul din Ploiesti, in perioada octombrie-noiembrie 2009.

Mai mult

Manual Utilizare SEPA DD

Manual Utilizare SEPA DD AUTENTIFICAREA SI AUTORIZAREA OPERATIUNILOR IN INTERNET BANKING I. Mobile Token 1. Despre Intesa mtoken Aplicatia Intesa mtoken iti permite sa te autentifici in serviciul de Internet Banking I-B@nk si

Mai mult

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL

NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL NLP Mania CĂLĂTORIA EROULUI DESCOPERĂ CINE EȘTI CU ADEVĂRAT ȘI CUM SĂ ÎȚI ÎMPLINEȘTI DESTINUL Cuprins: 1. Cine esti tu / cunoasterea eroului (acum faci cunostiinta cu tine insuti) a) cele 12 arhetipuri

Mai mult

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de

Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de Vorbeşte lumea Situaţia de comunicare: Fragment dintr-un interviu realizat în cadrul emisiunii televizate Vorbește lumea (ProTV), difuzate la data de 12.01.2017 data înregistrării: 27.05.2017 participanţi:

Mai mult

Cu ce scenarii lucrează cel mai mare producător român de cosmetice

Cu ce scenarii lucrează cel mai mare producător român de cosmetice Cu ce scenarii lucrează cel mai mare producător român de cosmetice 01 Jul 2019 de Alina Dragomir [1] Performanța financiară raportată de Farmec în ultimii cinci ani este un exemplu că amenințările pot

Mai mult

Detectivii Apei Pierdute

Detectivii Apei Pierdute by ALIN ANCHIDIN O poveste adaptată De ce ai pierderile aşa de mari, bunicuţo?, o poveste adaptată A fost odată ca niciodată, sau, mai corect spus, a fost, există şi va exista o bunicuţă care avea o nepoţică

Mai mult

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form

Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest form Apel de participare în Grupul de Coordonare Județeană CIVIT Dacă ești interesat(ă) de această oportunitate, te rugăm să te înscrii folosind acest formular online (http://bit.ly/civit-a1) până la data de

Mai mult

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2018_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2018 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2018 Pagina 1 din 10

Mai mult

CONCURSUL JUDEȚEAN Izvor de gânduri și cuvinte PROBĂ SCRISĂ LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ Ediția I, 25 mai 2019 Clasa a IV-a Numele... Inițiala prenum

CONCURSUL JUDEȚEAN Izvor de gânduri și cuvinte PROBĂ SCRISĂ LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ Ediția I, 25 mai 2019 Clasa a IV-a Numele... Inițiala prenum CONCURSUL JUDEȚEAN Izvor de gânduri și cuvinte PROBĂ SCRISĂ LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ Ediția I, 25 mai 2019 Clasa a IV-a Numele... Inițiala prenumelui tatălui... Prenumele... Școala de proveniență......

Mai mult

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market 30 Oct 2017 de Alina Stan [1] Oliver Eifler și-a petrecut jumătate din viață lucrând în retail și de patru ani conduce operațiunile Penny Market în România,

Mai mult

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani,

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, 7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, sau din contra sunteti deja propietar al unei afaceri

Mai mult

Simona Potecu, Mondelez România: „Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an”

Simona Potecu, Mondelez România: „Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an” Simona Potecu, Mondelez România: Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an 22 Dec 2014 de Mihaela Popescu [1] Noile nevoi de consum ce apar ca urmare a dezvoltării consumatorilor aduc

Mai mult

PetExpo 2019_brochure_RO

PetExpo 2019_brochure_RO La ediția a 11-a, PetExpo își continuă misiunea de a face viața animăluțelor mai frumoasă, cu un eveniment memorabil și educarea consumatorilor spre calitate. 12-14 Aprilie 2019 Romexpo, pavilionul C6

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim

Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Tim Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Omagiu pentru Vasarely, Soto și Tinguely Cinci tineri artiști s-au mutat la Uzina de la Mioveni, România. Timp de o săptămână, au transformat pasiunea și talentul

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation EXTRAOPTIUNI HR PARTNER Promoveaza-ti compania catre cea mai importanta comunitate de resurse umane din Romania! 3 Extraoptiuni HR Partner pe care le poti atasa membership-ului tau in HR Club, in functie

Mai mult

Tax Free

Tax Free Tax Free Am un vis, acela de a trai intr-o tara civilizata, unde lucrurile se se aliniaze la nivelul altor tari civilizate, in cele mai mici amanunte, de la bunul simt la cadrul legislativ. Visez de asemenea

Mai mult

The Chalkboard

The Chalkboard Generatorul de motivatie Gandeste Pozitiv, mergi inainte si transforma-ti visele in realitate Introducere Cum am descoperit dezvoltarea personala Rolul motivatiei in atingerea obiectivelor Pregateste-te

Mai mult

Ce linii trasează L’Oréal pentru divizia de mass-market

Ce linii trasează L’Oréal pentru divizia de mass-market Ce linii trasează L Oréal pentru divizia de mass-market 18 Jun 2018 de Alina Stan [1] Divizia de mass-market a L Oréal, cea mai importantă linie de business a producătorului francez de cosmetice pe piața

Mai mult

Cum are de gând să-și păstreze poziția liderul pieței de înghețată

Cum are de gând să-și păstreze poziția liderul pieței de înghețată Cum are de gând să-și păstreze poziția liderul pieței de înghețată 17 Aug 2015 de Mihaela Popescu [1] Algida, divizia de înghețată a companiei Unilever, și-a setat pentru acest an o creștere de două cifre

Mai mult

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot

Banca Transilvania Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot Ghid Accesare Credit Imobiliar - Ipotecar de la BT Impreuna dorim sa facem lucrurile simple, clare si prietenoase, oferindu-ti tot sprijinul nostru pentru un credit responsabil si pentru alegerea casei

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation MYBRD NET GHID PRACTIC DE UTILIZARE A TOKEN-ULUI MOBIL Token-ul Mobil. Ce este el. Este o aplicatie care genereaza coduri unice, cu ajutorul carora tu, ca utilizator al aplicatiei MyBRD Net, te poti autentifica

Mai mult

Cramele de vinuri, un business care se dezvolta

Cramele de vinuri, un business care se dezvolta Cramele de vinuri, un business care se dezvolta 07 Oct 2011 de Andreea Ion [1] Magazinele specializate in vanzarea vinului se bucura de un succes tot mai mare la consumatorii romani, este concluzia care

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon

Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon Organizãm cursuri de limbi strãine: 1. Online 2. Faþã în faþã 3. Prin corespondenþã 4. La telefon www.globalteam.ro Cine suntem. www.globalteam.ro PREZENTARE GENERALĂ GLOBAL TEAM a înțeles importanța stăpânirii

Mai mult

Umeno

Umeno 1 Acesta este un translator manual. Kon'ichwa. Hello Oops, versiunea în limba engleză. Kon'ichwa. Bună Dimineata. Gogo, Gogo ( după-amiaza ). Bună ziua. În câțiva ani sau cam asa ceva, avem un telefon

Mai mult

Hajek, Henkel: „România este un tigru al Balcanilor”

Hajek, Henkel: „România este un tigru al Balcanilor” Hajek, Henkel: România este un tigru al Balcanilor 01 Mar 2017 de Mihaela Popescu [1] Uneori, trebuie să te distanțezi puțin și să privești imaginea de ansamblu a regiunii pentru a putea evalua în mod

Mai mult

Microsoft Word _Clarificari DO achizitie agentie publicitate.doc

Microsoft Word _Clarificari DO achizitie agentie publicitate.doc Nr. 110-P din data de 07.02.2011 Clarificare la Documentatia pentru ofertanti Data publicarii clarificarii: 07.02.2011 Asociatia Brokerilor anunta urmatoarele clarificari privind: Documentatia pentru ofertanti,

Mai mult

Slide 1

Slide 1 De 11 ani scriem cu succes povestea Business Magazin În toamna lui 2004 am lansat Business Magazin, o revistă prin care am vrut să îi motivăm pe toţi cei care vor să crească în business. O revistă a ideilor.

Mai mult

Un lider inovator în industria cabinelor foto operate cu monede și cele de evenimente, Digital Centre oferă cabine foto interactive pentru locații pre

Un lider inovator în industria cabinelor foto operate cu monede și cele de evenimente, Digital Centre oferă cabine foto interactive pentru locații pre Un lider inovator în industria cabinelor foto operate cu monede și cele de evenimente, Digital Centre oferă cabine foto interactive pentru locații premium. Design exclusivist și tehnologie inovatoare.

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2 ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2019 FLORI DE GÂND PENTRU MAMA Cu toată dragostea pentru

Mai mult

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât The Trade Desk Telaria oferă o platformă software complet

Mai mult

Microsoft Word - cod-conduita.docx

Microsoft Word - cod-conduita.docx Cod de bune practici de reflectare a campaniei electorale Pentru alegerile parlamentare din 2019 al postului TV8 și portalului de știri TV8.MD Postul de televiziune TV8 și portalul TV8.MD adoptă prezentul

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti - Romania 2015 PAVILION C6 si PLATFORMA P5 TransLogistica - prima expozitie dedicata produselor, serviciilor si solutiilor inovative din transporturi comerciale,

Mai mult

SE-What to Ask and How to Listen

SE-What to Ask and How to Listen Elemente esențiale în vânzări: Cum să pui întrebările și cum să fii un bun ascultător Copyright 2012 by HRDQ Program de studiu individual Modulul 1: O perspectivă asupra ascultării Unde ne aflăm în procesul

Mai mult

Act Aditional Nr. 1 la Regulamentul Campaniei Începe vara Coca-Cola! S.C. Coca-Cola HBC Romania S.R.L. (denumita in continuare "Organizatorul"), socie

Act Aditional Nr. 1 la Regulamentul Campaniei Începe vara Coca-Cola! S.C. Coca-Cola HBC Romania S.R.L. (denumita in continuare Organizatorul), socie Act Aditional Nr. 1 la Regulamentul Campaniei Începe vara Coca-Cola! S.C. Coca-Cola HBC Romania S.R.L. (denumita in continuare "Organizatorul"), societate comerciala din Romania, cu sediul social in Voluntari,

Mai mult

Orange Romania S.A. Pachet Limited DECUS EXCLUSIV Membri au la dispozitie 6 zile pentru a beneficia de aceasta oportunitate Pachet Promo editie limita

Orange Romania S.A. Pachet Limited DECUS EXCLUSIV Membri au la dispozitie 6 zile pentru a beneficia de aceasta oportunitate Pachet Promo editie limita Orange Romania S.A. Pachet Limited DECUS EXCLUSIV Membri au la dispozitie 6 zile pentru a beneficia de aceasta oportunitate Pachet Promo editie limitata: NELIMITAT apeluri si SMS uri naționale + roaming

Mai mult

Prezentare

Prezentare Târgul de Turism Vacanța 2018 2-4 martie 2018, CRAFT Timișoara -prezentare expozanți- Organizatori: Partener: Cel mai mare târg de turism din vestul țării 2018 ediția cu numărul 5 Cifrele anilor trecuți:

Mai mult

Tratamente Termice ale Lemnului_Indrumar

Tratamente Termice ale Lemnului_Indrumar CRACIUN ACASA LA IL EDITIA II - 2015 Crăciun acasă la IL este o acțiune demarată în anul 2014, ce se vrea o tradiție a familiei IL. Cei care ne cunosc știu că Facultatea de Ingineria Lemnului nu este numai

Mai mult

Prezentare

Prezentare Prezentare Parteneri: Descriere Eveniment expozitional organizat de ANAT in Timisoara, desfasurat pe parcursul a trei zile, 4 6 martie 2016, între orele 10:00 18:00 în incinta CRAFT Timisoara. Participanti:

Mai mult

Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau

Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau 06 Sep 2012 de admin [1] Programele ce implica utilizarea cardurilor de cumparaturi sunt din ce in ce mai prezente in intreaga lume. Acest

Mai mult

Fighting discrimination through art activities

Fighting discrimination through art activities Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei Teatru Forum și Media advocacy factori ai schimbării atitudinii comunității față de persoanele cu dizabilități Lina Malcoci Manager comunicare Keystone

Mai mult

Idee de afacere cu prepelite japoneze: ,,Ouale sunt o bomba

Idee de afacere cu prepelite japoneze: ,,Ouale sunt o bomba Idee de afacere cu prepelite japoneze:,,ouale sunt o bomba de vitamine si costa cat jumatate de pachet de tigari" Ionela Stanila, Un tanar antreprenor si-a incercat norocul in afaceri cu prepelite, iar

Mai mult

B1, Fișă - N-am nimic, dar..._c1.indd

B1, Fișă -  N-am nimic, dar..._c1.indd N-am nimic, dar.... Ghid de înțelegere pentru bărbați. Ce spun, de fapt, femeile? Lucrați în perechi! Potriviți cuvintele din coloana A cu semnificația lor din coloana B. A. Ce aud bărbații... c. Bine!.

Mai mult

Targul de nunti prezentare muzica si foto video.cdr

Targul de nunti prezentare muzica si foto video.cdr TÂRGUL DE NUNTI 8-10 februarie 2019 Sala Polivalentă, Iași, DJ sau formație ce este mai potrivit pentru nunta ta? Trenduri în fotografia de nuntă pentru 2019 Sursă foto: www.shutterstock.com www.theodysseyonline.com

Mai mult

Dificultatile economice sunt testul de loialitate fata de brand

Dificultatile economice sunt testul de loialitate fata de brand Dificultatile economice sunt testul de loialitate fata de brand 02 Jun 2009 de Roxana Popa [1] Intr-un moment în care consumul de bere pare sa-si atinga limitele, iar consumul în afara casei este afectat

Mai mult

Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon

Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon 23 Jun 2015 de Romina Ardelean [1] [2] [3] Pagina 1 din 8 [4] [5] [6] Ca şi alte categorii tinere din piaţa FMCG locală, produsele

Mai mult

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2019 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2019 Pagina 1 din 9

Mai mult

Ediția I, 31 Mai 2 Iunie 2019 Locație: AEROPORTUL BRAȘOV- GHIMBAV Un eveniment sustinut de: Prezentare eveniment Festivalul se va desfășura în perioad

Ediția I, 31 Mai 2 Iunie 2019 Locație: AEROPORTUL BRAȘOV- GHIMBAV Un eveniment sustinut de: Prezentare eveniment Festivalul se va desfășura în perioad Locație: AEROPORTUL BRAȘOV- GHIMBAV Un eveniment sustinut de: Prezentare eveniment Festivalul se va desfășura în perioada 31 mai - 2 iunie 2019 pe pista Aeroportului Brașov- Ghimbav si pe aerodromul Ghimbav.

Mai mult

Provocarea Verii Last Version

Provocarea Verii Last Version PROVOCAREA VERII 2017 CONCURS Pro- X cauta un PERSONAJ, un talent! Este bine cunoscut faptul ca marea majoritatea conducatorilor auto inteleg importanta intretinerii automobilelor, in scopul obtinerii

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation CONTENT MARKETING CAMPANII PE BLOGURI ADVERTORIALE ADWORDS SEO Pentru că acum poți ajunge atât la clienții tăi dar și la oamenii care nu au auzit încă de tine atunci când aceștia au nevoie de serviciile

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Sonde spatiale Sondele spatiale sunt obiecte artificiale trimise dincolo de zona gravitationala terestra. sunt misiuni spatiale fara echipaj uman la bord, fiind astfel mai simplu de realizat si prezentand

Mai mult

ZÂNA BUNĂ DIN CĂMARĂ TEMA 1. Citeşte cu atenţie textul următor! Anotimp de bucurii! (autor nespecificat) Ce e toamna, dragi copii? Anotimp de bucurii!

ZÂNA BUNĂ DIN CĂMARĂ TEMA 1. Citeşte cu atenţie textul următor! Anotimp de bucurii! (autor nespecificat) Ce e toamna, dragi copii? Anotimp de bucurii! ZÂNA BUNĂ DIN CĂMARĂ TEMA 1. Citeşte cu atenţie textul următor! Anotimp de bucurii! (autor nespecificat) Ce e toamna, dragi copii? Anotimp de bucurii!... Mere-mbujorate, fine, Stau în coşurile pline! N-am

Mai mult

Oferte preactivate

Oferte preactivate Oferte preactivate Oferta Naţională Oferte cu Roaming EO5 (28 zile) 5 credit EO6 (28 zile) 6 credit EO7 (35 zile) 7 credit EO8 (35 zile) 8 credit EO10 (28 zile) 10 credit EO12 (28 zile) 12 credit Minute/SMS

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Prezentarea sumară a studiului național PERCEPȚIA POPULAȚIEI DESPRE MASS-MEDIA ÎN REPUBLICA MOLDOVA ANGELA VACARU M&E / Program Officer Internews în Moldova avacaru@internews.org Acest studiu este parte

Mai mult

GRUPA BAMBINI 1 RAPORT EDUCAȚIONAL LUNA MAI 2019 Despre NORMALIZARE Normalizarea este obiectivul final al educaţiei Montessori. Dar ce este normalizar

GRUPA BAMBINI 1 RAPORT EDUCAȚIONAL LUNA MAI 2019 Despre NORMALIZARE Normalizarea este obiectivul final al educaţiei Montessori. Dar ce este normalizar RAPORT EDUCAȚIONAL 2019 Despre NORMALIZARE Normalizarea este obiectivul final al educaţiei Montessori. Dar ce este normalizarea? Normalizarea este un proces de vindecare care te duce înapoi la starea normală,

Mai mult

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex 1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sexual. Poţi contribui şi tu ca acest lucru să nu i se

Mai mult

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd

C2 25 aprilie Conversatii cu Dumnezeu vol 4.indd Neale Donald Walsch Conversatii, cu Dumnezeu Un dialog nou si, neasteptat, Volumul IV Trezirea speciei Traducere din limba engleză de Mihaela Ivănuș Editura For You București 1 Nu credeam că voi face asta

Mai mult

Lidl, salt spectaculos in topul investitorilor in publicitate

Lidl, salt spectaculos in topul investitorilor in publicitate Lidl, salt spectaculos in topul investitorilor in publicitate 08 Feb 2013 de Romina Ardelean [1] Suma cheltuita de primii 20 de investitori in publicitate a scazut anul trecut cu 25%, ajungand la circa

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Prin noi investiti in viitor! 1 Vom aborda urmatoarele subiecte: De ce sa investesti? De ce sa investesti acum? De ce sa investesti la bursa? ESTINVEST Despre noi Deschiderea unui cont de tranzactionare

Mai mult

Notorietate ridicata, dar prezenta modesta in cosul de cumparaturi

Notorietate ridicata, dar prezenta modesta in cosul de cumparaturi Notorietate ridicata, dar prezenta modesta in cosul de cumparaturi 07 Sep 2011 de Romina Ardelean [1] Desi majoritatea romanilor stie ca pe rafturile magazinelor poate gasi si variantele dietetice ale

Mai mult

Tar Service ITP

Tar Service ITP Nr... din.. APROBAT, PRIMAR STAN ADRIAN REFERAT DE OPORTUNITATE privind serviciile de informare si publicitate în cadrul proiectului Să redescoperim Techirghiolul AUTORITATEA CONTRACTANTĂ ORAŞ TECHIRGHIOL,

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREŞ

LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREŞ LICEUL TEHNOLOGIC CONSTRUCŢII DE MAŞINI MIOVENI ARGEŞ C.F. - 4121935 Str. Uzinei, Nr. 1-3, Mioveni, Argeş Tel/Fax: 0248.263.340 Motto: Nu poţi să înveţi ceva pe cineva. Poţi doar să-l ajuţi să găsească

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Tehnici eficiente de Digital Marketing Conferința Business revolution Brașov 11 aprilie 2017 1 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune DESPRE VALORIA 2 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune Misiunea

Mai mult

Chestionar_1

Chestionar_1 Chestionar 1 Partea I: Informatii cu caracter general: Va rugam bifati raspunsul corespunzator: 1.1 Sunteti: Barbat Femeie Cu domiciliul in mediul urban Cu domiciliul in mediul rural Completati: 1.2. Denumirea

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA

Inter IKEA Systems B.V Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA Serviciul de planificare bucătării Devino designerul propriei tale bucătării! Folosește instrumentul de planificare IKEA în care proiectezi 3D, inserezi obiecte de mobilier în planșă și încerci diverse

Mai mult

CEO pentru 1 zi

CEO pentru 1 zi C E O P E N T R U 1 Z I E S T I U R M A T O R U L N O S T R U C E O? CEO pentru 1 Zi un program comun OTP Leasing Romania si Fundatia Dreptul la Educatie menit sa ofere tinerilor (liceeni si studenti,

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPANIEI Brad si Vin de la ProFM Art.1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei Organizatorul campaniei promotionale este So

REGULAMENTUL CAMPANIEI Brad si Vin de la ProFM Art.1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei Organizatorul campaniei promotionale este So REGULAMENTUL CAMPANIEI Brad si Vin de la ProFM Art.1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei Organizatorul campaniei promotionale este Societatea PRO TV S.A. cu sediul in Bucuresti, B-dul

Mai mult

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd

Ghidul in materie de fete pentru baieti:Layout 1.qxd 30 de lucruri pe care nu le po}i afla de la prieteni {i p rin}i CORINT JUNIOR Salutare, Fetele au făcut întotdeauna parte din viaţa ta. Dar până acum, tu şi prietenii tăi v - aţi văzut de treburile voastre,

Mai mult

BritTeen Club Clasele 1-2 Ateliere mai iunie :30 18:00 DIY II: Crafts and Stories (Lucia Radu) Vino să vezi cum e să te distrezi în limba engle

BritTeen Club Clasele 1-2 Ateliere mai iunie :30 18:00 DIY II: Crafts and Stories (Lucia Radu) Vino să vezi cum e să te distrezi în limba engle Clasele 1-2 Ateliere mai iunie 2019 DIY II: Crafts and Stories (Lucia Radu) Vino să vezi cum e să te distrezi în limba engleză! Învăţăm să ne creăm singuri jucării, decoraţiuni și jocuri educative. Ne

Mai mult

Minunea in 365 de zile - Perceptele dlui Browne -

Minunea in 365 de zile - Perceptele dlui Browne - Pentru Papi, primul meu profesor Un profesor are un impact asupra eternității; nu știe niciodată unde se termină influența lui. Henry Adams Preceptele sau maximele au mare însemnătate; dacă ai la îndemână

Mai mult

Specializarea, viitorul produselor pentru epilat

Specializarea, viitorul produselor pentru epilat Specializarea, viitorul produselor pentru epilat 05 Jul 2010 de Roxana Popa [1] Ingrijirea personala este, de cativa ani, un subiect de interes, atat pentru consumatori, cat si pentru producatorii prezenti

Mai mult

Microsoft PowerPoint - Padurea Baneasa

Microsoft PowerPoint - Padurea Baneasa Padurea Baneasa Singura padure a Bucurestiului, locul de unde vine aerul curat, locul unde vin in fiecare weekend bucurestenii la relaxare, la alergare, locul din jurul gradinei zoologice, locul unde asteptam

Mai mult

CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE h

CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE h CÂT DE DIGITALIZAT ESTE TURISMUL ROMÂNESC? STUDIU REALIZAT DE http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro http://www.digital-travel.ro

Mai mult

Înfiinţată în 1999, Pizzeria “Bella Italia” devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gustu

Înfiinţată în 1999, Pizzeria “Bella Italia” devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gustu Înfiinţată în 1999, Pizzeria Bella Italia devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gusturile și nevoile consumatorilor și bazându-se pe experiența

Mai mult

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™

Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400™ Ghid de referinţă rapidă pentru Seria ZT400 Utilizaţi acest ghid când folosiţi imprimanta zilnic. Pentru informaţii mai detaliate, consultaţi Ghidul utilizatorului. Componentele imprimantei Figura 1 prezintă

Mai mult

Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei

Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei Manual de utilizare Aplicatie Proiector I. Pornire/Oprire proiectie Pentru a porni/opri proiectia aveti 3 posibilitati: 1) Pentru pornirea proiectiei tineti apasat 2 secunde pe pictograma din ecranul principal,

Mai mult

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi

Inter IKEA Systems B.V Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fi Inter IKEA Systems B.V. 2018 Listă Nu uita! Înainte de a veni la magazin, te rugăm să iei în considerare următoarele lucruri, pentru ca procesul să fie cât mai eficient: Ce trebuie să aduci cu tine: Măsurătorile

Mai mult

Descoperiţi fantastica lume a universului! Telescop HD 1

Descoperiţi fantastica lume a universului! Telescop HD 1 Descoperiţi fantastica lume a universului! Telescop HD 1 Dragi părinţi şi supraveghetori, Prin intermediul jocului, copiii îşi dezvoltă diferite deprinderi cognitive. Studiile ştiinţifice arată că atunci

Mai mult

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r

3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O r 3 POSTURI DIRECTIA DEZVOLTAREA AFACERILOR INITIATIVA CONNECT NORD EST DESPRE NOI Suntem o echipă mică dar cu visuri mărețe și o misiune curajoasă! O regiune în care oamenii cred și participă colectiv,

Mai mult

客厅电脑 酷影Q1000

客厅电脑 酷影Q1000 CUPRINS 1. Noţiuni de bază... 2 1.1. Pornire... 2 1.2. Oprire... 3 1.3. Ecranul de întâmpinare... 3 1.4. Conectaţi-vă la o reţea Wi-Fi... 3 1.5. Setarea limbii... 4 1.6. Setarea rezoluţiei... 4 2. Caracteristici

Mai mult

Recruitment coordinator

Recruitment coordinator V O L U N TA R I AT T E A C H F O R R O M A N I A E V E N I M E N T E & A C A D E M I E w w w. t e a c h f o r r o m a n i a. r o Despre noi Teach for Romania este o organizaţie nonprofit care își propune

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ORGANIZARE ADMINISTRATIVA Ileana Imbru si Monica Gorea RESURSE Aceasta sectiune va pregateste sa va organizati primii pasi cu dōterra. Alaturati-va grupurilor de FACEBOOK Daca nu ati fost deja adaugati

Mai mult

T Roxana Nita portofoliu editia a II-a

T Roxana Nita portofoliu editia a II-a Roxana Nita portofoliu editia a II-a target : mesaj : barbati, 30-45 ani, neconventionali, spirit de aventura the ultimate off-road experience print LAND ROVER Defender print concept : explorezi locuri

Mai mult

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 obiceiuri care iti imbunatatesc memoria, potrivit unui nutritionist englez Lizeta Oprea, Exista cateva obiceiuri sanatoase care pot imbunatati

Mai mult

Lupoiaca Anda şi taina Muntelui Omul - extrait

Lupoiaca Anda şi taina Muntelui Omul - extrait Ne aflăm în România, singura ţară din lume în care copiii nu se tem de lupi. Anda, lupoaica sfântă, poartă în ea trei pui, dintre care unul este simbolul unei noi ere de pace pentru omenire. Cei răi nu

Mai mult