SERVICIILE VIVA TELECOM

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "SERVICIILE VIVA TELECOM"

Transcriere

1 DESPRE Prin activitatea noastra credem in gandirea diferita a fiecarei arii de business si in faptul ca, prin implicare si colaborare, iti putem reda timpul de care tu ai nevoie pentru a iti dezvolta afacerea. Cum facem asta? Prin furnizarea pachetelor de solutii integrate de IT&C adaptate perfect industriei si afacerii tale. Solutiile Viva Telecom, aflate la cel mai inalt nivel de performanta, datorate providerilor cu care colaboram, ne pozitioneaza ca operator premium la costuri eficiente.

2 DESPRE VIVA TELECOM Prin activitatea noastra, credem in gandirea diferita a fiecarei arii de business si in faptul ca, prin implicare si colaborare, iti putem reda timpul de care tu ai nevoie pentru a iti dezvolta afacerea. Cum facem asta? Prin furnizarea pachetelor de solutii integrate de IT&C adaptate perfect industriei si afacerii tale. 1. Solutiile Viva Telecom, aflate la cel mai inalt nivel de performanta, datorate providerilor cu care colaboram, ne pozitioneaza ca operator premium la costuri eficiente.

3 2. SERVICIILE VIVA TELECOM

4 Viva Data Nu subestima calitatea capacitatii de transport a datelor! Ea e coloana vertebrala pentru aplicatiile tale de business! Reteaua Viva Telecom este riguros proiectata astfel incat sa iti garanteze viteze mari de internet, capacitate de transport dedicate, zero pierderi de pachete si timpi de raspuns minimi catre site-urile accesate. Standard ridicat al serviciului Service Level Agreement (SLA) pentru orice tip de serviciu contract Primesti o solutie de top cu 99.9% SLA (Service Level Agreement), fara echipamente pe traseu, care pot provoca intreruperi sau congestii. Viteze simetrice cu capacitate de la 10 Mbps pana la multipli de 1 Gbps. Majoritatea operatorilor telecom comunica viteza de download si nu specifica faptul ca viteza de upload este negarantata si limitata. Viva Telecom furnizeaza viteze simetrice (1:1), oferindu-ti posibilitatea de a uploada si de a downloada fisiere de mari dimensiuni, fara ca aplicatiile tale critice sa fie afectate. Adresa IP Statica Solutiile xdsl si PPPoE implica, in majoritatea cazurilor, alocarea dinamica a unei adrese IP. Astfel, IP-ul tau se schimba foarte des. Daca adresa IP se modifica, orice aplicatie instalata pe serverul tau, site-ul tau si, prin urmare, ul tau de companie devin inaccesibile. Serviciile Viva Telecom presupun alocarea de adrese IP statice ca si standard. Suport tehnic complet dedicat si monitorizare proactiva 24/7 Cu Viva Telecom, beneficiezi de o solutie complet administrata. Inginerii nostri din departamentul tehnic sunt proactivi, ofera monitorizare in timp real si suport rapid 24/7. Acest lucru ne permite sa iti oferim un serviciu cu: - o disponibilitate standard de peste 99,7% - o latime de banda minim garantata si simetrica - packet loss, jitter, timpi de raspuns controlati - un management performat de gestiune al incidentelor Calitatea serviciilor (QoS) Iti prioritizezi aplicatiile cheie, traficul de date, accesul utilizatorilor și beneficiezi de un nivel ridicat de performanta. Interconectivitate VIVA Telecom este interconectata la nivel national si international cu cei mai importanti operatori telecom in cele mai mari noduri de comunicatii din Europa, Asia si SUA. Acest lucru ne permite sa avem cele mai scurte si rapide rute si sa oferim servicii de transport de date oriunde in lume. Tehnologie de inalta calitate Reteaua VIVA Telecom este dezvoltata pe echipamente de ultima generatie CISCO si HP. Managementul retelei este facut de ingineri IT certificati la nivel de expert in administrarea si configurarea acestor echipamente. Servicii cu valoare adaugata Efectuezi apeluri telefonice, teleconferinte, videoconferinte, fara intreruperi cu angajatii, partenerii si clientii aflati la distanta. Servicii de Acces Internet si Comunicatii de Date de tip Premium Serviciile noastre sunt dezvoltate peste o infrastructura dedicată punct-la-punct (de tip Layer 1 sau Layer 2), dotata cu echipamente de monitorizare proactiva.

5 Viva Hosting Iti poti asuma riscul de a pierde baza de date de clienti, inregistrarile financiare sau alte informatii sensibile? Cu siguranta ca nu. Viva Telecom ofera cel mai inalt nivel de securitate pentru solutiile de Data Center, oferindu-ti posibilitatea de a creste siguranta si disponibilitatea serviciilor tale. Datele tale pot fi criptate si stocate in Data Centere de tip Tier 3+. Solutiile noastre garanteaza, prin tehnologii de top, securitatea fizica a echipamentelor, securitatea retelei, a datelor si siguranta utilizatorilor. Cea mai buna solutie de Data Center Optimizeaza-ti costurile si bucura-te de beneficiile unei solutii de Data Center Tier 3+ cu acces la internet de minim 1 Gbps. Protectie anti-ddos Nu permite ca afacerea ta sa fie intrerupta. Blocam cele mai mari si mai complexe atacuri DDoS. Conecteaza-te cu partenerii tai rapid si eficient Datorita interconectarii cu majoritatea operatorilor locali si internationali, oferim acces rapid catre resursele si aplicatiile companiei. Replicare virtuala completa Optiunea de replicare a datelor in Cloud iti garanteaza o disponibilitate de 100% a acestora. Prezenta in Data Centere Globale Alege locatia Data Center-ului din oricare dintre cele mai importante noduri din Europa, America sau Asia si pastreaza sistemul si aplicatiile companiei cat mai aproape de clientii tai. Viva IT Security Securitatea datelor este cruciala pentru afacerea ta. Viva Telecom ofera sisteme si solutii de protectie impotriva amenintarilor cibernetice, asigurand securitatea la nivelul intregii infrastructuri de retea. Antivirus Mentine securitatea statiilor de lucru, serverelor si dispozitivelor mobile din companie cu solutiile celor mai cunoscuti producatori de Antivirus. Antispam Blocheaza mail-urile inutile si nesolicitate de tip spam. Acestea vor fi filtrate si inlaturate chiar inainte sa intre in inbox-ul tau. Protectie anti-ddos Nu permite ca afacerea ta sa fie intrerupta. Blocam cele mai mari si mai complexe atacuri DDoS. Firewall Opreste atacurile interne si externe asupra retelei tale si nu permite accesul neautorizat. Web Filtering si Certificate SSL Navigheaza in siguranta si protejeaza informatiile personale ale clientilor tai.

6 Viva Control Access Solutiile de control acces Viva Telecom detin cel mai bun algoritm de recunoastere prin amprenta din lume. Concepute sa rezolve problemele sistemelor conventionale de control acces pe baza de carduri si parole, solutiile Viva Telecom ofera functii de control acces la un nivel inalt, cu o flexibilitate si securitate mult mai mare. Viva Pontaj Electronic Companiile pot profita de sistemul de pontaj electronic prin prevenirea pierderilor salariale si prin imbunatatirea productivitatii de munca. Sistemul pe baza de amprenta a eliminat posibilitatea angajatilor de a ajunge tarziu la munca si de a fabrica scuze. Sistemul este capabil de o recunoastere rapida pe baza de amprenta, permitand inregistrarea imediata a datelor, chiar si in cele mai aglomerate perioade ale diminetii. De asemenea, acesta permite centralizarea orelor de munca ale angajatilor din locatii multiple. Prin computerizarea orelor de munca generate de sistem, departamentul de resurse umane isi va imbunatati considerabil performanta muncii.

7 Viva Video Surveillance Supravegherea video nu este doar despre protejarea bunurilor si a proprietatii tale, ci este si despre monitorizarea productivitatii muncii si controlul operatiunilor interne. Monitorizeaza-ti afacerea sau casa cu un sistem de supraveghere video IP inteligent. VIVA Telecom iti ofera o solutie completa de supraveghere video sub forma de abonament (video-surveillance-as-a-service), ce acopera toate nevoile de monitorizare. Beneficiezi de un instrument de management care iti ofera rapid informatii utile pentru luarea unor decizii corecte, in timp real. Full HD Redare high definition, calitate net superioara a imaginii. Flexibilitate Management usor si eficient al imaginilor inregistrate. 24/7 Monitorizare in timp real la orice ora, din orice locatie, inclusiv de pe telefoane mobile. Backup Pastrarea inregistrarilor video timp de 30 de zile. Remote Access Conectare de la distanta in mod securizat, de pe orice echipament. Plug & Play Instalare rapida facuta de personal certificat. Viva IT Manager Concentreaza-te pe activitatea de baza si lasa in seama unui partener de incredere precum VIVA Telecom, adminstrarea sistemului informatic din companie! Aici, la VIVA Telecom, intelegem modul in care tehnologia poate intretine inovatia, poate creste performanta echipei si sustine dezvoltarea afacerii tale. Beneficiaza de suportul IT de care afacerea ta are nevoie Oferim servicii de calitate la un cost mai mic decat ai plati in mod normal pentru dezvoltare interna sau pentru serviciile altui furnizor. Problemele tale sunt rezolvate in cel mai scurt timp Atat de la distanta, cat si prin interventiile on-site, specialistii nostri dedicati 24/7 vor actiona rapid si vor rezolva orice probleme, chiar si inainte ca acestea sa provoace intreruperi ale activitatii tale.

8 Viva Voice In prezent, majoritatea companiilor migreaza catre sistemele de telefonie IP (VoIP). Prin intermediul acestui sistem, vei putea efectua sau primi apeluri telefonice utilizand doar conexiunea de date IP.Indiferent de marimea afacerii tale, VIVA Telecom iti ofera acces la un sistem de comunicatii performant, specific unui leader in domeniul tau de activitate. Costuri minime Migreaza de la telefonia traditionala la solutia noastra de telefonie IP si beneficiaza de cel mai mic pret, instalare imediată si zero costuri de mentenanta. VIVA Cloud Voice te ajuta sa reduci costurile nu doar pe partea de comunicatii, ci și pe partea de marketing si deplasari. Calitate HD a apelurilor Convorbiri fara delay, fara ecou, fara pauze intermitente, fara sunet de fundal. Infrastructura noastră este configurata astfel incat pachetele de voce vor fi prioritizate, asigurand astfel o inaltă calitate a apelurilor audio sau video. Serviciu clienti dedicat Te asigurăm de tot suportul si disponibilitatea inginerilor nostri 24/7. Vei avea alocat un contact tehnic, care va cunoaste business-ul tau. Poţi lua biroul cu tine, oriunde in lume Ramai conectat in permanenta cu afacerea ta. Poti fi oriunde, in hotel, in aeroport, in parc sau intr-o cafenea, cu acces la Internet, solutia noastra iti livreaza toate caracteristicile de la birou pe orice terminal doresti: telefon mobil, laptop, PC sau telefon IP. Viva Digital Signage Solutia Viva Digital Signage iti permite sa comunici instant orice tip de continut, intrun mod eficient, de la distanta si in timp real, prin intermediul unei solutii adaptate la specificul de business. Viva Telecom revolutioneaza modul in care companiile comunica cu publicul lor, avand efect direct asupra profitabilitatii companiei. Solutie personalizata: in functie de specificul, necesarul si obiectivele companiei; Sistem integrat in layout-ul locatiei, la cheie, cu costuri reduse; Controlul si modificarea continutului instant, de la distanta; Posibilitatea de a vedea in timp real un preview al proiectelor de lucru; Posibilitatea de a programa cand si pe ce dispay-uri sa ruleze continutul; Gestionare centralizata prin intermediul unei interfete web; Raportari in timp real; Posibilitatea de a integra fisiere multimedia; Instrumente de creare si programare usor de utilizat; Meniuri intuitive si instructiuni cu pasi simpli; Optiunea de inchiriere a sistemului contra unui abonament lunar, fara a avea costuri de achizitie.

9 Viva Wi-Fi Tendinta de a folosi dispozitivele mobile este intr-o continua crestere. VIVA Telecom iti ofera o solutie performanta de Wi-Fi, proiectata si testata de inginerii nostri conform modelului tau de business. Instalare plug & play Vom configura impreuna solutia de Wi-Fi pentru a se potrivi cu nevoile companiei tale. Instalarea se va face foarte rapid, in maxim 24 de ore. Conectivitate de inalta performanta Datorita parteneriatului nostru cu furnizorii de top de pe piata de echipamente Wi-Fi (Cisco și Ruckus), iti oferim o solutie conceputa pentru medii wireless foarte aglomerate cum ar fi: sali de conferinte, expozitii, birouri mari, spitale, scoli, zone de asteptare, hoteluri, restaurante etc. Transmisia si receptia securizata a datelor Iti oferim o solutie Wi-Fi extrem de sigura si fiabila, care iti permite sa securizezi accesul in reteaua companiei, pe baza unor tipuri diferite de acces. Instrument de marketing Afla cat mai multe informatii despre clientii tai și fidelizeaza-i! Pe baza statisticilor obtinute cu ajutorul solutiei noastre de Wi-Fi, poti contura mai bine profilul clientilor tai, imbunatatind experienta acestora. Viva Smart Marketing De acum incolo nu va mai trebui sa iti faci griji! Strategia business-ului tau va fi intotdeauna castigatoare! Vazuta ca o valoare adaugata a structurii de wi-fi deja existenta, solutia de smart marketing este un instrument extrem de util pentru segmentul de business intelligence. Cu ajutorul acesteia, vei putea obtine informatii valoroase despre clientii tai cum ar fi: varsta, sex, interese, gradul de implicare in afacerea ta. Vei putea observa daca ei revin si cat de des se intampla acest lucru, cat timp petrec in locatia ta, cat timp petrec in anumite zone din spatiul tau si care sunt zonele care prezinta un grad mai mare de interes pentru client. De asemenea, vei putea comunica cu acestia in timp real, prin social media, sms, . Intrebarea unde vor sa mearga clientii mei este una dintre cele mai importante intrebari pe care le are un business. Cu ajutorul acestei solutii vei gasi raspunsul. Aceasta este puterea solutiei de smart marketing.

10 3. PACHETELE VIVA TELECOM

11 VIVA CONNECT iti ofera pachet complet de Date, Hosting si IT Security special creat pentru afacerea ta. Bunul mers al afacerii tale este scopul nostru declarat. De aceea, cu pachetul Viva Connect ii vei putea oferi business-ului tau startul pe care il merita. Viteze mari de internet, apeluri telefonice, teleconferinte sau videoconferinte fara intreruperi si siguranta bazelor de date sunt doar cateva dintre beneficiile acestui pachet. Alaturi de tine la fiecare bit

12 VIVA MANAGER iti ofera pachet complet de Supraveghere Video, Control Acces si IT Manager special creat pentru afacerea ta. Pachetul Viva Manager a fost conceput conform celor mai recente nevoi din domeniul de business. Acesta ofera cele mai inalte solutii de control acces pe baza algoritmului de recunoastere prin amprenta, supraveghere video IP inteligent si administrarea sistemului informatic al companiei tale. Siguranta este un aspect vital, iar Viva Telecom iti ofera cea mai buna armura pentru afacerea ta. Alaturi de tine la fiecare pas

13 VIVA VOICE iti ofera pachet complet de Telefonie si Solutii de Voce special creat pentru afacerea ta. Convorbiri fara delay, fara ecou, fara pauze intermitente, fara sunet de fundal, reducerea costurilor pe partea de comunicatii, cat si pe partea de marketing si deplasari si suport tehnic 24/7. Nu am descris un vis al tuturor companiilor, ci pachetul Viva Voice. Alaturi de tine la fiecare ton

14 VIVA MARKETER iti ofera pachet complet de Smart Marketing, Digital Signage si Wifi special creat pentru afacerea ta. Viteza este cuvantul care descrie cel mai bine mediul de business din prezent. Cine nu se adapteaza, pierde cursa catre succes. Pachetul Viva Marketer iti ofera posibilitatea sa comunici instant, sa obtii date relevante despre clientii tai si sa le oferi informatiile de care acestia au nevoie in timp real. Si toate acestea, pentru ca stim ca succesul afacerii tale incepe cu zambetele si aprecierile lor. Alaturi de tine la fiecare conexiune

15 DE CE VIVA TELECOM? Viva Telecom nu este doar un operator premium ce asigura servicii de cea mai inalta calitate la costuri eficiente, ci si partenerul tau de incredere, care iti ofera suport 24/7. Aici, intelegem perfect ca afacerea ta unica are nevoie de solutii specifice, adaptate nevoilor care apar la tot pasul in mediul de business. La Viva Telecom, ne ghidam dupa trei valori care au stat intotdeauna la baza succesului nostru: pasiune, performanta si promptitudine. 4.

16 DESPRE Office Tel: VIVA (8482) Fax: Sales Tel: Fax: Address 15 Turnul Eiffel, District 2, Bucharest, Romania vivatelecom.ro Prin activitatea noastra credem in gandirea diferita a fiecarei arii de business si in faptul ca, prin implicare si colaborare, iti putem reda timpul de care tu ai nevoie pentru a iti dezvolta afacerea. Cum facem asta? Prin furnizarea pachetelor de solutii integrate de IT&C adaptate perfect industriei si afacerii tale. Solutiile Viva Telecom, aflate la cel mai inalt nivel de performanta, datorate providerilor cu care colaboram, ne pozitioneaza ca operator premium la costuri eficiente.

2

2 7 Proiectarea unei rețele mici de calculatoare 7.1 Obiective: Cunoașterea regulilor și a subsistemelor cablării structurate pentru o rețea locală de calculatoare (LAN). LAN-ul este definit ca o singură

Mai mult

SC AI COMSYS SRL

SC AI COMSYS SRL We make IT happen! PREZENTAREA FIRMEI CINE SUNTEM NOI? Suntem o firma infiintata in anul 2005, ne numim AI COMSYS, activam in industria IT si va oferim o gama completa de servicii, solutii si vanzari IT

Mai mult

Pentru afacerea dumneavoastră ModernBiz Glossary 2014 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate.

Pentru afacerea dumneavoastră ModernBiz Glossary 2014 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. Pentru afacerea dumneavoastră ModernBiz Glossary 2014 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. A Acces cu single sign-on: O funcție software care permite utilizatorilor să acceseze mai multe

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation CONTENT MARKETING CAMPANII PE BLOGURI ADVERTORIALE ADWORDS SEO Pentru că acum poți ajunge atât la clienții tăi dar și la oamenii care nu au auzit încă de tine atunci când aceștia au nevoie de serviciile

Mai mult

brosuramapa2b_ro.cdr

brosuramapa2b_ro.cdr bine ati venit la fabrica de software Microsoft ofera un set de solutii care permit profesionistilor IT sa ofere bogate abilitati de planificare, livrare, dezvoltare, suport, mentenanta si optimizare a

Mai mult

Înfiinţată în 1999, Pizzeria “Bella Italia” devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gustu

Înfiinţată în 1999, Pizzeria “Bella Italia” devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gustu Înfiinţată în 1999, Pizzeria Bella Italia devine în anul 2005 prima franciză 100% românească pentru un restaurant/pizzerie. Mereu conectată la gusturile și nevoile consumatorilor și bazându-se pe experiența

Mai mult

RAPORT: Evoluţia pieţelor de comunicaţii electronice – trimetrul 1, 2012

RAPORT: Evoluţia pieţelor de comunicaţii electronice – trimetrul 1, 2012 Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei a Republicii Moldova Evoluţia pieţei de comunicaţii electronice în trimestrul I - 2019 Prezentul Raport este disponibil

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC „VICTOR UNGUREANU” CAMPIA TURZII

COLEGIUL TEHNIC „VICTOR UNGUREANU” CAMPIA TURZII Familia Microsoft Windows Server Familia Microsoft Windows Server Familia de sisteme de operare Windows 2003/2008 server oferă o gamă variată de servicii care poate acoperi majoritatea cerințelor în materie

Mai mult

HELPS MY BUSINESS GROW

HELPS MY BUSINESS GROW HELPS MY BUSINESS GROW Perspective cheie asupra mypos 30 DE ȚĂRI 60.000 + COMERCIANȚI PROCESARE 1,2 MIL +EUR PE AN PRIVIRE DE ANSAMBLU CARDURI DE DEBIT ȘI DE CREDIT ACCEPTATE DE TOATE CANALELE DE PLATĂ

Mai mult

Print

Print CEL MAI MARE LOC DE JOACĂ DIN ROMÂNIA E o joacă de copii să ai angajați fericiți! E O JOACĂ DE COPII SĂ AI ANGAJAȚI FERICIȚI! Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi

Mai mult

Avenir Telecom isi consolideaza activitatea in Romania cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV Despre organizatie Avenir Telecom are peste 3000 de angajati

Avenir Telecom isi consolideaza activitatea in Romania cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV Despre organizatie Avenir Telecom are peste 3000 de angajati Avenir Telecom isi consolideaza activitatea in Romania cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV Despre organizatie Avenir Telecom are peste 3000 de angajati, este activa in sase tari (Franta, Marea Britanie,

Mai mult

Politica de confidențialitate site web Versiune din: Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile pre

Politica de confidențialitate site web Versiune din: Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile pre Politica de confidențialitate site web Versiune din: 25.05.2018 Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile prestate pentru tine se extind sau se modifică, sau atunci

Mai mult

Ghidul Utilizatorului GW210

Ghidul Utilizatorului GW210 V1.0 1 Întroducere... 3 1.2 Componente hardware... 3 1.2 Componente software... 3 2 Instalarea GW210... 5 2.1 Conectarea GW210...5 2.2 Conectare iniţială...5 2.3 Configurarea GW210...5 3 Setările GW210

Mai mult

Example Title with Registration Microsoft® and Trademark SQL ServerTM

Example Title with Registration Microsoft® and Trademark  SQL ServerTM Platformă de e-learning și curriculă e-content pentru învățământul superior tehnic Securizarea rețelelor folosind sisteme dedicate 17. Implementarea comunicației între firewall-uri virtuale Obiective Conceptul

Mai mult

Modulul 1 M1-2.3 Protocoale şi servicii în reţea În acest capitol ne propunem să abordăm următoarele: Protocoalele şi aplicaţiile folosite în reţelele

Modulul 1 M1-2.3 Protocoale şi servicii în reţea În acest capitol ne propunem să abordăm următoarele: Protocoalele şi aplicaţiile folosite în reţelele M1-2.3 Protocoale şi servicii în reţea În acest capitol ne propunem să abordăm următoarele: Protocoalele şi aplicaţiile folosite în reţelele locale şi în Internet Porturile şi numerele de port M1-2.3.1.

Mai mult

Sisteme de operare

Sisteme de operare Kismet Universitatea Transilvania din Brasov Lect.dr. Costel Aldea costel.aldea@gmail.com Ce este kismet? Kismet este un detector de retele wireless 802.11, un sniffer si un mecanism de detectare a intruziunilor.

Mai mult

Ghid utilizatorului WiFi_ro

Ghid utilizatorului WiFi_ro GHIDUL utilizatorului Wi-Fi Clienții companiei Moldtelecom au la dispoziție o gamă extinsă de servicii de comunicații, divertisment și tehnologii informaționale de cea mai înaltă calitate. Vă mulțumim

Mai mult

www.aso-hp.com INDUSTRIE ASO Cromsteel a investit 9 milioane de euro în resursa umană și în tehnologie 4 5 ÎN 2019, COMPANIA A ÎNCHEIAT UN IMPORTANT PROIECT DE SPONSORIZARE cu aparatură medicală în valoare

Mai mult

Cuprins

Cuprins Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei RAPORT STATISTIC EVOLUȚIA PIEȚEI COMUNICAȚIILOR ELECTRONICE ÎN ANUL 2018 Prezentul Raport este disponibil şi în

Mai mult

Orange Romania S.A. Pachet Limited DECUS EXCLUSIV Membri au la dispozitie 6 zile pentru a beneficia de aceasta oportunitate Pachet Promo editie limita

Orange Romania S.A. Pachet Limited DECUS EXCLUSIV Membri au la dispozitie 6 zile pentru a beneficia de aceasta oportunitate Pachet Promo editie limita Orange Romania S.A. Pachet Limited DECUS EXCLUSIV Membri au la dispozitie 6 zile pentru a beneficia de aceasta oportunitate Pachet Promo editie limitata: NELIMITAT apeluri si SMS uri naționale + roaming

Mai mult

I

I ă V.1. Date generale furnizori, abonaţi, rate de penetrare 71 V.2. Servicii de retransmisie TV furnizate prin reţele de cablu 76 2 Introducere şi metodologie ANCOM publică periodic (semestrial), pe pagina

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Creditul pentru nevoi personale Idea::selfie Ghidul Clientului Ce face Idea::selfie pentru tine? Prin creditul de nevoi personale Idea::selfie este simplu sa iti pui planurile in practica: UNA DINTRE CELE

Mai mult

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO

Communicate at your best - Manual - Cap 3 - RO 1. Principii de bază Ce trebuie să luăm în considerare atunci când comunicăm la birou? Comunicarea la birou nu este nici complicată, nici foarte simplă. Fiecare dintre noi are competențe de bază în interacțiunea

Mai mult

Ghid de conectare rapidă Cartela Internet Vodafone VMC R9.4 Cartela Internet Vodafone funcţionează cu aplicaţia Vodafone Mobile Connect

Ghid de conectare rapidă Cartela Internet Vodafone VMC R9.4 Cartela Internet Vodafone funcţionează cu aplicaţia Vodafone Mobile Connect Ghid de conectare rapidă Cartela Internet Vodafone VMC R9.4 Cartela Internet Vodafone funcţionează cu aplicaţia Vodafone Mobile Connect Cartela Internet Vodafone Internet mobil fără abonament Ghid de conectare

Mai mult

Example Title with Registration Microsoft® and Trademark SQL ServerTM

Example Title with Registration Microsoft® and Trademark  SQL ServerTM 802.1x şi NAP 12 aprilie 2010 Cuprins EAP 802.1x Supplicant Pass-through authenticator Authentication server NAP Client Server 802.1x şi NAP 2 Extensible Authentication Protocol Standard IETF (RFC 3748)

Mai mult

Breșe de securitate. UE și România #GDPR Conferința Naționala Global IT Manager Securitatea Informației în Era Digitală, ed Februarie 2019

Breșe de securitate. UE și România #GDPR Conferința Naționala Global IT Manager Securitatea Informației în Era Digitală, ed Februarie 2019 Breșe de securitate. UE și România #GDPR Conferința Naționala Global IT Manager Securitatea Informației în Era Digitală, ed. 2 15 Februarie 2019 Despre ASCPD Asociația Specialiștilor în Confidențialitate

Mai mult

I

I ă V.1. Date generale furnizori, abonaţi, rate de penetrare 95 V.2. Servicii de retransmisie TV furnizate prin reţele de cablu 101 2 Introducere şi metodologie ANCOM publică periodic (semestrial), pe pagina

Mai mult

Reţele de calculatoare

Reţele de calculatoare Reţele de calculatoare #7 Configurarea unei placi de retea, a unei conexiuni PPPoE, conexiuni wireless si router/modem ADSL 2019 Adrian Runceanu www.runceanu.ro/adrian Curs 7 Configurarea unei placi de

Mai mult

‍ Manual de utilizare Wi-Fi Direct Versiunea A ROM Modelele aplicabile Acest ghid al utilizatorului este valabil pentru modelele următoare: DCP-J4110DW, MFC-J4410DW/J4510DW/J4610DW Definiţii ale notelor

Mai mult

Afacerea ta, transformată digital Soluţiile noastre pentru Smart Retail Hai să ne bucurăm împreună de viitor

Afacerea ta, transformată digital Soluţiile noastre pentru Smart Retail Hai să ne bucurăm împreună de viitor Afacerea ta, transformată digital Soluţiile noastre pentru Smart Retail Hai să ne bucurăm împreună de viitor Cuprins 01 Tendinţe şi Provocări... 03 02 De ce Vodafone?... 08 03 Soluţiile Vodafone pentru

Mai mult

Noua Prezentare Portofoliu Abonamente Retail feb 2016

Noua Prezentare Portofoliu Abonamente Retail feb 2016 pachete individuale de preventie si tratament Siguranta celor mai bune servicii medicale Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, una dintre cele mai prestigioase recunoasteri a calitatii serviciilor

Mai mult

CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATEA CIBERNETICA CERT RO APROB DIRECTOR GENERAL Augustin JIANU PROGRAMUL ANUAL AL ACHIZITIILOR PUBL

CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATEA CIBERNETICA CERT RO APROB DIRECTOR GENERAL Augustin JIANU PROGRAMUL ANUAL AL ACHIZITIILOR PUBL CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATEA CIBERNETICA CERT RO APROB DIRECTOR GENERAL Augustin JIANU PROGRAMUL ANUAL AL ACHIZITIILOR PUBLICE PE ANUL 2015 I. Cheltuieli de Capital - Agenda

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Auto Id Middleware Preocupă-te de nevoile tale de business, de tehnologie ne ocupăm noi! Vrei să integrezi RFID și alte echipamente Auto Id în procesele tale de business? Concentrează-te pe logica de aplicație

Mai mult

1

1 1. Funcţionarea echipamentelor într-o reţea locală Placa de reţea (NIC-Network Interface Card) este o placă cu circuite integrate poate fi preinstalată în calculator sau se montează într-un slot de extensie

Mai mult

H O T Ă R Â R E pentru aprobarea Metodologiei de măsurare şi evaluare a parametrilor de calitate a serviciilor de comunicaţii electronice accesibile p

H O T Ă R Â R E pentru aprobarea Metodologiei de măsurare şi evaluare a parametrilor de calitate a serviciilor de comunicaţii electronice accesibile p H O T Ă R Â R E pentru aprobarea Metodologiei de măsurare şi evaluare a parametrilor de calitate a serviciilor de comunicaţii electronice accesibile publicului, furnizate prin intermediul reţelelor publice

Mai mult

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE Hyundai Auto Romania va ureaza bun venit pe pagina web si va multumeste pentru interesul manifestat fata

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE Hyundai Auto Romania va ureaza bun venit pe pagina web si va multumeste pentru interesul manifestat fata POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE va ureaza bun venit pe pagina web si va multumeste pentru interesul manifestat fata de companie, produsele si serviciile sale. Acordam atentie sporita protejarii

Mai mult

Utilizarea Internetului in Afaceri FSEGA, UBB Lect.univ.dr. Daniel Mican LABORATOR 3. Achizitionarea domeniilor web si a

Utilizarea Internetului in Afaceri FSEGA, UBB Lect.univ.dr. Daniel Mican LABORATOR 3. Achizitionarea domeniilor web si a LABORATOR 3. Achizitionarea domeniilor web si a serviciilor de webhosting, respectiv gestionarea acestora prin intermediul cpanel PREZENTAREA LUCRARII DE LABORATOR Lucrarea de laborator isi propune sa

Mai mult

VoIP Voice Over IP

VoIP Voice Over IP COMUNICAŢII VoIP și SERVICII MULTIMEDIA DE REȚEA CURS VI PRINCIPII VoIP RCC CVoIPSMR - 2015 1 PRINCIPII VoIP conținut Principii VoIP Elemente specifice VoIP Încapsulare Costuri 2 Elemente specifice VoIP

Mai mult

Prezentul Raport ilustrează statistici comparative privind calitatea serviciilor de acces la internet, pentru anul 2014, din perspectiva parametrilor

Prezentul Raport ilustrează statistici comparative privind calitatea serviciilor de acces la internet, pentru anul 2014, din perspectiva parametrilor Prezentul Raport ilustrează statistici comparative privind calitatea serviciilor de acces la internet, pentru anul 2, din perspectiva parametrilor administrativi. În cadrul raportului au fost considerați

Mai mult

BDV-EF1100

BDV-EF1100 Sistem Blu-ray Disc /DVD Home Theatre >Ascultare cu o singură atingere prin intermediul Bluetooth >Simţiţi atmosfera de pe stadion acasă >Experienţă în Full HD 3D BDV-EF1100 RO Începeţi aici Ghid de pornire

Mai mult

Guardian2012_RO3

Guardian2012_RO3 GUARDIAN Terminalul inteligent pentru control acces De mai mulți ani, Zucchetti, principalul jucător pe piața IT din Italia, și-a concentrat atenția asupra analizării și rezolvării problemelor referitoare

Mai mult

Termeni și condiții specifici pentru utilizarea cardurilor emise de ING Bank în cadrul aplicației Apple Pay DEFINIȚII În cuprinsul prezentelor Condiți

Termeni și condiții specifici pentru utilizarea cardurilor emise de ING Bank în cadrul aplicației Apple Pay DEFINIȚII În cuprinsul prezentelor Condiți Termeni și condiții specifici pentru utilizarea cardurilor emise de ING Bank în cadrul aplicației Apple Pay DEFINIȚII În cuprinsul prezentelor Condiții specifice, termenii menționați mai jos vor fi utilizați

Mai mult

Ce este SmartSpace? SmartSpace este un portal oferit de Telekom Romania Mobile Communications S.A. ( Telekom Romania Mobile ) prin intermediul caruia

Ce este SmartSpace? SmartSpace este un portal oferit de Telekom Romania Mobile Communications S.A. ( Telekom Romania Mobile ) prin intermediul caruia Ce este SmartSpace? SmartSpace este un portal oferit de Telekom Romania Mobile Communications S.A. ( Telekom Romania Mobile ) prin intermediul caruia Utilizatorii au acces la diverse informatii si continut

Mai mult

Microsoft Word - lab-fr_3

Microsoft Word - lab-fr_3 LUCRAREA 3 Urmarirea conexiunilor (Partea 2) 1 Mecanismul de stare a conexiunii (continuare) 1.1 Conexiuni UDP Conexiunile UDP sunt în sine conexiuni fara stare. Sunt cateva motive pentru care ele sunt

Mai mult

PROIECT DE PROCEDURA privind activitatea de supraveghere audio-video a proceselor de evaluare desfășurate de către centrele de evaluare și certificare

PROIECT DE PROCEDURA privind activitatea de supraveghere audio-video a proceselor de evaluare desfășurate de către centrele de evaluare și certificare PROIECT DE PROCEDURA privind activitatea de supraveghere audio-video a proceselor de evaluare desfășurate de către centrele de evaluare și certificare a competențelor profesionale obținute pe alte căi

Mai mult

Fit for Future Internship

Fit for Future Internship Fit for Future Internship Descoperă conceptul business & lifestyle din cadrul Kronwell Brașov Hotel, acolo unde feedbackul oaspetelui reprezintă ghidul de bune practici. Facilitățile impresionante, serviciile

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation BOOSTER powered by Kompass I BOOSTER SOLUTIE MODERNA/ EFICIENTA DE GENERARE A CONTACTELOR B2B "BOOSTER este solutia Kompass de a va asigura contacte relevante B2B prin expunere in cea mai larga comunitate

Mai mult

Anexa 4: Plaje de Numerotatie

Anexa 4: Plaje de Numerotatie Anexa: I. Preambul 1. Tarifele mentionate in prezenta anexa sunt exprimate in EURO ( ) si nu includ TVA. 2. Tarifele sunt asociate serviciilor de IP furnizate de Vodafone asa cum sunt ele descrise in Anexele

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau

Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau Cardurile de cumparaturi, un instrument util pentru magazinul tau 06 Sep 2012 de admin [1] Programele ce implica utilizarea cardurilor de cumparaturi sunt din ce in ce mai prezente in intreaga lume. Acest

Mai mult

Generali România profil de companie

Generali România profil de companie Generali România profil de companie www.generali.ro România 1835 Deschiderea primei sucursale din România la Brăila 1993 Revenirea pe piața locală după o pauză de 45 de ani 2011 Fuziunea cu ARDAF și nașterea

Mai mult

CAIET DE SARCINI

CAIET DE SARCINI Studiu de Fezabilitate, pagina 1 din 9 Consideraţii generale: Structura actuală a reţelei de date a fost proiectată în urmă cu 6 ani de zile. Din acel moment, reţeaua s-a mărit considerabil atât în dimensiune

Mai mult

Generali România profil de companie

Generali România profil de companie Generali România profil de companie www.generali.ro România 1835 Deschiderea primei sucursale din România la Brăila 1993 Revenirea pe piața locală după o pauză de 45 de ani 2011 Fuziunea cu ARDAF și nașterea

Mai mult

TERMENI SI CONDITII PACHETE DE SERVICII OFERTA TELEKOM SMART WIFI Oferta valabila pana la data de , cu posibilitate de prelungire, pentru cl

TERMENI SI CONDITII PACHETE DE SERVICII OFERTA TELEKOM SMART WIFI Oferta valabila pana la data de , cu posibilitate de prelungire, pentru cl TERMENI SI CONDITII PACHETE DE SERVICII OFERTA TELEKOM SMART WIFI Oferta valabila pana la data de 30.09.2019, cu posibilitate de prelungire, pentru clientii noi de Internet, pe o perioada minima de 24

Mai mult

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator

Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, Roma (Italia) ( InfoCert sau Operator Notificare privind Confidențialitatea InfoCert S.p.A., având sediul social situat în Piazza Sallustio 9, 00187 - Roma (Italia) ( InfoCert sau Operatorul ), pune la dispoziție prezenta notificare privind

Mai mult

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea

Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea Curs : Business skills Descriere ocupatie : Un management de calitate reprezinta fundatia pentru performanta pe termen lung a unei organizatii. A avea rezultate ca manager inseamna sa actionezi in permanenta

Mai mult

www.dgh.ro LOGISTICĂ DGH LOG & SPED, evoluție importantă în 2018 4 5 COMPANIA A REUȘIT SĂ ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ PERFORMANȚELE FINANCIARE cu peste 30 de procente, în comparație cu 2017 Compania DGH LOG & SPED

Mai mult

Raport privind valorile măsurate a indicatorilor de calitate pentru serviciul public de telefonie mobilă Denumirea furnizorului S.A. Moldtelecom Perio

Raport privind valorile măsurate a indicatorilor de calitate pentru serviciul public de telefonie mobilă Denumirea furnizorului S.A. Moldtelecom Perio Raport privind valorile măsurate a indicatorilor de calitate pentru serviciul public de telefonie mobilă Denumirea furnizorului S.A. Moldtelecom Tipul serviciului Serviciul de telefonie Serviciul de transfer

Mai mult

Transmisia datelor multimedia in retele de calculatoare <Titlu Lucrare>

Transmisia datelor multimedia in retele de calculatoare <Titlu Lucrare> UNIVERSITY POLITEHNICA of BUCHAREST DEPARTMENT OF COMPUTER SCIENCE Analiza şi extragerea automată a conţinutului documentelor Paper-Based Augmented Reality Căţoiu Laurenţiu-Cătălin catoiulaurentiu@yahoo.com

Mai mult

Comanda si supravegherea centralelor termice de putere

Comanda si supravegherea centralelor termice de putere Sistem independent de comanda si supraveghere la distanta al centralelor termice de putere Manual de utilizare Aplicatia ruleaza pe automatul programabil Mini PLC4404GSM-GPRS. Aplicatia deserveste o centrala

Mai mult

4_Prigoreanu

4_Prigoreanu Digitalizare si paperless O necesitate pentru brokerii de asigurare ECFS, Brasov, 22.03.2019 Tematica: De ce digitalizare? Contextul general este favorabil digitalizarii? Care sunt asteptarile clientilor

Mai mult

OfertĂ comercialĂ certsign

OfertĂ comercialĂ certsign SEMNAREA ELECTRONICA A DOCUMENTELOR IN RELATIA CU INSTANTELE DE JUDECATA OFERTA CERTSIGN certsign, cel mai important furnizor de semnătură electronică din România, pune la dispoziție Baroului Iasi, serviciul

Mai mult

Euroweb Romania S.R.L. Nouveau Center, Str. Lipscani nr. 102, et. 3, sector 3, Bucureşti, cod poştal Tel Fax E-

Euroweb Romania S.R.L. Nouveau Center, Str. Lipscani nr. 102, et. 3, sector 3, Bucureşti, cod poştal Tel Fax E- Euroweb Romania S.R.L. Nouveau Center, Str. Lipscani nr. 102, et. 3, sector 3, Bucureşti, cod poştal 030039 Tel +4031 710 00 00 Fax +4031 710 00 72 E-mail: office@euroweb.ro CONDITII SPECIALE FURNIZARE

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Cine suntem Cum putem colabora? Ce ne motiveaza? Punem accent pe inovatie si exploram solutii BPO si de consultanta inteligente, care sa contribuie la succesul clientilor nostri. Ghidati de valorile noastre,

Mai mult

SOMFY PROTECT

SOMFY PROTECT O SOLUŢIE COMPLETĂ DE SECURITATE PENTRU CASĂ ŞI FAMILIE Detector interior de mişcare Camera de securitate Sirenă de interior Wireless, 110 db Încuietoare conectată IntelliTAG Senzori pentru uşă şi fereastră

Mai mult

AVANSAŢI LA CLOUD Gama de dispozitive multifuncţionale inteligente pentru birou color şi alb-negru imagerunner ADVANCE Third Generation Ediţia a 2-a C

AVANSAŢI LA CLOUD Gama de dispozitive multifuncţionale inteligente pentru birou color şi alb-negru imagerunner ADVANCE Third Generation Ediţia a 2-a C AVANSAŢI LA CLOUD Gama de dispozitive multifuncţionale inteligente pentru birou color şi alb-negru imagerunner ADVANCE Third Generation Ediţia a 2-a Canon 2018 Copier MFP Line of the Year PORTOFOLIUL imagerunner

Mai mult

The Chalkboard

The Chalkboard Generatorul de motivatie Gandeste Pozitiv, mergi inainte si transforma-ti visele in realitate Introducere Cum am descoperit dezvoltarea personala Rolul motivatiei in atingerea obiectivelor Pregateste-te

Mai mult

CEO pentru 1 zi

CEO pentru 1 zi C E O P E N T R U 1 Z I E S T I U R M A T O R U L N O S T R U C E O? CEO pentru 1 Zi un program comun OTP Leasing Romania si Fundatia Dreptul la Educatie menit sa ofere tinerilor (liceeni si studenti,

Mai mult

Sistem de supraveghere video inteligent cu localizarea automata a evenimentelor de interes SCOUTER, cod proiect PN-II-IN-DPST , contract nr

Sistem de supraveghere video inteligent cu localizarea automata a evenimentelor de interes SCOUTER, cod proiect PN-II-IN-DPST , contract nr -Rezumat- ETAPA II: Algoritmi de procesare si analiza a continutului video - Raport stiintific si tehnic - 1. Introducere In ultimele doua decenii volumul de date achizitionat a cunoscut o rata exponentiala

Mai mult

1. Depistarea setarilor de retea necesare Primul pas pentru introducerea in retea a DVR-ului este determinarea setarilor de retea cu care lucreaza ret

1. Depistarea setarilor de retea necesare Primul pas pentru introducerea in retea a DVR-ului este determinarea setarilor de retea cu care lucreaza ret 1. Depistarea setarilor de retea necesare Primul pas pentru introducerea in retea a DVR-ului este determinarea setarilor de retea cu care lucreaza reteaua dumneavoastra. Trebuie sa aflam ce tipuri de adrese

Mai mult

ÎS CENTRUL DE TELECOMUNICAȚII SPECIALE CENTRUL DE CERTIFICARE A CHEILOR PUBLICE POLITICA de utilizare a certificatelor SSL Iunie 2013 Chişinău 2013

ÎS CENTRUL DE TELECOMUNICAȚII SPECIALE CENTRUL DE CERTIFICARE A CHEILOR PUBLICE POLITICA de utilizare a certificatelor SSL Iunie 2013 Chişinău 2013 ÎS CENTRUL DE TELECOMUNICAȚII SPECIALE CENTRUL DE CERTIFICARE A CHEILOR PUBLICE Iunie 2013 Chişinău 2013 CUPRINS I. Termeni și abrevieri... 3 1.1. Abrevieri... 3 1.2. Termeni... 3 II. Context... 4 2.1.

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NOD Professional Services NOD PROFESSIONAL SERVICES Nevoia clientului Instalare, configurare, mentenanta, integrari, aplicatii etc. Lipsa de personal tehnic, lipsa specializari pe aumite arii, limita personal

Mai mult

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac

Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați ac Ghid de Referință Explicații sumare ale operațiunilor de rutină HL-L2312D HL-L2357DW HL-L2352DW HL-L2372DN HL-L2375DW Brother recomandă să păstrați acest ghid lângă echipamentul Dvs. Brother pentru consultare

Mai mult

presentation template Orange Business Services

presentation template Orange Business Services Orange și SNAP împreuna pentru membri și familii Oferta de voce cu internet mobil inclus Telefoane la prețuri speciale si alte facilități August 2018 Oferta de abonamente Orange August 2018 Abonament lunar

Mai mult

Microsoft Word - SAP Ariba Privacy Statement for Cloud Services-for May-2018Release-CLEANtyposfixed( )_ro_RO.docx

Microsoft Word - SAP Ariba Privacy Statement for Cloud Services-for May-2018Release-CLEANtyposfixed( )_ro_RO.docx Declaraţie SAP Ariba privind confidenţialitatea pentru serviciile cloud Protejarea pe internet a confidenţialităţii datelor persoanelor este crucială pentru viitorul afacerilor desfășurate prin internet.

Mai mult

Comunicat de presa Studiu Roland Berger Strategy Consultants: Romania in urmatorii 20 de ani Dubla perspectiva a liderilor de azi si de maine 13 decem

Comunicat de presa Studiu Roland Berger Strategy Consultants: Romania in urmatorii 20 de ani Dubla perspectiva a liderilor de azi si de maine 13 decem 13 decembrie 2012 Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de prezenta in, Roland Berger a lansat un studiu cu privire la dezvoltarea tarii in urmatorii 20 de ani Atat managerii (liderii de azi) cat si studentii

Mai mult

Utilizarea Internetului in Afaceri FSEGA, UBB Lect.univ.dr. Daniel Mican LABORATOR 4. Dezvoltarea site-urilor si blog-uri

Utilizarea Internetului in Afaceri FSEGA, UBB Lect.univ.dr. Daniel Mican LABORATOR 4. Dezvoltarea site-urilor si blog-uri LABORATOR 4. Dezvoltarea site-urilor si blog-urilor prin intermediul CMS-ului WordPress PREZENTAREA LUCRARII DE LABORATOR Lucrarea de laborator isi propune sa prezinte modul de creare a site-urilor si

Mai mult

Microsoft PowerPoint - prezentare_TST_licenta.pptx

Microsoft PowerPoint - prezentare_TST_licenta.pptx Prezentarea programelor de licență Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei Iaşi Astăzi vom vorbi despre... Oferta educaţională Competenţe dobândite Perspective profesionale

Mai mult

Europass CV

Europass CV INFORMAȚII PERSONALE DUMITRACHE Mihail Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti, Str. Edgar Quinet 5-7, Bucureşti, 010017 +40-21-3116835 mihaildu[at]yahoo.com Sexul Masculin Naționalitatea Română

Mai mult

Ghid de instalare Powerline 500, model XAVB5221

Ghid de instalare Powerline 500, model XAVB5221 Pornire rapidă Powerline 1000 Model PL1000v2 Conţinutul ambalajului În unele regiuni, un CD cu resurse este furnizat odată cu produsul. 2 Începeţi Adaptoarele Powerline vă oferă o metodă alternativă de

Mai mult

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx

Microsoft Word - Politică de cookie-uri OK_v1.docx Politică de cookie-uri 1. CE ESTE UN COOKIE? 2. CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR? 3. DE CE FOLOSIM COOKIE-URI? 4. CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE PE ACESTE SITE? 5. CE TIP DE INFORMAȚII SUNT STOCATE ȘI

Mai mult

‍ Manual Google Cloud Print Versiunea 0 ROM Definiţia notelor În acest manual de utilizare, pentru note este folosit următorul stil: Notele vă informează asupra măsurilor care trebuie luate în anumite situaţii

Mai mult

Packet Tracer - Configurarea ACL-urilor extinse - Scenariul 1 Topologie Tabela de Adresare R1 Echipament Interfață Adresă IP Masca de subreţea Default

Packet Tracer - Configurarea ACL-urilor extinse - Scenariul 1 Topologie Tabela de Adresare R1 Echipament Interfață Adresă IP Masca de subreţea Default Topologie Tabela de Adresare R1 Echipament Interfață Adresă IP Masca de subreţea Default Gateway G0/0 172.22.34.65 255.255.255.224 N/A G0/1 172.22.34.97 255.255.255.240 N/A G0/2 172.22.34.1 255.255.255.192

Mai mult

NATIV SECURIZATE, INTUITIV PROIECTATE imagerunner ADVANCE de generaţia a treia, ediţia a 3-a Gama de dispozitive multifuncţionale color şi alb-negru p

NATIV SECURIZATE, INTUITIV PROIECTATE imagerunner ADVANCE de generaţia a treia, ediţia a 3-a Gama de dispozitive multifuncţionale color şi alb-negru p NATIV SECURIZATE, INTUITIV PROIECTATE imagerunner ADVANCE de generaţia a treia, ediţia a 3-a Gama de multifuncţionale color şi alb-negru pentru birou 2018 Copier MFP Line of the Year Portofoliul imagerunner

Mai mult

Microsoft PowerPoint - ARI_R_c9-10_IP_part2 [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - ARI_R_c9-10_IP_part2 [Compatibility Mode] 2.1.2.2.2 Divizarea în subreţele de dimensiuni variabile Divizarea în subreţele de dimensiuni variabile sau cu măşti de subreţea de lungime diferită, VLSM (variable length subnet masks) subreţelele obţinute

Mai mult

Servicii IDSI - oportunități pentru APL

Servicii IDSI - oportunități pentru APL Servicii IDSI - oportunități pentru APL Managementul calităţii ISO 9001 2009 2014 Societatea informațională este societatea în care producerea și consumul de informație este cel mai important tip de activitate,

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Tehnici eficiente de Digital Marketing Conferința Business revolution Brașov 11 aprilie 2017 1 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune DESPRE VALORIA 2 I Competență, Încredere, Inovație, Pasiune Misiunea

Mai mult

Serviciile DrivePro Life Cycle Stay calm. You re covered, serviciile DrivePro aduc un plus de valoare pentru ca dvs. să fiți mereu în frunte Optimizar

Serviciile DrivePro Life Cycle Stay calm. You re covered, serviciile DrivePro aduc un plus de valoare pentru ca dvs. să fiți mereu în frunte Optimizar Serviciile DrivePro Life Cycle Stay calm. You re covered, serviciile DrivePro aduc un plus de valoare pentru ca dvs. să fiți mereu în frunte Optimizare din prima zi drivepro.danfoss.com Serviciile DrivePro

Mai mult

Definiţie: modele analitice care asigură evaluarea unor caracteristici de calitate alese, bazându-se pe date din măsurători ale proiectelor software.

Definiţie: modele analitice care asigură evaluarea unor caracteristici de calitate alese, bazându-se pe date din măsurători ale proiectelor software. Definiţie: modele analitice care asigură evaluarea unor caracteristici de calitate alese, bazându-se pe date din măsurători ale proiectelor software. Oferă, în timp, o predicţie corectă a calităţii software

Mai mult

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADOR INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Actualizat in: Mai 2018 I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI? J ADORE GRAND BALLROOM, este denumirea comerciala a ALFA

Mai mult

Caraivan George-Alexandru Grupa 431A Interfața driver-kernel la Linux Introducere Deși pentru unii dintre noi acest lucru poate fi o supriză, cei mai

Caraivan George-Alexandru Grupa 431A Interfața driver-kernel la Linux Introducere Deși pentru unii dintre noi acest lucru poate fi o supriză, cei mai Caraivan George-Alexandru Grupa 431A Interfața driver-kernel la Linux Introducere Deși pentru unii dintre noi acest lucru poate fi o supriză, cei mai specializați dintre noi în domeniul calculatoarelor

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Proiect Educational Primaria sectorului 5 CATALOGUL ELECTRONIC EDU 2.0 propunem implementarea in toate scolile din Sectorul 5 PREZENTATA DE CONSILIER POP CLAUDIA RAMONA Revolutia digitala a schimbat modul

Mai mult

Laborator Depanarea Rutării Inter-VLAN Topologie 2013 Cisco and/or its affiliates. All rights reserved. This document is Cisco Public. Page 1 of 8

Laborator Depanarea Rutării Inter-VLAN Topologie 2013 Cisco and/or its affiliates. All rights reserved. This document is Cisco Public. Page 1 of 8 Laborator Depanarea Rutării Inter-VLAN Topologie 2013 Cisco and/or its affiliates. All rights reserved. This document is Cisco Public. Page 1 of 8 Tabela de Adresare Echipament Interfață Adresă IP Masca

Mai mult

Politică de confidenţialitate Această politică ("Politica de confidențialitate") descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm

Politică de confidenţialitate Această politică (Politica de confidențialitate) descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm Politică de confidenţialitate Această politică ("Politica de confidențialitate") descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm prin web-site-ul https://buzaucityreport.ro/ ( site

Mai mult

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th

Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât Th Martie 2019 Clubul Investitorilor - Bogdan Popescu - O companie mică din domeniul publicitatii programatice ne poate aduce câștiguri mai mari decât The Trade Desk Telaria oferă o platformă software complet

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation EXTRAOPTIUNI HR PARTNER Promoveaza-ti compania catre cea mai importanta comunitate de resurse umane din Romania! 3 Extraoptiuni HR Partner pe care le poti atasa membership-ului tau in HR Club, in functie

Mai mult

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market

De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market De ce viitorul sună... sexy pentru Penny Market 30 Oct 2017 de Alina Stan [1] Oliver Eifler și-a petrecut jumătate din viață lucrând în retail și de patru ani conduce operațiunile Penny Market în România,

Mai mult

Untitled-1

Untitled-1 PROTECÞIE & CONFORT pentru familia ta www.electra.ro INTERFOANE VIDEO & AUDIO Interfoane Video & Audio Panouri exterioare pentru blocuri Protecția locuinței începe chiar de la prima intrare. Ușile de acces

Mai mult

Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă (SNUAU) reprezintã o componentã importantã a obligaţiilor serviciului universal, fiind prevãzut şi în

Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă (SNUAU) reprezintã o componentã importantã a obligaţiilor serviciului universal, fiind prevãzut şi în Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă (SNUAU) reprezintã o componentã importantã a obligaţiilor serviciului universal, fiind prevãzut şi în una din Directivele semnificative pentru politicile

Mai mult