LICEUL DE ARTE GEORGE GEORGESCU TULCEA

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "LICEUL DE ARTE GEORGE GEORGESCU TULCEA"

Transcriere

1 LICEUL DE ARTE GEORGE GEORGESCU TULCEA FILIERA VOCAȚIONALĂ - PROFIL ARTISTIC 4 SPECIALIZĂRI 1 CLASĂ MUZICĂ - ARTA ACTORULUI - 24 DE LOCURI 14 LOCURI MUZICĂ (+1 loc special rromi + 1 loc special CES) 10 LOCURI- ARTA ACTORULUI (+1 loc special rromi + 1 loc special CES) 1 CLASĂ ARTE VIZUALE - 24 DE LOCURI 14 LOCURI ARTE PLASTICE, ARTE DECORATIVE (+1 loc special rromi + 1 loc special CES) 10 LOCURI-ARHITECTURĂ, ARTE AMBIENTALE ȘI DESIGN (+2 locuri speciale rromi + 1 loc special CES)

2 ÎNSCRIEREA CANDIDAȚILOR se face în perioada iunie 2021, prin depunerea directă la secretariatul Liceului de Arte George Georgescu Tulcea, în baza unei programări realizate telefonic ( ) sau prin ), ori prin transmiterea prin poștă sau curier la adresa slt. Gavrilov Corneliu, nr. 166, cu confirmare de primire, a următoarelor: Documente: formular tip (de la secretariatul liceului/site-ul liceulu) Fişa anexă probe aptitudini (eliberată de şcoala de provenienţă) copie certificat de naştere candidat + original + C.I. (dacă este cazul) copie C.I. (carte identitate) parinţi/tutore + original fișa vaccinări + adeverință medicală pentru (re)înscrierea în colectivitate + aviz epidemiologic pentru (re)intrare în colectivitate (de la medicul de familie) adeverinţa medie admitere +medie V-VIII + medie examen Ev.Națională (după finalizarea cursurilor clasei a VIII-a) foaia matricolă (după finalizarea cursurilor clasei a VIII-a) b) Înregistrare audio-video a repertoriului, în format digital, pe un CD/DVD/USB stick; c) Declaraţie pe proprie răspundere, semnată de candidat şi de părinte/reprezentatul legal, privind veridicitatea imprimării în format digital trimise.

3 MUZICĂ *Instrumente cu coarde cu arcuş, coarde ciupite, instrumente de suflat: VIOARĂ, VIOLĂ, CHITARĂ, FLAUT, CLARINET Proba I Proba de instrument: Un studiu, la alegerea candidatului de nivel de dificultate cel puțin al programei ultimei clase de gimnaziu. Notă: Proba se apreciază de fiecare evaluator cu o singură notă. Proba a II-a Recital instrumental: a) două părţi dintr-o lucrare sau o piesă muzicală preclasică; b) o lucrare sau o piesă muzicală clasică, romantică, sau modernă, la alegerea candidatului. Lucrările vor avea nivelul de dificultate cel puțin al programei ultimei clase de gimnaziu.

4 MUZICĂ *PIAN Proba I Proba de instrument: Un studiu, la alegerea candidatului, de nivel de dificultate cel puțin al programei ultimei clase de gimnaziu. Notă: Proba se apreciază de fiecare evaluator cu o singură notă. Proba a II-a Recital instrumental: a) o piesă polifonică la două voci; b) partea I dintr-o sonată clasică sau o lucrare muzicală romantică sau modernă. Notă: Proba se apreciază de fiecare evaluator cu o singură notă, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, din notele acordate separat pentru a) şi b).

5 MUZICĂ B.INSTRUMENTE POPULARE: NAI, ŢAMBAL, ACORDEON, SAXOFON Proba I Recital instrumental: a) o piesă folclorică, la alegerea candidatului; b) două piese, la alegerea candidatului, în mișcări ritmice diferite, din diverse zone ale țării (horă, sârbă, geampara, brează, doină, brâu). Notă: Proba se apreciază de fiecare evaluator cu o singură notă, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, din notele acordate separat pentru a) şi b).

6 MUZICĂ II.CONȚINUTUL PROBELOR A) CANTO CLASIC Proba I Probă de interpretare alcătuită pe baza unui repertoriu de gen compus din 2 (două) piese, la alegerea candidatului. C) CANTO TRADIŢIONAL ROMÂNESC Proba I Probă de interpretare alcătuită pe baza unui repertoriu de gen compus din 2 (două) piese, la alegerea candidatului. Notă: Proba se apreciază de fiecare evaluator cu o singură notă, calculată ca medie aritmetică cu două zecimale, fără rotunjire, din notele acordate separat pentru fiecare piesă; Nivelul de dificultate a studiilor, lucrărilor și/sau pieselor prezentate de candidați, pentru toate specialitățile instrumentale, trebuie să fie cel puțin egal cu nivelul de dificultate prevăzut de programele școlar în vigoare.

7 Proba I ARTA ACTORULUI APTITUDINILE SPECIALIZĂRII Recitarea a 2 (două) poezii și a unei fabule; Povestirea unei întâmplări din viaţa candidatului. Durata probei: nu va depăşi 20 de minute. Proba a II-a APTITUDINI MUZICALE Interpretarea unei piese muzicale la alegerea candidatului; Durata probei: nu va depăşi 5 (cinci) minute.

8 ARTE PLASTICE PROBA I - PROBĂ DE PERCEPȚIE VIZUALĂ DESEN MAPA DE LUCRĂRI conținând 5 (cinci) studii după natură, format A3 natură statică alcătuită din obiecte (vase de lut, corpuri geometrice, fructe sau legume, naturale sau mulaje). Obiectele alese se vor caracteriza prin contraste valorice, de mărime, de formă, de textură etc. Tehnică (la alegerea candidatului): desen în creion sau în cărbune.

9 ARTE PLASTICE PROBA II - FORMAT DIGITAL PROBĂ DE CREATIVITATE CULOARE (PICTURĂ) sau volum (modelaj), la alegerea candidatului Opțiunea a) Culoare sau b) Volum se va preciza la momentul înscrierii, în fișa de înscriere a) opțiunea CULOARE 5 (cinci) imagini, lucrări proprii, compoziții libere cu 3-5 personaje, fiecare cu o problematică plastică și subiect diferit, executate în tehnica culori de apă, înregistrate în format digital pe un CD/DVD/USB stick. b) opțiunea VOLUM 5 (cinci) compoziții cu personaje, modelate în lut, compoziții proprii, înregistrate în format digital pe un CD/DVD/USB stick.

10 ARHITECTURĂ PROBA I - PROBĂ DE PERCEPȚIE VIZUALĂ DESEN MAPA DE LUCRĂRI conținând 5 (cinci) studii după natură, format A3 natură statică alcătuită din două sau cel mult trei obiecte, dintre care cel puțin unul de rotație (vase de lut, fructe sau legume, naturale sau mulaje, diferite obiecte)/ corpuri geometrice/ camera personală/ edificiu arhitectural local sau un element de mobilier urbat local foarte cunoscut/ ornament de pe fațada unei clădiri, Tehnică (la alegerea candidatului): desen în creion sau în cărbune.

11 ARHITECTURĂ PROBA II - FORMAT DIGITAL PROBĂ DE CREATIVITATE CULOARE (PICTURĂ) sau volum (modelaj), la alegerea candidatului Opțiunea a) Culoare sau b) Volum se va preciza la momentul înscrierii, în fișa de înscriere 5 (cinci) imagini, ale unor proprii, compoziții cu spații arhitecturale/ ambientale exterioare și/sau interioare, înregistrate în format digital pe un CD/DVD/USB stick.

12 SALĂ DE CLASĂ LABORATOR INFORMATICĂ SALĂ DE MUZICĂ BAZA MATERIALĂ

13 ATELIER ARTE PLASTICE ATELIER ARHITECTURĂ

14 ATELIER TEATRU SALĂ SPORT

15 CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE INTERPRETARE MUZICALĂ,,GEORGE GEORGESCU ediția a XXVII-a Concertul de Crăciun Concert de Muzică Românească Concertul Absolvenților Concerte caritabile Audiții bilunare Recitaluri Tabără de voluntari ACTIVITĂȚILE EXTRAȘCOLARE

16 Concursul național de pictură,, Alexandru Ciucurencu Bienala internațională de pictură,, Alexandru Ciucurencu

17 Concursul Național de Grafică,,Constantin Găvenea Expoziția Absolvenților

final_ordin_ ADMITERE_ 2015

final_ordin_ ADMITERE_ 2015 CABINET MINISTRU ORDIN privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal si profesional de stat pentru anul şcolar 2015-2016 În baza prevederilor art. 94 alin. (2) lit. e) si ale art.

Mai mult

Admiterea în învăţământul liceal și profesional de stat

Admiterea în învăţământul liceal și profesional de stat Admiterea în învăţământul liceal și profesional de stat ORDIN privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal și profesional de stat pentru anul şcolar 2015-2016 CALENDARUL admiterii

Mai mult

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE Numele și prenumele Data nașterii Domiciliul (Oraș) Telefon Mobil Secțiunea Categoria Clasa/Anul Instituția de învățământ Prof

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE Numele și prenumele Data nașterii Domiciliul (Oraș) Telefon Mobil  Secțiunea Categoria Clasa/Anul Instituția de învățământ Prof FIȘĂ DE ÎNSCRIERE Numele și prenumele Data nașterii Domiciliul (Oraș) Telefon Mobil Email Secțiunea Categoria Clasa/Anul Instituția de învățământ Profesor Telefon profesor Acompaniator Solicit acompaniator:

Mai mult

ACADEMIA DE ARTÃ TEATRALÃ

ACADEMIA DE ARTÃ TEATRALÃ UNIVERSITATEA DE ARTE DIN TÂRGU MUREŞ MAROSVÁSÁRHELYI MŰVÉSZETI EGYETEM M E T O D O L O G I E PRIVIND ORGANIZAREA EXAMENELOR DE FINALIZARE A STUDIILOR LA UNIVERSITATEA DE ARTE DIN TÂRGU-MUREŞ examenul

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA Ştiinţe Chimie Fizica Biochimie tehnologică A IF 50 Chimie farmaceutică AP IF 30 Fizică informatică A IF 50 Fizică medicală A IF 45 Informatică Informatică A IF 200 Matematică Ştiinţa mediului Geografie

Mai mult

Nr. 42/ Hotărârea Consiliului de Administrație din data de În ședința C.A. din data de 15 februarie 2018, s-au hotărât următoarel

Nr. 42/ Hotărârea Consiliului de Administrație din data de În ședința C.A. din data de 15 februarie 2018, s-au hotărât următoarel Nr. 42/15.02.2018 din data de 15.02.2018 În ședința C.A. din data de 15 februarie 2018, s-au hotărât următoarele: 1. Avizarea Proiectului de încadrare pentru anul școlar 2018 2019. Posturi vacante și rezervate:

Mai mult

R e g u l a m e n t u l de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la FACULTATEA DE TEATRU ŞI FILM, sesiunea iulie și septembrie 2019, niv

R e g u l a m e n t u l de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la FACULTATEA DE TEATRU ŞI FILM, sesiunea iulie și septembrie 2019, niv R e g u l a m e n t u l de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la FACULTATEA DE TEATRU ŞI FILM, sesiunea iulie și septembrie 2019, nivel MASTERAT I. Domeniul: TEATRU ŞI ARTELE SPECTACOLULUI

Mai mult

Microsoft Word - Regulament BEGA MUSIC FESTIVAL- concurs de interpretare vocala si creatie.doc

Microsoft Word - Regulament BEGA MUSIC FESTIVAL- concurs de interpretare vocala si creatie.doc ROMÂNIA JUDEŢUL TIMIŞ MUNICIPIUL TIMIŞOARA Casa de Cultura Timisoara Biroul Organizare Evenimente Regulamentul Concursului de Interpretare și Creație BEGA MUSIC FESTIVAL ediția I Perioada : 7-9 iunie 2019

Mai mult

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN Ediţia a VI - a, Craiova, 14 15 decembrie 2017 Concursul Interjudețean Noël dans le monde francophone este organizat de către Colegiul

Mai mult

Admiterea 2019 PROIECT REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a admiterii în Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din mun. Chișinău în cicl

Admiterea 2019 PROIECT REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a admiterii în Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din mun. Chișinău în cicl PROIECT REGULAMENTUL de organizare şi desfăşurare a admiterii în Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din mun. Chișinău în ciclul II studii superioare de master pentru anul universitar 2019 2020

Mai mult

Documentele aplicabile: - LEN 1/2011; - OMENCS nr.5068 din privind Organizarea, funcţionarea, admiterea şi calendarul admiterii în învăţămâ

Documentele aplicabile: - LEN 1/2011; - OMENCS nr.5068 din privind Organizarea, funcţionarea, admiterea şi calendarul admiterii în învăţămâ Documentele aplicabile: - LEN 1/2011; - OMENCS nr.5068 din 31.08.2016 privind Organizarea, funcţionarea, admiterea şi calendarul admiterii în învăţământul profesional de stat cu durata de 3 ani; - Metodologia

Mai mult

Admiterea în învãtãmântulliceal ºi profesional de stat pentru anul ºcolar

Admiterea în învãtãmântulliceal ºi profesional de stat pentru anul ºcolar ADMITEREA în învăţământul profesional de zi cu durata de 3 ani pentru anul şcolar 2014-2015 Dispoziţii generale ART. 1 Admiterea elevilor în învăţământul profesional de stat cu durata de 3 ani, denumit

Mai mult

Microsoft Word - Regulament_Concurs20de20creaC89Bie20coralC48320pentru20copii.doc

Microsoft Word - Regulament_Concurs20de20creaC89Bie20coralC48320pentru20copii.doc Concurs de creație corală pentru copii și tineret (2-4 voci egale) VOX MUNDI Regulament Capitolul 1. Informații generale 1. Concursul este organizat de Asociația Culturală Kratima 2. Principalii parteneri

Mai mult

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre”

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre” CONCURSUL REGIONAL LET S THEATRE Editia a III a 24 mai 2019 Bucuresti REGULAMENT Concursul regional LET S THEATRE, Ediția a III a este inclus în Calendarul activitatilor educative regionale si interjudetene

Mai mult

METODOLOGIA PRIVIND ORGANIZAREA ADMITERII ÎN ANUL UNIVERSITAR LA STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ ŞI STUDII UNIVERSITARE DE MASTER 2019

METODOLOGIA PRIVIND ORGANIZAREA ADMITERII ÎN ANUL UNIVERSITAR LA STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ ŞI STUDII UNIVERSITARE DE MASTER 2019 METODOLOGIA PRIVIND ORGANIZAREA ADMITERII ÎN ANUL UNIVERSITAR 2019-2020 LA STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ ŞI STUDII UNIVERSITARE DE MASTER 2019 CUPRINS CAPITOLUL I CAPITOLUL II CAPITOLUL III CAPITOLUL

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIA DE ADMITERE LA STUDIILE UNIVERSITARE DE LICEN

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIA DE ADMITERE LA STUDIILE UNIVERSITARE DE LICEN MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIA DE ADMITERE LA STUDIILE UNIVERSITARE DE LICENȚĂ FACULTATEA DE ARTE ȘI DESIGN Anul universitar 2019-2020

Mai mult

COLEGIUL NAȚIONAL MIHAI EMINESCU BOTOŞANI Strada Octav Onicescu, nr. 7, cod , Botoşani Telefon/Fax: , direct

COLEGIUL NAȚIONAL MIHAI EMINESCU BOTOŞANI Strada Octav Onicescu, nr. 7, cod , Botoşani Telefon/Fax: ,   direct COLEGIUL NAȚIONAL MIHAI EMINESCU BOTOŞANI Strada Octav Onicescu, nr. 7, cod 710114, Botoşani Telefon/Fax: 0231-584015, E-mail: secretar@lme.ro; director@lme.ro Web: www.lme.ro REGULAMENT SIMPOZIONUL JUDEȚEAN

Mai mult

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre”

Concursul de teatru in limba engelza “Let’s theatre” CONCURSUL MUNICIPAL LET S THEATRE Editia a II a 9 iunie 2018 Bucuresti REGULAMENT CONCURSUL MUNICIPAL LET S THEATRE, Ediția a II a este inclus în Calendarul activitatilor educative municipale CAEM 2018

Mai mult

Ministerul Educaţiei şi Cercetării

Ministerul Educaţiei şi Cercetării FESTIVALUL INTERJUDEŢEAN DE MUZICĂ UŞOARĂ ŞI DANS MODERN PE ARIPILE MUZICII Muzica porneşte de la inimă şi se adresează inimilor George Enescu EDIŢIA a III a 16 martie 2019 Domeniul: cultural-artistic

Mai mult

Ministerul Educaţiei Naționale Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de

Ministerul Educaţiei Naționale Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de 16.01.2017. REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENELOR DE FINALIZARE A STUDIILOR ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SUPERIOR (LICENŢĂ, DISERTAŢIE) ANUL UNIVERSITAR

Mai mult

Microsoft Word - Regulament-InscriereAdmitere-master-ETTI_2019.docx

Microsoft Word - Regulament-InscriereAdmitere-master-ETTI_2019.docx REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL UNIVERSITAR DE MASTERAT LA FACULTATEA ETTI ANUL UNIVERSITAR 2019-2020 I. GENERALITĂŢI Art. 1. (1) Organizarea şi desfăşurarea

Mai mult

Regulament Ordine Interioara

Regulament Ordine Interioara RAPORT NARATIV 2014 CUPRINS I. DATE GENERALE 2 II. PROIECTE, PROGRAME DERULATE ÎN ANUL 2014 3 III. ALTE ACTIVITĂŢI 7 1 I. DATE GENERALE Fundaţia Educaţie pentru libertate este un ONG non-profit, cu profil

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN SUCEAVA Organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal și profesional de st

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN SUCEAVA Organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal și profesional de st MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN SUCEAVA Organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal și profesional de stat, pentru anul şcolar 2019 2020 ÎNVĂȚĂMÂNT LICEAL:

Mai mult

(Microsoft Word - Anexa_I_Metodologie_de_organizare_\272i_desf\343\272urare_a_admiterii_2011site.doc)

(Microsoft Word - Anexa_I_Metodologie_de_organizare_\272i_desf\343\272urare_a_admiterii_2011site.doc) ADMITEREA ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL LICEAL ȘI PROFESIONAL DE STAT AN ȘCOLAR 2019-2020 1 CUPRINS I. ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL DE STAT, AN ŞCOLAR 2019-2020 Ordin privind organizarea şi desfăşurarea admiterii

Mai mult

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de , modificat REGU

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Facultatea de Ştiinţe Economice Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de , modificat REGU Aprobat în Consiliul Facultăţii, la data de 10.01.2019, modificat 18.03.2019 REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENELOR DE FINALIZARE A STUDIILOR ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SUPERIOR (LICENŢĂ, DISERTAŢIE)

Mai mult

regulament2013

regulament2013 REGULAMENT Privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Judeţean de interpretare a colindelor, Colindătorii pentru formaţiile corale şi grupurilor vocale tradiţionale din învăţământul preuniversitar.

Mai mult

Procedura de admitere

Procedura de admitere ISIA Ingénierie des Systèmes Intégrés Avancés Program Master Complementar, 4 Semestre I. GENERALITATI Procedura de admitere 2016-2017 1. Organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la programele

Mai mult

CUPRINS

CUPRINS Partea a II-a INSPECTORATUL Admiterea ŞCOLAR în învăţământul JUDEŢEAN profesional de stat MINISTERUL pentru anul EDUCAŢIEI şcolar 2018-2019 ALBA NAŢIONALE GHIDUL CANDIDATULUI *** ADMITEREA ÎN Învățământul

Mai mult

E_d_geografie_2014_bar_10_LRO

E_d_geografie_2014_bar_10_LRO Examenul de bacalaureat naţional 2014 Proba E. d) Geografie Varianta 10 Filiera teoretică, profilul umanist, specializările: filologie, ştiinţe sociale; filiera tehnologică, profilul servicii, toate specializările;

Mai mult

REGULAMENT 1. Obiective: Festivalul Internaţional Capitala Muzicală - ediția a VII-a se desfășoară la Sala Thalia din Sibiu în perioada

REGULAMENT 1. Obiective: Festivalul Internaţional Capitala Muzicală - ediția a VII-a se desfășoară la Sala Thalia din Sibiu în perioada REGULAMENT 1. Obiective: Festivalul Internaţional Capitala Muzicală - ediția a VII-a se desfășoară la Sala Thalia din Sibiu în perioada 23.08-25.08.2019 și face parte din Programul educaţional internațional

Mai mult

Anexa I la OMEC nr

Anexa I la OMEC nr 0 CUPRINS CAPITOLUL I Înscrierea în învăţământul liceal de stat... pag. 2 Precizări, Metodologie, Calendar, Lista unităţilor şcolare, Lista locurilor, Fişa de înscriere CAPITOLUL II Înscrierea în învăţământul

Mai mult

ADMITEREA

ADMITEREA ADMITEREA în învățământul liceal de stat, în învățământul profesional de stat și în învățământul dual a absolvenților clasei a VIII-a ANUL ȘCOLAR 2019-2020 NEAMȚ, MAI 2019 ISSN 2601 6591 ISSN-L 2601 6591

Mai mult

Procedura de admitere

Procedura de admitere MITSC Management, Innovation et technologies des Systèmes Collaboratifs Program Master Complementar, 4 Semestre I. GENERALITATI Procedura de admitere 2016-2017 1. Organizarea şi desfăşurarea concursului

Mai mult

ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR DREPT CHIMIE BIOLOGIE ANEXA I Studii universitare de licenta 2011 Nr. crt. Facultatea Domeniul Specilizarea Condi

ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR DREPT CHIMIE BIOLOGIE ANEXA I Studii universitare de licenta 2011 Nr. crt. Facultatea Domeniul Specilizarea Condi ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR DREPT CHIMIE BIOLOGIE ANEXA I Studii e de licenta 2011 Facultatea Domeniul Specilizarea 1 BIOLOGIE ŞTIINŢA MEDIULUI Biologie, Zi Biochimie, Zi Biologie, ID Ecologie

Mai mult

METODOLOGIA (EXTRAS)

METODOLOGIA (EXTRAS) ORDIN Nr. 4829 din 30 august 2018 privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2019 2020 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL

Mai mult

Nr.crt Denumire liceu Nivel inv. Form a inv. Limba predare Filiera Profil Denumire specializare Specializare/calificare profesională Cod specializ are

Nr.crt Denumire liceu Nivel inv. Form a inv. Limba predare Filiera Profil Denumire specializare Specializare/calificare profesională Cod specializ are Nr.crt Denumire liceu Nivel inv. Form a inv. Limba predare Filiera Profil Denumire specializare Specializare/calificare profesională Cod specializ are 1 COLEGIUL AUTO "TRAIAN VUIA" TG-JIU LIC Z ROM THN

Mai mult

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ Program Zilele Bibliotecii 15 19 mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Expoziţie de carte: Ziua Internaţională a Familiei. Locaţia: Secţia pentru copii ora 10.00 - Întâlnire

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ la FACULTATEA DE

Mai mult

Universitatea "Ovidius" din Constanța Taxe de școlarizare si criterii de selecție pentru admitere la studii universitare de licență pentru anul univer

Universitatea Ovidius din Constanța Taxe de școlarizare si criterii de selecție pentru admitere la studii universitare de licență pentru anul univer Universitatea "Ovidius" din Constanța Taxe școlarizare si criterii selecție pentru admitere la studii universitare licență pentru anul universitar 2019-2020 Taxe școlarizare/an Criterii selectie admitere

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ILFOV ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL DE STAT

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ILFOV ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL DE STAT MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ILFOV ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL DE STAT 2 0 1 4 REŢEAUA UNITĂŢILOR DE INVĂŢĂMÂNT LICEAL DIN JUDEŢUL ILFOV Nr.crt. Unitatea

Mai mult

Regulament privind organizarea admiterii în ciclul de studii universitare de doctorat în Universitatea Tehnică din Cluj Napoca CAPITOLUL 1 CADRUL LEGI

Regulament privind organizarea admiterii în ciclul de studii universitare de doctorat în Universitatea Tehnică din Cluj Napoca CAPITOLUL 1 CADRUL LEGI Regulament privind organizarea admiterii în ciclul de studii universitare de doctorat în Universitatea Tehnică din Cluj Napoca CAPITOLUL 1 CADRUL LEGISLATIV ART. 1. - Legea nr. 1 / 2011 actualizată (Legea

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ DE ARTE DIN BUCUREȘTI METODOLOGIE de primire la studii universitare a românilor de pretutindeni

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ DE ARTE DIN BUCUREȘTI METODOLOGIE de primire la studii universitare a românilor de pretutindeni MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ DE ARTE DIN BUCUREȘTI METODOLOGIE de primire la studii universitare a românilor de pretutindeni, pe locuri de studii fără plata taxelor de școlarizare,

Mai mult

MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE CONSILIUL NA IONAL PENTRU CURRICULUM CURRICULUM ŞCOLAR pentru EDUCA IE MUZICAL CLASA a IX-a ALTERNATIVA EDUCA IONAL WAL

MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE CONSILIUL NA IONAL PENTRU CURRICULUM CURRICULUM ŞCOLAR pentru EDUCA IE MUZICAL CLASA a IX-a ALTERNATIVA EDUCA IONAL WAL MINISTERUL EDUCA IEI NA IONALE CONSILIUL NA IONAL PENTRU CURRICULUM CURRICULUM ŞCOLAR pentru EDUCA IE MUZICAL CLASA a IX-a ALTERNATIVA EDUCA IONAL WALDORF Aprobat prin Ordin al Ministrului nr. / Bucureşti

Mai mult

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-40.53.27 Fax: 0264-59.19.06 e-mail: math@math.ubbcluj.ro http://www.cs.ubbcluj.ro Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului

Mai mult

R E G U L A M E N T

R E G U L A M E N T Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi METODOLOGIA privind organizarea şi desfăşurarea examenelor de finalizare a studiilor în învăţământul superior: examene de absolvire, licenţă, diplomă, disertaţie

Mai mult

Microsoft Word - METODOLOGIA_STRAINI_PRETUTINDENI_2019 (1).doc

Microsoft Word - METODOLOGIA_STRAINI_PRETUTINDENI_2019 (1).doc METODOLOGIA de organizare şi desfăşurare a admiterii pentru studii universitare de licenţă/master/doctorat în anul universitar 2019-2020 a cetăţenilor străini 1 Dispoziţii generale Concursul de admitere

Mai mult

Microsoft Word - Inscriere online vs inscriere la facultate - admitere 2019

Microsoft Word - Inscriere online vs inscriere la facultate - admitere 2019 Universitatea din București Facultatea de Matematică și Informatică Admitere la studii de licență sesiunea iulie 2019 Detalii prin care se diferențiază înscrierea online de înscriere la facultate Cum se

Mai mult

Instructiuni pentru completarea formularului de inscriere la Concursul de ADMITERE IULIE 2019 UMFCD Pentru a va inscrie trebuie sa completati 3 sectiu

Instructiuni pentru completarea formularului de inscriere la Concursul de ADMITERE IULIE 2019 UMFCD Pentru a va inscrie trebuie sa completati 3 sectiu Instructiuni pentru completarea formularului de inscriere la Concursul de ADMITERE IULIE 2019 UMFCD Pentru a va inscrie trebuie sa completati 3 sectiuni: 1. Informatii personale 2. Admitere 3. Educatie

Mai mult

cifra_scolarizare_licenta_2012

cifra_scolarizare_licenta_2012 UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA RECTORAT 14 iunie 2012 STUDII UNIVERSITARE DE LICENłĂ CONCURS DE ADMITERE anul I, anul universitar 2012-2013 crt Locuri repartizate 2012/2013 CondiŃii Criterii partajare FACULTATEA

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE LIMBI ŞI LITERATURI STRĂINE LOCURI ȘI SPECIALIZĂRI ADMITERE 2018 ATENȚIE! TOATE SPECIALIZĂRILE DE MAI JOS AU

UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE LIMBI ŞI LITERATURI STRĂINE LOCURI ȘI SPECIALIZĂRI ADMITERE 2018 ATENȚIE! TOATE SPECIALIZĂRILE DE MAI JOS AU LOCURI ȘI SPECIALIZĂRI ADMITERE 2018 ATENȚIE! TOATE SPECIALIZĂRILE DE MAI JOS AU DURATA DE STUDIU 3 ANI (6 SEMESTRE), IAR FORMA DE ÎNVĂȚĂMÂNT ESTE CU FRECVENȚĂ (ZI). LOCURILOR DE MAI JOS LI SE ADAUGĂ 15

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET

UNIVERSITATEA SPIRU HARET UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI, BUCUREŞTI Metodologie privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în cadrul programelor de studii universitare de licenţă ale

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN TULCEA Tulcea str. Dobrogeanu Gherea, nr.3-4, Tel ;Fax

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN TULCEA Tulcea str. Dobrogeanu Gherea, nr.3-4, Tel ;Fax INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN TULCEA Tulcea str. Dobrogeanu Gherea, nr.3-4, Tel 0240515771;Fax 0240511886 e-mail: contact@isjtulcea.ro www.isjtulcea.ro Informaţii privind unităţile şcolare din judeţul

Mai mult

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV

UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIV UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE BUCUREŞTI METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2018-2019

Mai mult

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova Nr. 1381/ 22.05.2019 PRECIZĂRI privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate sesiunea 2019 Concursul

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL

MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL MINISTERUL EDUCAŢIEI ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA METODOLOGIE privind ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADMITERII ÎN CICLUL DE STUDII UNIVERSITARE DE MASTER la FACULTATEA DE

Mai mult

REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fi

REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fi REGULAMENTUL CONCURSULUI TALENT SHOW VEDETA POPULARĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE Concursul Vedeta populară se adresează tuturor persoanelor fizice care au talent în domeniul folclorului muzical

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA Științe Matematică Informatică Matematici aplicate Meto și mole în inteligența artificială Fizică Fizică aplicată/applied Physics 100 Chimie Chimia compuşilor biologic activi 100 Condiţii admitere Concurs

Mai mult

Avizat, Inspector Școlar General ISJ Dolj, Prof. Leontina Monica Sună Avizat, Inspector educativ I.S.J. Dolj, Prof. Simona Chiriță Avizat, Avizat, Avi

Avizat, Inspector Școlar General ISJ Dolj, Prof. Leontina Monica Sună Avizat, Inspector educativ I.S.J. Dolj, Prof. Simona Chiriță Avizat, Avizat, Avi Avizat, Inspector Școlar General ISJ Dolj, Prof. Leontina Monica Sună Avizat, Inspector educativ I.S.J. Dolj, Prof. Simona Chiriță Avizat, Avizat, Avizat, Inspector Școlar de specialitate Liceul Teoretic

Mai mult

Cursuri Copii 3-14 ani, Părinți, Copil-Părinte cât și Copiii cu nevoi speciale*. Luni - Vineri / bdul. Timisoara nr.20 (a doua casă lângă

Cursuri Copii 3-14 ani, Părinți, Copil-Părinte cât și Copiii cu nevoi speciale*. Luni - Vineri / bdul. Timisoara nr.20 (a doua casă lângă Copii 3-14 ani, Părinți, Copil-Părinte cât și Copiii cu nevoi speciale*. Luni - Vineri / 16 00-20 00 bdul. Timisoara nr.20 (a doua casă lângă Plaza Mall) Mai multe informații și inscrieri: 0745 868 758

Mai mult

GRĂDINIŢA NR. 231 SEDIUL CENTRAL Str. Codrii Neamţului nr.68 CORPUL NOU Str. Cozla nr.1 CORP A CORP B CORPUL A Str. CODRII NEAMŢULUI NR.68; TELEFON: 0

GRĂDINIŢA NR. 231 SEDIUL CENTRAL Str. Codrii Neamţului nr.68 CORPUL NOU Str. Cozla nr.1 CORP A CORP B CORPUL A Str. CODRII NEAMŢULUI NR.68; TELEFON: 0 GRĂDINIŢA NR. 231 SEDIUL CENTRAL Str. Codrii Neamţului nr.68 CORPUL NOU Str. Cozla nr.1 CORP A CORP B CORPUL A Str. CODRII NEAMŢULUI NR.68; TELEFON: 021.345.11.10 Corpul de clădire A a fost dat în folosinţă

Mai mult

GRADUL DIDACTIC I, SERIA (pentru candidaţii care au susţinut colocviul de admitere la examenul de grad didactic I, sesiunea ianuarie - febru

GRADUL DIDACTIC I, SERIA (pentru candidaţii care au susţinut colocviul de admitere la examenul de grad didactic I, sesiunea ianuarie - febru GRADUL DIDACTIC I, SERIA 2014-2016 (pentru candidaţii care au susţinut colocviul de admitere la examenul de grad didactic I, sesiunea ianuarie - februarie 2014) ELABORAREA LUCRĂRII METODICO-ŞTIINŢIFICE

Mai mult

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: Reg Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-40.53.27 Fax: 0264-59.19.06 e-mail: math@math.ubbcluj.ro http://www.cs.ubbcluj.ro Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului

Mai mult

FESTIVAL CONCURS INTERJUDEŢEAN DE DANS ***MICII ARTIȘTI PE RITMURI DE DANS*** EDIŢIA I INSCRIS ÎN C.A.E.R.I,POZIȚIA 1719 REGULAMENT DE ORGAN

FESTIVAL CONCURS INTERJUDEŢEAN DE DANS ***MICII ARTIȘTI PE RITMURI DE DANS*** EDIŢIA I INSCRIS ÎN C.A.E.R.I,POZIȚIA 1719 REGULAMENT DE ORGAN FESTIVAL CONCURS INTERJUDEŢEAN DE DANS ***MICII ARTIȘTI PE RITMURI DE DANS*** EDIŢIA I 2018-2019 INSCRIS ÎN C.A.E.R.I,POZIȚIA 1719 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN DE

Mai mult

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet

Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bet Proiecte finanțate prin Swimathon ediția 2016 Proiect: Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Beneficiar: Fundația Serviciilor Sociale Bethany Suma finanțată: 15.637,50 lei Proiectul a avut

Mai mult

FACULTATEA DE FIZICĂ TRADIȚIE ȘI EXCELENȚĂ Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: / Fax: Ofici

FACULTATEA DE FIZICĂ TRADIȚIE ȘI EXCELENȚĂ Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: / Fax: Ofici FACULTATEA DE FIZICĂ TRADIȚIE ȘI EXCELENȚĂ Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO-400084 Tel.: 0264-405300/5176 0264-405328 Fax: 0264-591906 Oficiul admiterii: secretariat.phys@phys.ubbcluj.ro http://www.phys.ubbcluj.ro/admi

Mai mult

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod. 440031 www.ctbratianusm.ro e-mail: secretariat_bratianu@yahoo.com Tel: 0261 / 734670; Tel /Fax: 0261 / 768935 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

Nr

Nr Art. 26. (1) Admiterea pentru ciclul de studii universitare de licenţă la toate domeniile de studiu din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării se face pe baza Mediei

Mai mult

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIE MEDICALĂ DEPARTAMENTUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT - KINETOTERAPIE FESTIVAL NAŢIONAL U

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIE MEDICALĂ DEPARTAMENTUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT - KINETOTERAPIE FESTIVAL NAŢIONAL U UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIE MEDICALĂ DEPARTAMENTUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT - KINETOTERAPIE FESTIVAL NAŢIONAL UNIVERSITAR DE GIMNASTICĂ AEROBICĂ ŞI DANS 2017 1. Scopul

Mai mult

Rosu = anulat

Rosu  = anulat ANEXA NR. 5 la Metodologie PROBA PRACTICĂ PENTRU OCUPAREA POSTURILOR DIDACTICE/CATEDRELOR VACANTE/REZERVATE EDUCAŢIE ARTISTICĂ SPECIALIZATĂ SPECIALIZĂRILE: MUZICĂ, COREPETIŢIE, COREGRAFIE ŞI ARTA ACTORULUI

Mai mult

CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR/CATEDRELOR DECLARATE VACANTE/REZERVATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR SESIUNEA 2018 Secţiunea I Dispoziţ

CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR/CATEDRELOR DECLARATE VACANTE/REZERVATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR SESIUNEA 2018 Secţiunea I Dispoziţ CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR/CATEDRELOR DECLARATE VACANTE/REZERVATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR SESIUNEA 2018 Secţiunea I Dispoziţii generale Art. 53 (1) Coordonarea metodologică a

Mai mult

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA FACULTATEA DE HORTICULTURĂ GHIDUL CANDIDATULUI ANUL UNIVERSITAR Ciclul II MASTER

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA FACULTATEA DE HORTICULTURĂ GHIDUL CANDIDATULUI ANUL UNIVERSITAR Ciclul II MASTER UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA GHIDUL CANDIDATULUI ANUL UNIVERSITAR 20182018-2019 Ciclul II MASTER OFERTA EDUCAŢIONALĂ PENTRU CICLUL II - STUDII DE MASTER Pentru anul universitar 2018/2019, oferta educațională

Mai mult

Administrarea şi Ingineria Afacerilor în industrie/ Geschäfts- und Industrieverwaltung GIVE MASTER COMPLEMENTAR: Procedura de admitere I. GE

Administrarea şi Ingineria Afacerilor în industrie/ Geschäfts- und Industrieverwaltung GIVE MASTER COMPLEMENTAR: Procedura de admitere I. GE Administrarea şi Ingineria Afacerilor în industrie/ Geschäfts- und Industrieverwaltung GIVE MASTER COMPLEMENTAR: Procedura de admitere 2016-2017 I. GENERALITATI 1. Organizarea şi desfăşurarea concursului

Mai mult

ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ȘI PROFESIONAL

ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ȘI PROFESIONAL ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL, ÎNVĂŢĂMÂNTUL PROFESIONAL DE STAT ȘI ÎNVĂŢĂMÂNTUL DUAL, ÎN ANUL ŞCOLAR 2019-2020 ILFOV IUNIE 2019 I.Ș.J. Ilfov - Admiterea în învățământul liceal și profesional, an școlar

Mai mult

. METODOLOGIA DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A EXAMENULUI DE EVALUARE PENTRU TRECEREA SUBOFIŢERILOR ÎN CORPUL MAIŞTRILOR MILITARI -BOBOC din 8

. METODOLOGIA DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A EXAMENULUI DE EVALUARE PENTRU TRECEREA SUBOFIŢERILOR ÎN CORPUL MAIŞTRILOR MILITARI -BOBOC din 8 . METODOLOGIA DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A EXAMENULUI DE EVALUARE PENTRU TRECEREA SUBOFIŢERILOR ÎN CORPUL MAIŞTRILOR MILITARI -BOBOC- 2015 1 din 8 CUPRINS CAPITOLUL I Dispoziţii generale...3 CAPITOLUL

Mai mult

UNIVERSITATEA DE ARTE DIN BUCUREŞTI

UNIVERSITATEA  DE  ARTE  DIN  BUCUREŞTI MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE ARTE DIN BUCUREŞTI METODOLOGIA DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI DE ADMITERE ÎN CICLUL I STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ sesiunea SEPTEMBRIE 2019 Aprobată

Mai mult

Ordinul MENCS nr. 5386/ modificarea şi completarea Metodologiei privind formarea continuă a personalului din învăţământul preuniversitar, aproba

Ordinul MENCS nr. 5386/ modificarea şi completarea Metodologiei privind formarea continuă a personalului din învăţământul preuniversitar, aproba MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE ORDIN pentru modificarea şi completarea Metodologiei privind formarea continuă a personalului din învăţământul preuniversitar, aprobată prin Ordinul

Mai mult

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profesorilor din ţară, cât şi celor din comunităţilor româneşti

Mai mult

Microsoft Word - GHID Solicitant Culturale I doc

Microsoft Word - GHID Solicitant Culturale I doc GHIDUL SOLICITANTULUI INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ONLINE A FORMULARULUI DE SOLICITARE A FINANŢĂRILOR NERAMBURSABILE PENTRU PROIECTE CULTURALE SESIUNEA I / 2017 Acest ghid cuprinde numai instrucţiuni generale

Mai mult

Decizia Senatului nr. 2081/ anexa 4. REGULAMENTUL DE ADMITERE AL UNIVERSITĂŢII SAPIENTIA PE ANUL ACADEMIC 2018/2019 (programe de studiu de

Decizia Senatului nr. 2081/ anexa 4. REGULAMENTUL DE ADMITERE AL UNIVERSITĂŢII SAPIENTIA PE ANUL ACADEMIC 2018/2019 (programe de studiu de Decizia Senatului nr. 2081/12.02.2018 - anexa 4. REGULAMENTUL DE ADMITERE AL UNIVERSITĂŢII SAPIENTIA PE ANUL ACADEMIC 2018/2019 (programe de studiu de licenţă şi master) A. INTRODUCERE 1. Admiterea la

Mai mult

PARTENERI:

PARTENERI: MINISTERUL EDUCAȚIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ȘI SPORTULUI INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN IAȘI CASA CORPULUI DIDACTIC IAȘI UNIUNEA ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA FILIALA IAȘI CENTRUL DE STUDII EUROPENE

Mai mult

Procedura UTI.POB-01

Procedura UTI.POB-01 GHEORGHE ASACHI DIN IAŞI PROCEDURĂ DE FIINALIIZARE A STUDIIIILOR UNIIVERSIITARE ŞII POSTUNIIVERSIITARE COD UTII.POB.11 ELABORAT VERIFICAT AVIZAT APROBAT EDIŢIA REVIZIA Prorectoratul Prorectoratul Consiliul

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL AN ŞCOLAR

ADMITEREA  ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL AN ŞCOLAR ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL ŞI PROFESIONAL AN ŞCOLAR 2015-2016 LEGISLAŢIE Învăţământ liceal de stat OMEN Nr. 4432/29.08.2014 privind organizarea si desfasurarea admiterii in invatamantul liceal si

Mai mult

Dragi absolvenţi,

Dragi absolvenţi, MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE CLUJ-NAPOCA iunie 2019 Str. Argeș, nr. 24, Cluj - Napoca Tel: +40 (0) 264 590 778 Fax: +40 (0) 264 592 832 www.isjcj.ro, cluj@isjcj.ro CUPRINS Conținut Pag. Mesajul Inspectorului

Mai mult

Microsoft Word - METODOLOGIA_admitere_LICENTA_2019_2020.doc

Microsoft Word - METODOLOGIA_admitere_LICENTA_2019_2020.doc METODOLOGIA de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la studii universitare de licenţă în anul universitar 2019-2020 CADRUL GENERAL CAPITOLUL I: ORGANIZAREA ADMITERII Concursul de admitere

Mai mult

C U P R I N S

C U P R I N S MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea Româno Americană Bd. Expoziţiei, nr. 1B, sector 1 Bucureşti, cod 012101, România Telefon: 0040-372.120.101 Fax: 0040-21-318.35.66 www.rau.ro Romanian-American

Mai mult

OMEN NR.4792/ ORGANIZARE SI DESF EXAMEN BACALAUREAT NATIONAL 2018

OMEN NR.4792/ ORGANIZARE SI DESF EXAMEN BACALAUREAT NATIONAL 2018 ANEXĂ MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ORDIN privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - Având în vedere dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 26/2017 privind organizarea şi

Mai mult

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: A

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE Str. M. Kogălniceanu nr. 1 Cluj-Napoca, RO Tel.: Fax: A rector@ubbcluj.ro www.ubbcluj.ro ANEXA Metodologia de admitere la studiile universitare de doctorat în Universitatea Babeș - Bolyai, pentru anul universitar 2018-2019 I. Dispoziții generale Art. 1 (1)

Mai mult

Microsoft Word - PROGRAM MANAGERIAL PENTRU CANDIDATURA_Ioana Ciocan.docx

Microsoft Word - PROGRAM MANAGERIAL PENTRU CANDIDATURA_Ioana Ciocan.docx PROGRAM MANAGERIAL PENTRU CANDIDATURA LA FUNCȚIA DE VICEPREȘEDINTE AL UNIUNII ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA Candidat: București, 2016 1. PREAMBUL Motivația candidaturii mele la funcția de vicepreședinte

Mai mult

la ordinul Ministerului Educaţiei şi Tineretului

la ordinul Ministerului Educaţiei şi Tineretului Anexă la ordinul Ministerului Educaţiei nr. din 2015 REGULAMENT-CADRU privind organizarea examenului de finalizare a studiilor superioare de licenţă I. Dispoziţii generale 1. Prezentul Regulament a fost

Mai mult

C U P R I N S

C U P R I N S MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE Universitatea Româno Americană Bd. Expoziţiei, nr. 1B, Sector 1 Bucureşti, cod 012101, România Telefon: 0040-372.120.101 Fax: 0040-21-318.35.66 www.rau.ro Romanian-American

Mai mult

Palatul Copiilor Târgoviște Filiala Moreni Str. Flacăra, nr. 29 Moreni, jud. Dîmbovița Cod Tel./fax Apr

Palatul Copiilor Târgoviște Filiala Moreni Str. Flacăra, nr. 29 Moreni, jud. Dîmbovița Cod Tel./fax Apr Palatul Copiilor Târgoviște Filiala Moreni Str. Flacăra, nr. 29 Moreni, jud. Dîmbovița Cod 135300 Tel./fax 0245665546 e-mail: ccmorenidb@yahoo.com Aprobat, Insp. Şc. Gen. I.S.J, Dâmbovita Prof. Ion Sorin

Mai mult

UNIVERSITATEA “BABEŞ-BOLYAI”, CLUJ-NAPOCA

UNIVERSITATEA “BABEŞ-BOLYAI”, CLUJ-NAPOCA UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI, CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢE ALE EDUCAŢIEI CATEDRA DE ŞTIINŢE ALE EDUCAŢIEI SPECIALIZAREA: PEDAGOGIA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI PRIMAR ŞI PREŞCOLAR LINIA DE STUDIU: ROMÂNĂ

Mai mult

APROBAT

APROBAT UNIVERSITARE DE LICENŢĂ LA UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ A BANATULUI Regele Mihai I al României DIN TIMIŞOARA - în anul universitar 2019-2020 Admiterea în anul universitar 2019-2020

Mai mult

Anexa Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar: Liceul de Arte

Anexa Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar: Liceul de Arte Anexa 6.2.1 Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar: Liceul de Arte George Georgescu Tulcea Titlul subproiectului: Arta

Mai mult

Juridic ISJ Iasi ministrul educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului ORDIN nr din 7 septembrie 2011 privind aprobarea Criteriilor generale

Juridic ISJ Iasi ministrul educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului ORDIN nr din 7 septembrie 2011 privind aprobarea Criteriilor generale ministrul educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului ORDIN nr. 5346 din 7 septembrie 2011 privind aprobarea Criteriilor generale de admitere în învăţământul postliceal În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

(UNIVERSITATEA TEHNICA \223GH)

(UNIVERSITATEA TEHNICA \223GH) UNIVERSITATEA TEHNICĂ GH.ASACHI DIN IAŞI RECTORATUL METODOLOGIE PRIVIND ADMITEREA ÎN CILCUL DE STUDII UNIVERSITARE DE DOCTORAT pentru anul universitar 2007/2008 CAPITOLUL I - SCOP Scopul prezentei metodologii

Mai mult