REGULI JOC MISSION ATLANTIS

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "REGULI JOC MISSION ATLANTIS"

Transcriere

1 REGULI JOC MISSION ATLANTIS Mission Atlantis este un joc video de tip slot, jucat pe 5 coloane, 3 randuri si pana la 25 linii de plata. Prezinta simbolul Wild, simbolul Scatter, caracteristica Bonus si caracteristica Free Spins. Reguli de plata Toate combinatiile de castig trebuie sa apara de la stanga la dreapta si sa inceapa de la prima coloana, daca nu se prevede altceva. Doar cel mai mare castig se plateste pentru fiecare linie de plata activa. Castigurile liniei de plata sunt inmultite cu punctele liniei active. Castigurile dispersate sunt inmultite cu pariul total si adaugate la castigurile liniei de plata. Castigurile bonus si Rotirile gratuite se adauga castigurilor dispersate si ale liniei de plata. Rotirile gratuite se joaca la aceeasi suma de pariere ca si ultima rotire. Toate premiile afisate sunt premii totale cu toti multiplicatorii aplicabili deja luati in calcul. Informatii suplimentare despre plata Platile din tabelul de plata sunt exprimate in credite. Soldul, pariul si castigul sunt prezentate in moneda jucatorului. O eroare anuleaza toate platile si jocurile. RTP-ul acestui joc este 96,5%. Frecventa de lovituri in acest joc este de 66,42%.

2 Reguli Simbolul MARV Wild inlocuieste toate simbolurile cu exceptia simbolului "Eureka" Scatter. 3 sau mai multe simboluri bonus Radar Scanner care apar oriunde pe ecran activeaza caracteristica bonus Breakthrough Discovery. Cand o combinatie de simboluri MARV Wild la o linie de plata activa include minimum un simbol bonus Radar Scanner, simbolul Wild inlocuieste simbolul bonus. Aceasta combinatie asigura castig din combinatia simbolurilor Wild si activeaza caracteristica bonus Breakthrough Discovery. 3 sau mai multe simboluri "Eureka" scatter care apar oriunde pe ecran activeaza 10 rotiri gratuite cu multiplicator x3. Caracteristica Rotiri Gratuite Locatia descoperita Atlantis pare sa aiba puteri speciale. Spiritul Atlantis este viu. 3 sau mai multe simboluri dispersate oriunde pe ecran aduc imagini din trecut si activeaza 10 rotiri gratuite cu premii triple. Rotirile gratuite pot fi reatrase pe termen nedeterminat, permitandu-ti sa castigi atatea bogatii incat stralucirea lor va lumina cerul. 10 rotiri gratuite se activeaza atunci cand apar simbolurile 3, 4 sau 5 "Eureka" Scatter oriunde pe ecran. Toate castigurile aferente caracteristicii de rotiri gratuite cu exceptia castigurilor caracteristicii bonus Breakthrough Discovery obtinute in cadrul caracteristicii de rotiri gratuite sunt inmultite cu rotiri gratuite suplimentare se pot obtine in cadrul caracteristicii rotiri gratuite pe termen nedeterminat (multiplicatorul ramane 3).

3 Caracteristica Bonus Caracteristica Bonus Breakthrough Discovery Toti acei ani de cercetare si milioanele cheltuite pe echipament dau in cele din urma roade; in sfarsit ai gasit locatia unde s-a scufundat Atlantis. Scufunda Vasul de cercetare al Misiunii Atlantis (MARV) in pestera misterioasa si incarca-ti cala cu artefacte pretioase de origine atlanta. Alege un singur obiect; ai posibilitatea de a te razgandi si de a repeta alegerea. Caracteristica bonus Breakthrough Discovery apare atunci cand simbolurile de bonus 3, 4 sau 5 Radar Scanner apar intr-o linie de plata activa, formand o combinatie bonus. Simbolurile trebuie sa apara de la stanga la dreapta sau sa porneasca de la prima rola. Numarul mai mare de simboluri atrase ofera mai multe incercari si valori mai mari ale premiului. - 3 simboluri bonus > 1 realegere - 4 simboluri bonus > 2 realegeri - 5 simboluri bonus > 3 realegeri Simbolul MARV Wild inlocuieste si simbolul bonus Radar Scanner si poate contribui la atragerea caracteristicii bonusului Breakthrough Discovery daca cel putin un simbol bonus Radar Scanner este prezent in combinatie. Elemente de interfata utilizator Desktop Informatii pagina de pentru joc. Casier casier.

4 Sunet activat/dezactiv at inchidere joc numar linii dimensiune fise Activeaza si dezactiveaz a sunetul jocului. casuta de dialog pentru a confirma sau anula inchiderea jocului. meniul vertical unde jucatorul poate alege sa schimbe numarul de linii de joc. Daca da click pe el din nou, acest meniu dispare. meniul vertical unde jucatorul poate alege sa schimbe dimensiune a fiselor. Daca da click pe el din nou, acest meniu dispare.

5 fise pe linii pariu pariu in linie de joc ul de Numar de jocuri e meniul vertical unde jucatorul poate alege sa schimbe numarul de fise de pe linia jucata. Daca da click pe el din nou, acest meniu dispare. dimensiune a pariului total. dimensiune a pariului in linie. In functie de setari, porneste jocul sau deschide fereastra de dialog de joc avansat. In functie de setari, deschide un meniu vertical cu numerele de rotiri de joc pentru inchidere sau deschide fereastra de dialog de joc

6 ul Pariu Max ul Oprire/Rotire Istoric despre sold Linia de despre castiguri avansat Seteaza liniile si numarul de fise la numarul maxim si incepe rotirea. Porneste sau opreste rotirea, in functie de faza in care se afla jocul. istoricul rundei jucate de jucator in legatura cu respectivul joc. soldul actual al jucatorului. mesaje despre evenimentel e legate de joc. castigul total pentru rotire, daca este cazul. Elemente avansate de joc Setari joc pariu per rotire titlul dialogului. de setare a valorii pariului pentru o

7 de limita de pierdere de castig unic Numar rotiri pornire joc singura rotire. de oprire a jocului dupa ce se atinge limita de pierdere setata pentru cursa respectiva. de oprire a jocului dupa ce valoarea unui singur castig in rundele de joc atinge valoarea setata. de setare a numarului maxim de rotiri de joc pentru o singura cursa. Porneste runda de joc cu parametrii setati. Elemente de ecran de ul de inchidere a ecranului de ul Pagina Anterioara pagina actuala Pagina Urmatoare Inchide paginile de pentru joc. Navigheaza la pagina anterioara in paginile de. titlul paginii actuale de si locatia din paginile de. Navigheaza la pagina urmatoare in paginile de.