FORMULARE Ş I MODELE

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "FORMULARE Ş I MODELE"

Transcriere

1 FORMULARE ŞI MODELE

2 Formularul nr. 1 DECLARAŢIE PRIVIND ELIGIBILITATEA Subsemnatul, reprezentant împuternicit, (denumirea/numele si sediul/adresa operatorului economic) declar pe propria răspundere, sub sancţiunea excluderii din procedură şi a sancţiunilor aplicate faptei de fals în acte publice, că nu ne aflăm in situaţia prevazută la art. 180 din Ordonanţa de urgenţa a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006 şi Ordonanţa de urgenţa a Guvernului nr. 94/2007, respectiv în ultimii 5 ani nu am fost condamnat prin hotărâre definitivă a unei instanţe judecătoreşti pentru participarea la activităţi ale unei organizaţii criminale, pentru corupţie, fraudă şi/ sau spălare de bani. Subsemnatul declar că informaţiile furnizate sunt complete şi corecte în fiecare detaliu şi înţeleg că autoritatea contractantă are dreptul de a solicita, în scopul verificării şi confirmării declaraţiilor, orice documente doveditoare de care dispun. Data completării... (semnatura autorizată)

3 Formularul nr. 2 DECLARAŢIE privind neîncadrarea în situaţiile prevăzute la art din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare Subsemnatul(a)... (denumirea, numele operatorului economic), în calitate de ofertant/candidat/concurent la procedura de... (se menţionează procedura) pentru atribuirea contractului de achiziţie publică având ca obiect... (denumirea podusului, seviciului sau lucrării şi codul CPV), la data de... (zi/lună/an), organizată de... (denumirea autorităţii contractante), declar pe proprie răspundere că: a) nu am fost condamnat, în ultimii 5 ani, prin hotărâre definitivă a unei instanţe judecătoreşti, pentru participare la activităţi ale unei organizaţii criminale, pentru corupţie, pentru fraudă şi/sau spălare de bani b) nu sunt în stare de faliment ori lichidare, afacerile mele nu sunt conduse de un administrator judiciar sau activităţile mele comerciale nu sunt suspendate şi nu fac obiectul unui aranjament cu creditorii. De asemenea, nu sunt într-o situaţie similară cu cele anterioare, reglementată prin lege; c) nu fac obiectul unei proceduri legale pentru declararea mea în una dintre situaţiile prevăzute la lit. b); d) mi-am îndeplinit obligaţiile de plată a impozitelor, taxelor şi contribuţiilor de asigurări sociale către bugetele componente ale bugetului general consolidat, în conformitate cu prevederile legale în vigoare în România (sau în ţara în care este stabilit) până la ; e) în ultimii 2 (doi) ani nu mi-am îndeplinit în mod defectuos obligaţiile contractuale, din motive imputabile mie, fapt care a produs sau este în măsură să producă grave prejudicii beneficiarilor; f) nu am fost condamnat, în ultimii trei ani, prin hotărârea definitivă a unei instanţe judecătoreşti, pentru o faptă care a adus atingere eticii profesionale sau pentru comiterea unei greşeli în materie profesională. Subsemnatul declar că informaţiile furnizate sunt complete şi corecte în fiecare detaliu şi înteleg că autoritatea contractantă are dreptul de a solicita, în scopul verificării şi confirmării declaraţiilor orice documente doveditoare de care dispun. Înteleg că în cazul în care această declaraţie nu este conformă cu realitatea sunt pasibil de încalcarea prevederilor legislaţiei penale privind falsul în declaraţii.. (semnatura autorizată )

4 Formularul nr. 3 DECLARAŢIE PRIVIND CALITATEA DE PARTICIPANT LA PROCEDURĂ 1. Subsemnatul, reprezentant împuternicit al... (denumirea operatorului economic), declar pe propria răspundere, sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, că, la procedura pentru atribuirea contractului de achiziţie publică (se menţionează procedura), având ca obiect... (denumirea podusului, seviciului sau lucrării şi codul CPV), la data de... (zi/lună/an), organizată de... (denumirea autorităţii contractante), particip şi depun ofertă: în nume propriu; ca asociat în cadrul asociaţiei..; ca subcontractant al Subsemnatul declar că: (Se bifează opţiunea corespunzătoare) nu sunt membru al niciunui grup sau reţele de operatori economici; sunt membru în grupul sau reţeaua a cărei listă cu datele de recunoaştere o prezint în anexă. (Se bifează opţiunea corespunzătoare) 3. Subsemnatul declar că voi informa imediat autoritatea contractantă dacă vor interveni modificări în prezenta declaraţie la orice punct pe parcursul derulării procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică sau, în cazul în care vom fi desemnaţi câştigători, pe parcursul derulării contractului de achiziţie publică. 4. De asemenea, declar că informaţiile furnizate sunt complete şi corecte în fiecare detaliu şi înteleg că autoritatea contractantă are dreptul de a solicita, în scopul verificării şi confirmării declaraţiilor, situaţiilor şi documentelor care însoţesc oferta, orice informaţii suplimentare în scopul verificării datelor din prezenta declaraţie. 5. Subsemnatul autorizez prin prezenta orice instituţie, societate comercială, bancă, alte persoane juridice să furnizeze informaţii reprezentanţilor autorizaţi ai (denumirea şi adresa autorităţii contractante) cu privire la orice aspect tehnic şi financiar în legătură cu activitatea noastră. Operator economic,.

5 (semnatura autorizată ) Formularul nr.4 FORMULAR DE OFERTĂ Către (denumirea autorităţii contractante şi adresa completă) 1.Examinând documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea ofertei, subsemnaţii, reprezentanţi ai ofertantului ne oferim ca, în conformitate cu prevederile şi cerinţele cuprinse în documentaţia menţionată mai sus, să prestăm activitatea de hrănire in regim de cantina la următorul preţ (fără TVA): 2. Ne angajăm ca în cazul în care oferta noastră este stabilită câştigătoare, să prestăm serviciile în conformitate cu situaţia zilnică de efective transmisă nouă de către beneficiar. 3. Ne angajăm să menţinem această ofertă valabilă cel puţin până la încheierea contractului şi nu mai puţin de 30 zile (de la termenul limită de primire a ofertelor), respectiv până la data de şi ea va rămâne obligatorie pentru noi şi poate fi acceptată oricând înainte de expirarea perioadei de valabilitate. 4. Până la încheierea şi semnarea contractului de achiziţie publică, această ofertă, împreună cu comunicarea transmisă de dumneavoastră, prin care oferta noastră este stabilită câştigătoare, vor constitui un contract angajant între noi. 5. Precizăm că nu depunem ofertă alternativă. 6. Declarăm că la elaborarea prezentei oferte am ţinut cont de obligaţiile referitoare la condiţiile de muncă şi protecţia muncii. 7. Declarăm că suntem de acord cu clauzele contractuale propuse în secţiunea a II-a a documentaţiei (acord-cadru de servicii, contract de prestări servicii şi contract de comodat). 8. Am înţeles şi consimţim, ca în cazul în care oferta noastră este stabilită câştigătoare, să constituim garanţia de bună execuţie în conformitate cu prevederile din documentaţia de atribuire. 9. Înţelegem că nu sunteţi obligaţi să acceptaţi oferta cu cel mai scăzut preţ sau orice altă ofertă, dacă nu sunt îndeplinite cerinţele minime specificate în fişa de date a achiziţiei. 10.Declarăm că suntem de acord în totalitate şi ne asumăm punct cu punct, toate cerinţele din Caietul de sarcini, în părţile ce ne privesc. Data (numele şi prenumele persoanei autorizate să reprezinte ofertantul) în calitate de, legal autorizat să semnez oferta pentru şi în numele (denumirea/ numele ofertantului).

6 Formularul nr.5 Înregistrat la sediul autorităţii contractante nr./.. SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către. (denumirea autorităţii contractante şi adresa completă) Ca urmare a anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice sub nr... din... şi/sau în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene sub nr.... din. privind aplicarea procedurii pentru atribuirea contractului, noi. vă transmitem alăturat următoarele: 1. Documentul.. (tipul, seria/numărul, emitentul) privind garanţia pentru participare, în cuantumul şi în forma stabilite de dvs. prin documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea ofertei; 2. Coletul sigilat şi marcat în mod vizibil, conţinând documentele specificate în Fişa de date a achiziţiei: Data completării.. (semnatura autorizată)

7 Formularul nr.6 Operatorul economic. (denumire/nume/adresa) Către, Direcţia de Asistenţă Socială Brăila B-dul A.I. Cuza nr.134 IMPUTERNICIRE privind participarea la procedura de achiziţie pentru serviciul de cantină Noi,..., în calitate de administrator / director/contabil şef al... împuternicim prin prezenta pe domnul (doamna) care se legitimează cu BI/C.I seria. Nr. să participe la procedura de achiziţie licitaţie publică deschisă, organizată de instituţia dumneavoastră. Semnături autorizate ale ofertantului L.S.

8 DECLARAŢIE PRIVIND ASIGURAREA CU PERSONAL DE SPECIALITATE STRICT NECESAR PENTRU PRESTAREA SERVICIULUI DE CANTINA Subsemnatul, reprezentant împuternicit al... (denumirea/numele si sediul/adresa candidatului/ofertantului), declar pe propria răspundere, sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, că datele prezentate în tabelul anexat sunt reale. Subsemnatul declar că informaţiile furnizate sunt complete şi corecte în fiecare detaliu şi înteleg că autoritatea contractantă are dreptul de a solicita, în scopul verificării şi confirmării declaraţiilor, situaţiilor şi documentelor care însoţesc oferta, orice informaţii suplimentare în scopul verificării datelor din prezenta declaraţie. Subsemnatul autorizez prin prezenta orice instituţie, societate comercială, bancă, alte persoane juridice să furnizeze informaţii reprezentanţilor autorizaţi ai. (denumirea si adresa autoritaţii contractante) cu privire la orice aspect tehnic şi financiar în legatură cu activitatea noastră. Numele şi prenumele Funcţia Pregătirea autorizată) (semnatura

9 DECLARAŢIE privind asigurarea cu echipamente tehnice strict necesare pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului de servicii Subsemnatul, reprezentant împuternicit al... (denumirea/numele si sediul/adresa candidatului/ofertantului), declar pe propria răspundere, sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, că datele prezentate în tabelul anexat sunt reale. Subsemnatul declar că informaţiile furnizate sunt complete şi corecte în fiecare detaliu şi înteleg că autoritatea contractantă are dreptul de a solicita, în scopul verificării şi confirmării declaraţiilor, situaţiilor şi documentelor care însoţesc oferta, orice informaţii suplimentare în scopul verificării datelor din prezenta declaraţie. Subsemnatul autorizez prin prezenta orice instituţie, societate comercială, bancă, alte persoane juridice să furnizeze informaţii reprezentanţilor autorizaţi ai. (denumirea si adresa autoritaţii contractante) cu privire la orice aspect tehnic şi financiar în legatură cu activitatea noastră. (semnatura autorizată) Nr.crt. Denumire bunuri U.M. Cerinţe minime (buc.) 1. buc Nr. buc. existente Proprietate În chirie Nr. buc. pe care operatorul economic le va pune la dispoziţie (semnatura autorizată)

FIȘA DE DATE A ACHIZIȚIEI

FIȘA DE DATE A ACHIZIȚIEI Anexa 2 Conform Legii 98/2016 privind achizitiile publice FORMULARE Privind documentatia de calificare necesara intocmirii ofertei privind atribuirea Contractului de lucrari ETAPA 2 - REPARATII CLADIRE

Mai mult

A se transmite pe hârtie cu antetul Formularul nr. 1 ofertantului/operatorului economic OFERTANT/OPERATOR ECONOMIC (denumirea/numele) SCRISOARE DE ÎNA

A se transmite pe hârtie cu antetul Formularul nr. 1 ofertantului/operatorului economic OFERTANT/OPERATOR ECONOMIC (denumirea/numele) SCRISOARE DE ÎNA Formularul nr. 1 SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către (denumirea autorității contractante şi adresa completă) ca urmare a invitației dumneavoastră privind aplicarea procedurii pentru atribuirea contractului noi,

Mai mult

PRIMARIA

PRIMARIA FORMULARE Formular 1: SCRISOARE DE ÎNAINTARE Formular 2: DECLARAŢIE PRIVIND ELIGIBILITATEA Formular 3: DECLARAŢIE privind neîncadrarea în situațiile prevăzute la art. 165 si 167 Formular 4: DECLARATIE

Mai mult

INVESTITOR: REGIA AUTONOMÃ APÃ ªI CANAL

INVESTITOR: REGIA AUTONOMÃ APÃ ªI CANAL FORMULARE CUPRINS FORMULAR 1: DECLARAŢIE PRIVIND NEICADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART.164 FORMULAR 2: DECLARAŢIE PRIVIND NEICADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART.165 FORMULAR 3: DECLARAŢIE PRIVIND

Mai mult

OPERATOR ECONOMIC Formularul nr.1 DECLARA IE PRIVIND ELIGIBILITATEA (art. 164 din Legea 98/2016) Subsemnatul, reprezentant împuternicit al, (denumirea

OPERATOR ECONOMIC Formularul nr.1 DECLARA IE PRIVIND ELIGIBILITATEA (art. 164 din Legea 98/2016) Subsemnatul, reprezentant împuternicit al, (denumirea Formularul nr.1 DECLARA IE PRIVIND ELIGIBILITATEA (art. 164 din Legea 98/2016) Subsemnatul, reprezentant împuternicit al, (denumirea/numele si sediul/adresa operatorului economic) declar pe propria răspundere,

Mai mult

ADM/0679/ Nr.SG/ 3710 din 17 / 0 5/ 2011 Către Consiliul Concurenţei cu sediul în Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr.1, sectorul 1, cod fisca

ADM/0679/ Nr.SG/ 3710 din 17 / 0 5/ 2011 Către Consiliul Concurenţei cu sediul în Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr.1, sectorul 1, cod fisca ADM/0679/17.05.2011 Nr.SG/ 3710 din 17 / 0 5/ 2011 Către Consiliul Concurenţei cu sediul în Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr.1, sectorul 1, cod fiscal 8844560, achiziţionează în conformitate cu prevederile

Mai mult

FORMULARUL NR. 1 INFORMATII GENERALE 1. Denumirea/numele: 2. Codul fiscal: 3. Adresa sediului central: 4. Contul si banca: 5*. Telefon: Fax: 6

FORMULARUL NR. 1 INFORMATII GENERALE 1. Denumirea/numele: 2. Codul fiscal: 3. Adresa sediului central: 4. Contul si banca: 5*. Telefon: Fax:   6 FORMULARUL NR. 1 INFORMATII GENERALE 1. Denumirea/numele: 2. Codul fiscal: 3. Adresa sediului central: 4. Contul si banca: 5*. Telefon: Fax: E-mail: 6. Certificatul de inmatriculare/ document de inregistrare

Mai mult

Formulare

Formulare Formulare Secţiunea Formulare conţine formularele destinate, pe de o parte, să faciliteze elaborarea şi prezentarea ofertei şi a documentelor care o însoţesc şi, pe de altă parte, să permită comisiei de

Mai mult

INVESTITOR: REGIA AUTONOMÃ APÃ ªI CANAL

INVESTITOR: REGIA AUTONOMÃ APÃ ªI CANAL FORMULARE CUPRINS FORMULAR 1: DECLARAŢIE PRIVIND NEICADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART.164 FORMULAR 2: DECLARAŢIE PRIVIND NEICADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART.165 FORMULAR 3: DECLARAŢIE PRIVIND

Mai mult

Formular nr.1 FORMULARUL DE OFERTĂ FINANCIARA Către: Domnilor, Examinând documentaţia de atribuire, subsemnaţii, reprezentanţi ai ofertantului (denumi

Formular nr.1 FORMULARUL DE OFERTĂ FINANCIARA Către: Domnilor, Examinând documentaţia de atribuire, subsemnaţii, reprezentanţi ai ofertantului (denumi Formular nr.1 FORMULARUL DE OFERTĂ FINANCIARA Către: Domnilor, Examinând documentaţia de atribuire, subsemnaţii, reprezentanţi ai ofertantului (denumirea/numele ofertantului), ne oferim ca, în conformitate

Mai mult

S E C Ţ I U N E A IV FORMULARE ŞI MODELE Formularele si modelele sunt destinate operatorilor economici pentru a le facilita elaborarea ofertei. FORMUL

S E C Ţ I U N E A IV FORMULARE ŞI MODELE Formularele si modelele sunt destinate operatorilor economici pentru a le facilita elaborarea ofertei. FORMUL S E C Ţ I U N E A IV FORMULARE ŞI MODELE Formularele si modelele sunt destinate operatorilor economici pentru a le facilita elaborarea ofertei. FORMULARUL 1 Ofertantul/Ofertantul asociat/terţul susţinător/subcontractant

Mai mult

SECTIUNEA IV FORMULARE

SECTIUNEA IV FORMULARE SECTIUNEA IV FORMULARE FORMULAR NR. 1 Operator economic... DECLARATIE privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 164, 165 si 167 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice Subsemnatul,,

Mai mult

Microsoft Word - MODEL FORMULARE 1.doc

Microsoft Word - MODEL FORMULARE 1.doc MODELE DE FORMULARE 1 Formularul nr. 1 DECLARAŢIE PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN SITUAŢIILE PREVĂZUTE LA ART. 164 DIN LEGEA NR. 98/2016 Subsemnatul..., reprezentant împuternicit al.. (denumirea/numele şi sediul/adresa

Mai mult

Microsoft Word Anunt achizitie servicii realizare website POS MEDIU doc

Microsoft Word Anunt achizitie servicii realizare website POS MEDIU doc Nr. înreg.: 242.3 / 13.04.2012 VIZAT, IONESCU CORNELIU OVIDIU Preşedinte ANUNŢ privind procedura de achiziţie publică - atribuire directă, prin procedura de cercetare a pieţei pentru atribuirea contractului

Mai mult

Microsoft Word - Formulare.docx

Microsoft Word - Formulare.docx Formularul nr. 1 Operator economic (denumirea/numele) Nr. / SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către Tinand cont de prevederile Legii 98/2016 privind achizițiile publice; Ca urmare a anunțului de publicitate la achiziția

Mai mult

Observ

Observ SECTIUNEA II Modele de formulare Conţine formularele pe care ofertantul are obligaţia de a le completa şi depune conform cerințelor din Invitația de participare pentru Achiziţia de. după cum urmează: 1.

Mai mult

Anexa nr

Anexa nr ANGAJAMENT privind susţinerea tehnica si profesională a ofertantului/grupului de operatori economici... (denumirea) ANGAJAMENT privind susţinerea tehnica si profesională a ofertantului/candidatului/grupului

Mai mult

PRIMARIA

PRIMARIA FORMULARE Formular 1: SCRISOARE DE ÎNAINTARE Formular 2: DECLARAŢIE PRIVIND ELIGIBILITATEA Formular 3: DECLARAŢIE privind neîncadrarea în situațiile prevăzute la art. 165 si 167 Formular 4: DECLARATIE

Mai mult

APROB,

APROB, GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene SCRISOARE DE INTENŢIE Către, Ministerul Fondurilor Europene, cu sediul în Bucureşti, B-dul. Ion Mihalache nr. 15-17, sector 1, vă invită să participaţi

Mai mult

FORMULARE MODEL

FORMULARE MODEL FORMULARE MODEL Formular 1 OFERTANTUL FORMULAR DE OFERTA Catre... (denumirea autoritatii contractante si adresa completa) Domnilor, 1. Examinand documentatia de atribuire, subsemnatii, reprezentanti ai

Mai mult

Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împute

Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împute Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împuternicit al... (denumirea operatorului economic) în calitate

Mai mult

Formular 10A

Formular 10A DECLARAŢIE PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN ART. 164 DIN LEGEA 98/2016 Subsemnatul, reprezentant împuternicit al, (denumirea/numele și sediul/adresa operatorului economic) în calitate de (candidat/ofertant/ofertant

Mai mult

formulare

formulare Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neincadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împuternicit al... (denumirea operatorului economic) în calitate

Mai mult

Operator Economic/terţ susţinător/subcontractant... (denumirea) Formular nr. 1 D E C L A R A Ţ I E pe propria raspundere privind neincadrarea in dispo

Operator Economic/terţ susţinător/subcontractant... (denumirea) Formular nr. 1 D E C L A R A Ţ I E pe propria raspundere privind neincadrarea in dispo Operator Economic/terţ susţinător/subcontractant... (denumirea) Formular nr. 1 D E C L A R A Ţ I E pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 164 din Legea nr. 98/2016 Subsemnatul,...

Mai mult

Se aprobă

Se aprobă III. FORMULARE Formular nr. 1 DECLARAŢIE PRIVIND ELIGIBILITATEA (art. 164 din Legea 98/2016) Subsemnatul,... reprezentant împuternicit al..., (denumirea/numele si sediul/adresa operatorului economic) declar

Mai mult

APROB,

APROB, GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene SCRISOARE DE INTENŢIE Către, Ministerul Fondurilor Europene, cu sediul în Bucureşti, B-dul. Ion Mihalache nr. 15-17, sector 1, vă invită să participaţi

Mai mult

DIRECŢIA DE ASISTENTA SOCIALA CĂLĂRAŞI Modele de formulare

DIRECŢIA DE ASISTENTA SOCIALA CĂLĂRAŞI Modele de formulare DIRECŢIA DE ASISTENTA SOCIALA CĂLĂRAŞI Modele de formulare (denumirea/numele) Subsemnatul, reprezentant împuternicit al, (denumirea/numele şi sediul/adresa operatorului economic) în calitate de (candidat/oferiant/ofertant

Mai mult

Formulare

Formulare Formulare Formularul 1 Operator Economic (denumirea) DECLARATIE PRIVIND NEINCADRAREA IN SITUATIILE PREVAZUTE LA ART. 164 DIN LEGEA NR. 98/2016 Subsemnatul, reprezentant imputernicit al, (denumirea/numele

Mai mult

Formular nr

Formular nr OPERATOR ECONOMIC.... Înregistrat la sediul autoritãţii contractante nr... /... Formular nr.1 SCRISOARE DE ÎNAINTARE Cãtre (denumirea autoritãţii contractante şi adresa completã) Ca urmare a anunţului

Mai mult

CANDIDATUL/OFERTANTUL (denumirea/numele) Formular nr. 1 SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către, Primaria Comunei Traian Str. Unirii, nr. 589, Comuna Traian, jud

CANDIDATUL/OFERTANTUL (denumirea/numele) Formular nr. 1 SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către, Primaria Comunei Traian Str. Unirii, nr. 589, Comuna Traian, jud Formular nr. 1 SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către, Primaria Comunei Traian Str. Unirii, nr. 589, Comuna Traian, judetul Ialomita Ca urmare a Anuntului de publicitate nr. privind organizarea achizitiei pentru

Mai mult

Formular 1 SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către: Primaria comunei Sintereag... (denumirea operatorului economic), în calitate de ofertant in vederea atribuiri

Formular 1 SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către: Primaria comunei Sintereag... (denumirea operatorului economic), în calitate de ofertant in vederea atribuiri Formular 1 SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către: Primaria comunei Sintereag... (denumirea operatorului economic), în calitate de ofertant in vederea atribuirii contractului de achiziţie publică având ca obiect

Mai mult

MODELE DE FORMULARE

MODELE DE FORMULARE MODELE DE FORMULARE OPERATOR ECONOMIC (denumirea/numele) SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către (denumirea autorității contractante si adresa completa) Ca urmare a anunțului publicat(ă) pe site-ul UAT Comuna Dragomiresti

Mai mult

Microsoft Word - Formulare tempest 2017

Microsoft Word - Formulare tempest  2017 FORMULARE Sistem de calcul TEMPEST nivel A 1 buc. Imprimanta color TEMPEST nivel A 1 buc. Scanner A4 TEMPEST nivel A 1 buc. Nr. formular Formular nr. 1 Formular nr. 2 Formular nr. 3 Formular nr. 4 Formular

Mai mult

FORMULARE

FORMULARE FORMULARE Formularul nr.1 Operator Economic (denumirea) DECLARAŢIE PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN ART. 164 DIN LEGEA 98/2016 PRIVIND ACHIZITIILE PUBLICE Subsemnatul, reprezentant împuternicit al, (denumirea/numele

Mai mult

Microsoft Word - 3 Formulare.doc

Microsoft Word - 3 Formulare.doc Operator economic Formularul nr. 1 Înregistrat la sediul autorităţii contractante nr. /.. 2018 SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către: (denumirea autorităţii contractante şi adresa completă) Ca urmare a anunțului

Mai mult

Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împute

Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împute Operator economic FORMULARUL 1... (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împuternicit al... (denumirea operatorului economic) în calitate

Mai mult

Operator economic FORMULARUL 1 (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împuterni

Operator economic FORMULARUL 1 (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împuterni Operator economic FORMULARUL 1 (denumirea/numele) privind neîncadrarea in art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împuternicit al... (denumirea operatorului economic) în calitate de candidat/ofertant/ofertant

Mai mult

Termeni de referinta _GL experti juridici Finali

Termeni de referinta _GL experti juridici Finali Proiect: Natura 2000 şi Dezvoltare Rurală în România Finanţator: Swiss Intermediate Body Proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană

Mai mult

FORMULARE Achiziția serviciilor de contractarea unui imprumut Lista formularelor: Anexa nr.1 PROPUNEREA TEHNICA Anexa nr.2 - PROPUNEREA FINANCIARĂ DET

FORMULARE Achiziția serviciilor de contractarea unui imprumut Lista formularelor: Anexa nr.1 PROPUNEREA TEHNICA Anexa nr.2 - PROPUNEREA FINANCIARĂ DET FORMULARE Achiziția serviciilor de contractarea unui imprumut Lista formularelor: Anexa nr.1 PROPUNEREA TEHNICA Anexa nr.2 - PROPUNEREA FINANCIARĂ DETALIATĂ Anexa nr.3 Criterii Evaluare Grafic Rambursare

Mai mult

SECŢIUNEA FORMULARE Secţiunea Formulare conţine formularele destinate, pe de o parte, să faciliteze elaborarea şi prezentarea ofertei şi a documentelo

SECŢIUNEA FORMULARE Secţiunea Formulare conţine formularele destinate, pe de o parte, să faciliteze elaborarea şi prezentarea ofertei şi a documentelo SECŢIUNEA FORMULARE Secţiunea Formulare conţine formularele destinate, pe de o parte, să faciliteze elaborarea şi prezentarea ofertei şi a documentelor care o însoţesc şi, pe de altă parte, să permită

Mai mult

FORMULAR 16

FORMULAR 16 FORMULAR 16 ACORD DE ASOCIERE in vederea participarii la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica Conform. (incadrarea legala) Noi, parti semnatare: S.C. S.C. ne asociem pentru a realiza

Mai mult

FORMULARE

FORMULARE FORMULARE OPERATORUL ECONOMIC Formular nr. 1 FORMULAR DE OFERTA Catre... (denumirea autoritatii contractante si adresa completa) Domnilor, 1. Examinand documentatia de atribuire, subsemnatii, reprezentanti

Mai mult

Formulare PT exec

Formulare PT   exec SECŢIUNEA IV FORMULARE Fiecare ofertant care participă, în mod individual sau ca asociat, la procedura pentru atribuirea contractului de execuţie lucrări are obligaţia de a prezenta formularele prevăzute

Mai mult

GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene Unitatea Comunicare Publică şi Informare privind Instrumentele Structurale DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE

GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene Unitatea Comunicare Publică şi Informare privind Instrumentele Structurale DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene Unitatea Comunicare Publică şi Informare privind Instrumentele Structurale DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE Servicii de monitorizare media 2015 Lot 2: Monitorizare

Mai mult

CANDIDATUL/OFERTANTUL (denumirea/numele) FORMULAR NR. 1 D E C L A R A I E privind neîncadrarea în art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezent

CANDIDATUL/OFERTANTUL (denumirea/numele) FORMULAR NR. 1 D E C L A R A I E privind neîncadrarea în art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezent FORMULAR NR. 1 D E C L A R A I E privind neîncadrarea în art. 164 din Legea 98/2016 Subsemnatul,... reprezentant împuternicit al... (denumirea operatorului economic) în calitate de candidat/ofertant/ofertant

Mai mult

Microsoft Word - 4d7b-0abc-0f7d-b7cc

Microsoft Word - 4d7b-0abc-0f7d-b7cc FORMULARE CUPRINS Formular nr. 1 Declarație privind neîncadrarea în prevederile art. 59 și 60 din Legea 98/2016 Formular nr. 2 - Propunerea financiară Formular nr. 3 - Anexa la Formularul de ofertă Formular

Mai mult

Înregistrat la sediul Autorităţii Contractante Nr..../... Formular nr. 1. OFERTANTUL Adresă: Telefon : Fax :... SCRISOARE DE ÎNAINTARE C

Înregistrat la sediul Autorităţii Contractante Nr..../... Formular nr. 1. OFERTANTUL Adresă: Telefon : Fax :...   SCRISOARE DE ÎNAINTARE C Înregistrat la sediul Autorităţii Contractante Nr..../... Formular nr. 1. OFERTANTUL...... Adresă: Telefon : Fax :... E-mail: SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către (denumirea autorităţii contractante şi adresa

Mai mult

FORMULARUL 1 OFERTANT înregistrat la sediul autoritatii contractante (denumirea/numele) nr. / SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către : Municipiul Botoşani, Piaţ

FORMULARUL 1 OFERTANT înregistrat la sediul autoritatii contractante (denumirea/numele) nr. / SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către : Municipiul Botoşani, Piaţ FORMULARUL 1 OFERTANT înregistrat la sediul autoritatii contractante (denumirea/numele) nr. / SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către : Municipiul Botoşani, Piaţa Revoluţiei nr.1, cod poştal 710236, jud. Botoşani

Mai mult

Microsoft Word - 068e d20

Microsoft Word - 068e d20 FORMULARE CUPRINS Formular nr. 1 Declarație privind neîncadrarea în prevederile art. 59 și 60 din Legea 98/2016 Formular nr. 2 - Propunerea financiară Formular nr. 3 Contract lucrări Formular nr. 1 Operator

Mai mult

OPIS FORMULARE: Formularul 1 Scrisoare de înaintare Formularul 2 Informaţii generale despre ofertant Formularul 3 Declaraţie privind neîncadrarea în s

OPIS FORMULARE: Formularul 1 Scrisoare de înaintare Formularul 2 Informaţii generale despre ofertant Formularul 3 Declaraţie privind neîncadrarea în s OPIS FORMULARE: Formularul 1 Scrisoare de înaintare Formularul 2 Informaţii generale despre ofertant Formularul 3 Declaraţie privind neîncadrarea în situaţiile prevăzute la art. 164 din Legea nr.98/2016

Mai mult

Microsoft Word - 6-DCT-formulare.docx

Microsoft Word - 6-DCT-formulare.docx Formulare ACHIZITIE SERVICII DE ARHIVARE IN SPRIJINUL IMPLEMENTARII PROIECTULUI DEZVOLTAREA COMPETENTELOR IN TRANSPLANT finantat in cadrul POSDRU 186/3.2/S/155295 FORMULAR OFERTANTUL Inregistrat la sediul

Mai mult

Anexa nr. 2 MODELE FORMULARE Formularul nr. 1 Operatorul economic (denumire / sediu ) Inregistrat la sediul autoritatii contractante nr. data ora SCRI

Anexa nr. 2 MODELE FORMULARE Formularul nr. 1 Operatorul economic (denumire / sediu ) Inregistrat la sediul autoritatii contractante nr. data ora SCRI Anexa nr. 2 MODELE FORMULARE Formularul nr. 1 Operatorul economic (denumire / sediu ) Inregistrat la sediul autoritatii contractante nr. data ora SCRISOARE DE INAINTARE Catre (denumirea autoritatii contractante

Mai mult

FORMULARUL 1 OPERATOR ECONOMIC (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind evitarea conflictului de interese ( art. 59 si 60 din Legea 98/2016) 1. Subsemnat

FORMULARUL 1 OPERATOR ECONOMIC (denumirea/numele) DECLARAŢIE privind evitarea conflictului de interese ( art. 59 si 60 din Legea 98/2016) 1. Subsemnat FORMULARUL 1 OPERATOR ECONOMIC DECLARAŢIE privind evitarea conflictului de interese ( art. 59 si 60 din Legea 98/2016) 1. Subsemnatul/a, în calitate de.(ofertant/candidat), la, în temeiul art. 59 din Legea

Mai mult

FORMULARE

FORMULARE FORMULARE Formularul 1 DECLARAŢIE pe proprie răspundere privind participarea la procedura de achiziție publică de servicii de creditare bancară în valoare de maxim 1.500.000 lei, organizată de autoritatea

Mai mult

SERDRU Nr. 500 //4625// INVITATIE DE PARTICIPARE Va invitam sa participati cu oferta dvs. la achizitia publica de servicii de reparatii si

SERDRU Nr. 500 //4625// INVITATIE DE PARTICIPARE Va invitam sa participati cu oferta dvs. la achizitia publica de servicii de reparatii si SERDRU Nr. 500 //4625// 13.05.2019 INVITATIE DE PARTICIPARE Va invitam sa participati cu oferta dvs. la achizitia publica de servicii de reparatii si intretinere a automobilelor, cod CPV. 50112000-3 1.

Mai mult

SECŢIUNEA III Formulare și modele de documente Formular nr. 1 Împuternicire Formular nr. 2 Scrisoare de înaintare Formular nr. 3 Scrisoare de garanţie

SECŢIUNEA III Formulare și modele de documente Formular nr. 1 Împuternicire Formular nr. 2 Scrisoare de înaintare Formular nr. 3 Scrisoare de garanţie SECŢIUNEA III Formulare și modele de documente Formular nr. 1 Împuternicire Formular nr. 2 Scrisoare de înaintare Formular nr. 3 Scrisoare de garanţie pentru participare cu ofertă la procedura de atribuire

Mai mult

Capitolul III - MODELE DE FORMULARE

Capitolul III - MODELE DE FORMULARE .. Denumirea (numele ofertantului) Nr. din 2017 (data) Autoritatea Contractantă CONSILIUL JUDETEAN HUNEDOARA Nr..din. 2017, ora... (data) (se va completa la Registratura, la depunerea ofertei) SCRISOARE

Mai mult

Microsoft Word - 2.Formulare (1).doc

Microsoft Word - 2.Formulare (1).doc Formular 1 Formular 2 Formular 3 Formular 4 Formular 5 Formular 6 Formular 7 Formular 8 FORMULARE Angajament privind susţinerea economică si financiara a ofertantului/ grupului de operatori economici Angajament

Mai mult

SOCIETATEA CARPATINĂ ARDELEANĂ - SATU MARE

SOCIETATEA CARPATINĂ ARDELEANĂ - SATU MARE ASOCIAŢIA WWF-PROGRAMUL DUNĂRE-CARPAŢI ROMÂNIA Aprobat Director Program Magor Imre Csibi DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE PENTRU CONTRACTUL având ca obiect Elaborarea de recomandări pentru adaptarea infrastructurii

Mai mult

Microsoft Word - caiet de sarcini- BV - oras din poveste 2014

Microsoft Word - caiet de sarcini-  BV - oras din poveste 2014 Aprobat, Primar, George Scripcaru CAIET DE SARCINI DATE GENERALE Date de identificare ale instituţiei: Autoritate contractantă Primăria Municipiului Braşov Adresa: B-dul Eroilor nr 8, Braşov, cod 00007,

Mai mult

Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Axa prioritară: 2 Corelarea

Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Axa prioritară: 2 Corelarea Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Axa prioritară: 2 Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii

Mai mult

FORMULARELE OFERTEI NR. FORMULAR FORMULAR 1 Scrisoarea de înaintare DENUMIRE FORMULAR PAGINA Pagina 2 FORMULAR 2 FORMULAR 3 FORMULAR 4 Declaraţia priv

FORMULARELE OFERTEI NR. FORMULAR FORMULAR 1 Scrisoarea de înaintare DENUMIRE FORMULAR PAGINA Pagina 2 FORMULAR 2 FORMULAR 3 FORMULAR 4 Declaraţia priv FORMULARELE OFERTEI NR. FORMULAR FORMULAR 1 Scrisoarea de înaintare DENUMIRE FORMULAR PAGINA Pagina 2 FORMULAR 2 FORMULAR 3 FORMULAR 4 Declaraţia privind eligibilitatea (art.164 din Legea nr.98/2016 privind

Mai mult

Observ

Observ R O M Â N I A MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE NESECRET Nr. 161458 / 12.09.2019 Ex. nr. 1 INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN DOLJ Catre BAROUL DOLJ Bvd. Carol I nr.1,bl.17d,

Mai mult

Secţiunea I

Secţiunea I APROBAT, DIRECTOR Ec. GEORGIANA TRIFU Documentaţia de artibuire a contractului de achiziţie de SERVICII DE ORGANIZARE EVENIMENTE ȘI RÂSUL NE UNEȘTE! Cod CPV: 79952000-2 Procedura utilizată: PROCEDURĂ INTERNĂ

Mai mult

Microsoft Word - 4. Formulare si modele.doc

Microsoft Word - 4. Formulare si modele.doc UNIUNEA EUROPEANĂ GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE AMPOSDRU Fondul Social European POSDRU 2007-2013 Instrumente Structurale 2007-2013 GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MUNCII,

Mai mult

Nr. înreg.7178/76/ Aprobat Dr.HEJJA BOTOND Președinte al Asociației CREST CERERE DE OFERTĂ SERVICII DE REALIZARE CONCEPT GRAFIC (corespunzăt

Nr. înreg.7178/76/ Aprobat Dr.HEJJA BOTOND Președinte al Asociației CREST CERERE DE OFERTĂ SERVICII DE REALIZARE CONCEPT GRAFIC (corespunzăt Nr. înreg.7178/76/20.02.2019 Aprobat Dr.HEJJA BOTOND Președinte al Asociației CREST CERERE DE OFERTĂ SERVICII DE REALIZARE CONCEPT GRAFIC (corespunzător conform codului CPV 79800000-2 Servicii tipografice

Mai mult

FORMULARE SI MODELE SECTIUNEA III FORMULARE

FORMULARE SI MODELE SECTIUNEA III FORMULARE FORMULARE SI MODELE SECTIUNEA III FORMULARE Capitolul III conţine formularele destinate, pe de o parte, să faciliteze elaborarea şi prezentarea ofertei şi a documentelor care o însoţesc şi, pe de altă

Mai mult

Observ

Observ Nr.6314/31.10.2014 Aprobat Rector FIŞA DE DATE A ACHIZIŢIEI I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTĂ Denumire: UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA A BANATULUI Adresa: Calea Aradului nr.119 Localitate:

Mai mult

Invitaţie de participare privind depunerea de oferte pentru încheierea unui contract având ca obiect Preluarea prin cumpărare a deşeurilor colectate s

Invitaţie de participare privind depunerea de oferte pentru încheierea unui contract având ca obiect Preluarea prin cumpărare a deşeurilor colectate s Invitaţie de participare privind depunerea de oferte pentru încheierea unui contract având ca obiect Preluarea prin cumpărare a deşeurilor colectate selectiv conform Legii nr. 132 din 2010 privind colectarea

Mai mult

Casa Judeteana de Pensii Bacau Nesecret Nr. AC/28224/ INVITATIE DE PARTICIPARE procedura achizitie directa pentru atribuirea contractului de

Casa Judeteana de Pensii Bacau Nesecret Nr. AC/28224/ INVITATIE DE PARTICIPARE procedura achizitie directa pentru atribuirea contractului de Casa Judeteana de Pensii Bacau Nesecret Nr. AC/28224/03.05.2018 INVITATIE DE PARTICIPARE procedura achizitie directa pentru atribuirea contractului de servicii de curatenie birouri Aprobat, Alina IFTODE

Mai mult

Microsoft Word - gradinita 9.docx

Microsoft Word - gradinita 9.docx NICIPIUL BRASOV Adresa postala: BD. EROILOR NR.8, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500007, Romania, Punct(e) de contact: DARIA SAVIN, Tel. +40 268416550/128/124, In atentia: DARIA SAVIN, Email: achizitiipublice@brasovcity.ro,

Mai mult

Nr.inreg. din & /O f/2017 PRIMĂRIA ORAŞULUI BUZIAS Str. Principala, nr. 16, loc. Buzias, jud. Timiş, Romania Tel./fax ; pr

Nr.inreg. din & /O f/2017 PRIMĂRIA ORAŞULUI BUZIAS Str. Principala, nr. 16, loc. Buzias, jud. Timiş, Romania Tel./fax ; pr Nr.inreg. din & /O f/2017 PRIMĂRIA ORAŞULUI BUZIAS Str. Principala, nr. 16, loc. Buzias, jud. Timiş, Romania Tel./fax 0256321450; 0256321451 email: primbuzias@yahoo.com; web:www.primariabuzias.ro Aprobat

Mai mult

Investeşte în oameni

Investeşte în oameni ANUNT PUBLICITAR NR 677/30.07.2012 INVITATIE DE PARTICIPARE LA ACHIZITIA DE SERVICII DE INCHIRIERE SALA CONFERINTA Achizitor: Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia cu sediul postal in Strada 1 Decembrie

Mai mult

Observ

Observ Nr. 7819/04.05.2015 Se aprobă, DIRECTOR I.C.A.S. - Bucuresti. DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE pentru pocedura de atribuire a contractului de prestari servicii transport auto material lemnos Intocmit Oancea Ionut

Mai mult

FISA DE DATE SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE DIN POLICLINICA MUN. SACELE SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) DENUMIRE, ADRESĂ ŞI PUNCT DE CONTACT

FISA DE DATE SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE DIN POLICLINICA MUN. SACELE SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) DENUMIRE, ADRESĂ ŞI PUNCT DE CONTACT FISA DE DATE SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE DIN POLICLINICA MUN. SACELE SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) DENUMIRE, ADRESĂ ŞI PUNCT DE CONTACT Denumire oficială: MUNICIPIUL SACELE Adresă: P-ta

Mai mult

INVITATIE DE PARTICIPARE Clubul Sportiv Municipal Bucuresti vă invită să depuneti oferta în scopul atribuirii contractului/contrac

INVITATIE DE PARTICIPARE Clubul Sportiv Municipal Bucuresti vă invită să depuneti oferta în scopul atribuirii contractului/contrac INVITATIE DE PARTICIPARE Clubul Sportiv Municipal Bucuresti vă invită să depuneti oferta în scopul atribuirii contractului/contractelor pentru prestare servicii productie audio-video si diseminare media,

Mai mult

DECLARAŢIE privind încadrarea întreprinderii în categoria întreprinderilor mici şi mijlocii Anexa 1 din Legea nr. 346/2004 I. Date de identificare a î

DECLARAŢIE privind încadrarea întreprinderii în categoria întreprinderilor mici şi mijlocii Anexa 1 din Legea nr. 346/2004 I. Date de identificare a î DECLARAŢIE privind încadrarea întreprinderii în categoria întreprinderilor mici şi mijlocii Anexa 1 din Legea nr. 346/2004 I. Date de identificare a întreprinderii Denumirea întreprinderii... Adresa sediului

Mai mult

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Investeste in Oameni! Achizi

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Investeste in Oameni! Achizi Achizitor: ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE MATERIALE DE CONSTRUCTII DIN ROMANIA Adresa: B-dul I.C Bratianu nr. 10, sector 3, Bucuresti, adresa corespondenta Str.Ing Vasile Cristescu nr. 3, sector 2, cod 021984

Mai mult

Investeşte în oameni

Investeşte în oameni ANUNT PUBLICITAR NR 673/30.07.2012 INVITATIE DE PARTICIPARE LA ACHIZITIA DE SERVICII DE EXTINDERE, ADAPTARE, MENTENANTA PAGINA WEB Achizitor: Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia cu sediul postal

Mai mult

Microsoft Word - Documentatia descriptiva out door Mihai Marinescu 2011.doc

Microsoft Word - Documentatia descriptiva out door Mihai Marinescu 2011.doc DIRECTIA GENERALA ACHIZITII PUBLICE Nr.... /... Aprob, Ministru Elena Gabriela UDREA Date despre autoritatea contractanta: DOCUMENTATIA DESCRIPTIVĂ Denumire : Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului

Mai mult

FISA DE DATE SERVICII DE MENTENANȚĂ PAGINI WEB ȘI SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1)

FISA DE DATE SERVICII DE MENTENANȚĂ PAGINI WEB   ȘI   SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) FISA DE DATE SERVICII DE MENTENANȚĂ PAGINI WEB WWW.MUNICIPIULSACELE.RO ȘI WWW.CENTRUMULTICULTURALSACELE.RO SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) DENUMIRE, ADRESĂ ŞI PUNCT DE CONTACT Denumire oficială:

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE Universitatea POLITEHNICA din București DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE Servicii de catering Cod CPV: Servicii de

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE Universitatea POLITEHNICA din București DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE Servicii de catering Cod CPV: Servicii de DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE Servicii de catering Cod CPV: 55520000-1 Servicii de catering STRUCTURA DOCUMENTAȚIEI DE ATRIBUIRE ACHIZIȚIA DE SERVICII Servicii de catering Secțiunea 1. Instrucțiuni pentru

Mai mult

Microsoft Word - Formulare Tinca

Microsoft Word - Formulare Tinca FORMULARE Consolidare mal drept Criş Negru la Tinca, judeţul Bihor Conţine formularele destinate, pe de o parte, să faciliteze elaborarea şi prezentarea ofertei şi a documentelor care o însoţesc şi, pe

Mai mult

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE Universitatea POLITEHNICA din București DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE Servicii de organizare a Reuniunii Grupului de monito

MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE Universitatea POLITEHNICA din București DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE Servicii de organizare a Reuniunii Grupului de monito DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE Servicii de organizare a Reuniunii Grupului de monitorizare a Procesului Bologna și a Adunării Generale a Registrului european pentru asigurarea calității în învățământul superior

Mai mult

D[1].A

D[1].A D ROMANIA CONSILIUL JUDEŢEAN PRAHOVA DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECŢIA COPILULUI Nr. 468/25.03.2010 CENTRUL de RECUPERARE si REABILITARE NEUROPSIHIATRICA pentru Persoane Adulte cu Handicap

Mai mult

FISA DE DATE SERVICII DE CONSULTANȚĂ ÎN VEDEREA ATESTĂRII MUNICIPIULUI SĂCELE CA STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES LOCAL SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACT

FISA DE DATE SERVICII DE CONSULTANȚĂ ÎN VEDEREA ATESTĂRII MUNICIPIULUI SĂCELE CA STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES LOCAL SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACT FISA DE DATE SERVICII DE CONSULTANȚĂ ÎN VEDEREA ATESTĂRII MUNICIPIULUI SĂCELE CA STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES LOCAL SECŢIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ I.1) DENUMIRE, ADRESĂ ŞI PUNCT DE CONTACT Denumire

Mai mult

Nr. V3-688 / Aprob, Daniel Eusebiu Goșea Ordonator principal de credite delegat pentru pregătirea și exercitarea de către România a Președi

Nr. V3-688 / Aprob, Daniel Eusebiu Goșea Ordonator principal de credite delegat pentru pregătirea și exercitarea de către România a Președi Nr. V3-688 / 21.05.2019 Aprob, Daniel Eusebiu Goșea Ordonator principal de credite delegat pentru pregătirea și exercitarea de către România a Președinției Consiliului UE DOCUMENTATIA DE ATRIBUIRE Servicii

Mai mult

Observ

Observ Nr.34/06.01.2016 Aprobat Rector FIŞA DE DATE A ACHIZIŢIEI I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTĂ Denumire: UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA A BANATULUI Regele Mihai I al României din Timisoara

Mai mult

FIȘA DE DATE A ACHIZIȚIEI

FIȘA DE DATE A ACHIZIȚIEI Operator economic Formularul nr. 1 (denumirea/numele) Înregistrat la sediul autorităţii contractante nr. /.. SCRISOARE DE ÎNAINTARE Către (denumirea autorităţii contractante şi adresa completă) Ca urmare

Mai mult

03-Documentatia-ofertanti-audit

03-Documentatia-ofertanti-audit DOCUMENTAŢIA PENTRU OFERTANŢI PENTRU ACHIZIŢIA DE SERVICII DE AUDITARE FINANCIARĂ PROCEDURA DE ACHIZIŢIE: PROCEDURA COMPETITIVĂ 2010 1 DOCUMENTAŢIA PENTRU OFERTANŢI ACHIZIŢIA DE SERVICII DE AUDITARE FINANCIARĂ

Mai mult

Microsoft Word - DA.doc

Microsoft Word - DA.doc UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN TIMIŞOARA Piaţa Victoriei Nr.2-300006 TIMIŞOARA - ROMÂNIA Tel: 40-256-40.30.16 Fax: 40-256-40.30.26 Nr. 3127/02.03.2010 APROBAT RECTOR, prof.dr.ing. Nicolae ROBU DOCUMENTATIA

Mai mult

Microsoft Word - Anunt inchiriere spatiu CRAIOVA.doc

Microsoft Word - Anunt inchiriere spatiu CRAIOVA.doc DOCUMENTATIE DE ATRIBUIRE Inchiriere spatiu Intocmit Dragos Marcu 1 FIŞA DE DATE A ACHIZIŢIEI I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTĂ Denumire: ARAS ASOCIATIA ROMANA ANTI-SIDA Adresă: BD. GARII OBOR, NR 23, SECTOR

Mai mult

SOCIETATEA CARPATINĂ ARDELEANĂ - SATU MARE

SOCIETATEA CARPATINĂ ARDELEANĂ - SATU MARE ASOCIAŢIA WWF-PROGRAMUL DUNĂRE-CARPAŢI ROMÂNIA Aprobat Director Program Magor Imre Csibi DOCUMENTAŢIE DE ATRIBUIRE PENTRU CONTRACTUL având ca obiect Organizare grupuri de lucru (definitivare ghid, măsuri

Mai mult

Fisa de Date

Fisa de Date SECŢIUNEA I FIŞA DE DATE A ACHIZIŢIEI I. 1. Autoritatea Contractantă Denumire: Municipiul Arad Adresa: Bulevardul Revoluţiei, nr. 75 Localitate: Arad, judeţul Arad Cod poştal: 310130 Ţara: România Persoane

Mai mult

Anexa VII – Audit si Raport de Audit

Anexa VII – Audit si Raport de Audit DOCUMENTAȚIE DE ATRIBUIRE a contractului privind achiziţia publică a serviciilor de organizare a unei școli de vară pentru studenți prevăzută a se derula în cadrul proiectului Mobilizarea universităților

Mai mult

Anexa nr. 2 MODELE FORMULARE Formularul nr. 1 Operatorul economic (denumire / sediu ) Inregistrat la sediul autoritatii contractante nr. data ora SCRI

Anexa nr. 2 MODELE FORMULARE Formularul nr. 1 Operatorul economic (denumire / sediu ) Inregistrat la sediul autoritatii contractante nr. data ora SCRI Anexa nr. 2 MODELE FORMULARE Formularul nr. 1 Operatorul economic (denumire / sediu ) Inregistrat la sediul autoritatii contractante nr. data ora SCRISOARE DE INAINTARE Catre (denumirea autoritatii contractante

Mai mult