Microsoft Word - New Microsoft Word Document (6)

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Microsoft Word - New Microsoft Word Document (6)"

Transcriere

1 DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de ORASUL GAESTI, cu sediul in orasul Gaesti, str.13 Decembrie, nr.102a, judetul Dambovita, înregistrată la Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita cu nr.12073/ , în baza Hotărârii Guvernului nr. 445/2009 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice şi private asupra mediului si a Ordonantei de urgenta nr.57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor natural, a florei si faunei salbatice, cu modificările şi completările ulterioare, Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita decide, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de Analiză Tehnică din data de , că proiectul «MODERNIZARE SI EXTINDERE CASA DE CULTURA DUMITRU STANCIU ORAS GAESTI», amplasat in orasul Gaesti, str.nicolae Titulescu, nr.3,4a, judetul Dambovita, nu se supune evaluării impactului asupra mediului sau evaluarii adecvate. Justificarea prezentei decizii: I.Motivele care au stat la baza luării deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului sunt următoarele: a). proiectul se încadrează în prevederile Hotărârii Guvernului nr. 445/2009, anexa nr.2, pct.13, lit.a). - Orice modificari sau extinderi, altele decat cele prevazute la pct.22 din anexa 1, ale proiectelor prevazute in anexa nr.1 sau in prezenta anexa, deja autorizate, executate sau in curs de a fi executate, care pot avea efecte semnificative negative asupra mediului; b). au fost realizate verificarea amplasamentului, completarea si analiza listei de control pentru etapa de incadrare, consultarea membrilor CAT in cadrul sedintei din , desfasurata la sediul A.P.M. Dambovita ; c). impactul realizarii proiectului asupra factorilor de mediu va fi in limite admisibile pentru sol, subsol, vegetatie, apa, aer si asezarile umane ; d). in urma mediatizarii depunerii solicitarii si a deciziei etapei de incadrare, nu au fost inregistrate observatii, opinii sau sesizari din partea publicului, privind decizia etapei de incadrare. 1.Caracteristicile proiectului a). Marimea proiectului Prin proiectul propus, se vor executa lucrari de consolidare, extindere si modernizare a cladirii Casei de Cultura Dumitru Stanciu din orasul Gaesti.

2 Bilantul teritorial Suprafata totala teren = 1137 mp; Suprafata construita = 992 mp; Suprafata construita desfasurata totala = 1746,79 mp; Suprafata parter constructie existenta = 879 mp; Suprafata parter extindere = 113 mp; Suprafata etaj 1 - constructie existenta = 641,79 mp; Suprafata etaj 1 extindere = 113 mp; Regim de inaltime existet si propus: P+1; Inalțimea maxima la coamă a construcției finale va fi +9,90 și +6,70; Inaltimea parterului în corpurile de capăt este 3,50m iar a etajului este 3,11m (din placă în placă). Inalțimea interioară liberă a sălii de audiții este variabilă de la 5,72m la 6,58m (în zona scenei). POT existent = 75,13 %; CUT existent = 1,30 POT propus = 87 %; CUT propus = 1,54 Structura functionala Parter -casa de bilete -centrala termica si ventilatie -tablou electric general -vestiar si grup sanitar personal tehnic si de intretinere -birou impresariat, relatii cu publicul -hol acces si sala de spectacole cu capacitate 314 locuri -bufet si anexele acestuia -regrupare scena, cabine actori -birou paza -sala expozitie cu spatiu depozitare -sala biblioteca si spatiu arhiva -grup sanitar public -depozit costume / recuzita -bucatarie tip catering cu spatii aferente (oficiu, spalator) -sala de mese Structura functionala Etaj 1 -sali multifunctionale, pentru cercuri dans-repetitii, pictura, arte plastice, foto-film -directia centrului, cu birou director si secretariat, sala conferinte / reuniuni -grupuri sanitare personal si public -balcon sala multifunctionala capacitate 50 locuri -spatii tehnice anexa sala spectacole (sunet, lumini, proiectie) -cerc arta decorativa -spatii tehnice Lucrari noi si refaceri :

3 -completari goluri ziduri existente si largiri goluri pentru fluxuri; -reparatii locale la pereti si tavane constructive existen; -gletuiri si zugraveli pereti si tavane; -montarea pardoselilor din mocheta trafic greu in Sali /cercuri; -montarea panourilor fonoabsorbante si respetiv reflectante la tavanul Salii multifunctionale; -montarea scaunelor in sala multifunctionala; -inlocuirea elementelor din lemn, deteriorate, din structura scenei scena; -executarea pardoselii din parchet masiv de stejar in sala multifunctionala; -executarea compartimentarii din gipscarton la grupurile sanitare nou create; -executarea pardoselilor din gresie la grupurile sanitare; -montarea usilor interioare din lemn stratificat, culoare stejar auriu; -montarea faiantei la peretii grupurilor sanitare; -montarea usilor rezistente la incendiu; -montarea usilor rezistente la incendiu cu dispozitiv de autoinchidere, cu geam rezistent la foc; -executarea placarii planseului de la parter in toate spatiile aferente extinderii, la intrados, cu polistiren extrudat de 5 cm grosime; -montarea tamplariei exterioare din lemn stratificat armat, stejar auriu, cu termopan, cu geam reflexiv; -desfacerea setului de trepte de la intrarea principala dinspre strada 13 decembrie si realizarea conform proiectului a rampei pentru persoanele cu dizabilitati si a treptelor de acces dimensionate conform legislatiei in vigoare; -montarea balustradelor metalice la rampa pentru persoane cu dizabilitati si la scara de acces a artistilor (fatada posterioara -Nord); -montarea balustradelor metalice la ferestrele salilor de dans si jocuri (etaj 1, fatada posterioara -Nord); -desfacerea compartimentarilor la grupurile sanitare existente, desfacerea placarilor cu faianta, a obiectelor sanitare existente. -executarea peretilor din gipscarton la grup sanitar persoane cu dizabilitati si grupurile sanitare de persoane conform proiect; -zugravirea suprafetelor exterioare; -zugravirea incaperilor casei de cultura; -repararea treptelor de acces din beton; -aplicarea termosistemului la soclu, inclusive hidroizolarea acestuia.; -executarea trotuarelor etanse cu panta 5% spre exterior; -repararea sarpantelor din lemn; -montarea asterealei si a invelitorilor din tabla profilata, cu accesoriile necesare conform tehnologiei de montaj; -montarea jgheaburilor si a burlanelor din tabla;

4 -executarea paziei; -ignifugarea elementelor din lemn ale sarpantei; -realizarea rampelor de acces in sala multifunctionala a persoanelor cu dizabilitati; Se va inlocui invelitoarea din table metalica profilata tip tigla, degradata pe suprafetele cu acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tabla profilata. Se va executa termoizolarea podului, cu vata minerala 20 cm grosime. Se va executa ignifugarea sarpantei. Se vor montaj gheaburi si burlane la cele doua cladiri. Pentru pardoseli se prevad urmatoarele: -desfacerea intregului strat suport pana la placa de beton armat pentru termoizolarea cu 5 cm de polistiren extrudat a pardoselii si aplicarea stratului de protective, inclusiv finisajul acesteia; -placarea pardoselilor si plintelor din marmura (windfang si foyer, scari), cu placi gresie antiderapanata (scari, grupuri sanitare, scari de serviciu, etc.). Pentru accesul in cladire: - acces public, pentru sala de spectacole; - acces personal administrativ si public pentru balcon sala de spectacole si cercurile aplicative; - acces actori, personal scena si recuzita; - scara de acces din portic catre salile multifunctionale; - scara de acces din foyerul central pentru public catre balconul salii multifunctionale, catre cercurile aplicative si a personalului administrativ; - scara de acces la scena pentru actori si personal; Interventii asupra infrastructurii si suprastructurii cladirii: a). adăugarea unor elemente de tip contravantuiri metalice în planul acoperisului de peste sala de audiții. Sistemul propus de contravantuire a acoperișului se conectează de planșeele de beton armat ale celor două corpuri de capăt. In acest fel se realizează un sistem de tip saibă semirigida la nivelul acoperisului pentru a contracara efectele nedorite de torsiune. b). pentru realizarea gradenei dorite se va utiliza un sistem gravitational format din structură metalică ce descarca pe pereții de zidărie adiacenti. c). pentru rampele aferente persoanelor cu handicap se va utiliza soliția de beton armat. d). pentru construcția propusă ca extindere se recomanda utilizarea unei structuri de beton arma mixta de tip pereți structurali pe latura scurtă și cadre pe direcția lungă pentru a se putea respecta rostul seismic de maxim 10cm. Acoperisul noii construcții se recomandă a se realiza din structură usoară de lemn de tip sarpanta care descarca pe planseul de beton armat de peste etajul 1.

5 e). Masuri pentru evitarea stagnarii apelor in jurul cladirii, a infiltrarii în teren a apelor de suprafata si pentru îndepartarea rapida de constructie a apelor din precipitatii se vor realiza: - amenajarea corespunzatoare a suprafetei terenului înconjurator cu pante de scurgere spre exterior; sistematizarea verticala trebuie sa asigure colectarea si evacuarea rapida a apelor din precipitatii (rigole, cavalieri, santuri de garda impermeabile si cu pante adecvate, special prevazute cu debusee asigurate legate la sistemul de colectare-evacuare a apelor de suprafata existent în zona). - realizarea de trotuare etanse în jurul cladirii, cu latimea minima de 1,50 m, prevazute cu panta de 5% spre exterior cu dop de bitum si scafa de ciment sclivisit la racordul cu soclul cladirii. - refacerea umpluturilor perimetrale din jurul constructiei, (dupa efectuarea lucrarilor de hidroizolatie verticale exterioare), din argila bine compactata in straturi etanse de max. 20 cm grosime in scopul mentinerii unor conditii stabile de umiditate sub trotuare prin ecrane impermeabile, si a protectiei impotriva infiltratiilor de apa in teren; umpluturile se vor compacta cu mijloace terasiere de mica capacitate, adecvate lucrului în spatii înguste. - refacerea completa a tinichigeriei (jgheaburi, burlane); evacuarea apelor de pe acoperis trebuie facuta prin burlane, la rigole impermeabile special prevazute în acest scop, cu debusee asigurate direct la sistemul de colectare-evacuare a apelor de suprafata existent în zona. f). Masuri pentru evitarea umezirii terenului cu ape din retelele exterioare si instalatiile interioare: - revizuirea, reparatia si eventual înlocuirea caminelor, retelelor si conductelor de apa si canalizare subterane din vecinatate, precum si a instalatiilor interioare; - retelele, conductele si instalatiile subterane, trebuie sa respecte prevederile normelor în vigoare, si anume: amplasarea la distantele minime prevazute; montarea în canale de protectie etanse (canivouri), controlabile; conductele de intrare si iesire a instalatiilor care trec prin golurile prevazute în soclurile cladirii; instalatiile interioare de apa si canalizare, precum si amenajarile care fac parte din sistemul de colectare si evacuare a apei din avarii, pierderi de apa, etc. (camine, canale de protectie, base, pardoseli la subsoluri, pompe) si de dirijare a lor catre reteaua de canalizare, trebuie revizuite si dupa caz înlocuite; g). Se vor reface instalatiile interioare (sanitare, canalizare, electrice, gaze), tamplaria, pardoselile, placa suport a pardoselii parterului si finisajele, în conformitate cu tema de arhitectura acceptata de investitor. h). Executantul lucrarilor va asigura respectarea proiectului si a legislatiei si normelor în vigoare privind: protectia, tehnica securitatii si igiena muncii; protectia la actiunea focului, prevenirea si stingerea incendiilor; asigurarea accesului din strada pe santier, a restituirii în forma initiala a suprafetelor utilizate pentru executarea lucrarilor, a drumurilor pentru acces cu utilaje si mijloace de transport.

6 Finisaje pereti/tavane Finisajele propuse sunt simple, cu vopsitorie lavabila policroma si decorativa si faianta in spatiile umede (grupuri sanitare si bufet); Pereti cu tratament acustic la sala de spectacole; Finsaje exterioare Pentru reabilitarea si extinderea casei de cultura se prevad urmatoarele finisaje exterioare: - sistem termoizolant pentru pereti exteriori de tip Baumit, cu polistiren expandat si tencuielile exterioare silicatice; - zugravelile (vopsitorii cu solutie apoasă cu vopsele de tip vinarom) la exterior; - culorile care se vor aplica vor fi în tente naturale şi/sau colorate. - sistem termoizolant pentru pereti exteriori de tip Baumit, cu polistiren extrudat si tencuieli speciale hidrofuge la soclu; - se va realiza un trotuar de protecţie in jurul construcţiei şi a unor rigole de evacuare a apelor pluviale, pentru a se evita efectul infitratiilor asupra integritatii fundatiilor; - se va realiza un sistem eficient de colectare/evacuare a apelor pluviale de pe acoperiş (jgheaburi si coloane pluviale); - se va realiza o rampa de acces, pentru accesibilitatea persoanelor cu handicap fizic, în zona accesului principal intrarea amplasata pe fatada de nord a casei de cultura. Instalatii interioare de incalzire Sursa termică grup centrale termice proprii cu agent termic apă caldă 80/60 0 C, cu funcţionare pe gaze naturale. - instalaţia de încălzire cu corpuri statice; - boiler instant de preparare apa calda de consum; S-au adoptat următoarele soluţii de încălzire a clădirii: - incălzire cu radiatoare in spatiile destinate prin tema; - incălzire de garda cu radiatoare in sala de spectacole; - incălzire cu aer cald in sala de spectacole si in salile destinate prin tema; - incălzirea aerului proaspăt introdus cu baterii de încălzire ale sistemelor de ventilare. Instalatii sanitare Alimentarea cu apă potabilă se va face din reteaua de apă stradală existenta (Dn100) prin intermediul a doua bransamente realizat în doua camine de apa. Din această reţea se alimentează reteaua de hidranti interiori si reteaua de apa potabila. Instalatii de stins incendiu Conform prevederilor legale in vigoare clădirea cu destinaţie casa de cultura trebuie prevazuta cu instalatie de stins incendii cu hidranti interiori cu trei jeturi în functiune simultană pentru sala aglomerata si 2 jeturi in functiune simultana pentru restul constructiei. Asigurarea debitului şi presiunii necesare funcţionării instalatiilor sanitare si de incendiu cu hidranţi se va face de la reteaua publica de alimentare cu apa.

7 Retele de apa Alimentarea cu apă se va face de la reteaua stradala existenta (Dn100) cu ajutorul a doua branşamente şi doua cămine de apă, care este prevăzut cu apometru şi robinete de inchidere. Pentru stins incendiu din exterior se propune un racord la retaua de apa potabila DN 3, care va alimenta hidrantii din sala de spectacole. Retele de canalizare Evacuarea apelor menajere colectate se va face prin intermediul căminelor de canalizare la caminele existente in jurul cladirii cu racord la canalizarea oraseneasca. Instalatii interioare de gaz Alimentarea cu gaze naturale a cladirii se va face prin extinderea retelelor de gaze existente in zona, printr-o conducta din OL Dn 63 pentru gaze naturale cu lungimea de cca. 25 de metri, montata ingropat. Instalatii interioare de ventilatie Având în vedere destinaţiile spaţiilor şi specificul activităţilor desfăşurate aici, pentru care se cere o ventilare controlară necesară asigurării conditiilor optime de microclimat, se vor prevede urmatoarele instalatii de ventilare : - Instalatii de ventilare pentru Sala spectacole şi scenă - (parter), - In birouri, sala dans, biblioteca, sala jocuri etc se vor prevedea instalatii de climatizare/ventilare cu aparate de aer conditionat. Instalatii interioare electrice Proiectul va oferi solutii tehnice pentru modernizarea urmatoarele tipuri de instalatii electrice: - Alimentarea cu energie electrica; - Instalatii electrice de iluminat general (normal) si de accent; - Instalatii electrice de iluminat de evacuare si veghe; - Instalatii electrice de prize pentru uz general; - Instalatii electrice de forta, comanda si automatizare (aferente centrala de ventilare, centrala termica etc.); - Instalatii electrice de distributie interioara (coloane de alimentare si tablouri electrice principale); - Instalatii electrice de protectie la atingere directa si indirecta; Instalatii de curenti slabi: - instalatii de comunicatii (telefonie + computere); - instalatii de detectie, semnalizare si alarmare in caz de incendiu; - instalatii antiefractie; - instalatii CCTV ; - instalatii de sonorizare. Iluminat exterior Iluminatul exterior va cuprinde iluminarea ornamentala a fatadei principale a cladirii.

8 Aceasta se va realiza cu proiectoare/reflectoare orientabile. Instalatii de protectie si legare la pamant In instalatiile electrice aferente imobilului se va utiliza schema de legare la pamant TN-C-S, schema in care functiile de neutru si de protectie sunt combinate intr-un singur conductor pe o portiune a schemei. Pentru legarea la pamant a fost prevazuta o priza de pamant artificiala multipla, alcatuita din electrozi verticali subterani din teava OLZn 2 ½ cu lungimea de 3 m si platbanda OLZn 40x4mm. Valoarea rezistentei de dispersie a prizei de pamant nu trebuie sa depaseasca valoarea de 1Ω, aceasta fiind comuna pentru instalatiile interioare de legare la pamant si instalatia de paratrasnet. Pentru protectia cladirii impotriva descarcarilor atmosferice se va prevedea un captator electronic tip PREVECTRON, care se va monta pe un catarg telescopic, fixat la h=2,5m fata de cel mai ridicat punct de pe acoperis si va avea doua coborari la priza de pamant. Coborarile la priza de pamant vor avea piese de separatie si se vor executa cu platbanda OLZn 25x4mm, montata aparent sau ingropat. propus. b).cumularea cu alte proiecte In zona nu exista o alta propunere de proiect de investitie. c).utilizarea resurselor naturale. Nu sunt prevazute utilizarea resurselor naturale pentru implementarea proiectului d). Productia de deseuri In perioada de executie se estimeaza producerea de deseuri menajere si deseuri de materiale de constructii si din demolari, care vor fi colectate selectiv si evacuate/valorificate prin operatori economici autorizati. In perioada de functionare deseurile generate vor fi colectate selectiv si evacuate pe baza de contract. e).emisii poluante, inclusiv zgomotul si alte surse de disconfort In perioada de executie a proiectului si in perioada de functionare: - emisiile in atmosfera provenite de la utilaje si mijloacele de transport se vor incadra in limitele maxim admise conform legislatiei privind protectia atmosferei in vigoare; - nivelul de zgomot produs in timpul lucrarilor de executie si in timpul functionarii se va incadra in limitele OMS nr.119/2014, conform STAS 10009/88 - Acustica urbană, nedepasind valoarea de 65 db(a), inregistrata la limita amplsamentului;

9 f). Riscul de accident, tinandu-se seama in special de substantele si tehnologiile utilizate. Riscul de producere a accidentelor este redus si va fi evitat prin respectarea intocmai a tehnologiei de lucru si a caietului de sarcini. 2.Localizarea proiectului 2.1. Utilizarea existenta a terenului Terenul pe care se va realiza proiectul apartine domeniului public privat al orasului Gaesti, judetul Dambovita. 2.2.Relativa abundenta a resurselor din zona Nu vor fi afectate existenta, calitate si capacitatea regenerativa a resurselor naturale din zona ; 2.3.Capacitatea de absorbtie a mediului : a). zone umede : nu este cazul ; b). zone costiere : nu este cazul ; c). zone montane si imapadurite: nu este cazul ; d).parcurile si rezervatiile naturale prin legislatia in vigoare: nu este cazul ; e). arii clasificate ca zone protejate prin legislatia in vigoare: nu este cazul ; f). zone de protectie speciala conform OUG.nr.57/2007 cu modificarile si completarile ulterioare, arii naturale protejate, zone de protectie sanitara si hidrogeologica: nu este cazul ; g). arie in care standardele de calitate a mediului stabilite de legislatie au fost deja depasite: nu este cazul ; h). arii dens populate: nu este cazul ; i). peisaj cu semnificatie istorica, culturala si arheologica: nu este cazul ; 3. Caracteristicile impactului potential a). Extinderea impactului: se va limita la zona in care este amplasat proiectul. b). Natura transfrontiera a impactului : nu este cazul. c). Marimea si complexitatea impactului : vor fi reduse in limite admisibile. d). Probabilitatea impactului este redusa. e). Durata, frecventa si reversibilitatea impactului : nu este cazul Condintii de realizare a proiectului: 1. Protecţia apelor: 1.1.In timpul execuţiei lucrarilor

10 - Alimentarea cu motorina, întreţinerea utilajelor şi a mijloacelor de transport se vor efectua numai in spatiile special amenajate La punerea in functiune a investiţiei apele uzate menajere evacuate in reteaua de canalizare se vor incadra in limitele NTPA 001/2002, cu modificarile si completarile ulterioare. 2. Protecţia aerului: In timpul executiei lucrarilor si in timpul functionarii: - emisiile in atmosfera in limitele maxim admise conform Ordinului nr.462/1993; 3. Protecţia împotriva zgomotului şi vibraţiilor: - nivelul de zgomot produs in timpul lucrarilor de executie si in timpul functionarii se va incadra in limitele OMS nr.119/2014, conform STAS 10009/88 - Acustica urbană, nedepasind valoarea de 65 db(a), inregistrata la limita amplsamentului; 4. Protecţia împotriva radiaţiilor: Nu este cazul. 5. Protecţia solului şi a subsolului: In vederea diminuării impactului asupra calităţii solului în timpul implementării proiectului se vor avea în vedere următoarele măsuri: - managementul corespunzător al deşeurilor rezultate în perioada de realizare a investiţiei; - lucrări de refacere a zonelor limitrofe pietonale, stradale si a spatii verzi afectate. 6. Protecţia aşezărilor umane şi a altor obiective de interes public: Nivelul de poluare generat de emisiile din lucrările de implementare a proiectului, se vor incadra in prevederile actelor normative in vigoare: - pentru aer, emisiile in atmosfera se vor incadra in limitele maxim admise conform legislatiei privind protectia atmosferei in vigoare; - nivelul de zgomot produs in timpul lucrarilor de executie si in timpul functionarii se va incadra in limitele OMS nr.119/2014, conform STAS 10009/88 - Acustica urbană, nedepasind valoarea de 65 db(a), inregistrata la limita amplsamentului; 7. Gospodărirea deşeurilor generate pe amplasament Se vor respecta prevederile Legii nr.211/2011 privind regimul deseurilor; Deşeurile rezultate vor fi colectate selectiv si evacuate/valorificate prin operatori economici autorizati. 8. Gospodărirea substanţelor şi preparatelor chimice periculoase: Nu este cazul. 9. Prevederi pentru monitorizarea mediului:

11 La punerea in functiune a proiectului propus, monitorizarea functionarii in conditii de siguranta a investitiei va fi asigurata de administratorul casei de cultura. Titularul proiectului are obligatia sa notifice A.P.M. Dambovita, daca intervin elemente noi, necunoscute si asupra oricarei modificari ale conditiilor care au stat la baza emiterii prezentei decizii, inainte de producerea modificarii. Prezenta decizie este valabila pe toata perioada de realizare a proiectului. La finalizarea lucrarilor se va solicita emiterea autorizatiei de mediu. Prezenta decizie poate fi contestată în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 445/2009 şi ale Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare. p. DIRECTOR EXECUTIV, p.sef SERVICIU AVIZE, ACORDURI, Maria MORCOASE AUTORIZATII, Gratiela CIOCOIU BUNILA INTOCMIT, consilier Nicolae STANCIU DATA:

R O M Â N I A

R O M Â N I A ROMÂNIA JUDEŢUL MUREŞ CONSILIUL JUDEŢEAN PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 31 ianuarie 2012 privind aprobarea documentaţiei tehnice şi a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei Extindere şi copertină faţadă

Mai mult

Untitled

Untitled 1.DATE GENERALE CAIET DE SARCINI Denumirea obiectivului de investitii :CONSTRUIRE ATELIER TAMPLARIE Amplasamentul : strada Aleea Parcului nr. 9 municipiul Bacau judetul Bacau. Beneficiarul investitiei

Mai mult

Nr

Nr Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Maramureș D E C I Z I A E T A P E I D E Î N C A D R A R E PROIECT Ca urmare a solicitării de emitere a

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 - Titlul proiectului de act normativ HOTĂRÂRE pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii Lucrări de consolidare, reparații capitale

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation PRET: 809.020 EUR* Nu se aplica TVA Adresa: Regim de inaltime Str. Piata Varoshaza, nr.18 (fosta Str. Piata Libertatii nr.15) S+P+2E Suprafata construita totala (m 2 ) 1.989 Suprafata utila (m 2 ) 1.683

Mai mult

Prezentare Bonavita Rezidential (cu tag).pdf

Prezentare Bonavita Rezidential (cu tag).pdf contact: 0740 979 979 e-mail: vanzari@bonavita-rezidential.ro web: bonavita-rezidential.ro Prezentare: Descriere Proiect: Bonavita Rezidential este un ansamblu de locuinte individuale amplasat in nordul

Mai mult

Nr

Nr Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaṭi PROIECTUL DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresată de SC GDF Suez

Mai mult

C.U.I. : TEL/FAX : R.C. : J29 / 234 / COD IBAN : RO76 OTPV RO01 CAMPINA, PRAHOVA

C.U.I. : TEL/FAX : R.C. : J29 / 234 / COD IBAN : RO76 OTPV RO01 CAMPINA, PRAHOVA PRET: OFERTA CASA STRUCTURA LEMN - 325 euro / mp cu TVA, constructii P + 1EM, cu suprafata construita desfasurata mai mare de 130 mp - 350 euro / mp cu TVA, constructii P+ 1EM, cu suprafata construita

Mai mult

CARTIER REZIDENŢIAL – ZONA NYIRES

CARTIER  REZIDENŢIAL – ZONA NYIRES CARTIER REZIDENŢIAL ZONA NYIRES Viitorul cartier de locuinţe individuale este situat de-a lungul drumului comunal ce duce din Tăuţii de Sus spre Unguraş, la o distanţă de 500m de DN18 - vis a vis de pădurea

Mai mult

Nr

Nr Ministerul Mediului, Apelor şi Padurilor Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Arges Proiect Decizia etapei de încadrare Nr. / Ca urmare a solicitării de emitere

Mai mult

PROIECT NR. 53/2017 ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE MENAJERA LA IMOBIL D+P+4E,SOLA 29 PARCELA A158/5 TRUP 1(D) LOT 3/1/2/2/1 ZONA MAMAIA NORD, NAVODAR

PROIECT NR. 53/2017 ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE MENAJERA LA IMOBIL D+P+4E,SOLA 29 PARCELA A158/5 TRUP 1(D) LOT 3/1/2/2/1 ZONA MAMAIA NORD, NAVODAR PROIECT NR. 53/2017 ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE MENAJERA LA IMOBIL D+P+4E,SOLA 29 PARCELA A158/5 TRUP 1(D) LOT 3/1/2/2/1 ZONA MAMAIA NORD, NAVODARI JUD. CONSTANTA Faza :D.T.A.C. BENEFICIAR BURUNTEA

Mai mult

Nr

Nr DRAFT DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE Nr. XX din XX.2019 Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de ŞTEFĂNESCU RODICA din oraşul Darabani, str. Dimitrie Brânză nr. 42, jud. Botoşani,

Mai mult

S. C. X A R C H I T E C T U R E & E N G I N E E R I N G C O N S U L T S. R. L. BLVD. DACIA, NR 56, SECTOR 2, BUCURESTI J 40 /9199/2014 MEMORIU DE PREZ

S. C. X A R C H I T E C T U R E & E N G I N E E R I N G C O N S U L T S. R. L. BLVD. DACIA, NR 56, SECTOR 2, BUCURESTI J 40 /9199/2014 MEMORIU DE PREZ MEMORIU DE PREZENTARE Anexa nr. 5 la Metodologie I. Denumirea proiectului : CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE DS+P+2E SI DOTARI LA NIVEL DE ANSAMBLU (CENTRU COMERCIAL, CLUB), REALIZARE PISCINE

Mai mult

Microsoft PowerPoint - MS_Targu Mures_iunie_2019

Microsoft PowerPoint - MS_Targu Mures_iunie_2019 Spatiu de birouri, Piata Trandafirilor, nr.26 Targu Mures Contact: Alexandru Ilie Tel: 0726.707.445 Email: vanzari.imobiliare@bcr.ro www.vanzari.bcr.ro 13302 Scurta descriere a amplasamentului Proprietatea

Mai mult

Microsoft Word - Memoriu tehnic ARHITECTURA.doc

Microsoft Word - Memoriu tehnic ARHITECTURA.doc MEMORIU TEHNIC ARHITECTURA CAPITOLUL A: PIESE SCRISE MEMORIU TEHNIC ARHITECTURA... 1 CAPITOLUL A: PIESE SCRISE... 1 1. DATE GENERALE... 2 1.1.1. CLIMA SI FENOMENELE NATURALE SPECIFICE ZONEI... 2 1.1.2.

Mai mult

Către: CONSTANTINESCU DOINA şi CONSTANTINESCU ALEXANDRU Str.Gheorghe Doja,nr.114,Loc. Ploieşti, Jud.Prahova DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr.... din...2

Către: CONSTANTINESCU DOINA şi CONSTANTINESCU ALEXANDRU Str.Gheorghe Doja,nr.114,Loc. Ploieşti, Jud.Prahova DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr.... din...2 Către: CONSTANTINESCU DOINA şi CONSTANTINESCU ALEXANDRU Str.Gheorghe Doja,nr.114,Loc. Ploieşti, Jud.Prahova DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr.... din...2011 Ca urmare a solicitării de emitere a acordului

Mai mult

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova PROIECT DECIZIA ETAPEI

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova PROIECT DECIZIA ETAPEI PROIECT DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE Ca urmare a solicitarii de emitere a acordului de mediu adresate de S.C. OMV PETROM S.A., reprezentata prin Mincu Adrian Director administrare al Rafinariei Petrobrazi,

Mai mult

MEMORIU DE PREZENTARE MEDIU DENUMIRE PROIECT : HALĂ PRODUCŢIE ŞI DEPOZITARE OBIECTE MATERIALE PLASTICE CU REGIMUL DE ÎNĂLŢIME PARTER ŞI ÎMPREJMUIRE BE

MEMORIU DE PREZENTARE MEDIU DENUMIRE PROIECT : HALĂ PRODUCŢIE ŞI DEPOZITARE OBIECTE MATERIALE PLASTICE CU REGIMUL DE ÎNĂLŢIME PARTER ŞI ÎMPREJMUIRE BE MEMORIU DE PREZENTARE MEDIU DENUMIRE PROIECT : HALĂ PRODUCŢIE ŞI DEPOZITARE OBIECTE MATERIALE PLASTICE CU REGIMUL DE ÎNĂLŢIME PARTER ŞI ÎMPREJMUIRE BENEFICIARUL INVESTIŢIEI : S.C. TRACOREX PROD S.R.L.

Mai mult

PROIECT

PROIECT HOTĂRÂREA NR.36 din 26 martie 2015 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiţiei Amenajare bucătărie şi sală de mese la CRRN Reghin Consiliul Judeţean

Mai mult

output

output PROIECTUL DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din 09.09.2011 Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de S.C. GDF SUEZ ENERGY ROMANIA S.A. pentru MITRESCU VASILE cu sediul in municipiul

Mai mult

D A pachet 4

D A pachet 4 MUNICIPIUL BUCURESTI PRIMARIA SECTORULUI 5 Nr. /16.11.2010 DOCUMENTAŢIA DE ATRIBUIRE PROIECTARE ŞI EXECUŢIE LUCRĂRI DE REABILITARE TERMICĂ A UNUI NUMĂR DE 16 IMOBILE SITUATE ÎN BUCUREŞTI, SECTORUL 5, (Zona

Mai mult

draft Proiect decizie S CEO UMC ROSIA - depozit nou carbune

draft Proiect decizie S CEO UMC ROSIA - depozit nou carbune Ministerul Mediului şi Schimbarilor Climatice Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj Decizia etapei de încadrare - PROIECT- Ca urmare a solicitării de emitere

Mai mult

contact: web: bonavita-rezidential.ro Prezentare: Ansamblul Bonavita Rezidential este alcatuit di

contact: web: bonavita-rezidential.ro Prezentare: Ansamblul Bonavita Rezidential este alcatuit di contact: 0740 979 979 e-mail: vanzari@bonavita-rezidential.ro web: bonavita-rezidential.ro Prezentare: Ansamblul Bonavita Rezidential este alcatuit din patru tipuri de locuinte ce difera prin suprafata

Mai mult

CERERE,

CERERE, LACUL TEI 31 33 Apartamente cu privelişte exclusivistă. Rafinament şi siguranţă Apartament Duplex Nr. 26, etaj 7 / 8 4 camere Adresa: Bd. Lacul Tei nr. 31-33, sector 2, Bucuresti www.btlreal.ro Acest duplex

Mai mult

Nr

Nr Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI MARAMUREȘ DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE (proiect) Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu

Mai mult

Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CON

Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CON Documentație pentru obținerea AVIZULUI COMISIEI TEHNICE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI URBANISM pentru ELABORARE PLAN URBANISTIC DE DETALIU PENTRU CONSTRUIRE CLADIRI SI AMENAJARI (PLATFORMA DEPOZITARE)

Mai mult

ROMANIA JUDETUL PRAHOVA COMUNA ALBESTI - PALEOLOGU CAIET DE SARCINI PIESE DENUMIRE LUCRARE: REPARATII TROTUARE, SAT ALBESTI PALEOLOGU, COMUNA ALBESTI

ROMANIA JUDETUL PRAHOVA COMUNA ALBESTI - PALEOLOGU CAIET DE SARCINI PIESE DENUMIRE LUCRARE: REPARATII TROTUARE, SAT ALBESTI PALEOLOGU, COMUNA ALBESTI ROMANIA JUDETUL PRAHOVA COMUNA ALBESTI - PALEOLOGU CAIET DE SARCINI PIESE DENUMIRE LUCRARE: REPARATII TROTUARE, SAT ALBESTI PALEOLOGU, COMUNA ALBESTI PALEOLOGU, BLOC NR. 1 SCRISE 2019 1. DATE GENERALE

Mai mult

Microsoft Word - MT SDEE INT Fundeni 2017

Microsoft Word - MT SDEE INT Fundeni 2017 MEMORIU DE PREZENTARE 1. DENUMIREA PROIECTULUI Pr. nr. 12.734/2017 Îmbunătăţire nivel de tensiune sat Fundeni, comuna Fundeni, judeţul Galaţi. 2. TITULAR 2.1. Numele companiei: S.D.E.E. Muntenia Nord S.A.

Mai mult

Ministerul Mediului, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI ARGEŞ PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din C

Ministerul Mediului, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI ARGEŞ PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din C Ministerul Mediului, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din Ca urmare a notificării adresate de S.C MATEMAR ZOOTEC CLAS S.R.L., cu sediul în municipiul

Mai mult

FISA PROIECTULUI

FISA PROIECTULUI ELABORARE D.T.A.C. PENTRU LOCUINTA UNIFAMILIALA, IMPREJMUIRE, AMENAJARI EXTERIOARE BENEFICIAR: JUDETUL MARAMURES str. Gheorghe Sincai nr. 46, Baia Mare, jud. Maramures PROIECTANT GENERAL: ŞEF PROIECT:

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL ARAD MUNICIPIUL ARAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A nr. 371 din 29 decembrie 2014 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici

ROMÂNIA JUDEŢUL ARAD MUNICIPIUL ARAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A nr. 371 din 29 decembrie 2014 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ROMÂNIA JUDEŢUL ARAD MUNICIPIUL ARAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A nr. 371 din 29 decembrie 2014 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modificare Studiu de fezabilitate Reabilitare

Mai mult

Nr

Nr Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului DE STAT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. 848 din...2019 Ca urmare a solicitărilor de emitere a acordului de mediu adresate de Castel Ionela

Mai mult

Nr

Nr Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Arges Proiect Decizia etapei de încadrare Nr. /17.07.2018 Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresata

Mai mult

Către,

Către, Pag. 1 Către, Preşedintele Consiliului judeţean Primarul *) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE / DESFIINŢARE Subsemnatul (1) CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ domiciliul (2) municipiul cu în

Mai mult

Memoriu prezentare cf Ordin 135/2010

Memoriu prezentare cf Ordin 135/2010 Memoriu de prezentare I. Denumirea proiectului : ADAPOST DE ANIMALE, ANEXA SI IMPREJMUIRE TEREN II. Titular Beneficiar: Amplasament: Proiectant General: Faza de proiectare: Persoane de contact: BULUTA

Mai mult

ANEXA 5E I. Denumirea proiectului: Hotel apartament S+P+8E+E tehnic II. Titular: SC SEVENHILL SRL ; - adresa poștală Bucuresti, Splaiul Independentei

ANEXA 5E I. Denumirea proiectului: Hotel apartament S+P+8E+E tehnic II. Titular: SC SEVENHILL SRL ; - adresa poștală Bucuresti, Splaiul Independentei ANEXA 5E I. Denumirea proiectului: Hotel apartament S+P+8E+E tehnic II. Titular: SC SEVENHILL SRL ; - adresa poștală Bucuresti, Splaiul Independentei nr.273 corp 3 et.3, sector.6, telefon 0744383727, fax

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 - Titlul proiectului de act normativ HOTĂRÂRE pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii Sală Polivalentă 2500 locuri (Baza sportivă

Mai mult

Microsoft Word - Catalog finisaje - Clienti

Microsoft Word - Catalog finisaje - Clienti CATALOG FINISAJE Citadela Residence SISTEME DE DOTARI PENTRU APARTAMENTE FINISATE APARTAMENTE FINISATE SISTEME DE DOTARI Anexa 1 Sisteme de dotari apartamente Citadela HOL Usa intrare in apartament metalica

Mai mult

Nr. /ARBDD/ 2012 Către: HUBATI TUDOR Adresa: str.a I a,nr. 187,Ap.19, Loc. Sulina, Jud. Tulcea A p r o b G U V E R N A T O R DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRA

Nr. /ARBDD/ 2012 Către: HUBATI TUDOR Adresa: str.a I a,nr. 187,Ap.19, Loc. Sulina, Jud. Tulcea A p r o b G U V E R N A T O R DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRA Nr. /ARBDD/ 2012 Către: HUBATI TUDOR Adresa: str.a I a,nr. 187,Ap.19, Loc. Sulina, Jud. Tulcea A p r o b G U V E R N A T O R DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr.... din...2012 Viorica BÎSCĂ Ca urmare a solicitării

Mai mult

Nr

Nr Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Decizia etapei de încadrare Nr..din Proiect din data 28.02.2019 Ca urmare a solicitări de emitere a acordului de mediu adresate de de S.C.

Mai mult

Microsoft PowerPoint - Bucuresti_Calea Victoriei [Read-Only]

Microsoft PowerPoint - Bucuresti_Calea Victoriei  [Read-Only] Pret: 8.262.800 EUR Nu se aplica TVA Adresa: Calea Victoriei, Nr.155, Bl.D1 Anul constructiei 1993 Regim de inaltime S+P+MZ+1E din S+P+8E Suprafata construita totala (mp) 5442,73 Suprafata utila (mp) 3821,46

Mai mult

Nr

Nr Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI ARGES PROIECT DECIZIE ETAPA DE ÎNCADRARE din data 10.05.2019 Ca urmare a solicitării de emitere a acordului

Mai mult

FISA TEHNICA AplaEFoam EPS 70 Polistiren Expandat ignifugat Nr:198 Editia:1 Revizia:1 Data: PREZENTARE ŞI PERFORMANŢE: Plăci termoizolante d

FISA TEHNICA AplaEFoam EPS 70 Polistiren Expandat ignifugat Nr:198 Editia:1 Revizia:1 Data: PREZENTARE ŞI PERFORMANŢE: Plăci termoizolante d FISA TEHNICA AplaEFoam EPS 70 Polistiren Expandat ignifugat Nr:198 Editia:1 Revizia:1 Data:30.08.2018 PREZENTARE ŞI PERFORMANŢE: Plăci termoizolante din granule de polistiren expandat, clasificat ca polistiren

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 - Titlul proiectului de act normativ HOTĂRÂRE pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții Reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii

Mai mult

Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI GALAŢI Proiectul DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE nr. 51

Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI GALAŢI Proiectul DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE nr. 51 Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI GALAŢI Proiectul DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE nr. 516/19.08.2013, revizuită Afişat ín data de 19.04.2019

Mai mult

MEMORIU GENERAL

MEMORIU GENERAL MEMORIU GENERAL Întocmit în conformitate cu Ordinul MLPAT nr.37/n/08.06.2000 pentru aprobarea reglementării tehnice GHID PRIVIND METODOLOGIA DE ELABORARE ŞI CONŢINUTUL - CADRU AL PLANULUI URBANISTIC DE

Mai mult

Către, Preşedintele Consiliului judeţean... CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul(*1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Către, Preşedintele Consiliului judeţean... CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul(*1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Către, Preşedintele Consiliului judeţean... CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul(*1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ cu domiciliul(*2)/sediul... în judeţul... municipiul/oraşul/comuna...

Mai mult

FISA PROIECTULUI Denumire lucrare: Amplasament: Beneficiar: P.U.D. pentru CONSTRUIRE LOCUINŢE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI

FISA PROIECTULUI Denumire lucrare: Amplasament: Beneficiar: P.U.D. pentru CONSTRUIRE LOCUINŢE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI FISA PROIECTULUI Denumire lucrare: Amplasament: Beneficiar: P.U.D. pentru CONSTRUIRE LOCUINŢE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI SI BRANSAMENTE Cluj-Napoca, str. Borhanci, nr. cad.262538,

Mai mult

MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea La

MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea La MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea Lacul Morii, nr. 1, sectorul 6, cod 060841 Bucuresti

Mai mult

Nr.2981/38A din SOLICITARE DE OFERTĂ Tribunalul Neamţ, cu sediul în Municipiul Piatra Neamţ, b-dul Decebal, nr. 5, având codul fiscal 41454

Nr.2981/38A din SOLICITARE DE OFERTĂ Tribunalul Neamţ, cu sediul în Municipiul Piatra Neamţ, b-dul Decebal, nr. 5, având codul fiscal 41454 Nr.2981/38A din 08.08.2014 SOLICITARE DE OFERTĂ Tribunalul Neamţ, cu sediul în Municipiul Piatra Neamţ, b-dul Decebal, nr. 5, având codul fiscal 4145454, în calitate de autoritate contractantă, intenţionează

Mai mult

HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat p

HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat p HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2014, pentru finalizarea lucrarilor de reabilitare

Mai mult

Neufert, Raumpillot Dunca Irina Legan Anastasia Dunareanu Avraam Nemes Eduard Neacsu David

Neufert, Raumpillot Dunca Irina Legan Anastasia Dunareanu Avraam Nemes Eduard Neacsu David Neufert, Raumpillot Dunca Irina Legan Anastasia Dunareanu Avraam Nemes Eduard Neacsu David Neufert -Gradinita pentru copii de varsta prescolara 3-6 ani; programul prelungit se desfasoara intre 7.30-17.00;

Mai mult

RATEN ICN CAIET DE SARCINI CS Pag. 5 REPARAT IZOLATIE TERMICA LA TUBULATURA INSTALATIEI DE VENTILATIE CV7 Ed. 1 Act.0 1. CONSIDERAŢII GENERALE

RATEN ICN CAIET DE SARCINI CS Pag. 5 REPARAT IZOLATIE TERMICA LA TUBULATURA INSTALATIEI DE VENTILATIE CV7 Ed. 1 Act.0 1. CONSIDERAŢII GENERALE RATEN ICN CAIET DE SARCINI 5-5108-CS Pag. 5 REPARAT IZOLATIE TERMICA LA TUBULATURA INSTALATIEI DE VENTILATIE CV7 Ed. 1 Act.0 1. CONSIDERAŢII GENERALE Denumirea obiectivului: Reparat izolatie termica la

Mai mult

PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiției Construcție buncăr

PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiției Construcție buncăr PROIECT HOTĂRÂREA NR. din 2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnicoeconomici ai investiției Construcție buncăr și spații conexe Laborator Radioterapie, în Tîrgu

Mai mult

Microsoft Word - Anexa 2.docx

Microsoft Word - Anexa 2.docx S.C. EURODRAFT S.R.L. Sânandrei, str. Magnoliei, nr. 14, jud. Timis; CUI: 27988520; ORC: J35/231/04.02.2011; E-mail: office@eurodraft.ro DESCRIEREA INVESTIȚIEI 1. DATE GENERALE 1.1. Denumirea obiectivului:

Mai mult

Nr. 2881/ 194/ MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA M

Nr. 2881/ 194/ MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA M Nr. 2881/ 194/ 28.03.2008 MINISTERUL MEDIULUI SI DEZVOLTARII DURABILE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI AGENŢIA REGIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUCURESTI Aleea Lacul Morii, nr. 1, sectorul

Mai mult

NOŢIUNI DE LEGISLAŢIE FUNCIARĂ

NOŢIUNI DE LEGISLAŢIE FUNCIARĂ Către... [conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*)] CERERE pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul*1)..., CNP, cu domiciliul*2)/sediul... în judeţul..., municipiul/oraşul/comuna...,

Mai mult

BILKA_produse_prelucrat.cdr

BILKA_produse_prelucrat.cdr BILKA este un grup de companii cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2005, sub numele de HG Construct. BILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale,

Mai mult

R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOM

R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOM R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOMICI, A PROIECTULUI ŞI A CHELTUIELILOR CE VOR FI EFECTUATE

Mai mult

R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOM

R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOM R O M Â N I A JUDEŢUL NEAMŢ MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL HOTĂRÂRE DE APROBARE A DOCUMENTAŢIEI TEHNICO-ECONOMICE ŞI A INDICATORILOR TEHNICO- ECONOMICI, A PROIECTULUI ŞI A CHELTUIELILOR CE VOR FI EFECTUATE

Mai mult

Microsoft Word - _2017_07_18_Caiet de sarcini liceul M. Eminescu_Constanta_LUCRU

Microsoft Word - _2017_07_18_Caiet de sarcini liceul    M. Eminescu_Constanta_LUCRU COLEGIUL NAȚIONAL,, MIHAI EMINESCU CONSTANȚA CAIET DE SARCINI Proiectare: INTERVENȚIE DE URGENȚĂ PENTRU ÎNVELITOARE ȘI GARD EXISTENT DE ÎMPREJMUIRE LA COLEGIUL NAȚIONAL,,MIHAI EMINESCU CONSTANȚA CLĂDIRE

Mai mult

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiec

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiec MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: Faza proiect: Amplasament: Beneficiar: Proiectant general: ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONA (P.U.Z.)

Mai mult

Ministerial Mediului, Apelor i Padurilor Agenda Nationals pentru Protectia Mediului Agenda pentni Pfotectia Mediului Teleorman Anunf public privind de

Ministerial Mediului, Apelor i Padurilor Agenda Nationals pentru Protectia Mediului Agenda pentni Pfotectia Mediului Teleorman Anunf public privind de Ministerial Mediului, Apelor i Padurilor Agenda Nationals pentru Protectia Mediului Agenda pentni Pfotectia Mediului Teleorman Anunf public privind decizia etapei de incadrare Agenda pentru Protec ia Mediului

Mai mult

FIŞĂ DE PREZENTARE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL Odorheiu Secuiesc Programul Operațional Regional Axa prioritară 3 Sprijinir

FIŞĂ DE PREZENTARE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL Odorheiu Secuiesc Programul Operațional Regional Axa prioritară 3 Sprijinir FIŞĂ DE PREZENTARE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL Odorheiu Secuiesc Programul Operațional Regional 2014-2020 Axa prioritară 3 Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de

Mai mult

Nr

Nr Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Arges Proiect Decizia etapei de încadrare Nr. / 24.07.2018 Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresata

Mai mult

Microsoft Word - CERERE_AC.doc

Microsoft Word - CERERE_AC.doc Către, Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş C E R E R E PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul (1) CNP domiciliul (2) municipiul cu sediul în judeţul oraşul comuna satul

Mai mult

Nr

Nr Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava DE STAT Decizia etapei de încadrare Proiect afisat in data de 16.10.2018 Ca urmare a solicitări

Mai mult

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj Decizia etapei de încadrar

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj Decizia etapei de încadrar Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj Decizia etapei de încadrare Nr. numar din zz.ll.aaaa Ca urmare a solicitării

Mai mult

FOAIE DE GARDA Denumirea lucr rii:elaborare PUD PENTRU DESFIINTARE PARTIALA IMOBIL, EXTINDERE SI ETAJARE, RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE IMOBIL, SCHIMBA

FOAIE DE GARDA Denumirea lucr rii:elaborare PUD PENTRU DESFIINTARE PARTIALA IMOBIL, EXTINDERE SI ETAJARE, RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE IMOBIL, SCHIMBA FOAIE DE GARDA Denumirea lucr rii:elaborare PUD PENTRU DESFIINTARE PARTIALA IMOBIL, EXTINDERE SI ETAJARE, RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE IMOBIL, SCHIMBARE DE DESTINATIE DIN LOCUINTA IN SPATII PENTRU CAZARE

Mai mult

Analiza incendiilor pe primele sapte luni ale anului

Analiza incendiilor pe primele sapte luni ale anului PROGNOZA PREVENTIVĂ PRIVIND INCENDIILE LUNA FEBRUARIE 2016 PROGNOZA PREVENTIVĂ PRIVIND INCENDIILE ÎN LUNA FEBRUARIE 2016 În urma analizei incendiilor produse în zona de competenţă a Inspectoratului pentru

Mai mult

ABRAM, NR. 35 COD: ROMANIA JUDETUL BIHOR PRIMARIA COMUNEI ABRAM tei:0259/ fax:

ABRAM, NR. 35 COD: ROMANIA JUDETUL BIHOR PRIMARIA COMUNEI ABRAM tei:0259/ fax: ABRAM, NR. 35 COD: 417005 ROMANIA JUDETUL BIHOR PRIMARIA COMUNEI ABRAM tei:0259/326005 fax:0259326018 primaria.abram@cjbihor.ro primaria.abram@gmail.com www.abram.ro nr, 2667 diu 21.05.2019 Anunt de intentie

Mai mult

Lucrarile de constructie a sediului central al Platformei de Cercetare in Biologie si Ecologie Sistemica (PCBE)

Lucrarile de constructie a sediului central al Platformei de Cercetare in Biologie si Ecologie Sistemica (PCBE) Lucrarile au la baza o documentaţie, intocmita in conformitate cu prevederile Legii 453/ 2001 si se realizeaza prin activitatile cuprinse in Pachetul de lucru B, subcomponenta B1. Potrivit P100/ 92, imobilul

Mai mult

Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI ARGEŞ PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din Ca

Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI ARGEŞ PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din Ca Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. din Ca urmare a notificării adresate de SC RDS-RCS S.A., cu sediul sediul in municipiul Bucuresti,

Mai mult

PLAFON FALS CASETAT SALA MUNTENIA A: m2 H: 2.60 m 74 MASCA GIPSCARTON STALPI LIMITA SCAF

PLAFON FALS CASETAT SALA MUNTENIA A: m2 H: 2.60 m 74 MASCA GIPSCARTON STALPI LIMITA SCAF 9.75.8 8.9 8.8.60 6.35 6.35.50 PLAFON FALS CASETAT SALA MUNTENIA A: 6.95 m H:.60 m 7 MASCA GIPSCARTON STALPI 5. 5.07 LIMITA SCAFA DECORATIVA PLAFON.95 FINISAJ: PARDOSEALA - MOCHETA PERETI - TENCUIALA CU

Mai mult

Nr

Nr STAT PROIECT DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE Nr. CFM b/... din...2019 Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de PRIMĂRIA COMUNEI BRĂDULEȚ, cu sediul în comuna Brăduleț, str. Principală,

Mai mult

Prezentare proiect “CONSTRUCTIE IMOBIL CU REGIM DE INALTIME S+P+9E CU DESTINATIA CENTRU REGIONAL PENTRU SPRIJINIREA STRUCTURILOR DE AFACERI – BIROUR

Prezentare proiect  “CONSTRUCTIE IMOBIL CU REGIM DE INALTIME S+P+9E CU DESTINATIA CENTRU REGIONAL PENTRU SPRIJINIREA  STRUCTURILOR DE AFACERI – BIROUR Prezentare proiect CONSTRUCŢIE IMOBIL CU REGIM DE ÎNĂLŢIME S+P+9E, CU DESTINAŢIA CENTRU REGIONAL PENTRU SPRIJINIREA STRUCTURILOR DE AFACERI BIROURI ŞI SERVICII, UTILITĂŢI, AMENAJARE INCINTĂ ŞI ORGANIZARE

Mai mult

PR

PR PLAN URBANISTIC ZONAL Proiect nr. 06/2015 CRITERII PENTRU DETERMINAREA EFECTELOR SEMNIFICATIVE POTENTIALE ASUPRA MEDIULUI conform H.G. nr.1076/08.07.2004 privind stabilirea procedurii evaluării de mediu

Mai mult

F.9 (pag.1) Către, (conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnat

F.9 (pag.1) Către, (conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnat F.9 (pag.1) Către, (conducătorul autorităţii administraţiei publice emitente*) CERERE PENTRU EMITEREA AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUIRE/DESFIINŢARE Subsemnatul (1),CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _, cu domiciliul

Mai mult

Nr

Nr Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Maramureș D E C I Z I A E T A P E I D E Î N C A D R A R E PROIECT Ca urmare a solicitării de emitere a

Mai mult

Glosar de termeni

Glosar de termeni Glosar de termeni 2013-01-22, 14:05:00 Glosarul de termeni prezentat în cele ce urmează este extras din Regulamentul serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare pentru localitățile membre ale Asociației

Mai mult

Microsoft Word - mem pud

Microsoft Word - mem pud PLAN URBANISTIC DETALIU DESFIINTARE CONSTRUCTII EXISTENTE CONSTRUIRE SHOW ROOM TEXTILE IMPREMUIRE STR PLOPILOR 18 BACĂU BENEFICIAR: - SC ANCA-ROM SRL 1 SC REAL PROIECT CONSTRUCT SRL L I S T Ă D E S E M

Mai mult

SC NOVACSUR IMPEX SRL

SC NOVACSUR IMPEX SRL S.C. PIATRA SI NISIP S.R.L. Seini, str. Baii, nr. 127A, jud. Maramures MEMORIU DE PREZENTARE În vederea obţinerii acordului de mediu pentru SCOATERE TEREN DIN FOND FORESTIER IN VEDEREA EXTINDERII CARIERA

Mai mult

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN

MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN MEMORIU DE SPECIALITATE 1. DATE GENERALE 1.1. Date de recunoastere a documentatiei: Denumire investitie: CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE IN REGIM DE P+4E+PENTHOUSE, FUNCTIUNI COMPLEMENTARE LA

Mai mult

R O M Â N I A

R O M Â N I A ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ SERBAN CANTACUZINO AL JUDEȚULUI

Mai mult

RASP Ploiesti Biroul Protecţia Mediului Lista Avizelor (prelungire Avize) emise privind Planul de eliminare a deşeurilor provenite din construcţii, re

RASP Ploiesti Biroul Protecţia Mediului Lista Avizelor (prelungire Avize) emise privind Planul de eliminare a deşeurilor provenite din construcţii, re RASP Ploiesti Biroul Protecţia Mediului Lista elor (prelungire e) emise privind Planul de eliminare a deşeurilor provenite din construcţii, reabilitări, demolări şi amenajări de spaţii verzi 319 S.C. WOMA

Mai mult

APARTAMENT 3 CAMERE PUCIOASA - PUCIOASA Euro Va oferim spre vanzare apartament 3 camere situat in zona ultracentrala la etajul 2/4. Blocul este

APARTAMENT 3 CAMERE PUCIOASA - PUCIOASA Euro Va oferim spre vanzare apartament 3 camere situat in zona ultracentrala la etajul 2/4. Blocul este Va oferim spre vanzare apartament 3 camere situat in zona ultracentrala la etajul 2/4. Blocul este construit din caramida si are o suprafata de 87mp. Usa de la intrare metalica, tamplaria exterioara termopan

Mai mult

1 BOTOSANI Str. Marchian Nr. 12, bl. 12, sc. A, ap. 03 PROIECT: Nr. 129/2012 EXTINDERE LA FATADA PRINCIPALA A BLOCULUI SI SCHIMBARE DESTINATIE, DIN SP

1 BOTOSANI Str. Marchian Nr. 12, bl. 12, sc. A, ap. 03 PROIECT: Nr. 129/2012 EXTINDERE LA FATADA PRINCIPALA A BLOCULUI SI SCHIMBARE DESTINATIE, DIN SP 1 BOTOSANI Str. Marchian Nr. 12, bl. 12, sc. A, ap. 03 PROIECT: Nr. 129/2012 EXTINDERE LA FATADA PRINCIPALA A BLOCULUI SI SCHIMBARE DESTINATIE, DIN SPATIU DE LOCUIT IN SEDIU FIRMA, ACCES DIN EXTERIOR FAZA:

Mai mult

Microsoft Word - Anexa 2.docx

Microsoft Word - Anexa 2.docx S.C. EURODRAFT S.R.L. Sânandrei, str. Magnoliei, nr. 14, jud. Timis; CUI: 27988520; ORC: J35/231/04.02.2011; E-mail: office@eurodraft.ro DESCRIEREA INVESTIȚIEI 1. DATE GENERALE 1.1. Denumirea obiectivului:

Mai mult

Către,

Către, Către, Primarul Comunei Moşniţa Nouă CERERE pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare Subsemnatul 1)..., CNP _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _, cu domiciliul 2) /sediul în judeţul..., municipiul/oraşul/comuna....,

Mai mult

MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS

MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS MANUAL DE INSTALARE USI SECTIONALE INDUSTRIALE RABATERE SUPRAINALTATA CU ARCURILE JOS 1. INFORMAȚII GENERALE Instalarea corectă a ușilor secționale este o condiție esențială pentru funcționarea sigură

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE MEDIU Nr....din... Ca urmare a cererii adresate de AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE- FILIALA TERITORIALĂ DE ÎMBUNĂTAŢIRI FUNC

AUTORIZAŢIE DE MEDIU Nr....din... Ca urmare a cererii adresate de AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE- FILIALA TERITORIALĂ DE ÎMBUNĂTAŢIRI FUNC AUTORIZAŢIE DE MEDIU Nr....din... Ca urmare a cererii adresate de AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE- FILIALA TERITORIALĂ DE ÎMBUNĂTAŢIRI FUNCIARE MOLDOVA NORD- UNITATEA DE ADMINISTRARE BOTOŞANI,

Mai mult

CURRICULUM VITAE

CURRICULUM VITAE Nr. proiect: AED-PUZ 25/2014 Denumire proiect: PLAN URBANISTIC ZONAL PENTRU INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ȘI CONSTRUIRE HALĂ PENTRU FABRICAREA ELEMENTELOR DE DULGHERIE ȘI TÂMPLĂRIE FOLOSITE ÎN CONSTRUCȚII

Mai mult

I. MEMORIU TEHNIC

I. MEMORIU TEHNIC MEMORIU TEHNIC CONFORM LEGII 292/2018: I. ASFALTARE SI MODERNIZARE STRAZI IN ORASUL FUNDULEA, JUDETUL CALARASI II. Titular Primaria Orasului Fundulea Adresa: Strada Mihail Kogalniceanu, nr. 18, oras Fundulea,

Mai mult

R O M Â N I A JUDEȚUL VRANCEA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI F O C Ș A N I PROIECT DE HOTĂRÂRE din 25 august 2016 privind aprobarea criteriilor de încadrare a

R O M Â N I A JUDEȚUL VRANCEA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI F O C Ș A N I PROIECT DE HOTĂRÂRE din 25 august 2016 privind aprobarea criteriilor de încadrare a R O M Â N I A JUDEȚUL VRANCEA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI F O C Ș A N I PROIECT DE HOTĂRÂRE din 5 august 016 privind aprobarea criteriilor de încadrare a imobilelor situate în municipiul Focșani în categoria

Mai mult

Nr

Nr Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj Decizia etapei de încadrare Nr.452/... Ca urmare a solicitării depuse de PFA Matei Camelia, cu dsediul în com. Melinesti,

Mai mult

ID oferta: RealKom Agentie Imobiliara Unirii Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Unirii-Traian Apartament cu 2 camere in Bucuresti, zona Unir

ID oferta: RealKom Agentie Imobiliara Unirii Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Unirii-Traian Apartament cu 2 camere in Bucuresti, zona Unir ID oferta: 207598 RealKom Agentie Imobiliara Unirii Oferta Inchiriere Apartament 2 Camere Unirii-Traian Apartament cu 2 camere in Bucuresti, zona Unirii Zona: Unirii Localitate: Bucuresti Judet: Bucuresti

Mai mult

Microsoft Word - draft afisat site COVIRED - bloc de locuinte cu spatii comerciale la parter.docx

Microsoft Word - draft afisat site COVIRED - bloc de locuinte cu spatii comerciale la parter.docx Ministerul Mediului Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului DE STAT Proiect afisat in data de 28.06.2019 DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE... Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate

Mai mult