BULETIN INFORMATIV APRILIE PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ Învățarea bazată pe proiecte Pe 27 aprilie 2013, la Liceul Tehnologic,,Vasile Conta di

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "BULETIN INFORMATIV APRILIE PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ Învățarea bazată pe proiecte Pe 27 aprilie 2013, la Liceul Tehnologic,,Vasile Conta di"

Transcriere

1 BULETIN INFORMATIV APRILIE PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ Învățarea bazată pe proiecte Pe 27 aprilie 2013, la Liceul Tehnologic,,Vasile Conta din Târgu Neamț, filială a Casei Corpului Didactic Neamț, a avut loc evaluarea finală a formabililor programului de formare continuă acreditat CNFP,,Învățarea bazată pe proiecte. Coordonator program, Profesor-metodist Lăcrămioara Tincă 2. ACTIVITĂŢI METODICE O altfel de lecție în CDI! Miercuri, 24 aprilie 2013, în cadrul Centrului de Documentare şi Informare aparţinând Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Ţibucani, a avut loc o activitate cu elevii clasei a VIII-a, cu tema O scrisoare pierdută, de Ion Luca Caragiale.

2 Având în vedere că textul operei dramatice a fost scris special pentru a fi jucat pe scenă, elevii au urmărit la videoproiector secvenţa din comedie care corespunde fragmentului din manual. După vizionare, aceştia au lucrat pe fişe de lucru identificând elementele specifice textului dramatic (act, scenă, replică), dar şi sesizând semnificaţiile îmbinării elementelor verbale cu cele nonverbale (gest, mimică). O asemenea activitate a fost realizată având drept obiectiv principal receptarea mult mai facilă a mesajului piesei. Prof. Luminiţa Oiaga, responsabil CDI Şcoala Gimnazială Nr. 1 Ţibucani Primăvară în C.D.I. Brusturi Activitatea desfășurată în luna aprilie a anului școlar , în Centrul de Documentare și Informare din Școala Gimnazială Ieremia Irimescu Brusturi a vizat următoarele obiective: dobândirea de către elevi a autonomiei în învățare și dezvoltarea spiritului critic; promovarea unei pedagogii inovante, care dinamizează și modernizează parcursurile tradiționale; dezvoltare gustului pentru lectură; dezvoltarea unei atitudini pozitive față de învățare; dezvoltarea armonioasă a personalității elevilor; deschiderea școlii spre exterior, spre comunitatea locală. Acestea s-au regăsit în următoarele activități derulate: 1. Clubul de lectură Sub îndrumarea doamnelor învăţător, a doamnei profesor de limba română elevii au pătruns în lumea mirifică a lecturii, C.D.I.-ul oferind un cadru adecvat acestei activităţi. Poveştile, povestirile, poeziile ajută la formarea şi dezvoltarea unui vocabular elevat, modelează caractere şi conturează trăsături morale ce pot fi urmate. S-a organizat un concurs literar si o miniexpoziție cu creaţile literare realizate.

3 2. Minte sănătoasă în corp sănătos Elevii ciclului primar împreună cu domnii învăţători derulează un proiect cu tema de mai sus prin care vor să facă un front comun elevi-școală-părinţi-comunitate în rezolvarea acestei probleme de actualitate. Au loc dezbateri, activități comune elevipărinți-medicul comunităţii, CDI-ul devenind un element motor în acest proiect. 3.Clubul micilor ecologişti Protejarea mediului fiind o problemă de actualitate, copiii de la şcoala noastră au luat iniţiativă şi împreună cu doamna prof. de biologie au înfiinţat un club şi au realizat un plan de combatere a factorilor poluanţi din comunitatea noastră.

4 4.Activități de animație Vizează dezvoltarea gustului pentru lectură prin crearea unor situații care să-i motiveze pentru lectura de orice tip, precum și în formarea unor cititori activi. 5.Dreptul copiilor la informare CDI-ul oferă autonomie elevului, profesorului și oricărei persoane dornice de informare. Un astfel de spațiu reprezintă o viziune nouă despre ce înseamnă a învăța modern, cum să știi să cauți singur informațiile de care ai nevoie, să fii mereu în pas cu noutățile apărute. 6. Sărbătoarea primăverii Activitatea menţionată a îmbinat armonios cunoştinţele acumulate de elevi în orele de ştiinţe, limba română, educaţie plastică, iniţiindu-i în domeniul unor activităţi complexe. Folosind unele demersuri interdisciplinare, îi obişnuim pe elevi să coopereze în realizarea sarcinilor, sarcini bazate pe deschidere, iniţiativă, creativitate şi sinceritate.

5 Prin aceste activităţi C.D.I.-ul a devenit un nou furnizor de servicii în sistemul educativ. Întocmit, Înv. Vrăjitoru Irina-Elena, responsabil CDI Șezătoarea de altădată.. dragi mi-erau șezătorile, clăcile, horile și toate petrecerile din sat, la care luam parte cu cea mai mare însuflețire. Ion Creangă în amintirile sale din copilărie rememora ce frumoase erau şezătorile de la Humuleşti şi cum el, băiet fiind, asculta poveştile mamei despre cum se torcea lâna şi cum femeile dădeau la vârtelniţă şi apoi ţeseau cămăşi de in de o frumuseţe rară. Şi Coşbuc evoca în poezii precum "Cântecul fusului" sau "Mama" obiceiurile locului şi ale vremii. Nici Octavian Goga nu a făcut excepţie, evocând în versuri meşteşugite povestea cămăşii ţesute la război în "Cântecul cămăşii": "Eu sunt o biată, ieftină cămaşe/sunt o sumană haină populară/ de mii de ani de când mă îmbrăcară/eu sunt pudoarea plebei nevoiaşe/am fost ţesută la război în tindă/ şi m-a cusut încet o fată mare/ m-a înflorit la mâneci cu mătasă... Iată că, acest străvechi şi unic obicei românesc este readus în atenţia lumii moderne. Ce poate fi mai frumos şi mai de preţ pe această lume dacă nu tradiţiile strămoşeşti. Acest lucru au vrut să-l demonstreze şi elevii Școlii Gimnaziale Borlești și ai Şcolii Gimnaziale Ştefan cel Mare Mastacăn. În haine de sărbătoare, frumoșii copii, îndrumați de doamnele prof. înv. primar Dârlea Maria, Purcaru Maria-Simona și Stan Diana, însoțiți de domnul director Pătrunjel Ionel și mai mulți părinți, au venit la şezătoare, cu mic cu mare, la Biblioteca G.T. Kirileanu, gazdă a evenimentului.

6 Odată adunată toată lumea, doamna profesor Maria Dârlea, într-un frumos costum popular, despre care a spus cu mândrie, emoție în glas și lacrimi în ochi, că este al bunicii și rodul migalei mîinilor dibace ale ei, a deschis şezătoarea. Emoția ne-a transmis-o si nouă, celor prezenți. "Fetele" din sat s-au adunat să stea la o gură de vorbă, toate torceau, coseau, croşetau, împleteau, nici una nu stătea fară rost. Dar cum nu se obişnuieşte la o şezătoare să taci, cântecele frumoase moldovenești au însuflețit șezătoarea. Băieții mai năstruşnici au spus glume, ghicitori, proverbe şi zicători. Au cântat, au glumit, au lucrat şi au dansat, așa cum se obişnuieşte la noi la moldoveni. Cu o deosebită emoţie, am ascultat snoave populare, cu celebrele personaje Păcală și Tândală, poveștile marelui scriitor Creangă, Pupăza din tei, fragment din Amintiri din copilărie, Capra cu trei iezi, Ursul păcălit de vulpe, dovedind că el trăieşte prin frumosul semănat în inimile copiilor, prin exemplu său inegalabil de slujire a valorii şi de creare a valorii autentice românești. Celebrarea acestei sărbători strămoşeşti a fost un spectacol inedit, a fost un semn de preţuire şi apreciere faţă de tot ceea ce înseamnă sărbătoare şi tradiţie românească. Prin intermediul acestei întâlniri sunt sigură că tradiţiile româneşti vor avea continuitate. Directorul școlii, domnul profesor Pătrunjel Ionel a demonstrat seriozitate şi profesionalism în organizarea unui eveniment tradiţional, care să scoată în evidenţă cât mai bine tradiţiile comunei Borlești. Tradiţiile, datinile, obiceiurile s- au născut din timpuri străvechi, însă suflarea lor caldă mai adie şi acum în sufletele noastre. Cântecul, dansul, glumele au făcut această zi mai frumoasa decât altele. Elevii au reuşit să trezească în sufletele celor care ascultau, dragostea de tradiţie, de vechi, care va rămâne în inimile lor. Iată că, datorită dăruirii unor oameni deosebiţi, obiceiurile nu pier!

7 Material realizat de profesor-metodist Mihaela POPA Activităţile CDI-ului din Şcoala Gimnazială Gherăeşti CDI - Gherăeşti a fixat pentru anul şcolar următoarele ţinte strategice: 1. Asigurarea accesului tuturor membrilor comunităţii la informare şi documentare 2. Stimularea interesului elevilor pentru lectură (de text şi de imagine) 3. Combaterea absenteismului şi a abandonului şcolar; In vederea realizării ţintelor strategice consiliul CDI şi-a propus următoarele opţiuni: A. opţiuni curriculare: 1. Valorificarea, prin intermediul CDŞ a nevoilor comunităţii şi a tradiţiilor; 2. Implementarea unor programe educaţionale specifice; 3. Încurajarea unei culturi educaţionale care să stimuleze comunicarea deschisă; participarea, implicarea şi inovaţia (exemplu: activităţi gen club, cerc); 4. Implementarea unor programe educaţionale specifice în cadrul orelor de consiliere şi orientare sau educaţie civică. B. opţiuni relaţii comunitare 1. Proiecte de colaborare cu toţi factorii cu rol în educaţie (cu biserica, cu dispensarul medical, cu poliţia, cu prietenii francezi din comuna înfrăţită; 2. Parteneriate între catedre sau între şcoli;

8 3. Mese rotunde, lectorate, audiţii, vizionări, activităţi cu invitaţi, personalităţi, fii ai satului. 4. Lectorate cu părinţii, mese rotunde, activităţi cu invitaţi - factori cu rol în educaţie (şcoala, biserica, poliţia). C. opţiunea investiţiei în resursa umană: 1. Formarea cadrelor didactice care vor desfăşura activităţi în C.D.I. (prin realizarea de proiecte interdisciplinare, portofolii, activităţi de tip cerc pedagogic, comisii etc.) D. opţiunea relaţii comunitare: 1. Proiecte de colaborare cu toţi factorii cu rol în educaţie (cu biserica, cu dispensarul medical, cu poliţia, cu prietenii francezi din comuna înfrăţită; 2. Parteneriate între catedre sau între şcoli; 3. Mese rotunde, lectorate, audiţii, vizionări, activităţi cu invitaţi, personalităţi, fii ai satului. 4. Lectorate cu părinţii, mese rotunde, activităţi cu invitaţi - factori cu rol în educaţie (şcoala, biserica, poliţia). In semestrul al II-lea al anului şcolar colectivul de cadre didactice şi de elevi, urmărind atingerea ţintelor stabilite, au desfăşurat următoarele activităţi în CDI: Activităţi de consiliere şi orientare şcolară:

9

10 Activitate de pregatire a concursului KARAOKE Susţinerea gradelor didactice II şi I Confecţionarea felicitărilor pentru Paşte

11 Material realizat de profesor metodist Mioara Roşu 3. EVENIMENTE Organizarea SIMPOZIONULUI NAŢIONAL ŞCOALA MODERNĂ Ediţia a XI-a CETĂŢEAN ÎN EUROPA 25 MAI 2013

12 Motto: Înţelepciunea vieţii e simplă; fă ca, pe unde ai trecut tu, să fie mai bine decât înainte N. Iorga - Programul activităţilor: 01 februarie 19 martie 2013: definitivarea programului, stabilirea listei de invitaţi şi colaboratori; martie 2013: elaborarea afişului şi a invitaţiilor; aprilie 2013 : promovarea simpozionului de către C.C.D. Neamţ şi filialele sale, prin mijloace specifice, în instituţiile de învăţământ din judeţ şi din ţară; 01 aprilie 30 aprilie 2013: înscrierea participanţilor;

13 PRELUNGIREA PERIOADEI DE INSCRIERE PÂNĂ PE DATA DE 20 MAI 2013; mai 2013: distribuirea invitaţiilor; realizarea diplomelor de participare; mai 2013: evaluarea lucrărilor participante la secţiunile "Auxiliare didactice" şi/sau "Reviste şcolare"; mai 2013: organizarea sălilor, activităţi de întreţinere, achiziţii specifice; completarea diplomelor de participare; 25 mai 2013: derularea activităţilor simpozionului, pe secţiuni, la CASA CORPULUI DIDACTIC NEAMT, CORP A, Str. Petru Rares, Nr. 24; 03 iunie 31 iulie 2013: redactarea ghidului de bune practici; august 2013: tipărirea ghidului; 1 30 septembrie 2013: distribuirea ghidului. - Agenda simpozionului: Primirea participanţilor şi a invitaţilor la CASA CORPULUI DIDACTIC NEAMT, CORP A, Str. Petru Rares, Nr Festivitatea de deschidere Premierea revistelor şi a auxiliarelor didactice Premierea participanţilor la Concursul Judeţean 2013 Anul european al cetăţenilor ORAŞUL VIITORULUI Deşfăsurarea activităţilor din cadrul secţiunilor simpozionului Concluziile lucrărilor Comitetul de organizare: Echipa Casei Corpului Didactic Neamţ Dna. prof. Lăcrămioara Secară, director al Casei Corpului Didactic Neamţ: coordonator de program ;

14 Dna. profesor-metodist Gabriela Livia Curpănaru din cadrul Serviciului resurse, informare, documentare, consultanţă: organizarea şi moderarea activităţilor la Secţiunea I ; Dna. profesor-metodist Carmen Corlăţeanu, dna. profesor-metodist Lăcrămioara Tincă, din cadrul Serviciului resurse, informare, documentare, consultanţă: organizarea şi moderarea activităţilor la Secţiunea II ; Dna. profesor-metodist Mihaela Popa, dna. profesor-metodist Roxana Elena Irina, din cadrul Serviciului resurse, informare, documentare, consultanţă: organizarea activităţilor şi premierea participanţilor la Secţiunea III ; Dna. bibliotecar Ana Macovei: realizarea expozitiei la Secţiunea IV: Concurs de reviste şcolare şi auxiliare didactice ; COMISIA DE EVALUARE constituită pentru Secţiunea IV: Concurs de reviste şcolare şi auxiliare didactice : - Preşedinte: dna. prof. Lăcrămioara SECARĂ Director al Casei Corpului Didactic Neamţ; - Membru evaluator: dl. prof. Gheorghe BRÂNZEI Inspector de limba şi literatura română, Coordonator concurs de reviste şcolare, Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ; - Membru evaluator: dl. prof. Dan AGRIGOROAE Profesor psiholog, Expert programe şi concursuri de auxiliare didactice şi reviste şcolare, Colegiul Naţional "Calistrat Hogaş" Piatra Neamţ Dna. bibliotecar Ana Macovei, dna. profesor-metodist Roxana Irina: editarea materialelor şi a Ghidului de bune practici; Dna. Maria Chirilă, contabilitate: gestionarea resurselor financiare din program; Coordonator: Director C.C.D. Neamţ, Prof. Lăcrămioara Secară Responsabil activităţi: Profesor-metodist Gabriela Livia CURPĂNARU

15 23 aprilie Ziua bibliotecarului Ziua bibliotecarului, marcată în data de 23 aprilie la sediul Bibliotecii Judeţene G.T. Kirileanu Neamţ s-a bucurat de participare din partea bibliotecarilor şcolari şi a bibliotecarilor din bibliotecile comunale. La eveniment, gazdele,reprezentate de prof. Mihaela Mereuţă, şef serviciu Relaţii cu publicul, informare bibliografică şi comunitară, informatician Costache Agache, informatician Virgil Cojocaru au arătat modalităţi de promovare on-line a activităţilor de bibliotecă, crearea blogului profesional, a bibliotecii virtuale, date despre proiectul Europeana şi DacoRomanica. De asemenea au prezentat Legea Depozitului Legal şi au realizat o expoziţie cu afişe, pliante şi reviste şcolare existente în colecţiile Depozitului Legal judeţean. Promovarea activităţilor iniţiate de biblioteca şcolară a fost făcută de bibliotecarele Ana Macovei, Mica Purice şi Elena Popa de la CCD Neamţ, Liceul Tehnologic Spiru Haret Piatra Neamţ, Colegiul Naţional Petru Rareş Piatra Neamţ cu ajutorul unei prezentări power point şi a unei expoziţii de pliante şi afişe ce marcau evenimente culturale, activităţi metodice sau ştiinţifice. Colegii bibliotecari din bibliotecile comunale, alături de bibliotecari şcolari de la CJRAE Neamţ, Liceul Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamţ, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Piatra Neamţ, Şcoala Gimnazială Nr. 2 Piatra Neamţ, Şcoala Gimnazială Nr. 8 Piatra Neamţ, Şcoala Gimnazială Nr. 11 Piatra Neamţ, Şcoala Gimnazială Daniela Cuciuc Piatra Neamţ, Liceul Pedagogic Gheorghe Asachi, Liceul de Artă Victor Brauner au fost invitaţi să participe la Simpozionul Naţional Şcoala Modernă în care să înscrie la secţiunea de Reviste şi auxiliare şcolare, revista şcolii. Participanţii au avut parte de o primire călduroasă la Biblioteca Judeţeană G.T. Kirileanu Neamţ şi au realizat un schimb de opinii în cadrul dezbaterii Mijloace de comunicare on-line pentru promovarea serviciilor de bibliotecă. Toţi cei prezenţi s-au bucurat de câte o carte primită donaţie din partea CCD Neamţ. Material realizat de Bibliotecar Ana Macovei

16 2- aprilie Ziua Internaţională a cărţii pentru copii şi tineret Ziua Internaţională a cărţii pentru copii şi tineret a fost sărbătorită în cadrul săptămânii Şcoala altfel la CCD Neamţ şi la tipografia Graphest. Alăturându-se într-un parteneriat, elevi, profesori metodişti, bibliotecari şcolari, învăţători de la Şcoala Gimnazială Daniela Cuciuc Piatra Neamţ, Şcoala Gimnazială Nicu Albu Piatra Neamţ şi Liceul Tehnologic Spiru Haret Piatra Neamţ au aflat detalii despre condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru ca o lucrare sa să poată fi publicată la editura Alfa a CCD Neamţ. Invitaţii au admirat expoziţia de carte, afişe şi pliante realizate pentru promovarea apariţiilor editoriale. Acestea au fost puse la dispoziţie de profesor metodist Popa Mihaela,profesor metodist Irina Elena Roxana, profesor metodist Carmen Corlăţeanu şi bibliotecar Ana Macovei. Elevii aveau cunoştinţe teoretice legate de modul de editare şi tipărire a unei cărţi, însuşite datorită doamnelor profesor pentru învăţământ primar Ionel Antoniţa, bibliotecar Munteanu Angelica, profesor Mariana Marciuc, bibliotecar Popescu Gabriela, profesor Aura Ispas şi bibliotecar Mica Purice. Îmbinarea teoriei cu practica s- a realizat prin vizita la tipografia Graphest Piatra Neamţ unde dl. Cătălin Gheorghiţă, reprezentantul tipografiei, a arătat modul de lucru cu maşinile de tipărit, laminat, lipit, fasonat.

17 Material realizat de bibliotecar Ana Macovei Scriitori nemţeni Calistrat Hogaş Biblioteca CCD Neamţ a organizat o expoziţie de carte şi documente Scriitori nemţeni Calistrat Hogaş. Expoziţia a putut fi admirată în perioada aprilie 2013 şi a cuprins documente din fondul de carte al bibliotecii CCD Neamţ precum şi imagini din Casa memoriala a scriitorului. Material realizat de Bibliotecar Ana Macovei

18 Primăvara, lumină, culoare, sărbătoare Casa Corpului Didactic a găzduit în perioada aprilie 2013 expoziţia cu materiale reciclabile Primăvara, lumină, culoare, sărbătoare. Toate exponatele au fost realizate de elevii clasei a III a A de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Piatra Neamţ, sub îndrumarea doamnei învăţător Leahu Mariana. Tablourile de primăvară şi ouăle încondeiate au readus spiritul sărbătorilor pascale. Material realizat de Bibliotecar Ana Macovei

FIŞA DE PREZENTARE A PROIECTULUI COMENIUS 1

FIŞA DE PREZENTARE A PROIECTULUI COMENIUS 1 ASOCIAŢIA ALBA-LA MANCHE (AMI) PROIECT CULTURAL BILINGV INIŢIATOR ŞI COORDONATOR PROIECT Sonia Elvireanu, Asociaţia AMI PARTENERI Consiliul Judeţean Alba Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia Biblioteca

Mai mult

1. INSTITUȚIA ORGANIZATOARE: Şcoala Gimnazială,,Stroe S.Belloescu Bârlad-Vaslui Strada I.C.Bratianu nr.35 Tel/fax scoalastroesbello

1. INSTITUȚIA ORGANIZATOARE: Şcoala Gimnazială,,Stroe S.Belloescu Bârlad-Vaslui Strada I.C.Bratianu nr.35 Tel/fax scoalastroesbello 1. INSTITUȚIA ORGANIZATOARE: Şcoala Gimnazială,,Stroe S.Belloescu Bârlad-Vaslui Strada I.C.Bratianu nr.35 Tel/fax 0235417633 e-mail: scoalastroesbelloescu10@yahoo.com website: http://scoala10barlad.scoli.edu.ro

Mai mult

REVISTA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR - NR. 04/2019 CUPRINS Sectiunea - Invatamantul prescolar 1. Politici educationale pentru invatamantul prescolar.

REVISTA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR - NR. 04/2019 CUPRINS Sectiunea - Invatamantul prescolar 1. Politici educationale pentru invatamantul prescolar. REVISTA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR - NR. 04/2019 CUPRINS Sectiunea - Invatamantul prescolar 1. Politici educationale pentru invatamantul prescolar. Articole 2. Psihologie prescolara. Articole 3. Curriculum

Mai mult

Irimia Elena Genoveva

Irimia Elena Genoveva Irimia Elena Genoveva Curriculum vitae INFORMAŢII PERSONALE Nume: Irimia Elena Genoveva Adresă: nr.4. str. Paharnicului. 610226. Piatra-Neamt Romania Telefon: 0040233219736. 0740177263 E-mail: lilirimia@yahoo.com

Mai mult

Microsoft Word - 10-TufaTincuta-Universul_culorilor_pascale.doc

Microsoft Word - 10-TufaTincuta-Universul_culorilor_pascale.doc -Proiect educaţional Coordonator Prof. Pentru înv. primar TUFĂ TINCUŢA ARGUMENT Motto: În fond, cultura este, sau ar trebui să fie, o anumită formă de a iubi lumea şi de a spera (Octavian Paler) Bucuriile

Mai mult

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT CERNA TULCEA PROIECTE CULTURALE ATELIERE CREATIVE Organizator: Biblioteca Judeţeană Tulcea (BJT) Parteneri: Cole

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT CERNA TULCEA PROIECTE CULTURALE ATELIERE CREATIVE Organizator: Biblioteca Judeţeană Tulcea (BJT) Parteneri: Cole BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT CERNA TULCEA PROIECTE CULTURALE - 2015 1. ATELIERE CREATIVE Parteneri: Colegiul Tehnic Henri Coandă Scurtă descriere: confecţionare de obiecte decorative, quilling, origami,

Mai mult

PROGRAMUL ZILELOR LICEULUI TEORETIC DIMITRIE CANTEMIR IAŞI OCTOMBRIE 2015

PROGRAMUL ZILELOR LICEULUI TEORETIC DIMITRIE CANTEMIR IAŞI OCTOMBRIE 2015 PROGRAMUL ZILELOR LICEULUI TEORETIC DIMITRIE CANTEMIR IAŞI 29 30 OCTOMBRIE 2015 PARTENERI Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi Primăria Municipiului Iaşi Consiliul Judeţean Iaşi Instituţia Prefectului Judeţul

Mai mult

Proiect aprobat în CAER Nr /2/ Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457

Proiect aprobat în CAER Nr /2/ Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457 Proiect aprobat în CAER Nr. 24986/2/22.01.2018 Domeniul cultural artistic, arte vizuale Pozitia 457 Argument Arta îl aduce pe om mai aproape de frumos, îi oferă posibilitatea să creeze frumosul, să-l descopere

Mai mult

Microsoft Word - Proiect_educativ_Lasati_copiii_sa_vina_la_Mine!.docx

Microsoft Word - Proiect_educativ_Lasati_copiii_sa_vina_la_Mine!.docx CASA CORPULUI DIDACTIC TELEORMAN Strada Carpati nr. 15; Alexandria, cod: 140059 TEL: 0247/315636; FAX: 0247/315636 E-mail: ccd_tr@yahoo.com MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PROIECT EDUCATIV REGIONAL Lăsaţi

Mai mult

PARTENERI:

PARTENERI: MINISTERUL EDUCAȚIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ȘI SPORTULUI INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN IAȘI CASA CORPULUI DIDACTIC IAȘI UNIUNEA ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA FILIALA IAȘI CENTRUL DE STUDII EUROPENE

Mai mult

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ

Program Zilele Bibliotecii mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Luni, 15 mai Expoziţie de carte: Ziua Internaţ Program Zilele Bibliotecii 15 19 mai 2017 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Secția pentru copii Expoziţie de carte: Ziua Internaţională a Familiei. Locaţia: Secţia pentru copii ora 10.00 - Întâlnire

Mai mult

PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Direct

PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Direct PROIECT EDUCAŢIONAL COPILUL ARTIST-ATELIERUL DE CREAŢIE Retrospectivă 2012-2017 Coordonator proiect, profesor STELA VÂRGOLIU ECHIPA DE PROIECT: Director, prof. IULIANA NEACŞU Secretara MIRELA TUDOR Prof.înv.primar

Mai mult

Comisia metodica: Stiintele Naturii

Comisia metodica: Stiintele Naturii Str. Florilor, Nr. 4, Tel: 0266.330.354; fax: 0371605770 e-mail: didactic_gb@yahoo.com Avizat, Director:TÎRNAUCĂ LILIANA IZABELA PLAN MANAGERIAL ANUAL Comisia metodică: Om şi Societate An școlar : 2016/2017

Mai mult

Microsoft Word - plan managerial GPN.docx

Microsoft Word - plan managerial GPN.docx SCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE SILASI BECLEAN P-ța. Libertăţii, nr. 19 Tel: 0263343129 http://www.scoalagrigoresilasi.ro Fax: 0263343734 e-mail: scoalagrigoresilasi@yahoo.com Nr. 2940 / 25.102018 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

Simpozion regional "Rolul educatiei formale si nonformale in dezvoltarea personala, din perspective invatarii pe tot parcursul vietii"

Simpozion regional Rolul educatiei formale si nonformale in dezvoltarea personala, din perspective invatarii pe tot parcursul vietii MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE CASA CORPULUI DIDACTIC VASLUI COLEGIUL TEHNIC MARCEL GUGUIANU ZORLENI ORGANIZEAZĂ EDIŢIA a IV-a, 15 DECEMBRIE 2016 DOMENII ÎN CARE SE ÎNCADREAZĂ

Mai mult

LICEUL TEORETIC CAROL I FETEŞTI Nr. Crt. 1. DENUMIREA ACTIVITATII EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢI

LICEUL TEORETIC CAROL I FETEŞTI Nr. Crt. 1. DENUMIREA ACTIVITATII EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢI 1. EXCELENŢA IN EDUCAŢIE DE ZIUA EDUCATIEI 2. ZIUA FORTELOR ARMATE PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR EDUCATIVE ŞCOLARE ŞI EXTRAŞCOLARE AN ŞCOLAR ACTIVITATI PROPUSE LA NIVELUL INTREGII COMISII CONSILIERE SI ORIENTARE

Mai mult

PARTENERI: CONCURS JUDEŢEAN DE CREAŢIE PLASTICĂ Minte sănătoasă în corp sănătos! Ediția a V-a, 2019 ORGANIZATOR: ŞCOALA GIMNAZIALĂ EPISCOP IACOV ANTON

PARTENERI: CONCURS JUDEŢEAN DE CREAŢIE PLASTICĂ Minte sănătoasă în corp sănătos! Ediția a V-a, 2019 ORGANIZATOR: ŞCOALA GIMNAZIALĂ EPISCOP IACOV ANTON PARTENERI: CONCURS JUDEŢEAN DE CREAŢIE PLASTICĂ Minte sănătoasă în corp sănătos! Ediția a V-a, 2019 ORGANIZATOR: ŞCOALA GIMNAZIALĂ EPISCOP IACOV ANTONOVICI BÂRLAD INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN VASLUI CASA

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE COLEGIUL NAŢIONAL ROMAN-VODĂ ROMAN , Str. M. Eminescu, Nr. 4, Tel/fax , Telefon: ;

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE COLEGIUL NAŢIONAL ROMAN-VODĂ ROMAN , Str. M. Eminescu, Nr. 4, Tel/fax , Telefon: ; MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE COLEGIUL NAŢIONAL ROMAN-VODĂ ROMAN 611028, Str. M. Eminescu, Nr. 4, Tel/fax 0233-740290, Telefon: 0233-740100; 0233-740300 E-mail: cnrvroman2005@yahoo.com, web: www.cnrv.ro

Mai mult

Microsoft Word - Fisa disciplinei Didactica domeniului Hurduzeu N

Microsoft Word - Fisa disciplinei  Didactica domeniului Hurduzeu N Anexa nr. 2 FIŞA DISCIPLINEI 1. Date despre program 1.1 Instituţia de învăţământ superior Universitatea de Vest Timisoara 1.2 Facultatea - 1.3 Departamentul Departamentul pentru Pregătirea Personalului

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Olteanu Delia VECHIME

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Olteanu Delia VECHIME RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR 2016-2017 UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Olteanu Delia VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 12 ani GRAD DIDACTIC: Grad didactic II

Mai mult

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR Semestrul I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Găgeatu M

RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR Semestrul I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Găgeatu M RAPORT DE AUTOEVALUARE AN ŞCOLAR 2017-2018 Semestrul I UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT SF. ANA, Craiova NUME PRENUME: Găgeatu Maria VECHIME ÎNVĂTĂMÂNT: 39 de ani GRAD DIDACTIC: Gradul

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZ ŞCOALA GIMNAZIALĂ METEŞ JUDEŢUL ALBA PLANUL OPERAŢIONAL 2014-2015 a) ASIGURAREA UNEI PREGĂTIRI DE NIVEL RIDICAT ŞI CREAREA UNUI CLIMAT CARE SĂ MOTIVEZE ELEVII PENTRU A-ŞI DEZVOLTA POTENŢIALUL OBIECTIVE

Mai mult

* NOTE

* NOTE M ODEL DE CURRICULUM VITAE EUROPEAN INFORMAŢII PERSONALE Nume MATEI CLAUDIA Adresă Str. Mărăşeşti, nr. 44, Craiova, Dolj Telefon 0749166081 Fax E-mail claudia_matei74@yahoo.ro Naţionalitate Română Data

Mai mult

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul al doilea an scolar

Microsoft Word - Planul managerial pentru semestrul   al doilea an scolar Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice PLANUL MANAGERIAL 2016-2017 SEMESTRUL AL II-LEA În semestrul al II-lea al anului şcolar 2016-2017 vor fi urmărite priorităţile stabilite la nivelul

Mai mult

SOCIETATEA DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA FILIALA JUDEŢULUI ILFOV SIMPOZIONUL REGIONAL ILFOV - CUNUNA CU DIAMANTE Ediţia a XVII-a cu tema "Aportul geografie

SOCIETATEA DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA FILIALA JUDEŢULUI ILFOV SIMPOZIONUL REGIONAL ILFOV - CUNUNA CU DIAMANTE Ediţia a XVII-a cu tema Aportul geografie SOCIETATEA DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA FILIALA JUDEŢULUI ILFOV SIMPOZIONUL REGIONAL ILFOV - CUNUNA CU DIAMANTE Ediţia a XVII-a cu tema "Aportul geografiei pentru o societate în schimbare. Context și provocări"

Mai mult

Graficul activitatilor educative Sem.I-II CNER

Graficul activitatilor educative Sem.I-II  CNER Colegiul Naţional «Emil Racoviţă» Şos.Mihai Bravu 169, sector2, Bucureşti Tel/fax 021.3217092, E-mail:cneracovita@gmail.com www.colegiulracovita.ro Aprobat în Consiliul Profesoral 09.10. şi de Administraţie

Mai mult

LICEUL TEORETIC "NICOLAE IORGA" ȘCOALA ALTFEL: SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN! martie 2017 REPORTER ÎN ORAŞUL MEU COORDONATORI: prof. Diana I

LICEUL TEORETIC NICOLAE IORGA ȘCOALA ALTFEL: SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN! martie 2017 REPORTER ÎN ORAŞUL MEU COORDONATORI: prof. Diana I LICEUL TEORETIC "NICOLAE IORGA" ȘCOALA ALTFEL: SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN! 27-31 martie 2017 REPORTER ÎN ORAŞUL MEU COORDONATORI: prof. Diana Ionescu prof. Nicoleta Viţalariu 1 ȘCOALA ALTFEL: SĂ

Mai mult

EXTRAS din planul de activitate pentru luna aprilie, 2016 Nr Activităţile Locul desfăşurări Data Ora Responsabili Probleme pentru examinar

EXTRAS din planul de activitate pentru luna aprilie, 2016 Nr Activităţile Locul desfăşurări Data Ora Responsabili Probleme pentru examinar EXTRAS din planul de activitate pentru luna, Nr Activităţile Locul desfăşurări Data Ora Responsabili 6 Probleme pentru examinare la şedinţa Consiliul de Administraţie 1 Cu privire la desfăşurarea activităţii

Mai mult

Avizat, Inspector Școlar General ISJ Dolj, Prof. Leontina Monica Sună Avizat, Inspector educativ I.S.J. Dolj, Prof. Simona Chiriță Avizat, Avizat, Avi

Avizat, Inspector Școlar General ISJ Dolj, Prof. Leontina Monica Sună Avizat, Inspector educativ I.S.J. Dolj, Prof. Simona Chiriță Avizat, Avizat, Avi Avizat, Inspector Școlar General ISJ Dolj, Prof. Leontina Monica Sună Avizat, Inspector educativ I.S.J. Dolj, Prof. Simona Chiriță Avizat, Avizat, Avizat, Inspector Școlar de specialitate Liceul Teoretic

Mai mult

Gradinita cu prog. prel. Nr.24 Iasi Str. Mircea cel Batran, nr. 12, TEL.: FAX: site GRADINITA P.P.NR.24 IASI S BLOG Coordon

Gradinita cu prog. prel. Nr.24 Iasi Str. Mircea cel Batran, nr. 12, TEL.: FAX: site GRADINITA P.P.NR.24 IASI S BLOG Coordon Gradinita cu prog. prel. Nr.24 Iasi Str. Mircea cel Batran, nr. 12, TEL.:0232247364 FAX:0232277496 e-mail site GRADINITA P.P.NR.24 IASI S BLOG Coordonatori de proiect: Dir.Gheorghina Slătinaru Prof. Adelina

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BROȘTENI Comuna Broșteni; Județul Mehedinți O activitate de succes însăptămâna Școala Altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! Conc

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BROȘTENI Comuna Broșteni; Județul Mehedinți O activitate de succes însăptămâna Școala Altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! Conc O activitate de succes însăptămâna Școala Altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! Concurs culinar MasterChef Junior ediția a IV-a 16 aprilie 2019 Domeniul educativ: Abilități de viață Coordonator activitate,

Mai mult

REVISTA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR - NR. 02/2018 CUPRINS Sectiunea - Invatamantul prescolar 1. Politici educationale pentru invatamantul prescolar.

REVISTA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR - NR. 02/2018 CUPRINS Sectiunea - Invatamantul prescolar 1. Politici educationale pentru invatamantul prescolar. REVISTA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR - NR. 02/2018 CUPRINS Sectiunea - Invatamantul prescolar 1. Politici educationale pentru invatamantul prescolar. Articole 2. Psihologie prescolara. Articole 3. Curriculum

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEŞTI Loc.Ibăneşti, str.principală nr.80 Tel: / Fax: Cod fiscal ... din... Aprobat în Consiliul de administrație Din... Prezentat în Consiliul profesoral Din... Plan managerial semestrial prof. DAN INGRID DIRECTOR ȘCOALA GIMNAZIALĂ IBĂNEȘTI Anul şcolar - 2019 I. CURRICULUM

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/ Nr. 101/ PLAN OP

MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/ Nr. 101/ PLAN OP MINISTERUL EDUCAŢIEI NATIONALE ŞCOALA GIMNAZIALĂ STRUNGA Tel: 0232/714296; Fax: 0232/714296 E-mail: scoalastrunga@yahoo.com Nr. 101/05.03.2019 PLAN OPERAŢIONAL An şcolar 2018-2019 Semestrul al II-lea STRUNGA

Mai mult

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN PRAHOVA LICEUL TEHNOLOGIC AGROMONTAN ROMEO CONSTANTINESCU Vălenii de Munte Judeţul Prahova, Str. Brazilor nr. 13,

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN PRAHOVA LICEUL TEHNOLOGIC AGROMONTAN ROMEO CONSTANTINESCU Vălenii de Munte Judeţul Prahova, Str. Brazilor nr. 13, OAMENI CARI AU FOST - NICOLAE IORGA - CONCURS DE CREAȚIE LITERARĂ ȘI MULTIMEDIA - Ediția a VI-a, înscris în CAEJ Prahova 2018, poziția 121 DECEMBRIE 2017 SEPTEMBRIE 2018 1 El a fost savantul nostru prin

Mai mult

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino Târgovişte Adresa: Târgovişte, strada George Cair, nr.3, judeţul Damboviţa Telefon/Fax: (0372)

Mai mult

Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată

Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată Aprobată în Comisia Paritară din data 17 februarie 2016 Validată în Consiliul de Administrație al I.S.J Constanța din data 19 februarie 2016 Elaborată şi aprobată în conformitate cu O.M.E.C.S. nr. 5557/27.10.2015

Mai mult

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN NOËL DANS LE MONDE FRANCOPHONE Ediţia a VI - a, Craiova, decembrie 2017 Co REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI DESFĂȘURARE A CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN Ediţia a VI - a, Craiova, 14 15 decembrie 2017 Concursul Interjudețean Noël dans le monde francophone este organizat de către Colegiul

Mai mult

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate

12.3. Anul şcolar 2014/ Formarea continuă a personalului didactic Obiective specifice 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate 12.3. Anul şcolar 2014/2015 1. Formarea continuă a personalului didactic 1) Stabilirea priorităţilor pentru anul curent (exprimate în persoane şi domenii) în formarea continuă a personalului didactic şi

Mai mult

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te

Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod Te Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu Satu Mare B-dul Dr. Vasile Lucaciu Nr. 1 cod. 440031 www.ctbratianusm.ro e-mail: secretariat_bratianu@yahoo.com Tel: 0261 / 734670; Tel /Fax: 0261 / 768935 PLAN MANAGERIAL

Mai mult

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana Zaharia 1 Proiect Bătrânii şi copiii vârste în dialog

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SIBIU Str. Spartacus, nr Tel REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SIBIU Str. Spartacus, nr Tel REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SIBIU Str. Spartacus, nr. 4-6 email: sc4sb.@yahoo.com Tel. +40269253595 REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR Geo S.L.I.M. ediția a IV-a 06 aprilie 2019 înscris

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Iordache, Andreea, Daniela Adresă(e) Strada Drumul Apelor, Craiova, cod poştal 200453 România Telefon(oane) E-mail(uri) iordachedeea@yahoo.com

Mai mult

ŞTIU ŞI APLIC

ŞTIU ŞI APLIC COLEGIUL TEHNIC GHEORGHE ASACHI IAȘI LIC TEO / LIC VOC / LIC TEH / PROF / STAGII /POS str. SĂRĂRIE nr. 189, cod poștal 700451 www.colegiulasachi.ro 0232275980 / 0232210242 secretariat_asachi@yahoo.com

Mai mult

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx

Microsoft Word - oferta_14_15_sintezaA4.docx CASA CORPULUI DIDACTIC A JUDEŢULUI BISTRIŢA-NĂSĂUD AN ŞCOLAR 2014 2015 Cap. I. I.1. PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ PROGRAME DE FORMARE CONTINUĂ ACREDITATE I.1.1. EDUcațieNONFORMALĂ Tipul de program: Modul

Mai mult

IPOTECH

IPOTECH SIMPOZIONUL NAŢIONAL DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE «IPO-TECH» PERSPECTIVE TEHNICE ŞI TEHNOLOGICE - PRIORITĂŢI ŞI DEMERSURI ÎN CONTEXTUL EUROPEAN EDIŢIA A VIII A Aprobat prin O.M.E.C.Ş. Nr. 26364/ 21.01.2015,

Mai mult

Programul Zilelor Bibliotecilor de Cartier ediţia XXII septembrie 2018 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Luni, 24 septembrie ora 9.30 (S

Programul Zilelor Bibliotecilor de Cartier ediţia XXII septembrie 2018 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 Luni, 24 septembrie ora 9.30 (S Programul Zilelor Bibliotecilor de Cartier ediţia XXII 24-28 septembrie 2018 Sediul central Calea Dorobanţilor nr. 104 ora 9.30 (Secţia pentru copii) Prima vizită la bibliotecă - participă elevii clasei

Mai mult

Microsoft Word - Proiect LeAF Nica Dorina

Microsoft Word - Proiect LeAF Nica Dorina Grădiniţa cu P.P. Dumbrava minunată Str. Libertăţii nr. 76 Tulcea Tel : 0240531677, Fax : 0240514976 E-mail: gradinita19tl@yahoo.com Aprobat C.A.... PROGRAMUL MONDIAL LeAF SĂ ÎNVĂŢĂM DESPRE PĂDURE PROIECT

Mai mult

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe

Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profe Regulamentul concursului I. Argument Proiectul Români şi românitate în afara graniţelor ţării - destin şi dăinuire se adresează atât elevilor și profesorilor din ţară, cât şi celor din comunităţilor româneşti

Mai mult

REGULAMENT DE PARTICIPARE I. Înscriere: Simpozionul Auxiliare curriculare şi portofolii ale elevilor se organizează pe două secţiuni: 1. Auxiliare cur

REGULAMENT DE PARTICIPARE I. Înscriere: Simpozionul Auxiliare curriculare şi portofolii ale elevilor se organizează pe două secţiuni: 1. Auxiliare cur REGULAMENT DE PARTICIPARE I. Înscriere: Simpozionul Auxiliare curriculare şi portofolii ale elevilor se organizează pe două secţiuni: 1. Auxiliare curriculare. 2. Proiecte tematice şi portofolii ale elevilor.

Mai mult

Model de Curriculum Vitae European

Model de Curriculum Vitae European Curriculum Vitae Model European INFORMAŢII PERSONALE Nume Prenume Adresă Telefon Fax E-mail Naţionalitate Data naşterii GEORNOIU ELENA-DANIELA Localitatea BUNESTI, Jud. Vâlcea Cod poştal 247075 0747370743

Mai mult

str.nicolae IORGA, nr. 19, , BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web : COMI

str.nicolae IORGA, nr. 19, , BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web :     COMI str.nicolae IORGA, nr. 19, 710200, BOTOSANI, ROMÂNIA, tel. 0231/512885, fax 0231/512173, pagina web : www.laurian.ro e-mail: at_laurian@yahoo.com COMISIA PENTRU EVALUAREA ŞI ASIGURAREA CALITĂŢII RAPORT

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREŞ

LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREŞ LICEUL TEHNOLOGIC CONSTRUCŢII DE MAŞINI MIOVENI ARGEŞ C.F. - 4121935 Str. Uzinei, Nr. 1-3, Mioveni, Argeş Tel/Fax: 0248.263.340 Motto: Nu poţi să înveţi ceva pe cineva. Poţi doar să-l ajuţi să găsească

Mai mult

Curriculum vitae Europass

Curriculum vitae Europass Curriculum vitae Europass Informaţii personale Nume / Prenume Adresă(e) BASCH NAIDIN DELIA ILEANA Municipiul Caracal, str. Noua, nr. 19, Jud. Olt Telefon(oane) - Mobil:0766625095 0722479150 Fax(uri) E-mail(uri)

Mai mult

E

E Nr. / Data Avizat, INSPECTOR PROIECTE EDUCAȚIONALE FLORIN NEGRUȚ PROIECT EDUCATIV Octombrie 2018- Iunie 2019 Învaţă să trăieşti copilăria Căci ea se duce-aşa rapid, De n-ai să poţi să zici c-a fost frumoasă,

Mai mult

Microsoft Word - Pascale Evdochia_Sa nu uitam limba stramoseasca.docx

Microsoft Word - Pascale Evdochia_Sa nu uitam limba stramoseasca.docx Programa de opțional pentru grădiniță SĂ NU UITĂM LIMBA STRĂMOŞEASCĂ ARGUMENT Ruşii lipoveni, avându-şi originile în Rusia, fac parte din diaspora rusă europeană şi utilizează drept limbă de comunicare

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

PROIECT

PROIECT INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA COLEGIUL TEHNIC APULUM ALBA IULIA CASA CORPULUI DIDACTIC ALBA REGULAMENTUL CONCURSULUI NAȚIONAL PC între util și plăcut care se va desfășura sub genericul: Călătorie

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA PLAN OPERAŢIONAL PLAN OPERAŢIONAL AN ŞCOLAR ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA Ţ1: Prevenirea eşeculu

ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA PLAN OPERAŢIONAL PLAN OPERAŢIONAL AN ŞCOLAR ŞCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA BAHNA Ţ1: Prevenirea eşeculu PLAN OPERAŢIONAL AN ŞCOLAR 2016-2017 Ţ1: Prevenirea eşecului şcolar şi creşterea performanţei elevilor prin reforma şi personalizarea procesului instructiv educativ Domeniul funcţional CURRICULUM Obiective

Mai mult

Microsoft Word - Document2

Microsoft Word - Document2 ACTIVITĂȚI EXTRACURRICULARE AN ȘCOLAR 2015-2016 SEMESTRUL al II-lea Clasele Pregătitoare-IV În funcție de oferta educațională, școala noastră va fi deschisă și pentru alte activități care nu sunt incluse

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2 ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE SERGESCU DROBETA TURNU SEVERIN Revistă de creații literare ale elevilor clasei I A Prof. înv. primar: Ionica Dăgădiță Martie 2019 FLORI DE GÂND PENTRU MAMA Cu toată dragostea pentru

Mai mult

Microsoft Word - 6. Codruta_Curta - Valeria_Gidiu.doc

Microsoft Word - 6. Codruta_Curta - Valeria_Gidiu.doc MONEY SENSE- UN PROGRAM DE EDUCAŢIE FINANCIARĂ ŞI NU NUMAI Nora Codruţa Curta, Liceul Teoretic Mihai Eminescu Cluj-Napoca Valeria Gîdiu, Colegiul Tehnic Augustin Maior Cluj-Napoca 1. Introducere Expresie

Mai mult

Microsoft Word - PROGRAM GEW ISJ Buzau

Microsoft Word - PROGRAM GEW ISJ Buzau PROGRAM SAPTAMANA EDUCATIEI GLOBALE 2011 12 20 noiembrie BUZAU ROMANIA TEMA : Atitudine pentru lumea noastra Argument Saptamana Educatiei Globale este un eveniment european care motiveaza elevi, profesori,

Mai mult

regulament2013

regulament2013 REGULAMENT Privind organizarea şi desfăşurarea Concursului Judeţean de interpretare a colindelor, Colindătorii pentru formaţiile corale şi grupurilor vocale tradiţionale din învăţământul preuniversitar.

Mai mult

Program de activitate pe semestrul I

Program de activitate pe semestrul I PROGRAM DE ACTIVITŢI - SEMESTRUL I an şcolar 2017-2018 I. CURRICULUM Nr. 2436 din 11.10.2017 Cunoaşterea şi aplicarea documentelor de politică educaţională; Stabilirea ofertei curriculare în funcţie de

Mai mult

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax:

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII Str. Laminoriştilor nr. 115, Câmpia Turzii, jud. Cluj Telefon / fax: 0264-368181 E-mail: ctvuct@gmail.com Avizat în şedinţa CP din 13.10.2015 : prof. Bozdog

Mai mult

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/27.01.2011 LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile 1. DESCRIERE I. PROIECTUL 1.1 Titlul La Teatrale cu Matale 1.2 Localizare: Bucureşti sector6 1.3

Mai mult

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman Axa Prioritară 6: Educat ie s i competent e. POCU/73/

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman Axa Prioritară 6: Educat ie s i competent e. POCU/73/ R35, R36 PROCEDURA de aplicare a metodologiei de acordare a premiului pentru calitate în educaţia incluzivă Nume Rezultat subactivitate A3.2 R35, R36 Ediţia: 1 Revizia: 0 Exemplar ţinut sub control X DA

Mai mult

Rolul Centrului de Documentare şi Informare în cadrul şcolii Moto: Când faci planuri pe un an - cultivă porumb. Când faci planuri pe 10 ani - planteaz

Rolul Centrului de Documentare şi Informare în cadrul şcolii Moto: Când faci planuri pe un an - cultivă porumb. Când faci planuri pe 10 ani - planteaz Rolul Centrului de Documentare şi Informare în cadrul şcolii Moto: Când faci planuri pe un an - cultivă porumb. Când faci planuri pe 10 ani - plantează pomi. Când faci planuri pe viaţă - educă oameni.

Mai mult

Microsoft Word - hirlau-comenius

Microsoft Word - hirlau-comenius Hîrlău - frumos şi vechi plai românesc Hirlau este una dintre localitatile Moldovei cu o bogata istorie. Localitatea este situata in partea de nord-vest a judetului lasi, unde la mica distanţa se afla,

Mai mult

HOTĂRÂRE NR. 898/ Având în vedere: - referatul nr. 9657/ , întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana,

HOTĂRÂRE NR. 898/ Având în vedere: - referatul nr. 9657/ , întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana, HOTĂRÂRE NR. 898/01.09.2017 - referatul nr. 9657/01.09.2017, întocmit de inspectori școlari Negrea Alexandra și Tătaru Daniela Ioana, compartimentul Managementul resurselor umane, prin care se înaintează

Mai mult

COMUNA ȘIRNA ÎN TOPUL LOCALITĂȚILOR CU SERVICII NOI DE BIBLIOTECĂ Fără să știm, roadele Bibliotecii Comunale Șirna au început să fie strânse în coșul

COMUNA ȘIRNA ÎN TOPUL LOCALITĂȚILOR CU SERVICII NOI DE BIBLIOTECĂ Fără să știm, roadele Bibliotecii Comunale Șirna au început să fie strânse în coșul COMUNA ȘIRNA ÎN TOPUL LOCALITĂȚILOR CU SERVICII NOI DE BIBLIOTECĂ Fără să știm, roadele Bibliotecii Comunale Șirna au început să fie strânse în coșul Biblionet încă din anul 2011, când au fost aduse în

Mai mult

Microsoft Word - Raport L Romana

Microsoft Word - Raport L Romana RAPORT DE ACTIVITATE al Comisiei metodice a ariei curriculare Limbă și comunicare, an școlar 2015-2016 Analiza SWOT a activității desfășurate la nivelul comisiei metodice în semestrul I al anului școlar

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Ediţia a XII-a 2014 Prezentare pentru cadrele didactice Cel mai mare program de dezvoltare și formare profesională a elevilor Premiul special al juriului la Gala Premiilor în Resurse Umane 2013 - HR Club

Mai mult

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723;

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa Calea Domnească nr. 127, Târgovişte - Dâmboviţa Telefon: 0245/211891; Fax: 0245/613723; E-mail: isjdb@isj-db.ro; WEB: www.isj-db.ro Nr. 2136/23.02. Aprobat, Inspector

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN BISTRIŢA NĂSĂUD ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,FLORIAN PORCIUS RODNA Avizat, Director, Prof. Ganea Va

MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN BISTRIŢA NĂSĂUD ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,FLORIAN PORCIUS RODNA Avizat, Director, Prof. Ganea Va MINISTERUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN BISTRIŢA NĂSĂUD ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,FLORIAN PORCIUS RODNA Avizat, Director, Prof. Ganea Vali Avizat, Inspector Școlar General, Inspectoratul

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Activitatea educativă la sfârşitul semestrului I 2009-2010 Material întocmit de consilier educativ Greta Airinei Mulţumesc tuturor colegilor care au trimis fotografii şi materiale pentru promovarea imaginii

Mai mult

CONCURS JUDEȚEAN INTERCULTURAL DE ISTORIA RROMILOR DE LA ROBIE LA LIBERTATE REGULAMENT 20 FEBRUARIE 2017 NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM DEPĂŞI PREJUDECĂŢILE!

CONCURS JUDEȚEAN INTERCULTURAL DE ISTORIA RROMILOR DE LA ROBIE LA LIBERTATE REGULAMENT 20 FEBRUARIE 2017 NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM DEPĂŞI PREJUDECĂŢILE! CONCURS JUDEȚEAN INTERCULTURAL DE ISTORIA RROMILOR DE LA ROBIE LA LIBERTATE REGULAMENT 20 FEBRUARIE 2017 NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM DEPĂŞI PREJUDECĂŢILE! ARGUMENT Istoria și tradițiile rromilor se studiază la

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI

MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE ȘI CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN NEAMŢ Nr.../ Din... INSPECTOR ŞCOLAR GENERAL, PROF. STAN VIOREL CASA CORPULUI DIDACTIC NEAMŢ Nr... /Din... DIRECTOR,

Mai mult

Str. Gral. Berthelot Nr. 20, Sector 1, BUCURESTI Tel. / Fax: , PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR DIN SĂPTĂMÂNA ALTFEL (20-

Str. Gral. Berthelot Nr. 20, Sector 1, BUCURESTI Tel. / Fax: ,   PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR DIN SĂPTĂMÂNA ALTFEL (20- PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR DIN SĂPTĂMÂNA ALTFEL (20-24 MAI) DESFĂŞURAT ÎN CADRUL PROIECTULUI Scoala Altfel! AN ŞCOLAR 2018-2019 ŞCOALA GIMNAZIALĂ SPECIALĂ NR.10 DENUMIREA ACTIVITATII LUNI 20 MAI MARTI 21

Mai mult

REVISTA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR - NR. 02/2016 CUPRINS Sectiunea - Invatamantul prescolar 1. Politici educationale pentru invatamantul prescolar.

REVISTA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR - NR. 02/2016 CUPRINS Sectiunea - Invatamantul prescolar 1. Politici educationale pentru invatamantul prescolar. REVISTA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR - NR. 02/2016 CUPRINS Sectiunea - Invatamantul prescolar 1. Politici educationale pentru invatamantul prescolar. Articole 2. Psihologie prescolara. Articole 3. Curriculum

Mai mult

Liceul Teoretic Grigore Moisil Tulcea Activități derulate în cadrul Proiectului Olimpiadele Kaufland Nr. Categoria Tipul de activitate Data desfășurăr

Liceul Teoretic Grigore Moisil Tulcea Activități derulate în cadrul Proiectului Olimpiadele Kaufland Nr. Categoria Tipul de activitate Data desfășurăr Liceul Teoretic Grigore Moisil Tulcea Activități derulate în cadrul Proiectului Olimpiadele Kaufland Nr. Categoria Tipul de activitate Data desfășurării Coordonatori Observații Crt. 1. MEDIU Ecologizare

Mai mult

TRANSDISCIPLINARITATEA ÎN CONTEXTUL NEVOILOR DE ÎNVĂŢARE Prof. înv. primar Dorina Brad Școala Generală Radu Popa, Sighișoara 1 Trăim într-o lume carac

TRANSDISCIPLINARITATEA ÎN CONTEXTUL NEVOILOR DE ÎNVĂŢARE Prof. înv. primar Dorina Brad Școala Generală Radu Popa, Sighișoara 1 Trăim într-o lume carac TRANSDISCIPLINARITATEA ÎN CONTEXTUL NEVOILOR DE ÎNVĂŢARE Prof. înv. primar Dorina Brad Școala Generală Radu Popa, Sighișoara 1 Trăim într-o lume caracterizată prin rapiditate, complexitate, într-o continuă

Mai mult

Microsoft Word - Grafic_unic_monit_sem_II_2018_2019.docx

Microsoft Word - Grafic_unic_monit_sem_II_2018_2019.docx Nr. Aprobat în Consiliul de Administraţie al I.Ş.J. Teleorman, din data de 28.09.2018 Aprobat, Inspector Şcolar General, prof. Valeria GHERGHE GRAFIC UNIC DE MONITORIZARE ŞI CONTROL INSPECTORATUL ŞCOLAR

Mai mult

Inspectoratul Școlar Județean Vaslui Școala Gimnazială Mihai Eminescu Vaslui Str. Ștefan cel Mare, Nr. 60, tel

Inspectoratul Școlar Județean Vaslui Școala Gimnazială Mihai Eminescu Vaslui Str. Ștefan cel Mare, Nr. 60, tel Inspectoratul Școlar Județean Vaslui Școala Gimnazială Mihai Eminescu Vaslui Str. Ștefan cel Mare, Nr. 60, tel. 0335412860 E-mail: scmeminescu@yahoo.com Se aprobă. Inspector școlar General, Prof. Gabriela

Mai mult

Material de presa_doc 2015

Material de presa_doc 2015 Tabăra de vară 2015 Spre înăţtimea credinţei în Munţii Maramureşului Ediţia a II-a Cronică montană Într-un cadru bucolic, feeric s-a desfăşurat şi anul acesta, pe trei serii (29.06.-03.07, 13.07-17.07,

Mai mult

ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR Tel. 0244/ PLANUL DE DEZ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR Tel. 0244/ PLANUL DE DEZ ŞCOALA GIMNAZIALĂ,,TRAIAN SĂVULESCU, COMUNA IZVOARELE JUD. PRAHOVA STR. GĂRII NR. 459 e-mail: traian_savulescu@yahoo.ro Tel. 0244/292177 PLANUL DE DEZVOLTARE EUROPEANA AL SCOLII GIMNAZIALE TRAIAN SAVULESCU,

Mai mult

Planificare operaţională – planuri manageriale

Planificare operaţională – planuri manageriale Planul managerial pentru anul şcolar 2012 2013 Planurile manageriale prezentate în continuare cuprind operaţionalizarea pentru cei patru ani şcolari vizaţi în proiectarea strategică a programelor propuse

Mai mult

COLEGIUL NAȚIONAL MIHAI EMINESCU BOTOŞANI Strada Octav Onicescu, nr. 7, cod , Botoşani Telefon/Fax: , direct

COLEGIUL NAȚIONAL MIHAI EMINESCU BOTOŞANI Strada Octav Onicescu, nr. 7, cod , Botoşani Telefon/Fax: ,   direct COLEGIUL NAȚIONAL MIHAI EMINESCU BOTOŞANI Strada Octav Onicescu, nr. 7, cod 710114, Botoşani Telefon/Fax: 0231-584015, E-mail: secretar@lme.ro; director@lme.ro Web: www.lme.ro REGULAMENT SIMPOZIONUL JUDEȚEAN

Mai mult

Liceul Tehnologic Constantin Bursan Hunedoara Strada Turnătorului, Nr.1 Tel/fax: COMPONENŢA COMISIILOR An şcolar

Liceul Tehnologic Constantin Bursan Hunedoara Strada Turnătorului, Nr.1 Tel/fax: COMPONENŢA COMISIILOR An şcolar Liceul Tehnologic Constantin Bursan Hunedoara Strada Turnătorului, Nr.1 Tel/fax:0254.712391 e-mail: gstlp_hd@yahoo.com COMPONENŢA COMISIILOR An şcolar 2016-2017 Secretar al Consiliului Profesoral Responsabil

Mai mult

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE 10 aprilie 2015 Domnule Inspector General, Doamnelor și domnilor inspectori de învățământ primar, Doamnelor și domnilor dascali, Vă aducem la cunoștință că, începând cu anul școlar 2013 2014, Banca Națională

Mai mult

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti – Ediţia 2019

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti – Ediţia 2019 1 REGULAMENT Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti Ediţia 2019 Scopul Organizator: Universitatea Politehnica Bucureşti Departamentul de Fizică Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti îşi

Mai mult

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Adaptat timpului, dar ancorat pe stâncă CINE SUNTEM NOI?...cei care credem că fiecare copil și tânar este important și valoros în ochii Lui Dumnezeu... "Încredințează-ți

Mai mult

Inspectoratul Școlar Județean CLUJ

Inspectoratul Școlar Județean CLUJ Casa Corpului Didactic Cluj Activitatea metodică a responsabililor cu dezvoltarea profesională Noiembrie 2018 Tematica întâlnirii - Statistica participării la programele de formare pentru anul școlar 2017-2018

Mai mult

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN TULCEA Grafic unic de monitorizare şi control al Inspectoratului Școlar Judeţean Tulcea, anul şcolar Nr /01.10

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN TULCEA Grafic unic de monitorizare şi control al Inspectoratului Școlar Judeţean Tulcea, anul şcolar Nr /01.10 Nr /01.10.2019 Aprobat în Consiliul de Administraţie al I.Ş.J. Tulcea, din data de 01.10.2019 Domeniul funcţional: Curriculum şi inspecţie şcolară Aprobat, Inspector Şcolar General, Lucica POPIȘCĂ GRAFIC

Mai mult

Palatul Copiilor Târgoviște Filiala Moreni Str. Flacăra, nr. 29 Moreni, jud. Dîmbovița Cod Tel./fax Apr

Palatul Copiilor Târgoviște Filiala Moreni Str. Flacăra, nr. 29 Moreni, jud. Dîmbovița Cod Tel./fax Apr Palatul Copiilor Târgoviște Filiala Moreni Str. Flacăra, nr. 29 Moreni, jud. Dîmbovița Cod 135300 Tel./fax 0245665546 e-mail: ccmorenidb@yahoo.com Aprobat, Insp. Şc. Gen. I.S.J, Dâmbovita Prof. Ion Sorin

Mai mult

R O M Â N I A JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL BRAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A NR. 12/2018 privind aprobarea Programului principalelor manifestări

R O M Â N I A JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL BRAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A NR. 12/2018 privind aprobarea Programului principalelor manifestări R O M Â N I A JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL BRAD CONSILIUL LOCAL H O T Ă R Â R E A NR. 12/2018 privind aprobarea Programului principalelor manifestări cultural educative, artistice şi sportive pe teme prestabilite,

Mai mult

I CU PARLAMENTUL.. Nr. 132/ APROB, SECRETAR DE STAT, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea şi desfăşurarea concursu

I CU PARLAMENTUL.. Nr. 132/ APROB, SECRETAR DE STAT, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea şi desfăşurarea concursu I CU PARLAMENTUL.. Nr. 132/26.02.2019 APROB, SECRETAR DE STAT, KOVÁCS Irina Elisabeta REGULAMENT SPECIFIC privind organizarea şi desfăşurarea concursului național ISTORIA ŞI TRADIŢIILE UCRAINENILOR Ediția

Mai mult

ACORD DIRECTOR

ACORD DIRECTOR INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN BACAU ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 ONEŞTI str. Caşinului nr.15, tel/fax: 0234/313041 e-mail : scoalaunuon@yahoo.com http://www.scoalaunuonesti.ro Hotărârile consiliului de administrație

Mai mult