CAIET DE SARCINI SERVICE-URI ASCENSOARE IMOBILE DE invatamant - CAMINE - CANTINA Amplasament si destinatie 1 Imobil Ion Angelescu B, Bucuresti, Pia^a

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "CAIET DE SARCINI SERVICE-URI ASCENSOARE IMOBILE DE invatamant - CAMINE - CANTINA Amplasament si destinatie 1 Imobil Ion Angelescu B, Bucuresti, Pia^a"

Transcriere

1 CAIET DE SARCINI SERVICE-URI ASCENSOARE IMOBILE DE invatamant - CAMINE - CANTINA Amplasament si destinatie 1 Imobil Ion Angelescu B, Bucuresti, Pia^a Romana nr.6 - invatamant 2 Imobil Ion Angelescu C, Bucuresti, Pia^a Romana nr.6 - invatamant 3 Imobil Caderea Bastiliei, Bucuresti, Caderea Bastiliei nr.2 - invatamant 4 Imobil M.Eminescu, Bucure ti, B-dul Dacia nr invatamant 5 Imobil M.Eminescu, Bucuresti, B-dul Dacia nr invatamant 6 Imobil M.Eminescu, Bucuresti, B-dul Dacia nr invatamant 7 Imobil Virgil Madgearu, Bucuresti, Calea Dorobanjilor, nr invatamant 8 Imobil Virgil Madgearu, Bucuresti, Calea Dorobanjilor, nr invatamant 9 Imobil Virgil Madgearu, Bucuresti, str.macedonski, nr.2 - invatamant 10 Imobil M.Moxa, corp A, Bucuresti, str.m.moxa nr invatamant 11 Imobil M.Moxa, corp A, Bucuresti, str.m.moxa nr invatamant 12 Imobil Cihoschi, Bucuresti, str.s.cihoschi, nr.5 - invatamant 13 Cantina Moxa, Bucuresti, str.m.moxa nr.l 1 - cantina 14 Camin corp D, Bucuresti, str.m.moxa nr.l 1 - camin 15 Camin corp D, Bucuresti, str. M.Moxa nr.l 1 - camin 16 Camin corp E, Bucuresti, str.m.moxa nr.l 1 - camin 17 Camin Tei, Bucuresti, B-dul Lacul Tei, nr.l 18 - camin 18 Camin Tei, Bucuresti. B-dul Lacul Tei, nr.l 18 - camin 19 Imobil Casa de Oaspeti Bucuresti, str.bozieni, nr.8 - camin 20 Imobil Casa de Oaspeti, Bucuresti, str.bozieni, nr.8 - camin 21 Camin Belvedere,C1(A7), Bucuresti, str.chibzuin^ei, nr.2 - camin 22 Camin Belvedere,C1(A7), Bucuresti, str.chibzuin ei, nr.2 - camin 23 Camin Belvedere,C3(A6), Bucuresti, str.chibzuinjei, nr.2 - camin 24 Camin Belvedere,C3(A6), Bucuresti, str.chibzuin^ei, nr.2 - camin 25 Cantina Cihoschi nr.5, Bucuresti, str. Cihoschi nr.5 - cantina Durata de prestare: 2015.

2 Intretinerea ascensoarelor se executa in mod periodic i se urmares.te prevenirea uzurii excesive si a aparitiei avariior, precum si mentinerea parametrilor in exploatare necesara functionarii in siguranta a instalatiilor de lift. Intervalul de timp din momentul anuntarii deranjamentului si sosirea echipei de interven^ie la adresa precizata nu trebuie sa depaseasca: 1 ora pentru deranjamentele anuntate intre orele ; 15 minute in cazul opririi ascensorului intre etaje sau blocare usa cu persoana in cabina. Repararea /inlocuirea pieselor si subansamblelor uzate/deteriorate ca urmare a functionarii normale a ascensorului. Asigurarea pieselor/subansamblelor necesare: Prestatorul va asigura un stoc permanent de piese de schimb originale i la cerere, va efectua reparajii curente, dupa transmiterea de catre Beneficiar a unei comenzi in acest sens. Pentru piesele de schimb care se defecteaza si vor face obiectul unor reparajii curente ulterioare. decontarea se va face din fondul alocat pentru acestea, prevazut ca suma fixa in Contractul de prestare, numai dupa instiintarea si avizarea sumei/sumelor de catre beneflciar. Valoarea pieselor de schimb va include transportul, montarea sj demontarea acestora la sediul unde sunt amplasate ascensoarele, pentru piesele procurate de la Prestator. Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a solicita, in cazul pieselor de schimb necesare unei reparatii care au o valoare de peste 500 de lei, contraoferte de la alti operatori economici. Manopera pentru inlocuirea pieselor necesare va intra in costul intre^inerii. Revizii tehnice curente (2 / luna) in cadrul carora vor fi executate operatii, in conformitate cu specificatiile din Caietul de sarcini. Executarea reviziilor generale periodice (anuale) conform prescriptiilor tehnice PT ISCIR in vigoare: Revizia generala anuala include si operatiile care se executa in cadrul reviziei curente, pe aceasta perioada neplatindu-se contavaloarea lucrarilor de intretinere curenta. Realizarea efectiva a lucrarilor de revizie generala anuala se efectueaza cu anuntarea prealabila, in scris, a Beneficiarului cu eel putin 30 de zile inainte. Acceptul scris al Beneficiarului, insotit de procesul verbal de receptie al reviziei generale anuale semnat de Prestator si Beneficiar, va sta la baza emiterii facturii de catre executant. Revizia generala anuala se executa in scopul autorizarii de catre CNCIR a functionarii instalatiilor de lift.

3 In cadrul lucrarilor periodice de revizii tehnice vor fi executate urmatoarele opera^ii : 1. curatarea troliului, a camerei masinii, a rotilor de conducere, cabinei si putului; 2. verificarea starii de uzura a lagarelor si a bunei func^ionari a sistemelor de ungere; 3. completarea cu ulei a baii troliului si a tuturor lagarelor; 4. umplerea cu unsoare consistenta a ungatoarelor si verificarea gresarii; 5. verificarea imbinarilor cu surubun de la troliu ; 6. stabilirea gradului de uzura a sabotilor franei, verificarea functionarii si reglarea acestuia; 7. curatarea si reglarea inelelor si a periilor electromotorului precum si verificarea bunei stari a elementelor din cauciuc de la cuplajul elastic al troliului; 8. verificarea si reglarea strangerii rulmetului axial al reductorului melcat; 9. stabilirea gradului de uzura al cablurilor de tracjiune a cabinei s.i a contragreutajii, al cablului limitatorului de viteza, in conformitate cu prevederile prescrip^iei tehnice I.S.C.I.R.; 10. ungerea pieselor supuse frecarii (balamale, etc.); 11. verificarea functionarii normale a sistemului electric de forta. comanda si semnalizare ; 12. verificarea functionarii elementelor de securitate in conditii stabilite de catre producator si in concordanta cu PT - ISCIR in vigoare ; 13. verificarea si reglarea sistemului de demaraj ; 14. verificarea si reglarea opririi in statii; 15. verificarea uniformitatii intinderii cablurilor de trac^iune si egalizarea acestora ; 16. verificarea uzurii ghidajelor cabinei si contragreuta^ii; 17. ungerea glisierelor cabinei si contragreutatii; 18. verificarea sistemului de semnalizare optica si acustica ; 19. verificarea usilor de acces - control electric al circuitelor broastelor, verificarea zavorarii ferme a usilor, verificarea contactului de zavorare, verificarea integritatii geamurilor, reglarea amortizorilor, verificarea functionarii butoanelor de comanda; 20. verificare in cabina - functionare contact de siguranta, iluminare, butoane, de comanda(inlocuirea celor defecte), 21. verificarea functionarii normale a acesensorului dupa efecuarea intretinerii, consemnarea tuturor deficientelor constatate, a celor remediate si, daca este cazul, a pieselor de uzura inlocuite, in registrul de supraveghere al ascensorului.

4 22. se va notifica in scris consemnarea lunara a interven^iilor si tuturor defec^iunilor constatate cu extimarea acestora, a celor remediate si daca este cazul. a pieselor de uzura Tnlocuite in registrul de supraveghere a ascensorului(aceste notificari vor fi facute pe 2 planuri in functie de destinatia ascensoarelor spatii invatamant- camine. cantine. 23. se va executa pregatirea echipamentelor In vederea inspecfiei CNCIR, conform scadentei in conformitate cu normativele ISCIR actuale. Pe timpul executarii lucrarilor contractate, executantul este obligat sa respecte Normele de Protectia Muncii si Normele de Prevenirea si Stingerea Incendiilor, conform normativelor in vigoare si regulamentele interioare ale Academiei de Studii Economice. Prestatorul este direct raspunzator pentru accidentele ce pot interveni in timpul funcjionarii ascensoarelor. Materialele de lubnflere si de cura^enie, precum si registrul de supraveghere si etichetele informative interioare/exterioare vor fi asigurate de prestator, pe cheltuiala acestuia. Funcjionarea la parametri normali a ascensoarelor se va efectua In concordance cu performance tehnice definite de fabricant, precum si cu prescrippile tehnice ISCIR - PT R6/2002. Oferta tehnica va cuprinde, in mod obligatoriu, urmatoarele: Descrierea tehnica detaliata a serviciilor ce urmeaza a fi prestate. Oferta tehnica trebuie intocmita astfel incat informajiile din propunerea tehnica sa permita identificarea facila a corespondenjei acestora cu specifica iile din CaietuI de sarcini. Prin oferta tehnica, ofertanfii vor trebui sa-$i ia angajamentul prestarii intregului packet de servicii specificate de autoritatea contractanta $i descrise in CaietuI de sarcini - la standardele minime solicitate de achizitor, in Oferta financiara: Formularul de oferta se va intocmi in lei fara TVA, pentru serviciile solicitate de catre Beneficiar si specificate in CaietuI de sarcini; - se va depune oferta pentru Intreaga cantitate solicitata de servicii; - nu se accepta oferte partiale; - valabilitatea ofertei declarate castigatoare trebuie sa fie de 30 de zile. Oferta financiara trebuie sa includa contravaloarea serviciilor, atat pentru reviziile tehnice curente, cat si pentru revizia generala, cu si fara TVA, pret/luna/lift, respectiv pret total servicii, cu si fara TVA.

5 [Valoarea oferta = Vrt + Vrg + Vrp, unde Vrt = valoare revizie tehnica curenta = 2 revizii / luna x nr. luni /9 luni Vrg = Valoare revizie generala = 1 revizie / an Vrp = Valoare reparatii cu piese de schimb = suma fixa alocata de catre Beneflciar, prevazuta in contract Valoarea oferta pentru 10 luni {valabilitate contract ) = Vrt + Vrg ,10 lei fara TVA Preturile prevazute in oferta financiara au caracter ferm si NU VOR PUTEA FI AJUSTATE pe parcursul prestarii viitoarelor servicii. Nu va fi permisa nici o modificare a valorii ofertei financiare sau a continutului acesteia dupa expirarea termenului limita de depunere. Caietul de sarcini este Tnsotit de ANEXA(cuprinde tipul ascensoarelor) Finalizarea achizitiei directe se va face prin incheierea unui contract cu valabilitate , cu posibilitatea de prelungire, in limita fondurilor disponibile, in conformitate cu prevederile legale. DIRECTOR TEHNIC ADM INI STRATIV, Ing.Florian Mogila EF SERV.TEHNI Ing. Mari Dugenik Intocmit, Sing. Marinela?Savu

Microsoft Word - 1. Caiet de sarcini

Microsoft Word - 1. Caiet de sarcini UAT Municipiul Piatra Neamt DIRECTIA DEZVOLTARE SI IMPLEMENTARE PROGRAME Nr.. AVIZAT, ADMINISTRATOR PUBLIC BOGDAN PUSCASU CAIET DE SARCINI PENTRU ACHIZITIA PUBLICA SERVICII DE INTRETINERE PREVENTIVA ANUALA,

Mai mult

ROMÂNIA JUDEȚUL CONSTANȚA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CONSTANȚA DIRECȚIA TEHNIC ADMINISTRATIV SERVICIU ADMINISTRATIV TEHNICO ECONOMIC NR /

ROMÂNIA JUDEȚUL CONSTANȚA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CONSTANȚA DIRECȚIA TEHNIC ADMINISTRATIV SERVICIU ADMINISTRATIV TEHNICO ECONOMIC NR / ROMÂNIA JUDEȚUL CONSTANȚA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CONSTANȚA DIRECȚIA TEHNIC ADMINISTRATIV SERVICIU ADMINISTRATIV TEHNICO ECONOMIC NR. 138699 / 21.08.2018 L.S. APROBAT, PRIMAR,. DECEBAL FĂGĂDĂU Caiet de sarcini

Mai mult

CONSILIUL JUDETEAN HUNEOOARA SANATORIUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE GEOAGIU Str.Sanatoriului, Nr.8, Oras Geoagiu, Jud.Hunedoara, , CUI , Tel: 02

CONSILIUL JUDETEAN HUNEOOARA SANATORIUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE GEOAGIU Str.Sanatoriului, Nr.8, Oras Geoagiu, Jud.Hunedoara, , CUI , Tel: 02 CONSILIUL JUDETEAN HUNEOOARA Operator de date cu caracter personal Nr.l4BS/1s.01.2012 Nr. 2WG din 43.0l,.erJI! PLESAP CAIET DE SARCINI pentru achizitionarea : servicii operator autorizat, responsabil cu

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu sediul în Mun. Bucureşti, Str. Delea Nouă, Nr. 2,

Mai mult

Nr. _/BA/02 noiembrie 2017 CAIET DE SARCINI pentru achiziţia de servicii de supraveghere şi asistenţă tehnică în utilizare a centralei termice din dot

Nr. _/BA/02 noiembrie 2017 CAIET DE SARCINI pentru achiziţia de servicii de supraveghere şi asistenţă tehnică în utilizare a centralei termice din dot Nr. _/BA/02 noiembrie 2017 CAIET DE SARCINI pentru achiziţia de servicii de supraveghere şi asistenţă tehnică în utilizare a centralei termice din dotarea Institutului National de Hematologie Transfuzională

Mai mult

Nr.2981/38A din SOLICITARE DE OFERTĂ Tribunalul Neamţ, cu sediul în Municipiul Piatra Neamţ, b-dul Decebal, nr. 5, având codul fiscal 41454

Nr.2981/38A din SOLICITARE DE OFERTĂ Tribunalul Neamţ, cu sediul în Municipiul Piatra Neamţ, b-dul Decebal, nr. 5, având codul fiscal 41454 Nr.2981/38A din 08.08.2014 SOLICITARE DE OFERTĂ Tribunalul Neamţ, cu sediul în Municipiul Piatra Neamţ, b-dul Decebal, nr. 5, având codul fiscal 4145454, în calitate de autoritate contractantă, intenţionează

Mai mult

Nr /38A din APROBAT PRESEDINTE TRIBUNAL Cristina FLOREA SOLICITARE DE OFERTĂ Prin prezenta Tribunalul Neamţ, cu sediul în Municipiul

Nr /38A din APROBAT PRESEDINTE TRIBUNAL Cristina FLOREA SOLICITARE DE OFERTĂ Prin prezenta Tribunalul Neamţ, cu sediul în Municipiul Nr. 1896 /38A din 26.03.2019 APROBAT PRESEDINTE TRIBUNAL Cristina FLOREA SOLICITARE DE OFERTĂ Prin prezenta Tribunalul Neamţ, cu sediul în Municipiul Piatra Neamţ, b-dul Decebal, nr. 5, având codul fiscal

Mai mult

ROMANIA JUDETUL CONSTANTA PRIMARIA MUNICIPIULUI CONSTANTA DIRECTIA TEHNIC ADMINISTRATIV SERVICIUL ADMINISTRATIV, TEHNICO-ECONOMIC NR.55206/

ROMANIA JUDETUL CONSTANTA PRIMARIA MUNICIPIULUI CONSTANTA DIRECTIA TEHNIC ADMINISTRATIV SERVICIUL ADMINISTRATIV, TEHNICO-ECONOMIC NR.55206/ ROMANIA JUDETUL CONSTANTA PRIMARIA MUNICIPIULUI CONSTANTA DIRECTIA TEHNIC ADMINISTRATIV SERVICIUL ADMINISTRATIV, TEHNICO-ECONOMIC NR.55206/30.03..2018 APROB, PRIMAR, DECEBAL FĂGĂDĂU CAIET DE SARCINI pentru

Mai mult

ROMANIA JUDETUL PRAHOVA COMUNA ALBESTI - PALEOLOGU CAIET DE SARCINI PIESE DENUMIRE LUCRARE: REPARATII TROTUARE, SAT ALBESTI PALEOLOGU, COMUNA ALBESTI

ROMANIA JUDETUL PRAHOVA COMUNA ALBESTI - PALEOLOGU CAIET DE SARCINI PIESE DENUMIRE LUCRARE: REPARATII TROTUARE, SAT ALBESTI PALEOLOGU, COMUNA ALBESTI ROMANIA JUDETUL PRAHOVA COMUNA ALBESTI - PALEOLOGU CAIET DE SARCINI PIESE DENUMIRE LUCRARE: REPARATII TROTUARE, SAT ALBESTI PALEOLOGU, COMUNA ALBESTI PALEOLOGU, BLOC NR. 1 SCRISE 2019 1. DATE GENERALE

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu sediul în Mun. Bucureşti, Str. Delea Nouă, Nr. 2,

Mai mult

CONTRACT DE PRESTARE DE SERVICII

CONTRACT DE PRESTARE DE SERVICII CONTRACT DE PRESTARE DE SERVICII nr... 1. PĂRŢILE CONTRACTANTE Intre: SPITALUL CLINIC DE RECUPERARE MEDICALĂ BĂILE FELIX, cu sediul în localitatea Băile Felix, judeţul Bihor, cod poştal 417500, Cod fiscal

Mai mult

Legea 227/2015 privind Codul Fiscal Art. 281: Faptul generator TVA pentru livrari de bunuri si prestari de servicii (1) Faptul generator intervine la

Legea 227/2015 privind Codul Fiscal Art. 281: Faptul generator TVA pentru livrari de bunuri si prestari de servicii (1) Faptul generator intervine la Legea 227/2015 privind Codul Fiscal Art. 281: Faptul generator TVA pentru livrari de bunuri si prestari de servicii (1) Faptul generator intervine la data livrarii bunurilor sau la data prestarii serviciilor,

Mai mult

Nr. 499//4625/ Propun aprobarea, Director executiv adjunct, Dr. ing. Mihai VERSIN SE APROBĂ Director executiv, Dr. ing. Constantin Negrea CA

Nr. 499//4625/ Propun aprobarea, Director executiv adjunct, Dr. ing. Mihai VERSIN SE APROBĂ Director executiv, Dr. ing. Constantin Negrea CA Nr. 499//4625/13.05.2019 Propun aprobarea, Director executiv adjunct, Dr. ing. Mihai VERSIN SE APROBĂ Director executiv, Dr. ing. Constantin Negrea CAIET DE SARCINI privind achiziționarea de Servicii de

Mai mult

Microsoft Word - c53c-77ca-186a-8a45.docx

Microsoft Word - c53c-77ca-186a-8a45.docx CONTRACT PRESTĂRI SERVICII Nr. / 2019 1.Părţile În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizițiile publice și a HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodolgice de aplicare a prevederilor referitoare

Mai mult

Microsoft Word - Contract VTP varianta docx

Microsoft Word - Contract VTP varianta docx CONTRACT DE VERIFICARE TEHNICA PERIOADICA NR... DIN DATA DE Prezentul contract a fost incheiat intre: S.C. CONEXIUNI PROFESSIONAL SERVICE S.RL. cu sediul în Bucureşti,str Valea Merilor Nr.9, Et..P, Ap.1

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) -

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - Direcţia Regională Bucureşti, cu sediul în Mun. Bucureşti,

Mai mult

Vizualizare anunt publicitate numarul '' ^'' ' Autoritate contractanta CONSILIUL JUDETEAn raila Adresa postala: P-ta independentei nr.1, Locali

Vizualizare anunt publicitate numarul '' ^'' ' Autoritate contractanta CONSILIUL JUDETEAn raila Adresa postala: P-ta independentei nr.1, Locali Vizualizare anunt publicitate numarul 141031 '' ^'' ' Autoritate contractanta CONSILIUL JUDETEAn raila Adresa postala: P-ta independentei nr.1, Localitatea: Braila, Cod postal: 810210, Romania, Punct(e)

Mai mult

FIŞA DE DATE A ACHIZIŢIEI

FIŞA DE DATE A ACHIZIŢIEI Nr. 731 /20.01.2017 Ministerul Sănătăţii Direcţia de Sănătate Publică Judeţul NEAMŢ Serviciul Administrativ şi Mentenanţă Piatra Neamţ, B-dul Dacia, nr. 4A, cod poştal: 610019, Telefon: +40 233 234441,

Mai mult

CAIEl DE 5ARCINI 5e aproba, RECTOR, I Prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel 5erban d --1..J! PRIVIND INTRETINEREA 51 REPARAREA ASCENSOARELOR DIN DOTAREA IMOB

CAIEl DE 5ARCINI 5e aproba, RECTOR, I Prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel 5erban d --1..J! PRIVIND INTRETINEREA 51 REPARAREA ASCENSOARELOR DIN DOTAREA IMOB CAIEl DE 5ARCINI 5e aproba, RECTOR, I Prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel 5erban d --1..J! PRIVIND INTRETINEREA 51 REPARAREA ASCENSOARELOR DIN DOTAREA IMOBllElOR UPT I. PREZENTARE GENERALA Prezentul caiet de

Mai mult

Microsoft Word - 3_Erata 1_model contract.doc

Microsoft Word - 3_Erata 1_model contract.doc UNIUNEA EUROPEANĂ GUVERNUL ROMANIEI MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE AMPOSDRU Fondul Social European POSDRU 2007-2013 Instrumente Structurale 2007-2013 OIPOSDRU Centrul Naţional de Dezvoltare

Mai mult

Nr.12991/ INVITATIE DE PARTICIPARE Va invitam sa participati cu oferta dvs. la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica pr

Nr.12991/ INVITATIE DE PARTICIPARE Va invitam sa participati cu oferta dvs. la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica pr Nr.12991/10.10.2018 INVITATIE DE PARTICIPARE Va invitam sa participati cu oferta dvs. la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica privind Lucrari de reparatii generale si renovare COD

Mai mult

Microsoft Word - gradinita 9.docx

Microsoft Word - gradinita 9.docx NICIPIUL BRASOV Adresa postala: BD. EROILOR NR.8, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500007, Romania, Punct(e) de contact: DARIA SAVIN, Tel. +40 268416550/128/124, In atentia: DARIA SAVIN, Email: achizitiipublice@brasovcity.ro,

Mai mult

Academia de Studii Economice din Bucuresti Serviciul Achizitii Publice Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti, cod , oficiul postal 22, Romania

Academia de Studii Economice din Bucuresti Serviciul Achizitii Publice Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti, cod , oficiul postal 22, Romania Academia de Studii Economice din Bucuresti Serviciul Achizitii Publice Piata Romana nr. 6, sector, Bucuresti, cod 00, oficiul postal, Romania Tel: +0-.,00; +0-..0 - int.:,,, ; Fax: +0-..66; +0-.0. www.achizitiipubiice.ase.ro

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) -

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - Direcţia Regională Bucureşti, cu sediul în Mun. Bucureşti,

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) -

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - Direcţia Regională Bucureşti, cu sediul în Mun. Bucureşti,

Mai mult

Microsoft Word - Modelul de contract adaptat 1.doc

Microsoft Word - Modelul de contract adaptat 1.doc CONTRACT - MODEL - nr. / servicii de de introducere date istorice în SIMPOP 1. Autoritatea contractantă Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale - prin Direcţia Generală Pescuit Autoritate de Management

Mai mult

SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE

SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE SECŢIUNEA II CAIET DE SARCINI ACORD CADRU DE FURNIZARE APARATE DE AER CONDIŢIONAT Bucureşti 2018 1 / 7 Generalităţi Prezentul caiet de sarcini conţine specificaţii tehnice şi constituie ansamblul cerinţelor

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu sediul în Mun. Bucureşti, Str. Delea Nouă, Nr. 2,

Mai mult

Anexa Cerere de ofertă (CO-S) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Universități Beneficiar: UNIVERSITATEA

Anexa Cerere de ofertă (CO-S) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Universități Beneficiar: UNIVERSITATEA Anexa 6.2.2 - Cerere de ofertă (CO-S) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Universități Beneficiar: UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRICOLE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ "ION IONESCU

Mai mult

În atentia potenţialilor ofertanţi Consiliul Concurenţei, cu sediul în Municipiul Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr.1, sectorul 1, cod fiscal ,

În atentia potenţialilor ofertanţi Consiliul Concurenţei, cu sediul în Municipiul Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr.1, sectorul 1, cod fiscal , În atentia potenţialilor ofertanţi Consiliul Concurenţei, cu sediul în Municipiul Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr.1, sectorul 1, cod fiscal 8844560, achiziţionează, pentru anul 2018, servicii de curăţare/spălare

Mai mult

Contract de furnizare

Contract de furnizare Contract prestari servicii de mediere si plasare pe piata muncii nr. data Preambul În temeiul Legii nr. 98/2016, s-a încheiat prezentul contract de prestari servicii, între 1. Părțile contractante Universitatea

Mai mult

CONTRACT DE PRESTARI DE SERVICII

CONTRACT DE PRESTARI DE SERVICII DRAFT CONTRACT DE PRESTARI SERVICII Nr. din.. Atribuit conform propriilor proceduri simplificate de atribuire a contractelor de achiziție publică ce au ca obiect Servicii Sociale și alte servicii specifice,

Mai mult

Annex/Anexa: Example of a service delivery contract between WCA and water consumers / Exemplu: Contract prestări servicii între ACA și conumatorii de

Annex/Anexa: Example of a service delivery contract between WCA and water consumers / Exemplu: Contract prestări servicii între ACA și conumatorii de Annex/Anexa: Example of a service delivery contract between WCA and water consumers / Exemplu: Contract prestări servicii între ACA și conumatorii de apă Source/Sursa: ApaSan Date/Data: 2013 Language/Limba:

Mai mult

Directia de Sanatate Publica a Judetului Iasi Str. V. Conta nr.2-4 Tel: 0232/278228, fax: 0232/ Com

Directia de Sanatate Publica a Judetului Iasi Str. V. Conta nr.2-4 Tel: 0232/278228, fax: 0232/ Com Directia de Sanatate Publica a Judetului Iasi Str. V. Conta nr.2-4 Tel: 0232/278228, fax: 0232/241.963 e-mail:achizitii@dspiasi.ro, www.dspiasi.ro Compartiment Achizitii Aprobat, Director Executiv Dr.

Mai mult

Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor Protopopiatul Urziceni Parohia Malu - Adormirea Maicii Domnului Nr. Primăria Comunei Sfântu Gheorghe Nr. PARTENERIA

Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor Protopopiatul Urziceni Parohia Malu - Adormirea Maicii Domnului Nr. Primăria Comunei Sfântu Gheorghe Nr. PARTENERIA Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor Protopopiatul Urziceni Parohia Malu - Adormirea Maicii Domnului Nr. Primăria Comunei Sfântu Gheorghe Nr. PARTENERIAT DE COLABORARE Încheiat astăzi PĂRŢILE : PAROHIA MALU

Mai mult

CONTRACT DE PRESTARI-SERVICII Nr. 6232/ PARTILE CONTRACTANTE: - Societatea, cu sediul în, str., nr., tel:, fax:, , CIF, număr de or

CONTRACT DE PRESTARI-SERVICII Nr. 6232/ PARTILE CONTRACTANTE: - Societatea, cu sediul în, str., nr., tel:, fax:,  , CIF, număr de or CONTRACT DE PRESTARI-SERVICII Nr. 6232/09.11.2018 1. PARTILE CONTRACTANTE: - Societatea, cu sediul în, str., nr., tel:, fax:, email:, CIF, număr de ordine în registrul comerțului, cont nr. deschis la,

Mai mult

MODEL Contract de servicii pentru mentenanţa şi asigurarea funcţionării corepunzătoare a instalaţiei termice a AFM nr.... data Părţile contracta

MODEL Contract de servicii pentru mentenanţa şi asigurarea funcţionării corepunzătoare a instalaţiei termice a AFM nr.... data Părţile contracta MODEL Contract de servicii pentru mentenanţa şi asigurarea funcţionării corepunzătoare a instalaţiei termice a AFM nr.... data... 1. Părţile contractante ADMINISTRAŢIA FONDULUI PENTRU MEDIU cu sediul în

Mai mult

PTR Înainte de prezentarea instalaţiei la verificarea tehnică oficială în vederea autorizării de funcţionare, montatorul împreună cu deţ

PTR Înainte de prezentarea instalaţiei la verificarea tehnică oficială în vederea autorizării de funcţionare, montatorul împreună cu deţ 8.3.7 Înainte de prezentarea instalaţiei la verificarea tehnică oficială în vederea autorizării de funcţionare, montatorul împreună cu deţinătorul instalaţiei de transport pe plan înclinat vor efectua

Mai mult

1. PREAMBUL CONTRACT DE PRESTARI SERVICII Nr / Având ca temei legal: Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice cu modificările şi

1. PREAMBUL CONTRACT DE PRESTARI SERVICII Nr / Având ca temei legal: Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice cu modificările şi 1. PREAMBUL CONTRACT DE PRESTARI SERVICII Nr. 116523/23.10.2018 Având ca temei legal: Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice cu modificările şi completările ulterioare, Hotărârea Guvernului nr.

Mai mult

Bucureşti Nr. 155 din CAIET DE SARCINI servicii de cercetare socială calitativă, prin metoda proiectivă focus grup Prezentul caiet de sarci

Bucureşti Nr. 155 din CAIET DE SARCINI servicii de cercetare socială calitativă, prin metoda proiectivă focus grup Prezentul caiet de sarci Bucureşti Nr. 155 din 15.07.2019 CAIET DE SARCINI servicii de cercetare socială calitativă, prin metoda proiectivă focus grup Prezentul caiet de sarcini cuprinde şi specificaţiile tehnice. Caietul de sarcini

Mai mult

INSPECŢIA MUNCII Nr.4/30/C.A.P./ APROBAT Dantes Nicolae BRATU Inspector General de Stat ANUNT Inspectia Muncii, cu sediul in Bucuresti, str.

INSPECŢIA MUNCII Nr.4/30/C.A.P./ APROBAT Dantes Nicolae BRATU Inspector General de Stat ANUNT Inspectia Muncii, cu sediul in Bucuresti, str. INSPECŢIA MUNCII Nr.4/30/C.A.P./5.03.09 APROBAT Dantes Nicolae BRATU Inspector General de Stat ANUNT Inspectia Muncii, cu sediul in Bucuresti, str. Matei Voievod, nr. 4, sector. intentioneaza sa achizitioneze

Mai mult

orange" CONTRACT Nr. MC/2137/07.18 din data v.1/ Prezentul contract de furnizare de servicii de comunicaţii electronice (denumit în c

orange CONTRACT Nr. MC/2137/07.18 din data v.1/ Prezentul contract de furnizare de servicii de comunicaţii electronice (denumit în c orange" Nr. MC/2137/07.18 din data 23.08.2018 Prezentul contract de furnizare de servicii de comunicaţii electronice (denumit în continuare Contractul ) este încheiat astăzi 23.08.2018, între: Orange România

Mai mult

Nr/data

Nr/data Consiliul Judeţean MARAMUREŞ Str. Gh. Şincai nr. 46, cod poștal 430311 Baia Mare, România, Te/Fax: +40-262-212110; www.cjmaramures.ro Contract de prestări servicii de supraveghere şi verificare tehnică

Mai mult

Anexa 5 Facturarea si Plata

Anexa 5 Facturarea si Plata Anexa: Tarifarea traficului de interconectare IP voce se face la secunda pentru timpul real de convorbire. Timpul real de convorbire reprezinta timpul de conversatie pentru apelurile care au fost stabilite

Mai mult

MENGHINA MECANICĂ tip MM - 125

MENGHINA MECANICĂ tip MM - 125 MENGHINA MECANICĂ tip MM - 125 2 1 Descriere Menghina mecanică pentru mașinile de frezat cu comandă numerică şi nu numai, NGV.MM-125, produsă de NOVA GRUP, este recomandată atât pentru producţia de serie

Mai mult

Anexa Cerere de ofertă (CO-S) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Universități Beneficiar: UNIVERSITATEA

Anexa Cerere de ofertă (CO-S) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Universități Beneficiar: UNIVERSITATEA Anexa 6.2.2 - Cerere de ofertă (CO-S) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Universități Beneficiar: UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚE AGRICOLE ȘI MEDICINĂ VETERINARĂ "ION IONESCU

Mai mult

INSPECŢIA MUNCII Nr.4/27/C.A.P./ APROBAT Dantes Nicolae BRATU Inspector General de Stat ANUNT Inspectia Muncii, cu sediul in Bucuresti, str.

INSPECŢIA MUNCII Nr.4/27/C.A.P./ APROBAT Dantes Nicolae BRATU Inspector General de Stat ANUNT Inspectia Muncii, cu sediul in Bucuresti, str. INSPECŢIA MUNCII Nr.4/27/C.A.P./25.03.2019 APROBAT Dantes Nicolae BRATU Inspector General de Stat ANUNT Inspectia Muncii, cu sediul in Bucuresti, str. Matei Voievod, nr. 14, sector 2. intentioneaza sa

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu sediul în Mun. Bucureşti, Str. Delea Nouă, Nr. 2,

Mai mult

VMC/SAP CONTRACT DE SERVICII Nr / PREAMBUL în temeiul Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, s-a încheiat prezentul contrac

VMC/SAP CONTRACT DE SERVICII Nr / PREAMBUL în temeiul Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, s-a încheiat prezentul contrac CONTRACT DE SERVICII Nr. 59449/24.07.2017 1. PREAMBUL în temeiul Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, s-a încheiat prezentul contract de executie lucrari, între: SECTORUL 2 al Municipiului Bucureşti

Mai mult

Anexa Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar: LICEUL TEOLOGIC

Anexa Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar: LICEUL TEOLOGIC Anexa 6.2.1 Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar: LICEUL TEOLOGIC ROMANO-CATOLIC SFÂNTUL FRANCISC DE ASSISI Titlul subproiectului:

Mai mult

Microsoft Word - 06 Documentatie achizitie - Servicii de amenajare..doc

Microsoft Word - 06 Documentatie achizitie - Servicii de amenajare..doc FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Axa prioritara: 2. Domeniul major de interventie: 2.3 Titlul proiectului: Beneficiar: Cod Contract:

Mai mult

DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA Lucrari amenajare/renovare spatiu intreprindere simulata Achizitor Titlul proiectului POSDRU Nr. contra

DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA Lucrari amenajare/renovare spatiu intreprindere simulata Achizitor Titlul proiectului POSDRU Nr. contra DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA Lucrari amenajare/renovare spatiu intreprindere simulata Achizitor Titlul proiectului POSDRU Nr. contract de finantare Calitatea achizitorului in cadrul proiectului

Mai mult

CONTRACT DE PRESTARI SERVICII NR / Preambul În temeiul legii nr. 98/2016 privind achizitiile publice cu modificarile si completarile u

CONTRACT DE PRESTARI SERVICII NR / Preambul În temeiul legii nr. 98/2016 privind achizitiile publice cu modificarile si completarile u CONTRACT DE PRESTARI SERVICII NR.49119 /08.05.2018 Preambul În temeiul legii nr. 98/2016 privind achizitiile publice cu modificarile si completarile ulterioare, s-a incheiat prezentul contract de prestari

Mai mult

Cupon Garantie Extinsa_v2.cdr

Cupon Garantie Extinsa_v2.cdr CUPON GARANŢIE EXTINSĂ CENTRALE TERMICE MURALE VALOARE CUPON: 120 EURO + TVA Seria EXT N o Apelând acest număr, solicitările Dvs. vor fi p r e l u a t e ş i v e ţ i f i îndrumat către unul d i n t r e

Mai mult

csspp_hot_15_ _norma_8_2010

csspp_hot_15_ _norma_8_2010 Norma nr. 8/2010 privind autorizarea administratorilor de fonduri de pensii private, preluarea administrării fondurilor de pensii facultative şi organizarea activelor şi pasivelor la nivelul administratorilor

Mai mult

Microsoft Word - INVITATIE PARTICIPARE consultanta juridica FALCIU.doc

Microsoft Word - INVITATIE PARTICIPARE consultanta juridica FALCIU.doc INVESTESTE ÎN OAMENI! Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Axa prioritară 5 - Promovarea măsurilor active de ocupare

Mai mult

CONDIŢII STANDARD Pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la consumatorii casnici Ord I. Definiţii În sensul prezentului contract-ca

CONDIŢII STANDARD Pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la consumatorii casnici Ord I. Definiţii În sensul prezentului contract-ca CONDIŢII STANDARD Pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la consumatorii casnici Ord.77-2009 I. Definiţii În sensul prezentului contract-cadru, următorii termeni se definesc după cum urmează:

Mai mult

Microsoft Word - Solicitare curatenie

Microsoft Word - Solicitare curatenie În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu sediul în Mun. Bucureşti, Str. Delea Nouă, Nr. 2,

Mai mult

CONTRACT DE SERVICII pentru mentenanţa şi asigurarea funcţionării corepunzătoare a instalaţiei termice a AFM nr.... data Părţile contractante AD

CONTRACT DE SERVICII pentru mentenanţa şi asigurarea funcţionării corepunzătoare a instalaţiei termice a AFM nr.... data Părţile contractante AD CONTRACT DE SERVICII pentru mentenanţa şi asigurarea funcţionării corepunzătoare a instalaţiei termice a AFM nr.... data... 1. Părţile contractante ADMINISTRAŢIA FONDULUI PENTRU MEDIU cu sediul în Bucureşti,

Mai mult

fisa de date amenajare baza de agrement zona trivale

fisa de date amenajare baza de agrement zona trivale FISA DE DATE A ACHIZITIEI I. a. AUTORITATEA CONTRACTANTA Denumire: Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitesti Adresa: Str. Calea Bucuresti, Bl. U3, parter Localitate: Pitesti Cod

Mai mult

Anexa Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar:Liceul Teoretic

Anexa Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar:Liceul Teoretic Anexa 6.2.1 Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar:Liceul Teoretic Petru Rareş, Târgu Lăpuş, Maramureş Titlul subproiectului:

Mai mult

CATRE ROMANO ELECTRIC INT’L SA

CATRE ROMANO ELECTRIC INT’L SA În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTĂ Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), DR Cluj cu sediul în Cluj Napoca, Str. Câmpeni, nr.

Mai mult

Forrásközpont-optimalizált

Forrásközpont-optimalizált Solicitare de ofertă Nr. 1144/29.05.2018 Referitor la: Servicii de expertiză contabilă şi de contabilitate Cod CPV: 79211000-6 Prin prezenta vă rugăm să ne trimiteți o ofertă de preț pentru serviciul sus

Mai mult

CAO

CAO Tel centrala: 004 0259 436 909 Tel secretariat: 004 0259 435 051 Fax : 004 0259 432 576 CUI: 54760 J 05 / 14 / 28. 05. 1991 Cont : RO41BRDE050SV03433450500 Capital social: 12.000.800 RON E-mail: Website:

Mai mult

SECŢIUNEA II

SECŢIUNEA II SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE UNITATEA MILITARĂ 0319 BUCUREŞTI Nr. din Neclasificat Ex. unic SECŢIUNEA II CAIET DE SARCINI ACORD-CADRU DE FURNIZARE CONSOLE MANAGEMENT MOBILE ATENŢIE! Caietul de

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) -

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - Direcţia Regională Muntenia, cu sediul în Mun. Bucureşti,

Mai mult

Microsoft Word - 0xx Informare SMU Roman

Microsoft Word - 0xx Informare SMU Roman MUNICIPIUL ROMAN CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA Roman, str. Tineretului nr. 28-30, jud. Neamt Cod fiscal :2613940 Tel. :0233-742511; FAX.0233-741963 ROMAN ROMAN INFORMARE

Mai mult

METROREX S.A. GENERAL SERVICE GRUP 98 S.R.L. CONTRACT DE SERVICII nr. _!ii_; Io. or ;&,,1 t; CONTRACTUL SUBSECVENT nr. 1 incheiat in baza ACORDULUI -

METROREX S.A. GENERAL SERVICE GRUP 98 S.R.L. CONTRACT DE SERVICII nr. _!ii_; Io. or ;&,,1 t; CONTRACTUL SUBSECVENT nr. 1 incheiat in baza ACORDULUI - CONTRACT DE SERVICII nr. _!ii_; Io. or ;&,,1 t; CONTRACTUL SUBSECVENT nr. 1 incheiat in baza ACORDULUI - CADRU nr. 1/ 04.01.2016 1. in temeiul Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea

Mai mult

Contract de servicii nr. data 1. Părţile contractante În temeiul Legii 98/2016 privind Achiziţiile publice şi ale H.G. nr. 395 din 2 iunie 2016 pentru

Contract de servicii nr. data 1. Părţile contractante În temeiul Legii 98/2016 privind Achiziţiile publice şi ale H.G. nr. 395 din 2 iunie 2016 pentru Contract de servicii nr. data 1. Părţile contractante În temeiul Legii 98/2016 privind Achiziţiile publice şi ale H.G. nr. 395 din 2 iunie 2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor

Mai mult

CAMERA DEPUTAŢILOR L E G E pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 24/2017 privind modificarea şi completarea Legii nr. 220/2008 pentr

CAMERA DEPUTAŢILOR L E G E pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 24/2017 privind modificarea şi completarea Legii nr. 220/2008 pentr CAMERA DEPUTAŢILOR L E G E pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 24/2017 privind modificarea şi completarea Legii nr. 220/2008 pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei

Mai mult

Microsoft Word - solicitare oferte CLESTE TERMINAL r2

Microsoft Word - solicitare oferte CLESTE TERMINAL r2 În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTĂ Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), DR Cluj cu sediul în Cluj Napoca, Str. Câmpeni, Nr.

Mai mult

GE1.3L FIȘA DE VERIFICARE PE TEREN A PROIECTULUI Fișa de verificare pe teren a proiectului MĂSURA M3/2A Susținerea dezvoltării și diversificării activ

GE1.3L FIȘA DE VERIFICARE PE TEREN A PROIECTULUI Fișa de verificare pe teren a proiectului MĂSURA M3/2A Susținerea dezvoltării și diversificării activ GE1.3L FIȘA DE VERIFICARE PE TEREN A PROIECTULUI Fișa de verificare pe teren a proiectului MĂSURA M3/2A Susținerea dezvoltării și diversificării activităților agricole Data: Persoana întâlnită (nume şi

Mai mult

Oferta tehnică pentru

Oferta tehnică pentru PRESTATOR, Nr. înregistrare Anexa nr.2 BENEFICIAR, Nr. înregistrare CONTRACT DE PRESTĂRI SERVICII DE MANAGEMENT ENERGETIC nr.... 1. Încheiat între..., numit în cele ce urmează PRESTATOR, având sediul social

Mai mult

Microsoft Word - decizie_1349_a.doc

Microsoft Word - decizie_1349_a.doc CONSILIUL NAŢIONAL DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR C. N. S. C. Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucureşti, România, CIF 20329980, CP 030084 Tel. +4 021 3104641 Fax. +4 021 3104642, +40218900745 www.cnsc.ro

Mai mult

contract subsecvent 4

contract subsecvent  4 CONTRACT DE PRESTĂRI SERVICII Nr. /.. subsecvent Acordului-cadru de prestări servici Lot 1, nr.163-11506 din 24.03.2010 1. Preambul În temeiul Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea

Mai mult

GUVERNULROMANlEi Nr.7616/ D/recf/a Achizifii Publice MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE i ADMINISTRAT1EI PUBLICE CATRE OPERATORII

GUVERNULROMANlEi Nr.7616/ D/recf/a Achizifii Publice MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE i ADMINISTRAT1EI PUBLICE CATRE OPERATORII GUVERNULROMANlEi Nr.7616/10.12.2013 www.mdrap.ro D/recf/a Achizifii Publice MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE i ADMINISTRAT1EI PUBLICE CATRE OPERATORII ECONOMICI INTERESAJI Ministerul Dezvoltarii Regionale

Mai mult

ROMÂNIA Municipiul Bucureşti Sectorul Strada Chiristigiilor nr , Tel: +(4021) Fax: +(4021) DIRECŢIA ACHIZIŢII

ROMÂNIA Municipiul Bucureşti Sectorul Strada Chiristigiilor nr , Tel: +(4021) Fax: +(4021) DIRECŢIA ACHIZIŢII ROMÂNIA Municipiul Bucureşti Sectorul 2 www.ps2.ro - Strada Chiristigiilor nr. 11-13, Tel: +(4021) 209.60.00 Fax: +(4021) 252.80.39 DIRECŢIA ACHIZIŢII ŞI CONTRACTE PUBLICE Serviciul Achiziţii Publice Nr.

Mai mult

Contract de servicii nr data Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servic

Contract de servicii nr data Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servic Contract de servicii nr.128715 data 09.12.2016 Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servicii de, între DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA

Mai mult

S E C Ţ I U N E A IV FORMULARE ŞI MODELE Formularele si modelele sunt destinate operatorilor economici pentru a le facilita elaborarea ofertei. FORMUL

S E C Ţ I U N E A IV FORMULARE ŞI MODELE Formularele si modelele sunt destinate operatorilor economici pentru a le facilita elaborarea ofertei. FORMUL S E C Ţ I U N E A IV FORMULARE ŞI MODELE Formularele si modelele sunt destinate operatorilor economici pentru a le facilita elaborarea ofertei. FORMULARUL 1 Ofertantul/Ofertantul asociat/terţul susţinător/subcontractant

Mai mult

Contract de Servicii Cultural-Artistice nr. data Art.1. Părţile contractante În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizitiile publice, s-a incheiat pre

Contract de Servicii Cultural-Artistice nr. data Art.1. Părţile contractante În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizitiile publice, s-a incheiat pre Contract de Servicii Cultural-Artistice nr. data Art.1. Părţile contractante În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizitiile publice, s-a incheiat prezentul contract de servicii între CASA DE CULTURA SI

Mai mult

Microsoft Word - Anexa Nr.8 - Contract inchiriere Agrememt si Sport o singura data FINAL

Microsoft Word - Anexa Nr.8 - Contract inchiriere Agrememt si Sport o singura data FINAL Anexa Nr.8 la H.C.L.S. 6 Nr.../...2019 MUNICIPIUL BUCUREŞTI CONSILIUL LOCAL AL SECTORULUI 6 ADMINISTRAŢIA ŞCOLILOR Splaiul Independenţei Nr. 315-317, Sector 6, Bucureşti tel. 021/430.51.42-43, fax 021/430.51.44

Mai mult

NOTĂ DE FUNDAMENTARE

NOTĂ DE FUNDAMENTARE NOTĂ DE FUNDAMENTARE Secţiunea 1 - Titlul proiectului de act normativ HOTĂRÂRE pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii Lucrări de consolidare, reparații capitale

Mai mult

APROB,

APROB, GUVERNUL ROMÂNIEI Ministerul Fondurilor Europene SCRISOARE DE INTENŢIE Către, Ministerul Fondurilor Europene, cu sediul în Bucureşti, B-dul. Ion Mihalache nr. 15-17, sector 1, vă invită să participaţi

Mai mult

Întocmit :

Întocmit : ROMÂNIA JUDEŢUL MUREŞ ORAŞUL SĂRMAŞU PRIMARIA www.sarmasu.ro CONTRACT DE SERVICII CUSTODIE IMPRIMANTE LASER Nr. 145 din 22 noiembrie 2016 1. Părţile contractante În temeiul Legii nr. 98/2016 privind achizițiile

Mai mult

S.C. PRISMA SERV COMPANY S.R.L. str. Petru Poni nr. 13 J , RO tel / fax: , / ,

S.C. PRISMA SERV COMPANY S.R.L. str. Petru Poni nr. 13 J , RO tel / fax: , / , CONTRACT pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la consumatorii noncasnici nr. din anul, luna, ziua. I. Părţile contractante cu sediul în municipiul Iaşi,, bloc 573A, scara A, parter, apt. 2,

Mai mult

UNIVERSITATEA TEHNICĂ DE CONSTRUCŢII BUCUREŞTI

UNIVERSITATEA TEHNICĂ DE CONSTRUCŢII  BUCUREŞTI Nr. 1314/15.02.2019 HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITĂŢII TEHNICE DE CONSTRUCŢII BUCUREŞTI Adoptată în şedinţa de Senat din data de 14.02.2019 Având în vedere actele normative de certificare a înfiinţării

Mai mult

ROMANIA JUDETUL SIBIU Anexa 1 la HCL 62/ ORASUL TALMACIU CONSILIUL LOCAL CONTRACT de furnizare a serviciului de alimentare cu apa nr.... din

ROMANIA JUDETUL SIBIU Anexa 1 la HCL 62/ ORASUL TALMACIU CONSILIUL LOCAL CONTRACT de furnizare a serviciului de alimentare cu apa nr.... din ROMANIA JUDETUL SIBIU Anexa 1 la HCL 62/22.05.2019 ORASUL TALMACIU CONSILIUL LOCAL CONTRACT de furnizare a serviciului de alimentare cu apa nr.... din data... CAP. I Părţile contractante ART. 1 Societatea

Mai mult

Microsoft Word - documentatie mentenata soft F-secure

Microsoft Word - documentatie mentenata soft F-secure MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi Strada Prof. Dr. Doc. Dimitrie Mangeron nr. 67, 700050 Iaşi R O M Â N II A Tel: 40 232 278683/2135 Fax: 40

Mai mult

Contract de servicii nr data Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servi

Contract de servicii nr data Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servi Contract de servicii nr. 119379 data 11.10.2018 Preambul În temeiul Legii 98/2016 privind achiziţiile publice s-a încheiat prezentul contract de servicii, între DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI

Mai mult

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c

În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), c În atenţia operatorilor economici interesaţi, SOLICITARE DE OFERTE Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu sediul în Mun. Bucureşti, Str. Delea Nouă, Nr. 2,

Mai mult

Anexa Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar: Liceul de Arte

Anexa Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar: Liceul de Arte Anexa 6.2.1 Invitație de participare (CO-B) Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) Schema de Granturi pentru Licee Beneficiar: Liceul de Arte George Georgescu Tulcea Titlul subproiectului: Arta

Mai mult

Contract furnizare de produse

Contract  furnizare de produse Contract de servicii nr. / În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizițiile publice s-a încheiat prezentul contract de servicii, între U.A.T. JUDEŢUL HUNEDOARA, cu sediul în Deva, str. 1 Decembrie 1918

Mai mult

MUNICIPIUL ORADEA PRIMAR CONTRACT DE PRESTARE DE SERVICII Nr din Părţi contractante Între MUNICIPIUL ORADEA, cu sediul in Oradea

MUNICIPIUL ORADEA PRIMAR CONTRACT DE PRESTARE DE SERVICII Nr din Părţi contractante Între MUNICIPIUL ORADEA, cu sediul in Oradea MUNICIPIUL ORADEA PRIMAR CONTRACT DE PRESTARE DE SERVICII Nr. 187987 din 15.07.2010 1. Părţi contractante Între MUNICIPIUL ORADEA, cu sediul in Oradea, Piaţa Unirii nr. 1,telefon 0259/437000, fax: 0259/437544,

Mai mult

UNIUNEA EUROPEANĂ GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE AMPOSDRU Fondul Social European POSDRU Instrumente Str

UNIUNEA EUROPEANĂ GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE AMPOSDRU Fondul Social European POSDRU Instrumente Str Investeşte în oameni! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Axa prioritară 3, Domeniul major de intervenție 3.1 Titlul proiectului: CENTRU PENTRU

Mai mult

Microsoft Word - ap-caract-mag-draft-contract-furnizare.doc

Microsoft Word - ap-caract-mag-draft-contract-furnizare.doc Model Contract de furnizare Contract de furnizare nr. data 1. Părţile contractante În temeiul Ordonanţei de Urgenţă nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publică, a contractelor de concesiune

Mai mult

Se aprobă

Se aprobă IV. CONTRACT DE SERVICII NR. DATA Preambul În temeiul Legii nr.98/2016 privind achizitiile publice cu modificarile si completarile ulterioare, s-a încheiat prezentul contract de prestare servicii, între:

Mai mult

CAIET DE SARCINI

CAIET DE SARCINI APROBAT DIRECTOR GENERAL Alin Vieru CAIET DE SARCINI pentru servicii de întreținere privind zonele de recreere I. INFORMAŢII GENERALE 1. Denumirea instituției: Administrația Domeniului Public Sector 1

Mai mult

Installation manuals;Option handbooks

Installation manuals;Option handbooks MANUAL DE INSTALARE Panou decorativ cu model BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PRO9-.book Page Wednesday, January, 09 0: AM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Panou decorativ cu model

Mai mult