04_2019

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "04_2019"

Transcriere

1 Nr. 50 Ploieşti, Furt teava In data de , în jurul orelor 16:00, o patrula de jandarmi din cadrul I.J.J.PRAHOVA, a depistat pe raza localității Ploiesti, în zona Triaj Ghighiu, o persoană de sex bărbătesc care a sustras 3 țevi metalice cu o lungime de aproximativ 3 metri fiecare și diametrul de 1 țol. Acestea proveneau dintr-o clădire ce aparține Gării Triaj Ghighiu. În speță s-au întocmit acte de sesizare pentru infracțiunea de furt. Persoana în cauză împreună cu documentele întocmite și mijloacele materiale de probă, au fost predate pe bază de proces -verbal organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor în cauză.

2 Nr. 51 Ploieşti, Ziua Jandarmeriei In data de , cu prilejul implinirii a 169 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova organizeaza, in municipiul Ploiesti, incepand cu ora 20.00, un ceremonial de retragere cu torte pe itinerariul Prefectura - Bulevardul Republicii - Statuia Mihai Viteazul. Ploiestenii sunt asteptati in numar cat mai mare sa fie alaturi de noi in aceasta zi de sarbatoare.

3 Nr. 52 Ploieşti, Port ilegal de arma alba In data de , in jurul orei 18.30, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova ce actiona pe Sos. Vestului, in zona Colegiului Tehnic Elie Radu din minicipiul Ploiesti, a observat in curtea liceului o persoanaa de sex bărbătesc in varsta 19 ani, fost elev, având un comportament suspect. La efectuarea controlului corporal asupra acestuia si după verificarea autoturismul proprietate personala parcat in perimetrul instituției de învățământ, a fost găsit un baston telescopic în portbagajul mașinii. Patrula de jandarmi a întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", faptă incriminata de art. 372 din Codul Penal. Persoana în cauza și documentelee întocmite au fost predate organelor de urmărire penală pentru continuarea verificărilor.

4 Nr. 53 Ploieşti, ZIUA JANDARMERIEI ROMÂNE Cu prilejul aniversării a,,169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române ( ), Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, a planificat și desfășurat în perioada ,o serie de activități pentru a celebra acest eveniment. Astfel au fost organizate concursuri sportive la nivelul structurilor sub denumirea CUPA JANDARMERIEI 2019 la sah, tenis de masă, tenis de câmp, fotbal, tir, înot și schi. Totodată a fost organizată CUPA JANDARMERIEI LA MINIFOTBAL, competiție interinstituțională la nivelul județului. Au avut loc activități de promovare a Jandarmeriei Române în localitățile Câmpina, Vălenii de Munte și Ploiești unde le-au fost prezentate cetățenilor materialele specifice de intervenție și armament și tehnica auto din dotare. Totodată, în ziua de la sediul unității vor fi prezentate mesajele transmise cu prilejul Zilei Armei, vor fi acordate recompense (105 recompense dintre care 11 constând în înaintarea în gradul militar următor înaintea expirării stagiului minim în grad, 34 de felicitări și 60 de mulțumiri ) pentru personalul unității și va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor competițiilor sportive. Celebrarea zilei se va încheia la orele în localitatea Ploiești, când va avea loc retragerea cu torțe pe traseul plecarea din fața Instituției Prefectului Județului Prahova statuia Mihai Viteazul. Instituția noastră vă adresează invitația de a vă bucura împreună cu noi de acest moment.

5 Nr. 54 Ploieşti, FURTURI DE SUBANSAMBLE DIN 1 MAI În perioada , echipaje din cadrul I.J.J. Prahova, aflate în executarea unor misiuni specifice pe raza municipiului Ploiești, au surprins la ieșirea din fosta uzina de utilaj petrolier 1Mai Ploiești, 5 persoane care cu ajutorul unui autoturism carosat sau atelaje hipo sustrăgeau diferite componente metalice (uși, grilaje, cadre metalice, tubulatură etc). Bunurile sustrase de către aceștia urmau a fi vândute la centre de colectare a fierului vechi de pe raza localității Ploiești. Persoanelor în cauză le-au fost întocmite acte de sesizare pentru infracțiunea de furt care au fost înaintate organelor de urmărire penală pentru continuarea verificărilor.

6 Nr. 55 Ploieşti, CONTINUĂ FURTURILE DE MOTORINĂ PE D.N. În data de în jurul orei un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Prahova aflat in executarea unor misiuni specifice pe raza loc Albesti, a surprins in flagrant o persoana de sex barbatesc care sustrasese în două bidoane motorina din rezervorul autotrenului pe care era angajat ca sofer. Cantitatea sustrasa urma sa fie folosita la masina proprietate personala. Persoanei in cauza (D.C.I. domiciliat in localitatea Ploiesti) i s-a întocmit acte de sesizare pentru infractiunea de furt ce au fost inaintate organelor de urmarire penală.

7 Nr. 56 Ploieşti, Materiale pirotehnice in incinta stadionului Ilie Oană Urmare a solicitării dumneavoastră privind obiectele interzise introduse în incinta stadionului "Ilie Oană" din municipiul Ploiești, facem următoarele precizări: În data de începând cu orele pe arena sportivă mai sus amintită s-a desfășurat meciul de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploiești și FC Argeș. Înainte de începerea jocului sportiv, efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au procedat la verificarea tribunelor și încăperilor aferente stadionului, ocazie cu care, în toaletele destinate Peluzei I, ascunse în carcasele centralelor termice pe gaz, s-au găsit un număr de 7 articole pirotehnice tip stroboskop și fumigene, obiecte ce sunt interzise a fi introduse și folosite în incinta arenelor sportive, conform prevederilor Legii 4/2008 cu modificările și completările ulterioare. Materialele au fost ridicate și predate organelor abilitate. Preocupați fiind de siguranța spectatorilor, de respectarea dreptului la integritate fizică al acestora, de dorința de a asista la evenimente sportive fără a exista teama de acte de violență ori dezordine publică, precum și de dorința de a face aceste manifestări sportive agreabile și primitoare pentru toți participanții, vom desfășura o întâlnire cu reprezentanții clubului, cu reprezentanții firmei care asigură paza arenei sportive în afara competițiilor, în vederea stabilirii măsurilor ce vor fi luate pentru a preîntâmpina situațiile de acest gen. De asemenea Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova va desfășura activități de prevenire pentru informarea spectatorilor în ceea ce privește drepturile și obligațiile ce le revin în calitate de participanți la jocurile și competițiile sportive.

8 Nr. 57 Ploieşti, Furt material lemnos Mizil În data de , în jurul orei 17.10, în urma unei sesizari, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J Prahova a identificat pe raza localității Mizil, un camion cu sa și remorcă plin cu lemn de foc esență tare ale cărui caracteristici aveau suspiciunea că nu corespundeau cu elementele înscrise în avizul de însoțire. În urma măsurătorilor a rezultat o cantitate de 2.12 mc esență stejar care nu erau trecuți în aviz. Persoana în cauza M.V. de 41 de ani din Dragomirești jud.dambovita, a fost sancționată contravențional pentru încălcarea Legii 171/ 2010, art. 19, alin. 2, lit. c, cu amenda în valoare de 3000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentantului ocolului silvic Verbila.

9 Nr. 58 Ploieşti, Furt motorină Filipeștii de Pădure În data de , orele13.45 un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J.Prahova în timp ce se afla in executarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Filipeștii de Pădure a surprins in flagrant doua persoane de sex bărbătesc in timp ce sustrăgeau cu ajutorul unui furtun din rezervorul unui autotren cantitatea de aproximativ 40 litri motorină in doua recipiente de plastic cu capacitatea de 20 litri fiecare. În cauză s-au întocmit acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infractiunii de furt. Persoanele în cauză, documentele întocmite și mijloacele materiale de probă au fost predate organelor de urmarire penală în vederea continuării cercetărilor. [22:55, ] Col Coman: In data de , in jurul orei o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova ce actiona pe Sos. Vestului, in zona Colegiului Tehnic Elie Radu din minicipiul Ploiesti, a observat in curtea liceului o persoana de sex bărbătesc in varsta 19 ani, fost elev, având un comportament suspect. La efectuarea controlului corporal asupra acestuia si după verificarea autoturismul proprietate personala parcat in perimetrul instituției de învățământ, a fost găsit un baston telescopic în portbagajul mașinii. Patrula de jandarmi a întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", faptă incriminata de art. 372 din Codul Penal. Persoana în cauza și documentele întocmite au fost predate organelor de urmărire penală pentru continuarea verificărilor.

10 Nr. 59 Ploieşti, MINORI IMPLICATI ÎN FURTURI DE LEMNE. În data de , în jurul orelor un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J.Prahova în timp ce se afla în executarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Filipeștii De Pădure, sat Dițești, a surprins trei persoane de sex bărbătesc, toti minori, care transportau cu ajutorul a trei atelaje hipo material lemnos pentru foc de esență jugastru și carpen. Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare de lei, pentru fiecare, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010. Materialul lemnos a fost confiscat și predat lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Muntenia.

11 Nr. 60 Ploieşti, Jandarmii prahoveni la datorie Cu prilejul Sărbătorii Floriilor, jandarmii prahoveni vor fi prezenţi la datorie pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la manifestările religioase care vor avea loc în judeţul nostru. Sâmbătă, jandarmii prahoveni vor veghea la respectarea ordinii publice pe timpul procesiunilor religioase organizate cu ocazia Sărbătorii de Florii care se vor desfăşura in municipiul Ploiesti, orasul Mizil si orasul Urlati. Duminică, începând cu ora 08:00, în comuna Izvoarele, jandarmii vor fi prezenti la Manastirea Crasna unde va avea loc slujba religioasa cu ocazia sărbătorii de Duminica Floriilor. De asemenea, in acest sfarsit de saptamana jandarmii vor fi prezenti la urmatoarele evenimente: " tocuri pe biciclete" si reuniune hipica- Hipodrom, ambele in municipiul Ploiesti si "Road Grand Tour Drumul Vinului 2019" in zona Seciu-Boldesti Scaeni. Pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine iar în caz de nevoie sau dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

12 Nr. 61 Ploieşti, Jandarmii montani la datorie În data de , în jurul orelor 13.00, o persoană de sex feminin, de cetățenie germană, a apelat numărul unic de urgență 112 și a solicitat sprijinul jandarmilor montani. Persoana a plecat împreuna cu alti 4 prieteni, tot de cetățenie germană, pe traseul Jepii Mici din Bușteni, către Sfinx. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile şi a zăpezii care masca marcajul traseului, aceștia s- au rătăcit si au apelat numărul unic de urgență. În sprijinul lor au plecat 8 jandarmi montani, echipați cu materiale specifice, care au ajuns la aceştia şi în acest moment îi coboară în oraşul Bușteni. Pe traseu jandarmii au mai găsit alți 2 turişti care nu erau echipați pentru un asemenea traseu, aceștia fiind coborâţi şi ei în Bușteni. La acțiune au participat și lucrători Salvamont.

13 Nr. 62 Ploieşti, Jandarmii la datorie de sarbatori In baza "Planului de masuri specifice Sarbatorilor de Paste" Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova va intensifica masurile si actiunile de asigurare si mentinere a ordiniii publice si siguranta cetatenilor, urmarind prevenirea savarsirii faptelor antisociale, vagabondajul, talhariile, consumul de bauturi alcoolice in locurile neautorizate, prevenirea actelor de violenta. In perioada efectivele institutiei vor asigura ordinea si linistea publica pe timpul desfășurării manifestarilor religioase prilejuite de Sarbatorile Pascale la 55 de biserici din Ploiesti, Campina, Mizil,Urlati, Plopeni,Slanic,Cheia, Zamfira, Puchenii Mari, Valenii de Munte, Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga si alte localități, in care se estimeaza prezenta unui public numeros. Efectivele vor actiona atat in zona lacaselor de cult, cat și in zone de agrement, parcuri si pe traseele montane. In aceasta perioada la nivelul județului vor fi constituite si echipaje mobile de interventie, care vor actiona in scurt timp pentru aplanarea eventualelor conflicte pentru restabilirea ordinii publice sau pentru sprijinirea celorlalte elemente aflate în serviciu. In total peste 1228 de jandarmi vor actiona in spațiul public, in dispozitivele de paza la obiectivele date în responsabilitate, in dispozitivele de ordine publică, in sistem independent sau mixt, precum și pe traseele montane. Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova ureaza tuturor cetatenilor județului "Paste Fericit, încredere și speranță,liniste in suflet, pace si fericire"!

14 Nr. 63 Ploieşti, Sprijin pentru copii necăjiţi Doamna Mădălina Lupea, prefectul judeţului Prahova şi domnul colonel Liviu Coman, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova au mers astăzi la Predeşti, în comuna Tinosu, unde au dus cadouri de Paşte unor fraţi cu care viaţa nu a fost prea darnică până acum. Cei doi copii, Ronaldo, în vârstă de 8 ani şi Marina de 16 ani, sunt crescuţi în condiţii grele de o mătuşă după ce tatăl le-a murit, iar mama i-a părăsit. Cele trei suflete locuiesc într-o casă modestă la marginea satului, acolo unde nici lumina nu ajunge. De aceea, în toamna anului trecut, Inspectoratul de Jandarmi Prahova împreună cu Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, le-au dus copiilor un generator electricc care, împreună cu un panou solar donat de oameni cu suflet mare, au rezolvat problema iluminatului pentru această familie. M-am alăturat şi eu efortului jandarmilor prahoveni, pentru că îmi doresc ca aceşti copii, ca de altfel toţi copiii, să o ducă mai bine. La această vârstă ei nu ar trebui să se întrebe ce o să mănânce mâine sau să îşi facă griji pentru sănătatea mătuşii lor, ar trebui să se joace, să înveţe şi să fie fericiţi!, a precizat doamna prefect. Le-am dus copiilor mici cadouri de sărbători: dulciuri, rechizite, alimente, o minge pentru băiat şi chiar dacă nu putem suplini cu aceste lucruri nevoia lor din fiecare zi a anului, cel puţin ne-am asigurat că Sfintele Paşte îi va găsi aşa cum ar trebui să ne găsească pe toţi: senini şi cu cei dragi aproape, mulţumiţi!, a declarat şi domnul inspector şef, Liviu Coman.

15 Nr. 64 Ploieşti, Continuă furturile de carburant din autotrenuri pe șoselele din Prahova În data de în jurul orelor 17.00, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J.Prahova în timp ce se afla în executarea atribuțiilor de serviciu pe raza localitatii Ariceștii Rahtivani în zona Parc Industrial "ALIANSSO PARK " a surprins în flagrant o persoană de sex bărbătesc care sustrăgea cu ajutorul unui furtun din rezervorul unui autotren motorină într-un recipient din plastic cu capacitate de 20 litri. În cauză s-au întocmit acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Persoana în cauză în vârstă de 25 ani și documentele întocmite au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor. Este a noua sesizare a jandarmilor în acest an pe linia sustrgerilor de carburant.

16 Nr. 65 Ploieşti, JANDARMII AJUTOARELE IEPURAȘULUI După ce ieri au dus cadouri pentru doi fraţi nevoiaşi din satul Predeşti, astăzi, jandarmii prahoveni au mers la Complexul de Servicii Comunitare Sf. Andrei din Ploiești, unde s-au transformat iar în ajutoarele Iepuraşului de Paşte. De data aceasta, beneficiarii pachetelor cu bunătăţi au fost micuţii cu dizabilități, mulţi dintre ei fiind părăsiți aici de către familii. Am dus copiilor de la Centrul Sfântul Andrei dulciuri, fructe, îmbrăcăminte şi chiar şi scutece de unică folosinţă pentru câţiva despre care am auzit că au nevoie de aşa ceva. E adevărat, ceea ce am făcut noi, nu aduce alinare în sufletele acestor copilaşi mult prea greu încercaţi de soartă şi nici nu le poate schimba condiţia, dar ne-am străduit să-i bucurăm măcar astăzi. Împreună, militari şi civili, putem schimba multe şi cred că schimbarea începe cu lucrurile mici. Ne-am dori ca gestul nostru să inspire şi pe alţi prahoveni pentru că oricând e nevoie ca cineva să aibă grijă de persoanele aflate în nevoie!, a declarat domnul colonel Liviu Coman, inspector şef al IJJ Prahova.

I 2 MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMANĂ Inspectoratul de Jandarmi judeţean Prahova Str. Gh.G.Cantacuzino nr. 257, Ploieşti; tel

I 2 MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMANĂ Inspectoratul de Jandarmi judeţean Prahova Str. Gh.G.Cantacuzino nr. 257, Ploieşti; tel I 2 Ploieşti, 02.05.2018 Furt material lemnos în data de 02.05.2018, în jurul orelor 12.00, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, a depistat pe raza staţiunii Sinaia, o persoana

Mai mult

MINISTERUL EDUCAŢIEI CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI

MINISTERUL EDUCAŢIEI CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI MINISTERUL EDUCAŢIEI CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI BRASOV GRĂDINIŢA PP. NR. 11, JUDEŢUL BRASOV Str. T. VLADIMIRESCU, Nr. 33 Telefon/fax : 0268-420215 E-mail: gradinita11brasov@yahoo.com

Mai mult

ORAŞUL COPŞA MICĂ POLIŢIA LOCALĂ Aleea Castanilor, nr. 8 tel , fax. 0269/ website:

ORAŞUL COPŞA MICĂ POLIŢIA LOCALĂ Aleea Castanilor, nr. 8 tel , fax. 0269/ website: ORAŞUL COPŞA MICĂ POLIŢIA LOCALĂ Aleea Castanilor, nr. 8 tel. 0730584317, fax. 0269/840149 e-mail: primaria_copsa@birotec.ro website: www.copsa-mica.ro CF: 4406207 POLITIA LOCALA Ind. Dosar VIII/8 INFORMARE

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ CONTRAVENȚIILE CARE INTRĂ SUB INCIDENȚA LEGII PREVENIRII NR. 270/2017 Nr crt. 1 Actul normativ Legea

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ CONTRAVENȚIILE CARE INTRĂ SUB INCIDENȚA LEGII PREVENIRII NR. 270/2017 Nr crt. 1 Actul normativ Legea MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ CONTRAVENȚIILE CARE INTRĂ SUB INCIDENȚA LEGII PREVENIRII NR. 270/2017 Nr crt. 1 Actul normativ Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor

Mai mult

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN CLUJ NESECRET Cluj-Napoca

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN CLUJ NESECRET Cluj-Napoca MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN CLUJ NESECRET Cluj-Napoca 12.01.2010 E V A L U A R E A ACTIVITĂŢII INSPECTORATULUI DE

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEȚULUI SIBIU CENTRUL DE REȚINERE ȘI ARESTARE PRE

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEȚULUI SIBIU CENTRUL DE REȚINERE ȘI ARESTARE PRE MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEȚULUI SIBIU CENTRUL DE REȚINERE ȘI ARESTARE PREVENTIVĂ Program de vizite și primire pachete -persoane

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ Inspectoratul General al Jandarmeriei Române NESECRET Exemplar unic Nr. Din 21.09.2016 A N U N Ţ În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind

Mai mult

LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 (*republicată*) privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice*) EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORU

LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 (*republicată*) privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice*) EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORU LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 (*republicată*) privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice*) EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 186 din 14 martie 2014 Data intrarii

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL JANDARMERIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN PINTEA VITEAZUL M A R A M U R E Ş Cod op

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL JANDARMERIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN PINTEA VITEAZUL M A R A M U R E Ş Cod op MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL JANDARMERIEI ROMÂNE INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN PINTEA VITEAZUL M A R A M U R E Ş Cod operator date cu caracter personal 6364 A N U N Ţ ocupare

Mai mult

ROMÂNIA

ROMÂNIA CONSILIUL LOCAL AL COMUNEI CORNU HOTĂRÂRE privind stabilirea de măsuri pentru organizarea, coordonarea și sprijinirea activității echipei mobile la intervențiile de urgență în cazurile de violență domestică

Mai mult

Lege nr. 60/1991 din 23/09/1991 Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1

Lege nr. 60/1991 din 23/09/1991 Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1 Lege nr. 60/1991 din 23/09/1991 Legea nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 186 din 14/03/2014 Actul a intrat in vigoare la data

Mai mult

ART

ART LEGE privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice (proiect) Parlamentul României adoptă prezenta lege. Capitolul I Dispoziţii generale Domeniul de aplicare Art. 1. (1) Prezenta lege stabileşte

Mai mult

Slide 1

Slide 1 ,,CEL MAI TARE LA RECICLARE,, ediția 2018-2019 Proiect de educație ecologică:,,labirintul RECICLĂRII,, ,,Milioane de capace Milioane de zâmbete!,, - 92 Unități de învățământ; - 2.125.357 buc. capace PET;

Mai mult

ROMÂNIA MINISTERUL APELOR ȘI PĂDURILOR GARDA FORESTIERĂ ORADEA Str. Poet Andrei Muresanu nr. 20, Oradea, jud. Bihor cod poștal: Tel:

ROMÂNIA MINISTERUL APELOR ȘI PĂDURILOR GARDA FORESTIERĂ ORADEA Str. Poet Andrei Muresanu nr. 20, Oradea, jud. Bihor cod poștal: Tel: ROMÂNIA MINISTERUL APELOR ȘI PĂDURILOR GARDA FORESTIERĂ ORADEA Str. Poet Andrei Muresanu nr. 20, Oradea, jud. Bihor cod poștal: 410050 Tel: 0259432645, 0359800764 Fax: 0359800765 email: gardaforestiera.oradea@gmail.com

Mai mult

MINISTERUL MINISTERUL EDUCATIEI NAȚIONALE COLEGIUL NATIONAL GHEORGHE VRĂNCEANU BACĂU STR. LUCRETIU PĂTRĂȘCANU, NR. 30, BACĂU TEL.: 0234/514882, 0234/5

MINISTERUL MINISTERUL EDUCATIEI NAȚIONALE COLEGIUL NATIONAL GHEORGHE VRĂNCEANU BACĂU STR. LUCRETIU PĂTRĂȘCANU, NR. 30, BACĂU TEL.: 0234/514882, 0234/5 MINISTERUL MINISTERUL EDUCATIEI NAȚIONALE COLEGIUL NATIONAL GHEORGHE VRĂNCEANU BACĂU STR. LUCRETIU PĂTRĂȘCANU, NR. 30, BACĂU TEL.: 0234/514882, 0234/511651 TEL./FAX: 0234/530097, 0234/525251 email:cnghvranceanu@yahoo.co.uk

Mai mult

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx

Microsoft Word - Regulament tenis de masa (1).docx TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TENIS DE MASA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul

Mai mult

COLEGIUL NAŢIONAL ION CREANGĂ Str. Cuza Vodă nr. 51 sector 4 BUCUREŞTI Tel./Fax secretariat director adjunct director

COLEGIUL NAŢIONAL ION CREANGĂ Str. Cuza Vodă nr. 51 sector 4 BUCUREŞTI Tel./Fax secretariat director adjunct director COLEGIUL NAŢIONAL ION CREANGĂ Str. Cuza Vodă nr. 51 sector 4 BUCUREŞTI Tel./Fax - 336.26.95 -secretariat 3302951 - director adjunct 3352300 - director E-mail creanga4@yahoo.com Procedura operationala Data

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation CONFERINȚA DE FINALIZARE A PROIECTULUI SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DEȘEURILOR ÎN JUDEȚUL PRAHOVA 22 NOIEMBRIE 2018 Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional

Mai mult

R E G U L A M E N T pentru Turneul Internațional de Fotbal dedicat Copiilor și Juniorilor CHALLENGE CUP Scopurile și sarcinile Turneului 1.1.

R E G U L A M E N T pentru Turneul Internațional de Fotbal dedicat Copiilor și Juniorilor CHALLENGE CUP Scopurile și sarcinile Turneului 1.1. R E G U L A M E N T pentru Turneul Internațional de Fotbal dedicat Copiilor și Juniorilor CHALLENGE CUP 2019 1. Scopurile și sarcinile Turneului 1.1. Al II-lea Turneu Internațional de copii și juniori

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL JANDARMERIEI ROMÂNE DIRECŢIA GENERALĂ DE JANDARMI A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI Nesecret Ex. unic Nr

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL JANDARMERIEI ROMÂNE DIRECŢIA GENERALĂ DE JANDARMI A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI Nesecret Ex. unic Nr MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSPECTORATUL GENERAL AL JANDARMERIEI ROMÂNE DIRECŢIA GENERALĂ DE JANDARMI A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI Ex. unic Nr. 243108 Din 10.12.2018 ANUNŢ În conformitate cu prevederile

Mai mult

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL Casa Fotbalului, Str. Vasile Șerbănică nr.12, sector 2, 022186 București, România, Tel: 021 325 06 70 Fax: 021 302 91 58 PROCES-VERBAL DE OMOLOGARE SPORTIVĂ A STADIONULUI... PENTRU SEZONUL 2019-2020 încheiat

Mai mult

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova Nr. 1381/ 22.05.2019 PRECIZĂRI privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate sesiunea 2019 Concursul

Mai mult

CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ

CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ DIRECTIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI DIRECŢIA PENTRU EVIDENŢA PERSOANELOR ŞI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE Nr. din 2013 Nr. din 2013 PROTOCOL DE COLABORARE

Mai mult

Microsoft Word - Document1

Microsoft Word - Document1 Lege nr. 4/2008 din 09/01/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive Publicata pe site la data de 11 Ianuarie 2008 Lege nr. 4/2008 din 09/01/2008 privind

Mai mult

Colegiul Național Mihai Eminescu, București Procedura Operaționala PRIVIND SIGURANTA ELEVILOR IN SCOLA SI IN AFARA SCOLII SI REGLEMENTAREA ACCESULUI S

Colegiul Național Mihai Eminescu, București Procedura Operaționala PRIVIND SIGURANTA ELEVILOR IN SCOLA SI IN AFARA SCOLII SI REGLEMENTAREA ACCESULUI S Pag. 1 / 8 1. Lista responsabililor cu elaborarea, verificarea şi aprobarea ediţiei sau, după caz, a reviziei în cadrul ediţiei procedurii: Crt. Elemente privind responsabilii / operaţiunea Numele şi prenumele

Mai mult

ROMANIA

ROMANIA ROMANIA JUDETUL PRAHOVA ORASUL BUSTENI CONSILIUL LOCAL H O T A R A R E privind stabilirea faptelor ce constituie contraventii si aplicarea sanctiunilor in domeniul refacerii si protectiei mediului inconjurator

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Baschet 3x3.docx TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de TURNEU BASCHET 3X3 SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

H. 103 A1

H. 103 A1 CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU Anexa nr. 1 la HCJ Sibiu nr. 103/ 2018 PROIECT de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor,,vreau să ştiu! Cap. I - Analiza situaţiei operative - Dacă privim

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL ILFOV PRIMĂRIA COMUNEI TUNARI Str. Mihai Eminescu nr. 1, cod postal , Cod Fiscal tel. / fax: ;

ROMÂNIA JUDEŢUL ILFOV PRIMĂRIA COMUNEI TUNARI Str. Mihai Eminescu nr. 1, cod postal , Cod Fiscal tel. / fax: ; ROMÂNIA JUDEŢUL ILFOV PRIMĂRIA COMUNEI TUNARI Str. Mihai Eminescu nr. 1, cod postal 077180, Cod Fiscal 4505618 tel. / fax: 021 267.53.10; 021 267.53.00, e-mail: contact@primaria-tunari.ro Nr. Inregistrare

Mai mult

Relatii de munca:

Relatii de munca: Nr. 461 /16.01.2012 MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE INSPECŢIA MUNCII INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ BISTRIŢA NĂSĂUD Bistriţa, str. C.R.VIVU, nr. 60-64 Tel./Fax: (0263) 217711 ; 235054

Mai mult

Hotărâre Guvernul României privind suplimentarea bugetului Ministerului Afacerilor Interne din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia

Hotărâre Guvernul României privind suplimentarea bugetului Ministerului Afacerilor Interne din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Hotărâre 179 2018-04-04 Guvernul României privind suplimentarea bugetului Ministerului Afacerilor Interne din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018,

Mai mult

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx

Microsoft Word - Regulament Competitie Volei pe Plaja.docx VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de VOLEI PE PLAJA SPORTS FESTIVAL 1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Playfield

Mai mult

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile

ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/ LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile ANEXĂ la H.C.L.S. 6 nr. 4/27.01.2011 LA TEATRALE CU MATALE - proiect de prevenire a delincvenţei juvenile 1. DESCRIERE I. PROIECTUL 1.1 Titlul La Teatrale cu Matale 1.2 Localizare: Bucureşti sector6 1.3

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ Faptele contravenționale pentru care ofițerii și subofițerii din cadrul Jandarmeriei Române au compet

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ Faptele contravenționale pentru care ofițerii și subofițerii din cadrul Jandarmeriei Române au compet MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ Faptele contravenționale pentru care ofițerii și subofițerii din cadrul Jandarmeriei Române au competențe de constatare și aplicare a sancțiunilor și sunt

Mai mult

LEGE Nr

LEGE   Nr LEGE Nr. 4 din 9 ianuarie 2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive EMITENT: PARLAMENTUL ROMANIEI PUBLICATA IN: MONITORUL OFICIAL NR. 24 din 11 ianuarie

Mai mult

SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplin

SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplin SUBIECTE PROBA SCRISĂ Subiectul 1-2 puncte Enumeraţi 8 (opt) fapte, ale funcţionarilor publici cu statut special, care pot constitui abateri disciplinare, aşa cum sunt prevăzute în Legea Nr. 293/2004 forma

Mai mult

Asociaţia Green Zone

Asociaţia Green Zone Cupa Băile Tușnad 2019 Competiție de sprint cu atelaje canine REGULAMENT 1 1. ÎNSCRIERE 1.1 Musherii pot să se înscrie la competiție până la data de 20 ianuarie 2019 ora 24:00 prin următoarele modalități:

Mai mult

LEGE Nr. 17 din 2 aprilie 1996 privind regimul armelor de foc şi al munițiilor EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 74 din 11 apri

LEGE Nr. 17 din 2 aprilie 1996 privind regimul armelor de foc şi al munițiilor EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 74 din 11 apri LEGE Nr. 17 din 2 aprilie 1996 privind regimul armelor de foc şi al munițiilor EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 74 din 11 aprilie 1996 Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Mai mult

Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Legii nr.53/2003 Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulteri

Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Legii nr.53/2003 Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulteri Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Legii nr.53/2003 Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare Luând în considerare prevederile Programului de

Mai mult

Microsoft Word - Regulament MARATONUL DACILOR 2018

Microsoft Word - Regulament MARATONUL DACILOR 2018 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare si desfasurare a evenimentului Maratonul Dacilor ediția a V a din 1 septembrie 2018 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI Competitia Maratonul

Mai mult

O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun!

O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! O activitate de succes în Săptămâna Școala altfel Să știi mai multe, să fii mai bun! A. FIȘA ACTIVITĂȚII Școala Gimnazială Petőfi Sándor, Târgu Secuiesc Nivelurile de învățământ: ciclul primar: clasa a

Mai mult

CONSILIUL JUDEŢEAN SUCEAVA Autoritatea teritorială de ordine publică Nr din Dosar nr. I.2.8 INFORMAREA PREŞEDINTELUI AUTORITĂŢII TE

CONSILIUL JUDEŢEAN SUCEAVA Autoritatea teritorială de ordine publică Nr din Dosar nr. I.2.8 INFORMAREA PREŞEDINTELUI AUTORITĂŢII TE CONSILIUL JUDEŢEAN SUCEAVA Autoritatea teritorială de ordine publică Nr. 31.222 din 19.04.2017 Dosar nr. I.2.8 INFORMAREA PREŞEDINTELUI AUTORITĂŢII TERITORIALE DE ORDINE PUBLICĂ ASUPRA EFICIENŢEI SERVICIULUI

Mai mult

1 SĂPTĂMÂNA ŞCOALA ALTFEL aprilie 2014 O ACTIVITATE DE SUCCES Fişa activității : Numele şi adresa unității de învățământ aplicante: SEMINARUL TE

1 SĂPTĂMÂNA ŞCOALA ALTFEL aprilie 2014 O ACTIVITATE DE SUCCES Fişa activității : Numele şi adresa unității de învățământ aplicante: SEMINARUL TE 1 SĂPTĂMÂNA ŞCOALA ALTFEL 07-11 aprilie 2014 O ACTIVITATE DE SUCCES Fişa activității : Numele şi adresa unității de învățământ aplicante: SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX SFÂNTUL IOAN GURĂ DE AUR Târgovişte.

Mai mult

Microsoft Word - Ol - M.doc

Microsoft Word - Ol - M.doc Olimpiada Liceelor istoric Iniţiativa de a oferi tinerilor liceeni posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile şi aptitudinile la un nivel superior, în afara şcolii, aparţine primarului municipiului Slatina,

Mai mult

R O M Â N I A MINISTERUL AFACERILOR INTERNE CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ INSPECTORATUL DE POLIŢIE AUTORITATEA TERITORIALĂ JUDEŢEAN MUREŞ DE ORDINE PUBLICĂ

R O M Â N I A MINISTERUL AFACERILOR INTERNE CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ INSPECTORATUL DE POLIŢIE AUTORITATEA TERITORIALĂ JUDEŢEAN MUREŞ DE ORDINE PUBLICĂ R O M Â N I A MINISTERUL AFACERILOR INTERNE CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ INSPECTORATUL DE POLIŢIE AUTORITATEA TERITORIALĂ JUDEŢEAN MUREŞ DE ORDINE PUBLICĂ Nr. 100.026 din 14.01.2014 Nr. 50.006 din 14.01.2014

Mai mult

BIBLIOGRAFIA concursului pentru ocuparea postului de administrator de patrimoniu 1. LEGEA nr. 1/2011 Legea educaţiei naţionale, cu modificările si com

BIBLIOGRAFIA concursului pentru ocuparea postului de administrator de patrimoniu 1. LEGEA nr. 1/2011 Legea educaţiei naţionale, cu modificările si com BIBLIOGRAFIA concursului pentru ocuparea postului de administrator de patrimoniu 1. LEGEA nr. 1/2011 Legea educaţiei naţionale, cu modificările si completările ulterioare; 2. ORDIN nr. 5079/2016 pentru

Mai mult

Microsoft Word - B.[37]I avansare la exceptional

Microsoft Word - B.[37]I avansare la exceptional Nr. 37/30 august 2013 Implicare! Victimă salvată de pompieri prin metode neconvenţionale Doi subofiţeri din Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa au fost

Mai mult

Microsoft Word - AFTER SCOOL doc

Microsoft Word - AFTER SCOOL doc AFTER SCHOOL SCOALA 71 IOVAN DUCICI Incepand cu anul scolar 2009-2010 Scoala cu clasele I-VIII nr. 71 Iovan Ducici, trece la functionarea intr-un singur schimb cu program intre orele 08 00 14 00. Acest

Mai mult

Capitolul 1. Cadrul de reglementare. Principii de organizare 1.1.Cadrul de reglementare Art.1. (1). Regulamentul de Organizare și Funcționare (R.O.F)

Capitolul 1. Cadrul de reglementare. Principii de organizare 1.1.Cadrul de reglementare Art.1. (1). Regulamentul de Organizare și Funcționare (R.O.F) Capitolul 1. Cadrul de reglementare. Principii de organizare 1.1.Cadrul de reglementare Art.1. (1). Regulamentul de Organizare și Funcționare (R.O.F) al Liceului Teoretic Gh.Lazar Avrig, conține normele

Mai mult

LICEUL TEHNOLOGIC MECANIC, MUNICIPIUL CÂMPINA Compartiment: CEAC PROCEDURA ACCESUL ÎN UNITATE ŞI ASIGURAREA SECURITĂŢII ŞI SIGURANŢEI ELEVILOR Cod: LT

LICEUL TEHNOLOGIC MECANIC, MUNICIPIUL CÂMPINA Compartiment: CEAC PROCEDURA ACCESUL ÎN UNITATE ŞI ASIGURAREA SECURITĂŢII ŞI SIGURANŢEI ELEVILOR Cod: LT Compartiment: CEAC PROCEDURA ASIGURAREA SECURITĂŢII ŞI Exemplar numărul: 1 Ediţia: II 1 e-mail: lic_teh_mecanic.campina@yahoo.com Pagina 2 din 12 1. LISTA RESPONSABILILOR CU ELABORAREA, VERIFICAREA ŞI

Mai mult

1 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Crosul IT-iștilor Generalităţi Evenimentul sportiv Crosul IT-iștilor, Bucu

1 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Crosul IT-iștilor Generalităţi Evenimentul sportiv Crosul IT-iștilor, Bucu 1 REGULAMENTUL OFICIAL de organizare şi desfăşurare a evenimentului Crosul IT-iștilor 2019 1. Generalităţi Evenimentul sportiv Crosul IT-iștilor, Bucureşti 2019 este organizat de către Infodesign Group

Mai mult

Federaţia de Minifotbal din România Adresă poştală: Sos. Mihai Bravu 180, Bl. 221, parter Ap. 2, Sector 2 Bucuresti Tel.: , fmr.

Federaţia de Minifotbal din România Adresă poştală: Sos. Mihai Bravu 180, Bl. 221, parter Ap. 2, Sector 2 Bucuresti Tel.: ,   fmr. REGULAMENTUL DISCIPLINAR ARTICOLUL 1 AUTORITATEA DISCIPLINARA Autoritatea disciplinara in cadrul competitiei este Comisia de Organizare prin Comisia de Disciplina numita conform Regulamentului de Organizare.

Mai mult

Microsoft Word - Anunţ concurs sof sef garaj auto

Microsoft Word - Anunţ concurs  sof sef garaj auto MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi Comisia de concurs NESECRET A N U N Ţ În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor

Mai mult

ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL BRASOV B-dulEroilor nr. 19, Brasov, Tel/Fax: Cod fiscal: Contbancar: RO77BRDE0

ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL BRASOV B-dulEroilor nr. 19, Brasov, Tel/Fax: Cod fiscal: Contbancar: RO77BRDE0 REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL Ediția 2017 2018 valabil pentru faza județeană 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean fără finalitate națională de către AJF Brașov

Mai mult

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după ) Ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează e

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după ) Ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează e REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE JUNIORI U15 (jucători născuți după 01.01.2002) Ediția 2016-2017 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE - AJF organizează etapa județeană a competiției. - FRF organizează prin

Mai mult

ACEST DOSAR SE AVIZEAZĂ DE DIRECTORUL UNITĂŢII ŞI SE DEPUNE PENTRU APROBARE CU CEL PUŢIN 10 ZILE LUCRĂTOARE DE LA DEPLASARE LA ISJ MUREŞ ACTE NECESARE

ACEST DOSAR SE AVIZEAZĂ DE DIRECTORUL UNITĂŢII ŞI SE DEPUNE PENTRU APROBARE CU CEL PUŢIN 10 ZILE LUCRĂTOARE DE LA DEPLASARE LA ISJ MUREŞ ACTE NECESARE ACEST DOSAR SE AVIZEAZĂ DE DIRECTORUL UNITĂŢII ŞI SE DEPUNE PENTRU APROBARE CU CEL PUŢIN 10 ZILE LUCRĂTOARE DE LA DEPLASARE LA ISJ MUREŞ ACTE NECESARE PENTRU DEPLASAREA ÎN EXCURSII/TABERE/CONCURSURI/EXPEDIŢIICARE

Mai mult

METODOLOGIE DE SELECȚIE A GRUPULUI ȚINTĂ CAPITOLUL I. PREZENTAREA PROIECTULUI Art. 1. Prezentarea proiectului 1.1. Prezenta procedură a fost elaborată

METODOLOGIE DE SELECȚIE A GRUPULUI ȚINTĂ CAPITOLUL I. PREZENTAREA PROIECTULUI Art. 1. Prezentarea proiectului 1.1. Prezenta procedură a fost elaborată METODOLOGIE DE SELECȚIE A GRUPULUI ȚINTĂ CAPITOLUL I. PREZENTAREA PROIECTULUI Art. 1. Prezentarea proiectului 1.1. Prezenta procedură a fost elaborată în cadrul proiectului cu titlul SMART BUSINESS Antreprenoriat

Mai mult

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori

Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Raport Anual 2017 Lucrarea are culori Adaptat timpului, dar ancorat pe stâncă CINE SUNTEM NOI?...cei care credem că fiecare copil și tânar este important și valoros în ochii Lui Dumnezeu... "Încredințează-ți

Mai mult

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2

EN_IV_2019_Limba_romana_Test_2 EVALUARE NAŢIONALĂ LA FINALUL CLASEI a IV-a 2019 LIMBA ROMÂNĂ Test 2 Judeţul/sectorul... Localitatea... Şcoala... Numele şi prenumele elevului...... Clasa a IV-a... Băiat Fată EN IV 2019 Pagina 1 din 9

Mai mult

Microsoft Word - Procesul_verbal_al_sedintei_din_data_de_ doc

Microsoft Word - Procesul_verbal_al_sedintei_din_data_de_ doc ROMÂNIA JUDEŢUL MUREŞ COMUNA BEICA DE JOS CONSILIUL LOCAL PROCES VERBAL Încheiat astăzi 20 APRILIE 2011 cu ocazia şedinţei ordinare a Consiliului Local Beica de Jos, judeţul Mureş. Primarul comunei Beica

Mai mult

Microsoft Word - Norme Lege544.doc

Microsoft Word - Norme Lege544.doc HG 123/7.02.2003 -NORME METODOLOGICE din 7 februarie 2002 de aplicare a Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public CAPITOLUL I: Dispoziţii generale Art. 1 (1) Prezentele

Mai mult

Microsoft Word - ORDONANTA DE URGENTA Nr. 86 doc.doc

Microsoft Word - ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 86 doc.doc ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 86 din 20 septembrie 2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încălzirea locuinţei, precum şi a

Mai mult

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț

OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de iniț OINA SPORTS FESTIVAL 1. GENERALITĂȚI 1.1. Acest regulament se aplică participanților la competiția de OINA SPORTS FESTIVAL, precum si la orele de inițiere in acest sport. 1.2. Organizatorul evenimentului

Mai mult

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în par

REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în par REGULAMENT INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL ediția 2019-2020 1. COMPETENȚE DE ORGANIZARE Competiția se organizează la nivel județean interjudețean în parteneriat cu cele 41 de Asociații Județene de Fotbal

Mai mult

Romania. miciliul in In cazul in care unul dintre exemplarele registrului de stare civila este pierdut sau distrus, in totalitate ori in parte, acesta se inlocuieste printr-o copie intocmita de pe registrul

Mai mult

FAMILIA CREŞTINĂ PE ÎNŢELESUL COPIILOR

FAMILIA CREŞTINĂ PE ÎNŢELESUL COPIILOR FAMILIA CREŞTINĂ PE ÎNŢELESUL COPIILOR Carte de colorat Dalia Teodora Ana 27/02/2016 este locul unde venim pe lume şi în care ne dezvoltăm (creştem). Este locul unde găsim dragoste, respect, linişte, înţelegere,

Mai mult

ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ NESECRET Cernavodă Nr Din Exemplar unic UNITATEA SPECIALĂ 72 JANDARMI PROT

ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ NESECRET Cernavodă Nr Din Exemplar unic UNITATEA SPECIALĂ 72 JANDARMI PROT ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE JANDARMERIA ROMÂNĂ NESECRET Cernavodă Nr. 821082 Din 07.11.2018 Exemplar unic UNITATEA SPECIALĂ 72 JANDARMI PROTECȚIE INSTITUȚIONALĂ Anghel Saligny CERNAVODĂ Resurse

Mai mult

Microsoft Word - Chestionar pt. parinti I-VIII

Microsoft Word - Chestionar pt. parinti I-VIII CHESTIONAR pentru PĂRINȚI (I-VIII) Chestionarul adresat părinților elevilor Școlii Gimnaziale Grigore Silași a avut ca scop evaluarea gradului de satisfacție al părinților în raport cu școala unde învață

Mai mult

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex

1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sex 1. Învaţă-ţi copilul regula lui Aici nu se pune mâna. În medie, un copil din cinci devine victimă a violenţei sexuale, inclusiv victimă a abuzului sexual. Poţi contribui şi tu ca acest lucru să nu i se

Mai mult

PHCL retea transport modificare anexa nr.1 caiet sarcini din HCL

PHCL retea transport modificare anexa nr.1 caiet sarcini din HCL ROMÂNIA JUDEŢUL HUNEDOARA MUNICIPIUL HUNEDOARA CONSILIUL LOCAL Proiect de Hotărâre Nr. 399/07.09.2018 HOTĂRÂREA NR. /2018 pentru modificarea și completarea Anexei nr. 1 la Caietul de sarcini care face

Mai mult

CURRICULUM VITAE Europass Informaţii personale Nume / Prenume SANDU ION Locul de muncă vizat/ Adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobilă Bac

CURRICULUM VITAE Europass Informaţii personale Nume / Prenume SANDU ION Locul de muncă vizat/ Adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobilă Bac CURRICULUM VITAE Europass Informaţii personale Nume / Prenume SANDU ION Locul de muncă vizat/ Adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău Domeniul ocupaţional Ordine şi siguranţă publică

Mai mult

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR.

ORDIN Nr din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. ORDIN Nr. 3637 din 19 iunie 2014 privind structura anului şcolar 2014-2015 EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 484 din 30 iunie 2014 În conformitate cu Hotărârea

Mai mult

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana

ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana ŞCOALA ALECU RUSSO IAŞI Titlul proiectului: BĂTRÂNII ŞI COPIII VÂRSTE ÎN DIALOG Proiect de voluntariat Durata: 1 an (2013) Profesor coordonator: Oana Zaharia 1 Proiect Bătrânii şi copiii vârste în dialog

Mai mult

TEMATICA, BIBLIOGRAFIA ȘI TESTELE GRILĂ ALE DISCIPLINEI DREPT PENAL PARTE SPECIALĂ PENTRU PROBA DE EVALUARE A CUNOȘTINȚELOR FUNDAMENTALE ȘI DE SPECIAL

TEMATICA, BIBLIOGRAFIA ȘI TESTELE GRILĂ ALE DISCIPLINEI DREPT PENAL PARTE SPECIALĂ PENTRU PROBA DE EVALUARE A CUNOȘTINȚELOR FUNDAMENTALE ȘI DE SPECIAL TEMATICA, BIBLIOGRAFIA ȘI TESTELE GRILĂ ALE DISCIPLINEI DREPT PENAL PARTE SPECIALĂ PENTRU PROBA DE EVALUARE A CUNOȘTINȚELOR FUNDAMENTALE ȘI DE SPECIALITATE DIN CADRUL EXAMENULUI DE LICENȚĂ AFERENT PROGRAMULUI

Mai mult

brosura PF_iunie 2016_web

brosura PF_iunie 2016_web Fericirea înseamnă să te poţi bucura de lucrurile simple. La orice vârstă. Fără griji. BROȘURĂ PERSOANĂ FIZICĂ Economisiţi pentru viitorul dumneavoastră! economii Economisirea pentru perioada retragerii

Mai mult

Instructiuni de cursa_cupa_unu_mai_2016_v2.pages

Instructiuni de cursa_cupa_unu_mai_2016_v2.pages Cupa Unu Mai 23-24 aprilie 2016 Instrucțiuni de cursă 1. Autoritate organizatoare În spiritul Regulilor de Cursă pentru Veliere (RRS) ISAF 2013-2016 pct.89.1 autoritatea organizatoare este Club Sportiv

Mai mult

Microsoft Word - Informa?ii Maratonul Dacilor 2016

Microsoft Word - Informa?ii Maratonul Dacilor 2016 Maratonul Dacilor ediția a III a 27 august 2016 Programul activităților Dragă alergătoare/alergătorule de cursă lungă, Te felicit pentru alegerea pe care ai făcut-o pentru data de 27 august, de a alerga

Mai mult

Microsoft Word - 6. Codruta_Curta - Valeria_Gidiu.doc

Microsoft Word - 6. Codruta_Curta - Valeria_Gidiu.doc MONEY SENSE- UN PROGRAM DE EDUCAŢIE FINANCIARĂ ŞI NU NUMAI Nora Codruţa Curta, Liceul Teoretic Mihai Eminescu Cluj-Napoca Valeria Gîdiu, Colegiul Tehnic Augustin Maior Cluj-Napoca 1. Introducere Expresie

Mai mult

ROMÂNIA JUDEŢUL CONSTANŢA COMUNA CUMPĂNA Str. Şos. Constanţei, Nr. 132, CUMPĂNA Telefon: , FAX:

ROMÂNIA JUDEŢUL CONSTANŢA COMUNA CUMPĂNA Str. Şos. Constanţei, Nr. 132, CUMPĂNA Telefon: , FAX: ROMÂNIA JUDEŢUL CONSTANŢA COMUNA CUMPĂNA Str. Şos. Constanţei, Nr. 132, CUMPĂNA Telefon: 0241-739.845, FAX: 0241-739.003 Email: primaria_cumpana@yahoo.com Regulament de Organizare si Functionare a Complexului

Mai mult

CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘOSEA 2019 Ediția a 70-a Iunie 2019, Sadu, Agnita, jud. Sibiu Campionatele Naționale de Șosea 2019 se desfașoară în co

CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘOSEA 2019 Ediția a 70-a Iunie 2019, Sadu, Agnita, jud. Sibiu Campionatele Naționale de Șosea 2019 se desfașoară în co CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘOSEA 2019 Ediția a 70-a 27-30 Iunie 2019, Sadu, Agnita, jud. Sibiu Campionatele Naționale de Șosea 2019 se desfașoară în conformitate cu regulamentele UCI și FRC. Campionatele

Mai mult

Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului: SE VA ACHITA LA ORGANIZATORI CU SPRIJINUL BEXC, BET IPJ ILFOV, IGP, IGPF, DGL, DGPMB S1 SAMBATA 22 Iunie 06:00 - Prezentarea concurenţilor la locul de intâlnire pe podul rutier de langa lac 06:15-06:30

Mai mult

R O M Â N I A

R O M Â N I A R O M Â N I A JUDEŢUL PRAHOVA CONSILIUL JUDEŢEAN H O T Ă R Â R E privind atribuirea unor licenţe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale Având în vedere:

Mai mult

R O M Â N I A

R O M Â N I A CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI MOINEŞTI Str. Vasile Alecsandri, nr. 14, jud. Bacău, cod 605400 Tel: 0234363680; 0740162602; 0372764340; Fax: 0234365428, e-mail: office@moinesti.ro www.moinesti.ro ISO

Mai mult

Inima mea, sufletul meu: 11 negri mititei

Inima mea, sufletul meu: 11 negri mititei Inima mea, sufletul meu: 11 negri mititei Până să dea gerul, au locuit, tot într-o odaie, la marginea mahalalei Obor, din Călărași. Ea are 36 de ani, el are 38. Și 11 copii. Asta ne amuză: Mă, voi sunteți

Mai mult

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SIBIU Str. Spartacus, nr Tel REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SIBIU Str. Spartacus, nr Tel REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SIBIU Str. Spartacus, nr. 4-6 email: sc4sb.@yahoo.com Tel. +40269253595 REGULAMENTUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI INTERDISCIPLINAR Geo S.L.I.M. ediția a IV-a 06 aprilie 2019 înscris

Mai mult

COLEGIUL NATIONAL I.L.CARAGIALE-PLOIESTI BACALAUREAT 2016 SESIUNEA IUNIE-IULIE PROBA D DE EVALUARE A COMPETENTELOR DIGITALE PRECIZARI IMPORTANTE ORDIN

COLEGIUL NATIONAL I.L.CARAGIALE-PLOIESTI BACALAUREAT 2016 SESIUNEA IUNIE-IULIE PROBA D DE EVALUARE A COMPETENTELOR DIGITALE PRECIZARI IMPORTANTE ORDIN ORDIN Nr. 5080/2015 din 31 august 2015 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional - 2016 ART. 11 (1) Se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să introducă în sălile

Mai mult

GHID DE INDRUMARE SI CONTROL PRIVIND STABILIREA CONTRAVENȚIILOR Scopul Legii prevenirii nr.270/2017 este de a reglementa o serie de instrumente care s

GHID DE INDRUMARE SI CONTROL PRIVIND STABILIREA CONTRAVENȚIILOR Scopul Legii prevenirii nr.270/2017 este de a reglementa o serie de instrumente care s GHID DE INDRUMARE SI CONTROL PRIVIND STABILIREA CONTRAVENȚIILOR Scopul Legii prevenirii nr.270/2017 este de a reglementa o serie de instrumente care să asigure prevenirea săvârșirii de contravenții. Ghidul

Mai mult

Faţă de cele prezentate, a fost promovată prezenta Hotărâre a Guvernului pentru modificarea anexei nr

Faţă de cele prezentate, a fost promovată prezenta Hotărâre a Guvernului pentru modificarea anexei nr Hotărâre 701 2018-09-05 Guvernul României pentru modificarea pct. 42 din anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 33/2018 privind stabilirea contravenţiilor care intră sub incidenţa Legii prevenirii nr.

Mai mult

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE CONCURS PETRECERE CU RACI 01 11 august 2017 SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul prezentului concurs (denumit în continuare Campanie Promoționala ) este

Mai mult

Marius fodoran

Marius fodoran Marius FODORAN, Organizator tabere 0727.851.654 Nr. Contract Din data FORMULAR INSCRIERE TABERE STRAJA Date personale participant Nume Prenume Data Nasterii Inaltime Greutate Numar pantof CNP Adresa domiciliu

Mai mult

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE DIRECŢIA RUTIERĂ București, 13 decembrie 2018

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE DIRECŢIA RUTIERĂ București, 13 decembrie 2018 INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE DIRECŢIA RUTIERĂ București, 13 decembrie 2018 Rolul poliției în combaterea conducerii sub influența alcoolului în România Evoluția accidentelor rutiere grave înregistrate

Mai mult

Oficiul Român pentru drepturile de autor

Oficiul Român pentru drepturile de autor TABEL CU TARIFE PENTRU UTILIZATORI DE OPERE MUZICALE IN SCOP AMBIENTAL CONSOLIDAT EXTRAS DIN Metodologia privind remuneratiile cuvenite titularilor de drepturi patrimoniale de autor de opere muzicale pentru

Mai mult

Material de presa_doc 2015

Material de presa_doc 2015 Tabăra de vară 2015 Spre înăţtimea credinţei în Munţii Maramureşului Ediţia a II-a Cronică montană Într-un cadru bucolic, feeric s-a desfăşurat şi anul acesta, pe trei serii (29.06.-03.07, 13.07-17.07,

Mai mult

LEGE nr

LEGE nr LEGE nr. 544 din 12 octombrie 2001 (*actualizată*) privind liberul acces la informaţiile de interes public EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 663 din 23 octombrie 2001 Data intrarii

Mai mult

Microsoft Word - ANUNT BURSE SEM II docx

Microsoft Word - ANUNT BURSE SEM II docx ANUNȚ BURSE DOCUMENTELE NECESARE PENTRU OBȚINEREA BURSELOR SOCIALE PE SEMESTRUL II AL ANULUI UNIVERSITAR 2018 2019 SE DEPUN LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE INGINERIE PANA ÎN DATA DE 15 MARTIE 2019, ORA

Mai mult

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

MINISTERUL AFACERILOR  INTERNE Anexa nr. 3 - Raport de evaluare a implementării Legii nr. 544/2001 MINISTERUL AFACERILOR INTERNE NESECRET DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ Exemplar nr. INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAŢII DE

Mai mult

Darea de seama privind venituri adm. de SFS la situaţia

Darea de seama privind venituri adm. de SFS la situaţia pentru perioada 01.01-30.09.2018 (adm ), mii lei 111110 impozit pe venitul retinut din salariu 2 898 355,4 1 238 398,6 1 659 956,8 111121 impozit pe venitul persoanelor fizice spre plata/achitat 164 084,5

Mai mult

SOCIETATEA DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA FILIALA JUDEŢULUI ILFOV SIMPOZIONUL REGIONAL ILFOV - CUNUNA CU DIAMANTE Ediţia a XVII-a cu tema "Aportul geografie

SOCIETATEA DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA FILIALA JUDEŢULUI ILFOV SIMPOZIONUL REGIONAL ILFOV - CUNUNA CU DIAMANTE Ediţia a XVII-a cu tema Aportul geografie SOCIETATEA DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA FILIALA JUDEŢULUI ILFOV SIMPOZIONUL REGIONAL ILFOV - CUNUNA CU DIAMANTE Ediţia a XVII-a cu tema "Aportul geografiei pentru o societate în schimbare. Context și provocări"

Mai mult