Pigeon S u p p o r t Folosiţi produsele cele mai bune, nu faceţi rabat de la calitate!

Mărimea: px
Porniți afișarea la pagina:

Download "Pigeon S u p p o r t Folosiţi produsele cele mai bune, nu faceţi rabat de la calitate!"

Transcriere

1 Pigeon S u p p o r t Folosiţi produsele cele mai bune, nu faceţi rabat de la calitate!

2 muscle building Reproducţie Breeding Conţinut: 500 gr. Articol nr Cod de bare: Producător: Produs complementar pentru porumbei Compoziţie: Maltodextrină, Colagen, Fructoză, Clorură de sodiu, Clorură de potasiu, Carbonat de magneziu. Aditivi: 13333,33 mg Vit E (allrac-alfatocoferylacetat 3a700) I.U. Vit A (E672) Constituenţi analitici şi procentaj: 24,8% proteină brută, 0,19% fibră brută, 0,0% ulei brut și grăsimi, 0,43% cenuşă brută, 0,206% sodiu, 1% lizină, 1% metionină. MUSCLE BUILDING este un supliment eficient care contribuie la întărirea musculaturii și măreşte capacitatea de rezistenţă a porumbeilor în timpul concursurilor si antrenamentelor dificile. MUSCLE BUILDING conţine necesarul de proteine şi minerale pentru reducerea nivelului de acid lactic din muşchi într-o manieră eficientă, astfel putandu-se evita febra musculara excesiva. De asemenea, furnizează nutrienţi importanţi pentru metabolismul carbohidraţilor şi menţine nivelul glucidelor din sânge. Antioxidanţii sunt reprezentanţi de vitaminele A şi E, esenţiale pentru a evita degradarea anumitor grupe de muşchi. Asadar, produsul conţine combinaţia ideală pentru refacerea rezervelor de energie. Instrucţiuni de utilizare: Adăugaţi MUSCLE BUILDING pe boabe împreună cu ALL-IN OIL+, timp de 2-3 zile, începând cu ziua sosirii (pentru VITEZA şi DEMIFOND, cu îmbarcare săptămânală). Pentru FOND şi MARATON administraţi la fel şi în săptămâna premergătoare îmbarcării. Cu ajutorul produsului MUSCLE BUILDING veţi începe faza de încărcare, pentru a trece ulterior la ENERGY BOOSTER în a doua jumătate a săptămânii. A se păstra la temperatura camerei, în loc ferit de lumină si de diferente mari de temperatura. Dozaj: Administrati 1 până la 1½ măsuri (20 până la 30g) per kg de hrană.

3 FAST RECOVERY Conţinut: 500 gr. Articol nr Cod de bare: Producător: Produs complementar pentru Compoziţie: Maltodextrină, Colagen, Fructoză, Hemoglobină, Clorură de potasiu, Carbonat de magneziu. Aditivi: 13333,33 mg Vit E (all-rac-alfatocoferylacetat 3a700) I.U. Vit A (E672) 18,5% proteină brută, 0,1% fibră brută, 0,0% ulei brut și grăsimi, 0,18% cenuşă brută, 0,006% sodiu, 1% lizină, 1% metionină. Ingredientele din ENERGY BOOSTER îmbunătăţesc performanţele la zbor ale porumbeilor şi sistemul imunitar. Formula sa patentată garantează o absorbţie mai ridicată a aminoacizilor decât orice alt produs complementar. De aceea, ENERGY BOOSTER este ideal pentru porumbeii al căror necesar de aminoacizi este mai mare decât cantitatea pe care o absorb în mod normal din hrană. Produsul menţine porumbeii într-o condiţie fizică de top, oferindu-le astfel un surplus de energie. Instrucţiuni de utilizare: Administraţi ENERGY BOOSTER 2 zile înainte de îmbarcare pentru a clădi rezervele de energie şi pentru a maximiza capacitatea de zbor a porumbeilor în timpul cursei. Combinaţi produsul cu ALL-IN OIL+ pentru a obţine cele mai bune efecte. Conţine preparate derivate din sânge. Nu administraţi porumbeilor care cresc pui. Nu depăşiţi doza zilnică. A se păstra la temperatura camerei, în loc ferit de lumină. Dozaj: Administrati 1½ până la 2 măsuri (30 până la 40g) par kg de hrană. Conţinut: 500gr Articol nr Cod de bare: Producător: Produs complementar pentru Compoziţie: Dextroză, maltodextrină, fructoză, hemoglobină, carbonat de magneziu, clorură de sodiu, clorură de potasiu, bicarbonat de sodiu. 20% proteină brută, 0,1% fibră brută, 0% ulei brut şi grăsimi, 0,28% cenuşă brută, 0,0879% sodiu, 0% lizină, 0% metionină. FAST RECOVERY conţine o nouă combinație de proteine, necesare organismului când rezervele de glicogen sunt epuizate. FAST RECOVERY reface imediat rezervele terminate, stimulează dezvoltarea unei musculaturi puternice și optimizează capacitatea de zbor. Proteinele de înaltă calitate sunt absorbite rapid de mușchii porumbelului. Aproximativ 70% din această cantitate de proteine penetrează țesutul muscular, rezultând de aici o recuperare imediată. Recuperarea rapidă este esențială ca porumbeii să fie apți pentru următoarea etapă. Porumbeii au făcut un efort intens și se pot recupera total numai dacă la sosire vor găsi în apă FAST RECOVERY. Conține preparate derivate din sânge. Nu administrați porumbeilor care hrănesc pui. Nu depășiți doza recomandată zilnic. Instrucţiuni de utilizare: 1-2 zile, imediat după întoarcerea din cursă. Se poate administra şi în ziua îmbarcării, atunci când se preconizează caniculă. Dozaj: 2½ măsuri (50 gr) per 2 litri de apă, pentru 40 de porumbei, după etape cu grad mediu de dificultate. Sau 2½ măsuri (50 gr) per 1 litru de apă, pentru 40 de porumbei, după etape grele.

4 Broncho Clean Năpârlire Moulting Reproducţie Breeding Repaus Resting Repaus Resting Conţinut: 500 ml Articol nr Cod de bare: Producător: DE-NI Produs complementar pentru Compoziţie: Lecitină brută, uleiuri vegetale (soia, in, cânepă, nucă), ulei de peşte, propilenglicol. 1,4% proteină brută, 1,6% fibră brută, 97,8% ulei brut și grăsimi, 2,1% cenuşă brută, 0% sodiu, 0% lizină, 0% metionină. Această formulă optimă de acizi graşi omega conferă porumbelului mai multă energie. ALL-IN OIL a fost creat după ultimele descoperiri ştiinţifice în materie de nutriţie a porumbeilor. ALL-IN OIL întăreşte şi sistemul imunitar al porumbeilor. Prin adaosul de lecitină, se asigură absorbţia, depozitarea şi transportul acizilor graşi în organism. E important de ştiut că porumbelul va avea astfel la dispoziţie mai multă energie, iar acidificarea din muşchi şi organe va interveni mai puţin sau mai târziu. Instrucţiuni de utilizare: Pe toată durata anului, de 2-3 ori pe săptămână sau ori de câte ori combinaţi pudra cu ulei pe boabe. În timpul sezonului competiţional: în special în zilele premergătoare îmbarcării. Când hrăniţi porumbeii de 2 ori pe zi, administraţi ALL-IN OIL doar la masa de seară şi uscaţi boabele cu pudră. Puneţi uleiul pe boabe dimineaţa, astfel încât grăunţele să-l absoarbă bine, iar pudra adăugaţi-o seara. Agitaţi înainte de utilizare. A se păstra la temperatura camerei, în loc ferit de lumină. Dozaj: 15 ml per 1 kg boabe Conţinut: 500 ml Articol nr Cod de bare: Producător: Produs complementar pentru Compoziție: Pentoză, clorură de sodiu. Aditivi senzoriali (per L): Amestec de compuși aromatici. 0% proteină brută, 0% fibră brută, 0% ulei și grăsimi brute, 97% umiditate, 0% sodiu, 0% lizină, 0% metionină. BRONCHO CLEAN îmbunătățește sistemul respirator, ajută la curățarea și purificarea arborelui bronhic, contribuind la obținerea unui gât de culoare roz, fără depuneri de mucus, nări albe și ochi uscați. Pe scurt, este produsul care păstrează sistemul respirator curat și sănătos. BRONCHO CLEAN conține substanțe aromatice (plante) cu efect excelent asupra sistemului respirator și foarte eficiente împotriva mucusului. BRONCHO CLEAN conține mai multe plante, cum ar fi echinaceea, eucalipt, mentă etc. Instrucţiuni de utilizare: O cură de 5 zile înainte de startul sezonului competițional sau în caz de probleme respiratorii. VITEZA + DEMIFOND: 2 zile după concurs. FOND+ MARATON: 3 zile după concurs. Agitați înainte de folosire. Schimbați apa cu soluție în fiecare zi. A se păstra în loc răcoros și întunecat. Dozaj: 15 ml per 1 litru de apă. SFAT: Foarte important a fi folosit în perioada de schimbare a anotimpurilor sau în cazul variațiilor mari de temperatură. Înainte de începutul fiecărui sezon, este recomandat să administrați o cură de 2 săptămâni cu YELLOW LIQUID și BRONCHO CLEAN pentru a vă asigura că păsările sunt într-o stare bună de sănătate. Rezultatul după o astfel de cura este fantastic!

5 PROBIOL+ Yellow liquid Năpârlire Moulting Reproducţie Breeding Repaus Resting Inhoud: Continut: 250g GR Artikelnummer: Articol nr: Nou Barcode: Cod bare: Fabrikant: Producăor: Supliment alimentar pentru porumbei Aanvullend Compoziție: Lactobacillus diervoeder Farciminis, voor Lactobacillus acidophilus, Acetat de duiven Sodiu, Aditivi Dipotassium phosphate, Dioxid de Silicon (E599/E551b) Samenstelling: PROBIOL+ este un produs combinat, Calciumcarbonaat, destinat porumbeilor voiajori. natriumseleniet Ce este și ce face PROBIOL+ PROBIOL+ se folosește în pregătirea Toevoegingsmiddelen și menținerea unui balans natural (per al kg): florei bacteriene Nutritionele intestinale, toevoegingsmiddelen: tractului digestiv al porumbeilor. în cadrul Vitaminen Stabilizează en și provitaminen: echilibrează flora 50mg bacteriană (Natriumseleniet a porumbeilor folosind (E8) Seleen bacterii Analytische benefice (bune) bestanddelen și sistemul imunitar en al hoog probleme, geconcentreerde antrenamente vitamine și concursuri, reproducție selenium și is creștere, dé ideale etc). kweek- Tratează E gehalten: porumbelului. Combinația unică din met 5% PROBIOL+ Ruw Eiwit asigură faptul că bacteriile vitamine, problemele provocate starten de Coli met sau voor probleme koppelen de diaree totdat și digestie de jongen cu proble- 1 0% nocive Ruwe (rele) Celstof nu pot dăuna sau penetra het 2% peretele Ruw intestinal, vet în timp ce bacteriile maand me, având gespeend un răspuns zijn. rapid Vitamine și foarte E 0% benefice Ruwe (bune) as vor lupta și anihila is eficient. samen Este met un selenium foarte bun belangrijk suport de bacteriile nocive (rele). Acesta este un recuperare după tratamente cu antibiotice, când echilibrul florei intestinale 0% Natrium voor de spierfuncties en de stimuleert proces natural care stopează creșterea, 1% Lysine înmulțirea și efectul bacteriilor este dezechilibrat de vruchtbaarheid. sau defectuos. Vitamine 0% nocive Methionine (rele). Eficienta PROBIOL+ se E Un en excelent selenium suport zijn pentru nodig pui bij și de tineret înainte van onder și după andere înțărcare, spieraf- atunci asigură că bacteriile nocive (rele) nu afvoer BREEDING pot dezvolta HELP+ rezistență la de tratament, ideale valstoffen. cand porumbeii nu au încă un sistem vitaminesamenstelling lucru care se întâmplă frecvent voor în cazul een imunitar bine dezvoltat, pregătind perfecte tratamentelor kweek cu antibiotice. en een goede leg. Dosering: o floră intestinală echilibrată și Dit PROBIOL+ vitamine-complex are câteva aplicări is speciaal foarte ½ sănătoasă maatschepje pentru (10g) un sistem per kg imunitar voer gecreëerd eficiente: Previne voor het problemele kweekseizoen provocate moet de situații vanaf de 2 stres weken (schimbări voor het de PROBIOL+ este un produs foarte eco- aangemengd fără probleme. met ALL IN OIL+ en koppelen mediu, alimentație gegeven schimbată worden. sau De cu nomic: Pentru porumbei se folosește un maxim de 0,5-1 grame per litru de apă. 0.5 grame per litru în caz de folosire normală și 1 gram per litru atunci când porumbeii au probleme Pui și Tineret: de la înțărcare până după terminarea năpârlirii, de 2 ori pe săptămână Maturi: în timpul sezonului de concursuri, 1 dată pe săptămână În perioada de repaos: 1 dată pe săptămână doar dacă se consideră necesar de către crescător În caz de infecție cu Coli (boala puilor): 5 zile consecutive, 1 gram pe litru de apă. În cazuri severe în care porumbeii nu beau apă suficient, se poate da forțat, cu siringa, direct în gușă. Schimbați soluția zilnic. Conţinut: 500 ml Articol nr Cod de bare: Producător: Produs complementar pentru Compoziție: Sorbitol, propilenglicol. Aditivi senzoriali (per L): Amestec de compuși aromatici. 0,2% proteină brută, 0,1% fibră brută, 0,2% ulei și grăsimi brute, 0,1% cenușă brută, 97,4% umiditate, 4,45% sodiu, 0,01% lizină, 0% metionină. YELLOW LIQUID este o compoziție unică de plante și uleiuri esențiale. Acest produs are un efect deosebit de bun în creșterea rezistenței naturale a organismului, previne apariția tricomonozei și multiplicarea lor și, oferă un sprijin deosebit pentru sistemul respirator și tractul digestiv. YEL- LOW LIQUID combinat cu BRON- CHO CLEAN asigură o funcționare perfectă a funcțiilor organelor interne și a întregului organism per ansamblu. Rezultatul după administrarea YELLOW LIQUID porumbeilor este unul pur și simplu fantastic: porumbeii plesnesc de sănătate, au un penaj lucios pudrat și debordează de energie și sănătate. Instrucţiuni de utilizare: YELLOW LIQUID poate fi administrat timp de 3 zile la începutul sezonului de zbor. Se repetă acest tratament după 3 săptămâni și la fiecare 3 săptămâni. YELLOW LIQUID mai poate fi administrat în fiecare săptămână, în zilele de luni și marti. A se depozita în loc răcoros și întunecat. Dozaj: 10 ml per 1 litru de apă. SFAT: Recomandăm o cură de 2 săptămâni de YELLOW LIQUID împreună cu BRONCHO CLEAN înainte de începerea sezonului de reproducție sau concurs pentru a asigura un organism curat și o sănătate perfectă. Rezultatul după o astfel de cură este fantastic!

6 Choline Năpârlire Moulting Reproducţie Breeding Repaus Resting Năpârlire Moulting Reproducţie Breeding Repaus Resting Conținut: 1L Articol nr: Cod de bare: Producător: Produs complementar pentru Compoziție: Glicerol, etanol. Aditivi senzoriali (per L): Amestec de compuși aromatici. ECHINACEA PURPUREA (echinaceea), PANAX GINSENG C.A. MEYER (rădăcină de ginseng), SALIX ALBA (salcie), AR- TEMISIA ABSINTHIUM (pelin alb), ANGELICA ARCHANGELICA (angelică), FRAXINUS ORNUS (mojdrean / frasin de munte), FUMARIA OFFICINALIS (fumăriță), VERBENA OFFICINALIS (verbină), RIBES NIGRUM (coacăz negru), ROSMA- RINUS OFFICINALIS (rozmarin), RUBUS IDAEUS (zmeur), MATRI- CARIA CHAMOMILLA (mușețel), SAMBUCUS NIGRA (soc negru), THYMUS (cimbrișor), MENTHA X PIPERITA (mentă), PEUMUS BOL- DUS (boldo / molină). 0,15% proteină brută, 0,08% fibră brută, 0,15% ulei și grăsimi brute, 0,07% cenușă brută, 57% umiditate, 0% sodiu, 0% lizină, 0% metionină. HERBAL TEA este o soluție acidifiantă, pe bază de plante. Datorită acidifierii, produsul contribuie la îmbunătățirea florei intestinale și a condiției generale a porumbelului. Plantele din componență îmbunătățesc sistemul imunitar, porumbeii tineri devenind astfel mai sănătoși. Se dezvoltă mai bine, au mai puține probleme cu bolile și manifestă o condiție generală îmbunătățită când produsul e administrat cu regularitate. Instrucţiuni de utilizare: Pe toată durata anului, de 2 ori pe săptămână. Timp de 10 zile consecutive la începutul sezonului de năpârlire și al celui competițional. În timpul sezonului de zbor: 2 zile după concurs (VITEZA-DE- MIFOND) sau 3 zile după concurs (Fond-Maraton). Combinația specială de plante din HERBAL TEA are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Porumbeii sunt mai sănătoși și mai rezistenți la orice fel de influențe negative. A se păstra în loc răcoros și întunecat. Dozaj: 15 ml per litru de apă. Conținut: 1L Articol nr: Cod de bare: Producător: NL0812-FGLD Supliment alimentar pentru Compoziție: Glucoză. Aditivi nutriționali (per L): Vitamine și provitamine: (15% clorură de colină). Aminoacizi: 1% DL-metionină. 1% proteină brută, 0% fibră brută, 0,2% grăsime brută, 0,6% cenușă brută, 61% umiditate, 0% sodiu, 0% lizină, 1% metionină. CHOLINE este un preparat special pentru reproducție, năpârlire și sezonul competițional. În perioada concursurilor, procesul de reînnoire a penajului și năpârlire este dereglat. Acest produs optimizează arderea grăsimilor, rezultatul fiind o capacitate de rezistență sporită. Detoxifiază organismul, mărind astfel capacitatea de efort. Instrucţiuni de utilizare: Folosiți CHOLINE pe toată durata anului. Este recomandat în perioada de pregătire și în timpul sezonului de reproducție, năpârlire și concurs. Recondiționează procesul de năpârlire și înnoire a penajului, afectat de concursurile dificile. Soluția trebuie schimbată în fiecare zi. A se păstra în loc răcoros și întunecat. Dozaj: 20 ml per litru de apă sau 500 gr hrană.

7 RED liquid Năpârlire Moulting Reproducţie Breeding Repaus Resting Conținut: 30 ml Articol nr: Cod de bare: Producător: DE-NI EYE CARE este un produs de îngrijire a ochilor la păsări / Curăță și protejează ochii. Compoziție: 10g/L Argint proteic. CAS Instrucţiuni de utilizare: O picătură în fiecare ochi, dimineața și seara. De preferat înainte și după concurs. Conservare: La temperaturi sub 25 C. A se păstra în loc întunecat. Perioada de valabilitate începe imediat după deschiderea capacului: 6 luni. Conținut: 500 ML Articol nr: Nou Cod de bare: Producător: Supliment alimentar pentru Compoziție: Pentoza, Natriumchlorida. Aditivi senzoriali: Mix de extracte din ierburi aromatice. Aditivi nutriționali (per L): Vitamine și provitamine: (15% clorură de colină). Aminoacizi: 1% DL-metionină. 0% proteină brută, 0% fibră brută, 0% grăsime brută, 0% cenușă brută, 97% umiditate, 0% sodiu, 0% lizină, 0% metionină. RED LIQUID este un supliment alimentar 100% natural, bazat pe substante extrase din ierburi aromate pentru În cazul problemelor cu paraziți intestinali sau coccidioza, RED LIQUID asigură un suport natural al sistemului imunitar natural al porumbelului, inhibă și blochează dezvoltarea paraziților la nivel intestinal și optimizează sănătatea tractului digestiv și intestinal. Instrucţiuni de utilizare: în prevenirea și tratatrea problemelor generate de paraziți intestinali și coccidioza. Dozaj: Preventiv: 15 ml per 1 litru apă 2 zile pe săptămână Curativ: 15 ml per 1 litru apă 5 zile pe săptămână Schimbaţi soluţia zilnic.

8 REPRODUCȚIE BREEDING HELP+ BREEDING HELP+ BREEDING HELP+ DIMINEATA ÎN APĂ & ÎN APĂ & SFAT: cu 2 săptămâni înainte de începerea sezonului de împerechere administrați un tratament de minim 2 săptămâni și pentru a curăța porumbeii. REPAUS TOTAL/ PERIOADA DE IARNĂ DIMINEATA ÎN APĂ ÎN APĂ SFAT: cu 2 săptămâni înainte de intrarea în repaus total, se recomandă un tratament de 2 săptămâni cu mixat cu pentru a curăța porumbeii înainte de reapus.

9 VITEZĂ CÂND SOSEC DE LA ZBOR BREEDING HELP+ DIMINEATA ÎN APĂ RECUP QUICK+ LA ÎMBARCARE ÎN APĂ RECUP QUICK+ NĂPÂRLIRE DIMINEATA ÎN APĂ ÎN APĂ SFAT: oferiți un tratament de 2 săptămâni cu înainte de începerea năpârlirii pentru a ajuta porumbeii să fie curați și pentru a-i pregăti pentru o năpârlire corectă.

10 DIMINEATA ÎN APĂ ÎN APĂ DIMINEATA ÎN APĂ ÎN APĂ MARATON SĂPTĂMÂNA 1 CÂND SOSEC DE LA ZBOR RECUP QUICK+ RECUP QUICK+ MARATON SĂPTĂMÂNA 2 LA ÎMBARCARE

11 DIMINEATA ÎN APĂ ÎN APĂ DIMINEATA ÎN APĂ ÎN APĂ CÂND SOSEC DE LA ZBOR RECUP QUICK+ & & vanaf sept 2017 RECUP QUICK+ & & vanaf sept 2017 CÂND SOSEC DE LA ZBOR RECUP QUICK+ RECUP QUICK+ FOND LA ÎMBARCARE DEMIFOND LA ÎMBARCARE

12 DEMIFOND VINERI CÂND SOSEC DE LA ZBOR SAU SAU RECUP SUPPORT+ LA ÎMBARCARE SAU SAU RECUP SUPPORT+ MUSCLE BUILDING Dozaj: Administrați 1 până la 1½ măsuri (20 până la 30g) per kg de hrană. ENERGY BOOSTER Dozaj: Administrați 1½ până la 2 măsuri (30 până la 40g) par kg de hrană. FAST RECOVERY Dozaj: 2½ măsuri (50 gr) per 2 litri de apă, pentru 40 de porumbei, după etape cu grad mediu de dificultate. Sau 2½ măsuri (50 gr) per 1 litru de apă, pentru 40 de porumbei, după etape grele. ALL-IN OIL Dozaj: 15 ml per 1 kg boabe. BRONCHO CLEAN Dozaj: 15 ml per 1 litru de apă. YELLOW LIQUID Dozaj: 10 ml per 1 litru de apă. HERBAL TEA Dozaj: 15 ml per litru de apă. CHOLINE Dozaj: 20 ml per litru de apă sau 500 gr hrană. EYE CARE Instrucţiuni de utilizare: O picătură în fiecare ochi, dimineața și seara. De preferat înainte și după concurs. RED LIQUID+ Dozaj: Preventiv: 15 ml per 1 litru apă 2 zile pe săptămână Curativ: 15 ml per 1 litru apă 5 zile pe săptămână PROBIOL+ Dozaj: maxim de 0,5-1 grame per litru de apă. 0.5 grame per litru în caz de folosire normală și 1 gram per litru atunci când porumbeii au probleme DIMINEATA ÎN APĂ ÎN APĂ

13 Probabil cel mai mare website dedicat vânzării porumbeilor de calitate din România Am luat ființă în Decembrie 2012 din dorința de a aduce pe piața columbofilă din România un plus de seriozitate, de etică columbofilă și de un nivel de preț pretabil pentru orice columbofil din țară. De atunci, încercăm continuu să punem la dispoziția cumpărătorilor noștrii porumbei de calitate la prețuri de bun simț, însoțit de servicii de livrare serioase cu grijă față de porumbei și respect față de compărător. Porumbeii pe care noi îi vindem provin, în marea lor majoritate din crescătorii desființate pe care le achiziționăm în totalitate, din loturi întregi de pui pe care îi rezervăm la crescători de calitate cu cel puțin un an de zile înainte sau din colaboarea exclusiv cu crescători din Vestul Europei. Toți acești porumbei trec prin filtrul nostru de selecție bazată în primul rând pe calitatea fizică, pe criterii de sanitate și pedigree care duc în spate la linii celebre și cu rezultate. În decembrie 2017 am lansat și platforma de licitații, platformă care își dorește să ofere loturi exclusiviste de porumbei special selectați de noi împreună cu partenerii noștrii pentru licitațiile dedicate. Credem cu tărie că seriozitatea, punctualitatea și etica, lucrurile care ne caracterizează, ne vor asigura un viitor stabil în piața columbofilă românească și vom crește împreună cu columbofilii români. Ne găsiți permanent la numerele de telefon / sau la piatadeporumbei@gmail.com. romanian pigeon center Primul centru privat de reproducție a porumbeilor voiajori de calitate din Romania Suntem parte din familia și am luat ființă în anul 2015 ca urmare a presiunii prețurilor porumbeilor importați din Vestul Europei și, mai ales a costurilor mari de transport care cresc prețul total al porumbeilor. Împreună cu câțiva crescători de success din Olanda, Belgia și Germania, oameni de calitate și cu etică columbofilă, am înființat la Alba Iulia primul centru de reproducție a porumbeilor voiajori din România. A început timid cu câțiva pui în anul înființării, dar cererea crescută ne-a dat speranțe să ne dezvoltăm și să creștem. Puii noștrii sunt inelați cu inele din Olanda, Belgia sau Germania, inele care provin de la crescătorii parteneri în acest proiect și, nu fac altceva decât să confirme calitatea și seriozitatea de care dăm dovadă în fiecare zi. Până în anul 2017, majoritatea puilor crescuți la noi au provenit din porumbeii veniți la vânzare pe porumbei pe care noi i-am selectat pentru a reproduce în perioada până la vânzare. De aceea, de cele mai multe ori, au fost disponibili maximum 2 pui din același cuplu. Începând din 2018, avem un lot de reproducători care nu sunt disponibili vânzării, ci doar reproducției. Ne concentrăm pe liniile Jelle Jellema, Ko van Domelen, Jan Aarden, Gaby Vandenabeele, Leo Heremans, Gaston van de Wouwer, dar și alte linii celebre și de succes. Puii noștri trec printr-un proces de selecție continuu care începe cu perioada ecloziunii și care se termină în momentul predării cumpărătorului. Tot ce nu este conform criteriilor noastre, este eliminat. Nu vom trimite niciodată unui compărător un porumbel de care noi nu suntem mulțumiți pe deplin. Porumbeii noștrii sunt întreținuți într-un proces 100% natural, și la nevoie doar cu tratamente naturiste. Milităm mereu pentru calitate și pentru înlăturarea antibioticelor din sportul columbofil. Tocmai de aceea, doar cei mai calitativi și sănătoși porumbei ajung să reproducă în volierele noastre. Toți puii noștrii se găsesc la vanzare pe imediat ce sunt pregătiți de plecare. In quality we trust Ne găsiți permanent la numerele de telefon / sau la piatadeporumbei@gmail

14 LICITAȚII ȘI VÂNZĂRI ONLINE O selecție proaspată a celor mai buni porumbei de la crescători de top este disponibilă la licitație, odată la fiecare 2 săptămâni Când spui Porumbel-Shop te gândești la Porumbei, Produse și Acesorii de Porumbei. Pe toate le găsești pe site-ul nostru Intri într-un singur loc și găsești totul, indiferent că ești profesionist sau e doar un hobby, acesta este magazinul pentru tine. Produse și Accesorii de la peste 30 de branduri și sute de Porumbei de la zeci de crescători. Și nu ne oprim aici. Salut! Noi suntem Pigeoncom! Pigeoncom este un website nou dedicat licitațiilor de porumbei, în întreaga lume. Ești în căutare de porumbei buni de la crescători cu performațe deosebite, la prețuri decente? Atunci noi suntem cei de care ai nevoie. Înregistrează-te acum pe și înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai proaspete licitații și noutăți. Suntem recunoscuți pentru super porumbei și super servicii! Bine ai venit în lumea Pigeoncom! Multă baftă!

15 Telefon Năpârlire Moulting Reproducţie Breeding Repaus Resting

Portofoliu suplimente alimentare vegleges.cdr

Portofoliu suplimente alimentare vegleges.cdr de suplimente alimentare Aceste produse sunt suplimente alimentare. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat! SUPLIMENTE ALIMENTARE Bio-seleniu şi ZINC

Mai mult

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci

4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci 4 super-alimente care inving anemia. Ce trebuie sa mananci pentru o imunitate de fier, cheia unui organism sanatos Ionela Stanila, Anemia, carenta de minerale sau vitamine din organism, care se manifesta

Mai mult

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII

ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII ÎNCEPEM O NOUĂ ERĂ A FRUMUSEŢII INOVATOR 3. O PIELE FERMĂ 2 1. ASPECT TÂNĂR 1 4. UN PĂR MAI PUTERNIC 2 2. UN TEN PUR 2 5. UNGHII REZISTENTE 2 ELIXIRUL FRUMUSEŢII! Revoluționarul LR LIFETAKT 5in1 Beauty

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Biologie si Nutritie Animala (IBNA Balotesti) Proiectul ADER 6.1.2. Eficientizarea valorificării subproduselor industrial prin dezvoltarea pentru animalele

Mai mult

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE

GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE ŞTIINŢA UNEI VIEŢI EXTRAORDINARE GHID PENTRU ÎNGRIJIREA PISICILOR STERILIZATE CUPRINS GHID DE ÎNGRIJIRE Ce este sterilizarea? 4 Când ar trebui să îți sterilizezi

Mai mult

LEANSHAKE CĂPŞUNI CIOCOLATĂ CĂPŞUNI CIOCOLATĂ Zinzino LeanShake este un înlocuitor alimentar delicios şi nutritiv care permite scăderea în greutate 1.

LEANSHAKE CĂPŞUNI CIOCOLATĂ CĂPŞUNI CIOCOLATĂ Zinzino LeanShake este un înlocuitor alimentar delicios şi nutritiv care permite scăderea în greutate 1. LEANSHAKE CĂPŞUNI CIOCOLATĂ CĂPŞUNI CIOCOLATĂ Zinzino LeanShake este un înlocuitor alimentar delicios şi nutritiv care permite scăderea în greutate 1. Utilizaţi-l pentru a elimina grăsimea şi a pentru

Mai mult

Microsoft Word - documentatie-tehnica-mustar-extra.docx

Microsoft Word - documentatie-tehnica-mustar-extra.docx Documentație tehnică pentru produsul consacrat Muștar extra 1. Numele produsului: Muștar extra Muștarul extra se fabrică în două sortimente: dulce și iute 2. Descrierea materiilor prime și a ingredientelor

Mai mult

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c

CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta c CARE ESTE OBIECTIVUL MEU PENTRU MERS? În timpul celor 4 săptămâni de antrenament, accesează pagina Te provocăm la mers sportiv, pentru a-ţi recăpăta condiţia fizică şi a descoperi beneficiile acestui sport

Mai mult

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7

Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 Cum sa-ti stimulezi rapid creierul fara a apela la cafea: 7 obiceiuri care iti imbunatatesc memoria, potrivit unui nutritionist englez Lizeta Oprea, Exista cateva obiceiuri sanatoase care pot imbunatati

Mai mult

PRO_4804_ doc

PRO_4804_ doc AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 4804/2012/01-02-03-04 Anexa 1 Prospect PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR CEREBROLYSIN 215,2 mg/ml soluţie injectabilă/concentrat pentru soluţie perfuzabilă Citiţi

Mai mult

Porumbei Romana SPOR T & BREED EXCELLE NCE

Porumbei Romana SPOR T & BREED EXCELLE NCE Porumbei Romana SPOR T & BREED EXCELLE NCE Cuvânt înainte Sportul columbofil continuă să evolueze. Diferenţa dintre victorie sau înfrângere se face acum la secundă, chiar şi la distanţele mai lungi. Porumbeii

Mai mult

Idee de afacere cu prepelite japoneze: ,,Ouale sunt o bomba

Idee de afacere cu prepelite japoneze: ,,Ouale sunt o bomba Idee de afacere cu prepelite japoneze:,,ouale sunt o bomba de vitamine si costa cat jumatate de pachet de tigari" Ionela Stanila, Un tanar antreprenor si-a incercat norocul in afaceri cu prepelite, iar

Mai mult

Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a iepurilor 1

Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a iepurilor   1 Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a iepurilor http://proability.md/ro/ 1 Desfasurarea afacerii - efectivului initial 15 femele si 1 mascul. Investitia initiala- 28 250 lei In urma

Mai mult

C(2015)6507/F1 - RO

C(2015)6507/F1 - RO COMISIA EUROPEANĂ Bruxelles, 25.9.2015 C(2015) 6507 final REGULAMENTUL DELEGAT (UE) / AL COMISIEI din 25.9.2015 de completare a Regulamentului (UE) nr. 609/2013 al Parlamentului European și al Consiliului

Mai mult

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc

Microsoft Word - Wellness_Courier_Newsletter_Clienti_Iulie.doc Wellness Courier Conceput special pentru tine! Eliminăm confuzia legată de alimentele săţioase. Plan alimentar personal pentru o săptămână Săptămâna 1 Un plan alimentar pentru un stil de viaţă activ şi

Mai mult

Microsoft Word - carte_alimente

Microsoft Word - carte_alimente CUPRINS Introducere... XVII Capitolul 1 Există motive ca să vă puneţi în mişcare creierul!... 1 Două tipuri de memorie... 1 Joc-test. Cum se prezintă memoria dumneavoastră vizuală?... 2 Meniul dumneavoastră

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation HRĂNIRE REDĂ VITALITATEA TENULUI NUTRITIV ȘI PROTECTOR REDĂ TONUSUL ȘI ELASTICITATEA NUTRI-EMOLLIENT COMPLEX OMEGA 3 OMEGA 6 CERAMIDE III ZAHARURI AMINO ACIZI Suport Linia Vintage 79 NOU PRODUSE PROFESIONALE

Mai mult

Презентация PowerPoint

Презентация PowerPoint Programul complex care contribuie la menținerea funcțiilor cognitive ale creierului Ce este ONESTACK de la Coral Club? ONESTACK reprezintă noua abordare pentru menținerea sănătății organismului nostru.

Mai mult

E-urile: cat de permisiva este legislatia romaneasca?

E-urile: cat de permisiva este legislatia romaneasca? E-urile: cat de permisiva este legislatia romaneasca? 08 Oct 2012 de admin [1] In contextul unei preocupari tot mai mari pentru un stil de viata sanatos, in special in mediul urban, E-urile devin un subiect

Mai mult

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas

ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoas ALEGE SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS Bazele unei alimentații sănătoase Această broșură a fost realizată în proiectul de Educație pentru Sănătate Alegeri Sănătoase, implementat de Organizația Salvați Copiii și se

Mai mult

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram

Crema Swiss Meringue Buttercream,Sirop și cremă de zmeură,Cremă de ciocolată cu gelatină,Mousse de ciocolata,Crema ciocolata,Mousse bavarez,Nuci caram Crema Swiss Buttercream Meringue Ingrediente 85 grame albusuri 130 grame zahar 170 grame unt la temperature camerei Extract de vanilie Putin colorant (optional) Preparare Punem un vas cu putina apa la

Mai mult

SPC in English

SPC in English AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 3864/2011/01-20 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1.DENUMIREA COMERCIALĂ A MEDICAMENTULUI Molaxole pulbere pentru

Mai mult

Acizi grași Acizii grași au în moleculă o catenă liniară cu un număr par de atomi de carbon ( n 4 ). Acizii grași saturați conțin numai legături simpl

Acizi grași Acizii grași au în moleculă o catenă liniară cu un număr par de atomi de carbon ( n 4 ). Acizii grași saturați conțin numai legături simpl Acizi grași Acizii grași au în moleculă o catenă liniară cu un număr par de atomi de carbon ( n 4 ). Acizii grași saturați conțin numai legături simple -(CH 2 ) n -CH. Acizii grași nesaturați conțin cel

Mai mult

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente

CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană Alimente de origine minerală Alimente CUPRINS UNITATEA 1 PRODUSE ALIMENTARE... 4 1. Alimentaţia omului, satisfacerea nevoii de hrană... 4 2. Alimente de origine minerală.... 6 3. Alimente de origine vegetală în stare proaspătă.... 8 4. Alimente

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6940/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COM

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6940/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COM AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6940/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COMERCIALĂ A MEDICAMENTULUI Prospan picături orale soluţie,

Mai mult

Microsoft Word - RO Tech Note - Economic Approach to Broiler Prod Romanian.…

Microsoft Word - RO Tech Note - Economic Approach to Broiler Prod Romanian.… Abordarea Economică a Producţiei de Broileri September 2007 De Anthony Waller, Nutrition Services Manager, Aviagen Ltd Introducere Profitabilitatea producţiei de broiler, exprimată in cel mai simplist

Mai mult

Sercadis Flexibil pentru nevoile tale Soluția puternică și flexibilă pentru combaterea făinării la vița de vie

Sercadis Flexibil pentru nevoile tale Soluția puternică și flexibilă pentru combaterea făinării la vița de vie Sercadis Flexibil pentru nevoile tale Soluția puternică și flexibilă pentru combaterea făinării la vița de vie 02 03 Sercadis flexibil pentru nevoile tale Nevoile viticultorilor sunt importante pentru

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 5000/2012/ Anexa 1 Prospect Prospect: informaţii pentru pacient Aprokam 50 mg, pulbere pentru soluţie injec

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 5000/2012/ Anexa 1 Prospect Prospect: informaţii pentru pacient Aprokam 50 mg, pulbere pentru soluţie injec AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 5000/2012/01-02-03 Anexa 1 Prospect Prospect: informaţii pentru pacient Aprokam 50 mg, pulbere pentru soluţie injectabilă Cefuroximă Citiţi cu atenţie şi în întregime

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6475/2014/ Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Aminoplasmal 100 g/l cu electroliţi solu

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6475/2014/ Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Aminoplasmal 100 g/l cu electroliţi solu AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 6475/2014/01-02-03 Anexa 1 Prospect Prospect: Informaţii pentru utilizator Aminoplasmal 100 g/l cu electroliţi soluţie perfuzabilă Aminoacizi şi electroliţi Citiţi cu

Mai mult

Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a prepelitelor 1

Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a prepelitelor   1 Studiu privind dezvoltarea unei mici afaceri de crestere a prepelitelor http://proability.md/ro/ 1 Desfasurarea afacerii - efectivului initial 500 capete. Investitia initiala 15 350 lei Creşterea prepeliţelor

Mai mult

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani,

7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, 7 Pasi simpli pentru a avea succes online Sunteti pasionat de marketingul digital si vreti sa va creati propriul site sau blog cu care sa faceti bani, sau din contra sunteti deja propietar al unei afaceri

Mai mult

Canah Hemp Porridge

Canah Hemp Porridge Canah Hemp Porridge Fulgi de ovăz cu seminţe de cânepă Hemp Porridge este un amestec unic din 30% seminţe decorticate de cânepă ecologice şi 70% fulgi de ovăz, ambele ingrediente având tradiţie în alimentaţie.

Mai mult

CL2012R0432RO _cp 1..1

CL2012R0432RO _cp 1..1 2012R0432 RO 20.06.2016 006.001 1 Acest document reprezintă un instrument de documentare, iar instituţiile nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul său. B REGULAMENTUL (UE) NR. 432/2012 AL COMISIEI

Mai mult

Regulamentul (UE) nr. 835/2011 al Comisiei din 19 august 2011 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 în ceea ce privește nivelurile maxime

Regulamentul (UE) nr. 835/2011 al Comisiei din 19 august 2011 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 în ceea ce privește nivelurile maxime L 215/4 Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 20.8.2011 REGULAMENTUL (UE) NR. 835/2011 AL COMISIEI din 19 august 2011 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 în ceea ce privește nivelurile maxime

Mai mult

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers

Cheesecake Tiramisu,Prăjitură cu pișcoturi și cremă de căpșuni,Piscoturi de sampanie – Lady fingers Cheesecake Tiramisu Pentru ca simteam nevoide de ceva nou, usor de preparat si racoros m-am gandit sa pregatesc un cheesecake Tiramisu. Crusta de biscuiti: Ingrediente 250 grame biscuiti digestivi (de

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Tehnologia produsului NewSil NewSil Crește performanța plantei Mai multe rădăcini Creștere mai bună cu fiecare picatură Silicații versus acidul silicic Silicații: sunt prezenți în sol ca grupări SiO 4

Mai mult

Microsoft Word _iul_Marti_Radu_ro.doc

Microsoft Word _iul_Marti_Radu_ro.doc UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ ION IONESCU DE LA BRAD - IAŞI FACULTATEA DE ZOOTEHNIE DOMENIUL: ZOOTEHNIE SPECIALIZAREA: TEHNOLOGIA EXPLOATĂRII PĂSĂRILOR ŞI ANIMALELOR DE BLANĂ

Mai mult

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Alimentare Food Stera Chemicals este unul din principalii distribuitori de materii prime de pe piata romaneasca. Realizand legatura intre fabricantii de materii prime si companiile din industria alimentara,

Mai mult

preview_17apr2018__fisa tehnica Tenco A4 5mm bleed 300dpi CMYK_CS5_embeded

preview_17apr2018__fisa tehnica Tenco A4   5mm bleed 300dpi CMYK_CS5_embeded Fișă de produs MC 12,5 Liant aditivat pentru zidărie și tencuială este un liant special, utilizat la prepararea mortarelor de zidărie și tencuială. Domenii de utilizare Mortare pentru zidărie portantă

Mai mult

Bluefin Smart Lac pe baza de apa cu efect natur aplicabil intr-un singur strat Descrierea produsului Domenii de utilizare Instructiuni de u

Bluefin Smart Lac pe baza de apa cu efect natur aplicabil intr-un singur strat Descrierea produsului Domenii de utilizare Instructiuni de u Bluefin Smart 2990000105 Lac pe baza de apa cu efect natur aplicabil intr-un singur strat Descrierea produsului Domenii de utilizare Instructiuni de utilizare Mod de aplicare Lac pe baza de apa, bicomponent

Mai mult

Mit: O viata sexuala de calitate este echivalenta cu

Mit: O viata sexuala de calitate este echivalenta cu Mit: O viata sexuala de calitate este echivalenta cu fertilitatea. Cauzele spermatogenezei cu probleme George-Andrei Cristescu, Numarul cuplurilor care nu pot avea copii pe cale naturala este tot mai mare.

Mai mult

BAZA DE DATE INGREDIENTE AMELIORATE

BAZA DE DATE INGREDIENTE AMELIORATE Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Codul ADER și denumirea proiectului: ADER 6.1.1.Tehnologii nutriționale inovative bazate pe utilizarea în hrana animalelor a unor materii prime furajere recent

Mai mult

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind adaosul de vitamine și minerale, precum ș

GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind adaosul de vitamine și minerale, precum ș GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA H O T Ă R Î R E nr. din Chișinău Pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind adaosul de vitamine și minerale, precum și de anumite substanțe de alt tip în produse alimentare

Mai mult

GG_SOLAR_RO

GG_SOLAR_RO F.A.Q. WellStar Green Gold Solar Tropical Ce conţin produsele WellStar Green Gold Solar? Produsele WellStar Green Gold Solar Tropical conţin microalgele spirulina platensis si chlorella vulgaris, pulbere

Mai mult

Oferte speciale cu reduceri surprinzătoare (imaginea pentru bannerele Edenred)

Oferte speciale cu reduceri surprinzătoare (imaginea pentru bannerele Edenred) Descoperă noutățile Orange pentru tine și familia ta Am adaugat modele noi de terminale pentru tine in oferta de angajat, Iphone XR si Huawei Mate 20 pro; Preturi speciale pentru Samsung galaxy S9 si Huawei

Mai mult

Protocol clinic naţional Diabetul zaharat, Chişinău 2017 Anexa 6. Informaţie pentru pacientul cu diabet zaharat Diabetul zaharat este o boală cu evolu

Protocol clinic naţional Diabetul zaharat, Chişinău 2017 Anexa 6. Informaţie pentru pacientul cu diabet zaharat Diabetul zaharat este o boală cu evolu Anexa 6. Informaţie pentru pacientul cu diabet zaharat Diabetul zaharat este o boală cu evoluţie cronică apărută prin alterarea secreţiei de insulină, care determină modificări majore în metabolismul glucozei

Mai mult

#brosura_lucerna_4AG07.indd

#brosura_lucerna_4AG07.indd La Patru Agro credem că ar trebui să aveţi aşteptări mai mari de la cultura de lucernă. Randamente mai mari, o nutriţie şi o digestibilitate mai bună, toate sunt cerințe rezonabile pentru acestă cultură,

Mai mult

UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRONOMICE Şl MEDICINĂ VETERINARĂ BUCUREŞTI FACULTATEA DE AGRICULTURĂ TEZĂ DE DOCTORAT CERCETĂRI PRIVIND UTILIZAREA DE TEHNIC

UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRONOMICE Şl MEDICINĂ VETERINARĂ BUCUREŞTI FACULTATEA DE AGRICULTURĂ TEZĂ DE DOCTORAT CERCETĂRI PRIVIND UTILIZAREA DE TEHNIC UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRONOMICE Şl MEDICINĂ VETERINARĂ BUCUREŞTI FACULTATEA DE AGRICULTURĂ TEZĂ DE DOCTORAT CERCETĂRI PRIVIND UTILIZAREA DE TEHNICI ECOLOGICE ÎN VEDEREA CREŞTERII CONSERVABILITĂŢII

Mai mult

Detectivii Apei Pierdute

Detectivii Apei Pierdute by ALIN ANCHIDIN O poveste adaptată De ce ai pierderile aşa de mari, bunicuţo?, o poveste adaptată A fost odată ca niciodată, sau, mai corect spus, a fost, există şi va exista o bunicuţă care avea o nepoţică

Mai mult

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE

TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE TREZEȘTE-ȚI SIMȚURILE ISTORIA NOASTRĂ Timp de mai bine de 40 de ani, YOGI TEA a însemnat ceaiuri delicioase de plante și mirodenii, care se bazează pe rețete unice de ceai Ayurvedic, cu rădăcini în filozofia

Mai mult

Slide 1

Slide 1 Clostridium difficile Infectie-Impact-Interventie Dr. Doina Carteleanu Medic primar boli infectioase SJU Focsani INFECTIE Clostridium difficile este o bacterie anaerobă, Grampozitivă, sporulată, neinvazivă

Mai mult

Revista_10.indd

Revista_10.indd MAGAZIN AUGUST - SEPTEMBRIE 2019 UN ZÂMBET SĂNĂTOS Zâmbiți vă rog - îngrijire dentară completă TOAMNA SE NUMĂRĂ BOBOCII Perioadă promoție: 29.08-17.09.2019. Ne pregătim de școală și de grădiniță. dm-drogeriemarkt.ro

Mai mult

Sika Igolflex® N

Sika Igolflex® N FIŞA TEHNICĂ A PRODUSULUI Masă de şpaclu flexibilă din bitum-cauciuc DESCRIEREA PRODUSULUI Sika Igolflex N este o acoperire consistentă, flexibilă, monocomponentă, fără solvenţi, pe bază de emulsie de

Mai mult

FISE TEHNICE DE SECURITATE LTP MATTSTONE H20 Capitol 1: Identificare 1.1. Identificare produs Nume: LTP MATTSTONE H Recomandari si restrictii l

FISE TEHNICE DE SECURITATE LTP MATTSTONE H20 Capitol 1: Identificare 1.1. Identificare produs Nume: LTP MATTSTONE H Recomandari si restrictii l Capitol 1: Identificare 1.1. Identificare produs Nume: 1.2. Recomandari si restrictii la utilizare Utilizare: industriala si profesionala. Impermeabilizant pentru piatra naturala si alte tipuri de suprafete.

Mai mult

10 dar REȚETE PENTRU UN MIC-DEJUN PE BAZĂ DE PLANTE de ce nu și DELICIOS D I N P L A N E T

10 dar REȚETE PENTRU UN MIC-DEJUN PE BAZĂ DE PLANTE de ce nu și DELICIOS D I N P L A N E T 10 dar RȚ RU U MIC-JU BAZĂ LA de ce nu și LICIOS RU CĂ OA SU FĂCU CU OUA BĂUURĂ AdeZ, BAZĂ LA Fără lactoză Sursă de vitamina B12 şi Conţinut redus de grăsimi Conţinut scăzut de calorii Fără adăugate SMOOHI

Mai mult

Febra Periodică Asociată cu Stomatită Aftoasă, Faringită şi Adenită (PFAPA) Versiunea CE

Febra Periodică Asociată cu Stomatită Aftoasă, Faringită şi Adenită (PFAPA) Versiunea CE https://www.printo.it/pediatric-rheumatology/ro/intro Febra Periodică Asociată cu Stomatită Aftoasă, Faringită şi Adenită (PFAPA) Versiunea 2016 1. CE ESTE PFAPA 1.1 Ce este această boală? Acronimul PFAPA

Mai mult

LICEUL DE CREATIVITATE ŞI INVENTICĂ PROMETEU-PRIM CONCURSUL DE CHIMIE ichemist Ediția a V-a, 17 noiembrie 2018 CODUL lucrării: Clasa a IX-a Timp de lu

LICEUL DE CREATIVITATE ŞI INVENTICĂ PROMETEU-PRIM CONCURSUL DE CHIMIE ichemist Ediția a V-a, 17 noiembrie 2018 CODUL lucrării: Clasa a IX-a Timp de lu LICEUL DE CREATIVITATE ŞI INVENTICĂ PROMETEU-PRIM CONCURSUL DE CHIMIE ichemist Ediția a V-a, 17 noiembrie 2018 CODUL lucrării: Clasa a IX-a Timp de lucru 120 minute Problema nr. 1- Sare sărată și sare

Mai mult

5 salate rapide și simple

5 salate rapide și simple 5 salate rapide și simple Rețete de salate pe care trebuie să le încerci! Sunt atât de simple și ușor de făcut. Nu lăsa aspecte precum tăiatul legumelor cubulețe să te sperie: cu Nicer Dicer Quick, recomandat

Mai mult

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢǍ NR.6227/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COME

AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢǍ NR.6227/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COME AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢǍ NR.6227/2006/01 Anexa 2 Rezumatul caracteristicilor produsului REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI 1. DENUMIREA COMERCIALĂ A A MEDICAMENTULUI Rowatinex picături orale,

Mai mult

FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Fertilizator betisoare universal Ver. 1 0 Rev: Identificarea substantei/pr

FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Fertilizator betisoare universal Ver. 1 0 Rev: Identificarea substantei/pr FISA CU DATE DE SECURITATE conf Regulament CE nr 1907/2006 COMPO Fertilizator betisoare universal Ver. 1 0 Rev 05.05.2011 Identificarea substantei/preparatului si a producatorului Informatii produs Denumire

Mai mult

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi

Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi Adrian Ursulescu, Scandia: Credem în dezvoltarea producătorilor români prin exporturi 24 Sep 2014 de Mihail Tănase [1] Pe fondul asaltului mărcilor private ale retailerilor asupra pieței bunurilor de larg

Mai mult

OWN THE DAY!

OWN THE DAY! PRODUSUL FOARTE APRECIAT DE GENERAȚIA TÂNĂRĂ Tinerii ADORĂ băuturile energizante XS are un MESAJ SIMPLU XS este un produs CARE SE POATE CONSUMA ZILNIC XS face ca afacerea dumneavoastră să fie MAI INTERESANTĂ

Mai mult

E_d_chimie_organica_2019_bar_model_LRO

E_d_chimie_organica_2019_bar_model_LRO Examenul de bacalaureat naţional 2019 Proba E. d) himie organică Toate subiectele sunt obligatorii. Se acordă din oficiu. Timpul de lucru efectiv este de 3 ore. SUBIETUL I Subiectul A. itiţi următoarele

Mai mult

FLOSPERSE TM Agenti de dispersie

FLOSPERSE TM Agenti de dispersie FLOSPERSE TM Agenti de dispersie Incepand cu anul 1978, SNF este unul dintre cei mai importanti furnizori de produse pe baza de poliacrilamida solubila in apa si capabila de expandare in apa, precum si

Mai mult

Mobilier pentru baie şi accesorii Familia GODMORGON, lavoare, baterii de lavoar, baterii de duş şi accesorii Inter IKEA Systems B.V. 2019

Mobilier pentru baie şi accesorii Familia GODMORGON, lavoare, baterii de lavoar, baterii de duş şi accesorii Inter IKEA Systems B.V. 2019 Mobilier pentru baie şi accesorii Familia GODMORGON, lavoare, baterii de lavoar, baterii de duş şi accesorii Inter IKEA Systems B.V. 2019 CUPRINS Familia GODMORGON...4-5 Lavoare şi baterii de lavoar...6-7

Mai mult

Cumparatorii europeni vor comert multiformat

Cumparatorii europeni vor comert multiformat Cumparatorii europeni vor comert multiformat 06 May 2011 de admin [1] O concluzie a celei mai recente analize a pietei de retail date publicitatii la inceputul lunii aprilie de compania IGD, arata ca,

Mai mult

INTRODUCERE

INTRODUCERE FILTRU CU PLĂCI CARTON HOBBY SERIA FCH MANUAL TEHNIC ŞI INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE INTRODUCERE Manualul următor conţine informaţii indispensabile pentru utilizarea şi întreţinerea corectă a filtrelor Grifo

Mai mult

Simona Potecu, Mondelez România: „Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an”

Simona Potecu, Mondelez România: „Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an” Simona Potecu, Mondelez România: Avem semnale bune din retailul modern pentru finalul de an 22 Dec 2014 de Mihaela Popescu [1] Noile nevoi de consum ce apar ca urmare a dezvoltării consumatorilor aduc

Mai mult

Preia controlul! Reduce riscul de cădere a plantelor Consolidează sistemul radicular Flexibil în aplicare

Preia controlul! Reduce riscul de cădere a plantelor Consolidează sistemul radicular Flexibil în aplicare Preia controlul! Reduce riscul de cădere a plantelor Consolidează sistemul radicular Flexibil în aplicare PREFAŢĂ Medax Top este un regulator de creştere a plantelor, inovator şi flexibil, care asigură

Mai mult

Descrierea proiectelor

Descrierea proiectelor proiectul de transfer tehnologic Implementarea biotehnologiilor noi de ameliorare a iepurilor de casă acseleraţi în scopul restabilirii genofondului zootehnic realizat în 2008-2009 de Andrei Şumanschii,

Mai mult

STAND MOBIL DE SUCURI NATURALE 1 Studiu de caz Scurtă descriere a afacerii Pentru o persoană sau o familie care îşi doreşte independenţa financiară sa

STAND MOBIL DE SUCURI NATURALE 1 Studiu de caz Scurtă descriere a afacerii Pentru o persoană sau o familie care îşi doreşte independenţa financiară sa STAND MOBIL DE SUCURI NATURALE 1 Studiu de caz Scurtă descriere a afacerii Pentru o persoană sau o familie care îşi doreşte independenţa financiară sau suplimentarea veniturilor, vânzarea de sucuri naturale

Mai mult

Cura cu sfecla rosie, eficienta in tratarea multor boli -

Cura cu sfecla rosie, eficienta in tratarea multor boli - Cura cu sfecla rosie, eficienta in tratarea multor boli - sfaturile specialistilor Iulian Bunila, Sfecla rosie este cunoscuta inca din Antichitate pentru proprietatile benefice starii noastre de sanatate.

Mai mult

Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată ro

Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată ro Meniu Salate Salata Caesar Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele de bacon crocant, caracatiţă la grătar 75 RON (300g) Salată romain, dressing de anşoa, fulgi de parmezan, rondele

Mai mult

Microsoft Word - LI 417 A INCD IBA.doc

Microsoft Word - LI 417 A INCD IBA.doc Compartimentul Controlul Calităţii Produselor Agroalimentare şi al Ambalajelor de Uz Alimentar Bucureşti, Str. Băneasa Ancuţa nr. 5, sector 2 aparţinând de Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru

Mai mult

Your Stuff - studiu de caz.cdr

Your Stuff - studiu de caz.cdr Mai 2019 Liderul pietei online de produse dedicate animalelor de companie, PentruAnimale.ro, isi consolideaza pozitia prin implementarea sistemului integrat Pluriva ERP si a rapoartelor de business Studiul

Mai mult

AQUASORB nw RO

AQUASORB nw RO AQUASORB Produse pentru fixarea apei in soluri si substrate Prezentare generala AQUASORB este un agent de fixare a apei, care atunci cand este incorporat intr-un sol sau substrat, absoarbe si retine cantitati

Mai mult

Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon

Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon Produsele pentru protecție solară nu reuşesc să rămână la raft în extrasezon 23 Jun 2015 de Romina Ardelean [1] [2] [3] Pagina 1 din 8 [4] [5] [6] Ca şi alte categorii tinere din piaţa FMCG locală, produsele

Mai mult

Soft Easy Hard IMPLANTURI

Soft Easy Hard IMPLANTURI Soft Easy Hard IMPLANTURI Soft... Implant Spirală Suprafață anodică antibacteriană Implantul SOFT auto-forant este un produs unic, bazat pe un design tradițional și îmbunătățit prin forma spirelor de la

Mai mult

Ayurveda Călătoria către sinele interior

Ayurveda Călătoria către sinele interior Ayurveda supranumită și știința vieții, este un sistem de medicină tradițională indiană dar și un stil de viață. Termenul "Ayurveda" provine din sanscrita si este compus din cuvintele "Ayus", care înseamnă

Mai mult

Îmbinarea perfectă între eficienţă energetică şi cel mai înalt nivel de confort

Îmbinarea perfectă între eficienţă energetică şi cel mai înalt nivel de confort Îmbinarea perfectă între eficienţă energetică şi cel mai înalt nivel de confort A+++ A+++ A+++ A+++ Specificaţii Preţ de la 9.897 lei/set Preţ de la 4.754 lei/set Preţ de la 4.620 lei/set Preţ de la 3.887

Mai mult

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p

AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni p AHU Cel mai avansat produs de climatizare: alimentat direct şi indirect Mark a dezvoltat o gamă de unităţi de tratare a aerului cu mai multe opţiuni pentru o mare varietate de aplicaţii. De la o unitate

Mai mult

CONSTIENT Marius Chirila

CONSTIENT Marius Chirila CONSTIENT Marius Chirila Stau cu mine si ma intreb ce as putea sa iti mai ofer in plus. Ai deja totul, esti deja totul. Nu exista limita la ce ai putea sa faci pentru ca nu exista limita la ceea ce esti.

Mai mult

Nu-i e bine ţării noastre

Nu-i e bine ţării noastre CORELAŢIA DINTRE PRODUCŢIA DE GRÂU DE TOAMNĂ (SOIURI PREMIUM ŞI CLASA A), CONŢINUTUL DE PROTEINĂ ŞI NECESARUL DE AZOT Prof.univ.dr.ing.dr.h.c. MIHAI BERCA Rezumat În anii 2014-2015 fermierii au constatat,

Mai mult

reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama c

reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama c reteta-video.ro Sos de Caramel Sarat La prima vedere sosul de caramel sarat pare o asociere ciudata. Dar imediat ce bagi lingura in el iti dai seama ce deliciu este!!!! Prepararea lui nu este deloc complicata,

Mai mult

id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE CHINEZESTI

id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE CHINEZESTI id PRODUS INGREDIENTE GRAMAJ PRET/ LEI ALERGENI 1 CREVETI IN CUIB DE CARTOF CREVETI, CARTOFI, PASTA DE PESTE, AMIDON DE TAPIOCA, CONDIMENTE, SARE, ULEI DE SOIA, ZAHAR, ULEI DE PALMIER, ULEI DE SUSAN (DIN

Mai mult

Bargrilori Logistics folosește Teleroute pentru succesul său zilnic

Bargrilori Logistics folosește Teleroute pentru succesul său zilnic Bargrilori Logistics folosește Teleroute pentru succesul său zilnic Înființată în România în 2005, Bargrilori Logistics este o companie de transport de mărfuri mică, dar cu o dezvoltare rapidă, având legături

Mai mult

elegant la exterior, inteligent în interior

elegant la exterior, inteligent în interior elegant la exterior, inteligent în interior A+++ A+++ A+++ A+++ Specificaţii Preţ de la 9.897 lei/set Preţ de la 4.754 lei/set Preţ de la 4.620 lei/set Preţ de la 3.887 lei/set 5 ani garanţie pentru piesele

Mai mult

07 Agapedia Brosura7.indd

07 Agapedia Brosura7.indd Stil de viață sănătos RurAbility - Proiect integrat de creştere a ratei de ocupare a persoanelor ocupate în agricultura de subzistență, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi şomerilor din

Mai mult

Elemente de reumatologie utilizate in recuperarea medicala OSTEOPOROZA Dr Ghita Adrian Lucian Medic specialist reumatologie Definitie- este o boala sc

Elemente de reumatologie utilizate in recuperarea medicala OSTEOPOROZA Dr Ghita Adrian Lucian Medic specialist reumatologie Definitie- este o boala sc Elemente de reumatologie utilizate in recuperarea medicala OSTEOPOROZA Dr Ghita Adrian Lucian Medic specialist reumatologie Definitie- este o boala scheletala caracterizata prin compromiterea rezistentei

Mai mult

PREGĂTIȚI DE VARĂ OBȚINEȚI SILUETA MULT DORITĂ Cu suplimentele alimentare inovatoare NUTRICODE va fi mai ușor decât credeți NUTRICODE SET I NUTRICODE

PREGĂTIȚI DE VARĂ OBȚINEȚI SILUETA MULT DORITĂ Cu suplimentele alimentare inovatoare NUTRICODE va fi mai ușor decât credeți NUTRICODE SET I NUTRICODE PREGĂTIȚI DE VARĂ OBȚINEȚI SILUETA MULT DORITĂ Cu suplimentele alimentare inovatoare NUTRICODE va fi mai ușor decât credeți NUTRICODE SET I NUTRICODE SET II COD: 981054 COD: 98105 42,00 40,00 16,00 24,00

Mai mult

Introducing high blood pressure RO.qxp:BPA

Introducing high blood pressure RO.qxp:BPA Despre hipertensiunea arterială BLOOD PRESSURE UK Hipertensiunea arterială este cauza cea mai cunoscută ce provoacă invaliditate şi moarte prematură în Marea Britanie prin atac cerebral, infarct şi boli

Mai mult

Ecler cu crema de cafea si glazura fondant

Ecler cu crema de cafea si glazura fondant Ecler cu crema de cafea si glazura fondant Am mai gatit ecler de casa aici si a fost foarte apreciat de toata familia. Stiam ca voi mai incerca, asa ca de data asta am pregatit ecler cu crema de cafea

Mai mult

Primele reacții din comerțul independent după reducerea TVA

Primele reacții din comerțul independent după reducerea TVA Primele reacții din comerțul independent după reducerea TVA 13 Jul 2015 de Mihaela Popescu [1] Mult așteptata reducere a TVA-ului la alimente și băuturi non-alcoolice a intrat deja în vigoare de mai bine

Mai mult

Comunicat CANICULA

Comunicat CANICULA Nr. 13 Ploieşti, 14.06.2010 COMUNICAT DE PRESĂ CANICULA (Temperatura excesivă) Oamenii prezintă tulburări legate de temperatura foarte ridicată atunci când organismele lor nu sunt capabile să compenseze

Mai mult

www.dgh.ro LOGISTICĂ DGH LOG & SPED, evoluție importantă în 2018 4 5 COMPANIA A REUȘIT SĂ ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ PERFORMANȚELE FINANCIARE cu peste 30 de procente, în comparație cu 2017 Compania DGH LOG & SPED

Mai mult

FIȘĂ TEHNICĂ DE PRODUS a aditivului pentru uleiul de motor și lubrifiant marca Anamegator tip Super Gold Ozerol MP-8 Prezenta Fișă tehnică de produs a

FIȘĂ TEHNICĂ DE PRODUS a aditivului pentru uleiul de motor și lubrifiant marca Anamegator tip Super Gold Ozerol MP-8 Prezenta Fișă tehnică de produs a FIȘĂ TEHNICĂ DE PRODUS a aditivului pentru uleiul de motor și lubrifiant marca Anamegator tip Super Gold Ozerol MP-8 Prezenta Fișă tehnică de produs a fost întocmită în data de 01.11.2016 de către SC FUEL

Mai mult

CUM PUTEM RESPIRA UN AER MAI CURAT CU AJUTORUL PURIFICATORULUI DE AER, VIKTOR? Respirarea aerului curat și bucuria de a avea o atmosferă proaspătă ar

CUM PUTEM RESPIRA UN AER MAI CURAT CU AJUTORUL PURIFICATORULUI DE AER, VIKTOR? Respirarea aerului curat și bucuria de a avea o atmosferă proaspătă ar CUM PUTEM RESPIRA UN AER MAI CURAT CU AJUTORUL PURIFICATORULUI DE AER, VIKTOR? Respirarea aerului curat și bucuria de a avea o atmosferă proaspătă ar trebui să fie posibil în fiecare casă nu doar în munții

Mai mult

GHIDUL DE PRODUSE WELLNESS BY ORIFLAME

GHIDUL DE PRODUSE WELLNESS BY ORIFLAME GHIDUL DE PRODUSE WELLNESS BY ORIFLAME O viaţă mai sănătoasă şi împlinită porneşte de aici! Oriflame captează esenţa Suediei prin modul în care abordăm domeniul Wellness. Stilul nostru de viaţă suedez

Mai mult